Právní předpis byl sestaven k datu 01.07.2009.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 30.06.2009 do 12.12.2014.
1. "1" pro xxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxxxx,
2. "2" xxx vejce xxxxxx x xxxxxx,
3. "3" xxx xxxxx nosnic x xxxxxxx, xxxx
4. "0" pro vejce xxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxx x požadavky xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx14),
Xxxx |
Xxxxxxx |
xxxx |
xxxxxxxx xxxx |
xxxxx |
|
xxxxx |
|
xxxxxx sádlo, xxxxxx xxx |
|
xxxx |
|
xxxxx xxxx |
|
xxxxxx, xxxxxxx xxxx |
|
xxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx |
|
xxxxxxx |
|
xxxxxxx xxxx |
Xxxxxxx 2 - xxxxxxx platnosti xxxx, xxx xxxxxxx x xxxxxxxx smlouva x xxxxxxxxxxx XX x XX.
Tabulka 1
Xxxx
|
Xxxxxxx
|
xxxxx výrobek
|
tepelně opracovaný
|
tepelně xxxxxxxxxxxx
|
|
xxxxxxxxx xxxxxxx opracovaný
|
|
trvanlivý xxxxxxxxxxxx
|
|
xxxxx xxxxxxxxx
|
|
xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx
|
|
xxxxxxxx
|
|
xxxxxxxxxxxx
|
Xxxx
|
Xxxxx xxxx (% xxxx.)
|
Xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx (% xxxx.)
|
xxxx xxxxx x&xxxx;xxxxxxxx králičího x xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx xxx x&xxxx;xxxxxxxx xxxx xxxxx
|
25
|
25
|
xxxx vepřové
|
30
|
25
|
maso xxxxxxx a xxxxxxx
|
15
|
10
|
Xxxxxxx
|
Výrobek
|
Třída xxxxxxx
|
Xxxxxxxxxxxxxxx
|
Xxxxxxxx požadavky
|
tepelně xxxxxxxxxx xxxxxxx
|
xxxxx
|
xxxxxxxx xxxxxxx
|
xxxxx čistých xxxxxxxxx bílkovin – xxxxxxx 16,0 % xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx (xxxxxx škrobu xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx či xxxxxx), xxxxxxxxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx - v uceleném xxxx xxxxx, soudržná; xxxxxx xx nesmějí xxxxxxxxx na jednotlivé xxxxx, x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v konzervě povoleno xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx
|
xxxxxxxx
|
xxxxx čistých svalových xxxxxxxx – xxxxxxx 13,0 % hmotnostních xxxxxxx vlákniny, škrobu (xxxxxx škrobu xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx či xxxxxx), xxxxxxxxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxxx bílkovin xx xxxxxxxxxxx
|
x) vzhled x&xxxx;xxxxxxx - výrobek xx xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx masa, xxxxxxxxxx xxxxx patrny x xxxxxxx drobně xxxxxxxxxxxxx svalovinou; xxxxxxxxx xxxxx ložiska xxxx xx řezu xxxxxxxxx, xxxxxx přípustné xxxxx xxxxxxx, vyplněné xxxx. xxxxxxx
|
||
xxxxxxxxxx
|
xxxxx čistých svalových xxxxxxxx – xxxxxxx 10,0 % xxxxxxxxxxxx
|
x) xxxx x xxxx - xxxxxxx xxx xxxxx, přiměřeně slaná, xxxxxxx, xxxxxxx na xxxxx x&xxxx;xxxxxxx plátcích xxxxxx
|
Xxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx
|
xxxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx, xxxxxx xxxx
|
x) konzistence – xxxxxx, křehká, soudržná
|
nepřipouští xx xxxxxxx xxxx xxxxxxx odděleného a xxxxxxxxx strojně xxxxxxxxxx xxxx
|
x) vzhled v nákroji x xxxxxxxxxxx – xx řezu xxxxxxxxxxxx xxxxxxx barva xxxxxx xx xxxxx xxxxxx, xxxxxxx kostky nepravidelně xxxxxxxxx, připouští se xxxxxx měkká xxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx v menším rozsahu x mírně vytavený xxx
|
|
x) xxxx x xxxx – příjemná xx xxxxxxx uzenině x xxxxxx, přiměřeně xxxxx x xxxxxxxx, xx xxxxxx xx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxx
|
||
xxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx, xxxxxx maso
|
a) xxxxxxxxxxx – pružná, xxxxxxxx
|
xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx
|
x) vzhled x&xxxx;xxxxxxx x vypracování – xx řezu je xxxxxxx xxxxxx růžový, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx 6 až 10 xx, xxxxxxxxx xx xxxxxx dutiny x xxxxxxxxx xxxxxx kolagenní xxxx,
|
|
x) xxxx x xxxx – xx xxxxxxx uzenině, xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx; xx skusu xxxxxxxxx xxxxxxx křehký, po xxxxxx xxxxxxxx
|
||
xxxxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx maso, xxxxxx maso
|
a) xxxxxxxxxxx – pružná, soudržná
|
nepřipouští xx xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx
|
x) vzhled v nákroji x xxxxxxxxxxx – xxxxxxx xx xxxx xxxxxx růžový, xxxxx xxxxx vypracován, xxxxxxxxx xx xxxxxx pórovitost x xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx částic,
|
|
c) xxxx x xxxx – xxxxxxx uzeniny, přiměřeně xxxxx x xxxxxxxx; xx ohřátí výrobek xx skusu xxxxxx, xxxxxxxx
|
||
xxxxxxxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx, telecí xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxx
|
xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx odděleného xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xx xxxx xx vychlazený xxxxxxx tmavěji xxxxxx xxxxx xx mase x použité xxxxxxx; xxxxxx xxxxxxxxx dutinky x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx přípustné; částice xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx mozaika tučných xxx x xxxxxxxxx xx 6 xx
|
|
x) xxxx x xxxx – xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxxx xx použité xxxxxxx; xx ohřátí xx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx
|
||
xxxxx xxxxx
|
Xxxxxx maso, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, pružná, xx xxxxxx xxxxxx
|
xxxxxxxxxxx se xxxxxxx masa xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xx xxxx xxxxxxxxxx, xxxxxx xxxxxx, xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx částic, xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx
|
|
x) xxxx x xxxx – xxxxx, po xxxxxxx uzenině, xxxxxxxxx xxxxx, po ohřátí xxxxxxx xx xxxxx xxxxxx, xxxxxxxx
|
||
xxxxxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx maso
|
a) xxxxxxxxxxx – pevná, xxxxxx, xx xxxxxx xxxxxx
|
xxxxxxxxxxx se použití xxxx xxxxxxx odděleného x xxxxxxxxx strojně xxxxxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx a xxxxxxxxxxx – xxxxx na xxxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxx, drobná xxxxx xxxxxxxxxxx částic, xxxxx xxxxxxxxxx xx přípustná
|
|
c) xxxx x xxxx- xxxxx, xx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, po xxxxxx výrobek xx xxxxx xxxxxx, xxxxxxxx
|
||
xxxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx maso, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxx, soudržná,
|
nepřipouští se xxxxxxx xxxx strojně xxxxxxxxxx x drůbežího xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx v nákroji a xxxxxxxxxxx – vychlazený xxxxxxx je xx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx paprice; xxxxxx pórovitost x xxxxxx xxxxx kolagenní xxxxxxx xxxxxxxxx,
|
|
x) vůně x chuť – xx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xx xxxxxx xx skusu xxxxxxx xxxxxxxx
|
||
xxxxxxxxx klobása
|
vepřové xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxx, xxxxx, xxxxxxxx, xx xxxx xxxxxx, xxxxx xxx nesoudržná xxxx xxxxxxxxx měkká,
|
nepřipouští xx xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx masa
|
b) xxxxxx xx xxxxxxx – na xxxx xxxxx světle růžových xxxxxx xxxxxx suroviny x&xxxx;xxxxxxx xxx 60%, x xxxxxxxxx xxx 2 xx, x&xxxx;xxxxxxx xxxxxx kostkami xxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxx rozmístěné xx xxxxxxx, xxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx; xxxxxxx xxxxx vykazovat xxxxxxxx xxx, xxxxxx nezpracovatelných xxxxx, nedodržení xxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxxx, xxxxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx,
|
|
x) vůně x xxxx – xxxxxxxx, xx xxxxxxx uzenině, xxxxx kořeněná, výrazněji xx uzení, xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx
|
||
xxxxxxx salám
|
Hovězí xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxx, xxxxxxxx
|
xxxxxxxxxxx xx použití xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xxx xxxxxx, xxxxxx, mozaika xxxxxx xxxxx libových kostek; xxxxxx vzduchové dutinky x ojedinělé xxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx částice xx xxxxxx xxxxxxxxx,
|
|
x) xxxx x xxxx – xx čerstvé xxxxxxx, chuť xxxxxxxxx xxxxx a kořeněná, xxxxxxx na xxxxx xxxxxxxx
|
||
xxxxxxxxx salám
|
Hovězí xxxx, xxxxxxx maso
|
a) Xxxxxxxxxxx – xxxxxx, xxxxxxxx
|
xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx strojně odděleného xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x vypracování – xx xxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxx tmavěji xxxxxx xxxxxx barvy, xxxxxx xxxxx vypracovaná, xxxxxxx mozaika xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx; xxxxxxxxx, jemně xxxxxx xxxxxxxxx částice x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx zrn špeku xxxxxxx do 8 xx, xxx xxx xxxxxx částice xxxxxxxxx xxxxxx
|
|
x) xxxx a xxxx – xx xxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx; xxxxxxx xx skusu xxxxxx
|
||
xxxxxx salám
|
Hovězí xxxx, xxxxxxx maso, telecí xxxx
|
x) konzistence – xxxxxx, soudržná
|
nepřipouští xx xxxxxxx masa strojně xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx odděleného xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx – xx xxxx xx xxxxxxxxxx výrobek masově xxxxxx barvy, xxxxx xxxxxxxxxxx; xxxxxxxxx, xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx částice x drobné vzduchové xxxxxxx xxxx přípustné; xxxxxx xxxxxxx použitého xxxxxx
|
|
x) xxxx x xxxx – po xxxxxxx xxxxxxx, jemně xxxxxxxx, přiměřeně xxxxx; xxxxxxx xx xxxxx xxxxxx
|
||
xxxxx xxxxx
|
Xxxxxx maso, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxx, soudržná
|
nepřipouští xx použití xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xx xxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxx barvy; drobné xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxxx kolagenní xxxxx xx spojce xxxxxx; xxxxxx tukových xxx xx 8 xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx,
|
|
x) xxxx x xxxx – xxxxx xxxx xx koření x xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx; xxxxxxx xx skusu křehký
|
Výrobek
|
Základní suroviny
|
Smyslové xxxxxxxxx
|
xxxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) konzistence – xxxxx, soudržná,
|
použití xxxxxxxx, xxxx xxxxxxx odděleného x xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x jiných xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx nepřipouští
|
b) xxxxxx xx xxxx x xxxxxxxxxxx – xxxxx xxxxx mozaika, xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxx xxxxxx, xxxxxx x&xxxx;xxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx xxxxxxxx o xxxxxxxxx asi 1 xx; připouští se xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx,
|
|
x) xxxx x xxxx – aromatická po xxxxx, případně xx xxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxx; xxxxxxx xx xxxxx xxxxx, xxx xxxxxxxx tuhých xxxxx
|
||
xxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx maso, xxxxxxx xxxx
|
x) konzistence – xxxxx, soudržná
|
použití xxxxxxxx, xxxx strojně odděleného x xxxxxxxxx masa xxxxxxx odděleného, rostlinných x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx
|
x) xxxxxx na řezu x vypracování – xx xxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx libových x xxxxxxx xxx, ojediněle xxxxxxxx xxx x&xxxx;xxxxx xxxxxxx zrn; drobné xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxx přípustné; xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx do 3 xx, xxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxx xx 3 xx
|
|
x) xxxx x xxxx – xxxxxxxxxx xxx trvanlivý xxxxxxx, xxxxxxxxx xx xxxxxx a xxxxx; xxxxxxx na xxxxx xxxxxx
|
||
xxxxxxxxxx trvanlivý xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxx až tuhá,
|
použití xxxxxxxx, masa xxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx odděleného, xxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx se xxxxxxxxxxx
|
x) xxxxxx xx xxxx x xxxxxxxxxxx – xxx lesklý, xxxxxx, xxxxxx x&xxxx;xxxxxx xxxxxx; mozaika xxxxxx xxxxxx; zrna převážně xx xxxxxxxxx 6 xx; ojedinělé xxxxxx xx velikosti xxx x&xxxx;xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx; xxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx částice, xxxxxxxxx xxxxxxx a vytavený xxx xxxxxx na xxxxxx
|
|
x) xxxx a xxxx – aromatická xx xxxxxxxxxx xx xxxxx, xxxxxxxx po xxxxxxxx xxxxxx; chuť xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxxx hutný, xxx xxxxxxxx tuhých částí; x výrobku s plísní xxxx xxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx
|
Xxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx
|
xxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – pružná xx xxxx,
|
xxxxxxx xxxxxxxx, xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx
|
x) xxxxxx v nákroji a xxxxxxxxxxx – řez xxxxxx, xxxxxx, xxxxx xxxx růžově-červená, xxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx dutinek,
|
|
c) xxxx x xxxx – xxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx surovinách, xxxxxxxxx x kouři; xxxxx xxxxx, výrazněji kořeněná; xx xxxxx xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx
|
||
xxxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx maso
|
a) xxxxxxxxxxx – pružná xx xxxx,
|
xxxxxxx vlákniny, xxxx strojně xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx masa xxxxxxx odděleného, xxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx a xxxxxxxxxxx – xxx xxxxxx, hladký, xxxxx xxxx růžově-červená, jemné xxxxxx, xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx výskyt xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx,
|
|
x) xxxx x xxxx – xxxxxxxx xxxxxxxxxx po xxxxxxxxx surovinách, xxxxxxxxx x xxxxx; xxxxxxxx xx xxxxxxx slaná, xxxxxxxxx kořeněná; xx xxxxx výrobek xxxxxx xx křehký
|
||
dunajská xxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – tužší, xxxxxxxx,
|
xxxxxxx xxxxxxxx, xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx masa xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx bílkovin xx xxxxxxxxxxx
|
x) xxxxxx xx xxxxxxx – xxxxx růžovočervená, xxxx x xxxxxxxxx xx 6 mm, xxx xxxxxxx xxx xxxxxx,
|
|
x) xxxx a xxxx – xxxxxxxx, xxxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx, průměrně xx xxxxxxx xxxxx, xx xxxxx xxxxxx a xxxxxx,
|
||
xxxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx maso, xxxxxxx maso
|
a) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxx,
|
xxxxxxx xxxxxxxx, xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxx strojně odděleného, xxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xxxxxxx xxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xx 5 xx, xxx xxxxxx tukových a xxxxxxxx xxxxxx, přípustné xxxxxx vzduchové dutinky; xxxxx xxxxxxxx zrn xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxx, k okrajům xxxxxx; xxxxxx xxxx xxxxxx,
|
|
x) xxxx x chuť – xxxxxxxx, xxxxxxx xx uzení, typická xxx xxxxx výrobek, xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxx
|
||
xxxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx, vepřové xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxx, pevná,
|
použití xxxxxxxx, xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x drůbežího masa xxxxxxx xxxxxxxxxx, rostlinných x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx nepřipouští
|
b) xxxxxx v nákroji x xxxxxxxxxxx – xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx x xxxxxxxxx xx 5, xxx xxxxxx xxxxxxxx x libových xxxxxx, xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx; barva xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxx, x&xxxx;xxxxxxx tmavší, xxxxxx xxxx světlejší,
|
|
c) xxxx x xxxx- xxxxxxxx, xxxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx až xxxxxxx xxxxx, xx skusu xxxxxx x xxxxxx, xxxxxxx po xxxxxxx
|
Xxxxxxx
|
Xxxxxxxx suroviny
|
Smyslové požadavky
|
drůbeží xxxxxxxx
|
xxxxxxx xxxx strojně xxxxxxxx, syrové xxxxxxx xxxxx
|
x) xxxxxxxxx xxxxxx – xxxxxxx x&xxxx;xxxxxxxxx xxxxxx
|
xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxx, xxxxxx, soudržná
|
|
c) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx a xxxxxxxxxxx – xx xxxx vychlazeného výrobku xxxxx xxxxxx až xxxxx xxxxxx, špekové xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx v menším xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx tuk
|
||
d) xxxx x xxxx – xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx, po xxxxxx xx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxx
|
||
xxxxxxx debrecínský xxxxx
|
xxxxxxx xxxx, xxxxxxx maso xxxxxxx xxxxxxxx, vepřové xxxx, xxxxxx xxxxxxx xxxxx
|
x) konzistence – xxxxx, pružná
|
připouští xx xxxxxxx vepřové a xxxxxxx kůže
|
b) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx a vypracování – xx xxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxx barvy xx mase x xxxxxxx xxxxxxx; xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx měkké xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx, xxxxxxxxxxxx mozaika xxx x masa o xxxxxxxxx xx 6 xx
|
|
x) xxxx a xxxx – xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxxx po xxxxxxx xxxxxxx; xx xxxxxx xx skusu xx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx
|
||
xxxxxxx párek xxxxxxxx
|
xxxxxxx xxxx, xxxxxxx maso xxxxxxx xxxxxxxx
|
x) konzistence – xxxxx, pružná,
|
připouští xx použití xxxxxxxxx xxxx x syrového xxxxxxxxx xxxxx, vepřové x xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – na xxxx šedorůžová, xxxxxx xxxxxx, xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx, jemná xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx,
|
|
x) xxxx a chuť – přiměřeně xxxxx, xx xxxxxx na xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx, křehký
|
||
drůbeží xxxxx xxxxx
|
xxxxxxx xxxx strojně xxxxxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxx,
|
xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx xx xxxxxxx – xxxxx vypracovaný, barva xxxxxx až růžově xxxx, dovolují xx xxxxxx xxxxxxxxx dutinky,
|
|
c) xxxx x xxxx – příjemná, xx xxxxxxx xxxxxxx x xx xxxxxxxx xxxx, xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx
|
||
xxxxxxx*) šunkový xxxxx
|
xxxxxxx xxxx, xxxxxxx maso xxxxxxx xxxxxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxxxx,
|
xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx xx xxxxxxx – xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, případně i xxxxxxxx xxxx, zrnění 10 xx 50 xx ve spojce xxxxxx xx xxxxxx-xxxxxxx xxxxx; ojedinělé xxxxxx xxxxx xxxxxxxxx částice x drobné xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxx xx xxxxxxxxx,
|
|
x) xxxx x xxxx – xxxxxxxx xx drůbežím xxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxx xx xxxxx xxxxxx, mírně šťavnaté
|
||
drůbeží xxxxxxxxx xxxxx
|
xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxx xxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – pevná, soudržná
|
připouští xx xxxxxxx xxxxxxx x drůbeží xxxx
|
x) xxxxxx na nákroji – na xxxx xx vychlazený xxxxxxx xxxxxx masové xxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, špeková mozaika xxxxxxxxxxxx rozdělena, xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx kolagenní xxxxxxx a drobné xxxxxxxxx dutiny přípustné, xxxxxxxx jednotlivých xxx xxxxx xxxxxxx xx 8 xx, xxx xxx xxxxxx částice xxxxxxxxx xxxxxx,
|
|
x) xxxx x xxxx – xxxxx, xxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx x xxxxx
|
||
xxxxxxx salám xxxxxx
|
xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxx, xxxxxxxx,
|
xxxxxxxxx xx použití xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxx xxxx
|
x) vzhled xx xxxxxxx – xxxxx xxxxxxxxxxx, barva růžová xx xxxxxx xxxx, xxxxxxxx se xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx,
|
|
x) vůně x xxxx – xxxxx, xxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx x xxxxx, xxxxxxx xxx xxxxxxx xxxx; xxxxx xx xxxxx xxxxxx
|
Výrobek
|
Základní xxxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx
|
Xxxxxx maso xx vlastní xxxxx
|
xxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx – xxxxxxxxx xxxxx, x&xxxx;xxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx; xxxx zrněného xxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxx; xxxxx masa xxxxxxxxx, typická pro xxxxxx xxxxxx xxxx, xxxxx xxxxx xxxxxxxx,
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxx xxxxxx, měkké, mírně xxxxxxxx, aspik při 15°X xxxxxxxxx xxxx,
|
||
x) xxxx a chuť – xxxxxxxx, xx xxxxxxx xxxxxxx xxxx, xxxxx kořeněná a xxxxx; xxxx xxxxxx xxxxx xxxxx, xxxx xxxx xxxxxxx
|
||
Xxxxxxx xxxx xx vlastní xxxxx
|
xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx – xxxxxxxxx xxxxx, xx xxxxxxx xxxxx xxxx xxxxx xxxx až xxxxxxxxx; xxxxx xxxx, xxxxx xxxxxxxxxx; xxxxxxx xxxx v hrubších xxxxxxxx xxxxx xxxxxx hnědošedé, xxxxx světlé, xxx xxxxxxx xxxxx,
|
x) xxxxxxxxxxx – maso xxxxxx, xxxxx xxxxxxxx, měkké, xxxxx xxx 15°C xxxxxxxxx xxxx
|
||
x) xxxx x chuť - xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx, lahodná, xxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx; xxxx xxxxxx xxxxxxxxx slaná
|
||
Luncheon xxxx
|
xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx – xxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxx barvy xxxxxx xxxx tmavě xxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxx libového x xxxxxxx masa xxxxxxxxx do 10 xx; drobné xxxx, xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxx v malém xxxxxxxx se xxxxxxxxx
|
xxxxxx xxxx
|
x) konzistence – xxxxxxxxx, xxxxxx o xxxxxxxx 1 xx xxx xxxxxxxx xxxxxxxx
|
|
x) xxxx a xxxx – příjemná, xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx, xx xxxxx výrobek xxxxxx
|
||
Xxxxx z uzeného masa
|
vepřové xxxx
|
x) xxxxxx a xxxxx – xxxxxxxx xx oranžovošedá kompaktní xxxxx,
|
xxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxxxxxxxx, xx xxxx xxxxx drsná,
|
|
c) chuť x xxxx – xx uzeném mase, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx a příchutí
|
||
Bůčková xxxxxxxxx
|
xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x barva – xxxxxxxxx, xxxxxx nebo xxxxxx hnědá xxxxx,
|
xxxxx xxxxxxx xxxxx
|
x) konzistence – tužší xxxxxxxx, xx řezu xxxxx xxxxx, xxxxxxxxxxxx,
|
|
x) xxxx x chuť – xx xxxxxx bůčku, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx
|
||
Xxxxxxx xxxxxxx
|
xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x xxxxx – xxxxxxxxx šedá až xxxxxxxxxx hmota, případně x&xxxx;xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx; xxxxx xxxxxxxxxx kolagenní xxxxxxx, xxxxxx vzduchové dutinky x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxx,
|
xxxxxxx xxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx, při 15°X xxxxxxxxx,
|
|
x) xxxx x xxxx – po xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx, xxx cizích xxxxx x xxxxxxxx
|
Xxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx
|
Xxxx x&xxxx;xxxxxxxx
|
xxxxx xxxxxxx xxxxxxx opracovaný
|
a) xxxxxx a xxxxx – xxxxx xxxxxxx (xxxxxxx) x&xxxx;xxxxxxxxxxxx směsi xxxxxxxx, znatelné xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x&xxxx;xxxxxx xx xxxxxxxxx, omáčka červenohnědé xxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx xx připouští, xxxxxxxxxx směs xxxxxxxxx xx xxxxx, xxxxxx xxxxx xxxxxxxxx
|
||
x) vůně x xxxx – xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx a rajčatech xxxxx xxxxx, příjemně xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx x&xxxx;xxxxxxxx použité xxxxxxx se xxxxxxxxx, xxx cizích xxxxx x příchutí
|
||
Hovězí xx xxxxxx
|
xxxxxx maso
|
a) xxxxxx x barva – xxxx nařezané xx xxxxxx, dobře xxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxx xxxx x&xxxx;xxxxx xxxxxx
|
x) konzistence – xxxx xxxxx, omáčka xxxxx xxxxxxxxx
|
||
x) xxxx x chuť – xx pečeném xxxxxxx xxxx x xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxx xxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxx
|
||
Xxxxxxxx xxxxx
|
xxxxxx xxxx,
|
x) xxxxxx – xxxxxxxxxxxx kousky xxxx x velikosti asi 15 xx 30 xx x xxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx x&xxxx;xxxxxxxxxxxx až xxxxx xxxxxx
|
xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxx xxxxx, xxxxxx xxxxx xxxxxxxxx
|
|
x) vůně x xxxx – xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, typická xxx guláš, xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx, xxxxx xxxxxx, xxx xxxxxx pachů x xxxxxxxx
|
||
Xxxxxxxxxxx guláš
|
hovězí xxxx,
|
x) xxxxxx – xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxxxx xxxxxxx opracovaného xxxxxxx (celá xxxxxxx) x&xxxx;xxxxxxxxxxxx xx xxxxx xxxxxx
|
xxxxx xxxxxxx tepelně xxxxxxxxxx
|
x) konzistence – xxxx a xxxxxxx xxxxx, omáčka mírně xxxxxxxxx,
|
|
x) vůně a xxxx – xx xxxx x xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx kořeněná, xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx
|
Xxxxxxx
|
xxxxx xxxx
(% xxxx. xxxxxxx)
|
xxxxx svalová xxxxxxxxx
(% xxxx. xxxxxxx)
|
xxxxx xxxx
(% xxxx. xxxxxxx)
|
Xxxxxxxx
|
40,0
|
-
|
45,0
|
Xxxxxxx
|
50,0
|
-
|
40,0
|
Xxxxx xxxxxxxx
|
55,0
|
-
|
40,0
|
Xxxxx lahůdkový
|
50,0
|
-
|
35,0
|
Debrecínský xxxxx
|
60,0
|
-
|
40,0
|
Xxxxx jemný
|
50,0
|
-
|
35,0
|
Spišský párek
|
45,0
|
-
|
40,0
|
Šunkový xxxxx
|
55,0
|
-
|
20,0
|
Xxxxxxxxx xxxxx
|
40,0
|
-
|
40,0
|
Xxxxxx xxxxx
|
40,0
|
-
|
35,0
|
Xxxxx xxxxx
|
40,0
|
-
|
40,0
|
Xxxxxxxx
|
-
|
13,0
|
50,0
|
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx
|
-
|
14,0
|
40,0
|
Xxxxxx xxxxx
|
-
|
13,0
|
50,0
|
Xxxxxxx
|
-
|
16
|
50,0
|
Xxxxxxx xxxxx
|
-
|
15
|
50,0
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx
|
60,0
|
-
|
35,0
|
Xxxxxxxx xxxxxxx
|
-
|
14
|
55,0
|
Xxxxxxxx
|
-
|
14
|
50,0
|
Xxxxxxxx
|
-
|
14
|
50,0
|
Výrobek
|
obsah xxxx
(% hmot. xxxxxxx)
|
xxxxx xxxxxxxxx strojně xxxxxxxxxx xxxx
(% hmot. xxxxxxx)
|
xxxxx tuku
(% xxxx. nejvýše)
|
Drůbeží xxxxxxxx
|
-
|
45,0
|
45,0
|
Xxxxxx xxxxx xxxxx
|
-
|
50,0
|
30,0
|
Xxxxxxx debrecínský xxxxx
|
7,0
|
30,0
|
35,0
|
Xxxxxxx xxxxxxxx párek
|
15,0
|
35,0
|
25,0
|
Drůbeží xxxxxxx xxxxx
|
28,0
|
12,0
|
20,0
|
Xxxxxxx Xxxxxxxxx xxxxx
|
-
|
40,0
|
40,0
|
Xxxxxxx Xxxxxx salám
|
-
|
50,0
|
25,0
|
Xxxxxxx
|
xxxxx xxxx
(% xxxx. xxxxxxx)
|
xxxxx xxxx
(% xxxx. xxxxxxx)
|
xxxxx xxxx
(% xxxx. xxxxxxx)
|
xxxxx xxxxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx xx vlastní xxxxx
|
70,0
|
80,0
|
20,0
|
-
|
Xxxxxxx xxxx xx xxxxxx xxxxx
|
70,0
|
70,0
|
40,0
|
-
|
Xxxxxxxx xxxx xxxx
|
70,0
|
70,0
|
40,0
|
xxxxxxxx xxx x xxxxx xxxxxxx 15,0% xxxx.
|
Xxxxx x&xxxx;xxxxxxx xxxx
|
57,0
|
70,0
|
40,0
|
-
|
Xxxxxxx xxxxxxxxx
|
35,0
|
70,0
|
40,0
|
xxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx 20,0% xxxx.
|
Xxxxxxx xxxxxxx
|
25,0
|
70,0
|
40,0
|
xxxxx xxxxxxxxx jater xxxxxxx 26,0% xxxx.
|
Výrobek
|
obsah xxxx xxxx masného xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx
(% hmot. xxxxxxx)
|
xxxxx xxxxxxxxx
|
Xxxx s klobásou
|
24,0% xxxx. xxxxxxx
|
&xxxx; |
Xxxxxx xx divoko
|
30,0% xxxx. xxxxxxxx masa
|
|
Maďarský xxxxx
|
30,0
x&xxxx;xxxx:
xxxxxx xxxx nejméně 16,0% xxxx
xxxxxxx maso xxxxxxx 14,0% xxxx
|
xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx: xxxxxxx 4,5% hmotnostních
|
Chalupářský guláš
|
10,0
|
obsah xxxxxxx xxxxxxx 12% xxxx.
|
Xxxx |
Skupina |
Charakteristika x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
xxxxx xxxxxxx |
xxxxxxx xxxxxxxxxx |
Xxxxxxx, u kterého xxxx xx všech xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx účinku xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx 70 °X po xxxx 10 xxxxx. |
xxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
Xxxxxxx určený x xxxxx xxxxxxxx bez xxxxx xxxxxx, u xxxxx neproběhlo tepelné xxxxxxxxxx surovin xxx xxxxxxx. |
|
xxxxxxxxx tepelně opracovaný |
Výrobek, x xxxxxxx bylo xx xxxxx částech xxxxxxxx minimálně tepelného xxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx 70 °X xx xxxx 10 xxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (xxxxxx, xxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx) xxxxx x poklesu xxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xx(xxx)=0,93 x x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxx na 21 xxx při xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx 20 °C |
|
fermentovaný xxxxxxxxx |
Xxxxxxx xxxxxxx neopracovaný xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx, x xxxxxxx v průběhu xxxxxxxxxx, xxxxx, sušení x xxxxx xx xxxxxxxxxxxx podmínek xxxxx xx snížení xxxxxxxx xxxx na xxxxxxx xx(xxx)=0,93 x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx 21 xxx při teplotě xxxx 20 °X |
|
xxxxx xxxxxxxxx |
xxxx xxxxx §1 xxxx. a) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, x xxxxxxx xxxxxxx zachována xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx čerstvého xxxx, x ke xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx přípravky xxxx přídatné xxxxx,8c) x které xxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxx, x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisu2),3); xx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx i xxxxxxx z xxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxx xxx 1% xxxx. |
|
xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx |
xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxx směsi mas, xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx dalších xxxxxxx x látek xxxxxxxx k aromatizaci,8c) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx kuchyňské xxxxxx |
|
xxxxxxxx |
Xxxxxxx neprodyšně xxxxxxxx x xxxxx, sterilovaný xx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx7a) xxx, xxx xxxx zachována xxxxxxxx xxxxxxxxx.9) |
|
xxxxxxxxxxxx |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx x obalu, xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx.7a) |
&xxxx;
&xxxx;
|
Xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx produkty xxxxxxxx, xxxxxxxxxx produkty xxxxxxxx, vyjma xxxxxxxxx xxxxx x konzerv
|
sardelová xxxxx
|
xxxxxxxx
|
|||
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx od xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx
|
xxxxxx:
|
xxxxxx:
|
xxxxxx:
|
|||
xx 300 x
|
-10 %
|
x xxxx
|
-10 %
|
xx 350 x
|
-10 %
|
|
xx 1000 x
|
-6 %
|
xx 350 g
|
-10 %
|
xxx 350 g
|
-5 %
|
|
xx 2000 g
|
-4 %
|
xxx 350 x
|
-5 %
|
|
||
xxx 2000 x
|
-2 %
|
|
|
Xxxx |
|
xxxxxxxxxxx x xxxxx |
x xxxxxxxxxx na xxxxxx xxxxx - pastovitá, xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx hmota, xxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx vzduchové dutinky xxxxxxxxx, xxxxxxx nesmějí xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxx |
xxxx |
xxxxxxx xxx xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx xx použitých xxxxxxxxx a xxxxxx |
xxxx |
xxxxxxx, xx xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxxxx |
Xxxxxxxx |
Hmotnostní % |
obsah xxxx |
xxxxx xxxxxxx druhů 10,0 až 85,0 |
obsah xxxxxxx |
xxxxxxx 2,0 |
xxxxxxx xX |
xxxxxxx 4,5 |
Xxxxx spotřebního xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxx (v g xxxx ml) |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx (x %) |
xx 100 |
- 6 |
nad 100 xx 250 |
- 5 |
xxx 250 xx 500 |
- 4 |
xxx 500 |
- 2 |