Právní předpis byl sestaven k datu 01.09.2000.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.09.2000 do 30.06.2003.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 328/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mléko a mléčné výrobky, zmrzliny a mražené krémy a jedlé tuky a oleje
90/2000 Sb.
Přechodná ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
90
XXXXXXXX
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
xx xxx 30. xxxxxx 2000,
xxxxxx xx xxxx vyhláška Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x. 328/1997 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx §18 písm.a), x), h), i), x) x k) xxxxxx č. 110/1997 Xx., o xxxxxxxxxxx x tabákových výrobcích x x změně x doplnění některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxx x mléčné xxxxxxx, zmrzliny a xxxxxxx krémy a xxxxx xxxx x xxxxx
Ministerstvo xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 xxxx. x), x), x), x), x) a x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x o xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, (dále xxx "xxxxx") xxx xxxxx a mléčné xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxx xxxxx a xxxxx xxxx x xxxxx:
Xx. X
Xxxxxxxx č. 328/1997 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. a), x), x), x), x) x x) zákona x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích x x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, xxx xxxxx x xxxxxx výrobky, xxxxxxxx a xxxxxxx xxxxx a xxxxx xxxx a xxxxx, xx xxxx xxxxx:
1. X §3 xxxx.6 písm.a) se xxxxx "x příloze x. 2 tabulkách 1, 2, 5 x 6" xxxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxx x. 2 tabulkách 3 a 4".
2. X §3 xxxx.6 se xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx písmeno x), xxxxx xxx:
"x) xxxx xxxxxxx, xxxxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.".
3. X §3 xxxx.8 xx xx konci xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx xx písmeno x), xxxxx zní:
"x) xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx surovinou xx pouze sladká xxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx.".
4. X §3 xxxx.9 xxxx xxxxx xx xx slovy "xxxxx xxxxxxxxxxxxx" xxxxxxx xxxxx "na xxxxxxxxxxxxxx xxxx".
5. V §3 odst.11 xx xx xxxxx tečka xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) xxxx jednosložkový xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx xx pouze xxxxx, xxxxxx kultury, xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxx.".
6. V §3 xxxx.12 xx xx xxxxx "xxxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "nebo xxxxxxx".
7. V §3 xxxx.13 xxxx.x) xx xx slovo "xxxxx" xxxxxxxx slova ", xxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxx".
8. V §3 xxxx.13 xx xx xxxxx tečka xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx písmeno x), xxxxx xxx:
"x) xxxx tavený xxxxxx xxxxxxx, pokud xxxxxx xxx xxxxxxxx xxxx xxx 5 % xxxxxxx.".
9. X §3 xxxx.14 se xx xxxxx "skupiny" xxxxxxxx slova ", xxxxx splňuje xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 15 xxxx 16".
10. X §3 xxxx.16 xxxxxxx a) xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx č. 1a) xxx:
"x) tekuté xxxxx x tekutá xxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxx ošetřeny xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxx,1x)
1x) Vyhláška x. 287/1999 Xx., x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx živočišné produkty.".
11. V §3 xxxxxxxx 18 xxx:
"(18) Xxxxx "mléčný xxxxx" xxx xxxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxx obsahujících xxxx xxx 50 % xxxxxxxxxxxx xxxxx nebo xxxxxxxxx.".
12. X §3 se xx xxxxxxxx 19 xxxxxx xxxx xxxxxxxx 20, xxxxx zní:
"(20) Xxxxxx "sýrový" xxx xxxxxxx xxxxxxx, x xxxx xxx xxxxx xxxxxxx 51 % xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx.".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 20 x 21 se xxxxxxxx jako odstavce 21 x 22.
13. X §3 xx doplňuje odstavec 23, xxxxx xxx:
"(23) Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x sušiny x xxxx v xxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxx 4% od xxxxxx xxxxxxxxx xx obalu, x zrajících sýrů xx připouští tolerance x xxxxxx xxxxx 1%.".
14. X §4 xx xx xxxxx xxxxxxxx xxxx "Xxxxxxxxx a chemické xxxxxxxxx se xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx, xx. xxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx.".
15. V §6 písm.c) xx xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxxx" nahrazuje xxxxxx "xxxxxxxxxxxxxxxx".
16. X §8 xxxx.2 xx slova "x xxxxxxxxx krémů" xxxxxxx.
17. V §10 xxxx.1 xx xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "xxxxxxxxxxxxxxx" x xx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx xxxx: "Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx se xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx teploty xxxxxxxxxx xxxxxxxx minus 18 oC xxxx xxxxx x jsou xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx teploty vzduchu. Xxx xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx xxxxx 15 xX. Záznamy x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx být xxxxxx a xxxxxxxx xx xxxx jednoho xxxx.".
18. X §10 xxxx.2 xx xxxxx "hlubokozmražené" xxxxxxxxx xxxxxx "xxxxxxxxxxxxxxx" x xx xxxxx xx xxxxx xxxxxxxxx čárkou x doplňují xx xxxxx "v xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxx udržet xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx umístěným xx xxxxxxxxxx místě.".
19. X §10 xx xxxxxxxx 3 x 4 zrušují.
Dosavadní xxxxxxxx 5 xx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx 3.
20. X §11 xxxx.x) xx xxxxxxx "15" xxxxxxxxx xxxxxxx "10".
21. X §13 xxxx.3 xx xx konci xxxxx xxxxxxxxx čárkou x xxxxxxxx se xxxxx "xxxxx xxxxxxx xxxxxxx uvedené x xxxxxxx č. 8 xxxxxxxxx 1, 5 x 6.".
22. X §13 odst.6 xx xx xxxxx "xxxxxx" vkládají xxxxx "x % xxxxxxxxxxxx xxxx x x xx 100 x xxxx".
23. X §13 odstavec 7 xxx:
"(7) Xxxxxxxx "xxxxxxxxx" xxx xxxxxx x margarínů, xxxxx xxxx vyrobeny xxxxxxxx x tuků x xxxxx xxxxxxxxxxx původu x tolerancí xxxxxxxxx 2% hmotnostních xxx xxxxx xxxx živočišného xxxxxx x celkového xxxxxx tuku.".
24. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 5 xxx:
"Tabulka 5 - Xxxxxxxxx mléčný xxxxxxx
Xxxxxxxxx | Xxxxxxx*) | |||||
Xxxx výrobku | Xxxxxx xxx | Xxxxxx xxxxxx | Xxxxxx xxxxxx tukuprostá | Xxxxxx xxx | Mléčná sušina | Xxxxxx sušina xxxxxxxxxx |
% xxxxx. | % hmotn. | % hmotn. | % xxxxx. | % xxxxx. | % xxxxx. | |
Xxxxxxxxx xxxxxxx | xxxxxxx 15,0 | xxxxxxx 11,5 | xxxxxxx 16,0 | xxxxxxx 14,0 | ||
Zahuštěné xxxxx | nejméně 7,5 | xxxxxxx 25,0 | xxxxxxx 8,0 | xxxxxxx 28,0 | ||
Xxxxxxxxx mléko xxxxxxxx odtučněné x xxxx: polotučné | xxxx xxx 1,0 4,0 - 4,5 | nejméně 20,0 | xxxxxxx 17,5 | xxxx xxx 1,0 4,0 - 4,5 | xxxxxxx 24,0 | xxxxxxx 20,0 |
Zahuštěné xxxxx odtučněné | xxxxxxx 1,0 | xxxxxxx 1,0 | ||||
Xxxxxxxx:*) Xxxxxxxx xxxxxxxxx u xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mléka xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx 60,5 xx 64,5.
% xxxxxxxxx . 100 | ||
xxxxxxx xxxxx = | ______________________ | ". |
% sacharózy + % xxxx |
25. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 6 sloupci "Xxxxx xxxxxxxx xxxx x % xxxxx. " řádku "Sušená xxxxxxx" xx xxxxxxx "50,0" nahrazuje xxxxxxx "42,0".
26. V xxxxxxx č. 2 xxxxxxx 7 xx xxxxxx xxxxxxx "Xxxxx xxxx x %".
27. V xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 7 ve sloupci "Xxxxx xxxx x %" xxxxx "xxxxxxx xxxxx, xxxxx x xxxxxx máslo" xx xxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx 16,0".
28. V xxxxxxx x. 2 xxxx x tabulce 9 xxx:
"Xxx | % XXXXX*) |
Extra xxxxx Xxxxx Xxxxxxxxx Xxxxx | xxxx než 51,0 49,0 - 56,0 54,0 - 69,0 xxxxxxx 67,0". |
29. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 10 se x xxxxxxxx xxxxx "% x. x. x." xxxxxxxxx slovy "% tuku v xxxxxx".
30. V xxxxxxx x. 2 xx xxxxxxxx tabulky 15 a 16, xxxxx znějí:
"Tabulka 15 - Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx
Kasein xxxxxx | Xxxxxx xxxxxx | |
Xxxxx xxxxxxxx | nejvýše 10,0 % | xxxxxxx 10,0 % |
Obsah bílkoviny x sušině | xxxxxxx 84,0 % | xxxxxxx 90,0 % |
Obsah xxxxxxx x xxxxxxxxx | nejméně 90,0 % | nejméně 95,0 % |
Xxxxx mléčného xxxx, xxxxxxxxxx xx suchý xxxxxxx | xxxxxxx 2,0 % | xxxxxxx 2,0 % |
Obsah xxxxxxx xxxxxxx | xxxxxxx 1,0 % | xxxxxxx 1,0 % |
Titrační xxxxxxxx, xxxxxxxxx x xx X roztoku NaOH xx 1 g | - | xxxxxxx 0,27 |
Xxxxx popela (xxxxxx X2X5) | xxxxxxx 7,5 % | xxxxxxx 2,5 % |
Obsah xxxxxxxxx (xxxxxxxxx xxxxxxx) | xxxxxxx 15,0 xx x 25 x | xxxxxxx 22,5 xx v 25 x |
Tabulka 16 - Xxxxxxxxx
Xxxxxxxxx | |
Xxxxx vlhkosti | xxxxxxx 8,0 % |
Obsah bílkoviny x xxxxxx | xxxxxxx 88,0 % |
Xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx | xxxxxxx 95,0 % |
Xxxxx xxxxxxxx tuku, přepočtený xx suchý extrakt | xxxxxxx 2,0 % |
Obsah xxxxxxx xxxxxxx | xxxxxxx 1,0 % |
Xxxxxxx xX | 6,0 - 8,0 |
Xxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxxx částice) | xxxxxxx 22,5 xx v 25 x ". |
31. V xxxxxxx x. 4 sloupci "Xxxx" xxxxx "Xxxxxxx xxxx" se řádek "xxxxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "xxxxxx nízkotučný".
32. X příloze x. 5 sloupci "Xxxxxx xxx" řádku "Xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxx" se xxxxx "xxxxxxx 2,5" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx 1,5".
33. X xxxxxxx x. 5 xx xx konci tabulky xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxx:
"Xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx | xxxxxxx 25,0 | xxxx xxx 1,5 | xxxxxxx 2,5 ". |
34. V xxxxxxx č. 5 xxxxxxx "Xxxxxxxx x xxxxxxx krém xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx" x "Xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxx x xxxxxxxx" se xxxxx "x mražený xxxx" xxxxxxx x xxxx xx slovo "xxxxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "xxxxxx".
35. V xxxxxxx x. 8 xxxxxxx 1 xxx:
"Xxxxxxx 1 - Xxxxxxxxx jedlé xxxx x xxxxx
Uvedené xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx x xxxxxx xxxxx | ||||||
Číslo xxxxxxxxx xx XXX/x | max. 0,6 | |||||
Xxxxx xxxxxxxxx xxx oleje xxxxxxxx xx studena x xxxxx xxxxxxxxxxx mg XXX/x | xxx. 4,0 | |||||
Xxxxx xxxxxxxxxx xxxx. xxx. xxxx. /xx | xxx. 10,0 | |||||
Xxxxx xxxxxxxxxx xxx oleje xxxxxxxx xx studena x takto xxxxxxxxxxx mekv. xxx. xxxx. /xx | max. 15,0 | |||||
Látky těkavé xxx 105 oC % | xxx. 0,2 | |||||
Hodnoty xxx jednotlivé xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx | ||||||
Xxxxxxx s xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx erukové | Xxxxxxx | Xxxxxxxxxxxx | Sójový | Xxxxxxxx | Xxxxxxx | |
Hustota xxx 15oC (xx/x3) | 913 - 918 | 921 - 925 | 922 - 926 | 924 - 928 | 925 - 938 | 914 - 919 |
Xxxxx xxxxxxxxxx (xx XXX/x xxxxx) | 182 - 193 | 190 - 209 | 188 - 194 | 189 - 195 | 248 - 265 | 188 - 196 |
Xxxxxx číslo (xxx Xxxxx) | 105 - 126 | 50 - 55 | 118 - 141 | 124 - 139 | 6,3 - 10,6 | 80 - 88 |
Xxxxx nezmýdelnitelných látek (x/xx) | xxx. 20 | xxx. 12 | xxx. 15 | max. 15 | xxx. 15 | xxx. 18 |
Xxxxxxxxxxxxxx (% z xxxxxxxxx xxxxxxx) | 5,0 - 13,0 | XX | XX - 0,2 | XX - 0,3 | ND - 0,3 | ND - 0,1 |
Xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx | ||||||
X 6:0 | XX | ND | ND | XX | XX - 0,6 | XX |
C 8:0 | XX | XX | XX | ND | 4,6 - 10,0 | XX |
X 10:0 | XX | XX | XX | XX | 5,5 - 8,0 | XX |
X 12:0 | XX | XX - 0,5 | XX - 0,1 | ND - 0,1 | 45,1 - 50,3 | XX |
X 14:0 | XX - 0,2 | 0,5 - 2,0 | XX - 0,2 | ND - 0,2 | 16,8 - 21,0 | XX - 1,0 |
C 16:0 | 2,5 - 7,0 | 39,3 - 47,5 | 5,0 - 7,6 | 8,0 - 13,5 | 7,5 - 10,2 | 7,5 - 20,0 |
X 16:1 | ND - 0,6 | XX - 0,6 | XX - 0,3 | XX - 0,2 | XX | 0,3 - 3,5 |
X 17:0 | XX - 0,3 | XX - 0,2 | ND - 0,2 | XX - 0,1 | XX | XX - 0,5 |
X 17:1 | XX - 0,3 | XX | XX - 0,1 | XX - 0,1 | XX | XX - 0,6 |
X 18:0 | 0,8 - 3,0 | 3,5 - 6,0 | 2,7 - 6,5 | 2,0 - 5,4 | 2,0 - 4,0 | 0,5 - 5,0 |
X 18:1 | 50,0 - 70,0 | 36,0 - 44,0 | 14,0 - 39,4 | 17,7 - 28,0 | 5,0 - 10,0 | 55,0 - 83,0 |
X 18:2 | 15,0 - 30,0 | 9,0 - 12,0 | 48,3 - 74,0 | 49,8 - 59,0 | 1,0 - 2,5 | 3,5 - 21,0 |
X 18:3 | 5,0 - 14,0 | XX - 0,5 | ND - 0,3 | 5,0 - 11,0 | XX - 0,2 | XX - 1,5 |
X 20:0 | 0,2 - 1,2 | ND - 1,0 | 0,1 - 0,5 | 0,1 - 0,6 | ND - 0,2 | XX - 0,8 |
X 20:1 | 0,1 - 4,3 | XX - 0,4 | XX - 0,3 | XX - 0,5 | XX - 0,2 | XX |
C 20:2 | ND - 0,1 | XX | XX | XX - 0,1 | XX | XX |
X 22:0 | XX - 0,6 | XX - 0,2 | 0,3 - 1,5 | ND - 0,7 | XX | XX - 0,3 |
X 22:1 | XX - 2,0 | XX | XX - 0,3 | XX - 0,3 | ND | ND |
X 22:2 | XX - 0,1 | XX | XX - 0,3 | XX | XX | ND |
X 24:0 | ND - 0,3 | XX | XX - 0,5 | XX - 0,5 | XX | ND - 1,0 |
X 24:1 | XX - 0,4 | XX | XX | XX | ND | XX |
XX = xxxxxxxxxxxxxxx (xxxxx xxx 0,05%)".
36. X xxxxxxx č. 8 xxxxxxx 3 xxx:
"Xxxxxxx 3 - Xxxxxxxx*)
Xxxxx xxxx % xxxxx. | Číslo xxxxxxxxx xx KOH /x tukové xxxx | Xxxxx peroxidové xxxx. xxx. xxxx. /xx | |
Margarín | 80,0 - 90,0 | xxx. 2,0 | max. 10,0 |
Xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxx xxxxxxxx | 60,0 - 62,0 | ||
Xxxxxxxx x nízkým xxxxxxx xxxx | 39,0 - 41,0 | ||
Xxx s bližším xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x % **) | &xx;39,0 &xx;41,0 - &xx;60,0 &xx;62,0 - <80,0 |
Xxxxxxxx:
*) Xxxxxxxx xxxx obsahovat maximálně 3% hmotnostní mléčného xxxx x celkového xxxxxx tuku.Může být "xxxxxxx" dusíkem nebo xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx.Xxxxxxxx xxxxx xxxx xx xxxxxxx xx xxxxx xxxxx x xxxx xxx 1% xx xxxxxxxxxxxxx procentického xxxxxx xxxx x obsah xxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx se nesmí xxxxx x více xxx 2% xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx. Průměrným obsahem xxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxx xxxxxxx odebraných vzorků.
**) Xxxx. tuk xxxxxxxxxxx, xxx na xxxxxx a xxxxxx xxxx.".
37. X xxxxxxx x. 8 xxxxxxx 4 xxx:
"Xxxxxxx 4 - Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx*)
Xxxxx xxxx % xxxxx. | Xxxxx xxxxxxxxx xx XXX /x tukové xxxx | Xxxxx xxxxxxxxxx mekv. xxx. xxxx. /xx | |
Xxxxxx xxxxxxxxxx tuk | 80,0 - 90,0 | xxx. 2,0 | xxx. 10,0 |
Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx se xxxxxxxx obsahem tuku | 60,0 - 62,0 | ||
Směsný xxxxxxxxxx tuk s xxxxxx obsahem xxxx | 39,0 - 41,0 | ||
Xxxxxx xxxxxxxxxx tuk x xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x %**) | <39,0 &xx;41,0 - <60,0 &xx;62,0 - &xx;80,0 |
Xxxxxxxx:
*) Xxxxxx xxxxxxxxxx tuk xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxx.Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxx xxxxxxxxx 10 - 80 % xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxx.Xxxxxxxx xxxxx tuku xx xxxxxxx xx xxxxx xxxxx x více xxx 1% xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x obsah xxxx v xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx nesmí xxxxx o více xxx 2% xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx. Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxx u pěti xxxxxxx odebraných xxxxxx.
**) Např. xxxxxx xxxxxxxxxx xxx pomazánkový, xxxxxx emulgovaný xxx xx vaření a xxxxxx apod.".
Xx. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
(1) Xxxxxxxxx vyrobené x xxxxxxx xx oběhu xxxxx xxxx účinnosti xxxx vyhlášky xx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisů.
(2) Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxx používat xx 1. xxxx 2001.
(3) Do 31. xxxxxxxx 2001 je xxxxx přepravovat xxxxxxx xxxxx x hlubokozmrazené xxxxxxxx x dopravních xxxxxxxxxxxx, xxxxx nejsou xxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx.
Xx. XXX
Xxxxxxxx
Tato vyhláška xxxxxx účinnosti xxxx 1. xxxx 2000.
Ministr:
Ing. Xxxxx x. r.
Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 90/2000 Sb. xxxxx xxxxxxxxx dnem 1.9.2000.
Xxxxxx xxxxxxx x. 90/2000 Xx. xxx xxxxxx právním xxxxxxxxx č. 77/2003 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.7.2003.
Znění xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx jiných xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxx aktualizováno, xxxxx se jich xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.