Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 01.08.2012.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.08.2012 do 31.01.2020.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 333/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mlýnské obilné výrobky, těstoviny, pekařské výrobky a cukrářské výrobky a těsta, ve znění pozdějších předpisů

182/2012 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. III
Účinnost Čl. IV
182
XXXXXXXX
xx xxx 23. xxxxxx 2012,
xxxxxx xx xxxx vyhláška x. 333/1997 Xx.,
xxxxxx se xxxxxxx §18 xxxx. a), x), x), i), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x potravinách x xxxxxxxxxx výrobcích x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, pro xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx, pekařské výrobky x xxxxxxxxx výrobky x xxxxx, ve xxxxx xxxxxxxxxx předpisů
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 xxxx. 1 xxxx. x), x), x) x h) xxxxxx x. 110/1997 Sb., x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx výrobcích x x xxxxx a xxxxxxxx některých souvisejících xxxxxx, ve xxxxx xxxxxx x. 119/2000 Xx., zákona č. 306/2000 Xx., xxxxxx x. 146/2002 Xx., xxxxxx x. 274/2003 Xx., zákona x. 316/2004 Xx. a xxxxxx x. 120/2008 Xx.:
Xx. X
Xxxx xxxxxxxx xxxx oznámena x xxxxxxx xx xxxxxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x Xxxx 98/34/ES ze xxx 22. xxxxxx 1998 o xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxx technických xxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxx xxx služby xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, ve xxxxx xxxxxxxx 98/48/XX.
Čl. XX
Xxxxxxxx č. 333/1997 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. a), x), x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx výrobcích x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, pro xxxxxxx xxxxxx výrobky, těstoviny, xxxxxxxx výrobky x xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx, ve xxxxx xxxxxxxx č. 93/2000 Xx. a xxxxxxxx x. 268/2006 Xx., xx xxxx xxxxx:
1. X xxxxx x x xxxxxx xxxx xx xxxxx "§18 xxxx. x), x), h), x), x) a x)" xxxxxxxxx xxxxx "§18 xxxx. 1 xxxx. x), b), g) x x)".
2. X §1 xxxx. x) xx slova "xxxxx, xxxxxxx x xxxx" xxxxxxxxx slovy "xxxxxxx nebo více xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx, xxxxxxx nebo xxxx".
3. X §1 xxxx. x) se xxxxx "obilí" nahrazuje xxxxx "xxxxxxxx xxx, xxxxxxx a rýže".
4. X §1 xxxx. x) xx xxxxx "obilí" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxxx zrn".
5. X §1 xxxx. x) se xx slovo "xxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxxxx".
6. V §5 se slova "x prostorách" xxxxxxxxx xxxxx "xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".
7. X §6 xxxx. x) xx slova "x xxxxxxx 30" xxxxxxx.
8. Xxxxxxxx xxx xxxxx x. 1 xx xxxxxx xxxxxx xx poznámku xxx xxxxx xxxxxxx.
9. X §6 xxxx. x) se xxxxx "xxxxxxxx celozrnné xxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxxxx xxxxx z xxxxxxx xxxx xxxx xxxxx xxxxxxxx, pohanky xxxx xxxx".
10. V §10 xxxx. 1 xx slova "x xxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".
11. X §10 xxxx. 2 xx xxxxx "5" xxxxxxxxx xxxxxx "8".
12. X §10 xx xx xxxxx textu xxxxxxxx 2 xxxxxxxx xxxxx ", xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx".
13. X §11 xxxxxxx x) xxx:
"b) xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx, xx xxxxx xxxx, xxxxxxxx nebo xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx druhů chleba, x xxxxxxxxx xxxxxxx 400 x x xxxxxxxx krájeného xxxxxx x netradičních xxxxx xxxxxx,".
14. X §11 xxxx. x) xx za slovo "xxxxx" xxxxxxxx xxxxx "xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků".
15. X §11 xxxx. x) xx xx xxxxx "xxxxxxxxxx," xxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx,".
16. V §11 xx xx xxxxx textu písmene x) xxxxxxxx slova "x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx".
17. V §11 xxxxxxx x) xxx:
"x) xxxxxxxxxx xxxxxx chleba nebo xxxxxx pekařský xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx ze xxxxxxx a xxxx xxxxx xxxxxx, zejména xxxxxxxxx, xxxxxxxx, luštěniny, xxxxxxxx, suché xxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxx xxxx brambory, x xxxxxxxx nejméně 10 % x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků, xxxx xxxxxxxxxx druhy xxxxxx xxxx xxxx xxxxx, xxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx druhy xxxxxx xxxxxxxx xxxxx o xxxxxxxxx xxxxx xxx 400 x, které xxxxxxxx nejméně 50% xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx nebo xxxxxxx,".
18. Xx §11 xx xxxxxx xxxx §11a, xxxxx xxx:
"§11x
Pro xxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxx rozumí
x) xxxxxxxxxxxx výrobkem xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx obilných xxxxxxx xxxxxxxx technologií působením xxxxx x xxxxxxx,
x) xxxxxxxxx výrobkem xxxxxxx vyrobený x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx obilných xxx jednoho xxxx xxxx botanických druhů xxxxxxxx, rýže xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx pečícího xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx,
x) macesem xxxxxx nekvašený xxxxxxx xxxxxxxx xx hranatého xxxxx vyrobený x xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx úpravou,
x) xxäxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx obilných výrobků x xxxxxxx surovin xxxxxxx ve tvaru xxxxxxxxx xxxxxxxx tepelnou xxxxxxx,
x) xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx chléb, xxxxx celý xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx xx xx upečení či xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx nebo jinou xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x prodloužení trvanlivosti x xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx 24 xxxxx xx upečení xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx,
x) čerstvým běžným xxxxxxx nebalené xxxxx xxxxxx, xxxxx celý xxxxxxxxxxxxx proces xxxxxx xx přípravy těsta xx xx xxxxxxx xx obdobnou xxxxxxxx xxxxxx, včetně xxxxxxx xx oběhu, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx nebo xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxx xx xxxxxxx nabízeno x xxxxxxx spotřebiteli xxxxxxx xx 24 xxxxx xx upečení xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx,
x) xxxxxxxx xxxxxx pečivem nebalené xxxxx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx přípravy xxxxx xx xx xxxxxxx xx obdobnou xxxxxxxx úpravu, xxxxxx xxxxxxx do xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxx technologickou xxxxxxx xxxxxxx k xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx x prodeji xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx 24 xxxxx po xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx.".
19. X §13 se xx xxxxx xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx písmena x) x k), xxxxx xxxxx:
"j) x xxxxxxxxxx pekařského xxxxxxx, xxxxx byl x xxxxxxx stavu zmrazen x xxxxxxxxxxxx je xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx, xx xxx, xxx je xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx údaj "xxxxxxxxxx",
k) u xxxxxxxxxx pekařského xxxxxxx, xxxxx xxx dokončen xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xx tam, kde xx xxxxxxx přímo xxxxxxx k xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, viditelně xxxxxx x blízkosti xxxxx xxxxxxx údaj "xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".".
20. X §16 xx xx konci xxxxx xxxxxxx x) xxxxxxxx xxxxx ", xxxx xxx výrobky, xxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx a dohotovená xxxxxxx pomocí xxxxxx, xxxxx nebo xxxxxxxx xxxxx,".
21. X §16 xxxx. j) xx xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx připravené xxx xxxxxxx xxxxxxxxx prostředků" xxxxxxxxx slovy "xxxxxxx xxxxxxx tuku připravené xxx xxxxxxx kypřicích xxxxxxxxxx, tvořené xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x tuku, které xx tepelné xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx".
22. V §16 xx xx konci xxxxxxx j) tečka xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxx těsto x xxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxxxx prostředků, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x tuku, xxxxx xx xxxxxxx xxxxxx vykazuje xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx.".
23. X §18 se na xxxxx xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxxxx čárkou x xxxxxxxx xx xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) u xxxxxxxxxx cukrářského xxxxxxx, xxxxx byl v xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x spotřebiteli xx xxxxxxx k xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xx xxx, xxx xx výrobek xxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx umístí x xxxxxxxxx názvu xxxxxxx xxxx "rozmrazeno".".
24. X §19 xxxx. 1 se xx xxxxx "xxxxxxxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx x".
25. §21 xxxxxx nadpisu zní:
"§21
Xxxxxxx xx xxxxx
(1) Xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xx xxxxx xxx xxxxxxxxx xx 8 xX, x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx 2.
(2) Xxxxxxxxx výrobky xxxxxx, xxxxx xxxx v xxxxxxxx použití xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx nebo xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxx 8 oC, xx xxxxxxx do xxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
(3) Xxxxx xx uvádějí xx xxxxx xxx xxxxxxxxx xx 10 xX.".
26. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 2 zní:
"Xxxxxxx 2
Smyslové xxxxxxxxx na xxxxxx xxxxx

Název xxxxx

Xxxxx

Vůně x xxxx

pšeničná

bílá x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxx, charakteristická xxx xxxxx z dané xxxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x příchutí

xxxxxxxx chlebová

xxxx xx xxxxxxxxxx nebo xxxxxxxx odstínem

pšeničná xxxxxxxxx

xxxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

xxxxx světlá (xxxxxxxxx)

xxxx

xxxxx xxxxx (xxxxxxxx)

šedobílá xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx
".
27. Xxxxxxx x. 6 xxx:
"Xxxxxxx x. 6 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxx, xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxx
Xxxxxxx 1
Xxxxxxxx xxxxxxxxx

Vzhled a xxxx

Odpovídají xxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxx 1 %. Xxxxxx xxxxxx, kompaktní, xxx xxxxxx. X xxxxxxxxxxx xxxxxxxx a x xxxxxxxx, kde xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx (xxxx. x xxx. xxxxxxxxx), xxxx xxx xxxxxx xxxxx xxxxx x xxxxxx. Xxxxx zlomků může xxx xxxxxxxxx 10 %. Xxxxxxxxx se xxx xxxxxxxx podmínek xxxxxxxxx v návodu xxxxxxxxxxx, xxxxxx lepkavé x zachovávají xx xxxx xxxx x xx uvaření.

Xxxxx

Xxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx, x xxxxxxxxx těstovin xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx, x semolinových xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x různých tmavších xxxxxxxxx žluté, x xxxxxxxxx druhů xxxxxxxx xxxxxxxx surovinám nebo xxxxxxxxx xxxxxx nebo xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx.

Xxxx x xxxx po uvaření

Xxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx.
Xxxxxxx 2
Xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx


xxxxxxxxx

xxxxxxx

xxxxxxx

Xxxxxxx

- sušené

-

13 %

- xxxxxxxx

20 %

-

- xxxxxxxx

20 %

38 %

- xxxxxx xxxxxxx xx x xxxxxxx atmosféře

20 %

38 %
".
28. Xxxxxxx č. 8 x 9 znějí:
"Xxxxxxx č. 8 x vyhlášce x. 333/1997 Sb.
Xxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xx xxxxx x xxxxxxx

Xxxx

Xxxxxxx

xxxxx / xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxx
xxxxx
xxxxx xxxxxxxx
xxxxxxxx xxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx
speciální

xxxxx pečivo / xxxxxxx xxxxx xxxxxx

xxxxxxxx
xxxxx
xxxxx xxxxxxxx
xxxxxxxx xxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx xxxxx pečivo


trvanlivé pečivo

xxxxxxx ze xxxxxxxxx xxxx
xxxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxxx
trvanlivé xxxxxxx
knäckebrot
xxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxx výrobky
xxxxxx
xxxxxxx
Xxxxxxx x. 9 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxx výrobků


Xxxxxx a xxxx

Kůrka, xxxxxx

Xxxxxxx

Vůně x xxxx

xxxxx / xxxxxxx chléb

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx klenutý

xxxxx xxxxxxxxxx barvy, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx propečená, pórovitá, xxxxxx, xxxxxxxxxx

chlebová
xxxxxxxx

běžné xxxxxx / xxxxxxx xxxxx xxxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxxxx, xxxxx, křupavá, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx, stejnorodá

xxxxxxxx
xxxxxxxx

jemné xxxxxx / xxxxxxx jemné xxxxxx x xxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxx xxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx barvy, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxx

jemná, xxxxxxxx xxxxxxxx, x xxxxxxxx přidaných xxxxxx

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx xxxxx pečivo x xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, bez xxxxxxxxx xxxxxxxx střídky (x výjimkou xxxx), xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxxxx, x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, u xxxxxxxx xxxxx xxxxxx nejsou xx závadu, u xxxxxxxx výrobků na xxxx xxxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx cizích xxxxx x příchutí

jemné xxxxxx /xxxxx xxxxxx x jiných xxx xxxx xxxxxxxxx xxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

charakteristické xxxxx, xxx zřetelně xxxxxxxx xxxxxxx (x xxxxxxxx řezů), případně x xxxxxxx xx xxxxxxxx

xxxxx propečená

xxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx sušenek, xxxxxxx, xxxxxxx

xxxxxxx xxxxx


křehká, x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx

příjemná xxx xxxxxxx

xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxx xxxxx

xxxxxx xxxxx

xxxxxx

xxxxx

xxxxxxx

dle xxxxx

xxxxxx xxxxx xxxxx

křehká

xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx přísad

xxxxxx

xxx xxxxx

xxxxxxxx, čistý

xxxxxx

xxx přísad

xxxxxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx dle xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxx, pórovitá

pečivová, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx bez xxxxxx pachů x xxxxxxxx

pufované xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx

charakteristický xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

křehká, xxxxxxx jednotlivými pufovanými xxxx

pečivová, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx
".
29. Xxxxxxx x. 12 xxx:
"Xxxxxxx x. 12 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxxx xx xxxxxx cukrářských xxxxxxx a náplní
(1) Xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxx součásti xxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxx xxxxx.
(2) Xxxx x xxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxx, xx použitých xxxxxxxxxx, xxx xxxxxx pachů x xxxxxxxx, xxxx xxxxx xxx nakyslá xxxx xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx vlastností xxxx náplně.
(3) Xxxxxxxx xxxxxxx, xxx xx základem xx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxx být dobře xxxxxxxxx, xxxxx xxx xxxxxxxxx, xxxx vůně x xxxx xxxx xxx příjemné, odpovídající xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx.".
Xx. XXX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx dnem xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx, xxxxx nevyhovují xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx, xx posuzují podle xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x mohou se xxxxxx do oběhu xx xxxx 9 xxxxxx ode xxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx.
Xx. XX
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx účinnosti xxxx 1. xxxxx 2012.
Ministr:
Ing. Xxxxx v. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx předpis x. 182/2012 Xx. xxxxx xxxxxxxxx dnem 1.8.2012.
Xxxxxx xxxxxxx x. 182/2012 Xx. byl zrušen xxxxxxx předpisem č. 18/2020 Sb. x účinností xx 1.2.2020.
Xxxxx jednotlivých xxxxxxxx xxxxx jiných xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx předpisu.