Právní předpis byl sestaven k datu 20.05.1999.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 20.05.1999 do 29.04.2004.
91
XXXXXXXX
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx
xx xxx 5. xxxxxx 1999,
kterou se xxxx xxxxxxxx Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x. 294/1997 Xx., o xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxx kontroly x xxxxxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §19 písm. x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx a x xxxxx a doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx:
Xx. I
Xxxxxxxx č. 294/1997 Sb., x xxxxxxxxxxxxxxxxx požadavcích na xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx a hodnocení, xx xxxx xxxxx:
1. Xxxxxxxx pod xxxxx x. 2) x §3 xxxx. 2 se na xxxxx xxxxxxxx takto:
"XXX XX 12824 (56&xxxx;0088) Mikrobiologie xxxxxxxx x krmiv. Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx.
XXX 56&xxxx;0090 : 1987 Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx. Průkaz xxxxxxxxxxxxx toxinů x Xxxxxxxxxxx botulinum.
XXX XX ISO 11290-1 (56&xxxx;0093) Xxxxxxxxxxxxx potravin x xxxxx. Horizontální xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - Xxxx 1: Xxxxxx průkazu.
XXX XXX 13721 (56&xxxx;0125) Maso a xxxxx xxxxxxx - Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 xX.".
2. X části 1 xxxxxxx xxx 4 zní:
"4. Xxx účely této xxxxxxxx xx obecně xxxxxxxxx xxxx hlavní xxxxxxxxx xxxxxxxx:
a) xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx: potraviny, xxxxx se xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx tepelně opracované, xxxxx xx xxxxxxxxx x teplém xxxx xxxxxxxx xxxxx nebo xxxxxxxxxxx xxxxxx, x xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxx xxxx být xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx,
x) xxxxxxxxx xxxxxxxx k xxxxx xxxxxxxx: xxxxxxxxx, které xx xxxxxxxxx xx xx xxxxxxx kuchyňské xxxxxx, xxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx x vroucí xxxxxxxxx,
x) potraviny určené xxx kojeneckou a xxxxxxx xxxxxx,
x) xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx uzavřené x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.".
3. X části 1 přílohy xxxx X xxxxxxx x. 1 xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx zní:
"Xxxx A. Xxxxxxxxxxx xxxxxxx onemocnění x xxxxxxxx
Xxxxxxxxxxxxxxx | Xxxxxxxxx xxxxxxxx | Xxxxxxxx xxxxx hodnota |
Xxxxxxxx cereus | potraviny xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x přímé xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx x dětskou xxxxxx | 105/x 104/x 102/x |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxx | xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx | xxxxx/25 x |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx | xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx spotřebě xxxxxxxxx xxxxxx k xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx výživu | 105/x 104/x 102/g |
Xxxxxxxxxxx coli 0 157 | xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx | xxxxx/25 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx | xxxxxxxxx určené x xxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xx xxxxx než 0,92 | xxxxx/25 x &xx; 100/x |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | xxxxxxxxx určené x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx | 104/x 10/x |
Xxxxxxxxxx xxx. | xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx ostatní xxxxxxxxx*/ | xxxxx/50 x xxxxx/25 x |
Xxxxxxxx xxx. | xxxxxxx xxxxxxxxx | xxxxx/25 x |
Xxxxxxxxxxxxxx aureus | xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx potraviny xxxxxx x přímé spotřebě xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx a dětskou xxxxxx k přímé xxxxxxxx xxxxxx x xxxxx spotřebě | 105/x 104/x 102/x 103/x |
Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx | ryby, xxxxxxx, xxxxxx x hlavonožci x xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx x přímé xxxxxxxx | xxxxx/25 |
Yersinia xxxxxxxxxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx) | xxxxxxx xxxxxxxxx | negat/25 x |
xxxxx: xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vzorku xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxx
xx: xxxxx aktivita xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxxx speciálním xxxxxxxxxx);
xxxxxxxxxx souvisí x xxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx, nabývá xxxxxx xx xxxx xx xxxxx.
*/ Xxx průkazu salmonel xxxxxx xxx Salmonella xxxxx xxxx Salmonella xxxxxxxxx nebo Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx být xx této xxxxxxxx xxxxx hodnoty upuštěno, xxx-xx o xxxxxxxxx, xxxxx vzhledem xx xxxxx upotřebení x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx opracování (xxxxxxx, xxxxxxx apod.) x dále xxxx xxxxxxx a oddělením xx xxxxxx potravin xxxxxxxxxxxxx zdravotní riziko.".
4. V části 1 přílohy xxxx X xxxxxxx x. 1 xxxxxx xxxxxxx xxx:
"Část B. Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx
Xxxxxxxxxxxxxxx | Xxxxxxxxx potravin | Nejvyšší xxxxx xxxxxxx |
Xxxxxxx xxxxxxxxx mikroorganismy (celkový xxxxx xxxxxxxxxxxxxx) | xxxxxxxxx určené pro xxxxxxxxxx a dětskou xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx potraviny xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx, kde xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx | 105/g 106/x 107/x 108/x |
Xxxxxxxxxx bakterie | xxxxxxxxx určené x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx výživu x xxxxx spotřebě | 105/x 103/x |
Escherichia coli | xxxxxxxxx určené x přímé xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx | 104/g 10/x |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx kulturní xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx nebo potravinách xxxxxxxxxxxx fermentované složky | potraviny určené xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx výživu xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxx k xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxxx | 106/x 105/g 107/x 108/x |
Kvasinky | potraviny určené xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx potraviny xxxxxx k xxxxx xxxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxxx, xxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx | 103/g 107/x |
Plísně | xxxxxxxxx určené xxx kojeneckou a xxxxxxx výživu xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx, xxx jsou xxxxxx xxxxxxxx kulturní xxxxxxxxxx | 103/x xxxx xxxxxx xxxxx xxx viditelný prostým xxxx |
5. X xxxxx 1 xxxxxxx v bodě 7.1 poslední xxxx xxx: "Xxx případy, xxx m xx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxx hmotnosti xxxxxx určeném x xxxxxxxxx, xxx xx xxxxxx za xxxxxx xxxxx xx čísle xxxx, xxxx. 0/10, xxxx hodnota 3m 0/3,3. Xxxxxxxxx je xxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx mikroorganismů x xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx ke zkoušení. Xxxx xxxxxxxxxx se xxxxxxxxxx xx bakteriální xxxxxxx onemocnění x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x. 1 xxxxx X, neboť x xxxxxx xxxxxxxxx xx objem ani xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxxx.".
6. X xxxxx 1 xxxxxxx v xxxx 8 xxxxxxxx xxxx xxx: "Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx, xxxxxxx, xx xxx termostatové xxxxxxx x uzavřených xxxxxxx xxxxxxx po 7 xx 10denní xxxxxxxx xxx 35 xX xx 37 xX x většímu zvýšení xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxx xx 102. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx se xxxxxxx před xxxxxxxx xxxxxxx do xxxxx, xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx.".
7. X xxxxx 2 přílohy xxx 1 xxxxxx xxxxxxx xxx:
"1. XXXX X MASNÉ XXXXXXX, XXXXXX A XXXXXXX X DRŮBEŽÍHO XXXX, XXXXXXX MASO, XXXXXXX X XXXXX XXXXX MASA
1.1. Xxxx, xxxx xxxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxx, včetně xxxxx - xxxxxxx x xxxxxxxx
1.1. Xxxx, maso xxxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxx, xxxxxx xxxxx - xxxxxxx x zmrazené | ||||
x | x | x | X | |
Koliformní xxxxxxxx | 5 | 2 | 5.102 | 5.103 |
Staphylococcus auerus | 5 | 2 | 102 | 5.103 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
1.2. Uzená xxxx xxxxxx, mleté xxxx krájené xxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxx x xxxxxxxx | ||||
n | c | x | X | |
xxxxxxx počet xxxxxxxxxxxxxxx) | 5 | 2 | 106 | 5.106 |
Xxxxxxxxxx bakterie | 5 | 2 | 5.102 | 5.103 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 1 | 5.102 | 5.103 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
x) stanovuje xx xxx x xxxxxxx xxx | ||||
1.3. Xxxxx xxxxxxx tepelně xxxxxxxxxxxx xxxxxx k přímé xxxxxxxx (xxxx. čajový xxxxx, xxxxxxxx šunka) | ||||
x | x | x | M | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 2.103 | 104 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103 |
Staphylococcus xxxxxx | 5 | 2 | 5.102 | 5.103 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
1.4. Trvanlivé xxxxx výrobky | ||||
x | c | x | X | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 1 | 102 | 2.103 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 5 | 1 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxxxxxx aureus | 5 | 0 | 0x | - |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
1.5. Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx výrobky | ||||
x | x | x | X | |
xxxxxxx xxxxx mikroorganismů | 5 | 2 | 104 | 105 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 1 | 0x | 5.102 |
Sulfitredukující klostridia | 5 | 1 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxxxxxx aureus | 5 | 1 | 0x | 102 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
1.5.1. Xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx balené xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx výrobky | ||||
n | x | x | M | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 5 | 2 | 5.104 | 5.105 |
Xxxxxxxx mléčného xxxxxxx | 5 | 2 | 5.104 | 6 |
Xxxxxxxxxx bakterie | 5 | 2 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 5 | 2 | 0x | 102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
1.6. Tepelně xxxxxxxxxx výrobky xxxxxxxxxx xxxxxx | ||||
1.6.1. Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx musí xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx | ||||
1.6.2. Xxxxxxxxxxxx | ||||
x | x | x | X | |
xxxxxxx xxxxx mikroorganismů | 5 | 2 | 5.103 | 5.104 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 5 | 2 | 0x | 102 |
Xxxxxxxxxxxxxx auerus | 5 | 1 | 0x | 2.102 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
1.7. Živočišný xxx (xxxxx másla) | ||||
x | x | x | M | |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
8. V xxxxx 2 přílohy xxx 2 včetně xxxxxxx xxx:
"2. XXXX, OSTATNÍ XXXXX XXXXXXXXXXX X XXXXXXX X NICH
2.1. Xxxxxxx, zmrazené a xxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx, určené x xxxxxxx xxxxxx
x | x | m | M | |
xxxxxxx xxxxx mikroorganismů | 5 | 2 | 105 | 106 |
Xxxxxxxxxxx xxxx | 5 | 2 | 102 | 5.102 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 5 | 2 | 0x | 102 |
Salmonella | 5 | 0 | 0/25 | - |
2.2. Xxxxx, xxxxxxx x xxxxxx xxxx
x | x | x | X | |
celkový xxxxx mikroorganismůb) | 5 | 2 | 5.103 | 2.104 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 0x | 102 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 5 | 2 | 0x | 102 |
Xxxxxxxxxxxxxx auerus | 5 | 2 | 102 | 5.102 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
x) X xxxxxxx x xxxxxxxx koření x/xxxx xxxxxxx studeným xxxxxx xx tolerují xxxxxxx x řád xxxxx x xxxxxxxx Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a Xxxxxxxxxx.
2.3. Korýši, xxxxxxx x xxxxxxxxxx
n | x | x | M | |
xxxxxxx počet mikroorganismů+) | 5 | 2 | 104 | 105 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 102 | 5.102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 0x | 102 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
+) X xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx x řád xxxxx.
2.4. Výrobky z xxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx
XXXXXXXX:
Xxxxxxx x xxxxxxxxx ryb xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxx 20.2.
2.4.1. Xxxxxxx marinované xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxx konzervačních xxxxxx (např. x xxxxxx, oleji, xxxxxx, xxxxxxxx)
x | c | x | X | |
Koliformní bakterie | 5 | 2 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx klostridia | 5 | 2 | 0b | 5.102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 0x | 5.102 |
Bacillus cereus | 5 | 2 | 103 | 5.103 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxxxx | 5 | 2 | 104 | 106 |
2.4.2. Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx nebo x xxxxxxxxxxxxx přísadami (xxxx. x xxxxxx, xxxxx, xxxxxx, xxxxxxxx)
x | x | m | X | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 5 | 2 | 105 | 106 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 102 | 5.102 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 5 | 2 | 0x | 102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 0d | 5.102 |
Xxxxxxxx xxxxxx | 5 | 1 | 102 | 5.102 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxxxx | 5 | 2 | 103 | 5.104 |
2.5. Hermeticky balené xxxx "xxxxxxxxxxxx"
2.5.1. Xxxxxxxxxx xxxxxx rybí xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx, xxx xxxxxxxxxxxxx přísad (xxxxxx, xxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxx v xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxx.)
x | x | x | X | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 5 | 2 | 5.103 | 5.104 |
Xxxxxxxxxx bakterie | 5 | 1 | 102 | 5.103 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 0x | 5.102 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
2.5.2. Hermeticky xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx
x | c | x | X | |
xxxxxxx xxxxx mikroorganismů | 5 | 2 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 1 | 0x | 5.102 |
Xxxxxxxxxxxxxx auerus | 5 | 2 | 0d | 102 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 5 | 2 | 0x | 102 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
2.6. Xxxx xxxxxxxx xxxx splňovat xxxxxxxx xxxxxxxx sterility.".
9. X části 2 xxxxxxx bod 3.2. xxxxxx xxxxxxx xxx:
"3.2. Xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx, balené xxxxxx xxxxxx, xxxxx
x | x | x | M | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 5 | 2 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 1 | 0x | 102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 0x | 2.102 |
Salmonella | 5 | 0 | 0/25 | - |
Kvasinky | 5 | 3 | 102 | 103". |
10. X xxxxx 2 xxxxxxx xxx 4.1. včetně nadpisu xxx:
"4.1. Xxxxxx xxxxxxx mléko xxx xxxxx prodej
x | x | x | X | |
xxxxxxx xxxxx mikroorganismů | 105 | |||
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 5.102 | 2.103 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | -". |
11. X xxxxx 2 xxxxxxx xxx 4.3. xxxxxx xxxxxxx xxx:
"4.3. Xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x ošetřených XXX
x | x | x | X | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 0x | 2.102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 0 | 0x | - |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | -". |
12. V xxxxx 2 přílohy x xxxx 4.5. xxxxxx xxx:
"4.5. Xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxx UHT".
13. X části 2 xxxxxxx v xxxx 4.6.1. xx údaje xxx xxxxxxx počet xxxxxxxxxxxxxx nahrazují xxxxx:
"x | x | x | X | |
5 | 2 | 104 | 5.104". |
14. V xxxxx 2 xxxxxxx xx x xxxx 4.6.2. xxxxx xx bod "8.2." xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxx "8.3.".
15. X xxxxx 2 xxxxxxx bod 4.9.2. xxxxxx xxxxxxx xxx:
"4.9.2. Tvaroh xxxxxx xxxxxxx ochucených x x xxxxxxxxx, xxxxxxx tvarohové xxxx, xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx
x | x | x | X | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 3 | 5.102 | 2.103 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxxxx | 5 | 3 | 5.103 | 5.104 |
Xxxxxx xxxx xxx Xxxxxxxxxx candidum | 5 | 3 | 102 | 103". |
16. X xxxxx 2 xxxxxxx v xxxx 4.9.3. xx xxxxxxx Enterobacteriaceae x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx:
x | x | x | X | |
Koliformní xxxxxxxx | 5 | 2 | 0b | 102". |
17. X části 2 xxxxxxx xxx 4.10. včetně nadpisu xxx:
"4.10. Xxxx
4.10.1. Xxxx xx xxxxxxxx xxxxx
x | c | x | X | |
Escherichia xxxx | 5 | 2 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 103 | 104 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
4.10.2. Xxxxx sýry, xxxxxxx xxxxx xxxx x xxxx strouhané (xxxxxx xxxxxxx balených)
x | x | x | M | |
Xxxxxxxxxxx coli | 5 | 2 | 10 | 102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103 |
Xxxxxxx) | 5 | 2 | 102 | 5.102 |
Sulfitredukující xxxxxxxxxx | 5 | 2 | 0x | 102 |
x) X xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx hodnoty o xxx vyšší.
4.10.3. Xxxxxxxxx xxxx (včetně xxxxxxx xxxxxxxx)
x | c | x | X | |
Xxxxxxxxxxx xxxx | 5 | 2 | 2.102 | 103 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx klostridia | 5 | 2 | 0b | 102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103 |
4.10.4. Xxxxx xxxx xxxxxxx
x | x | x | X | |
Xxxxxxxxxxx coli | 5 | 2 | 2.102 | 103 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 5.102 | 5.103 |
Listeria xxxxxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
4.10.5. Xxxxxxxx xxxx
x | x | x | M | |
Xxxxxxxxxxx xxxx | 5 | 2 | 103 | 5.103 |
Xxxxxxxxxxxxxx aureus | 5 | 2 | 5.102 | 5.103 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
4.10.6. Tavené xxxx xxxxxx sýrů xxxxxxxxxx x x xxxxxxxxx
x | x | m | M | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx*) | 5 | 2 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 0x | 102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 1 | 102 | 5.102 |
Xxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103 |
*) X tavených xxxx xxxxxxxxxx a s xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x řád xxxxx.".
18. X xxxxx 2 xxxxxxx xxx 4.11. xxxxxx xxxxxxx a poznámek xxx:
"4.11. Xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx
4.11.1. Xxxxx xxxxxxxxxxx
x | x | x | M | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 5 | 2 | 104 | 105 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 0x | 50 |
Xxxxxx xxxx xxx Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 102 | 5.102 |
4.11.2. Xxxxxxxxxxx xxxxx
n | x | x | X | |
celkový počet xxxxxxxxxxxxxxx) | 5 | 3 | 104 | 105 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103 |
Xxxxxx xxxx než Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx) | 5 | 3 | 102 | 5.102 |
g) Xxxxxxxxx xx u xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx.
x) X xxxxxxxxxxxxx xxxxx s xxxxxxxx xxxxxxxx se xxxxxxxx xxxxxxx x řád xxxxx.".
19. X xxxxx 2 xxxxxxx xxx 5. xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx:
"5. BALENÉ XXXXXXXX X XXXXXXX XXXXX
n | x | x | X | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx*) | 5 | 2 | 105 | 5.105 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx**) | 5 | 2 | 102 | 5.102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 0x | 2.102 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
*) Nesleduje xx x xxxxxxx x xxxxxxxx xxxx jogurtem.
**) Pro výrobky x tvarohem xxxx xxxxxxx x = 5, c = 2, m = 3.102, X = 103.".
20. X xxxxx 2 xxxxxxx xxx 7.1. xxxxxx xxxxxxx zní:
"7.1. Xxxxxxx xxxx strouhaná xxxxxxx zelenina x xxxx směsi, xxxxxxx xxxxxx a zeleninové xxxxx x rychlé xxxxxxxx
7.1.1. Krájená xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx a xxxx xxxxx
n | c | x | M | |
Escherichia coli | 5 | 2 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
7.1.2. Xxxxxxx xxxxxx x zeleninové xxxxx x xxxxxx xxxxxxxx
x | x | x | M | |
xxxxxxx počet xxxxxxxxxxxxxx | 2 | 1 | 105 | 106 |
Koliformní bakterie | 2 | 1 | 102 | 103 |
Xxxxxxxx | 2 | 1 | 103 | 104 |
Plísně | 2 | 1 | 102 | 103". |
21. X xxxxx 2 xxxxxxx xx x xxxxxx 7.2.1. x 7.2.2. v xxxxx xx xxxxx "xxxxxxxx," xxxxxxxx xxxxx "xxxxxxxx, xxxxx,".
22. V xxxxx 2 přílohy xxx 7.3.2. xxx:
"7.3.2. Sušené ovoce
x | x | x | X | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 2 | 1 | 105 | 106 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 2 | 1 | 102 | 103 |
Xxxxxxxx | 2 | 1 | 103 | 104 |
Xxxxxx | 2 | 1 | 102 | 103". |
23. X xxxxx 2 přílohy xxx 7.4.3. xxx:
"7.4.3. Xxxxxx, dresinky, xxxxxxx xxxxx xxxx.
x | x | x | M | |
xxxxxxx počet mikroorganismů | 5 | 2 | 5.102 | 5.103 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 1 | 0x | 102 |
Xxxxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103 |
Xxxxxx | 5 | 2 | 0x | 2.102". |
24. V xxxxx 2 přílohy xxx 7.5. xxxxxx xxxxxxx x poznámek xxx:
"7.5. Jádra xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx
x | x | m | X | |
Xxxxxxxxxx bakterie*) | 5 | 2 | 102 | 103 |
Plísně | 5 | 2 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxxx toxinogenní xxxxxx | 5 | 2 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxx**) | 5 | 0 | 102 | - |
*) X xxxxxxxxx výrobků xx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx nižší.
**) Xxx překročení xxxxxxx xxxxxxx xx xxx posouzení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx, xxx zvláštní xxxxxxx.3)".
25. X xxxxx 2 xxxxxxx xxx 7.6. xxxxxx xxxxxxx xxx:
"7.6. Xxxxx xxxxxxxxx
x | x | x | M | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 5 | 2 | 103 | 104 |
Koliformní bakterie | 5 | 1 | 0x | 2.102 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Aspergillus xxxxxx | 5 | 0 | 102 | - |
26. X xxxxx 2 přílohy x bodě 8.1. xx xxxxxxx "Plísně" xxxxxxxx xxxxx:
x | x | x | X | |
"Xxxxxx | 5 | 2 | 103 | 104". |
27. V části 2 xxxxxxx bod 8.3.1. xx xxxxxxxx x xxxxxxx:
x | c | m | X | |
"Staphylococcus xxxxxx | 5 | 1 | 0x | 102". |
28. V xxxxx 2 přílohy xx v xxxx 8.3.2. xxxxx xxxxxxx x označení xxxxxxx "x xxxxxxxx neuvedené xxxxxxx do xxxx" xxxxxxxxx slovy "x xxxxxxxxx a xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx".
29. X xxxxx 2 xxxxxxx se x xxxxxx 8.4.1., 8.4.2. x 8.4.3. xxxxxxxx xxxxxxx:
x | c | x | X | |
"Salmonella | 5 | 0 | 0/25 | -". |
30. X části 2 xxxxxxx x xxxx 8.6.3. označení xxxxxxx xxx: "Xxxxxx jogurty, xxxxxx x obdobné xxxxxxx xxxxxxxxxxx".
31. X části 2 xxxxxxx xxx 9.1. xxxxxx nadpisu xxx:
"9.1. Pekařské xxxxxxx x náplní xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx, makovou a xxxxx (xxxxxx, buchty x xxxxxxx xxxxxxx)
x | x | x | X | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 2 | 1 | 104 | 105 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 2 | 1 | 0b | 102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 2 | 1 | 0x | 2.102 |
32. X xxxxx 2 xxxxxxx xx x bodě 9.2. xxxxx "Xxxxxxxxxxx xxxx" xxxxxxxxx xxxxx "Xxxxxxxxxx xxxxxxxx".
33. X xxxxx 2 xxxxxxx bod 9.4. xxxxxx xxxxxxx zní:
"9.4. Xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx
9.4.1. Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxx
x | x | x | X | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 2 | 1 | 104 | 105 |
Koliformní xxxxxxxx | 2 | 1 | 50 | 5.102 |
Xxxxxx | 2 | 1 | 102 | 5.102 |
9.4.2. Xxxxxxx xxxxxx trvanlivými xxxxxxxx (s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx, konzervovanými xxxx.)
n | x | x | M | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 2 | 1 | 105 | 5.105 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 2 | 1 | 102 | 5.102 |
Xxxxxx | 2 | 1 | 102 | 103 |
9.4.3. Xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx krémy x xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x pudinkovými xxxxx a xxxxxxxx, xxxxxxx, x xxxxxx
x | x | x | X | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 2 | 1 | 5.105 | 5.106 |
Xxxxxxxxxx bakterie | 2 | 1 | 5.102 | 5.103 |
Xxxxxxxxxx | 2 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxxxxxxxxxx aureus | 2 | 1 | 102 | 5.102 |
Xxxxxxxx | 2 | 1 | 5.104 | 2.105 |
Xxxxxx | 2 | 1 | 102 | 103 |
9.4.4. Cukrářské xxxxxxx plněné x/xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxxxx krémy
x | c | x | X | |
xxxxxxx xxxxx mikroorganismů | 2 | 1 | 106 | 107 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 2 | 1 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxx | 2 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 2 | 1 | 102 | 5.102 |
Xxxxxxxx | 2 | 1 | 5.104 | 2.105 |
Xxxxxx | 2 | 1 | 102 | 103". |
34. X xxxxx 2 přílohy x xxxx 10.1. xx xxxxxxxx xxxxxxx:
x | c | m | X | |
"Xxxxxxx xxxxx mikroorganismů | 5 | 2 | 103 | 104". |
35. X části 2 xxxxxxx v xxxx 10.2.4. se doplňuje xxxxxxx xxxxxx poznámky:
x | x | x | M | |
"Xxxxxxx xxxxx mikroorganismů*) | 5 | 2 | 103 | 104". |
*) Xxxxxxxxx xx x výrobků xx xxxxxxx kořeněných.".
36. X xxxxx 2 xxxxxxx x xxxxxx 12.1. x 12.2. xx xxxxx "Xxxxxxxxxxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "Xxxxxxxxxx xxxxxxxx".
37. V xxxxx 2 přílohy x xxxx 12.2. xx doplňuje položka:
x | x | x | M | |
"Xxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103". |
38. V xxxxx 2 xxxxxxx xxx 13.2. včetně xxxxxxx x poznámky xxx:
"13.2. Xxxx xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxx, xxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx etanolu nižším xxx 20 % xxx.
x | x | x | M | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 0 | 10 | - |
Xxxxxxxx*) | 5 | 1 | 0x | 2.102 |
*) Xxxxxxxxx xx x xxxxxxx.".
39. X xxxxx 2 přílohy xxx 13.3. se xxxxxxxx x položky, xxxxx xxxxxx poznámky xxx:
x | x | x | M | |
"Xxxxxxxxxx*) | 5 | 0 | 0/25 | - |
Bacillus xxxxxx | 5 | 1 | 103 | 5.103 |
*) Xxxxxxx xx x xxxxxxxxx xxxxxx.".
40. X části 2 xxxxxxx bod 14.1.1. xx xxxxxxxx x položku:
x | x | x | X | |
"Kvasinky | 5 | 2 | 102 | 103". |
41. X xxxxx 2 přílohy xxx 14.1.2. xxx:
"14.1.2. Xxxxxx xxxxxxxx k xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx
x | x | x | X | |
xxxxxxx počet mikroorganismů | 5 | 2 | 0b | 5.102 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 1 | 0/10 | 0/10 |
Kvasinky | 5 | 1 | 0/10 | 0/10 |
42. X xxxxx 2 xxxxxxx xxx 14.2. xx xxxxxxxxx xxxx 14.2.1. x 14.2.2., které xxx:
"14.2.1. Xxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxxxx
n | x | x | X | |
Xxxxxxxxxx bakterie | 5 | 0 | 0x | - |
Xxxxxxxx | 5 | 1 | 0x | 2.102 |
14.2.2. Xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx
x | x | m | X | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 1 | 0x | 2.102 |
Kvasinky | 5 | 2 | 103 | 104 |
Xxxxxx | 5 | 2 | 102 | 5.102". |
43. V xxxxx 2 xxxxxxx bod 15. xxxxxx xxxxxxx xxx:
"15. XXXXXXXXXXX XXXXXXX X XXXXXXXX XXXXXXX, XXXXXX, XXXXXX, XXXXXX XXXXXXXX XXXXXXXXX
15.1. Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx nebo xx přídání xxxxxx xxxx
n | x | x | X | |
"Salmonella | 5 | 0 | 0/25 | - |
Staphylococcus xxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103 |
Xxxxxxxx cereus | 5 | 3 | 103 | 105 |
xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx | 5 | 3 | 102 | 5.103 |
Xxxxxx | 5 | 3 | 103 | 104 |
15.2. Xxxxxx xxxxxxxx x ochucující přípravky
n | x | m | M | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 1 | 50 | 5.102 |
Staphylococcus xxxxxx | 5 | 1 | 0x | 102". |
44. X xxxxx 2 xxxxxxx xxx 16. xxxxxx xxxxxxx x poznámky xxx:
"16. KOŘENÍ, XXXXX XXXXXX A XXXXX XXXXXXXX XXXXXXXXX
x | x | m | X | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 1 | 104 | 5.104 |
Xxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 103 | 104 |
Staphylococcus xxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103 |
xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103 |
Salmonella | 5 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxx | 5 | 2 | 104 | 105 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx*) | 5 | 2 | 102 | 5.103 |
*) Xxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxx xxxxxxxxx rozhodující xxxxxxxx obsah aflatoxinů, xxx xxxxxxxx x. 298/1997 Xx.".
45. X xxxxx 2 xxxxxxx bod 17.1. xxx:
"17.1. Bylinné x xxxxxx xxxx, xxxxxx směsi x xxxxx x čajem xxxxxx
x | x | x | X | |
Escherichia xxxx | 5 | 0 | 102 | - |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
Plísně | 5 | 2 | 104 | 105". |
46. X části 2 xxxxxxx xxxxxxx xxxx 18., 18.1., 18.4. (xxxxxx xxxxxxxx) a 18.4.1. x 18.4.2. xxx:
"18. XXXXXXXXX XX ZAHUŠŤUJÍCÍMI XXXXXXXXXXX, XXXXX XXXXXXX, XXXXX XXX XXXXXXXX XXXX X XXXXXXXXX X XXXXXXXXX X XXXXXXXXX XXXXXXX NUTRIČNÍCH XXXXXXX
18.1. Xxxxxxxxx se xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
18.4. Xxxxxxxxx s xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxxxx*)
*) Potraviny xxxxxxxxxxxx §1 xxxx. 4 písm. x) xxxxxxxx č. 336/1997 Xx., kterou se xxxxxxx druhy xxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx xxxxxx xxxxxxx.
18.4.1. Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxxxx apod. (xx xxxxx xxxxxx, xxxxx, xxxxxx, x xxxxxx, xxxxxx apod.)
18.4.2. Xxxxxxxxx potraviny obsahující xxxxxxxxx xxxxx (xx xxxxx xxxxxx, dražé, xxxxxx, x xxxxxx, xxxxxx apod.)".
47. X xxxxx 2 xxxxxxx x bodě 18.1.1. se x xxxxxxx Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx X "104" xxxxxxxxx hodnotou M "103".
48. X xxxxx 2 xxxxxxx xxx 18.2.1. xxxxxx xxxxxxx xxx:
"18.2.1. Xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx, xxxxx kvasinky
n | x | x | X | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 103 | 5.104 |
Salmonella | 5 | 0 | 0/25 | -". |
49. X xxxxx 2 xxxxxxx x xxxx 18.4.1. xx x xxxxxxx "Xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx" doplňuje xxxxxxxx*), která xxx:
"*) Xxxxxxxxx xx x xxxxxxx x xxxxxxxx mikroflórou.".
50. X xxxxx 2 xxxxxxx xxx 19. xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx zní:
"19. XXXXXXX STUDENÉ A XXXXX XXXXXXX
19.1. Xxxxxxxxxxx výrobky s xxxxxxxxx x xxx xxxxxxxx (xxxx. saláty, xxxxxxxx chlebíčky, výrobky x xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx sýry, xxxxxxxx xxxxxxx výroby, xxxxxxxxx, xxxx, krémy)
x | x | x | X | |
xxxxxxx počet xxxxxxxxxxxxxx*) | 2 | 1 | 2.105 | 106 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 2 | 1 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxxx xxxx | 2 | 1 | 102 | 103 |
Salmonella | 2 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx) | 2 | 1 | 102 | 103 |
Xxxxxxxx xxxxxx | 2 | 1 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx) | 2 | 1 | 103 | 104 |
Xxxxxxxx | 2 | 1 | 5.103 | 5.104 |
*) Xxxxxxxxx xx x výrobků xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxxxxxx.
x) X xxxxxxx s přídavkem xxxx korýšů xx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx řád xxxxx.
x) Xxxxxxx se xxxxx x pasterovaných xxxxxxx.
19.2. Xxxxxxx xxxxx kuchyně prodávané x potravinářských xxxxxxxxxx (xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx společného xxxxxxxxxx)
n | c | x | M | |
xxxxxxx počet xxxxxxxxxxxxxx*) | 2 | 1 | 104 | 5.104 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 2 | 1 | 102 | 103 |
Xxxxxxxx xxxxxx | 2 | 1 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 2 | 1 | 102 | 103 |
Salmonella | 2 | 0 | 0/25 | - |
*) X výrobků xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx se xxxxxxxx xxxxxxx x jeden xxx xxxxx.
19.3. Xxxxxx, dresinky, xxxxxx, xxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxxxxx k xxxxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx)
x | c | x | X | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 50 | 5.102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 1 | 0d | 2.102 |
Salmonella*) | 5 | 0 | 0/25 | - |
*) Sleduje se x xxxxxxx s xxxxxxxx složkou.".
51. X části 2 xxxxxxx nadpis xxxx 20. zní:
"20. XXXXXXXXXX URČENÉ XX XXXXXXXX XX TEPELNÉM XXXXXXXXXX XXXX XXXXXXXXXXX XXXXXX".
52. X xxxxx 2 přílohy xxx 20.2. včetně xxxxxxx xxx:
"20.2. Xxxxxx x kombinované xxxxxxxxxx čerstvé, chlazené xxxx xxxxxxxx (xxxx. xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx z xxxx, xxxxxxx xxxx, xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, v xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx, xxxxx, hamburgery)
x | x | M | |
Xxxxxxxxxx bakterie | 1 | 5.103 | 5.104 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx klostridia | 1 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 1 | 5.102 | 5.103 |
Xxxxxxxxxx | 0 | 0/25 | -". |
53. X xxxxx 3 xxxxxxx xxxxxxx l) xxx:
"x) čaj xxxxx,".
54. Xxx, xxx xx x xxxxxxx používá xxxxx "Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plísně Xxxxxxxxxxx flavus", rozumí xx xxx xxx "Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a Xxxxxxxxxxx xxxxxxx".
Xx. XX
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx dnem vyhlášení.
Xxxxxxx:
XXXx. Xxxxx XXx., x. x.
Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 91/99 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 20.5.1999.
Právní předpis x. 91/99 Xx. xxx zrušen xxxxxxx xxxxxxxxx č. 132/2004 Sb. s xxxxxxxxx xx 30.4.2004.
Znění xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx jiných xxxxxxxx předpisů x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx xxxxxx derogační změna xxxxx uvedeného právního xxxxxxxx.