Právní předpis byl sestaven k datu 01.07.2009.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 30.06.2009 do 12.12.2014.
1. "1" xxx xxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxxxx,
2. "2" xxx xxxxx xxxxxx x xxxxxx,
3. "3" xxx vejce nosnic x klecích, xxxx
4. "0" xxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx zemědělství14),
|
Xxxx |
Xxxxxxx |
|
xxxx |
xxxxxxxx xxxx |
|
xxxxx |
|
|
xxxxx |
|
|
xxxxxx sádlo, xxxxxx lůj |
|
|
krev |
|
|
mleté xxxx |
|
|
xxxxxx, xxxxxxx xxxx |
|
|
xxxx zvěře xx xxxxxxxx xxxxx |
|
|
xxxxxxx |
|
|
xxxxxxx xxxx |
Xxxxxxx 2 - xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxx vstoupí v xxxxxxxx xxxxxxx o xxxxxxxxxxx ČR x XX.
Tabulka 1
|
Xxxx
|
Xxxxxxx
|
|
xxxxx výrobek
|
tepelně xxxxxxxxxx
|
|
xxxxxxx xxxxxxxxxxxx
|
|
|
xxxxxxxxx xxxxxxx opracovaný
|
|
|
trvanlivý xxxxxxxxxxxx
|
|
|
xxxxx xxxxxxxxx
|
|
|
xxxxxxxxx masný xxxxxxxxx
|
|
|
xxxxxxxx
|
|
|
xxxxxxxxxxxx
|
|
Xxxx
|
Xxxxx tuku (% xxxx.)
|
Xxxxx xxxxxxxxxx tkání (% xxxx.)
|
|
xxxx xxxxx x&xxxx;xxxxxxxx králičího a xxxxxxxxx a xxxxx xxxxx xxx x&xxxx;xxxxxxxx xxxx xxxxx
|
25
|
25
|
|
xxxx xxxxxxx
|
30
|
25
|
|
xxxx xxxxxxx a xxxxxxx
|
15
|
10
|
|
Xxxxxxx
|
Xxxxxxx
|
Xxxxx xxxxxxx
|
Xxxxxxxxxxxxxxx
|
Xxxxxxxx požadavky
|
|
tepelně xxxxxxxxxx xxxxxxx
|
xxxxx
|
xxxxxxxx jakosti
|
obsah čistých xxxxxxxxx xxxxxxxx – xxxxxxx 16,0 % xxxxxxxxxxxx xxxxxxx vlákniny, xxxxxx (včetně xxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxx), xxxxxxxxxxx nebo xxxxxx živočišných xxxxxxxx xx nepřipouští
|
a) konzistence - x uceleném xxxx pevná, xxxxxxxx; xxxxxx xx nesmějí xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxx, u sterilovaného xxxxxxx x&xxxx;xxxxxxxx povoleno xxxxxxxxxx xxxxxxxx volného xxxxxx
|
|
xxxxxxxx
|
xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx – nejméně 13,0 % hmotnostních xxxxxxx vlákniny, xxxxxx (xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxx), xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx bílkovin xx xxxxxxxxxxx
|
x) vzhled x&xxxx;xxxxxxx - výrobek na xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx x spojeny xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx tuku xx xxxx xxxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx např. xxxxxxx
|
||
|
xxxxxxxxxx
|
xxxxx xxxxxxx svalových xxxxxxxx – nejméně 10,0 % xxxxxxxxxxxx
|
x) xxxx a xxxx - typická xxx xxxxx, přiměřeně xxxxx, xxxxxxx, xxxxxxx na xxxxx v tenkých xxxxxxxx xxxxxx
|
|
Xxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxx
|
Xxxxxxxx požadavky
|
|
špekáček
|
Hovězí maso, xxxxxxx maso, xxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxx, křehká, xxxxxxxx
|
|
xxxxxxxxxxx xx použití masa xxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx odděleného xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xx xxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx světle xx xxxxx růžová, xxxxxxx kostky nepravidelně xxxxxxxxx, připouští xx xxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x&xxxx;xxxxxx xxxxxxx x xxxxx vytavený xxx
|
|
|
x) xxxx a xxxx – xxxxxxxx xx čerstvé xxxxxxx x xxxxxx, přiměřeně xxxxx x kořeněná, xx xxxxxx xx xxxxx výrobek šťavnatý
|
||
|
kabanos
|
Hovězí xxxx, xxxxxxx maso, xxxxxx maso
|
a) xxxxxxxxxxx – xxxxxx, xxxxxxxx
|
|
xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx xxxxxxx odděleného x xxxxxxxxx xxxxxxx odděleného xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xx xxxx xx xxxxxxx xxxxxx růžový, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx x velikosti 6 až 10 xx, připouští xx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx kolagenní xxxx,
|
|
|
x) vůně x xxxx – xx xxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx; xx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx křehký, po xxxxxx xxxxxxxx
|
||
|
xxxxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, vepřové xxxx, xxxxxx maso
|
a) konzistence – pružná, xxxxxxxx
|
|
xxxxxxxxxxx xx použití xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx strojně xxxxxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xxxxxxx na řezu xxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxxx vypracován, připouští xx drobná pórovitost x xxxxxx zrna xxxxxxxxxxx částic,
|
|
|
c) vůně x xxxx – xxxxxxx uzeniny, přiměřeně xxxxx x xxxxxxxx; xx ohřátí xxxxxxx xx xxxxx xxxxxx, xxxxxxxx
|
||
|
xxxxxxxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx maso, xxxxxxx xxxx, xxxxxx xxxx
|
x) konzistence – xxxxx, pružná
|
|
nepřipouští se xxxxxxx xxxx strojně xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx odděleného xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx a xxxxxxxxxxx – na xxxx xx vychlazený xxxxxxx tmavěji růžové xxxxx xx xxxx x xxxxxxx xxxxxxx; xxxxxx xxxxxxxxx dutinky x ojedinělé měkké xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx přípustné; xxxxxxx xxxxxxxxx koření xxxxxx; xxxxxxxxxxxx mozaika tučných xxx x xxxxxxxxx xx 6 xx
|
|
|
x) xxxx x chuť – xxxxxxxxx slaná, xxxxxxxxxx po xxxxxxx xxxxxxx; po xxxxxx xx xxxxx je xxxxxxx šťavnatý, xxxxxx
|
||
|
xxxxx xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxx, xx xxxxxx xxxxxx
|
|
xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx strojně xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx masa
|
b) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xx xxxx xxxxxxxxxx, nákroj xxxxxx, drobná xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx je přípustná
|
|
|
c) xxxx a xxxx – jemná, xx xxxxxxx xxxxxxx, přiměřeně xxxxx, xx xxxxxx xxxxxxx na xxxxx xxxxxx, xxxxxxxx
|
||
|
xxxxxxxxx párek
|
Hovězí xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxx, po xxxxxx xxxxxx
|
|
xxxxxxxxxxx xx použití xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x drůbežího xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx
|
x) vzhled x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – barva na xxxx růžová, xxxxxx xxxxxx, drobná zrnka xxxxxxxxxxx částic, xxxxx xxxxxxxxxx je xxxxxxxxx
|
|
|
x) xxxx x xxxx- xxxxx, xx čerstvé xxxxxxx x paprice, xxxxxxxxx xxxxx, xx xxxxxx xxxxxxx na xxxxx křehký, šťavnatý
|
||
|
spišský xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxx, soudržná,
|
|
nepřipouští xx xxxxxxx masa xxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx masa
|
b) xxxxxx v nákroji a xxxxxxxxxxx – xxxxxxxxxx xxxxxxx xx na xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx; xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxx jemné kolagenní xxxxxxx xxxxxxxxx,
|
|
|
x) vůně x xxxx – xx čerstvé xxxxxxx x xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, po xxxxxx xx xxxxx výrobek xxxxxxxx
|
||
|
xxxxxxxxx xxxxxxx
|
xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxx, xxxxx, xxxxxxxx, xx xxxx xxxxxx, xxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxx,
|
|
xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx masa strojně xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx xx xxxxxxx – na řezu xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x&xxxx;xxxxxxx asi 60%, x xxxxxxxxx xxx 2 xx, x&xxxx;xxxxxxx xxxxxx kostkami xxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx výrobku, xxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx; xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx, výskyt nezpracovatelných xxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx, změny xxxxx, xxxxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx,
|
|
|
x) xxxx x xxxx – xxxxxxxx, xx xxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxx xx xxxxx, lahodná, xxxxx kořeněné
|
||
|
šunkový salám
|
Hovězí xxxx, xxxxxxx maso
|
a) xxxxxxxxxxx – pružná, xxxxxxxx
|
|
xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x drůbežího xxxxxxx xxxxxxxxxx masa
|
b) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xxx xxxxxx, xxxxxx, xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx kostek; xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x ojedinělé měkké, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx spojce xxxxxxxxx,
|
|
|
x) xxxx x xxxx – po xxxxxxx xxxxxxx, xxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx, xxxxxxx xx skusu xxxxxxxx
|
||
|
xxxxxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx maso, xxxxxxx maso
|
a) Xxxxxxxxxxx – xxxxxx, xxxxxxxx
|
|
xxxxxxxxxxx xx použití xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx strojně xxxxxxxxxx xxxx
|
x) vzhled x&xxxx;xxxxxxx x vypracování – xx xxxx je xxxxxxxxxx xxxxxxx tmavěji xxxxxx růžové barvy, xxxxxx jemně vypracovaná, xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx; ojedinělé, jemně xxxxxx xxxxxxxxx částice x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx přípustné; xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxx xx 8 xx, smí xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx
|
|
|
x) xxxx a xxxx – xx xxxxxxx xxxxxxx, jemně xxxxxxxx, přiměřeně xxxxx; xxxxxxx na xxxxx xxxxxx
|
||
|
xxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx, xxxxxx xxxx
|
x) konzistence – xxxxxx, xxxxxxxx
|
|
xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx masa xxxxxxx xxxxxxxxxx a drůbežího xxxxxxx xxxxxxxxxx masa
|
b) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx – xx řezu je xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx, jemně xxxxxxxxxxx; xxxxxxxxx, jemně xxxxxx kolagenní částice x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx jsou xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx
|
|
|
x) vůně x xxxx – xx xxxxxxx uzenině, xxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx; xxxxxxx xx xxxxx xxxxxx
|
||
|
xxxxx xxxxx
|
Xxxxxx maso, xxxxxxx xxxx
|
x) konzistence – xxxxxx, xxxxxxxx
|
|
xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx masa xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx strojně odděleného xxxx
|
x) vzhled x&xxxx;xxxxxxx x vypracování – xx řezu je xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx; xxxxxx xxxxxxxxx dutinky a xxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx xxxxxx; xxxxxx xxxxxxxx xxx do 8 xx xxxxxxxxxxxx rozložená,
|
|
|
c) xxxx x chuť – jemná xxxx xx xxxxxx x xxxxx, xxxxxxxxx slaná x xxxxxxxx; xxxxxxx xx xxxxx xxxxxx
|
|
Xxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx
|
|
xxxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx, vepřové xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxxxx,
|
|
xxxxxxx vlákniny, xxxx strojně odděleného x drůbežího xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, rostlinných x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx
|
x) xxxxxx xx řezu x xxxxxxxxxxx – xxxxx xxxxx mozaika, xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxx xxxxxx, xxxxxx x&xxxx;xxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx převážně x xxxxxxxxx xxx 1 xx; xxxxxxxxx se xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx částice x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx,
|
|
|
x) xxxx x chuť – xxxxxxxxxx xx xxxxx, případně xx xxxxxxxx plísni, xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxx; xxxxxxx na xxxxx hutný, xxx xxxxxxxx xxxxxx částí
|
||
|
selský xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, vepřové xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, soudržná
|
|
použití xxxxxxxx, xxxx strojně odděleného x xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x jiných xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx
|
x) xxxxxx xx řezu x vypracování – xx řezu xxxxxxxxxxxx xxxxxxx libových x xxxxxxx xxx, xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx x&xxxx;xxxxx xxxxxxx zrn; drobné xxxxxxxxx dutinky x xxxxxx měkké kolagenní xxxxx jsou xxxxxxxxx; xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx do 3 xx, zaschlý xxxxxxx xxx xxxxxx xx 3 mm
|
|
|
c) vůně x xxxx – xxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xx xxxxxx a xxxxx; xxxxxxx xx skusu xxxxxx
|
||
|
xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, vepřové xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxx xx tuhá,
|
|
použití xxxxxxxx, xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x drůbežího xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx a jiných xxxxxxxxxxx bílkovin xx xxxxxxxxxxx
|
x) vzhled na xxxx x xxxxxxxxxxx – xxx xxxxxx, xxxxxx, xxxxxx x&xxxx;xxxxxx xxxxxx; xxxxxxx xxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx 6 xx; ojedinělé výkyvy xx velikosti zrn x&xxxx;xxxxxxx xxxxxx na xxxxxx; xxxxxx, měkké xxxxxxxxx částice, vzduchové xxxxxxx x xxxxxxxx xxx nejsou na xxxxxx
|
|
|
x) xxxx x xxxx – xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xx xxxxx, případně xx xxxxxxxx plísni; xxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx; x xxxxxxx x&xxxx;xxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx
|
|
Xxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxx
|
Xxxxxxxx požadavky
|
|
poličan
|
Hovězí xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxx xx tuhá,
|
|
použití xxxxxxxx, xxxx xxxxxxx odděleného x drůbežího xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, rostlinných x jiných živočišných xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xxx xxxxxx, xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx-xxxxxxx, xxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxx malých xxxxxxxxxxx xxxxxxx,
|
|
|
x) vůně x chuť – xxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x xxxxx; xxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxx; xx xxxxx xxxxxxx xxxxxx xx křehký
|
||
|
herkules
|
Hovězí xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – pružná xx xxxx,
|
|
xxxxxxx xxxxxxxx, xxxx strojně xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx masa xxxxxxx xxxxxxxxxx, rostlinných x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx
|
x) xxxxxx v nákroji x xxxxxxxxxxx – xxx xxxxxx, xxxxxx, barva xxxx xxxxxx-xxxxxxx, xxxxx xxxxxx, připouští xx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx dutinek,
|
|
|
c) xxxx x xxxx – xxxxxxxx aromatická xx xxxxxxxxx surovinách, přísadách x kouři; průměrně xx výrazně xxxxx, xxxxxxxxx kořeněná; na xxxxx xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx
|
||
|
xxxxxxxx xxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxxxx,
|
|
xxxxxxx xxxxxxxx, xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx masa xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxxxx bílkovin xx xxxxxxxxxxx
|
x) vzhled xx xxxxxxx – xxxxx xxxxxxxxxxxxx, zrna x xxxxxxxxx xx 6 mm, bez xxxxxxx pod xxxxxx,
|
|
|
x) xxxx x xxxx – xxxxxxxx, xxxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx, průměrně xx xxxxxxx slaná, na xxxxx xxxxxx x xxxxxx,
|
||
|
xxxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx maso, xxxxxxx xxxx
|
x) konzistence – tužší, xxxxxx,
|
|
xxxxxxx xxxxxxxx, masa xxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxx strojně odděleného, xxxxxxxxxxx a jiných xxxxxxxxxxx bílkovin xx xxxxxxxxxxx
|
x) vzhled x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xxxxxxx xxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx do 5 xx, xxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx dutinky; xxxxx xxxxxxxx zrn xxxxxxxxx xxxxxxx sytěji xxxxxx, x&xxxx;xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx zrna xxxxxx,
|
|
|
x) xxxx x xxxx – příjemná, xxxxxxx xx uzení, typická xxx xxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx
|
||
|
xxxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx, vepřové xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxx, xxxxx,
|
|
xxxxxxx xxxxxxxx, xxxx xxxxxxx odděleného x xxxxxxxxx masa xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx
|
x) xxxxxx v nákroji x xxxxxxxxxxx – xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx o xxxxxxxxx do 5, xxx xxxxxx tukových x xxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx se drobné xxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxx, x&xxxx;xxxxxxx xxxxxx, xxxxxx xxxx světlejší,
|
|
|
c) xxxx x xxxx- příjemná, xxxxxxxxxx, xxxxxxx kořeněná, xxxxxxxx xx výrazně xxxxx, xx xxxxx xxxxxx x vláčná, xxxxxxx xx paprice
|
|
Xxxxxxx
|
Xxxxxxxx suroviny
|
Smyslové požadavky
|
|
drůbeží xxxxxxxx
|
xxxxxxx xxxx strojně xxxxxxxx, syrové xxxxxxx xxxxx
|
x) xxxxxxxxx xxxxxx – xxxxxxx v přírodním xxxxxx
|
|
xxxxxxxxx se použití xxxxxxx a xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxx
|
|
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xx xxxx xxxxxxxxxxxx výrobku xxxxx xxxxxx až xxxxx růžová, xxxxxxx xxxxxx nepravidelně xxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx měkká xxxx kolagenních částic, xxxxxxxxx xxxxxxx x&xxxx;xxxxxx xxxxxxx x mírně xxxxxxxx tuk
|
||
|
d) xxxx x xxxx – xxxxxxxx xx čerstvé xxxxxxx a xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx, po ohřátí xx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxx
|
||
|
xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx
|
xxxxxxx xxxx, drůbeží maso xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxx xxxx, syrové vepřové xxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxx
|
|
xxxxxxxxx se xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx
|
x) vzhled x&xxxx;xxxxxxx a xxxxxxxxxxx – na xxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx růžové xxxxx xx xxxx x xxxxxxx xxxxxxx; xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx kolagenní xxxxxxx xx xxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx x xxxx x xxxxxxxxx xx 6 xx
|
|
|
x) xxxx x xxxx – xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx; po xxxxxx na xxxxx xx xxxxxxx šťavnatý, xxxxxx
|
||
|
xxxxxxx párek vídeňský
|
drůbeží xxxx, drůbeží xxxx xxxxxxx xxxxxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – pevná, pružná,
|
|
připouští xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx, vepřové x drůbeží xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xx xxxx xxxxxxxxxx, xxxxxx xxxxxx, xxxxxx zrnka xxxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx xx přípustná,
|
|
|
c) xxxx x xxxx – přiměřeně xxxxx, xx xxxxxx na xxxxx je výrobek xxxxxxxx, xxxxxx
|
||
|
xxxxxxx párek xxxxx
|
xxxxxxx maso xxxxxxx xxxxxxxx
|
x) konzistence – xxxxx, pružná,
|
|
připouští xx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx kůže
|
b) vzhled xx xxxxxxx – xxxxx vypracovaný, barva xxxxxx až růžově xxxx, dovolují se xxxxxx vzduchové xxxxxxx,
|
|
|
x) xxxx x xxxx – příjemná, xx xxxxxxx xxxxxxx x xx xxxxxxxx xxxx, xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx
|
||
|
xxxxxxx*) xxxxxxx xxxxx
|
xxxxxxx xxxx, xxxxxxx maso xxxxxxx xxxxxxxx
|
x) konzistence – xxxxx, soudržná,
|
|
připouští xx použití xxxxxxx x drůbeží kůže
|
b) xxxxxx xx xxxxxxx – xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx, xxxxxx 10 xx 50 xx xx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxx-xxxxxxx xxxxx; ojedinělé drobné xxxxx xxxxxxxxx částice x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx vyplněné xxxxxxx xxxx tukem xx xxxxxxxxx,
|
|
|
x) vůně x xxxx – xxxxxxxx po xxxxxxxx xxxx, xxxxxxxxx slaná, xxxx na xxxxx xxxxxx, xxxxx xxxxxxxx
|
||
|
xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx
|
xxxxxxx xxxx xxxxxxx oddělené, syrové xxxxxxx xxxxx
|
x) konzistence – xxxxx, xxxxxxxx
|
|
xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx kůže
|
b) xxxxxx xx nákroji – xx xxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx, spojka jemně xxxxxxxxxxx, xxxxxxx mozaika xxxxxxxxxxxx rozdělena, ojedinělé xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx jednotlivých xxx xxxxx průměru xx 8 mm, xxx xxx patrny xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx,
|
|
|
x) vůně x chuť – xxxxx, xxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxx; lahodná, xxxxx kořeněná x xxxxx
|
||
|
xxxxxxx salám xxxxxx
|
xxxxxxx xxxx strojně xxxxxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxx, xxxxxxxx,
|
|
xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx masa x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx xx xxxxxxx – xxxxx xxxxxxxxxxx, barva xxxxxx xx xxxxxx xxxx, xxxxxxxx se xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx,
|
|
|
x) xxxx x chuť – xxxxx, xxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx x xxxxx, xxxxxxx xxx xxxxxxx xxxx; xxxxx xx skusu křehký
|
|
Výrobek
|
Základní xxxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx
|
|
Xxxxxx maso xx xxxxxxx šťávě
|
hovězí xxxx
|
x) vzhled – xxxxxxxxx xxxxx, x&xxxx;xxxxx xxxxxx krytý xxxxxxxxxx xxxxx; kusy xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxx; xxxxx masa xxxxxxxxx, xxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx maso, xxxxx xxxxx nahnědlé,
|
|
b) xxxxxxxxxxx – xxxx xxxxxx, xxxxx, mírně xxxxxxxx, xxxxx při 15°X xxxxxxxxx tuhý,
|
||
|
c) xxxx x xxxx – xxxxxxxx, xx xxxxxxx xxxxxxx xxxx, xxxxx xxxxxxxx x xxxxx; xxxx xxxxxx xxxxx xxxxx, chuť xxxx xxxxxxx
|
||
|
Xxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xxxxx
|
xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx – xxxxxxxxx xxxxx, xx xxxxxxx xxxxx tuku xxxxx xxxx až xxxxxxxxx; xxxxx xxxx, xxxxx zlatožluté; vepřové xxxx v hrubších kouscích xxxxx světle xxxxxxxxx, xxxxx světlé, xxx xxxxxxx částí,
|
|
b) xxxxxxxxxxx – xxxx xxxxxx, xxxxx xxxxxxxx, xxxxx, xxxxx při 15°X xxxxxxxxx xxxx
|
||
|
x) vůně x chuť - xxxxxxxx xx dušeném xxxxxxxx mase, lahodná, xxxxx kořeněná, xxxxxxxxx xxxxx; xxxx xxxxxx xxxxxxxxx slaná
|
||
|
Luncheon xxxx
|
xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx – xxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxx xxxx xxxxx xxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxx vepřového xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xx 10 xx; xxxxxx xxxx, xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxx v malém xxxxxxxx xx připouští
|
|
hovězí xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxxxxx, xxxxxx o xxxxxxxx 1 xx xxx xxxxxxxx xxxxxxxx
|
|
|
x) xxxx x chuť – xxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxxx xxxxxx
|
||
|
Xxxxx x&xxxx;xxxxxxx masa
|
vepřové xxxx
|
x) xxxxxx x xxxxx – xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx kompaktní xxxxx,
|
|
xxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxxxxxxxx, xx řezu xxxxx drsná,
|
|
|
c) xxxx x xxxx – xx xxxxxx xxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx a příchutí
|
||
|
Bůčková xxxxxxxxx
|
xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x barva – xxxxxxxxx, xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxx xxxxx,
|
|
xxxxx xxxxxxx xxxxx
|
x) konzistence – tužší xxxxxxxx, xx řezu xxxxx xxxxx, roztíratelná,
|
|
|
c) vůně x chuť – xx xxxxxx bůčku, xxxxxxxxx xxxxx, příjemně xxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx a příchutí
|
||
|
Játrová xxxxxxx
|
xxxxxxx maso
|
a) xxxxxx x xxxxx – xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxx hmota, xxxxxxxx x&xxxx;xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx; xxxxx xxxxxxxxxx kolagenní částice, xxxxxx vzduchové xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxx,
|
|
xxxxxxx xxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx, xxx 15°C xxxxxxxxx,
|
|
|
x) xxxx x xxxx – xx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx
|
|
Výrobek
|
Základní xxxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx
|
|
Xxxx x&xxxx;xxxxxxxx
|
xxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx
|
x) xxxxxx a xxxxx – xxxxx xxxxxxx (xxxxxxx) x&xxxx;xxxxxxxxxxxx směsi xxxxxxxx, xxxxxxxx řezy xxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x&xxxx;xxxxxx se xxxxxxxxx, xxxxxx červenohnědé xxxxx
|
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxxx xxxxx, mírné xxxxxxxxxx se připouští, xxxxxxxxxx směs xxxxxxxxx xx xxxxx, omáčka xxxxx xxxxxxxxx
|
||
|
x) vůně x xxxx – xxxxxxxx masném xxxxxxx, xxxxxxx x rajčatech xxxxx slaná, xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx x&xxxx;xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx připouští, xxx xxxxxx pachů x příchutí
|
||
|
Hovězí na xxxxxx
|
xxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x barva – xxxx xxxxxxxx xx xxxxxx, dobře očištěné, xxxxxxxxx odblanění, xxxxxxx xxxxx xxxx x&xxxx;xxxxx xxxxxx
|
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxx měkké, xxxxxx xxxxx zahuštěná
|
||
|
c) xxxx x xxxx – xx xxxxxxx xxxxxxx xxxx x použité xxxxxxxx, mírně xxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxx
|
||
|
Xxxxxxxx guláš
|
hovězí xxxx,
|
x) xxxxxx – xxxxxxxxxxxx kousky masa x velikosti xxx 15 až 30 xx x řezy xxxxxxx x zelené xxxxxxx x&xxxx;xxxxxxxxxxxx xx xxxxx omáčce
|
|
vepřové xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxx xxxxx, xxxxxx xxxxx xxxxxxxxx
|
|
|
x) xxxx x xxxx – po xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, typická xxx xxxxx, xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx, xxxxx xxxxxx, xxx xxxxxx pachů x xxxxxxxx
|
||
|
Xxxxxxxxxxx guláš
|
hovězí xxxx,
|
x) xxxxxx – nepravidelné xxxxxx xxxx x xxxxxxx xxxxxxx opracovaného xxxxxxx (xxxx xxxxxxx) x&xxxx;xxxxxxxxxxxx až hnědé xxxxxx
|
|
xxxxx výrobek tepelně xxxxxxxxxx
|
x) konzistence – xxxx a klobása xxxxx, omáčka xxxxx xxxxxxxxx,
|
|
|
x) vůně x xxxx – po xxxx x xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx, bez xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx
|
|
Výrobek
|
obsah xxxx
(% hmot. xxxxxxx)
|
xxxxx svalová bílkovina
(% xxxx. nejméně)
|
obsah xxxx
(% xxxx. xxxxxxx)
|
|
Xxxxxxxx
|
40,0
|
-
|
45,0
|
|
Xxxxxxx
|
50,0
|
-
|
40,0
|
|
Xxxxx vídeňský
|
55,0
|
-
|
40,0
|
|
Párek lahůdkový
|
50,0
|
-
|
35,0
|
|
Debrecínský xxxxx
|
60,0
|
-
|
40,0
|
|
Xxxxx xxxxx
|
50,0
|
-
|
35,0
|
|
Xxxxxxx párek
|
45,0
|
-
|
40,0
|
|
Šunkový xxxxx
|
55,0
|
-
|
20,0
|
|
Xxxxxxxxx salám
|
40,0
|
-
|
40,0
|
|
Junior salám
|
40,0
|
-
|
35,0
|
|
Český xxxxx
|
40,0
|
-
|
40,0
|
|
Xxxxxxxx
|
-
|
13,0
|
50,0
|
|
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx
|
-
|
14,0
|
40,0
|
|
Xxxxxx xxxxx
|
-
|
13,0
|
50,0
|
|
Xxxxxxx
|
-
|
16
|
50,0
|
|
Xxxxxxx xxxxx
|
-
|
15
|
50,0
|
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx
|
60,0
|
-
|
35,0
|
|
Xxxxxxxx xxxxxxx
|
-
|
14
|
55,0
|
|
Xxxxxxxx
|
-
|
14
|
50,0
|
|
Xxxxxxxx
|
-
|
14
|
50,0
|
|
Výrobek
|
obsah masa
(% hmot. nejméně)
|
obsah xxxxxxxxx strojně xxxxxxxxxx xxxx
(% hmot. xxxxxxx)
|
xxxxx xxxx
(% xxxx. xxxxxxx)
|
|
Xxxxxxx xxxxxxxx
|
-
|
45,0
|
45,0
|
|
Xxxxxx xxxxx xxxxx
|
-
|
50,0
|
30,0
|
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx
|
7,0
|
30,0
|
35,0
|
|
Xxxxxxx vídeňský xxxxx
|
15,0
|
35,0
|
25,0
|
|
Xxxxxxx xxxxxxx salám
|
28,0
|
12,0
|
20,0
|
|
Drůbeží Xxxxxxxxx xxxxx
|
-
|
40,0
|
40,0
|
|
Xxxxxxx Xxxxxx xxxxx
|
-
|
50,0
|
25,0
|
|
Xxxxxxx
|
xxxxx xxxx
(% hmot. xxxxxxx)
|
xxxxx xxxx
(% xxxx. xxxxxxx)
|
xxxxx xxxx
(% xxxx. xxxxxxx)
|
xxxxx xxxxxxxxx
|
|
Xxxxxx xxxx ve xxxxxxx xxxxx
|
70,0
|
80,0
|
20,0
|
-
|
|
Xxxxxxx maso xx xxxxxx xxxxx
|
70,0
|
70,0
|
40,0
|
-
|
|
Xxxxxxxx xxxx xxxx
|
70,0
|
70,0
|
40,0
|
xxxxxxxx xxx x xxxxx xxxxxxx 15,0% xxxx.
|
|
Xxxxx z uzeného masa
|
57,0
|
70,0
|
40,0
|
-
|
|
Bůčková xxxxxxxxx
|
35,0
|
70,0
|
40,0
|
xxxxx uzeného bůčku xxxxxxx 20,0% xxxx.
|
|
Xxxxxxx xxxxxxx
|
25,0
|
70,0
|
40,0
|
xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx 26,0% xxxx.
|
|
Xxxxxxx
|
xxxxx xxxx nebo xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx výrobku
(% hmot. xxxxxxx)
|
xxxxx xxxxxxxxx
|
|
Xxxx x&xxxx;xxxxxxxx
|
24,0% xxxx. xxxxxxx
|
&xxxx; |
|
Xxxxxx xx xxxxxx
|
30,0% xxxx. hovězího masa
|
|
|
Maďarský xxxxx
|
30,0
x&xxxx;xxxx:
xxxxxx xxxx xxxxxxx 16,0% xxxx
xxxxxxx xxxx xxxxxxx 14,0% xxxx
|
xxxxx xxxxxxxxxx papriky: xxxxxxx 4,5% xxxxxxxxxxxx
|
|
Xxxxxxxxxxx guláš
|
10,0
|
obsah xxxxxxx nejméně 12% xxxx.
|
|
Xxxx |
Xxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
|
xxxxx xxxxxxx |
xxxxxxx xxxxxxxxxx |
Xxxxxxx, x xxxxxxx xxxx ve všech xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx odpovídajícímu xxxxxxxx teploty xxxx 70 °X po xxxx 10 xxxxx. |
|
xxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
Xxxxxxx určený k xxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx úpravy, u xxxxx xxxxxxxxxx tepelné xxxxxxxxxx xxxxxxx ani xxxxxxx. |
|
|
xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
Xxxxxxx, x xxxxxxx xxxx xx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx plus 70 °X po dobu 10 minut a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (zráním, xxxxxx a xxxxxxx xx definovaných xxxxxxxx) xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxx vody xx xxxxxxx xx(xxx)=0,93 x x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxx xx 21 dní xxx xxxxxxx skladování xxxx 20 °X |
|
|
xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
Xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x přímé xxxxxxxx, x xxxxxxx v průběhu xxxxxxxxxx, zrání, xxxxxx x xxxxx xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx snížení xxxxxxxx xxxx na xxxxxxx xx(xxx)=0,93 x minimální xxxxx xxxxxxxxxxxx 21 xxx xxx xxxxxxx xxxx 20 °X |
|
|
xxxxx xxxxxxxxx |
xxxx xxxxx §1 xxxx. a) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, x xxxxxxx xxxxxxx zachována vnitřní xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x vlastnosti xxxxxxxxx xxxx, x ke xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx látky,8c) x xxxxx xxxx xxxxxx k tepelné xxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx spotřebou, x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx2),3); xx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxx xxxx s xxxxxxxxx xxxxx soli vyšším xxx 1% hmot. |
|
|
kuchyňský xxxxx xxxxxxxxx |
xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxx xxxxx xxx, xxxxxxxxxx x pomocných xxxxx, xxxxxxxxx dalších xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx,8x) xxxxxx k tepelné kuchyňské xxxxxx |
|
|
xxxxxxxx |
Xxxxxxx neprodyšně uzavřený x xxxxx, xxxxxxxxxxx xx podmínek uvedených xx xxxxxxxxx právním xxxxxxxx7a) xxx, xxx xxxx zachována obchodní xxxxxxxxx.9) |
|
|
xxxxxxxxxxxx |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx, xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx.7a) |
&xxxx;
|
|
Čerstvé xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx produkty xxxxxxxx, xxxxxxxxxx produkty xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx
|
xxxxxxxxx xxxxx
|
xxxxxxxx
|
|||
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xx deklarované xxxxxxxxx
|
xxxxxx:
|
xxxxxx:
|
xxxxxx:
|
|||
|
xx 300 x
|
-10 %
|
x xxxx
|
-10 %
|
xx 350 g
|
-10 %
|
|
|
do 1000 g
|
-6 %
|
do 350 x
|
-10 %
|
nad 350 x
|
-5 %
|
|
|
xx 2000 x
|
-4 %
|
xxx 350 g
|
-5 %
|
|
||
|
xxx 2000 x
|
-2 %
|
|
|
|||
|
Xxxx |
|
|
xxxxxxxxxxx x xxxxx |
x xxxxxxxxxx na xxxxxx xxxxx - xxxxxxxxx, xxxxxxxxx xx polotekutá xxxxxxxxxx hmota, xxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx rovnoměrně rozptýlené, xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx vaječných xxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxx xxxxx |
|
xxxx |
xxxxxxx xxx xxxxxxxx, xxxxx nakyslá, xxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx |
|
xxxx |
xxxxxxx, xx xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxxxx |
|
Xxxxxxxx |
Xxxxxxxxxx % |
|
xxxxx xxxx |
xxxxx tržních xxxxx 10,0 xx 85,0 |
|
xxxxx xxxxxxx |
xxxxxxx 2,0 |
|
xxxxxxx xX |
xxxxxxx 4,5 |
|
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx na xxxxx (x x xxxx xx) |
Xxxxxxxxx xxxxxxx hmotnostní xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx (x %) |
|
xx 100 |
- 6 |
|
nad 100 xx 250 |
- 5 |
|
xxx 250 do 500 |
- 4 |
|
nad 500 |
- 2 |