Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2003.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.09.2000 do 30.06.2003.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 328/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mléko a mléčné výrobky, zmrzliny a mražené krémy a jedlé tuky a oleje

90/2000 Sb.

Přechodná ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
90
VYHLÁŠKA
Xxxxxxxxxxxx zemědělství
xx xxx 30. března 2000,
xxxxxx xx xxxx vyhláška Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x. 328/1997 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx.x), x), x), x), x) a x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., o xxxxxxxxxxx x tabákových xxxxxxxxx x x xxxxx x doplnění některých xxxxxxxxxxxxx zákonů, pro xxxxx x xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx x xxxxx xxxx x xxxxx
Ministerstvo xxxxxxxxxxx stanoví podle §18 písm. a), x), h), x), x) x k) xxxxxx č. 110/1997 Xx., o xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x o xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, (dále xxx "zákon") xxx xxxxx x xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx x xxxxx tuky a xxxxx:
Čl. X
Xxxxxxxx č. 328/1997 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), d), x), x), x) x k) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x potravinách x xxxxxxxxxx výrobcích a x xxxxx a xxxxxxxx některých souvisejících xxxxxx, pro xxxxx x xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx x xxxxx xxxx x xxxxx, xx mění xxxxx:
1. V §3 xxxx.6 xxxx.x) xx xxxxx "x xxxxxxx x. 2 xxxxxxxxx 1, 2, 5 x 6" xxxxxxxxx xxxxx "v xxxxxxx x. 2 xxxxxxxxx 3 x 4".
2. V §3 xxxx.6 xx xx xxxxx xxxxx nahrazuje xxxxxx a xxxxxxxx xx písmeno d), xxxxx xxx:
"x) xxxx xxxxxxx, xxxxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx nebo xxxxxxxx xxxxxxxx.".
3. X §3 xxxx.8 se xx konci xxxxx xxxxxxxxx čárkou a xxxxxxxx xx xxxxxxx x), které xxx:
"x) jako xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xx pouze xxxxxx xxxx zakysaná xxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx.".
4. X §3 xxxx.9 větě xxxxx xx xx xxxxx "xxxxx xxxxxxxxxxxxx" xxxxxxx xxxxx "xx xxxxxxxxxxxxxx xxxx".
5. V §3 odst.11 se xx konci xxxxx xxxxxxxxx čárkou x xxxxxxxx se písmeno x), xxxxx xxx:
"x) xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx surovinami xx xxxxx mléko, xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxx vápenatý.".
6. V §3 xxxx.12 xx xx xxxxx "xxxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "xxxx xxxxxxx".
7. X §3 xxxx.13 xxxx.x) xx xx xxxxx "mléko" xxxxxxxx xxxxx ", xxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx x chlorid xxxxxxxx".
8. X §3 xxxx.13 xx xx xxxxx xxxxx nahrazuje xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx i), xxxxx zní:
"x) xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx, pokud tavený xxx xxxxxxxx více xxx 5 % xxxxxxx.".
9. V §3 odst.14 xx xx xxxxx "xxxxxxx" xxxxxxxx xxxxx ", xxxxx splňuje požadavky xxxxxxx x xxxxxxx x. 2 tabulky 15 xxxx 16".
10. V §3 xxxx.16 xxxxxxx x) xxxxxx poznámky xxx xxxxx x. 1x) xxx:
"a) tekuté xxxxx a xxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxx ošetřeny pasterací, xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxx,1x)
1a) Vyhláška x. 287/1999 Sb., x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx živočišné xxxxxxxx.".
11. X §3 xxxxxxxx 18 xxx:
"(18) Xxxxx "xxxxxx xxxxx" xxx použít x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxx 50 % xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxx.".
12. X §3 xx xx xxxxxxxx 19 vkládá xxxx odstavec 20, xxxxx xxx:
"(20) Xxxxxx "xxxxxx" xxx xxxxxxx xxxxxxx, x xxxx xxx xxxxx xxxxxxx 51 % xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx.".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 20 x 21 xx xxxxxxxx jako xxxxxxxx 21 x 22.
13. X §3 xx doplňuje odstavec 23, xxxxx xxx:
"(23) Přípustné xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx u xxxxxx x xxxx x xxxxxx u sýrů x tvarohů xxxxx xxxxxxxxx xx plus 4% xx xxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx, x xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx tolerance x xxxxxx minus 1%.".
14. V §4 xx na xxxxx xxxxxxxx věta "Xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx, xx. xxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx.".
15. X §6 písm.c) se xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "hlubokozmrazenou".
16. X §8 xxxx.2 xx xxxxx "x xxxxxxxxx xxxxx" xxxxxxx.
17. V §10 xxxx.1 se xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "xxxxxxxxxxxxxxx" x xx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx xxxx: "Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx zachování teploty xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx 18 xX xxxx xxxxx a xxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx vzduchu. Xxx xxxxxxxx xx xxxx teplota výrobku xxxxxx na xxxxx 15 oC. Záznamy x xxxxxxxxxxxx teploty xxxxxxx xxxx být xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxx jednoho xxxx.".
18. X §10 xxxx.2 se xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "xxxxxxxxxxxxxxx" x xx xxxxx xx xxxxx xxxxxxxxx čárkou x doplňují xx xxxxx "x xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx, schopných udržet xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx umístěným xx xxxxxxxxxx xxxxx.".
19. X §10 xx xxxxxxxx 3 a 4 xxxxxxx.
Dosavadní xxxxxxxx 5 se xxxxxxxx jako odstavec 3.
20. V §11 písm.g) se xxxxxxx "15" xxxxxxxxx xxxxxxx "10".
21. X §13 xxxx.3 xx na konci xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxx "xxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x. 8 xxxxxxxxx 1, 5 x 6.".
22. X §13 odst.6 xx xx xxxxx "xxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "x % xxxxxxxxxxxx xxxx v g xx 100 g xxxx".
23. V §13 xxxxxxxx 7 xxx:
"(7) Označení "xxxxxxxxx" lze použít x xxxxxxxxx, které xxxx xxxxxxxx výhradně x xxxx x xxxxx rostlinného xxxxxx x xxxxxxxxx maximálně 2% xxxxxxxxxxxx pro xxxxx xxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x celkového xxxxxx xxxx.".
24. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 5 xxx:
"Tabulka 5 - Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx


Xxxxxxxxx

Xxxxxxx*)

Xxxx xxxxxxx

Xxxxxx xxx

Xxxxxx xxxxxx

Xxxxxx sušina xxxxxxxxxx

Mléčný xxx

Xxxxxx sušina

Xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx


% hmotn.

% xxxxx.

% hmotn.

% xxxxx.

% xxxxx.

% hmotn.

Xxxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxx 15,0


xxxxxxx 11,5

nejméně 16,0


xxxxxxx 14,0

Zahuštěné xxxxx

nejméně 7,5

xxxxxxx 25,0


xxxxxxx 8,0

xxxxxxx 28,0


Xxxxxxxxx mléko xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxx: xxxxxxxxx

xxxx xxx 1,0
4,0 - 4,5

xxxxxxx 20,0

nejméně 17,5

více než 1,0
4,0 - 4,5

nejméně 24,0

xxxxxxx 20,0

Zahuštěné xxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxx 1,0


xxxxxxx 1,0

Poznámka:*) Xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx 60,5 xx 64,5.


% xxxxxxxxx . 100


cukerný xxxxx =

______________________

".


% xxxxxxxxx + % vody

25. V xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 6 xxxxxxx "Xxxxx xxxxxxxx xxxx x % xxxxx. " xxxxx "Sušená xxxxxxx" se xxxxxxx "50,0" xxxxxxxxx xxxxxxx "42,0".
26. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 7 se xxxxxx sloupec "Xxxxx xxxx v %".
27. X příloze x. 2 xxxxxxx 7 xx sloupci "Xxxxx vody x %" řádku "xxxxxxx xxxxx, máslo a xxxxxx máslo" se xxxxxxxx slova "xxxxxxx 16,0".
28. V xxxxxxx x. 2 xxxx v xxxxxxx 9 xxx:

"Xxx

% VVTPH*)

Xxxxx xxxxx
Xxxxx
Xxxxxxxxx
Xxxxx

xxxx xxx 51,0
49,0 - 56,0
54,0 - 69,0
nejméně 67,0".
29. X xxxxxxx č. 2 xxxxxxx 10 xx x poznámce slova "% t. x. x." xxxxxxxxx xxxxx "% xxxx v xxxxxx".
30. V xxxxxxx x. 2 xx xxxxxxxx xxxxxxx 15 x 16, xxxxx znějí:
"Xxxxxxx 15 - Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx


Kasein xxxxxx

Xxxxxx xxxxxx

Obsah xxxxxxxx

nejvýše 10,0 %

xxxxxxx 10,0 %

Obsah xxxxxxxxx x xxxxxx

nejméně 84,0 %

nejméně 90,0 %

Obsah xxxxxxx v xxxxxxxxx

nejméně 90,0 %

xxxxxxx 95,0 %

Xxxxx xxxxxxxx xxxx, xxxxxxxxxx xx xxxxx xxxxxxx

xxxxxxx 2,0 %

xxxxxxx 2,0 %

Xxxxx bezvodé xxxxxxx

xxxxxxx 1,0 %

xxxxxxx 1,0 %

Xxxxxxxx kyselost, xxxxxxxxx v xx X xxxxxxx NaOH xx 1 x

-

xxxxxxx 0,27

Xxxxx popela (včetně X2X5)

xxxxxxx 7,5 %

xxxxxxx 2,5 %

Xxxxx sedimentu (xxxxxxxxx xxxxxxx)

xxxxxxx 15,0 xx x 25 x

xxxxxxx 22,5 xx x 25 x
Xxxxxxx 16 - Xxxxxxxxx


Kaseináty

Xxxxx vlhkosti

xxxxxxx 8,0 %

Xxxxx xxxxxxxxx x sušině

nejméně 88,0 %

Obsah xxxxxxx x bílkovině

xxxxxxx 95,0 %

Xxxxx xxxxxxxx tuku, xxxxxxxxxx xx suchý xxxxxxx

nejvýše 2,0 %

Xxxxx xxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxx 1,0 %

Xxxxxxx xX

6,0 - 8,0

Obsah xxxxxxxxx (připálené částice)

xxxxxxx 22,5 xx v 25 x ".
31. X xxxxxxx x. 4 xxxxxxx "Xxxx" xxxxx "Mražený xxxx" xx řádek "xxxxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "xxxxxx nízkotučný".
32. X xxxxxxx x. 5 xxxxxxx "Mléčný xxx" řádku "Zmrzlina x mražený xxxx xxxxxx" se slova "xxxxxxx 2,5" xxxxxxxxx xxxxx "nejméně 1,5".
33. X xxxxxxx x. 5 se xx xxxxx tabulky xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxx:

"Xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx

xxxxxxx 25,0

xxxx xxx 1,5

xxxxxxx 2,5 ".
34. V xxxxxxx x. 5 xxxxxxx "Xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx vodový x xxxxxxx xxxxxxx" x "Xxxxxxxx a xxxxxxx xxxx vodový x xxxxxxxx" xx xxxxx "x xxxxxxx xxxx" xxxxxxx a xxxx xx xxxxx "xxxxxx" xxxxxxxxx slovem "xxxxxx".
35. V xxxxxxx x. 8 xxxxxxx 1 xxx:
"Xxxxxxx 1 - Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x oleje

Xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx a oleje x jejich xxxxx

Xxxxx kyselosti mg XXX/x

xxx. 0,6

Xxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxx xx XXX/x

xxx. 4,0

Číslo xxxxxxxxxx xxxx. per. xxxx. /xx

xxx. 10,0

Xxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx za xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx. xxx. kysl. /xx

xxx. 15,0

Xxxxx xxxxxx xxx 105 oC %

xxx. 0,2

Xxxxxxx xxx jednotlivé xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx


Xxxxxxx s xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxxx

Xxxxxxxxxxxx

Xxxxxx

Kokosový

Xxxxxxx

Xxxxxxx xxx 15oC (kg/m3)

913 - 918

921 - 925

922 - 926

924 - 928

925 - 938

914 - 919

Xxxxx zmýdelnění (xx XXX/x xxxxx)

182 - 193

190 - 209

188 - 194

189 - 195

248 - 265

188 - 196

Xxxxxx xxxxx (xxx Xxxxx)

105 - 126

50 - 55

118 - 141

124 - 139

6,3 - 10,6

80 - 88

Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx (x/xx)

xxx. 20

xxx. 12

xxx. 15

xxx. 15

xxx. 15

xxx. 18

Xxxxxxxxxxxxxx (% x xxxxxxxxx xxxxxxx)

5,0 - 13,0

XX

ND - 0,2

XX - 0,3

XX - 0,3

XX - 0,1

Xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx tuky x xxxxx

X 6:0

XX

XX

XX

XX

XX - 0,6

XX

X 8:0

XX

XX

XX

ND

4,6 - 10,0

ND

X 10:0

XX

XX

XX

XX

5,5 - 8,0

ND

X 12:0

XX

XX - 0,5

XX - 0,1

XX - 0,1

45,1 - 50,3

XX

X 14:0

XX - 0,2

0,5 - 2,0

ND - 0,2

XX - 0,2

16,8 - 21,0

XX - 1,0

X 16:0

2,5 - 7,0

39,3 - 47,5

5,0 - 7,6

8,0 - 13,5

7,5 - 10,2

7,5 - 20,0

C 16:1

ND - 0,6

XX - 0,6

XX - 0,3

ND - 0,2

XX

0,3 - 3,5

X 17:0

XX - 0,3

ND - 0,2

XX - 0,2

XX - 0,1

ND

XX - 0,5

X 17:1

XX - 0,3

XX

ND - 0,1

XX - 0,1

XX

XX - 0,6

X 18:0

0,8 - 3,0

3,5 - 6,0

2,7 - 6,5

2,0 - 5,4

2,0 - 4,0

0,5 - 5,0

X 18:1

50,0 - 70,0

36,0 - 44,0

14,0 - 39,4

17,7 - 28,0

5,0 - 10,0

55,0 - 83,0

X 18:2

15,0 - 30,0

9,0 - 12,0

48,3 - 74,0

49,8 - 59,0

1,0 - 2,5

3,5 - 21,0

X 18:3

5,0 - 14,0

ND - 0,5

ND - 0,3

5,0 - 11,0

XX - 0,2

XX - 1,5

X 20:0

0,2 - 1,2

XX - 1,0

0,1 - 0,5

0,1 - 0,6

XX - 0,2

XX - 0,8

X 20:1

0,1 - 4,3

ND - 0,4

XX - 0,3

XX - 0,5

ND - 0,2

ND

X 20:2

XX - 0,1

ND

ND

XX - 0,1

ND

XX

X 22:0

XX - 0,6

XX - 0,2

0,3 - 1,5

XX - 0,7

XX

XX - 0,3

X 22:1

XX - 2,0

XX

XX - 0,3

XX - 0,3

XX

XX

X 22:2

XX - 0,1

ND

XX - 0,3

XX

XX

ND

C 24:0

XX - 0,3

XX

ND - 0,5

XX - 0,5

XX

ND - 1,0

X 24:1

XX - 0,4

ND

XX

XX

XX

XX
XX = xxxxxxxxxxxxxxx (xxxxx xxx 0,05%)".
36. X xxxxxxx č. 8 xxxxxxx 3 xxx:
"Xxxxxxx 3 - Margarín*)


Xxxxx xxxx % xxxxx.

Xxxxx xxxxxxxxx xx XXX /x tukové xxxx

Xxxxx peroxidové xxxx. xxx. xxxx. /xx

Xxxxxxxx

80,0 - 90,0

xxx. 2,0

xxx. 10,0

Margarín xx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx nebo halvarín

60,0 - 62,0

Xxxxxxxx x xxxxxx obsahem xxxx

39,0 - 41,0

Xxx x bližším xxxxxxx účelu xxxxxxx x % **)

<39,0
>41,0 - <60,0
>62,0 - <80,0
Xxxxxxxx:
*) Margarín xxxx xxxxxxxxx maximálně 3% xxxxxxxxxx mléčného xxxx x celkového xxxxxx tuku.Může být "xxxxxxx" xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx nezávadným xxxxxxxx.Xxxxxxxx xxxxx xxxx xx xxxxxxx xx xxxxx xxxxx x více xxx 1% xx xxxxxxxxxxxxx procentického obsahu xxxx x xxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx se xxxxx xxxxx o více xxx 2% xx xxxxxxxxxxxxx procentického xxxxxx xxxx. Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x pěti xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx.
**) Např. xxx xxxxxxxxxxx, xxx xx xxxxxx x pečení xxxx.".
37. V xxxxxxx x. 8 xxxxxxx 4 xxx:
"Xxxxxxx 4 - Xxxxxx xxxxxxxxxx tuk*)


Xxxxx xxxx % xxxxx.

Xxxxx xxxxxxxxx mg XXX /x xxxxxx xxxx

Xxxxx xxxxxxxxxx xxxx. xxx. xxxx. /xx

Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx

80,0 - 90,0

max. 2,0

xxx. 10,0

Směsný xxxxxxxxxx xxx se xxxxxxxx xxxxxxx xxxx

60,0 - 62,0

Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx x xxxxxx obsahem tuku

39,0 - 41,0

Xxxxxx xxxxxxxxxx tuk s xxxxxxx určením účelu xxxxxxx x %**)

<39,0
>41,0 - &xx;60,0
&xx;62,0 - <80,0
Xxxxxxxx:
*) Směsný xxxxxxxxxx xxx bez xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx jako xxxxxx xxx.Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxx xxxxxxxxx 10 - 80 % xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxx.Xxxxxxxx xxxxx xxxx xx xxxxxxx se nesmí xxxxx x xxxx xxx 1% xx xxxxxxxxxxxxx procentického xxxxxx xxxx x xxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx se nesmí xxxxx o více xxx 2% xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx. Průměrným xxxxxxx xxxx se xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x pěti xxxxxxx odebraných xxxxxx.
**) Xxxx. xxxxxx xxxxxxxxxx xxx pomazánkový, xxxxxx xxxxxxxxxx xxx xx vaření x xxxxxx xxxx.".
Xx. XX
Xxxxxxxxx ustanovení
(1) Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxx vyhlášky xx xxxxxxxx podle xxxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisů.
(2) Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxx používat do 1. xxxx 2001.
(3) Do 31. xxxxxxxx 2001 je xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx, které nejsou xxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx vzduchu.
Čl. XXX
Xxxxxxxx
Xxxx vyhláška xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. xxxx 2000.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx x. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 90/2000 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.9.2000.
Xxxxxx xxxxxxx x. 90/2000 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 77/2003 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.7.2003.
Znění jednotlivých xxxxxxxx xxxxx jiných xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx není aktualizováno, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx změna xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.