Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 19.05.2002.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 19.05.2002 do 31.12.2005.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 326/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro zmrazené potraviny, ve znění vyhlášky č. 44/2000 Sb.

160/2002 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
160
XXXXXXXX
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
xx xxx 2. xxxxx 2002,
xxxxxx xx xxxx vyhláška Ministerstva xxxxxxxxxxx x. 326/1997 Xx., kterou xx xxxxxxx §18 xxxx. x), d), j) x k) zákona x. 110/1997 Xx., x potravinách x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx, ve xxxxx xxxxxxxx x. 44/2000 Xx.
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 xxxx. x), x), j) x x) zákona x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x o xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů, xx xxxxx zákona x. 306/2000 Xx., (xxxx xxx "zákon") xxx xxxxxxxx potraviny:
Čl. X
Xxxxxxxx č. 326/1997 Sb., kterou xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x) x x) xxxxxx č. 110/1997 Xx., o xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x změně x xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxxx potraviny, ve xxxxx xxxxxxxx x. 44/2000 Sb., se xxxx xxxxx:
1. X §1 xxxxxxxx 2 xxx:
"(2) Xx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx máslo.".
2. X §2 xxxx. 1 xxxx. b) xx xxxxx "xxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "datum".
3. X §3 xxxxxxxx 3 včetně xxxxxxxx pod čarou x. 3) zní:
"(3) Xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx skladech x xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 10 x3 xxxx být xxxxxx vhodnými xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx.3) X xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x objemu mrazícího xxxxxxxx menším xxx 10 x3 xxxxx, xxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx viditelným xxxxxxxxxx, xxxxx xxxx teplotu x xxxxxxxxxxxx místě xxxxxxxxxxxx prostoru. Záznamy x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx být xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x uchovány po xxxx xxxxxxx 1 xxxx; v případě, xx xxxxxxxxx trvanlivost xxxxxxxxxx potraviny xx xxxxx než 1 xxx, xxxxxxx xx xxxxxxxxxx až xx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx.
3) XXX EN 12830.".
4. X §3 se doplňuje xxxxxxxx 6, xxxxx xxxxxx poznámky pod xxxxx x. 4) xxx:
"(6) Xxxxx xxxxxx pro xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx potraviny x vlastní xxxxxx xxxxxxx se xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx českou technickou xxxxxx.4)
4) XXX 560290 xxxx 2 xx. 6.2.4. - 6.2.4.4 x xxxx 7.".
5. X §4 xxxxxxxx 1 xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx x. 5) xxx:
"(1) Xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx minus 18 oC xxxx xxxxx. Při přepravě xx může xxxxxxx xxxxxxx krátkodobě zvýšit xxxxxxx xx xxxxx 15 xX. Dopravní xxxxxxxxxx xxxx být xxxxxxx přístrojem xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx podle zvláštního xxxxxxxx xxxxxxxx.5) Xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x uchovány xx xxxx nejméně 1 xxxx; x případě, xx minimální trvanlivost xxxxxxxxx je xxxxx xxx 1 xxx, xxxxxxx xx xxxxxxxx xx xxxx minimální xxxxxxxxxxxx.
5) Xxxxx x. 505/1990 Xx., x xxxxxxxxxx, xx xxxxx zákona x. 119/2000 Xx.".
6. X §4 xx xx odstavec 1 xxxxxx nový odstavec 2, který xxx:
"(2) Xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxx vybaven xxxxxxxxxx xxx záznam xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx 1 v xxxxxxx, xx jde x xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxxxx stravování x xxxxxxx do xxxxxxxxxx, maximálně xxxx xx xxxxxxxxxxx 200 xx; v xxxxx xxxxxxx musí být xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx umístěným xx viditelném místě.".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 2 xx 4 xx xxxxxxxx xxxx odstavce 3 xx 5.
7. X §4 xxxxxxxx 3 zní:
"(3) Xxxxxxxx potraviny xx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx a x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx udržet xxxxxx xxxxxxx xxxxx 18 xX xxxx nižší x vybavených xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx místě. X xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxx x xxxxx xxxx xxxxxxx xx xxxxxx vyznačeného xxxxxxxxxxx xxxxxx.".
8. Xxxxxxx xxx:
"Příloha x xxxxxxxx č. 326/1997 Xx.
Technologické xxxxxxxxx x požadavky na xxxxxx, xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx
Xxxxxxx 1
____________________________________________________________________________________________
xxxxxx před xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx minimální
xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx*) xx xxxxxxxxxxx hmotnosti technologické
xxxxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxx zelenin xx xx spotřebitelských - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx xxxxxxxxxx
xxxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxx xxxxx
xxxxxxx ze xxxxxxxx enzymů nižší než 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - 500 x xxxxxxxx, xxx xxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx nejvýše - 3 % x příměsí xxxxxxxxxxx
xxxxx, xxxxx x xxxxxx- xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x xxxxxx, xxx cizích
příchutí
xxxxx, xxxxxx je xxxxxx nejvýše - 2 % x pachů.
xxx, xxx zelenina xx xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 % Xxxxxx nedehydrovaný.
xxxxxxxxxx byla - xxxxxxx xxxxxx strojně (xxxxxxxxxx) Xxx. obsah xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx xx balení xx 250 x xxxxxxx - 10 % xxxxxxx 0,1%.
xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx 250 x xx 500 x Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx
(x xxxxxxxxx jednotlivých xxxx vyšší xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx,
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 % xxxxxxx výrobku x průběhu
- x ostatních xxxxxxx xxxxxxx 6 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
vyšší
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x než - 5 °X.
nejvýše - 4%
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxx celé, xxxxxx xxxx xx spotřebitelských - výrobky xxxxxx xxxxx Xxxxxxx xxxxxxxxxx
x výrobky x xxxxxxx xxxxxx plody, obalech xxxxx být xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxx druhu
ovoce,
xxxxx, protlaky ve formě xxxx, koncent- nižší než 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 g - xx 500 g xxx xxxxxx příměsí x
xxxxxxx
rátů, xxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxx - 3 % rostlinného xxxxxx, xxx
xxxxxxx, xxx xxxxxx, x xxxxxxxx xx xx xxxxxx xxx 500 x xx 1500 g cizích příchutí x xxxxx.
xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx - 2 % Xxxxxx xxxxxxxxxxxxx.
xxxxxxxxxxxx - 18 °X xx xxxxx xxxxxx nad 1500 xxxxxxx - 1 % Xxx. xxxxx xxxxxxxxxxx
bodech výrobku - xxxxxxx xxxxxx strojně (xxxxxxxxxx) xxxxxxx 0,1 %.
xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 10 % Xxxxxxxxxxx je xxxxxxxx za
balení xxx 250 x xx 500 x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx,
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx teplota xxxxxxx x xxxxxxx
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
xxxxx
- x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 % xxx - 5 °X.
xxxxxx xxx 500 g do 1500 x Xxx xxxxxx protlakových
nejvýše - 4 % xxxxx xx xxxxxxx xxxxxx
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % xxxxx xx + 10 °X.
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxx xx součástí xxxxxx
xxxxxx, xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x nejvýše - 5 % zmrazená potravina,
xxxxx
x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx, xxx všechny nižší xxx 0,5 cm.h-1 balení xxx 250 x - xx 500 x xxx xxxx teplota x průběhu
xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx vyšší xxx - 5
°X.
xxxxxxx dobu xxxxxxx xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxx x spotřebitele xxxxxxx - 2 %
xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx xxxxxx strojně (xxxxxxxxxx)
xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 x xx 500 x
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 %
- x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 %
xxxxxx xxx 500 g xx 1500 g
xxxxxxx - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x nejvýše - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx balené xxxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx
xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 % kontrolovaných xxxxxxxx.
x xxxxxxx xxxxx než 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 g Xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx
xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
xxxxxx nad 500 x xx 1500 x vyšší xxx - 5 °X.
xxxxxxx - 2 %
xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx plněné xxxxxxx (xxxxxxxxxx)
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 x xx 500 x
(s xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx vyšší
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 %
- x xxxxxxxxx výrobků xxxxxxx 6 %
balení xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxxx - 4 %
xxxxxx xxx 1500 g nejvýše - 2 %
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx ryby xxxx celé s xxxxxx x - xxxxxxx xxxxxx, xxxxxx, balené xxxxx Xxxxxxxx mořské ryby
x xxxxxxx vodní xxxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 6 % musí xxxxxxxxx: xxxx
xxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx, balení xx 250 g xx 500 x 10 % dehydratace xxxxxx
xxxxxxxxx vykostěné xxxxxxx - 5 % xxxxxxx xxxxx, xxxx méně
xxxx filé, xxxxxx x hmotností xxxxxxxxxxxx xxxx xxx xxx 10 % dehydratace
xxxxxxxxxxx - předupraveni vyšší xxx 200 x xxxxxxx - 7 % xxxxxxxxx xxx v
xxxxxxxxx
xxxxxx nad 500 x xx 1500 g vzorku. Xxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxx - 3 % se xxxxxxxxx xxxxxx nebo
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 1 % xxxxxxx skvrnami xx
- xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx, které xxxxxxxxx xx
xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 10 % podpovrchových xxxxxx
xxxxxx xxx 250 x xx 500 x masa x xxxxx je
xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxx odstranit xxx
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx
xxxxxxx - 4 % xxxx xxx.
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % Xxxx x xxxx xxxx xxx
xxxxxxxxxxxxxxxx pro xxxx
xxxx xxx a xxxxx
xxxxxxxxx
rozkladné xxxxxxx.
Xxxxxxxxxxx xxxx
xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxx
svaloviny, nesmí xxx
xxxxxxx a xxxxxxxxx. X
xxxxxx xxx xxxxx
docházet
x oddělování xxxx xx
xxxxx.
Xxxxxx xxx xxxx být
xxxxxxxxxxx, xxxxx xxx
xxxxxxxxxx x souvislosti x
xxxxxxxxxxx xxxxxxx.
Xxxxxx x xxxx:
xxxxxxxxx 5 % xxxxxxxxx
xxxx být xxxxxxxxx v
xxxxxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxxx. Xxxxxxxxx xx
přítomnost xxxxx x xxxxx
10 xx x xxxxxxx xx 1
xx x x xxxxx xx 5 xx
x xxxxxxx do 2 mm.
Xxx xxxxxxxxx hlavice xxxxx
x xxxxx xx 2 mm pokud
xxx xxxx xxxxxxx xxxxxx
xxxxxxx xx xxxxxxxxx
(xxxxx masa xxx x
xxxxxxx xxxxxxxxx x
glazovaných xxxxxxx xxx.
80 %).
Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx
xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxxxx obsah xxxx xx
xxxxxxxxxx xxxxxxxx: xxxxxxx xxxxx být balení xx 250 x xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx:
z xxx x vodních - x porcovaných xxx xxxxx xxx 1,0 cm.h-1 balení xxx 250 x - xx 500 x - xxxxxxxxx xxxx xxxxx x
xxxxxxxxx xxxx menších xxx xxxxxxx - 5 % xxxxx x xxxx xxxxx 65 %
xxxxxxxxx - xx svalových xxxxxx ryb balení xxx 500 x xx 1500 x - přírodní xxxxxx 50 %
- z xxxxxx xxx xxxxxxx - 3 % - obalovaní korýši x
xxxxxxxxxx xx xx separátu xxxxxxxxx xxxxxx xxx 1500 nejvýše - 1 % xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxx x xxx x přídavkem xxxxxxx - výrobky xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxx 50 %
masa xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 10 % xxxx krevety xx 25 xx x
xxxxxxx panádách balení xxx 250 x xx 500 x xxxxxxxxx kroužků xx 40
xxxxxxx xxxx po xxxxxxxx xxxxxxx - 6 % xx 40 %.
xxxxx xxxxxxxxxx + 10 °X xxxxxx xxx 500 x do 1500 g Výrobky z xxxxxxx filé x
xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 4 % xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxx
x xxxxxxxxxxxx ryb, xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % xx prstů x xxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx, burgery) 50
%.
xxxxxxx xx xxxx Xxxxxx xx xxxxxxxxx k
xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxxxxx
xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx krabů x
proteinu jiných xxxxxx x xxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxx xxxxx a
xxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxx xxxxx xxx xxxxx xxx Xx xxxxxxxxxx ihned
xxxxxxx balené 1,0 xx.x-1 xxxxxxxxxxx.
xxxx xxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx 1,0 cm.h-1
maso x droby na + 7 °X
xxxxxxxxxxxxxx
xxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx při výrobě xxxxxx xx xxxxx být xxxxx Xxxx xxx xxxxxxxxx xx 2
xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx být než 1,0 cm.h-1 4 xxx. xx xxxxxxxxx.
xxxxxxx xxxxxxxx xxxx
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxxxx xxxxx zpracování nesmí xxx xxxxx než **)
drůbeží xxxx, polotovarů xxxx xxx nižší 1,0 cm.h-1
xxxxxxx xxxx a xxx + 12 °X před
xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx
xxxxxxx + 4 °X
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx výrobky nesmí xxx xxxxx než Zmrazené xxxxxxx obsahy
xxxxxxx xx xxxxxxx xx + 4 °C 1,0 xx.x-1 xx xxxxxxxxxx xx
xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx
xxxxxxxx,
xxxx zpracováním xx
xxxxxxx lze rozmrazit xx
-2 xx - 5 °X, xxx xx nutno
xxxxxxxxx xx 1 xxx. xx
xxxxxxxxxx.
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxx balené ručně
xxxxxxxx balení xx 250 x nejvýše - 5 %
xxxxxxxxx xxxxxx nad 250 x xx 500 x
xxxxxxx xxxxxxx - 3 %
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x
xxxxxxx - 2 %
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 1 %
pečené - xxxxxxx xxxxxx strojně (xxxxxxxxxx)
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 %
balení xxx 250 x xx 500 x xxxxxxx - 6 %
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x nejvýše - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxx:
*) xxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxx kterých xxxx xxxxx zachovány xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx.
**) Vyhláška x. 326/2001 Xx., xxxxxx xx provádí §18 xxxx. x), x), g), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x potravinách x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxx xxxx, masné xxxxxxx, xxxx, ostatní xxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxx z nich, xxxxx x xxxxxxx x xxxx
Xxxxxxx 2


xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílů x xxxxxxxxxxxx složek

zmrazené xxxxxxxxxx xxxxx

xxxxxx xxxxxxxxx (v %)

xxxxxxxxx xxxxxxxx (x %)


od 3,0 co 5,0

xx – 15,0 xx – 15,0 xxxxxx


xx 5,1 xx 10,0

xx – 10,0 xx – 10,0 xxxxxx


xx 10,1 do 15,0

xx – 4,0 xx – 4,0 xxxxxx


xxx 15,1

od – 2,0 xx – 2,0 xxxxxx".
Xx. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx x dopravních prostředcích xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx pro xxxxxx teploty xxxxxxx xxxxx §4 odst. 1 x xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx5) xxxxxxxxxx xx 31. prosince 2002.
Čl. III
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx 30. xxxx po dni xxxxxxxxx.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx x. x.

Informace
Xxxxxx xxxxxxx č. 160/2002 Sb. nabyl xxxxxxxxx dnem 19.5.2002.
Právní xxxxxxx x. 160/2002 Sb. xxx zrušen právním xxxxxxxxx č. 366/2005 Sb. s xxxxxxxxx xx 1.1.2006.
Znění xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx norem xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx změna xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.