Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.01.2020.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.08.2012 do 31.01.2020.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 333/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mlýnské obilné výrobky, těstoviny, pekařské výrobky a cukrářské výrobky a těsta, ve znění pozdějších předpisů

182/2012 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. III
Účinnost Čl. IV
182
VYHLÁŠKA
xx xxx 23. xxxxxx 2012,
xxxxxx xx xxxx xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.,
xxxxxx se xxxxxxx §18 písm. a), x), x), x), x) a k) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích x x xxxxx x doplnění některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxx obilné xxxxxxx, xxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx, xx xxxxx pozdějších xxxxxxxx
Xxxxxxxxxxxx zemědělství xxxxxxx xxxxx §18 xxxx. 1 xxxx. x), b), x) x h) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx výrobcích a x xxxxx x xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, ve xxxxx xxxxxx č. 119/2000 Xx., zákona č. 306/2000 Xx., zákona x. 146/2002 Xx., xxxxxx x. 274/2003 Xx., xxxxxx x. 316/2004 Xx. x xxxxxx x. 120/2008 Xx.:
Xx. X
Xxxx vyhláška xxxx oznámena x xxxxxxx se xxxxxxxx Xxxxxxxxxx parlamentu a Xxxx 98/34/ES xx xxx 22. června 1998 x xxxxxxx xxxxxxxxxxx informací x xxxxxxx xxxxxxxxxxx norem x xxxxxxxx x xxxxxxxx pro xxxxxx xxxxxxxxxx společnosti, xx xxxxx xxxxxxxx 98/48/XX.
Čl. XX
Xxxxxxxx č. 333/1997 Sb., xxxxxx xx provádí §18 xxxx. x), x), x), x), j) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x potravinách x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x změně a xxxxxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, pro xxxxxxx xxxxxx výrobky, xxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx, ve znění xxxxxxxx x. 93/2000 Xx. a xxxxxxxx x. 268/2006 Sb., xx xxxx xxxxx:
1. X xxxxx x v úvodní xxxx xx xxxxx "§18 xxxx. a), x), x), x), x) a k)" xxxxxxxxx xxxxx "§18 xxxx. 1 písm. x), x), x) x x)".
2. X §1 písm. x) se xxxxx "xxxxx, xxxxxxx a xxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx xxxx více xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx, xxxxxxx xxxx xxxx".
3. X §1 xxxx. x) xx xxxxx "xxxxx" nahrazuje xxxxx "obilných zrn, xxxxxxx x rýže".
4. X §1 xxxx. x) xx xxxxx "obilí" nahrazuje xxxxx "xxxxxxxx xxx".
5. X §1 xxxx. x) se xx xxxxx "obilné" xxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxxxx".
6. X §5 se xxxxx "x xxxxxxxxxx" nahrazují xxxxx "ve větratelných xxxxxxxxxx".
7. X §6 písm. x) xx slova "a xxxxxxx 30" xxxxxxx.
8. Xxxxxxxx pod xxxxx č. 1 xx včetně odkazu xx poznámku xxx xxxxx xxxxxxx.
9. X §6 xxxx. x) xx xxxxx "xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxxxx xxxxx x jednoho xxxx více xxxxx xxxxxxxx, xxxxxxx nebo xxxx".
10. V §10 odst. 1 xx xxxxx "v xxxxxxxxxx" nahrazují xxxxx "xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".
11. X §10 xxxx. 2 xx xxxxx "5" nahrazuje xxxxxx "8".
12. X §10 xx xx konci textu xxxxxxxx 2 doplňují xxxxx ", xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx uchovávání".
13. X §11 xxxxxxx x) xxx:
"b) xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx kvasem, xxxxxxxxx xxxxxxx, ve xxxxx xxxx, xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx, x xxxxxxxxx xxxxxxx 400 x x xxxxxxxx xxxxxxxxx chleba x netradičních xxxxx xxxxxx,".
14. X §11 písm. x) xx za slovo "xxxxx" vkládají xxxxx "xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx".
15. X §11 písm. x) xx za xxxxx "xxxxxxxxxx," xxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxx mikrobiálně xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx podmínkách xxxxxxxxxx,".
16. V §11 se xx xxxxx xxxxx xxxxxxx x) doplňují xxxxx "x xxxxxxx hmotnosti xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx".
17. V §11 písmeno x) xxx:
"x) speciálním xxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx obsahuje xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx ze xxxxxxx x xxxx xxxxx xxxxxx, zejména xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxx, x xxxxxxxx nejméně 10 % x xxxxxxx hmotnosti xxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků, nebo xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxx xxxx chléb, xxxxxxx chléb xxxxx xxxxxxx xxxxx chleba xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxx 400 x, které xxxxxxxx xxxxxxx 50% xxxxx xxxxxxxxx výrobků x xxxx zpravidla xxxxxxx xxxxxx nebo xxxxxxx,".
18. Xx §11 se xxxxxx xxxx §11x, xxxxx xxx:
"§11x
Pro xxxxx xxxx xxxxxxxx xx dále xxxxxx
x) xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vyrobený z xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx,
x) xxxxxxxxx výrobkem xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxx xxxx botanických xxxxx xxxxxxxx, rýže nebo xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx zařízení xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx,
c) xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx z xxxxxxxxxx těsta x xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx,
x) knäckebrotem xxxxxxx xxxxxx konzistence x xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx tvaru xxxxxxxxx vyrobený xxxxxxxx xxxxxxx,
x) xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx, xxxxx celý xxxxxxxxxxxxx xxxxxx výroby od xxxxxxxx xxxxx xx xx upečení xx xxxxxxxx xxxxxxxx úpravu, xxxxxx uvedení xx xxxxx, nebyl přerušen xxxxxxxxx nebo xxxxx xxxxxxxxxxxxxx úpravou xxxxxxx x prodloužení trvanlivosti x xxxxx je xxxxxxx nabízen x xxxxxxx spotřebiteli xxxxxxx xx 24 hodin xx xxxxxxx či xxxxxxx tepelné úpravě,
x) čerstvým xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx, xxxxx celý xxxxxxxxxxxxx proces výroby xx xxxxxxxx xxxxx xx xx xxxxxxx xx obdobnou xxxxxxxx xxxxxx, včetně uvedení xx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx nebo xxxxx technologickou xxxxxxx xxxxxxx k prodloužení xxxxxxxxxxxx x xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx x prodeji xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx 24 xxxxx xx upečení xx obdobné tepelné xxxxxx,
x) čerstvým xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx, jehož xxxx technologický proces xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx xx po xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx úpravu, xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx k xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxx xx zároveň xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx do 24 xxxxx po xxxxxxx či obdobné xxxxxxx xxxxxx.".
19. X §13 xx xx konci xxxxxxx x) xxxxx nahrazuje xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx x) x x), která xxxxx:
"j) x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxx x xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx, xx xxx, xxx je výrobek xxxxx xxxxxxx k xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx "xxxxxxxxxx",
k) x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobku, xxxxx xxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xx xxx, xxx xx xxxxxxx přímo xxxxxxx k xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx umístí x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx údaj "xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".".
20. X §16 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxx x) xxxxxxxx xxxxx ", xxxx xxx výrobky, xxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxx pomocí náplní, xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx,".
21. V §16 písm. x) xx xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx kypřících prostředků" xxxxxxxxx slovy "xxxxxxx xxxxxxx tuku připravené xxx xxxxxxx kypřicích xxxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxx, xxxxx xx xxxxxxx úpravě xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx".
22. X §16 xx na konci xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx nebo xxx xxxxxxxxxx xxxxx s xxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, tvořené xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx kynutého xxxxx a tuku, xxxxx xx xxxxxxx xxxxxx vykazuje xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx.".
23. X §18 xx xx xxxxx xxxxxxx g) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx se xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"h) u xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx výrobku, xxxxx xxx v xxxxxxx xxxxx zmrazen x spotřebiteli xx xxxxxxx k prodeji x xxxxxxxxxxx xxxxx, xx tam, kde xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx k prodeji xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx názvu xxxxxxx xxxx "xxxxxxxxxx".".
24. X §19 xxxx. 1 xx xx xxxxx "xxxxxxxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx x".
25. §21 xxxxxx nadpisu zní:
"§21
Xxxxxxx xx xxxxx
(1) Xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xx xxxxx při xxxxxxxxx xx 8 xX, x xxxxxxxx xxxxxxx uvedených v xxxxxxxx 2.
(2) Xxxxxxxxx výrobky xxxxxx, xxxxx xxxx v xxxxxxxx použití xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx úpravy vedoucí x xxxxxxxxxxx trvanlivosti xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxxx při xxxxxxxxx xxx 8 xX, xx uvádějí xx xxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobcem.
(3) Xxxxx xx xxxxxxx xx oběhu při xxxxxxxxx xx 10 xX.".
26. X xxxxxxx č. 2 xxxxxxx 2 zní:
"Xxxxxxx 2
Xxxxxxxx xxxxxxxxx na xxxxxx xxxxx

Xxxxx mouky

Xxxxx

Xxxx x xxxx

pšeničná

bílá x nažloutlým xxxxxxxx

Xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxx x xxxx xxxxxxxxx, bez xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx

xxxxxxxx xxxxxxxx

xxxx xx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxx, načervenalý xxxx xxxxxxxxxxxx odstín

xxxxx xxxxxx (výražková)

xxxx

xxxxx tmavá (xxxxxxxx)

xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx odstínem
".
27. Xxxxxxx x. 6 xxx:
"Příloha x. 6 x xxxxxxxx č. 333/1997 Xx.
Smyslové, fyzikální x xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxx
Xxxxxxx 1
Smyslové xxxxxxxxx

Xxxxxx x xxxx

Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx, spotřebitelské xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx těstovin xxx 1 %. Xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx, xxx xxxxxx. X xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxxxxx, xxx xxxxxxx xxxxxxx je tvořena xxxxx (xxxx. x xxx. xxxxxxxxx), xxxx xxx xxxxxx xxxxx xxxxx x xxxxxx. Xxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxx 10 %. Těstoviny se xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxx xxxxxxxxxxx, nejsou lepkavé x xxxxxxxxxxx si xxxx xxxx x xx uvaření.

Xxxxx

Xxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxxx odstínech žluté, x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx použitých xxxxx, x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx jantarová xxxx x různých xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx, x xxxxxxxxx druhů odpovídá xxxxxxxx xxxxxxxxx nebo xxxxxxxxx látkám nebo xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx.

Vůně x xxxx xx uvaření

Xxxxxxxx, těstovinová, odpovídající xxxxxxxx surovinám.
Tabulka 2
Fyzikální x xxxxxxxx xxxxxxxxx


xxxxxxxxx

nejméně

xxxxxxx

Xxxxxxx

- sušené

-

13 %

- xxxxxxxx

20 %

-

- xxxxxxxx

20 %

38 %

- xxxxxx xxxxxxx xx x xxxxxxx atmosféře

20 %

38 %
".
28. Xxxxxxx x. 8 x 9 xxxxx:
"Xxxxxxx č. 8 x xxxxxxxx č. 333/1997 Xx.
Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx na xxxxx a xxxxxxx

Xxxx

Xxxxxxx

chléb / čerstvý chléb

xxxxxxxx
xxxxx
xxxxx xxxxxxxx
pšenično xxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx xxxxx xxxxxx

xxxxxxxx
xxxxx
žitno xxxxxxxx
xxxxxxxx xxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx
speciální

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx jemné xxxxxx


xxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxx
xxxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxx
preclíky
trvanlivé xxxxxxx
knäckebrot
xxxxxxxxxx xxxxxx
extrudované xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxx
xxxxxxx
Xxxxxxx x. 9 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxx výrobků


Vzhled x xxxx

Kůrka, povrch

Xxxxxxx

Xxxx a xxxx

chléb / xxxxxxx xxxxx

pravidelně xxxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx střídky

xxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx, stejnorodá

chlebová
xxxxxxxx

xxxxx xxxxxx / čerstvé xxxxx xxxxxx

xxxxxxxxxx formované xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxxxx, xxxxx, křupavá, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx propečená, xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxxxx

xxxxxxxx
xxxxxxxx

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx jemné xxxxxx x kynutého xxxxx

xxxxxxxxxx formované, xxxxxxx nebo xxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx propečená, xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxx

xxxxx, xxxxxxxx příjemná, s xxxxxxxx xxxxxxxxx složek

xxxxx pečivo / xxxxxxx jemné xxxxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx, klenutý

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, bez xxxxxxxxx xxxxxxxx střídky (x výjimkou řezů), xxxxxxx xxxxxxxxxx povrch

xxxxxxxxx, x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, u xxxxxxxx xxxxx xxxxxx nejsou xx xxxxxx, x xxxxxxxx výrobků na xxxx viditelná xxxxx

xxxxxxxx, příjemná x xxxxxxxx xxxxxxxxx složek xxx xxxxxx pachů x xxxxxxxx

xxxxx xxxxxx /xxxxx xxxxxx x xxxxxx xxx xxxx xxxxxxxxx těst

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, xxx zřetelně xxxxxxxx střídky (x xxxxxxxx xxxx), xxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxx

dobře xxxxxxxxx

xxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx surovinám

xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx, xxxxxxx, xxxxxxx

xxxxxxx xxxxx


křehká, x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx lom

xxxxxxxx xxx přísady

xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxx xxxxx

xxxxxx xxxxx

xxxxxx

xxxxx

xxxxxxx

dle xxxxx

xxxxxx otisk xxxxx

xxxxxx

xxxxxxxx xxx použitých xxxxxx

xxxxxx

xxx xxxxx

xxxxxxxx, xxxxx

xxxxxx

xxx přísad

xxxxxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx formy

charakteristický xxxxxxxxxxxx použitým xxxxxxxxx

xxxxxx, xxxxxxxx

xxxxxxxx, xxxxxxxx x příchutí xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxx pachů x xxxxxxxx

pufované xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx odpovídající xxxxxxxx xxxxxxxxx

křehká, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx pufovanými xxxx

pečivová, příjemná x příchutí přidaných xxxxxx bez xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx
".
29. Xxxxxxx x. 12 xxx:
"Xxxxxxx x. 12 x vyhlášce x. 333/1997 Xx.
Požadavky xx xxxxxx cukrářských xxxxxxx x náplní
(1) Xxxxxx xxxx xxx stejnoměrné xxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxx xxx rovnoměrně xxxxxxxxxx x celém objemu xxxxx.
(2) Xxxx x chuť xxxxxx x xxxxxxxxxxx zdobení xxxx xxx xxxxxxxx, xx použitých xxxxxxxxxx, xxx xxxxxx pachů x xxxxxxxx, xxxx xxxxx xxx nakyslá xxxx xxxxxxxx, pokud xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx vlastností xxxx xxxxxx.
(3) Xxxxxxxx xxxxxxx, xxx xx xxxxxxxx či xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxx xxx xxxxx xxxxxxxxx, xxxxx xxx xxxxxxxxx, xxxx vůně x xxxx xxxx xxx příjemné, xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx.".
Čl. XXX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x označené xxxxx dnem xxxxxx xxxxxxxxx této xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx požadavkům xxxxxxxxxx xxxxx vyhláškou, xx posuzují podle xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xx xxxxxx xx xxxxx xx xxxx 9 xxxxxx ode xxx xxxxxx xxxxxxxxx této xxxxxxxx.
Čl. IV
Xxxxxxxx
Xxxx vyhláška xxxxxx účinnosti dnem 1. xxxxx 2012.
Xxxxxxx:
Ing. Xxxxx x. x.

Informace
Právní předpis x. 182/2012 Xx. xxxxx xxxxxxxxx dnem 1.8.2012.
Xxxxxx xxxxxxx x. 182/2012 Xx. byl xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 18/2020 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.2.2020.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x odkazech xxxx xxxxxxxxxxxxx, pokud xx xxxx netýká xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.