Právní předpis byl sestaven k datu 31.08.2003.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.08.2003 do 31.08.2003.
(1) Xxxxx údajů xxxxxxxxx x xxxxxx x xx xxxxxxxxx xxxxxxx předpise5) xx xxxxxx
x) maso xxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x. 1 xxxxxxx 1 a xxxx xxxxxxxxxx druhem, xxx xxxxxx xx pohlaví, xxxxx §1 xxxx. x) xx t), x) x x); xxxx ostatních xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx,
x) xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx technické xxxxx,6)
x) xxxxxxxx xxxx, xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx xxxxxxx maso xxxxxx, xxxxxxx x zvěřina xxxxxx x xxxxxx, xxxxx, xxxxx, krev, xxxxxx xxx x xxxxxx mleté xxxx, xxxxx xxxxxx xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxxxxx,
x) xxxxx xxxxxx živočišného xxxxx xxxxxxx, xx xxxxxxx xxxxxxxxx, a xxxxxx xxxxxx xxxx části xxxx,
x) nedělená drůbež xxxxx "třída xxxxxxx X" nebo "xxxxx xxxxxxx B" x xxxx xxxxxx druhu x xxxxxxx podle xxxxxxx č. 1 xxxxxxx 2,
x) dělené xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxx xxxxxxx č. 1 xxxxxxx 3 x xxxx xxxxx
1. "xxx kůže", xx-xx xxxxxx xxxxxxx maso xxxxxxx do oběhu xxx xxxx, nebo
2. "xxx kosti", xx-xx xxxxxx drůbeží maso xxxxxxx xx xxxxx xxxxxxxxx, nebo
3. "bez xxxxx x xxxx", xx-xx xxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxx xx xxxxx vykostěné x xxx xxxx,
x) xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxx, xxxxx, muflon, xxxxx xxxxxx, xxxxx, xxxxxx, xxxxxxxx, xxxx xxxxxx xxxxxx podle xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx druhu; x xxxxxx zvěřiny i xxxxx xxxxxxxxx xxxx. Xxxx se xxxxx, xxx xx xxxxx x zvěřinu xxxxxxxxxxx x farmového xxxxx,
x) xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx x hmotnostních procentech, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx použitých xxx.
(2) Xxxxxx maso xxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xx xxx xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx xxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx 1, xxxx xxxxxx
x) xxxxx "mladý xxxx", "mladý býk", "xxx", "xxxxx", "xxxxxxxx" xxxx "kráva",
b) xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx,
x) xxxxxx xxxxxxxxx jatek x xxxxxx xxxxxxxxx bourárny,
d) xxxxxxxxxx číslem xxxxxxxxxx xxxxx,
x) datem porážky,
f) xxxxxx země, xxx xx zvíře xxxxxxxx, xxx xxxx xxxxxxxx x xxx xxxx xxxxxxxx. X xxxxxxx, xx název země xx xx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, mohou xx údaje xxxxx xxxxx "Xxxxx:" x xxxx se xxxxxx xxxxx xxxx,
x) u xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxx, xxxxx xxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx,
xxxxxxx xxxxxxxx, xxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx s xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx.7)
(3) X xxxxxxx, xx xx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx maso xxxxxxxxx na xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx skotu (XXX),2) xxxx xxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx název xxxxxxxxxxxx laboratoře, která xxxxxxxxx xxxxxxxx, x xxxxx protokolu x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx na xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx skotu (XXX).
Xxxx |
Xxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxxxxx x technologické xxxxxxxxx |
xxxxx xxxxxxx |
xxxxxxx xxxxxxxxxx |
Xxxxxxx, x xxxxxxx xxxx xx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxx minimálně xxxxxxxxx účinku xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx teploty plus 70 °X xx xxxx 10 xxxxx. |
xxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
Xxxxxxx určený x xxxxx spotřebě xxx xxxxx xxxxxx, u xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxx. |
|
xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
Xxxxxxx, x xxxxxxx xxxx xx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxx minimálně xxxxxxxxx xxxxxx odpovídajícímu působení xxxxxxx xxxx 70 °X xx dobu 10 xxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (zráním, xxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx) xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx aw(max)=0,93 x x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxx xx 21 dní xxx xxxxxxx skladování plus 20 °X |
|
xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
Xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx, x kterého v průběhu xxxxxxxxxx, zrání, xxxxxx x xxxxx za xxxxxxxxxxxx podmínek xxxxx xx snížení aktivity xxxx xx xxxxxxx xx(xxx)=0,93 x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx 21 xxx xxx xxxxxxx xxxx 20 °C |
|
masný xxxxxxxxx |
xxxx xxxxx §1 xxxx. a) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, u xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx struktura xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, x ke xxxxxxx byly xxxxxxx xxxxxxxxx, kořenící přípravky xxxx xxxxxxxx xxxxx,8c) x xxxxx jsou xxxxxx x tepelné xxxx jiné xxxxxxxxx xxxxxx před xxxxxxxxx, x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx2),3); xx xxxxx polotovar xx xxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxx xxxx s přídavkem xxxxx xxxx xxxxxx xxx 1% xxxx. |
|
xxxxxxxxx xxxxx polotovar |
částečně xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxx směsi mas, xxxxxxxxxx x pomocných xxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx x aromatizaci,8c) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx kuchyňské xxxxxx |
|
xxxxxxxx |
Xxxxxxx neprodyšně uzavřený x xxxxx, xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx7a) xxx, xxx xxxx xxxxxxxxx obchodní xxxxxxxxx.9) |
|
xxxxxxxxxxxx |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx, xxxxxxxxxxx xx podmínek uvedených xx zvláštním xxxxxxx xxxxxxxx.7a) |
&xxxx;
Xxxx |
|
xxxxxxxxxxx a xxxxx |
x xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxx - xxxxxxxxx, xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx hmota, xxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx rovnoměrně xxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx nesmějí xxxxxxxxx xxxxxx vaječných xxxxxxxx, nečistot, cizích xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxx |
xxxx |
xxxxxxx xxx xxxxxxxx, mírně xxxxxxx, xxxxxxxx po xxxxxxxxx xxxxxxxxx a koření |
chuť |
nakyslá, xx xxxxxxxxx přísadách, xxx cizích xxxxxxx |
Xxxxxxxx |
Hmotnostní % |
obsah xxxx |
xxxxx tržních xxxxx 10,0 až 85,0 |
xxxxx xxxxxxx |
xxxxxxx 2,0 |
xxxxxxx xX |
xxxxxxx 4,5 |
Obsah xxxxxxxxxxx xxxxxx deklarovaný xx xxxxx (v x xxxx xx) |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx (x %) |
xx 100 |
- 6 |
nad 100 do 250 |
- 5 |
xxx 250 xx 500 |
- 4 |
xxx 500 |
- 2 |