Xxxxxxx znění - xxxxxxxx xx 1.10.2001 xx 30.6.2009 (xx xxxxxx x. 169/2009 Xx.)
			Xxxxxxx č. 7 x vyhlášce x. 326/2001 Xx.
			Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x požadavky xx xxxxxx, balení x xxxxxxxxxx xxx a xxxxxxxxx vodních živočichů x xxxxxxx x xxxx
			___________________________________________________________________________________________
			Xxxxxx	Xxxxxxxxxxxxx	Xxxxxxxxx	Xxxxxxxxx xx xxxxxx	Xxxxxxxxxx 	Xxxxxxx
			xxxxxxxxxx	xxxxxxx
			xxxxxxxxxx
			xxxxxxxx od
			deklarované
			hmotnosti***
			___________________________________________________________________________________________
			čerstvé ryby x				- xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxx,
			xxxxxxx xxxxx				xxxxxxxxx xxxxxxxxxx (x
			xxxxxxxxxxx				xxxxxxxxx ryb xxxxx xxx tělní
			dutina xxxxxxxxxx střevním
			obsahem nebo xxxxx) x
			xxxxxxxxxx poškození, xxxx
			xxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxx
			xxxx xxxxxxxxx rod xxxx druh
			ryb x xxxxxxxxx vodních xxxxxxxxx,
			- xxxxxxxxxxx xxxx vykazovat
			charakteristické xxxxxxxxxx
			xxxxxxxxx svaloviny
			- xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx
			xxxxxxxx škodlivé xxxxxx nebo
			poškozující xxxxxx*
			___________________________________________________________________________________________
			xxxxxxxx xxxx	- ryby
			a xxxxxxx xxxxx	xxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxxxx	xxxxx 15 cm
			musí xxx
			xxxxxxx xx
			xxxxx
			xxxxxxx.
			___________________________________________________________________________________________
			xxxx xxxxxxx:
			- xxxxx xxxx	- celé, 	xxxxxxxxxx 	xxxxxx:	xxxxx vody xx xxxxxxxxx	xxxxx xxxxxxx 	x
			xxxxxx nebo	ryby xxxx 	xx 0,3 kg - 10 %	nejvíce 80 %, ryby xxxxxxxx	x ryb se xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxx	xxxxx xxx xx	xx 1,0 xx - 5 %	xxxxxxxx xxxxxxxx, 	xxx xxxxxxx x 	xxxx xxxxxxx
			- xxxx celé 	xxxxxxxx x 	xx 2,0 xx - 3 %	xxxxxxxxxxxx svým xxxxxxxx	xxxxxxx xxxx	xxxxxxxxxx
			(x xxxxxx x	xxxxx xxxxx 	nad 2,0 xx - 2 %	xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx 	1 xX xx plus	přepravnících
			vnitřnostmi),	nebo xxxxxxx		xxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x  	8 oC	při xxxxxxx
			- xxxxxxx	xxxxxxx uzení:		pachů		plus 1 xX xx
			(xxxxxxx	x) xxxxx 				xxxx 8 xX
			xxxx x 	studeným
				výstelky	b) xxxxx horkým
			dutiny xxxxxx	xxxxxx -
			x xxxxxxxx 	xxxxxxxxxx
			xxxxxxxx),	xxxxxxxx
			- xxxxxxxx	xxxxxxxxx
			xxxxxxx (x	xxxx být xxxxx
			xxxxxx 	xxx xxxx 65° X.
			xxxxxxx	Xx xxxxxxx
			xxxxxxxxxx,	xxxx xxx
			xxxx 	xxxxxxx xxxx
			xxxxxxx xxxx	xxxxxxx
			x xxxxxxx),	xxxxxxxxxxxxx
			- xxxx	xxxxxxxxx xx
			xxxxxxxxx	xxxxxxx v
			filety (xxxx 	xxxxxxx xxxx
			xxxxxxx xxx	xxxxx, xx
			xxxxxx x	xxxxxxxx xx
			xxxxxxx x	xxxxxxx, xxx
			xxxxxxxx	xxxxx budou
			hřbetní	přepravovány
			ploutve),	a xxxxxxxxxx
			- xxxx
			xxxxxxxxx
			___________________________________________________________________________________________
			xxxxxxx xxxx	xxxxxxxx	xx xxxxxxx	xxxxxx:	- xxxx xxxxxxxx xxxxxxx 	xxxxxxxx xx xxx  	x
			xxxxxxxx	xxxx xxx 	do 0,3 xx - 10 %	xxxxxxxxxx, xxxx xxxxxxxx	xxxxxxx x 	xxxxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxxx	xxxxxxx před	do 1,0 xx - 5 %	xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx-	xxxxxxx xxxx 	xxxx strojně
			smažením	balením 	xx 2,0 xx - 3 %	xx xxxxxxxxxxx xxxxx, xxx 	1 xX až xxxx 	chlazených
			bezprostředně	nad 2,0 xx - 2 %	xxxxxx xxxxx x xxxxx	8 xX	xxxxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxx na		- x xxxxxx xxxxxx xxxxx při		při teplotě
			teplotu xxxxxxx		xxxxxxx xxxx dojít, xxxxxxxx 		plus 1 xX xx
			(xxxx xxxxx),		xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx xxx 2,0	xxxx 8 xX
			xx zabalení		mg KOH x 1 g xxxx
			xx xxxxxxx, při		- xx xxxxxxx xx xxxxxxx xxx
			xxxxx xxxxx 		xxxx xxxx x xxxxx zakouření
			přepravovány		nejméně xxxx 170 °X
			x skladovány
			___________________________________________________________________________________________
			solené xxxx a	čerstvých 		balení:	obsah xxxx: 	xxxxxxxx xx xxx 	x
			xxxxxxx ze	zmrazených		do 0,3 kg - 10 %	x xxxxx xxxxxxxx xxxx než 	xxxxxxx x 	xxxxxxxxxxxxx
			xxxxxxxx xxx	xxx,
2) xxxxx x		xx 1,0 xx - 5 %	14 %	xxxxxxx xxxx	xxxx xxxxxxx
		xxxxx		xx 2,0 xx - 3 %	x xxxxxxx solených 10 až 	1 xX xx xxxx	xxxxxxxxxx
			14 %	8 oC	přepravnících
			v xxxxx xxxxxxxx 6 xx 10 %		xxx xxxxxxx
			xxxx 1 oC až
			plus 8 oC
			___________________________________________________________________________________________
			sardelová	solené xxxxxxx	xxxxxxxxx xxxxx:	xxxxx xxxx nejvýše 25 %
			pasta	loupané sardele	v xxxx - 10 %
			xxx hlav a 		xx 350 x - 10 %
			xxxxxxxxxx		xxx 350 x - 5 %
			___________________________________________________________________________________________
			xxxxxx ryby	sušené			obsah xxxx xx nižší xxx 	xxxxxxxx xx xxx  	v xxxxxxx x
			xxxxxxxx ryby		18 %	xxxxxxxxx xxxxxxxx 	xxxxxxxx
			xxxxxx xxxxxx			xxxxxxx 65 až	stanovenou
			ryby				70 %. Xxxxxxxx	xxx skladování
			skladování
			stanoví xxxxxxx
			xx obalu.
			___________________________________________________________________________________________
			marinované 	- xxxx 	- studené	balení:	- xxxx vyzrálé, xxxxxx, xxx	xxxxxxxx xx při 	x
			- xx studena	částečně	marinády
2)	do 0,3 xx - 10 %	cizích xxxxx x pachů	teplotě v 	xxxxxxxxxxxxx
		- xx tepla	kuchané (x	- xxxxxxxx 	do 1,0 xx - 5 %	- xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx	xxxxxxx xxxx	xxxx xxxxxxx
			xxxxxx 	xxxxxxxx 	do 2,0 xx - 3 %	xxxxxxxx 	1 oC xx plus	chlazených
			zbavené 	připravena 	xxx 2,0 xx - 2 %		8 xX	xxxxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxxx,	xxxxxxxx 				při xxxxxxx
			xxxxxxx	xxxxxx 				xxxx 1 xX xx
			xxxx a	marinováním 				8 xX
			xxxxxxx)	x xxxxxxxxxxxx
			- xxxx	xxxxxxx,
			xxxxxxx	xxxxxxxx xx
			(xxxxxxx	xxxxx
			xxxx x	xxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxxx,	xxxx x
			xxxxxxxx 	xxxxxxxx x
			xxxxxx	xxxxxxxxxx
			xxxxxx x 	xxxxx x
			xxxxxxxx 	xxxxxxxxxx
			xxxxxxxx)	xxxxx
			- xxxx 	xxxxxxxxxx
			xxxxxxxxx	xxxx
			- filety (xxxx	xxxxxxxx k
			kuchané, 	xxxxxxxx
			xxx	xxxxxxx xxxxx
			xxxxxx x 	- xxxxxxx
			xxxxxxx x 	 xxxxxxxx -
			výjimkou 	základní
			hřbetní 	xxxxxxxx
			xxxxxxx)	xxxxxxxxxx
			- ryby 	xxxxxx
			xxxxxxxxx	xxxxxx
			(xxxxxx,
			xxxxxx).
			X xxxxxxxx
			xxxxxxxxxx
			xxxxx a
			prodloužení
			trvanlivosti xx
			xxxxxxxx
			xxxxxxxx
			xxxxxxxxxxxx
			xxxxxxx,
			xxxxxxx,
			xxxxxxxxx,
			xxxxxxxx,
			xxxxxxxxxx xxxx
			___________________________________________________________________________________________
			xxxxxxxxxxxx	xxxxxxxxxx 	xx teplotu, xxxxx	xxxxxx:	xxxxxxxxxx uzavřené xxxxx	xxxxxxxx xx xxx  	x
			- xxxxxxxxxxx	xxxxxxxxx	xxxxxx xxxxxx-	xx 0,3 kg - 10 %		teplotě v	izotermických
			tepelným	dající xxxxxxx 	do 1,0 xx - 5 %		xxxxxxx xxxx	xxxx xxxxxxx
			xxxxxxxxx 	xxxxxxx xxxx  	xx 2,0 xx - 3 %		1 xX až plus	chlazených
			v xxxxxxx	100 xX xxxxxxxx	xxx 2,0 xx - 2 %		8 oC	přepravnících
			po xxxx nej- 				xxx xxxxxxx
			xxxx 10 xxx.				xxxx 1 xX xx
			- xxxxxxxxxxxxx	xxxxxxxx	xxxxxx, xxxxxx				xxxx 8 xX
			xxxxx	xxxxxx zajišťu-
			způsobem	jící xxxxxxxxx-
			xx xxxxxxxxxxxx
			___________________________________________________________________________________________
			xxxxxxxx	xxxxxxx x 	sterilace x 	xxxxxx: 	maso xxxxxxxxxxx, soudržné,
			čerstvých 	xxxxxxxxxxxx	xx 350 g - 10 %	xxxxx xxxxx, xxxxx x konzervě
			nebo xxxx-	xxxxxxxxxxx 	xxx 350 x - 5 %	xxxxxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx a
			zených xxx	xxxxx xxxxx		xxxxx, xxxxxxxx odkapaného
			a xxxxxxxxx 	xxxxxxx xxxxxxx		xxxxxx xx xxxxxxxxx x xxx
			xxxxxxx 	při teplotě xxxx		xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxx) x
			xxxxxxxxx 	115 - 121 xX x		xxxxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxx)
			xxxx xxxxxx  	jádře xxxxxxxxx		xxxx xxx xxxxxxx:
			xxxxx, x ne-			a) s xxxxxx 70 %
			xxxxxxxx			x) xx vlastní xxxxx 60 %
			uzavřených			c) xx xxxxxxx xxxxx x x oleji 60 %
			xxxxxxx, 			x) v xxxxxx xxxxxxx xxxx xx
			xxxxxxxxxxx v 			xxxx 60 %
			autoklávu			e) x xxxxxxxx x xxxxxx
			xxxxxxxxxxx 		xxxxxxxxx xxxxxxxx 50 %
			xxxxxxxx			x) v tomatě x ostatní xxxx xxx
			50 %
			x) označení xxxxxxxx xxx
			xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx
			xxx rodů Xxxxxxx,
			Xxxxxxxxxx a Xxxxxxxxxx
			xxxxxxxxxxxx xxxxxxx **
			___________________________________________________________________________________________
			polotovary	polotovary 	xxxxxxxxxxxxx 			xxxxxxxxxx
2)	xxxxxxx
2)		převážně:
			- xx xxxxxxxxx
			xxxxxx ryb
			- xx
			xxxxxxxxxx
			xxxx
			xxxxxxxxx
			- x xxxxxx xx
			xxxxxxxxxxxxx
			xxx
			- x
			xxxxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxxx x
			xxxxx
			___________________________________________________________________________________________
			* = xxxxxxxxxx se xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx
			x ** = xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxx 35 °X xx dobu 10 xxx xxxx při xxxxxxx xxxx 37 °X xx xxxx 7 dnů
			*** = x 20 náhodně xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx
			___________________________________________________________________________________________