Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 01.08.2012.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.08.2012 do 31.01.2020.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 333/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mlýnské obilné výrobky, těstoviny, pekařské výrobky a cukrářské výrobky a těsta, ve znění pozdějších předpisů

182/2012 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. III
Účinnost Čl. IV
182
VYHLÁŠKA
xx xxx 23. xxxxxx 2012,
xxxxxx xx xxxx vyhláška x. 333/1997 Xx.,
xxxxxx se xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x), i), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., o xxxxxxxxxxx x tabákových výrobcích x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů, xxx xxxxxxx obilné výrobky, xxxxxxxxx, xxxxxxxx výrobky x xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx, xx xxxxx pozdějších xxxxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx podle §18 xxxx. 1 xxxx. x), x), x) x x) zákona x. 110/1997 Sb., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx znění xxxxxx x. 119/2000 Xx., xxxxxx x. 306/2000 Xx., xxxxxx x. 146/2002 Sb., xxxxxx x. 274/2003 Xx., xxxxxx č. 316/2004 Sb. x xxxxxx x. 120/2008 Xx.:
Čl. X
Xxxx vyhláška xxxx oznámena v xxxxxxx xx xxxxxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x Xxxx 98/34/ES xx xxx 22. xxxxxx 1998 o postupu xxxxxxxxxxx informací x xxxxxxx technických norem x xxxxxxxx a xxxxxxxx pro xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxxxx 98/48/XX.
Čl. II
Xxxxxxxx č. 333/1997 Sb., kterou xx xxxxxxx §18 xxxx. a), d), x), x), j) x x) zákona x. 110/1997 Sb., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, pro mlýnské xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx, xxxxxxxx výrobky x xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx, ve xxxxx xxxxxxxx x. 93/2000 Xx. x xxxxxxxx x. 268/2006 Xx., xx xxxx takto:
1. X xxxxx x v úvodní xxxx xx xxxxx "§18 xxxx. x), x), x), x), x) x k)" xxxxxxxxx xxxxx "§18 xxxx. 1 xxxx. x), x), g) x x)".
2. X §1 písm. x) xx xxxxx "xxxxx, xxxxxxx x xxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx nebo xxxx xxxxxxxxxxx druhů xxxxxxxx, xxxxxxx nebo xxxx".
3. X §1 xxxx. x) xx xxxxx "obilí" xxxxxxxxx xxxxx "obilných xxx, xxxxxxx a rýže".
4. V §1 xxxx. c) xx xxxxx "obilí" nahrazuje xxxxx "xxxxxxxx xxx".
5. X §1 xxxx. g) xx xx xxxxx "xxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxxxx".
6. X §5 xx xxxxx "x prostorách" nahrazují xxxxx "xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".
7. X §6 xxxx. x) xx xxxxx "x xxxxxxx 30" xxxxxxx.
8. Xxxxxxxx xxx xxxxx x. 1 xx včetně xxxxxx xx poznámku xxx xxxxx xxxxxxx.
9. X §6 xxxx. x) xx xxxxx "xxxxxxxx celozrnné mouky" xxxxxxxxx xxxxx "celozrnné xxxxx z jednoho xxxx xxxx xxxxx xxxxxxxx, xxxxxxx nebo xxxx".
10. X §10 xxxx. 1 xx xxxxx "v xxxxxxxxxx" nahrazují xxxxx "xx xxxxxxxxxxxx prostorách".
11. X §10 xxxx. 2 xx xxxxx "5" xxxxxxxxx xxxxxx "8".
12. X §10 se xx konci xxxxx xxxxxxxx 2 doplňují xxxxx ", xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx uchovávání".
13. X §11 xxxxxxx x) xxx:
"x) xxxxxxx xxxxxxxx výrobek xxxxxxx xxxxxx, popřípadě xxxxxxx, ve xxxxx xxxx, xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x výjimkou xxxxxxxxxxxx druhů chleba, x xxxxxxxxx xxxxxxx 400 g s xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x netradičních xxxxx xxxxxx,".
14. X §11 xxxx. x) xx xx xxxxx "xxxxx" xxxxxxxx slova "xxxxx jiných xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx".
15. X §11 xxxx. x) se xx xxxxx "xxxxxxxxxx," xxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx,".
16. X §11 xx na xxxxx xxxxx xxxxxxx x) xxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx".
17. X §11 xxxxxxx x) xxx:
"l) xxxxxxxxxx xxxxxx chleba nebo xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx ze xxxxxxx x xxxx xxxxx složku, zejména xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx, zeleninu, mléčné xxxxxxx nebo brambory, x xxxxxxxx nejméně 10 % x xxxxxxx hmotnosti xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, nebo xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxx pita chléb, xxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxx chleba xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxx 400 g, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 50% xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx zpravidla xxxxxxx kvasem xxxx xxxxxxx,".
18. Xx §11 se xxxxxx xxxx §11a, který xxx:
"§11x
Xxx xxxxx této vyhlášky xx xxxx xxxxxx
x) xxxxxxxxxxxx výrobkem xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx technologií působením xxxxx x teploty,
x) pufovaným výrobkem xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx nebo xxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx, xxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx tlaku x xxxxxxx,
x) xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx či hranatého xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx a xxxxxxxx xxxxx tepelnou xxxxxxx,
x) xxäxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x dalších xxxxxxx xxxxxxx ve xxxxx xxxxxxxxx vyrobený xxxxxxxx xxxxxxx,
x) čerstvým xxxxxxx nebalený xxxxx, xxxxx xxxx technologický xxxxxx výroby od xxxxxxxx xxxxx až xx xxxxxxx xx xxxxxxxx tepelnou úpravu, xxxxxx uvedení xx xxxxx, nebyl xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx vedoucí x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxx je xxxxxxx nabízen k xxxxxxx xxxxxxxxxxxx nejdéle xx 24 xxxxx xx upečení xx xxxxxxx tepelné úpravě,
x) xxxxxxxx běžným xxxxxxx nebalené běžné xxxxxx, jehož xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx výroby xx xxxxxxxx xxxxx xx po upečení xx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxx xx oběhu, xxxxx xxxxxxxx zmrazením nebo xxxxx technologickou xxxxxxx xxxxxxx k prodloužení xxxxxxxxxxxx a xxxxx xx xxxxxxx nabízeno x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx 24 xxxxx xx upečení xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx,
x) xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx pečivo, jehož xxxx technologický proces xxxxxx od xxxxxxxx xxxxx až xx xxxxxxx xx obdobnou xxxxxxxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx jinou xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx trvanlivosti a xxxxx xx zároveň xxxxxxxx k xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx 24 xxxxx xx xxxxxxx xx obdobné xxxxxxx úpravě.".
19. X §13 xx xx konci xxxxxxx x) tečka xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx j) x k), která xxxxx:
"j) x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxx v xxxxxxx xxxxx zmrazen x xxxxxxxxxxxx je xxxxxxx v rozmrazeném xxxxx, xx xxx, xxx xx xxxxxxx xxxxx nabízen x xxxxxxx spotřebiteli, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx výrobku xxxx "xxxxxxxxxx",
x) u xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xx tam, xxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx k xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx názvu xxxxxxx xxxx "xx xxxxxxxxxx polotovaru".".
20. X §16 xx xx konci textu xxxxxxx a) xxxxxxxx xxxxx ", xxxx xxx výrobky, xxxxxxx xxxxxxxx xx pevná xxxxx vytvořená xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx x dohotovená xxxxxxx pomocí náplní, xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx,".
21. X §16 písm. j) xx xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx kypřících prostředků" xxxxxxxxx slovy "vysokým xxxxxxx tuku xxxxxxxxxx xxx použití kypřicích xxxxxxxxxx, xxxxxxx jednotlivými xxxxxxxx xxxxxxxx těsta x tuku, xxxxx xx xxxxxxx úpravě xxxxxxxx charakteristické xxxxxxxxx".
22. X §16 xx xx xxxxx xxxxxxx j) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) xxxxxx kynutým xxxxxxxx nebo xxx xxxxxxxxxx těsto x xxxxxxx obsahem xxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx prostředků, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x tuku, xxxxx xx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx.".
23. V §18 se xx xxxxx xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx h), xxxxx xxx:
"x) x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxx x xxxxxxx xxxxx zmrazen x spotřebiteli je xxxxxxx x xxxxxxx x rozmrazeném xxxxx, xx xxx, kde xx výrobek xxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, viditelně xxxxxx x xxxxxxxxx názvu xxxxxxx xxxx "xxxxxxxxxx".".
24. X §19 xxxx. 1 xx xx xxxxx "xxxxxxxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx x".
25. §21 xxxxxx nadpisu xxx:
"§21
Xxxxxxx xx xxxxx
(1) Xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xx xxxxx xxx xxxxxxxxx xx 8 xX, x xxxxxxxx xxxxxxx uvedených x xxxxxxxx 2.
(2) Xxxxxxxxx výrobky xxxxxx, xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx surovin xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx nebo xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x prodloužení trvanlivosti xxxxxxxxxxxxxxx a fyzikálně-chemicky xxxxxxxx při teplotách xxx 8 oC, xx xxxxxxx do xxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
(3) Xxxxx se xxxxxxx xx oběhu xxx xxxxxxxxx do 10 xX.".
26. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 2 zní:
"Xxxxxxx 2
Smyslové xxxxxxxxx xx jakost xxxxx

Xxxxx xxxxx

Xxxxx

Xxxx x xxxx

xxxxxxxx

xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxx x xxxx xxxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx a příchutí

xxxxxxxx chlebová

xxxx xx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxx, načervenalý xxxx xxxxxxxxxxxx odstín

xxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx)

xxxx

xxxxx tmavá (xxxxxxxx)

šedobílá se xxxxxxxxxxxx odstínem
".
27. Xxxxxxx x. 6 xxx:
"Xxxxxxx x. 6 x xxxxxxxx č. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxx, fyzikální x chemické xxxxxxxxx xx xxxxxx těstovin
Xxxxxxx 1
Xxxxxxxx xxxxxxxxx

Vzhled a xxxx

Odpovídají tržnímu xxxxx, xxxxxxxxxxxxxx balení xxxxxxxxxx xxxxxx jiných xxxxx těstovin nad 1 %. Povrch xxxxxx, xxxxxxxxx, bez xxxxxx. X válcovaných xxxxxxxx x u xxxxxxxx, kde většina xxxxxxx je xxxxxxx xxxxx (xxxx. x xxx. xxxxxxxxx), xxxx xxx xxxxxx xxxxx xxxxx a moučný. Xxxxx xxxxxx může xxx xxxxxxxxx 10 %. Xxxxxxxxx se xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxx xxxx i xx xxxxxxx.

Xxxxx

Xxxxxx, rovnoměrná v xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx, x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx, u xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx, u xxxxxxxxx druhů xxxxxxxx xxxxxxxx surovinám xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx.

Xxxx a xxxx po uvaření

Xxxxxxxx, těstovinová, odpovídající xxxxxxxx xxxxxxxxx.
Xxxxxxx 2
Fyzikální a xxxxxxxx požadavky


xxxxxxxxx

xxxxxxx

xxxxxxx

Xxxxxxx

- xxxxxx

-

13 %

- nesušené

20 %

-

- xxxxxxxx

20 %

38 %

- xxxxxx xxxxxxx xx x xxxxxxx xxxxxxxxx

20 %

38 %
".
28. Xxxxxxx x. 8 x 9 xxxxx:
"Xxxxxxx x. 8 x vyhlášce x. 333/1997 Xx.
Členění xxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxx x xxxxxxx

Xxxx

Skupina

xxxxx / xxxxxxx chléb

xxxxxxxx
xxxxx
žitno xxxxxxxx
xxxxxxxx xxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx

xxxxx pečivo / xxxxxxx běžné xxxxxx

xxxxxxxx
xxxxx
xxxxx xxxxxxxx
xxxxxxxx žitné
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx

xxxxx pečivo / xxxxxxx jemné xxxxxx


xxxxxxxxx pečivo

xxxxxxx ze xxxxxxxxx xxxx
xxxxxxx
perníky
xxxxxxx
preclíky
xxxxxxxxx xxxxxxx
knäckebrot
xxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxxxxxxx výrobky
xxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxx
xxxxxxx
Xxxxxxx x. 9 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx


Vzhled x xxxx

Xxxxx, xxxxxx

Xxxxxxx

Vůně x xxxx

xxxxx / xxxxxxx chléb

pravidelně xxxxxxxxx klenutý

čistá xxxxxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx střídky

xxxxx propečená, xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxxxx

chlebová
xxxxxxxx

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx běžné xxxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx barvy, xxxxx, xxxxxxx, bez xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx, stejnorodá

pečivová
xxxxxxxx

xxxxx pečivo / xxxxxxx xxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx formované, xxxxxxx nebo xxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, bez xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx propečená, xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxx

xxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxx, x xxxxxxxx přidaných xxxxxx

xxxxx pečivo / xxxxxxx jemné pečivo x xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx formovaný, xxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (x xxxxxxxx xxxx), xxxxxxx xxxxxxxxxx povrch

xxxxxxxxx, x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, x xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxx, u xxxxxxxx výrobků xx xxxx viditelná náplň

xxxxxxxx, příjemná x xxxxxxxx xxxxxxxxx složek xxx xxxxxx pachů x xxxxxxxx

xxxxx xxxxxx /xxxxx xxxxxx x jiných než xxxx xxxxxxxxx těst

xxxxxxxxxx formované

charakteristické xxxxx, bez zřetelně xxxxxxxx střídky (s xxxxxxxx xxxx), xxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxx

dobře propečená

xxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx surovinám

xxxxxxxxx xxxxxx kromě xxxxxxx, xxxxxxx, xxxxxxx

typická xxxxx


křehká, x laminovaných xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx

xxxxxxxx xxx přísady

xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxx xxxxx

xxxxxx xxxxx

xxxxxx

xxxxx

xxxxxxx

dle xxxxx

křehký xxxxx xxxxx

xxxxxx

xxxxxxxx xxx použitých xxxxxx

xxxxxx

xxx xxxxx

xxxxxxxx, xxxxx

xxxxxx

xxx xxxxxx

xxxxxxxxxxx xxxxxxx

pravidelný xxx xxxxxxx formy

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx použitým xxxxxxxxx

xxxxxx, xxxxxxxx

xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx

charakteristický odpovídající xxxxxxxx xxxxxxxxx

křehká, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx pufovanými xxxx

xxxxxxxx, příjemná x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx cizích xxxxx x xxxxxxxx
".
29. Xxxxxxx x. 12 xxx:
"Xxxxxxx č. 12 x xxxxxxxx č. 333/1997 Sb.
Xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x náplní
(1) Náplně xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxx součásti xxxx xxx rovnoměrně xxxxxxxxxx x xxxxx objemu xxxxx.
(2) Vůně x xxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx zdobení xxxx xxx xxxxxxxx, xx použitých xxxxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x příchutí, xxxx xxxxx xxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxx, pokud xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxx charakteristickou xxxxxxxxxx xxxx xxxxxx.
(3) Xxxxxxxx xxxxxxx, jež xx xxxxxxxx xx xxxxxxxx cukrářského výrobku, xxxx xxx xxxxx xxxxxxxxx, xxxxx xxx xxxxxxxxx, xxxx xxxx x xxxx musí xxx příjemné, xxxxxxxxxxxx xxxxx x použitým xxxxxxxxx.".
Xx. XXX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx dnem xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx touto vyhláškou, xx posuzují xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xx xxxxxx do xxxxx xx xxxx 9 xxxxxx ode dne xxxxxx účinnosti xxxx xxxxxxxx.
Xx. XX
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx účinnosti xxxx 1. srpna 2012.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx v. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 182/2012 Sb. nabyl xxxxxxxxx xxxx 1.8.2012.
Xxxxxx xxxxxxx x. 182/2012 Xx. xxx zrušen xxxxxxx předpisem č. 18/2020 Sb. x účinností xx 1.2.2020.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx právních xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x odkazech xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx jich xxxxxx xxxxxxxxx změna shora xxxxxxxxx právního xxxxxxxx.