Právní předpis byl sestaven k datu 31.08.2003.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.08.2003 do 31.08.2003.
(1) Xxxxx údajů xxxxxxxxx v zákoně x ve xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx5) se xxxxxx
x) xxxx xxxxxx xxxxxxx podle přílohy x. 1 tabulky 1 x dále xxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxx xx pohlaví, xxxxx §1 písm. x) xx x), x) a x); xxxx xxxxxxxxx zvířat xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx,
x) xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxx uvedeným v xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx,6)
x) xxxxxxxx xxxx, xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx, xxxxxxx x zvěřina xxxxxx x xxxxxx, xxxxx, kosti, krev, xxxxxx xxx a xxxxxx mleté maso, xxxxx xxxxxx xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxxxxx,
x) droby xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx, ze xxxxxxx xxxxxxxxx, x názvem xxxxxx xxxx xxxxx xxxx,
x) nedělená drůbež xxxxx "třída jakosti X" xxxx "xxxxx xxxxxxx X" x xxxx názvem xxxxx x xxxxxxx podle xxxxxxx č. 1 xxxxxxx 2,
x) xxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x. 1 tabulky 3 x xxxx xxxxx
1. "xxx xxxx", je-li xxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxx xx xxxxx xxx kůže, xxxx
2. "xxx xxxxx", xx-xx xxxxxx xxxxxxx maso xxxxxxx xx xxxxx xxxxxxxxx, xxxx
3. "xxx xxxxx x xxxx", xx-xx xxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxx do xxxxx xxxxxxxxx x xxx kůže,
g) xxxxxxx xxxxxx jelen, xxxxx, xxxxx, xxxxxx, xxxxx xxxxxx, zajíc, bažant, xxxxxxxx, xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx; u xxxxxx xxxxxxx x xxxxx jatečného xxxx. Xxxx xx uvede, xxx xx jedná x xxxxxxx pocházející x farmového chovu,
h) xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx procenty xxxxxxxxxxxx xxxxx použitých xxx.
(2) Xxxxxx xxxx xxxxxx, xxxxxxxx x nebalené xx při xxxxxxx xx xxxxx, kromě xxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxx 1, xxxx xxxxxx
x) xxxxx "xxxxx xxxx", "mladý xxx", "xxx", "xxxxx", "xxxxxxxx" xxxx "kráva",
b) xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx,
x) xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx,
x) xxxxxxxxxx číslem xxxxxxxxxx xxxxx,
x) xxxxx xxxxxxx,
x) xxxxxx xxxx, kde xx xxxxx xxxxxxxx, xxx xxxx xxxxxxxx x xxx xxxx xxxxxxxx. X xxxxxxx, xx xxxxx xxxx xx ve xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xx údaje xxxxx xxxxx "Původ:" x xxxx xx xxxxxx xxxxx xxxx,
x) x xxxxxxxx xxxx pocházejícího x xxxx, xxxxx xxxx krávy xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx,
xxxxxxx xxxxxxxx, xxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx listem xxxxx.7)
(3) X xxxxxxx, xx xx hovězí maso xxxxxxxx xxxx xxxx xxxxxxxxx na xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx skotu (XXX),2) xxxx xxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx název xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, která xxxxxxxxx xxxxxxxx, x xxxxx protokolu x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx (XXX).
Xxxx |
Xxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx požadavky |
masný výrobek |
tepelně xxxxxxxxxx |
Xxxxxxx, x xxxxxxx xxxx ve xxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx 70 °C xx xxxx 10 xxxxx. |
xxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
Xxxxxxx xxxxxx k xxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx úpravy, x xxxxx neproběhlo xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxx. |
|
xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
Xxxxxxx, x kterého xxxx xx všech částech xxxxxxxx minimálně tepelného xxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx plus 70 °X po xxxx 10 xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (xxxxxx, xxxxxx a xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx) xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xx(xxx)=0,93 x x prodloužení xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxx xx 21 xxx xxx xxxxxxx skladování xxxx 20 °X |
|
xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
Xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x přímé xxxxxxxx, x xxxxxxx v průběhu xxxxxxxxxx, xxxxx, sušení x xxxxx za xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx došlo xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx hodnotu xx(xxx)=0,93 s xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx 21 xxx xxx teplotě xxxx 20 °C |
|
masný xxxxxxxxx |
xxxx xxxxx §1 xxxx. a) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, x kterého xxxxxxx xxxxxxxxx vnitřní xxxxxxx struktura xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, x xx xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx přípravky xxxx xxxxxxxx xxxxx,8c) x xxxxx xxxx xxxxxx k tepelné xxxx xxxx kuchyňské xxxxxx xxxx xxxxxxxxx, x xxxxxxx požadavky xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx2),3); xx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx i xxxxxxx z xxxxxxx xxxx x přídavkem xxxxx xxxx vyšším xxx 1% hmot. |
|
kuchyňský xxxxx polotovar |
částečně tepelně xxxxxxxxxx upravené xxxx xxxx xxxxx mas, xxxxxxxxxx x pomocných xxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxx k xxxxxxxxxxx,8x) xxxxxx k tepelné xxxxxxxxx xxxxxx |
|
xxxxxxxx |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx uzavřený x xxxxx, xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx7a) tak, aby xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx.9) |
|
xxxxxxxxxxxx |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx, xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx.7a) |
&xxxx;
Xxxx |
|
xxxxxxxxxxx x xxxxx |
x xxxxxxxxxx na xxxxxx xxxxx - xxxxxxxxx, xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx, olej xxxxxxxxx, xxxxxxx kusovitých xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx dutinky xxxxxxxxx, xxxxxxx nesmějí xxxxxxxxx zbytky xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, cizích xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx hmoty |
vůně |
typická xxx xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx po xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx |
xxxx |
xxxxxxx, xx použitých xxxxxxxxx, xxx xxxxxx pachutí |
Xxxxxxxx |
Xxxxxxxxxx % |
xxxxx xxxx |
xxxxx xxxxxxx xxxxx 10,0 xx 85,0 |
xxxxx xxxxxxx |
xxxxxxx 2,0 |
xxxxxxx xX |
xxxxxxx 4,5 |
Obsah spotřebního xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxx (x x xxxx ml) |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx odchylka (v %) |
xx 100 |
- 6 |
xxx 100 do 250 |
- 5 |
xxx 250 xx 500 |
- 4 |
xxx 500 |
- 2 |