Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2005.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 19.05.2002 do 31.12.2005.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 326/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro zmrazené potraviny, ve znění vyhlášky č. 44/2000 Sb.

160/2002 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
160
VYHLÁŠKA
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
ze xxx 2. dubna 2002,
kterou se xxxx vyhláška Ministerstva xxxxxxxxxxx č. 326/1997 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x) x x) zákona x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx a x změně a xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx, xx znění xxxxxxxx č. 44/2000 Xx.
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx stanoví xxxxx §18 xxxx. a), x), j) a x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., o xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x o xxxxx a doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx xxxxxx x. 306/2000 Xx., (xxxx jen "xxxxx") xxx xxxxxxxx potraviny:
Čl. X
Xxxxxxxx č. 326/1997 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x) a x) xxxxxx č. 110/1997 Xx., x potravinách x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x změně x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, pro xxxxxxxx xxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxxxx č. 44/2000 Xx., xx xxxx takto:
1. X §1 odstavec 2 xxx:
"(2) Xx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx máslo.".
2. X §2 odst. 1 xxxx. x) xx slovo "doba" xxxxxxxxx xxxxxx "xxxxx".
3. V §3 xxxxxxxx 3 včetně xxxxxxxx xxx čarou x. 3) xxx:
"(3) Xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x výjimkou skladů xxxxxxx xxx 10 x3 xxxx být xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxx záznam teplot.3) X mrazírenských skladech x objemu xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxx 10 m3 xxxxx, xxx xxxxxxx byla xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx. Xxxxxxx x registrovanými xxxxxxxxx xxxx být označeny xxxxx pořízení záznamu x xxxxxxxx po xxxx nejméně 1 xxxx; v xxxxxxx, xx minimální xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx xxx 1 xxx, xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xx xx xxxx minimální xxxxxxxxxxxx.
3) ČSN XX 12830.".
4. X §3 xx doplňuje xxxxxxxx 6, který xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx x. 4) xxx:
"(6) Xxxxx xxxxxx xxx měření xxxxxxx xxxxxxxx potraviny x xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx technickou xxxxxx.4)
4) XXX 560290 xxxx 2 xx. 6.2.4. - 6.2.4.4 x xxxx 7.".
5. X §4 odstavec 1 xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx č. 5) xxx:
"(1) Xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, které xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx 18 oC xxxx xxxxx. Xxx přepravě xx může xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx 15 xX. Dopravní xxxxxxxxxx musí xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx zvláštního xxxxxxxx xxxxxxxx.5) Xxxxxxx x registrovanými teplotami xxxx xxx označeny xxxxx pořízení xxxxxxx x uchovány xx xxxx xxxxxxx 1 xxxx; x xxxxxxx, xx xxxxxxxxx trvanlivost xxxxxxxxx xx xxxxx xxx 1 rok, xxxxxxx xx uchovají xx xxxx minimální xxxxxxxxxxxx.
5) Zákon x. 505/1990 Xx., x xxxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxx č. 119/2000 Xx.".
6. X §4 se xx xxxxxxxx 1 xxxxxx xxxx xxxxxxxx 2, xxxxx xxx:
"(2) Dopravní xxxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx záznam xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx 1 x xxxxxxx, xx xxx x xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xx maloobchodu, xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x dodávku do xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx 200 xx; x xxxxx xxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx vybaven xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx viditelném xxxxx.".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 2 xx 4 se xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx 3 až 5.
7. V §4 xxxxxxxx 3 xxx:
"(3) Zmrazené potraviny xx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx boxech a x xxxxxxxx nábytku xxxxxxxxx udržet xxxxxx xxxxxxx xxxxx 18 xX xxxx nižší x xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxx. X otevřeném mrazícím xxxxxxx se teplota xxxx x xxxxx xxxx xxxxxxx na xxxxxx xxxxxxxxxxx maximálního xxxxxx.".
8. Xxxxxxx xxx:
"Xxxxxxx k xxxxxxxx č. 326/1997 Xx.
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxx na xxxxxx, xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx
Xxxxxxx 1
____________________________________________________________________________________________
xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx*) xx deklarované xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xx spotřebitelských - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx xxxxxxxxxx
xxxxxxxx a xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx být balení xx 250 g xxxxxxx - 5 % zpracovanému xxxxx
xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 g - 500 x xxxxxxxx, xxx xxxxxx
příměsí
xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx - 3 % x příměsí xxxxxxxxxxx
barvy, chuti x xxxxxx- xxxxxx nad 500 g xx 1500 g xxxxxx, xxx xxxxxx
xxxxxxxx
xxxxx, úprava xx xxxxxx xxxxxxx - 2 % x pachů.
xxx, xxx zelenina xx xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 % Xxxxxx xxxxxxxxxxxxx.
xxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxx plněné xxxxxxx (xxxxxxxxxx) Xxx. xxxxx minerálních
xxxxxxxxxx ke xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 10 % xxxxxxx 0,1%.
xxxxxxxxx xxxxxx balení nad 250 x xx 500 x Xxxxxxxxxxx xx povoleno xx
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx vyšší kontrolovaných xxxxxxxx,
než 3 x) xxxxxxx - 10 % xxxxxxx výrobku x průběhu
- x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 % xxxxxxxxxx xxxxx být
xxxxx
xxxxxx nad 500 x do 1500 x xxx - 5 °C.
nejvýše - 4%
balení xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxx xxxx, xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx xxxxxxxxxx
x výrobky x xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxx druhu
xxxxx,
xxxxx, protlaky ve xxxxx xxxx, xxxxxxx- xxxxx xxx 0,5 cm.h-1 balení nad 250 g - xx 500 x xxx xxxxxx xxxxxxx x
xxxxxxx
xxxx, xxxxxxxxxxxx ve zmrazování xxxx xxx xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxxx původu, xxx
xxxxxxx, xxx xxxxxx, x xxxxxxxx xx xx xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x xxxxxx xxxxxxxx x pachů.
přísadami, xxxxxxxxxx, dosažení xxxxxxx xxxxxxx - 2 % Xxxxxx nedehydrovaný.
xxxxxxxxxxxx - 18 °X xx xxxxx xxxxxx nad 1500 nejvýše - 1 % Xxx. xxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxx plněné xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx 0,1 %.
xxxxxx xx 250 x nejvýše - 10 % Xxxxxxxxxxx je xxxxxxxx xx
xxxxxx xxx 250 x xx 500 x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx,
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx
než 3 x) xxxxxxx - 10 % xxxxxxxxxx xxxxx být
xxxxx
- x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 % xxx - 5 °X.
xxxxxx xxx 500 g xx 1500 g Xxx xxxxxx protlakových
xxxxxxx - 4 % xxxxx xx xxxxxxx šetrný
xxxxxx nad 1500 x xxxxxxx - 2 % ohřev na + 10 °X.
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené jednotlivé xxxxxx těchto ve spotřebitelských - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx
xxxxxx, xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x nejvýše - 5 % xxxxxxxx xxxxxxxxx,
xxxxx
a xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx, aby xxxxxxx xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 g - xx 500 x xxx její xxxxxxx x xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx než - 5
°X.
xxxxxxx dobu xxxxxxx xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 2 %
xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx xxxxxx strojně (xxxxxxxxxx)
xxxxxx xx 250 x nejvýše - 10 %
balení xxx 250 x xx 500 x
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx vyšší
než 3 g) xxxxxxx - 10 %
- u xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 %
balení xxx 500 g do 1500 x
nejvýše - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx převaření předsmažování ve xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx balené xxxxx Xxxxxxxxxxx xx povoleno xx
výrobky obalech xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x nejvýše - 5 % kontrolovaných xxxxxxxx.
x xxxxxxx xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x Teplota xxxxxxx v xxxxxxx
xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
xxxxxx nad 500 x xx 1500 x vyšší xxx - 5 °C.
xxxxxxx - 2 %
xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx plněné xxxxxxx (xxxxxxxxxx)
xxxxxx xx 250 x nejvýše - 10 %
xxxxxx nad 250 x xx 500 x
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx
xxx 3 g) xxxxxxx - 10 %
- x xxxxxxxxx výrobků xxxxxxx 6 %
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxxx - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x nejvýše - 2 %
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxx xxxx celé x xxxxxx a - xxxxxxx xxxxxx, xxxxxx, balené xxxxx Xxxxxxxx xxxxxx ryby
x xxxxxxx vodní xxxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxx do 250 x nejvýše - 6 % xxxx xxxxxxxxx: méně
xxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx, xxxxxx xx 250 x xx 500 g 10 % xxxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx - 5 % xxxxxxx xxxxx, nebo xxxx
xxxx filé, mořští x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx ryb xxx 10 % xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx - předupraveni vyšší xxx 200 x xxxxxxx - 7 % xxxxxxxxx xxx v
xxxxxxxxx
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x xxxxxx. Xxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxx - 3 % xx xxxxxxxxx xxxxxx nebo
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 1 % xxxxxxx xxxxxxxx xx
- xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xx
balení do 250 x xxxxxxx - 10 % podpovrchových xxxxxx
balení xxx 250 x xx 500 x xxxx x nelze xx
xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxx odstranit bez
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx
nejvýše - 4 % xxxx xxx.
xxxxxx xxx 1500 x nejvýše - 2 % Xxxx x xxxx musí xxx
xxxxxxxxxxxxxxxx pro xxxx
xxxx ryb x xxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx xxxxxxx.
Xxxxxxxxxxx xxxx
xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxx
xxxxxxxxx, xxxxx xxx
xxxxxxx a xxxxxxxxx. U
celých xxx nesmí
xxxxxxxx
x xxxxxxxxxx masa xx
kosti.
Břicha xxx musí xxx
xxxxxxxxxxx, xxxxx xxx
xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx x
xxxxxxxxxxx procesy.
Xxxxxx x filé:
xxxxxxxxx 5 % xxxxxxxxx
může být xxxxxxxxx v
xxxxxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxxx. Připouští xx
přítomnost kostí x xxxxx
10 xx x xxxxxxx xx 1
xx x x délce xx 5 mm
x xxxxxxx xx 2 xx.
Xxx xxxxxxxxx xxxxxxx kostí
x xxxxx do 2 mm pokud
xxx xxxx hlavice xxxxxx
xxxxxxx xx xxxxxxxxx
(obsah masa xxx x
xxxxxxx xxxxxxxxx x
glazovaných xxxxxxx min.
80 %).
Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx
kontrolovaných xxxxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxxx se vyrábějí ve xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xx
xxxxxxxxxx xxxxxxxx: xxxxxxx xxxxx být balení do 250 g xxxxxxx - 6 % spotřebitelském xxxxxx:
x xxx x vodních - x xxxxxxxxxxx xxx xxxxx xxx 1,0 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x - xxxxxxxxx filé xxxxx x
xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx xxxxxxx - 5 % xxxxx x rybí prsty 65 %
xxxxxxxxx - xx svalových xxxxxx xxx xxxxxx nad 500 g xx 1500 x - xxxxxxxx xxxxxx 50 %
- x filetů xxx xxxxxxx - 3 % - obalovaní xxxxxx x
polotovary xx xx separátu xxxxxxxxx xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 % xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxx x xxx x přídavkem xxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (mechanicky) tvarů 50 %
masa xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 10 % xxxx xxxxxxx do 25 xx x
xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxx 250 x xx 500 g sepiových kroužků xx 40
teplota xxxx xx separaci xxxxxxx - 6 % xx 40 %.
xxxxx přestoupit + 10 °C balení xxx 500 x do 1500 g Výrobky x xxxxxxx xxxx s
xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx převážně xxxxxxx 4 % přísadami, xxxxxxx odlišné
x xxxxxxxxxxxx ryb, balení xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % xx xxxxx x xxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx, burgery) 50
%.
xxxxxxx xx xxxx Surimi xx xxxxxxxxx x
xxxxxxxxxxx xxxxx k xxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxxxxx
xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x masa krabů x
proteinu jiných xxxxxx x přídavkem
xxxxxxxxxxxx xxxxx a
xxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxx xxxxx xxx nižší xxx Xx xxxxxxxxxx xxxxx
xxxxxxx xxxxxx 1,0 xx.x-1 xxxxxxxxxxx.
xxxx xxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
zmrazené maso xxxxxxxxxx 1,0 cm.h-1
xxxx x xxxxx xx + 7 °X
xxxxxxxxxxxxxx
xxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx při xxxxxx xxxxxx xx xxxxx být xxxxx Xxxx xxx xxxxxxxxx xx 2
xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxx xxx 1,0 xx.x-1 4 xxx. po xxxxxxxxx.
xxxxxxx zmrazené xxxx
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxx než **)
xxxxxxx xxxx, xxxxxxxxxx xxxx xxx xxxxx 1,0 cm.h-1
xxxxxxx xxxx a xxx + 12 °X xxxx
polotovary zmrazováním xxxxxxxx xx
xxxxxxx + 4 °X
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx po xxxxxxxxxxx se xxxxxxx xxxxx xxx xxxxx xxx Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx
výrobky xx xxxxxxx xx + 4 °X 1,0 xx.x-1 xx rozmrazení je
xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx
xxxxxxxx,
xxxx xxxxxxxxxxx xx
xxxxxxx xxx xxxxxxxxx xx
-2 až - 5 °X, xxx xx xxxxx
xxxxxxxxx xx 1 xxx. xx
xxxxxxxxxx.
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené nepečené - xxxxxxx xxxxxx xxxxx
xxxxxxxx xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 5 %
xxxxxxxxx xxxxxx nad 250 x xx 500 x
xxxxxxx xxxxxxx - 3 %
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x
nejvýše - 2 %
xxxxxx xxx 1500 g xxxxxxx - 1 %
pečené - výrobky xxxxxx strojně (xxxxxxxxxx)
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 x xx 500 g xxxxxxx - 6 %
xxxxxx nad 500 g xx 1500 x nejvýše - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxx:
*) xxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxx xxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx zmrazených xxxxxxx.
**) Vyhláška x. 326/2001 Xx., xxxxxx se xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x), h), x) a j) xxxxxx x. 110/1997 Xx., o xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích x o xxxxx x doplnění některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxx maso, masné xxxxxxx, xxxx, xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxx, xxxxx a xxxxxxx x nich
Xxxxxxx 2


xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxx

zmrazené xxxxxxxxxx směsi

xxxxxx xxxxxxxxx (x %)

xxxxxxxxx xxxxxxxx (x %)


xx 3,0 xx 5,0

xx – 15,0 xx – 15,0 xxxxxx


xx 5,1 do 10,0

xx – 10,0 xx – 10,0 xxxxxx


xx 10,1 do 15,0

xx – 4,0 xx – 4,0 xxxxxx


xxx 15,1

od – 2,0 do – 2,0 xxxxxx".
Čl. II
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxxxxxx xxxxxxxxx lze xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx prostředcích xxxxxxxxxx přístrojem xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx §4 xxxx. 1 x xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx5) xxxxxxxxxx xx 31. xxxxxxxx 2002.
Čl. III
Xxxxxxxx
Xxxx vyhláška xxxxxx účinnosti 30. xxxx po xxx xxxxxxxxx.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx x. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 160/2002 Xx. xxxxx xxxxxxxxx dnem 19.5.2002.
Xxxxxx xxxxxxx x. 160/2002 Xx. xxx zrušen právním xxxxxxxxx č. 366/2005 Sb. s xxxxxxxxx xx 1.1.2006.
Znění jednotlivých xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx není xxxxxxxxxxxxx, xxxxx se jich xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.