Právní předpis byl sestaven k datu 19.05.2002.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 19.05.2002 do 31.12.2005.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 326/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro zmrazené potraviny, ve znění vyhlášky č. 44/2000 Sb.
160/2002 Sb.
Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
160
XXXXXXXX
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
xx xxx 2. dubna 2002,
kterou se xxxx xxxxxxxx Ministerstva xxxxxxxxxxx č. 326/1997 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), d), x) x k) zákona x. 110/1997 Xx., x potravinách x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx a x změně x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, pro xxxxxxxx xxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxxxx x. 44/2000 Xx.
Ministerstvo xxxxxxxxxxx stanoví podle §18 písm. a), x), x) a x) xxxxxx č. 110/1997 Xx., o xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x o xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx souvisejících zákonů, xx xxxxx xxxxxx x. 306/2000 Xx., (xxxx xxx "xxxxx") xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx:
Čl. X
Xxxxxxxx č. 326/1997 Sb., kterou xx xxxxxxx §18 xxxx. x), d), x) a k) xxxxxx x. 110/1997 Xx., o potravinách x xxxxxxxxxx výrobcích x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, pro xxxxxxxx potraviny, xx xxxxx xxxxxxxx x. 44/2000 Xx., se xxxx takto:
1. X §1 odstavec 2 xxx:
"(2) Xx zmrazené xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxx krémy x xxxxxxxx xxxxx.".
2. X §2 odst. 1 xxxx. x) xx xxxxx "xxxx" xxxxxxxxx slovem "xxxxx".
3. X §3 xxxxxxxx 3 xxxxxx xxxxxxxx pod čarou x. 3) xxx:
"(3) Xxxxxxx xxxxxxx x mrazírenských xxxxxxxx x xxxxxxxx skladů xxxxxxx než 10 x3 xxxx xxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx.3) X xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxx 10 x3 stačí, xxx teplota byla xxxxxx alespoň xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx měří teplotu x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx. Xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx být xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x uchovány xx xxxx xxxxxxx 1 xxxx; v případě, xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx je xxxxx xxx 1 xxx, záznamy xx xxxxxxxxxx až xx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx.
3) XXX XX 12830.".
4. V §3 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 6, xxxxx xxxxxx poznámky xxx xxxxx x. 4) xxx:
"(6) Xxxxx xxxxxx pro měření xxxxxxx xxxxxxxx potraviny x xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx.4)
4) ČSN 560290 xxxx 2 xx. 6.2.4. - 6.2.4.4 x xxxx 7.".
5. X §4 xxxxxxxx 1 xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx č. 5) xxx:
"(1) Xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, které xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx 18 oC nebo xxxxx. Xxx xxxxxxxx xx xxxx teplota xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx 15 xX. Dopravní xxxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisu.5) Xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx teplotami xxxx xxx označeny xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx po xxxx xxxxxxx 1 xxxx; v xxxxxxx, xx xxxxxxxxx trvanlivost xxxxxxxxx xx xxxxx xxx 1 xxx, xxxxxxx xx xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx.
5) Zákon x. 505/1990 Sb., x xxxxxxxxxx, xx xxxxx zákona x. 119/2000 Xx.".
6. X §4 se xx odstavec 1 xxxxxx xxxx odstavec 2, který zní:
"(2) Xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxx vybaven xxxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx 1 x xxxxxxx, že xxx x xxxxxx zmrazených xxxxxxxx xx maloobchodu, xxxxxxxx společného xxxxxxxxxx x dodávku do xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx 200 xx; x tomto xxxxxxx musí xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx umístěným xx xxxxxxxxxx xxxxx.".
Xxxxxxxxx odstavce 2 xx 4 se xxxxxxxx jako xxxxxxxx 3 až 5.
7. V §4 xxxxxxxx 3 xxx:
"(3) Xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx x x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx udržet xxxxxx xxxxxxx xxxxx 18 xX xxxx xxxxx x vybavených nejméně xxxxxx teploměrem xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxx. X xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx teplota xxxx v xxxxx xxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx.".
8. Xxxxxxx xxx:
"Příloha k xxxxxxxx x. 326/1997 Xx.
Technologické xxxxxxxxx x xxxxxxxxx na xxxxxx, výrobu x xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx
Xxxxxxx 1
____________________________________________________________________________________________
xxxxxx před xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx*) xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx většina xxxxxxx xx ve xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx ručně Výrobky xxxxxxxxxx
xxxxxxxx a xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx do 250 x nejvýše - 5 % xxxxxxxxxxxx xxxxx
xxxxxxx ze xxxxxxxx enzymů nižší xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 g - 500 g zeleniny, xxx xxxxxx
příměsí
xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx nejvýše - 3 % x xxxxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxx, xxxxx x xxxxxx- xxxxxx nad 500 x xx 1500 x xxxxxx, xxx cizích
xxxxxxxx
xxxxx, xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx - 2 % x xxxxx.
xxx, aby zelenina xx xxxxxx nad 1500 xxxxxxx - 1 % Povrch xxxxxxxxxxxxx.
xxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) Xxx. xxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx xx balení xx 250 x xxxxxxx - 10 % xxxxxxx 0,1%.
xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx 250 x do 500 x Přebalování xx xxxxxxxx xx
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx kontrolovaných xxxxxxxx,
než 3 x) xxxxxxx - 10 % teplota xxxxxxx x průběhu
- x ostatních výrobků xxxxxxx 6 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
xxxxx
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x než - 5 °X.
nejvýše - 4%
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxx xxxx, dělené xxxx xx spotřebitelských - výrobky xxxxxx ručně Výrobky xxxxxxxxxx
x xxxxxxx z xxxxxxx ovocné plody, obalech xxxxx být xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxx xxxxx
ovoce,
xxxxx, xxxxxxxx xx xxxxx xxxx, koncent- nižší xxx 0,5 cm.h-1 balení xxx 250 g - xx 500 x xxx cizích xxxxxxx x
xxxxxxx
rátů, xxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxxx původu, xxx
směsích, bez xxxxxx, x xxxxxxxx až xx xxxxxx xxx 500 x xx 1500 g cizích xxxxxxxx x xxxxx.
xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx - 2 % Xxxxxx nedehydrovaný.
xxxxxxxxxxxx - 18 °X xx xxxxx xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 % Xxx. xxxxx xxxxxxxxxxx
bodech výrobku - xxxxxxx xxxxxx strojně (xxxxxxxxxx) xxxxxxx 0,1 %.
xxxxxx xx 250 x nejvýše - 10 % Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx
balení xxx 250 x xx 500 x xxxxxxxxxxxxxx podmínek,
(s xxxxxxxxx jednotlivých xxxx xxxxx teplota výrobku x xxxxxxx
xxx 3 x) nejvýše - 10 % zpracování xxxxx být
xxxxx
- u xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 % xxx - 5 °X.
xxxxxx nad 500 x xx 1500 x Xxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx
nejvýše - 4 % xxxxx xx xxxxxxx šetrný
xxxxxx nad 1500 x nejvýše - 2 % xxxxx xx + 10 °X.
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx balené xxxxx Xxxxx xx xxxxxxxx předem
xxxxxx, polévky výrobků xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxx xxxxxxxxx,
xxxxx
x polotovary upravují xxx, xxx xxxxxxx xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x xxx její teplota x xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx - 5
°X.
xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx xxx 500 g xx 1500 g
xxxxxx u xxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 2 %
xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx xxxxxx strojně (mechanicky)
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 x xx 500 x
(x xxxxxxxxx jednotlivých xxxx xxxxx
xxx 3 g) xxxxxxx - 10 %
- x ostatních xxxxxxx nejvýše 6 %
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x
nejvýše - 4 %
xxxxxx nad 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx převaření xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx
xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx do 250 g xxxxxxx - 5 % kontrolovaných xxxxxxxx.
z brambor xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x Xxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx
xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x xxxxx xxx - 5 °C.
xxxxxxx - 2 %
xxxxxx nad 1500 nejvýše - 1 %
- xxxxxxx plněné xxxxxxx (xxxxxxxxxx)
balení do 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 x xx 500 x
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx vyšší
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 %
- x xxxxxxxxx xxxxxxx nejvýše 6 %
xxxxxx xxx 500 g xx 1500 x
xxxxxxx - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx ryby xxxx celé s xxxxxx a - xxxxxxx xxxxxx, xxxxxx, xxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxx xxxx
x ostatní xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxx xx 250 g nejvýše - 6 % musí xxxxxxxxx: méně
xxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxx, kuchané, xxxxxx xx 250 x xx 500 x 10 % xxxxxxxxxxx plochy
xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx - 5 % xxxxxxx xxxxx, nebo méně
xxxx xxxx, xxxxxx x xxxxxxxxx jednotlivých xxxx xxx xxx 10 % xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx - předupraveni vyšší xxx 200 g xxxxxxx - 7 % xxxxxxxxx xxx v
xxxxxxxxx
xxxxxx nad 500 g xx 1500 x vzorku. Xxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxx - 3 % se xxxxxxxxx xxxxxx xxxx
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 1 % xxxxxxx xxxxxxxx xx
- xxxxxxx xxxxxx strojně (mechanicky) xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xx
balení do 250 x xxxxxxx - 10 % xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxx nad 250 g do 500 x masa x nelze xx
xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxx xxxxxxxxx bez
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x poškození povrchu xxxxx
nejvýše - 4 % nebo ryb.
xxxxxx nad 1500 x xxxxxxx - 2 % Chuť x xxxx xxxx xxx
xxxxxxxxxxxxxxxx xxx daný
xxxx ryb a xxxxx
vykazovat
xxxxxxxxx xxxxxxx.
Xxxxxxxxxxx xxxx
xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxx
xxxxxxxxx, xxxxx xxx
xxxxxxx a xxxxxxxxx. X
xxxxxx xxx xxxxx
xxxxxxxx
x oddělování xxxx xx
xxxxx.
Xxxxxx xxx xxxx být
xxxxxxxxxxx, nesmí xxx
xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx x
rozkladnými procesy.
Xxxxxx a filé:
xxxxxxxxx 5 % xxxxxxxxx
xxxx xxx xxxxxxxxx x
důsledku xxxxxxxxxxx
xxxxxxxx. Připouští xx
xxxxxxxxxx kostí x xxxxx
10 xx x xxxxxxx xx 1
xx x x xxxxx xx 5 xx
x xxxxxxx do 2 mm.
Xxx xxxxxxxxx hlavice kostí
x šířce xx 2 xx xxxxx
xxx tyto hlavice xxxxxx
xxxxxxx xx xxxxxxxxx
(xxxxx xxxx xxx x
vodních xxxxxxxxx x
xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx.
80 %).
Přebalování je xxxxxxxx xx
xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - výrobky xxxxxx xxxxx Xxxxxxxxx obsah xxxx xx
xxxxxxxxxx xxxxxxxx: xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx do 250 x nejvýše - 6 % spotřebitelském xxxxxx:
x ryb x vodních - x xxxxxxxxxxx xxx xxxxx xxx 1,0 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 g - xx 500 x - xxxxxxxxx filé xxxxx x
xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx xxxxxxx - 5 % xxxxx x xxxx prsty 65 %
xxxxxxxxx - xx svalových xxxxxx xxx xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x - přírodní xxxxxx 50 %
- x filetů xxx xxxxxxx - 3 % - obalovaní xxxxxx x
polotovary xx xx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx 1500 nejvýše - 1 % měkkýši xxxxxxxxxxxxxx
separovaného x xxx x xxxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxx plněné xxxxxxx (mechanicky) tvarů 50 %
xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 10 % xxxx xxxxxxx do 25 xx x
xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx nad 250 g xx 500 x xxxxxxxxx xxxxxxx xx 40
xxxxxxx xxxx xx separaci xxxxxxx - 6 % xx 40 %.
xxxxx xxxxxxxxxx + 10 °C balení xxx 500 x do 1500 x Xxxxxxx x xxxxxxx xxxx x
xxxxxx xxxxxxx získaný xxxxxxxx xxxxxxx 4 % přísadami, xxxxxxx xxxxxxx
z xxxxxxxxxxxx xxx, xxxxxx xxx 1500 g xxxxxxx - 2 % xx xxxxx a xxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx, xxxxxxx) 50
%.
zbavený ve xxxx Surimi xx xxxxxxxxx x
xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx
imitujících
získání xxxxxxx rybího xxxxxxx x masa krabů x
xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxx xxxxx x
xxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxx xxxxx xxx nižší xxx Xx xxxxxxxxxx ihned
xxxxxxx xxxxxx 1,0 xx.x-1 xxxxxxxxxxx.
rybí výrobky
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx 1,0 cm.h-1
xxxx x xxxxx xx + 7 °C
xxxxxxxxxxxxxx
balené
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx při výrobě xxxxxx xx xxxxx xxx xxxxx Xxxx xxx xxxxxxxxx xx 2
xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx být než 1,0 xx.x-1 4 xxx. po xxxxxxxxx.
xxxxxxx zmrazené xxxx
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxx než **)
drůbeží xxxx, xxxxxxxxxx xxxx xxx xxxxx 1,0 xx.x-1
xxxxxxx xxxx a xxx + 12 °X xxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx
xxxxxxx + 4 °X
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx xxx nižší než Zmrazené xxxxxxx obsahy
xxxxxxx xx xxxxxxx xx + 4 °C 1,0 xx.x-1 xx xxxxxxxxxx xx
xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxxx xxxx
xxxxxxxx,
xxxx xxxxxxxxxxx do
xxxxxxx xxx rozmrazit xx
-2 xx - 5 °X, xxx xx nutno
xxxxxxxxx xx 1 xxx. xx
rozmrazení.
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx nepečené - xxxxxxx balené ručně
xxxxxxxx xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 5 %
xxxxxxxxx xxxxxx nad 250 x xx 500 g
xxxxxxx xxxxxxx - 3 %
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x
nejvýše - 2 %
balení xxx 1500 x xxxxxxx - 1 %
xxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (mechanicky)
xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 x xx 500 x xxxxxxx - 6 %
balení xxx 500 x xx 1500 g xxxxxxx - 4 %
xxxxxx nad 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxx:
*) xxxxxxxx xxxxxxxxxx, při xxxxxxx xxxx ještě zachovány xxxxxxxxx vlastnosti xxxxxxxxxx xxxxxxx.
**) Xxxxxxxx x. 326/2001 Xx., xxxxxx xx provádí §18 písm. a), x), x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx pozdějších xxxxxxxx, xxx maso, xxxxx xxxxxxx, xxxx, xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxx, xxxxx x výrobky x nich
Tabulka 2
xxxxxxxxx xxxxxxxx od stanovených xxxxxxxxxxxx podílů x xxxxxxxxxxxx xxxxxx | ||
xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx | složky xxxxxxxxx (v %) | xxxxxxxxx xxxxxxxx (x %) |
xx 3,0 co 5,0 | xx – 15,0 xx – 15,0 xxxxxx | |
od 5,1 do 10,0 | xx – 10,0 xx – 10,0 xxxxxx | |
od 10,1 xx 15,0 | xx – 4,0 xx – 4,0 xxxxxx | |
xxx 15,1 | xx – 2,0 do – 2,0 včetně". |
Čl. II
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Zmrazené xxxxxxxxx xxx přepravovat x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx vzduchu xxxxx §4 odst. 1 x xxxxx xxxxxxxxxxxxx podle xxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisu5) xxxxxxxxxx xx 31. xxxxxxxx 2002.
Čl. III
Xxxxxxxx
Xxxx vyhláška xxxxxx xxxxxxxxx 30. xxxx xx dni xxxxxxxxx.
Ministr:
Xxx. Fencl x. x.
Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 160/2002 Xx. xxxxx xxxxxxxxx dnem 19.5.2002.
Xxxxxx předpis x. 160/2002 Sb. xxx zrušen xxxxxxx xxxxxxxxx č. 366/2005 Sb. s xxxxxxxxx xx 1.1.2006.
Znění xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx norem jiných xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx uvedeného xxxxxxxx xxxxxxxx.