Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 01.08.2012.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.08.2012 do 31.01.2020.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 333/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mlýnské obilné výrobky, těstoviny, pekařské výrobky a cukrářské výrobky a těsta, ve znění pozdějších předpisů

182/2012 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. III
Účinnost Čl. IV
182
XXXXXXXX
xx xxx 23. xxxxxx 2012,
kterou xx xxxx vyhláška x. 333/1997 Xx.,
xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. a), x), h), x), x) x x) xxxxxx č. 110/1997 Xx., x potravinách x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxx obilné xxxxxxx, xxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx x cukrářské xxxxxxx x xxxxx, xx xxxxx pozdějších xxxxxxxx
Ministerstvo xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 xxxx. 1 xxxx. x), x), x) x x) zákona x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx a x xxxxx x xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx xxxxxx x. 119/2000 Xx., zákona č. 306/2000 Sb., xxxxxx x. 146/2002 Sb., xxxxxx x. 274/2003 Xx., zákona x. 316/2004 Xx. a xxxxxx x. 120/2008 Xx.:
Xx. I
Tato vyhláška xxxx oznámena v xxxxxxx xx xxxxxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x Xxxx 98/34/ES xx xxx 22. xxxxxx 1998 x xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xx xxxxx směrnice 98/48/XX.
Čl. XX
Xxxxxxxx č. 333/1997 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. a), x), x), x), x) x x) zákona x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x změně x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx, těstoviny, xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxx, xx xxxxx xxxxxxxx x. 93/2000 Xx. x xxxxxxxx x. 268/2006 Xx., xx xxxx takto:
1. V xxxxx x x xxxxxx xxxx xx slova "§18 xxxx. x), x), x), x), x) x x)" xxxxxxxxx xxxxx "§18 xxxx. 1 xxxx. x), x), x) x h)".
2. X §1 xxxx. x) se slova "xxxxx, xxxxxxx x xxxx" nahrazují slovy "xxxxxxx xxxx více xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx, xxxxxxx xxxx xxxx".
3. X §1 xxxx. b) xx xxxxx "xxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "obilných xxx, xxxxxxx a xxxx".
4. X §1 xxxx. c) xx xxxxx "obilí" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxxx xxx".
5. V §1 xxxx. x) xx xx slovo "xxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxxxx".
6. X §5 xx xxxxx "x prostorách" xxxxxxxxx xxxxx "xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".
7. X §6 písm. x) xx xxxxx "x xxxxxxx 30" xxxxxxx.
8. Xxxxxxxx xxx xxxxx x. 1 xx xxxxxx odkazu xx poznámku xxx xxxxx zrušuje.
9. X §6 xxxx. x) xx xxxxx "xxxxxxxx celozrnné xxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxxxx xxxxx x jednoho xxxx xxxx xxxxx xxxxxxxx, xxxxxxx nebo xxxx".
10. X §10 odst. 1 xx xxxxx "v xxxxxxxxxx" nahrazují xxxxx "xx větratelných prostorách".
11. X §10 xxxx. 2 se xxxxx "5" xxxxxxxxx xxxxxx "8".
12. X §10 se xx xxxxx textu xxxxxxxx 2 doplňují xxxxx ", pokud xxxxxxx nestanoví jiné xxxxxxxx uchovávání".
13. X §11 písmeno x) xxx:
"b) xxxxxxx xxxxxxxx výrobek xxxxxxx xxxxxx, popřípadě xxxxxxx, ve xxxxx xxxx, xxxxxxxx nebo xxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx druhů chleba, x hmotnosti xxxxxxx 400 g x xxxxxxxx krájeného chleba x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx,".
14. V §11 písm. x) xx xx xxxxx "xxxxx" xxxxxxxx slova "xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx".
15. X §11 xxxx. x) xx xx xxxxx "xxxxxxxxxx," vkládají xxxxx "xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx,".
16. X §11 xx na xxxxx textu písmene x) xxxxxxxx xxxxx "x celkové xxxxxxxxx xxxxxxxxx mlýnských xxxxxxxx xxxxxxx".
17. X §11 xxxxxxx x) xxx:
"x) xxxxxxxxxx xxxxxx chleba xxxx xxxxxx pekařský xxxxxxx, xxxxx obsahuje kromě xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx x žita xxxxx složku, xxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx, zeleninu, xxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxx, x xxxxxxxx xxxxxxx 10 % x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků, xxxx xxxxxxxxxx druhy chleba xxxx xxxx xxxxx, xxxxxxx xxxxx anebo xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx nižší xxx 400 x, které xxxxxxxx xxxxxxx 50% xxxxx xxxxxxxxx výrobků x xxxx zpravidla xxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx,".
18. Za §11 se xxxxxx xxxx §11x, xxxxx xxx:
"§11a
Pro xxxxx xxxx xxxxxxxx xx dále xxxxxx
x) xxxxxxxxxxxx výrobkem xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx působením xxxxx x xxxxxxx,
x) xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vyrobený x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx jednoho xxxx xxxx botanických xxxxx xxxxxxxx, rýže xxxx xxxxxxx v expanzní xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx tlaku x xxxxxxx,
x) xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx či hranatého xxxxx vyrobený x xxxxxxxxxx xxxxx z xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx,
x) xxäxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx konzistence x xxxxxxxxx obilných xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx ve xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx,
e) čerstvým xxxxxxx nebalený xxxxx, xxxxx celý technologický xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx těsta xx xx xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx, xxxxxx uvedení do xxxxx, xxxxx přerušen xxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx vedoucí x prodloužení trvanlivosti x xxxxx je xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx 24 xxxxx xx upečení či xxxxxxx tepelné úpravě,
x) čerstvým xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx přípravy xxxxx xx xx upečení xx obdobnou xxxxxxxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx nebo xxxxx xxxxxxxxxxxxxx úpravou xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a které xx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx 24 xxxxx xx xxxxxxx xx obdobné xxxxxxx xxxxxx,
x) xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx, xxxxx xxxx technologický xxxxxx xxxxxx od přípravy xxxxx xx xx xxxxxxx či obdobnou xxxxxxxx úpravu, xxxxxx xxxxxxx do oběhu, xxxxx xxxxxxxx zmrazením xxxx jinou xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxx je xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx 24 hodin xx xxxxxxx či xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx.".
19. X §13 xx xx konci písmene x) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx a doplňují xx xxxxxxx x) x x), xxxxx xxxxx:
"j) x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobku, xxxxx xxx v xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x spotřebiteli je xxxxxxx x rozmrazeném xxxxx, xx xxx, xxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxx spotřebiteli, viditelně xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx "xxxxxxxxxx",
k) x xxxxxxxxxx pekařského xxxxxxx, xxxxx byl xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xx xxx, xxx xx xxxxxxx přímo xxxxxxx k xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x blízkosti názvu xxxxxxx xxxx "ze xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".".
20. X §16 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxx a) xxxxxxxx xxxxx ", xxxx xxx výrobky, xxxxxxx xxxxxxxx xx pevná xxxxx vytvořená xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx x dohotovená xxxxxxx pomocí náplní, xxxxx nebo kusového xxxxx,".
21. X §16 písm. x) xx xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx připravené xxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, tvořené jednotlivými xxxxxxxx vodového těsta x xxxx, xxxxx xx tepelné xxxxxx xxxxxxxx charakteristické listování".
22. X §16 xx xx xxxxx xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx písmeno x), xxxxx xxx:
"x) xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx nebo též xxxxxxxxxx těsto s xxxxxxx obsahem tuku xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, tvořené xxxxxxxxxxxx vrstvami xxxxxxxx xxxxx x xxxx, xxxxx xx xxxxxxx xxxxxx vykazuje xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx.".
23. V §18 se xx xxxxx xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x doplňuje xx xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx byl x xxxxxxx xxxxx zmrazen x xxxxxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxxx stavu, xx xxx, xxx xx výrobek xxxxx xxxxxxx k prodeji xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx umístí x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx údaj "xxxxxxxxxx".".
24. X §19 xxxx. 1 xx xx xxxxx "cukrářských" xxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx x".
25. §21 xxxxxx xxxxxxx zní:
"§21
Xxxxxxx do xxxxx
(1) Xxxxxxxxx xxxxxxx se uvádějí xx xxxxx xxx xxxxxxxxx do 8 xX, x xxxxxxxx xxxxxxx uvedených x xxxxxxxx 2.
(2) Xxxxxxxxx xxxxxxx balené, xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx surovin xxxxxxxxxxxxxx charakteru nebo xxxxxxxxxxxxx xxxxxx vedoucí x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x fyzikálně-chemicky xxxxxxxx při teplotách xxx 8 oC, xx xxxxxxx xx xxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobcem.
(3) Xxxxx xx xxxxxxx xx oběhu xxx xxxxxxxxx xx 10 xX.".
26. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 2 xxx:
"Xxxxxxx 2
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xx jakost xxxxx

Xxxxx xxxxx

Xxxxx

Xxxx a xxxx

pšeničná

xxxx x nažloutlým xxxxxxxx

Xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxx pro xxxxx x xxxx xxxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x příchutí

xxxxxxxx xxxxxxxx

xxxx xx žlutošedým nebo xxxxxxxx xxxxxxxx

xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxx tmavočervený xxxxxx

xxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx)

xxxx

xxxxx xxxxx (xxxxxxxx)

xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx odstínem
".
27. Xxxxxxx x. 6 zní:
"Xxxxxxx x. 6 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Smyslové, xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xx jakost těstovin
Xxxxxxx 1
Xxxxxxxx xxxxxxxxx

Vzhled x xxxx

Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxx 1 %. Povrch xxxxxx, xxxxxxxxx, bez xxxxxx. X válcovaných xxxxxxxx x x xxxxxxxx, xxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx (xxxx. x xxx. xxxxxxxxx), může xxx xxxxxx xxxxx xxxxx x xxxxxx. Xxxxx xxxxxx může xxx maximálně 10 %. Těstoviny xx xxx xxxxxxxx podmínek xxxxxxxxx x návodu xxxxxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxx xxxx x xx uvaření.

Xxxxx

Xxxxxx, xxxxxxxxxx v xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx, x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx, x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx jantarová nebo x různých xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx, x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx nebo xxxxxx xxxxxxx k xxxxxxxxxxx.

Vůně x xxxx xx uvaření

Xxxxxxxx, těstovinová, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx surovinám.
Xxxxxxx 2
Xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx


xxxxxxxxx

xxxxxxx

xxxxxxx

Xxxxxxx

- xxxxxx

-

13 %

- xxxxxxxx

20 %

-

- xxxxxxxx

20 %

38 %

- xxxxxx xxxxxxx či x xxxxxxx xxxxxxxxx

20 %

38 %
".
28. Xxxxxxx x. 8 x 9 xxxxx:
"Xxxxxxx č. 8 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Členění xxxxxxxxxx xxxxxxx na xxxxx a skupiny

Xxxx

Xxxxxxx

xxxxx / xxxxxxx chléb

xxxxxxxx
xxxxx
xxxxx xxxxxxxx
xxxxxxxx xxxxx
xxxxxxxxx
vícezrnný
xxxxxxxxx

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx xxxxx xxxxxx

xxxxxxxx
xxxxx
žitno xxxxxxxx
xxxxxxxx xxxxx
xxxxxxxxx
vícezrnné
xxxxxxxxx

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx jemné xxxxxx


xxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxx
xxxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxxx xxxxxxx
knäckebrot
xxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxx
xxxxxxx
Xxxxxxx x. 9 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxx výrobků


Xxxxxx a xxxx

Xxxxx, povrch

Xxxxxxx

Xxxx a xxxx

chléb / xxxxxxx chléb

pravidelně xxxxxxxxx klenutý

čistá xxxxxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx střídky

xxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx, stejnorodá

chlebová
xxxxxxxx

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx xxxxx xxxxxx

pravidelně xxxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxxxx, xxxxx, xxxxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxxxx

xxxxxxxx
xxxxxxxx

xxxxx xxxxxx / čerstvé xxxxx xxxxxx x kynutého xxxxx

pravidelně xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxx xxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, bez xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxx

jemná, xxxxxxxx xxxxxxxx, x xxxxxxxx přidaných xxxxxx

xxxxx pečivo / xxxxxxx xxxxx pečivo x listového a xxxxxxxx listového xxxxx

xxxxxxxxxx formovaný, xxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, bez xxxxxxxxx obnažené střídky (x xxxxxxxx xxxx), xxxxxxx strupovitý povrch

xxxxxxxxx, x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, u xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxx, x xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx složek xxx cizích xxxxx x xxxxxxxx

xxxxx xxxxxx /xxxxx xxxxxx x xxxxxx xxx xxxx xxxxxxxxx xxxx

xxxxxxxxxx formované

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, bez xxxxxxxx xxxxxxxx střídky (s xxxxxxxx xxxx), xxxxxxxx x polevou xx xxxxxxxx

dobře xxxxxxxxx

xxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxxxx xxxxxx kromě xxxxxxx, xxxxxxx, xxxxxxx

xxxxxxx xxxxx


xxxxxx, x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx

xxxxxxxx xxx xxxxxxx

xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxx xxxxx

xxxxxx xxxxx

xxxxxx

xxxxx

oplatky

xxx xxxxx

křehký xxxxx xxxxx

xxxxxx

xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx přísad

xxxxxx

xxx formy

xxxxxxxx, čistý

xxxxxx

xxx xxxxxx

extrudované xxxxxxx

pravidelný xxx xxxxxxx xxxxx

charakteristický xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxx, pórovitá

xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx

xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx surovinám

xxxxxx, xxxxxxx jednotlivými pufovanými xxxx

pečivová, xxxxxxxx x xxxxxxxx přidaných xxxxxx bez cizích xxxxx a xxxxxxxx
".
29. Příloha x. 12 zní:
"Xxxxxxx x. 12 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxxx xx jakost xxxxxxxxxxx xxxxxxx a náplní
(1) Xxxxxx musí xxx xxxxxxxxxxx zabarvení, xxxxx xxxxxxxx xxxx xxx rovnoměrně rozptýleny x xxxxx xxxxxx xxxxx.
(2) Xxxx x xxxx náplní x povrchových xxxxxxx xxxx být xxxxxxxx, xx xxxxxxxxx surovinách, xxx cizích xxxxx x xxxxxxxx, chuť xxxxx xxx nakyslá xxxx xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxx.
(3) Xxxxxxxx xxxxxxx, jež xx xxxxxxxx xx xxxxxxxx cukrářského výrobku, xxxx xxx dobře xxxxxxxxx, xxxxx být xxxxxxxxx, xxxx xxxx x xxxx xxxx xxx xxxxxxxx, odpovídající xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx.".
Čl. III
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Potraviny xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx dnem xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx, xxxxx nevyhovují xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx, xx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xx xxxxxx xx xxxxx xx xxxx 9 xxxxxx xxx xxx xxxxxx účinnosti xxxx xxxxxxxx.
Xx. IV
Xxxxxxxx
Xxxx vyhláška xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. srpna 2012.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx v. r.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 182/2012 Xx. nabyl xxxxxxxxx dnem 1.8.2012.
Xxxxxx xxxxxxx č. 182/2012 Xx. byl xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 18/2020 Sb. x účinností xx 1.2.2020.
Xxxxx jednotlivých právních xxxxx jiných xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx netýká xxxxxxxxx změna shora xxxxxxxxx právního předpisu.