Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 01.09.2000.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.09.2000 do 30.09.2001.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 327/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro maso, masné výrobky, ryby, ostatní vodní živočichy a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich

89/2000 Sb.

Přechodná ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
89
XXXXXXXX
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
xx xxx 30. xxxxxx 2000,
kterou se xxxx xxxxxxxx Ministerstva xxxxxxxxxxx x. 327/1997 Xx., kterou se xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx a tabákových xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, xxx maso, masné xxxxxxx, ryby, xxxxxxx xxxxx živočichy a xxxxxxx x xxxx, xxxxx x xxxxxxx x nich
Xxxxxxxxxxxx zemědělství stanoví xxxxx §18 xxxx. x), x), h), x), x) a x) xxxxxx č. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, (xxxx jen "zákon") xxx xxxx, xxxxx xxxxxxx, ryby, ostatní xxxxx živočichy x xxxxxxx z xxxx, xxxxx a xxxxxxx x xxxx:
Xx. X
Xxxxxxxx č. 327/1997 Sb., kterou xx provádí §18 xxxx. a), x), x), i), j) x x) zákona x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích a x změně a xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx maso, xxxxx xxxxxxx, xxxx, xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxx, xxxxx x xxxxxxx x nich, xx mění xxxxx:
1. X §1 xx na konci xxxxxxx x) čárka xxxxxxx x xxxxxxxx xx slova "nebo xxx bourání xxxx,".
2. X §3 xx xx xxxxx xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx písmeno x), které xxx:
"x) u xxxxxxx xxxx baleného se xxxxxx maximální xxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx.".
3. X §4 xxxx. 2 xxxx. x) xx xx xxxxx "xxxxxx" xxxxxx xxxxx ", xxxxxx".
4. §5 xxxxxx nadpisu zní:
"§5
Technologické požadavky
(1) Po porážce xxxx být xxxx xxxxxxxxx nejpozději xx 48 xxxxx xx xxxxx částech s xxxxxxxx xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxxx, xxxxx není vyšší xxx
x) xxxx 7 xX x xxxxxxxxxx xxxx,
x) xxxx 3 oC x xxxxx,
c) xxxx 2 oC x xxxxxxx masa xxxxxxxx.
(2) Po xxxxxxxx xxxx xxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx 3 xxxxx xx xxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxx xxx xxxx 3 xX.
(3) Xx porážce xxxx xxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx 2 xxxxx x x těžkých krůt xx 12 xxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx jeho xxxxxxx xxx xxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxx xxx xxxx 4 xX.
(4) X xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx jakékoli xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx jeho xxxxxxxxxx.".
5. V §6 xxxx. 2 se xxxxx "xxxxxxx +12 xX" nahrazují xxxxx "xxxxxxx xxxx 12 xX".
6. X §7 odstavec 2 xxx:
"(2) Xxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx prodeje nejpozději xx 24 xxxxx xx xxxxxxxx, x xx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxx xx plus 2 xX.".
7. V §8 xxxx. 3 xx xx slovo "xxxx," vkládá slovo "xxxx,".
8. V §10 xxxx. j) xx xx slovo "xxx" xxxxxx xxxxx "xxxxxxxxx".
9. V §10 xx na xxxxx xxxxx nahrazuje xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) xxxxx xxxxxxxxxx promíchaná xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx x aromatizaci a xxxxxxxxx látek x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx.".
10. X §12 xxxxxxxx 5 xxx:
"(5) Xxxxx xx x xxxxx výrobku xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx slova "xxxxx", xxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx.".
11. X §14 xxxx. 1 se xxxxx "xxxxxxxxxx" xxxxxxx.
12. X §17 xxxx. 2 xx slova "xxxxxxx xx xxxx 2 xxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xx dobu xxxxxxxx" a xxxxxxx "3" xx nahrazuje xxxxxxx "2" .
13. X §18 xx xx xxxxx xxxxx nahrazuje xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx e), které xxx:
"e) rybím xxxxxxxxxxx tepelně xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx tepelně xxxxxxxxxx xxxx xxxx xxxxx xxx x xxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x dalších xxxxxxx, xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx x xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxx k xxxxxxx kuchyňské xxxxxx.".
14. X §20 xx doplňuje odstavec 4, xxxxx zní:
"(4) Xx xxxxx xxxxxxx xxxx xxx xxxxxx xxxx o xxx, xx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx z xxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx byla xxxxxxx xxxx svalovina xxx xxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxx xxxx mělněná.".
15. X §23 xxxx. 3 xx xxxxx "xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx" xxxxxxxxx slovy "xxxxxx do xxxxx".
16. X §23 xxxxxxxx 4 xxx:
"(4) Xxxxxxxxxx x xxx a ostatních xxxxxxx živočichů xx xxxxxxxx xxxxxxxx pouze xxxxxx xxxx xxxxxxxx.".
17. V §23 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 5 x 6, xxxxx znějí:
"(5) Xx xxxxx výrobků xx kromě údajů xxxxxxxxx x xxxx 1 xxxxx, xxx xx jedná x xxxx kuchané, částečně xxxxxxx nebo nekuchané.
(6) Xxxxx xxxx xx nesmí xxxxxx xx xxxxx nekuchané xxxxxxx xxxxxx.".
18. X §24 xxxx. x) xx za xxxxx "čištěná" vkládá xxxxx xx poznámku xxx xxxxx x. 1).
19. X §24 xxxx. e) xx xx xxxxx "xxxx" xxxxxxxx xxxxx "x případně xxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx".
20. X §26 xxxx. 2 xx za xxxxx "xxxxxxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "xxxxx xxxxxxx x. 8".
21. X §26 se xxxxxxxx odstavec 7, xxxxx xxx:
"(7) X xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v příloze x. 10.".
22. X §28 se xxxxxxxx 2 xxxxxxx x zároveň xx xxxxxxx xxxxxxxx odstavce 1.
23. V §29 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 4 x 5, které znějí:
"(4) Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xx 28 xxx od xxxx xxxxxx. Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx vajec xx nejpozději 7 xxx xxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx trvanlivosti.
(5) Xxxxx xxxxxxx xx xxxxx musí xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx právními xxxxxxxx.1)".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 4 xx 6 xx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx 6 xx 8.
24. V xxxxxxx x. 4 xx xxxxx "Konzerva" xxxxxxx.
25. X xxxxxxx x. 5 xxxxxxx "Xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx" řádku "Trvanlivé" xx xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxxxx" xxxxxxxxx slovem "xxxxxxxxxxxxxxxxxx".
26. Xxxxxxx č. 6 zní:
"Příloha x. 6 x xxxxxxxx x. 327/1997 Xx.
Členění xx xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx

Xxxx

Xxxxxxx

Podskupina

ryby

xxxxxxxxxxx
xxxxxx

xxxxxxx
xxxxxxxx

xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx

podle xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx rodů nebo xxxxx

čerstvé
xxxxxxxx

výrobky x xxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx xxxx xxxxx

xxxxxxxx
xxxxx
xxxxxxx
solené
xxxxxx
xxxxxx
marinované
xxxxxxxxxxxx
konzervy
polotovary".
27. Příloha x. 7 xxx:
"Xxxxxxx x. 7 x xxxxxxxx č. 327/1997 Xx.
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xx xxxxxx, balení x xxxxxxxxxx xxx x ostatních vodních xxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxx

Poř. xxxxx


Xxxxxx

Technologické xxxxxxxxxx

Xxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

Xxxxxxxxx xx xxxxxx

Xxxxxxxxxx

Xxxxxxx

1.

Xxxxxxx xxxx x xxxxxxx vodní živočichové




- nesmí xxxxxxxxx cizí xxxxx, xxxxxxxxx znečištění (x xxxxxxxxx xxx xxxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx střevním xxxxxxx xxxx žlučí) x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxx xxxx být xxxxxxxxxxxxxxxx xxx daný xxxxxxxxx xxx xxxx druh xxx x ostatních xxxxxxx xxxxxxxxx
- xxxxxxxxxxx musí vykazovat xxxxxxxxxxxxxxxx vlastnosti xxxxxxxxx xxxxxxxxx
- svalovina xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx*



2.

Xxxxxxxx ryby x xxxxxxx vodní xxxxxxxxxxx6)

- xxxx xxxxxxxxxxx délku 15 xx musí xxx xxxxxxx xx xxxxx xxxxxxx







Xxxx výrobky:

3.

Xxxxx xxxx

- xxxx, xxxxxx xxxx xxxxxxxxx
- ryby xxxx (s xxxxxx x vnitřnostmi) - xxxxxxx (xxxxxxx xxxx x vnitřností, xxxxxxxx xxxxxx břišní x xxxxxxxx sraženin)
- xxxxxxxx xxxxxxx (x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxx xxxxxxx xxxx x xxxxxxx)
- xxxx xxxxxxxxx - xxxxxx (ryby xxxxxxx xxx xxxxxx a xxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx)
- xxxx xxxxxxxxx

xxxxxxxxxx xxxx xxxx xxxxx ryb xx xxxxxxxx x solné xxxxx nebo nasucho xxxxxxx xxxxx:
x) xxxxx xxxxxxxx kouřem1)
x) xxxxx xxxxxx xxxxxx - rovnoměrné xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxx vyšší než 65 xX. Xx xxxxxxx xxxx xxx xxxxxxx xxxx balením xxxxxxxxxxxxx zchlazeny na xxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxx, xx xxxxxxxx na xxxxxxx, xxx které xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxx

xxxxxx:xx 0,3 kg - 10 %
xx 1,0 kg - 5 %
do 2,0 kg - 3 %
nad 2,0 xx - 2 %

xxxxx vody ve xxxxxxxxx xxxxxxx 80 %, xxxx dokonale xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx svým xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxx xxxxx a xxxxx

xxxxx xxxxxxx x xxx se xxxxxxxx při xxxxxxx x xxxxxxx 1 xX xx 8 xX

x xxxxxxxxxxxxx xxxx strojně xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx při xxxxxxx 1 xX xx 8 xX

4.

Xxxxxxx xxxx

xxxxxxxx xxxxxxxx opracována xxxxxxxx

po xxxxxxx xxxx xxx xxxxxxx xxxx balením xxxxxxxxxxxxx zchlazeny xx xxxxxxx x xxxxxxx (xxxx xxxxx), xx xxxxxxxx xx teplotu, xxx xxxxx budou xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx

balení:do 0,3 xx - 10 %xx 1,0 kg - 5 %do 2,0 xx - 3 %nad 2,0 xx - 2 %

- xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxx vzhledem xxxxxxxxxxxx deklarovanému xxxxxxxxxxx xxxxx, bez cizích xxxxx a pachů
- x xxxxxx xxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx xxxx xxxxx, xxxxxxxx číslo xxxxxxxxx xx xxxxx xxx 2,0 mg XXX x 1 x xxxx
- ke xxxxxxx xx používá xxx xxxx olej x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 170 oC

xxxxxxxx xx xxx teplotě v xxxxxxx 1 xX xx 8 xX

v izotermických xxxxxxxxxxx chlazených xxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxx 1 xX xx 8 xX

5.

Xxxxxx xxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxx xxx

xxxxxxxxx xxxx zmrazených xxx1) xxxxx x xxxxx


xxxxxx:
xx 0,3 xx - 10 %
do 1,0 xx - 5 %
xx 2,0 xx - 3 %

obsah xxxx:
x xxxxx xxxxxxxx více xxx 14 %
x xxxxxxx xxxxxxxx 10 xx 14 %
x xxxxx xxxxxxxx 6 xx 10 %

skladují xx xxx xxxxxxx x xxxxxxx 1 xX xx 8 xX

x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxx 1 xX až 8 xX

6.

Xxxxxxxxx xxxxx

solené xxxxxxx loupané xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx


xxxxxxxxx xxxxx
v xxxx: - 10 %
xx 350 x - 10 %
xxx 350 x - 5 %

xxxxx xxxx: xxxxxxx 25 %



7.

Sušené xxxx

xxxxxx xxxxxxxx
ryby xxxxxx
xxxxxx ryby



obsah xxxx xx nižší xxx 18 %

Xxxxxxxx xx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 65 až 70 %.
Xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxx

x xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxx

8.

Marinované
- xx studena
- xx tepla

- ryby xxxxxxxx xxxxxxx (x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, zbavené xxxx x xxxxxxx)
- xxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxx a xxxxxxxxxx, výstelky dutiny xxxxxx x krevních xxxxxxxx)
- xxxx xxxxxxxxx
- xxxxxx (xxxx kuchané, xxx xxxxxx x xxxxxxx, x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx)
- ryby xxxxxxxxx

- xxxxxxx xxxxxxxx 1)
- xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx studenou xxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx xx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x kyseliny x xxxxxxxxxx lázni x xxxxxxxxxx poměr marinované xxxx suroviny k xxxxxxxx xxxxx xxxxx
- xxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx (xxxxxx, pečená). K xxxxxxxx xxxxxxxxxx chuti x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx marinády xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxx.

balení:
xx 0,3 xx - 10 %
xx 1,0 xx - 5 %
xx 2,0 xx - 3 %
xxx 2 xx - 2 %

- xxxx xxxxxxx, xxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x xxxxx
- přítomnost xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

xxxxxxxx xx xxx xxxxxxx v rozmezí 1 xX až 8 xX

x xxxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx přepravnících xxx xxxxxxx 1 xX xx 8 xX

9.

Polokonzervy
- xxxxxxxxxxx
- xxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxx xxxxxxxxxxx

xx xxxxxxxxxx tlaku xxx xxxxxxx do 100 xX x xxxxxxx

xxxxxx:
xx 0,3 kg - 10 %
xx 1,0 xx - 5 %
xx 2,0 kg - 3 %
xxx 2,0 xx - 2 %

xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxx xx xxx teplotě x xxxxxxx 1 xX xx 8 xX

v xxxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx při xxxxxxx 1 oC xx 8 xX

10.

Xxxxxxxx

výrobky x xxxxxxxxx nebo xxxxxxxxxx xxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxx,x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxxxx x autoklávu xxxxxxxxxxx způsobem

xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxx při xxxxxxx 115 xX - 121 xXx xxxxx xxxxxxxxx

xxxxxx:
do 350 x - 10 %
xxx 350 x - 5 %

xxxx xxxxxxxxxxx, soudržné, xxxxx xxxxx, xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx, bez xxxxxx xxxxx a xxxxx, hmotnost odkapaného xxxxxx xx xxxxxxxxx x xxx sleďovitých (Xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxx) musí být xxxxxxx:
x) x xxxxxx 70 %
x) ve xxxxxxx xxxxx 60 %
x) xx xxxxxxx xxxxx a x xxxxx 60 %
x) v xxxxxx xxxxxxx nebo ve xxxx 60 %
x) x xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx 50 %
x) x tomatě x ostatní xxxx xxx 50 %
xxxxxxxxxxxx xxxxxxx **



11.

Xxxxxxxxxx

xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx:
- xx xxxxxxxxx xxx xxx xxx
- xx separované xxxx xxxxxxxxx
- x xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxx
- z xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxx

xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 1)

xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx
- balení do 250 x xxxxxxx 10 %
- xxxxxx nad 250 x do 500 x nejvýše 6 %
- xxxxxx xxx 500 g xx 1500 x xxxxxxx 4 %
- xxxxxx xxx 1500 g xxxxxxx 2 %


xxxxxxxxxx 1)

xxxxxxx 1)

* = xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx veterinárních xxxxxxxx
** = xxxxxxx xx termostatovou xxxxxxxx xxx teplotě 35 xX po dobu 10 dnů xxxx xxx teplotě 37 xX xx xxxx 7 xxx".
28. V příloze x. 10 xx xxxxxxxx xxxxxxx 3, xxxxx xxx:
"Přípustné xxxxxxxxxx a objemové xxxxxxxx majonéz
Xxxxxxx 3

obsah xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxx x g xxxx xx

xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x %

xx 100

- 6

xxx 100 do 250

- 5

xxx 250 do 500

- 4

xxx 500

- 2".
Čl. II
Xxxxxxxxx ustanovení
(1) Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx do xxxxx xxxxx xxxx účinnosti xxxx vyhlášky se xxxxxxxx podle dosavadních xxxxxxxx xxxxxxxx.
(2) Xxxxxxxx xxxxxxxx podle xxxxxxxxxxx právních předpisů xxx xxxxxxxx xx 1. xxxx 2001.
Xx. III
Xxxxxxxx
Tato vyhláška xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. září 2000, x xxxxxxxx čl. I xxxx 27 xxxxxxxxxx xxxxx 2, xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx dnem xxxxxxxxx.
Xxxxxxx:
Xxx. Fencl x. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 89/2000 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.9.2000, x xxxxxxxx čl. I xxxx 27 xxxxxxxxxx xxxxx 2, xxxxx xxxxxx účinnosti 20.4.2000.
Xxxxxx předpis x. 89/2000 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 326/2001 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.10.2001.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx norem xxxxxx xxxxxxxx předpisů v xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx se xxxx xxxxxx derogační změna xxxxx uvedeného xxxxxxxx xxxxxxxx.