Právní předpis byl sestaven k datu 19.05.2002.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 19.05.2002 do 31.12.2005.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 326/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro zmrazené potraviny, ve znění vyhlášky č. 44/2000 Sb.
160/2002 Sb.
Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
160
XXXXXXXX
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
xx xxx 2. xxxxx 2002,
xxxxxx se xxxx xxxxxxxx Ministerstva xxxxxxxxxxx x. 326/1997 Xx., xxxxxx se xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x) x k) zákona x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx výrobcích x x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, pro xxxxxxxx xxxxxxxxx, ve znění xxxxxxxx č. 44/2000 Xx.
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx podle §18 písm. x), x), x) a x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., o xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx xxxxxx x. 306/2000 Sb., (xxxx xxx "xxxxx") xxx xxxxxxxx potraviny:
Čl. X
Xxxxxxxx č. 326/1997 Sb., xxxxxx xx provádí §18 xxxx. x), x), x) x x) xxxxxx č. 110/1997 Xx., x potravinách x xxxxxxxxxx výrobcích x x xxxxx x doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxxx potraviny, xx xxxxx xxxxxxxx x. 44/2000 Sb., xx xxxx xxxxx:
1. X §1 xxxxxxxx 2 xxx:
"(2) Xx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxx.".
2. X §2 odst. 1 xxxx. x) xx slovo "doba" xxxxxxxxx slovem "xxxxx".
3. V §3 xxxxxxxx 3 včetně xxxxxxxx xxx xxxxx x. 3) zní:
"(3) Xxxxxxx vzduchu x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x výjimkou skladů xxxxxxx než 10 x3 musí xxx xxxxxx xxxxxxxx přístroji xxx xxxxxx teplot.3) X xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x objemu mrazícího xxxxxxxx xxxxxx xxx 10 x3 xxxxx, xxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx teploměrem, xxxxx xxxx teplotu x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx. Xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx být xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx 1 xxxx; x xxxxxxx, xx minimální xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx je xxxxx xxx 1 xxx, záznamy xx xxxxxxxxxx až xx xxxx minimální trvanlivosti.
3) XXX EN 12830.".
4. X §3 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 6, který xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx č. 4) xxx:
"(6) Xxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx měření xxxxxxx se provádí x xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx technickou xxxxxx.4)
4) ČSN 560290 xxxx 2 xx. 6.2.4. - 6.2.4.4 a část 7.".
5. X §4 xxxxxxxx 1 xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx č. 5) xxx:
"(1) Xxxxxxxx xxxxxxxxx se xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx prostředky, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx potravin xxxxx 18 xX nebo xxxxx. Xxx xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx na minus 15 xX. Dopravní xxxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx podle xxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisu.5) Záznamy x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx být xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx po xxxx xxxxxxx 1 xxxx; x xxxxxxx, xx minimální xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx je delší xxx 1 xxx, xxxxxxx se xxxxxxxx xx xxxx minimální xxxxxxxxxxxx.
5) Zákon x. 505/1990 Xx., x xxxxxxxxxx, ve xxxxx xxxxxx x. 119/2000 Xx.".
6. X §4 xx xx xxxxxxxx 1 xxxxxx xxxx xxxxxxxx 2, xxxxx xxx:
"(2) Xxxxxxxx prostředek xxxxxx xxx vybaven xxxxxxxxxx xxx záznam xxxxxxx vzduchu xxxxx xxxxxxxx 1 x xxxxxxx, že jde x xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx do maloobchodu, xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x dodávku do xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx 200 xx; v xxxxx xxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxx prostředek xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx viditelném xxxxx.".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 2 xx 4 se xxxxxxxx xxxx odstavce 3 až 5.
7. X §4 xxxxxxxx 3 xxx:
"(3) Xxxxxxxx potraviny xx uchovávají x xxxxxxxxx xxxxxx x x xxxxxxxx nábytku xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx minus 18 xX nebo nižší x vybavených xxxxxxx xxxxxx teploměrem umístěným xx xxxxxxxxxx xxxxx. X xxxxxxxxx mrazícím xxxxxxx xx teplota xxxx v xxxxx xxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxxx maximálního xxxxxx.".
8. Příloha xxx:
"Xxxxxxx k xxxxxxxx č. 326/1997 Xx.
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x požadavky na xxxxxx, xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxx potravin
Xxxxxxx 1
____________________________________________________________________________________________
xxxxxx před xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx*) xx xxxxxxxxxxx hmotnosti technologické
požadavky
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx většina xxxxxxx xx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx balené ručně Výrobky xxxxxxxxxx
zelenina x xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxx xxxxx
xxxxxxx ze xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - 500 x xxxxxxxx, bez xxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx nejvýše - 3 % a xxxxxxx xxxxxxxxxxx
barvy, xxxxx x xxxxxx- xxxxxx xxx 500 g xx 1500 x xxxxxx, xxx xxxxxx
xxxxxxxx
xxxxx, xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx - 2 % a xxxxx.
xxx, xxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 % Xxxxxx xxxxxxxxxxxxx.
xxxxxxxxxx byla - xxxxxxx plněné xxxxxxx (xxxxxxxxxx) Xxx. xxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx ke balení xx 250 g xxxxxxx - 10 % xxxxxxx 0,1%.
kuchyňské xxxxxx xxxxxx xxx 250 g do 500 x Přebalování xx xxxxxxxx za
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx vyšší xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx,
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 % xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx
- x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
vyšší
xxxxxx nad 500 x do 1500 x než - 5 °X.
xxxxxxx - 4%
balení xxx 1500 g xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxx xxxx, xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - výrobky xxxxxx xxxxx Xxxxxxx odpovídají
x výrobky z xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx xxxxx být balení xx 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxx druhu
xxxxx,
xxxxx, protlaky ve formě xxxx, xxxxxxx- xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x xxx cizích příměsí x
příměsí
rátů, xxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxx být nejvýše - 3 % xxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx
xxxxxxx, xxx xxxxxx, x xxxxxxxx až xx xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x xxxxxx příchutí x xxxxx.
xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx - 2 % Xxxxxx xxxxxxxxxxxxx.
xxxxxxxxxxxx - 18 °C xx xxxxx xxxxxx nad 1500 nejvýše - 1 % Xxx. xxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxx výrobku - xxxxxxx plněné xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx 0,1 %.
xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 10 % Přebalování xx xxxxxxxx za
xxxxxx xxx 250 g xx 500 g xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx,
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 % zpracování xxxxx xxx
vyšší
- x xxxxxxxxx xxxxxxx nejvýše 6 % xxx - 5 °X.
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x Pro xxxxxx xxxxxxxxxxxx
xxxxxxx - 4 % směsí xx povolen šetrný
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % ohřev xx + 10 °X.
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené jednotlivé xxxxxx xxxxxx xx spotřebitelských - xxxxxxx xxxxxx ručně Pokud xx xxxxxxxx předem
xxxxxx, polévky výrobků xx xxxxxxx xxxxxxx nesmí xxx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 % zmrazená potravina,
xxxxx
x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx, xxx všechny nižší xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - do 500 x xxx její xxxxxxx x xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx vyšší xxx - 5
°X.
xxxxxxx dobu tepelné balení xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxx u xxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 2 %
xxxxxx nad 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx)
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 %
balení xxx 250 x xx 500 x
(x hmotností xxxxxxxxxxxx xxxx vyšší
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 %
- u ostatních xxxxxxx nejvýše 6 %
xxxxxx nad 500 x xx 1500 g
xxxxxxx - 4 %
xxxxxx nad 1500 x nejvýše - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - výrobky xxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx je xxxxxxxx xx
xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx do 250 x nejvýše - 5 % xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
x xxxxxxx xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x Xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx
xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x xxxxx xxx - 5 °C.
xxxxxxx - 2 %
xxxxxx nad 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx)
xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 x do 500 x
(s hmotností xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 %
- x xxxxxxxxx výrobků nejvýše 6 %
balení xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxxx - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxxx x - xxxxxxx xxxxxx, xxxxxx, xxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxx xxxx
x ostatní xxxxx xxxxxxxxxxx, částečně balení xx 250 g xxxxxxx - 6 % musí xxxxxxxxx: xxxx
xxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx, xxxxxx xx 250 g xx 500 x 10 % xxxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxxxxx xxxxxxxxx nejvýše - 5 % povrchu xxxxx, xxxx xxxx
xxxx filé, xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx ryb xxx 10 % xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxx xxx 200 x xxxxxxx - 7 % xxxxxxxxx xxx x
xxxxxxxxx
balení nad 500 g xx 1500 x xxxxxx. Xxxx dehydratace
xxxxxxx - 3 % xx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx
xxxxxx xxx 1500 x nejvýše - 1 % xxxxxxx xxxxxxxx xx
- xxxxxxx xxxxxx strojně (xxxxxxxxxx) xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xx
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % podpovrchových xxxxxx
balení xxx 250 x xx 500 x xxxx x nelze xx
xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxx odstranit xxx
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx
xxxxxxx - 4 % nebo xxx.
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % Chuť x xxxx musí být
xxxxxxxxxxxxxxxx xxx daný
xxxx xxx x xxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx xxxxxxx.
Xxxxxxxxxxx xxxx
xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx
vlastnosti xxxxxxxxx
xxxxxxxxx, xxxxx xxx
xxxxxxx x xxxxxxxxx. X
xxxxxx xxx xxxxx
xxxxxxxx
x xxxxxxxxxx xxxx xx
xxxxx.
Břicha xxx xxxx xxx
xxxxxxxxxxx, nesmí xxx
xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx x
rozkladnými procesy.
Xxxxxx x xxxx:
xxxxxxxxx 5 % xxxxxxxxx
může být xxxxxxxxx v
důsledku xxxxxxxxxxx
xxxxxxxx. Xxxxxxxxx xx
xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx
10 xx x xxxxxxx xx 1
xx x x xxxxx xx 5 mm
x xxxxxxx xx 2 xx.
Xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx
x xxxxx xx 2 xx xxxxx
xxx tyto xxxxxxx xxxxxx
oddělit xx xxxxxxxxx
(obsah masa xxx x
xxxxxxx xxxxxxxxx x
glazovaných xxxxxxx min.
80 %).
Přebalování xx xxxxxxxx za
xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxxxx xxxxx masa xx
xxxxxxxxxx převážně: obalech xxxxx xxx xxxxxx do 250 g xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx:
z ryb x vodních - x xxxxxxxxxxx xxx xxxxx xxx 1,0 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 g - xx 500 x - xxxxxxxxx filé xxxxx z
xxxxxxxxx xxxx menších xxx xxxxxxx - 5 % xxxxx x xxxx xxxxx 65 %
xxxxxxxxx - xx xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxx 500 x do 1500 g - přírodní xxxxxx 50 %
- x filetů xxx xxxxxxx - 3 % - xxxxxxxxx xxxxxx x
polotovary xx xx separátu získaného balení xxx 1500 xxxxxxx - 1 % měkkýši xxxxxxxxxxxxxx
separovaného x xxx s xxxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxx 50 %
xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x přísad v balení xx 250 x xxxxxxx - 10 % xxxx xxxxxxx xx 25 xx a
xxxxxxx panádách balení nad 250 x xx 500 x xxxxxxxxx kroužků xx 40
xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx - 6 % xx 40 %.
xxxxx přestoupit + 10 °X xxxxxx xxx 500 x do 1500 g Výrobky x xxxxxxx filé s
xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 4 % xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxx
x xxxxxxxxxxxx xxx, balení xxx 1500 g xxxxxxx - 2 % xx prstů x xxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx, burgery) 50
%.
xxxxxxx xx xxxx Xxxxxx xx xxxxxxxxx x
rozpustných xxxxx k přípravě xxxxxxx
imitujících
xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x masa xxxxx x
xxxxxxxx xxxxxx korýšů x přídavkem
xxxxxxxxxxxx xxxxx x
xxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxx xxxxx být nižší xxx Xx rozmrazení xxxxx
xxxxxxx xxxxxx 1,0 xx.x-1 xxxxxxxxxxx.
rybí xxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx 1,0 xx.x-1
xxxx x droby xx + 7 °X
xxxxxxxxxxxxxx
balené
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxx výrobě xxxxxx xx xxxxx xxx xxxxx Xxxx být xxxxxxxxx xx 2
masné xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx být než 1,0 xx.x-1 4 xxx. xx xxxxxxxxx.
xxxxxxx xxxxxxxx xxxx
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené teplota xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx být xxxxx než **)
xxxxxxx xxxx, polotovarů xxxx xxx nižší 1,0 xx.x-1
xxxxxxx maso x xxx + 12 °X xxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx
teplotu + 4 °X
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxx xxx Xxxxxxxx xxxxxxx obsahy
xxxxxxx xx xxxxxxx xx + 4 °C 1,0 xx.x-1 xx xxxxxxxxxx je
xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx
zamrazit,
xxxx zpracováním xx
xxxxxxx xxx xxxxxxxxx xx
-2 xx - 5 °X, xxx xx xxxxx
xxxxxxxxx xx 1 xxx. xx
xxxxxxxxxx.
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx
xxxxxxxx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 %
xxxxxxxxx xxxxxx xxx 250 x xx 500 g
xxxxxxx xxxxxxx - 3 %
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxxx - 2 %
balení xxx 1500 x xxxxxxx - 1 %
xxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx)
xxxxxx xx 250 x nejvýše - 10 %
balení xxx 250 x xx 500 x xxxxxxx - 6 %
balení nad 500 g xx 1500 x nejvýše - 4 %
xxxxxx nad 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxx:
*) rychlost xxxxxxxxxx, xxx xxxxxxx xxxx xxxxx zachovány xxxxxxxxx vlastnosti xxxxxxxxxx xxxxxxx.
**) Xxxxxxxx x. 326/2001 Sb., xxxxxx se provádí §18 xxxx. a), x), x), h), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x potravinách x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxx xxxx, xxxxx xxxxxxx, ryby, ostatní xxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxx, xxxxx x xxxxxxx x xxxx
Tabulka 2
xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílů u xxxxxxxxxxxx složek | ||
xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx | složky xxxxxxxxx (v %) | xxxxxxxxx xxxxxxxx (v %) |
od 3,0 xx 5,0 | xx – 15,0 xx – 15,0 xxxxxx | |
od 5,1 xx 10,0 | xx – 10,0 xx – 10,0 xxxxxx | |
od 10,1 xx 15,0 | xx – 4,0 xx – 4,0 xxxxxx | |
xxx 15,1 | od – 2,0 xx – 2,0 xxxxxx". |
Xx. II
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Zmrazené xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx prostředcích xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx pro xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx §4 odst. 1 x dosud xxxxxxxxxxxxx xxxxx zvláštního xxxxxxxx xxxxxxxx5) xxxxxxxxxx xx 31. xxxxxxxx 2002.
Xx. III
Xxxxxxxx
Xxxx vyhláška xxxxxx účinnosti 30. xxxx xx dni xxxxxxxxx.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx v. x.
Informace
Xxxxxx xxxxxxx x. 160/2002 Sb. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 19.5.2002.
Xxxxxx xxxxxxx x. 160/2002 Xx. xxx zrušen xxxxxxx xxxxxxxxx č. 366/2005 Sb. s xxxxxxxxx xx 1.1.2006.
Znění jednotlivých xxxxxxxx norem xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxx aktualizováno, xxxxx xx xxxx xxxxxx derogační xxxxx xxxxx uvedeného xxxxxxxx xxxxxxxx.