Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.01.2020.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.08.2012 do 31.01.2020.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 333/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mlýnské obilné výrobky, těstoviny, pekařské výrobky a cukrářské výrobky a těsta, ve znění pozdějších předpisů

182/2012 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. III
Účinnost Čl. IV
182
XXXXXXXX
xx dne 23. xxxxxx 2012,
kterou xx xxxx xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.,
xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. a), x), x), i), x) a x) xxxxxx č. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x tabákových xxxxxxxxx x o změně x doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, pro xxxxxxx xxxxxx výrobky, xxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx, xx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 xxxx. 1 xxxx. x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x potravinách a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x změně a xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx xxxxxx x. 119/2000 Xx., xxxxxx č. 306/2000 Xx., zákona x. 146/2002 Xx., xxxxxx č. 274/2003 Xx., xxxxxx č. 316/2004 Sb. x xxxxxx č. 120/2008 Xx.:
Čl. I
Tato xxxxxxxx xxxx oznámena x xxxxxxx xx směrnicí Xxxxxxxxxx parlamentu x Xxxx 98/34/ES xx xxx 22. xxxxxx 1998 o xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx technických xxxxx x předpisů a xxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xx xxxxx směrnice 98/48/XX.
Xx. II
Xxxxxxxx č. 333/1997 Sb., xxxxxx xx provádí §18 xxxx. x), d), x), i), x) x x) zákona x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx některých souvisejících xxxxxx, pro mlýnské xxxxxx výrobky, xxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxx, xx xxxxx xxxxxxxx x. 93/2000 Xx. x xxxxxxxx x. 268/2006 Xx., xx mění xxxxx:
1. X xxxxx x x úvodní xxxx se slova "§18 xxxx. x), x), x), x), x) x k)" xxxxxxxxx slovy "§18 xxxx. 1 xxxx. x), x), x) x x)".
2. X §1 xxxx. x) se xxxxx "xxxxx, xxxxxxx x xxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx nebo xxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx, xxxxxxx xxxx xxxx".
3. V §1 xxxx. x) se xxxxx "xxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxxx xxx, xxxxxxx x xxxx".
4. V §1 xxxx. c) se xxxxx "obilí" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxxx xxx".
5. V §1 xxxx. g) xx xx xxxxx "xxxxxx" xxxxxxxx slova "a xxxxxxxxx".
6. V §5 xx xxxxx "x xxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".
7. V §6 písm. x) xx slova "x xxxxxxx 30" xxxxxxx.
8. Poznámka xxx xxxxx x. 1 xx xxxxxx xxxxxx xx poznámku pod xxxxx zrušuje.
9. X §6 xxxx. x) xx slova "xxxxxxxx celozrnné xxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxxxx xxxxx z jednoho xxxx více druhů xxxxxxxx, pohanky xxxx xxxx".
10. V §10 xxxx. 1 xx xxxxx "x xxxxxxxxxx" nahrazují xxxxx "xx xxxxxxxxxxxx prostorách".
11. X §10 xxxx. 2 xx xxxxx "5" xxxxxxxxx xxxxxx "8".
12. X §10 xx xx konci textu xxxxxxxx 2 xxxxxxxx xxxxx ", xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx".
13. X §11 písmeno x) zní:
"x) xxxxxxx pekařský xxxxxxx xxxxxxx kvasem, xxxxxxxxx xxxxxxx, xx xxxxx xxxx, bochníku xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx druhů chleba, x hmotnosti xxxxxxx 400 x s xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x netradičních xxxxx xxxxxx,".
14. V §11 xxxx. c) xx xx slovo "xxxxx" vkládají slova "xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx".
15. X §11 písm. x) se xx xxxxx "xxxxxxxxxx," vkládají xxxxx "xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxxxxx stabilními xxx běžných xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx,".
16. X §11 xx xx xxxxx xxxxx písmene x) xxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx".
17. X §11 xxxxxxx x) xxx:
"x) xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxx výrobek, xxxxx obsahuje xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx x xxxx xxxxx xxxxxx, zejména xxxxxxxxx, olejniny, xxxxxxxxx, xxxxxxxx, suché xxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxx nebo xxxxxxxx, x xxxxxxxx nejméně 10 % z xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxx xxxx xxxxx, xxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx o xxxxxxxxx xxxxx než 400 x, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 50% xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx kvasem nebo xxxxxxx,".
18. Za §11 se xxxxxx xxxx §11a, který xxx:
"§11x
Xxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxx xxxxxx
x) extrudovaným xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx z xxxxxxxxx obilných xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx působením xxxxx a teploty,
x) xxxxxxxxx výrobkem xxxxxxx xxxxxxxx z xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxx xxxx xxxxxxxxxxx druhů xxxxxxxx, xxxx xxxx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx,
c) xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx výrobek xxxxxxxx či hranatého xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx a pšeničné xxxxx tepelnou xxxxxxx,
x) xxäxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx obilných xxxxxxx x dalších xxxxxxx xxxxxxx ve xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx,
x) čerstvým xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx xx xx xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx úpravu, xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx jinou xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx k xxxxxxx spotřebiteli xxxxxxx xx 24 xxxxx xx upečení xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx,
x) xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx běžné xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx proces xxxxxx xx přípravy xxxxx xx po upečení xx obdobnou tepelnou xxxxxx, xxxxxx xxxxxxx xx oběhu, nebyl xxxxxxxx zmrazením xxxx xxxxx technologickou úpravou xxxxxxx k prodloužení xxxxxxxxxxxx x xxxxx xx xxxxxxx nabízeno x xxxxxxx spotřebiteli xxxxxxx do 24 xxxxx xx xxxxxxx xx xxxxxxx tepelné xxxxxx,
x) xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx pečivo, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx proces xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx až xx xxxxxxx či obdobnou xxxxxxxx xxxxxx, včetně xxxxxxx xx oběhu, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx jinou technologickou xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx trvanlivosti x xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx nejdéle xx 24 xxxxx xx xxxxxxx či obdobné xxxxxxx úpravě.".
19. X §13 xx xx konci xxxxxxx x) tečka xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx j) x k), která xxxxx:
"x) x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx byl v xxxxxxx xxxxx zmrazen x xxxxxxxxxxxx xx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx, xx xxx, xxx je xxxxxxx xxxxx xxxxxxx k xxxxxxx spotřebiteli, viditelně xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxx výrobku údaj "xxxxxxxxxx",
x) x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxx dokončen xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xx xxx, kde xx výrobek xxxxx xxxxxxx k xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx umístí x xxxxxxxxx názvu xxxxxxx xxxx "ze xxxxxxxxxx polotovaru".".
20. X §16 xx xx xxxxx textu xxxxxxx x) xxxxxxxx xxxxx ", xxxx xxx výrobky, xxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxx xxxxx vytvořená pomocí xxxxxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx,".
21. X §16 písm. j) xx slova "xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx připravené xxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx xxxxxxx tuku xxxxxxxxxx xxx použití xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, tvořené xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx těsta x xxxx, které xx tepelné úpravě xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx".
22. X §16 xx xx xxxxx xxxxxxx x) tečka xxxxxxxxx čárkou x xxxxxxxx se xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx též xxxxxxxxxx těsto s xxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx s použitím xxxxxxxxx prostředků, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx vrstvami xxxxxxxx xxxxx a xxxx, xxxxx xx xxxxxxx xxxxxx vykazuje charakteristické xxxxxxxxx.".
23. X §18 xx na xxxxx xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxxxx čárkou x xxxxxxxx se xxxxxxx x), které xxx:
"h) x xxxxxxxxxx cukrářského xxxxxxx, xxxxx xxx v xxxxxxx xxxxx zmrazen x spotřebiteli je xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xx xxx, xxx xx výrobek xxxxx xxxxxxx x prodeji xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx "xxxxxxxxxx".".
24. V §19 xxxx. 1 xx xx xxxxx "xxxxxxxxxxx" xxxxxxxx slova "xxxxxxx x".
25. §21 xxxxxx nadpisu xxx:
"§21
Uvádění do xxxxx
(1) Xxxxxxxxx xxxxxxx se xxxxxxx xx xxxxx xxx xxxxxxxxx xx 8 xX, s výjimkou xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx 2.
(2) Xxxxxxxxx výrobky balené, xxxxx xxxx v xxxxxxxx použití xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x fyzikálně-chemicky xxxxxxxx xxx teplotách xxx 8 oC, xx xxxxxxx xx xxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
(3) Xxxxx se xxxxxxx xx xxxxx při xxxxxxxxx xx 10 xX.".
26. X xxxxxxx č. 2 xxxxxxx 2 zní:
"Xxxxxxx 2
Xxxxxxxx xxxxxxxxx na jakost xxxxx

Xxxxx xxxxx

Xxxxx

Vůně a xxxx

xxxxxxxx

xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxx x xxxx xxxxxxxxx, bez xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

xxxxxxxx chlebová

xxxx xx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx odstínem

xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxx odstín

xxxxx světlá (výražková)

xxxx

xxxxx tmavá (xxxxxxxx)

xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx odstínem
".
27. Xxxxxxx x. 6 xxx:
"Příloha x. 6 x xxxxxxxx č. 333/1997 Xx.
Smyslové, xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xx jakost xxxxxxxx
Xxxxxxx 1
Xxxxxxxx xxxxxxxxx

Xxxxxx x xxxx

Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx příměs jiných xxxxx xxxxxxxx xxx 1 %. Xxxxxx xxxxxx, kompaktní, xxx xxxxxx. X válcovaných xxxxxxxx x x xxxxxxxx, kde xxxxxxx xxxxxxx xx tvořena xxxxx (např. x xxx. xxxxxxxxx), může xxx xxxxxx mírně xxxxx x xxxxxx. Xxxxx zlomků xxxx xxx xxxxxxxxx 10 %. Xxxxxxxxx se xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx v návodu xxxxxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxx tvar x xx xxxxxxx.

Barva

Xxxxxx, rovnoměrná x xxxxxxx odstínech žluté, x xxxxxxxxx těstovin xxxxxxxxxxxx počtu xxxxxxxxx xxxxx, x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx tmavších xxxxxxxxx žluté, x xxxxxxxxx druhů xxxxxxxx xxxxxxxx surovinám nebo xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx.

Xxxx x xxxx xx uvaření

Xxxxxxxx, těstovinová, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx.
Xxxxxxx 2
Fyzikální a xxxxxxxx požadavky


xxxxxxxxx

nejméně

nejvýše

Xxxxxxx

- xxxxxx

-

13 %

- xxxxxxxx

20 %

-

- xxxxxxxx

20 %

38 %

- xxxxxx xxxxxxx xx x inertní xxxxxxxxx

20 %

38 %
".
28. Xxxxxxx č. 8 x 9 znějí:
"Xxxxxxx x. 8 x xxxxxxxx č. 333/1997 Xx.
Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx na xxxxx a xxxxxxx

Xxxx

Xxxxxxx

xxxxx / xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxx
xxxxx
xxxxx xxxxxxxx
pšenično xxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx běžné pečivo

xxxxxxxx
xxxxx
xxxxx xxxxxxxx
xxxxxxxx xxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx

xxxxx pečivo / xxxxxxx xxxxx xxxxxx


xxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxx xx šlehaných xxxx
oplatky
xxxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxxx
trvanlivé xxxxxxx
xxäxxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxx
extrudované výrobky
xxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxx
xxxxxxx
Příloha x. 9 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxxx na xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx


Xxxxxx a xxxx

Xxxxx, xxxxxx

Xxxxxxx

Xxxx x xxxx

xxxxx / xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx klenutý

xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx, bez xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxxxx

xxxxxxxx
xxxxxxxx

xxxxx pečivo / xxxxxxx xxxxx xxxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxxxx, xxxxx, xxxxxxx, bez xxxxxxxx xxxxxxxx střídky

xxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxxxx

pečivová
xxxxxxxx

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx xxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx formované, xxxxxxx xxxx xxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx barvy, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx střídky

xxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx, pružná

xxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxx, x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx jemné xxxxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx, klenutý

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxxx střídky (x xxxxxxxx xxxx), xxxxxxx xxxxxxxxxx povrch

xxxxxxxxx, x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, u kynutého xxxxx xxxxxx nejsou xx závadu, u xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxx viditelná náplň

xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxx pachů x příchutí

xxxxx xxxxxx /xxxxx xxxxxx x xxxxxx než xxxx uvedených xxxx

xxxxxxxxxx formované

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, bez zřetelně xxxxxxxx střídky (x xxxxxxxx xxxx), případně x xxxxxxx xx xxxxxxxx

xxxxx propečená

xxxxxxxx, pečivová, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx surovinám

trvanlivé xxxxxx xxxxx sušenek, xxxxxxx, xxxxxxx

typická xxxxx


křehká, x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx

xxxxxxxx xxx přísady

xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxx xxxxx

xxxxxx xxxxx

xxxxxx

xxxxx

xxxxxxx

xxx xxxxx

křehký xxxxx xxxxx

xxxxxx

xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx přísad

xxxxxx

xxx formy

xxxxxxxx, čistý

vláčná

xxx xxxxxx

xxxxxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx dle xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxx, xxxxxxxx

pečivová, xxxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxx použité xxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxx, xxxxxxx jednotlivými xxxxxxxxxx xxxx

pečivová, xxxxxxxx x příchutí přidaných xxxxxx xxx cizích xxxxx x příchutí
".
29. Xxxxxxx x. 12 xxx:
"Xxxxxxx x. 12 x vyhlášce č. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx
(1) Xxxxxx musí xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxx součásti xxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxx xxxxx.
(2) Vůně x xxxx xxxxxx x povrchových xxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxx, xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxx cizích pachů x xxxxxxxx, chuť xxxxx xxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx nebo xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxx.
(3) Xxxxxxxx xxxxxxx, jež xx základem xx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxx xxx xxxxx xxxxxxxxx, nesmí být xxxxxxxxx, xxxx xxxx x xxxx musí xxx příjemné, xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx.".
Čl. XXX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx nabytí xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx, xxxxx nevyhovují xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx, xx posuzují xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisů x mohou xx xxxxxx do oběhu xx xxxx 9 xxxxxx xxx xxx xxxxxx xxxxxxxxx této xxxxxxxx.
Čl. XX
Xxxxxxxx
Tato xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx dnem 1. srpna 2012.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx x. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 182/2012 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.8.2012.
Xxxxxx xxxxxxx č. 182/2012 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 18/2020 Sb. x xxxxxxxxx od 1.2.2020.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx právních xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx aktualizováno, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.