Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2005.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 19.05.2002 do 31.12.2005.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 326/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro zmrazené potraviny, ve znění vyhlášky č. 44/2000 Sb.
160/2002 Sb.
Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
160
VYHLÁŠKA
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
ze xxx 2. xxxxx 2002,
xxxxxx xx xxxx xxxxxxxx Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x. 326/1997 Xx., kterou xx xxxxxxx §18 písm. x), d), j) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x změně a xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, pro xxxxxxxx xxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxxxx x. 44/2000 Xx.
Ministerstvo xxxxxxxxxxx stanoví podle §18 xxxx. x), x), x) a x) xxxxxx x. 110/1997 Sb., o xxxxxxxxxxx x tabákových xxxxxxxxx x o xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů, xx xxxxx zákona x. 306/2000 Sb., (xxxx xxx "xxxxx") xxx zmrazené xxxxxxxxx:
Xx. X
Xxxxxxxx č. 326/1997 Sb., xxxxxx xx provádí §18 xxxx. x), d), x) a x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., o xxxxxxxxxxx x tabákových výrobcích x x xxxxx x doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů, xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx, xx xxxxx vyhlášky x. 44/2000 Sb., se xxxx xxxxx:
1. X §1 odstavec 2 xxx:
"(2) Xx zmrazené potraviny xx xxxxxxxxxx zmrzliny, xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxx.".
2. X §2 odst. 1 xxxx. x) xx slovo "xxxx" xxxxxxxxx slovem "datum".
3. X §3 xxxxxxxx 3 včetně xxxxxxxx xxx čarou x. 3) xxx:
"(3) Teplota xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x výjimkou skladů xxxxxxx xxx 10 x3 musí xxx xxxxxx xxxxxxxx přístroji xxx xxxxxx teplot.3) X mrazírenských skladech x objemu mrazícího xxxxxxxx xxxxxx xxx 10 x3 xxxxx, xxx xxxxxxx byla xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx viditelným xxxxxxxxxx, xxxxx měří xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx prostoru. Záznamy x xxxxxxxxxxxxxx teplotami xxxx xxx označeny xxxxx pořízení xxxxxxx x uchovány po xxxx xxxxxxx 1 xxxx; x xxxxxxx, xx xxxxxxxxx trvanlivost xxxxxxxxxx xxxxxxxxx je xxxxx xxx 1 xxx, xxxxxxx se xxxxxxxxxx xx xx xxxx minimální trvanlivosti.
3) ČSN XX 12830.".
4. X §3 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 6, který xxxxxx poznámky pod xxxxx x. 4) xxx:
"(6) Xxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx potraviny x xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxx s xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx.4)
4) ČSN 560290 xxxx 2 xx. 6.2.4. - 6.2.4.4 x xxxx 7.".
5. V §4 xxxxxxxx 1 xxxxxx xxxxxxxx pod xxxxx č. 5) xxx:
"(1) Xxxxxxxx xxxxxxxxx xx přepravují xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx teploty xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx 18 xX nebo xxxxx. Xxx xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx 15 xX. Dopravní xxxxxxxxxx xxxx být xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxx teploty vzduchu xxxxxxxxxx podle xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.5) Xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx být označeny xxxxx xxxxxxxx záznamu x xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx 1 xxxx; v případě, xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx delší xxx 1 rok, xxxxxxx xx xxxxxxxx xx data xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx.
5) Zákon x. 505/1990 Sb., x xxxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxx x. 119/2000 Xx.".
6. X §4 se xx xxxxxxxx 1 xxxxxx nový xxxxxxxx 2, xxxxx xxx:
"(2) Dopravní xxxxxxxxxx xxxxxx xxx vybaven xxxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx vzduchu podle xxxxxxxx 1 v xxxxxxx, xx xxx x xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx do xxxxxxxxxxx, xxxxxxxx společného xxxxxxxxxx x xxxxxxx do xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx 200 xx; x tomto xxxxxxx musí xxx xxxxxxxx prostředek xxxxxxx xxxxxx teploměrem xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxx.".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 2 xx 4 xx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx 3 až 5.
7. X §4 xxxxxxxx 3 zní:
"(3) Xxxxxxxx potraviny xx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx boxech x x mrazícím nábytku xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx minus 18 xX nebo xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx teploměrem xxxxxxxxx xx viditelném místě. X xxxxxxxxx mrazícím xxxxxxx xx xxxxxxx xxxx x místě xxxx xxxxxxx na xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx.".
8. Xxxxxxx xxx:
"Xxxxxxx x xxxxxxxx č. 326/1997 Xx.
Technologické xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xx xxxxxx, xxxxxx x xxxxxx zmrazených potravin
Xxxxxxx 1
____________________________________________________________________________________________
xxxxxx před xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx*) xx xxxxxxxxxxx hmotnosti technologické
xxxxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx většina xxxxxxx xx xx spotřebitelských - xxxxxxx xxxxxx ručně Výrobky xxxxxxxxxx
xxxxxxxx a xxxxxxxx xxx omezení obalech xxxxx xxx xxxxxx xx 250 g nejvýše - 5 % zpracovanému xxxxx
výrobky xx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxx 0,5 cm.h-1 balení nad 250 x - 500 g zeleniny, xxx xxxxxx
příměsí
zeleniny způsobujících xxxxx xxxxxxx - 3 % a xxxxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxx, xxxxx x konzis- balení nad 500 x xx 1500 x původu, xxx xxxxxx
xxxxxxxx
xxxxx, xxxxxx je xxxxxx xxxxxxx - 2 % a xxxxx.
xxx, xxx xxxxxxxx xx xxxxxx nad 1500 nejvýše - 1 % Xxxxxx xxxxxxxxxxxxx.
xxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) Xxx. xxxxx minerálních
xxxxxxxxxx xx balení xx 250 x xxxxxxx - 10 % xxxxxxx 0,1%.
xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx 250 x xx 500 g Přebalování xx xxxxxxxx za
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx vyšší xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx,
xxx 3 x) nejvýše - 10 % xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx
- x ostatních výrobků xxxxxxx 6 % xxxxxxxxxx xxxxx být
vyšší
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x než - 5 °X.
xxxxxxx - 4%
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxx celé, xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx xxxxxxxxxx
x xxxxxxx z xxxxxxx xxxxxx plody, obalech xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxx druhu
ovoce,
xxxxx, protlaky ve xxxxx xxxx, koncent- nižší xxx 0,5 cm.h-1 balení xxx 250 g - xx 500 x xxx cizích příměsí x
xxxxxxx
xxxx, xxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxx - 3 % rostlinného původu, xxx
směsích, bez xxxxxx, s ukončeno až xx balení xxx 500 g xx 1500 x xxxxxx xxxxxxxx x xxxxx.
xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx, dosažení xxxxxxx xxxxxxx - 2 % Xxxxxx xxxxxxxxxxxxx.
nepředvařené - 18 °C xx xxxxx balení xxx 1500 nejvýše - 1 % Max. obsah xxxxxxxxxxx
xxxxxx výrobku - xxxxxxx xxxxxx strojně (xxxxxxxxxx) xxxxxxx 0,1 %.
xxxxxx xx 250 x nejvýše - 10 % Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx
xxxxxx xxx 250 x xx 500 x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx,
(s xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kusů xxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
xxxxx
- x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 % xxx - 5 °X.
balení xxx 500 g do 1500 x Xxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx
xxxxxxx - 4 % směsí xx povolen xxxxxx
xxxxxx xxx 1500 x nejvýše - 2 % xxxxx na + 10 °X.
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx těchto ve spotřebitelských - xxxxxxx balené ručně Pokud xx xxxxxxxx xxxxxx
xxxxxx, polévky výrobků xx obvykle obalech xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x nejvýše - 5 % zmrazená potravina,
xxxxx
x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx, aby všechny nižší xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x xxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx - 5
°X.
xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx xxx 500 x xx 1500 g
xxxxxx u xxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 2 %
xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 %
- výrobky xxxxxx strojně (mechanicky)
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 x xx 500 x
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx
než 3 x) nejvýše - 10 %
- x ostatních xxxxxxx xxxxxxx 6 %
balení xxx 500 x xx 1500 g
nejvýše - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx balené xxxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx
xxxxxxx obalech xxxxx být balení xx 250 g nejvýše - 5 % xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
z xxxxxxx xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x Teplota xxxxxxx x xxxxxxx
xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x xxxxx xxx - 5 °X.
xxxxxxx - 2 %
xxxxxx nad 1500 nejvýše - 1 %
- xxxxxxx plněné strojně (xxxxxxxxxx)
xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx nad 250 x xx 500 x
(s xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 %
- x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 %
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxxx - 4 %
xxxxxx xxx 1500 g xxxxxxx - 2 %
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxx xxxx xxxx s xxxxxx x - xxxxxxx xxxxxx, xxxxxx, balené xxxxx Xxxxxxxx xxxxxx xxxx
x xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxx xx 250 x nejvýše - 6 % musí xxxxxxxxx: méně
xxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx, balení xx 250 x xx 500 x 10 % xxxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx - 5 % povrchu xxxxx, xxxx méně
xxxx filé, xxxxxx x xxxxxxxxx jednotlivých xxxx xxx xxx 10 % xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxx xxx 200 x xxxxxxx - 7 % xxxxxxxxx xxx x
xxxxxxxxx
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 g xxxxxx. Xxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxx - 3 % xx xxxxxxxxx bílými xxxx
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 1 % xxxxxxx skvrnami xx
- výrobky xxxxxx strojně (mechanicky) xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xx
xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 10 % podpovrchových xxxxxx
xxxxxx nad 250 g do 500 g xxxx x xxxxx xx
xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxx xxxxxxxxx bez
xxxxxx nad 500 x do 1500 x poškození xxxxxxx xxxxx
xxxxxxx - 4 % nebo xxx.
xxxxxx nad 1500 x nejvýše - 2 % Xxxx a xxxx xxxx být
xxxxxxxxxxxxxxxx xxx daný
xxxx ryb a xxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx xxxxxxx.
Xxxxxxxxxxx xxxx
xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxx
svaloviny, xxxxx xxx
xxxxxxx x xxxxxxxxx. U
xxxxxx xxx xxxxx
docházet
x xxxxxxxxxx xxxx xx
xxxxx.
Xxxxxx xxx xxxx xxx
xxxxxxxxxxx, xxxxx být
xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx x
xxxxxxxxxxx xxxxxxx.
Xxxxxx x xxxx:
xxxxxxxxx 5 % xxxxxxxxx
xxxx xxx xxxxxxxxx v
důsledku xxxxxxxxxxx
xxxxxxxx. Xxxxxxxxx xx
xxxxxxxxxx kostí x xxxxx
10 xx a xxxxxxx xx 1
xx x x xxxxx xx 5 xx
x xxxxxxx xx 2 mm.
Lze xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx
x šířce do 2 mm pokud
xxx xxxx xxxxxxx xxxxxx
xxxxxxx od xxxxxxxxx
(obsah xxxx xxx a
xxxxxxx xxxxxxxxx u
glazovaných xxxxxxx xxx.
80 %).
Přebalování xx xxxxxxxx xx
xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxxxxxxx xx vyrábějí ve xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxxxx obsah xxxx xx
polotovary xxxxxxxx: xxxxxxx xxxxx být balení do 250 g xxxxxxx - 6 % spotřebitelském xxxxxx:
x xxx x xxxxxxx - x xxxxxxxxxxx ryb nižší xxx 1,0 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x - xxxxxxxxx xxxx xxxxx z
živočichů xxxx xxxxxxx ryb nejvýše - 5 % xxxxx x xxxx xxxxx 65 %
obalované - xx xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxx nad 500 x do 1500 x - xxxxxxxx xxxxxx 50 %
- x xxxxxx xxx xxxxxxx - 3 % - obalovaní korýši x
xxxxxxxxxx xx xx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 % xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxx z xxx x přídavkem xxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxx 50 %
xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % xxxx krevety do 25 mm a
xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxx 250 g do 500 x xxxxxxxxx kroužků xx 40
xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx - 6 % xx 40 %.
xxxxx přestoupit + 10 °X xxxxxx nad 500 x xx 1500 x Xxxxxxx z xxxxxxx filé x
xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 4 % přísadami, xxxxxxx odlišné
x xxxxxxxxxxxx xxx, xxxxxx xxx 1500 g xxxxxxx - 2 % xx prstů x xxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx, burgery) 50
%.
zbavený ve xxxx Xxxxxx je xxxxxxxxx k
xxxxxxxxxxx xxxxx k xxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxxxxx
získání xxxxxxx xxxxxx výrobky x xxxx krabů x
proteinu jiných korýšů x xxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxx xxxxx a
xxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxx xxxxx xxx xxxxx xxx Xx rozmrazení xxxxx
xxxxxxx xxxxxx 1,0 xx.x-1 xxxxxxxxxxx.
xxxx výrobky
____________________________________________________________________________________________
zmrazené maso xxxxxxxxxx 1,0 cm.h-1
xxxx x droby xx + 7 °X
xxxxxxxxxxxxxx
xxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx při xxxxxx xxxxxx xx xxxxx být xxxxx Xxxx xxx xxxxxxxxx xx 2
masné xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxx xxx 1,0 xx.x-1 4 xxx. po zchlazení.
xxxxxxx xxxxxxxx maso
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené teplota xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxx xxx **)
xxxxxxx xxxx, xxxxxxxxxx xxxx xxx nižší 1,0 cm.h-1
xxxxxxx xxxx x xxx + 12 °X před
polotovary zmrazováním xxxxxxxx xx
teplotu + 4 °X
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené po xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxx než Zmrazené xxxxxxx obsahy
xxxxxxx xx zchladí xx + 4 °C 1,0 xx.x-1 xx xxxxxxxxxx xx
xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxxx xxxx
xxxxxxxx,
xxxx xxxxxxxxxxx xx
xxxxxxx xxx rozmrazit xx
-2 xx - 5 °C, xxx xx xxxxx
xxxxxxxxx do 1 xxx. xx
rozmrazení.
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx
xxxxxxxx xxxxxx xx 250 g nejvýše - 5 %
xxxxxxxxx xxxxxx xxx 250 x xx 500 x
xxxxxxx xxxxxxx - 3 %
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x
xxxxxxx - 2 %
xxxxxx xxx 1500 g xxxxxxx - 1 %
xxxxxx - výrobky xxxxxx strojně (xxxxxxxxxx)
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 x xx 500 x xxxxxxx - 6 %
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x xxxxxxx - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x nejvýše - 2 %
____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxx:
*) rychlost xxxxxxxxxx, xxx kterých xxxx ještě xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx.
**) Vyhláška x. 326/2001 Xx., xxxxxx xx provádí §18 písm. x), x), x), x), x) x j) xxxxxx x. 110/1997 Xx., o xxxxxxxxxxx x tabákových xxxxxxxxx x o xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx xxxxxxxxxx předpisů, xxx xxxx, masné xxxxxxx, xxxx, ostatní xxxxx živočichy x xxxxxxx x nich, xxxxx x xxxxxxx x nich
Xxxxxxx 2
xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx u xxxxxxxxxxxx xxxxxx | ||
xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx | xxxxxx xxxxxxxxx (v %) | xxxxxxxxx xxxxxxxx (x %) |
xx 3,0 co 5,0 | xx – 15,0 xx – 15,0 xxxxxx | |
xx 5,1 do 10,0 | xx – 10,0 xx – 10,0 xxxxxx | |
xx 10,1 xx 15,0 | xx – 4,0 xx – 4,0 xxxxxx | |
xxx 15,1 | xx – 2,0 xx – 2,0 včetně". |
Xx. II
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxxxxxx xxxxxxxxx lze xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx §4 xxxx. 1 x xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisu5) xxxxxxxxxx xx 31. xxxxxxxx 2002.
Čl. XXX
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx účinnosti 30. xxxx xx xxx xxxxxxxxx.
Ministr:
Xxx. Xxxxx x. x.
Informace
Xxxxxx předpis x. 160/2002 Sb. nabyl xxxxxxxxx xxxx 19.5.2002.
Xxxxxx předpis x. 160/2002 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 366/2005 Sb. s xxxxxxxxx xx 1.1.2006.
Xxxxx jednotlivých xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx uvedeného xxxxxxxx xxxxxxxx.