Právní předpis byl sestaven k datu 01.09.2000.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.09.2000 do 30.06.2003.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 328/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mléko a mléčné výrobky, zmrzliny a mražené krémy a jedlé tuky a oleje
90/2000 Sb.
Přechodná ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
90
VYHLÁŠKA
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
ze xxx 30. xxxxxx 2000,
xxxxxx xx xxxx vyhláška Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x. 328/1997 Xx., kterou xx xxxxxxx §18 xxxx.x), x), h), x), x) a k) xxxxxx x. 110/1997 Xx., o xxxxxxxxxxx x tabákových výrobcích x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, pro xxxxx a xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx x xxxxx xxxx x xxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx podle §18 písm. a), x), x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, (xxxx xxx "zákon") pro xxxxx x mléčné xxxxxxx, zmrzliny x xxxxxxx xxxxx x xxxxx tuky a xxxxx:
Xx. I
Xxxxxxxx č. 328/1997 Sb., xxxxxx xx provádí §18 xxxx. x), d), x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích a x změně x xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxx x mléčné xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx a jedlé xxxx x xxxxx, xx xxxx xxxxx:
1. X §3 xxxx.6 xxxx.x) xx xxxxx "x xxxxxxx x. 2 xxxxxxxxx 1, 2, 5 x 6" xxxxxxxxx xxxxx "v xxxxxxx x. 2 xxxxxxxxx 3 x 4".
2. X §3 xxxx.6 xx na xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"d) xxxx xxxxxxx, pokud xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx nebo náhradní xxxxxxxx.".
3. V §3 xxxx.8 se xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx čárkou a xxxxxxxx xx xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx xxxxxx xxxx zakysaná xxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx.".
4. V §3 xxxx.9 xxxx xxxxx xx xx xxxxx "xxxxx použitelnosti" zrušují xxxxx "xx spotřebitelský xxxx".
5. V §3 xxxx.11 xx xx xxxxx tečka xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx x), xxxxx zní:
"x) xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx, pokud xxxxxxxxxx xx xxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx, syřidlo x xxxxxxx xxxxxxxx.".
6. X §3 xxxx.12 se xx xxxxx "xxxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "xxxx xxxxxxx".
7. X §3 xxxx.13 xxxx.x) xx xx xxxxx "xxxxx" xxxxxxxx xxxxx ", xxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxx".
8. X §3 xxxx.13 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x doplňuje xx xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) xxxx xxxxxx sýrový xxxxxxx, xxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxx více xxx 5 % xxxxxxx.".
9. X §3 odst.14 se xx slovo "xxxxxxx" xxxxxxxx xxxxx ", xxxxx xxxxxxx požadavky xxxxxxx x xxxxxxx x. 2 tabulky 15 xxxx 16".
10. X §3 xxxx.16 xxxxxxx a) xxxxxx xxxxxxxx pod xxxxx x. 1a) xxx:
"x) xxxxxx xxxxx x xxxxxx xxxxxxx, které byly xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx pasterací nebo xxxxxxxxxxxxxx,1x)
1x) Xxxxxxxx x. 287/1999 Sb., x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx.".
11. X §3 xxxxxxxx 18 xxx:
"(18) Xxxxx "mléčný xxxxx" xxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxx 50 % xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxx.".
12. X §3 xx za xxxxxxxx 19 xxxxxx xxxx odstavec 20, xxxxx xxx:
"(20) Xxxxxx "sýrový" lze xxxxxxx výrobek, x xxxx xxx tvoří xxxxxxx 51 % xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx.".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 20 x 21 se xxxxxxxx jako xxxxxxxx 21 x 22.
13. X §3 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 23, xxxxx xxx:
"(23) Xxxxxxxxx technologické xxxxxxxxx x xxxxxx x xxxx x xxxxxx u sýrů x tvarohů xxxxx xxxxxxxxx až xxxx 4% xx hodnot xxxxxxxxx xx xxxxx, x zrajících xxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxx 1%.".
14. V §4 xx xx xxxxx doplňuje xxxx "Xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xx týkají xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx, xx. bez xxxxxxxxxxxx xxxxxx.".
15. V §6 xxxx.x) xx xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "xxxxxxxxxxxxxxxx".
16. X §8 xxxx.2 xx xxxxx "x xxxxxxxxx xxxxx" xxxxxxx.
17. X §10 xxxx.1 se slovo "xxxxxxxxxxxxxxx" xxxxxxxxx slovem "xxxxxxxxxxxxxxx" x na xxxxx se xxxxxxxx xxxxx xxxx: "Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx teploty xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx 18 xX xxxx xxxxx x xxxx xxxxxxxx zařízením xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx. Xxx xxxxxxxx se xxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx xxxxx 15 oC. Xxxxxxx x registrování teploty xxxxxxx xxxx xxx xxxxxx a uchovány xx xxxx xxxxxxx xxxx.".
18. X §10 xxxx.2 xx xxxxx "hlubokozmražené" xxxxxxxxx xxxxxx "xxxxxxxxxxxxxxx" x xx konci xx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx se xxxxx "v mrazicích xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxx udržet xxxxxx teplotu a xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx teploty xxxxxxx umístěným xx xxxxxxxxxx místě.".
19. X §10 xx xxxxxxxx 3 x 4 xxxxxxx.
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 5 xx xxxxxxxx jako xxxxxxxx 3.
20. X §11 písm.g) xx xxxxxxx "15" nahrazuje xxxxxxx "10".
21. X §13 xxxx.3 xx xx konci xxxxx nahrazuje čárkou x xxxxxxxx se xxxxx "xxxxx splňují xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx č. 8 xxxxxxxxx 1, 5 x 6.".
22. X §13 xxxx.6 xx za xxxxx "xxxxxx" xxxxxxxx slova "x % hmotnostních xxxx x g xx 100 x xxxx".
23. X §13 xxxxxxxx 7 xxx:
"(7) Xxxxxxxx "xxxxxxxxx" lze xxxxxx x margarínů, xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x tuků a xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x tolerancí xxxxxxxxx 2% hmotnostních pro xxxxx xxxx živočišného xxxxxx z xxxxxxxxx xxxxxx xxxx.".
24. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 5 xxx:
"Xxxxxxx 5 - Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx
Xxxxxxxxx | Xxxxxxx*) | |||||
Xxxx xxxxxxx | Xxxxxx tuk | Xxxxxx xxxxxx | Xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx | Xxxxxx tuk | Xxxxxx xxxxxx | Mléčná xxxxxx xxxxxxxxxx |
% hmotn. | % xxxxx. | % xxxxx. | % xxxxx. | % hmotn. | % hmotn. | |
Xxxxxxxxx smetana | xxxxxxx 15,0 | nejméně 11,5 | xxxxxxx 16,0 | xxxxxxx 14,0 | ||
Xxxxxxxxx xxxxx | xxxxxxx 7,5 | xxxxxxx 25,0 | xxxxxxx 8,0 | xxxxxxx 28,0 | ||
Xxxxxxxxx mléko xxxxxxxx xxxxxxxxx z xxxx: polotučné | xxxx než 1,0 4,0 - 4,5 | xxxxxxx 20,0 | nejméně 17,5 | více xxx 1,0 4,0 - 4,5 | xxxxxxx 24,0 | nejméně 20,0 |
Xxxxxxxxx xxxxx odtučněné | xxxxxxx 1,0 | xxxxxxx 1,0 |
Xxxxxxxx:*) Xxxxxxxx sacharózy x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mléka xxxx xxxxxxxxx cukernému xxxxxx 60,5 xx 64,5.
% xxxxxxxxx . 100 | ||
xxxxxxx poměr = | ______________________ | ". |
% xxxxxxxxx + % xxxx |
25. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 6 sloupci "Xxxxx xxxxxxxx xxxx x % hmotn. " xxxxx "Sušená xxxxxxx" se číslice "50,0" nahrazuje číslicí "42,0".
26. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 7 xx xxxxxx sloupec "Obsah xxxx x %".
27. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 7 xx xxxxxxx "Xxxxx xxxx x %" řádku "xxxxxxx xxxxx, xxxxx a xxxxxx xxxxx" se xxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx 16,0".
28. X xxxxxxx č. 2 xxxx x tabulce 9 xxx:
"Sýr | % XXXXX*) |
Xxxxx tvrdý Xxxxx Xxxxxxxxx Měkký | xxxx xxx 51,0 49,0 - 56,0 54,0 - 69,0 xxxxxxx 67,0". |
29. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 10 xx x xxxxxxxx xxxxx "% x. v. x." xxxxxxxxx xxxxx "% tuku v xxxxxx".
30. X xxxxxxx x. 2 xx doplňují tabulky 15 x 16, xxxxx xxxxx:
"Xxxxxxx 15 - Kaseiny xxxxxxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxx | Kasein xxxxxx | |
Obsah xxxxxxxx | nejvýše 10,0 % | xxxxxxx 10,0 % |
Xxxxx xxxxxxxxx x sušině | nejméně 84,0 % | nejméně 90,0 % |
Obsah xxxxxxx x xxxxxxxxx | xxxxxxx 90,0 % | xxxxxxx 95,0 % |
Xxxxx xxxxxxxx xxxx, xxxxxxxxxx xx suchý xxxxxxx | xxxxxxx 2,0 % | xxxxxxx 2,0 % |
Obsah xxxxxxx xxxxxxx | xxxxxxx 1,0 % | xxxxxxx 1,0 % |
Xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxx v ml X roztoku XxXX xx 1 g | - | xxxxxxx 0,27 |
Xxxxx popela (včetně X2X5) | nejméně 7,5 % | xxxxxxx 2,5 % |
Xxxxx sedimentu (xxxxxxxxx xxxxxxx) | xxxxxxx 15,0 mg x 25 x | xxxxxxx 22,5 xx v 25 x |
Tabulka 16 - Xxxxxxxxx
Xxxxxxxxx | |
Xxxxx vlhkosti | xxxxxxx 8,0 % |
Obsah bílkoviny x xxxxxx | nejméně 88,0 % |
Xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx | nejméně 95,0 % |
Obsah xxxxxxxx xxxx, xxxxxxxxxx xx xxxxx extrakt | xxxxxxx 2,0 % |
Obsah xxxxxxx xxxxxxx | xxxxxxx 1,0 % |
Xxxxxxx pH | 6,0 - 8,0 |
Xxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxxx částice) | nejvýše 22,5 xx x 25 x ". |
31. X xxxxxxx x. 4 sloupci "Xxxx" xxxxx "Mražený xxxx" xx xxxxx "xxxxxx" nahrazuje řádkem "xxxxxx xxxxxxxxxx".
32. X xxxxxxx x. 5 sloupci "Xxxxxx xxx" xxxxx "Xxxxxxxx x mražený xxxx xxxxxx" xx slova "xxxxxxx 2,5" nahrazují xxxxx "nejméně 1,5".
33. V xxxxxxx x. 5 xx xx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxx řádek, který xxx:
"Xxxxxxxx a xxxxxxx xxxx mléčný xxxxxxxxxx | nejméně 25,0 | xxxx xxx 1,5 | xxxxxxx 2,5 ". |
34. V xxxxxxx č. 5 xxxxxxx "Zmrzlina a xxxxxxx xxxx xxxxxx x ovocnou xxxxxxx" x "Xxxxxxxx a xxxxxxx xxxx vodový x xxxxxxxx" xx xxxxx "x mražený xxxx" xxxxxxx x xxxx se slovo "xxxxxx" xxxxxxxxx slovem "xxxxxx".
35. V xxxxxxx x. 8 xxxxxxx 1 zní:
"Xxxxxxx 1 - Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx
Xxxxxxx xxxxxxx xxxxx obecně xxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx a xxxxx x xxxxxx xxxxx | ||||||
Xxxxx xxxxxxxxx xx XXX/x | xxx. 0,6 | |||||
Číslo xxxxxxxxx pro xxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxx deklarované mg XXX/x | xxx. 4,0 | |||||
Xxxxx xxxxxxxxxx xxxx. per. xxxx. /xx | max. 10,0 | |||||
Xxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xx studena x takto deklarované mekv. xxx. kysl. /xx | xxx. 15,0 | |||||
Xxxxx xxxxxx xxx 105 xX % | xxx. 0,2 | |||||
Hodnoty xxx jednotlivé xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx | ||||||
Xxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx | Xxxxxxx | Xxxxxxxxxxxx | Xxxxxx | Xxxxxxxx | Xxxxxxx | |
Xxxxxxx xxx 15oC (xx/x3) | 913 - 918 | 921 - 925 | 922 - 926 | 924 - 928 | 925 - 938 | 914 - 919 |
Xxxxx xxxxxxxxxx (xx KOH/g xxxxx) | 182 - 193 | 190 - 209 | 188 - 194 | 189 - 195 | 248 - 265 | 188 - 196 |
Xxxxxx xxxxx (xxx Xxxxx) | 105 - 126 | 50 - 55 | 118 - 141 | 124 - 139 | 6,3 - 10,6 | 80 - 88 |
Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx (x/xx) | xxx. 20 | xxx. 12 | xxx. 15 | xxx. 15 | xxx. 15 | xxx. 18 |
Brassicasterol (% x xxxxxxxxx xxxxxxx) | 5,0 - 13,0 | XX | XX - 0,2 | XX - 0,3 | XX - 0,3 | XX - 0,1 |
Xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx rostlinné xxxx x oleje | ||||||
X 6:0 | XX | XX | XX | XX | ND - 0,6 | XX |
X 8:0 | ND | XX | XX | XX | 4,6 - 10,0 | ND |
X 10:0 | ND | XX | ND | ND | 5,5 - 8,0 | XX |
X 12:0 | XX | ND - 0,5 | XX - 0,1 | XX - 0,1 | 45,1 - 50,3 | XX |
C 14:0 | ND - 0,2 | 0,5 - 2,0 | XX - 0,2 | ND - 0,2 | 16,8 - 21,0 | ND - 1,0 |
C 16:0 | 2,5 - 7,0 | 39,3 - 47,5 | 5,0 - 7,6 | 8,0 - 13,5 | 7,5 - 10,2 | 7,5 - 20,0 |
C 16:1 | XX - 0,6 | XX - 0,6 | XX - 0,3 | ND - 0,2 | XX | 0,3 - 3,5 |
X 17:0 | XX - 0,3 | XX - 0,2 | XX - 0,2 | XX - 0,1 | ND | XX - 0,5 |
X 17:1 | ND - 0,3 | XX | XX - 0,1 | ND - 0,1 | XX | ND - 0,6 |
X 18:0 | 0,8 - 3,0 | 3,5 - 6,0 | 2,7 - 6,5 | 2,0 - 5,4 | 2,0 - 4,0 | 0,5 - 5,0 |
X 18:1 | 50,0 - 70,0 | 36,0 - 44,0 | 14,0 - 39,4 | 17,7 - 28,0 | 5,0 - 10,0 | 55,0 - 83,0 |
X 18:2 | 15,0 - 30,0 | 9,0 - 12,0 | 48,3 - 74,0 | 49,8 - 59,0 | 1,0 - 2,5 | 3,5 - 21,0 |
X 18:3 | 5,0 - 14,0 | XX - 0,5 | XX - 0,3 | 5,0 - 11,0 | XX - 0,2 | ND - 1,5 |
X 20:0 | 0,2 - 1,2 | ND - 1,0 | 0,1 - 0,5 | 0,1 - 0,6 | XX - 0,2 | XX - 0,8 |
X 20:1 | 0,1 - 4,3 | XX - 0,4 | ND - 0,3 | XX - 0,5 | XX - 0,2 | ND |
X 20:2 | XX - 0,1 | ND | XX | XX - 0,1 | XX | XX |
X 22:0 | XX - 0,6 | XX - 0,2 | 0,3 - 1,5 | ND - 0,7 | XX | ND - 0,3 |
X 22:1 | XX - 2,0 | XX | XX - 0,3 | ND - 0,3 | XX | XX |
X 22:2 | XX - 0,1 | XX | XX - 0,3 | XX | XX | ND |
C 24:0 | ND - 0,3 | ND | XX - 0,5 | ND - 0,5 | XX | XX - 1,0 |
X 24:1 | XX - 0,4 | ND | XX | ND | XX | XX |
ND = xxxxxxxxxxxxxxx (xxxxx xxx 0,05%)".
36. X xxxxxxx x. 8 xxxxxxx 3 xxx:
"Xxxxxxx 3 - Margarín*)
Xxxxx xxxx % xxxxx. | Číslo xxxxxxxxx mg XXX /x xxxxxx xxxx | Xxxxx peroxidové xxxx. xxx. xxxx. /xx | |
Xxxxxxxx | 80,0 - 90,0 | max. 2,0 | max. 10,0 |
Xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxx xxxxxxxx | 60,0 - 62,0 | ||
Margarín x nízkým xxxxxxx xxxx | 39,0 - 41,0 | ||
Xxx s xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x % **) | &xx;39,0 &xx;41,0 - &xx;60,0 &xx;62,0 - &xx;80,0 |
Xxxxxxxx:
*) Margarín xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx 3% xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxx tuku.Může xxx "xxxxxxx" xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx.Xxxxxxxx xxxxx xxxx ve xxxxxxx xx xxxxx xxxxx x více xxx 1% xx xxxxxxxxxxxxx procentického xxxxxx xxxx a xxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx xxxxx o více xxx 2% od xxxxxxxxxxxxx procentického xxxxxx xxxx. Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx se rozumí xxxxxx stanovení obsahu xxxx u xxxx xxxxxxx odebraných xxxxxx.
**) Xxxx. tuk xxxxxxxxxxx, tuk xx xxxxxx x pečení xxxx.".
37. X xxxxxxx č. 8 xxxxxxx 4 xxx:
"Xxxxxxx 4 - Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx*)
Xxxxx tuku % xxxxx. | Xxxxx kyselosti xx XXX /x xxxxxx xxxx | Číslo xxxxxxxxxx xxxx. xxx. xxxx. /xx | |
Xxxxxx emulgovaný xxx | 80,0 - 90,0 | max. 2,0 | xxx. 10,0 |
Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx se xxxxxxxx xxxxxxx xxxx | 60,0 - 62,0 | ||
Xxxxxx xxxxxxxxxx tuk x xxxxxx xxxxxxx xxxx | 39,0 - 41,0 | ||
Směsný xxxxxxxxxx xxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x %**) | <39,0 >41,0 - <60,0 &xx;62,0 - &xx;80,0 |
Xxxxxxxx:
*) Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx jako směsný xxx.Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxx obsahovat 10 - 80 % xxxxxxxx tuku z xxxxxxxxx xxxxxx tuku.Průměrný xxxxx xxxx xx xxxxxxx se xxxxx xxxxx x xxxx xxx 1% od xxxxxxxxxxxxx procentického xxxxxx xxxx a xxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx se nesmí xxxxx o více xxx 2% xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx. Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx se rozumí xxxxxx stanovení xxxxxx xxxx u xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx.
**) Xxxx. xxxxxx xxxxxxxxxx tuk xxxxxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxxx xxx xx vaření x xxxxxx xxxx.".
Xx. XX
Xxxxxxxxx ustanovení
(1) Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxx xx oběhu xxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxx vyhlášky se xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisů.
(2) Xxxxxxxx potravin podle xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx do 1. xxxx 2001.
(3) Xx 31. xxxxxxxx 2001 xx xxxxx xxxxxxxxxxx mražené xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v dopravních xxxxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxx teploty xxxxxxx.
Xx. XXX
Xxxxxxxx
Tato xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx dnem 1. xxxx 2000.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx v. r.
Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx č. 90/2000 Sb. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.9.2000.
Xxxxxx xxxxxxx x. 90/2000 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 77/2003 Sb. x xxxxxxxxx od 1.7.2003.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx předpisů v xxxxxxxx xxxx aktualizováno, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx uvedeného právního xxxxxxxx.