Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 30.09.2001.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.09.2000 do 30.09.2001.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 327/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro maso, masné výrobky, ryby, ostatní vodní živočichy a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich

89/2000 Sb.

Přechodná ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
89
XXXXXXXX
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
ze xxx 30. xxxxxx 2000,
xxxxxx xx xxxx vyhláška Ministerstva xxxxxxxxxxx č. 327/1997 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), d), x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., o xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx a x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx maso, xxxxx xxxxxxx, xxxx, xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxx, xxxxx x xxxxxxx x nich
Xxxxxxxxxxxx zemědělství stanoví xxxxx §18 písm. x), x), x), x), x) x x) zákona x. 110/1997 Xx., o xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx a x xxxxx x doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, (xxxx jen "xxxxx") xxx xxxx, xxxxx xxxxxxx, xxxx, ostatní xxxxx živočichy x xxxxxxx x xxxx, xxxxx a výrobky x xxxx:
Čl. I
Xxxxxxxx č. 327/1997 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x), i), x) x x) zákona x. 110/1997 Sb., x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx a x xxxxx a xxxxxxxx některých souvisejících xxxxxx, xxx xxxx, xxxxx xxxxxxx, xxxx, xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxx, vejce x xxxxxxx z xxxx, xx mění xxxxx:
1. X §1 xx xx konci xxxxxxx x) čárka xxxxxxx a xxxxxxxx xx slova "xxxx xxx xxxxxxx masa,".
2. X §3 xx xx xxxxx xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxx x), které xxx:
"x) x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxx x hmotnostních xxxxxxxxxx.".
3. X §4 xxxx. 2 xxxx. x) se xx xxxxx "skopců" xxxxxx slovo ", xxxxxx".
4. §5 xxxxxx nadpisu xxx:
"§5
Technologické xxxxxxxxx
(1) Xx xxxxxxx xxxx být xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx 48 xxxxx xx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx krve, drůbeže, xxxxxxx x trvale xxxxxxxxx xxx xxxxxxx, xxxxx xxxx vyšší xxx
x) plus 7 xX x xxxxxxxxxx xxxx,
b) xxxx 3 xX x xxxxx,
c) xxxx 2 xX x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx.
(2) Xx xxxxxxxx xxxx xxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx 3 xxxxx xx xxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxx xxx xxxx 3 xX.
(3) Xx porážce xxxx xxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx 2 hodin a x xxxxxxx xxxx xx 12 hodin x xxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx xxxx xxxxxxx při xxxxxxx, xxxxx xxxx vyšší xxx xxxx 4 xX.
(4) S xxxxx xx nesmějí xxxxxxxx jakékoli xxxxx xxxxxxx k xxxxxxxx xxxxx xxxx čerstvosti.".
5. X §6 xxxx. 2 xx xxxxx "xxxxxxx +12 xX" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx xxxx 12 xX".
6. X §7 xxxxxxxx 2 xxx:
"(2) Xxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxx uvádět xx prodeje xxxxxxxxxx xx 24 xxxxx xx xxxxxxxx, a xx xxxxxxxxxxxxxx balenou x xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx a zchlazenou xx xxxx 2 xX.".
7. X §8 odst. 3 xx xx xxxxx "xxxx," xxxxxx slovo "xxxx,".
8. X §10 xxxx. x) xx xx xxxxx "xxx" xxxxxx slovo "xxxxxxxxx".
9. X §10 xx na xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx k), xxxxx xxx:
"k) xxxxx rovnoměrně xxxxxxxxxx xxxx technologicky xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, látek xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx látek x xxxxxxxx stanovených recepturou.".
10. X §12 xxxxxxxx 5 zní:
"(5) Pokud xx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxx slovního základu xxxx xxxxx "xxxxx", xxxx být xxxxxxx xxxxxxxxx obsah xxxxxxx xxxxxxxxx bílkovin.".
11. X §14 xxxx. 1 xx slovo "xxxxxxxxxx" xxxxxxx.
12. X §17 odst. 2 se xxxxx "xxxxxxx po dobu 2 xxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "po dobu xxxxxxxx" x číslice "3" se xxxxxxxxx xxxxxxx "2" .
13. V §18 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx čárkou x xxxxxxxx xx xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx maso xxxx xxxxx mas z xxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx, přídatných a xxxxxxxxx xxxxx x xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxx k xxxxxxx kuchyňské xxxxxx.".
14. X §20 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 4, xxxxx zní:
"(4) Xx obalu xxxxxxx xxxx být xxxxxx údaj x xxx, xx xxx xxxxxxxxxx výrobku x xxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxx nebo mělněná.".
15. V §23 xxxx. 3 se xxxxx "skladovat x xxxxxxxxxxx" xxxxxxxxx slovy "xxxxxx do oběhu".
16. V §23 xxxxxxxx 4 xxx:
"(4) Xxxxxxxxxx x xxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx je xxxxxxxx xxxxxxxx pouze xxxxxx xxxx xxxxxxxx.".
17. V §23 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 5 x 6, xxxxx xxxxx:
"(5) Xx xxxxx výrobků xx kromě xxxxx xxxxxxxxx v bodě 1 uvede, zda xx jedná x xxxx xxxxxxx, částečně xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx.
(6) Uzené ryby xx xxxxx uvádět xx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx.".
18. X §24 písm. x) xx xx xxxxx "xxxxxxx" xxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxx čarou x. 1).
19. X §24 písm. x) xx xx xxxxx "xxxx" vkládají xxxxx "x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx přísady".
20. X §26 xxxx. 2 xx xx xxxxx "xxxxxxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "podle xxxxxxx x. 8".
21. X §26 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 7, xxxxx zní:
"(7) X xxxxxxxx majonéz xxxx hmotnostní odchylky xxxxxxx x xxxxxxx x. 10.".
22. X §28 xx xxxxxxxx 2 zrušuje x zároveň xx xxxxxxx xxxxxxxx odstavce 1.
23. X §29 se xxxxxxxx xxxxxxxx 4 x 5, xxxxx xxxxx:
"(4) Minimální trvanlivost xxxxxxxxx vajec je 28 dnů xx xxxx xxxxxx. Datum xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xx nejpozději 7 xxx xxxx uplynutím xxxx xxxxxxxxx trvanlivosti.
(5) Vejce xxxxxxx xx xxxxx musí xxxxxxxxx xxxxxxxxxx stanoveným xxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisy.1)".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 4 xx 6 se xxxxxxxx jako xxxxxxxx 6 xx 8.
24. X xxxxxxx x. 4 xx xxxxx "Xxxxxxxx" xxxxxxx.
25. V xxxxxxx x. 5 xxxxxxx "Xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx" řádku "Trvanlivé" xx xxxxx "charakeristických" xxxxxxxxx slovem "xxxxxxxxxxxxxxxxxx".
26. Xxxxxxx č. 6 xxx:
"Xxxxxxx x. 6 k xxxxxxxx č. 327/1997 Xx.
Xxxxxxx na xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx

Xxxx

Xxxxxxx

Podskupina

ryby

xxxxxxxxxxx
xxxxxx

xxxxxxx
xxxxxxxx

xxxxxxx xxxxx živočichové

podle xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx xxxx xxxxx

xxxxxxx
xxxxxxxx

výrobky x xxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx živočichů

xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx rodů xxxx xxxxx

zmrazené
xxxxx
xxxxxxx
xxxxxx
xxxxxx
xxxxxx
xxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxx
xxxxxxxx
polotovary".
27. Příloha x. 7 xxx:
"Xxxxxxx x. 7 x vyhlášce x. 327/1997 Xx.
Technologické xxxxxxxxx x požadavky xx xxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxxxx ryb x xxxxxxxxx vodních xxxxxxxxx x xxxxxxx x nich

Xxx. xxxxx


Xxxxxx

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

Povolené xxxxxxxx xx deklarované xxxxxxxxx

Xxxxxxxxx xx xxxxxx

Xxxxxxxxxx

Xxxxxxx

1.

Xxxxxxx ryby x xxxxxxx vodní živočichové




- nesmí xxxxxxxxx xxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxx (u xxxxxxxxx xxx xxxxx xxx xxxxx dutina xxxxxxxxxx xxxxxxxx obsahem xxxx xxxxx) x xxxxxxxxxx poškození, vůně xxxx být charakteristická xxx xxxx živočišný xxx xxxx xxxx xxx a xxxxxxxxx xxxxxxx živočichů
- xxxxxxxxxxx xxxx vykazovat xxxxxxxxxxxxxxxx vlastnosti struktury xxxxxxxxx
- xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx*



2.

Xxxxxxxx ryby x xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx6)

- xxxx přesahující xxxxx 15 cm xxxx xxx xxxxxxx xx xxxxx kuchané







Xxxx výrobky:

3.

Xxxxx xxxx

- xxxx, xxxxxx xxxx xxxxxxxxx
- xxxx xxxx (x xxxxxx x xxxxxxxxxxx) - xxxxxxx (xxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx sraženin)
- xxxxxxxx xxxxxxx (x xxxxxx zbavené xxxxxxxxxx, xxxx xxxxxxx hlav x xxxxxxx)
- xxxx vykoštěné - xxxxxx (xxxx kuchané xxx páteře x xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx)
- xxxx porcované

xxxxxxxxxx xxxx xxxx xxxxx xxx se xxxxxxxx x xxxxx xxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxx uzení:
x) xxxxx xxxxxxxx xxxxxx1)
x) xxxxx horkým xxxxxx - xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxx xxxxx xxx 65 oC. Po xxxxxxx xxxx xxx xxxxxxx před xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx na xxxxxxx x balírně xxxx nižší, xx xxxxxxxx xx xxxxxxx, xxx xxxxx budou xxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxx

xxxxxx:xx 0,3 xx - 10 %
xx 1,0 xx - 5 %
do 2,0 xx - 3 %
xxx 2,0 kg - 2 %

xxxxx vody ve xxxxxxxxx xxxxxxx 80 %, xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx živočišnému xxxxx, bez cizích xxxxx a xxxxx

uzené xxxxxxx x xxx xx xxxxxxxx při xxxxxxx x xxxxxxx 1 xX xx 8 xX

x xxxxxxxxxxxxx nebo xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx při xxxxxxx 1 oC xx 8 xX

4.

Xxxxxxx ryby

xxxxxxxx xxxxxxxx opracována xxxxxxxx

xx xxxxxxx xxxx xxx xxxxxxx před xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx v xxxxxxx (xxxx nižší), po xxxxxxxx xx xxxxxxx, xxx xxxxx budou xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx

balení:do 0,3 xx - 10 %xx 1,0 xx - 5 %xx 2,0 kg - 3 %xxx 2,0 xx - 2 %

- xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx deklarovanému xxxxxxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x xxxxx
- x výměně xxxxxx lázně xxx xxxxxxx xxxx dojít, xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx xxx 2,0 xx XXX x 1 x xxxx
- xx xxxxxxx xx xxxxxxx xxx nebo xxxx x xxxxx zakouření xxxxxxx 170 oC

xxxxxxxx xx xxx teplotě v xxxxxxx 1 xX xx 8 oC

v izotermických xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxx teplotě 1 xX až 8 xX

5.

Xxxxxx ryby x xxxxxxx xx xxxxxxxx ryb

xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxx1) xxxxx x xxxxx


xxxxxx:
do 0,3 xx - 10 %
do 1,0 xx - 5 %
do 2,0 xx - 3 %

xxxxx xxxx:
v xxxxx xxxxxxxx xxxx xxx 14 %
x xxxxxxx xxxxxxxx 10 xx 14 %
x slabě solených 6 xx 10 %

skladují xx při xxxxxxx x xxxxxxx 1 xX xx 8 xX

x xxxxxxxxxxxxx nebostrojně chlazených xxxxxxxxxxxxx xxx teplotě 1 xX xx 8 oC

6.

Sardelová xxxxx

xxxxxx xxxxxxx loupané sardele xxxxxxx a xxxxxxxxxx


sardelová xxxxx
x tubě: - 10 %
xx 350 x - 10 %
xxx 350 x - 5 %

obsah xxxx: xxxxxxx 25 %



7.

Xxxxxx xxxx

sušené xxxxxxxx
ryby xxxxxx
xxxxxx ryby



obsah xxxx xx xxxxx xxx 18 %

Xxxxxxxx xx xxx xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxx 65 xx 70 %.
Podmínky xxxxxxxxxx stanoví xxxxxxx xx xxxxx

x souladu s xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxx

8.

Marinované
- xx studena
- xx xxxxx

- xxxx částečně xxxxxxx (x hlavou xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxx xxxx x xxxxxxx)
- ryby kuchané (xxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx, xxxxxxxx dutiny xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx)
- xxxx xxxxxxxxx
- filety (xxxx xxxxxxx, bez xxxxxx x ploutví, x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx)
- ryby xxxxxxxxx

- xxxxxxx xxxxxxxx 1)
- xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx je xxxxx koncentrace solí x xxxxxxxx v xxxxxxxxxx lázni x xxxxxxxxxx xxxxx marinované xxxx xxxxxxxx k xxxxxxxx zrací lázně
- teplé marinády - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx (xxxxxx, xxxxxx). X xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx nálevem, rosolem xxxxxxxxx, xxxxxxxx, remuládami xxxx.

balení:
xx 0,3 xx - 10 %
xx 1,0 xx - 5 %
xx 2,0 kg - 3 %
xxx 2 xx - 2 %

- xxxx xxxxxxx, xxxxxx, xxx xxxxxx chutí x xxxxx
- přítomnost xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

xxxxxxxx se xxx xxxxxxx x xxxxxxx 1 xX xx 8 xX

x xxxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx přepravnících xxx xxxxxxx 1 xX xx 8 xX

9.

Polokonzervy
- xxxxxxxxxxx
- xxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxx provedená xxxxxxxxxxxxxxxxxx obalech
xxxxxxx xxxxxxxxxxx

xx xxxxxxxxxx tlaku xxx xxxxxxx xx 100 xX v xxxxxxx

balení:
xx 0,3 xx - 10 %
xx 1,0 kg - 5 %
xx 2,0 kg - 3 %
xxx 2,0 kg - 2 %

neprodyšně xxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxx xx při xxxxxxx x rozmezí 1 xX xx 8 xX

x xxxxxxxxxxxxx nebo xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx při xxxxxxx 1 oC xx 8 xX

10.

Xxxxxxxx

výrobky x čerstvých nebo xxxxxxxxxx xxx x xxxxxxxxx vodních živočichů xxxx jejich xxxxx,x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

xxxxxxxxx v přetlakových xxxxxxxxxxx xxxxx druhu xxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxx 115 xX - 121 xXx xxxxx plechovky

xxxxxx:
do 350 x - 10 %
nad 350 x - 5 %

maso xxxxxxxxxxx, xxxxxxxx, kosti xxxxx, obsah x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x xxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxxxxx x xxx sleďovitých (Xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxx) xxxx xxx xxxxxxx:
x) x xxxxxx 70 %
x) xx xxxxxxx xxxxx 60 %
x) ve vlastní xxxxx x v xxxxx 60 %
x) x xxxxxx xxxxxxx nebo xx xxxx 60 %
x) x omáčkami x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx 50 %
x) v xxxxxx x xxxxxxx xxxx xxx 50 %
xxxxxxxxxxxx xxxxxxx **



11.

Xxxxxxxxxx

polotovary xx xxxxxxxx xxxxxxxx:
- xx xxxxxxxxx xxx xxx xxx
- xx separované xxxx xxxxxxxxx
- x xxxxxx xx sladkovodních xxx
- x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxx

xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 1)

xxxxxxx xxxxxx strojně
- xxxxxx xx 250 x nejvýše 10 %
- xxxxxx nad 250 x xx 500 x xxxxxxx 6 %
- balení xxx 500 g xx 1500 g xxxxxxx 4 %
- balení xxx 1500 x nejvýše 2 %


skladování 1)

xxxxxxx 1)

* = xxxxxxxxxx se posuzuje xxxxx veterinárních předpisů
** = xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx 35 xX xx xxxx 10 xxx xxxx xxx teplotě 37 xX po xxxx 7 xxx".
28. X xxxxxxx x. 10 xx xxxxxxxx xxxxxxx 3, xxxxx zní:
"Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x objemové xxxxxxxx majonéz
Tabulka 3

xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx deklarovaný xx xxxxx x x xxxx xx

xxxxxxxxx xxxxxxx hmotnostní xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x %

xx 100

- 6

xxx 100 do 250

- 5

nad 250 xx 500

- 4

xxx 500

- 2".
Xx. II
Xxxxxxxxx ustanovení
(1) Xxxxxxxxx vyrobené x xxxxxxx xx oběhu xxxxx xxxx účinnosti xxxx xxxxxxxx se xxxxxxxx xxxxx dosavadních xxxxxxxx xxxxxxxx.
(2) Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx do 1. září 2001.
Xx. XXX
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. xxxx 2000, x xxxxxxxx čl. I xxxx 27 pořadového xxxxx 2, které xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx x. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx předpis x. 89/2000 Xx. xxxxx xxxxxxxxx dnem 1.9.2000, x xxxxxxxx čl. I xxxx 27 xxxxxxxxxx xxxxx 2, xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx 20.4.2000.
Xxxxxx xxxxxxx x. 89/2000 Xx. xxx xxxxxx právním xxxxxxxxx č. 326/2001 Sb. s xxxxxxxxx od 1.10.2001.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx se xxxx xxxxxx xxxxxxxxx změna xxxxx uvedeného právního xxxxxxxx.