Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2009.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 30.06.2009 do 12.12.2014.
1. "1" xxx xxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxxxx,
2. "2" xxx xxxxx xxxxxx x xxxxxx,
3. "3" xxx xxxxx xxxxxx x xxxxxxx, xxxx
4. "0" xxx vejce xxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxx x požadavky xxxxxxxxxxxx zemědělství14),
Druh |
Xxxxxxx |
xxxx |
xxxxxxxx xxxx |
xxxxx |
|
xxxxx |
|
xxxxxx xxxxx, xxxxxx lůj |
|
krev |
|
mleté xxxx |
|
xxxxxx, xxxxxxx xxxx |
|
xxxx zvěře xx xxxxxxxx chovu |
|
zvěřina |
|
drůbeží xxxx |
Xxxxxxx 2 - xxxxxxx xxxxxxxxx dnem, xxx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx XX x XX.
Tabulka 1
Xxxx
|
Xxxxxxx
|
xxxxx xxxxxxx
|
xxxxxxx opracovaný
|
tepelně xxxxxxxxxxxx
|
|
xxxxxxxxx xxxxxxx opracovaný
|
|
trvanlivý xxxxxxxxxxxx
|
|
xxxxx xxxxxxxxx
|
|
xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx
|
|
xxxxxxxx
|
|
xxxxxxxxxxxx
|
Xxxx
|
Xxxxx xxxx (% xxxx.)
|
Xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx (% xxxx.)
|
xxxx xxxxx x&xxxx;xxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx xxx x&xxxx;xxxxxxxx xxxx savců
|
25
|
25
|
maso xxxxxxx
|
30
|
25
|
xxxx xxxxxxx x králičí
|
15
|
10
|
Xxxxxxx
|
Xxxxxxx
|
Xxxxx xxxxxxx
|
Xxxxxxxxxxxxxxx
|
Xxxxxxxx požadavky
|
tepelně xxxxxxxxxx xxxxxxx
|
xxxxx
|
xxxxxxxx xxxxxxx
|
xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx – xxxxxxx 16,0 % xxxxxxxxxxxx xxxxxxx vlákniny, xxxxxx (včetně xxxxxx xxxxxxxxxxxxxx fyzikálně xx xxxxxx), xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx - v xxxxxxxx xxxx xxxxx, xxxxxxxx; xxxxxx se xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxx, x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x&xxxx;xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx
|
xxxxxxxx
|
xxxxx čistých svalových xxxxxxxx – xxxxxxx 13,0 % xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx (xxxxxx xxxxxx modifikovaného xxxxxxxxx xx xxxxxx), xxxxxxxxxxx nebo jiných xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx - výrobek na xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx použitého masa, xxxxxxxxxx xxxxx patrny x xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx svalovinou; ojedinělá xxxxx ložiska xxxx xx xxxx xxxxxxxxx, xxxxxx přípustné xxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx xxxx. xxxxxxx
|
||
xxxxxxxxxx
|
xxxxx čistých xxxxxxxxx xxxxxxxx – nejméně 10,0 % xxxxxxxxxxxx
|
x) xxxx x chuť - xxxxxxx xxx xxxxx, xxxxxxxxx slaná, xxxxxxx, xxxxxxx na xxxxx x&xxxx;xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx
|
Xxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx
|
xxxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx, xxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxx
|
xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx masa xxxxxxx odděleného x xxxxxxxxx strojně xxxxxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x vypracování – xx řezu xxxxxxxxxxxx xxxxxxx barva světle xx xxxxx xxxxxx, xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxx zrna xxxxxxxxxxx xxxxxx, vzduchové xxxxxx v menším xxxxxxx x mírně vytavený xxx
|
|
x) chuť x xxxx – xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx x koření, xxxxxxxxx xxxxx a kořeněná, xx ohřátí xx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxx
|
||
xxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx, vepřové xxxx, xxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxx, soudržná
|
nepřipouští xx xxxxxxx masa xxxxxxx odděleného a xxxxxxxxx xxxxxxx odděleného xxxx
|
x) xxxxxx v nákroji x xxxxxxxxxxx – xx xxxx xx xxxxxxx xxxxxx růžový, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx zrna xxxxxxxx o xxxxxxxxx 6 až 10 xx, xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxx drobná xxxxxxxxx xxxx,
|
|
x) xxxx x xxxx – xx xxxxxxx xxxxxxx, přiměřeně xxxxx a kořeněná; xx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx, xx xxxxxx xxxxxxxx
|
||
xxxxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, vepřové xxxx, xxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxx, xxxxxxxx
|
xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xxxxxxx na xxxx xxxxxx růžový, xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx, připouští xx drobná xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx částic,
|
|
c) vůně x chuť – xxxxxxx xxxxxxx, přiměřeně xxxxx x xxxxxxxx; xx ohřátí xxxxxxx xx skusu xxxxxx, xxxxxxxx
|
||
xxxxxxxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx, xxxxxx xxxx
|
x) konzistence – xxxxx, pružná
|
nepřipouští xx xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x drůbežího xxxxxxx odděleného masa
|
b) xxxxxx v nákroji x xxxxxxxxxxx – xx xxxx je xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx xx xxxx x použité xxxxxxx; xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x ojedinělé měkké xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx přípustné; xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx mozaika xxxxxxx xxx o xxxxxxxxx xx 6 xx
|
|
x) xxxx x chuť – xxxxxxxxx slaná, xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx; po xxxxxx xx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx, křehký
|
||
jemný xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxx, xx xxxxxx xxxxxx
|
xxxxxxxxxxx se xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x drůbežího xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xx xxxx xxxxxxxxxx, xxxxxx xxxxxx, xxxxxx zrnka xxxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx je xxxxxxxxx
|
|
x) xxxx x chuť – xxxxx, xx xxxxxxx uzenině, přiměřeně xxxxx, xx ohřátí xxxxxxx na skusu xxxxxx, xxxxxxxx
|
||
xxxxxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, vepřové xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxx, po ohřátí xxxxxx
|
xxxxxxxxxxx xx použití xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx strojně xxxxxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx a xxxxxxxxxxx – barva na xxxx xxxxxx, nákroj xxxxxx, xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx, jemná xxxxxxxxxx je přípustná
|
|
c) xxxx x chuť- xxxxx, xx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx křehký, xxxxxxxx
|
||
xxxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxx, xxxxxxxx,
|
xxxxxxxxxxx se xxxxxxx masa strojně xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx v nákroji x xxxxxxxxxxx – xxxxxxxxxx xxxxxxx xx xx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx; xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxx jemné kolagenní xxxxxxx xxxxxxxxx,
|
|
x) vůně x xxxx – xx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, po xxxxxx xx xxxxx výrobek xxxxxxxx
|
||
xxxxxxxxx klobása
|
vepřové maso
|
a) xxxxxxxxxxx – xxxx, xxxxx, xxxxxxxx, xx xxxx zrnitá, xxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxx,
|
xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx na xxxxxxx – na xxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx suroviny x&xxxx;xxxxxxx asi 60%, x velikosti asi 2 cm, x&xxxx;xxxxxxx xxxxxx kostkami xxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxx rozmístěné xx výrobku, xxx xxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx; výrobek xxxxx xxxxxxxxx vytavený xxx, xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx kostky, xxxxx xxxxx, xxxxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx,
|
|
x) xxxx x xxxx – xxxxxxxx, xx xxxxxxx xxxxxxx, xxxxx kořeněná, xxxxxxxxx xx xxxxx, xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx
|
||
xxxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx maso
|
a) xxxxxxxxxxx – xxxxxx, xxxxxxxx
|
xxxxxxxxxxx xx použití xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x drůbežího xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xxx xxxxxx, xxxxxx, mozaika růžové xxxxx xxxxxxxx xxxxxx; xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x ojedinělé xxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx částice xx xxxxxx xxxxxxxxx,
|
|
x) xxxx x xxxx – po xxxxxxx xxxxxxx, xxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx, xxxxxxx xx xxxxx xxxxxxxx
|
||
xxxxxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) Xxxxxxxxxxx – xxxxxx, xxxxxxxx
|
xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx v nákroji x vypracování – xx xxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxx nepravidelně xxxxxxxxx; ojedinělé, xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x drobné xxxxxxxxx xxxxxxx přípustné; velikost xxxxxxxxxxxx zrn xxxxx xxxxxxx xx 8 xx, smí xxx xxxxxx částice použitého xxxxxx
|
|
x) vůně a xxxx – xx xxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx; xxxxxxx na xxxxx xxxxxx
|
||
xxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx maso, telecí xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxx, soudržná
|
nepřipouští xx xxxxxxx xxxx strojně xxxxxxxxxx x drůbežího xxxxxxx odděleného xxxx
|
x) xxxxxx v nákroji – xx xxxx je xxxxxxxxxx výrobek xxxxxx xxxxxx xxxxx, jemně xxxxxxxxxxx; xxxxxxxxx, xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx jsou xxxxxxxxx; xxxxxx částice použitého xxxxxx
|
|
x) vůně x xxxx – xx xxxxxxx uzenině, jemně xxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx; xxxxxxx xx xxxxx xxxxxx
|
||
xxxxx salám
|
Hovězí xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxx, xxxxxxxx
|
xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx odděleného xxxx
|
x) vzhled x&xxxx;xxxxxxx x vypracování – xx xxxx je xxxxxxxxxx výrobek xxxxxx xxxxxx xxxxx; drobné xxxxxxxxx dutinky a xxxxxx měkké xxxxxxxxx xxxxx xx spojce xxxxxx; xxxxxx xxxxxxxx xxx xx 8 xx nepravidelně xxxxxxxxx,
|
|
x) xxxx a chuť – xxxxx xxxx xx koření x xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx x kořeněná; xxxxxxx xx skusu xxxxxx
|
Xxxxxxx
|
Xxxxxxxx suroviny
|
Smyslové xxxxxxxxx
|
xxxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxxxx,
|
xxxxxxx xxxxxxxx, xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx se nepřipouští
|
b) xxxxxx na xxxx x vypracování – xxxxx jemná mozaika, xxxxxxx růžové xxxxx, xxx lesklý, směrem x&xxxx;xxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx asi 1 xx; xxxxxxxxx se xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx,
|
|
x) xxxx x chuť – aromatická po xxxxx, xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx, přiměřeně xxxxx x xxxxxxxx xxxxx; xxxxxxx na xxxxx xxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx
|
||
xxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxxxx
|
xxxxxxx xxxxxxxx, xxxx xxxxxxx odděleného x drůbežího xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x jiných xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx nepřipouští
|
b) xxxxxx na xxxx x vypracování – xx řezu nepravidelná xxxxxxx libových x xxxxxxx xxx, xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx x&xxxx;xxxxx xxxxxxx xxx; drobné xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxxx kolagenní xxxxx xxxx xxxxxxxxx; xxxx surovin x xxxxxxxxx do 3 xx, xxxxxxx kroužek xxx obalem xx 3 xx
|
|
x) vůně x chuť – xxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx, přiměřená po xxxxxx x xxxxx; xxxxxxx na xxxxx xxxxxx
|
||
xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, vepřové xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – pevná, xxxxxx až tuhá,
|
použití xxxxxxxx, masa strojně xxxxxxxxxx x drůbežího xxxx strojně xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x jiných xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx
|
x) xxxxxx xx xxxx x xxxxxxxxxxx – xxx xxxxxx, xxxxxx, xxxxxx x&xxxx;xxxxxx xxxxxx; xxxxxxx xxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx 6 xx; ojedinělé výkyvy xx velikosti xxx x&xxxx;xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx; drobné, xxxxx xxxxxxxxx částice, xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx nejsou xx xxxxxx
|
|
x) xxxx x xxxx – xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xx xxxxx, xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx; chuť xxxxxxxxx slaná x xxxxxxxx, na xxxxx xxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxxxx tuhých xxxxx; x xxxxxxx x&xxxx;xxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxx xx kulturní xxxxxx
|
Xxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx
|
xxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx, vepřové xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxx xx tuhá,
|
použití xxxxxxxx, xxxx xxxxxxx odděleného x drůbežího xxxx xxxxxxx odděleného, xxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx nepřipouští
|
b) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xxx xxxxxx, xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx-xxxxxxx, xxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx se xxxxxxxxx výskyt xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx,
|
|
x) vůně x xxxx – xxxxxxxx xxxxxxxxxx po xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x xxxxx; xxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxx; xx xxxxx xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx
|
||
xxxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx maso
|
a) xxxxxxxxxxx – pružná xx xxxx,
|
xxxxxxx xxxxxxxx, xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, rostlinných x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx
|
x) xxxxxx v nákroji x xxxxxxxxxxx – xxx xxxxxx, xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx-xxxxxxx, xxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx se xxxxxxxxx výskyt xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx,
|
|
x) xxxx x xxxx – xxxxxxxx xxxxxxxxxx po xxxxxxxxx surovinách, přísadách x xxxxx; průměrně xx výrazně slaná, xxxxxxxxx kořeněná; na xxxxx výrobek xxxxxx xx xxxxxx
|
||
xxxxxxxx xxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx maso
|
a) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxxxx,
|
xxxxxxx xxxxxxxx, xxxx xxxxxxx odděleného a xxxxxxxxx xxxx strojně xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx bílkovin xx nepřipouští
|
b) vzhled xx xxxxxxx – xxxxx xxxxxxxxxxxxx, zrna x velikosti do 6 mm, bez xxxxxxx pod xxxxxx,
|
|
x) xxxx x xxxx – příjemná, xxxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx po xxxxxxx, xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx, xx xxxxx křehká x xxxxxx,
|
||
xxxxxxx salám
|
Hovězí maso, xxxxxxx maso
|
a) xxxxxxxxxxx – tužší, xxxxxx,
|
xxxxxxx xxxxxxxx, masa xxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx se xxxxxxxxxxx
|
x) vzhled v nákroji x xxxxxxxxxxx – xxxxxxx xxx převážně x velikosti xx 5 xx, xxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx částic, xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxx libových xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxx, k okrajům xxxxxx; xxxxxx xxxx světlá,
|
|
c) xxxx x chuť – xxxxxxxx, xxxxxxx xx xxxxx, xxxxxxx xxx xxxxx výrobek, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx
|
||
xxxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxx, xxxxx,
|
xxxxxxx xxxxxxxx, xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx masa xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x jiných xxxxxxxxxxx xxxxxxxx se xxxxxxxxxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx x xxxxxxxxx xx 5, xxx shluku tukových x libových xxxxxx, xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx; barva xxxxxxxx zrn xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxx, x&xxxx;xxxxxxx tmavší, xxxxxx xxxx xxxxxxxxx,
|
|
x) vůně x xxxx- příjemná, xxxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx xx výrazně xxxxx, xx xxxxx xxxxxx a vláčná, xxxxxxx xx xxxxxxx
|
Xxxxxxx
|
Xxxxxxxx suroviny
|
Smyslové xxxxxxxxx
|
xxxxxxx xxxxxxxx
|
xxxxxxx maso xxxxxxx xxxxxxxx, syrové vepřové xxxxx
|
x) xxxxxxxxx xxxxxx – xxxxxxx x&xxxx;xxxxxxxxx xxxxxx
|
xxxxxxxxx xx použití xxxxxxx x xxxxxxx xxxx
|
x) konzistence – xxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxx
|
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx a xxxxxxxxxxx – xx xxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxx xx xxxxx xxxxxx, špekové xxxxxx nepravidelně xxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx měkká xxxx kolagenních částic, xxxxxxxxx xxxxxxx v menším xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx tuk
|
||
d) xxxx x xxxx – xxxxxxxx xx čerstvé xxxxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx, xx xxxxxx xx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxx
|
||
xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx
|
xxxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxx xxxx, xxxxxx xxxxxxx xxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxx
|
xxxxxxxxx se xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx kůže
|
b) vzhled x&xxxx;xxxxxxx a xxxxxxxxxxx – na řezu xx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxx barvy xx mase x xxxxxxx xxxxxxx; drobné xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx měkké kolagenní xxxxxxx xx xxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxx zrn x xxxx o xxxxxxxxx xx 6 xx
|
|
x) xxxx a xxxx – xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx; po xxxxxx xx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx
|
||
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx
|
xxxxxxx xxxx, xxxxxxx maso xxxxxxx xxxxxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxx,
|
xxxxxxxxx xx xxxxxxx vepřového xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx sádla, xxxxxxx x xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xx xxxx xxxxxxxxxx, nákroj xxxxxx, xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx,
|
|
x) xxxx a chuť – xxxxxxxxx xxxxx, xx xxxxxx xx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx
|
||
xxxxxxx xxxxx xxxxx
|
xxxxxxx xxxx strojně xxxxxxxx
|
x) konzistence – xxxxx, xxxxxx,
|
xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx kůže
|
b) xxxxxx xx nákroji – xxxxx vypracovaný, xxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx, xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx,
|
|
x) xxxx x xxxx – xxxxxxxx, xx xxxxxxx uzenině x xx xxxxxxxx xxxx, xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx
|
||
xxxxxxx*) xxxxxxx salám
|
drůbeží xxxx, xxxxxxx maso xxxxxxx xxxxxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxxxx,
|
xxxxxxxxx xx použití xxxxxxx x drůbeží xxxx
|
x) xxxxxx na xxxxxxx – xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, případně i xxxxxxxx xxxx, xxxxxx 10 až 50 xx xx xxxxxx xxxxxx xx růžově-červené xxxxx; xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxx částice x xxxxxx vzduchové xxxxxxx, případně vyplněné xxxxxxx xxxx tukem xx xxxxxxxxx,
|
|
x) xxxx x xxxx – xxxxxxxx po drůbežím xxxx, xxxxxxxxx slaná, xxxx xx xxxxx xxxxxx, xxxxx šťavnaté
|
||
drůbeží xxxxxxxxx salám
|
drůbeží maso xxxxxxx oddělené, xxxxxx xxxxxxx sádlo
|
a) xxxxxxxxxxx – pevná, xxxxxxxx
|
xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx na nákroji – xx řezu xx vychlazený xxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, špeková xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, ojedinělé xxxxx xxxxxx kolagenní xxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxx do 8 xx, xxx xxx patrny částice xxxxxxxxx koření,
|
|
c) xxxx x xxxx – xxxxx, xxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx x xxxxx
|
||
xxxxxxx xxxxx xxxxxx
|
xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxx, xxxxxxxx,
|
xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxx xxxx
|
x) vzhled xx xxxxxxx – xxxxx xxxxxxxxxxx, barva xxxxxx xx xxxxxx šedá, xxxxxxxx se xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx,
|
|
x) vůně x chuť – xxxxx, typická xxx xxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx x xxxxx, xxxxxxx xxx xxxxxxx xxxx; xxxxx xx xxxxx xxxxxx
|
Xxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx xx xxxxxxx šťávě
|
hovězí xxxx
|
x) xxxxxx – xxxxxxxxx xxxxx, z jedné xxxxxx krytý xxxxxxxxxx xxxxx; xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxx; xxxxx masa xxxxxxxxx, xxxxxxx pro xxxxxx xxxxxx xxxx, xxxxx xxxxx xxxxxxxx,
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxx xxxxxx, xxxxx, xxxxx xxxxxxxx, xxxxx xxx 15°X přiměřeně xxxx,
|
||
x) xxxx x xxxx – příjemná, po xxxxxxx hovězím xxxx, xxxxx xxxxxxxx a xxxxx; xxxx xxxxxx xxxxx slaná, chuť xxxx xxxxxxx
|
||
Xxxxxxx xxxx xx xxxxxxx šťávě
|
vepřové xxxx
|
x) xxxxxx – xxxxxxxxx xxxxx, na xxxxxxx xxxxx xxxx xxxxx xxxx xx xxxxxxxxx; xxxxx čirý, xxxxx zlatožluté; vepřové xxxx x&xxxx;xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxx xxxxx,
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxx křehké, xxxxx xxxxxxxx, xxxxx, xxxxx při 15°C xxxxxxxxx tuhý
|
||
c) xxxx x xxxx - xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx, xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx; chuť aspiku xxxxxxxxx xxxxx
|
||
Xxxxxxxx meat
|
vepřové xxxx
|
x) vzhled – xxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxx světlé xxxx xxxxx růžové, xxxxxxx nepravidelná xx xxxx xxxxxxxxx libového x xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xx 10 xx; drobné xxxx, xxxxxxx x měkké xxxxxxxxx části x&xxxx;xxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx
|
xxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx 1 cm xxx xxxxxxxx xxxxxxxx
|
|
x) xxxx a chuť – xxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx, xx xxxxx výrobek xxxxxx
|
||
Xxxxx x&xxxx;xxxxxxx masa
|
vepřové xxxx
|
x) xxxxxx a xxxxx – xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx,
|
xxxxx
|
x) konzistence – xxxxxxxxxxxx, na xxxx xxxxx xxxxx,
|
|
x) xxxx x xxxx – xx uzeném mase, xxxxxxxxx slaná, příjemně xxxxxxxx, bez xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx
|
||
Xxxxxxx xxxxxxxxx
|
xxxxxxx maso
|
a) xxxxxx x xxxxx – xxxxxxxxx, xxxxxx nebo xxxxxx xxxxx xxxxx,
|
xxxxx xxxxxxx bůček
|
b) xxxxxxxxxxx – tužší xxxxxxxx, xx xxxx xxxxx xxxxx, xxxxxxxxxxxx,
|
|
x) xxxx x xxxx – xx xxxxxx bůčku, xxxxxxxxx xxxxx, příjemně xxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx
|
||
Xxxxxxx xxxxxxx
|
xxxxxxx xxxx
|
x) vzhled x barva – xxxxxxxxx xxxx až xxxxxxxxxx xxxxx, případně x&xxxx;xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx tuku; xxxxx xxxxxxxxxx kolagenní částice, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx použité xxxxxx xxxxxx,
|
xxxxxxx játra
|
b) xxxxxxxxxxx – xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx, xxx 15°X xxxxxxxxx,
|
|
x) xxxx a xxxx – xx xxxxxxxxx játrech, xxxxxxxxx xxxxx, jemně xxxxxxxx, xxx cizích xxxxx x příchutí
|
Xxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx
|
Xxxx x&xxxx;xxxxxxxx
|
xxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx
|
x) xxxxxx a xxxxx – xxxxx výrobek (xxxxxxx) x&xxxx;xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxx, ojedinělý xxxxxx xxxxx z paprik xx xxxxxxxxx, omáčka xxxxxxxxxxxx xxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx xx připouští, xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xx xxxxx, xxxxxx xxxxx xxxxxxxxx
|
||
x) vůně x chuť – xxxxxxxx masném xxxxxxx, xxxxxxx a rajčatech xxxxx xxxxx, příjemně xxxxxxxx, sladkokyselá, xxxxx xxxxxxxx v důsledku xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx
|
||
Xxxxxx na xxxxxx
|
xxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x xxxxx – xxxx xxxxxxxx na xxxxxx, dobře očištěné, xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxx xxxx v hnědé xxxxxx
|
x) konzistence – xxxx měkké, xxxxxx xxxxx xxxxxxxxx
|
||
x) xxxx x chuť – xx pečeném xxxxxxx xxxx x použité xxxxxxxx, xxxxx xxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxx
|
||
Xxxxxxxx guláš
|
hovězí xxxx,
|
x) xxxxxx – xxxxxxxxxxxx kousky xxxx x xxxxxxxxx xxx 15 xx 30 xx x řezy xxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx x&xxxx;xxxxxxxxxxxx xx xxxxx xxxxxx
|
xxxxxxx maso
|
b) xxxxxxxxxxx – xxxx xxxxx, xxxxxx xxxxx xxxxxxxxx
|
|
x) vůně x xxxx – xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxx xxx guláš, příjemně xxxxx a kořeněná, xxxxx xxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx
|
||
Xxxxxxxxxxx xxxxx
|
xxxxxx xxxx,
|
x) xxxxxx – nepravidelné xxxxxx xxxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxx klobása) x&xxxx;xxxxxxxxxxxx xx hnědé xxxxxx
|
xxxxx xxxxxxx tepelně xxxxxxxxxx
|
x) konzistence – xxxx x xxxxxxx xxxxx, omáčka mírně xxxxxxxxx,
|
|
x) vůně x xxxx – xx xxxx x klobáse, xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx
|
Xxxxxxx
|
xxxxx xxxx
(% xxxx. xxxxxxx)
|
xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx
(% xxxx. xxxxxxx)
|
xxxxx xxxx
(% xxxx. xxxxxxx)
|
Xxxxxxxx
|
40,0
|
-
|
45,0
|
Xxxxxxx
|
50,0
|
-
|
40,0
|
Xxxxx xxxxxxxx
|
55,0
|
-
|
40,0
|
Xxxxx xxxxxxxxx
|
50,0
|
-
|
35,0
|
Xxxxxxxxxxx xxxxx
|
60,0
|
-
|
40,0
|
Xxxxx xxxxx
|
50,0
|
-
|
35,0
|
Xxxxxxx párek
|
45,0
|
-
|
40,0
|
Šunkový xxxxx
|
55,0
|
-
|
20,0
|
Xxxxxxxxx xxxxx
|
40,0
|
-
|
40,0
|
Xxxxxx xxxxx
|
40,0
|
-
|
35,0
|
Xxxxx xxxxx
|
40,0
|
-
|
40,0
|
Xxxxxxxx
|
-
|
13,0
|
50,0
|
Xxxxxxxxxx trvanlivý xxxxx
|
-
|
14,0
|
40,0
|
Xxxxxx xxxxx
|
-
|
13,0
|
50,0
|
Xxxxxxx
|
-
|
16
|
50,0
|
Xxxxxxx xxxxx
|
-
|
15
|
50,0
|
Xxxxxxxxx klobása
|
60,0
|
-
|
35,0
|
Dunajská xxxxxxx
|
-
|
14
|
55,0
|
Xxxxxxxx
|
-
|
14
|
50,0
|
Xxxxxxxx
|
-
|
14
|
50,0
|
Xxxxxxx
|
xxxxx xxxx
(% xxxx. xxxxxxx)
|
xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx odděleného xxxx
(% hmot. xxxxxxx)
|
xxxxx xxxx
(% xxxx. nejvýše)
|
Drůbeží xxxxxxxx
|
-
|
45,0
|
45,0
|
Xxxxxx xxxxx xxxxx
|
-
|
50,0
|
30,0
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx
|
7,0
|
30,0
|
35,0
|
Xxxxxxx vídeňský xxxxx
|
15,0
|
35,0
|
25,0
|
Xxxxxxx xxxxxxx xxxxx
|
28,0
|
12,0
|
20,0
|
Xxxxxxx Gothajský xxxxx
|
-
|
40,0
|
40,0
|
Xxxxxxx Junior xxxxx
|
-
|
50,0
|
25,0
|
Xxxxxxx
|
xxxxx xxxx
(% xxxx. xxxxxxx)
|
xxxxx xxxx
(% hmot. xxxxxxx)
|
xxxxx xxxx
(% xxxx. xxxxxxx)
|
xxxxx xxxxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx xx vlastní xxxxx
|
70,0
|
80,0
|
20,0
|
-
|
Xxxxxxx xxxx xx xxxxxx šťávě
|
70,0
|
70,0
|
40,0
|
-
|
Luncheon meat xxxx
|
70,0
|
70,0
|
40,0
|
xxxxxxxx tuk x xxxxx xxxxxxx 15,0% xxxx.
|
Xxxxx z uzeného xxxx
|
57,0
|
70,0
|
40,0
|
-
|
Xxxxxxx xxxxxxxxx
|
35,0
|
70,0
|
40,0
|
xxxxx xxxxxxx bůčku xxxxxxx 20,0% xxxx.
|
Xxxxxxx xxxxxxx
|
25,0
|
70,0
|
40,0
|
xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx 26,0% xxxx.
|
Xxxxxxx
|
xxxxx xxxx nebo masného xxxxxxx xxxxxxxxxxxx výrobku
(% hmot. nejméně)
|
další xxxxxxxxx
|
Xxxx s klobásou
|
24,0% hmot. xxxxxxx
|
&xxxx; |
Xxxxxx xx xxxxxx
|
30,0% xxxx. hovězího xxxx
|
&xxxx; |
Xxxxxxxx xxxxx
|
30,0
x&xxxx;xxxx:
xxxxxx maso nejméně 16,0% hmot
vepřové xxxx xxxxxxx 14,0% xxxx
|
xxxxx xxxxxxxxxx papriky: xxxxxxx 4,5% xxxxxxxxxxxx
|
Xxxxxxxxxxx xxxxx
|
10,0
|
xxxxx xxxxxxx xxxxxxx 12% xxxx.
|
Xxxx |
Xxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
xxxxx xxxxxxx |
xxxxxxx xxxxxxxxxx |
Xxxxxxx, x xxxxxxx xxxx xx xxxxx xxxxxxx dosaženo minimálně xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx plus 70 °C po xxxx 10 minut. |
tepelně xxxxxxxxxxxx |
Xxxxxxx xxxxxx x xxxxx spotřebě bez xxxxx xxxxxx, x xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx surovin xxx xxxxxxx. |
|
xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
Xxxxxxx, x xxxxxxx xxxx xx xxxxx částech xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx odpovídajícímu xxxxxxxx xxxxxxx xxxx 70 °X xx dobu 10 xxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (zráním, xxxxxx x sušením xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx) xxxxx x poklesu xxxxxxxx vody xx xxxxxxx xx(xxx)=0,93 x x prodloužení minimální xxxx trvanlivosti xx 21 xxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx plus 20 °X |
|
xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
Xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x přímé spotřebě, x xxxxxxx x&xxxx;xxxxxxx xxxxxxxxxx, zrání, xxxxxx x xxxxx xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xx(xxx)=0,93 x minimální xxxxx xxxxxxxxxxxx 21 xxx xxx xxxxxxx xxxx 20 °X |
|
xxxxx xxxxxxxxx |
xxxx xxxxx §1 xxxx. x) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, x kterého xxxxxxx xxxxxxxxx vnitřní xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, x xx xxxxxxx xxxx přidány xxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx,8c) x xxxxx jsou xxxxxx x tepelné xxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxx, x splňují xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx2),3); xx xxxxx polotovar xx považuje x xxxxxxx z xxxxxxx xxxx s xxxxxxxxx xxxxx soli xxxxxx xxx 1% xxxx. |
|
xxxxxxxxx xxxxx polotovar |
částečně xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxx xxxxx xxx, xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx k xxxxxxxxxxx,8x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx kuchyňské xxxxxx |
|
xxxxxxxx |
Xxxxxxx neprodyšně xxxxxxxx x xxxxx, sterilovaný xx xxxxxxxx uvedených xx zvláštním xxxxxxx xxxxxxxx7a) tak, xxx xxxx xxxxxxxxx obchodní xxxxxxxxx.9) |
|
xxxxxxxxxxxx |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx, xxxxxxxxxxx xx podmínek xxxxxxxxx xx zvláštním xxxxxxx xxxxxxxx.7a) |
&xxxx;
|
Čerstvé produkty xxxxxxxx, xxxxxxxx produkty xxxxxxxx, xxxxxxxxxx produkty xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx
|
xxxxxxxxx xxxxx
|
xxxxxxxx
|
|||
Xxxxxxxxx xxxxxxx hmotnostní xxxxxxxx xx deklarované xxxxxxxxx
|
xxxxxx:
|
xxxxxx:
|
xxxxxx:
|
|||
xx 300 x
|
-10 %
|
x xxxx
|
-10 %
|
xx 350 g
|
-10 %
|
|
xx 1000 g
|
-6 %
|
xx 350 x
|
-10 %
|
nad 350 x
|
-5 %
|
|
do 2000 x
|
-4 %
|
xxx 350 x
|
-5 %
|
|
||
nad 2000 x
|
-2 %
|
|
|
Xxxx |
|
xxxxxxxxxxx x barva |
v xxxxxxxxxx na xxxxxx xxxxx - xxxxxxxxx, xxxxxxxxx až polotekutá xxxxxxxxxx hmota, olej xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx rovnoměrně xxxxxxxxxx, xxxxx vzduchové dutinky xxxxxxxxx, výrobky xxxxxxx xxxxxxxxx zbytky xxxxxxxxx xxxxxxxx, nečistot, xxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxx xxxxx |
xxxx |
xxxxxxx pro xxxxxxxx, mírně nakyslá, xxxxxxxx xx použitých xxxxxxxxx x xxxxxx |
xxxx |
xxxxxxx, xx xxxxxxxxx přísadách, xxx xxxxxx pachutí |
Xxxxxxxx |
Xxxxxxxxxx % |
obsah xxxx |
xxxxx xxxxxxx druhů 10,0 až 85,0 |
xxxxx xxxxxxx |
xxxxxxx 2,0 |
xxxxxxx xX |
xxxxxxx 4,5 |
Obsah xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxx (v g xxxx xx) |
Přípustná xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx odchylka (x %) |
xx 100 |
- 6 |
xxx 100 do 250 |
- 5 |
xxx 250 xx 500 |
- 4 |
xxx 500 |
- 2 |