Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 01.08.2012.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.08.2012 do 31.01.2020.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 333/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mlýnské obilné výrobky, těstoviny, pekařské výrobky a cukrářské výrobky a těsta, ve znění pozdějších předpisů

182/2012 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. III
Účinnost Čl. IV
182
VYHLÁŠKA
xx xxx 23. xxxxxx 2012,
xxxxxx xx mění xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.,
xxxxxx se xxxxxxx §18 xxxx. a), x), x), x), x) a x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., o potravinách x tabákových xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxx obilné xxxxxxx, xxxxxxxxx, pekařské xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx x těsta, xx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx podle §18 xxxx. 1 písm. x), b), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x potravinách x xxxxxxxxxx výrobcích x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx znění xxxxxx č. 119/2000 Xx., xxxxxx x. 306/2000 Xx., xxxxxx x. 146/2002 Xx., xxxxxx x. 274/2003 Xx., zákona x. 316/2004 Sb. x xxxxxx x. 120/2008 Xx.:
Xx. X
Xxxx vyhláška xxxx oznámena v xxxxxxx xx xxxxxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x Xxxx 98/34/ES ze xxx 22. xxxxxx 1998 x postupu xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx xxx služby xxxxxxxxxx společnosti, xx xxxxx xxxxxxxx 98/48/XX.
Xx. II
Xxxxxxxx č. 333/1997 Sb., xxxxxx xx provádí §18 xxxx. x), x), x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx a xxxxxxxx některých souvisejících xxxxxx, pro xxxxxxx xxxxxx výrobky, xxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx, ve xxxxx xxxxxxxx x. 93/2000 Xx. a xxxxxxxx x. 268/2006 Xx., xx mění takto:
1. V xxxxx x x xxxxxx xxxx xx xxxxx "§18 písm. a), x), h), x), x) x x)" xxxxxxxxx xxxxx "§18 xxxx. 1 písm. x), x), g) x h)".
2. X §1 písm. x) se xxxxx "xxxxx, xxxxxxx x xxxx" nahrazují xxxxx "xxxxxxx xxxx xxxx xxxxxxxxxxx druhů xxxxxxxx, xxxxxxx xxxx xxxx".
3. X §1 xxxx. x) xx xxxxx "obilí" xxxxxxxxx xxxxx "obilných xxx, xxxxxxx x xxxx".
4. V §1 xxxx. c) se xxxxx "obilí" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxxx xxx".
5. X §1 xxxx. g) se xx xxxxx "xxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxxxx".
6. V §5 se xxxxx "x prostorách" xxxxxxxxx xxxxx "ve xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".
7. X §6 xxxx. x) xx xxxxx "a xxxxxxx 30" zrušují.
8. Xxxxxxxx xxx xxxxx č. 1 xx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxx.
9. X §6 písm. x) xx slova "xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx" xxxxxxxxx slovy "xxxxxxxxx xxxxx z jednoho xxxx xxxx druhů xxxxxxxx, pohanky nebo xxxx".
10. X §10 odst. 1 xx xxxxx "x xxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".
11. X §10 xxxx. 2 xx xxxxx "5" xxxxxxxxx xxxxxx "8".
12. X §10 xx xx konci xxxxx xxxxxxxx 2 xxxxxxxx xxxxx ", xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx uchovávání".
13. X §11 písmeno x) zní:
"x) xxxxxxx xxxxxxxx výrobek xxxxxxx kvasem, xxxxxxxxx xxxxxxx, xx xxxxx xxxx, bochníku xxxx xxxxxxx x výjimkou xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx, x xxxxxxxxx xxxxxxx 400 g s xxxxxxxx krájeného xxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx,".
14. X §11 písm. x) xx xx xxxxx "xxxxx" vkládají xxxxx "xxxxx xxxxxx mlýnských xxxxxxxx xxxxxxx".
15. X §11 xxxx. x) xx xx xxxxx "xxxxxxxxxx," vkládají xxxxx "xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx podmínkách xxxxxxxxxx,".
16. X §11 xx xx xxxxx xxxxx písmene x) xxxxxxxx xxxxx "x celkové hmotnosti xxxxxxxxx mlýnských obilných xxxxxxx".
17. X §11 xxxxxxx x) xxx:
"x) speciálním xxxxxx chleba xxxx xxxxxx pekařský výrobek, xxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx výrobků ze xxxxxxx x xxxx xxxxx složku, zejména xxxxxxxxx, xxxxxxxx, luštěniny, xxxxxxxx, xxxxx skořápkové xxxxx, zeleninu, xxxxxx xxxxxxx nebo xxxxxxxx, x xxxxxxxx xxxxxxx 10 % z xxxxxxx xxxxxxxxx použitých xxxxxxxxx xxxxxxx, nebo xxxxxxxxxx xxxxx chleba xxxx xxxx chléb, xxxxxxx chléb xxxxx xxxxxxx druhy xxxxxx xxxxxxxx xxxxx o xxxxxxxxx xxxxx než 400 g, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 50% xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx,".
18. Xx §11 xx xxxxxx xxxx §11x, xxxxx xxx:
"§11a
Xxx xxxxx xxxx vyhlášky xx xxxx rozumí
x) xxxxxxxxxxxx výrobkem xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx,
x) xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx zvlhčených xxxxxxxx xxx jednoho xxxx xxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx, xxxx xxxx xxxxxxx v expanzní xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx,
c) macesem xxxxxx nekvašený výrobek xxxxxxxx xx hranatého xxxxx xxxxxxxx z xxxxxxxxxx xxxxx z xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx,
x) knäckebrotem xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx z xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x dalších xxxxxxx xxxxxxx ve xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx,
e) čerstvým xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx výroby od xxxxxxxx xxxxx xx xx xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx úpravu, xxxxxx uvedení xx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx trvanlivosti x xxxxx je xxxxxxx xxxxxxx k xxxxxxx xxxxxxxxxxxx nejdéle xx 24 hodin xx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx,
x) xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx běžné xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx proces výroby xx přípravy xxxxx xx xx xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxx technologickou xxxxxxx xxxxxxx k prodloužení xxxxxxxxxxxx x které xx xxxxxxx nabízeno x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx do 24 xxxxx po xxxxxxx xx obdobné xxxxxxx xxxxxx,
g) xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx nebalené xxxxx pečivo, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx až xx xxxxxxx xx obdobnou xxxxxxxx úpravu, xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx přerušen xxxxxxxxx xxxx jinou xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx trvanlivosti x xxxxx xx zároveň xxxxxxxx x prodeji xxxxxxxxxxxx nejdéle do 24 xxxxx xx xxxxxxx xx obdobné xxxxxxx xxxxxx.".
19. X §13 xx xx xxxxx písmene x) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxx j) x x), která xxxxx:
"x) u xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobku, xxxxx xxx v xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx je xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xx xxx, xxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx k xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x blízkosti xxxxx xxxxxxx xxxx "xxxxxxxxxx",
k) x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxx dokončen xx xxxxxxxxxx polotovaru, xx xxx, xxx xx xxxxxxx přímo xxxxxxx x prodeji xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx "xx xxxxxxxxxx polotovaru".".
20. X §16 se xx xxxxx xxxxx xxxxxxx x) xxxxxxxx xxxxx ", nebo xxx výrobky, xxxxxxx xxxxxxxx je xxxxx xxxxx vytvořená pomocí xxxxxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxx nebo kusového xxxxx,".
21. X §16 xxxx. j) xx xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxx, xxxxx xx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx".
22. V §16 xx na konci xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) xxxxxx kynutým xxxxxxxx nebo též xxxxxxxxxx těsto s xxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx prostředků, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxx, xxxxx xx xxxxxxx xxxxxx vykazuje xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx.".
23. X §18 se na xxxxx xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx h), xxxxx xxx:
"h) u xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxx x xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx je xxxxxxx k xxxxxxx x xxxxxxxxxxx stavu, xx xxx, kde xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx k prodeji xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx umístí x blízkosti názvu xxxxxxx xxxx "xxxxxxxxxx".".
24. X §19 xxxx. 1 se xx xxxxx "cukrářských" xxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx x".
25. §21 xxxxxx xxxxxxx xxx:
"§21
Xxxxxxx xx xxxxx
(1) Cukrářské xxxxxxx xx xxxxxxx xx xxxxx při xxxxxxxxx do 8 xX, x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxx 2.
(2) Xxxxxxxxx výrobky xxxxxx, xxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx úpravy xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxx 8 xX, xx uvádějí xx xxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
(3) Xxxxx xx uvádějí xx xxxxx xxx xxxxxxxxx xx 10 xX.".
26. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 2 zní:
"Xxxxxxx 2
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxx

Xxxxx mouky

Xxxxx

Xxxx x xxxx

pšeničná

bílá x nažloutlým odstínem

Xxxxxxxx, charakteristická xxx xxxxx z dané xxxxxxxxx, bez cizích xxxxx a příchutí

xxxxxxxx xxxxxxxx

bílá xx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx odstínem

xxxxxxxx xxxxxxxxx

hnědavý, xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

xxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx)

xxxx

xxxxx xxxxx (xxxxxxxx)

xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx
".
27. Xxxxxxx č. 6 xxx:
"Xxxxxxx x. 6 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Smyslové, fyzikální x xxxxxxxx požadavky xx xxxxxx xxxxxxxx
Xxxxxxx 1
Xxxxxxxx xxxxxxxxx

Xxxxxx a xxxx

Xxxxxxxxxx tržnímu xxxxx, spotřebitelské xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx nad 1 %. Xxxxxx xxxxxx, kompaktní, xxx xxxxxx. X válcovaných xxxxxxxx a u xxxxxxxx, xxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx (xxxx. x xxx. xxxxxxxxx), může xxx xxxxxx xxxxx xxxxx x moučný. Xxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxx 10 %. Xxxxxxxxx xx xxx dodržení xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx, nejsou lepkavé x xxxxxxxxxxx si xxxx xxxx x xx xxxxxxx.

Xxxxx

Xxxxxx, rovnoměrná x xxxxxxx odstínech xxxxx, x xxxxxxxxx těstovin xxxxxxxxxxxx počtu xxxxxxxxx xxxxx, x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx nebo x xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx, u xxxxxxxxx druhů xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx určeným x xxxxxxxxxxx.

Xxxx x xxxx xx xxxxxxx

Xxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, odpovídající xxxxxxxx xxxxxxxxx.
Tabulka 2
Xxxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx


xxxxxxxxx

xxxxxxx

xxxxxxx

Xxxxxxx

- xxxxxx

-

13 %

- nesušené

20 %

-

- xxxxxxxx

20 %

38 %

- xxxxxx xxxxxxx xx x xxxxxxx atmosféře

20 %

38 %
".
28. Xxxxxxx x. 8 x 9 xxxxx:
"Xxxxxxx x. 8 x xxxxxxxx x. 333/1997 Sb.
Xxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xx xxxxx a skupiny

Xxxx

Skupina

xxxxx / xxxxxxx chléb

xxxxxxxx
žitný
žitno xxxxxxxx
xxxxxxxx žitný
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx
speciální

xxxxx pečivo / xxxxxxx xxxxx xxxxxx

xxxxxxxx
xxxxx
xxxxx xxxxxxxx
pšenično žitné
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx
speciální

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx jemné pečivo


xxxxxxxxx pečivo

xxxxxxx ze šlehaných xxxx
xxxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxxx
trvanlivé xxxxxxx
xxäxxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxx
extrudované xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxx
xxxxxxx
Příloha x. 9 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Požadavky na xxxxxx pekařských výrobků


Xxxxxx x xxxx

Xxxxx, povrch

Xxxxxxx

Xxxx x xxxx

chléb / xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx klenutý

čistá xxxxxxxxxx barvy, xxx xxxxxxxx obnažené střídky

xxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxxxx

xxxxxxxx
xxxxxxxx

xxxxx pečivo / čerstvé běžné xxxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

zlatohnědé xxxxx, xxxxx, křupavá, bez xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx propečená, xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxxxx

xxxxxxxx
xxxxxxxx

xxxxx pečivo / čerstvé jemné xxxxxx z xxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxx xxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx propečená, pórovitá, xxxxxx, pružná

xxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxx, s xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx xxxxx xxxxxx x listového x xxxxxxxx xxxxxxxxx těsta

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, bez xxxxxxxxx xxxxxxxx střídky (x xxxxxxxx řezů), xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxxxx, x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, x kynutého xxxxx dutiny xxxxxx xx závadu, x xxxxxxxx výrobků xx xxxx xxxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxx, xxxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxxxx složek xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

xxxxx xxxxxx /jemné xxxxxx x xxxxxx xxx xxxx uvedených xxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

charakteristické xxxxx, bez zřetelně xxxxxxxx střídky (x xxxxxxxx xxxx), případně x xxxxxxx xx xxxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxxx, xxxxxxxx, odpovídající xxxxxxxx xxxxxxxxx

trvanlivé xxxxxx xxxxx xxxxxxx, xxxxxxx, perníku

xxxxxxx xxxxx


xxxxxx, x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx lom

xxxxxxxx xxx xxxxxxx

xxxxxxx

xxxxxxxxxx dle formy

xxxxxx xxxxx

xxxxxx

xxxxx

xxxxxxx

xxx xxxxx

xxxxxx xxxxx xxxxx

xxxxxx

xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxx

dle xxxxx

xxxxxxxx, čistý

vláčná

xxx přísad

extrudované xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx

charakteristický xxxxxxxxxxxx použitým xxxxxxxxx

xxxxxx, pórovitá

xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx složek xxx xxxxxx pachů a xxxxxxxx

xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx dle xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

křehká, xxxxxxx jednotlivými pufovanými xxxx

pečivová, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx
".
29. Xxxxxxx x. 12 xxx:
"Xxxxxxx x. 12 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Požadavky xx jakost cukrářských xxxxxxx x xxxxxx
(1) Náplně xxxx xxx stejnoměrné xxxxxxxxx, xxxxx součásti musí xxx xxxxxxxxxx rozptýleny x xxxxx xxxxxx xxxxx.
(2) Xxxx x xxxx náplní x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx být xxxxxxxx, xx xxxxxxxxx surovinách, xxx cizích pachů x příchutí, chuť xxxxx xxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxx, pokud xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxx charakteristickou xxxxxxxxxx xxxx náplně.
(3) Xxxxxxxx xxxxxxx, jež xx xxxxxxxx či xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxx xxx xxxxx xxxxxxxxx, xxxxx xxx xxxxxxxxx, jeho xxxx x xxxx xxxx xxx příjemné, odpovídající xxxxx x použitým xxxxxxxxx.".
Čl. XXX
Xxxxxxxxx ustanovení
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx této vyhlášky, xxxxx xxxxxxxxxx požadavkům xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx, xx xxxxxxxx podle xxxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisů x mohou xx xxxxxx xx xxxxx xx dobu 9 xxxxxx xxx xxx xxxxxx xxxxxxxxx této xxxxxxxx.
Čl. IV
Xxxxxxxx
Xxxx vyhláška xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. srpna 2012.
Xxxxxxx:
Ing. Xxxxx x. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx č. 182/2012 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.8.2012.
Xxxxxx xxxxxxx č. 182/2012 Xx. byl zrušen xxxxxxx předpisem č. 18/2020 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.2.2020.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, pokud xx xxxx netýká xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.