Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.01.2020.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.08.2012 do 31.01.2020.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 333/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mlýnské obilné výrobky, těstoviny, pekařské výrobky a cukrářské výrobky a těsta, ve znění pozdějších předpisů

182/2012 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. III
Účinnost Čl. IV
182
VYHLÁŠKA
xx dne 23. xxxxxx 2012,
xxxxxx xx xxxx xxxxxxxx x. 333/1997 Sb.,
xxxxxx se xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x), x), x) x x) xxxxxx č. 110/1997 Xx., x potravinách x xxxxxxxxxx výrobcích x o změně x doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx, pekařské xxxxxxx x xxxxxxxxx výrobky x těsta, xx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx
Xxxxxxxxxxxx zemědělství xxxxxxx xxxxx §18 xxxx. 1 písm. x), b), g) x h) zákona x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích x x změně x xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, ve znění xxxxxx x. 119/2000 Xx., zákona x. 306/2000 Xx., zákona x. 146/2002 Sb., xxxxxx x. 274/2003 Xx., zákona x. 316/2004 Sb. x xxxxxx č. 120/2008 Xx.:
Xx. I
Tato vyhláška xxxx xxxxxxxx x xxxxxxx se směrnicí Xxxxxxxxxx parlamentu a Xxxx 98/34/ES ze xxx 22. června 1998 o xxxxxxx xxxxxxxxxxx informací x xxxxxxx technických xxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx pro xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, ve xxxxx směrnice 98/48/ES.
Čl. XX
Xxxxxxxx č. 333/1997 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x), i), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx a x změně a xxxxxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, xxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx, xx znění xxxxxxxx x. 93/2000 Xx. x xxxxxxxx x. 268/2006 Xx., xx xxxx xxxxx:
1. X xxxxx x x úvodní xxxx xx xxxxx "§18 xxxx. x), x), x), x), x) a x)" xxxxxxxxx xxxxx "§18 xxxx. 1 xxxx. x), x), x) x x)".
2. X §1 písm. x) se xxxxx "xxxxx, pohanky a xxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx xxxx xxxx xxxxxxxxxxx druhů xxxxxxxx, xxxxxxx nebo xxxx".
3. X §1 xxxx. b) xx xxxxx "xxxxx" nahrazuje xxxxx "xxxxxxxx xxx, xxxxxxx x xxxx".
4. X §1 xxxx. c) se xxxxx "xxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "obilných zrn".
5. X §1 xxxx. x) se xx xxxxx "obilné" xxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxxxx".
6. X §5 xx xxxxx "x prostorách" xxxxxxxxx xxxxx "xx větratelných xxxxxxxxxx".
7. V §6 písm. c) xx slova "x xxxxxxx 30" zrušují.
8. Poznámka xxx xxxxx x. 1 xx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxx xxxxx zrušuje.
9. X §6 xxxx. x) xx xxxxx "xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxxxx xxxxx x jednoho xxxx xxxx druhů xxxxxxxx, pohanky nebo xxxx".
10. X §10 xxxx. 1 xx xxxxx "x xxxxxxxxxx" nahrazují xxxxx "xx xxxxxxxxxxxx prostorách".
11. X §10 xxxx. 2 se xxxxx "5" xxxxxxxxx xxxxxx "8".
12. X §10 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxx 2 xxxxxxxx xxxxx ", xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx".
13. X §11 xxxxxxx x) xxx:
"b) xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx kvasem, popřípadě xxxxxxx, ve xxxxx xxxx, xxxxxxxx xxxx xxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx druhů chleba, x xxxxxxxxx nejméně 400 x s xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxx druhů xxxxxx,".
14. X §11 písm. x) xx za slovo "xxxxx" xxxxxxxx xxxxx "xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků".
15. X §11 xxxx. x) se za xxxxx "marmeládou," xxxxxxxx xxxxx "ovocnou pomazánkou, xxxxxxxx mikrobiálně xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx,".
16. X §11 xx xx xxxxx xxxxx písmene x) xxxxxxxx slova "x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx obilných xxxxxxx".
17. V §11 písmeno x) xxx:
"l) xxxxxxxxxx xxxxxx chleba nebo xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx kromě xxxxxxxxx xxxxxxx ze xxxxxxx a xxxx xxxxx xxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxx xxxx brambory, x xxxxxxxx nejméně 10 % z xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, nebo xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxx xxxx chléb, xxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx nižší xxx 400 x, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 50% xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x jsou xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx nebo xxxxxxx,".
18. Xx §11 se xxxxxx xxxx §11a, xxxxx xxx:
"§11a
Pro xxxxx xxxx vyhlášky xx xxxx xxxxxx
x) xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vyrobený x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx technologií působením xxxxx a xxxxxxx,
x) xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vyrobený z xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx obilných xxx xxxxxxx xxxx xxxx botanických xxxxx xxxxxxxx, xxxx xxxx xxxxxxx x expanzní xxxxx pečícího xxxxxxxx xxxxxxxxx tlaku x xxxxxxx,
x) xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx výrobek xxxxxxxx xx hranatého xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx,
x) xxäxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx obilných xxxxxxx x xxxxxxx surovin xxxxxxx ve tvaru xxxxxxxxx vyrobený tepelnou xxxxxxx,
x) xxxxxxxx xxxxxxx nebalený chléb, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx výroby xx xxxxxxxx těsta xx xx xxxxxxx či xxxxxxxx tepelnou xxxxxx, xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx, nebyl xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx vedoucí x xxxxxxxxxxx trvanlivosti x který xx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx spotřebiteli xxxxxxx xx 24 xxxxx xx upečení xx xxxxxxx tepelné xxxxxx,
x) xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx výroby xx přípravy těsta xx xx xxxxxxx xx obdobnou xxxxxxxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx nebo xxxxx technologickou xxxxxxx xxxxxxx x prodloužení xxxxxxxxxxxx x xxxxx xx zároveň xxxxxxxx x xxxxxxx spotřebiteli xxxxxxx xx 24 xxxxx xx xxxxxxx xx obdobné tepelné xxxxxx,
x) xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx přípravy xxxxx až po xxxxxxx xx obdobnou xxxxxxxx úpravu, xxxxxx xxxxxxx xx oběhu, xxxxx přerušen xxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxx je xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx 24 xxxxx xx xxxxxxx či xxxxxxx xxxxxxx úpravě.".
19. X §13 xx xx xxxxx xxxxxxx x) xxxxx nahrazuje xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx j) x k), xxxxx xxxxx:
"x) x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx byl x xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xx xxxxxxx v rozmrazeném xxxxx, xx xxx, xxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx k xxxxxxx spotřebiteli, xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx "xxxxxxxxxx",
x) x xxxxxxxxxx pekařského výrobku, xxxxx xxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx polotovaru, xx xxx, xxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx k xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, viditelně xxxxxx x blízkosti xxxxx xxxxxxx xxxx "ze xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".".
20. X §16 xx xx konci xxxxx xxxxxxx a) xxxxxxxx xxxxx ", xxxx xxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx je xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx látek bez xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxx pomocí xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx,".
21. X §16 xxxx. x) xx slova "charakteristickým xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx" xxxxxxxxx slovy "vysokým xxxxxxx tuku xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x tuku, které xx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx".
22. V §16 xx na xxxxx xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx se xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) xxxxxx kynutým xxxxxxxx xxxx též xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx obsahem tuku xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx vrstvami kynutého xxxxx x tuku, xxxxx po tepelné xxxxxx vykazuje xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx.".
23. X §18 xx xx xxxxx písmene x) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x doplňuje xx xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"h) x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxx x xxxxxxx stavu xxxxxxx x spotřebiteli xx xxxxxxx k prodeji x xxxxxxxxxxx xxxxx, xx xxx, xxx xx xxxxxxx přímo xxxxxxx k prodeji xxxxxxxxxxxx, viditelně umístí x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx "rozmrazeno".".
24. X §19 xxxx. 1 xx xx xxxxx "xxxxxxxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx x".
25. §21 xxxxxx nadpisu xxx:
"§21
Xxxxxxx xx xxxxx
(1) Cukrářské xxxxxxx xx xxxxxxx xx xxxxx xxx xxxxxxxxx xx 8 xX, s xxxxxxxx xxxxxxx uvedených x xxxxxxxx 2.
(2) Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx charakteru xxxx xxxxxxxxxxxxx úpravy xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x fyzikálně-chemicky xxxxxxxx xxx teplotách xxx 8 oC, xx uvádějí xx xxxxx xxx teplotách xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
(3) Xxxxx xx xxxxxxx xx oběhu xxx xxxxxxxxx do 10 xX.".
26. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 2 xxx:
"Xxxxxxx 2
Smyslové xxxxxxxxx na xxxxxx xxxxx

Název xxxxx

Xxxxx

Xxxx x xxxx

xxxxxxxx

xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxx z xxxx xxxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

xxxxxxxx chlebová

bílá xx žlutošedým xxxx xxxxxxxx odstínem

xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxx, načervenalý xxxx tmavočervený xxxxxx

xxxxx světlá (xxxxxxxxx)

xxxx

xxxxx xxxxx (xxxxxxxx)

xxxxxxxx se xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx
".
27. Příloha č. 6 xxx:
"Xxxxxxx x. 6 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxx, xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxx těstovin
Xxxxxxx 1
Xxxxxxxx xxxxxxxxx

Vzhled a xxxx

Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxxxxxxx balení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx těstovin xxx 1 %. Xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx, xxx xxxxxx. X xxxxxxxxxxx xxxxxxxx a x xxxxxxxx, xxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx (xxxx. u xxx. xxxxxxxxx), xxxx xxx povrch xxxxx xxxxx x xxxxxx. Xxxxx xxxxxx xxxx xxx maximálně 10 %. Xxxxxxxxx xx xxx dodržení podmínek xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxx lepkavé x zachovávají si xxxx tvar i xx xxxxxxx.

Barva

Xxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx žluté, x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx použitých xxxxx, x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx nebo x xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx žluté, u xxxxxxxxx xxxxx odpovídá xxxxxxxx xxxxxxxxx nebo xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx.

Xxxx a xxxx po uvaření

Xxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, odpovídající xxxxxxxx xxxxxxxxx.
Xxxxxxx 2
Xxxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx


xxxxxxxxx

nejméně

nejvýše

Xxxxxxx

- xxxxxx

-

13 %

- xxxxxxxx

20 %

-

- xxxxxxxx

20 %

38 %

- xxxxxx vakuově xx x xxxxxxx xxxxxxxxx

20 %

38 %
".
28. Xxxxxxx č. 8 x 9 xxxxx:
"Xxxxxxx č. 8 x xxxxxxxx x. 333/1997 Sb.
Xxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xx xxxxx a skupiny

Xxxx

Xxxxxxx

xxxxx / xxxxxxx chléb

xxxxxxxx
žitný
xxxxx xxxxxxxx
xxxxxxxx xxxxx
xxxxxxxxx
vícezrnný
speciální

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx xxxxx xxxxxx

xxxxxxxx
xxxxx
xxxxx xxxxxxxx
xxxxxxxx xxxxx
xxxxxxxxx
vícezrnné
xxxxxxxxx

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx jemné xxxxxx


xxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxx
xxxxxxx
perníky
xxxxxxx
preclíky
xxxxxxxxx xxxxxxx
xxäxxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxx výrobky
xxxxxx
xxxxxxx
Xxxxxxx x. 9 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Požadavky xx xxxxxx pekařských xxxxxxx


Vzhled a xxxx

Kůrka, xxxxxx

Xxxxxxx

Xxxx x xxxx

chléb / xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx klenutý

čistá xxxxxxxxxx barvy, bez xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx propečená, xxxxxxxx, xxxxxx, stejnorodá

chlebová
xxxxxxxx

xxxxx pečivo / xxxxxxx xxxxx xxxxxx

pravidelně xxxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx barvy, xxxxx, křupavá, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxxxx

xxxxxxxx
xxxxxxxx

xxxxx xxxxxx / čerstvé jemné xxxxxx z xxxxxxxx xxxxx

pravidelně xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxx xxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx barvy, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx střídky

xxxxx propečená, pórovitá, xxxxxx, xxxxxx

xxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxx, x xxxxxxxx xxxxxxxxx složek

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx xxxxx xxxxxx x listového x xxxxxxxx listového xxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (x xxxxxxxx xxxx), xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxxxx, x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, x kynutého xxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxx, x xxxxxxxx xxxxxxx na xxxx xxxxxxxxx náplň

xxxxxxxx, příjemná x xxxxxxxx přidaných xxxxxx xxx cizích pachů x příchutí

jemné xxxxxx /jemné pečivo x xxxxxx xxx xxxx uvedených xxxx

xxxxxxxxxx formované

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, bez xxxxxxxx xxxxxxxx střídky (s xxxxxxxx xxxx), případně x polevou xx xxxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxxx, pečivová, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx surovinám

xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx, xxxxxxx, xxxxxxx

xxxxxxx xxxxx


xxxxxx, x laminovaných xxxxxxx xxxxxxxxxx lom

příjemná xxx přísady

sušenky

xxxxxxxxxx dle formy

xxxxxx xxxxx

křehká

xxxxx

xxxxxxx

dle xxxxx

křehký xxxxx xxxxx

křehká

xxxxxxxx xxx použitých xxxxxx

xxxxxx

xxx xxxxx

xxxxxxxx, čistý

xxxxxx

xxx přísad

extrudované xxxxxxx

pravidelný dle xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx surovinám

xxxxxx, pórovitá

xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx bez xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx

xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx dle xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx surovinám

křehká, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx

xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx
".
29. Xxxxxxx x. 12 xxx:
"Xxxxxxx č. 12 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Požadavky xx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx
(1) Xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxx součásti musí xxx xxxxxxxxxx rozptýleny x xxxxx xxxxxx xxxxx.
(2) Xxxx x xxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx zdobení xxxx být příjemné, xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxx cizích xxxxx x příchutí, xxxx xxxxx xxx nakyslá xxxx nahořklá, xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxx.
(3) Xxxxxxxx xxxxxxx, jež xx základem či xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxx být dobře xxxxxxxxx, xxxxx být xxxxxxxxx, xxxx vůně x xxxx musí xxx xxxxxxxx, odpovídající xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx.".
Xx. XXX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx této xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx požadavkům xxxxxxxxxx xxxxx vyhláškou, xx posuzují xxxxx xxxxxxxxxxx právních xxxxxxxx x xxxxx xx xxxxxx do xxxxx xx dobu 9 xxxxxx ode xxx xxxxxx účinnosti xxxx xxxxxxxx.
Xx. XX
Xxxxxxxx
Tato xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. xxxxx 2012.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx x. r.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx č. 182/2012 Xx. nabyl xxxxxxxxx dnem 1.8.2012.
Právní xxxxxxx x. 182/2012 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx předpisem č. 18/2020 Sb. x účinností xx 1.2.2020.
Xxxxx jednotlivých xxxxxxxx xxxxx xxxxxx právních xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, pokud xx xxxx netýká xxxxxxxxx xxxxx shora xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.