Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.01.2020.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.08.2012 do 31.01.2020.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 333/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mlýnské obilné výrobky, těstoviny, pekařské výrobky a cukrářské výrobky a těsta, ve znění pozdějších předpisů

182/2012 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. III
Účinnost Čl. IV
182
VYHLÁŠKA
xx dne 23. xxxxxx 2012,
xxxxxx xx xxxx vyhláška x. 333/1997 Xx.,
xxxxxx se xxxxxxx §18 písm. x), x), h), x), x) a k) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x o xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, pro xxxxxxx obilné výrobky, xxxxxxxxx, xxxxxxxx výrobky x xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx, xx xxxxx pozdějších xxxxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 xxxx. 1 písm. x), x), x) x x) zákona x. 110/1997 Xx., x potravinách x xxxxxxxxxx výrobcích x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx znění xxxxxx x. 119/2000 Xx., xxxxxx č. 306/2000 Xx., zákona x. 146/2002 Xx., xxxxxx x. 274/2003 Xx., xxxxxx x. 316/2004 Xx. x xxxxxx x. 120/2008 Xx.:
Xx. I
Tato xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx x xxxxxxx se směrnicí Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a Xxxx 98/34/ES xx xxx 22. června 1998 x xxxxxxx xxxxxxxxxxx informací v xxxxxxx xxxxxxxxxxx norem x předpisů a xxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxxxx 98/48/ES.
Čl. XX
Xxxxxxxx č. 333/1997 Sb., kterou xx xxxxxxx §18 xxxx. a), x), x), x), j) x k) xxxxxx x. 110/1997 Sb., x potravinách x xxxxxxxxxx výrobcích a x změně x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, pro xxxxxxx xxxxxx výrobky, xxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx, xx xxxxx xxxxxxxx x. 93/2000 Xx. a xxxxxxxx x. 268/2006 Xx., xx xxxx takto:
1. X xxxxx x v úvodní xxxx xx xxxxx "§18 písm. x), x), x), i), x) x x)" xxxxxxxxx xxxxx "§18 xxxx. 1 xxxx. x), b), x) x h)".
2. X §1 xxxx. x) xx xxxxx "xxxxx, xxxxxxx x xxxx" xxxxxxxxx slovy "xxxxxxx xxxx xxxx xxxxxxxxxxx druhů obilovin, xxxxxxx nebo rýže".
3. X §1 xxxx. x) se xxxxx "xxxxx" nahrazuje xxxxx "xxxxxxxx xxx, xxxxxxx a xxxx".
4. X §1 xxxx. x) se xxxxx "xxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxxx xxx".
5. X §1 xxxx. x) xx xx xxxxx "obilné" xxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxxxx".
6. X §5 xx xxxxx "x prostorách" nahrazují xxxxx "ve xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".
7. V §6 xxxx. x) xx xxxxx "a xxxxxxx 30" zrušují.
8. Poznámka pod xxxxx x. 1 xx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxx.
9. X §6 xxxx. x) xx xxxxx "xxxxxxxx celozrnné xxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "celozrnné xxxxx z xxxxxxx xxxx xxxx druhů xxxxxxxx, pohanky xxxx xxxx".
10. V §10 odst. 1 xx slova "v xxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xx xxxxxxxxxxxx prostorách".
11. X §10 xxxx. 2 xx xxxxx "5" xxxxxxxxx xxxxxx "8".
12. X §10 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxx 2 xxxxxxxx xxxxx ", pokud xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx uchovávání".
13. X §11 xxxxxxx x) zní:
"b) xxxxxxx pekařský xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx, xx xxxxx xxxx, bochníku xxxx xxxxxxx x výjimkou xxxxxxxxxxxx xxxxx chleba, x xxxxxxxxx nejméně 400 x s xxxxxxxx krájeného xxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx,".
14. X §11 písm. x) xx xx xxxxx "xxxxx" xxxxxxxx xxxxx "xxxxx xxxxxx mlýnských xxxxxxxx výrobků".
15. X §11 xxxx. x) xx za xxxxx "xxxxxxxxxx," xxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx běžných podmínkách xxxxxxxxxx,".
16. X §11 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxx x) xxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx obilných xxxxxxx".
17. X §11 xxxxxxx x) xxx:
"l) speciálním xxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx výrobků ze xxxxxxx x žita xxxxx složku, xxxxxxx xxxxxxxxx, olejniny, xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx, zeleninu, xxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxx, x xxxxxxxx nejméně 10 % x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxx xxxxxxxxxx druhy chleba xxxx xxxx chléb, xxxxxxx xxxxx anebo xxxxxxx druhy xxxxxx xxxxxxxx tvaru x xxxxxxxxx xxxxx xxx 400 x, xxxxx xxxxxxxx nejméně 50% xxxxx mlýnských xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx kvasem nebo xxxxxxx,".
18. Za §11 se xxxxxx xxxx §11x, který xxx:
"§11a
Xxx xxxxx xxxx vyhlášky xx xxxx rozumí
x) extrudovaným výrobkem xxxxxxx vyrobený z xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx,
x) xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vyrobený x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx jednoho xxxx xxxx xxxxxxxxxxx druhů xxxxxxxx, rýže nebo xxxxxxx v expanzní xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx,
c) macesem xxxxxx nekvašený xxxxxxx xxxxxxxx xx hranatého xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxx z xxxx a pšeničné xxxxx xxxxxxxx úpravou,
x) knäckebrotem výrobek xxxxxx konzistence x xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxx xxxxxxxxx vyrobený tepelnou xxxxxxx,
e) xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx, xxxxx celý xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx od xxxxxxxx těsta xx xx upečení xx xxxxxxxx xxxxxxxx úpravu, xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx přerušen xxxxxxxxx xxxx jinou xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx vedoucí x xxxxxxxxxxx trvanlivosti x xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx nejdéle xx 24 hodin xx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx,
x) čerstvým běžným xxxxxxx nebalené xxxxx xxxxxx, xxxxx celý xxxxxxxxxxxxx proces xxxxxx xx xxxxxxxx těsta xx xx xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx, nebyl xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx úpravou xxxxxxx x prodloužení xxxxxxxxxxxx x xxxxx xx zároveň xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx 24 xxxxx po xxxxxxx xx obdobné xxxxxxx xxxxxx,
x) xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx pečivo, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx od přípravy xxxxx xx po xxxxxxx či xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxx do xxxxx, xxxxx xxxxxxxx zmrazením xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx vedoucí x xxxxxxxxxxx trvanlivosti a xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx x prodeji xxxxxxxxxxxx xxxxxxx do 24 hodin po xxxxxxx xx obdobné xxxxxxx xxxxxx.".
19. X §13 xx xx xxxxx xxxxxxx x) xxxxx nahrazuje xxxxxx a doplňují xx xxxxxxx x) x x), která xxxxx:
"j) x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx byl v xxxxxxx xxxxx zmrazen x xxxxxxxxxxxx je xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx, xx xxx, xxx xx xxxxxxx xxxxx nabízen x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx údaj "xxxxxxxxxx",
k) u xxxxxxxxxx pekařského xxxxxxx, xxxxx byl xxxxxxxx xx zmrazeného polotovaru, xx tam, kde xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx k xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx umístí x xxxxxxxxx názvu xxxxxxx údaj "ze xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".".
20. X §16 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxx x) xxxxxxxx xxxxx ", nebo xxx výrobky, jejichž xxxxxxxx je pevná xxxxx vytvořená pomocí xxxxxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxx pomocí xxxxxx, xxxxx nebo xxxxxxxx xxxxx,".
21. X §16 xxxx. j) xx xxxxx "charakteristickým xxxxxxxxxx připravené bez xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx xxxxxxx xxxx připravené xxx xxxxxxx kypřicích xxxxxxxxxx, xxxxxxx jednotlivými xxxxxxxx vodového xxxxx x xxxx, xxxxx xx tepelné xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx listování".
22. V §16 xx xx konci xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx písmeno x), xxxxx xxx:
"x) těstem xxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxx s xxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx x použitím xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, tvořené xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx a xxxx, xxxxx xx xxxxxxx xxxxxx vykazuje xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx.".
23. X §18 xx xx xxxxx písmene x) xxxxx xxxxxxxxx čárkou x xxxxxxxx xx xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) u xxxxxxxxxx cukrářského výrobku, xxxxx byl x xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xx xxxxxxx k xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xx tam, kde xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx k xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x blízkosti xxxxx xxxxxxx xxxx "xxxxxxxxxx".".
24. X §19 xxxx. 1 se xx xxxxx "xxxxxxxxxxx" xxxxxxxx slova "výrobků x".
25. §21 xxxxxx xxxxxxx zní:
"§21
Uvádění xx xxxxx
(1) Cukrářské xxxxxxx xx uvádějí xx oběhu při xxxxxxxxx xx 8 xX, s výjimkou xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxx 2.
(2) Xxxxxxxxx výrobky balené, xxxxx jsou x xxxxxxxx použití xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx úpravy xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxxx xxx teplotách xxx 8 xX, xx uvádějí xx xxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
(3) Xxxxx se uvádějí xx xxxxx xxx xxxxxxxxx xx 10 xX.".
26. X xxxxxxx č. 2 xxxxxxx 2 xxx:
"Xxxxxxx 2
Smyslové xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxx

Xxxxx mouky

Xxxxx

Xxxx a xxxx

xxxxxxxx

xxxx x nažloutlým xxxxxxxx

Xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxx z xxxx xxxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

xxxxxxxx xxxxxxxx

xxxx xx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx odstínem

xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxx odstín

xxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx)

xxxx

xxxxx tmavá (xxxxxxxx)

šedobílá xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx
".
27. Příloha x. 6 xxx:
"Xxxxxxx x. 6 x xxxxxxxx č. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxx, xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxx
Xxxxxxx 1
Smyslové xxxxxxxxx

Xxxxxx a xxxx

Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxxxxxxx balení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxx 1 %. Povrch xxxxxx, xxxxxxxxx, xxx xxxxxx. X xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxxxxx, kde xxxxxxx xxxxxxx je xxxxxxx xxxxx (xxxx. u xxx. xxxxxxxxx), xxxx xxx povrch xxxxx xxxxx x xxxxxx. Xxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxx 10 %. Xxxxxxxxx xx xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx si xxxx xxxx x xx xxxxxxx.

Barva

Xxxxxx, rovnoměrná x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx, x vaječných xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx, x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx jantarová xxxx x xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx, x xxxxxxxxx druhů odpovídá xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx určeným x xxxxxxxxxxx.

Xxxx x xxxx xx xxxxxxx

Xxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx surovinám.
Xxxxxxx 2
Fyzikální x xxxxxxxx požadavky


xxxxxxxxx

nejméně

nejvýše

Xxxxxxx

- xxxxxx

-

13 %

- nesušené

20 %

-

- xxxxxxxx

20 %

38 %

- xxxxxx vakuově xx x xxxxxxx xxxxxxxxx

20 %

38 %
".
28. Xxxxxxx č. 8 x 9 xxxxx:
"Xxxxxxx x. 8 x vyhlášce x. 333/1997 Xx.
Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxx a xxxxxxx

Xxxx

Xxxxxxx

xxxxx / xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxx
xxxxx
žitno xxxxxxxx
xxxxxxxx žitný
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx

xxxxx pečivo / xxxxxxx xxxxx pečivo

xxxxxxxx
xxxxx
xxxxx xxxxxxxx
xxxxxxxx xxxxx
xxxxxxxxx
vícezrnné
xxxxxxxxx

xxxxx pečivo / xxxxxxx xxxxx xxxxxx


xxxxxxxxx pečivo

xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxx
xxxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxxx xxxxxxx
xxäxxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxxxxxxx výrobky
xxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxx
xxxxxxx
Xxxxxxx x. 9 k xxxxxxxx č. 333/1997 Xx.
Požadavky na xxxxxx pekařských xxxxxxx


Xxxxxx a xxxx

Kůrka, xxxxxx

Xxxxxxx

Xxxx a xxxx

xxxxx / xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx, bez xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx propečená, xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxxxx

xxxxxxxx
xxxxxxxx

xxxxx pečivo / xxxxxxx xxxxx xxxxxx

pravidelně xxxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxxxx, xxxxx, křupavá, bez xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx, pórovitá, xxxxxx, xxxxxxxxxx

pečivová
xxxxxxxx

jemné pečivo / xxxxxxx xxxxx xxxxxx x kynutého xxxxx

pravidelně xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxx xxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, bez xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxx

xxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxx, x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

xxxxx pečivo / xxxxxxx xxxxx pečivo x xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx formovaný, xxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, bez xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (x xxxxxxxx xxxx), xxxxxxx strupovitý povrch

xxxxxxxxx, x viditelným xxxxxxxxxx, x xxxxxxxx xxxxx xxxxxx nejsou xx xxxxxx, x xxxxxxxx výrobků na xxxx xxxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxx, příjemná x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

xxxxx xxxxxx /jemné xxxxxx x jiných xxx xxxx xxxxxxxxx xxxx

xxxxxxxxxx formované

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, bez xxxxxxxx xxxxxxxx střídky (x xxxxxxxx xxxx), xxxxxxxx x xxxxxxx či xxxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxxx, pečivová, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx, xxxxxxx, xxxxxxx

typická xxxxx


křehká, x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx

xxxxxxxx xxx xxxxxxx

sušenky

xxxxxxxxxx xxx formy

xxxxxx hnědý

xxxxxx

xxxxx

xxxxxxx

xxx xxxxx

xxxxxx xxxxx xxxxx

xxxxxx

xxxxxxxx xxx použitých xxxxxx

xxxxxx

dle xxxxx

xxxxxxxx, čistý

xxxxxx

xxx xxxxxx

xxxxxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx

charakteristický xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxx, xxxxxxxx

pečivová, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx složek xxx xxxxxx pachů x xxxxxxxx

pufované xxxxxxx

xxxxxxxxxx dle použité xxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxx, xxxxxxx jednotlivými xxxxxxxxxx xxxx

xxxxxxxx, xxxxxxxx x příchutí přidaných xxxxxx xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx
".
29. Příloha x. 12 zní:
"Xxxxxxx č. 12 x xxxxxxxx č. 333/1997 Xx.
Požadavky xx jakost cukrářských xxxxxxx x xxxxxx
(1) Náplně xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxx xxx rovnoměrně xxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxx xxxxx.
(2) Vůně x xxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxx, xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx, xxxx xxxxx být nakyslá xxxx xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxx charakteristickou xxxxxxxxxx xxxx xxxxxx.
(3) Xxxxxxxx xxxxxxx, jež xx xxxxxxxx xx xxxxxxxx cukrářského xxxxxxx, xxxx xxx dobře xxxxxxxxx, xxxxx xxx xxxxxxxxx, xxxx xxxx x xxxx xxxx xxx xxxxxxxx, odpovídající xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx.".
Xx. XXX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x označené xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx této xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx, xx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx právních xxxxxxxx x mohou se xxxxxx do oběhu xx xxxx 9 xxxxxx xxx dne xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx.
Čl. XX
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx dnem 1. srpna 2012.
Xxxxxxx:
Ing. Xxxxx x. r.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx předpis č. 182/2012 Xx. nabyl xxxxxxxxx dnem 1.8.2012.
Xxxxxx xxxxxxx x. 182/2012 Xx. byl xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 18/2020 Sb. x účinností od 1.2.2020.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx jiných právních xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx jich xxxxxx xxxxxxxxx změna xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx předpisu.