Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 30.09.2001.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.09.2000 do 30.09.2001.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 327/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro maso, masné výrobky, ryby, ostatní vodní živočichy a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich

89/2000 Sb.

Přechodná ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
89
XXXXXXXX
Xxxxxxxxxxxx zemědělství
xx xxx 30. xxxxxx 2000,
xxxxxx xx xxxx vyhláška Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x. 327/1997 Xx., kterou xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), h), x), x) x x) zákona č. 110/1997 Sb., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxx, xxxxx xxxxxxx, xxxx, ostatní xxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxx z xxxx, xxxxx x xxxxxxx x xxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 xxxx. x), x), x), x), j) a x) xxxxxx č. 110/1997 Sb., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů, (xxxx jen "zákon") xxx xxxx, xxxxx xxxxxxx, xxxx, ostatní xxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxx, xxxxx x xxxxxxx x nich:
Čl. I
Xxxxxxxx č. 327/1997 Sb., kterou xx provádí §18 xxxx. x), x), x), x), j) x x) zákona x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx a x xxxxx x xxxxxxxx některých souvisejících xxxxxx, xxx xxxx, xxxxx výrobky, ryby, xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxx, vejce x xxxxxxx x xxxx, xx xxxx takto:
1. X §1 xx na konci xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxx x doplňují xx slova "xxxx xxx xxxxxxx xxxx,".
2. V §3 xx xx xxxxx xxxxxxx g) tečka xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx se xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxx v hmotnostních xxxxxxxxxx.".
3. X §4 xxxx. 2 xxxx. x) se xx xxxxx "xxxxxx" xxxxxx xxxxx ", xxxxxx".
4. §5 xxxxxx xxxxxxx xxx:
"§5
Technologické požadavky
(1) Xx xxxxxxx xxxx být xxxx xxxxxxxxx nejpozději xx 48 xxxxx xx xxxxx částech x xxxxxxxx xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx při xxxxxxx, xxxxx xxxx vyšší xxx
x) xxxx 7 xX u xxxxxxxxxx xxxx,
b) xxxx 3 xX x drobů,
x) xxxx 2 oC x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx.
(2) Xx xxxxxxxx xxxx být xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx 3 xxxxx xx xxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxx xxx xxxx 3 xX.
(3) Xx xxxxxxx xxxx xxx maso xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx 2 xxxxx x x xxxxxxx xxxx xx 12 xxxxx x xxxxxx udržováno xx xxxxx xxxx xxxxxxx xxx xxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxx xxx xxxx 4 xX.
(4) S xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx jakékoli xxxxx xxxxxxx x obnovení xxxxx xxxx čerstvosti.".
5. V §6 xxxx. 2 xx xxxxx "xxxxxxx +12 xX" nahrazují xxxxx "xxxxxxx xxxx 12 xX".
6. V §7 odstavec 2 xxx:
"(2) Xxxx xxxxxxx xxx potravinářské xxxxx xxx xxxxxx xx prodeje xxxxxxxxxx xx 24 xxxxx xx vytěžení, x xx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x nepropustných, xxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxx xx xxxx 2 xX.".
7. V §8 xxxx. 3 xx xx slovo "xxxx," xxxxxx slovo "xxxx,".
8. V §10 xxxx. x) xx xx slovo "xxx" xxxxxx slovo "xxxxxxxxx".
9. V §10 se xx xxxxx tečka xxxxxxxxx xxxxxx x doplňuje xx xxxxxxx x), xxxxx zní:
"x) xxxxx rovnoměrně promíchaná xxxx xxxxxxxxxxxxx opracovaných xxxxxxx, xxxxx určených x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx látek x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx.".
10. V §12 xxxxxxxx 5 xxx:
"(5) Xxxxx xx x názvu xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx slova "xxxxx", xxxx být označen xxxxxxxxx obsah xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx.".
11. X §14 xxxx. 1 xx xxxxx "xxxxxxxxxx" xxxxxxx.
12. X §17 xxxx. 2 xx xxxxx "xxxxxxx xx dobu 2 xxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xx xxxx xxxxxxxx" x xxxxxxx "3" se xxxxxxxxx xxxxxxx "2" .
13. V §18 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x doplňuje xx xxxxxxx e), které xxx:
"e) xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx neopracované xxxx částečně tepelně xxxxxxxxxx xxxx nebo xxxxx xxx x xxx xxxx vodních xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx látek x xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx úpravě.".
14. X §20 xx doplňuje odstavec 4, xxxxx zní:
"(4) Xx xxxxx xxxxxxx xxxx xxx xxxxxx xxxx x xxx, xx xxx xxxxxxxxxx výrobku x xxx x ostatních xxxxxxx živočichů xxxx xxxxxxx jiná svalovina xxx celistvá, xxxxxxx xxxxxx nebo xxxxxxx.".
15. V §23 xxxx. 3 se xxxxx "xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx" nahrazují xxxxx "xxxxxx do xxxxx".
16. X §23 xxxxxxxx 4 zní:
"(4) Xxxxxxxxxx x xxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx prodávat pouze xxxxxx xxxx xxxxxxxx.".
17. V §23 xx xxxxxxxx odstavce 5 x 6, xxxxx xxxxx:
"(5) Xx xxxxx xxxxxxx xx kromě údajů xxxxxxxxx x bodě 1 xxxxx, xxx xx xxxxx x xxxx xxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx xxxx nekuchané.
(6) Xxxxx xxxx xx nesmí xxxxxx xx oběhu xxxxxxxxx xxxxxxx balené.".
18. X §24 xxxx. x) se xx xxxxx "xxxxxxx" xxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxx xxxxx x. 1).
19. X §24 písm. x) xx xx xxxxx "xxxx" vkládají xxxxx "x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx přísady".
20. X §26 odst. 2 se xx xxxxx "podskupiny" doplňují xxxxx "xxxxx xxxxxxx x. 8".
21. X §26 xx xxxxxxxx odstavec 7, xxxxx xxx:
"(7) X xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx x. 10.".
22. X §28 se xxxxxxxx 2 zrušuje x xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx 1.
23. X §29 xx vkládají xxxxxxxx 4 x 5, které xxxxx:
"(4) Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx vajec je 28 xxx od xxxx xxxxxx. Datum xxxxxxx čerstvých xxxxx xx xxxxxxxxxx 7 xxx xxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx.
(5) Xxxxx xxxxxxx xx xxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx právními xxxxxxxx.1)".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 4 xx 6 xx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx 6 až 8.
24. X příloze x. 4 se xxxxx "Xxxxxxxx" xxxxxxx.
25. X xxxxxxx x. 5 xxxxxxx "Xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx" řádku "Trvanlivé" xx slovo "charakeristických" xxxxxxxxx slovem "xxxxxxxxxxxxxxxxxx".
26. Xxxxxxx č. 6 xxx:
"Xxxxxxx x. 6 x xxxxxxxx č. 327/1997 Xx.
Xxxxxxx na xxxxx, skupiny a xxxxxxxxxx

Druh

Xxxxxxx

Xxxxxxxxxx

xxxx

xxxxxxxxxxx
mořské

xxxxxxx
xxxxxxxx

xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx

podle jednotlivých xxxxxxxxxxx xxxx xxxx xxxxx

xxxxxxx
xxxxxxxx

xxxxxxx x xxx nebo xxxxxxxxx vodních xxxxxxxxx

xxxxx jednotlivých xxxxxxxxxxx xxxx nebo xxxxx

zmrazené
xxxxx
smažené
xxxxxx
xxxxxx
xxxxxx
xxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxxxx".
27. Xxxxxxx x. 7 xxx:
"Xxxxxxx x. 7 x xxxxxxxx x. 327/1997 Xx.
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a požadavky xx xxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxxxx ryb x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx a výrobků x nich

Poř. xxxxx


Xxxxxx

Technologické xxxxxxxxxx

Povolené xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

Xxxxxxxxx xx xxxxxx

Xxxxxxxxxx

Xxxxxxx

1.

Xxxxxxx xxxx a xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx




- xxxxx xxxxxxxxx cizí xxxxx, xxxxxxxxx znečištění (x xxxxxxxxx ryb xxxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx žlučí) x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxx xxxx být xxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxx xxxxxxxxx xxx nebo xxxx xxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx
- xxxxxxxxxxx xxxx vykazovat xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx
- xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx*



2.

Zmrazené ryby x xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx6)

- xxxx xxxxxxxxxxx xxxxx 15 cm xxxx xxx xxxxxxx do xxxxx kuchané







Xxxx xxxxxxx:

3.

Xxxxx xxxx

- xxxx, xxxxxx nebo xxxxxxxxx
- xxxx xxxx (s hlavou x vnitřnostmi) - xxxxxxx (xxxxxxx xxxx x vnitřností, výstelky xxxxxx břišní x xxxxxxxx xxxxxxxx)
- xxxxxxxx xxxxxxx (x xxxxxx xxxxxxx vnitřností, xxxx xxxxxxx xxxx x xxxxxxx)
- xxxx xxxxxxxxx - xxxxxx (xxxx kuchané xxx xxxxxx a xxxxxxx x výjimkou xxxxxxx xxxxxxx)
- xxxx xxxxxxxxx

xxxxxxxxxx xxxx xxxx xxxxx xxx xx xxxxxxxx x xxxxx xxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx:
x) xxxxx xxxxxxxx xxxxxx1)
x) xxxxx xxxxxx xxxxxx - rovnoměrné xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxx vyšší než 65 oC. Xx xxxxxxx xxxx xxx xxxxxxx před xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zchlazeny xx xxxxxxx x balírně xxxx xxxxx, xx xxxxxxxx xx xxxxxxx, xxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxx

xxxxxx:xx 0,3 xx - 10 %
do 1,0 xx - 5 %
do 2,0 kg - 3 %
xxx 2,0 kg - 2 %

xxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxx 80 %, xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx svým xxxxxxxx deklarovanému xxxxxxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxx xxxxx a pachů

xxxxx xxxxxxx x xxx xx xxxxxxxx xxx teplotě x xxxxxxx 1 xX xx 8 xX

x xxxxxxxxxxxxx nebo xxxxxxx xxxxxxxxxx přepravnících xxx xxxxxxx 1 oC xx 8 oC

4.

Xxxxxxx xxxx

xxxxxxxx surovina xxxxxxxxxx xxxxxxxx

xx xxxxxxx xxxx xxx xxxxxxx xxxx balením xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxx (xxxx nižší), xx xxxxxxxx xx teplotu, xxx xxxxx budou xxxxxxxxxxxx a skladovány

balení:do 0,3 xx - 10 %xx 1,0 kg - 5 %do 2,0 xx - 3 %xxx 2,0 xx - 2 %

- xxxx xxxxxxxx tepelně xxxxxxxxxx, xxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx, bez cizích xxxxx a xxxxx
- x xxxxxx xxxxxx xxxxx při xxxxxxx xxxx xxxxx, xxxxxxxx číslo kyselosti xx xxxxx xxx 2,0 mg XXX x 1 x xxxx
- ke xxxxxxx xx xxxxxxx xxx xxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 170 xX

xxxxxxxx xx xxx xxxxxxx v xxxxxxx 1 xX xx 8 oC

x izotermických xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxx teplotě 1 xX xx 8 xX

5.

Xxxxxx ryby x výrobky xx xxxxxxxx ryb

xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxx1) jiker x xxxxx


xxxxxx:
xx 0,3 xx - 10 %
xx 1,0 xx - 5 %
xx 2,0 xx - 3 %

obsah xxxx:
v xxxxx xxxxxxxx xxxx xxx 14 %
x xxxxxxx xxxxxxxx 10 xx 14 %
x slabě xxxxxxxx 6 xx 10 %

xxxxxxxx xx xxx xxxxxxx x rozmezí 1 xX xx 8 xX

x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx chlazených xxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxx 1 xX xx 8 xX

6.

Sardelová xxxxx

xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx


sardelová xxxxx
x xxxx: - 10 %
xx 350 g - 10 %
xxx 350 g - 5 %

xxxxx xxxx: xxxxxxx 25 %



7.

Xxxxxx xxxx

xxxxxx xxxxxxxx
xxxx sušené
xxxxxx xxxx



xxxxx xxxx je xxxxx xxx 18 %

Xxxxxxxx xx xxx relativní vlhkosti xxxxxxx 65 xx 70 %.
Xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx obalu

x xxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxx

8.

Xxxxxxxxxx
- xx xxxxxxx
- xx xxxxx

- xxxx xxxxxxxx xxxxxxx (x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxx xxxx x xxxxxxx)
- xxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx, výstelky xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx)
- ryby xxxxxxxxx
- xxxxxx (xxxx kuchané, xxx xxxxxx x xxxxxxx, x výjimkou hřbetní xxxxxxx)
- xxxx xxxxxxxxx

- xxxxxxx xxxxxxxx 1)
- xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx studenou xxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx xx xxxxx xxxxxxxxxxx solí x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxx marinované xxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxxx
- teplé marinády - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx teplou xxxxxx (xxxxxx, xxxxxx). X xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx marinády xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxx.

xxxxxx:
xx 0,3 xx - 10 %
xx 1,0 kg - 5 %
xx 2,0 xx - 3 %
xxx 2 xx - 2 %

- maso xxxxxxx, xxxxxx, xxx xxxxxx chutí x xxxxx
- xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

xxxxxxxx xx xxx xxxxxxx v rozmezí 1 xX až 8 oC

x xxxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx chlazených xxxxxxxxxxxxx xxx teplotě 1 xX xx 8 xX

9.

Xxxxxxxxxxxx
- xxxxxxxxxxx
- nepasterované

xxxxxxxxxx provedená xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxx xxxxxxxxxxx

xx xxxxxxxxxx xxxxx xxx teplotě xx 100 xX x xxxxxxx

balení:
xx 0,3 xx - 10 %
xx 1,0 xx - 5 %
xx 2,0 kg - 3 %
xxx 2,0 xx - 2 %

xxxxxxxxxx uzavřené xxxxx

xxxxxxxx xx při xxxxxxx x xxxxxxx 1 xX až 8 xX

x xxxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxx 1 oC xx 8 xX

10.

Xxxxxxxx

xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx ryb x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxx,x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx druhu xxxxxxx xxxxxxx při xxxxxxx 115 xX - 121 xXx xxxxx xxxxxxxxx

xxxxxx:
xx 350 x - 10 %
xxx 350 x - 5 %

maso xxxxxxxxxxx, soudržné, xxxxx xxxxx, obsah x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx a xxxxx, hmotnost xxxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxx x xxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxx) xxxx xxx xxxxxxx:
x) x xxxxxx 70 %
x) xx vlastní xxxxx 60 %
x) ve xxxxxxx xxxxx x x xxxxx 60 %
x) v xxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxx 60 %
x) x omáčkami x jinými přidanými xxxxxxxx 50 %
x) v xxxxxx x xxxxxxx méně xxx 50 %
xxxxxxxxxxxx xxxxxxx **



11.

Polotovary

xxxxxxxxxx se xxxxxxxx xxxxxxxx:
- xx xxxxxxxxx xxx xxx xxx
- xx separované rybí xxxxxxxxx
- x xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxx
- z xxxxxxxxxxxxx vnitřností a xxxxx

xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 1)

xxxxxxx plněné strojně
- xxxxxx xx 250 x xxxxxxx 10 %
- xxxxxx nad 250 x do 500 x nejvýše 6 %
- xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x xxxxxxx 4 %
- xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx 2 %


skladování 1)

doprava 1)

* = xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx
** = provádí xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx teplotě 35 xX po xxxx 10 xxx xxxx xxx xxxxxxx 37 xX po xxxx 7 dnů".
28. V xxxxxxx x. 10 xx xxxxxxxx xxxxxxx 3, xxxxx xxx:
"Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx
Xxxxxxx 3

xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxx v x xxxx ml

xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx odchylka x %

xx 100

- 6

xxx 100 xx 250

- 5

xxx 250 do 500

- 4

xxx 500

- 2".
Čl. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
(1) Xxxxxxxxx vyrobené x xxxxxxx do xxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxx vyhlášky se xxxxxxxx xxxxx dosavadních xxxxxxxx xxxxxxxx.
(2) Xxxxxxxx potravin podle xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xx 1. xxxx 2001.
Xx. XXX
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx dnem 1. xxxx 2000, x xxxxxxxx čl. I xxxx 27 xxxxxxxxxx xxxxx 2, které xxxxxx xxxxxxxxx dnem xxxxxxxxx.
Xxxxxxx:
Xxx. Fencl x. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 89/2000 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.9.2000, x výjimkou čl. I xxxx 27 xxxxxxxxxx xxxxx 2, xxxxx xxxxxx účinnosti 20.4.2000.
Xxxxxx xxxxxxx x. 89/2000 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 326/2001 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.10.2001.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx norem jiných xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx aktualizováno, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx změna xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.