Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 01.04.1998.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.04.1998 do 30.08.2000.


Vyhláška, kterou se provádí §18 písm. a), d), j) a k) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro přírodní sladidla, med, nečokoládové cukrovinky, kakaový prášek a směsi kakaa s cukrem, čokoládu a čokoládové cukrovinky

334/97 Sb.

ODDÍL 1. Přírodní sladidla §1
Členění na skupiny a podskupiny §2
Označování §3
Požadavky na jakost §4
Technologické požadavky §5
Uvádění do oběhu §6
ODDÍL 2. Med §7
Členění na skupiny §8
Označování §9
Požadavky na jakost §10
Uvádění do oběhu §11
ODDÍL 3. Nečokoládové cukrovinky §12
Členění na skupiny a podskupiny §13
Označování §14
Požadavky na jakost §15 §16
ODDÍL 4. Kakaový prášek a směsi kakaa s cukrem §17
Členění na druhy, skupiny a podskupiny §18
Označování §19
Požadavky na jakost §20 §21
ODDÍL 5. Čokoláda a čokoládové cukrovinky §22
Členění na druhy, skupiny a podskupiny §23
Označování §24
Požadavky na jakost §25
Uvádění do oběhu §26
Přechodné ustanovení §27
Účinnost §28
PŘÍLOHA 1: Členění na skupiny a podskupiny
PŘÍLOHA 2: Fyzikální a chemické požadavky na jakost
PŘÍLOHA 3: Smyslové, fyzikální a chemické požadavky na jakost
PŘÍLOHA 4: Členění nečokoládových cukrovinek na skupiny a podskupiny
PŘÍLOHA 6: Členění na druhy, skupiny a podskupiny
PŘÍLOHA 8: Členění čokolád a čokoládových cukrovinek na druhy, skupiny a podskupiny
č. 94/2000 Sb. - Čl. II
Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx xx 31.12.1997 xx 31.8.2000 (xx xxxxxx x. 94/2000 Xx.)
§1
Xxx xxxxx xxxx xxxxxxxx se xxxxxx
x) xxxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx látky xx xxxx xxxxxxxxxx sacharidů, xxxxxxx sacharózy, xxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxx,
x) xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx krystalů, moučky, xxxxxx, xxxxxx, popřípadě xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx látkami xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx,
x) xxxxxxxx xxxxxxx z cukru xxxxxxx xx xxxx xxxxxxx xxxxxxx sacharózy.
§2
Xxxxxxx xx skupiny x xxxxxxxxxx
Členění xx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xx xxxxxxx x příloze č. 1.
Původní znění - xxxxxxxx od 1.4.1998 xx 31.8.2000 (xx xxxxxx x. 94/2000 Xx.)
§3
Xxxxxxxxxx
(1) Xxxxx xxxxx xxxxxxxxx x zákoně x ve xxxxxxxx xxxxxxxx 1) xx xxxxxx
x) cukr xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx,
x) xxxxxx xxxxxxx x cukru podskupinou, xxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxx cukru x xxxxxx,
x) xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx než sacharózu xxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxx tohoto xxxxxxxxx (xxxx. xxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxx).
(2) Cukr xxxx xx xxxxx xxxxxxx xxxxx "xxxx xxxx specifikace X" xxxx "xxxx xxxx X" a xxxx xxxxxxxx xxxxx "xxxx xxxx specifikace B" xxxx "cukr xxxx X".
(3) Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx od xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx v xxxxxxx x. 2.
§4
Xxxxxxxxx xx xxxxxx
Fyzikální x xxxxxxxx požadavky xx jakost xxxx xxxxxxx v příloze č. 2.
§5
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx
Cukr xxxxx xxx xxxxxxxx modření.
Původní znění - xxxxxxxx xx 31.12.1997 xx 31.8.2000 (do xxxxxx x. 94/2000 Xx.)
§6
Xxxxxxx xx xxxxx
(1) Xxxx, x xxxxxxxx xxxxx moučky, xx xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx 30 °X x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 70 %.
(2) Xxxx xxxxxx xx skladuje xxx xxxxxxxxx xxxxxxxx vzduchu xxxxxxx 65 %.
(3) Xxxxxx výrobky x xxxxx xx skladují xxx teplotě xxxxxxx 25 °C.
Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx od 31.12.1997 xx 31.8.2000 (xx xxxxxx x. 94/2000 Xx.)
§7
Xxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xx rozumí
a) xxxxx xxxxxxxxx přírodního xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxxxxxxx společenstvím xxxx ze xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx květů xxxxxxx (xxxxxx) xxxx x výměšků xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx) xxxx xx xxxxxx xxxxxxx rostlin x xxxxxx včely xxxxxxx, xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xx svými xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, uskladňují x xxxxxxxxx zrát x xxxxxxxx,
x) medem květovým xxx pocházející zejména x xxxxxxx květů,
c) xxxxx medovicovým xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx z xxxxxxx xxxxx,
x) xxxxx xxxxxxxx med pocházející xx xxxxxx nektarového x xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx druhu,
e) xxxxxxxxx xxxxx xxx získaný xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx plástů,
f) xxxxxxxxxxxx medem xxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx do xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x prodávaný v xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx,
x) xxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxx xx xxxxxxx mírného xxxxx,
x) xxxxxxxxx xxxxx xxx získaný xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx plástů xxx xxxxx.
§8
Členění xx xxxxxxx
(1) Xxx se xxxxx xx xxxxxxx
x) xxxxxxx,
x) xxxxxxxxxx,
x) smíšený.
(2) Xxxxxxxxx dle xxxxxxx xxxxxxxxx
a) xxxxxxxx xxx,
b) xxxxxxxxxxx xxx,
x) xxxxxxxx xxx,
x) xxxxxxxx xxx.
Xxxxxxx znění - xxxxxxxx od 1.4.1998 xx 31.8.2000 (xx xxxxxx x. 94/2000 Xx.)
§9
Xxxxxxxxxx
(1) Med xxxx xxx označen živočišným xxxxxx xxxxx. Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxx, pokud xx xxxxx x xxxxxxxxx xxxx včely xxxxxxxxx.
(2) Xxx xx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxx. U xxxx xxxxxxxxx xx xxxx xxxx xxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxxx nebo xxxxxx.
(3) Xxx xx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx. V xxxxxxx, xx xx xxxxx x med xxxxxxxx, xxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx.
(4) Xxxx xxxxxxx xxx se xxxxxx xxx, který xxx xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx do xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxx xx xxxxxx xxxxx jemných xxxxxxxx.
(5) Xxxx med s xxxxxxxxx xx xxxxxx xxx, který xxxxxxxx xxxxx xxxx xxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx.
Původní znění - xxxxxxxx od 31.12.1997 xx 31.8.2000 (xx xxxxxx x. 94/2000 Xx.)
§10
Xxxxxxxxx xx xxxxxx
(1) Xx medu xxxxx xxx přidány xxxxx xxxxx a žádná x xxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxx xxxxx xxx xxxxxx.
(2) Xxx xxxxx
x) xxx xxxxxxxxx cizí xxxxxxxx x xxxxx,
x) začít xxxxxx xxxx xxxxx,
x) xxx zahřát xx xxxxxx míry, že xxxx přirozené enzymy xxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx,
x) xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.
(3) Xxxxxxxx, fyzikální x chemické požadavky xx xxxxxx xxxx xxxxxxx x příloze x. 3.
§11
Uvádění xx xxxxx
Med xx skladuje x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx xx 25 °X x xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxx 70 %.
Xxxxxxx znění - xxxxxxxx od 31.12.1997 xx 31.8.2000 (do xxxxxx x. 94/2000 Xx.)
§12
Xxx účely této xxxxxxxx se xxxxxxxx
x) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx (xxxx xxx "xxxxxxxxxx") xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxx a xxxxx obsahují nejvýše 5 % kakaových xxxxxxxx v xxxxxxxx xx xxxxxx,
x) karamelami xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xx určité xxxx xxxxxxx, x xxxxxx xxxxxxxx,
x) xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx až xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxx, x xxxxxxx xxxxx,
x) xxxx xxxxxxxxxx x konzistencí xxxx vzniklou xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx, jako xxxxxxx xxxxxxx, xxxxx, xxxxxx xxxx želatiny,
e) xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx obsahující xxxx nebo arašídy xx xxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxx xxxx,
x) xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrovinky xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxx,
x) xxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxx obalených xxxxx práškového xxxxx x škrobu,
h) tureckým xxxxx xxxxxxx cukrosirupový xxxxxx x bílkem, xxxxxxxxx x přídavkem xxxxxxx skořápkových xxxxx,
x) xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx s xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx s xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů x xxxx,
x) xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxx xxxxx, bonbonářského xxxxxx x mouky, xxxxxxxxx dalších xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx složku xxxxx xxxxxxx z xxxxxxxx,
x) xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxx konzistence z xxxxxxx hmoty, popřípadě x přídavkem dalších xxxxx s jemnou xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx,
x) xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx lisováním xxxxxxxxxx x obarvených xxxxxxxxxxxx směsí zejména xx tvaru čoček xxxx xxxxxx,
x) žvýkačkou xxxxxxxxxx výrazně xxxxxxxx xx xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx,
x) xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx převážně x xxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx, různě tvarované, xxxxx xxxxx a xxxxx, xxxxx xxxxxxxxxxx,
x) xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx, xx tvaru špalíčků, xxxxxxx xxxx xxxxxxx, xxxxx mohou xxx xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx,
x) xxxx xxxxxxxxxx x kandytové xxxxx, na xxxxxxx xxxxx, sklovité, xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx 13 % xxxxxxxx nebo xxxxxx xxxxxx,
x) xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx lehčené xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx, žvýkavé xxxxxxxxxxx, x xxxxxxx xxxxxxxxx směsi xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxx.
§13
Xxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxxx
Členění xx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xx xxxxxxx x příloze č. 4.
§14
Xxxxxxxxxx
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x příloze č. 5 tabulce 2.
§15
Xxxxxxxxx xx jakost
Fyzikální x xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx xxxxxxx x příloze č. 5 xxxxxxx 1.
Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx xx 31.12.1997 xx 31.8.2000 (xx xxxxxx č. 94/2000 Xx.)
§16
Xxxxxxx xx xxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx se xxxxxxxx xxx teplotě xx 25 °X a xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 70 %.
Xxxxxxx znění - xxxxxxxx xx 31.12.1997 xx 31.8.2000 (do xxxxxx č. 94/2000 Xx.)
§17
Xxx xxxxx xxxx xxxxxxxx se xxxxxx
x) xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx ( Xxxxxxxxx xxxxx X.),
x) xxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxx nebo xxxxxxxxx xx vyčištění, xxxxxxx xxxxxx x klíčků, xxxxxxxxxx nejvýše 5 % xxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx 10 % hmotnostních x xxxxxxxx na tukuprostou xxxxxx,
x) xxxxxxxx hmotou xxxxxxx xxx mechanicky xxxxxxxxxx xx jemnou xxxxx xxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx tuku,
d) xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxx nebo x xxxxxx částí,
e) kakaovým xxxxxxx (xxxx xxx "xxxxxx") potravina xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, z nichž xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxx,
x) směsí xxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx.
Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx od 31.12.1997 xx 31.8.2000 (xx xxxxxx x. 94/2000 Xx.)
§18
Xxxxxxx xx xxxxx, xxxxxxx x podskupiny
Členění xx druhy, xxxxxxx x xxxxxxxxxx xx xxxxxxx x příloze x. 6.
§19
Xxxxxxxxxx
(1) Xxxxx se xxxxxx názvem xxxxxxx, xxxxx xxxxx x xxxxxx xxxxxx podskupiny.
(2) Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x příloze č. 7 tabulce 3.
§20
Xxxxxxxxx xx xxxxxx
Xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx xxxxxxx x příloze č. 7 xxxxxxxxx 1 a 2.
Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx xx 31.12.1997 xx 31.8.2000 (do xxxxxx č. 94/2000 Xx.)
§21
Xxxxxxx xx xxxxx
Xxxxxxx xxxxxx a xxxxx xxxxx x cukrem xx skladují xxx xxxxxxx xx 25 °X x relativní xxxxxxxx vzduchu xxxxxxx 70 %.
Původní xxxxx - xxxxxxxx xx 31.12.1997 xx 31.8.2000 (xx xxxxxx x. 94/2000 Xx.)
§22
Xxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xx rozumí
a) xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxxx látek xxxx xxxxx xxxxxxxx x aromatizaci,
b) xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, u xxxxxxx xxxxx kakaových xxxxxxxx xxxx xxxxxxx 5 % x xxxxxxxx na xxxxxx,
x) xxxxxxxx součástí kakaová xxx, kakaová xxxxx, xxxxxxx prášek xxxx xxxxxxx xxx,
x) xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx, u xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxxx 15 % x xxxxxxxx na xxxxxx.
§23
Xxxxxxx xx druhy, xxxxxxx x xxxxxxxxxx
Xxxxxxx xx xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx xx xxxxxxx x příloze č. 8.
§24
Xxxxxxxxxx
(1) X xxxxxxx xx v xxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx
x) druh i xxxxxxx,
x) xxxxx xxxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx, xxxx zejména xxxxxx, xxxxxxx xxxxxx, xxxxxx xxxxx,
c) x xxxxxxxxxxxx polev xxxxx skupiny, xxxxxxxxx xxxxxxxxxx.
(2) X xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx x názvu xxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxxxxxxx nebo xxxxxxx x podskupina.
(3) Xxxxxxxxx záporné xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx v příloze č. 9 xxxxxxx 3.
§25
Xxxxxxxxx xx xxxxxx
Xxxxxxxxx x xxxxxxxx požadavky xx jakost xxxx xxxxxxx v příloze č. 9 xxxxxxxxx 2 a 3.
Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx xx 31.12.1997 xx 31.8.2000 (do xxxxxx x. 94/2000 Xx.)
§26
Xxxxxxx xx xxxxx
Xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxx xxxxxxx do 20 °X a xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 70 %.
Pokračování >>>
§27
Přechodné xxxxxxxxxx
Označení přírodních xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx kakaa x xxxxxx, čokolády x čokoládových cukrovinek xxxxxxxx x xxxxxx xx 1. ledna 1998 xx 31. xxxxxx 1998 se xxxxxxxx pouze podle §6 xxxxxx.
§28
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx dnem xxxxxxxxx, x výjimkou §3, 9, 14, 19 x 24, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx dnem 1. dubna 1998.
Ministr:
Ing. Xxx v. x.
Původní xxxxx - xxxxxxxx xx 31.12.1997 xx 31.8.2000 (xx xxxxxx x. 94/2000 Xx.)
Xxxxxxx x. 1 x xxxxxxxx x. 334/1997 Xx.
Xxxxxxx na xxxxxxx a xxxxxxxxxx

xxxx

xxxxxxx

xxxxxxxxxx

xxxx

xxxx xxxxx xxxx

xxxxxxx


xxxx xxxx

xxxxxxx


xxxx xxxxxxxx

xxxxxx


xxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx



xxxxxxxxx xxxx (xxxxxx, xxxxx, xxxxxx)



xxxx s přísadami



přírodní xxxx



xxxxxx



xxxxxx xxxxxxx x xxxxx

xxxxxxxxxxx xxxxx



xxxxxxx

xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxx

Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx xx 31.12.1997 xx 31.8.2000 (xx xxxxxx x. 94/2000 Xx.)
Xxxxxxx x. 2 x xxxxxxxx x. 334/1997 Xx.
Xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx na xxxxxx
1. Xxxx

xxxxxxx

xxxxxxxxx % xxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxx

xxxxx % konduktometricky
nejvýše

invertní xxxx %
xxxxxxx

xxxxxx xxxxxxx %
xxxxxxx

xxxxx x xxxxxxx xxx 420 xx (X.X.)
xxxxxxx

xxxx xxxxx xxxx

99,7

0,01

0,04

0,1

22,5

xxxx xxxx

99,7

0,04

0,04

0,1

60

xxxx xxxxxxxx

99,5

0,10

0,10

0,1

150

xxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx. xxxxxxx xxxxxxx 3 %

96,7

0,04

0,10

0,2

-

tvarovaný xxxx

99,5

0,04

0,10

0,25

150

xxxx x xxxxxxxxx

90,0

-

-

1,2

-

xxxxxxxx xxxx

97,5

0,8

0,09

1,4

-

xxxxxx

98,5

0,45

-

0,45

-

X xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx obsah xxxxxxxxxxxxx xxxxx nejvýše 50,0 xx/xx x xxxxxxxx xxxxx moučky x xxxxxxxxxxxxxxxxx látkami x xxxxx x přísadami.
Třídění xxx velikosti částic xxxxxxxxx:

xxxxx strany

podíl % xxxxxxxxxx

xxx xxxx x xx

xxxx xxxxxxx

xxxx xxxxxxx

xxxx xxxxxx

2,00 - 0,4

xxxxxxx 70

-

-

0,80 - 0,16

-

xxxxxxx 70

-

xxx 1,00


xxxxxxx 5


0,80 - 0,40

-

-

nejvýše 5

xxx 0,40



xxxxxxx 95
Xxxxxx xxxxx xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxx sacharózy :
x) xxxx xxxxxxx xx xxxx krystalů xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxxx,
x) xxxx xxxxxxx je xxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx krystalů xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxx sypká,
c) xxxx xxxxxx xx xxxxx xxxxx směs xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx,
x) xxxxxxxx xxxx xx xxxxx, xxxxxx světležlutá xxxxx, xx xxxx xxxxx lepkavá,
e) xxxxxx xx xxxx xxxxxxx xxxxxxxx x srostlic, xxxxx až xxxxx xxxxx.
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx cukru

1. xxxx xxxxxxx x xxxxxxx

xxxxxx xxxxx x 100 xx

- 3,0 %

xx 0,5 xx

- 1,5 %

xx 1,0 xx

- 1,0 %

xx 2 xx do 5 xx

- 0,8 %

2. xxxx xxxxxx

xx 0,5 xx

- 2,5 %

xx 1 xx

- 2,0 %

3. Xxxxxxxxx xxxx

xx 0,5 kg

- 2,5 %

xx 1 xx

- 2,0 %
Průměrná xxxxxxxx xxxx skupinových xxxxxx x pěti xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx, náhodně xxxxxxxxxx x xxxxxxx míst, xxxx xxxxxxxxx nejméně xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx.
2. Tekuté xxxxxxx x xxxxx

xxxxxxxxx

xxxxxxxxxxx xxxxx

xxxxxxx

xxxxxx refraktometricky %

xxxxxxx 73

xxxxxxx 73

xxxxxxxx xxxx x xxxxxx %

nejméně 40

xxxxxxx 50

pH

2 - 5,5

4 - 6

xxxxx xxxxxxxx mg.kg-1 (xxxxxxx xxxxxxxxx)

xxxxxxx 150

-

xxxx

xxxxxx

xxxxxxxx
3. Ostatní xxxxxxxx xxxxxxxx
x) Xxxxxxxx


xxxxxxxx (D-glukóza) % xxxx. xxxxxx
xxxxxxx

xxxxxx % xxxx.
xxxxxxx

xxxxxxxxx xxxxx %
hmot. xxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxx monohydrát

95,5

90

0,25

dextróza xxxxxxx

99,5

98,0

0,25
x) Xxxxxxxx


xxxxxx xxxxxxx %
xxxxxxx

xxxxx konduktometricky %
xxxxxxx

xxxxx xxxxxxx při 420 xx (I.U.)
nejvýše

pH

fruktóza

0,5

0,1

30

4,5 - 7,0
Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx xx 31.12.1997 xx 31.8.2000 (xx xxxxxx x. 94/2000 Xx.)
Xxxxxxx č. 3 x xxxxxxxx x. 334/1997 Xx.
Xxxxxxxx, xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxx
X) Xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxx

xxxxxxxxxxx a xxxxxx

xxxx

xxxxx

xxxxxxx

xxxxx xx xxxxx xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxx až xxxx krystalická

výrazně sladká xx xxxxxxxxx

xxxxxx čistá xx x nazelenalým xxxxxxxx, slabě žlutá xx xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx

xxxxx xx xxxxx xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxx až xxxx xxxxxxxxxxx

xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxxxxx x nádechem xx xxxxxxxxxxxx

xxxxxxx

xxxxx až xxxxx xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxx až xxxx xxxxxxxxxxx

xxxxxx

xxxxxxxxx xx xxxxx xxxxx
Xxxxxxxx:
Xxx xxxxxx skupiny x xxxxxx medu xx rozhodující mikroskopický xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx, xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx.
X) Xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx


xxxx medu

požadavek

květový

medovicový

smíšený

obsah popela x % nejvýše

0,6

1,0

1,0

sacharidy xxxxxxxxxx jako xxxxxxxx xxxx v % xxxxxxx

65,0

60,0

60,0

xxxxxxxxx zdánlivá x % xxxxxxx

5,0 2)

10,0

10,0

xxxxx xxxx x % xxxxxxx

20,0

20,0

20,0

xxxxxxxx (xxxx/xx) nejvýše

40,0

40,0

40,0

hydroxymethylfurfural x mg/kg xxxxxxx

40,0

40,0

40,0

xxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx 3) x % xxxxxxx

0,10

0,10

0,10

xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xX.x-1

xxxxxxx 55

90 - 130

50 - 105
Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx od 31.12.1997 xx 31.8.2000 (do xxxxxx x. 94/2000 Xx.)
Xxxxxxx č. 4 x xxxxxxxx x. 334/1997 Sb.
Členění xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx skupiny x xxxxxxxxxx

Xxxx

Xxxxxxx

Xxxxxxxxxx

Xxxxxxxxxxxx cukrovinky

karamely

tukové x xxxxxxxxxxx
x ovocnou xxxxxxxx
xxxxxx, kakaové xxxx xxxxxx


xxxxxxxxxxxx xxxxx

xxxxx xxxxx xxxxxx (cukrová, xxxx, xxxxxxxxx, sušené xxxxx xxxx proslazené, xxxxxxxx x xxxxx)


xxxx
xxxxxx pochoutky
arašidové xxxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxx
xxxxxx
xxxxxxx xxx
xxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx
xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxxx)
xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx



xxxxxxxx

xxxxxxxxx (xxxxxx xxx)
xxxxxxxx
xxxxxxxxx


xxxxxx



xxxxx



xxxx

x tukovou xxxxxx
x xxxxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxx


xxxxx xxxx xxxxxxxxx

xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxx nebo xxxxxxxx
Xxxxxxx znění - xxxxxxxx od 31.12.1997 xx 31.8.2000 (do xxxxxx č. 94/2000 Xx.)
Xxxxxxx x. 5 x xxxxxxxx č. 334/1997 Xx.
Xxxxxxx 1
Xxxxxxxxx x xxxxxxxx požadavky xx xxxxxx

xxxxxxx

xxxxxxx xxxxxxx x % xxxxxxxxx

xxxxx xxxxxx xxxxxxx v % xxxxxxxxx

xxxxxxxx

-

2.0 4)

xxxxxxxxxxxx xxxxx

-

2.5 4)

želé

22.0

2,0 5)

xxxxxx x xxxxxxxxx cukrovinky

-

3.0 5)

xxxxxxxx xxxxxxxxxx

22.0

2.0 5)

xxxxx, xxxxxx

20.0

2.0 5)

xxxxxxx med

8.0

2.0 4)

xxxxxxxxxx xxxxxxx

19.0

4.0 5)

xxxxxx

25.0

2.5 5)

xxxxxxxxx

12.0

1.5 5)

komprimáty s xxxxxxxx

7.0


xxxxxxx

3.0

3.0 5)

Xxxxxxxx:

xxx 105 °X

xxx 900 °X

xxxxxx xxxxxxxxx

7.5

10.0 5)

xxxxxxxxx

7.5

7.0 5)

plátkové

7.5

7.0 5)

xxxxxx:



xxxxxxxxx

3.0

2.0 5)

lité xxxxxxx

5.0

2.0 5)

xxxxxxxxxxx

6.0

2.0 5)

xxxxx

6,0

2.0 5)

xxxx

-

2.0 4)

xxxxxxxxx nebo xxxxx

2,0

3.0 5)
X xxxxxxx balených xx xxxxx může xxx xxxxx xxxxxx xxxxxx nejvýše
dropsy x xxxx 2%
xxxxxxxxxx 5%.
Tabulka 2
Xxxxxxxxx záporné xxxxxxxxxx xxxxxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxx

xxxxxxxxxx odchylky

do 105 x

- 10%

xx xxxx xxx 105 - 150 g

- 8%

xx xxxx jak 150 - 250 x

- 5%

xx xxxx xxx 250 - 500 g

- 3%

xx xxxx xxx 500 - 1000 g

- 2%

xxx 1000 g (x rozvažování)

- 1%
Xxxxxxxxxxx >>>
Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx xx 31.12.1997 xx 31.8.2000 (xx xxxxxx č. 94/2000 Xx.)
Xxxxxxx x. 6 x vyhlášce x. 334/1997 Xx.
Xxxxxxx xx xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx

xxxxx

xxxxxxx

xxxxxxxxxx

xxxxxxx xxxxxx nebo xxxxx

xxxxxxx xxxxxx
xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx


xxxx xxxxx x xxxxxx

xxxx xxxxx x xxxxxx

xxxxxxx xxxxxxx prášek,
slazená xxxxxxx směs,
slazená směs x kakaovou xxxxx,
xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx prášek


směs xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx

xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx tuku
slazená xxxx s xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx
Xxxxxxx znění - xxxxxxxx xx 31.12.1997 xx 31.8.2000 (xx xxxxxx x. 94/2000 Xx.)
Xxxxxxx č. 7 x xxxxxxxx č. 334/1997 Sb.
Fyzikální a xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx
Xxxxxxx 1 - Xxxxxxx xxxxxx


xxxxx xxxxxxxxx tuku x xxxxxx x %

xxxxx xxxxxxxx x % nejvýše

obsah popela x xxxxxxxxxx sušině x % nejvýše

kakaový xxxxxx (xxxxx)

xxxxxxx 20,0

7,0

13,0

xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxx 8
nejvýše 20

7,0

13,0
Xxxxxxx 2 - Xxxxx xxxxx s xxxxxx


xxxxx kakaového xxxxxx 6) x xxxxxx x %

obsah sacharózy x xxxxxx v %

xxxxx xxxxxxxx x % xxxxxxx

xxxxx xxxxxx x % xxxxxxx

xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (slazené xxxxx)

xxxxxxx 25,0

xxxxxxx 75,0

5,0

4,0

xxxxxxx xxxxxxx směs (xxxxxxx xxxx x xxxxxx)

xxxxxxx 20,0

xxxxxxx 80,0

5,0

4,0

xxxxxxx směs x xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxx 20,0

xxxxxxx 80,0

5,0

4,0

xxxxxxx xxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx)

xxxxxxx 25,0

nejvýše 75,0

5,0

4,0

xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx (xxxxxxx směs xxxxxxxxx prášku xx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx)

xxxxxxx 20,0

xxxxxxx 80,0

5,0

4,0

xxxxxxx xxxx x kakaovou chutí (xx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx)

xxxxxxx 20,0

xxxxxxx 80,0

5,0

4,0
Xxxxxxx 3 - Přípustné xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxx

xxxxxxxxxx odchylky

do 100 x

- 5%

101 - 250 g

- 3%

251 - 500 x

- 2%

501 - 1000 x

- 1%
Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx od 31.12.1997 xx 31.8.2000 (xx xxxxxx č. 94/2000 Xx.)
Xxxxxxx x. 8 x vyhlášce č. 334/1997 Xx.
Xxxxxxx xxxxxxx x čokoládových cukrovinek xx xxxxx, skupiny x xxxxxxxxxx

Xxxx

Xxxxxxx

Xxxxxxxxxx

Xxxxxxxx

xxxxxxxxx
xxxxx
xx xxxxxx
xxxxxxxxxxx
xxxxxx
xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxx
xxxxxx x odstředěným xxxxxx
xxxxxxxxx
xxxx
xxxxx xx sníženým xxxxxxx sacharózy
mléčná xx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx

xxx xxxxxx, xxxxxx, xxxx x xxxxxxxxx



xxxxx xxxxxxx xxxxxxxx


xxxx,xxxxxx xxxx xxxxx xxxxx
xxxxxxx
xxxxxxxxxx



xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx,
xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx,
xxxxxxxxxx poleva xxxxxx,
xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x odstředěným xxxxxx,
xxxxxxxxxx xxxxxx mléčná s xxxxxxx obsahem xxxxx,
xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxx,
xxxxxxxxxx xxxxxx bílá,
čokoládová xxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx,
xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx,



xxxxxx polevy

čokoládová xxxxxx cukrářská xx xxxxxxxx xxxxxxx kakaových xxxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx tuky

Čokoládové xxxxxxxxxx

xxxxxxxxx

xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x různými náplněmi (xxxxxxxx, xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x dalšími)


máčené

různé druhy xxxxxx (xxxx, xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx pěnou x xxxxxxx) máčené xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx


xxxxxxx

xxxxxxxxxxxx
xxxxxxxx xxxxx


xxxxxx

xxxxx xxxxx xxxxxxx udávající xxxxxxxxx


xxxxxxxxxx xxxxx

xxxxx xxxxx xxxxxx


xxxxxxx xxxxxxx

x xxxxxx xxxxxxxx
x xxxxx xxxxxxxx


xxxxxxxxxx xxxxx xxxx čokoládové xxxxxxxxx

xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx


xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx

Původní znění - xxxxxxxx od 31.12.1997 xx 31.8.2000 (xx xxxxxx x. 94/2000 Xx.)
Xxxxxxx č. 9 x xxxxxxxx č. 334/1997 Sb.
Tabulka 1
Xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxx čokolád x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx % xxxxxxxxxx xx xxxxxx

Xxxxxxx

Xxxxx xxxxxxxxx xxxx

Xxxxx tukuprosté xxxxxxx sušiny

Obsah xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx

Xxxxx xxxxxxxx xxxx

Xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

Xxxxx xxxxxxxxx xxxx

Xxxxx xxxxxxxxx včetně náhr. xxxxx

Xxxxxxxxx čokoláda

=
> 50

=
< 58






Xxxxxxxx xxxxx

=
&xx; 18

=
&xx; 14

=
&xx; 35





Xxxxxxxx xx xxxxxx

=
&xx; 18

=
&xx; 12

=
&xx; 30





Xxxxxxxxxxx xxxxxxxx


=
&xx; 10

=
&xx; 40


=
&xx; 7



Xxxxxx xxxxxxxx


=
&xx; 2.5

=
&xx; 25

=
&xx; 3.5

=
&xx; 10.5

=
&xx; 25

=
&xx; 55

Mléčná xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxx


=
&xx; 2.5

=
> 20

=
&xx; 5

=
&xx; 15

=
> 25

=
&xx; 55

Xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx


=
&xx; 2.5

=
&xx; 25

=
&xx; 0.5

=
> 14

=
&xx; 25

=
< 55

Xxxxxxxxx xxxxxxxx


=
&xx; 2.5

=
&xx; 25

=
&xx; 7

=
&xx; 3 &xx; 14

=
&xx; 25

=
< 55

Bílá xxxxxxxx

=
&xx; 18

=
&xx; 0.5

=
> 18

=
&xx; 3

=
&xx; 15

=
&xx; 25

=
&xx; 55

Hořká xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx

=
&xx; 18

=
> 14

=
&xx; 35





Xxxxxx xxxxxxxx se xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx


=
&xx; 2.5

=
&xx; 25

=
&xx; 3.5

=
> 10.5

=
&xx; 25

=
< 55

Čokoládová xxxx, xxxxxxxxxx vločky

=
> 12

=
&xx; 14

=
> 32




=
&xx; 55

Xxxxxx xxxx, xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx


=
&xx; 2.5

=
> 20

=
&xx; 3.5

=
&xx; 10.5

=
&xx; 12

=
&xx; 66

Xxxxx čokoládová xxxxxx

=
&xx; 31

=
&xx; 2.5

=
&xx; 35





Xxxxxxxxxxx čokoládová xxxxxx


=
&xx; 10

=
&xx; 35


=
&xx; 4



Xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx


=
&xx; 2.5

=
&xx; 25

=
&xx; 3.5

=
&xx; 10.5

=
&xx; 31

=
&xx; 55

Xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx s odstředěným xxxxxx


=
&xx; 2.5

=
&xx; 25

=
< 0.5

=
&xx; 14

=
> 31

=
&xx; 55

Xxxxxx čokoládová xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxx


=
&xx; 2.5

=
&xx; 20

=
&xx; 5

=
&xx; 15

=
> 25

=
&xx; 55

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx


=
&xx; 1

=
&xx; 20

=
> 5

=
&xx; 15

=
> 31

=
&xx; 55

Xxxxxxxxxx poleva xxxx


=
&xx; 0.5






Xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx


=
&xx; 2.5

=
> 25

=
> 3.5

=
&xx; 10.5

=
&xx; 25

=
&xx; 55

Xxxxx čokoládová xxxxxx xx xxxxxxx obsahem xxxxxxxxx

=
&xx; 18

=
> 14

=
> 25




Xxxxxxxx:
1) Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 1,5 % mleté xxxxxxx xxxx xxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx.
2) Xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx, xxxx xxxx. xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxxx, xxxxxxx obsahují nejméně 5 % xxxxxx.
3) Xxxxxxxx x přídavkem xxxxxxxxxxxx nebo sušeného xxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxx obsahuje xxxxxxx 60% xxxxxxxxxx xxxxxx z xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx.
4) X xxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxx 25% xxxxxxxxx výrobku.
Tabulka 2
Xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxxx polevy x % z xxxxxxxxx výrobku

obsah popela x % xxxxxxx

xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

35 - 65

3,0

xxxxxxxxxx xxxxx

20 - 75

3,0

xxxxxx xxxxxxxxxx

15 - 50

3,0

xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

7 - 25

3,0

xxxxxx

7 - 25

3,0
Xxxxxxxx:
Xx čokoládové xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx dezertní xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx, složené x xxxxxxxxxxxx i xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxx podíl xxxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxx 7% x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx.
Xxxxxxx 3
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

xxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxx

xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx

xx 50 x

- 10 %


xxxxx xxx 50 xx 100 g

- 5 %


xxxxx xxx 100 xx 250 x

- 3 %


xxxxx xxx 250 xx 500 x

- 2 %


xxxxx xxx 500 do 1000 g

- 1 %

xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

xx 105 x

- 10 %


větší xxx 105 do 150 g

- 8 %


xxxxx xxx 150 xx 250 g

- 5 %


xxxxx než 250 xx 500 x

- 3 %


xxxxx xxx 500 xx 1000 g

- 1 %
Xx. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
(1) Xxxxxxxxx vyrobené x xxxxxxx do xxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx podle xxxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisů.
(2) Xxxxxxxx potravin xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxx používat do 1. xxxx 2001.
Xx. II vložen xxxxxxx xxxxxxxxx č. 94/2000 Xx. s xxxxxxxxx od 1.9.2000

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx č. 334/97 Xx. nabyl xxxxxxxxx xxxx 31.12.1997, x xxxxxxxx xxxxxxxxxx §3, 9, 14, 19 a 24, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.4.1998.
Xx znění xxxxxx xxxxxxxx předpisu xxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx právním xxxxxxxxx x.:
94/2000 Xx., xxxxxx xx xxxx xxxxxxxx XX č. 334/97 Xx., xxxxxx se xxxxxxx §18 xxxx. x), d), x) x x) xxxxxx x. 110/97 Xx., x potravinách a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx x xxxxxx, čokoládu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx
x xxxxxxxxx od 1.9.2000
Xxxxxx xxxxxxx x. 334/97 Xx. xxx zrušen xxxxxxx předpisem č. 76/2003 Sb. x xxxxxxxxx xxx xxx, xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx smlouva x xxxxxxxxxxx XX x XX (1.5.2004).
Znění xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx se xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx uvedeného xxxxxxxx xxxxxxxx.
1) Xxxxxxxx Xxxxxxxxxxxx zemědělství č. 324/1997 Sb., x způsobu xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx, o přípustné xxxxxxxx od údajů x množství výrobku xxxxxxxxxx xxxxxxxx "x".
2) X xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx z trnovníku xxxxx (Robinia xxxxxxxxxxxx) xxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx nejvýše 10,0 %.
3) X xxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx 0,50 % xx vodě xxxxxxxxxxxxx xxxxx.
4) xxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxx
5) xxxxx xxxxxx x xxxxxx
6) x xxxxxxx směsí odtučněného xxxxxxxxx prášku x xxxxxx - obsah xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx prášku x xxxxxx