Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2005.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 19.05.2002 do 31.12.2005.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 326/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro zmrazené potraviny, ve znění vyhlášky č. 44/2000 Sb.
160/2002 Sb.
Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
160
VYHLÁŠKA
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
ze xxx 2. dubna 2002,
xxxxxx xx xxxx vyhláška Ministerstva xxxxxxxxxxx č. 326/1997 Xx., kterou xx xxxxxxx §18 písm. x), x), j) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x potravinách x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x změně a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxxxx x. 44/2000 Xx.
Ministerstvo xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 xxxx. a), x), j) a x) xxxxxx č. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx a x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx xxxxxx x. 306/2000 Sb., (xxxx xxx "zákon") xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx:
Čl. I
Xxxxxxxx č. 326/1997 Sb., xxxxxx xx provádí §18 xxxx. a), x), x) a k) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx, ve xxxxx vyhlášky x. 44/2000 Xx., xx xxxx xxxxx:
1. X §1 xxxxxxxx 2 xxx:
"(2) Xx xxxxxxxx potraviny xx nepovažují xxxxxxxx, xxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx máslo.".
2. X §2 xxxx. 1 xxxx. x) xx slovo "xxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "datum".
3. V §3 xxxxxxxx 3 včetně xxxxxxxx pod xxxxx x. 3) xxx:
"(3) Xxxxxxx vzduchu x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x výjimkou xxxxxx xxxxxxx xxx 10 x3 xxxx být xxxxxx vhodnými xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx.3) X xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x objemu xxxxxxxxx xxxxxxxx menším než 10 x3 stačí, xxx teplota xxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx viditelným teploměrem, xxxxx měří xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx. Xxxxxxx x registrovanými teplotami xxxx xxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x uchovány xx xxxx xxxxxxx 1 xxxx; x xxxxxxx, xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx je xxxxx xxx 1 xxx, záznamy xx xxxxxxxxxx xx xx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx.
3) ČSN XX 12830.".
4. X §3 xx doplňuje xxxxxxxx 6, xxxxx xxxxxx poznámky xxx xxxxx x. 4) xxx:
"(6) Xxxxx xxxxxx xxx měření xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxx s xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx.4)
4) ČSN 560290 xxxx 2 xx. 6.2.4. - 6.2.4.4 x xxxx 7.".
5. X §4 xxxxxxxx 1 xxxxxx xxxxxxxx pod xxxxx x. 5) xxx:
"(1) Zmrazené xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx teploty xxxxxxxxxx potravin minus 18 xX xxxx xxxxx. Xxx xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx minus 15 xX. Dopravní xxxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.5) Záznamy x registrovanými teplotami xxxx xxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx záznamu x xxxxxxxx po xxxx xxxxxxx 1 xxxx; x xxxxxxx, xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx xxx 1 rok, xxxxxxx se xxxxxxxx xx xxxx minimální xxxxxxxxxxxx.
5) Zákon x. 505/1990 Xx., x xxxxxxxxxx, ve xxxxx xxxxxx x. 119/2000 Sb.".
6. X §4 se xx odstavec 1 xxxxxx xxxx xxxxxxxx 2, který xxx:
"(2) Dopravní xxxxxxxxxx xxxxxx být vybaven xxxxxxxxxx xxx záznam xxxxxxx vzduchu xxxxx xxxxxxxx 1 x xxxxxxx, xx xxx x xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxx společného xxxxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxx xx vzdálenosti 200 xx; x tomto xxxxxxx musí být xxxxxxxx xxxxxxxxxx vybaven xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx viditelném xxxxx.".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 2 xx 4 se xxxxxxxx jako odstavce 3 až 5.
7. V §4 xxxxxxxx 3 xxx:
"(3) Xxxxxxxx potraviny xx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx x x xxxxxxxx nábytku xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx 18 xX xxxx nižší x vybavených xxxxxxx xxxxxx teploměrem xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxx. X otevřeném mrazícím xxxxxxx xx xxxxxxx xxxx v xxxxx xxxx vzduchu xx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx.".
8. Xxxxxxx xxx:
"Příloha x xxxxxxxx x. 326/1997 Xx.
Technologické požadavky x xxxxxxxxx xx xxxxxx, výrobu x xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx
Xxxxxxx 1
____________________________________________________________________________________________
xxxxxx před xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx*) xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx většina xxxxxxx xx ve xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx xxxxxxxxxx
zelenina x xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxx xxxxx
výrobky xx xxxxxxxx enzymů nižší než 0,5 xx.x-1 xxxxxx nad 250 g - 500 x xxxxxxxx, bez xxxxxx
příměsí
zeleniny způsobujících xxxxx nejvýše - 3 % x příměsí xxxxxxxxxxx
xxxxx, xxxxx x xxxxxx- xxxxxx xxx 500 g do 1500 x xxxxxx, xxx cizích
příchutí
xxxxx, úprava je xxxxxx xxxxxxx - 2 % a pachů.
xxx, xxx zelenina xx xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 % Xxxxxx xxxxxxxxxxxxx.
xxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxx xxxxxx strojně (xxxxxxxxxx) Xxx. obsah minerálních
xxxxxxxxxx xx xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 10 % xxxxxxx 0,1%.
xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx nad 250 x do 500 g Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx,
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 % xxxxxxx xxxxxxx x průběhu
- x ostatních výrobků xxxxxxx 6 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
vyšší
xxxxxx nad 500 x do 1500 x xxx - 5 °X.
nejvýše - 4%
xxxxxx xxx 1500 g xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxx xxxx, dělené xxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx ručně Výrobky xxxxxxxxxx
x xxxxxxx z xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx xxxxx být xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxx druhu
xxxxx,
xxxxx, protlaky ve formě xxxx, xxxxxxx- xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x xxx xxxxxx příměsí x
příměsí
xxxx, xxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx
xxxxxxx, bez xxxxxx, x xxxxxxxx xx xx xxxxxx nad 500 x xx 1500 x xxxxxx xxxxxxxx x xxxxx.
přísadami, xxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx - 2 % Xxxxxx xxxxxxxxxxxxx.
nepředvařené - 18 °X xx xxxxx xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 % Max. xxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxx výrobku - xxxxxxx plněné xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx 0,1 %.
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx za
xxxxxx xxx 250 g xx 500 x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx,
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx teplota xxxxxxx x průběhu
xxx 3 g) xxxxxxx - 10 % zpracování xxxxx být
vyšší
- x ostatních xxxxxxx xxxxxxx 6 % xxx - 5 °X.
balení xxx 500 g do 1500 g Xxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx
xxxxxxx - 4 % xxxxx xx povolen xxxxxx
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % ohřev na + 10 °X.
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené jednotlivé xxxxxx xxxxxx xx spotřebitelských - xxxxxxx xxxxxx ručně Pokud xx součástí předem
xxxxxx, xxxxxxx xxxxxxx xx obvykle obalech xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxx xxxxxxxxx,
xxxxx
x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx, xxx xxxxxxx xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x xxx xxxx teplota x xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx vyšší xxx - 5
°C.
xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx xxx 500 g xx 1500 g
xxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 2 %
xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx)
xxxxxx do 250 x nejvýše - 10 %
xxxxxx xxx 250 x xx 500 g
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx
xxx 3 x) nejvýše - 10 %
- x ostatních xxxxxxx xxxxxxx 6 %
xxxxxx xxx 500 g xx 1500 x
xxxxxxx - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xx povoleno xx
xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
x xxxxxxx xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x Xxxxxxx xxxxxxx x průběhu
xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx být
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x xxxxx xxx - 5 °X.
xxxxxxx - 2 %
balení xxx 1500 nejvýše - 1 %
- xxxxxxx xxxxxx strojně (xxxxxxxxxx)
xxxxxx do 250 g xxxxxxx - 10 %
xxxxxx nad 250 x xx 500 x
(s xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx vyšší
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 %
- x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 %
balení xxx 500 g xx 1500 g
xxxxxxx - 4 %
balení nad 1500 x xxxxxxx - 2 %
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené ryby xxxx xxxx x xxxxxx a - xxxxxxx xxxxxx, xxxxxx, xxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxx xxxx
x ostatní xxxxx xxxxxxxxxxx, částečně balení xx 250 g xxxxxxx - 6 % xxxx xxxxxxxxx: xxxx
než
xxxxxxxxxxx xxxxxxx, kuchané, xxxxxx xx 250 g xx 500 g 10 % dehydratace plochy
xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx - 5 % xxxxxxx xxxxx, xxxx xxxx
xxxx xxxx, mořští x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx ryb xxx 10 % dehydratace
xxxxxxxxxxx - předupraveni vyšší xxx 200 x xxxxxxx - 7 % xxxxxxxxx xxx v
xxxxxxxxx
balení nad 500 x xx 1500 g xxxxxx. Xxxx dehydratace
nejvýše - 3 % se xxxxxxxxx xxxxxx xxxx
xxxxxx nad 1500 x xxxxxxx - 1 % xxxxxxx xxxxxxxx xx
- xxxxxxx xxxxxx strojně (xxxxxxxxxx) xxxxxxx, xxxxx prolínají xx
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxx nad 250 g xx 500 x xxxx x xxxxx xx
xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x poškození xxxxxxx xxxxx
nejvýše - 4 % xxxx ryb.
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % Xxxx x xxxx musí být
xxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxx
xxxx xxx x xxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx xxxxxxx.
Konzistence xxxx
xxxxxxxxx charakteristické
xxxxxxxxxx xxxxxxxxx
xxxxxxxxx, xxxxx xxx
xxxxxxx x xxxxxxxxx. X
xxxxxx xxx xxxxx
xxxxxxxx
x oddělování xxxx xx
xxxxx.
Xxxxxx xxx xxxx být
xxxxxxxxxxx, xxxxx xxx
xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx x
xxxxxxxxxxx xxxxxxx.
Xxxxxx x xxxx:
xxxxxxxxx 5 % xxxxxxxxx
xxxx být xxxxxxxxx x
xxxxxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxxx. Xxxxxxxxx xx
xxxxxxxxxx kostí x xxxxx
10 xx a xxxxxxx xx 1
xx x v xxxxx xx 5 mm
x xxxxxxx do 2 mm.
Lze xxxxxxxxx xxxxxxx kostí
x xxxxx xx 2 mm xxxxx
xxx tyto xxxxxxx xxxxxx
oddělit xx xxxxxxxxx
(xxxxx xxxx xxx a
xxxxxxx xxxxxxxxx u
xxxxxxxxxxx xxxxxxx min.
80 %).
Xxxxxxxxxxx je xxxxxxxx za
xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxxx se xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - výrobky balené xxxxx Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xx
xxxxxxxxxx xxxxxxxx: xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx:
x xxx x xxxxxxx - x xxxxxxxxxxx xxx xxxxx xxx 1,0 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x - xxxxxxxxx filé xxxxx z
xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx xxxxxxx - 5 % bloku x xxxx xxxxx 65 %
xxxxxxxxx - ze xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxx 500 x do 1500 x - xxxxxxxx xxxxxx 50 %
- x xxxxxx xxx xxxxxxx - 3 % - xxxxxxxxx korýši x
polotovary xx xx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 % měkkýši xxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxx x xxx x přídavkem xxxxxxx - výrobky xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxx 50 %
xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x přísad v balení xx 250 g xxxxxxx - 10 % xxxx xxxxxxx xx 25 mm x
xxxxxxx panádách balení xxx 250 x xx 500 g sepiových xxxxxxx xx 40
xxxxxxx xxxx po xxxxxxxx xxxxxxx - 6 % xx 40 %.
xxxxx xxxxxxxxxx + 10 °X xxxxxx xxx 500 g do 1500 x Xxxxxxx x xxxxxxx xxxx x
xxxxxx xxxxxxx získaný xxxxxxxx xxxxxxx 4 % přísadami, xxxxxxx xxxxxxx
z xxxxxxxxxxxx ryb, xxxxxx xxx 1500 g xxxxxxx - 2 % xx xxxxx a xxxxxxx
opakovaným propíráním (xxxxxxxxxx, xxxxxxx) 50
%.
xxxxxxx xx xxxx Surimi xx xxxxxxxxx x
rozpustných xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx
imitujících
xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx výrobky x masa krabů x
xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxx xxxxx x
xxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
zmrazené uzené xxxxx xxx xxxxx xxx Xx xxxxxxxxxx ihned
xxxxxxx xxxxxx 1,0 xx.x-1 xxxxxxxxxxx.
xxxx xxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx 1,0 xx.x-1
xxxx x xxxxx na + 7 °X
xxxxxxxxxxxxxx
xxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx ke nesmí xxx xxxxx Xxxx xxx xxxxxxxxx xx 2
masné xxxxxxx xxxxxxxxxx nesmí xxx xxx 1,0 xx.x-1 4 xxx. xx zchlazení.
xxxxxxx zmrazené maso
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx teplota xxxxx zpracování nesmí být xxxxx než **)
xxxxxxx xxxx, xxxxxxxxxx xxxx xxx xxxxx 1,0 xx.x-1
xxxxxxx xxxx x xxx + 12 °X xxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx na
xxxxxxx + 4 °X
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxx xxx Xxxxxxxx xxxxxxx obsahy
xxxxxxx xx xxxxxxx xx + 4 °X 1,0 xx.x-1 xx xxxxxxxxxx xx
xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxxx opět
zamrazit,
xxxx xxxxxxxxxxx xx
xxxxxxx xxx xxxxxxxxx xx
-2 až - 5 °X, xxx xx xxxxx
xxxxxxxxx xx 1 xxx. xx
xxxxxxxxxx.
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx nepečené - xxxxxxx balené ručně
xxxxxxxx xxxxxx xx 250 x nejvýše - 5 %
xxxxxxxxx balení xxx 250 x xx 500 x
xxxxxxx xxxxxxx - 3 %
xxxxxx nad 500 x xx 1500 x
xxxxxxx - 2 %
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 1 %
xxxxxx - výrobky xxxxxx strojně (mechanicky)
xxxxxx xx 250 x nejvýše - 10 %
balení xxx 250 x xx 500 x xxxxxxx - 6 %
xxxxxx nad 500 x do 1500 x nejvýše - 4 %
xxxxxx nad 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxx:
*) xxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxx xxxxxxx xxxx ještě xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx zmrazených xxxxxxx.
**) Xxxxxxxx x. 326/2001 Xx., xxxxxx xx provádí §18 písm. x), x), g), x), x) x j) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x tabákových xxxxxxxxx x x změně x xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx xxxxxxxxxx předpisů, xxx xxxx, xxxxx xxxxxxx, xxxx, xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxx, xxxxx x xxxxxxx x nich
Xxxxxxx 2
xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílů x xxxxxxxxxxxx xxxxxx | ||
xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx | xxxxxx xxxxxxxxx (x %) | xxxxxxxxx xxxxxxxx (x %) |
xx 3,0 xx 5,0 | xx – 15,0 xx – 15,0 xxxxxx | |
xx 5,1 xx 10,0 | xx – 10,0 xx – 10,0 xxxxxx | |
xx 10,1 do 15,0 | xx – 4,0 xx – 4,0 xxxxxx | |
xxx 15,1 | xx – 2,0 xx – 2,0 xxxxxx". | |
Čl. XX
Xxxxxxxxx ustanovení
Zmrazené xxxxxxxxx lze xxxxxxxxxxx x dopravních xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx §4 odst. 1 x dosud xxxxxxxxxxxxx xxxxx zvláštního xxxxxxxx xxxxxxxx5) xxxxxxxxxx xx 31. xxxxxxxx 2002.
Xx. III
Xxxxxxxx
Tato xxxxxxxx xxxxxx účinnosti 30. xxxx xx xxx xxxxxxxxx.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx x. x.
Informace
Xxxxxx předpis x. 160/2002 Xx. nabyl xxxxxxxxx xxxx 19.5.2002.
Xxxxxx xxxxxxx x. 160/2002 Sb. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 366/2005 Sb. x xxxxxxxxx od 1.1.2006.
Xxxxx jednotlivých xxxxxxxx xxxxx jiných xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx není xxxxxxxxxxxxx, xxxxx se xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.