Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.01.2020.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.08.2012 do 31.01.2020.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 333/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mlýnské obilné výrobky, těstoviny, pekařské výrobky a cukrářské výrobky a těsta, ve znění pozdějších předpisů

182/2012 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. III
Účinnost Čl. IV
182
XXXXXXXX
xx xxx 23. xxxxxx 2012,
kterou xx xxxx xxxxxxxx x. 333/1997 Sb.,
xxxxxx se xxxxxxx §18 písm. x), x), x), i), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., o xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x o xxxxx x doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx, xx xxxxx pozdějších předpisů
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 xxxx. 1 xxxx. x), x), g) x h) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x změně x xxxxxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, ve xxxxx xxxxxx x. 119/2000 Xx., zákona č. 306/2000 Xx., xxxxxx x. 146/2002 Xx., xxxxxx x. 274/2003 Xx., zákona x. 316/2004 Xx. x xxxxxx x. 120/2008 Xx.:
Xx. X
Xxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx x xxxxxxx se xxxxxxxx Xxxxxxxxxx parlamentu x Xxxx 98/34/ES ze xxx 22. xxxxxx 1998 o xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxx technických norem x xxxxxxxx a xxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx společnosti, ve xxxxx směrnice 98/48/ES.
Čl. II
Xxxxxxxx č. 333/1997 Sb., kterou xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x), x), j) x k) zákona x. 110/1997 Xx., x potravinách a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx a x změně x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, pro xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx, těstoviny, xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxx, ve xxxxx xxxxxxxx x. 93/2000 Xx. x vyhlášky x. 268/2006 Xx., xx xxxx takto:
1. X xxxxx x v úvodní xxxx xx slova "§18 xxxx. x), x), x), x), x) a x)" xxxxxxxxx xxxxx "§18 xxxx. 1 xxxx. x), x), x) x h)".
2. X §1 xxxx. x) xx slova "xxxxx, xxxxxxx x xxxx" xxxxxxxxx slovy "xxxxxxx nebo xxxx xxxxxxxxxxx xxxxx obilovin, xxxxxxx nebo xxxx".
3. V §1 xxxx. x) se xxxxx "xxxxx" nahrazuje xxxxx "xxxxxxxx zrn, xxxxxxx x xxxx".
4. V §1 xxxx. c) xx xxxxx "xxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "obilných xxx".
5. V §1 xxxx. g) xx xx slovo "xxxxxx" xxxxxxxx slova "a xxxxxxxxx".
6. V §5 xx xxxxx "x prostorách" xxxxxxxxx xxxxx "xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".
7. X §6 xxxx. x) xx slova "a xxxxxxx 30" xxxxxxx.
8. Xxxxxxxx xxx xxxxx x. 1 xx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxx xxxxx zrušuje.
9. X §6 xxxx. x) xx xxxxx "xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx xxxx xxxxx xxxxxxxx, pohanky nebo xxxx".
10. X §10 xxxx. 1 xx xxxxx "x xxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".
11. X §10 xxxx. 2 se xxxxx "5" nahrazuje xxxxxx "8".
12. X §10 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxx 2 doplňují xxxxx ", pokud xxxxxxx nestanoví xxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx".
13. X §11 písmeno x) zní:
"x) xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx kvasem, popřípadě xxxxxxx, xx xxxxx xxxx, bochníku xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx, x xxxxxxxxx xxxxxxx 400 g s xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x netradičních druhů xxxxxx,".
14. X §11 xxxx. x) xx xx xxxxx "xxxxx" vkládají xxxxx "xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků".
15. X §11 xxxx. x) se za xxxxx "xxxxxxxxxx," xxxxxxxx xxxxx "ovocnou xxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx,".
16. X §11 xx na xxxxx xxxxx xxxxxxx x) xxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxx hmotnosti xxxxxxxxx xxxxxxxxx obilných xxxxxxx".
17. X §11 xxxxxxx l) xxx:
"x) xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx nebo xxxxxx pekařský výrobek, xxxxx obsahuje kromě xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx x xxxx xxxxx xxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, luštěniny, xxxxxxxx, suché skořápkové xxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxx nebo xxxxxxxx, x množství xxxxxxx 10 % x xxxxxxx hmotnosti použitých xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxx xxxx xxxxx, xxxxxxx xxxxx anebo xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx než 400 x, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 50% xxxxx xxxxxxxxx výrobků x xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx kvasem xxxx xxxxxxx,".
18. Za §11 xx xxxxxx xxxx §11a, který xxx:
"§11x
Xxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxx rozumí
x) extrudovaným xxxxxxxx xxxxxxx vyrobený z xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx,
x) xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx obilných xxx xxxxxxx xxxx xxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx, xxxx xxxx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx,
x) macesem xxxxxx nekvašený xxxxxxx xxxxxxxx xx hranatého xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx x pšeničné xxxxx xxxxxxxx úpravou,
x) xxäxxxxxxxxx výrobek xxxxxx xxxxxxxxxxx z xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx surovin xxxxxxx ve xxxxx xxxxxxxxx vyrobený tepelnou xxxxxxx,
x) čerstvým xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx od xxxxxxxx těsta xx xx xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx úpravu, xxxxxx uvedení xx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx úpravou xxxxxxx x xxxxxxxxxxx trvanlivosti x xxxxx je xxxxxxx nabízen x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx nejdéle xx 24 xxxxx xx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx,
x) xxxxxxxx běžným xxxxxxx nebalené běžné xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx proces výroby xx xxxxxxxx těsta xx xx xxxxxxx xx xxxxxxxx tepelnou xxxxxx, xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx, nebyl xxxxxxxx xxxxxxxxx nebo xxxxx xxxxxxxxxxxxxx úpravou xxxxxxx x prodloužení xxxxxxxxxxxx x xxxxx xx zároveň xxxxxxxx x xxxxxxx spotřebiteli xxxxxxx do 24 xxxxx xx upečení xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx,
x) čerstvým xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx proces xxxxxx od xxxxxxxx xxxxx xx xx xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx úpravu, xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx přerušen xxxxxxxxx xxxx jinou technologickou xxxxxxx xxxxxxx k xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx do 24 xxxxx po xxxxxxx či obdobné xxxxxxx úpravě.".
19. X §13 se xx xxxxx xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx x) x x), xxxxx xxxxx:
"x) x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxx x xxxxxxx xxxxx zmrazen x xxxxxxxxxxxx je xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx, xx tam, xxx xx výrobek xxxxx xxxxxxx k xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx výrobku xxxx "xxxxxxxxxx",
k) x xxxxxxxxxx pekařského xxxxxxx, xxxxx xxx dokončen xx zmrazeného polotovaru, xx tam, kde xx výrobek xxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, viditelně xxxxxx x blízkosti xxxxx xxxxxxx xxxx "xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".".
20. X §16 se xx xxxxx xxxxx xxxxxxx x) xxxxxxxx xxxxx ", xxxx xxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxx xxxxx vytvořená xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx x dohotovená xxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx,".
21. V §16 xxxx. x) xx slova "xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx kypřicích xxxxxxxxxx, tvořené xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x tuku, xxxxx xx xxxxxxx úpravě xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx listování".
22. X §16 xx xx konci xxxxxxx j) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx xx písmeno x), které xxx:
"x) xxxxxx kynutým xxxxxxxx nebo též xxxxxxxxxx těsto s xxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx x použitím xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx vrstvami kynutého xxxxx a xxxx, xxxxx xx xxxxxxx xxxxxx vykazuje xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx.".
23. X §18 se xx xxxxx xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx se xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxx v xxxxxxx stavu xxxxxxx x spotřebiteli xx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxxx stavu, xx tam, xxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx k prodeji xxxxxxxxxxxx, viditelně xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx "xxxxxxxxxx".".
24. V §19 xxxx. 1 xx xx xxxxx "xxxxxxxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx x".
25. §21 xxxxxx xxxxxxx xxx:
"§21
Uvádění xx xxxxx
(1) Cukrářské xxxxxxx xx xxxxxxx xx xxxxx xxx xxxxxxxxx xx 8 xX, x xxxxxxxx xxxxxxx uvedených x xxxxxxxx 2.
(2) Xxxxxxxxx xxxxxxx balené, xxxxx jsou x xxxxxxxx použití xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx charakteru xxxx xxxxxxxxxxxxx úpravy vedoucí x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxxx xxx teplotách xxx 8 xX, xx xxxxxxx do xxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
(3) Xxxxx xx xxxxxxx xx xxxxx při xxxxxxxxx xx 10 xX.".
26. V xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 2 xxx:
"Xxxxxxx 2
Xxxxxxxx xxxxxxxxx na jakost xxxxx

Xxxxx xxxxx

Xxxxx

Xxxx a xxxx

xxxxxxxx

xxxx x nažloutlým xxxxxxxx

Xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxx x dané xxxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx

xxxxxxxx chlebová

xxxx xx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx odstínem

xxxxxxxx xxxxxxxxx

hnědavý, načervenalý xxxx tmavočervený xxxxxx

xxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx)

xxxx

xxxxx tmavá (xxxxxxxx)

šedobílá se xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx
".
27. Xxxxxxx x. 6 zní:
"Příloha x. 6 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxx, fyzikální x xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxx těstovin
Xxxxxxx 1
Smyslové xxxxxxxxx

Xxxxxx a xxxx

Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxxxxxxx balení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxx 1 %. Xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx, bez xxxxxx. X válcovaných xxxxxxxx x x xxxxxxxx, xxx většina xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx (xxxx. x xxx. xxxxxxxxx), může xxx xxxxxx xxxxx xxxxx a moučný. Xxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxx 10 %. Xxxxxxxxx xx xxx dodržení xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxx lepkavé x xxxxxxxxxxx si xxxx tvar x xx xxxxxxx.

Xxxxx

Xxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxxx odstínech xxxxx, x xxxxxxxxx těstovin xxxxxxxxxxxx počtu použitých xxxxx, x semolinových xxxxxxxx xxxxxxxxx nebo x různých tmavších xxxxxxxxx xxxxx, x xxxxxxxxx druhů xxxxxxxx xxxxxxxx surovinám nebo xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx určeným x xxxxxxxxxxx.

Vůně x xxxx xx xxxxxxx

Xxxxxxxx, těstovinová, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx surovinám.
Xxxxxxx 2
Xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx


xxxxxxxxx

nejméně

xxxxxxx

Xxxxxxx

- xxxxxx

-

13 %

- nesušené

20 %

-

- xxxxxxxx

20 %

38 %

- xxxxxx xxxxxxx xx x inertní xxxxxxxxx

20 %

38 %
".
28. Xxxxxxx č. 8 x 9 xxxxx:
"Xxxxxxx x. 8 x vyhlášce x. 333/1997 Xx.
Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxx x xxxxxxx

Xxxx

Xxxxxxx

xxxxx / čerstvý xxxxx

xxxxxxxx
xxxxx
xxxxx xxxxxxxx
pšenično xxxxx
xxxxxxxxx
vícezrnný
xxxxxxxxx

xxxxx pečivo / xxxxxxx xxxxx xxxxxx

xxxxxxxx
xxxxx
xxxxx xxxxxxxx
pšenično xxxxx
xxxxxxxxx
vícezrnné
xxxxxxxxx

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx jemné pečivo


xxxxxxxxx pečivo

xxxxxxx ze šlehaných xxxx
xxxxxxx
perníky
xxxxxxx
preclíky
xxxxxxxxx xxxxxxx
xxäxxxxxxx
crackerové xxxxxx
extrudované xxxxxxx
xxxxxxxx výrobky
macesy
xxxxxxx
Příloha x. 9 k xxxxxxxx č. 333/1997 Xx.
Požadavky na xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx


Vzhled x xxxx

Kůrka, xxxxxx

Xxxxxxx

Vůně a xxxx

xxxxx / xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxxx barvy, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx, stejnorodá

xxxxxxxx
xxxxxxxx

běžné xxxxxx / čerstvé běžné xxxxxx

xxxxxxxxxx formované xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxxxx, xxxxx, křupavá, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxxxx

xxxxxxxx
xxxxxxxx

xxxxx pečivo / čerstvé jemné xxxxxx z xxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxx xxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx propečená, xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxx

xxxxx, xxxxxxxx příjemná, s xxxxxxxx přidaných xxxxxx

xxxxx pečivo / xxxxxxx xxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx formovaný, xxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, bez xxxxxxxxx obnažené střídky (x xxxxxxxx řezů), xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxxxx, x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, x xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxx, u xxxxxxxx xxxxxxx na xxxx xxxxxxxxx náplň

xxxxxxxx, xxxxxxxx s xxxxxxxx přidaných xxxxxx xxx cizích xxxxx x xxxxxxxx

xxxxx xxxxxx /jemné pečivo x xxxxxx xxx xxxx xxxxxxxxx xxxx

xxxxxxxxxx formované

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (x xxxxxxxx xxxx), xxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxxxx xxxxxx kromě sušenek, xxxxxxx, xxxxxxx

xxxxxxx xxxxx


xxxxxx, x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx

xxxxxxxx xxx přísady

sušenky

xxxxxxxxxx xxx xxxxx

xxxxxx xxxxx

křehká

xxxxx

xxxxxxx

xxx xxxxx

křehký xxxxx xxxxx

xxxxxx

xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxx

dle formy

xxxxxxxx, xxxxx

xxxxxx

xxx xxxxxx

xxxxxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx dle xxxxxxx formy

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx použitým xxxxxxxxx

xxxxxx, pórovitá

xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx bez xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

pufované xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

křehká, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx pufovanými xxxx

xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx bez cizích xxxxx a xxxxxxxx
".
29. Příloha x. 12 xxx:
"Xxxxxxx č. 12 x vyhlášce č. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxx
(1) Xxxxxx xxxx xxx stejnoměrné xxxxxxxxx, xxxxx součásti xxxx xxx rovnoměrně xxxxxxxxxx x celém xxxxxx xxxxx.
(2) Xxxx x xxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxx příjemné, xx použitých surovinách, xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx, xxxx xxxxx xxx xxxxxxx xxxx nahořklá, pokud xxxxxxxxx xxxx hořkost xxxx charakteristickou xxxxxxxxxx xxxx xxxxxx.
(3) Xxxxxxxx výrobek, jež xx základem xx xxxxxxxx cukrářského xxxxxxx, xxxx být xxxxx xxxxxxxxx, nesmí xxx xxxxxxxxx, xxxx vůně x xxxx musí xxx příjemné, odpovídající xxxxx x použitým xxxxxxxxx.".
Xx. III
Xxxxxxxxx ustanovení
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx vyhlášky, xxxxx xxxxxxxxxx požadavkům xxxxxxxxxx xxxxx vyhláškou, xx posuzují xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x mohou xx xxxxxx xx xxxxx xx xxxx 9 xxxxxx xxx xxx xxxxxx účinnosti této xxxxxxxx.
Xx. IV
Xxxxxxxx
Xxxx vyhláška xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. srpna 2012.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx x. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 182/2012 Sb. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.8.2012.
Xxxxxx xxxxxxx x. 182/2012 Xx. xxx zrušen xxxxxxx předpisem č. 18/2020 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.2.2020.
Xxxxx jednotlivých xxxxxxxx xxxxx jiných xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxx aktualizováno, pokud xx xxxx netýká xxxxxxxxx změna xxxxx xxxxxxxxx právního předpisu.