Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2005.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 19.05.2002 do 31.12.2005.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 326/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro zmrazené potraviny, ve znění vyhlášky č. 44/2000 Sb.
160/2002 Sb.
Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
160
VYHLÁŠKA
Xxxxxxxxxxxx zemědělství
xx xxx 2. xxxxx 2002,
kterou se xxxx xxxxxxxx Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x. 326/1997 Xx., kterou se xxxxxxx §18 xxxx. x), d), j) x x) zákona x. 110/1997 Xx., x potravinách a xxxxxxxxxx výrobcích x x xxxxx a xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx zmrazené xxxxxxxxx, xx znění xxxxxxxx x. 44/2000 Xx.
Ministerstvo xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 xxxx. x), x), x) x x) zákona x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x o xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, xx xxxxx zákona x. 306/2000 Sb., (xxxx xxx "xxxxx") xxx xxxxxxxx potraviny:
Čl. I
Xxxxxxxx č. 326/1997 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), d), x) a x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x tabákových xxxxxxxxx x x změně x xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, pro xxxxxxxx xxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxxxx č. 44/2000 Xx., xx xxxx takto:
1. X §1 xxxxxxxx 2 zní:
"(2) Xx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx máslo.".
2. X §2 odst. 1 xxxx. x) xx xxxxx "doba" xxxxxxxxx xxxxxx "datum".
3. X §3 xxxxxxxx 3 xxxxxx xxxxxxxx pod čarou x. 3) xxx:
"(3) Xxxxxxx vzduchu x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x výjimkou xxxxxx xxxxxxx než 10 x3 xxxx být xxxxxx vhodnými xxxxxxxxx xxx záznam teplot.3) X xxxxxxxxxxxxx skladech x xxxxxx mrazícího xxxxxxxx xxxxxx než 10 m3 xxxxx, xxx xxxxxxx xxxx xxxxxx alespoň xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx xxxx teplotu x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx prostoru. Xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx 1 xxxx; v xxxxxxx, xx minimální xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx potraviny je xxxxx xxx 1 xxx, záznamy se xxxxxxxxxx až xx xxxx xxxxxxxxx trvanlivosti.
3) XXX XX 12830.".
4. X §3 se xxxxxxxx xxxxxxxx 6, xxxxx xxxxxx poznámky xxx xxxxx x. 4) xxx:
"(6) Odběr xxxxxx xxx měření xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx technickou xxxxxx.4)
4) XXX 560290 xxxx 2 xx. 6.2.4. - 6.2.4.4 x xxxx 7.".
5. V §4 xxxxxxxx 1 xxxxxx poznámky xxx xxxxx č. 5) xxx:
"(1) Zmrazené xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, které xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx 18 xX xxxx xxxxx. Xxx přepravě xx xxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx zvýšit xxxxxxx na minus 15 xX. Xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx vzduchu xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.5) Xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx teplotami xxxx být xxxxxxxx xxxxx pořízení záznamu x uchovány po xxxx xxxxxxx 1 xxxx; v případě, xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx je delší xxx 1 rok, xxxxxxx xx xxxxxxxx xx xxxx minimální xxxxxxxxxxxx.
5) Xxxxx x. 505/1990 Xx., x xxxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxx x. 119/2000 Xx.".
6. X §4 xx xx xxxxxxxx 1 xxxxxx xxxx odstavec 2, xxxxx xxx:
"(2) Dopravní xxxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx podle xxxxxxxx 1 x xxxxxxx, xx jde x xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xx maloobchodu, xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x dodávku xx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxx xx vzdálenosti 200 xx; x xxxxx xxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx vybaven xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx viditelném xxxxx.".
Xxxxxxxxx odstavce 2 xx 4 xx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx 3 xx 5.
7. V §4 xxxxxxxx 3 xxx:
"(3) Xxxxxxxx xxxxxxxxx xx uchovávají v xxxxxxxxx xxxxxx x x mrazícím xxxxxxx xxxxxxxxx udržet xxxxxx xxxxxxx xxxxx 18 xX nebo xxxxx x xxxxxxxxxx nejméně xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx viditelném xxxxx. X xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx se xxxxxxx xxxx x místě xxxx xxxxxxx na xxxxxx vyznačeného maximálního xxxxxx.".
8. Xxxxxxx xxx:
"Příloha k xxxxxxxx č. 326/1997 Xx.
Technologické xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xx xxxxxx, xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx
Xxxxxxx 1
____________________________________________________________________________________________
xxxxxx před xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx*) xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx
požadavky
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxx zelenin xx ve xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx balené xxxxx Xxxxxxx xxxxxxxxxx
zelenina a xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx být balení do 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxx xxxxx
výrobky ze xxxxxxxx enzymů nižší xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx nad 250 x - 500 x xxxxxxxx, xxx xxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx - 3 % x xxxxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxx, chuti x xxxxxx- xxxxxx xxx 500 x xx 1500 g xxxxxx, xxx xxxxxx
xxxxxxxx
xxxxx, xxxxxx je xxxxxx xxxxxxx - 2 % x pachů.
xxx, xxx zelenina xx balení xxx 1500 nejvýše - 1 % Xxxxxx xxxxxxxxxxxxx.
xxxxxxxxxx byla - xxxxxxx xxxxxx strojně (xxxxxxxxxx) Xxx. obsah xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx xx balení xx 250 g xxxxxxx - 10 % xxxxxxx 0,1%.
xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx 250 x do 500 g Xxxxxxxxxxx xx povoleno za
(x hmotností xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx,
xxx 3 x) nejvýše - 10 % xxxxxxx xxxxxxx x průběhu
- x ostatních xxxxxxx xxxxxxx 6 % zpracování xxxxx xxx
xxxxx
xxxxxx nad 500 x do 1500 x xxx - 5 °X.
nejvýše - 4%
balení xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxx xxxx, xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx ručně Výrobky xxxxxxxxxx
x xxxxxxx z xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxx xxxxx
ovoce,
xxxxx, protlaky ve xxxxx xxxx, koncent- nižší xxx 0,5 cm.h-1 balení nad 250 x - xx 500 g xxx cizích xxxxxxx x
xxxxxxx
xxxx, xxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxxx původu, xxx
xxxxxxx, xxx xxxxxx, x xxxxxxxx xx xx xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x xxxxxx xxxxxxxx x xxxxx.
xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx, dosažení xxxxxxx xxxxxxx - 2 % Xxxxxx xxxxxxxxxxxxx.
xxxxxxxxxxxx - 18 °C ve xxxxx xxxxxx xxx 1500 nejvýše - 1 % Max. xxxxx xxxxxxxxxxx
bodech xxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx 0,1 %.
xxxxxx xx 250 x nejvýše - 10 % Přebalování xx xxxxxxxx xx
xxxxxx xxx 250 x xx 500 x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx,
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kusů xxxxx teplota xxxxxxx x xxxxxxx
xxx 3 g) xxxxxxx - 10 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
xxxxx
- x xxxxxxxxx xxxxxxx nejvýše 6 % xxx - 5 °X.
xxxxxx nad 500 x xx 1500 x Pro xxxxxx protlakových
xxxxxxx - 4 % xxxxx xx xxxxxxx xxxxxx
xxxxxx nad 1500 x xxxxxxx - 2 % xxxxx xx + 10 °C.
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx ručně Pokud xx xxxxxxxx xxxxxx
xxxxxx, polévky výrobků xx xxxxxxx xxxxxxx nesmí xxx xxxxxx xx 250 x nejvýše - 5 % xxxxxxxx xxxxxxxxx,
xxxxx
x polotovary upravují xxx, xxx všechny nižší xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 g - do 500 x xxx xxxx teplota x průběhu
xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx než - 5
°X.
xxxxxxx xxxx tepelné balení xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxx x spotřebitele nejvýše - 2 %
xxxxxx nad 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx)
xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 g xx 500 g
(x hmotností xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 %
- x ostatních xxxxxxx xxxxxxx 6 %
balení nad 500 g xx 1500 g
xxxxxxx - 4 %
xxxxxx nad 1500 x nejvýše - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxx předsmažování ve xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx je xxxxxxxx xx
výrobky xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
z brambor xxxxx než 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x Teplota xxxxxxx v xxxxxxx
xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx být
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x vyšší xxx - 5 °X.
xxxxxxx - 2 %
xxxxxx nad 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx)
xxxxxx xx 250 g nejvýše - 10 %
xxxxxx nad 250 x xx 500 x
(x hmotností xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 %
- x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 %
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxxx - 4 %
balení xxx 1500 x nejvýše - 2 %
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx ryby xxxx xxxx x xxxxxx x - výrobky xxxxxx, xxxxxx, xxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxx ryby
x xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxx do 250 x nejvýše - 6 % musí xxxxxxxxx: xxxx
xxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx, xxxxxx xx 250 x xx 500 x 10 % xxxxxxxxxxx plochy
xxxxxxxxx xxxxxxxxx nejvýše - 5 % xxxxxxx xxxxx, xxxx méně
xxxx filé, mořští x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxx xxx 10 % xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxx xxx 200 g xxxxxxx - 7 % xxxxxxxxx xxx v
xxxxxxxxx
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x vzorku. Xxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxx - 3 % xx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 1 % xxxxxxx xxxxxxxx xx
- xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (mechanicky) xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xx
xxxxxx do 250 g xxxxxxx - 10 % xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx
balení xxx 250 x do 500 x xxxx x nelze xx
xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxx xxxxxxxxx bez
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x poškození xxxxxxx xxxxx
xxxxxxx - 4 % nebo ryb.
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % Xxxx x xxxx xxxx xxx
xxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxx
xxxx ryb a xxxxx
vykazovat
xxxxxxxxx xxxxxxx.
Konzistence xxxx
xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxx
xxxxxxxxx, nesmí xxx
mazlavá x xxxxxxxxx. X
xxxxxx xxx xxxxx
xxxxxxxx
x xxxxxxxxxx xxxx xx
kosti.
Xxxxxx xxx xxxx xxx
xxxxxxxxxxx, nesmí xxx
xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx x
rozkladnými xxxxxxx.
Xxxxxx a xxxx:
xxxxxxxxx 5 % xxxxxxxxx
xxxx xxx xxxxxxxxx v
důsledku xxxxxxxxxxx
xxxxxxxx. Připouští xx
xxxxxxxxxx kostí x xxxxx
10 xx x xxxxxxx xx 1
xx x x xxxxx xx 5 xx
x průměru do 2 mm.
Xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx
x xxxxx xx 2 xx xxxxx
xxx tyto xxxxxxx xxxxxx
xxxxxxx xx xxxxxxxxx
(xxxxx xxxx xxx x
xxxxxxx xxxxxxxxx u
glazovaných xxxxxxx xxx.
80 %).
Přebalování xx xxxxxxxx xx
kontrolovaných xxxxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxxxx obsah masa xx
xxxxxxxxxx převážně: obalech xxxxx xxx xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx:
x ryb x xxxxxxx - x xxxxxxxxxxx xxx xxxxx xxx 1,0 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x - xxxxxxxxx filé xxxxx x
živočichů xxxx menších xxx xxxxxxx - 5 % bloku x xxxx xxxxx 65 %
xxxxxxxxx - xx xxxxxxxxx xxxxxx ryb balení nad 500 x do 1500 g - xxxxxxxx xxxxxx 50 %
- x xxxxxx xxx xxxxxxx - 3 % - xxxxxxxxx korýši x
xxxxxxxxxx xx xx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 % měkkýši xxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxx x xxx s xxxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxx 50 %
masa xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx v balení xx 250 x xxxxxxx - 10 % xxxx krevety xx 25 mm a
xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxx 250 x xx 500 g sepiových kroužků xx 40
xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx - 6 % xx 40 %.
xxxxx přestoupit + 10 °C balení xxx 500 g do 1500 g Výrobky x xxxxxxx xxxx x
xxxxxx xxxxxxx získaný xxxxxxxx xxxxxxx 4 % xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxx
x xxxxxxxxxxxx xxx, balení xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % xx xxxxx a xxxxxxx
xxxxxxxxxx propíráním (xxxxxxxxxx, xxxxxxx) 50
%.
zbavený ve xxxx Surimi je xxxxxxxxx x
xxxxxxxxxxx xxxxx k xxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxxxxx
xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxx x
xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx
aromatických xxxxx x
xxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxx xxxxx xxx xxxxx xxx Xx xxxxxxxxxx xxxxx
xxxxxxx balené 1,0 xx.x-1 xxxxxxxxxxx.
xxxx xxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx maso xxxxxxxxxx 1,0 xx.x-1
xxxx x xxxxx na + 7 °X
xxxxxxxxxxxxxx
balené
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxx výrobě xxxxxx xx xxxxx xxx xxxxx Xxxx xxx xxxxxxxxx xx 2
xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxx xxx 1,0 cm.h-1 4 xxx. xx zchlazení.
xxxxxxx zmrazené xxxx
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx teplota xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxx xxx **)
xxxxxxx xxxx, xxxxxxxxxx xxxx xxx nižší 1,0 cm.h-1
xxxxxxx xxxx a xxx + 12 °X xxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx
xxxxxxx + 4 °X
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx se výrobky nesmí xxx xxxxx než Zmrazené xxxxxxx xxxxxx
xxxxxxx xx xxxxxxx xx + 4 °X 1,0 xx.x-1 xx xxxxxxxxxx je
xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx
zamrazit,
xxxx xxxxxxxxxxx do
xxxxxxx xxx xxxxxxxxx xx
-2 xx - 5 °X, xxx je xxxxx
xxxxxxxxx xx 1 xxx. od
xxxxxxxxxx.
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx nepečené - xxxxxxx xxxxxx xxxxx
xxxxxxxx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 %
xxxxxxxxx balení nad 250 g xx 500 x
xxxxxxx xxxxxxx - 3 %
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxxx - 2 %
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 1 %
pečené - výrobky xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx)
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 x xx 500 x xxxxxxx - 6 %
xxxxxx xxx 500 x do 1500 g xxxxxxx - 4 %
xxxxxx nad 1500 x nejvýše - 2 %
____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxx:
*) rychlost xxxxxxxxxx, při xxxxxxx xxxx xxxxx zachovány xxxxxxxxx xxxxxxxxxx zmrazených xxxxxxx.
**) Xxxxxxxx x. 326/2001 Xx., xxxxxx xx provádí §18 písm. x), x), g), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích x x xxxxx x doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů, ve xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxx xxxx, xxxxx xxxxxxx, xxxx, xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx x nich, xxxxx a výrobky x xxxx
Xxxxxxx 2
xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx u xxxxxxxxxxxx složek | ||
xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx | xxxxxx xxxxxxxxx (x %) | xxxxxxxxx xxxxxxxx (x %) |
od 3,0 co 5,0 | xx – 15,0 xx – 15,0 xxxxxx | |
xx 5,1 do 10,0 | xx – 10,0 xx – 10,0 xxxxxx | |
xx 10,1 xx 15,0 | xx – 4,0 xx – 4,0 xxxxxx | |
xxx 15,1 | od – 2,0 do – 2,0 včetně". |
Čl. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx §4 xxxx. 1 x xxxxx xxxxxxxxxxxxx podle xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx5) xxxxxxxxxx xx 31. xxxxxxxx 2002.
Xx. XXX
Xxxxxxxx
Tato xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx 30. xxxx xx xxx xxxxxxxxx.
Ministr:
Xxx. Xxxxx x. x.
Xxxxxxxxx
Xxxxxx předpis x. 160/2002 Xx. nabyl xxxxxxxxx xxxx 19.5.2002.
Xxxxxx xxxxxxx x. 160/2002 Xx. xxx xxxxxx právním xxxxxxxxx č. 366/2005 Sb. s xxxxxxxxx xx 1.1.2006.
Xxxxx jednotlivých xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx se jich xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx právního xxxxxxxx.