Právní předpis byl sestaven k datu 30.09.2001.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.09.2000 do 30.09.2001.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 327/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro maso, masné výrobky, ryby, ostatní vodní živočichy a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich
89/2000 Sb.
Přechodná ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
89
VYHLÁŠKA
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
xx xxx 30. března 2000,
kterou se xxxx vyhláška Ministerstva xxxxxxxxxxx x. 327/1997 Xx., xxxxxx se xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxx, xxxxx xxxxxxx, xxxx, ostatní xxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx z nich, xxxxx x výrobky x nich
Xxxxxxxxxxxx zemědělství stanoví xxxxx §18 xxxx. x), x), x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x tabákových xxxxxxxxx x x xxxxx a doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, (xxxx xxx "xxxxx") xxx xxxx, xxxxx xxxxxxx, xxxx, ostatní xxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxx, xxxxx a výrobky x xxxx:
Čl. X
Xxxxxxxx č. 327/1997 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. a), x), x), x), x) x x) zákona x. 110/1997 Xx., x potravinách x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx a x změně a xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx maso, xxxxx xxxxxxx, ryby, xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx x výrobky z xxxx, vejce x xxxxxxx x xxxx, xx mění xxxxx:
1. V §1 xx xx konci xxxxxxx v) xxxxx xxxxxxx x doplňují xx xxxxx "xxxx xxx xxxxxxx xxxx,".
2. V §3 xx xx xxxxx xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx x), xxxxx zní:
"x) x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx se xxxxxx xxxxxxxxx obsah xxxx v xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx.".
3. X §4 odst. 2 xxxx. c) se xx slovo "xxxxxx" xxxxxx xxxxx ", xxxxxx".
4. §5 xxxxxx xxxxxxx zní:
"§5
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx
(1) Xx xxxxxxx xxxx xxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx 48 xxxxx xx xxxxx xxxxxxx s xxxxxxxx xxxx, drůbeže, xxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxx xxx
x) xxxx 7 xX u xxxxxxxxxx masa,
x) xxxx 3 xX x drobů,
x) xxxx 2 xX x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx.
(2) Xx xxxxxxxx xxxx xxx xxxx xxxxxxxxx nejpozději xx 3 xxxxx xx xxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxx než xxxx 3 oC.
(3) Xx xxxxxxx xxxx xxx xxxx xxxxxxx a králíků xxxxxxxxx xxxxxxxxxx do 2 xxxxx x x xxxxxxx xxxx xx 12 xxxxx x trvale xxxxxxxxx xx všech jeho xxxxxxx při xxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxx xxx xxxx 4 xX.
(4) X xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx jakékoli xxxxx xxxxxxx k obnovení xxxxx jeho xxxxxxxxxx.".
5. X §6 xxxx. 2 xx xxxxx "nejvýše +12 xX" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx xxxx 12 xX".
6. V §7 xxxxxxxx 2 xxx:
"(2) Xxxx xxxxxxx pro xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxxx xx 24 xxxxx xx xxxxxxxx, a xx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx a zchlazenou xx xxxx 2 xX.".
7. X §8 xxxx. 3 xx za slovo "xxxx," xxxxxx slovo "xxxx,".
8. V §10 xxxx. j) xx xx xxxxx "xxx" xxxxxx xxxxx "xxxxxxxxx".
9. X §10 se xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx a doplňuje xx xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) xxxxx rovnoměrně xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, látek xxxxxxxx x aromatizaci a xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx.".
10. X §12 xxxxxxxx 5 xxx:
"(5) Xxxxx je x xxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxx "xxxxx", xxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx.".
11. X §14 xxxx. 1 se xxxxx "xxxxxxxxxx" xxxxxxx.
12. X §17 xxxx. 2 se xxxxx "xxxxxxx po xxxx 2 xxxxx" nahrazují xxxxx "xx xxxx xxxxxxxx" x xxxxxxx "3" se nahrazuje xxxxxxx "2" .
13. X §18 xx na konci xxxxx xxxxxxxxx čárkou x doplňuje se xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) rybím xxxxxxxxxxx tepelně xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx tepelně xxxxxxxxxx xxxx nebo xxxxx xxx x xxx xxxx vodních xxxxxxxxx x dalších xxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx a xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxx kuchyňské xxxxxx.".
14. V §20 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 4, xxxxx xxx:
"(4) Na xxxxx xxxxxxx xxxx xxx xxxxxx xxxx o xxx, xx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx z xxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxx celistvá, xxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx.".
15. X §23 xxxx. 3 se xxxxx "xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx" xxxxxxxxx slovy "xxxxxx xx xxxxx".
16. X §23 xxxxxxxx 4 xxx:
"(4) Xxxxxxxxxx x xxx x ostatních xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxx zabalené.".
17. X §23 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 5 x 6, xxxxx xxxxx:
"(5) Xx obalu xxxxxxx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx x bodě 1 uvede, xxx xx xxxxx x xxxx xxxxxxx, částečně xxxxxxx nebo xxxxxxxxx.
(6) Xxxxx xxxx xx nesmí xxxxxx xx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx balené.".
18. X §24 xxxx. x) xx xx xxxxx "čištěná" xxxxxx xxxxx na poznámku xxx xxxxx x. 1).
19. V §24 písm. x) xx xx xxxxx "xxxx" xxxxxxxx slova "x xxxxxxxx jiné xxxxxxxxxxx xxxxxxx".
20. X §26 xxxx. 2 se xx xxxxx "podskupiny" doplňují xxxxx "xxxxx přílohy x. 8".
21. X §26 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 7, xxxxx zní:
"(7) X xxxxxxxx majonéz xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x. 10.".
22. X §28 xx xxxxxxxx 2 zrušuje x xxxxxxx xx xxxxxxx označení odstavce 1.
23. X §29 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 4 x 5, xxxxx znějí:
"(4) Xxxxxxxxx trvanlivost xxxxxxxxx xxxxx je 28 xxx xx xxxx xxxxxx. Xxxxx xxxxxxx čerstvých vajec xx xxxxxxxxxx 7 xxx xxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx.
(5) Xxxxx xxxxxxx xx xxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisy.1)".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 4 xx 6 xx xxxxxxxx xxxx odstavce 6 xx 8.
24. X xxxxxxx x. 4 se xxxxx "Xxxxxxxx" xxxxxxx.
25. V příloze x. 5 xxxxxxx "Xxxxxxxxxxxxxxx x technologické xxxxxxxxx" řádku "Xxxxxxxxx" xx slovo "xxxxxxxxxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "xxxxxxxxxxxxxxxxxx".
26. Xxxxxxx x. 6 xxx:
"Příloha x. 6 x xxxxxxxx x. 327/1997 Xx.
Xxxxxxx xx xxxxx, skupiny x xxxxxxxxxx
Druh | Xxxxxxx | Xxxxxxxxxx |
xxxx | xxxxxxxxxxx xxxxxx | xxxxxxx zmražené |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx | xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx rodů xxxx xxxxx | xxxxxxx xxxxxxxx |
xxxxxxx x xxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx | xxxxx jednotlivých xxxxxxxxxxx xxxx xxxx xxxxx | xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxx pečené marinované xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx polotovary". |
27. Příloha x. 7 xxx:
"Xxxxxxx č. 7 x vyhlášce x. 327/1997 Sb.
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a požadavky xx jakost, balení x xxxxxxxxxx xxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx x nich
Poř. xxxxx | Xxxxxx | Technologické xxxxxxxxxx | Xxxxxxxx xxxxxxxx od xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | Xxxxxxxxx xx xxxxxx | Xxxxxxxxxx | Doprava | |
1. | Xxxxxxx xxxx a xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx | - nesmí xxxxxxxxx xxxx xxxxx, xxxxxxxxx znečištění (u xxxxxxxxx ryb nesmí xxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx střevním xxxxxxx xxxx žlučí) x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx, vůně xxxx být xxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxx xxxxxxxxx xxx xxxx druh xxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx musí xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx parazity xxxxxxxx zdraví xxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx* | |||||
2. | Xxxxxxxx xxxx x xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx6) | - xxxx přesahující délku 15 cm xxxx xxx xxxxxxx do xxxxx kuchané | |||||
Xxxx výrobky: | |||||||
3. | Xxxxx xxxx | - xxxx, půlené nebo xxxxxxxxx - ryby xxxx (x hlavou x vnitřnostmi) - xxxxxxx (xxxxxxx hlav x xxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx sraženin) - xxxxxxxx xxxxxxx (x xxxxxx xxxxxxx vnitřností, xxxx xxxxxxx xxxx x střívek) - xxxx xxxxxxxxx - xxxxxx (xxxx kuchané xxx xxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx) - xxxx xxxxxxxxx | xxxxxxxxxx xxxx xxxx xxxxx xxx xx xxxxxxxx v solné xxxxx xxxx nasucho xxxxxxx uzení: x) xxxxx studeným xxxxxx1) x) uzení horkým xxxxxx - xxxxxxxxxx xxxxxxxx svaloviny musí xxx xxxxx než 65 oC. Xx xxxxxxx musí xxx xxxxxxx před xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zchlazeny xx xxxxxxx v xxxxxxx xxxx nižší, xx xxxxxxxx xx xxxxxxx, xxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx a sklado xxxx | xxxxxx:xx 0,3 xx - 10 % xx 1,0 kg - 5 % do 2,0 xx - 3 % nad 2,0 xx - 2 % | xxxxx xxxx ve xxxxxxxxx xxxxxxx 80 %, xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx deklarovanému živočišnému xxxxx, bez xxxxxx xxxxx x xxxxx | xxxxx xxxxxxx x ryb xx xxxxxxxx xxx teplotě x xxxxxxx 1 xX až 8 xX | x xxxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxx 1 xX xx 8 oC |
4. | Xxxxxxx xxxx | xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx | xx xxxxxxx musí xxx xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zchlazeny na xxxxxxx x xxxxxxx (xxxx xxxxx), po xxxxxxxx xx teplotu, xxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx | xxxxxx:xx 0,3 xx - 10 %xx 1,0 xx - 5 %xx 2,0 xx - 3 %xxx 2,0 xx - 2 % | - xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx deklarovanému živočišnému xxxxx, xxx cizích xxxxx x xxxxx - k xxxxxx xxxxxx xxxxx při xxxxxxx xxxx dojít, xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx xxx 2,0 xx KOH x 1 x xxxx - ke xxxxxxx xx xxxxxxx xxx nebo xxxx x bodem xxxxxxxxx xxxxxxx 170 xX | xxxxxxxx xx xxx teplotě v xxxxxxx 1 oC xx 8 oC | v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx chlazených xxxxxxxxxxxxx xxx teplotě 1 xX xx 8 xX |
5. | Xxxxxx xxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxx xxx | xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxx1) xxxxx x xxxxx | xxxxxx: xx 0,3 xx - 10 % xx 1,0 xx - 5 % xx 2,0 xx - 3 % | xxxxx xxxx: v silně xxxxxxxx více než 14 % x xxxxxxx xxxxxxxx 10 xx 14 % x slabě xxxxxxxx 6 až 10 % | xxxxxxxx xx xxx teplotě x xxxxxxx 1 xX xx 8 xX | v xxxxxxxxxxxxx nebostrojně chlazených xxxxxxxxxxxxx při teplotě 1 xX xx 8 xX | |
6. | Xxxxxxxxx xxxxx | xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxx | sardelová xxxxx x xxxx: - 10 % xx 350 g - 10 % xxx 350 g - 5 % | xxxxx soli: xxxxxxx 25 % | |||
7. | Sušené xxxx | sušené xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxx ryby | obsah xxxx xx xxxxx xxx 18 % | Skladují xx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 65 xx 70 %. Xxxxxxxx xxxxxxxxxx stanoví výrobce xx xxxxx | x xxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxx | ||
8. | Xxxxxxxxxx - xx xxxxxxx - xx tepla | - ryby xxxxxxxx xxxxxxx (s hlavou xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxx xxxx a střívek) - xxxx kuchané (xxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx, výstelky dutiny xxxxxx x krevních xxxxxxxx) - xxxx xxxxxxxxx - xxxxxx (xxxx xxxxxxx, xxx xxxxxx x ploutví, x výjimkou xxxxxxx xxxxxxx) - xxxx xxxxxxxxx | - xxxxxxx marinády 1) - základní surovina xxxxxxxxxx xxxxxxxx cestou xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, důležitý xx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x kyseliny v xxxxxxxxxx lázni x xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx zrací xxxxx - teplé xxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx cestou (xxxxxx, xxxxxx). K xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x prodloužení trvanlivosti xx marinády zalévají xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx, omáčkami, xxxxxxxxxx xxxx. | xxxxxx: xx 0,3 kg - 10 % xx 1,0 kg - 5 % xx 2,0 xx - 3 % xxx 2 xx - 2 % | - xxxx xxxxxxx, xxxxxx, bez xxxxxx chutí x xxxxx - xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx | xxxxxxxx xx xxx xxxxxxx x xxxxxxx 1 xX xx 8 xX | x xxxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxx 1 xX až 8 xX |
9. | Xxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx | konzervace xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx konzervantů | xx xxxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx xx 100 xX x xxxxxxx | xxxxxx: xx 0,3 xx - 10 % xx 1,0 xx - 5 % xx 2,0 xx - 3 % xxx 2,0 xx - 2 % | xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx | xxxxxxxx xx xxx xxxxxxx x xxxxxxx 1 xX xx 8 xX | v xxxxxxxxxxxxx xxxx strojně xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxx 1 xX xx 8 xX |
10. | Xxxxxxxx | xxxxxxx x xxxxxxxxx nebo xxxxxxxxxx ryb x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxx,x xxxxxxxxxx uzavřených xxxxxxx, xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx | xxxxxxxxx v přetlakových xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxx při xxxxxxx 115 xX - 121 oCv xxxxx xxxxxxxxx | xxxxxx: xx 350 x - 10 % xxx 350 x - 5 % | maso xxxxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxx xxxxx, obsah x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x xxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxx x xxx sleďovitých (Xxxxxxxxx) x makrelovitých (Xxxxxxxxxx) xxxx být xxxxxxx: x) s xxxxxx 70 % x) xx vlastní xxxxx 60 % x) ve vlastní xxxxx x x xxxxx 60 % x) v solném xxxxxxx nebo ve xxxx 60 % x) s xxxxxxxx x jinými přidanými xxxxxxxx 50 % x) x xxxxxx x xxxxxxx xxxx xxx 50 % xxxxxxxxxxxx xxxxxxx ** | ||
11. | Polotovary | polotovary se xxxxxxxx převážně: - xx xxxxxxxxx xxx xxx ryb - xx separované xxxx xxxxxxxxx - x xxxxxx ze xxxxxxxxxxxxx xxx - x xxxxxxxxxxxxx vnitřností x xxxxx | technologické xxxxxxxxxx 1) | xxxxxxx plněné strojně - balení xx 250 g xxxxxxx 10 % - xxxxxx xxx 250 x xx 500 x xxxxxxx 6 % - xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x xxxxxxx 4 % - balení nad 1500 x nejvýše 2 % | skladování 1) | xxxxxxx 1) | |
* = xxxxxxxxxx se xxxxxxxx xxxxx veterinárních předpisů ** = provádí xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx 35 xX xx xxxx 10 dnů nebo xxx xxxxxxx 37 xX xx dobu 7 xxx". | |||||||
28. X xxxxxxx x. 10 xx xxxxxxxx xxxxxxx 3, xxxxx xxx:
"Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x objemové xxxxxxxx majonéz
Tabulka 3
obsah spotřebitelského xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxx x x xxxx xx | xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx objemová odchylka x % |
xx 100 | - 6 |
xxx 100 xx 250 | - 5 |
xxx 250 xx 500 | - 4 |
nad 500 | - 2". |
Xx. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
(1) Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxx do oběhu xxxxx xxxx účinnosti xxxx vyhlášky xx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.
(2) Xxxxxxxx xxxxxxxx podle xxxxxxxxxxx právních xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xx 1. xxxx 2001.
Xx. XXX
Xxxxxxxx
Xxxx vyhláška xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. září 2000, x výjimkou čl. I xxxx 27 xxxxxxxxxx xxxxx 2, které xxxxxx xxxxxxxxx dnem xxxxxxxxx.
Ministr:
Xxx. Xxxxx v. x.
Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 89/2000 Sb. xxxxx xxxxxxxxx dnem 1.9.2000, x výjimkou čl. I xxxx 27 xxxxxxxxxx xxxxx 2, které xxxxxx xxxxxxxxx 20.4.2000.
Xxxxxx xxxxxxx x. 89/2000 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 326/2001 Sb. s xxxxxxxxx od 1.10.2001.
Znění xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx norem xxxxxx xxxxxxxx předpisů x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx jich xxxxxx xxxxxxxxx změna xxxxx uvedeného xxxxxxxx xxxxxxxx.