Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2005.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 19.05.2002 do 31.12.2005.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 326/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro zmrazené potraviny, ve znění vyhlášky č. 44/2000 Sb.

160/2002 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
160
XXXXXXXX
Xxxxxxxxxxxx zemědělství
ze xxx 2. xxxxx 2002,
xxxxxx xx xxxx vyhláška Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x. 326/1997 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx §18 písm. x), d), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x potravinách a xxxxxxxxxx výrobcích a x změně a xxxxxxxx některých souvisejících xxxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxxxx x. 44/2000 Xx.
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 písm. x), x), x) a x) xxxxxx č. 110/1997 Sb., o xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx a o xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů, xx znění xxxxxx x. 306/2000 Xx., (xxxx xxx "xxxxx") xxx zmrazené xxxxxxxxx:
Xx. X
Xxxxxxxx č. 326/1997 Sb., xxxxxx xx provádí §18 xxxx. a), d), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích x x xxxxx x xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxxx potraviny, xx xxxxx xxxxxxxx x. 44/2000 Xx., xx xxxx xxxxx:
1. X §1 xxxxxxxx 2 xxx:
"(2) Xx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx nepovažují xxxxxxxx, xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx máslo.".
2. X §2 odst. 1 xxxx. x) xx xxxxx "xxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "xxxxx".
3. V §3 xxxxxxxx 3 včetně xxxxxxxx pod xxxxx x. 3) xxx:
"(3) Xxxxxxx vzduchu x mrazírenských skladech x xxxxxxxx skladů xxxxxxx než 10 x3 musí xxx xxxxxx vhodnými xxxxxxxxx xxx záznam xxxxxx.3) X xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x objemu xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxx 10 m3 xxxxx, xxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx jedním xxxxx xxxxxxxxxx teploměrem, xxxxx měří xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx. Xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx teplotami xxxx být xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx 1 xxxx; x xxxxxxx, xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx potraviny je xxxxx xxx 1 xxx, xxxxxxx se xxxxxxxxxx xx xx xxxx minimální xxxxxxxxxxxx.
3) XXX XX 12830.".
4. X §3 xx doplňuje xxxxxxxx 6, xxxxx xxxxxx poznámky pod xxxxx x. 4) xxx:
"(6) Odběr xxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx se xxxxxxx x xxxxxxx s xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx.4)
4) XXX 560290 xxxx 2 xx. 6.2.4. - 6.2.4.4 x xxxx 7.".
5. X §4 xxxxxxxx 1 xxxxxx poznámky pod xxxxx x. 5) xxx:
"(1) Xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx prostředky, které xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx 18 xX xxxx xxxxx. Xxx přepravě xx xxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx zvýšit xxxxxxx xx minus 15 xX. Dopravní xxxxxxxxxx musí xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx podle xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.5) Xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx být xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx 1 xxxx; x xxxxxxx, xx minimální trvanlivost xxxxxxxxx xx xxxxx xxx 1 xxx, xxxxxxx xx xxxxxxxx xx data minimální xxxxxxxxxxxx.
5) Xxxxx x. 505/1990 Sb., x xxxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxx x. 119/2000 Xx.".
6. X §4 se xx xxxxxxxx 1 xxxxxx xxxx xxxxxxxx 2, který xxx:
"(2) Xxxxxxxx prostředek xxxxxx xxx vybaven xxxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx vzduchu xxxxx xxxxxxxx 1 x xxxxxxx, že xxx x xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xx maloobchodu, xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx však xx vzdálenosti 200 xx; x xxxxx xxxxxxx xxxx být xxxxxxxx prostředek xxxxxxx xxxxxx teploměrem xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxx.".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 2 xx 4 xx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx 3 xx 5.
7. X §4 xxxxxxxx 3 xxx:
"(3) Xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx boxech x x mrazícím nábytku xxxxxxxxx udržet jejich xxxxxxx xxxxx 18 xX xxxx nižší x vybavených xxxxxxx xxxxxx teploměrem umístěným xx xxxxxxxxxx místě. X xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx teplota xxxx x místě xxxx vzduchu xx xxxxxx vyznačeného xxxxxxxxxxx xxxxxx.".
8. Xxxxxxx xxx:
"Příloha k xxxxxxxx x. 326/1997 Xx.
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xx xxxxxx, xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx
Xxxxxxx 1
____________________________________________________________________________________________
xxxxxx před xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx*) xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx ve xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx ručně Výrobky xxxxxxxxxx
xxxxxxxx x xxxxxxxx xxx omezení obalech xxxxx být balení xx 250 g xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxx xxxxx
xxxxxxx ze xxxxxxxx xxxxxx xxxxx než 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - 500 x xxxxxxxx, xxx xxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx - 3 % x příměsí xxxxxxxxxxx
xxxxx, chuti x xxxxxx- xxxxxx xxx 500 g xx 1500 g xxxxxx, xxx cizích
xxxxxxxx
xxxxx, xxxxxx je xxxxxx xxxxxxx - 2 % a xxxxx.
xxx, aby xxxxxxxx xx xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 % Xxxxxx xxxxxxxxxxxxx.
xxxxxxxxxx byla - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) Xxx. xxxxx minerálních
xxxxxxxxxx ke xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % xxxxxxx 0,1%.
kuchyňské xxxxxx balení xxx 250 x xx 500 x Přebalování xx xxxxxxxx za
(x hmotností xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx kontrolovaných xxxxxxxx,
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 % xxxxxxx xxxxxxx x průběhu
- x ostatních xxxxxxx xxxxxxx 6 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
vyšší
xxxxxx nad 500 x do 1500 x než - 5 °C.
xxxxxxx - 4%
xxxxxx xxx 1500 g xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxx xxxx, xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx ručně Výrobky xxxxxxxxxx
x výrobky x xxxxxxx xxxxxx plody, obalech xxxxx xxx balení xx 250 g xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxx xxxxx
xxxxx,
xxxxx, xxxxxxxx xx xxxxx xxxx, koncent- nižší xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x xxx cizích příměsí x
příměsí
xxxx, xxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxx - 3 % rostlinného původu, xxx
xxxxxxx, xxx xxxxxx, x xxxxxxxx xx xx balení xxx 500 g xx 1500 x xxxxxx xxxxxxxx x xxxxx.
xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx, xxxxxxxx teploty xxxxxxx - 2 % Xxxxxx xxxxxxxxxxxxx.
xxxxxxxxxxxx - 18 °C ve xxxxx xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 % Xxx. xxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx 0,1 %.
xxxxxx xx 250 x nejvýše - 10 % Přebalování xx xxxxxxxx za
xxxxxx xxx 250 x xx 500 x xxxxxxxxxxxxxx podmínek,
(s xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx
než 3 g) xxxxxxx - 10 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
vyšší
- u ostatních xxxxxxx xxxxxxx 6 % xxx - 5 °X.
xxxxxx xxx 500 g xx 1500 x Pro xxxxxx xxxxxxxxxxxx
xxxxxxx - 4 % směsí xx xxxxxxx šetrný
xxxxxx nad 1500 x nejvýše - 2 % xxxxx na + 10 °C.
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx těchto ve xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx balené xxxxx Xxxxx xx xxxxxxxx předem
xxxxxx, polévky xxxxxxx xx obvykle obalech xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxx potravina,
xxxxx
a xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx, aby všechny nižší xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x xxx její teplota x xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx - 5
°C.
xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxx x xxxxxxxxxxxx nejvýše - 2 %
xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx)
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 x xx 500 x
(x xxxxxxxxx jednotlivých xxxx vyšší
xxx 3 x) nejvýše - 10 %
- x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 %
xxxxxx xxx 500 g xx 1500 x
xxxxxxx - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx převaření xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx balené xxxxx Xxxxxxxxxxx je xxxxxxxx xx
xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
x xxxxxxx xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x Xxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx
xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x xxxxx xxx - 5 °C.
xxxxxxx - 2 %
xxxxxx nad 1500 nejvýše - 1 %
- xxxxxxx plněné strojně (xxxxxxxxxx)
xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 x do 500 x
(s hmotností xxxxxxxxxxxx kusů xxxxx
xxx 3 g) xxxxxxx - 10 %
- x xxxxxxxxx výrobků xxxxxxx 6 %
xxxxxx xxx 500 g xx 1500 g
xxxxxxx - 4 %
balení nad 1500 x nejvýše - 2 %
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxx xxxx xxxx x xxxxxx a - xxxxxxx xxxxxx, xxxxxx, balené xxxxx Xxxxxxxx xxxxxx ryby
x xxxxxxx vodní xxxxxxxxxxx, částečně balení do 250 x nejvýše - 6 % xxxx xxxxxxxxx: xxxx
xxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxx, kuchané, xxxxxx xx 250 g xx 500 x 10 % xxxxxxxxxxx plochy
xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx - 5 % xxxxxxx xxxxx, xxxx xxxx
xxxx xxxx, mořští x hmotností xxxxxxxxxxxx xxxx xxx xxx 10 % dehydratace
xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxx xxx 200 g xxxxxxx - 7 % xxxxxxxxx ryb x
xxxxxxxxx
balení xxx 500 x xx 1500 x xxxxxx. Xxxx dehydratace
nejvýše - 3 % xx xxxxxxxxx bílými xxxx
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 1 % xxxxxxx xxxxxxxx xx
- výrobky xxxxxx xxxxxxx (mechanicky) xxxxxxx, které prolínají xx
xxxxxx xx 250 g nejvýše - 10 % xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxx xxx 250 g xx 500 g xxxx x xxxxx je
xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxx xxxxxxxxx bez
xxxxxx nad 500 x do 1500 x poškození xxxxxxx xxxxx
nejvýše - 4 % nebo ryb.
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % Chuť x xxxx musí xxx
xxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxx
xxxx xxx x xxxxx
vykazovat
xxxxxxxxx xxxxxxx.
Xxxxxxxxxxx musí
xxxxxxxxx charakteristické
vlastnosti xxxxxxxxx
xxxxxxxxx, xxxxx xxx
xxxxxxx x xxxxxxxxx. X
xxxxxx xxx xxxxx
xxxxxxxx
x xxxxxxxxxx xxxx xx
xxxxx.
Břicha xxx xxxx být
xxxxxxxxxxx, xxxxx být
xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx x
xxxxxxxxxxx procesy.
Xxxxxx a xxxx:
xxxxxxxxx 5 % xxxxxxxxx
xxxx být xxxxxxxxx x
xxxxxxxx xxxxxxxxxxx
parazitů. Xxxxxxxxx xx
přítomnost xxxxx x xxxxx
10 xx x průměru xx 1
mm x x xxxxx xx 5 xx
x xxxxxxx do 2 mm.
Xxx xxxxxxxxx hlavice kostí
x xxxxx xx 2 xx xxxxx
xxx tyto hlavice xxxxxx
xxxxxxx xx xxxxxxxxx
(xxxxx masa xxx a
xxxxxxx xxxxxxxxx x
xxxxxxxxxxx xxxxxxx min.
80 %).
Přebalování xx xxxxxxxx za
xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxxx xx vyrábějí ve xxxxxxxxxxxxxxxx - výrobky xxxxxx xxxxx Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xx
polotovary převážně: obalech xxxxx xxx xxxxxx do 250 x nejvýše - 6 % spotřebitelském xxxxxx:
z ryb x xxxxxxx - x porcovaných xxx xxxxx xxx 1,0 cm.h-1 balení xxx 250 x - xx 500 x - obalované filé xxxxx x
živočichů xxxx xxxxxxx xxx xxxxxxx - 5 % xxxxx x rybí prsty 65 %
xxxxxxxxx - ze xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxx 500 x do 1500 x - přírodní xxxxxx 50 %
- x xxxxxx xxx xxxxxxx - 3 % - obalovaní xxxxxx x
polotovary xx xx separátu získaného balení xxx 1500 xxxxxxx - 1 % měkkýši xxxxxxxxxxxxxx
separovaného x xxx x přídavkem xxxxxxx - výrobky xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxx 50 %
xxxx obalované surovin x xxxxxx v balení xx 250 g xxxxxxx - 10 % xxxx xxxxxxx xx 25 xx x
xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx nad 250 g xx 500 x xxxxxxxxx xxxxxxx xx 40
xxxxxxx xxxx xx separaci xxxxxxx - 6 % xx 40 %.
xxxxx xxxxxxxxxx + 10 °X xxxxxx xxx 500 g xx 1500 x Xxxxxxx z xxxxxxx xxxx x
xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx převážně xxxxxxx 4 % xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxx
x xxxxxxxxxxxx xxx, xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % xx prstů a xxxxxxx
xxxxxxxxxx propíráním (xxxxxxxxxx, xxxxxxx) 50
%.
zbavený xx xxxx Xxxxxx xx xxxxxxxxx x
xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx
imitujících
získání xxxxxxx rybího xxxxxxx x masa xxxxx x
proteinu jiných xxxxxx x přídavkem
aromatických xxxxx x
xxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
zmrazené uzené xxxxx být xxxxx xxx Xx rozmrazení xxxxx
xxxxxxx balené 1,0 xx.x-1 xxxxxxxxxxx.
xxxx xxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx 1,0 cm.h-1
xxxx x xxxxx xx + 7 °X
xxxxxxxxxxxxxx
balené
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx při xxxxxx xxxxxx xx xxxxx xxx xxxxx Xxxx být xxxxxxxxx xx 2
xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx nesmí xxx xxx 1,0 cm.h-1 4 xxx. po zchlazení.
xxxxxxx xxxxxxxx maso
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx teplota xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx být xxxxx xxx **)
xxxxxxx xxxx, polotovarů xxxx xxx nižší 1,0 xx.x-1
xxxxxxx xxxx x xxx + 12 °X xxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx
teplotu + 4 °X
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené xx xxxxxxxxxxx se výrobky nesmí xxx xxxxx xxx Xxxxxxxx xxxxxxx obsahy
xxxxxxx xx xxxxxxx xx + 4 °C 1,0 xx.x-1 xx xxxxxxxxxx je
xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxxx xxxx
zamrazit,
xxxx xxxxxxxxxxx do
xxxxxxx xxx rozmrazit xx
-2 až - 5 °X, xxx je xxxxx
xxxxxxxxx xx 1 xxx. xx
xxxxxxxxxx.
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx
xxxxxxxx balení do 250 g xxxxxxx - 5 %
xxxxxxxxx xxxxxx xxx 250 x xx 500 x
xxxxxxx xxxxxxx - 3 %
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxxx - 2 %
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 1 %
xxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (mechanicky)
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 g xx 500 x xxxxxxx - 6 %
balení nad 500 g do 1500 x xxxxxxx - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxx:
*) rychlost xxxxxxxxxx, xxx xxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx vlastnosti xxxxxxxxxx xxxxxxx.
**) Xxxxxxxx x. 326/2001 Xx., xxxxxx se xxxxxxx §18 písm. x), x), x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích x o změně x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, ve xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxx xxxx, xxxxx xxxxxxx, xxxx, xxxxxxx xxxxx živočichy a xxxxxxx x xxxx, xxxxx x výrobky x xxxx
Tabulka 2


xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

složky xxxxxxxxx (x %)

xxxxxxxxx xxxxxxxx (v %)


xx 3,0 xx 5,0

xx – 15,0 xx – 15,0 xxxxxx


xx 5,1 do 10,0

xx – 10,0 xx – 10,0 xxxxxx


od 10,1 xx 15,0

xx – 4,0 xx – 4,0 xxxxxx


xxx 15,1

od – 2,0 xx – 2,0 xxxxxx".
Xx. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxxxxxx xxxxxxxxx lze xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx §4 xxxx. 1 x xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx5) xxxxxxxxxx xx 31. xxxxxxxx 2002.
Čl. XXX
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx účinnosti 30. xxxx po xxx xxxxxxxxx.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx x. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 160/2002 Xx. nabyl xxxxxxxxx dnem 19.5.2002.
Právní xxxxxxx x. 160/2002 Xx. xxx zrušen xxxxxxx xxxxxxxxx č. 366/2005 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.1.2006.
Znění xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx norem jiných xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx se xxxx xxxxxx xxxxxxxxx změna xxxxx uvedeného xxxxxxxx xxxxxxxx.