Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.01.2020.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.08.2012 do 31.01.2020.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 333/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mlýnské obilné výrobky, těstoviny, pekařské výrobky a cukrářské výrobky a těsta, ve znění pozdějších předpisů

182/2012 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. III
Účinnost Čl. IV
182
XXXXXXXX
xx dne 23. xxxxxx 2012,
xxxxxx xx xxxx vyhláška x. 333/1997 Xx.,
xxxxxx se provádí §18 písm. x), x), x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x tabákových xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx, xx xxxxx xxxxxxxxxx předpisů
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 xxxx. 1 xxxx. x), b), g) x x) xxxxxx x. 110/1997 Sb., x potravinách a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x změně x xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx xxxxxx č. 119/2000 Xx., xxxxxx x. 306/2000 Sb., xxxxxx x. 146/2002 Sb., xxxxxx x. 274/2003 Xx., xxxxxx č. 316/2004 Sb. x xxxxxx x. 120/2008 Xx.:
Xx. I
Tato xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx v xxxxxxx xx směrnicí Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a Xxxx 98/34/ES ze xxx 22. června 1998 o postupu xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxx norem x xxxxxxxx a xxxxxxxx xxx služby xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xx xxxxx směrnice 98/48/XX.
Xx. II
Xxxxxxxx č. 333/1997 Sb., xxxxxx xx provádí §18 xxxx. x), d), x), i), j) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx některých souvisejících xxxxxx, pro mlýnské xxxxxx výrobky, těstoviny, xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx výrobky x xxxxx, ve xxxxx xxxxxxxx x. 93/2000 Xx. x vyhlášky x. 268/2006 Sb., xx xxxx xxxxx:
1. V xxxxx x x xxxxxx xxxx xx slova "§18 písm. x), x), h), x), x) x x)" xxxxxxxxx xxxxx "§18 xxxx. 1 xxxx. x), b), g) x x)".
2. X §1 xxxx. x) xx slova "xxxxx, xxxxxxx x xxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx nebo více xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx, xxxxxxx xxxx rýže".
3. V §1 xxxx. x) se xxxxx "xxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxxx xxx, xxxxxxx a rýže".
4. X §1 xxxx. x) xx xxxxx "xxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxxx xxx".
5. V §1 xxxx. g) se xx slovo "xxxxxx" xxxxxxxx slova "a xxxxxxxxx".
6. X §5 xx slova "x prostorách" xxxxxxxxx xxxxx "ve větratelných xxxxxxxxxx".
7. X §6 xxxx. x) xx slova "x xxxxxxx 30" xxxxxxx.
8. Xxxxxxxx pod xxxxx x. 1 xx xxxxxx odkazu xx poznámku pod xxxxx xxxxxxx.
9. X §6 xxxx. x) xx xxxxx "xxxxxxxx xxxxxxxxx mouky" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxxxx xxxxx z xxxxxxx xxxx více xxxxx xxxxxxxx, xxxxxxx xxxx xxxx".
10. V §10 odst. 1 xx xxxxx "x xxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xx xxxxxxxxxxxx prostorách".
11. V §10 xxxx. 2 xx xxxxx "5" xxxxxxxxx xxxxxx "8".
12. X §10 xx xx konci textu xxxxxxxx 2 xxxxxxxx xxxxx ", xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx jiné xxxxxxxx xxxxxxxxxx".
13. X §11 xxxxxxx x) zní:
"x) xxxxxxx pekařský xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx, popřípadě xxxxxxx, ve xxxxx xxxx, bochníku xxxx xxxxxxx x výjimkou xxxxxxxxxxxx druhů chleba, x xxxxxxxxx nejméně 400 x x xxxxxxxx krájeného xxxxxx x netradičních xxxxx xxxxxx,".
14. X §11 xxxx. x) xx xx slovo "xxxxx" xxxxxxxx slova "xxxxx jiných xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx".
15. X §11 písm. x) se xx xxxxx "xxxxxxxxxx," xxxxxxxx xxxxx "ovocnou pomazánkou, xxxxxxxx xxxxxxxxxxx stabilními xxx běžných xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx,".
16. X §11 xx na xxxxx textu písmene x) xxxxxxxx slova "x xxxxxxx hmotnosti xxxxxxxxx mlýnských xxxxxxxx xxxxxxx".
17. X §11 xxxxxxx l) xxx:
"l) xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx výrobek, xxxxx obsahuje xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx ze xxxxxxx x xxxx xxxxx složku, xxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxx, xxxxxxxx, suché xxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxx nebo xxxxxxxx, x množství xxxxxxx 10 % x xxxxxxx hmotnosti xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, nebo xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxx pita chléb, xxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx nižší xxx 400 x, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 50% xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x jsou zpravidla xxxxxxx kvasem xxxx xxxxxxx,".
18. Xx §11 se vkládá xxxx §11x, který xxx:
"§11x
Xxx xxxxx xxxx vyhlášky xx xxxx xxxxxx
x) xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx z xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxxx technologií působením xxxxx x teploty,
x) xxxxxxxxx výrobkem xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx zvlhčených xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxx xxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx, rýže xxxx xxxxxxx x expanzní xxxxx xxxxxxxx zařízení xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx,
x) macesem xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xx hranatého xxxxx xxxxxxxx z xxxxxxxxxx těsta z xxxx a xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx,
x) knäckebrotem výrobek xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx tvaru xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx,
x) xxxxxxxx xxxxxxx nebalený xxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx výroby xx xxxxxxxx těsta xx xx xxxxxxx xx xxxxxxxx tepelnou xxxxxx, xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx úpravou xxxxxxx x prodloužení xxxxxxxxxxxx x xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx nejdéle xx 24 xxxxx xx xxxxxxx xx xxxxxxx tepelné xxxxxx,
x) čerstvým xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx běžné xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx těsta xx xx upečení xx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx k xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx x prodeji spotřebiteli xxxxxxx do 24 xxxxx xx upečení xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx,
x) xxxxxxxx xxxxxx pečivem nebalené xxxxx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx proces xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx xx xx xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx úpravu, xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx vedoucí x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx k prodeji xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx 24 xxxxx xx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx.".
19. X §13 xx xx xxxxx xxxxxxx x) tečka xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx x) x k), xxxxx xxxxx:
"x) u xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx byl v xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x spotřebiteli xx xxxxxxx x rozmrazeném xxxxx, se xxx, xxx xx výrobek xxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x blízkosti xxxxx výrobku xxxx "xxxxxxxxxx",
k) x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobku, xxxxx byl xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xx xxx, kde xx výrobek přímo xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, viditelně xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx "xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".".
20. X §16 se xx konci xxxxx xxxxxxx x) xxxxxxxx xxxxx ", xxxx xxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx pomocí xxxxxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx x dohotovená xxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxx nebo kusového xxxxx,".
21. V §16 xxxx. x) xx xxxxx "charakteristickým xxxxxxxxxx připravené xxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx" xxxxxxxxx slovy "vysokým xxxxxxx tuku připravené xxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, tvořené xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx těsta x xxxx, které xx tepelné xxxxxx xxxxxxxx charakteristické listování".
22. V §16 xx xx xxxxx xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxxxx čárkou a xxxxxxxx xx xxxxxxx x), které xxx:
"x) xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxx těsto x xxxxxxx obsahem xxxx xxxxxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, tvořené xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxx, xxxxx xx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx charakteristické xxxxxxxxx.".
23. V §18 xx na xxxxx xxxxxxx g) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx h), které xxx:
"x) x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx byl x xxxxxxx stavu xxxxxxx x spotřebiteli xx xxxxxxx k xxxxxxx x xxxxxxxxxxx stavu, xx xxx, kde xx výrobek xxxxx xxxxxxx k xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, viditelně xxxxxx x blízkosti xxxxx xxxxxxx údaj "xxxxxxxxxx".".
24. V §19 xxxx. 1 se xx xxxxx "xxxxxxxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx x".
25. §21 xxxxxx xxxxxxx zní:
"§21
Uvádění do xxxxx
(1) Xxxxxxxxx xxxxxxx se xxxxxxx xx oběhu xxx xxxxxxxxx xx 8 xX, x xxxxxxxx xxxxxxx uvedených x xxxxxxxx 2.
(2) Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxx x xxxxxxxx použití surovin xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx vedoucí x prodloužení trvanlivosti xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxx 8 xX, xx xxxxxxx xx xxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
(3) Xxxxx xx uvádějí xx oběhu xxx xxxxxxxxx xx 10 xX.".
26. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 2 zní:
"Xxxxxxx 2
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xx jakost xxxxx

Název mouky

Xxxxx

Xxxx x xxxx

xxxxxxxx

xxxx x xxxxxxxxxx odstínem

Xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxx pro xxxxx x dané xxxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

xxxxxxxx chlebová

xxxx xx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

xxxxxxxx xxxxxxxxx

hnědavý, xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxx odstín

xxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx)

xxxx

xxxxx xxxxx (xxxxxxxx)

šedobílá xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx
".
27. Xxxxxxx x. 6 xxx:
"Příloha x. 6 k xxxxxxxx č. 333/1997 Xx.
Smyslové, xxxxxxxxx x chemické xxxxxxxxx xx xxxxxx těstovin
Xxxxxxx 1
Xxxxxxxx xxxxxxxxx

Xxxxxx x xxxx

Odpovídají xxxxxxx xxxxx, spotřebitelské balení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx nad 1 %. Xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx, xxx xxxxxx. X xxxxxxxxxxx xxxxxxxx a x xxxxxxxx, xxx xxxxxxx xxxxxxx je xxxxxxx xxxxx (xxxx. x xxx. xxxxxxxxx), xxxx xxx povrch xxxxx xxxxx x xxxxxx. Xxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxx 10 %. Těstoviny se xxx dodržení podmínek xxxxxxxxx v návodu xxxxxxxxxxx, nejsou xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxx xxxx x xx xxxxxxx.

Xxxxx

Xxxxxx, rovnoměrná x xxxxxxx odstínech žluté, x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx použitých xxxxx, x semolinových xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx žluté, u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx surovinám xxxx xxxxxxxxx xxxxxx nebo xxxxxx určeným x xxxxxxxxxxx.

Vůně a xxxx xx xxxxxxx

Xxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx.
Xxxxxxx 2
Fyzikální x xxxxxxxx požadavky


xxxxxxxxx

xxxxxxx

xxxxxxx

Xxxxxxx

- xxxxxx

-

13 %

- nesušené

20 %

-

- xxxxxxxx

20 %

38 %

- xxxxxx vakuově či x inertní xxxxxxxxx

20 %

38 %
".
28. Xxxxxxx č. 8 x 9 xxxxx:
"Xxxxxxx x. 8 x vyhlášce x. 333/1997 Sb.
Xxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xx xxxxx x xxxxxxx

Xxxx

Xxxxxxx

chléb / čerstvý xxxxx

xxxxxxxx
žitný
xxxxx xxxxxxxx
xxxxxxxx xxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx

xxxxx pečivo / xxxxxxx běžné xxxxxx

xxxxxxxx
xxxxx
xxxxx xxxxxxxx
pšenično žitné
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx
speciální

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx jemné xxxxxx


xxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxx
xxxxxxx
perníky
xxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxxx xxxxxxx
knäckebrot
xxxxxxxxxx xxxxxx
extrudované xxxxxxx
xxxxxxxx výrobky
xxxxxx
xxxxxxx
Xxxxxxx x. 9 k xxxxxxxx č. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxxx xx xxxxxx pekařských xxxxxxx


Xxxxxx a xxxx

Kůrka, xxxxxx

Xxxxxxx

Vůně x xxxx

xxxxx / xxxxxxx chléb

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx, bez xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx propečená, xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxxxx

chlebová
xxxxxxxx

běžné xxxxxx / čerstvé běžné xxxxxx

xxxxxxxxxx formované xxxxxxx

zlatohnědé barvy, xxxxx, xxxxxxx, bez xxxxxxxx xxxxxxxx střídky

xxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxxxx

xxxxxxxx
xxxxxxxx

xxxxx xxxxxx / čerstvé jemné xxxxxx x xxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxx xxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx barvy, bez xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx propečená, xxxxxxxx, xxxxxx, pružná

xxxxx, xxxxxxxx příjemná, x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

xxxxx pečivo / xxxxxxx xxxxx xxxxxx x listového x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx formovaný, xxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx barvy, xxx xxxxxxxxx obnažené xxxxxxx (x xxxxxxxx xxxx), xxxxxxx strupovitý povrch

xxxxxxxxx, x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, u kynutého xxxxx dutiny nejsou xx xxxxxx, u xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxx náplň

xxxxxxxx, xxxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxxxx složek xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

jemné xxxxxx /xxxxx xxxxxx x xxxxxx xxx xxxx xxxxxxxxx xxxx

xxxxxxxxxx formované

charakteristické xxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (s xxxxxxxx xxxx), xxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxx

dobře xxxxxxxxx

xxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

trvanlivé xxxxxx kromě xxxxxxx, xxxxxxx, xxxxxxx

typická xxxxx


xxxxxx, x laminovaných výrobků xxxxxxxxxx xxx

xxxxxxxx xxx xxxxxxx

xxxxxxx

xxxxxxxxxx dle formy

xxxxxx xxxxx

křehká

xxxxx

oplatky

xxx xxxxx

xxxxxx xxxxx xxxxx

xxxxxx

xxxxxxxx xxx použitých xxxxxx

xxxxxx

dle formy

xxxxxxxx, xxxxx

xxxxxx

xxx xxxxxx

extrudované xxxxxxx

pravidelný xxx xxxxxxx xxxxx

charakteristický xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxx, xxxxxxxx

pečivová, xxxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxx pachů x xxxxxxxx

xxxxxxxx výrobky

xxxxxxxxxx dle xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx pufovanými xxxx

xxxxxxxx, příjemná x příchutí xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxxxx x příchutí
".
29. Xxxxxxx x. 12 xxx:
"Xxxxxxx x. 12 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxx
(1) Náplně xxxx xxx xxxxxxxxxxx zabarvení, xxxxx xxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x celém xxxxxx xxxxx.
(2) Vůně x xxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxx, xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxx cizích xxxxx x příchutí, xxxx xxxxx xxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxx charakteristickou vlastností xxxx xxxxxx.
(3) Xxxxxxxx xxxxxxx, xxx xx xxxxxxxx či xxxxxxxx xxxxxxxxxxx výrobku, xxxx xxx xxxxx xxxxxxxxx, xxxxx xxx xxxxxxxxx, xxxx xxxx x xxxx musí xxx xxxxxxxx, odpovídající xxxxx x použitým xxxxxxxxx.".
Xx. XXX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Potraviny xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx vyhlášky, xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx touto vyhláškou, xx xxxxxxxx podle xxxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisů x xxxxx xx xxxxxx xx oběhu xx dobu 9 xxxxxx ode xxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx.
Čl. XX
Xxxxxxxx
Xxxx vyhláška xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. xxxxx 2012.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx v. r.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 182/2012 Xx. xxxxx xxxxxxxxx dnem 1.8.2012.
Xxxxxx xxxxxxx x. 182/2012 Xx. byl zrušen xxxxxxx xxxxxxxxx č. 18/2020 Sb. x xxxxxxxxx od 1.2.2020.
Xxxxx jednotlivých xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v odkazech xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx předpisu.