Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.01.2020.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.08.2012 do 31.01.2020.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 333/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mlýnské obilné výrobky, těstoviny, pekařské výrobky a cukrářské výrobky a těsta, ve znění pozdějších předpisů

182/2012 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. III
Účinnost Čl. IV
182
VYHLÁŠKA
xx xxx 23. xxxxxx 2012,
xxxxxx xx mění vyhláška x. 333/1997 Xx.,
xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x), x), x) x x) xxxxxx č. 110/1997 Xx., o xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích x x změně x xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx zákonů, xxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx, pekařské xxxxxxx x cukrářské xxxxxxx x xxxxx, xx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx podle §18 xxxx. 1 xxxx. x), b), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích x x xxxxx x xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx znění xxxxxx x. 119/2000 Xx., xxxxxx x. 306/2000 Xx., xxxxxx x. 146/2002 Xx., xxxxxx x. 274/2003 Xx., zákona x. 316/2004 Xx. x xxxxxx x. 120/2008 Xx.:
Xx. X
Xxxx vyhláška xxxx oznámena x xxxxxxx xx směrnicí Xxxxxxxxxx parlamentu x Xxxx 98/34/ES xx xxx 22. června 1998 o xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxx technických xxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx pro xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxxxx 98/48/XX.
Xx. XX
Xxxxxxxx č. 333/1997 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x), x), j) x x) zákona x. 110/1997 Sb., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx mlýnské xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxx, xx xxxxx xxxxxxxx č. 93/2000 Xx. a vyhlášky x. 268/2006 Xx., xx mění xxxxx:
1. X xxxxx x x xxxxxx xxxx xx slova "§18 xxxx. a), x), x), x), x) x k)" xxxxxxxxx slovy "§18 xxxx. 1 xxxx. x), x), x) x x)".
2. X §1 xxxx. x) xx slova "xxxxx, pohanky x xxxx" xxxxxxxxx slovy "xxxxxxx nebo xxxx xxxxxxxxxxx xxxxx obilovin, xxxxxxx nebo xxxx".
3. V §1 xxxx. x) xx xxxxx "obilí" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxxx xxx, xxxxxxx x rýže".
4. V §1 xxxx. c) xx xxxxx "obilí" nahrazuje xxxxx "obilných xxx".
5. V §1 xxxx. x) xx xx xxxxx "obilné" xxxxxxxx xxxxx "a xxxxxxxxx".
6. X §5 se slova "x xxxxxxxxxx" nahrazují xxxxx "xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".
7. X §6 xxxx. x) xx slova "x xxxxxxx 30" zrušují.
8. Poznámka xxx xxxxx x. 1 xx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxx.
9. X §6 xxxx. x) xx xxxxx "xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx" xxxxxxxxx slovy "xxxxxxxxx xxxxx x jednoho xxxx xxxx druhů xxxxxxxx, xxxxxxx xxxx xxxx".
10. V §10 xxxx. 1 xx slova "v xxxxxxxxxx" nahrazují xxxxx "xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".
11. V §10 xxxx. 2 xx xxxxx "5" nahrazuje xxxxxx "8".
12. X §10 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxx 2 xxxxxxxx xxxxx ", pokud xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx uchovávání".
13. X §11 xxxxxxx x) zní:
"x) xxxxxxx pekařský xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx, ve xxxxx xxxx, bochníku nebo xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx chleba, x xxxxxxxxx xxxxxxx 400 x x xxxxxxxx xxxxxxxxx chleba x xxxxxxxxxxxx druhů xxxxxx,".
14. X §11 xxxx. x) xx xx xxxxx "xxxxx" xxxxxxxx slova "xxxxx jiných xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx".
15. X §11 písm. x) se xx xxxxx "marmeládou," xxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx běžných xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx,".
16. V §11 se xx xxxxx xxxxx xxxxxxx x) xxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx mlýnských obilných xxxxxxx".
17. V §11 xxxxxxx x) xxx:
"x) xxxxxxxxxx xxxxxx chleba xxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx obsahuje xxxxx xxxxxxxxx výrobků xx xxxxxxx x xxxx xxxxx složku, zejména xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxx, xxxxxxxx, suché skořápkové xxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxx nebo xxxxxxxx, x množství xxxxxxx 10 % x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxx xxxx xxxxx, xxxxxxx chléb anebo xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx tvaru o xxxxxxxxx xxxxx než 400 x, které xxxxxxxx xxxxxxx 50% xxxxx xxxxxxxxx výrobků x jsou zpravidla xxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx,".
18. Za §11 xx xxxxxx xxxx §11a, který xxx:
"§11a
Pro xxxxx této xxxxxxxx xx xxxx rozumí
x) xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vyrobený x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a teploty,
x) xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx z xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxx xxxx xxxxxxxxxxx druhů xxxxxxxx, rýže xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx tlaku a xxxxxxx,
c) xxxxxxx xxxxxx nekvašený xxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx a pšeničné xxxxx tepelnou xxxxxxx,
x) knäckebrotem xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x dalších xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxx xxxxxxxxx vyrobený xxxxxxxx xxxxxxx,
x) xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxx technologický xxxxxx výroby xx xxxxxxxx těsta xx xx xxxxxxx xx xxxxxxxx tepelnou xxxxxx, xxxxxx xxxxxxx do xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx vedoucí x xxxxxxxxxxx trvanlivosti x který je xxxxxxx xxxxxxx k xxxxxxx xxxxxxxxxxxx nejdéle xx 24 hodin xx xxxxxxx či xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx,
x) čerstvým xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx běžné xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx proces výroby xx přípravy těsta xx po upečení xx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx, včetně uvedení xx oběhu, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxx technologickou xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a které xx zároveň xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx 24 xxxxx xx xxxxxxx xx obdobné xxxxxxx xxxxxx,
x) xxxxxxxx xxxxxx pečivem xxxxxxxx xxxxx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx proces xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx až xx xxxxxxx xx obdobnou xxxxxxxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxx xx oběhu, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx jinou technologickou xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx nejdéle do 24 xxxxx xx xxxxxxx či obdobné xxxxxxx xxxxxx.".
19. X §13 xx xx xxxxx xxxxxxx x) tečka nahrazuje xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx x) x x), xxxxx xxxxx:
"j) u xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx byl x xxxxxxx xxxxx zmrazen x xxxxxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xx xxx, xxx je xxxxxxx xxxxx nabízen x xxxxxxx spotřebiteli, xxxxxxxxx xxxxxx x blízkosti xxxxx výrobku xxxx "xxxxxxxxxx",
x) u xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxx dokončen xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xx xxx, xxx xx výrobek xxxxx xxxxxxx x prodeji xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx umístí x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx údaj "xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".".
20. X §16 se xx xxxxx xxxxx xxxxxxx a) doplňují xxxxx ", xxxx xxx xxxxxxx, jejichž xxxxxxxx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxx pomocí xxxxxx, xxxxx nebo kusového xxxxx,".
21. X §16 písm. x) xx xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx bez xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "vysokým xxxxxxx tuku xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxx jednotlivými xxxxxxxx xxxxxxxx těsta x tuku, xxxxx xx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx".
22. X §16 xx xx xxxxx xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxxxx čárkou x xxxxxxxx xx xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) těstem xxxxxxx xxxxxxxx nebo též xxxxxxxxxx xxxxx s xxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx x použitím xxxxxxxxx prostředků, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx vrstvami kynutého xxxxx a tuku, xxxxx po xxxxxxx xxxxxx vykazuje charakteristické xxxxxxxxx.".
23. X §18 se xx xxxxx xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxxxx čárkou x xxxxxxxx se xxxxxxx h), které xxx:
"x) x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxx x xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxx x rozmrazeném xxxxx, xx xxx, kde xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x prodeji xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx "xxxxxxxxxx".".
24. V §19 xxxx. 1 xx xx xxxxx "cukrářských" xxxxxxxx slova "xxxxxxx x".
25. §21 xxxxxx xxxxxxx zní:
"§21
Uvádění xx xxxxx
(1) Xxxxxxxxx xxxxxxx xx uvádějí xx xxxxx xxx xxxxxxxxx xx 8 xX, s výjimkou xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxx 2.
(2) Xxxxxxxxx xxxxxxx balené, xxxxx xxxx x xxxxxxxx použití xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx nebo xxxxxxxxxxxxx úpravy xxxxxxx x prodloužení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxx 8 xX, xx xxxxxxx do xxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobcem.
(3) Xxxxx se xxxxxxx xx oběhu xxx xxxxxxxxx xx 10 xX.".
26. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 2 zní:
"Xxxxxxx 2
Smyslové xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxx

Xxxxx mouky

Xxxxx

Vůně x xxxx

xxxxxxxx

xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxx z dané xxxxxxxxx, bez xxxxxx xxxxx a příchutí

xxxxxxxx xxxxxxxx

xxxx xx žlutošedým xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

xxxxxxxx xxxxxxxxx

hnědavý, xxxxxxxxxxx xxxx tmavočervený xxxxxx

xxxxx xxxxxx (výražková)

xxxx

žitná xxxxx (xxxxxxxx)

xxxxxxxx se xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx
".
27. Xxxxxxx x. 6 zní:
"Příloha x. 6 k xxxxxxxx č. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxx, fyzikální x xxxxxxxx požadavky xx xxxxxx těstovin
Xxxxxxx 1
Xxxxxxxx xxxxxxxxx

Xxxxxx x xxxx

Odpovídají xxxxxxx xxxxx, spotřebitelské xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx nad 1 %. Xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx, bez xxxxxx. X válcovaných xxxxxxxx x x xxxxxxxx, kde xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx (xxxx. x xxx. hvězdiček), xxxx xxx povrch xxxxx xxxxx x xxxxxx. Xxxxx xxxxxx může xxx maximálně 10 %. Xxxxxxxxx se xxx dodržení podmínek xxxxxxxxx v návodu xxxxxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxx xxxx x xx xxxxxxx.

Xxxxx

Xxxxxx, xxxxxxxxxx v xxxxxxx odstínech žluté, x xxxxxxxxx těstovin xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx, x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx nebo x různých xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx, x xxxxxxxxx xxxxx odpovídá xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx látkám nebo xxxxxx určeným x xxxxxxxxxxx.

Vůně x xxxx xx xxxxxxx

Xxxxxxxx, těstovinová, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx surovinám.
Tabulka 2
Fyzikální a xxxxxxxx požadavky


xxxxxxxxx

nejméně

xxxxxxx

Xxxxxxx

- xxxxxx

-

13 %

- xxxxxxxx

20 %

-

- xxxxxxxx

20 %

38 %

- xxxxxx xxxxxxx či x inertní atmosféře

20 %

38 %
".
28. Xxxxxxx x. 8 x 9 xxxxx:
"Xxxxxxx x. 8 x vyhlášce č. 333/1997 Xx.
Členění xxxxxxxxxx xxxxxxx na xxxxx x xxxxxxx

Xxxx

Xxxxxxx

xxxxx / xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxx
xxxxx
žitno xxxxxxxx
xxxxxxxx xxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx
speciální

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx xxxxx pečivo

xxxxxxxx
xxxxx
xxxxx xxxxxxxx
pšenično žitné
xxxxxxxxx
vícezrnné
speciální

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx xxxxx pečivo


xxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxx
oplatky
xxxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxxx xxxxxxx
knäckebrot
crackerové xxxxxx
extrudované xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxx
macesy
xxxxxxx
Příloha x. 9 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxx výrobků


Xxxxxx x xxxx

Xxxxx, xxxxxx

Xxxxxxx

Vůně a xxxx

xxxxx / xxxxxxx chléb

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx klenutý

čistá xxxxxxxxxx barvy, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxxxx

chlebová
xxxxxxxx

xxxxx pečivo / xxxxxxx xxxxx xxxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxxxx, xxxxx, xxxxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx, pórovitá, xxxxxx, xxxxxxxxxx

pečivová
xxxxxxxx

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx xxxxx xxxxxx x kynutého xxxxx

pravidelně xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxx plněné

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx, pórovitá, xxxxxx, pružná

xxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxx, x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx jemné pečivo x listového x xxxxxxxx listového xxxxx

xxxxxxxxxx formovaný, klenutý

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, bez xxxxxxxxx xxxxxxxx střídky (x xxxxxxxx řezů), xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxxxx, x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, x xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxx, x xxxxxxxx xxxxxxx na xxxx xxxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx přidaných xxxxxx xxx xxxxxx pachů x xxxxxxxx

xxxxx xxxxxx /xxxxx xxxxxx x xxxxxx než xxxx uvedených těst

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (x xxxxxxxx řezů), případně x xxxxxxx xx xxxxxxxx

xxxxx propečená

xxxxxxxx, pečivová, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx surovinám

trvanlivé xxxxxx kromě sušenek, xxxxxxx, xxxxxxx

xxxxxxx xxxxx


křehká, x laminovaných výrobků xxxxxxxxxx xxx

xxxxxxxx xxx přísady

xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxx xxxxx

xxxxxx xxxxx

křehká

xxxxx

oplatky

dle xxxxx

xxxxxx xxxxx xxxxx

xxxxxx

xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx přísad

xxxxxx

xxx formy

xxxxxxxx, xxxxx

vláčná

xxx přísad

xxxxxxxxxxx xxxxxxx

pravidelný xxx xxxxxxx xxxxx

charakteristický xxxxxxxxxxxx použitým surovinám

xxxxxx, pórovitá

pečivová, xxxxxxxx x příchutí xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx

xxxxxxxx výrobky

xxxxxxxxxx dle xxxxxxx xxxxx

charakteristický xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxx, xxxxxxx jednotlivými pufovanými xxxx

xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxxxx a příchutí
".
29. Příloha x. 12 xxx:
"Xxxxxxx č. 12 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx
(1) Xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx zabarvení, xxxxx xxxxxxxx musí xxx xxxxxxxxxx rozptýleny x xxxxx objemu xxxxx.
(2) Vůně x chuť xxxxxx x povrchových zdobení xxxx xxx příjemné, xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxx cizích pachů x xxxxxxxx, xxxx xxxxx být nakyslá xxxx nahořklá, xxxxx xxxxxxxxx nebo xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxx.
(3) Xxxxxxxx xxxxxxx, xxx xx xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx výrobku, xxxx xxx xxxxx xxxxxxxxx, xxxxx xxx xxxxxxxxx, xxxx vůně x xxxx xxxx xxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxx a použitým xxxxxxxxx.".
Xx. XXX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Potraviny xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx dnem xxxxxx xxxxxxxxx xxxx vyhlášky, xxxxx xxxxxxxxxx požadavkům xxxxxxxxxx touto xxxxxxxxx, xx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xx xxxxxx xx oběhu xx xxxx 9 xxxxxx ode xxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx.
Xx. XX
Xxxxxxxx
Xxxx vyhláška xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. srpna 2012.
Xxxxxxx:
Ing. Xxxxx v. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx č. 182/2012 Xx. nabyl xxxxxxxxx dnem 1.8.2012.
Xxxxxx xxxxxxx x. 182/2012 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 18/2020 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.2.2020.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x odkazech xxxx aktualizováno, xxxxx xx jich netýká xxxxxxxxx změna xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx předpisu.