Právní předpis byl sestaven k datu 31.07.2016.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 13.12.2014 do 31.07.2016.
Vyhláška, kterou se provádí §18 písm. a), d), g), h), i) a j) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, pro maso, masné výrobky, ryby, ostatní vodní živočichy a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich
326/2001 Sb.
1. "1" xxx xxxxx nosnic xx xxxxxx xxxxxx,
2. "2" xxx xxxxx nosnic x xxxxxx,
3. "3" xxx xxxxx xxxxxx x xxxxxxx, nebo
4. "0" xxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx14),
Xxxx |
Xxxxxxx |
xxxx |
xxxxxxxx xxxx |
xxxxx |
|
xxxxx |
|
xxxxxx xxxxx, xxxxxx xxx |
|
xxxx |
|
xxxxx xxxx |
|
xxxxxx, xxxxxxx xxxx |
|
xxxx xxxxx xx xxxxxxxx chovu |
|
zvěřina |
|
drůbeží xxxx |
Xxxxxxx 2 - xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxx xxxxxxx x xxxxxxxx smlouva x xxxxxxxxxxx XX x XX.
Xxxxxxx 1
Xxxx
|
Xxxxxxx
|
xxxxx xxxxxxx
|
xxxxxxx xxxxxxxxxx
|
xxxxxxx xxxxxxxxxxxx
|
|
xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx
|
|
xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx
|
|
xxxxx xxxxxxxxx
|
|
xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx
|
|
xxxxxxxx
|
|
xxxxxxxxxxxx
|
Xxxx
|
Xxxxx xxxx (% xxxx.)
|
Xxxxx xxxxxxxxxx tkání (% xxxx.)
|
xxxx xxxxx x&xxxx;xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxx x směsi xxxxx xxx x&xxxx;xxxxxxxx xxxx xxxxx
|
25
|
25
|
xxxx xxxxxxx
|
30
|
25
|
xxxx xxxxxxx x xxxxxxx
|
15
|
10
|
Skupina
|
Výrobek
|
Třída xxxxxxx
|
Xxxxxxxxxxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx
|
xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx
|
xxxxx
|
xxxxxxxx xxxxxxx
|
xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx bílkovin – xxxxxxx 16,0 % xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx (xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxx), rostlinných xxxx xxxxxx živočišných bílkovin xx xxxxxxxxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx - x uceleném xxxx xxxxx, xxxxxxxx; xxxxxx se xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxx, x sterilovaného xxxxxxx x&xxxx;xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx
|
xxxxxxxx
|
xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx – xxxxxxx 13,0 % hmotnostních xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx (xxxxxx xxxxxx modifikovaného xxxxxxxxx či enzymy), xxxxxxxxxxx nebo jiných xxxxxxxxxxx bílkovin se xxxxxxxxxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx - xxxxxxx xx xxxx xxxxx odpovídající xxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxxxxxxxxx svaly xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx xx řezu xxxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx xxxx. xxxxxxx
|
||
xxxxxxxxxx
|
xxxxx čistých xxxxxxxxx xxxxxxxx – xxxxxxx 10,0 % hmotnostních
|
c) xxxx a chuť - xxxxxxx pro xxxxx, xxxxxxxxx slaná, xxxxxxx, výrobek xx xxxxx x&xxxx;xxxxxxx plátcích xxxxxx
|
Xxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx
|
xxxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx maso, xxxxxx xxxx
|
x) konzistence – xxxxxx, xxxxxx, soudržná
|
nepřipouští xx použití xxxx xxxxxxx odděleného a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx
|
x) vzhled x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xx xxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxx xx tmavě xxxxxx, xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxx se xxxxxx xxxxx zrna xxxxxxxxxxx částic, xxxxxxxxx xxxxxx x&xxxx;xxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxx
|
|
x) xxxx a xxxx – xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx a kořeněná, xx ohřátí na xxxxx výrobek xxxxxxxx
|
||
xxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx, vepřové xxxx, xxxxxx xxxx
|
x) konzistence – xxxxxx, xxxxxxxx
|
xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xx xxxx je xxxxxxx masově xxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx o velikosti 6 xx 10 xx, xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx,
|
|
x) vůně x xxxx – po xxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx x kořeněná; xx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx křehký, xx xxxxxx xxxxxxxx
|
||
xxxxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, vepřové maso, xxxxxx maso
|
a) xxxxxxxxxxx – pružná, soudržná
|
nepřipouští xx použití xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx
|
x) vzhled v nákroji x xxxxxxxxxxx – xxxxxxx na řezu xxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxxx vypracován, xxxxxxxxx xx drobná pórovitost x xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx,
|
|
x) xxxx x xxxx – xxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx; xx xxxxxx xxxxxxx xx skusu xxxxxx, xxxxxxxx
|
||
xxxxxxxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx maso, xxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, pružná
|
nepřipouští se xxxxxxx xxxx strojně xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx odděleného xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx a xxxxxxxxxxx – xx xxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx xx mase x xxxxxxx paprice; xxxxxx xxxxxxxxx dutinky x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx xxxxxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxxx koření patrny; xxxxxxxxxxxx mozaika tučných xxx o velikosti xx 6 mm
|
|
c) xxxx x xxxx – xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx; po xxxxxx xx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx
|
||
xxxxx xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, pružná, xx xxxxxx xxxxxx
|
xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx masa xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xx xxxx šedorůžová, nákroj xxxxxx, xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx
|
|
x) xxxx x xxxx – xxxxx, xx xxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xx xxxxxx xxxxxxx xx skusu xxxxxx, xxxxxxxx
|
||
xxxxxxxxx párek
|
Hovězí xxxx, vepřové maso
|
a) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxx, po xxxxxx xxxxxx
|
xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx xxxxxxx odděleného x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx masa
|
b) vzhled x&xxxx;xxxxxxx x vypracování – xxxxx na xxxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxx, drobná zrnka xxxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx je přípustná
|
|
c) xxxx a xxxx- xxxxx, po xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xx xxxxxx výrobek xx xxxxx xxxxxx, šťavnatý
|
||
spišský xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) konzistence – xxxxxx, xxxxxxxx,
|
xxxxxxxxxxx se xxxxxxx masa xxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx masa
|
b) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xxxxxxxxxx xxxxxxx xx xx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx; xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx,
|
|
x) xxxx x xxxx – xx čerstvé xxxxxxx x xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xx xxxxxx xx skusu xxxxxxx xxxxxxxx
|
||
xxxxxxxxx xxxxxxx
|
xxxxxxx maso
|
a) xxxxxxxxxxx – xxxx, xxxxx, xxxxxxxx, xx xxxx zrnitá, nesmí xxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx měkká,
|
nepřipouští se xxxxxxx xxxx strojně xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx masa
|
b) xxxxxx xx xxxxxxx – xx xxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x&xxxx;xxxxxxx xxx 60%, x xxxxxxxxx xxx 2 xx, s výrazně xxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx, stejnoměrně xxxxxxxxxx xx xxxxxxx, bez xxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx; xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx, xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, nedodržení podílu xxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxxx, xxxxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx,
|
|
x) vůně x xxxx – xxxxxxxx, xx xxxxxxx xxxxxxx, xxxxx kořeněná, xxxxxxxxx xx uzení, xxxxxxx, xxxxx kořeněné
|
||
šunkový salám
|
Hovězí xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxx, xxxxxxxx
|
xxxxxxxxxxx se xxxxxxx xxxx strojně odděleného x drůbežího xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – řez xxxxxx, xxxxxx, xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx; xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx kolagenní částice xx spojce přípustné,
|
|
c) xxxx x chuť – xx čerstvé xxxxxxx, xxxx xxxxxxxxx xxxxx a kořeněná, xxxxxxx xx xxxxx xxxxxxxx
|
||
xxxxxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx maso, xxxxxxx xxxx
|
x) Konzistence – xxxxxx, xxxxxxxx
|
xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xx řezu xx xxxxxxxxxx výrobek xxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx; ojedinělé, jemně xxxxxx kolagenní částice x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx přípustné; velikost xxxxxxxxxxxx xxx špeku xxxxxxx xx 8 xx, smí xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx
|
|
x) xxxx a xxxx – po xxxxxxx xxxxxxx, jemně xxxxxxxx, přiměřeně xxxxx; xxxxxxx na skusu xxxxxx
|
||
xxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx maso, xxxxxxx xxxx, xxxxxx xxxx
|
x) konzistence – xxxxxx, xxxxxxxx
|
xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx masa
|
b) xxxxxx v nákroji – xx xxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxxxxxx; xxxxxxxxx, xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x drobné xxxxxxxxx xxxxxxx jsou přípustné; xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx
|
|
x) xxxx a xxxx – xx xxxxxxx xxxxxxx, jemně xxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx; xxxxxxx xx xxxxx xxxxxx
|
||
xxxxx xxxxx
|
Xxxxxx maso, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – pružná, soudržná
|
nepřipouští xx xxxxxxx masa xxxxxxx odděleného x xxxxxxxxx xxxxxxx odděleného xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xx řezu je xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx; xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxx měkké xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx xxxxxx; xxxxxx tukových xxx xx 8 xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx,
|
|
x) xxxx x chuť – xxxxx vůně xx xxxxxx x xxxxx, přiměřeně slaná x xxxxxxxx; xxxxxxx xx skusu křehký
|
Výrobek
|
Základní xxxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx
|
xxxxxxxx
|
Xxxxxx maso, vepřové xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, soudržná,
|
použití xxxxxxxx, xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx odděleného, xxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx
|
x) xxxxxx xx řezu x xxxxxxxxxxx – xxxxx xxxxx xxxxxxx, xxxxxxx růžové xxxxx, xxx xxxxxx, xxxxxx x&xxxx;xxxxxx tmavší; xxxx xxxxxxx převážně x xxxxxxxxx xxx 1 xx; xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx drobné, xxxxx xxxxxxxxx částice a xxxxxx xxxxxxxxx dutinky,
|
|
c) xxxx x xxxx – xxxxxxxxxx po xxxxx, xxxxxxxx xx xxxxxxxx plísni, xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxx; xxxxxxx xx xxxxx hutný, bez xxxxxxxx xxxxxx xxxxx
|
||
xxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx maso, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, soudržná
|
použití xxxxxxxx, xxxx xxxxxxx odděleného x xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, rostlinných x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx
|
x) xxxxxx na xxxx x vypracování – xx xxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxx xxx, ojediněle xxxxxxxx xxx x&xxxx;xxxxx xxxxxxx zrn; xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxx přípustné; xxxx xxxxxxx o xxxxxxxxx xx 3 xx, xxxxxxx kroužek xxx xxxxxx do 3 xx
|
|
x) xxxx x xxxx – xxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx, přiměřená xx xxxxxx x uzení; xxxxxxx xx skusu xxxxxx
|
||
xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – pevná, xxxxxx xx xxxx,
|
xxxxxxx xxxxxxxx, xxxx strojně xxxxxxxxxx x drůbežího xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx a jiných xxxxxxxxxxx bílkovin se xxxxxxxxxxx
|
x) xxxxxx xx xxxx x xxxxxxxxxxx – xxx xxxxxx, xxxxxx, xxxxxx x&xxxx;xxxxxx xxxxxx; mozaika masově xxxxxx; xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx 6 xx; xxxxxxxxx výkyvy xx velikosti xxx x&xxxx;xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx; drobné, xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, vzduchové xxxxxxx a xxxxxxxx xxx nejsou xx xxxxxx
|
|
x) xxxx x xxxx – xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx po xxxxx, xxxxxxxx po xxxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx, xx skusu xxxxxxx hutný, xxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx; x xxxxxxx s plísní xxxx xxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx
|
Xxxxxxx
|
Xxxxxxxx suroviny
|
Smyslové xxxxxxxxx
|
xxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx maso
|
a) xxxxxxxxxxx – xxxxxx xx xxxx,
|
xxxxxxx vlákniny, xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx odděleného, xxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – řez xxxxxx, hladký, barva xxxx růžově-červená, xxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx se xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx,
|
|
x) xxxx x xxxx – xxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x xxxxx; xxxxx xxxxx, výrazněji kořeněná; xx xxxxx výrobek xxxxxx až xxxxxx
|
||
xxxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxx xx xxxx,
|
xxxxxxx vlákniny, xxxx strojně xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, rostlinných x jiných xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx nepřipouští
|
b) xxxxxx v nákroji x xxxxxxxxxxx – xxx xxxxxx, xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx-xxxxxxx, jemné xxxxxx, xxxxxxxxx se xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx,
|
|
x) vůně x xxxx – xxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx surovinách, přísadách x xxxxx; xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx kořeněná; xx xxxxx výrobek xxxxxx xx xxxxxx
|
||
xxxxxxxx xxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxxxx,
|
xxxxxxx vlákniny, xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx bílkovin xx nepřipouští
|
b) vzhled xx xxxxxxx – xxxxx růžovočervená, xxxx x xxxxxxxxx do 6 xx, bez xxxxxxx pod xxxxxx,
|
|
x) xxxx x chuť – příjemná, xxxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx, průměrně xx xxxxxxx xxxxx, xx xxxxx xxxxxx a xxxxxx,
|
||
xxxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx maso, xxxxxxx xxxx
|
x) konzistence – tužší, xxxxxx,
|
xxxxxxx xxxxxxxx, xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxx strojně xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xxxxxxx zrn převážně x velikosti xx 5 xx, xxx xxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxx, x&xxxx;xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx zrna světlá,
|
|
c) xxxx x xxxx – xxxxxxxx, xxxxxxx xx uzení, xxxxxxx xxx tento xxxxxxx, xxxxxxx kořeněná x xxxxx
|
||
xxxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) konzistence – xxxx, xxxxx,
|
xxxxxxx xxxxxxxx, xxxx xxxxxxx odděleného x xxxxxxxxx masa xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x jiných xxxxxxxxxxx xxxxxxxx se nepřipouští
|
b) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx a xxxxxxxxxxx – nepravidelná xxxxxxx zrn x xxxxxxxxx xx 5, xxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx částic, xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxx xxxxxxxx xxx uprostřed xxxxxxx xxxxxx růžová, x&xxxx;xxxxxxx xxxxxx, tuková xxxx xxxxxxxxx,
|
|
x) vůně x xxxx- xxxxxxxx, xxxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx až xxxxxxx xxxxx, na xxxxx xxxxxx x vláčná, xxxxxxx xx xxxxxxx
|
Xxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxx
|
Xxxxxxxx požadavky
|
drůbeží xxxxxxxx
|
xxxxxxx maso xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxx xxxxx
|
x) xxxxxxxxx xxxxxx – výrobek x&xxxx;xxxxxxxxx xxxxxx
|
xxxxxxxxx se použití xxxxxxx x xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxx, křehká, xxxxxxxx
|
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx a xxxxxxxxxxx – xx xxxx vychlazeného xxxxxxx xxxxx xxxxxx xx xxxxx xxxxxx, špekové xxxxxx nepravidelně rozložené, xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx dutinky x&xxxx;xxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx tuk
|
||
d) xxxx x xxxx – xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx, po ohřátí xx skusu xxxxxxx xxxxxxxx
|
||
xxxxxxx debrecínský xxxxx
|
xxxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxx xxxx, xxxxxx xxxxxxx xxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxx
|
xxxxxxxxx se xxxxxxx vepřové x xxxxxxx kůže
|
b) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x vypracování – xx řezu xx xxxxxxxxxx výrobek xxxxx xxxxxx xxxxx xx xxxx x xxxxxxx xxxxxxx; xxxxxx xxxxxxxxx dutinky a xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx x xxxx o xxxxxxxxx do 6 xx
|
|
x) xxxx x xxxx – xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx; xx xxxxxx xx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx
|
||
xxxxxxx párek xxxxxxxx
|
xxxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx xxxxxxx oddělené
|
a) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxx,
|
xxxxxxxxx xx použití xxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx, vepřové x xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – na xxxx xxxxxxxxxx, nákroj xxxxxx, xxxxxx zrnka xxxxxxxxxxx částic, xxxxx xxxxxxxxxx je přípustná,
|
|
c) xxxx a xxxx – xxxxxxxxx xxxxx, xx ohřátí xx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx, křehký
|
||
drůbeží xxxxx xxxxx
|
xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, pružná,
|
připouští se xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx xx xxxxxxx – xxxxx vypracovaný, xxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx, xxxxxxxx se xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx,
|
|
x) xxxx a chuť – xxxxxxxx, xx xxxxxxx xxxxxxx a xx xxxxxxxx xxxx, xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx
|
||
xxxxxxx*) xxxxxxx salám
|
drůbeží xxxx, drůbeží maso xxxxxxx xxxxxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxxxx,
|
xxxxxxxxx xx použití xxxxxxx x xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx xx nákroji – xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx masa, xxxxxx 10 až 50 xx ve xxxxxx xxxxxx xx xxxxxx-xxxxxxx xxxxx; xxxxxxxxx drobné xxxxx kolagenní xxxxxxx x xxxxxx vzduchové xxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx nebo xxxxx xx xxxxxxxxx,
|
|
x) vůně x chuť – xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxx xx xxxxx xxxxxx, mírně xxxxxxxx
|
||
xxxxxxx xxxxxxxxx salám
|
drůbeží xxxx xxxxxxx xxxxxxxx, syrové xxxxxxx sádlo
|
a) xxxxxxxxxxx – pevná, soudržná
|
připouští xx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx xx nákroji – xx xxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx zrněné xxxxxxxxx xxxxxxx x drobné xxxxxxxxx dutiny xxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxx do 8 mm, xxx xxx patrny xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx,
|
|
x) vůně x xxxx – xxxxx, typická xxx xxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxx, xxxxx kořeněná a xxxxx
|
||
xxxxxxx xxxxx junior
|
drůbeží xxxx xxxxxxx xxxxxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxx, xxxxxxxx,
|
xxxxxxxxx se xxxxxxx xxxxxxxxx masa x xxxxxxxx xxxxxxxxx sádla, xxxxxxx x xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx na xxxxxxx – xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx, xxxxxxxx se drobné xxxxxxxxx xxxxxxx,
|
|
x) vůně x xxxx – xxxxx, typická xxx xxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx x xxxxx, xxxxxxx xxx xxxxxxx xxxx; xxxxx xx xxxxx křehký
|
Xxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxx
|
Xxxxxxxx požadavky
|
Hovězí xxxx xx xxxxxxx xxxxx
|
xxxxxx xxxx
|
x) vzhled – xxxxxxxxx xxxxx, x&xxxx;xxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx; xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx masa xxxxxxx xxxxxxx; xxxxx xxxx xxxxxxxxx, typická pro xxxxxx xxxxxx xxxx, xxxxx xxxxx nahnědlé,
|
b) xxxxxxxxxxx – xxxx xxxxxx, xxxxx, mírně xxxxxxxx, xxxxx xxx 15°X přiměřeně xxxx,
|
||
x) xxxx x xxxx – xxxxxxxx, xx xxxxxxx xxxxxxx xxxx, xxxxx kořeněná x xxxxx; chuť xxxxxx xxxxx xxxxx, xxxx xxxx xxxxxxx
|
||
Xxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xxxxx
|
xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx – xxxxxxxxx celek, xx xxxxxxx xxxxx xxxx xxxxx xxxx xx xxxxxxxxx; xxxxx čirý, xxxxx xxxxxxxxxx; vepřové xxxx v hrubších kouscích xxxxx světle hnědošedé, xxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxx xxxxx,
|
x) xxxxxxxxxxx – maso xxxxxx, xxxxx vláknité, měkké, xxxxx xxx 15°X xxxxxxxxx xxxx
|
||
x) xxxx x xxxx - xxxxxxxx po xxxxxxx xxxxxxxx xxxx, xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx, přiměřeně xxxxx; chuť xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx
|
||
Xxxxxxxx xxxx
|
xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx – xxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxx barvy xxxxxx xxxx tmavě růžové, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxx vepřového libového x xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xx 10 xx; drobné xxxx, xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxx x&xxxx;xxxxx xxxxxxxx xx připouští
|
hovězí xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxxxxx, plátky x xxxxxxxx 1 xx xxx xxxxxxxx xxxxxxxx
|
|
x) xxxx a xxxx – příjemná, přiměřeně xxxxx a kořeněná, xx skusu xxxxxxx xxxxxx
|
||
Xxxxx x&xxxx;xxxxxxx masa
|
vepřové xxxx
|
x) xxxxxx x xxxxx – xxxxxxxx xx oranžovošedá kompaktní xxxxx,
|
xxxxx
|
x) konzistence – xxxxxxxxxxxx, na xxxx xxxxx xxxxx,
|
|
x) chuť x xxxx – xx uzeném xxxx, xxxxxxxxx slaná, xxxxxxxx xxxxxxxx, bez cizích xxxxx x xxxxxxxx
|
||
Xxxxxxx xxxxxxxxx
|
xxxxxxx xxxx
|
x) vzhled x xxxxx – xxxxxxxxx, xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxx xxxxx,
|
xxxxx xxxxxxx bůček
|
b) xxxxxxxxxxx – tužší xxxxxxxx, xx xxxx xxxxx xxxxx, xxxxxxxxxxxx,
|
|
x) xxxx x xxxx – xx uzeném xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxx, xxx cizích xxxxx a xxxxxxxx
|
||
Xxxxxxx xxxxxxx
|
xxxxxxx maso
|
a) xxxxxx x xxxxx – xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxx hmota, xxxxxxxx x&xxxx;xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx; xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x částice xxxxxxx xxxxxx xxxxxx,
|
xxxxxxx xxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx, xxx 15°X xxxxxxxxx,
|
|
x) vůně x xxxx – xx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx, xxx xxxxxx pachů x příchutí
|
Výrobek
|
Základní xxxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx
|
Xxxx s klobásou
|
masný xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx
|
x) xxxxxx x barva – xxxxx xxxxxxx (xxxxxxx) x&xxxx;xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx z paprik se xxxxxxxxx, omáčka červenohnědé xxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxxx měkká, xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxx poloměkká xx xxxxx, xxxxxx xxxxx zahuštěná
|
||
c) xxxx x chuť – xxxxxxxx xxxxxx výrobku, xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxx, sladkokyselá, mírná xxxxxxxx v důsledku xxxxxxx xxxxxxx xx připouští, xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx
|
||
Xxxxxx xx xxxxxx
|
xxxxxx xxxx
|
x) vzhled x xxxxx – xxxx xxxxxxxx xx xxxxxx, xxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxx odblanění, zbavené xxxxx loje v hnědé xxxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxx xxxxx, omáčka xxxxx xxxxxxxxx
|
||
x) xxxx x xxxx – xx pečeném xxxxxxx xxxx a xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxx xxxxx, xxxxxxxx kořeněná
|
||
Maďarský xxxxx
|
xxxxxx xxxx,
|
x) xxxxxx – xxxxxxxxxxxx kousky masa x xxxxxxxxx xxx 15 až 30 xx a xxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx x&xxxx;xxxxxxxxxxxx xx xxxxx omáčce
|
vepřové maso
|
b) xxxxxxxxxxx – xxxx xxxxx, omáčka xxxxx xxxxxxxxx
|
|
x) xxxx x xxxx – xx xxxxxxxxx surovinách, xxxxxxx xxx guláš, příjemně xxxxx x xxxxxxxx, xxxxx pálivá, bez xxxxxx pachů x xxxxxxxx
|
||
Xxxxxxxxxxx xxxxx
|
xxxxxx xxxx,
|
x) xxxxxx – nepravidelné xxxxxx masa a xxxxxxx tepelně xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (celá xxxxxxx) x&xxxx;xxxxxxxxxxxx xx hnědé xxxxxx
|
xxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx
|
x) konzistence – xxxx x klobása xxxxx, xxxxxx xxxxx xxxxxxxxx,
|
|
x) xxxx a xxxx – xx xxxx a xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx kořeněná, bez xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx
|
Xxxxxxx
|
xxxxx xxxx
(% hmot. xxxxxxx)
|
xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx
(% hmot. nejméně)
|
obsah xxxx
(% hmot. xxxxxxx)
|
Xxxxxxxx
|
40,0
|
-
|
45,0
|
Xxxxxxx
|
50,0
|
-
|
40,0
|
Xxxxx vídeňský
|
55,0
|
-
|
40,0
|
Párek xxxxxxxxx
|
50,0
|
-
|
35,0
|
Xxxxxxxxxxx xxxxx
|
60,0
|
-
|
40,0
|
Xxxxx xxxxx
|
50,0
|
-
|
35,0
|
Xxxxxxx párek
|
45,0
|
-
|
40,0
|
Šunkový xxxxx
|
55,0
|
-
|
20,0
|
Xxxxxxxxx salám
|
40,0
|
-
|
40,0
|
Junior xxxxx
|
40,0
|
-
|
35,0
|
Xxxxx xxxxx
|
40,0
|
-
|
40,0
|
Xxxxxxxx
|
-
|
13,0
|
50,0
|
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx
|
-
|
14,0
|
40,0
|
Xxxxxx xxxxx
|
-
|
13,0
|
50,0
|
Xxxxxxx
|
-
|
16
|
50,0
|
Xxxxxxx xxxxx
|
-
|
15
|
50,0
|
Xxxxxxxxx klobása
|
60,0
|
-
|
35,0
|
Dunajská xxxxxxx
|
-
|
14
|
55,0
|
Xxxxxxxx
|
-
|
14
|
50,0
|
Xxxxxxxx
|
-
|
14
|
50,0
|
Výrobek
|
obsah masa
(% hmot. xxxxxxx)
|
xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx odděleného xxxx
(% hmot. xxxxxxx)
|
xxxxx xxxx
(% xxxx. xxxxxxx)
|
Xxxxxxx špekáček
|
-
|
45,0
|
45,0
|
Kuřecí xxxxx jemný
|
-
|
50,0
|
30,0
|
Drůbeží xxxxxxxxxxx xxxxx
|
7,0
|
30,0
|
35,0
|
Xxxxxxx vídeňský xxxxx
|
15,0
|
35,0
|
25,0
|
Xxxxxxx xxxxxxx xxxxx
|
28,0
|
12,0
|
20,0
|
Xxxxxxx Gothajský xxxxx
|
-
|
40,0
|
40,0
|
Xxxxxxx Xxxxxx salám
|
-
|
50,0
|
25,0
|
Xxxxxxx
|
xxxxx masa
(% hmot. xxxxxxx)
|
xxxxx xxxx
(% hmot. xxxxxxx)
|
xxxxx xxxx
(% xxxx. nejvýše)
|
další xxxxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx xx vlastní xxxxx
|
70,0
|
80,0
|
20,0
|
-
|
Xxxxxxx xxxx xx xxxxxx xxxxx
|
70,0
|
70,0
|
40,0
|
-
|
Xxxxxxxx meat xxxx
|
70,0
|
70,0
|
40,0
|
xxxxxxxx xxx a xxxxx xxxxxxx 15,0% xxxx.
|
Xxxxx x&xxxx;xxxxxxx xxxx
|
57,0
|
70,0
|
40,0
|
-
|
Xxxxxxx xxxxxxxxx
|
35,0
|
70,0
|
40,0
|
xxxxx xxxxxxx bůčku xxxxxxx 20,0% xxxx.
|
Xxxxxxx xxxxxxx
|
25,0
|
70,0
|
40,0
|
xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx 26,0% xxxx.
|
Xxxxxxx
|
xxxxx xxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx
(% hmot. xxxxxxx)
|
xxxxx xxxxxxxxx
|
Xxxx x&xxxx;xxxxxxxx
|
24,0% xxxx. xxxxxxx
|
&xxxx; |
Xxxxxx na xxxxxx
|
30,0% xxxx. xxxxxxxx masa
|
|
Maďarský xxxxx
|
30,0
x&xxxx;xxxx:
xxxxxx xxxx nejméně 16,0% hmot
vepřové xxxx xxxxxxx 14,0% xxxx
|
xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx: nejméně 4,5% xxxxxxxxxxxx
|
Xxxxxxxxxxx guláš
|
10,0
|
obsah xxxxxxx xxxxxxx 12% xxxx.
|
Xxxx |
Xxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
xxxxx xxxxxxx |
xxxxxxx xxxxxxxxxx |
Xxxxxxx, u xxxxxxx xxxx ve všech xxxxxxx xxxxxxxx minimálně xxxxxxxxx xxxxxx odpovídajícímu xxxxxxxx teploty plus 70 °C po xxxx 10 xxxxx. |
xxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
Xxxxxxx xxxxxx k xxxxx xxxxxxxx bez xxxxx xxxxxx, u xxxxx neproběhlo xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxx. |
|
xxxxxxxxx tepelně xxxxxxxxxx |
Xxxxxxx, x xxxxxxx xxxx xx xxxxx částech xxxxxxxx xxxxxxxxx tepelného xxxxxx odpovídajícímu xxxxxxxx xxxxxxx plus 70 °X xx xxxx 10 xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (xxxxxx, xxxxxx a sušením xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx) xxxxx k poklesu xxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xx(xxx)=0,93 x x xxxxxxxxxxx minimální xxxx xxxxxxxxxxxx na 21 dní xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx plus 20 °X |
|
xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
Xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx, x xxxxxxx x&xxxx;xxxxxxx xxxxxxxxxx, zrání, sušení x xxxxx za xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx snížení xxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xx(xxx)=0,93 x minimální xxxxx xxxxxxxxxxxx 21 xxx xxx xxxxxxx xxxx 20 °C |
|
masný xxxxxxxxx |
xxxx xxxxx §1 xxxx. a) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, u xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx čerstvého xxxx, a ke xxxxxxx byly přidány xxxxxxxxx, xxxxxxxx přípravky xxxx přídatné látky,8c) x které xxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxx, x splňují požadavky xxxxxxxxxx právního xxxxxxxx2),3); xx xxxxx xxxxxxxxx xx považuje i xxxxxxx x xxxxxxx xxxx s přídavkem xxxxx xxxx vyšším xxx 1% hmot. |
|
kuchyňský xxxxx polotovar |
částečně tepelně xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxx xxxxx mas, xxxxxxxxxx a pomocných xxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx,8x) xxxxxx k tepelné kuchyňské xxxxxx |
|
xxxxxxxx |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx, xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx zvláštním právním xxxxxxxx7a) xxx, aby xxxx xxxxxxxxx obchodní xxxxxxxxx.9) |
|
xxxxxxxxxxxx |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx uzavřený x xxxxx, xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx právním xxxxxxxx.7a) |
&xxxx;
&xxxx;
|
Xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xxxxx a konzerv
|
sardelová xxxxx
|
xxxxxxxx
|
|||
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xx deklarované xxxxxxxxx
|
xxxxxx:
|
xxxxxx:
|
xxxxxx:
|
|||
xx 300 x
|
-10 %
|
x xxxx
|
-10 %
|
xx 350 g
|
-10 %
|
|
xx 1000 g
|
-6 %
|
xx 350 g
|
-10 %
|
xxx 350 g
|
-5 %
|
|
xx 2000 g
|
-4 %
|
nad 350 g
|
-5 %
|
|
||
nad 2000 g
|
-2 %
|
|
|
Xxxx |
|
xxxxxxxxxxx a xxxxx |
x xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxx - pastovitá, xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx, xxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx nesmějí xxxxxxxxx xxxxxx vaječných xxxxxxxx, xxxxxxxx, cizích xxxxxxxx x hrudek xxxxxxx hmoty |
vůně |
typická xxx xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx po použitých xxxxxxxxx x xxxxxx |
xxxx |
xxxxxxx, xx xxxxxxxxx přísadách, xxx cizích pachutí |
Xxxxxxxx |
Xxxxxxxxxx % |
xxxxx xxxx |
xxxxx tržních xxxxx 10,0 xx 85,0 |
xxxxx xxxxxxx |
xxxxxxx 2,0 |
xxxxxxx xX |
xxxxxxx 4,5 |
Obsah xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxx (x g xxxx xx) |
Xxxxxxxxx xxxxxxx hmotnostní xxxx xxxxxxxx odchylka (x %) |
xx 100 |
- 6 |
nad 100 do 250 |
- 5 |
xxx 250 do 500 |
- 4 |
xxx 500 |
- 2 |
Xxxxxxx č. 11 x xxxxxxxx x. 326/2001 Xx.
Xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx rybolovu x xxxxxxxxx vodních xxxxxxxxx
Xxxxxxxx označení obsahuje xxxxxx jméno xx xxxxxxx č. 1 x xxxxxxx xxxxx xx sloupce x. 1 xxxx. x) xxxx x), pokud xx xx xxxxxxx x. 1 xxxxxxx, xxxx xx xxxxx xxxxxxxxxxxx vědecký xxxxx xxxxx xxxxxxx x. 2 obsahující xxxxxx x xxxxxxx xxxxx, xxxxx xx xx xxxxxxx č. 2 xxxxxx. Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx xxxx obchodní xxxxxxxx, některou jeho xxxxxxx nebo xxxx xxxxxxx název xxxxxx xxxx xxxxxxxxx podle xxxxxxx x. 3, xxxxx xx xx xxxxxxx x. 3 xxxxxxx.
&xxxx;&xxxx;&xxxx;&xxxx;&xxxx;&xxxx;&xxxx;&xxxx;
1. Xxxxxxxx označení |
2. Xxxxxxx xxxxx |
3. Xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx/xxxxxxxxx názvů |
||||
Rodové xxxxx |
x) druhové jméno |
b) druhové jméno |
Rodové xxxxx |
x) druhové xxxxx |
x) xxxxxxx xxxxx |
|
XXXX |
||||||
Xxxx |
xxxx |
Xxxxxxxxxxxxxxxx |
xxxxxx |
|||
Xxxxx |
xxxxx |
Xxxxxx |
xxxxxx |
|||
Xxxxx |
Xxxxx |
xxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxx: Xxxxxx obecná |
|||
Candát |
obecný |
Sander |
lucioperca |
Alternativně xx xxxxx jako vědecky xxxxx xxxxxx tento xxxxx: Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
||
Xxxx |
xxxxx |
Xxxxxxx |
xxxxx |
|||
Xxxxx |
Xxxxx xxx. |
xxxxxxx xxxxx |
Xxxxxxxxxxxx je xxxxx jako xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxx: Mugil |
|||
Cípal |
evropský |
Liza |
ramada |
|||
Cípal |
zlatý |
Liza |
aurata |
|||
Cípal |
pyskatý |
Chelon |
labrosus |
|||
Ďas |
mořský |
Lophius |
piscatorius |
|||
Ďas |
americký |
Lophius |
americanus |
|||
Gavún |
štíhlý |
Atherina |
boyeri |
Alternativně xx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxx: Xxxxxxx |
||
Xxxxxxx |
xxxxx |
xxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx |
xxxxxxxxxxxxxxx |
||
Xxxxxxx |
xxxx |
xxxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx |
xxxxxxxxxxxx |
||
Xxxxxxxx |
xxxxxxxxxx |
Xxxxx |
xxxxx |
|||
XXxxxxx |
xxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxxxx |
xxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx použít xxxxx xxxxx: Xxxxxxxxx |
||
Xxxx |
xxxxxxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxx |
xxxxxxxxxxxxxx |
|||
Xxxx |
xxxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxx |
xxxxxxxxxxxx |
|||
Xxxxxxxxxx |
xxxxx |
Xxxxxxxxxx |
xxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx je xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx použít xxxxx xxxxx: Black xxxx |
||
Xxxxxxx |
xxxxxxxx |
xxxxxxx |
Xxxxxxxx |
xxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx jako xxxxxxxx označení xxxxxx xxxxx xxxxx: xxx xxxxxxx |
|
Xxxxxxx |
xxxxxxx |
Xxxxxxxx |
xxxxxx |
|||
Xxxxxxx |
xxxxxxxxx |
Xxxxxxxx |
xxxxxxxxxx |
|||
Xxxxxxx |
xxxxx |
Xxxxxx |
xxxxxxxxx |
|||
Xxxxxxx |
xxxx |
Xxxxxxxx |
xxxxxxxxxxx |
|||
Xxxxxxx |
xxxxxxxxxxx |
xxxxx |
Xxxxxxxx |
xxxxx |
||
Xxxxx |
xxxxxxxx |
Xxxxx |
xxxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx tyto xxxxx: Xxxxxx xxxxxxxxx, Xxxxx xxxxxxxxxx |
||
Xxxxx |
xxxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxx |
xxxxxxx |
|||
Xxxxxxx |
xxxxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxx |
xxxxxx |
||
Xxxxxxx |
xxxxx |
Xxxxxxxxx |
xxxxxx |
|||
Xxxxxxx |
xxxx |
Xxxxxxxxx |
xxxxxxxx |
|||
Xxxxxxx |
xxxxx |
Xüxxxxxxäxxxx |
Xxxxxxxxx |
xxxxxxxxxxxxxxx |
||
Xxxxx xxxxx witling |
Micromesistius |
australis |
Alternativně xx možné xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxx: Xxxxxx xxxxx |
|||
Xxxxxxx |
xxxxxxxx |
Xxxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx možné xxxx obchodní xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxx: Xxxxx australský |
||
Kambala |
Lepidorhombus spp. |
všechny xxxxx |
||||
Xxxxxxx |
xxxxx |
Xxxxxx |
xxxxxx |
|||
Xxxxx |
xxxxxxxxxxxx |
xxxxxxx |
Xxxxxxxxxxx |
xxxxx |
||
Xxxxx |
xxxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxxx |
xxxxxxxxx |
|||
Xxxxx |
xxxxxxxxxx |
Xxxxxxx |
xxxxx |
|||
Xxxxx |
xxxxxxxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxx |
xxxxxxxxxxxx |
|||
Xxxxx |
xxxxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxxx |
xxxxxxx |
|||
Xxxxxxx |
xxxxxxx |
Xxxxxxxx |
xxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx možné xxxx obchodní xxxxxxxx xxxxxx tento xxxxx: xxxxxxx severní |
||
Kapr |
obecný |
Cyprinus |
carpio |
|||
Karas |
stříbřitý |
Carassius |
auratus |
|||
Kladivoun |
Sphyrna xxx. |
xxxxxxx xxxxx |
||||
Xxxxxxx |
Xxxxxxx |
xxxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx je xxxxx xxxx xxxxxxxx označení xxxxxx xxxxx xxxxx: Xxxxxxx xxxxxxx |
|||
Xxxxxxxx |
xxxxx |
Xxxxxxxxxx |
xxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx xxxx obchodní xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxx: Xxxx-xxxx |
||
Xxxxxx |
xxxxxxxx |
Xxxxxxx |
xxxxxxxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx je xxxxx jako xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxx: Hamachi xxxx Xxxx Xxxx |
||
Xxxxxx |
xxxxxxxxx |
Xxxxxxx |
xxxxxxxx |
|||
Xxxxxxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx |
xxxxxxx |
|||
Xxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxxx |
xxxxxxxxxxxx |
||||
Xxxxxxx |
xxxxx |
Xxxxxxx |
xxxxxx |
|||
Xxx |
xxxxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxx |
xxxxx |
||
Xxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxxxx |
xxxxxxxxx |
|||
Xxxxx |
xxxxxxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxx |
xxxxx |
||
Xxxxx |
xxxx |
xxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx |
xxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx tento xxxxx: Xxxx |
|
Xxxxx |
xxxxx |
xxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx |
xxxxxxx |
||
Xxxxx |
xxxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx |
xxxxxxxxx |
||
Xxxxx |
xxxxx |
xxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx |
xxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx jako xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxx: Xxxxxxx |
|
Xxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx |
xxxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx jako xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxx: Xxxxx xxxxxxxxx |
||
Xxxxxxx |
xxxxxx |
xxxxxxxxxx |
Xxxxxxx |
xxxxxxxx |
||
Xxxxxxx |
xxxxxxxx |
xxxxxxxxxx |
Xxxxxxx |
xxxxxxxxx |
||
Xxxxxxx |
xxxxxxxxxxxxx |
xxxxxxxxxx |
Xxxxxxx |
xxxxxxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx v xxxxxxxxx označení xxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xx sloupci 1x) xxxxx xxxxx: xxxxxxx |
|
Xxxxxxx |
xxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxxx |
xxxxxxxxx |
|||
Xxxxxxx |
xxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx |
xxxxxxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx použít xxxx xxxxx: xxxxxxx xxxx, butterfish, Xxxxxxxxx xxxxx |
||
Xxxxxxx |
xxxxx |
Xxxxxxxxxxxx |
xxxxxxxxxxxxx |
|||
Xxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx spp. |
všechny xxxxx |
||||
Xxxxx |
Xxxxxx xxx., Xxxxxxxxxxx xxx. |
xxxxxxx druhy |
||||
Maréna |
severní |
Coregonus |
lavaretus |
Alternativně xx xxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxx použít xxxxx xxxxxxxx jména xxxxx název: Xxx |
||
Xxxxxx |
xxxxx |
Xxxxxxxxx |
xxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx možné x xxxxxxxxx xxxxxxxx použít xxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxx: Síh |
||
Marlín |
indopacifický |
Makaira |
mazara |
|||
Mečoun |
obecný |
Xiphias |
gladius |
|||
Mník |
mořský |
molva |
Molva xxx. |
xxxxxxx xxxxx |
||
Xxxxxx |
xxxxxx |
xxxxxxxxx |
Xxxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx je xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxx: Xxxxxxx |
|
Xxxxxx |
xxxxxxxx |
Xxxxxxx |
xxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx jména xxxxx xxxxx: Xxxxxxx |
||
Xxxxx witling |
Micromesistisus |
poutassou |
Alternativně xx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx použít xxxxx název: Xxxxxx xxxxxxx |
|||
Xxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxxx |
xxxxxxxx |
|||
Xxxxx |
xxxxxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxx |
xxxxx |
|||
Xxxxxx |
Xxxxxx |
xxxxxxxx |
||||
Xxxxxx xxxxx |
xxxxxxxx |
Xxxxxxxxxx |
xxxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx místo xxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxx: Xxxxxxx xxxx Xxxx xxxx Xxxxxxxxxx |
||
Xxxxxx xxxxx |
xxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxx |
xxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx x obchodním označení xxxxxx místo xxxxxxxx xxxxx tyto xxxxx: Xxxxxxx xxxx Xxxx |
||
Xxxxxx xxxxx |
xxxxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx x xxxxxxxxx označení xxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxx: Xxxxxxx xxxx Xxxx |
||
Xxxxxx štika |
kanadská |
Merluccius |
productus |
Alternativně xx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxx: Xxxxxxx xxxx Hejk |
||
Mořská xxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxxxxx |
xxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxx: Merlúza xxxx Xxxx |
||
Xxxxxx xxxxx |
xxxxxxxx |
xxxxxxxx |
Xxxxxxxxxx |
xxxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx možné v xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxx: Merlúza xxxx Hejk |
|
Mořský xxxx |
Xxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxx: Xxxxxxxx xxxxxx |
|||
Xxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxx |
xxxxxxxx |
|||
Xxxxx |
xxxxxx |
Xxxxx |
xxxxxxxxxx |
|||
Xxxxx |
xxxxxx |
xxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx xxxx obchodní xxxxxxxx xxxxxx tento xxxxx: Xxxxxx xxx |
|
Xxxxx |
xxxxx |
Xxxxx |
xxxxxxxxxxx |
|||
Xxxxxxxxx |
xxxxxxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx |
xxxxxxx |
|||
Xxxxxxxxx |
Xxxxxxxxx |
xxxxxxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx xxxx obchodní xxxxxxxx použít xxxxx xxxxx: Pangas |
|||
Parma |
obecná |
Barbus |
barbus |
|||
Parmice |
indická |
Parupeneus |
indicus |
|||
Pelamida |
chilská |
tichomořská |
Sarda |
chiliensis |
Alternativně xx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx použít xxxxx xxxxxxxx xxxxx tento xxxxx: Xxxxx |
|
Xxxxxxxx |
xxxxxxxx |
Xxxxx |
xxxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx použít xxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxx: Tunec |
||
Pelamida |
atlantická |
obecná |
Sarda |
sarda |
Alternativně xx xxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx tento xxxxx: Xxxxx |
|
Xxxxxxxxx |
xxxxxxxx |
Xxxxxxx |
xxxxxxxx |
|||
Xxxxxxxxxx |
xxxxxxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx |
xxxxxxxxxxx |
|||
Xxxxxx |
xxxx |
xxxxx |
Xxxxxxxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx použít xxxxx xxxxx: Xxxxxxxx |
|
Xxxxxx |
xxxxxx |
xxxxx |
Xxxxxxxxxxxx |
xxxxxxxx |
||
Xxxxxx |
xxxxxxx |
xxxxxxxxx |
Xxxxxxx |
xxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx je xxxxx xxxx obchodní xxxxxxxx použít tento xxxxx: Limanda xxxxxx |
|
Xxxxxx |
xxxxxxxxx |
xxxxxxx |
Xxxxxxxxxxx |
xxxx |
||
Xxxxxxxxxxx |
xxxxxxxxxx |
Xxxxxx |
xxxxxxx |
|||
Xxxxxxxxxxx |
xxxxxxxxxx |
Xxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx možné xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx použít xxxxx xxxxx: Xxxxxxxx xxxx |
||
Xxxxxxx |
Xxxxxx |
xxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx možné xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxx: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx |
|||
Xxxxxx |
xxxxx |
Xxxxxxxxxxxxx |
xxxxxxxxx |
|||
Xxxxxx |
xxxxxxxxx |
xxxxx |
Xxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxx: Xxxxxx |
|
Xxxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxx: Pražma xxxxxx, Xxxxxxxxxxxx xx možné použít xxxxxxx název: Sparus xxxxxx |
||
Xxxxxx |
xxxxxx |
xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx |
xxxxxx |
||
Xxxxxx |
xxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxx |
xxxxxx |
xxxxxx |
|
Xxxxxx |
xxxxxxx |
Xxxxx |
xxxxxx |
xxxxx |
||
Xxxxxxx |
xxxxxxxx |
xxxxx |
Xxxxxx |
xxxxxxxx |
||
Xxxxxx |
Xxxxxxxxxx |
xxxxxxx druhy |
||||
Ropušnice |
obecná |
Scorpaena |
srofa |
|||
Sardel |
obecná |
evropská |
Engraulis |
encrasicholus |
Alternativně xx xxxxx x obchodním xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxx: Ančovička |
|
Sardel |
peruánská |
Engraulis |
ringens |
|||
Sardinka |
evropská |
obecná |
Sardina |
pilchardus |
||
Savorin |
Seriolella |
porosa |
Alternativně xx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx použít xxxxx xxxxx: Xxxxxxxxx |
|||
Xxxxxxxx |
xxxxxxx |
Xxxxxxxx |
xxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx je xxxxx jako obchodní xxxxxxxx xxxxxx tento xxxxx: Xxxxxxx xxxxxx |
||
Xxxxx |
xxxxxxxx |
xxxxxxx |
Xxxxxxxxxx |
xxxxxxxxxx |
||
Xxxx |
xxxxxx |
xxxxxxxxxx |
Xxxxxx |
xxxxxxxx |
||
Xxxx |
xxxxxx |
xxxxxxxx |
Xxxxxx |
xxxxxxxx |
xxxxxxx |
|
Xxxxx |
xxxxxxx |
Xxxxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx jako xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxx: Xxxxxxx xxxxxxxx |
||
Xxxxx |
xxxxxxxxx |
xxxx |
Xxxxxxxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxx: Xxxxxxx. Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx xxxx xxxxxxx název xxxxxx xxxxx xxxxx: Xxxxxxx xxxxxx |
|
Xxxxx |
xxxxx |
Xxxxxxx |
xxxxx |
|||
Xxxxx |
xxxxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxx |
xxxxx |
xxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx je xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx použít xxxxx xxxxx: Mořský jazyk xxxxxx |
Xxxxxx |
xxxxxx |
xxxxxxxxxxxx |
Xxxxxxxxx |
xxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx je možné x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxx název: Xxxxxxxx |
|
Xxxxxxxx |
Xxxxxxxxx |
xxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx je možné xxxx obchodní xxxxxxxx xxxxxx tento xxxxx: Xxxxxx xxxxxx |
|||
Xxxxxxxxxx |
xxxxxxxxx |
Xxxxxxxxx |
xxxxx |
|||
Xxxxxxxx |
xxxxxxxxx |
Xxxxxx |
xxxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxx: Xxxxxxx |
||
Xxxxxxxx |
xxxxxxx |
xxxxxxxxx |
Xxxxxx |
xxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx x obchodním xxxxxxxx použít xxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxx: Xxxxxxx |
|
Xxxxx |
xxxxx |
Xxxxxxx |
xxxxxx |
|||
Xxxxx |
xxxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxxx |
xxxxxxxx |
||
Xxxxx |
xxxxxx |
Xxxx |
xxxxxx |
|||
Xxxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxxxxxx |
xxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx v obchodním xxxxxxxx xxxxxx místo xxxxxxxx jména tento xxxxx: Xxxxxxx |
||
Xxxxxxxxxxx |
xxxx |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx |
xxxxxxxx |
|||
Xxxxxxxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxxxxxx |
xxxxxxx |
|||
Xxxxxx |
xxxxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxxx |
xxxxxxxxxxxx |
||
Xxxxxx |
xxxxxx |
xxxxxxxx |
Xxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx xxxx obchodní xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxx: Xxx |
|
Xxxxxx |
xxxxxxxxx |
xxxx |
Xxxxx |
xxxxxxxxxxxxx |
||
Xxxxxx |
xxxxxxxxxxxx |
xxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxxx |
xxxxxxxxxx |
||
Xxxxxx |
xxxxx |
xxxx |
Xxxxxxxxxx |
xxxxxx |
||
Xxxxxx |
xxxxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxxxxx |
xxxxxxxxxx |
||
Xxxxxx |
xxxxxx |
xxxxxxxx |
Xxxxxxxxxx |
xxxxxxxxx |
||
Xxxxxx |
xxxxxxx |
xxxxxxx |
Xxxxxxxxxx |
xxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx jako xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxx: Xxxxx |
|
Xxxxxx |
xxxxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxx |
xxxxxx |
|||
Xxxxxx |
xxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxx |
xxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxx použít xxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxx: Hruj |
||
Treska |
malá |
Trisopterus |
minutus |
|||
Trigly |
Trigla spp. |
všechny xxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx tento xxxxx: Xxxxxxx |
|||
Xxxxx |
xxxxxxxxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxx |
xxxxxxx |
||
Xxxxx |
xxxxxxxxxxxx |
Xxxxxxx |
xxxxxxxxx |
|||
Xxxxx |
xxxxxxxxxxx |
xxxxxxx |
Xxxxx |
xxxxxxx |
||
Xxxxx |
xxxxxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxxxxx |
xxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxx: Xxxxxx |
|
Xxxxx |
xxxxxxxxxxxxx |
xxxxxxxx |
Xxxxxxx |
xxxxxxxx |
||
Xxxxx |
xxxxxxxxxx |
xxxxxxxxxxxx |
Xxxxxxx |
xxxxxxxxxx |
||
Xxxxx |
xxxxxxxx |
xxxxx |
Xxxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx možné x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx místo xxxxxxxxx xxxxx ve sloupci 1x) xxxxx xxxxx: xxxxxxxx |
|
Xxxxx |
xxxxxxxxxxxxx |
Xxxxxxx |
xxxxxxx |
|||
Xxxxx |
xxxxxxxx |
Xxxxxxxxx |
xxxxxxx |
|||
Xxxxx |
xxxx |
xxxxxxxxxx- |
Xxxxxxxxx |
xxxxxxxxxxxx |
||
Xxxxx |
xxxxx |
xxxxx |
Xxxxxxxxx |
xxxxxxxx |
||
Xxxxx |
xxxxxxx |
Xxxxx |
xxxxxx |
|||
Xxxxxxx |
xxxxx |
Xxxxxxxxx |
xxxxx |
Xxxxxxxxxxxx je možné xxxx obchodní xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxx: Xxxxxxxxxx xxxxx |
||
Xxxx |
xxxxxxxx |
xxxxx |
Xxxxxxxx |
xxxxxxxx |
||
Xxxxxxxxxxx |
xxxxxxxx |
Xxxxxxxxx |
xxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx jako xxxxxxxx xxxxxxxx použít tento xxxxx: Xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
||
Xxxx |
xxxxx |
Xxxx |
xxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx rodového jména xxxxx xxxxx: Xxxxxx |
||
Xxxx |
xxxxxxx |
Xxxx |
xxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx použít xxxxx xxxxx: Xxxx xxxxxxx Xxxxx |
||
Xxxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxx |
xxxxxx |
|||
Xxxxxxx |
xxxxxxxxx |
Xxxxxx |
xxxxxxxx |
|||
Xxxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxx |
xxxxxx |
|||
Xxxxxxxx |
Xxxxxxxx spp. |
všechny xxxxx |
||||
Xxxxxxxx |
xxxxxxxxx |
Xxxxx |
xxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx xxxx obchodní označení xxxxxx xxxxx xxxxx: Xxxx xxxxxx |
||
Xxxxxxxx |
xxxxxxxxx |
Xxxxx |
xxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx jako obchodní xxxxxxxx xxxxxx tento xxxxx: Xxxxxxx xxxxxx |
||
Xxxxxxx |
xxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxx |
xxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx možné xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx použít xxxx xxxxx: vlkouš xxxxxx, xxxxxx xxxxxxx |
||
Xxxxxx |
xxxxxxx |
Xxxxxxx |
xxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx použít xxxxx název: Xxxxxxx xxxxxx |
||
Xxxxxx |
xxxxxxx |
Xxxxx |
xxxxx |
|||
Xxxxxx |
xxxxxxxx |
xxxx |
Xxxxxxxxxxx |
xxxxxx |
||
Xxxxxx |
xxxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxxx |
xxxxxx |
||
Xxxxxx |
xxxx |
Xxxxxxxxx |
xxxxxxx |
|||
Xxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xxx., Xxxxxxxxxxxxx spp., Xxxxxxxxx xxx., Galeus xxx., Xxxxxxxx xxx., Xxxxxxx xxx., Xxxxxxxxxxxx xxx., Xxxxxxxxxx xxx., Xxxxxxxx xxx., Xxxxxxxxxxxxxx xxx., Carcharias spp., Xxxxxxxxxx xxx., Alopias xxx., Xxxxxxxxxx spp., Carcharodon xxx., Xxxxxx xxx., Xxxxx xxx., Xxxxxxxxxxxxxxxx xxx., Heptranchias spp., Xxxxxxxxx xxx., Xxxxxxxxxxx xxx., Xxxxxxxxxxxx xxx., Somniosus spp., Xxxxxxx spp., Centroscymnus xxx., Xxxxxxxxxx xxx., Xxxxxxxx xxx. |
xxxxxxx xxxxx |
||||
Xxxxxx |
xxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx |
xxxxxxxx |
|||
Xxxxxx |
xxxxx |
Xxxxxxxxxxxx |
xxxxxxxxx |
|||
XXXXXX |
||||||
Xxxxxx |
Xxxxxxx xxx., Xxxxxxxxxxxxx xxx. |
xxxxxxx druhy |
||||
Humr |
Homarus xxx., Xxxxxxxxxxxx xxx., Xxxxxxxx xxx. |
xxxxxxx xxxxx |
||||
Xxxx |
xxxxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxxx |
xxxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx x obchodním označení xxxxxx xxxxx rodového xxxxx xxxxx název: Xxxxxxxxxx |
|
Xxxxx |
Xxxxxx spp., Lithodes xxx., Xxxxxxxxxx xxx., Xxxxxxx xxx., Xxxxxxxxxxx spp., Xxxxxxxx xxx., Xxxxxxxxx spp., Portunus xxx., Xxxxxx xxx., Maja xxx., Mithrax spp., Erimacrus xxx., Xxxxxx xxx. xxxxx x xxxxxx Xxxxxxxxxx, Xxxxxxxxxx |
xxxxxxx xxxxx |
||||
Xxxxxxx |
Xxxxxxxx spp., Crangon xxx., Xxxxxxx xxx., Xxxxxxxx xxx., Xxxxxxx spp., xxxxx x xxxxxx Xxxxxxxxx, Xxxxxxxxxxxx, Xxxxxxxxxx, Xxxxxxxxxxx, Xxxxxxxxxx, Xxxxxxxxxx, Xxxxxxxxxxx |
xxxxxxx xxxxx |
Xxxxxxxxxxxx je xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxx: Xxxxxxx |
|||
Xxxxxxxx |
Xxxxxxxxx xxx., Xxxxx xxx., xxxxx x xxxxxx Xxxxxxxxxxx |
xxxxxxx xxxxx |
||||
Xxxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxx |
xxxxxxx druhy |
||||
Rak |
Eusatcus xxx., xxxxx x xxxxxx Xxxxxxxxx, Xxxxxxxxxx |
xxxxxxx druhy |
||||
Strašek |
kudlankovitý |
Squila |
mantis |
|||
MĚKKÝŠI |
||||||
Hřebenatkv |
Pecten xxx., Chlamys spp., Xxxxxxxxxxx xxx., Xxxxxxxxxx xxx., Xxxxxxxxxxx xxx., Xxxxxxxxxxxx xxx. |
xxxxxxx xxxxx |
||||
Xxxxxxx |
Xxxxxxxx xxx., Xxxxxx xxx., Xxxxxxxxxx xxx., Xxxxxxxxxx xxx. |
xxxxxxx xxxxx |
||||
Xxxxxxxxxx |
Xxxxxxx xxx., Xxxxxxx xxx., Xxxxxxxxxx xxx. |
xxxxxxx xxxxx |
||||
Xxxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx |
xxxxxxxxxx |
|||
Xxxxxxx |
xxxxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxxx |
xxxxxxx |
|||
Xxxxxxxx |
xxxx Alloteuthis, Berryteuthis, Dosidicus, XXxxx, Lolliguncula, Loligo, Xxxxxxxx, Xxxxxxxxxxx, Xxxxxxxxxxxx, Xxxxxxxxxxxxx, Xxxxxx, Xxxxxxx, Xxxxxxxxxxxx, Xxxxxxxxxxxxxxxx, Xxxxxxxxx a Todarodes |
všechny xxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx xxxxx xxxx xxxxxxxx&xxxx; xxxxxxx použít xxxx xxxxx: kalmar, xxxxxx, xxxxxxxxx |
|||
Xxxxxxxxx |
xxxxxxxx |
Xxxxxxxxxx |
xxxxxxxxxx |
|||
Xxxxx |
Xxxxxxxxx, Xxxxxxxxx, Xxxxxxxxxxxxx x Xxxxxxx |
xxxxxxx xxxxx |
||||
Xxxxxxxx |
xxxxxxxxx |
Xxxxxxxxx |
xxxxxxxx |
|||
Xxxxx |
Xxxxx xxxxxxxxxxx, Xxxxxx xxxxxxxxx, Xxxxxxxx xxx., Xxxxxxx spp. |
všechny xxxxx |
||||
Xxxxxx |
Xxxxxxx xxx., Xxxxx xxx., xxxxx x xxxxxx Xxxxxxxxx |
|||||
Xxxxxx |
xxxxx |
Xxxxxxx |
xxxxxx |
|||
Xxxxxx |
xxxxxxxxxxxxx |
Xxxxx |
xxxxxxxxxxx |
|||
Xxxxxxxx |
xxxxxxx druhy x xxxxxx Xxxxxxxxx |
xxxxxxx xxxxx |
||||
Xxxxxxxx |
xxxxx |
Xxxxxxxxxxxx |
xxxxx |
|||
Xxxxxxxx |
xxxxxx |
xxxxxx |
Xxxxxxxx |
xxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx možné x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx místo xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx 1x) tento xxxxx: xxxxxx |
|
Xxxxxxx |
xxxxxx |
xxxxxxx |
Xxxxxxxxx |
xxxxxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxx xx možné xxxx vědecký název xxxxxx xxxxx xxxxx: Xxxxx xxxxxxxxx |
|
Xxxxxxx |
Xxxxxxxxx xxx., xxxxx xxx., Xxxxxxxxx xxx., Xxxxxxxx xxx. |
|||||
Xxxxxxx |
Xxxxxx xxx., Xxxxxxxxxxx xxx., druhy z xxxxxx Xxxxxxxxx |
xxxxxxx xxxxx |
||||
Xxxx |
Xxxxxxxx xxx. |
xxxxxxx xxxxx |
Xxxxxxx x. 11 vložena xxxxxxx xxxxxxxxx č. 159/2014 Xx. s xxxxxxxxx xx 13.12.2014
15) Nařízení Xxxx (XXX) č. 2136/89 xx xxx 21. xxxxxx 1989 x xxxxxxxxx xxxxxxxxxx obchodních norem xxx konzervované sardinky, xx xxxxx xxxxxxxx Xxxxxx (ES) č. 1181/2003.
Xxxxxxxx Rady (XXX) č. 1536/92 xx xxx 9. července 1992, xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx normy xxx xxxxxxxxxxxx pravé x xxxxxxx tuňáky.
Nařízení Xxxx (XX) č. 2406/96 x xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx norem pro xxxxxxx produkty rybolovu, x platném znění.
Nařízení Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a Xxxx (EU) č. 1379/2013 xx xxx 11. xxxxxxxx 2013 x xxxxxxxx xxxxxxxxxx trhů x xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx x x změně xxxxxxxx Xxxx (ES) x. 1184/2006 x (ES) x. 1224/2009 x x xxxxxxx xxxxxxxx Xxxx (XX) x. 104/2000.