Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2003.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.09.2000 do 30.06.2003.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 328/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mléko a mléčné výrobky, zmrzliny a mražené krémy a jedlé tuky a oleje
90/2000 Sb.
Přechodná ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
90
XXXXXXXX
Xxxxxxxxxxxx zemědělství
ze xxx 30. března 2000,
xxxxxx se xxxx vyhláška Ministerstva xxxxxxxxxxx č. 328/1997 Xx., kterou xx xxxxxxx §18 písm.a), x), x), i), x) a x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x změně x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxx x xxxxxx xxxxxxx, zmrzliny x xxxxxxx krémy a xxxxx xxxx a xxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx podle §18 písm. x), x), x), x), x) a k) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x o xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, (dále xxx "xxxxx") xxx xxxxx x xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxx xxxxx a xxxxx xxxx a xxxxx:
Xx. X
Xxxxxxxx č. 328/1997 Sb., kterou xx provádí §18 xxxx. x), x), x), x), x) x k) zákona x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx a x změně a xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, pro xxxxx x xxxxxx výrobky, xxxxxxxx x mražené xxxxx x xxxxx xxxx a xxxxx, xx xxxx xxxxx:
1. V §3 xxxx.6 písm.a) xx xxxxx "x xxxxxxx x. 2 tabulkách 1, 2, 5 x 6" xxxxxxxxx xxxxx "x příloze x. 2 xxxxxxxxx 3 x 4".
2. X §3 xxxx.6 se xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x doplňuje xx xxxxxxx x), xxxxx zní:
"x) xxxx slazený, pokud xx přidáno pouze xxxxxxxx xxxx náhradní xxxxxxxx.".
3. X §3 odst.8 se xx xxxxx tečka xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx x), které xxx:
"x) xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx.".
4. V §3 xxxx.9 větě xxxxx xx xx xxxxx "xxxxx použitelnosti" xxxxxxx xxxxx "xx xxxxxxxxxxxxxx xxxx".
5. X §3 xxxx.11 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx se xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) xxxx jednosložkový xxxxxxx, xxxxx surovinami xx pouze xxxxx, xxxxxx kultury, syřidlo x xxxxxxx xxxxxxxx.".
6. X §3 xxxx.12 xx za xxxxx "tvarohu" vkládají xxxxx "xxxx smetany".
7. X §3 xxxx.13 xxxx.x) xx xx slovo "mléko" xxxxxxxx xxxxx ", xxxxxxxx xxxxxxx, syřidlo x xxxxxxx xxxxxxxx".
8. X §3 xxxx.13 xx na xxxxx tečka xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx i), xxxxx zní:
"x) xxxx tavený xxxxxx xxxxxxx, pokud xxxxxx xxx xxxxxxxx xxxx xxx 5 % xxxxxxx.".
9. X §3 odst.14 xx xx slovo "xxxxxxx" xxxxxxxx slova ", xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 15 xxxx 16".
10. X §3 xxxx.16 písmeno x) xxxxxx xxxxxxxx pod xxxxx x. 1x) xxx:
"x) xxxxxx xxxxx x xxxxxx xxxxxxx, xxxxx byly xxxxxxx ošetřeny pasterací, xxxxxxx pasterací xxxx xxxxxxxxxxxxxx,1x)
1x) Xxxxxxxx x. 287/1999 Xx., x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx živočišné xxxxxxxx.".
11. X §3 xxxxxxxx 18 zní:
"(18) Xxxxx "xxxxxx xxxxx" lze xxxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxx obsahujících více xxx 50 % xxxxxxxxxxxx mléka nebo xxxxxxxxx.".
12. X §3 xx za xxxxxxxx 19 xxxxxx xxxx xxxxxxxx 20, xxxxx zní:
"(20) Xxxxxx "xxxxxx" xxx xxxxxxx xxxxxxx, x xxxx sýr tvoří xxxxxxx 51 % xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx.".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 20 x 21 xx xxxxxxxx jako odstavce 21 a 22.
13. X §3 xx doplňuje odstavec 23, xxxxx xxx:
"(23) Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx u xxxxxx x xxxx x xxxxxx u sýrů x xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx až xxxx 4% od hodnot xxxxxxxxx xx obalu, x xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxx 1%.".
14. X §4 xx xx xxxxx doplňuje xxxx "Xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxx druhů výrobků, xx. bez xxxxxxxxxxxx xxxxxx.".
15. V §6 písm.c) xx xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxxx" nahrazuje xxxxxx "hlubokozmrazenou".
16. X §8 odst.2 xx xxxxx "a xxxxxxxxx xxxxx" zrušují.
17. X §10 xxxx.1 xx xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "xxxxxxxxxxxxxxx" x xx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx text: "Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx xx přepravují xxxxxxxxxx prostředky, které xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx potravin xxxxx 18 xX xxxx xxxxx x jsou xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx. Xxx xxxxxxxx xx xxxx teplota xxxxxxx xxxxxx xx xxxxx 15 xX. Xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx teploty xxxxxxx xxxx xxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx xxxx.".
18. X §10 xxxx.2 se xxxxx "hlubokozmražené" xxxxxxxxx xxxxxx "xxxxxxxxxxxxxxx" a xx xxxxx se xxxxx nahrazuje čárkou x xxxxxxxx xx xxxxx "x xxxxxxxxx xxxxxx a mrazicím xxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx umístěným xx xxxxxxxxxx xxxxx.".
19. X §10 xx xxxxxxxx 3 x 4 xxxxxxx.
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 5 xx xxxxxxxx jako odstavec 3.
20. V §11 xxxx.x) se xxxxxxx "15" xxxxxxxxx xxxxxxx "10".
21. X §13 odst.3 xx na xxxxx xxxxx nahrazuje xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxx "xxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx x. 8 xxxxxxxxx 1, 5 x 6.".
22. X §13 xxxx.6 xx xx xxxxx "xxxxxx" vkládají xxxxx "x % xxxxxxxxxxxx xxxx v x xx 100 g xxxx".
23. V §13 odstavec 7 xxx:
"(7) Xxxxxxxx "xxxxxxxxx" xxx použít x margarínů, které xxxx vyrobeny výhradně x xxxx a xxxxx rostlinného původu x xxxxxxxxx maximálně 2% xxxxxxxxxxxx xxx xxxxx xxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx z celkového xxxxxx tuku.".
24. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 5 xxx:
"Xxxxxxx 5 - Xxxxxxxxx mléčný xxxxxxx
Neslazené | Slazené*) | |||||
Xxxx výrobku | Xxxxxx xxx | Xxxxxx sušina | Xxxxxx sušina xxxxxxxxxx | Mléčný tuk | Xxxxxx xxxxxx | Xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx |
% xxxxx. | % xxxxx. | % xxxxx. | % xxxxx. | % hmotn. | % xxxxx. | |
Xxxxxxxxx xxxxxxx | xxxxxxx 15,0 | nejméně 11,5 | nejméně 16,0 | xxxxxxx 14,0 | ||
Xxxxxxxxx xxxxx | xxxxxxx 7,5 | xxxxxxx 25,0 | xxxxxxx 8,0 | xxxxxxx 28,0 | ||
Zahuštěné xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxx: xxxxxxxxx | xxxx xxx 1,0 4,0 - 4,5 | nejméně 20,0 | xxxxxxx 17,5 | xxxx xxx 1,0 4,0 - 4,5 | nejméně 24,0 | xxxxxxx 20,0 |
Xxxxxxxxx xxxxx odtučněné | xxxxxxx 1,0 | xxxxxxx 1,0 |
Xxxxxxxx:*) Xxxxxxxx sacharózy x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxx cukernému xxxxxx 60,5 až 64,5.
% xxxxxxxxx . 100 | ||
cukerný poměr = | ______________________ | ". |
% xxxxxxxxx + % vody |
25. V xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 6 xxxxxxx "Xxxxx xxxxxxxx tuku x % xxxxx. " xxxxx "Sušená xxxxxxx" se číslice "50,0" xxxxxxxxx číslicí "42,0".
26. V xxxxxxx č. 2 xxxxxxx 7 xx xxxxxx xxxxxxx "Obsah xxxx x %".
27. V xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 7 xx sloupci "Xxxxx vody v %" xxxxx "xxxxxxx xxxxx, xxxxx a xxxxxx máslo" xx xxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx 16,0".
28. V xxxxxxx x. 2 xxxx x tabulce 9 xxx:
"Xxx | % XXXXX*) |
Xxxxx xxxxx Xxxxx Polotvrdý Měkký | xxxx xxx 51,0 49,0 - 56,0 54,0 - 69,0 xxxxxxx 67,0". |
29. V xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 10 xx x xxxxxxxx slova "% t. v. x." xxxxxxxxx slovy "% tuku x xxxxxx".
30. V xxxxxxx č. 2 xx xxxxxxxx tabulky 15 x 16, xxxxx xxxxx:
"Xxxxxxx 15 - Kaseiny xxxxxxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxx | Xxxxxx xxxxxx | |
Xxxxx xxxxxxxx | xxxxxxx 10,0 % | xxxxxxx 10,0 % |
Obsah xxxxxxxxx x xxxxxx | xxxxxxx 84,0 % | xxxxxxx 90,0 % |
Xxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx | xxxxxxx 90,0 % | xxxxxxx 95,0 % |
Xxxxx mléčného tuku, xxxxxxxxxx na xxxxx xxxxxxx | xxxxxxx 2,0 % | xxxxxxx 2,0 % |
Xxxxx xxxxxxx xxxxxxx | xxxxxxx 1,0 % | xxxxxxx 1,0 % |
Xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxx v xx X xxxxxxx XxXX xx 1 x | - | xxxxxxx 0,27 |
Xxxxx xxxxxx (xxxxxx X2X5) | xxxxxxx 7,5 % | xxxxxxx 2,5 % |
Obsah xxxxxxxxx (xxxxxxxxx xxxxxxx) | xxxxxxx 15,0 xx x 25 x | xxxxxxx 22,5 xx x 25 x |
Xxxxxxx 16 - Xxxxxxxxx
Kaseináty | |
Xxxxx xxxxxxxx | xxxxxxx 8,0 % |
Xxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx | xxxxxxx 88,0 % |
Xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx | xxxxxxx 95,0 % |
Obsah xxxxxxxx xxxx, xxxxxxxxxx xx suchý extrakt | nejvýše 2,0 % |
Obsah xxxxxxx xxxxxxx | xxxxxxx 1,0 % |
Xxxxxxx xX | 6,0 - 8,0 |
Xxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxxx xxxxxxx) | xxxxxxx 22,5 xx v 25 x ". |
31. X xxxxxxx x. 4 sloupci "Xxxx" řádku "Xxxxxxx xxxx" se xxxxx "xxxxxx" nahrazuje xxxxxx "xxxxxx xxxxxxxxxx".
32. X xxxxxxx x. 5 sloupci "Xxxxxx xxx" xxxxx "Xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxx" xx slova "xxxxxxx 2,5" xxxxxxxxx xxxxx "nejméně 1,5".
33. X xxxxxxx x. 5 se xx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxx řádek, který xxx:
"Xxxxxxxx a xxxxxxx xxxx mléčný xxxxxxxxxx | xxxxxxx 25,0 | méně xxx 1,5 | xxxxxxx 2,5 ". |
34. X xxxxxxx č. 5 xxxxxxx "Xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxx x ovocnou složkou" x "Xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx vodový x xxxxxxxx" xx xxxxx "x xxxxxxx xxxx" xxxxxxx x xxxx xx xxxxx "xxxxxx" xxxxxxxxx slovem "xxxxxx".
35. V xxxxxxx x. 8 xxxxxxx 1 xxx:
"Xxxxxxx 1 - Xxxxxxxxx jedlé xxxx x xxxxx
Uvedené xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x oleje x jejich xxxxx | ||||||
Xxxxx kyselosti xx XXX/x | xxx. 0,6 | |||||
Xxxxx xxxxxxxxx xxx oleje xxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxx mg XXX/x | max. 4,0 | |||||
Číslo xxxxxxxxxx xxxx. per. xxxx. /xx | max. 10,0 | |||||
Xxxxx xxxxxxxxxx xxx oleje xxxxxxxx xx studena x xxxxx xxxxxxxxxxx mekv. xxx. kysl. /kg | xxx. 15,0 | |||||
Látky xxxxxx xxx 105 xX % | xxx. 0,2 | |||||
Hodnoty xxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx tuky x xxxxx | ||||||
Xxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx kyseliny erukové | Palmový | Xxxxxxxxxxxx | Xxxxxx | Kokosový | Xxxxxxx | |
Hustota xxx 15xX (kg/m3) | 913 - 918 | 921 - 925 | 922 - 926 | 924 - 928 | 925 - 938 | 914 - 919 |
Xxxxx xxxxxxxxxx (xx XXX/x oleje) | 182 - 193 | 190 - 209 | 188 - 194 | 189 - 195 | 248 - 265 | 188 - 196 |
Xxxxxx xxxxx (xxx Xxxxx) | 105 - 126 | 50 - 55 | 118 - 141 | 124 - 139 | 6,3 - 10,6 | 80 - 88 |
Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx (x/xx) | xxx. 20 | xxx. 12 | xxx. 15 | xxx. 15 | xxx. 15 | xxx. 18 |
Xxxxxxxxxxxxxx (% x xxxxxxxxx xxxxxxx) | 5,0 - 13,0 | XX | XX - 0,2 | XX - 0,3 | XX - 0,3 | XX - 0,1 |
Xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x oleje | ||||||
X 6:0 | XX | ND | XX | XX | ND - 0,6 | XX |
X 8:0 | ND | XX | XX | XX | 4,6 - 10,0 | XX |
X 10:0 | XX | XX | XX | XX | 5,5 - 8,0 | XX |
X 12:0 | XX | XX - 0,5 | XX - 0,1 | ND - 0,1 | 45,1 - 50,3 | XX |
X 14:0 | XX - 0,2 | 0,5 - 2,0 | XX - 0,2 | ND - 0,2 | 16,8 - 21,0 | XX - 1,0 |
C 16:0 | 2,5 - 7,0 | 39,3 - 47,5 | 5,0 - 7,6 | 8,0 - 13,5 | 7,5 - 10,2 | 7,5 - 20,0 |
C 16:1 | XX - 0,6 | XX - 0,6 | XX - 0,3 | XX - 0,2 | XX | 0,3 - 3,5 |
X 17:0 | XX - 0,3 | XX - 0,2 | XX - 0,2 | XX - 0,1 | XX | XX - 0,5 |
C 17:1 | XX - 0,3 | XX | XX - 0,1 | XX - 0,1 | XX | ND - 0,6 |
X 18:0 | 0,8 - 3,0 | 3,5 - 6,0 | 2,7 - 6,5 | 2,0 - 5,4 | 2,0 - 4,0 | 0,5 - 5,0 |
X 18:1 | 50,0 - 70,0 | 36,0 - 44,0 | 14,0 - 39,4 | 17,7 - 28,0 | 5,0 - 10,0 | 55,0 - 83,0 |
X 18:2 | 15,0 - 30,0 | 9,0 - 12,0 | 48,3 - 74,0 | 49,8 - 59,0 | 1,0 - 2,5 | 3,5 - 21,0 |
X 18:3 | 5,0 - 14,0 | XX - 0,5 | XX - 0,3 | 5,0 - 11,0 | ND - 0,2 | XX - 1,5 |
X 20:0 | 0,2 - 1,2 | XX - 1,0 | 0,1 - 0,5 | 0,1 - 0,6 | XX - 0,2 | XX - 0,8 |
X 20:1 | 0,1 - 4,3 | XX - 0,4 | XX - 0,3 | XX - 0,5 | XX - 0,2 | XX |
X 20:2 | XX - 0,1 | XX | XX | XX - 0,1 | XX | XX |
X 22:0 | XX - 0,6 | XX - 0,2 | 0,3 - 1,5 | XX - 0,7 | XX | XX - 0,3 |
X 22:1 | XX - 2,0 | XX | XX - 0,3 | XX - 0,3 | XX | XX |
X 22:2 | XX - 0,1 | XX | XX - 0,3 | XX | XX | XX |
X 24:0 | XX - 0,3 | ND | XX - 0,5 | ND - 0,5 | XX | XX - 1,0 |
X 24:1 | XX - 0,4 | XX | XX | XX | XX | XX |
XX = nedetekovatelný (xxxxx xxx 0,05%)".
36. X příloze č. 8 tabulka 3 xxx:
"Tabulka 3 - Margarín*)
Xxxxx xxxx % xxxxx. | Číslo xxxxxxxxx xx XXX /x xxxxxx fáze | Číslo xxxxxxxxxx xxxx. xxx. xxxx. /xx | |
Xxxxxxxx | 80,0 - 90,0 | xxx. 2,0 | xxx. 10,0 |
Xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxx halvarín | 60,0 - 62,0 | ||
Xxxxxxxx x xxxxxx obsahem xxxx | 39,0 - 41,0 | ||
Xxx x xxxxxxx xxxxxxx účelu xxxxxxx x % **) | &xx;39,0 &xx;41,0 - &xx;60,0 &xx;62,0 - &xx;80,0 |
Xxxxxxxx:
*) Xxxxxxxx xxxx obsahovat maximálně 3% hmotnostní mléčného xxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxx.Xxxx xxx "xxxxxxx" xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx.Xxxxxxxx xxxxx xxxx xx xxxxxxx se xxxxx xxxxx x xxxx xxx 1% xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx xxxx x jednotlivých xxxxxxxxx xx nesmí xxxxx x xxxx xxx 2% od xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx obsahu xxxx. Xxxxxxxxx obsahem xxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxx xxxxxxx odebraných xxxxxx.
**) Xxxx. tuk xxxxxxxxxxx, xxx na xxxxxx a xxxxxx xxxx.".
37. X xxxxxxx x. 8 xxxxxxx 4 xxx:
"Xxxxxxx 4 - Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx*)
Obsah xxxx % xxxxx. | Xxxxx xxxxxxxxx xx XXX /g xxxxxx xxxx | Xxxxx xxxxxxxxxx xxxx. xxx. xxxx. /xx | |
Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx | 80,0 - 90,0 | xxx. 2,0 | xxx. 10,0 |
Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx xx xxxxxxxx obsahem xxxx | 60,0 - 62,0 | ||
Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx s xxxxxx xxxxxxx xxxx | 39,0 - 41,0 | ||
Směsný xxxxxxxxxx tuk x xxxxxxx určením xxxxx xxxxxxx x %**) | <39,0 &xx;41,0 - &xx;60,0 &xx;62,0 - <80,0 |
Xxxxxxxx:
*) Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx bez xxxxxxxx emulgátoru lze xxxxxxx jako xxxxxx xxx.Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxx obsahovat 10 - 80 % xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxx.Xxxxxxxx xxxxx tuku xx xxxxxxx xx nesmí xxxxx x xxxx xxx 1% xx xxxxxxxxxxxxx procentického xxxxxx xxxx x xxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx se xxxxx xxxxx x více xxx 2% xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx. Xxxxxxxxx obsahem xxxx xx rozumí xxxxxx stanovení obsahu xxxx x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx vzorků.
**) Xxxx. xxxxxx xxxxxxxxxx tuk xxxxxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxxx xxx xx xxxxxx x xxxxxx xxxx.".
Xx. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
(1) Xxxxxxxxx vyrobené a xxxxxxx do xxxxx xxxxx xxxx účinnosti xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisů.
(2) Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxx používat xx 1. xxxx 2001.
(3) Xx 31. xxxxxxxx 2001 je xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx, které nejsou xxxxxxxx xxxxxxxxx pro xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx.
Xx. XXX
Xxxxxxxx
Tato xxxxxxxx xxxxxx účinnosti dnem 1. září 2000.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx x. x.
Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 90/2000 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.9.2000.
Právní předpis x. 90/2000 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 77/2003 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.7.2003.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx norem xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxx aktualizováno, xxxxx xx xxxx xxxxxx derogační změna xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.