Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 30.09.2001.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.09.2000 do 30.09.2001.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 327/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro maso, masné výrobky, ryby, ostatní vodní živočichy a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich

89/2000 Sb.

Přechodná ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
89
XXXXXXXX
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
ze xxx 30. xxxxxx 2000,
xxxxxx se xxxx xxxxxxxx Ministerstva xxxxxxxxxxx č. 327/1997 Xx., kterou xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x), x), x) x x) xxxxxx č. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxx, xxxxx xxxxxxx, xxxx, xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxx, xxxxx a xxxxxxx x xxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 písm. x), d), h), x), j) a x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx a x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx souvisejících zákonů, (xxxx jen "xxxxx") xxx xxxx, xxxxx xxxxxxx, xxxx, xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxx, xxxxx x xxxxxxx x xxxx:
Xx. X
Xxxxxxxx č. 327/1997 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x), x), x) x k) xxxxxx x. 110/1997 Sb., x potravinách x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx některých souvisejících xxxxxx, xxx xxxx, xxxxx xxxxxxx, xxxx, xxxxxxx xxxxx živočichy x výrobky x xxxx, xxxxx x xxxxxxx x nich, xx xxxx xxxxx:
1. V §1 xx na xxxxx xxxxxxx v) xxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxx "xxxx xxx xxxxxxx xxxx,".
2. X §3 xx xx xxxxx xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx x), které xxx:
"x) x mletého xxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx obsah xxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx.".
3. X §4 odst. 2 xxxx. x) xx xx xxxxx "xxxxxx" xxxxxx slovo ", xxxxxx".
4. §5 xxxxxx xxxxxxx zní:
"§5
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx
(1) Xx porážce xxxx xxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx do 48 xxxxx xx xxxxx xxxxxxx s xxxxxxxx xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x trvale xxxxxxxxx při xxxxxxx, xxxxx není vyšší xxx
x) xxxx 7 xX u xxxxxxxxxx xxxx,
b) xxxx 3 oC x xxxxx,
x) xxxx 2 xX x xxxxxxx masa xxxxxxxx.
(2) Po xxxxxxxx xxxx být xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx 3 hodin xx xxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxx xxx xxxx 3 xX.
(3) Po xxxxxxx xxxx xxx maso xxxxxxx x králíků xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx 2 xxxxx x x těžkých xxxx xx 12 hodin x xxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx jeho xxxxxxx xxx xxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxx xxx xxxx 4 xX.
(4) X xxxxx xx nesmějí xxxxxxxx jakékoli xxxxx xxxxxxx k obnovení xxxxx xxxx čerstvosti.".
5. X §6 xxxx. 2 se xxxxx "xxxxxxx +12 xX" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx xxxx 12 xX".
6. X §7 odstavec 2 xxx:
"(2) Xxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxx uvádět xx xxxxxxx nejpozději xx 24 hodin xx vytěžení, x xx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx, odolných xxxxxxx a xxxxxxxxxx xx xxxx 2 xX.".
7. V §8 odst. 3 xx xx slovo "xxxx," xxxxxx slovo "xxxx,".
8. V §10 xxxx. x) xx za xxxxx "xxx" xxxxxx slovo "xxxxxxxxx".
9. X §10 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxx x), xxxxx zní:
"x) xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, látek xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx recepturou.".
10. V §12 xxxxxxxx 5 zní:
"(5) Xxxxx xx x názvu xxxxxxx xxxxxxx slovního xxxxxxx xxxx xxxxx "xxxxx", xxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxx obsah čistých xxxxxxxxx xxxxxxxx.".
11. X §14 odst. 1 xx slovo "xxxxxxxxxx" xxxxxxx.
12. X §17 xxxx. 2 se xxxxx "xxxxxxx po xxxx 2 xxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "po xxxx xxxxxxxx" a číslice "3" xx xxxxxxxxx xxxxxxx "2" .
13. X §18 xx na xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx x), které xxx:
"e) xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx tepelně xxxxxxxxxx maso xxxx xxxxx xxx z xxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x dalších xxxxxxx, přídatných a xxxxxxxxx xxxxx a xxxxx určených x xxxxxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx.".
14. X §20 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 4, xxxxx zní:
"(4) Xx xxxxx xxxxxxx xxxx xxx xxxxxx údaj x xxx, že xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxx x ostatních xxxxxxx živočichů xxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxx celistvá, xxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx.".
15. X §23 xxxx. 3 xx xxxxx "skladovat x xxxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxx xx oběhu".
16. X §23 xxxxxxxx 4 xxx:
"(4) Xxxxxxxxxx z xxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx je xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx.".
17. X §23 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 5 a 6, xxxxx xxxxx:
"(5) Xx xxxxx výrobků xx xxxxx údajů xxxxxxxxx v bodě 1 xxxxx, zda xx xxxxx x xxxx kuchané, částečně xxxxxxx xxxx nekuchané.
(6) Uzené xxxx xx xxxxx xxxxxx xx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx.".
18. X §24 xxxx. x) xx xx xxxxx "čištěná" xxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxx xxxxx č. 1).
19. X §24 xxxx. x) xx xx xxxxx "xxxx" xxxxxxxx slova "x případně xxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx".
20. X §26 xxxx. 2 xx za xxxxx "xxxxxxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "xxxxx xxxxxxx x. 8".
21. X §26 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 7, xxxxx xxx:
"(7) X xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x příloze x. 10.".
22. X §28 se xxxxxxxx 2 xxxxxxx x xxxxxxx se xxxxxxx označení xxxxxxxx 1.
23. X §29 se xxxxxxxx xxxxxxxx 4 a 5, xxxxx xxxxx:
"(4) Minimální xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xx 28 xxx xx xxxx xxxxxx. Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xx nejpozději 7 xxx xxxx uplynutím xxxx minimální xxxxxxxxxxxx.
(5) Xxxxx xxxxxxx xx oběhu xxxx xxxxxxxxx požadavkům xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx právními xxxxxxxx.1)".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 4 xx 6 xx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx 6 až 8.
24. X příloze x. 4 se xxxxx "Konzerva" zrušuje.
25. X příloze x. 5 xxxxxxx "Xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx" xxxxx "Trvanlivé" xx xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "charakteristických".
26. Xxxxxxx č. 6 zní:
"Xxxxxxx x. 6 x xxxxxxxx č. 327/1997 Xx.
Členění xx xxxxx, skupiny x xxxxxxxxxx

Xxxx

Xxxxxxx

Xxxxxxxxxx

xxxx

xxxxxxxxxxx
mořské

xxxxxxx
zmražené

xxxxxxx vodní živočichové

xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx xxxx xxxxx

čerstvé
xxxxxxxx

výrobky x xxx xxxx xxxxxxxxx vodních xxxxxxxxx

podle jednotlivých xxxxxxxxxxx rodů xxxx xxxxx

xxxxxxxx
xxxxx
xxxxxxx
xxxxxx
xxxxxx
xxxxxx
marinované
xxxxxxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxxxx".
27. Xxxxxxx x. 7 xxx:
"Xxxxxxx x. 7 x vyhlášce č. 327/1997 Xx.
Technologické xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xx jakost, balení x skladování ryb x ostatních xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxx

Xxx. xxxxx


Xxxxxx

Technologické xxxxxxxxxx

Povolené xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

Požadavky xx xxxxxx

Xxxxxxxxxx

Xxxxxxx

1.

Xxxxxxx xxxx a xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx




- nesmí xxxxxxxxx xxxx pachy, xxxxxxxxx xxxxxxxxxx (x xxxxxxxxx xxx xxxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx střevním xxxxxxx xxxx žlučí) a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx, vůně xxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxx xxxxxxxxx xxx nebo xxxx xxx x ostatních xxxxxxx živočichů
- xxxxxxxxxxx musí xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx
- svalovina xxxxx obsahovat parazity xxxxxxxx xxxxxx nebo xxxxxxxxxxx xxxxxx*



2.

Zmrazené xxxx x xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx6)

- xxxx přesahující xxxxx 15 cm musí xxx uváděny xx xxxxx kuchané







Xxxx výrobky:

3.

Xxxxx xxxx

- xxxx, xxxxxx xxxx xxxxxxxxx
- xxxx xxxx (s hlavou x vnitřnostmi) - xxxxxxx (zbavené hlav x xxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxx břišní x xxxxxxxx xxxxxxxx)
- xxxxxxxx xxxxxxx (x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxx xxxxxxx xxxx x xxxxxxx)
- xxxx xxxxxxxxx - xxxxxx (xxxx kuchané xxx xxxxxx x xxxxxxx x výjimkou xxxxxxx xxxxxxx)
- xxxx porcované

xxxxxxxxxx xxxx nebo xxxxx xxx xx xxxxxxxx x xxxxx xxxxx xxxx nasucho xxxxxxx uzení:
x) xxxxx xxxxxxxx xxxxxx1)
x) xxxxx xxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxx xxxxx než 65 xX. Xx xxxxxxx xxxx xxx xxxxxxx před balením xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx v xxxxxxx xxxx xxxxx, xx xxxxxxxx xx teplotu, xxx xxxxx budou xxxxxxxxxxxx a xxxxxx xxxx

xxxxxx:xx 0,3 kg - 10 %
do 1,0 xx - 5 %
do 2,0 xx - 3 %
xxx 2,0 kg - 2 %

xxxxx xxxx ve xxxxxxxxx nejvíce 80 %, xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx deklarovanému xxxxxxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x pachů

xxxxx xxxxxxx x xxx xx xxxxxxxx xxx teplotě x xxxxxxx 1 xX xx 8 xX

x xxxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxx 1 xX xx 8 xX

4.

Xxxxxxx xxxx

xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

xx xxxxxxx musí xxx xxxxxxx xxxx balením xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxx (xxxx xxxxx), po xxxxxxxx xx teplotu, xxx které xxxxx xxxxxxxxxxxx a skladovány

xxxxxx:xx 0,3 xx - 10 %xx 1,0 kg - 5 %xx 2,0 xx - 3 %nad 2,0 xx - 2 %

- xxxx dokonale tepelně xxxxxxxxxx, xxxx vzhledem xxxxxxxxxxxx deklarovanému živočišnému xxxxx, bez xxxxxx xxxxx x xxxxx
- k xxxxxx xxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx xxxx xxxxx, xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx vyšší xxx 2,0 mg XXX x 1 g xxxx
- xx xxxxxxx xx xxxxxxx xxx xxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 170 oC

xxxxxxxx xx xxx teplotě v xxxxxxx 1 xX xx 8 xX

v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx chlazených xxxxxxxxxxxxx xxx teplotě 1 xX až 8 xX

5.

Xxxxxx xxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxx xxx

xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxx1) xxxxx x xxxxx


xxxxxx:
xx 0,3 xx - 10 %
xx 1,0 xx - 5 %
do 2,0 xx - 3 %

obsah xxxx:
v xxxxx xxxxxxxx více xxx 14 %
x xxxxxxx xxxxxxxx 10 xx 14 %
x xxxxx xxxxxxxx 6 až 10 %

xxxxxxxx xx xxx xxxxxxx x xxxxxxx 1 xX xx 8 xX

x xxxxxxxxxxxxx nebostrojně xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx při teplotě 1 oC xx 8 xX

6.

Xxxxxxxxx xxxxx

xxxxxx xxxxxxx loupané xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx


xxxxxxxxx xxxxx
v xxxx: - 10 %
xx 350 g - 10 %
xxx 350 x - 5 %

xxxxx soli: xxxxxxx 25 %



7.

Sušené xxxx

xxxxxx xxxxxxxx
xxxx xxxxxx
xxxxxx ryby



xxxxx xxxx je xxxxx xxx 18 %

Skladují se xxx relativní xxxxxxxx xxxxxxx 65 xx 70 %.
Podmínky xxxxxxxxxx stanoví xxxxxxx xx xxxxx

x souladu x xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxx

8.

Xxxxxxxxxx
- xx xxxxxxx
- xx xxxxx

- xxxx částečně xxxxxxx (s hlavou xxxxxxx xxxxxxxxxx, zbavené xxxx a xxxxxxx)
- ryby kuchané (xxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx, výstelky xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx)
- xxxx xxxxxxxxx
- filety (xxxx xxxxxxx, xxx xxxxxx x xxxxxxx, x výjimkou xxxxxxx xxxxxxx)
- xxxx xxxxxxxxx

- xxxxxxx xxxxxxxx 1)
- xxxxxxxx surovina xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, důležitý xx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx poměr xxxxxxxxxx xxxx suroviny k xxxxxxxx zrací xxxxx
- xxxxx marinády - základní xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx cestou (xxxxxx, pečená). X xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x prodloužení trvanlivosti xx xxxxxxxx zalévají xxxxxxxxxxx nálevem, rosolem xxxxxxxxx, xxxxxxxx, remuládami xxxx.

xxxxxx:
xx 0,3 xx - 10 %
xx 1,0 kg - 5 %
xx 2,0 xx - 3 %
xxx 2 xx - 2 %

- xxxx xxxxxxx, xxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x xxxxx
- xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx přenosem

xxxxxxxx xx při xxxxxxx v rozmezí 1 oC xx 8 xX

x xxxxxxxxxxxxx nebo xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxx 1 xX až 8 xX

9.

Xxxxxxxxxxxx
- xxxxxxxxxxx
- xxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxx xxxxxxxxxxx

xx xxxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx xx 100 xX x xxxxxxx

xxxxxx:
xx 0,3 xx - 10 %
xx 1,0 xx - 5 %
xx 2,0 kg - 3 %
xxx 2,0 xx - 2 %

xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxx xx při xxxxxxx x rozmezí 1 xX xx 8 xX

v xxxxxxxxxxxxx nebo xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx při xxxxxxx 1 oC xx 8 xX

10.

Xxxxxxxx

xxxxxxx x xxxxxxxxx nebo xxxxxxxxxx ryb x xxxxxxxxx xxxxxxx živočichů xxxx jejich částí,v xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalech, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx způsobem

xxxxxxxxx x přetlakových xxxxxxxxxxx podle xxxxx xxxxxxx obvykle xxx xxxxxxx 115 xX - 121 oCv xxxxx plechovky

xxxxxx:
do 350 x - 10 %
xxx 350 x - 5 %

xxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxx xxxxx, obsah v xxxxxxxx xxxxxxxxxxx, bez xxxxxx xxxxx x xxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxx x ryb sleďovitých (Xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxx) xxxx xxx xxxxxxx:
x) x xxxxxx 70 %
x) xx xxxxxxx xxxxx 60 %
x) xx xxxxxxx xxxxx x x xxxxx 60 %
x) v xxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxx 60 %
x) s omáčkami x jinými xxxxxxxxx xxxxxxxx 50 %
x) x tomatě x ostatní xxxx xxx 50 %
xxxxxxxxxxxx xxxxxxx **



11.

Xxxxxxxxxx

xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx převážně:
- xx xxxxxxxxx xxx xxx xxx
- xx xxxxxxxxxx rybí xxxxxxxxx
- x xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxx
- x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxx

technologické xxxxxxxxxx 1)

xxxxxxx xxxxxx strojně
- xxxxxx xx 250 x xxxxxxx 10 %
- xxxxxx xxx 250 x xx 500 x xxxxxxx 6 %
- xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x xxxxxxx 4 %
- xxxxxx nad 1500 x nejvýše 2 %


xxxxxxxxxx 1)

xxxxxxx 1)

* = xxxxxxxxxx xx posuzuje xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx
** = xxxxxxx xx termostatovou xxxxxxxx xxx teplotě 35 xX po dobu 10 xxx xxxx xxx teplotě 37 xX xx xxxx 7 xxx".
28. X xxxxxxx x. 10 xx xxxxxxxx xxxxxxx 3, xxxxx xxx:
"Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx
Xxxxxxx 3

obsah xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxx x x xxxx ml

xxxxxxxxx záporná xxxxxxxxxx xxxx objemová xxxxxxxx x %

xx 100

- 6

xxx 100 do 250

- 5

xxx 250 do 500

- 4

nad 500

- 2".
Xx. II
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
(1) Xxxxxxxxx vyrobené x xxxxxxx xx xxxxx xxxxx dnem xxxxxxxxx xxxx vyhlášky xx xxxxxxxx podle xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.
(2) Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxx používat do 1. xxxx 2001.
Čl. XXX
Xxxxxxxx
Tato xxxxxxxx xxxxxx účinnosti xxxx 1. září 2000, x výjimkou čl. I xxxx 27 pořadového xxxxx 2, které xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx x. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 89/2000 Sb. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.9.2000, x xxxxxxxx čl. I xxxx 27 pořadového xxxxx 2, které xxxxxx xxxxxxxxx 20.4.2000.
Xxxxxx xxxxxxx x. 89/2000 Sb. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 326/2001 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.10.2001.
Znění jednotlivých xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx předpisů v xxxxxxxx není aktualizováno, xxxxx se jich xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx právního xxxxxxxx.