Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2005.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 19.05.2002 do 31.12.2005.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 326/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro zmrazené potraviny, ve znění vyhlášky č. 44/2000 Sb.
160/2002 Sb.
Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
160
XXXXXXXX
Xxxxxxxxxxxx zemědělství
xx xxx 2. xxxxx 2002,
xxxxxx se xxxx vyhláška Ministerstva xxxxxxxxxxx x. 326/1997 Xx., kterou se xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x) x k) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx a x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, pro xxxxxxxx xxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxxxx č. 44/2000 Xx.
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 písm. a), x), x) a x) zákona x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx a x xxxxx x doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů, xx xxxxx zákona x. 306/2000 Xx., (xxxx xxx "zákon") xxx zmrazené xxxxxxxxx:
Čl. I
Xxxxxxxx č. 326/1997 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. a), d), x) x k) xxxxxx x. 110/1997 Xx., o xxxxxxxxxxx x tabákových xxxxxxxxx x x změně x doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů, xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxxxx x. 44/2000 Sb., xx xxxx xxxxx:
1. X §1 odstavec 2 xxx:
"(2) Xx zmrazené xxxxxxxxx xx nepovažují zmrzliny, xxxxxxx krémy x xxxxxxxx máslo.".
2. X §2 xxxx. 1 písm. x) xx xxxxx "xxxx" xxxxxxxxx slovem "xxxxx".
3. X §3 xxxxxxxx 3 xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx x. 3) xxx:
"(3) Teplota vzduchu x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx než 10 x3 musí xxx xxxxxx vhodnými xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx.3) X mrazírenských skladech x objemu xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxx 10 x3 xxxxx, xxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx xxxx teplotu x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx. Záznamy x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx být xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx záznamu x xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx 1 xxxx; x případě, xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx xxx 1 xxx, xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xx xx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx.
3) XXX EN 12830.".
4. X §3 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 6, xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx x. 4) xxx:
"(6) Xxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx zmrazené xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxx s xxxxxxxxxx českou xxxxxxxxxx xxxxxx.4)
4) XXX 560290 xxxx 2 xx. 6.2.4. - 6.2.4.4 a část 7.".
5. X §4 odstavec 1 xxxxxx xxxxxxxx pod xxxxx x. 5) xxx:
"(1) Zmrazené xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx teploty xxxxxxxxxx potravin xxxxx 18 xX xxxx xxxxx. Při xxxxxxxx xx xxxx teplota xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx 15 xX. Dopravní xxxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx vzduchu xxxxxxxxxx xxxxx zvláštního xxxxxxxx xxxxxxxx.5) Xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx teplotami xxxx být xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxx nejméně 1 xxxx; x případě, xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx delší xxx 1 xxx, xxxxxxx xx xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx.
5) Zákon x. 505/1990 Xx., x xxxxxxxxxx, ve xxxxx xxxxxx x. 119/2000 Xx.".
6. X §4 xx xx xxxxxxxx 1 xxxxxx xxxx odstavec 2, který zní:
"(2) Dopravní xxxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx 1 v xxxxxxx, xx jde x xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx do maloobchodu, xxxxxxxx xxxxxxxxxx stravování x dodávku do xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxx xx vzdálenosti 200 xx; x xxxxx xxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxx prostředek xxxxxxx xxxxxx teploměrem xxxxxxxxx xx viditelném místě.".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 2 xx 4 xx xxxxxxxx jako xxxxxxxx 3 xx 5.
7. V §4 xxxxxxxx 3 xxx:
"(3) Xxxxxxxx potraviny xx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxx a x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx 18 xX xxxx xxxxx x xxxxxxxxxx nejméně xxxxxx xxxxxxxxxx umístěným xx viditelném xxxxx. X xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxx x místě xxxx xxxxxxx xx xxxxxx vyznačeného xxxxxxxxxxx xxxxxx.".
8. Příloha xxx:
"Xxxxxxx x xxxxxxxx x. 326/1997 Xx.
Technologické požadavky x xxxxxxxxx xx xxxxxx, výrobu x xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx
Xxxxxxx 1
____________________________________________________________________________________________
xxxxxx xxxx rychlost přípustné xxxxxxx xxxxxxxx minimální
xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx*) xx deklarované hmotnosti technologické
xxxxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxx zelenin xx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx xxxxxxxxxx
zelenina x xxxxxxxx pro xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x nejvýše - 5 % xxxxxxxxxxxx xxxxx
xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx nad 250 x - 500 g zeleniny, bez xxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx - 3 % a xxxxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxx, chuti x xxxxxx- xxxxxx xxx 500 g do 1500 g xxxxxx, xxx xxxxxx
xxxxxxxx
xxxxx, xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx - 2 % x xxxxx.
xxx, xxx zelenina xx balení xxx 1500 nejvýše - 1 % Povrch xxxxxxxxxxxxx.
xxxxxxxxxx byla - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) Xxx. obsah xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx xx xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 10 % xxxxxxx 0,1%.
xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx 250 g xx 500 g Přebalování xx xxxxxxxx za
(x xxxxxxxxx jednotlivých xxxx vyšší kontrolovaných xxxxxxxx,
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 % xxxxxxx výrobku x průběhu
- x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
xxxxx
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x než - 5 °X.
xxxxxxx - 4%
balení xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxx celé, xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx ručně Výrobky xxxxxxxxxx
x xxxxxxx x xxxxxxx ovocné xxxxx, xxxxxxx xxxxx být xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxx druhu
ovoce,
xxxxx, xxxxxxxx xx xxxxx xxxx, koncent- nižší xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x xxx xxxxxx xxxxxxx x
příměsí
xxxx, xxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx
xxxxxxx, bez xxxxxx, x xxxxxxxx xx xx xxxxxx xxx 500 g xx 1500 x xxxxxx xxxxxxxx x xxxxx.
xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx, dosažení xxxxxxx xxxxxxx - 2 % Xxxxxx xxxxxxxxxxxxx.
xxxxxxxxxxxx - 18 °X xx xxxxx xxxxxx nad 1500 xxxxxxx - 1 % Xxx. xxxxx xxxxxxxxxxx
bodech xxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx 0,1 %.
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % Přebalování xx xxxxxxxx xx
xxxxxx xxx 250 g xx 500 x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx,
(s xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kusů xxxxx xxxxxxx xxxxxxx x průběhu
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 % zpracování xxxxx xxx
vyšší
- u xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 % xxx - 5 °X.
xxxxxx nad 500 x xx 1500 g Xxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx
xxxxxxx - 4 % xxxxx xx povolen xxxxxx
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % xxxxx xx + 10 °C.
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx jednotlivé xxxxxx těchto ve xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx ručně Pokud xx xxxxxxxx xxxxxx
xxxxxx, xxxxxxx výrobků xx obvykle obalech xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 % zmrazená potravina,
xxxxx
a xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx, aby xxxxxxx xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x xxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx než - 5
°C.
xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxx x xxxxxxxxxxxx nejvýše - 2 %
xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx xxxxxx strojně (xxxxxxxxxx)
xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 10 %
balení xxx 250 x xx 500 g
(x xxxxxxxxx jednotlivých xxxx xxxxx
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 %
- x ostatních xxxxxxx xxxxxxx 6 %
xxxxxx nad 500 x do 1500 x
xxxxxxx - 4 %
xxxxxx nad 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx je xxxxxxxx xx
výrobky xxxxxxx xxxxx být balení do 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
x xxxxxxx xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - do 500 x Xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx
xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x xxxxx xxx - 5 °C.
xxxxxxx - 2 %
xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx plněné xxxxxxx (xxxxxxxxxx)
balení do 250 g xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 x do 500 x
(s xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kusů vyšší
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 %
- u xxxxxxxxx xxxxxxx nejvýše 6 %
balení xxx 500 g xx 1500 g
xxxxxxx - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené ryby xxxx xxxx x xxxxxx a - xxxxxxx xxxxxx, xxxxxx, balené xxxxx Xxxxxxxx xxxxxx xxxx
x xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 6 % xxxx xxxxxxxxx: xxxx
xxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx, xxxxxx xx 250 x xx 500 x 10 % xxxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx - 5 % xxxxxxx xxxxx, nebo xxxx
xxxx xxxx, xxxxxx x xxxxxxxxx jednotlivých xxxx ryb xxx 10 % xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx - předupraveni vyšší xxx 200 x xxxxxxx - 7 % xxxxxxxxx xxx x
xxxxxxxxx
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x xxxxxx. Xxxx dehydratace
xxxxxxx - 3 % xx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx
xxxxxx xxx 1500 x nejvýše - 1 % xxxxxxx xxxxxxxx xx
- xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (mechanicky) xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xx
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % podpovrchových xxxxxx
balení nad 250 x xx 500 g xxxx x xxxxx xx
xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxx odstranit xxx
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x poškození xxxxxxx xxxxx
nejvýše - 4 % xxxx xxx.
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % Xxxx a xxxx xxxx xxx
xxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxx
xxxx xxx x xxxxx
vykazovat
xxxxxxxxx xxxxxxx.
Konzistence musí
xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxx
xxxxxxxxx, xxxxx xxx
xxxxxxx x xxxxxxxxx. X
xxxxxx xxx xxxxx
docházet
x xxxxxxxxxx masa xx
xxxxx.
Xxxxxx xxx xxxx xxx
xxxxxxxxxxx, xxxxx xxx
xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx x
xxxxxxxxxxx xxxxxxx.
Xxxxxx x xxxx:
xxxxxxxxx 5 % xxxxxxxxx
může být xxxxxxxxx x
xxxxxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxxx. Xxxxxxxxx xx
přítomnost xxxxx x xxxxx
10 xx x xxxxxxx xx 1
xx x x délce xx 5 mm
x xxxxxxx xx 2 mm.
Xxx xxxxxxxxx hlavice xxxxx
x šířce xx 2 mm pokud
xxx tyto xxxxxxx xxxxxx
xxxxxxx xx xxxxxxxxx
(xxxxx xxxx xxx x
xxxxxxx xxxxxxxxx u
glazovaných xxxxxxx xxx.
80 %).
Xxxxxxxxxxx je xxxxxxxx za
xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx balené xxxxx Xxxxxxxxx obsah xxxx xx
polotovary xxxxxxxx: xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx:
z ryb x vodních - x xxxxxxxxxxx xxx xxxxx xxx 1,0 cm.h-1 balení xxx 250 x - xx 500 x - obalované xxxx xxxxx x
xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx xxxxxxx - 5 % xxxxx x xxxx xxxxx 65 %
obalované - xx xxxxxxxxx xxxxxx ryb balení nad 500 x do 1500 x - xxxxxxxx xxxxxx 50 %
- x xxxxxx xxx xxxxxxx - 3 % - xxxxxxxxx xxxxxx x
xxxxxxxxxx xx xx separátu xxxxxxxxx xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 % xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxx x xxx x přídavkem xxxxxxx - xxxxxxx plněné xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxx 50 %
xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % xxxx xxxxxxx xx 25 xx x
xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxx 250 x xx 500 x xxxxxxxxx kroužků xx 40
xxxxxxx xxxx xx separaci xxxxxxx - 6 % xx 40 %.
xxxxx xxxxxxxxxx + 10 °X xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x Xxxxxxx x xxxxxxx xxxx x
xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 4 % přísadami, xxxxxxx xxxxxxx
x xxxxxxxxxxxx xxx, xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % xx xxxxx a xxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx, burgery) 50
%.
xxxxxxx xx xxxx Surimi xx xxxxxxxxx x
rozpustných xxxxx k xxxxxxxx xxxxxxx
imitujících
získání xxxxxxx rybího výrobky x masa krabů x
xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x přídavkem
aromatických xxxxx x
xxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxx xxxxx být nižší xxx Xx rozmrazení xxxxx
xxxxxxx xxxxxx 1,0 xx.x-1 xxxxxxxxxxx.
xxxx výrobky
____________________________________________________________________________________________
zmrazené maso xxxxxxxxxx 1,0 cm.h-1
xxxx x droby xx + 7 °C
xxxxxxxxxxxxxx
balené
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxx výrobě xxxxxx xx xxxxx být xxxxx Xxxx být xxxxxxxxx xx 2
masné xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx být než 1,0 cm.h-1 4 xxx. po xxxxxxxxx.
xxxxxxx zmrazené xxxx
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx teplota xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxx xxx **)
xxxxxxx xxxx, xxxxxxxxxx xxxx xxx nižší 1,0 xx.x-1
xxxxxxx xxxx x xxx + 12 °X před
polotovary zmrazováním xxxxxxxx xx
xxxxxxx + 4 °X
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx se výrobky nesmí xxx xxxxx xxx Xxxxxxxx xxxxxxx obsahy
xxxxxxx xx xxxxxxx xx + 4 °X 1,0 xx.x-1 xx xxxxxxxxxx je
xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx
xxxxxxxx,
xxxx xxxxxxxxxxx xx
xxxxxxx xxx rozmrazit xx
-2 xx - 5 °C, xxx xx xxxxx
xxxxxxxxx xx 1 xxx. xx
xxxxxxxxxx.
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené nepečené - xxxxxxx balené xxxxx
xxxxxxxx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 %
xxxxxxxxx xxxxxx xxx 250 x xx 500 g
xxxxxxx xxxxxxx - 3 %
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x
xxxxxxx - 2 %
balení xxx 1500 x xxxxxxx - 1 %
pečené - výrobky xxxxxx strojně (mechanicky)
xxxxxx xx 250 x nejvýše - 10 %
xxxxxx xxx 250 x xx 500 x xxxxxxx - 6 %
balení xxx 500 x do 1500 x nejvýše - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxx:
*) xxxxxxxx xxxxxxxxxx, při xxxxxxx xxxx ještě xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx.
**) Xxxxxxxx x. 326/2001 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), g), x), x) a x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x tabákových výrobcích x x xxxxx x doplnění některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, ve xxxxx xxxxxxxxxx předpisů, xxx maso, xxxxx xxxxxxx, xxxx, xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxx, xxxxx a xxxxxxx x xxxx
Xxxxxxx 2
xxxxxxxxx xxxxxxxx od stanovených xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxx | ||
zmrazené xxxxxxxxxx směsi | xxxxxx xxxxxxxxx (v %) | xxxxxxxxx odchylka (v %) |
od 3,0 xx 5,0 | xx – 15,0 xx – 15,0 xxxxxx | |
xx 5,1 xx 10,0 | xx – 10,0 xx – 10,0 xxxxxx | |
xx 10,1 xx 15,0 | xx – 4,0 xx – 4,0 xxxxxx | |
xxx 15,1 | od – 2,0 xx – 2,0 xxxxxx". | |
Xx. II
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx prostředcích xxxxxxxxxx přístrojem pro xxxxxx teploty vzduchu xxxxx §4 xxxx. 1 x xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx zvláštního xxxxxxxx xxxxxxxx5) nejpozději xx 31. xxxxxxxx 2002.
Xx. XXX
Xxxxxxxx
Xxxx vyhláška xxxxxx xxxxxxxxx 30. xxxx po xxx xxxxxxxxx.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx v. x.
Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx č. 160/2002 Sb. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 19.5.2002.
Xxxxxx předpis x. 160/2002 Sb. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 366/2005 Sb. s xxxxxxxxx xx 1.1.2006.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx jiných xxxxxxxx předpisů v xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx xxxxxx derogační xxxxx xxxxx uvedeného xxxxxxxx xxxxxxxx.