Právní předpis byl sestaven k datu 29.04.2004.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 20.05.1999 do 29.04.2004.
91
XXXXXXXX
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx
xx xxx 5. května 1999,
xxxxxx xx xxxx xxxxxxxx Ministerstva xxxxxxxxxxxxx x. 294/1997 Xx., x xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx, xxxxxxx jejich xxxxxxxx x hodnocení
Xxxxxxxxxxxx zdravotnictví xxxxxxx xxxxx §19 xxxx. x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx a tabákových xxxxxxxxx a o xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx:
Xx. X
Xxxxxxxx č. 294/1997 Sb., x xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx na xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx, xx xxxx xxxxx:
1. Xxxxxxxx xxx xxxxx x. 2) x §3 odst. 2 xx xx xxxxx xxxxxxxx xxxxx:
"XXX XX 12824 (56&xxxx;0088) Mikrobiologie potravin x xxxxx. Horizontální xxxxxx průkazu bakterií xxxx Xxxxxxxxxx.
XXX 56&xxxx;0090 : 1987 Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx.
ČSN XX ISO 11290-1 (56&xxxx;0093) Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx. Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu a xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - Xxxx 1: Xxxxxx průkazu.
XXX ISO 13721 (56&xxxx;0125) Xxxx x xxxxx výrobky - Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx kvašení. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 oC.".
2. V xxxxx 1 xxxxxxx bod 4 xxx:
"4. Xxx účely této xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx hlavní xxxxxxxxx xxxxxxxx:
a) xxxxxxxxx xxxxxx k xxxxx xxxxxxxx: xxxxxxxxx, xxxxx xx konzumují x xxxxxxxxxx stavu, xxxxxxxxx tepelně xxxxxxxxxx, xxxxx se xxxxxxxxx x xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxxxx ohřevu, a xxxxxx xxxxxxxxx, které xxxx xxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx s xxxxxx nebo xxxxxxxx xxxxxxxxx,
b) potraviny xxxxxxxx k přímé xxxxxxxx: xxxxxxxxx, xxxxx xx konzumují až xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx,
x) xxxxxxxxx určené xxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxx,
x) xxxxxxxxx xxxxxxx opracované, xxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.".
3. X xxxxx 1 xxxxxxx část X xxxxxxx x. 1 xxxxxx nadpisu x xxxxxxxx zní:
"Xxxx X. Xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx
Mikroorganismus | Xxxxxxxxx xxxxxxxx | Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx |
Xxxxxxxx cereus | xxxxxxxxx xxxxxxxx x přímé xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx určené xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx | 105/x 104/x 102/x |
Campylobacter xxxxxx/xxxx | xxxxxxxxx xxxxxx k xxxxx xxxxxxxx | xxxxx/25 g |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx | potraviny xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx x dětskou výživu | 105/g 104/x 102/x |
Xxxxxxxxxxx xxxx 0&xxxx;157 | xxxxxxx xxxxx potravin | xxxxx/25 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx | xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx spotřebě xxxxx xxxxxxx x xx xxxxx xxx 0,92 | xxxxx/25 g &xx; 100/x |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | xxxxxxxxx určené x xxxxx spotřebě xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx x přímé xxxxxxxx | 104/x 10/x |
Xxxxxxxxxx xxx. | xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxxx x dětskou xxxxxx všechny xxxxxxx xxxxxxxxx*/ | xxxxx/50 x negat/25 x |
Xxxxxxxx xxx. | xxxxxxx potraviny | negat/25 g |
Staphylococcus aureus | xxxxxxxxx xxxxxxxx k přímé xxxxxxxx potraviny xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx k přímé xxxxxxxx nikoli x xxxxx spotřebě | 105/x 104/x 102/x 103/x |
Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx | xxxx, xxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxxxx x xxx tropických x subtropických xxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx | xxxxx/25 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx) | xxxxxxx potraviny | negat/25 x |
xxxxx: xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxx
xx: vodní xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx);
xxxxxxxxxx souvisí x obsahem xxxx x xxxxxxxxx, xxxxxx xxxxxx xx nuly xx xxxxx.
*/ Xxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxx Xxxxxxxxxx xxxxx xxxx Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx nebo Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx být xx xxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxx-xx x xxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx xx xxxxx upotřebení x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx opracování (xxxxxxx, vařením xxxx.) x xxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xx xxxxxx potravin xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx.".
4. X xxxxx 1 xxxxxxx část X xxxxxxx č. 1 xxxxxx nadpisu xxx:
"Část X. Xxxxxxxxxxxx mikroorganismy a xxxxxxx xxxxxx
Xxxxxxxxxxxxxxx | Kategorie potravin | Nejvyšší xxxxx xxxxxxx |
Xxxxxxx xxxxxxxxx mikroorganismy (celkový xxxxx mikroorganismů) | xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxx spotřebě xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx x výjimkou xxxxxxxx, xxx xxxx xxxxxx mikroorganismy xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx rostlinného xxxxxx | 105/g 106/x 107/x 108/x |
Xxxxxxxxxx bakterie | xxxxxxxxx určené k xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx | 105/g 103/x |
Xxxxxxxxxxx xxxx | potraviny určené x přímé xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx x dětskou xxxxxx k xxxxx xxxxxxxx | 104/x 10/x |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx nebo xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx | xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x přímé xxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx | 106/x 105/g 107/g 108/x |
Xxxxxxxx | potraviny xxxxxx xxx kojeneckou x xxxxxxx xxxxxx potraviny xxxxxx k xxxxx xxxxxxxx x výjimkou xxxxxxxx, kde xxxx xxxxxxxx součástí xxxxxxxx xxxxxxxxxx | 103/x 107/x |
Xxxxxx | xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx výživu xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx, xxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx | 103/x xxxx xxxxxx xxxxx xxx viditelný xxxxxxx xxxx |
5. X části 1 xxxxxxx x xxxx 7.1 poslední věta xxx: "Xxx xxxxxxx, xxx x je xxxxxxxxx xxxx požadavek xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxx xxxx hmotnosti xxxxxx určeném x xxxxxxxxx, jak xx xxxxxx xx šikmou xxxxx po xxxxx xxxx, xxxx. 0/10, xxxx xxxxxxx 3m 0/3,3. Xxxxxxxxx xx xxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx mikroorganismů x xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx hmotnosti xxxxxx xxxxxxxx ke xxxxxxxx. Xxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxx onemocnění z xxxxxxxx uvedené x xxxxxxx x. 1 xxxxx X, xxxxx x xxxxxx případech xx objem xxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxxx.".
6. X části 1 xxxxxxx x xxxx 8 xxxxxxxx xxxx zní: "Nepřítomnost xxxxxxxxxxxxxxx mikroorganismů, xxxxx xx xx xxxxx xx podmínek oběhu xxxxxx, xxxxxxx, xx xxx termostatové xxxxxxx x xxxxxxxxxx obalech xxxxxxx xx 7 xx 10xxxxx xxxxxxxx xxx 35 xX xx 37 xX x většímu zvýšení xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxx xx 102. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx se xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxx, xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx.".
7. X xxxxx 2 přílohy xxx 1 xxxxxx xxxxxxx xxx:
"1. XXXX X XXXXX XXXXXXX, XXXXXX X XXXXXXX X XXXXXXXXX XXXX, XXXXXXX XXXX, XXXXXXX X XXXXX XXXXX XXXX
1.1. Xxxx, xxxx xxxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxx, včetně xxxxx - čerstvé x xxxxxxxx
1.1. Xxxx, maso xxxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxx, xxxxxx xxxxx - čerstvé x xxxxxxxx | ||||
x | x | x | X | |
Koliformní xxxxxxxx | 5 | 2 | 5.102 | 5.103 |
Xxxxxxxxxxxxxx auerus | 5 | 2 | 102 | 5.103 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
1.2. Xxxxx xxxx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxx maso xxxxxx x tepelné xxxxxx nebo zpracování - čerstvé i xxxxxxxx | ||||
n | c | x | M | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx) | 5 | 2 | 106 | 5.106 |
Xxxxxxxxxx bakterie | 5 | 2 | 5.102 | 5.103 |
Xxxxxxxxxxxxxx aureus | 5 | 1 | 5.102 | 5.103 |
Salmonella | 5 | 0 | 0/25 | - |
x) xxxxxxxxx xx xxx x xxxxxxx xxx | ||||
1.3. Masné xxxxxxx tepelně xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxx (xxxx. xxxxxx xxxxx, xxxxxxxx šunka) | ||||
n | x | m | M | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 2.103 | 104 |
Sulfitredukující xxxxxxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxxxxxx aureus | 5 | 2 | 5.102 | 5.103 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
1.4. Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx | ||||
x | x | m | X | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 1 | 102 | 2.103 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx klostridia | 5 | 1 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 0 | 0x | - |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
1.5. Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx | ||||
x | x | x | X | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 5 | 2 | 104 | 105 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 1 | 0x | 5.102 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx klostridia | 5 | 1 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxxxxxx aureus | 5 | 1 | 0d | 102 |
Salmonella | 5 | 0 | 0/25 | - |
1.5.1. Plátkované x xxxxxxxxx xxxxxx tepelně xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx | ||||
x | x | x | M | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 5 | 2 | 5.104 | 5.105 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx | 5 | 2 | 5.104 | 6 |
Xxxxxxxxxx bakterie | 5 | 2 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 5 | 2 | 0x | 102 |
Xxxxxxxxxxxxxx aureus | 5 | 2 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
1.6. Xxxxxxx xxxxxxxxxx výrobky xxxxxxxxxx xxxxxx | ||||
1.6.1. Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx sterility | ||||
1.6.2. Xxxxxxxxxxxx | ||||
x | x | x | X | |
xxxxxxx xxxxx mikroorganismů | 5 | 2 | 5.103 | 5.104 |
Sulfitredukující xxxxxxxxxx | 5 | 2 | 0x | 102 |
Xxxxxxxxxxxxxx auerus | 5 | 1 | 0x | 2.102 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
1.7. Xxxxxxxxx xxx (kromě xxxxx) | ||||
x | x | m | M | |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
8. X xxxxx 2 xxxxxxx xxx 2 xxxxxx xxxxxxx zní:
"2. XXXX, XXXXXXX XXXXX XXXXXXXXXXX X XXXXXXX X XXXX
2.1. Xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxx ryby x xxxxxx xxxxx, xxxxxx x tepelné xxxxxx
n | x | x | X | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 5 | 2 | 105 | 106 |
Xxxxxxxxxxx xxxx | 5 | 2 | 102 | 5.102 |
Sulfitredukující xxxxxxxxxx | 5 | 2 | 0x | 102 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
2.2. Xxxxx, xxxxxxx x xxxxxx xxxx
x | x | x | X | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx) | 5 | 2 | 5.103 | 2.104 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 0x | 102 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 5 | 2 | 0x | 102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 102 | 5.102 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
x) U xxxxxxx x xxxxxxxx koření x/xxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx xxxxx s výjimkou Xxxxxxxxxxxxxx aureus a Xxxxxxxxxx.
2.3. Xxxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxxxx
x | x | x | X | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx+) | 5 | 2 | 104 | 105 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 102 | 5.102 |
Staphylococcus xxxxxx | 5 | 2 | 0x | 102 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
+) X krabího masa xx tolerují xxxxxxx x řád xxxxx.
2.4. Výrobky x xxx xxxxxxxxxx neuzavřené
XXXXXXXX:
Xxxxxxx z xxxxxxxxx xxx xxxxxx x tepelné úpravě xxx 20.2.
2.4.1. Xxxxxxx marinované tepelně xxxxxxxxxxxx bez xxxxxxxxxxxxx xxxxxx (xxxx. x xxxxxx, xxxxx, xxxxxx, xxxxxxxx)
x | x | x | M | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 5 | 2 | 0x | 5.102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 0x | 5.102 |
Xxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 103 | 5.103 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
Kvasinky | 5 | 2 | 104 | 106 |
2.4.2. Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxx. x xxxxxx, xxxxx, xxxxxx, remuládě)
x | x | x | X | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 5 | 2 | 105 | 106 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 102 | 5.102 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 5 | 2 | 0b | 102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 0d | 5.102 |
Bacillus xxxxxx | 5 | 1 | 102 | 5.102 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxxxx | 5 | 2 | 103 | 5.104 |
2.5. Xxxxxxxxxx balené xxxx "polokonzervy"
2.5.1. Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxx nepasterované, bez xxxxxxxxxxxxx přísad (xxxxxx, xxxx, xxxxxxxxx pasta, xxxxx v xxxxx, xxxxx tyčinky xxxx.)
x | x | x | X | |
xxxxxxx počet xxxxxxxxxxxxxx | 5 | 2 | 5.103 | 5.104 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 1 | 102 | 5.103 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxxxxxx auerus | 5 | 2 | 0d | 5.102 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
2.5.2. Hermeticky xxxxxx xxxx polokonzervy xxxxxxxxxxx xxxx s xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx
x | x | x | X | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 5 | 2 | 103 | 104 |
Koliformní xxxxxxxx | 5 | 1 | 0x | 5.102 |
Staphylococcus xxxxxx | 5 | 2 | 0x | 102 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 5 | 2 | 0x | 102 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
2.6. Rybí xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx sterility.".
9. X části 2 xxxxxxx xxx 3.2. xxxxxx xxxxxxx xxx:
"3.2. Xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx xxxxxx xxxxxx, krémů
x | x | m | M | |
xxxxxxx xxxxx mikroorganismů | 5 | 2 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 1 | 0b | 102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 0x | 2.102 |
Salmonella | 5 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxxxx | 5 | 3 | 102 | 103". |
10. V xxxxx 2 xxxxxxx bod 4.1. včetně xxxxxxx xxx:
"4.1. Xxxxxx xxxxxxx mléko xxx xxxxx xxxxxx
x | c | x | X | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 105 | |||
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 5.102 | 2.103 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | -". |
11. X části 2 xxxxxxx bod 4.3. xxxxxx xxxxxxx xxx:
"4.3. Mléčné výrobky xxxxxxxxx x výjimkou xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx XXX
x | x | x | M | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 0x | 2.102 |
Xxxxxxxxxxxxxx auerus | 5 | 0 | 0x | - |
Salmonella | 5 | 0 | 0/25 | -". |
12. X xxxxx 2 xxxxxxx x xxxx 4.5. nadpis xxx:
"4.5. Xxxxxx xxxxxx x zahuštěné xxxxxxx sterilované a xxxxxxxx XXX".
13. X xxxxx 2 xxxxxxx x xxxx 4.6.1. xx údaje xxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx údaji:
"x | x | n | M | |
5 | 2 | 104 | 5.104". |
14. X části 2 xxxxxxx xx x xxxx 4.6.2. xxxxx xx bod "8.2." xxxxxxxxx xxxxxxx xx bod "8.3.".
15. V části 2 xxxxxxx xxx 4.9.2. xxxxxx xxxxxxx xxx:
"4.9.2. Xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x x přísadami, xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxxxxxx sýry xxxxxxxxx
x | x | m | X | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 3 | 5.102 | 2.103 |
Salmonella | 5 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxxxx | 5 | 3 | 5.103 | 5.104 |
Xxxxxx xxxx xxx Geotrichum xxxxxxxx | 5 | 3 | 102 | 103". |
16. V xxxxx 2 přílohy x xxxx 4.9.3. xx xxxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx s xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx:
x | x | x | X | |
Koliformní xxxxxxxx | 5 | 2 | 0b | 102". |
17. X xxxxx 2 xxxxxxx xxx 4.10. včetně nadpisu xxx:
"4.10. Sýry
4.10.1. Xxxx xx xxxxxxxx xxxxx
x | c | x | X | |
Xxxxxxxxxxx xxxx | 5 | 2 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 103 | 104 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
Salmonella | 5 | 0 | 0/25 | - |
4.10.2. Xxxxx xxxx, xxxxxxx xxxxx xxxx x sýry strouhané (xxxxxx xxxxxxx balených)
x | x | m | X | |
Xxxxxxxxxxx xxxx | 5 | 2 | 10 | 102 |
Staphylococcus xxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103 |
Xxxxxxx) | 5 | 2 | 102 | 5.102 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 5 | 2 | 0x | 102 |
f) X xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx sýrů se xxxxxxxx hodnoty o xxx vyšší.
4.10.3. Xxxxxxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx)
x | x | m | X | |
Escherichia xxxx | 5 | 2 | 2.102 | 103 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx klostridia | 5 | 2 | 0b | 102 |
Xxxxxxxxxxxxxx aureus | 5 | 2 | 102 | 103 |
4.10.4. Xxxxx xxxx xxxxxxx
x | x | x | M | |
Xxxxxxxxxxx coli | 5 | 2 | 2.102 | 103 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 5.102 | 5.103 |
Xxxxxxxx monocytogenes | 5 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
4.10.5. Plísňové xxxx
x | x | x | X | |
Xxxxxxxxxxx xxxx | 5 | 2 | 103 | 5.103 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 5.102 | 5.103 |
Salmonella | 5 | 0 | 0/25 | - |
4.10.6. Xxxxxx sýry xxxxxx xxxx xxxxxxxxxx x x xxxxxxxxx
x | x | m | X | |
xxxxxxx počet xxxxxxxxxxxxxx*) | 5 | 2 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 0x | 102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 1 | 102 | 5.102 |
Xxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103 |
*) X tavených xxxx xxxxxxxxxx x s xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxx xxxxx.".
18. X xxxxx 2 xxxxxxx xxx 4.11. včetně xxxxxxx a xxxxxxxx xxx:
"4.11. Máslo x xxxxxxxxxxx xxxxx
4.11.1. Xxxxx xxxxxxxxxxx
x | x | m | X | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 5 | 2 | 104 | 105 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 0b | 50 |
Xxxxxx xxxx xxx Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 2 | 102 | 5.102 |
4.11.2. Pomazánkové xxxxx
x | x | x | M | |
celkový počet xxxxxxxxxxxxxxx) | 5 | 3 | 104 | 105 |
Koliformní bakterie | 5 | 2 | 102 | 103 |
Xxxxxx xxxx xxx Xxxxxxxxxx candidumh) | 5 | 3 | 102 | 5.102 |
x) Xxxxxxxxx xx x xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxx polozakysané xxxxxxx.
x) U xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xx tolerují xxxxxxx o řád xxxxx.".
19. X xxxxx 2 xxxxxxx xxx 5. xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx:
"5. XXXXXX XXXXXXXX A XXXXXXX XXXXX
x | x | x | M | |
xxxxxxx počet xxxxxxxxxxxxxx*) | 5 | 2 | 105 | 5.105 |
Xxxxxxxxxx bakterie**) | 5 | 2 | 102 | 5.102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 0x | 2.102 |
Salmonella | 5 | 0 | 0/25 | - |
*) Xxxxxxxxx xx x výrobků x xxxxxxxx xxxx jogurtem.
**) Pro výrobky x xxxxxxxx jsou xxxxxxx x = 5, x = 2, x = 3.102, X = 103.".
20. V xxxxx 2 xxxxxxx xxx 7.1. xxxxxx xxxxxxx xxx:
"7.1. Xxxxxxx nebo xxxxxxxxx xxxxxxx zelenina x xxxx xxxxx, xxxxxxx xxxxxx x zeleninové xxxxx k xxxxxx xxxxxxxx
7.1.1. Xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx a xxxx xxxxx
n | x | x | X | |
Xxxxxxxxxxx coli | 5 | 2 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
7.1.2. Xxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxx x rychlé xxxxxxxx
n | c | x | X | |
xxxxxxx počet xxxxxxxxxxxxxx | 2 | 1 | 105 | 106 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 2 | 1 | 102 | 103 |
Xxxxxxxx | 2 | 1 | 103 | 104 |
Xxxxxx | 2 | 1 | 102 | 103". |
21. X xxxxx 2 xxxxxxx xx x xxxxxx 7.2.1. x 7.2.2. x názvu xx slovo "xxxxxxxx," xxxxxxxx xxxxx "xxxxxxxx, xxxxx,".
22. V xxxxx 2 xxxxxxx xxx 7.3.2. xxx:
"7.3.2. Xxxxxx xxxxx
x | x | x | X | |
xxxxxxx xxxxx mikroorganismů | 2 | 1 | 105 | 106 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 2 | 1 | 102 | 103 |
Xxxxxxxx | 2 | 1 | 103 | 104 |
Xxxxxx | 2 | 1 | 102 | 103". |
23. X xxxxx 2 xxxxxxx xxx 7.4.3. zní:
"7.4.3. Kečupy, dresinky, xxxxxxx směsi apod.
x | x | m | X | |
xxxxxxx xxxxx mikroorganismů | 5 | 2 | 5.102 | 5.103 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 1 | 0d | 102 |
Xxxxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103 |
Xxxxxx | 5 | 2 | 0x | 2.102". |
24. X xxxxx 2 přílohy xxx 7.5. xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx:
"7.5. Xxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx
x | x | x | M | |
Xxxxxxxxxx bakterie*) | 5 | 2 | 102 | 103 |
Plísně | 5 | 2 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxx**) | 5 | 0 | 102 | - |
*) X xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx x řád nižší.
**) Xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx je xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx, xxx xxxxxxxx předpis.3)".
25. X xxxxx 2 přílohy xxx 7.6. xxxxxx xxxxxxx xxx:
"7.6. Kokos xxxxxxxxx
n | c | x | M | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 5 | 2 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 1 | 0x | 2.102 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 0 | 102 | - |
26. X xxxxx 2 xxxxxxx x xxxx 8.1. xx xxxxxxx "Xxxxxx" xxxxxxxx xxxxx:
x | c | x | X | |
"Xxxxxx | 5 | 2 | 103 | 104". |
27. X části 2 xxxxxxx xxx 8.3.1. se doplňuje x položku:
x | x | m | X | |
"Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 1 | 0x | 102". |
28. V xxxxx 2 přílohy xx v xxxx 8.3.2. xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx "x xxxxxxxx neuvedené xxxxxxx xx xxxx" xxxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxxxx a xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx".
29. X xxxxx 2 xxxxxxx xx x xxxxxx 8.4.1., 8.4.2. x 8.4.3. xxxxxxxx xxxxxxx:
n | x | x | X | |
"Salmonella | 5 | 0 | 0/25 | -". |
30. X xxxxx 2 xxxxxxx v bodě 8.6.3. označení xxxxxxx xxx: "Xxxxxx xxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx pasterované".
31. X xxxxx 2 xxxxxxx bod 9.1. xxxxxx nadpisu xxx:
"9.1. Xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxx (koláče, xxxxxx x xxxxxxx výrobky)
n | x | m | X | |
xxxxxxx počet mikroorganismů | 2 | 1 | 104 | 105 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 2 | 1 | 0x | 102 |
Staphylococcus xxxxxx | 2 | 1 | 0x | 2.102 |
32. X xxxxx 2 xxxxxxx xx x bodě 9.2. slova "Xxxxxxxxxxx xxxx" nahrazují slovy "Xxxxxxxxxx bakterie".
33. X části 2 xxxxxxx bod 9.4. xxxxxx xxxxxxx zní:
"9.4. Xxxxxxxxx a xxxxxxxx výrobky
9.4.1. Xxxxxxxxx xxxxxxx neplněné, xxxxxxx xxxxxx
x | x | x | X | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 2 | 1 | 104 | 105 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 2 | 1 | 50 | 5.102 |
Xxxxxx | 2 | 1 | 102 | 5.102 |
9.4.2. Xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxx xxxx.)
x | x | x | X | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 2 | 1 | 105 | 5.105 |
Xxxxxxxxxx bakterie | 2 | 1 | 102 | 5.102 |
Xxxxxx | 2 | 1 | 102 | 103 |
9.4.3. Xxxxxxxxx x xxxxxxxx výrobky x xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxxxx a pudinkovými xxxxx x xxxxxxxx, xxxxxxx, x ovocem
n | x | x | X | |
xxxxxxx xxxxx mikroorganismů | 2 | 1 | 5.105 | 5.106 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 2 | 1 | 5.102 | 5.103 |
Xxxxxxxxxx | 2 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 2 | 1 | 102 | 5.102 |
Kvasinky | 2 | 1 | 5.104 | 2.105 |
Xxxxxx | 2 | 1 | 102 | 103 |
9.4.4. Cukrářské xxxxxxx plněné x/xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxx
x | x | x | X | |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 2 | 1 | 106 | 107 |
Koliformní xxxxxxxx | 2 | 1 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxx | 2 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 2 | 1 | 102 | 5.102 |
Xxxxxxxx | 2 | 1 | 5.104 | 2.105 |
Xxxxxx | 2 | 1 | 102 | 103". |
34. X xxxxx 2 xxxxxxx x xxxx 10.1. xx xxxxxxxx xxxxxxx:
x | x | m | X | |
"Xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 5 | 2 | 103 | 104". |
35. X xxxxx 2 xxxxxxx x xxxx 10.2.4. se doplňuje xxxxxxx xxxxxx poznámky:
x | x | m | X | |
"Xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx*) | 5 | 2 | 103 | 104". |
*) Xxxxxxxxx xx x xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxxx.".
36. X části 2 xxxxxxx x bodech 12.1. a 12.2. xx xxxxx "Xxxxxxxxxxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "Xxxxxxxxxx xxxxxxxx".
37. V xxxxx 2 xxxxxxx x xxxx 12.2. xx xxxxxxxx položka:
x | x | x | X | |
"Xxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103". |
38. V xxxxx 2 xxxxxxx xxx 13.2. xxxxxx xxxxxxx x poznámky xxx:
"13.2. Vína xxxxxx a ovocná xxxxxxxx, vína dezertní x xxxxxx s xxxxxxx etanolu xxxxxx xxx 20 % xxx.
x | x | x | X | |
Koliformní bakterie | 5 | 0 | 10 | - |
Xxxxxxxx*) | 5 | 1 | 0x | 2.102 |
*) Nehodnotí xx x xxxxxxx.".
39. V xxxxx 2 xxxxxxx bod 13.3. xx doplňuje x položky, xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxx:
x | x | m | X | |
"Xxxxxxxxxx*) | 5 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxxxx xxxxxx | 5 | 1 | 103 | 5.103 |
*) Sleduje se x xxxxxxxxx likérů.".
40. X části 2 přílohy bod 14.1.1. xx doplňuje x položku:
x | c | x | X | |
"Kvasinky | 5 | 2 | 102 | 103". |
41. V xxxxx 2 xxxxxxx xxx 14.1.2. xxx:
"14.1.2. Xxxxxx upravené x xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx
n | x | x | X | |
xxxxxxx počet xxxxxxxxxxxxxx | 5 | 2 | 0b | 5.102 |
Xxxxxxxxxx bakterie | 5 | 1 | 0/10 | 0/10 |
Xxxxxxxx | 5 | 1 | 0/10 | 0/10 |
42. V xxxxx 2 xxxxxxx xxx 14.2. xx nahrazuje xxxx 14.2.1. x 14.2.2., xxxxx xxx:
"14.2.1. Xxxxxx, ovocné xxxxxxxxxxx
x | x | x | X | |
Koliformní xxxxxxxx | 5 | 0 | 0a | - |
Xxxxxxxx | 5 | 1 | 0x | 2.102 |
14.2.2. Xxxxxxxx xxxxxx koncentráty
x | c | x | X | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 1 | 0x | 2.102 |
Xxxxxxxx | 5 | 2 | 103 | 104 |
Xxxxxx | 5 | 2 | 102 | 5.102". |
43. V xxxxx 2 xxxxxxx bod 15. xxxxxx xxxxxxx xxx:
"15. XXXXXXXXXXX XXXXXXX X PŘÍPRAVĚ XXXXXXX, XXXXXX, XXXXXX, XXXXXX XXXXXXXX PŘÍPRAVKY
15.1. Přípravky určené xx konzumaci xx xxxxxxx xxxxxx xxxx xx přídání xxxxxx xxxx
n | x | x | X | |
"Salmonella | 5 | 0 | 0/25 | - |
Staphylococcus xxxxxx | 5 | 2 | 102 | 103 |
Bacillus xxxxxx | 5 | 3 | 103 | 105 |
xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx | 5 | 3 | 102 | 5.103 |
Plísně | 5 | 3 | 103 | 104 |
15.2. Tekuté xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx
x | x | m | X | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 5 | 1 | 50 | 5.102 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 5 | 1 | 0x | 102". |
44. X xxxxx 2 přílohy xxx 16. xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx:
"16. XXXXXX, XXXXX XXXXXX X XXXXX KOŘENICÍ XXXXXXXXX
n | x | x | X | |
Xxxxxxxxxx bakterie | 5 | 1 | 104 | 5.104 |
Xxxxxxxx xxxxxx | 5 | 2 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxxxxxx aureus | 5 | 2 | 102 | 103 |
xxxxxxxxxxx perfringens | 5 | 2 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxx | 5 | 2 | 104 | 105 |
Potenciálně xxxxxxxxxxx xxxxxx Aspergillus xxxxxx*) | 5 | 2 | 102 | 5.103 |
*) Xxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxx posouzení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx obsah xxxxxxxxxx, xxx vyhláška x. 298/1997 Sb.".
45. X xxxxx 2 xxxxxxx bod 17.1. xxx:
"17.1. Xxxxxxx x ovocné xxxx, xxxxxx xxxxx a xxxxx x xxxxx xxxxxx
x | c | x | X | |
Xxxxxxxxxxx xxxx | 5 | 0 | 102 | - |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxx | 5 | 2 | 104 | 105". |
46. X části 2 xxxxxxx xxxxxxx xxxx 18., 18.1., 18.4. (xxxxxx xxxxxxxx) x 18.4.1. x 18.4.2. xxx:
"18. XXXXXXXXX XX XXXXXXXXXXXXX VLASTNOSTMI, XXXXX XXXXXXX, XXXXX XXX XXXXXXXX XXXX X XXXXXXXXX X XXXXXXXXX S XXXXXXXXX XXXXXXX NUTRIČNÍCH XXXXXXX
18.1. Xxxxxxxxx se xxxxxxxxxxxxx vlastnostmi
18.4. Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxxxx*)
*) Potraviny xxxxxxxxxxxx §1 xxxx. 4 xxxx. x) xxxxxxxx x. 336/1997 Xx., kterou xx xxxxxxx druhy xxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxx a xxxxxx xxxxxx použití.
18.4.1. Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx minerálií, vitaminů, xxxxxxxxxxx xxxx. (xx xxxxx tablet, xxxxx, xxxxxx, v xxxxxx, xxxxxx xxxx.)
18.4.2. Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahující xxxxxxxxx části (xx xxxxx tablet, dražé, xxxxxx, v prášku, xxxxxx apod.)".
47. X části 2 xxxxxxx x xxxx 18.1.1. xx u xxxxxxx Staphylococcus aureus x Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx M "104" xxxxxxxxx xxxxxxxx M "103".
48. X xxxxx 2 xxxxxxx xxx 18.2.1. xxxxxx xxxxxxx xxx:
"18.2.1. Xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx, vinné xxxxxxxx
n | x | x | X | |
Xxxxxxxxxx bakterie | 5 | 2 | 103 | 5.104 |
Xxxxxxxxxx | 5 | 0 | 0/25 | -". |
49. X části 2 xxxxxxx x xxxx 18.4.1. se x položce "Xxxxxxx xxxxx mikroorganismů" xxxxxxxx xxxxxxxx*), xxxxx xxx:
"*) Xxxxxxxxx xx x výrobků s xxxxxxxx xxxxxxxxxxx.".
50. X xxxxx 2 xxxxxxx bod 19. xxxxxx nadpisu a xxxxxxxx xxx:
"19. XXXXXXX XXXXXXX X XXXXX XXXXXXX
19.1. Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx i xxx xxxxxxxx (např. xxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx x aspiku, nakládané xxxxxxx, nakládané xxxx, xxxxxxxx vlastní xxxxxx, xxxxxxxxx, pěny, krémy)
n | x | x | X | |
xxxxxxx počet mikroorganismů*) | 2 | 1 | 2.105 | 106 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 2 | 1 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxxx xxxx | 2 | 1 | 102 | 103 |
Salmonella | 2 | 0 | 0/25 | - |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx) | 2 | 1 | 102 | 103 |
Xxxxxxxx xxxxxx | 2 | 1 | 103 | 104 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx) | 2 | 1 | 103 | 104 |
Xxxxxxxx | 2 | 1 | 5.103 | 5.104 |
*) Nesleduje se x výrobků xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x kulturní xxxxxxxxxxx.
x) X xxxxxxx s xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx o xxxxx řád xxxxx.
x) Xxxxxxx se xxxxx x pasterovaných xxxxxxx.
19.2. Výrobky xxxxx kuchyně xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx prodejnách (xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xx službách xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx)
n | x | x | M | |
celkový xxxxx xxxxxxxxxxxxxx*) | 2 | 1 | 104 | 5.104 |
Koliformní bakterie | 2 | 1 | 102 | 103 |
Xxxxxxxx xxxxxx | 2 | 1 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 2 | 1 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxx | 2 | 0 | 0/25 | - |
*) X výrobků xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxx xxxxx.
19.3. Xxxxxx, dresinky, xxxxxx, xxxxxxx směsi x xxxxxxx výrobky x xxxxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx)
x | x | x | X | |
Koliformní xxxxxxxx | 5 | 2 | 50 | 5.102 |
Xxxxxxxxxxxxxx aureus | 5 | 1 | 0x | 2.102 |
Xxxxxxxxxx*) | 5 | 0 | 0/25 | - |
*) Xxxxxxx xx x xxxxxxx s xxxxxxxx složkou.".
51. X části 2 xxxxxxx xxxxxx bodu 20. zní:
"20. XXXXXXXXXX XXXXXX KE XXXXXXXX XX XXXXXXXX XXXXXXXXXX NEBO XXXXXXXXXXX XXXXXX".
52. X xxxxx 2 přílohy xxx 20.2. xxxxxx xxxxxxx xxx:
"20.2. Xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx čerstvé, chlazené xxxx xxxxxxxx (xxxx. xxxxxxxx kulinárně upravené xxxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxx, xxxxxxxxx xxxxxx masa, x xxxxxxxxx xx zeleninou, xxxxx, xxxxxxxxxx)
x | x | X | |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 1 | 5.103 | 5.104 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 1 | 102 | 103 |
Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 1 | 5.102 | 5.103 |
Xxxxxxxxxx | 0 | 0/25 | -". |
53. X xxxxx 3 xxxxxxx xxxxxxx x) xxx:
"l) xxx xxxxx,".
54. Tam, xxx xx x xxxxxxx xxxxxxx pojmu "Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx flavus", rozumí xx jím též "Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x Xxxxxxxxxxx xxxxxxx".
Čl. XX
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx.
Xxxxxxx:
MUDr. Xxxxx XXx., v. x.
Informace
Xxxxxx xxxxxxx x. 91/99 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 20.5.1999.
Xxxxxx předpis x. 91/99 Xx. xxx xxxxxx právním xxxxxxxxx č. 132/2004 Sb. x xxxxxxxxx od 30.4.2004.
Xxxxx jednotlivých xxxxxxxx norem xxxxxx xxxxxxxx předpisů v xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx se xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx uvedeného xxxxxxxx xxxxxxxx.