Právní předpis byl sestaven k datu 29.04.2004.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 20.05.1999 do 29.04.2004.
91
XXXXXXXX
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx
ze xxx 5. xxxxxx 1999,
xxxxxx xx xxxx xxxxxxxx Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx č. 294/1997 Xx., x xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx, xxxxxxx jejich kontroly x xxxxxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx stanoví xxxxx §19 xxxx. x) zákona x. 110/1997 Sb., o xxxxxxxxxxx x tabákových xxxxxxxxx x x xxxxx x doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů:
Čl. X
Xxxxxxxx č. 294/1997 Sb., x xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx na xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx, xx xxxx takto:
1. Xxxxxxxx xxx xxxxx x. 2) x §3 odst. 2 xx na xxxxx doplňuje takto:
"XXX XX 12824 (56&xxxx;0088) Mikrobiologie xxxxxxxx x xxxxx. Horizontální xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Salmonella.
ČSN 56&xxxx;0090 : 1987 Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx.
XXX XX XXX 11290-1 (56&xxxx;0093) Xxxxxxxxxxxxx potravin x krmiv. Horizontální xxxxxx průkazu x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - Xxxx 1: Metoda průkazu.
XXX ISO 13721 (56&xxxx;0125) Xxxx x xxxxx xxxxxxx - Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií vykultivovaných xxx 30 xX.".
2. X části 1 přílohy xxx 4 xxx:
"4. Xxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xx obecně xxxxxxxxx xxxx hlavní xxxxxxxxx potravin:
x) xxxxxxxxx určené x xxxxx xxxxxxxx: xxxxxxxxx, xxxxx xx xxxxxxxxx x nezměněném xxxxx, xxxxxxxxx tepelně xxxxxxxxxx, xxxxx se xxxxxxxxx x xxxxxx xxxx xxxxxxxx stavu nebo xxxxxxxxxxx ohřevu, a xxxxxx xxxxxxxxx, které xxxx být xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx s xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx,
x) xxxxxxxxx xxxxxxxx k xxxxx xxxxxxxx: xxxxxxxxx, které xx xxxxxxxxx až xx tepelné kuchyňské xxxxxx, zejména pečení, xxxxxxxxx, vaření, xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx,
x) xxxxxxxxx xxxxxx xxx kojeneckou a xxxxxxx výživu,
x) xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.".
3. V xxxxx 1 xxxxxxx xxxx X xxxxxxx x. 1 xxxxxx nadpisu x xxxxxxxx zní:
"Xxxx X. Bakteriální xxxxxxx xxxxxxxxxx z xxxxxxxx
Xxxxxxxxxxxxxxx | Xxxxxxxxx xxxxxxxx | Xxxxxxxx mezní xxxxxxx |
Xxxxxxxx xxxxxx | potraviny xxxxxxxx k xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx spotřebě xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx | 105/x 104/g 102/g |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxx | potraviny xxxxxx k xxxxx xxxxxxxx | xxxxx/25 x |
Xxxxxxxxxxx perfringens | xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx spotřebě xxxxxxxxx xxxxxx k xxxxx xxxxxxxx potraviny xxxxxx xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx | 105/x 104/x 102/x |
Xxxxxxxxxxx coli 0&xxxx;157 | xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx | xxxxx/25 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx | potraviny xxxxxx x xxxxx spotřebě xxxxx xxxxxxx o xx nižší xxx 0,92 | xxxxx/25 x &xx; 100/x |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx potraviny xxxxxx xxx kojeneckou x xxxxxxx xxxxxx x přímé xxxxxxxx | 104/x 10/x |
Salmonella xxx. | xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx všechny ostatní xxxxxxxxx*/ | xxxxx/50 x xxxxx/25 x |
Xxxxxxxx xxx. | xxxxxxx xxxxxxxxx | negat/25 g |
Staphylococcus xxxxxx | xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx spotřebě xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx x dětskou xxxxxx k přímé xxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx | 105/g 104/x 102/x 103/x |
Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx | xxxx, měkkýši, xxxxxx x xxxxxxxxxx x xxx xxxxxxxxxx x subtropických xxxxx xxxxxx x přímé xxxxxxxx | xxxxx/25 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx) | xxxxxxx potraviny | negat/25 x |
xxxxx: xxxxxxxxxxxxxxxx ve hmotnosti xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx čarou
xx: xxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxxx speciálním xxxxxxxxxx);
nelineárně souvisí x obsahem xxxx x xxxxxxxxx, xxxxxx xxxxxx od xxxx xx xxxxx.
*/ Xxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxx Salmonella xxxxx xxxx Salmonella xxxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx může xxx xx xxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxx-xx o potravinu, xxxxx xxxxxxxx ke xxxxx upotřebení x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxx, xxxxxxx apod.) x xxxx xxxx xxxxxxx x oddělením xx jiných potravin xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx.".
4. X xxxxx 1 xxxxxxx xxxx X xxxxxxx x. 1 xxxxxx xxxxxxx xxx:
"Část X. Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxx
Mikroorganismus | Xxxxxxxxx xxxxxxxx | Nejvyšší mezní xxxxxxx |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx (celkový xxxxx mikroorganismů) | xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxx k xxxxx xxxxxxxx potraviny xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx, xxx xxxx xxxxxx mikroorganismy xxxxxxxx xxxxxxxx mikroflóry xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx | 105/g 106/x 107/x 108/g |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx | 105/x 103/x |
Escherichia coli | xxxxxxxxx xxxxxx x přímé xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx x přímé xxxxxxxx | 104/x 10/x |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx ke kulturní xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx potravinách xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx | xxxxxxxxx určené xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx neurčené x xxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx | 106/x 105/x 107/x 108/x |
Xxxxxxxx | xxxxxxxxx určené xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx k xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx, kde xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx | 103/x 107/x |
Plísně | potraviny xxxxxx xxx kojeneckou x xxxxxxx výživu xxxxxxx xxxxxxxxx x výjimkou xxxxxxxx, kde jsou xxxxxx xxxxxxxx kulturní xxxxxxxxxx | 103/g xxxx xxxxxx nesmí xxx xxxxxxxxx prostým xxxx |
5. X xxxxx 1 xxxxxxx v xxxx 7.1 xxxxxxxx xxxx xxx: "Xxx xxxxxxx, xxx x xx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxx nebo hmotnosti xxxxxx určeném x xxxxxxxxx, xxx je xxxxxx xx xxxxxx xxxxx xx čísle xxxx, xxxx. 0/10, xxxx xxxxxxx 3m 0/3,3. Požadavek xx xxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxx objemu xxxx hmotnosti xxxxxx xxxxxxxx ke zkoušení. Xxxx xxxxxxxxxx se xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx z xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx x. 1 xxxxx X, neboť x těchto xxxxxxxxx xx xxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xx zkoušení xxxxxxxxx.".
6. X části 1 přílohy v xxxx 8 poslední xxxx xxx: "Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx, znamená, xx xxx termostatové xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx 7 xx 10denní xxxxxxxx xxx 35 oC xx 37 oC x většímu xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx než xx 102. Xxxxxxxx xxxxxxxx sterility xx xxxxxxx xxxx uvedením xxxxxxx xx oběhu, xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx.".
7. X xxxxx 2 přílohy xxx 1 včetně xxxxxxx xxx:
"1. XXXX A MASNÉ XXXXXXX, XXXXXX A XXXXXXX Z XXXXXXXXX XXXX, XXXXXXX XXXX, XXXXXXX A DALŠÍ XXXXX MASA
1.1. Xxxx, xxxx porcované, xxxxxx, xxxxxx, xxxxxx xxxxx - čerstvé x xxxxxxxx
1.1. Xxxx, xxxx xxxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxx, včetně xxxxx - xxxxxxx x xxxxxxxx | ||||
x | x | x | X | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 5.102 | 5.103 |
Xxxxxxxxxxxxxx auerus | 5 | 2 | 102 | 5.103 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
1.2. Xxxxx xxxx syrová, xxxxx xxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx k tepelné xxxxxx xxxx zpracování - xxxxxxx x xxxxxxxx | ||||
x | x | x | X | |
xxxxxxx počet xxxxxxxxxxxxxxx) | 5 | 2 | 106 | 5.106 |
Koliformní xxxxxxxx | 5 | 2 | 5.102 | 5.103 |
Xxxxxxxxxxxxxx aureus | 5 | 1 | 5.102 | 5.103 |
Salmonella | 5 | 0 | 0/25 | - |
x) xxxxxxxxx xx xxx x xxxxxxx xxx | ||||
1.3. Xxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx (xxxx. xxxxxx xxxxx, xxxxxxxx šunka) | ||||
x | x | x | M | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 2.103 | 104 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxxxxxx aureus | 5 | 2 | 5.102 | 5.103 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
1.4. Trvanlivé xxxxx výrobky | ||||
x | x | x | X | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 1 | 102 | 2.103 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx klostridia | 5 | 1 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 0 | 0x | - |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
1.5. Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx výrobky | ||||
x | c | x | X | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 5 | 2 | 104 | 105 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 1 | 0x | 5.102 |
Sulfitredukující xxxxxxxxxx | 5 | 1 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 1 | 0d | 102 |
Salmonella | 5 | 0 | 0/25 | - |
1.5.1. Xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx | ||||
x | x | x | X | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 5 | 2 | 5.104 | 5.105 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx kvašení | 5 | 2 | 5.104 | 6 |
Xxxxxxxxxx bakterie | 5 | 2 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 5 | 2 | 0x | 102 |
Staphylococcus aureus | 5 | 2 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
1.6. Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx | ||||
1.6.1. Konzervy xxxxxxxxxxx musí splňovat xxxxxxxx xxxxxxxx sterility | ||||
1.6.2. Polokonzervy | ||||
x | x | m | X | |
celkový xxxxx mikroorganismů | 5 | 2 | 5.103 | 5.104 |
Sulfitredukující xxxxxxxxxx | 5 | 2 | 0x | 102 |
Staphylococcus xxxxxx | 5 | 1 | 0x | 2.102 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
1.7. Živočišný xxx (xxxxx másla) | ||||
x | x | m | X | |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
8. X xxxxx 2 přílohy xxx 2 xxxxxx xxxxxxx xxx:
"2. XXXX, XXXXXXX XXXXX XXXXXXXXXXX X VÝROBKY X XXXX
2.1. Xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxx xxxx a xxxxxx xxxxx, určené x tepelné xxxxxx
n | x | m | M | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 5 | 2 | 105 | 106 |
Xxxxxxxxxxx xxxx | 5 | 2 | 102 | 5.102 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 5 | 2 | 0x | 102 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
2.2. Xxxxx, smažené x xxxxxx xxxx
x | c | m | X | |
celkový xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx) | 5 | 2 | 5.103 | 2.104 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 0x | 102 |
Sulfitredukující xxxxxxxxxx | 5 | 2 | 0b | 102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 102 | 5.102 |
Salmonella | 5 | 0 | 0/25 | - |
x) U xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x/xxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx xxxxx x xxxxxxxx Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a Xxxxxxxxxx.
2.3. Xxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx
n | x | m | X | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx+) | 5 | 2 | 104 | 105 |
Xxxxxxxxxx bakterie | 5 | 2 | 102 | 5.102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 0x | 102 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
+) X xxxxxxx masa xx xxxxxxxx xxxxxxx x řád vyšší.
2.4. Xxxxxxx z xxx hermeticky xxxxxxxxxx
XXXXXXXX:
Výrobky x xxxxxxxxx xxx xxxxxx x xxxxxxx úpravě xxx 20.2.
2.4.1. Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxx konzervačních xxxxxx (xxxx. x xxxxxx, xxxxx, xxxxxx, xxxxxxxx)
x | x | x | X | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx klostridia | 5 | 2 | 0x | 5.102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 0x | 5.102 |
Xxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 103 | 5.103 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
Kvasinky | 5 | 2 | 104 | 106 |
2.4.2. Xxxxxxx xxxxxxxxxx tepelně xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxx. x xxxxxx, oleji, xxxxxx, xxxxxxxx)
x | c | x | X | |
celkový xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 5 | 2 | 105 | 106 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 102 | 5.102 |
Sulfitredukující xxxxxxxxxx | 5 | 2 | 0b | 102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 0x | 5.102 |
Xxxxxxxx xxxxxx | 5 | 1 | 102 | 5.102 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxxxx | 5 | 2 | 103 | 5.104 |
2.5. Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxx "xxxxxxxxxxxx"
2.5.1. Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx, xxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxx, xxxx, sardelová pasta, xxxxx v xxxxx, xxxxx tyčinky xxxx.)
x | x | x | X | |
xxxxxxx počet mikroorganismů | 5 | 2 | 5.103 | 5.104 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 1 | 102 | 5.103 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxxxxxx auerus | 5 | 2 | 0x | 5.102 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
2.5.2. Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx s xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx
x | c | x | X | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 5 | 2 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 1 | 0x | 5.102 |
Staphylococcus xxxxxx | 5 | 2 | 0x | 102 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 5 | 2 | 0x | 102 |
Salmonella | 5 | 0 | 0/25 | - |
2.6. Rybí xxxxxxxx xxxx splňovat xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx.".
9. X xxxxx 2 xxxxxxx bod 3.2. xxxxxx nadpisu xxx:
"3.2. Majonézy a xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx xxxxxx omáček, krémů
n | x | x | M | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 5 | 2 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxx bakterie | 5 | 1 | 0x | 102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 0x | 2.102 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxxxx | 5 | 3 | 102 | 103". |
10. X části 2 přílohy xxx 4.1. včetně xxxxxxx xxx:
"4.1. Xxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxx prodej
x | x | m | X | |
celkový xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 105 | |||
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 5.102 | 2.103 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | -". |
11. X xxxxx 2 xxxxxxx xxx 4.3. xxxxxx xxxxxxx xxx:
"4.3. Xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x výjimkou xxxxxxxxxxxxx x ošetřených XXX
x | x | x | X | |
Koliformní bakterie | 5 | 2 | 0x | 2.102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 0 | 0x | - |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | -". |
12. V xxxxx 2 přílohy v xxxx 4.5. xxxxxx xxx:
"4.5. Xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx sterilované x xxxxxxxx UHT".
13. X části 2 xxxxxxx x xxxx 4.6.1. xx xxxxx xxx celkový xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx:
"x | x | n | X | |
5 | 2 | 104 | 5.104". |
14. X xxxxx 2 xxxxxxx xx x bodě 4.6.2. xxxxx xx xxx "8.2." nahrazuje odkazem xx xxx "8.3.".
15. X části 2 xxxxxxx bod 4.9.2. včetně nadpisu xxx:
"4.9.2. Tvaroh xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x x přísadami, xxxxxxx tvarohové xxxx, xxxxxxx sýry nezrající
n | x | x | X | |
Xxxxxxxxxx bakterie | 5 | 3 | 5.102 | 2.103 |
Salmonella | 5 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxxxx | 5 | 3 | 5.103 | 5.104 |
Xxxxxx xxxx xxx Geotrichum xxxxxxxx | 5 | 3 | 102 | 103". |
16. X části 2 přílohy x xxxx 4.9.3. se xxxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx hodnotami nahrazuje xxxxx:
x | x | x | X | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 0b | 102". |
17. X xxxxx 2 xxxxxxx xxx 4.10. xxxxxx xxxxxxx xxx:
"4.10. Xxxx
4.10.1. Sýry xx xxxxxxxx mléka
x | x | x | X | |
Xxxxxxxxxxx xxxx | 5 | 2 | 103 | 104 |
Staphylococcus xxxxxx | 5 | 2 | 103 | 104 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
Salmonella | 5 | 0 | 0/25 | - |
4.10.2. Xxxxx xxxx, xxxxxxx xxxxx xxxx x xxxx xxxxxxxxx (xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx)
x | x | x | X | |
Xxxxxxxxxxx xxxx | 5 | 2 | 10 | 102 |
Staphylococcus xxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103 |
Xxxxxxx) | 5 | 2 | 102 | 5.102 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 5 | 2 | 0x | 102 |
f) X xxxxxxxxxxx, plátkovaných x xxxxxxxxx sýrů xx xxxxxxxx hodnoty x xxx xxxxx.
4.10.3. Xxxxxxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxx balených)
x | c | m | X | |
Xxxxxxxxxxx xxxx | 5 | 2 | 2.102 | 103 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx klostridia | 5 | 2 | 0x | 102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103 |
4.10.4. Xxxxx xxxx xxxxxxx
n | x | m | X | |
Xxxxxxxxxxx xxxx | 5 | 2 | 2.102 | 103 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 5.102 | 5.103 |
Listeria xxxxxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
4.10.5. Plísňové xxxx
n | x | x | M | |
Escherichia xxxx | 5 | 2 | 103 | 5.103 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 5.102 | 5.103 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
4.10.6. Xxxxxx sýry xxxxxx xxxx xxxxxxxxxx x s přísadami
x | x | m | X | |
xxxxxxx počet mikroorganismů*) | 5 | 2 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 0b | 102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 1 | 102 | 5.102 |
Plísně | 5 | 2 | 102 | 103 |
*) X xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx x x xxxxxxxxx xx připouštějí xxxxxxx o xxx xxxxx.".
18. X xxxxx 2 xxxxxxx xxx 4.11. xxxxxx xxxxxxx a poznámek xxx:
"4.11. Xxxxx x pomazánkové xxxxx
4.11.1. Xxxxx mlékárenské
x | x | x | X | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 5 | 2 | 104 | 105 |
Xxxxxxxxxx bakterie | 5 | 2 | 0x | 50 |
Xxxxxx xxxx xxx Geotrichum xxxxxxxx | 5 | 2 | 102 | 5.102 |
4.11.2. Xxxxxxxxxxx xxxxx
x | c | x | M | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx) | 5 | 3 | 104 | 105 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103 |
Xxxxxx xxxx xxx Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx) | 5 | 3 | 102 | 5.102 |
x) Xxxxxxxxx xx x xxxxxxx ze zakysané xxxx polozakysané smetany.
x) U xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx xxxxx.".
19. X xxxxx 2 xxxxxxx xxx 5. xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxx:
"5. XXXXXX XXXXXXXX X XXXXXXX XXXXX
x | x | x | M | |
celkový počet xxxxxxxxxxxxxx*) | 5 | 2 | 105 | 5.105 |
Koliformní bakterie**) | 5 | 2 | 102 | 5.102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 0d | 2.102 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
*) Xxxxxxxxx xx x xxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx.
**) Xxx výrobky x xxxxxxxx jsou xxxxxxx x = 5, c = 2, x = 3.102, M = 103.".
20. V xxxxx 2 přílohy xxx 7.1. xxxxxx xxxxxxx zní:
"7.1. Xxxxxxx nebo xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx a xxxx xxxxx, čerstvé xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxx x rychlé xxxxxxxx
7.1.1. Krájená xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx a xxxx xxxxx
n | c | x | X | |
Escherichia xxxx | 5 | 2 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
7.1.2. Xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxx k xxxxxx xxxxxxxx
x | x | x | X | |
xxxxxxx počet xxxxxxxxxxxxxx | 2 | 1 | 105 | 106 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 2 | 1 | 102 | 103 |
Xxxxxxxx | 2 | 1 | 103 | 104 |
Plísně | 2 | 1 | 102 | 103". |
21. X části 2 xxxxxxx xx v xxxxxx 7.2.1. a 7.2.2. x xxxxx xx xxxxx "zeleninu," xxxxxxxx xxxxx "brambory, xxxxx,".
22. X xxxxx 2 xxxxxxx xxx 7.3.2. xxx:
"7.3.2. Sušené ovoce
n | x | m | X | |
xxxxxxx xxxxx mikroorganismů | 2 | 1 | 105 | 106 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 2 | 1 | 102 | 103 |
Xxxxxxxx | 2 | 1 | 103 | 104 |
Xxxxxx | 2 | 1 | 102 | 103". |
23. X xxxxx 2 xxxxxxx xxx 7.4.3. zní:
"7.4.3. Kečupy, dresinky, xxxxxxx směsi xxxx.
n | x | x | X | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 5 | 2 | 5.102 | 5.103 |
Xxxxxxxxxx bakterie | 5 | 1 | 0x | 102 |
Xxxxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103 |
Xxxxxx | 5 | 2 | 0x | 2.102". |
24. X xxxxx 2 xxxxxxx xxx 7.5. včetně xxxxxxx a xxxxxxxx xxx:
"7.5. Jádra xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů
n | x | m | X | |
Xxxxxxxxxx bakterie*) | 5 | 2 | 102 | 103 |
Xxxxxx | 5 | 2 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plísně | 5 | 2 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxxx flavus**) | 5 | 0 | 102 | - |
*) X xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx nižší.
**) Při xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx je xxx posouzení rozhodující xxxxxxxx obsah xxxxxxxxxx, xxx zvláštní předpis.3)".
25. V xxxxx 2 xxxxxxx xxx 7.6. xxxxxx xxxxxxx xxx:
"7.6. Kokos xxxxxxxxx
x | c | x | M | |
xxxxxxx počet xxxxxxxxxxxxxx | 5 | 2 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 1 | 0x | 2.102 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
Plísně | 5 | 2 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plísně Aspergillus xxxxxx | 5 | 0 | 102 | - |
26. X xxxxx 2 xxxxxxx x bodě 8.1. xx xxxxxxx "Plísně" xxxxxxxx xxxxx:
x | c | m | X | |
"Xxxxxx | 5 | 2 | 103 | 104". |
27. X xxxxx 2 xxxxxxx xxx 8.3.1. xx xxxxxxxx x xxxxxxx:
x | x | m | X | |
"Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 1 | 0x | 102". |
28. V xxxxx 2 xxxxxxx xx x xxxx 8.3.2. xxxxx xxxxxxx x označení položky "x xxxxxxxx neuvedené xxxxxxx xx xxxx" xxxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxxxx a xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx".
29. X xxxxx 2 xxxxxxx xx x xxxxxx 8.4.1., 8.4.2. x 8.4.3. doplňuje xxxxxxx:
x | c | x | X | |
"Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | -". |
30. X části 2 xxxxxxx x xxxx 8.6.3. xxxxxxxx položky xxx: "Xxxxxx jogurty, xxxxxx x obdobné xxxxxxx xxxxxxxxxxx".
31. X části 2 xxxxxxx xxx 9.1. xxxxxx xxxxxxx zní:
"9.1. Xxxxxxxx výrobky x xxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx, makovou a xxxxx (xxxxxx, xxxxxx x obdobné výrobky)
n | x | x | X | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 2 | 1 | 104 | 105 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 2 | 1 | 0x | 102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 2 | 1 | 0x | 2.102 |
32. V xxxxx 2 xxxxxxx xx v xxxx 9.2. slova "Escherichia xxxx" nahrazují xxxxx "Xxxxxxxxxx bakterie".
33. X xxxxx 2 xxxxxxx bod 9.4. xxxxxx xxxxxxx zní:
"9.4. Cukrářské a xxxxxxxx xxxxxxx
9.4.1. Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxx pečivo
x | x | m | X | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 2 | 1 | 104 | 105 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 2 | 1 | 50 | 5.102 |
Xxxxxx | 2 | 1 | 102 | 5.102 |
9.4.2. Xxxxxxx plněné xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxx xxxx.)
n | x | m | M | |
xxxxxxx počet mikroorganismů | 2 | 1 | 105 | 5.105 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 2 | 1 | 102 | 5.102 |
Plísně | 2 | 1 | 102 | 103 |
9.4.3. Cukrářské a xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx, xxxxxxx, s xxxxxx
x | x | m | X | |
xxxxxxx xxxxx mikroorganismů | 2 | 1 | 5.105 | 5.106 |
Xxxxxxxxxx bakterie | 2 | 1 | 5.102 | 5.103 |
Salmonella | 2 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 2 | 1 | 102 | 5.102 |
Xxxxxxxx | 2 | 1 | 5.104 | 2.105 |
Xxxxxx | 2 | 1 | 102 | 103 |
9.4.4. Xxxxxxxxx xxxxxxx plněné a/nebo xxxxxxx xxxxxxxxxxx náplní, xxxxxxxxxxx xxxxx
x | c | x | X | |
xxxxxxx xxxxx mikroorganismů | 2 | 1 | 106 | 107 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 2 | 1 | 103 | 104 |
Salmonella | 2 | 0 | 0/25 | - |
Staphylococcus xxxxxx | 2 | 1 | 102 | 5.102 |
Xxxxxxxx | 2 | 1 | 5.104 | 2.105 |
Plísně | 2 | 1 | 102 | 103". |
34. X xxxxx 2 přílohy v xxxx 10.1. xx xxxxxxxx položka:
x | c | m | X | |
"Xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 5 | 2 | 103 | 104". |
35. X xxxxx 2 xxxxxxx v xxxx 10.2.4. xx doplňuje xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx:
x | x | x | M | |
"Xxxxxxx xxxxx mikroorganismů*) | 5 | 2 | 103 | 104". |
*) Xxxxxxxxx se x výrobků xx xxxxxxx xxxxxxxxxx.".
36. X xxxxx 2 xxxxxxx x xxxxxx 12.1. x 12.2. xx xxxxx "Xxxxxxxxxxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "Xxxxxxxxxx xxxxxxxx".
37. V xxxxx 2 xxxxxxx x xxxx 12.2. xx xxxxxxxx xxxxxxx:
x | x | x | X | |
"Xxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103". |
38. X xxxxx 2 xxxxxxx xxx 13.2. xxxxxx xxxxxxx a poznámky xxx:
"13.2. Vína xxxxxx a ovocná xxxxxxxx, xxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx nižším xxx 20 % xxx.
x | c | x | X | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 0 | 10 | - |
Xxxxxxxx*) | 5 | 1 | 0x | 2.102 |
*) Nehodnotí xx x burčáku.".
39. X xxxxx 2 xxxxxxx xxx 13.3. se xxxxxxxx x xxxxxxx, které xxxxxx xxxxxxxx zní:
n | x | m | M | |
"Xxxxxxxxxx*) | 5 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxxxx aureus | 5 | 1 | 103 | 5.103 |
*) Xxxxxxx se x xxxxxxxxx likérů.".
40. X xxxxx 2 přílohy bod 14.1.1. se xxxxxxxx x xxxxxxx:
x | c | x | X | |
"Xxxxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103". |
41. X xxxxx 2 přílohy xxx 14.1.2. xxx:
"14.1.2. Xxxxxx xxxxxxxx k xxxxxxxxxxx době xxxxxxxxxx
x | x | m | X | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 5 | 2 | 0x | 5.102 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 1 | 0/10 | 0/10 |
Xxxxxxxx | 5 | 1 | 0/10 | 0/10 |
42. X části 2 přílohy bod 14.2. xx nahrazuje xxxx 14.2.1. a 14.2.2., které xxx:
"14.2.1. Xxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxxxx
x | x | x | X | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 0 | 0x | - |
Xxxxxxxx | 5 | 1 | 0x | 2.102 |
14.2.2. Xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx
x | x | x | X | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 1 | 0x | 2.102 |
Xxxxxxxx | 5 | 2 | 103 | 104 |
Xxxxxx | 5 | 2 | 102 | 5.102". |
43. X xxxxx 2 xxxxxxx bod 15. xxxxxx xxxxxxx xxx:
"15. XXXXXXXXXXX XXXXXXX K PŘÍPRAVĚ XXXXXXX, OMÁČEK, XXXXXX, XXXXXX XXXXXXXX XXXXXXXXX
15.1. Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxx vroucí xxxx
x | x | x | X | |
"Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103 |
Bacillus xxxxxx | 5 | 3 | 103 | 105 |
xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx | 5 | 3 | 102 | 5.103 |
Xxxxxx | 5 | 3 | 103 | 104 |
15.2. Xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx
n | x | x | X | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 1 | 50 | 5.102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 1 | 0x | 102". |
44. X xxxxx 2 přílohy xxx 16. xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxx:
"16. KOŘENÍ, XXXXX KOŘENÍ X XXXXX XXXXXXXX XXXXXXXXX
x | x | x | X | |
Xxxxxxxxxx bakterie | 5 | 1 | 104 | 5.104 |
Xxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 103 | 104 |
Staphylococcus aureus | 5 | 2 | 102 | 103 |
xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103 |
Salmonella | 5 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxx | 5 | 2 | 104 | 105 |
Potenciálně toxinogenní xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx*) | 5 | 2 | 102 | 5.103 |
*) Xxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxx posouzení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx aflatoxinů, xxx vyhláška x. 298/1997 Xx.".
45. X části 2 xxxxxxx xxx 17.1. xxx:
"17.1. Bylinné x ovocné xxxx, xxxxxx xxxxx x xxxxx x xxxxx xxxxxx
n | x | x | X | |
Xxxxxxxxxxx xxxx | 5 | 0 | 102 | - |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
Plísně | 5 | 2 | 104 | 105". |
46. X xxxxx 2 xxxxxxx nadpisy xxxx 18., 18.1., 18.4. (xxxxxx xxxxxxxx) a 18.4.1. a 18.4.2. xxx:
"18. POTRAVINY XX ZAHUŠŤUJÍCÍMI VLASTNOSTMI, XXXXX XXXXXXX, XXXXX XXX XXXXXXXX XXXX X XXXXXXXXX A XXXXXXXXX X XXXXXXXXX XXXXXXX XXXXXXXXXX FAKTORŮ
18.1. Xxxxxxxxx se xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
18.4. Xxxxxxxxx x upraveným xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx x omezenou denní xxxxxx*)
*) Potraviny xxxxxxxxxxxx §1 xxxx. 4 písm. x) xxxxxxxx č. 336/1997 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx xxxxxx použití.
18.4.1. Xxxxxxxxx potraviny x xxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxxxx apod. (xx xxxxx xxxxxx, dražé, xxxxxx, v prášku, xxxxxx xxxx.)
18.4.2. Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx (xx xxxxx tablet, dražé, xxxxxx, x xxxxxx, xxxxxx xxxx.)".
47. X xxxxx 2 xxxxxxx v xxxx 18.1.1. se x xxxxxxx Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x Xxxxxxxxxxx perfringens xxxxxxx X "104" xxxxxxxxx hodnotou M "103".
48. V xxxxx 2 přílohy xxx 18.2.1. xxxxxx xxxxxxx xxx:
"18.2.1. Xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx
x | x | x | M | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 103 | 5.104 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | -". |
49. X xxxxx 2 xxxxxxx v xxxx 18.4.1. xx x xxxxxxx "Celkový xxxxx mikroorganismů" xxxxxxxx xxxxxxxx*), která zní:
"*) Xxxxxxxxx se x výrobků x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx.".
50. X xxxxx 2 xxxxxxx xxx 19. xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxx:
"19. XXXXXXX XXXXXXX X XXXXX XXXXXXX
19.1. Xxxxxxxxxxx výrobky s xxxxxxxxx x xxx xxxxxxxx (např. saláty, xxxxxxxx chlebíčky, xxxxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx sýry, xxxxxxxx xxxxxxx výroby, xxxxxxxxx, xxxx, xxxxx)
x | x | m | X | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx*) | 2 | 1 | 2.105 | 106 |
Xxxxxxxxxx bakterie | 2 | 1 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxxx xxxx | 2 | 1 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxx | 2 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx) | 2 | 1 | 102 | 103 |
Xxxxxxxx cereus | 2 | 1 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx klostridiao) | 2 | 1 | 103 | 104 |
Kvasinky | 2 | 1 | 5.103 | 5.104 |
*) Xxxxxxxxx se x výrobků obsahujících xxxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxxxxxx.
x) U xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxx korýšů xx xxxxxxxx hodnoty x xxxxx xxx xxxxx.
x) Sleduje xx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx.
19.2. Výrobky xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx (xxxx xxxxx poskytovaných xx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx)
n | x | x | X | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx*) | 2 | 1 | 104 | 5.104 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 2 | 1 | 102 | 103 |
Xxxxxxxx xxxxxx | 2 | 1 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 2 | 1 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxx | 2 | 0 | 0/25 | - |
*) X xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxx syrovou xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxx xxxxx.
19.3. Xxxxxx, dresinky, xxxxxx, xxxxxxx xxxxx a xxxxxxx výrobky x xxxxxxxxxxx xxxxxx (nesterilované xxxxxxx)
n | x | x | X | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 50 | 5.102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 1 | 0x | 2.102 |
Xxxxxxxxxx*) | 5 | 0 | 0/25 | - |
*) Xxxxxxx xx x xxxxxxx x xxxxxxxx složkou.".
51. X xxxxx 2 xxxxxxx xxxxxx bodu 20. xxx:
"20. XXXXXXXXXX URČENÉ XX XXXXXXXX XX TEPELNÉM XXXXXXXXXX XXXX MIKROVLNNÉM XXXXXX".
52. X xxxxx 2 xxxxxxx xxx 20.2. xxxxxx xxxxxxx xxx:
"20.2. Xxxxxx x kombinované xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx (xxxx. xxxxxxxx kulinárně xxxxxxxx xxxxxxx z masa, xxxxxxx xxxx, mělněného xxxxxx xxxx, x xxxxxxxxx se zeleninou, xxxxx, hamburgery)
x | m | M | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 1 | 5.103 | 5.104 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 1 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxxxxxx aureus | 1 | 5.102 | 5.103 |
Xxxxxxxxxx | 0 | 0/25 | -". |
53. X části 3 xxxxxxx xxxxxxx x) xxx:
"x) xxx xxxxx,".
54. Xxx, xxx xx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxx "Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plísně Xxxxxxxxxxx xxxxxx", xxxxxx xx jím též "Xxxxxxxxxxx parasiticus x Xxxxxxxxxxx xxxxxxx".
Xx. XX
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx.
Ministr:
MUDr. Xxxxx XXx., x. x.
Informace
Xxxxxx xxxxxxx x. 91/99 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 20.5.1999.
Právní xxxxxxx x. 91/99 Sb. xxx zrušen právním xxxxxxxxx č. 132/2004 Sb. x xxxxxxxxx xx 30.4.2004.
Znění xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx předpisů x xxxxxxxx xxxx aktualizováno, xxxxx se xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx uvedeného xxxxxxxx xxxxxxxx.