Právní předpis byl sestaven k datu 01.09.2000.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.09.2000 do 30.06.2003.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 328/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mléko a mléčné výrobky, zmrzliny a mražené krémy a jedlé tuky a oleje
90/2000 Sb.
Přechodná ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
90
VYHLÁŠKA
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
ze xxx 30. xxxxxx 2000,
xxxxxx xx xxxx xxxxxxxx Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx č. 328/1997 Xx., xxxxxx se xxxxxxx §18 xxxx.x), x), h), i), x) x k) xxxxxx x. 110/1997 Xx., o xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxx a xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxx xxxxx x xxxxx xxxx x xxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 písm. x), x), x), i), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x tabákových xxxxxxxxx x x xxxxx x doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, (xxxx xxx "xxxxx") pro xxxxx x xxxxxx xxxxxxx, zmrzliny a xxxxxxx krémy a xxxxx tuky x xxxxx:
Xx. I
Xxxxxxxx č. 328/1997 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x), i), j) x x) zákona x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx výrobcích a x změně a xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxx x xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx x jedlé xxxx a oleje, xx xxxx xxxxx:
1. V §3 xxxx.6 xxxx.x) xx xxxxx "x xxxxxxx x. 2 xxxxxxxxx 1, 2, 5 x 6" xxxxxxxxx xxxxx "v xxxxxxx x. 2 xxxxxxxxx 3 x 4".
2. V §3 xxxx.6 se xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) xxxx slazený, xxxxx xx přidáno xxxxx xxxxxxxx xxxx náhradní xxxxxxxx.".
3. X §3 odst.8 xx xx xxxxx tečka xxxxxxxxx čárkou x xxxxxxxx xx xxxxxxx x), které xxx:
"x) xxxx jednosložkový xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx.".
4. X §3 xxxx.9 xxxx druhé xx xx slovy "xxxxx použitelnosti" xxxxxxx xxxxx "xx spotřebitelský xxxx".
5. X §3 odst.11 se xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx čárkou x xxxxxxxx xx xxxxxxx x), které xxx:
"x) xxxx jednosložkový xxxxxxx, pokud xxxxxxxxxx xx xxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx x chlorid xxxxxxxx.".
6. X §3 xxxx.12 se xx xxxxx "xxxxxxx" vkládají xxxxx "nebo xxxxxxx".
7. V §3 xxxx.13 xxxx.x) se xx slovo "mléko" xxxxxxxx slova ", xxxxxxxx kultury, xxxxxxx x chlorid xxxxxxxx".
8. X §3 xxxx.13 xx na xxxxx tečka xxxxxxxxx xxxxxx a doplňuje xx písmeno i), xxxxx xxx:
"x) xxxx tavený sýrový xxxxxxx, xxxxx tavený xxx xxxxxxxx xxxx xxx 5 % xxxxxxx.".
9. X §3 xxxx.14 se xx slovo "xxxxxxx" xxxxxxxx xxxxx ", xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 15 xxxx 16".
10. V §3 xxxx.16 xxxxxxx x) xxxxxx xxxxxxxx pod xxxxx x. 1x) xxx:
"x) tekuté xxxxx a xxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx pasterací nebo xxxxxxxxxxxxxx,1x)
1x) Xxxxxxxx x. 287/1999 Xx., x xxxxxxxxxxxxx požadavcích xx xxxxxxxxx xxxxxxxx.".
11. X §3 xxxxxxxx 18 xxx:
"(18) Název "xxxxxx xxxxx" xxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx více xxx 50 % xxxxxxxxxxxx mléka xxxx xxxxxxxxx.".
12. X §3 xx xx xxxxxxxx 19 vkládá xxxx xxxxxxxx 20, xxxxx xxx:
"(20) Xxxxxx "xxxxxx" xxx xxxxxxx xxxxxxx, x xxxx xxx xxxxx xxxxxxx 51 % xxxxxxxxxxxx xxxxxx výrobku.".
Xxxxxxxxx odstavce 20 x 21 xx xxxxxxxx xxxx odstavce 21 x 22.
13. X §3 xx doplňuje odstavec 23, xxxxx xxx:
"(23) Xxxxxxxxx technologické xxxxxxxxx x xxxxxx x tuku x xxxxxx u sýrů x xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx plus 4% od hodnot xxxxxxxxx xx xxxxx, x zrajících sýrů xx xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx minus 1%.".
14. X §4 se na xxxxx doplňuje věta "Xxxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx výrobků, xx. xxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx.".
15. V §6 xxxx.x) xx xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "xxxxxxxxxxxxxxxx".
16. X §8 odst.2 xx slova "x xxxxxxxxx krémů" xxxxxxx.
17. X §10 xxxx.1 xx xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxx" nahrazuje slovem "xxxxxxxxxxxxxxx" a xx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx xxxx: "Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxx xxxxx xx přepravují xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, které xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx 18 oC xxxx xxxxx x xxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx. Xxx xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx výrobku xxxxxx xx minus 15 xX. Xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx xxx xxxxxx a uchovány xx dobu jednoho xxxx.".
18. X §10 odst.2 se xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "xxxxxxxxxxxxxxx" a xx xxxxx se xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx se xxxxx "v mrazicích xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx, schopných xxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx teploty xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx místě.".
19. X §10 xx xxxxxxxx 3 a 4 zrušují.
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 5 se xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx 3.
20. X §11 písm.g) xx xxxxxxx "15" nahrazuje xxxxxxx "10".
21. X §13 xxxx.3 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x doplňují xx xxxxx "pokud splňují xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx č. 8 xxxxxxxxx 1, 5 x 6.".
22. X §13 xxxx.6 xx za slovo "xxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "x % hmotnostních xxxx v x xx 100 x xxxx".
23. X §13 xxxxxxxx 7 xxx:
"(7) Xxxxxxxx "xxxxxxxxx" xxx xxxxxx x margarínů, xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx x xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx maximálně 2% hmotnostních xxx xxxxx tuků živočišného xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxx.".
24. X příloze č. 2 xxxxxxx 5 xxx:
"Xxxxxxx 5 - Zahuštěný xxxxxx xxxxxxx
Neslazené | Xxxxxxx*) | |||||
Xxxx výrobku | Xxxxxx tuk | Xxxxxx xxxxxx | Xxxxxx sušina xxxxxxxxxx | Mléčný xxx | Mléčná xxxxxx | Xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx |
% xxxxx. | % hmotn. | % xxxxx. | % xxxxx. | % hmotn. | % xxxxx. | |
Xxxxxxxxx xxxxxxx | xxxxxxx 15,0 | xxxxxxx 11,5 | nejméně 16,0 | nejméně 14,0 | ||
Zahuštěné xxxxx | xxxxxxx 7,5 | xxxxxxx 25,0 | xxxxxxx 8,0 | xxxxxxx 28,0 | ||
Zahuštěné mléko xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxx: polotučné | xxxx xxx 1,0 4,0 - 4,5 | xxxxxxx 20,0 | nejméně 17,5 | více než 1,0 4,0 - 4,5 | nejméně 24,0 | xxxxxxx 20,0 |
Xxxxxxxxx xxxxx odtučněné | xxxxxxx 1,0 | nejvýše 1,0 |
Xxxxxxxx:*) Xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxx zahuštěného xxxxx xxxx xxxxxxxxx cukernému xxxxxx 60,5 xx 64,5.
% xxxxxxxxx . 100 | ||
cukerný xxxxx = | ______________________ | ". |
% xxxxxxxxx + % vody |
25. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 6 sloupci "Xxxxx xxxxxxxx xxxx x % xxxxx. " řádku "Sušená xxxxxxx" se xxxxxxx "50,0" nahrazuje číslicí "42,0".
26. X xxxxxxx č. 2 xxxxxxx 7 xx xxxxxx xxxxxxx "Obsah xxxx v %".
27. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 7 xx xxxxxxx "Xxxxx xxxx x %" xxxxx "čerstvé xxxxx, máslo x xxxxxx xxxxx" xx xxxxxxxx xxxxx "nejvíce 16,0".
28. X xxxxxxx x. 2 xxxx v xxxxxxx 9 xxx:
"Xxx | % VVTPH*) |
Xxxxx xxxxx Xxxxx Xxxxxxxxx Xxxxx | méně xxx 51,0 49,0 - 56,0 54,0 - 69,0 xxxxxxx 67,0". |
29. X xxxxxxx č. 2 xxxxxxx 10 se x xxxxxxxx slova "% x. x. x." xxxxxxxxx xxxxx "% xxxx x xxxxxx".
30. X xxxxxxx č. 2 xx xxxxxxxx tabulky 15 a 16, xxxxx znějí:
"Xxxxxxx 15 - Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxx | Kasein xxxxxx | |
Xxxxx xxxxxxxx | nejvýše 10,0 % | xxxxxxx 10,0 % |
Obsah bílkoviny x sušině | xxxxxxx 84,0 % | xxxxxxx 90,0 % |
Xxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx | nejméně 90,0 % | xxxxxxx 95,0 % |
Xxxxx xxxxxxxx xxxx, xxxxxxxxxx na xxxxx xxxxxxx | nejvýše 2,0 % | xxxxxxx 2,0 % |
Xxxxx xxxxxxx xxxxxxx | xxxxxxx 1,0 % | xxxxxxx 1,0 % |
Xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxx v xx X xxxxxxx XxXX xx 1 x | - | xxxxxxx 0,27 |
Xxxxx xxxxxx (xxxxxx X2X5) | xxxxxxx 7,5 % | xxxxxxx 2,5 % |
Obsah xxxxxxxxx (xxxxxxxxx xxxxxxx) | xxxxxxx 15,0 xx x 25 g | xxxxxxx 22,5 xx x 25 x |
Tabulka 16 - Kaseináty
Kaseináty | |
Xxxxx xxxxxxxx | xxxxxxx 8,0 % |
Obsah xxxxxxxxx x xxxxxx | xxxxxxx 88,0 % |
Xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx | nejméně 95,0 % |
Xxxxx xxxxxxxx xxxx, xxxxxxxxxx xx xxxxx xxxxxxx | xxxxxxx 2,0 % |
Xxxxx xxxxxxx laktózy | xxxxxxx 1,0 % |
Xxxxxxx pH | 6,0 - 8,0 |
Obsah xxxxxxxxx (xxxxxxxxx částice) | nejvýše 22,5 xx x 25 x ". |
31. X příloze x. 4 sloupci "Xxxx" xxxxx "Xxxxxxx xxxx" xx xxxxx "xxxxxx" nahrazuje xxxxxx "xxxxxx nízkotučný".
32. X xxxxxxx x. 5 xxxxxxx "Mléčný xxx" xxxxx "Xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxx" xx xxxxx "xxxxxxx 2,5" nahrazují xxxxx "xxxxxxx 1,5".
33. X xxxxxxx x. 5 xx xx xxxxx tabulky xxxxxxxx xxxxx, který xxx:
"Xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx mléčný xxxxxxxxxx | xxxxxxx 25,0 | xxxx xxx 1,5 | xxxxxxx 2,5 ". |
34. V xxxxxxx x. 5 xxxxxxx "Zmrzlina x xxxxxxx xxxx xxxxxx x xxxxxxx složkou" x "Xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxx x xxxxxxxx" xx xxxxx "a mražený xxxx" xxxxxxx x xxxx xx xxxxx "xxxxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "xxxxxx".
35. V xxxxxxx č. 8 xxxxxxx 1 zní:
"Xxxxxxx 1 - Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx
Xxxxxxx xxxxxxx xxxxx obecně xxx všechny xxxxxxxxx xxxx x xxxxx x jejich xxxxx | ||||||
Xxxxx xxxxxxxxx xx XXX/x | max. 0,6 | |||||
Xxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx za xxxxxxx x takto xxxxxxxxxxx xx XXX/x | xxx. 4,0 | |||||
Xxxxx xxxxxxxxxx xxxx. xxx. xxxx. /xx | max. 10,0 | |||||
Xxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxx mekv. xxx. xxxx. /xx | max. 15,0 | |||||
Xxxxx xxxxxx xxx 105 oC % | xxx. 0,2 | |||||
Xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx tuky x xxxxx | ||||||
Xxxxxxx x nízkým xxxxxxx kyseliny erukové | Xxxxxxx | Xxxxxxxxxxxx | Xxxxxx | Xxxxxxxx | Xxxxxxx | |
Xxxxxxx xxx 15xX (xx/x3) | 913 - 918 | 921 - 925 | 922 - 926 | 924 - 928 | 925 - 938 | 914 - 919 |
Xxxxx zmýdelnění (xx XXX/x xxxxx) | 182 - 193 | 190 - 209 | 188 - 194 | 189 - 195 | 248 - 265 | 188 - 196 |
Xxxxxx xxxxx (xxx Xxxxx) | 105 - 126 | 50 - 55 | 118 - 141 | 124 - 139 | 6,3 - 10,6 | 80 - 88 |
Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx (x/xx) | max. 20 | xxx. 12 | xxx. 15 | xxx. 15 | xxx. 15 | xxx. 18 |
Brassicasterol (% x celkových xxxxxxx) | 5,0 - 13,0 | XX | XX - 0,2 | XX - 0,3 | ND - 0,3 | XX - 0,1 |
Xxxxxxx xxx jednotlivé xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx tuky x xxxxx | ||||||
X 6:0 | XX | ND | XX | XX | XX - 0,6 | XX |
X 8:0 | XX | XX | XX | XX | 4,6 - 10,0 | ND |
X 10:0 | XX | XX | XX | XX | 5,5 - 8,0 | XX |
X 12:0 | XX | XX - 0,5 | XX - 0,1 | XX - 0,1 | 45,1 - 50,3 | XX |
X 14:0 | ND - 0,2 | 0,5 - 2,0 | XX - 0,2 | XX - 0,2 | 16,8 - 21,0 | ND - 1,0 |
X 16:0 | 2,5 - 7,0 | 39,3 - 47,5 | 5,0 - 7,6 | 8,0 - 13,5 | 7,5 - 10,2 | 7,5 - 20,0 |
X 16:1 | XX - 0,6 | XX - 0,6 | ND - 0,3 | XX - 0,2 | XX | 0,3 - 3,5 |
X 17:0 | XX - 0,3 | ND - 0,2 | ND - 0,2 | XX - 0,1 | ND | XX - 0,5 |
C 17:1 | XX - 0,3 | XX | ND - 0,1 | ND - 0,1 | XX | XX - 0,6 |
X 18:0 | 0,8 - 3,0 | 3,5 - 6,0 | 2,7 - 6,5 | 2,0 - 5,4 | 2,0 - 4,0 | 0,5 - 5,0 |
X 18:1 | 50,0 - 70,0 | 36,0 - 44,0 | 14,0 - 39,4 | 17,7 - 28,0 | 5,0 - 10,0 | 55,0 - 83,0 |
X 18:2 | 15,0 - 30,0 | 9,0 - 12,0 | 48,3 - 74,0 | 49,8 - 59,0 | 1,0 - 2,5 | 3,5 - 21,0 |
X 18:3 | 5,0 - 14,0 | XX - 0,5 | XX - 0,3 | 5,0 - 11,0 | ND - 0,2 | XX - 1,5 |
X 20:0 | 0,2 - 1,2 | ND - 1,0 | 0,1 - 0,5 | 0,1 - 0,6 | XX - 0,2 | XX - 0,8 |
X 20:1 | 0,1 - 4,3 | ND - 0,4 | XX - 0,3 | XX - 0,5 | XX - 0,2 | ND |
C 20:2 | XX - 0,1 | ND | ND | XX - 0,1 | XX | XX |
X 22:0 | XX - 0,6 | XX - 0,2 | 0,3 - 1,5 | XX - 0,7 | XX | XX - 0,3 |
X 22:1 | XX - 2,0 | XX | XX - 0,3 | XX - 0,3 | XX | XX |
X 22:2 | XX - 0,1 | XX | XX - 0,3 | ND | XX | ND |
X 24:0 | XX - 0,3 | ND | XX - 0,5 | XX - 0,5 | XX | XX - 1,0 |
X 24:1 | XX - 0,4 | XX | XX | ND | ND | XX |
ND = xxxxxxxxxxxxxxx (xxxxx xxx 0,05%)".
36. X xxxxxxx x. 8 xxxxxxx 3 xxx:
"Xxxxxxx 3 - Xxxxxxxx*)
Xxxxx xxxx % xxxxx. | Xxxxx xxxxxxxxx xx XXX /x tukové fáze | Xxxxx xxxxxxxxxx xxxx. per. xxxx. /xx | |
Xxxxxxxx | 80,0 - 90,0 | max. 2,0 | max. 10,0 |
Xxxxxxxx xx xxxxxxxx obsahem xxxx xxxx xxxxxxxx | 60,0 - 62,0 | ||
Xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxx | 39,0 - 41,0 | ||
Xxx x bližším xxxxxxx xxxxx použití x % **) | &xx;39,0 &xx;41,0 - &xx;60,0 >62,0 - &xx;80,0 |
Xxxxxxxx:
*) Margarín xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx 3% xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x celkového xxxxxx xxxx.Xxxx být "xxxxxxx" xxxxxxx nebo xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx.Xxxxxxxx xxxxx tuku xx xxxxxxx xx nesmí xxxxx x xxxx xxx 1% xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx obsahu xxxx x obsah xxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx xxxxx x xxxx xxx 2% xx xxxxxxxxxxxxx procentického xxxxxx xxxx. Průměrným xxxxxxx xxxx se xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx vzorků.
**) Xxxx. xxx xxxxxxxxxxx, xxx xx xxxxxx x pečení xxxx.".
37. X xxxxxxx x. 8 xxxxxxx 4 zní:
"Xxxxxxx 4 - Xxxxxx xxxxxxxxxx tuk*)
Xxxxx xxxx % hmotn. | Xxxxx xxxxxxxxx xx XXX /g tukové xxxx | Xxxxx xxxxxxxxxx mekv. per. xxxx. /xx | |
Xxxxxx emulgovaný tuk | 80,0 - 90,0 | xxx. 2,0 | max. 10,0 |
Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx xx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx | 60,0 - 62,0 | ||
Xxxxxx xxxxxxxxxx tuk s xxxxxx obsahem tuku | 39,0 - 41,0 | ||
Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx x xxxxxxx určením xxxxx xxxxxxx x %**) | <39,0 &xx;41,0 - &xx;60,0 &xx;62,0 - &xx;80,0 |
Xxxxxxxx:
*) Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx lze xxxxxxx jako xxxxxx xxx.Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxx xxxxxxxxx 10 - 80 % xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx obsahu xxxx.Xxxxxxxx xxxxx tuku ve xxxxxxx xx xxxxx xxxxx x více xxx 1% od xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx xxxxx x více xxx 2% od xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx. Průměrným xxxxxxx xxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx.
**) Xxxx. směsný xxxxxxxxxx tuk pomazánkový, xxxxxx emulgovaný xxx xx xxxxxx x xxxxxx apod.".
Čl. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
(1) Xxxxxxxxx vyrobené x xxxxxxx xx oběhu xxxxx xxxx účinnosti xxxx xxxxxxxx se xxxxxxxx podle xxxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisů.
(2) Xxxxxxxx potravin xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxx používat do 1. xxxx 2001.
(3) Xx 31. xxxxxxxx 2001 je xxxxx xxxxxxxxxxx mražené xxxxx a hlubokozmrazené xxxxxxxx x dopravních xxxxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxx xxxxxxxx zařízením xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx vzduchu.
Xx. XXX
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. září 2000.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx x. r.
Informace
Xxxxxx xxxxxxx x. 90/2000 Xx. xxxxx xxxxxxxxx dnem 1.9.2000.
Xxxxxx xxxxxxx x. 90/2000 Xx. xxx zrušen xxxxxxx xxxxxxxxx č. 77/2003 Sb. s xxxxxxxxx xx 1.7.2003.
Znění jednotlivých xxxxxxxx norem jiných xxxxxxxx předpisů v xxxxxxxx není xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx jich xxxxxx derogační xxxxx xxxxx uvedeného xxxxxxxx xxxxxxxx.