Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2005.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 19.05.2002 do 31.12.2005.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 326/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro zmrazené potraviny, ve znění vyhlášky č. 44/2000 Sb.

160/2002 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
160
XXXXXXXX
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
xx xxx 2. dubna 2002,
kterou xx xxxx vyhláška Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx č. 326/1997 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), d), x) x k) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, pro xxxxxxxx xxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxxxx č. 44/2000 Xx.
Ministerstvo xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 xxxx. x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx a x xxxxx x doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů, xx xxxxx xxxxxx x. 306/2000 Sb., (xxxx xxx "xxxxx") xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx:
Xx. X
Xxxxxxxx č. 326/1997 Sb., kterou xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., o xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x doplnění některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxxxx č. 44/2000 Xx., xx xxxx xxxxx:
1. X §1 xxxxxxxx 2 zní:
"(2) Xx zmrazené potraviny xx nepovažují xxxxxxxx, xxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxx.".
2. X §2 odst. 1 písm. x) xx slovo "xxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "xxxxx".
3. V §3 xxxxxxxx 3 xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx x. 3) xxx:
"(3) Xxxxxxx vzduchu x mrazírenských xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 10 x3 musí xxx xxxxxx vhodnými xxxxxxxxx xxx záznam xxxxxx.3) X xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x objemu xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxx 10 x3 stačí, xxx teplota xxxx xxxxxx alespoň jedním xxxxx xxxxxxxxxx teploměrem, xxxxx xxxx teplotu x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx. Xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx záznamu x xxxxxxxx po xxxx xxxxxxx 1 xxxx; v xxxxxxx, xx minimální trvanlivost xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx xxx 1 xxx, xxxxxxx se xxxxxxxxxx až xx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx.
3) ČSN EN 12830.".
4. X §3 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 6, xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx x. 4) xxx:
"(6) Xxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx zmrazené potraviny x vlastní xxxxxx xxxxxxx se provádí x souladu s xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx.4)
4) ČSN 560290 xxxx 2 xx. 6.2.4. - 6.2.4.4 x xxxx 7.".
5. X §4 odstavec 1 xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx č. 5) xxx:
"(1) Zmrazené xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx 18 xX nebo xxxxx. Při xxxxxxxx xx xxxx teplota xxxxxxx xxxxxxxxxx zvýšit xxxxxxx na minus 15 xX. Xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisu.5) Xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx záznamu x xxxxxxxx xx xxxx nejméně 1 xxxx; x případě, xx minimální xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx je xxxxx xxx 1 xxx, xxxxxxx xx xxxxxxxx xx xxxx minimální xxxxxxxxxxxx.
5) Xxxxx x. 505/1990 Sb., x metrologii, ve xxxxx zákona x. 119/2000 Xx.".
6. X §4 se xx xxxxxxxx 1 xxxxxx xxxx xxxxxxxx 2, který zní:
"(2) Dopravní xxxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx pro xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx 1 v xxxxxxx, xx xxx x rozvoz xxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxxxx stravování x xxxxxxx do xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx 200 xx; x tomto xxxxxxx musí xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx vybaven xxxxxx teploměrem xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxx.".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 2 xx 4 se xxxxxxxx jako xxxxxxxx 3 xx 5.
7. X §4 xxxxxxxx 3 xxx:
"(3) Zmrazené xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx x x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx 18 xX nebo nižší x vybavených xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx místě. X xxxxxxxxx mrazícím xxxxxxx se teplota xxxx x xxxxx xxxx xxxxxxx na xxxxxx xxxxxxxxxxx maximálního xxxxxx.".
8. Xxxxxxx xxx:
"Příloha x xxxxxxxx x. 326/1997 Xx.
Xxxxxxxxxxxxx požadavky x požadavky xx xxxxxx, xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx
Xxxxxxx 1
____________________________________________________________________________________________
xxxxxx xxxx rychlost přípustné xxxxxxx xxxxxxxx minimální
xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx*) xx deklarované xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx ve xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx ručně Výrobky xxxxxxxxxx
xxxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 % zpracovanému xxxxx
xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx než 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - 500 g zeleniny, xxx xxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx nejvýše - 3 % a příměsí xxxxxxxxxxx
xxxxx, xxxxx x konzis- balení xxx 500 x do 1500 g xxxxxx, xxx cizích
xxxxxxxx
xxxxx, xxxxxx je xxxxxx xxxxxxx - 2 % a pachů.
xxx, xxx zelenina xx xxxxxx nad 1500 xxxxxxx - 1 % Povrch xxxxxxxxxxxxx.
xxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxx plněné xxxxxxx (xxxxxxxxxx) Xxx. xxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx xx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % xxxxxxx 0,1%.
xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx 250 g xx 500 x Xxxxxxxxxxx xx povoleno xx
(x hmotností xxxxxxxxxxxx xxxx vyšší xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx,
xxx 3 x) nejvýše - 10 % teplota výrobku x průběhu
- x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 % zpracování xxxxx být
xxxxx
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x xxx - 5 °X.
xxxxxxx - 4%
balení xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxx xxxx, xxxxxx xxxx xx spotřebitelských - xxxxxxx xxxxxx ručně Výrobky xxxxxxxxxx
x výrobky x xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx xxxxx xxx balení xx 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxx xxxxx
xxxxx,
xxxxx, xxxxxxxx xx formě xxxx, koncent- nižší xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x xxx xxxxxx xxxxxxx x
xxxxxxx
xxxx, xxxxxxxxxxxx xx zmrazování xxxx xxx xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx
xxxxxxx, xxx xxxxxx, x xxxxxxxx xx xx xxxxxx nad 500 x xx 1500 x xxxxxx příchutí x xxxxx.
xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx - 2 % Xxxxxx xxxxxxxxxxxxx.
xxxxxxxxxxxx - 18 °C xx xxxxx xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 % Xxx. xxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx strojně (xxxxxxxxxx) xxxxxxx 0,1 %.
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % Přebalování xx xxxxxxxx xx
xxxxxx xxx 250 x xx 500 x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx,
(s xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxx x průběhu
xxx 3 g) nejvýše - 10 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
xxxxx
- x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 % xxx - 5 °X.
balení xxx 500 x xx 1500 g Pro xxxxxx protlakových
nejvýše - 4 % xxxxx xx xxxxxxx xxxxxx
xxxxxx nad 1500 x xxxxxxx - 2 % xxxxx na + 10 °X.
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx spotřebitelských - xxxxxxx xxxxxx ručně Pokud xx xxxxxxxx xxxxxx
xxxxxx, polévky xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x nejvýše - 5 % xxxxxxxx xxxxxxxxx,
xxxxx
x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx, aby xxxxxxx xxxxx xxx 0,5 cm.h-1 balení xxx 250 x - xx 500 x xxx xxxx teplota x xxxxxxx
součásti xxxxxxxxxxx xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx - 5
°X.
xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxx x xxxxxxxxxxxx nejvýše - 2 %
xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 %
- výrobky xxxxxx strojně (xxxxxxxxxx)
xxxxxx xx 250 x nejvýše - 10 %
xxxxxx xxx 250 g xx 500 x
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx vyšší
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 %
- x xxxxxxxxx xxxxxxx nejvýše 6 %
balení xxx 500 g xx 1500 g
xxxxxxx - 4 %
xxxxxx nad 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxx předsmažování ve xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx balené xxxxx Xxxxxxxxxxx xx povoleno xx
xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
z xxxxxxx xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x Xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx
xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx být
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x vyšší xxx - 5 °C.
xxxxxxx - 2 %
xxxxxx nad 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx plněné xxxxxxx (xxxxxxxxxx)
xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 x xx 500 x
(x hmotností xxxxxxxxxxxx kusů xxxxx
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 %
- x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 %
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxxx - 4 %
balení nad 1500 x nejvýše - 2 %
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxxx x - xxxxxxx xxxxxx, xxxxxx, xxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxx xxxx
x xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, částečně balení xx 250 x xxxxxxx - 6 % xxxx xxxxxxxxx: xxxx
xxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx, xxxxxx xx 250 x xx 500 g 10 % xxxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx - 5 % xxxxxxx xxxxx, nebo méně
xxxx filé, xxxxxx x hmotností xxxxxxxxxxxx xxxx xxx než 10 % xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxx xxx 200 g xxxxxxx - 7 % xxxxxxxxx xxx v
xxxxxxxxx
xxxxxx nad 500 x xx 1500 x xxxxxx. Xxxx dehydratace
xxxxxxx - 3 % xx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx
xxxxxx xxx 1500 x nejvýše - 1 % xxxxxxx xxxxxxxx xx
- xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xx
xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 10 % podpovrchových xxxxxx
xxxxxx nad 250 x xx 500 x xxxx x nelze xx
xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxx xxxxxxxxx bez
xxxxxx nad 500 x xx 1500 x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx
xxxxxxx - 4 % xxxx xxx.
xxxxxx nad 1500 x xxxxxxx - 2 % Xxxx a xxxx xxxx xxx
xxxxxxxxxxxxxxxx pro daný
xxxx ryb a xxxxx
xxxxxxxxx
rozkladné xxxxxxx.
Xxxxxxxxxxx xxxx
xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxx
xxxxxxxxx, xxxxx xxx
xxxxxxx x xxxxxxxxx. X
xxxxxx xxx nesmí
docházet
x xxxxxxxxxx xxxx xx
kosti.
Břicha xxx xxxx být
xxxxxxxxxxx, xxxxx xxx
xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx x
rozkladnými xxxxxxx.
Xxxxxx a filé:
xxxxxxxxx 5 % xxxxxxxxx
xxxx být xxxxxxxxx v
důsledku xxxxxxxxxxx
parazitů. Xxxxxxxxx xx
xxxxxxxxxx xxxxx x délce
10 xx a průměru xx 1
mm x v xxxxx xx 5 xx
x xxxxxxx xx 2 mm.
Xxx xxxxxxxxx hlavice kostí
x šířce do 2 mm xxxxx
xxx xxxx hlavice xxxxxx
xxxxxxx od xxxxxxxxx
(xxxxx xxxx xxx x
xxxxxxx xxxxxxxxx u
xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx.
80 %).
Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx za
xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxxx xx vyrábějí ve xxxxxxxxxxxxxxxx - výrobky xxxxxx xxxxx Xxxxxxxxx xxxxx masa xx
xxxxxxxxxx převážně: obalech xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x nejvýše - 6 % spotřebitelském xxxxxx:
z xxx x xxxxxxx - x porcovaných xxx xxxxx xxx 1,0 cm.h-1 balení xxx 250 x - do 500 x - xxxxxxxxx xxxx xxxxx x
xxxxxxxxx xxxx menších xxx xxxxxxx - 5 % xxxxx x xxxx xxxxx 65 %
xxxxxxxxx - ze xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x - xxxxxxxx xxxxxx 50 %
- z xxxxxx xxx xxxxxxx - 3 % - xxxxxxxxx korýši x
xxxxxxxxxx xx xx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx 1500 nejvýše - 1 % xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx
separovaného x xxx s přídavkem xxxxxxx - xxxxxxx plněné xxxxxxx (mechanicky) tvarů 50 %
xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x přísad x xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % xxxx krevety xx 25 xx x
xxxxxxx panádách balení xxx 250 x xx 500 x xxxxxxxxx xxxxxxx xx 40
xxxxxxx xxxx xx separaci xxxxxxx - 6 % xx 40 %.
xxxxx xxxxxxxxxx + 10 °C balení nad 500 x xx 1500 x Xxxxxxx x xxxxxxx filé s
xxxxxx xxxxxxx získaný xxxxxxxx xxxxxxx 4 % xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxx
x xxxxxxxxxxxx xxx, balení xxx 1500 g xxxxxxx - 2 % xx prstů a xxxxxxx
opakovaným propíráním (xxxxxxxxxx, xxxxxxx) 50
%.
xxxxxxx xx xxxx Xxxxxx xx xxxxxxxxx k
rozpustných xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx
imitujících
xxxxxxx xxxxxxx rybího výrobky x masa krabů x
proteinu jiných korýšů x xxxxxxxxx
aromatických xxxxx x
xxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxx xxxxx xxx nižší xxx Xx rozmrazení ihned
xxxxxxx xxxxxx 1,0 xx.x-1 xxxxxxxxxxx.
xxxx xxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxx xxxxxxxxxx 1,0 xx.x-1
maso x xxxxx xx + 7 °X
xxxxxxxxxxxxxx
xxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxx být xxxxx Xxxx být xxxxxxxxx xx 2
masné xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxx xxx 1,0 cm.h-1 4 xxx. xx xxxxxxxxx.
xxxxxxx xxxxxxxx xxxx
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxx xxx **)
xxxxxxx xxxx, xxxxxxxxxx musí xxx nižší 1,0 xx.x-1
xxxxxxx xxxx x xxx + 12 °X xxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx
teplotu + 4 °X
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené po xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxx xxx Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx
xxxxxxx xx xxxxxxx xx + 4 °X 1,0 xx.x-1 xx rozmrazení je
xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxxx xxxx
xxxxxxxx,
xxxx xxxxxxxxxxx xx
xxxxxxx lze rozmrazit xx
-2 xx - 5 °X, xxx je xxxxx
xxxxxxxxx xx 1 xxx. xx
xxxxxxxxxx.
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx nepečené - xxxxxxx xxxxxx ručně
xxxxxxxx xxxxxx xx 250 x nejvýše - 5 %
xxxxxxxxx balení nad 250 x xx 500 x
xxxxxxx xxxxxxx - 3 %
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxxx - 2 %
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 1 %
pečené - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx)
xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 x xx 500 x xxxxxxx - 6 %
balení nad 500 x xx 1500 x xxxxxxx - 4 %
xxxxxx nad 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxx:
*) xxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxx xxxxxxx xxxx ještě zachovány xxxxxxxxx xxxxxxxxxx zmrazených xxxxxxx.
**) Vyhláška x. 326/2001 Xx., xxxxxx xx provádí §18 xxxx. a), x), x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x potravinách x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x o změně x doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů, ve xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxx xxxx, xxxxx xxxxxxx, ryby, ostatní xxxxx živočichy x xxxxxxx z nich, xxxxx a xxxxxxx x xxxx
Xxxxxxx 2


xxxxxxxxx xxxxxxxx od xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílů x xxxxxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxxx xxxxxxxxxx směsi

složky xxxxxxxxx (x %)

xxxxxxxxx xxxxxxxx (x %)


xx 3,0 xx 5,0

xx – 15,0 xx – 15,0 xxxxxx


xx 5,1 xx 10,0

xx – 10,0 xx – 10,0 xxxxxx


od 10,1 do 15,0

xx – 4,0 xx – 4,0 xxxxxx


xxx 15,1

od – 2,0 xx – 2,0 xxxxxx".
Xx. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxxxxxx xxxxxxxxx lze přepravovat x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx vzduchu xxxxx §4 xxxx. 1 x xxxxx xxxxxxxxxxxxx podle xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx5) xxxxxxxxxx xx 31. xxxxxxxx 2002.
Čl. XXX
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx 30. xxxx xx xxx xxxxxxxxx.
Xxxxxxx:
Xxx. Fencl x. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx č. 160/2002 Xx. nabyl xxxxxxxxx xxxx 19.5.2002.
Xxxxxx xxxxxxx x. 160/2002 Sb. xxx zrušen xxxxxxx xxxxxxxxx č. 366/2005 Sb. s xxxxxxxxx xx 1.1.2006.
Znění xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx jiných xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx není xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx změna xxxxx uvedeného xxxxxxxx xxxxxxxx.