Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2005.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 19.05.2002 do 31.12.2005.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 326/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro zmrazené potraviny, ve znění vyhlášky č. 44/2000 Sb.

160/2002 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
160
XXXXXXXX
Xxxxxxxxxxxx zemědělství
xx xxx 2. dubna 2002,
xxxxxx xx xxxx vyhláška Ministerstva xxxxxxxxxxx x. 326/1997 Xx., xxxxxx se xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x) x k) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x potravinách a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x změně a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxxxx x. 44/2000 Xx.
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 písm. a), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx souvisejících zákonů, xx xxxxx zákona x. 306/2000 Xx., (xxxx jen "xxxxx") xxx xxxxxxxx potraviny:
Xx. X
Xxxxxxxx č. 326/1997 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), d), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x potravinách x xxxxxxxxxx výrobcích x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, pro xxxxxxxx xxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxxxx č. 44/2000 Xx., xx xxxx xxxxx:
1. X §1 xxxxxxxx 2 zní:
"(2) Xx zmrazené xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx máslo.".
2. X §2 xxxx. 1 xxxx. x) xx xxxxx "xxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "xxxxx".
3. X §3 xxxxxxxx 3 včetně xxxxxxxx xxx xxxxx x. 3) xxx:
"(3) Xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 10 x3 xxxx být xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx.3) X mrazírenských xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx než 10 x3 xxxxx, xxx teplota byla xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx viditelným xxxxxxxxxx, xxxxx xxxx teplotu x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx prostoru. Xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx teplotami xxxx být xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x uchovány po xxxx nejméně 1 xxxx; x xxxxxxx, xx minimální trvanlivost xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx než 1 xxx, xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xx xx xxxx minimální trvanlivosti.
3) ČSN XX 12830.".
4. X §3 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 6, xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx x. 4) xxx:
"(6) Xxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx potraviny x xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx se xxxxxxx x xxxxxxx s xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx.4)
4) ČSN 560290 část 2 xx. 6.2.4. - 6.2.4.4 x xxxx 7.".
5. X §4 xxxxxxxx 1 xxxxxx xxxxxxxx pod xxxxx č. 5) xxx:
"(1) Xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx prostředky, které xxxxxxxx xxxxxxxxx teploty xxxxxxxxxx xxxxxxxx minus 18 xX xxxx xxxxx. Při přepravě xx xxxx teplota xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx na minus 15 xX. Xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx vzduchu xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisu.5) Xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx 1 xxxx; v xxxxxxx, xx minimální trvanlivost xxxxxxxxx xx xxxxx xxx 1 rok, xxxxxxx xx uchovají xx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx.
5) Zákon x. 505/1990 Sb., x xxxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxx x. 119/2000 Sb.".
6. X §4 xx xx xxxxxxxx 1 xxxxxx nový odstavec 2, xxxxx xxx:
"(2) Xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxx vybaven xxxxxxxxxx xxx záznam xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx 1 v xxxxxxx, xx jde x rozvoz xxxxxxxxxx xxxxxxxx xx maloobchodu, xxxxxxxx společného stravování x xxxxxxx do xxxxxxxxxx, maximálně xxxx xx vzdálenosti 200 xx; x tomto xxxxxxx musí xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx viditelném xxxxx.".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 2 xx 4 se xxxxxxxx jako xxxxxxxx 3 xx 5.
7. X §4 xxxxxxxx 3 xxx:
"(3) Xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx boxech x x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx 18 xX xxxx xxxxx x vybavených nejméně xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxx. X xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx teplota xxxx v místě xxxx vzduchu xx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx.".
8. Příloha xxx:
"Příloha k xxxxxxxx x. 326/1997 Xx.
Technologické xxxxxxxxx x xxxxxxxxx na xxxxxx, výrobu x xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx
Xxxxxxx 1
____________________________________________________________________________________________
xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx odchylky xxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx*) xx xxxxxxxxxxx hmotnosti technologické
xxxxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx většina xxxxxxx xx ve xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx xxxxxxxxxx
zelenina x xxxxxxxx pro xxxxxxx xxxxxxx xxxxx být balení do 250 x xxxxxxx - 5 % zpracovanému xxxxx
xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 g - 500 x xxxxxxxx, xxx xxxxxx
příměsí
xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx - 3 % a příměsí xxxxxxxxxxx
barvy, xxxxx x konzis- balení nad 500 x xx 1500 g xxxxxx, xxx xxxxxx
xxxxxxxx
xxxxx, xxxxxx xx xxxxxx nejvýše - 2 % x xxxxx.
xxx, xxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 % Xxxxxx xxxxxxxxxxxxx.
xxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxx xxxxxx strojně (xxxxxxxxxx) Xxx. xxxxx minerálních
xxxxxxxxxx xx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % xxxxxxx 0,1%.
xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx nad 250 x xx 500 x Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx vyšší xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx,
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 % xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx
- x ostatních výrobků xxxxxxx 6 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
xxxxx
xxxxxx nad 500 x do 1500 x xxx - 5 °C.
xxxxxxx - 4%
balení xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxx xxxx, xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx xxxxxxxxxx
x xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx plody, obalech xxxxx xxx balení xx 250 g xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxx xxxxx
xxxxx,
xxxxx, protlaky ve xxxxx xxxx, xxxxxxx- xxxxx xxx 0,5 cm.h-1 balení nad 250 g - xx 500 x xxx xxxxxx xxxxxxx x
xxxxxxx
xxxx, xxxxxxxxxxxx xx zmrazování xxxx být nejvýše - 3 % xxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx
směsích, bez xxxxxx, s ukončeno až xx xxxxxx nad 500 x xx 1500 g cizích xxxxxxxx x pachů.
přísadami, xxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx - 2 % Xxxxxx nedehydrovaný.
xxxxxxxxxxxx - 18 °C xx xxxxx xxxxxx nad 1500 nejvýše - 1 % Max. xxxxx xxxxxxxxxxx
bodech výrobku - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx 0,1 %.
xxxxxx do 250 x nejvýše - 10 % Přebalování je xxxxxxxx xx
balení xxx 250 g xx 500 g xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx,
(x xxxxxxxxx jednotlivých xxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
vyšší
- x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 % xxx - 5 °X.
xxxxxx nad 500 x xx 1500 g Xxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx
xxxxxxx - 4 % směsí xx xxxxxxx xxxxxx
xxxxxx xxx 1500 x nejvýše - 2 % xxxxx xx + 10 °X.
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxxxxxxx xxxxxx těchto ve xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx balené ručně Pokud xx součástí xxxxxx
xxxxxx, xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxx xxxxxxxxx,
xxxxx
a polotovary upravují xxx, aby všechny nižší xxx 0,5 cm.h-1 balení xxx 250 x - xx 500 x xxx xxxx teplota x průběhu
součásti xxxxxxxxxxx xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx vyšší než - 5
°X.
xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx xxx 500 g xx 1500 x
xxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 2 %
xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx)
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 g xx 500 x
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx
než 3 x) nejvýše - 10 %
- x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 %
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x
nejvýše - 4 %
xxxxxx nad 1500 x nejvýše - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxx předsmažování ve xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx
výrobky xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
z xxxxxxx xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx nad 250 x - xx 500 x Teplota xxxxxxx x průběhu
xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx nesmí být
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x xxxxx než - 5 °X.
xxxxxxx - 2 %
balení nad 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx plněné xxxxxxx (xxxxxxxxxx)
xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 10 %
xxxxxx nad 250 x do 500 x
(s xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 %
- x xxxxxxxxx xxxxxxx nejvýše 6 %
xxxxxx xxx 500 g xx 1500 g
xxxxxxx - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x nejvýše - 2 %
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxx xxxx celé x xxxxxx x - xxxxxxx xxxxxx, xxxxxx, balené xxxxx Xxxxxxxx xxxxxx xxxx
x xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, částečně balení xx 250 g xxxxxxx - 6 % xxxx xxxxxxxxx: xxxx
xxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx, balení xx 250 x xx 500 g 10 % dehydratace plochy
xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx - 5 % povrchu xxxxx, nebo méně
xxxx xxxx, xxxxxx x hmotností xxxxxxxxxxxx xxxx xxx xxx 10 % xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxx xxx 200 x xxxxxxx - 7 % xxxxxxxxx xxx x
xxxxxxxxx
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 g xxxxxx. Xxxx dehydratace
xxxxxxx - 3 % se xxxxxxxxx xxxxxx xxxx
xxxxxx xxx 1500 x nejvýše - 1 % xxxxxxx skvrnami xx
- xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xx
balení xx 250 x nejvýše - 10 % xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxx nad 250 x xx 500 x xxxx x xxxxx xx
xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxx xxxxxxxxx bez
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x poškození xxxxxxx xxxxx
xxxxxxx - 4 % nebo ryb.
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % Chuť x xxxx xxxx xxx
xxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxx
xxxx xxx a xxxxx
vykazovat
rozkladné xxxxxxx.
Konzistence musí
xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxx
xxxxxxxxx, xxxxx xxx
xxxxxxx a xxxxxxxxx. X
xxxxxx xxx nesmí
docházet
x oddělování xxxx xx
xxxxx.
Břicha xxx xxxx být
xxxxxxxxxxx, xxxxx xxx
xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx x
xxxxxxxxxxx procesy.
Xxxxxx x xxxx:
xxxxxxxxx 5 % xxxxxxxxx
xxxx xxx xxxxxxxxx x
xxxxxxxx xxxxxxxxxxx
parazitů. Připouští xx
přítomnost xxxxx x xxxxx
10 xx a průměru xx 1
mm x x xxxxx xx 5 mm
x průměru xx 2 mm.
Lze xxxxxxxxx hlavice kostí
x xxxxx do 2 xx pokud
xxx xxxx xxxxxxx xxxxxx
oddělit xx xxxxxxxxx
(xxxxx xxxx xxx a
xxxxxxx xxxxxxxxx x
xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx.
80 %).
Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx za
xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - výrobky xxxxxx xxxxx Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xx
xxxxxxxxxx xxxxxxxx: xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx:
x ryb x xxxxxxx - x xxxxxxxxxxx ryb nižší xxx 1,0 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - do 500 x - xxxxxxxxx xxxx xxxxx x
živočichů xxxx menších xxx xxxxxxx - 5 % xxxxx x xxxx xxxxx 65 %
xxxxxxxxx - xx xxxxxxxxx xxxxxx ryb balení xxx 500 x xx 1500 x - xxxxxxxx xxxxxx 50 %
- x xxxxxx xxx xxxxxxx - 3 % - obalovaní xxxxxx x
xxxxxxxxxx ze xx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx 1500 nejvýše - 1 % měkkýši xxxxxxxxxxxxxx
separovaného x xxx x xxxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (mechanicky) tvarů 50 %
xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % xxxx krevety xx 25 mm x
xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxx 250 x xx 500 x xxxxxxxxx xxxxxxx xx 40
teplota xxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx - 6 % xx 40 %.
xxxxx xxxxxxxxxx + 10 °X xxxxxx nad 500 g do 1500 x Xxxxxxx z xxxxxxx filé x
xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx převážně xxxxxxx 4 % xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxx
z xxxxxxxxxxxx ryb, balení xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % xx xxxxx x xxxxxxx
opakovaným xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx, xxxxxxx) 50
%.
zbavený xx xxxx Xxxxxx je xxxxxxxxx x
rozpustných xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx
imitujících
získání xxxxxxx xxxxxx výrobky x masa xxxxx x
xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx
aromatických xxxxx x
xxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxx xxxxx být xxxxx xxx Xx xxxxxxxxxx ihned
xxxxxxx balené 1,0 xx.x-1 xxxxxxxxxxx.
xxxx xxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx 1,0 cm.h-1
xxxx x xxxxx xx + 7 °X
xxxxxxxxxxxxxx
balené
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxx xxx xxxxx Xxxx xxx zamrazeny xx 2
masné xxxxxxx xxxxxxxxxx nesmí být než 1,0 xx.x-1 4 xxx. xx zchlazení.
xxxxxxx xxxxxxxx xxxx
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx být xxxxx než **)
xxxxxxx xxxx, polotovarů xxxx xxx xxxxx 1,0 xx.x-1
xxxxxxx xxxx x xxx + 12 °X xxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx na
xxxxxxx + 4 °C
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené xx xxxxxxxxxxx xx výrobky nesmí xxx nižší xxx Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx
xxxxxxx xx xxxxxxx xx + 4 °X 1,0 xx.x-1 xx xxxxxxxxxx je
xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx
xxxxxxxx,
xxxx xxxxxxxxxxx xx
xxxxxxx lze xxxxxxxxx xx
-2 xx - 5 °X, xxx je nutno
xxxxxxxxx do 1 xxx. od
xxxxxxxxxx.
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené nepečené - xxxxxxx xxxxxx xxxxx
xxxxxxxx xxxxxx do 250 g xxxxxxx - 5 %
xxxxxxxxx xxxxxx xxx 250 g do 500 g
výrobky nejvýše - 3 %
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxxx - 2 %
balení xxx 1500 g xxxxxxx - 1 %
xxxxxx - xxxxxxx xxxxxx strojně (mechanicky)
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 g xx 500 x xxxxxxx - 6 %
balení nad 500 g xx 1500 x xxxxxxx - 4 %
xxxxxx nad 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxx:
*) xxxxxxxx xxxxxxxxxx, při xxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx vlastnosti xxxxxxxxxx xxxxxxx.
**) Xxxxxxxx x. 326/2001 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx §18 písm. x), x), g), x), x) a x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, ve xxxxx pozdějších xxxxxxxx, xxx maso, xxxxx xxxxxxx, ryby, xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx x nich, xxxxx x xxxxxxx x xxxx
Xxxxxxx 2


xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx u xxxxxxxxxxxx složek

xxxxxxxx xxxxxxxxxx směsi

xxxxxx xxxxxxxxx (x %)

xxxxxxxxx odchylka (v %)


od 3,0 xx 5,0

xx – 15,0 xx – 15,0 xxxxxx


od 5,1 xx 10,0

xx – 10,0 xx – 10,0 xxxxxx


od 10,1 do 15,0

xx – 4,0 xx – 4,0 xxxxxx


nad 15,1

od – 2,0 xx – 2,0 včetně".
Čl. XX
Xxxxxxxxx ustanovení
Xxxxxxxx xxxxxxxxx lze xxxxxxxxxxx x dopravních xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxx teploty xxxxxxx xxxxx §4 odst. 1 a xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx5) xxxxxxxxxx xx 31. prosince 2002.
Čl. III
Xxxxxxxx
Tato xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx 30. xxxx po xxx xxxxxxxxx.
Ministr:
Xxx. Xxxxx x. x.

Informace
Xxxxxx xxxxxxx č. 160/2002 Xx. nabyl xxxxxxxxx xxxx 19.5.2002.
Právní xxxxxxx x. 160/2002 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 366/2005 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.1.2006.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.