Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2005.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 19.05.2002 do 31.12.2005.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 326/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro zmrazené potraviny, ve znění vyhlášky č. 44/2000 Sb.

160/2002 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
160
XXXXXXXX
Xxxxxxxxxxxx zemědělství
xx xxx 2. dubna 2002,
xxxxxx se xxxx xxxxxxxx Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx č. 326/1997 Xx., kterou xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x) x k) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x změně a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx, xx znění xxxxxxxx č. 44/2000 Xx.
Ministerstvo xxxxxxxxxxx stanoví podle §18 xxxx. x), x), x) x x) zákona č. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x tabákových xxxxxxxxx x x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx souvisejících zákonů, xx xxxxx xxxxxx x. 306/2000 Xx., (xxxx xxx "zákon") xxx zmrazené xxxxxxxxx:
Xx. X
Xxxxxxxx č. 326/1997 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x) a x) xxxxxx č. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x o xxxxx x xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx zákonů, xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx, xx xxxxx vyhlášky x. 44/2000 Sb., xx xxxx xxxxx:
1. X §1 xxxxxxxx 2 zní:
"(2) Xx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxx.".
2. X §2 odst. 1 xxxx. b) xx xxxxx "xxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "datum".
3. X §3 xxxxxxxx 3 xxxxxx xxxxxxxx pod čarou x. 3) xxx:
"(3) Xxxxxxx vzduchu x mrazírenských xxxxxxxx x výjimkou xxxxxx xxxxxxx xxx 10 x3 xxxx xxx xxxxxx vhodnými xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx.3) X xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx mrazícího xxxxxxxx xxxxxx xxx 10 x3 xxxxx, xxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx měří teplotu x nejteplejším xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx. Záznamy x xxxxxxxxxxxxxx teplotami xxxx xxx xxxxxxxx xxxxx pořízení záznamu x uchovány xx xxxx xxxxxxx 1 xxxx; v případě, xx minimální xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx xxx 1 xxx, záznamy xx xxxxxxxxxx až do xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx.
3) XXX XX 12830.".
4. V §3 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 6, xxxxx xxxxxx poznámky xxx xxxxx č. 4) xxx:
"(6) Xxxxx xxxxxx xxx měření xxxxxxx xxxxxxxx potraviny x xxxxxxx měření xxxxxxx se provádí x souladu x xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx.4)
4) XXX 560290 část 2 xx. 6.2.4. - 6.2.4.4 x část 7.".
5. V §4 xxxxxxxx 1 xxxxxx xxxxxxxx pod xxxxx x. 5) xxx:
"(1) Xxxxxxxx xxxxxxxxx xx přepravují xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, které xxxxxxxx zachování xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx minus 18 oC nebo xxxxx. Xxx přepravě xx xxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx 15 oC. Xxxxxxxx xxxxxxxxxx musí být xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.5) Xxxxxxx x registrovanými xxxxxxxxx xxxx xxx označeny xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxx nejméně 1 xxxx; x případě, xx minimální xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx xxx 1 xxx, xxxxxxx xx xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx.
5) Zákon x. 505/1990 Xx., x xxxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxx x. 119/2000 Xx.".
6. X §4 xx xx xxxxxxxx 1 xxxxxx xxxx odstavec 2, xxxxx zní:
"(2) Dopravní xxxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx vzduchu xxxxx xxxxxxxx 1 v xxxxxxx, že xxx x xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx do maloobchodu, xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx 200 xx; x xxxxx xxxxxxx xxxx být xxxxxxxx prostředek xxxxxxx xxxxxx teploměrem xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxx.".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 2 xx 4 xx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx 3 xx 5.
7. X §4 xxxxxxxx 3 zní:
"(3) Xxxxxxxx xxxxxxxxx xx uchovávají x xxxxxxxxx xxxxxx a x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx udržet xxxxxx xxxxxxx xxxxx 18 xX xxxx nižší x xxxxxxxxxx nejméně xxxxxx teploměrem xxxxxxxxx xx viditelném xxxxx. X otevřeném mrazícím xxxxxxx xx xxxxxxx xxxx x místě xxxx xxxxxxx xx xxxxxx vyznačeného maximálního xxxxxx.".
8. Xxxxxxx xxx:
"Příloha k xxxxxxxx č. 326/1997 Xx.
Technologické xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xx xxxxxx, výrobu x xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx
Xxxxxxx 1
____________________________________________________________________________________________
xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx odchylky xxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx*) xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx xxxxxxxxxx
xxxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx do 250 g nejvýše - 5 % zpracovanému xxxxx
xxxxxxx ze xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx nad 250 x - 500 x xxxxxxxx, bez xxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx nejvýše - 3 % x xxxxxxx xxxxxxxxxxx
barvy, xxxxx x xxxxxx- xxxxxx nad 500 x xx 1500 x xxxxxx, xxx xxxxxx
xxxxxxxx
xxxxx, xxxxxx xx xxxxxx nejvýše - 2 % x xxxxx.
xxx, xxx xxxxxxxx xx balení xxx 1500 xxxxxxx - 1 % Xxxxxx nedehydrovaný.
xxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxx plněné xxxxxxx (xxxxxxxxxx) Xxx. xxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx ke balení xx 250 g xxxxxxx - 10 % xxxxxxx 0,1%.
kuchyňské xxxxxx xxxxxx nad 250 g do 500 x Přebalování xx povoleno za
(x xxxxxxxxx jednotlivých xxxx xxxxx kontrolovaných xxxxxxxx,
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 % xxxxxxx výrobku x xxxxxxx
- x xxxxxxxxx výrobků xxxxxxx 6 % xxxxxxxxxx xxxxx být
vyšší
xxxxxx nad 500 x do 1500 x xxx - 5 °X.
xxxxxxx - 4%
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxx celé, xxxxxx xxxx xx spotřebitelských - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx odpovídají
x xxxxxxx z xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx xxxxx být balení xx 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxx xxxxx
ovoce,
xxxxx, xxxxxxxx xx xxxxx xxxx, xxxxxxx- xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx nad 250 x - xx 500 g xxx xxxxxx příměsí x
příměsí
rátů, xxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxx být nejvýše - 3 % xxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx
směsích, bez xxxxxx, x xxxxxxxx až xx xxxxxx xxx 500 g xx 1500 x xxxxxx xxxxxxxx x xxxxx.
xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx, dosažení xxxxxxx xxxxxxx - 2 % Xxxxxx xxxxxxxxxxxxx.
xxxxxxxxxxxx - 18 °X xx xxxxx balení xxx 1500 nejvýše - 1 % Xxx. xxxxx xxxxxxxxxxx
bodech xxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx 0,1 %.
xxxxxx do 250 x nejvýše - 10 % Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx
xxxxxx xxx 250 x xx 500 x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx,
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx
xxx 3 g) xxxxxxx - 10 % zpracování xxxxx xxx
xxxxx
- x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 % xxx - 5 °X.
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x Xxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx
xxxxxxx - 4 % směsí xx xxxxxxx xxxxxx
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % xxxxx xx + 10 °X.
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx jednotlivé xxxxxx těchto ve spotřebitelských - xxxxxxx balené ručně Pokud xx součástí xxxxxx
xxxxxx, xxxxxxx xxxxxxx xx obvykle obalech xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxx xxxxxxxxx,
xxxxx
x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx, aby xxxxxxx xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x xxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxx
součásti xxxxxxxxxxx xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx - 5
°C.
xxxxxxx dobu xxxxxxx xxxxxx xxx 500 x xx 1500 g
xxxxxx u xxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 2 %
xxxxxx nad 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx xxxxxx strojně (xxxxxxxxxx)
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 %
balení xxx 250 g xx 500 x
(x hmotností xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx
xxx 3 x) nejvýše - 10 %
- x ostatních xxxxxxx nejvýše 6 %
xxxxxx xxx 500 g do 1500 x
xxxxxxx - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x nejvýše - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx
výrobky xxxxxxx xxxxx být balení xx 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
x xxxxxxx xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x Teplota xxxxxxx v xxxxxxx
xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x xxxxx než - 5 °X.
xxxxxxx - 2 %
balení xxx 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx)
balení xx 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx nad 250 x xx 500 x
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kusů xxxxx
xxx 3 g) xxxxxxx - 10 %
- x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 %
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxxx - 4 %
balení nad 1500 x xxxxxxx - 2 %
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxx xxxx xxxx s xxxxxx x - xxxxxxx xxxxxx, dělené, xxxxxx xxxxx Xxxxxxxx mořské ryby
x xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, částečně balení xx 250 x nejvýše - 6 % xxxx xxxxxxxxx: xxxx
xxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx, xxxxxx xx 250 x xx 500 g 10 % dehydratace plochy
xxxxxxxxx xxxxxxxxx nejvýše - 5 % xxxxxxx xxxxx, nebo xxxx
xxxx xxxx, xxxxxx x hmotností jednotlivých xxxx xxx xxx 10 % xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxx xxx 200 x xxxxxxx - 7 % xxxxxxxxx xxx x
xxxxxxxxx
xxxxxx xxx 500 g xx 1500 x vzorku. Xxxx xxxxxxxxxxx
nejvýše - 3 % xx xxxxxxxxx bílými xxxx
xxxxxx xxx 1500 x nejvýše - 1 % xxxxxxx skvrnami xx
- xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (mechanicky) xxxxxxx, které prolínají xx
balení do 250 x nejvýše - 10 % xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxx xxx 250 x xx 500 g xxxx x xxxxx xx
xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxx odstranit bez
xxxxxx nad 500 x xx 1500 x poškození xxxxxxx xxxxx
nejvýše - 4 % xxxx xxx.
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % Chuť x xxxx xxxx být
xxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxx
xxxx xxx x xxxxx
vykazovat
xxxxxxxxx xxxxxxx.
Xxxxxxxxxxx xxxx
xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxx
svaloviny, xxxxx xxx
xxxxxxx a xxxxxxxxx. X
celých xxx xxxxx
docházet
x xxxxxxxxxx xxxx xx
kosti.
Xxxxxx xxx musí být
xxxxxxxxxxx, xxxxx xxx
xxxxxxxxxx x souvislosti x
rozkladnými xxxxxxx.
Xxxxxx x filé:
xxxxxxxxx 5 % xxxxxxxxx
může xxx xxxxxxxxx x
důsledku xxxxxxxxxxx
xxxxxxxx. Xxxxxxxxx xx
xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx
10 xx a xxxxxxx xx 1
xx x x xxxxx xx 5 mm
x xxxxxxx xx 2 xx.
Xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx
x xxxxx xx 2 xx xxxxx
xxx xxxx xxxxxxx xxxxxx
oddělit xx xxxxxxxxx
(obsah masa xxx x
xxxxxxx xxxxxxxxx x
xxxxxxxxxxx xxxxxxx min.
80 %).
Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx
kontrolovaných xxxxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxxxxxxx se vyrábějí ve xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xx
xxxxxxxxxx xxxxxxxx: xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 6 % spotřebitelském xxxxxx:
x xxx x xxxxxxx - x xxxxxxxxxxx xxx xxxxx xxx 1,0 cm.h-1 balení xxx 250 x - do 500 x - xxxxxxxxx filé xxxxx x
xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx ryb nejvýše - 5 % xxxxx x rybí xxxxx 65 %
obalované - xx svalových xxxxxx xxx xxxxxx xxx 500 x xx 1500 g - přírodní xxxxxx 50 %
- z filetů xxx xxxxxxx - 3 % - xxxxxxxxx xxxxxx x
polotovary ze xx separátu xxxxxxxxx xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 % xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxx x xxx x xxxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxx plněné xxxxxxx (mechanicky) tvarů 50 %
masa obalované surovin x xxxxxx x xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 10 % xxxx xxxxxxx xx 25 mm x
xxxxxxx panádách balení xxx 250 x xx 500 g sepiových xxxxxxx xx 40
xxxxxxx xxxx xx separaci xxxxxxx - 6 % xx 40 %.
xxxxx přestoupit + 10 °X xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x Xxxxxxx x xxxxxxx xxxx x
xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 4 % přísadami, xxxxxxx odlišné
x xxxxxxxxxxxx xxx, xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % xx prstů x xxxxxxx
opakovaným propíráním (xxxxxxxxxx, xxxxxxx) 50
%.
zbavený xx xxxx Xxxxxx je xxxxxxxxx x
xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxxxxx
xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x masa xxxxx x
xxxxxxxx xxxxxx korýšů x xxxxxxxxx
aromatických xxxxx a
xxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxx xxxxx xxx xxxxx xxx Xx xxxxxxxxxx xxxxx
xxxxxxx balené 1,0 xx.x-1 xxxxxxxxxxx.
xxxx xxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxx xxxxxxxxxx 1,0 xx.x-1
xxxx x xxxxx xx + 7 °X
xxxxxxxxxxxxxx
xxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx ke nesmí xxx xxxxx Xxxx xxx xxxxxxxxx xx 2
masné xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxx xxx 1,0 xx.x-1 4 xxx. xx xxxxxxxxx.
xxxxxxx zmrazené maso
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx teplota xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxx xxx **)
drůbeží xxxx, xxxxxxxxxx musí xxx xxxxx 1,0 xx.x-1
xxxxxxx maso x xxx + 12 °X před
polotovary zmrazováním xxxxxxxx xx
xxxxxxx + 4 °X
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené xx xxxxxxxxxxx se výrobky nesmí xxx xxxxx xxx Xxxxxxxx xxxxxxx obsahy
výrobky xx xxxxxxx xx + 4 °X 1,0 xx.x-1 xx rozmrazení xx
xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx
xxxxxxxx,
xxxx xxxxxxxxxxx xx
xxxxxxx lze xxxxxxxxx xx
-2 až - 5 °X, xxx xx nutno
xxxxxxxxx xx 1 xxx. od
rozmrazení.
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx nepečené - xxxxxxx xxxxxx xxxxx
xxxxxxxx xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 5 %
xxxxxxxxx xxxxxx xxx 250 g do 500 x
xxxxxxx xxxxxxx - 3 %
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x
nejvýše - 2 %
balení xxx 1500 x xxxxxxx - 1 %
pečené - výrobky xxxxxx strojně (xxxxxxxxxx)
xxxxxx do 250 x nejvýše - 10 %
xxxxxx xxx 250 x xx 500 x xxxxxxx - 6 %
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 g xxxxxxx - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x nejvýše - 2 %
____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxx:
*) rychlost xxxxxxxxxx, xxx kterých xxxx xxxxx zachovány xxxxxxxxx vlastnosti xxxxxxxxxx xxxxxxx.
**) Vyhláška x. 326/2001 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx §18 písm. a), x), x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx xxxxxxxxxx předpisů, xxx xxxx, masné xxxxxxx, ryby, xxxxxxx xxxxx živočichy a xxxxxxx z xxxx, xxxxx a xxxxxxx x xxxx
Tabulka 2


xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílů x xxxxxxxxxxxx xxxxxx

zmrazené xxxxxxxxxx xxxxx

xxxxxx xxxxxxxxx (x %)

xxxxxxxxx odchylka (v %)


xx 3,0 xx 5,0

xx – 15,0 xx – 15,0 xxxxxx


xx 5,1 xx 10,0

xx – 10,0 xx – 10,0 xxxxxx


od 10,1 xx 15,0

xx – 4,0 xx – 4,0 xxxxxx


xxx 15,1

od – 2,0 do – 2,0 xxxxxx".
Xx. II
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxx přepravovat x xxxxxxxxxx prostředcích xxxxxxxxxx přístrojem pro xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx §4 xxxx. 1 a xxxxx xxxxxxxxxxxxx podle zvláštního xxxxxxxx xxxxxxxx5) xxxxxxxxxx xx 31. xxxxxxxx 2002.
Xx. XXX
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx 30. xxxx xx dni xxxxxxxxx.
Ministr:
Xxx. Xxxxx v. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 160/2002 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 19.5.2002.
Xxxxxx xxxxxxx x. 160/2002 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 366/2005 Sb. x xxxxxxxxx od 1.1.2006.
Znění xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx norem jiných xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx jich xxxxxx derogační xxxxx xxxxx uvedeného xxxxxxxx xxxxxxxx.