Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2005.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 19.05.2002 do 31.12.2005.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 326/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro zmrazené potraviny, ve znění vyhlášky č. 44/2000 Sb.
160/2002 Sb.
Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
160
XXXXXXXX
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
xx xxx 2. xxxxx 2002,
xxxxxx se xxxx vyhláška Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx č. 326/1997 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), d), x) x k) xxxxxx x. 110/1997 Sb., x potravinách x xxxxxxxxxx výrobcích x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, xxx zmrazené xxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxxxx x. 44/2000 Xx.
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx stanoví xxxxx §18 písm. a), x), x) a x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x o xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů, xx znění xxxxxx x. 306/2000 Xx., (xxxx jen "xxxxx") xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx:
Xx. I
Xxxxxxxx č. 326/1997 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x) x x) xxxxxx č. 110/1997 Xx., o potravinách x tabákových xxxxxxxxx x o xxxxx x doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů, pro xxxxxxxx potraviny, xx xxxxx vyhlášky x. 44/2000 Xx., xx xxxx xxxxx:
1. X §1 odstavec 2 xxx:
"(2) Xx zmrazené xxxxxxxxx xx nepovažují xxxxxxxx, xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxx.".
2. X §2 xxxx. 1 xxxx. b) xx xxxxx "doba" xxxxxxxxx xxxxxx "xxxxx".
3. X §3 xxxxxxxx 3 xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx x. 3) xxx:
"(3) Xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 10 x3 xxxx být xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx.3) X mrazírenských xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxx 10 x3 xxxxx, xxx teplota xxxx xxxxxx xxxxxxx jedním xxxxx viditelným xxxxxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx. Záznamy x xxxxxxxxxxxxxx teplotami xxxx být xxxxxxxx xxxxx pořízení xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx 1 xxxx; x xxxxxxx, xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx potraviny xx xxxxx xxx 1 xxx, xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xx do xxxx xxxxxxxxx trvanlivosti.
3) ČSN EN 12830.".
4. X §3 se xxxxxxxx xxxxxxxx 6, xxxxx xxxxxx xxxxxxxx pod xxxxx x. 4) xxx:
"(6) Xxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx potraviny x xxxxxxx měření xxxxxxx xx provádí x xxxxxxx s xxxxxxxxxx xxxxxx technickou xxxxxx.4)
4) XXX 560290 xxxx 2 xx. 6.2.4. - 6.2.4.4 x xxxx 7.".
5. X §4 xxxxxxxx 1 xxxxxx xxxxxxxx pod xxxxx x. 5) xxx:
"(1) Xxxxxxxx xxxxxxxxx se přepravují xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx zachování teploty xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx 18 xX xxxx xxxxx. Při xxxxxxxx xx může teplota xxxxxxx krátkodobě xxxxxx xxxxxxx xx minus 15 oC. Dopravní xxxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx pro xxxxxx teploty vzduchu xxxxxxxxxx xxxxx zvláštního xxxxxxxx předpisu.5) Xxxxxxx x registrovanými xxxxxxxxx xxxx xxx označeny xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx 1 xxxx; x xxxxxxx, xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx delší xxx 1 xxx, xxxxxxx xx uchovají xx data minimální xxxxxxxxxxxx.
5) Xxxxx x. 505/1990 Xx., x xxxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxx x. 119/2000 Xx.".
6. X §4 xx xx odstavec 1 xxxxxx nový xxxxxxxx 2, který xxx:
"(2) Dopravní xxxxxxxxxx xxxxxx xxx vybaven xxxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx podle xxxxxxxx 1 x xxxxxxx, xx jde x xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx do xxxxxxxxxx, maximálně však xx xxxxxxxxxxx 200 xx; v xxxxx xxxxxxx xxxx být xxxxxxxx prostředek xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx umístěným xx viditelném místě.".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 2 xx 4 xx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx 3 xx 5.
7. V §4 xxxxxxxx 3 xxx:
"(3) Xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx boxech x x mrazícím xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx 18 xX nebo nižší x vybavených xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxx. X xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx se teplota xxxx v xxxxx xxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxxx maximálního xxxxxx.".
8. Xxxxxxx xxx:
"Xxxxxxx x xxxxxxxx č. 326/1997 Xx.
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x požadavky xx xxxxxx, výrobu a xxxxxx zmrazených potravin
Xxxxxxx 1
____________________________________________________________________________________________
xxxxxx před rychlost přípustné xxxxxxx odchylky minimální
xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx*) xx deklarované xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxx zelenin xx ve xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx xxxxxxxxxx
xxxxxxxx x xxxxxxxx xxx omezení obalech xxxxx xxx xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxx xxxxx
výrobky xx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx nad 250 x - 500 g zeleniny, xxx xxxxxx
xxxxxxx
zeleniny způsobujících xxxxx xxxxxxx - 3 % x xxxxxxx xxxxxxxxxxx
barvy, chuti x xxxxxx- xxxxxx xxx 500 g do 1500 x xxxxxx, xxx cizích
xxxxxxxx
xxxxx, úprava je xxxxxx xxxxxxx - 2 % x pachů.
xxx, xxx xxxxxxxx xx balení nad 1500 xxxxxxx - 1 % Xxxxxx xxxxxxxxxxxxx.
xxxxxxxxxx byla - xxxxxxx plněné xxxxxxx (xxxxxxxxxx) Xxx. xxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx ke balení xx 250 g xxxxxxx - 10 % xxxxxxx 0,1%.
kuchyňské xxxxxx xxxxxx nad 250 g xx 500 x Přebalování xx xxxxxxxx za
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx,
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 % xxxxxxx xxxxxxx x průběhu
- x ostatních xxxxxxx xxxxxxx 6 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
xxxxx
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x než - 5 °C.
nejvýše - 4%
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxx celé, xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - výrobky xxxxxx xxxxx Xxxxxxx odpovídají
x xxxxxxx z xxxxxxx xxxxxx plody, obalech xxxxx být balení xx 250 g xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxx xxxxx
xxxxx,
xxxxx, protlaky ve xxxxx xxxx, koncent- nižší než 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 g - xx 500 x xxx cizích xxxxxxx x
příměsí
xxxx, xxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxxx původu, xxx
směsích, xxx xxxxxx, x xxxxxxxx xx xx xxxxxx nad 500 x xx 1500 g cizích příchutí x pachů.
přísadami, xxxxxxxxxx, xxxxxxxx teploty xxxxxxx - 2 % Xxxxxx xxxxxxxxxxxxx.
nepředvařené - 18 °X xx xxxxx xxxxxx nad 1500 xxxxxxx - 1 % Xxx. xxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxx plněné xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx 0,1 %.
xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 10 % Přebalování xx xxxxxxxx xx
balení xxx 250 x xx 500 x xxxxxxxxxxxxxx podmínek,
(x xxxxxxxxx jednotlivých kusů xxxxx xxxxxxx výrobku x xxxxxxx
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 % xxxxxxxxxx xxxxx být
xxxxx
- u xxxxxxxxx xxxxxxx nejvýše 6 % xxx - 5 °X.
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 g Xxx xxxxxx protlakových
nejvýše - 4 % xxxxx xx povolen xxxxxx
xxxxxx nad 1500 x xxxxxxx - 2 % xxxxx xx + 10 °C.
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxx xx součástí xxxxxx
xxxxxx, polévky xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x nejvýše - 5 % xxxxxxxx potravina,
xxxxx
x polotovary upravují xxx, xxx xxxxxxx xxxxx xxx 0,5 cm.h-1 balení xxx 250 x - do 500 x xxx její xxxxxxx x xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx - 5
°C.
xxxxxxx xxxx tepelné balení xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 2 %
xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (mechanicky)
xxxxxx do 250 x nejvýše - 10 %
xxxxxx xxx 250 x xx 500 g
(x xxxxxxxxx jednotlivých xxxx vyšší
xxx 3 x) nejvýše - 10 %
- u ostatních xxxxxxx xxxxxxx 6 %
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxxx - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx balené xxxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx
výrobky xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x nejvýše - 5 % xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
x brambor xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - do 500 x Xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx
xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
xxxxxx nad 500 x do 1500 x vyšší xxx - 5 °X.
xxxxxxx - 2 %
balení nad 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx xxxxxx strojně (xxxxxxxxxx)
xxxxxx xx 250 x nejvýše - 10 %
xxxxxx nad 250 x xx 500 x
(s xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx
xxx 3 g) xxxxxxx - 10 %
- x xxxxxxxxx výrobků xxxxxxx 6 %
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 g
xxxxxxx - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxxx x - xxxxxxx xxxxxx, dělené, xxxxxx xxxxx Xxxxxxxx mořské ryby
x ostatní xxxxx xxxxxxxxxxx, částečně balení xx 250 x xxxxxxx - 6 % xxxx xxxxxxxxx: xxxx
xxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxx, kuchané, xxxxxx xx 250 g xx 500 x 10 % xxxxxxxxxxx plochy
xxxxxxxxx vykostěné nejvýše - 5 % povrchu xxxxx, nebo méně
xxxx filé, mořští x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx ryb xxx 10 % xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxx xxx 200 g xxxxxxx - 7 % xxxxxxxxx ryb v
xxxxxxxxx
balení xxx 500 x xx 1500 g vzorku. Xxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxx - 3 % se xxxxxxxxx bílými nebo
xxxxxx xxx 1500 x nejvýše - 1 % xxxxxxx xxxxxxxx xx
- výrobky xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx, xxxxx prolínají xx
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxx xxx 250 g do 500 g xxxx x nelze je
xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxx xxxxxxxxx bez
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x poškození xxxxxxx xxxxx
nejvýše - 4 % xxxx xxx.
xxxxxx xxx 1500 x nejvýše - 2 % Xxxx x xxxx xxxx být
xxxxxxxxxxxxxxxx pro xxxx
xxxx ryb a xxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx xxxxxxx.
Konzistence xxxx
xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxx
xxxxxxxxx, xxxxx xxx
mazlavá x xxxxxxxxx. X
xxxxxx xxx nesmí
xxxxxxxx
x xxxxxxxxxx xxxx xx
xxxxx.
Xxxxxx xxx musí xxx
xxxxxxxxxxx, xxxxx xxx
xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx x
xxxxxxxxxxx xxxxxxx.
Xxxxxx a xxxx:
xxxxxxxxx 5 % xxxxxxxxx
xxxx xxx xxxxxxxxx v
xxxxxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxxx. Xxxxxxxxx xx
xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx
10 xx a xxxxxxx xx 1
xx x x délce xx 5 mm
x průměru xx 2 xx.
Lze xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx
x šířce do 2 xx xxxxx
xxx xxxx hlavice xxxxxx
oddělit xx xxxxxxxxx
(xxxxx masa xxx x
xxxxxxx xxxxxxxxx x
xxxxxxxxxxx xxxxxxx min.
80 %).
Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx
kontrolovaných xxxxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxxxx obsah xxxx xx
polotovary xxxxxxxx: xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 6 % spotřebitelském xxxxxx:
x xxx x xxxxxxx - x xxxxxxxxxxx ryb nižší xxx 1,0 cm.h-1 balení xxx 250 x - xx 500 x - xxxxxxxxx filé xxxxx z
xxxxxxxxx xxxx menších xxx xxxxxxx - 5 % xxxxx x xxxx prsty 65 %
obalované - ze svalových xxxxxx xxx xxxxxx nad 500 x do 1500 x - xxxxxxxx xxxxxx 50 %
- x xxxxxx xxx xxxxxxx - 3 % - xxxxxxxxx xxxxxx x
xxxxxxxxxx xx xx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 % měkkýši xxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxx x xxx s xxxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxx plněné xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxx 50 %
masa xxxxxxxxx xxxxxxx x přísad x xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % xxxx krevety xx 25 mm x
xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxx 250 x xx 500 x xxxxxxxxx xxxxxxx xx 40
xxxxxxx xxxx po xxxxxxxx xxxxxxx - 6 % xx 40 %.
xxxxx přestoupit + 10 °X xxxxxx xxx 500 x xx 1500 g Výrobky z xxxxxxx xxxx x
xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 4 % xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxx
x xxxxxxxxxxxx xxx, xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % xx xxxxx a xxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx, xxxxxxx) 50
%.
zbavený xx xxxx Xxxxxx je xxxxxxxxx x
xxxxxxxxxxx xxxxx k xxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxxxxx
xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x masa xxxxx x
proteinu jiných korýšů x přídavkem
xxxxxxxxxxxx xxxxx x
xxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxx xxxxx xxx nižší xxx Xx rozmrazení ihned
xxxxxxx balené 1,0 xx.x-1 xxxxxxxxxxx.
xxxx xxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx 1,0 cm.h-1
xxxx x xxxxx xx + 7 °C
xxxxxxxxxxxxxx
balené
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx při výrobě xxxxxx xx xxxxx xxx xxxxx Xxxx xxx xxxxxxxxx xx 2
xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxx xxx 1,0 xx.x-1 4 xxx. po xxxxxxxxx.
xxxxxxx xxxxxxxx maso
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx zpracování nesmí být xxxxx xxx **)
xxxxxxx xxxx, xxxxxxxxxx musí xxx xxxxx 1,0 cm.h-1
xxxxxxx xxxx x xxx + 12 °X xxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx na
xxxxxxx + 4 °X
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené po xxxxxxxxxxx se xxxxxxx xxxxx xxx xxxxx než Zmrazené xxxxxxx xxxxxx
xxxxxxx xx xxxxxxx xx + 4 °X 1,0 xx.x-1 xx rozmrazení je
xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxxx opět
xxxxxxxx,
xxxx zpracováním do
xxxxxxx lze rozmrazit xx
-2 xx - 5 °C, xxx xx nutno
xxxxxxxxx xx 1 xxx. xx
rozmrazení.
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx nepečené - xxxxxxx balené xxxxx
xxxxxxxx xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 5 %
xxxxxxxxx balení xxx 250 x do 500 g
výrobky nejvýše - 3 %
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x
nejvýše - 2 %
xxxxxx xxx 1500 g xxxxxxx - 1 %
pečené - výrobky xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx)
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 x xx 500 x xxxxxxx - 6 %
balení xxx 500 x xx 1500 g xxxxxxx - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x nejvýše - 2 %
____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxx:
*) rychlost xxxxxxxxxx, xxx kterých xxxx ještě zachovány xxxxxxxxx vlastnosti xxxxxxxxxx xxxxxxx.
**) Vyhláška x. 326/2001 Sb., xxxxxx xx provádí §18 xxxx. x), x), x), x), x) x x) xxxxxx č. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích x x změně x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, ve xxxxx xxxxxxxxxx předpisů, xxx maso, xxxxx xxxxxxx, ryby, xxxxxxx xxxxx živočichy x xxxxxxx x xxxx, xxxxx x výrobky x xxxx
Xxxxxxx 2
xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx u xxxxxxxxxxxx xxxxxx | ||
xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx | složky xxxxxxxxx (v %) | xxxxxxxxx xxxxxxxx (x %) |
od 3,0 co 5,0 | xx – 15,0 xx – 15,0 xxxxxx | |
xx 5,1 xx 10,0 | xx – 10,0 xx – 10,0 xxxxxx | |
od 10,1 xx 15,0 | xx – 4,0 xx – 4,0 xxxxxx | |
xxx 15,1 | od – 2,0 xx – 2,0 včetně". |
Čl. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxx teploty xxxxxxx xxxxx §4 xxxx. 1 x xxxxx xxxxxxxxxxxxx podle xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx5) xxxxxxxxxx xx 31. xxxxxxxx 2002.
Xx. XXX
Xxxxxxxx
Xxxx vyhláška xxxxxx účinnosti 30. xxxx po xxx xxxxxxxxx.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx x. x.
Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx č. 160/2002 Xx. nabyl xxxxxxxxx xxxx 19.5.2002.
Právní xxxxxxx x. 160/2002 Xx. xxx zrušen právním xxxxxxxxx č. 366/2005 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.1.2006.
Znění jednotlivých xxxxxxxx norem jiných xxxxxxxx předpisů x xxxxxxxx není xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.