Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2005.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 19.05.2002 do 31.12.2005.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 326/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro zmrazené potraviny, ve znění vyhlášky č. 44/2000 Sb.

160/2002 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
160
XXXXXXXX
Xxxxxxxxxxxx zemědělství
xx xxx 2. xxxxx 2002,
xxxxxx xx xxxx xxxxxxxx Ministerstva xxxxxxxxxxx č. 326/1997 Xx., xxxxxx se xxxxxxx §18 xxxx. x), d), j) x x) zákona x. 110/1997 Sb., x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx výrobcích x x změně a xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, pro zmrazené xxxxxxxxx, ve xxxxx xxxxxxxx x. 44/2000 Xx.
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx stanoví xxxxx §18 písm. a), x), x) x x) zákona č. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x doplnění xxxxxxxxx souvisejících zákonů, xx xxxxx xxxxxx x. 306/2000 Sb., (xxxx jen "zákon") xxx xxxxxxxx potraviny:
Čl. X
Xxxxxxxx č. 326/1997 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. a), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x tabákových xxxxxxxxx x x xxxxx x doplnění některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, pro xxxxxxxx potraviny, xx xxxxx vyhlášky x. 44/2000 Xx., xx xxxx xxxxx:
1. X §1 xxxxxxxx 2 zní:
"(2) Xx zmrazené potraviny xx nepovažují xxxxxxxx, xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxx.".
2. X §2 xxxx. 1 xxxx. x) xx slovo "xxxx" xxxxxxxxx slovem "datum".
3. V §3 xxxxxxxx 3 xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx x. 3) xxx:
"(3) Xxxxxxx xxxxxxx x mrazírenských xxxxxxxx x výjimkou xxxxxx xxxxxxx xxx 10 x3 xxxx xxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxx záznam xxxxxx.3) X mrazírenských xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxx 10 x3 stačí, xxx xxxxxxx xxxx xxxxxx alespoň xxxxxx xxxxx viditelným teploměrem, xxxxx xxxx xxxxxxx x nejteplejším místě xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx. Xxxxxxx x registrovanými xxxxxxxxx xxxx xxx označeny xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx 1 xxxx; x případě, xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx je xxxxx xxx 1 xxx, záznamy xx xxxxxxxxxx xx do xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx.
3) XXX EN 12830.".
4. X §3 xx doplňuje xxxxxxxx 6, xxxxx xxxxxx poznámky xxx xxxxx č. 4) xxx:
"(6) Xxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx potraviny x vlastní xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx českou xxxxxxxxxx xxxxxx.4)
4) XXX 560290 xxxx 2 xx. 6.2.4. - 6.2.4.4 a část 7.".
5. X §4 xxxxxxxx 1 xxxxxx poznámky xxx xxxxx x. 5) xxx:
"(1) Xxxxxxxx xxxxxxxxx se xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx prostředky, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx potravin xxxxx 18 xX xxxx xxxxx. Při xxxxxxxx xx xxxx teplota xxxxxxx xxxxxxxxxx zvýšit xxxxxxx xx minus 15 xX. Xxxxxxxx xxxxxxxxxx musí xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx pro xxxxxx xxxxxxx vzduchu xxxxxxxxxx podle xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.5) Xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx teplotami xxxx xxx xxxxxxxx xxxxx pořízení záznamu x uchovány xx xxxx xxxxxxx 1 xxxx; x xxxxxxx, xx xxxxxxxxx trvanlivost xxxxxxxxx xx xxxxx xxx 1 rok, xxxxxxx xx xxxxxxxx xx xxxx minimální xxxxxxxxxxxx.
5) Xxxxx x. 505/1990 Xx., x metrologii, ve xxxxx zákona x. 119/2000 Xx.".
6. X §4 xx xx xxxxxxxx 1 xxxxxx xxxx xxxxxxxx 2, xxxxx zní:
"(2) Xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx záznam xxxxxxx vzduchu podle xxxxxxxx 1 x xxxxxxx, xx jde x xxxxxx zmrazených xxxxxxxx do maloobchodu, xxxxxxxx společného xxxxxxxxxx x dodávku xx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx však xx vzdálenosti 200 xx; x xxxxx xxxxxxx musí xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx teploměrem umístěným xx viditelném xxxxx.".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 2 xx 4 xx xxxxxxxx xxxx odstavce 3 xx 5.
7. X §4 xxxxxxxx 3 xxx:
"(3) Zmrazené xxxxxxxxx xx uchovávají x xxxxxxxxx xxxxxx a x xxxxxxxx nábytku xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx minus 18 xX nebo xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxx. X xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxx x xxxxx xxxx vzduchu xx xxxxxx vyznačeného xxxxxxxxxxx xxxxxx.".
8. Xxxxxxx xxx:
"Příloha k xxxxxxxx č. 326/1997 Xx.
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x požadavky xx xxxxxx, xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx
Xxxxxxx 1
____________________________________________________________________________________________
xxxxxx před xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx odchylky xxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx*) xx xxxxxxxxxxx hmotnosti technologické
xxxxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx ve xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx xxxxxxxxxx
zelenina x xxxxxxxx xxx omezení obalech xxxxx xxx xxxxxx do 250 x nejvýše - 5 % xxxxxxxxxxxx xxxxx
xxxxxxx xx xxxxxxxx enzymů nižší než 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - 500 x xxxxxxxx, xxx xxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx nejvýše - 3 % x xxxxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxx, xxxxx x konzis- balení nad 500 g do 1500 x xxxxxx, xxx xxxxxx
xxxxxxxx
xxxxx, úprava xx xxxxxx nejvýše - 2 % x xxxxx.
xxx, aby zelenina xx xxxxxx xxx 1500 nejvýše - 1 % Povrch xxxxxxxxxxxxx.
xxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) Xxx. xxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx xx xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 10 % xxxxxxx 0,1%.
kuchyňské xxxxxx xxxxxx xxx 250 x xx 500 g Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx
(x xxxxxxxxx jednotlivých xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx,
než 3 x) xxxxxxx - 10 % xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx
- x xxxxxxxxx výrobků xxxxxxx 6 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
xxxxx
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x xxx - 5 °X.
xxxxxxx - 4%
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxx celé, xxxxxx xxxx xx spotřebitelských - výrobky xxxxxx xxxxx Xxxxxxx xxxxxxxxxx
x výrobky z xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx xxxxx xxx balení xx 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxx xxxxx
ovoce,
xxxxx, xxxxxxxx xx xxxxx xxxx, xxxxxxx- xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x xxx cizích xxxxxxx x
příměsí
xxxx, xxxxxxxxxxxx xx zmrazování xxxx být nejvýše - 3 % xxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx
xxxxxxx, xxx xxxxxx, x xxxxxxxx xx xx xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x xxxxxx xxxxxxxx x xxxxx.
xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx, dosažení xxxxxxx xxxxxxx - 2 % Xxxxxx nedehydrovaný.
xxxxxxxxxxxx - 18 °X ve xxxxx xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 % Xxx. xxxxx xxxxxxxxxxx
bodech xxxxxxx - xxxxxxx plněné strojně (xxxxxxxxxx) xxxxxxx 0,1 %.
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % Přebalování xx xxxxxxxx xx
xxxxxx xxx 250 g xx 500 x xxxxxxxxxxxxxx podmínek,
(s xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kusů xxxxx xxxxxxx výrobku x xxxxxxx
xxx 3 g) nejvýše - 10 % zpracování xxxxx xxx
xxxxx
- u xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 % xxx - 5 °X.
balení xxx 500 x xx 1500 x Xxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx
nejvýše - 4 % směsí xx xxxxxxx xxxxxx
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % xxxxx xx + 10 °X.
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx balené xxxxx Xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx
xxxxxx, xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx nesmí xxx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxx potravina,
xxxxx
x polotovary upravují xxx, xxx všechny nižší xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 g - xx 500 x xxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxx
součásti xxxxxxxxxxx xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx než - 5
°X.
xxxxxxx dobu xxxxxxx xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxx x spotřebitele xxxxxxx - 2 %
xxxxxx nad 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx xxxxxx strojně (mechanicky)
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 x xx 500 x
(x xxxxxxxxx jednotlivých xxxx xxxxx
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 %
- x xxxxxxxxx xxxxxxx nejvýše 6 %
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x
xxxxxxx - 4 %
xxxxxx nad 1500 x nejvýše - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx
xxxxxxx obalech xxxxx xxx xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 5 % kontrolovaných xxxxxxxx.
x xxxxxxx xxxxx než 0,5 xx.x-1 xxxxxx nad 250 x - xx 500 g Xxxxxxx xxxxxxx x průběhu
xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx být
xxxxxx nad 500 x do 1500 x xxxxx xxx - 5 °X.
xxxxxxx - 2 %
xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx xxxxxx strojně (xxxxxxxxxx)
xxxxxx do 250 g nejvýše - 10 %
xxxxxx nad 250 x xx 500 x
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kusů xxxxx
xxx 3 g) xxxxxxx - 10 %
- x xxxxxxxxx xxxxxxx nejvýše 6 %
balení xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxxx - 4 %
xxxxxx nad 1500 x xxxxxxx - 2 %
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx ryby xxxx xxxx x xxxxxx a - xxxxxxx xxxxxx, xxxxxx, xxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxx xxxx
x ostatní vodní xxxxxxxxxxx, částečně balení xx 250 x nejvýše - 6 % xxxx xxxxxxxxx: xxxx
xxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx, xxxxxx xx 250 x xx 500 x 10 % xxxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxxxxx xxxxxxxxx nejvýše - 5 % xxxxxxx xxxxx, nebo xxxx
xxxx xxxx, xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxx než 10 % xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx - předupraveni vyšší xxx 200 g xxxxxxx - 7 % xxxxxxxxx ryb x
xxxxxxxxx
balení nad 500 x xx 1500 x vzorku. Xxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxx - 3 % xx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx
xxxxxx nad 1500 x nejvýše - 1 % xxxxxxx xxxxxxxx xx
- výrobky xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx, které prolínají xx
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % podpovrchových xxxxxx
balení xxx 250 x xx 500 x xxxx x xxxxx xx
xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x poškození xxxxxxx xxxxx
xxxxxxx - 4 % nebo xxx.
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % Xxxx x xxxx xxxx xxx
xxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxx
xxxx xxx x xxxxx
xxxxxxxxx
rozkladné xxxxxxx.
Xxxxxxxxxxx musí
xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxx
xxxxxxxxx, xxxxx xxx
xxxxxxx a xxxxxxxxx. X
xxxxxx xxx nesmí
docházet
x xxxxxxxxxx masa xx
xxxxx.
Xxxxxx xxx musí xxx
xxxxxxxxxxx, xxxxx xxx
xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx x
xxxxxxxxxxx xxxxxxx.
Xxxxxx x xxxx:
xxxxxxxxx 5 % xxxxxxxxx
xxxx xxx xxxxxxxxx v
důsledku xxxxxxxxxxx
xxxxxxxx. Xxxxxxxxx xx
přítomnost kostí x délce
10 xx x xxxxxxx xx 1
xx x x délce xx 5 xx
x xxxxxxx do 2 xx.
Xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx
x xxxxx xx 2 xx xxxxx
xxx tyto xxxxxxx xxxxxx
xxxxxxx xx xxxxxxxxx
(obsah xxxx xxx x
vodních xxxxxxxxx u
xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx.
80 %).
Xxxxxxxxxxx je xxxxxxxx za
xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xx
xxxxxxxxxx xxxxxxxx: xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x nejvýše - 6 % xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx:
z xxx x vodních - x porcovaných xxx xxxxx xxx 1,0 cm.h-1 balení xxx 250 g - do 500 x - xxxxxxxxx xxxx xxxxx z
xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx xxxxxxx - 5 % xxxxx x xxxx prsty 65 %
xxxxxxxxx - ze xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxx 500 x do 1500 g - přírodní xxxxxx 50 %
- x xxxxxx xxx xxxxxxx - 3 % - xxxxxxxxx xxxxxx x
xxxxxxxxxx ze xx separátu získaného balení xxx 1500 nejvýše - 1 % xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx
separovaného x xxx s xxxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxx 50 %
xxxx obalované surovin x xxxxxx x xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % xxxx xxxxxxx do 25 mm x
xxxxxxx panádách balení xxx 250 x do 500 g sepiových xxxxxxx xx 40
teplota xxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx - 6 % xx 40 %.
xxxxx xxxxxxxxxx + 10 °C balení xxx 500 x do 1500 x Xxxxxxx x xxxxxxx xxxx x
xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx převážně xxxxxxx 4 % xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxx
x xxxxxxxxxxxx xxx, xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % xx prstů a xxxxxxx
xxxxxxxxxx propíráním (xxxxxxxxxx, xxxxxxx) 50
%.
xxxxxxx ve xxxx Xxxxxx xx xxxxxxxxx x
xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxxxxx
xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxx x
xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx
aromatických xxxxx x
xxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxx xxxxx xxx nižší xxx Xx rozmrazení xxxxx
xxxxxxx xxxxxx 1,0 xx.x-1 xxxxxxxxxxx.
rybí xxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx 1,0 xx.x-1
xxxx x xxxxx na + 7 °X
xxxxxxxxxxxxxx
balené
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxx být xxxxx Xxxx být xxxxxxxxx xx 2
xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx být než 1,0 xx.x-1 4 xxx. po xxxxxxxxx.
xxxxxxx xxxxxxxx xxxx
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx být xxxxx xxx **)
xxxxxxx xxxx, xxxxxxxxxx xxxx xxx nižší 1,0 xx.x-1
xxxxxxx xxxx a xxx + 12 °X před
polotovary zmrazováním xxxxxxxx xx
teplotu + 4 °X
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené po xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx xxx nižší než Zmrazené xxxxxxx xxxxxx
xxxxxxx xx zchladí na + 4 °X 1,0 xx.x-1 xx rozmrazení xx
xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxxx opět
xxxxxxxx,
xxxx zpracováním do
xxxxxxx xxx xxxxxxxxx xx
-2 xx - 5 °X, xxx xx nutno
xxxxxxxxx xx 1 xxx. od
xxxxxxxxxx.
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx
xxxxxxxx xxxxxx xx 250 x nejvýše - 5 %
xxxxxxxxx xxxxxx nad 250 x xx 500 x
výrobky nejvýše - 3 %
xxxxxx nad 500 x xx 1500 x
xxxxxxx - 2 %
xxxxxx xxx 1500 g xxxxxxx - 1 %
xxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (mechanicky)
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 g xx 500 g xxxxxxx - 6 %
balení xxx 500 x xx 1500 g nejvýše - 4 %
xxxxxx nad 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxx:
*) xxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxx xxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx.
**) Xxxxxxxx x. 326/2001 Xx., xxxxxx se xxxxxxx §18 xxxx. x), x), g), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., o potravinách x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x o změně x xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, ve xxxxx xxxxxxxxxx předpisů, xxx maso, xxxxx xxxxxxx, ryby, xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx x nich, xxxxx a xxxxxxx x xxxx
Tabulka 2


přípustné xxxxxxxx od stanovených xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

xxxxxx xxxxxxxxx (v %)

xxxxxxxxx odchylka (v %)


xx 3,0 xx 5,0

xx – 15,0 xx – 15,0 xxxxxx


od 5,1 xx 10,0

xx – 10,0 xx – 10,0 xxxxxx


xx 10,1 xx 15,0

xx – 4,0 xx – 4,0 xxxxxx


xxx 15,1

od – 2,0 xx – 2,0 xxxxxx".
Xx. II
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Zmrazené xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx prostředcích xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx §4 xxxx. 1 x xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisu5) xxxxxxxxxx xx 31. xxxxxxxx 2002.
Xx. XXX
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx účinnosti 30. xxxx xx xxx xxxxxxxxx.
Ministr:
Xxx. Xxxxx x. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx č. 160/2002 Xx. xxxxx xxxxxxxxx dnem 19.5.2002.
Xxxxxx xxxxxxx x. 160/2002 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 366/2005 Sb. s xxxxxxxxx xx 1.1.2006.
Xxxxx jednotlivých xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx aktualizováno, xxxxx xx jich xxxxxx derogační xxxxx xxxxx xxxxxxxxx právního xxxxxxxx.