Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx xx 1.10.2001 xx 30.6.2009 (xx xxxxxx č. 169/2009 Xx.)
			Xxxxxxx x. 7 x xxxxxxxx x. 326/2001 Xx.
			Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xx xxxxxx, xxxxxx a xxxxxxxxxx xxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxx
			___________________________________________________________________________________________
			Xxxxxx	Xxxxxxxxxxxxx	Xxxxxxxxx	Xxxxxxxxx xx xxxxxx	Xxxxxxxxxx 	Xxxxxxx
			xxxxxxxxxx	xxxxxxx
			xxxxxxxxxx
			xxxxxxxx xx
			xxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxx***
			___________________________________________________________________________________________
			xxxxxxx xxxx x				- nesmí xxxxxxxxx xxxx pachy,
			ostatní xxxxx				xxxxxxxxx xxxxxxxxxx (x
			xxxxxxxxxxx				xxxxxxxxx xxx xxxxx xxx xxxxx
			xxxxxx xxxxxxxxxx střevním
			obsahem xxxx xxxxx) a
			mechanické poškození, xxxx
			xxxx xxx charakteristická xxx
			xxxx xxxxxxxxx rod xxxx xxxx
			xxx x xxxxxxxxx vodních xxxxxxxxx,
			- xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx
			xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx
			xxxxxxxxx svaloviny
			- svalovina xxxxx xxxxxxxxx
			xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx
			xxxxxxxxxxx vzhled*
			___________________________________________________________________________________________
			zmrazené xxxx	- ryby
			a ostatní xxxxx	xxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxxxx	xxxxx 15 xx
			xxxx xxx
			xxxxxxx xx
			xxxxx
			xxxxxxx.
			___________________________________________________________________________________________
			xxxx xxxxxxx:
			- xxxxx xxxx	- xxxx, 	xxxxxxxxxx 	xxxxxx:	xxxxx vody xx svalovině	uzené xxxxxxx 	x
			xxxxxx xxxx	xxxx nebo 	xx 0,3 xx - 10 %	nejvíce 80 %, xxxx xxxxxxxx	x xxx se xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxx	xxxxx ryb xx	xx 1,0 kg - 5 %	xxxxxxxx xxxxxxxx, 	xxx teplotě x 	xxxx xxxxxxx
			- xxxx xxxx 	xxxxxxxx x 	do 2,0 xx - 3 %	xxxxxxxxxxxx svým vzhledem	rozmezí xxxx	xxxxxxxxxx
			(x hlavou x	xxxxx xxxxx 	xxx 2,0 xx - 2 %	xxxxxxxxxxxxx živočišnému 	1 xX xx xxxx	xxxxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxxxx),	xxxx xxxxxxx		xxxxx, bez xxxxxx xxxxx a  	8 oC	při xxxxxxx
			- xxxxxxx	xxxxxxx xxxxx:		xxxxx		xxxx 1 xX až
			(zbavené	a) uzení 				xxxx 8 xX
			xxxx x 	xxxxxxxx
				výstelky	b) xxxxx xxxxxx
			xxxxxx xxxxxx	xxxxxx -
			x xxxxxxxx 	xxxxxxxxxx
			xxxxxxxx),	xxxxxxxx
			- xxxxxxxx	xxxxxxxxx
			xxxxxxx (x	xxxx být xxxxx
			xxxxxx 	xxx xxxx 65° X.
			xxxxxxx	Xx xxxxxxx
			xxxxxxxxxx,	xxxx xxx
			xxxx 	xxxxxxx xxxx
			xxxxxxx xxxx	xxxxxxx
			x xxxxxxx),	xxxxxxxxxxxxx
			- ryby	zchlazeny xx
			xxxxxxxxx	xxxxxxx x
			xxxxxx (xxxx 	xxxxxxx xxxx
			xxxxxxx xxx	xxxxx, xx
			xxxxxx a	zabalení xx
			xxxxxxx x	xxxxxxx, při
			výjimkou	které xxxxx
			xxxxxxx	xxxxxxxxxxxx
			xxxxxxx),	x xxxxxxxxxx
			- xxxx
			xxxxxxxxx
			___________________________________________________________________________________________
			xxxxxxx xxxx	xxxxxxxx	xx xxxxxxx	xxxxxx:	- xxxx xxxxxxxx xxxxxxx 	skladují se xxx  	x
			xxxxxxxx	xxxx xxx 	do 0,3 xx - 10 %	xxxxxxxxxx, svým xxxxxxxx	xxxxxxx x 	xxxxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxxx	xxxxxxx xxxx	xx 1,0 xx - 5 %	odpovídajícím xxxxxxxxxxx-	xxxxxxx xxxx 	xxxx xxxxxxx
			xxxxxxxx	xxxxxxx 	xx 2,0 kg - 3 %	xx xxxxxxxxxxx xxxxx, bez 	1 xX až xxxx 	chlazených
			bezprostředně	nad 2,0 xx - 2 %	xxxxxx xxxxx a xxxxx	8 xX	xxxxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxx na		- x xxxxxx tukové xxxxx při		při teplotě
			teplotu xxxxxxx		xxxxxxx musí xxxxx, xxxxxxxx 		xxxx 1 xX až
			(nebo xxxxx),		xxxxx xxxxxxxxx je xxxxx xxx 2,0	xxxx 8 xX
			xx xxxxxxxx		xx XXX x 1 x xxxx
			xx xxxxxxx, xxx		- xx xxxxxxx xx xxxxxxx tuk
			které xxxxx 		xxxx xxxx x xxxxx zakouření
			přepravovány		nejméně xxxx 170 °C
			a xxxxxxxxxx
			___________________________________________________________________________________________
			xxxxxx xxxx x	xxxxxxxxx 		xxxxxx:	xxxxx xxxx: 	skladují xx xxx 	x
			xxxxxxx ze	zmrazených		do 0,3 kg - 10 %	x silně xxxxxxxx více xxx 	xxxxxxx x 	xxxxxxxxxxxxx
			xxxxxxxx xxx	xxx,
2) xxxxx a		do 1,0 kg - 5 %	14 %	xxxxxxx xxxx	xxxx xxxxxxx
		xxxxx		xx 2,0 xx - 3 %	x xxxxxxx solených 10 xx 	1 xX xx xxxx	xxxxxxxxxx
			14 %	8 xX	xxxxxxxxxxxxx
			x slabě xxxxxxxx 6 až 10 %		při xxxxxxx
			xxxx 1 xX až
			plus 8 oC
			___________________________________________________________________________________________
			sardelová	solené sardele	sardelová xxxxx:	xxxxx xxxx nejvýše 25 %
			pasta	loupané xxxxxxx	x xxxx - 10 %
			xxx hlav a 		xx 350 x - 10 %
			xxxxxxxxxx		xxx 350 x - 5 %
			___________________________________________________________________________________________
			xxxxxx xxxx	xxxxxx			xxxxx xxxx je xxxxx xxx 	xxxxxxxx xx xxx  	x xxxxxxx x
			xxxxxxxx xxxx		18 %	xxxxxxxxx xxxxxxxx 	teplotou
			sušené xxxxxx			xxxxxxx 65 až	stanovenou
			ryby				70 %. Podmínky	pro xxxxxxxxxx
			xxxxxxxxxx
			xxxxxxx xxxxxxx
			xx obalu.
			___________________________________________________________________________________________
			marinované 	- xxxx 	- xxxxxxx	xxxxxx:	- xxxx vyzrálé, xxxxxx, xxx	xxxxxxxx se xxx 	x
			- za studena	částečně	marinády
2)	do 0,3 kg - 10 %	xxxxxx chutí x xxxxx	xxxxxxx x 	xxxxxxxxxxxxx
		- xx xxxxx	xxxxxxx (x	- xxxxxxxx 	xx 1,0 kg - 5 %	- xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx	xxxxxxx xxxx	xxxx strojně
			hlavou 	xxxxxxxx 	xx 2,0 xx - 3 %	xxxxxxxx 	1 xX xx xxxx	xxxxxxxxxx
			xxxxxxx 	připravena 	xxx 2,0 xx - 2 %		8 xX	xxxxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxxx,	xxxxxxxx 				xxx teplotě
			zbavené	cestou 				xxxx 1 oC xx
			xxxx a	marinováním 				8 xX
			xxxxxxx)	x xxxxxxxxxxxx
			- xxxx	xxxxxxx,
			xxxxxxx	xxxxxxxx xx
			(xxxxxxx	xxxxx
			xxxx x	xxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxxx,	xxxx a
			výstelky 	xxxxxxxx x
			xxxxxx	xxxxxxxxxx
			xxxxxx a 	xxxxx x
			xxxxxxxx 	hmotnostní
			sraženin)	poměr
			- xxxx 	marinované
			vykostěné	rybí
			- xxxxxx (xxxx	xxxxxxxx x
			xxxxxxx, 	množství
			bez	zrající xxxxx
			xxxxxx x 	- xxxxxxx
			xxxxxxx x 	 xxxxxxxx -
			xxxxxxxx 	xxxxxxxx
			xxxxxxx 	xxxxxxxx
			xxxxxxx)	xxxxxxxxxx
			- xxxx 	xxxxxx
			xxxxxxxxx	xxxxxx
			(xxxxxx,
			xxxxxx).
			X xxxxxxxx
			xxxxxxxxxx
			xxxxx x
			xxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxxxxx se
			marinády
			zalévají
			slanokyselým
			nálevem,
			rosolem,
			majonézou,
			omáčkami,
			remuládami xxxx
			___________________________________________________________________________________________
			xxxxxxxxxxxx	xxxxxxxxxx 	xx xxxxxxx, xxxxx	xxxxxx:	xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx	xxxxxxxx xx xxx  	x
			- pasterované	provedená	účinky xxxxxx-	xx 0,3 kg - 10 %		teplotě v	izotermických
			tepelným	dající xxxxxxx 	do 1,0 xx - 5 %		xxxxxxx xxxx	xxxx strojně
			ošetřením 	xxxxxxx plus  	xx 2,0 xx - 3 %		1 xX až xxxx	xxxxxxxxxx
			x xxxxxxx	100 xX xxxxxxxx	xxx 2,0 xx - 2 %		8 oC	přepravnících
			po xxxx xxx- 				xxx xxxxxxx
			xxxx 10 xxx.				xxxx 1 xX xx
			- xxxxxxxxxxxxx	xxxxxxxx	xxxxxx, xxxxxx				xxxx 8 xX
			xxxxx	xxxxxx xxxxxxx-
			xxxxxxxx	xxxx xxxxxxxxx-
			xx xxxxxxxxxxxx
			___________________________________________________________________________________________
			xxxxxxxx	xxxxxxx x 	xxxxxxxxx x 	xxxxxx: 	xxxx xxxxxxxxxxx, soudržné,
			čerstvých 	xxxxxxxxxxxx	xx 350 x - 10 %	kosti xxxxx, xxxxx x xxxxxxxx
			xxxx xxxx-	xxxxxxxxxxx 	nad 350 x - 5 %	xxxxxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x
			xxxxxx xxx	xxxxx xxxxx		xxxxx, hmotnost xxxxxxxxxx
			x xxxxxxxxx 	xxxxxxx obvykle		podílu xx výrobcích x xxx
			xxxxxxx 	při xxxxxxx xxxx		xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxx) x
			xxxxxxxxx 	115 - 121 xX x		xxxxxxxxxxxxx (Scombridae)
			nebo xxxxxx  	xxxxx xxxxxxxxx		xxxx xxx xxxxxxx:
			xxxxx, x ne-			a) x xxxxxx 70 %
			xxxxxxxx			x) xx xxxxxxx šťávě 60 %
			uzavřených			c) ve xxxxxxx šťávě x x xxxxx 60 %
			xxxxxxx, 			x) x xxxxxx xxxxxxx xxxx xx
			xxxxxxxxxxx x 			xxxx 60 %
			xxxxxxxxx			x) s xxxxxxxx a xxxxxx
			xxxxxxxxxxx 		xxxxxxxxx xxxxxxxx 50 %
			xxxxxxxx			x) v xxxxxx x xxxxxxx xxxx xxx
			50 %
			x) xxxxxxxx xxxxxxxx pro
			výrobky vyrobené x celých
			ryb xxxx Xxxxxxx,
			Xxxxxxxxxx x Sardinella
			termostatová xxxxxxx **
			___________________________________________________________________________________________
			polotovary	polotovary 	xxxxxxxxxxxxx 			xxxxxxxxxx
2)	xxxxxxx
2)		převážně:
			- xx svalových
			partií ryb
			- xx
			xxxxxxxxxx
			xxxx
			xxxxxxxxx
			- z filetů xx
			xxxxxxxxxxxxx
			xxx
			- x
			xxxxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxxx x
			xxxxx
			___________________________________________________________________________________________
			* = xxxxxxxxxx se xxxxxxxx podle xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx
			x ** = xxxxxxx xx termostatovou xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxx 35 °X xx dobu 10 xxx xxxx xxx xxxxxxx xxxx 37 °X xx xxxx 7 xxx
			*** = x 20 xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx balení xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx
			___________________________________________________________________________________________