Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx xx 1.10.2001 xx 30.6.2009 (xx xxxxxx x. 169/2009 Xx.)
			Xxxxxxx x. 7 x vyhlášce č. 326/2001 Sb.
			Technologické xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xx xxxxxx, balení x xxxxxxxxxx ryb a xxxxxxxxx vodních živočichů x xxxxxxx x xxxx
			___________________________________________________________________________________________
			Xxxxxx	Xxxxxxxxxxxxx	Xxxxxxxxx	Xxxxxxxxx xx xxxxxx	Xxxxxxxxxx 	Xxxxxxx
			xxxxxxxxxx	xxxxxxx
			xxxxxxxxxx
			xxxxxxxx xx
			xxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxx***
			___________________________________________________________________________________________
			xxxxxxx xxxx x				- nesmí vykazovat xxxx xxxxx,
			xxxxxxx vodní				povrchové xxxxxxxxxx (u
			živočichové				kuchaných ryb xxxxx xxx tělní
			dutina xxxxxxxxxx xxxxxxxx
			xxxxxxx nebo xxxxx) x
			xxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxx
			xxxx být xxxxxxxxxxxxxxxx xxx
			xxxx živočišný xxx xxxx xxxx
			xxx x xxxxxxxxx vodních xxxxxxxxx,
			- xxxxxxxxxxx xxxx vykazovat
			charakteristické xxxxxxxxxx
			xxxxxxxxx xxxxxxxxx
			- xxxxxxxxx xxxxx obsahovat
			parazity škodlivé xxxxxx nebo
			poškozující xxxxxx*
			___________________________________________________________________________________________
			xxxxxxxx xxxx	- ryby
			a xxxxxxx xxxxx	xxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxxxx	xxxxx 15 xx
			xxxx xxx
			xxxxxxx xx
			xxxxx
			xxxxxxx.
			___________________________________________________________________________________________
			xxxx xxxxxxx:
			- xxxxx xxxx	- celé, 	xxxxxxxxxx 	xxxxxx:	xxxxx vody xx svalovině	uzené výrobky 	x
			xxxxxx xxxx	xxxx xxxx 	xx 0,3 xx - 10 %	xxxxxxx 80 %, xxxx xxxxxxxx	x xxx se xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxx	xxxxx xxx xx	xx 1,0 kg - 5 %	xxxxxxxx xxxxxxxx, 	xxx xxxxxxx x 	xxxx xxxxxxx
			- xxxx xxxx 	nasolují x 	do 2,0 xx - 3 %	xxxxxxxxxxxx svým xxxxxxxx	xxxxxxx xxxx	xxxxxxxxxx
			(x hlavou a	solné xxxxx 	nad 2,0 xx - 2 %	xxxxxxxxxxxxx živočišnému 	1 xX xx xxxx	xxxxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxxxx),	xxxx xxxxxxx		xxxxx, bez cizích xxxxx x  	8 xX	xxx xxxxxxx
			- xxxxxxx	xxxxxxx uzení:		pachů		plus 1 xX xx
			(xxxxxxx	x) uzení 				xxxx 8 xX
			xxxx x 	xxxxxxxx
				xxxxxxxx	x) xxxxx horkým
			dutiny xxxxxx	xxxxxx -
			x xxxxxxxx 	xxxxxxxxxx
			xxxxxxxx),	xxxxxxxx
			- xxxxxxxx	xxxxxxxxx
			xxxxxxx (x	xxxx xxx xxxxx
			xxxxxx 	než xxxx 65° X.
			xxxxxxx	Xx xxxxxxx
			xxxxxxxxxx,	xxxx xxx
			xxxx 	výrobky xxxx
			xxxxxxx xxxx	xxxxxxx
			x střívek),	bezprostředně
			- ryby	zchlazeny xx
			xxxxxxxxx	xxxxxxx x
			xxxxxx (xxxx 	xxxxxxx xxxx
			xxxxxxx xxx	xxxxx, xx
			xxxxxx x	xxxxxxxx xx
			xxxxxxx x	xxxxxxx, při
			výjimkou	které xxxxx
			xxxxxxx	xxxxxxxxxxxx
			xxxxxxx),	x xxxxxxxxxx
			- xxxx
			xxxxxxxxx
			___________________________________________________________________________________________
			xxxxxxx xxxx	xxxxxxxx	xx xxxxxxx	xxxxxx:	- ryby dokonale xxxxxxx 	xxxxxxxx xx xxx  	x
			xxxxxxxx	xxxx xxx 	xx 0,3 xx - 10 %	xxxxxxxxxx, xxxx xxxxxxxx	xxxxxxx x 	xxxxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxxx	xxxxxxx před	do 1,0 xx - 5 %	xxxxxxxxxxxxx deklarované-	rozmezí xxxx 	nebo strojně
			smažením	balením 	xx 2,0 kg - 3 %	mu xxxxxxxxxxx xxxxx, xxx 	1 xX až xxxx 	xxxxxxxxxx
			xxxxxxxxxxxxx	xxx 2,0 xx - 2 %	xxxxxx xxxxx x xxxxx	8 oC	přepravnících
			zchlazeny xx		- x výměně xxxxxx xxxxx xxx		xxx xxxxxxx
			xxxxxxx xxxxxxx		xxxxxxx musí xxxxx, xxxxxxxx 		xxxx 1 xX xx
			(xxxx xxxxx),		xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx xxx 2,0	xxxx 8 xX
			xx xxxxxxxx		xx KOH x 1 x xxxx
			xx xxxxxxx, xxx		- xx smažení xx xxxxxxx tuk
			které xxxxx 		xxxx olej s xxxxx zakouření
			přepravovány		nejméně xxxx 170 °X
			x xxxxxxxxxx
			___________________________________________________________________________________________
			xxxxxx xxxx a	čerstvých 		xxxxxx:	xxxxx xxxx: 	xxxxxxxx se xxx 	v
			výrobky xx	xxxxxxxxxx		xx 0,3 kg - 10 %	x silně xxxxxxxx xxxx xxx 	xxxxxxx v 	xxxxxxxxxxxxx
			xxxxxxxx xxx	xxx,
2) jiker x		xx 1,0 xx - 5 %	14 %	xxxxxxx xxxx	xxxx xxxxxxx
		xxxxx		xx 2,0 xx - 3 %	x středně xxxxxxxx 10 xx 	1 xX xx xxxx	xxxxxxxxxx
			14 %	8 oC	přepravnících
			v slabě xxxxxxxx 6 xx 10 %		při xxxxxxx
			xxxx 1 xX až
			plus 8 oC
			___________________________________________________________________________________________
			sardelová	solené sardele	sardelová xxxxx:	xxxxx xxxx xxxxxxx 25 %
			pasta	loupané xxxxxxx	x xxxx - 10 %
			xxx xxxx x 		xx 350 g - 10 %
			vnitřností		nad 350 x - 5 %
			___________________________________________________________________________________________
			xxxxxx ryby	sušené			obsah xxxx xx nižší xxx 	skladují se xxx  	x xxxxxxx x
			xxxxxxxx ryby		18 %	xxxxxxxxx xxxxxxxx 	teplotou
			sušené xxxxxx			xxxxxxx 65 xx	xxxxxxxxxx
			xxxx				70 %. Xxxxxxxx	xxx xxxxxxxxxx
			xxxxxxxxxx
			xxxxxxx xxxxxxx
			xx xxxxx.
			___________________________________________________________________________________________
			xxxxxxxxxx 	- xxxx 	- xxxxxxx	xxxxxx:	- xxxx vyzrálé, vláčné, xxx	xxxxxxxx xx xxx 	x
			- xx xxxxxxx	xxxxxxxx	xxxxxxxx
2)	xx 0,3 xx - 10 %	xxxxxx chutí x xxxxx	xxxxxxx x 	xxxxxxxxxxxxx
		- za xxxxx	xxxxxxx (x	- xxxxxxxx 	xx 1,0 kg - 5 %	- přítomnost xxxxxxxxxxx	xxxxxxx xxxx	xxxx xxxxxxx
			xxxxxx 	xxxxxxxx 	xx 2,0 xx - 3 %	xxxxxxxx 	1 xX xx xxxx	xxxxxxxxxx
			xxxxxxx 	xxxxxxxxxx 	xxx 2,0 xx - 2 %		8 xX	xxxxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxxx,	xxxxxxxx 				xxx xxxxxxx
			xxxxxxx	xxxxxx 				xxxx 1 oC xx
			xxxx x	xxxxxxxxxxx 				8 xX
			xxxxxxx)	x xxxxxxxxxxxx
			- xxxx	xxxxxxx,
			xxxxxxx	xxxxxxxx xx
			(xxxxxxx	xxxxx
			xxxx a	koncentrace
			vnitřností,	solí x
			xxxxxxxx 	xxxxxxxx x
			xxxxxx	xxxxxxxxxx
			xxxxxx x 	xxxxx a
			krevních 	xxxxxxxxxx
			xxxxxxxx)	xxxxx
			- xxxx 	marinované
			vykostěné	rybí
			- xxxxxx (xxxx	xxxxxxxx x
			xxxxxxx, 	množství
			bez	zrající xxxxx
			xxxxxx x 	- xxxxxxx
			xxxxxxx x 	 xxxxxxxx -
			xxxxxxxx 	xxxxxxxx
			xxxxxxx 	xxxxxxxx
			xxxxxxx)	xxxxxxxxxx
			- xxxx 	xxxxxx
			xxxxxxxxx	xxxxxx
			(xxxxxx,
			xxxxxx).
			X xxxxxxxx
			xxxxxxxxxx
			xxxxx x
			xxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxxxxx xx
			xxxxxxxx
			xxxxxxxx
			xxxxxxxxxxxx
			xxxxxxx,
			xxxxxxx,
			xxxxxxxxx,
			xxxxxxxx,
			xxxxxxxxxx xxxx
			___________________________________________________________________________________________
			xxxxxxxxxxxx	xxxxxxxxxx 	na teplotu, xxxxx	xxxxxx:	xxxxxxxxxx uzavřené obaly	skladují xx xxx  	x
			- xxxxxxxxxxx	xxxxxxxxx	xxxxxx xxxxxx-	xx 0,3 xx - 10 %		xxxxxxx x	xxxxxxxxxxxxx
			xxxxxxxx	xxxxxx xxxxxxx 	xx 1,0 xx - 5 %		xxxxxxx xxxx	xxxx strojně
			ošetřením 	xxxxxxx xxxx  	xx 2,0 kg - 3 %		1 xX xx xxxx	xxxxxxxxxx
			x xxxxxxx	100 xX xxxxxxxx	xxx 2,0 xx - 2 %		8 xX	xxxxxxxxxxxxx
			xx xxxx xxx- 				při xxxxxxx
			xxxx 10 xxx.				xxxx 1 xX xx
			- xxxxxxxxxxxxx	xxxxxxxx	xxxxxx, xxxxxx				xxxx 8 xX
			xxxxx	xxxxxx xxxxxxx-
			xxxxxxxx	xxxx xxxxxxxxx-
			xx xxxxxxxxxxxx
			___________________________________________________________________________________________
			xxxxxxxx	xxxxxxx x 	sterilace x 	balení: 	maso xxxxxxxxxxx, xxxxxxxx,
			xxxxxxxxx 	xxxxxxxxxxxx	xx 350 x - 10 %	kosti xxxxx, xxxxx x konzervě
			nebo xxxx-	xxxxxxxxxxx 	xxx 350 x - 5 %	xxxxxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x
			xxxxxx ryb	podle xxxxx		xxxxx, hmotnost xxxxxxxxxx
			x xxxxxxxxx 	xxxxxxx xxxxxxx		xxxxxx xx výrobcích x xxx
			xxxxxxx 	xxx teplotě xxxx		xxxxxxxxxxx (Clupeidae) a
			živočichů 	115 - 121 xX v		makrelovitých (Scombridae)
			nebo xxxxxx  	xxxxx xxxxxxxxx		xxxx být nejméně:
			částí, x ne-			a) x xxxxxx 70 %
			xxxxxxxx			x) xx vlastní šťávě 60 %
			uzavřených			c) ve xxxxxxx xxxxx x x xxxxx 60 %
			xxxxxxx, 			x) x xxxxxx roztoku xxxx xx
			xxxxxxxxxxx v 			vodě 60 %
			autoklávu			e) s xxxxxxxx x xxxxxx
			xxxxxxxxxxx 		xxxxxxxxx složkami 50 %
			xxxxxxxx			x) v tomatě x xxxxxxx xxxx xxx
			50 %
			x) označení xxxxxxxx xxx
			xxxxxxx vyrobené x xxxxxx
			xxx xxxx Xxxxxxx,
			Xxxxxxxxxx x Xxxxxxxxxx
			xxxxxxxxxxxx xxxxxxx **
			___________________________________________________________________________________________
			xxxxxxxxxx	xxxxxxxxxx 	xxxxxxxxxxxxx 			xxxxxxxxxx
2)	xxxxxxx
2)		xxxxxxxx:
			- xx xxxxxxxxx
			xxxxxx xxx
			- xx
			xxxxxxxxxx
			xxxx
			xxxxxxxxx
			- x xxxxxx xx
			xxxxxxxxxxxxx
			xxx
			- z
			poživatelných
			vnitřností x
			xxxxx
			___________________________________________________________________________________________
			* = xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx veterinárních xxxxxxxx
			x ** = xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx při xxxxxxx xxxx 35 °X xx dobu 10 xxx xxxx při xxxxxxx xxxx 37 °X xx xxxx 7 dnů
			*** = x 20 náhodně xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx průměrná hodnota xxxxxxxxx nejméně deklarované xxxxxxxxx
			___________________________________________________________________________________________