Právní předpis byl sestaven k datu 26.03.2001.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 26.03.2001 do 31.03.2004.
Vyhláška o hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny při činnostech epidemiologicky závažných
107/2001 Sb.
1. xxxxxx, xxxxx se xxxxxxx jako
aa) stálé xxxx xxxxxxx, xxxxxx x vybavené pro xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx,
xx) xxxxxxxxx, xxxxxx xxx xxxxxxxxxx provozování xxxxxxxxxxx xxx jednorázových, časově xxxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx xxxxxxxxxx nebo sportovních),
2. xxxxxxx (xxxxxxxx) zařízení, xxxxxxx xxxx xxxxx xxxx dopravních xxxxxxxxxx, xxxxxx pro xxxxxxxxxx (xxxxxxx) xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx,
3. xxxxxxxx zařízení, která xx xxxxxxx xxxx
|
Xxxxxxxx úsek |
Jiná zařízení xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx §2 xxxx. x) |
Xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xx 100 xxxxxx |
Xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xx 500 pokrmů |
Výroba x příprava pokrmů x xxxxx kapacitou xxx 500 pokrmů |
|
Hrubá xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx |
X |
X |
X |
X |
|
Xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxx. zeleninové xxxxxx) |
X |
XX |
XX |
X |
|
Xxxxxxxxx xxxxx * |
X |
XX |
XX |
XX |
|
Xxxxxxxxx xxxx |
XX |
XX |
X |
X |
|
Xxxxxxxxx xxx |
X |
XX |
XX xxxx S* |
PÚ xxxx X* |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx ** |
X |
X |
X |
X |
|
Xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxx |
X |
XX |
XX xxxx X* |
XX xxxx S* |
|
Studená xxxxxxx |
XX |
XX |
XX |
XX xxxx X+ |
|
Xxxxx xxxxxxx |
XX |
X |
X |
X |
|
Xxxxxx xxxxxxx |
X |
XX |
XX xxxx S+ |
PÚ xxxx X+ |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx - studená xxxxx (plnění, zdobení) |
PÚ |
PÚ |
S |
S |
|
Přípravna xxxx, xxxxxxxx xxxxxx |
XX |
XX |
XX |
XX xxxx X+ |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
X |
X xxxx S |
S |
S |
|
Umývárna xxxxxxxxxx nádobí |
PÚ |
PÚ |
PÚ nebo X* |
XX xxxx X+ |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
X |
X |
X |
X |
| Xxxxx xxxxx | Xxxxxxx | X (X.x-2) |
| X | Xxxxxx x mírnou aktivitou, xxxxxxxx xxxxx (xxxxxxxxxxx xxxxx, práce x xxxxxxxx) | ≤ 80 |
| XXx | Xxxxxxx vstoje xxxx xxx xxxxx xxxxxxx x přenášením xxxxxxx břemen xxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx odporů (xxxxxx,xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx xxxx - xxxx. xxxxxxx technologického zařízení) | 81 xx 105 |
| IIb | Činnost spojená x xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (xxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxx, xxxx nádobí) | 106 xx 130 |
| XXX | Xxxxx především vstoje, xxxxx x xxxxxxxxx, xxxxx, xxxxxxxx xxxx xxxx (přenášením xxxxxx xx 15 kg, xxxxxxx, xxxxxx, skladníci, xxxxxxx, xxxxx xxxxx) | 131 xx 160 |
| Xxxxx xxxxx | Xxxxxxxxxx xxxxxxx xx (°X)* | Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx va (x.x-1) | Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx rh (%) |
| X | 18 - 24 | ≤ 0,1 | &xxxx;30 - 70 |
| XXx | 13 - 21 | 0,1 - 0,2 | |
| XXx | 9 - 18 | 0,2 - 0,3 | |
| XXX | 7 - 17 | 0,2 - 0,3 |
*to xxxxxxxxx xxx 50 % xxxxxxxxx xxxxxxxx
| Xxxxx práce | Operativní teplota x0 (°X)* | Xxxxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxx va (x.x-1) | Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx rh (%) |
| X | 20 - 28 | 0,1 - 0,2 | &xxxx;30-70 |
| XXx | 16 - 27 | 0,2 - 0,3 | |
| IIb | 14 - 26 | 0,2 - 0,3 | |
| XXX | 9 - 26 | 0,2 - 0,3 |
*to xxxxxxxxx xxx 50 % xxxxxxxxx vlhkosti
| xx (x.x-1) | 0,2 | 0,3 | 0,4 | 0,6 | 0,8 | 1,0 |
| X(-) | 0,50 | 0,53 | 0,60 | 0.65 | 0,70 | 0,75 |
Xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxx 0,2 x.x-1 xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx teplotou xxxxxxxx xxxxxxxxx tg (°C). Xxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx (x.x-1) xxx xxxxxxx radiační xxxxxxx xx (°C) xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx to (°C) xxxxxxxx ze xxxxxx:
| Druh xxxxxxx | xxxxxx výška X (x) | xxx. xxxxxxx místnosti xxxxxxxxx sv. xxxxxx*) | Xxxxxxx xxxxxx přívodních a xxxxxxxxx xxxxxx xx 1 x2 podlahové xxxxxx (cm2/m2) | ||
| A | B | C | |||
| I | < 4 | 2,5 x H | 200 | 350 | 500 |
| II | 120 | 200 | 300 | ||
| III | 5 x X | 80 | 140 | 200 | |
| XX | 80 | 140 | 200 | ||
&xxxx;
| Xxxxxxxxx, xxxxx | Xxxxxx užití | Max. xxxxxxx (°C) - Xxxxx uchování (x) | * Xxxxxxxx | ||
| xx +4 °C | do +8 °X&xxxx; | xx +2 °X xxxxxx xxxxxxxxx | |||
| xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxx * (xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxx, xxxxxxxx, šproty, xxxxx) | XX | 48 x | 0 | 0 | * xxxxxxxxxxx x xxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx obal (xxxx, xxxxx, xxxxx) |
| XX | 24 x | 0 | 0 | Xxxxxxx x masové xxxxxxxx xx otevření xx xxxxxxxxxx. | |
| XX | 24 x | 0 | 0 | Xxxxx xx xxxxxxxxxx xx xxxxxx. | |
| xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx, stud. xxxxxx, xxxxxxxx - xx otevření | SK | 48 x | 0 | 0 | Xxxxx-xx xxxxxxx xx xxxxx xxxx spotřeby po xxxxxxxx, xxx platí xxxx xxxxx (xxx.x. 306/2000 Sb.) |
| Polotovary | |||||
| maso xxxxxxx, xxxxxx, mleté | TZ | 3 h | 0 | 24 x* | * xxxxxx, xxxxxxxx |
| xxxxxxxx xxxx (např. xxxxxxx) xxxxx, maso xx xxxxxxxxx | XX | 24 h + xx 48 xxx |
0 | 72 x* | * xxxxxx, označené x xxx xx technologie xxxxxxxx |
| + xxx-xx o xxxxxxxxxx xxxxxxxxx | |||||
| xxxxxxxxx masa, xxxxxx, xxxx, xxxx, xxxxxxxx, xxxxx | XX | 3x | 0 x | 24 x* | * xxxxxx, xxxxxxxx |
| xxxxxxxx xxxxxxx zelenina | TZ | 6h | 3 h | 72 x* | * xxxxxx, vakuovaná xxxx s xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
| „xxxxxxxxx“ těsta | TZ | 24 x | 12 x | 72 x* | * xxxxxx, xxxxxxxx |
| Xxxx těsta xx xxxxxxxxxx, palačinky , xxxxxxx xxxx. | XX | 1 x | 0 | 0 | |
| xxxxxxxxx xxxxx, případně xxxxxxx (xxxxx, xxxxxxxxx) | XX | 0 | 0 | 72 x* | * balené, označené |
| knedlíky xxxxxx(xxxxxx x xxxxxx) | XX | 3x | 0 | 72 x* | * xxxxxx, označené |
| Rozpracované xxxxxx | |||||
| xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx, plněné, x xxxxx | XX | 24 x | 0 | 0 | |
| xxxxxxxxx sýry, xxxxxxx xxxx. | XX | 48 x xx 72 x |
0 | 0 | |
| xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxx, okrájena, xxxxxx xx xxxxxx, xxxxxxxx | XX | 3x | 0 | 72 x* | * xxxxxx, vakuová xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxx |
| xxxxxx xxxxxxxxx, xxxx, xxxxxxxx, luštěniny, xxxxx pro xxxxx xxxxxxxxxx | XX, XX | 12x + | 0 | 24 x | + xxxxxx xxxxxxxxx |
| Xxxxx xxxxxxx - čisté xxxxxxxxx xxxxxx | XX | 24 x | 0 | 72 x* | * balená, xxxxxxxx |
| Xxxxxxx xxxxx. xxxx z xxxx než 50 % (předpečená, restovaná) | TZ | 24 x*,+ | 0 | 72 x* | * balená, xxxxxxxx |
| + xxxxxx zchlazené | |||||
| Rozpracované xxxxxxxxx xxxxxxx | |||||
| Xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxx xxxx | XX | 24 x | 0 | 0 | |
| Xxxxx, polevy, xxxxxx | XX | 24 x | 0 | 0 | |
| Xxxxxx | |||||
| Xxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx, vařené, xxxxxx x xxxxx, xxxxxxx xxxxxx | XX | 24 x+ | 0 | 48 x* | * xxxxxx, xxxxxxxx |
| + xxxxxx xxxxxxxxx | |||||
| Xxxxx x xxxxxxx xxxxxx | XX | 24 h+ | 0 | 48 x* | * xxxxxx, xxxxxxxx |
| + xxxxxx zchlazené | |||||
| Polévky, xxxxxx (xxxx. xxxxxx), xxxxxxxxxx x obilné xxxxxx (xxxxxxxxxx, xxxxxx) | ♣ | ♣ možnost xxxxxxxxxxxxx xxxxxx | |||
| Xxxxxxx xxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx, bagety, xxxxxx, mísy) | SK | 6h | 0 | 72 x* | * xxxxxx xxxxxx, chleby |
| Saláty - xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxx, rybí x ost. | SK | 12 x | 0 | 0 | |
| Xxxxx, xxxx, pomazánky, drezinky (xxxxxxx xxxxxx) | XX | 12 x | 0 | 0 | |
| xxxxxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx. xxxxxxx xxxxxx, xx xxxxxxxx | XX | 48 x | 0 | 0 | |
| Xxxxxxxxx výrobky | |||||
| Zdobené, xxxxxx - krémy x xxxxxxxx xxxxxxxxx | XX | 24 x | 12 x | 48 x* | * xxxxxxxxx speciality |
| CV | 12 h | 0 | 48 x* | ||
- xxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxx, xx tácku, x xxxxxxx, xx xxxxxx xx jinak,
- x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x hmotnosti 100 x xx 150 x,
- v xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx pokrmu x xxxxxxxxx 100 x xx 150 x nebo 100 xx xx 150 xx.
| Xxxxxxxxxxxxxxx | Xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxx xx xxxxxx | Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxx xx xxxxxx |
| Xxxxxxx počet xxxxxxxxxxxxxx | 106 | 108 |
| Xxxxxxxxxxx coli | 102 | 104 |
| Koliformní xxxxxxxx | 103 | 105 |
| Xxxxxxxxxx | 0/25 | Xxx xxxx 3 tabulka x. 1 |
| Xxxxxxxx monocytogenes | 0/25 | Viz xxxx 3 tabulka x. 1 |
| Xxxxxxxxxxxxxxxxxx stafylokoky | 102 | Viz xxxx 3 tabulka x. 1 |
| Bacillus xxxxxx | 5.103 | Xxx xxxx 3 xxxxxxx x. 1 |
| Xxxxxxxx | 105 | 106 |
1.1.2 Pokrmy x xxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxx živočišného xxxxxx (xxxxxxxxx xxxxxx x tepelně neopracovaných xxx xxxxxx xxxx xxx, xxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxxxx)
| Xxxxxxxxxxxxxxx | Xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxx xx xxxxxx | Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxx xx xxxxxx |
| Xxxxxxxxxxx xxxx | 103 | 104 |
| Xxxxxxxxxx | 0/25 | Xxx xxxx 3 xxxxxxx x. 1 |
| Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 0/25 | Xxx část 3 xxxxxxx x. 1 |
| Listeria xxxxxxxxxxxxx | 0/25 | Xxx xxxx 3 xxxxxxx č. 1 |
| Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx *) | 0/25 | Xxx xxxx 3 xxxxxxx x. 1 |
| Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx | 103 | Xxx xxxx 3 xxxxxxx x. 1 |
| Xxxxxxxx xxxxxx | 5.103 | Xxx část 3 xxxxxxx č. 1 |
| Xxxxxxxx | 104 | 106 |
| Xxxxxxxxxxxxxxx | Xxxxxxxxxx xxxxxxx x gramu xxxx ml xxxxxx | Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx v xxxxx xxxx xx xxxxxx |
| Xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx *) | 2.105 | 107 |
| Xxxxxxxxxx xxxxxxxx **) | 103 | 105 |
| Xxxxxxxxxxx xxxx | 102 | 104 |
| Xxxxxxxxxx | 0/25 | Xxx část 3 xxxxxxx x. 1 |
| Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx ***) | 102 | Xxx část 3 xxxxxxx x. 1 |
| Xxxxxxxx cereus | 5.103 | Viz xxxx 3 xxxxxxx x. 1 |
| Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx ****) | 102 | Xxx xxxx 3 xxxxxxx x. 1 |
| Kvasinky | 5.104 | 106 |
| Xxxxxxxxxxxxxxx | Xxxxxxxxxx hodnoty x xxxxx nebo xx xxxxxx | Xxxxxxxx xxxxx hodnoty x xxxxx nebo xx xxxxxx |
| Xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 5.105 | 108 |
| Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5.102 | 104 |
| Xxxxxxxxxx | 0/25 | Xxx xxxx 3 xxxxxxx x. 1 |
| Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx | 102 | Xxx xxxx 3 xxxxxxx x. 1 |
| Xxxxxxxx | 5.104 | 106 |
| Xxxxxx * | 102 | ** |
| Xxxxxxxxxxxxxxx | Xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxx xx xxxxxx | Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxx xx vzorku |
| Celkový xxxxx xxxxxxxxxxxxxx *) | 106 | 108 |
| Koliformní bakterie | 103 | 105 |
| Salmonella | 0/25 | Viz xxxx 3 tabulka x. 1 |
| Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx | 102 | Xxx xxxx 3 tabulka x. 1 |
| Xxxxxxxx | 5.104 | 106 |
| Xxxxxx ** | 102 | *** |
| Xxxxxxxxxxxxxxx | Xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxx xx xxxxxx | Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxx nebo xx xxxxxx |
| Xxxxxxx počet xxxxxxxxxxxxxx *) | 105 | 106 |
| Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 102 | 104 |
| Xxxxxxxxxx | 0/25 | Xxx xxxx 3 xxxxxxx x. 1 |
| Xxxxxxxxxxxxxxxxxx stafylokoky | < 50 | Xxx xxxx 3 xxxxxxx x. 1 |
| Xxxxxxxxxxxxxxx | Xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxx xx vzorku | Nejvyšší xxxxx xxxxxxx x xxxxx nebo xx xxxxxx |
| Xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 104 | 106 |
| Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5.102 | 104 |
| Xxxxxxxxxx | 0/25 | Xxx xxxx 3 xxxxxxx x. 1 |
| Koagulázopozitivní xxxxxxxxxxx | 102 | Xxx část 3 xxxxxxx č. 1 |
| Bacillus xxxxxx | 103 | Xxx část 3 xxxxxxx č. 1 |
| Xxxxxx *) | 102 | ** |
| Xxxxxxxxxxxxxxx | Xxxxxxxxxx xxxxxxx v gramu xxxx ml vzorku | Nejvyšší xxxxx xxxxxxx x xxxxx nebo ml xxxxxx |
| Xxxxxxx počet mikroorganismů | 104 | 106 |
| Koliformní xxxxxxxx | 102 | 104 |
| Xxxxxxxx | 102 | 105 |
2.2. Xxxxxxx xxxxxx xxxxxx x ostatní, xxxxxx z xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx
| Xxxxxxxxxxxxxxx | Xxxxxxxxxx xxxxxxx x gramu xxxx xx xxxxxx | Xxxxxxxx xxxxx hodnoty x xxxxx xxxx xx xxxxxx |
| Xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 105 | 107 |
| Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 103 | 105 |
| Xxxxxxxxxx *) | 0/25 | Xxx část 3 tabulka x. 1 |
| Xxxxxxxx | 103 | 105 |
| Xxxxxxxxxxxxxxx | Xxxxxxxx mezní xxxxxxx x xx xxxxxx |
| Xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 1000 |
| X.xxxx | 0/100 |
| Xxxxxxxxxx | 0/100 |
| Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 0/100 |
| Xxxxxxxxxxxxxxx | Xxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxx xxxx xx xxxxxx | Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxx ml xxxxxx |
| Xxxxxxx počet xxxxxxxxxxxxxx | 5.103 | 5. 104 |
| Xxxxxxxxxx bakterie | 10 | 102 |
| Salmonella | 0/50 | Viz část 3 xxxxxxx č. 1 |
| Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx | &xx; 50 | Viz xxxx 3 xxxxxxx x. 1 |
| Bacillus xxxxxx | &xx; 50 | Xxx xxxx 3 xxxxxxx x. 1 |
| Xxxxxxxx *) | 5.102 | 104 |
| Xxxxxxxxxxxxxxx | Xxxxxxxx mezní xxxxxxx x gramu xxxx xx vzorku |
| Celkový počet xxxxxxxxxxxxxx | 103 |
| Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 50 |
| X.xxxx | &xx; 50 |
| Salmonella | 0/50 |
| Koagulázopozitivní xxxxxxxxxxx | &xx; 50 |
| Bacillus cereus | < 50 |
| Xxxxxxxx | &xx; 50 |
| Mikroorganismus | Nejvyšší xxxxx xxxxxxx x xxxxx nebo xx xxxxxx |
| Xxxxxxx počet xxxxxxxxxxxxxx | 102 |
| Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | &xx; 50 |
| Salmonella | 0/50 |
| Koagulázopozitivní xxxxxxxxxxx | &xx; 50 |
| Xxxxxxxx xxxxxx | &xx; 50 |
| Xxxxxxxx | &xx; 50 |
| Xxxxxxxxxxxxxxx | Xxxxxxxxx xxxxxx | Xxxxxxxx mezní xxxxxxx x xxxxx xxxx xx xxxxxx |
| Xxxxxxxx xxxxxx | xxxxxxxx x přímé xxxxxxxx | 105 |
| xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx | 104 | |
| xxxxxx xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx | 102 | |
| Xxxxx xxxxxxxx xxxxxx/xxxx | xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx | xxxxx/25x nebo xx |
| Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx | xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx | 105 |
| xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx | 104 | |
| xxxxxx xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx | 102 | |
| Xxxxxxxxxxx xxxx 0&xxxx;157 | xxxxxxx xxxxx xxxxxx k xxxxx xxxxxxxx | xxxxx/25 x nebo xx |
| Xxxxxxxx monocytogenes | určené k xxxxx xxxxxxxx | xxxxx/25 g xxxx xx |
| xxxxx výrobky x aw nižší xxxx xxxxx 0,92 | 102 | |
| zmrazené xxxxxxx konzumované x xxxxxxxxxx xxxxx (xxxxxxxx, xxxxxxx krémy) | 102 | |
| ryby uzené xxxxxxxx kouřem | 102 | |
| Pseudomonas aeruginosa | určené x xxxxx xxxxxxxx | 104 |
| xxxxxx xxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx výživu x xxxxx xxxxxxxx | 10 | |
| Xxxxxxxxxx xxx. | xxxxxx xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx | xxxxx/50 x xxxx xx |
| xxxxxxx ostatní | negat/25 x xxxx xx | |
| Xxxxxxxx xxx. | xxxxxxx | xxxxx/25 g xxxx xx |
| Xxxxxxxxxxxxxxxxxx stafylokoky | neurčené x xxxxx xxxxxxxx | 105 |
| xxxxxx x xxxxx spotřebě | 104 | |
| pokrmy xxxxxx xxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx | 102 | |
| Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx | xxxx, xxxxxxx, xxxxxx a xxxxxxxxxx x xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx | xxxxx/25 g xxxx xx |
| Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx) | xxxxxxx | xxxxx/25 x xxxx ml |
| Xxxxx | Xxxxxxxx xxxxx hodnota |
| stafylokokové xxxxxxxxxxxx | xxxxx.*) |
| xxxxxxxxxxx (C.perfringens) | negat.*) |
| enterotoxin (X.xxxxxx) | xxxxx.*) |
| xxxxxxxxxxxxx 1 x 2 (X.xxxx 0&xxxx;157) | xxxxx.*) |
| xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx (X.xxxxxxxxxxxxxxxx) | xxxxx. |
| xxxxxxxxxxx | xxxxx. |
| xxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx předpis **) | |
| Xxxxxx | XX xx.xx-1 |
| x xxxx, xxxxxxx, xxx, masných xxxxxxx | 0,003 |
| x xxxxxxxx, luštěnin, xxxxxxxx x xxxxx | 0,002 |
| xxxxxxx xxxxxx (xxxxxx xxxxxx) | 0,001 |
x) xxxxx xxxxxx (xxxxxxxx hodina, xxxx-xx xxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxx),
x) xxxx xxxxxx,
x) xxxxx zaměstnance, který xxxxx xxxxxxx.
| Xxxxxxx | Xxxx | Xxxxxxx | Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx | ||
| °X | xXx | xxx | xXx | xxx | xxx |
| 121 | 205 | 2,05 | 105 | 1,05 | 20 |
| 134 | 304 | 3,04 | 204 | 2,04 | 10 |
| Teplota (°X) | Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxx.) |
| 160 | 60 |
| 170 | 30 |
| 180 x xxxx | 20 |