Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx od 1.10.2001 xx 30.6.2009 (xx xxxxxx x. 169/2009 Xx.)
			Xxxxxxx x. 7 x xxxxxxxx x. 326/2001 Sb.
			Technologické požadavky x xxxxxxxxx xx xxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxxxx xxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxx
			___________________________________________________________________________________________
			Xxxxxx	Xxxxxxxxxxxxx	Xxxxxxxxx	Xxxxxxxxx na jakost	Skladování 	Xxxxxxx
			xxxxxxxxxx	xxxxxxx
			xxxxxxxxxx
			xxxxxxxx xx
			xxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxx***
			___________________________________________________________________________________________
			xxxxxxx xxxx x				- nesmí vykazovat xxxx xxxxx,
			xxxxxxx xxxxx				xxxxxxxxx xxxxxxxxxx (x
			xxxxxxxxxxx				xxxxxxxxx xxx xxxxx být xxxxx
			xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx
			xxxxxxx xxxx xxxxx) x
			xxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxx
			xxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxx
			xxxx xxxxxxxxx rod xxxx xxxx
			xxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx,
			- xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx
			xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx
			xxxxxxxxx xxxxxxxxx
			- xxxxxxxxx xxxxx obsahovat
			parazity škodlivé xxxxxx xxxx
			xxxxxxxxxxx vzhled*
			___________________________________________________________________________________________
			zmrazené xxxx	- xxxx
			x xxxxxxx xxxxx	xxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxxxx	xxxxx 15 xx
			xxxx xxx
			xxxxxxx xx
			xxxxx
			xxxxxxx.
			___________________________________________________________________________________________
			xxxx xxxxxxx:
			- xxxxx ryby	- celé, 	xxxxxxxxxx 	xxxxxx:	xxxxx xxxx xx xxxxxxxxx	xxxxx výrobky 	x
			xxxxxx xxxx	xxxx xxxx 	xx 0,3 xx - 10 %	xxxxxxx 80 %, xxxx xxxxxxxx	x xxx se xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxx	xxxxx ryb xx	xx 1,0 xx - 5 %	xxxxxxxx xxxxxxxx, 	xxx xxxxxxx x 	nebo xxxxxxx
			- xxxx xxxx 	nasolují x 	xx 2,0 xx - 3 %	xxxxxxxxxxxx xxxx vzhledem	rozmezí xxxx	xxxxxxxxxx
			(x hlavou x	xxxxx xxxxx 	xxx 2,0 xx - 2 %	xxxxxxxxxxxxx živočišnému 	1 xX xx xxxx	xxxxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxxxx),	xxxx xxxxxxx		xxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x  	8 xX	xxx teplotě
			- xxxxxxx	xxxxxxx xxxxx:		xxxxx		xxxx 1 xX xx
			(xxxxxxx	x) xxxxx 				xxxx 8 xX
			xxxx x 	xxxxxxxx
				xxxxxxxx	x) xxxxx horkým
			dutiny xxxxxx	xxxxxx -
			x xxxxxxxx 	xxxxxxxxxx
			xxxxxxxx),	xxxxxxxx
			- xxxxxxxx	xxxxxxxxx
			xxxxxxx (s	musí xxx xxxxx
			xxxxxx 	xxx xxxx 65° X.
			xxxxxxx	Xx xxxxxxx
			xxxxxxxxxx,	xxxx xxx
			xxxx 	výrobky před
			zbavené xxxx	xxxxxxx
			x střívek),	bezprostředně
			- ryby	zchlazeny xx
			xxxxxxxxx	xxxxxxx v
			filety (xxxx 	xxxxxxx nebo
			kuchané bez	nižší, xx
			xxxxxx x	xxxxxxxx xx
			xxxxxxx x	xxxxxxx, při
			výjimkou	které xxxxx
			xxxxxxx	xxxxxxxxxxxx
			xxxxxxx),	x xxxxxxxxxx
			- xxxx
			xxxxxxxxx
			___________________________________________________________________________________________
			xxxxxxx xxxx	xxxxxxxx	xx xxxxxxx	xxxxxx:	- ryby xxxxxxxx xxxxxxx 	xxxxxxxx xx xxx  	x
			xxxxxxxx	xxxx xxx 	xx 0,3 xx - 10 %	xxxxxxxxxx, xxxx xxxxxxxx	xxxxxxx x 	xxxxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxxx	xxxxxxx xxxx	xx 1,0 xx - 5 %	xxxxxxxxxxxxx deklarované-	rozmezí xxxx 	nebo xxxxxxx
			xxxxxxxx	xxxxxxx 	xx 2,0 kg - 3 %	xx xxxxxxxxxxx xxxxx, xxx 	1 oC xx xxxx 	chlazených
			bezprostředně	nad 2,0 xx - 2 %	xxxxxx chutí x xxxxx	8 oC	přepravnících
			zchlazeny xx		- x výměně tukové xxxxx xxx		xxx teplotě
			teplotu xxxxxxx		xxxxxxx xxxx xxxxx, xxxxxxxx 		plus 1 xX až
			(nebo nižší),		číslo xxxxxxxxx je vyšší xxx 2,0	plus 8 xX
			xx xxxxxxxx		xx KOH x 1 x xxxx
			xx xxxxxxx, xxx		- xx xxxxxxx xx xxxxxxx tuk
			které budou 		xxxx olej x xxxxx zakouření
			přepravovány		nejméně xxxx 170 °X
			x skladovány
			___________________________________________________________________________________________
			solené xxxx x	xxxxxxxxx 		balení:	obsah xxxx: 	xxxxxxxx xx xxx 	x
			xxxxxxx xx	xxxxxxxxxx		xx 0,3 kg - 10 %	x xxxxx xxxxxxxx xxxx xxx 	xxxxxxx v 	izotermických
			solených xxx	xxx,
2) xxxxx a		do 1,0 xx - 5 %	14 %	rozmezí xxxx	xxxx strojně
		mlíčí		do 2,0 xx - 3 %	x středně solených 10 až 	1 xX až plus	chlazených
			14 %	8 oC	přepravnících
			v xxxxx xxxxxxxx 6 xx 10 %		xxx teplotě
			plus 1 oC až
			plus 8 xX
			___________________________________________________________________________________________
			xxxxxxxxx	xxxxxx sardele	sardelová xxxxx:	xxxxx xxxx xxxxxxx 25 %
			pasta	loupané sardele	v xxxx - 10 %
			xxx hlav x 		xx 350 x - 10 %
			xxxxxxxxxx		xxx 350 x - 5 %
			___________________________________________________________________________________________
			xxxxxx ryby	sušené			obsah xxxx je xxxxx xxx 	skladují se xxx  	x xxxxxxx x
			xxxxxxxx xxxx		18 %	xxxxxxxxx vlhkosti 	xxxxxxxx
			xxxxxx xxxxxx			xxxxxxx 65 xx	xxxxxxxxxx
			xxxx				70 %. Xxxxxxxx	xxx skladování
			skladování
			stanoví xxxxxxx
			xx xxxxx.
			___________________________________________________________________________________________
			xxxxxxxxxx 	- xxxx 	- xxxxxxx	xxxxxx:	- xxxx xxxxxxx, xxxxxx, xxx	xxxxxxxx se při 	x
			- xx studena	částečně	marinády
2)	do 0,3 xx - 10 %	xxxxxx xxxxx x xxxxx	xxxxxxx x 	xxxxxxxxxxxxx
		- za xxxxx	xxxxxxx (x	- základní 	do 1,0 xx - 5 %	- xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx	xxxxxxx xxxx	xxxx xxxxxxx
			xxxxxx 	xxxxxxxx 	xx 2,0 xx - 3 %	xxxxxxxx 	1 xX xx xxxx	xxxxxxxxxx
			xxxxxxx 	připravena 	xxx 2,0 kg - 2 %		8 xX	xxxxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxxx,	xxxxxxxx 				xxx xxxxxxx
			xxxxxxx	xxxxxx 				xxxx 1 xX xx
			xxxx a	marinováním 				8 xX
			xxxxxxx)	x marinovacích
			- ryby	lázních,
			kuchané	důležitý xx
			(xxxxxxx	xxxxx
			xxxx a	koncentrace
			vnitřností,	solí x
			xxxxxxxx 	xxxxxxxx v
			dutiny	marinovací
			břišní a 	xxxxx a
			krevních 	hmotnostní
			sraženin)	poměr
			- xxxx 	xxxxxxxxxx
			xxxxxxxxx	xxxx
			- xxxxxx (xxxx	xxxxxxxx k
			kuchané, 	xxxxxxxx
			xxx	xxxxxxx xxxxx
			xxxxxx x 	- xxxxxxx
			xxxxxxx x 	 xxxxxxxx -
			výjimkou 	xxxxxxxx
			xxxxxxx 	xxxxxxxx
			xxxxxxx)	xxxxxxxxxx
			- xxxx 	xxxxxx
			xxxxxxxxx	xxxxxx
			(xxxxxx,
			xxxxxx).
			X xxxxxxxx
			xxxxxxxxxx
			xxxxx x
			xxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxxxxx xx
			xxxxxxxx
			xxxxxxxx
			xxxxxxxxxxxx
			xxxxxxx,
			xxxxxxx,
			xxxxxxxxx,
			xxxxxxxx,
			xxxxxxxxxx xxxx
			___________________________________________________________________________________________
			xxxxxxxxxxxx	xxxxxxxxxx 	xx teplotu, xxxxx	xxxxxx:	xxxxxxxxxx uzavřené obaly	skladují xx xxx  	x
			- xxxxxxxxxxx	xxxxxxxxx	xxxxxx xxxxxx-	xx 0,3 xx - 10 %		xxxxxxx x	xxxxxxxxxxxxx
			xxxxxxxx	xxxxxx xxxxxxx 	xx 1,0 xx - 5 %		xxxxxxx xxxx	xxxx xxxxxxx
			xxxxxxxxx 	xxxxxxx plus  	xx 2,0 xx - 3 %		1 xX xx xxxx	xxxxxxxxxx
			x xxxxxxx	100 xX xxxxxxxx	xxx 2,0 xx - 2 %		8 xX	xxxxxxxxxxxxx
			xx xxxx xxx- 				při xxxxxxx
			xxxx 10 xxx.				xxxx 1 xX xx
			- xxxxxxxxxxxxx	xxxxxxxx	xxxxxx, xxxxxx				xxxx 8 xX
			xxxxx	xxxxxx xxxxxxx-
			xxxxxxxx	xxxx xxxxxxxxx-
			xx xxxxxxxxxxxx
			___________________________________________________________________________________________
			xxxxxxxx	xxxxxxx x 	xxxxxxxxx x 	balení: 	maso xxxxxxxxxxx, xxxxxxxx,
			xxxxxxxxx 	xxxxxxxxxxxx	xx 350 x - 10 %	xxxxx xxxxx, xxxxx x konzervě
			nebo xxxx-	xxxxxxxxxxx 	xxx 350 x - 5 %	xxxxxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx a
			zených xxx	xxxxx xxxxx		xxxxx, hmotnost xxxxxxxxxx
			x xxxxxxxxx 	výrobků xxxxxxx		xxxxxx xx výrobcích z xxx
			xxxxxxx 	xxx xxxxxxx xxxx		xxxxxxxxxxx (Clupeidae) x
			xxxxxxxxx 	115 - 121 xX v		makrelovitých (Xxxxxxxxxx)
			xxxx xxxxxx  	xxxxx xxxxxxxxx		xxxx být nejméně:
			částí, x xx-			x) s xxxxxx 70 %
			xxxxxxxx			x) xx xxxxxxx xxxxx 60 %
			xxxxxxxxxx			x) ve xxxxxxx šťávě x x xxxxx 60 %
			xxxxxxx, 			x) v xxxxxx xxxxxxx nebo xx
			xxxxxxxxxxx x 			xxxx 60 %
			xxxxxxxxx			x) x xxxxxxxx x jinými
			předepsaným 		xxxxxxxxx xxxxxxxx 50 %
			xxxxxxxx			x) x xxxxxx x xxxxxxx xxxx xxx
			50 %
			g) xxxxxxxx xxxxxxxx xxx
			xxxxxxx vyrobené x xxxxxx
			xxx rodů Xxxxxxx,
			Xxxxxxxxxx x Xxxxxxxxxx
			xxxxxxxxxxxx xxxxxxx **
			___________________________________________________________________________________________
			polotovary	polotovary 	xxxxxxxxxxxxx 			xxxxxxxxxx
2)	xxxxxxx
2)		převážně:
			- xx svalových
			partií ryb
			- xx
			xxxxxxxxxx
			xxxx
			xxxxxxxxx
			- x xxxxxx xx
			xxxxxxxxxxxxx
			xxx
			- x
			xxxxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxxx x
			xxxxx
			___________________________________________________________________________________________
			* = škodlivost xx xxxxxxxx xxxxx veterinárních xxxxxxxx
			x ** = xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx teplotě xxxx 35 °X xx xxxx 10 xxx xxxx xxx xxxxxxx xxxx 37 °X xx dobu 7 dnů
			*** = x 20 xxxxxxx xxxxxxxxxx spotřebitelských balení xxxx xxxxxxxx hodnota xxxxxxxxx nejméně deklarované xxxxxxxxx
			___________________________________________________________________________________________