Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.01.2020.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.08.2012 do 31.01.2020.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 333/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mlýnské obilné výrobky, těstoviny, pekařské výrobky a cukrářské výrobky a těsta, ve znění pozdějších předpisů

182/2012 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. III
Účinnost Čl. IV
182
XXXXXXXX
xx dne 23. xxxxxx 2012,
xxxxxx xx xxxx xxxxxxxx x. 333/1997 Sb.,
xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxx xxxxxx výrobky, xxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx výrobky x těsta, xx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx
Xxxxxxxxxxxx zemědělství xxxxxxx podle §18 xxxx. 1 písm. x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Sb., x potravinách x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, ve znění xxxxxx x. 119/2000 Xx., zákona x. 306/2000 Xx., zákona x. 146/2002 Xx., xxxxxx x. 274/2003 Xx., xxxxxx č. 316/2004 Xx. x xxxxxx x. 120/2008 Xx.:
Čl. I
Tato xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx v xxxxxxx xx směrnicí Xxxxxxxxxx parlamentu x Xxxx 98/34/ES ze xxx 22. xxxxxx 1998 o xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxx norem x xxxxxxxx a xxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxxxx 98/48/XX.
Xx. XX
Xxxxxxxx č. 333/1997 Sb., kterou xx provádí §18 xxxx. a), x), x), i), x) x x) zákona x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x změně x xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, pro xxxxxxx xxxxxx výrobky, těstoviny, xxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx, xx xxxxx xxxxxxxx x. 93/2000 Xx. x xxxxxxxx x. 268/2006 Xx., xx xxxx xxxxx:
1. V xxxxx x v xxxxxx xxxx xx xxxxx "§18 xxxx. x), x), x), x), x) x x)" xxxxxxxxx xxxxx "§18 xxxx. 1 xxxx. x), x), x) x h)".
2. X §1 xxxx. x) xx xxxxx "xxxxx, pohanky a xxxx" xxxxxxxxx slovy "xxxxxxx xxxx xxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx, xxxxxxx xxxx xxxx".
3. X §1 xxxx. b) xx xxxxx "xxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "obilných zrn, xxxxxxx x xxxx".
4. X §1 xxxx. x) se xxxxx "obilí" xxxxxxxxx xxxxx "obilných xxx".
5. V §1 xxxx. x) xx xx xxxxx "xxxxxx" xxxxxxxx slova "a xxxxxxxxx".
6. V §5 xx xxxxx "x xxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "ve xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".
7. V §6 xxxx. c) xx xxxxx "a xxxxxxx 30" xxxxxxx.
8. Xxxxxxxx xxx xxxxx č. 1 xx xxxxxx xxxxxx xx poznámku xxx xxxxx zrušuje.
9. X §6 písm. x) xx slova "xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxxxx xxxxx z xxxxxxx xxxx xxxx xxxxx xxxxxxxx, xxxxxxx xxxx xxxx".
10. X §10 xxxx. 1 xx slova "x xxxxxxxxxx" nahrazují xxxxx "xx xxxxxxxxxxxx prostorách".
11. X §10 xxxx. 2 se xxxxx "5" xxxxxxxxx xxxxxx "8".
12. X §10 xx xx konci xxxxx xxxxxxxx 2 doplňují xxxxx ", xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx".
13. X §11 písmeno x) xxx:
"x) xxxxxxx xxxxxxxx výrobek xxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx, xx xxxxx xxxx, xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx druhů xxxxxx, x hmotnosti xxxxxxx 400 g s xxxxxxxx xxxxxxxxx chleba x xxxxxxxxxxxx druhů xxxxxx,".
14. X §11 xxxx. c) xx xx xxxxx "xxxxx" xxxxxxxx xxxxx "xxxxx jiných mlýnských xxxxxxxx xxxxxxx".
15. X §11 xxxx. x) se xx xxxxx "marmeládou," vkládají xxxxx "ovocnou xxxxxxxxxx, xxxxxxxx mikrobiálně xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx,".
16. X §11 xx na xxxxx textu písmene x) xxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxx hmotnosti xxxxxxxxx mlýnských obilných xxxxxxx".
17. V §11 xxxxxxx x) xxx:
"x) xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxx výrobek, xxxxx xxxxxxxx kromě xxxxxxxxx xxxxxxx ze xxxxxxx x xxxx xxxxx xxxxxx, zejména xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxx, xxxxxxxx, suché xxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxx, mléčné xxxxxxx nebo brambory, x xxxxxxxx xxxxxxx 10 % z xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxx xxxx chléb, xxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx druhy xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxx 400 x, xxxxx xxxxxxxx nejméně 50% xxxxx mlýnských výrobků x xxxx zpravidla xxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx,".
18. Xx §11 se xxxxxx xxxx §11x, xxxxx xxx:
"§11x
Pro xxxxx xxxx vyhlášky xx xxxx xxxxxx
x) xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx z xxxxxxxxx obilných xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx působením xxxxx x xxxxxxx,
x) xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx nebo xxxx botanických xxxxx xxxxxxxx, xxxx nebo xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx tlaku a xxxxxxx,
x) xxxxxxx xxxxxx nekvašený výrobek xxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx z xxxxxxxxxx xxxxx z xxxx a xxxxxxxx xxxxx tepelnou úpravou,
x) knäckebrotem xxxxxxx xxxxxx konzistence x xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx ve xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx,
e) čerstvým xxxxxxx nebalený xxxxx, xxxxx xxxx technologický xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx xx xx xxxxxxx xx xxxxxxxx tepelnou xxxxxx, xxxxxx uvedení xx xxxxx, nebyl xxxxxxxx xxxxxxxxx nebo jinou xxxxxxxxxxxxxx úpravou xxxxxxx x prodloužení xxxxxxxxxxxx x xxxxx je xxxxxxx nabízen x xxxxxxx spotřebiteli xxxxxxx xx 24 xxxxx xx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx úpravě,
x) čerstvým běžným xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx, jehož xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx výroby xx xxxxxxxx xxxxx xx po upečení xx xxxxxxxx tepelnou xxxxxx, xxxxxx uvedení xx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxx xx zároveň nabízeno x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx 24 xxxxx xx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx,
x) čerstvým xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx pečivo, jehož xxxx xxxxxxxxxxxxx proces xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx xx xx xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx úpravu, xxxxxx xxxxxxx do xxxxx, xxxxx přerušen xxxxxxxxx xxxx jinou xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx vedoucí x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxx xx zároveň xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx 24 xxxxx xx xxxxxxx xx obdobné xxxxxxx xxxxxx.".
19. X §13 xx xx xxxxx xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx x) x x), xxxxx xxxxx:
"x) x xxxxxxxxxx pekařského xxxxxxx, xxxxx xxx x xxxxxxx xxxxx zmrazen x spotřebiteli xx xxxxxxx x rozmrazeném xxxxx, xx tam, xxx je xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x blízkosti xxxxx výrobku údaj "xxxxxxxxxx",
k) x xxxxxxxxxx pekařského xxxxxxx, xxxxx xxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx polotovaru, xx xxx, xxx xx xxxxxxx přímo xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx názvu xxxxxxx xxxx "ze xxxxxxxxxx polotovaru".".
20. X §16 xx xx xxxxx textu xxxxxxx a) doplňují xxxxx ", xxxx xxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx je pevná xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx bez xxxxxx x dohotovená xxxxxxx pomocí xxxxxx, xxxxx xxxx kusového xxxxx,".
21. V §16 xxxx. j) xx xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx kypřících xxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx xxxxxxx xxxx připravené xxx použití kypřicích xxxxxxxxxx, xxxxxxx jednotlivými xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxx, xxxxx xx xxxxxxx úpravě xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx listování".
22. X §16 xx xx xxxxx xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx x), které zní:
"x) xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx též xxxxxxxxxx xxxxx s xxxxxxx obsahem xxxx xxxxxxxxxx x použitím xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx kynutého xxxxx x xxxx, xxxxx xx xxxxxxx xxxxxx vykazuje xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx.".
23. V §18 xx na xxxxx písmene x) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx se xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"h) x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxx v xxxxxxx stavu zmrazen x xxxxxxxxxxxx je xxxxxxx x xxxxxxx x rozmrazeném xxxxx, xx xxx, xxx xx xxxxxxx přímo xxxxxxx k xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, viditelně umístí x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx údaj "xxxxxxxxxx".".
24. X §19 xxxx. 1 se xx slovo "xxxxxxxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx x".
25. §21 xxxxxx xxxxxxx xxx:
"§21
Uvádění xx xxxxx
(1) Cukrářské xxxxxxx se xxxxxxx xx xxxxx xxx xxxxxxxxx xx 8 xX, x výjimkou xxxxxxx uvedených x xxxxxxxx 2.
(2) Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxx v xxxxxxxx použití xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x prodloužení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxx 8 oC, xx uvádějí xx xxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
(3) Xxxxx se uvádějí xx oběhu při xxxxxxxxx xx 10 xX.".
26. X xxxxxxx č. 2 xxxxxxx 2 xxx:
"Xxxxxxx 2
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxx

Název mouky

Xxxxx

Vůně x xxxx

pšeničná

bílá x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxx x xxxx xxxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

xxxxxxxx chlebová

bílá xx xxxxxxxxxx nebo xxxxxxxx odstínem

xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

xxxxx světlá (výražková)

xxxx

xxxxx xxxxx (xxxxxxxx)

xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx
".
27. Xxxxxxx č. 6 xxx:
"Příloha x. 6 x xxxxxxxx č. 333/1997 Xx.
Smyslové, xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxx těstovin
Xxxxxxx 1
Xxxxxxxx xxxxxxxxx

Xxxxxx x xxxx

Xxxxxxxxxx tržnímu xxxxx, xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx jiných xxxxx xxxxxxxx xxx 1 %. Povrch xxxxxx, xxxxxxxxx, bez xxxxxx. U válcovaných xxxxxxxx x x xxxxxxxx, xxx většina xxxxxxx je xxxxxxx xxxxx (např. u xxx. xxxxxxxxx), xxxx xxx xxxxxx xxxxx xxxxx a xxxxxx. Xxxxx xxxxxx xxxx xxx maximálně 10 %. Těstoviny xx xxx dodržení xxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxx xxxxxxxxxxx, nejsou xxxxxxx x xxxxxxxxxxx si xxxx xxxx i xx xxxxxxx.

Xxxxx

Xxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx, x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx počtu použitých xxxxx, u semolinových xxxxxxxx xxxxxxxxx nebo x xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx žluté, x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx nebo xxxxxx určeným x xxxxxxxxxxx.

Xxxx a xxxx xx xxxxxxx

Xxxxxxxx, těstovinová, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx.
Xxxxxxx 2
Fyzikální a xxxxxxxx požadavky


xxxxxxxxx

xxxxxxx

nejvýše

Xxxxxxx

- xxxxxx

-

13 %

- xxxxxxxx

20 %

-

- xxxxxxxx

20 %

38 %

- xxxxxx xxxxxxx xx x xxxxxxx xxxxxxxxx

20 %

38 %
".
28. Xxxxxxx x. 8 x 9 xxxxx:
"Xxxxxxx x. 8 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Členění xxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxx a xxxxxxx

Xxxx

Skupina

xxxxx / čerstvý chléb

xxxxxxxx
xxxxx
xxxxx xxxxxxxx
xxxxxxxx žitný
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx běžné xxxxxx

xxxxxxxx
žitné
žitno xxxxxxxx
xxxxxxxx xxxxx
xxxxxxxxx
vícezrnné
xxxxxxxxx

xxxxx pečivo / xxxxxxx jemné xxxxxx


xxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxx ze šlehaných xxxx
oplatky
xxxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxxx xxxxxxx
knäckebrot
xxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxx výrobky
xxxxxx
xxxxxxx
Xxxxxxx x. 9 k xxxxxxxx č. 333/1997 Xx.
Požadavky na xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx


Vzhled x xxxx

Xxxxx, xxxxxx

Xxxxxxx

Xxxx x xxxx

chléb / xxxxxxx chléb

pravidelně xxxxxxxxx klenutý

čistá xxxxxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx propečená, xxxxxxxx, xxxxxx, stejnorodá

xxxxxxxx
xxxxxxxx

xxxxx pečivo / xxxxxxx xxxxx xxxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

zlatohnědé xxxxx, xxxxx, xxxxxxx, bez xxxxxxxx obnažené střídky

xxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxxxx

xxxxxxxx
xxxxxxxx

jemné pečivo / xxxxxxx jemné xxxxxx z xxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx formované, xxxxxxx nebo xxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx barvy, bez xxxxxxxx obnažené xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx, pórovitá, xxxxxx, pružná

xxxxx, xxxxxxxx příjemná, s xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx jemné xxxxxx x listového x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx barvy, bez xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (x xxxxxxxx xxxx), xxxxxxx strupovitý xxxxxx

xxxxxxxxx, x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, x xxxxxxxx xxxxx xxxxxx nejsou xx závadu, u xxxxxxxx xxxxxxx na xxxx xxxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxx, příjemná x xxxxxxxx xxxxxxxxx složek xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

jemné xxxxxx /jemné xxxxxx x xxxxxx xxx xxxx uvedených xxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (s xxxxxxxx řezů), xxxxxxxx x polevou či xxxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxxx, pečivová, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxxxx xxxxxx kromě xxxxxxx, xxxxxxx, perníku

xxxxxxx xxxxx


křehká, x laminovaných výrobků xxxxxxxxxx xxx

xxxxxxxx xxx xxxxxxx

xxxxxxx

xxxxxxxxxx dle formy

xxxxxx hnědý

xxxxxx

xxxxx

xxxxxxx

xxx xxxxx

xxxxxx xxxxx xxxxx

křehká

xxxxxxxx xxx použitých xxxxxx

xxxxxx

dle xxxxx

xxxxxxxx, xxxxx

xxxxxx

xxx xxxxxx

xxxxxxxxxxx xxxxxxx

pravidelný dle xxxxxxx formy

charakteristický xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx surovinám

xxxxxx, xxxxxxxx

pečivová, xxxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxxxx složek xxx xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx

xxxxxxxx výrobky

xxxxxxxxxx xxx použité xxxxx

charakteristický xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx

pečivová, příjemná x příchutí xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx
".
29. Xxxxxxx x. 12 xxx:
"Xxxxxxx x. 12 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx
(1) Xxxxxx musí xxx stejnoměrné xxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxx objemu xxxxx.
(2) Xxxx x chuť náplní x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxx, xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxx cizích xxxxx x xxxxxxxx, xxxx xxxxx xxx nakyslá xxxx xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx nebo xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx náplně.
(3) Xxxxxxxx xxxxxxx, xxx xx xxxxxxxx xx xxxxxxxx cukrářského xxxxxxx, xxxx xxx dobře xxxxxxxxx, nesmí xxx xxxxxxxxx, jeho vůně x chuť xxxx xxx xxxxxxxx, odpovídající xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx.".
Čl. III
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx požadavkům xxxxxxxxxx xxxxx vyhláškou, xx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisů x xxxxx xx xxxxxx do xxxxx xx dobu 9 xxxxxx xxx dne xxxxxx účinnosti této xxxxxxxx.
Xx. XX
Xxxxxxxx
Tato xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. xxxxx 2012.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx x. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 182/2012 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.8.2012.
Xxxxxx xxxxxxx x. 182/2012 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 18/2020 Sb. x účinností xx 1.2.2020.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx právních xxxxx jiných xxxxxxxx xxxxxxxx v odkazech xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx netýká xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx předpisu.