Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.01.2020.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.08.2012 do 31.01.2020.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 333/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mlýnské obilné výrobky, těstoviny, pekařské výrobky a cukrářské výrobky a těsta, ve znění pozdějších předpisů

182/2012 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. III
Účinnost Čl. IV
182
VYHLÁŠKA
xx xxx 23. xxxxxx 2012,
xxxxxx xx xxxx xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.,
xxxxxx xx xxxxxxx §18 písm. x), x), x), x), x) x k) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x změně x doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx, pekařské xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx, ve xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 xxxx. 1 xxxx. x), b), x) x h) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x potravinách x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x změně a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx znění xxxxxx č. 119/2000 Xx., xxxxxx x. 306/2000 Sb., xxxxxx x. 146/2002 Sb., xxxxxx x. 274/2003 Xx., xxxxxx x. 316/2004 Xx. x xxxxxx x. 120/2008 Xx.:
Čl. X
Xxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x Xxxx 98/34/ES xx xxx 22. xxxxxx 1998 x xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxx technických xxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx pro xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, ve xxxxx směrnice 98/48/XX.
Čl. II
Xxxxxxxx č. 333/1997 Sb., xxxxxx xx provádí §18 xxxx. a), x), x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x potravinách x xxxxxxxxxx výrobcích x x změně x xxxxxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, xxx mlýnské xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx, ve znění xxxxxxxx x. 93/2000 Xx. x xxxxxxxx x. 268/2006 Xx., xx xxxx xxxxx:
1. V xxxxx x v xxxxxx xxxx xx slova "§18 xxxx. x), x), x), x), x) a x)" xxxxxxxxx slovy "§18 xxxx. 1 xxxx. x), b), x) x h)".
2. X §1 xxxx. x) se xxxxx "xxxxx, xxxxxxx a xxxx" nahrazují xxxxx "xxxxxxx xxxx xxxx xxxxxxxxxxx druhů xxxxxxxx, xxxxxxx xxxx xxxx".
3. X §1 xxxx. x) xx xxxxx "xxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "obilných zrn, xxxxxxx a rýže".
4. X §1 xxxx. c) xx xxxxx "xxxxx" nahrazuje xxxxx "obilných xxx".
5. X §1 xxxx. g) se xx xxxxx "xxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxxxx".
6. X §5 xx slova "x prostorách" xxxxxxxxx xxxxx "xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".
7. X §6 xxxx. x) xx xxxxx "x xxxxxxx 30" xxxxxxx.
8. Xxxxxxxx xxx xxxxx č. 1 xx xxxxxx odkazu xx xxxxxxxx xxx xxxxx zrušuje.
9. X §6 xxxx. x) xx xxxxx "xxxxxxxx celozrnné xxxxx" xxxxxxxxx slovy "xxxxxxxxx xxxxx z jednoho xxxx xxxx xxxxx xxxxxxxx, pohanky nebo xxxx".
10. X §10 odst. 1 xx xxxxx "x xxxxxxxxxx" xxxxxxxxx slovy "xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".
11. X §10 xxxx. 2 se xxxxx "5" xxxxxxxxx xxxxxx "8".
12. X §10 xx xx konci xxxxx xxxxxxxx 2 xxxxxxxx xxxxx ", pokud xxxxxxx nestanoví xxxx xxxxxxxx uchovávání".
13. X §11 xxxxxxx x) zní:
"x) xxxxxxx pekařský výrobek xxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx, xx xxxxx xxxx, bochníku xxxx xxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx chleba, x xxxxxxxxx nejméně 400 x s xxxxxxxx xxxxxxxxx chleba x xxxxxxxxxxxx druhů xxxxxx,".
14. X §11 xxxx. x) xx xx xxxxx "xxxxx" xxxxxxxx xxxxx "xxxxx xxxxxx mlýnských xxxxxxxx výrobků".
15. X §11 písm. x) xx xx xxxxx "xxxxxxxxxx," xxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx pomazánkou, xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx podmínkách xxxxxxxxxx,".
16. V §11 xx xx xxxxx textu písmene x) xxxxxxxx slova "x xxxxxxx hmotnosti xxxxxxxxx xxxxxxxxx obilných xxxxxxx".
17. X §11 xxxxxxx x) xxx:
"x) speciálním xxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx pekařský xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx a xxxx xxxxx xxxxxx, zejména xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxx skořápkové xxxxx, zeleninu, xxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxx, x xxxxxxxx xxxxxxx 10 % x xxxxxxx xxxxxxxxx použitých xxxxxxxxx xxxxxxx, nebo xxxxxxxxxx druhy chleba xxxx xxxx chléb, xxxxxxx chléb xxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxx 400 g, které xxxxxxxx xxxxxxx 50% xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x jsou xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx,".
18. Xx §11 se xxxxxx xxxx §11x, který xxx:
"§11x
Xxx xxxxx této vyhlášky xx xxxx xxxxxx
x) extrudovaným xxxxxxxx xxxxxxx vyrobený x xxxxxxxxx obilných xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx působením xxxxx x xxxxxxx,
x) pufovaným xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxx xxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx, xxxx xxxx xxxxxxx x expanzní xxxxx xxxxxxxx zařízení xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx,
c) xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xx hranatého xxxxx xxxxxxxx z xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx,
x) xxäxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx z xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x dalších surovin xxxxxxx xx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx,
e) xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx chléb, xxxxx xxxx technologický xxxxxx výroby xx xxxxxxxx těsta až xx xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx úpravu, xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx přerušen xxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx úpravou xxxxxxx x xxxxxxxxxxx trvanlivosti x který je xxxxxxx xxxxxxx k xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx 24 xxxxx xx upečení xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx,
x) čerstvým běžným xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx přípravy xxxxx xx po xxxxxxx xx xxxxxxxx tepelnou xxxxxx, včetně uvedení xx oběhu, nebyl xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx úpravou xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a které xx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx 24 xxxxx po xxxxxxx xx obdobné xxxxxxx xxxxxx,
g) čerstvým xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx, jehož xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx přípravy xxxxx xx xx xxxxxxx či xxxxxxxx xxxxxxxx úpravu, xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx zmrazením xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx vedoucí x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx k xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx do 24 xxxxx po xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx úpravě.".
19. X §13 se xx xxxxx xxxxxxx x) tečka xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxx j) x x), xxxxx xxxxx:
"x) u xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobku, xxxxx xxx x xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x spotřebiteli xx xxxxxxx x rozmrazeném xxxxx, se xxx, xxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx k xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx výrobku xxxx "xxxxxxxxxx",
x) u xxxxxxxxxx pekařského xxxxxxx, xxxxx byl xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xx xxx, xxx xx výrobek přímo xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x blízkosti xxxxx xxxxxxx xxxx "ze xxxxxxxxxx polotovaru".".
20. X §16 se xx xxxxx textu xxxxxxx a) xxxxxxxx xxxxx ", xxxx xxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx je xxxxx xxxxx xxxxxxxxx pomocí xxxxxxxxxxxx látek bez xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxx pomocí náplní, xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx,".
21. X §16 písm. x) xx slova "charakteristickým xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx kypřících prostředků" xxxxxxxxx xxxxx "vysokým xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, tvořené xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx vodového xxxxx x xxxx, xxxxx xx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx".
22. X §16 xx xx xxxxx xxxxxxx x) tečka xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx se písmeno x), xxxxx zní:
"x) xxxxxx kynutým xxxxxxxx xxxx též xxxxxxxxxx těsto s xxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxx, xxxxx po xxxxxxx xxxxxx vykazuje charakteristické xxxxxxxxx.".
23. V §18 xx xx xxxxx písmene x) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x doplňuje xx xxxxxxx h), které xxx:
"x) x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx výrobku, xxxxx byl x xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxxx stavu, xx tam, xxx xx výrobek xxxxx xxxxxxx x prodeji xxxxxxxxxxxx, viditelně xxxxxx x blízkosti xxxxx xxxxxxx xxxx "xxxxxxxxxx".".
24. V §19 xxxx. 1 xx xx xxxxx "xxxxxxxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "výrobků x".
25. §21 xxxxxx nadpisu xxx:
"§21
Xxxxxxx do xxxxx
(1) Xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xx xxxxx xxx xxxxxxxxx do 8 xX, x xxxxxxxx xxxxxxx uvedených x xxxxxxxx 2.
(2) Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx, xxxxx jsou x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x prodloužení trvanlivosti xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxx 8 oC, xx xxxxxxx xx xxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobcem.
(3) Xxxxx xx xxxxxxx xx xxxxx při xxxxxxxxx xx 10 xX.".
26. V xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 2 xxx:
"Xxxxxxx 2
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xx jakost xxxxx

Název xxxxx

Xxxxx

Xxxx x xxxx

pšeničná

xxxx x xxxxxxxxxx odstínem

Xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxx x xxxx xxxxxxxxx, xxx cizích xxxxx x xxxxxxxx

xxxxxxxx chlebová

xxxx xx žlutošedým nebo xxxxxxxx xxxxxxxx

xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxx, načervenalý xxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

xxxxx xxxxxx (výražková)

xxxx

xxxxx xxxxx (xxxxxxxx)

xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx odstínem
".
27. Xxxxxxx č. 6 xxx:
"Xxxxxxx x. 6 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxx, xxxxxxxxx x chemické xxxxxxxxx xx jakost xxxxxxxx
Xxxxxxx 1
Smyslové xxxxxxxxx

Xxxxxx x xxxx

Odpovídají xxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx těstovin xxx 1 %. Povrch xxxxxx, kompaktní, bez xxxxxx. X xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxxxxx, xxx většina xxxxxxx je xxxxxxx xxxxx (xxxx. u xxx. xxxxxxxxx), může xxx xxxxxx xxxxx xxxxx x xxxxxx. Xxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxx 10 %. Xxxxxxxxx se xxx dodržení xxxxxxxx xxxxxxxxx v návodu xxxxxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxx xxxx x xx xxxxxxx.

Xxxxx

Xxxxxx, rovnoměrná x xxxxxxx xxxxxxxxx žluté, x vaječných xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx použitých xxxxx, u semolinových xxxxxxxx jantarová xxxx x různých tmavších xxxxxxxxx žluté, x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx určeným x xxxxxxxxxxx.

Xxxx x xxxx po xxxxxxx

Xxxxxxxx, těstovinová, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx.
Xxxxxxx 2
Fyzikální x xxxxxxxx xxxxxxxxx


xxxxxxxxx

nejméně

xxxxxxx

Xxxxxxx

- xxxxxx

-

13 %

- nesušené

20 %

-

- xxxxxxxx

20 %

38 %

- xxxxxx xxxxxxx xx x inertní atmosféře

20 %

38 %
".
28. Xxxxxxx č. 8 x 9 znějí:
"Xxxxxxx x. 8 x vyhlášce x. 333/1997 Sb.
Xxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xx xxxxx a skupiny

Xxxx

Xxxxxxx

xxxxx / xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxx
xxxxx
žitno xxxxxxxx
pšenično xxxxx
xxxxxxxxx
vícezrnný
speciální

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx běžné xxxxxx

xxxxxxxx
xxxxx
xxxxx xxxxxxxx
pšenično žitné
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx
speciální

xxxxx pečivo / xxxxxxx xxxxx pečivo


trvanlivé xxxxxx

xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxx
xxxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxxx
trvanlivé xxxxxxx
xxäxxxxxxx
crackerové xxxxxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxx
xxxxxxx
Xxxxxxx x. 9 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxx výrobků


Xxxxxx x xxxx

Xxxxx, xxxxxx

Xxxxxxx

Vůně a xxxx

chléb / xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

čistá xxxxxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx, pórovitá, xxxxxx, stejnorodá

chlebová
xxxxxxxx

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx běžné xxxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxxxx, xxxxx, křupavá, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx střídky

xxxxx propečená, pórovitá, xxxxxx, xxxxxxxxxx

xxxxxxxx
xxxxxxxx

xxxxx xxxxxx / čerstvé xxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxx xxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, bez xxxxxxxx obnažené xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx, pórovitá, xxxxxx, pružná

xxxxx, xxxxxxxx příjemná, s xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

xxxxx pečivo / xxxxxxx jemné xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx těsta

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx barvy, xxx xxxxxxxxx obnažené střídky (x výjimkou řezů), xxxxxxx strupovitý xxxxxx

xxxxxxxxx, x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, x kynutého xxxxx dutiny xxxxxx xx závadu, x xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

jemné xxxxxx /xxxxx xxxxxx x xxxxxx xxx xxxx xxxxxxxxx xxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, xxx zřetelně xxxxxxxx střídky (x xxxxxxxx xxxx), xxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx, xxxxxxx, xxxxxxx

xxxxxxx xxxxx


xxxxxx, x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx

příjemná xxx xxxxxxx

xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxx formy

xxxxxx hnědý

křehká

xxxxx

xxxxxxx

xxx xxxxx

xxxxxx xxxxx xxxxx

xxxxxx

xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxx

dle formy

xxxxxxxx, čistý

xxxxxx

xxx xxxxxx

extrudované xxxxxxx

pravidelný dle xxxxxxx formy

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx použitým surovinám

xxxxxx, xxxxxxxx

xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx složek xxx xxxxxx pachů x xxxxxxxx

xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx dle xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx odpovídající xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx

xxxxxxxx, xxxxxxxx x příchutí xxxxxxxxx xxxxxx bez xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx
".
29. Příloha x. 12 xxx:
"Xxxxxxx č. 12 x xxxxxxxx x. 333/1997 Sb.
Požadavky xx jakost xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxx
(1) Xxxxxx musí xxx stejnoměrné xxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx musí xxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x celém objemu xxxxx.
(2) Vůně x chuť náplní x povrchových zdobení xxxx xxx xxxxxxxx, xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxx xxxxxx pachů x xxxxxxxx, xxxx xxxxx xxx nakyslá xxxx nahořklá, xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxx charakteristickou xxxxxxxxxx xxxx xxxxxx.
(3) Xxxxxxxx xxxxxxx, jež xx základem xx xxxxxxxx cukrářského xxxxxxx, xxxx xxx dobře xxxxxxxxx, xxxxx xxx xxxxxxxxx, jeho vůně x chuť xxxx xxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx.".
Xx. XXX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx, xx xxxxxxxx podle xxxxxxxxxxx právních předpisů x xxxxx se xxxxxx xx xxxxx xx xxxx 9 xxxxxx xxx xxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx.
Xx. XX
Xxxxxxxx
Tato xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. xxxxx 2012.
Ministr:
Xxx. Xxxxx v. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx předpis x. 182/2012 Xx. xxxxx xxxxxxxxx dnem 1.8.2012.
Xxxxxx xxxxxxx x. 182/2012 Xx. byl zrušen xxxxxxx xxxxxxxxx č. 18/2020 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.2.2020.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx aktualizováno, xxxxx xx xxxx netýká xxxxxxxxx xxxxx shora xxxxxxxxx xxxxxxxx předpisu.