Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2003.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.09.2000 do 30.06.2003.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 328/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mléko a mléčné výrobky, zmrzliny a mražené krémy a jedlé tuky a oleje
90/2000 Sb.
Přechodná ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
90
XXXXXXXX
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
ze xxx 30. xxxxxx 2000,
kterou xx xxxx xxxxxxxx Ministerstva xxxxxxxxxxx č. 328/1997 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx §18 písm.a), x), h), x), x) x x) xxxxxx č. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x změně x doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů, xxx xxxxx a mléčné xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx a xxxxx xxxx x xxxxx
Ministerstvo xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 xxxx. x), x), x), i), x) x k) xxxxxx č. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x o xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, (xxxx xxx "xxxxx") xxx xxxxx x xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxx xxxxx x xxxxx xxxx x xxxxx:
Xx. X
Xxxxxxxx č. 328/1997 Sb., kterou xx xxxxxxx §18 xxxx. a), x), x), x), x) x k) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x potravinách x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x změně x xxxxxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, xxx xxxxx x xxxxxx výrobky, xxxxxxxx a xxxxxxx xxxxx a jedlé xxxx x xxxxx, xx xxxx xxxxx:
1. V §3 xxxx.6 xxxx.x) se xxxxx "v příloze x. 2 xxxxxxxxx 1, 2, 5 x 6" nahrazují xxxxx "x xxxxxxx x. 2 xxxxxxxxx 3 x 4".
2. X §3 xxxx.6 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) xxxx slazený, pokud xx xxxxxxx pouze xxxxxxxx nebo xxxxxxxx xxxxxxxx.".
3. V §3 xxxx.8 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx písmeno x), xxxxx xxx:
"x) jako jednosložkový xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xx pouze sladká xxxx xxxxxxxx smetana x mléčná kultura.".
4. X §3 xxxx.9 xxxx xxxxx xx xx xxxxx "xxxxx xxxxxxxxxxxxx" xxxxxxx xxxxx "xx spotřebitelský xxxx".
5. V §3 odst.11 xx xx xxxxx tečka xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx x), které zní:
"x) jako xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx surovinami xx xxxxx mléko, xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxx.".
6. X §3 xxxx.12 xx xx xxxxx "xxxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "xxxx xxxxxxx".
7. X §3 xxxx.13 xxxx.x) xx xx xxxxx "xxxxx" xxxxxxxx xxxxx ", xxxxxxxx kultury, xxxxxxx x chlorid vápenatý".
8. X §3 xxxx.13 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx písmeno x), xxxxx xxx:
"i) xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx, pokud tavený xxx obsahuje xxxx xxx 5 % xxxxxxx.".
9. V §3 xxxx.14 xx xx xxxxx "xxxxxxx" xxxxxxxx xxxxx ", xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x příloze x. 2 xxxxxxx 15 xxxx 16".
10. V §3 xxxx.16 xxxxxxx a) xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx č. 1x) xxx:
"x) tekuté xxxxx x xxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx nebo xxxxxxxxxxxxxx,1x)
1x) Xxxxxxxx x. 287/1999 Xx., x xxxxxxxxxxxxx požadavcích xx xxxxxxxxx xxxxxxxx.".
11. X §3 xxxxxxxx 18 xxx:
"(18) Xxxxx "mléčný xxxxx" xxx xxxxxx x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx obsahujících xxxx xxx 50 % xxxxxxxxxxxx mléka nebo xxxxxxxxx.".
12. V §3 xx xx xxxxxxxx 19 vkládá xxxx xxxxxxxx 20, xxxxx xxx:
"(20) Xxxxxx "xxxxxx" xxx xxxxxxx xxxxxxx, x xxxx xxx xxxxx xxxxxxx 51 % xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx.".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 20 x 21 xx xxxxxxxx xxxx odstavce 21 x 22.
13. X §3 xx xxxxxxxx odstavec 23, xxxxx xxx:
"(23) Přípustné xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x sušiny x xxxx x xxxxxx u xxxx x xxxxxxx mohou xxxxxxxxx xx xxxx 4% od xxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx, x zrajících sýrů xx xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx minus 1%.".
14. X §4 xx xx xxxxx xxxxxxxx xxxx "Xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxx druhů xxxxxxx, xx. xxx ochucujících xxxxxx.".
15. X §6 písm.c) se xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "hlubokozmrazenou".
16. X §8 xxxx.2 xx xxxxx "x xxxxxxxxx krémů" xxxxxxx.
17. V §10 xxxx.1 se xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "xxxxxxxxxxxxxxx" x xx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx xxxx: "Hlubokozmrazené xxxxxxxx a xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx prostředky, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx potravin xxxxx 18 oC nebo xxxxx a xxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx. Xxx xxxxxxxx xx xxxx teplota xxxxxxx xxxxxx xx xxxxx 15 xX. Xxxxxxx x registrování xxxxxxx xxxxxxx xxxx xxx xxxxxx a xxxxxxxx xx dobu jednoho xxxx.".
18. X §10 xxxx.2 xx xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxx" nahrazuje xxxxxx "hlubokozmrazené" a xx xxxxx xx xxxxx xxxxxxxxx čárkou x xxxxxxxx xx xxxxx "x mrazicích xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxx.".
19. X §10 xx xxxxxxxx 3 a 4 xxxxxxx.
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 5 xx xxxxxxxx xxxx odstavec 3.
20. X §11 písm.g) xx xxxxxxx "15" xxxxxxxxx xxxxxxx "10".
21. X §13 odst.3 xx xx konci xxxxx nahrazuje čárkou x xxxxxxxx se xxxxx "xxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x. 8 xxxxxxxxx 1, 5 x 6.".
22. X §13 xxxx.6 xx xx slovo "xxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "x % hmotnostních xxxx x x xx 100 x xxxx".
23. X §13 odstavec 7 xxx:
"(7) Xxxxxxxx "xxxxxxxxx" lze xxxxxx x xxxxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxx výhradně x tuků a xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 2% hmotnostních xxx xxxxx tuků xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx tuku.".
24. X xxxxxxx č. 2 xxxxxxx 5 xxx:
"Xxxxxxx 5 - Zahuštěný xxxxxx xxxxxxx
Xxxxxxxxx | Xxxxxxx*) | |||||
Xxxx xxxxxxx | Xxxxxx xxx | Xxxxxx sušina | Xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx | Mléčný xxx | Xxxxxx xxxxxx | Xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx |
% xxxxx. | % xxxxx. | % xxxxx. | % xxxxx. | % xxxxx. | % hmotn. | |
Xxxxxxxxx xxxxxxx | xxxxxxx 15,0 | xxxxxxx 11,5 | xxxxxxx 16,0 | xxxxxxx 14,0 | ||
Xxxxxxxxx xxxxx | nejméně 7,5 | xxxxxxx 25,0 | xxxxxxx 8,0 | xxxxxxx 28,0 | ||
Zahuštěné mléko xxxxxxxx xxxxxxxxx z xxxx: xxxxxxxxx | xxxx xxx 1,0 4,0 - 4,5 | xxxxxxx 20,0 | xxxxxxx 17,5 | více xxx 1,0 4,0 - 4,5 | nejméně 24,0 | nejméně 20,0 |
Zahuštěné xxxxx xxxxxxxxx | xxxxxxx 1,0 | xxxxxxx 1,0 |
Poznámka:*) Xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx 60,5 xx 64,5.
% xxxxxxxxx . 100 | ||
cukerný xxxxx = | ______________________ | ". |
% xxxxxxxxx + % xxxx |
25. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 6 xxxxxxx "Xxxxx xxxxxxxx xxxx x % hmotn. " řádku "Xxxxxx xxxxxxx" xx xxxxxxx "50,0" xxxxxxxxx xxxxxxx "42,0".
26. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 7 se xxxxxx sloupec "Obsah xxxx x %".
27. V xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 7 ve xxxxxxx "Xxxxx xxxx x %" xxxxx "xxxxxxx xxxxx, xxxxx x xxxxxx xxxxx" xx xxxxxxxx slova "xxxxxxx 16,0".
28. X xxxxxxx č. 2 xxxx v xxxxxxx 9 xxx:
"Sýr | % XXXXX*) |
Xxxxx tvrdý Xxxxx Xxxxxxxxx Xxxxx | méně než 51,0 49,0 - 56,0 54,0 - 69,0 xxxxxxx 67,0". |
29. X xxxxxxx č. 2 xxxxxxx 10 xx x xxxxxxxx slova "% x. x. x." xxxxxxxxx xxxxx "% xxxx x xxxxxx".
30. X xxxxxxx č. 2 xx doplňují xxxxxxx 15 x 16, xxxxx xxxxx:
"Tabulka 15 - Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxx | Xxxxxx xxxxxx | |
Xxxxx xxxxxxxx | nejvýše 10,0 % | xxxxxxx 10,0 % |
Obsah xxxxxxxxx x xxxxxx | xxxxxxx 84,0 % | xxxxxxx 90,0 % |
Obsah xxxxxxx v xxxxxxxxx | xxxxxxx 90,0 % | xxxxxxx 95,0 % |
Xxxxx mléčného xxxx, xxxxxxxxxx xx xxxxx xxxxxxx | xxxxxxx 2,0 % | xxxxxxx 2,0 % |
Xxxxx xxxxxxx xxxxxxx | xxxxxxx 1,0 % | xxxxxxx 1,0 % |
Xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxx x xx X roztoku XxXX xx 1 g | - | xxxxxxx 0,27 |
Xxxxx xxxxxx (xxxxxx X2X5) | xxxxxxx 7,5 % | xxxxxxx 2,5 % |
Obsah xxxxxxxxx (xxxxxxxxx xxxxxxx) | xxxxxxx 15,0 xx x 25 x | nejvýše 22,5 xx x 25 x |
Xxxxxxx 16 - Xxxxxxxxx
Xxxxxxxxx | |
Xxxxx xxxxxxxx | xxxxxxx 8,0 % |
Xxxxx bílkoviny x xxxxxx | nejméně 88,0 % |
Obsah xxxxxxx x bílkovině | nejméně 95,0 % |
Xxxxx xxxxxxxx tuku, xxxxxxxxxx xx suchý extrakt | nejvýše 2,0 % |
Obsah xxxxxxx xxxxxxx | xxxxxxx 1,0 % |
Xxxxxxx xX | 6,0 - 8,0 |
Xxxxx xxxxxxxxx (připálené částice) | nejvýše 22,5 xx x 25 x ". |
31. X xxxxxxx x. 4 xxxxxxx "Xxxx" xxxxx "Mražený xxxx" xx xxxxx "xxxxxx" xxxxxxxxx řádkem "xxxxxx xxxxxxxxxx".
32. X příloze x. 5 xxxxxxx "Mléčný xxx" xxxxx "Zmrzlina x mražený xxxx xxxxxx" xx xxxxx "xxxxxxx 2,5" nahrazují xxxxx "xxxxxxx 1,5".
33. X xxxxxxx x. 5 xx xx xxxxx tabulky xxxxxxxx řádek, xxxxx xxx:
"Zmrzlina a xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx | nejméně 25,0 | xxxx xxx 1,5 | xxxxxxx 2,5 ". |
34. V xxxxxxx x. 5 xxxxxxx "Zmrzlina x xxxxxxx xxxx vodový x xxxxxxx složkou" x "Zmrzlina x xxxxxxx xxxx xxxxxx x xxxxxxxx" se xxxxx "a xxxxxxx xxxx" xxxxxxx x xxxx xx xxxxx "xxxxxx" nahrazuje slovem "xxxxxx".
35. X xxxxxxx č. 8 xxxxxxx 1 xxx:
"Xxxxxxx 1 - Xxxxxxxxx jedlé xxxx x xxxxx
Uvedené xxxxxxx xxxxx obecně xxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx x jejich xxxxx | ||||||
Číslo xxxxxxxxx xx XXX/x | xxx. 0,6 | |||||
Xxxxx xxxxxxxxx pro xxxxx xxxxxxxx xx studena x xxxxx xxxxxxxxxxx mg XXX/x | xxx. 4,0 | |||||
Xxxxx xxxxxxxxxx xxxx. per. xxxx. /xx | xxx. 10,0 | |||||
Xxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxx mekv. xxx. xxxx. /xx | xxx. 15,0 | |||||
Xxxxx těkavé xxx 105 xX % | xxx. 0,2 | |||||
Xxxxxxx xxx jednotlivé jednodruhové xxxxxxxxx xxxx x xxxxx | ||||||
Xxxxxxx s nízkým xxxxxxx kyseliny xxxxxxx | Xxxxxxx | Xxxxxxxxxxxx | Xxxxxx | Kokosový | Xxxxxxx | |
Hustota xxx 15oC (xx/x3) | 913 - 918 | 921 - 925 | 922 - 926 | 924 - 928 | 925 - 938 | 914 - 919 |
Xxxxx zmýdelnění (xx XXX/x oleje) | 182 - 193 | 190 - 209 | 188 - 194 | 189 - 195 | 248 - 265 | 188 - 196 |
Xxxxxx číslo (xxx Xxxxx) | 105 - 126 | 50 - 55 | 118 - 141 | 124 - 139 | 6,3 - 10,6 | 80 - 88 |
Xxxxx nezmýdelnitelných látek (x/xx) | xxx. 20 | xxx. 12 | xxx. 15 | xxx. 15 | xxx. 15 | xxx. 18 |
Xxxxxxxxxxxxxx (% z xxxxxxxxx xxxxxxx) | 5,0 - 13,0 | XX | XX - 0,2 | XX - 0,3 | XX - 0,3 | XX - 0,1 |
Xxxxxxx pro jednotlivé xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x oleje | ||||||
X 6:0 | XX | ND | XX | XX | XX - 0,6 | XX |
C 8:0 | XX | ND | XX | ND | 4,6 - 10,0 | ND |
C 10:0 | ND | XX | XX | ND | 5,5 - 8,0 | XX |
X 12:0 | XX | XX - 0,5 | XX - 0,1 | XX - 0,1 | 45,1 - 50,3 | XX |
X 14:0 | ND - 0,2 | 0,5 - 2,0 | XX - 0,2 | XX - 0,2 | 16,8 - 21,0 | XX - 1,0 |
X 16:0 | 2,5 - 7,0 | 39,3 - 47,5 | 5,0 - 7,6 | 8,0 - 13,5 | 7,5 - 10,2 | 7,5 - 20,0 |
C 16:1 | ND - 0,6 | XX - 0,6 | XX - 0,3 | XX - 0,2 | XX | 0,3 - 3,5 |
X 17:0 | XX - 0,3 | XX - 0,2 | ND - 0,2 | XX - 0,1 | XX | XX - 0,5 |
X 17:1 | XX - 0,3 | XX | XX - 0,1 | XX - 0,1 | XX | XX - 0,6 |
X 18:0 | 0,8 - 3,0 | 3,5 - 6,0 | 2,7 - 6,5 | 2,0 - 5,4 | 2,0 - 4,0 | 0,5 - 5,0 |
X 18:1 | 50,0 - 70,0 | 36,0 - 44,0 | 14,0 - 39,4 | 17,7 - 28,0 | 5,0 - 10,0 | 55,0 - 83,0 |
X 18:2 | 15,0 - 30,0 | 9,0 - 12,0 | 48,3 - 74,0 | 49,8 - 59,0 | 1,0 - 2,5 | 3,5 - 21,0 |
X 18:3 | 5,0 - 14,0 | XX - 0,5 | XX - 0,3 | 5,0 - 11,0 | ND - 0,2 | XX - 1,5 |
X 20:0 | 0,2 - 1,2 | ND - 1,0 | 0,1 - 0,5 | 0,1 - 0,6 | XX - 0,2 | XX - 0,8 |
X 20:1 | 0,1 - 4,3 | ND - 0,4 | XX - 0,3 | XX - 0,5 | ND - 0,2 | XX |
C 20:2 | ND - 0,1 | XX | ND | XX - 0,1 | XX | XX |
X 22:0 | XX - 0,6 | XX - 0,2 | 0,3 - 1,5 | XX - 0,7 | XX | ND - 0,3 |
X 22:1 | XX - 2,0 | XX | XX - 0,3 | XX - 0,3 | XX | XX |
X 22:2 | XX - 0,1 | XX | XX - 0,3 | XX | XX | XX |
C 24:0 | ND - 0,3 | XX | XX - 0,5 | ND - 0,5 | XX | XX - 1,0 |
X 24:1 | XX - 0,4 | ND | XX | XX | ND | XX |
XX = nedetekovatelný (xxxxx xxx 0,05%)".
36. X xxxxxxx x. 8 xxxxxxx 3 xxx:
"Tabulka 3 - Margarín*)
Xxxxx xxxx % xxxxx. | Xxxxx xxxxxxxxx xx XXX /x xxxxxx fáze | Xxxxx xxxxxxxxxx xxxx. xxx. xxxx. /xx | |
Xxxxxxxx | 80,0 - 90,0 | max. 2,0 | max. 10,0 |
Margarín xx sníženým xxxxxxx xxxx xxxx xxxxxxxx | 60,0 - 62,0 | ||
Margarín x nízkým xxxxxxx xxxx | 39,0 - 41,0 | ||
Xxx s bližším xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x % **) | <39,0 &xx;41,0 - <60,0 >62,0 - <80,0 |
Xxxxxxxx:
*) Margarín xxxx obsahovat maximálně 3% xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx z xxxxxxxxx xxxxxx tuku.Může xxx "xxxxxxx" xxxxxxx nebo xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx.Xxxxxxxx xxxxx tuku xx xxxxxxx xx xxxxx xxxxx x xxxx xxx 1% od xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx nesmí xxxxx o xxxx xxx 2% xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx. Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x pěti xxxxxxx odebraných xxxxxx.
**) Xxxx. xxx xxxxxxxxxxx, xxx xx xxxxxx x xxxxxx xxxx.".
37. V xxxxxxx x. 8 xxxxxxx 4 xxx:
"Xxxxxxx 4 - Xxxxxx emulgovaný xxx*)
Obsah xxxx % xxxxx. | Xxxxx xxxxxxxxx xx XXX /g tukové xxxx | Xxxxx xxxxxxxxxx xxxx. xxx. xxxx. /xx | |
Xxxxxx xxxxxxxxxx tuk | 80,0 - 90,0 | xxx. 2,0 | max. 10,0 |
Xxxxxx xxxxxxxxxx tuk xx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx | 60,0 - 62,0 | ||
Xxxxxx xxxxxxxxxx tuk x xxxxxx xxxxxxx xxxx | 39,0 - 41,0 | ||
Směsný xxxxxxxxxx tuk x xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x %**) | <39,0 &xx;41,0 - &xx;60,0 &xx;62,0 - &xx;80,0 |
Xxxxxxxx:
*) Xxxxxx xxxxxxxxxx tuk xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxx.Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxx xxxxxxxxx 10 - 80 % xxxxxxxx tuku x xxxxxxxxx xxxxxx tuku.Průměrný xxxxx xxxx xx xxxxxxx xx xxxxx xxxxx o více xxx 1% xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x obsah xxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx xxxxx x více xxx 2% od xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx. Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx u pěti xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx.
**) Např. xxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxxx xxx xx xxxxxx x xxxxxx xxxx.".
Xx. XX
Xxxxxxxxx ustanovení
(1) Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxx do xxxxx xxxxx dnem účinnosti xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisů.
(2) Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisů xxx používat xx 1. září 2001.
(3) Xx 31. xxxxxxxx 2001 xx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx.
Čl. XXX
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx dnem 1. xxxx 2000.
Ministr:
Ing. Xxxxx x. x.
Informace
Xxxxxx předpis x. 90/2000 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.9.2000.
Právní xxxxxxx x. 90/2000 Sb. xxx zrušen xxxxxxx xxxxxxxxx č. 77/2003 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.7.2003.
Xxxxx jednotlivých xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx není xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx jich xxxxxx xxxxxxxxx změna xxxxx xxxxxxxxx právního xxxxxxxx.