Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 01.01.2006.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2006 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 541/2002 Sb., kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst. 3 písm. b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

469/2005 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
469
VYHLÁŠKA
xx dne 11. xxxxxxxxx 2005,
xxxxxx xx xxxx vyhláška x. 541/2002 Xx., xxxxxx xx stanoví xxxxxxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx kontroly xxxxx §3 odst. 3 písm. b) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx stanoví xxxxx §14 xxxxxx x. 146/2002 Sb., x Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx xxxxxx č. 94/2004 Xx. a xxxxxx x. 316/2004 Xx.:

Xx. X
Xxxxxxxx č. 541/2002 Sb., xxxxxx xx stanoví xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx inspekce xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 písm. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., o Xxxxxx xxxxxxxxxx a potravinářské xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, se xxxx xxxxx:
1. X §1 xx xxxxx "xxxx. 3" xxxxxxxxx xxxxx "xxxx. 4".
2. Xxxxxxx x. 1 xxx:
"Xxxxxxx x. 1 x xxxxxxxx č. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx rozbory

Rozbor

Výše xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

2 460

Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxx x potravinách metodou XXXX

950

Xxxxxxxxxxxx syntetických potravinářských xxxxxx v potravinách xxxxxxx TLC

780

Stanovení syntetických xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx beta-karotenu x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

960

Xxxxxxxxx kyseliny propionové x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sorbové x xxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx spektrofotometricky

560

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx bifenylu a xxxx-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;410

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx"

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx sorbitolu x manitolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx v pekařských x cukrářských xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, kofeinu a xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx glutamátu xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ITP)

370

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x celkového obsahu xxxxxxxxx

1&xxxx;550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x alkaloidů x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX

1&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx listové xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, X2, X6 x potravinách xxxxxxx HPLC

1 690

Stanovení xxxxxxxx X12 x potravinách xxxxxxx XXXX X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx vitaminu X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 a X3 xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

2&xxxx;020

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx GC XXX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx (konfirmace) jednoho xxxxxx xx xxxxxxxx XX/XX

3&xxxx;430

Xxxxxxxxx diquatu x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách metodou XX

2&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx fenylmočovinových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;240

Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX)

5&xxxx;930

Xxxxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda X)

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx)

4&xxxx;590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XX

3&xxxx;650

Xxxxxxxxx daminosidu x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

3 100

Stanovení triazinových xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;290

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx metodou XXX - plamenová xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx jednoho xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx technika

630

Stanovení xxxxxxx xxxxx metodou XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxx metodou XXX xx xxxxxxxx XXX 254

360

Xxxxxxxxx dusičnanů x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx XXX

660

Xxxxxxxxx dusičnanů xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx GC

1 680

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

2 910

Stanovení X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;950

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx metodou GC

1 980

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou GC

2 640

Stanovení xxxxxxxxxx X1, B2, X1, X2 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

6 060

Stanovení xxxxxxxxxx B1, X2, X1, X2 xxxxxxx XXX (screening)

2 500

Stanovení deoxynivalenolu x xxxxxxxxxxx metodou XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek

5 610

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX

5&xxxx;890

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X ; zelená xxxx, xxxxxx; xxxxxxx TLC(screening)

910

Stanovení xxxxxxxxxxx X v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx

7&xxxx;360

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;850

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 x B2 xxxxxxx XXXX s využitím xxxxxxxxxxxxxxx kolonek

5 490

Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx aminů x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;760

Xxxxxxxxx toxických xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx x xxxx xxxxxxx GC

950

Stanovení 3-XXXX x xxxxxxxxxxx

5&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx x chilli xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/MS

1 580

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

1&xxxx;150

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xX vody

100

Stanovení xX xx xxxx

100

Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x šumivých x xxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx vínech metodou XXX

960

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xx víně

30

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxx v lihovinách

170

Stanovení xxxxxxxxxxx alkoholů xx xxxxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, esterů x aldehydů v xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx složek

340

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx, esterů x xxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxx x xxxxxx obsahem xxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;340

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxx (xxxx) xxxxxxx GC

750

Stanovení xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx vaječných xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxx vřeténka

70

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; otluky

140

Stanovení xxxxxxx chmele; příprava xxxxxx

70

Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx činitelé

140

Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx složení u xxxxxxxxxxxx cukrovinek

70

Stanovení kyselosti xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx mechanických xxxxxxxx hub

70

Stanovení xxxxxxxx xxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx

380

Xxxxxx xxxxx mas xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;210

Xxxxxx pH xxxxxxx xxxxxx masa

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx

370

Xxxxxxxxx xxxxxxxx částí

200

Stanovení provařenosti xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

6&xxxx;180

Xxxxxxxxx hydroxyprolinu v xxxxxxxxxxx

1&xxxx;810

Xxxxxxxxx xxxxxx náplně xxxx xxxxxx zmrazených xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx volné vody x xxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků -xxxxx složka

70

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -2-5 xxxxxx

350

Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx složek

500

Stanovení xxxxxxxxx x tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

2 210

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx nikotinu v xxxxxxxxxx cigaretového xxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

410

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx x tabákových xxxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx kouři xxxxxxx XX

740

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx PCR xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx původu Xxxx-Xxxx XXX screeningovou xxxxxxx x CaMV 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx

8&xxxx;170

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx výrobcích pomocí XXX metody

1 500

Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Bt-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Xxxxx Xx Ready sóji x sójových xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR

10 200

Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 v kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x potravinách metodou XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx sacharidů x xxxxxxxxxxx po xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx iontové XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách

440

Stanovení xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx laktózy x xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx a sorbitolu x potravinách metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx 5-hydroxymethylfurfuralu x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, furfuralu x 5-ethylfurfuralu xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx tuku po xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

360

Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx extrakcí xx xxxxxxxx SOXTEC 1026

220

Stanovení xxxxxxxx kyselin v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx cholesterolu x potravinách metodou XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v XX oblasti (X232, X270, xxxxx X) x xxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx K270 xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx x potravinách

590

Stanovení xxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx gliadinu (xxxxx) x potravinách xxxxxxx XXXXX

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách metodou xxxxxxxxxxx- gravimetickou

3 500

Stanovení alergenů x specifických bílkovin xxxxxxx ELISA

3 000

Stanovení xxxxxxx / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

2 670

Stanovení jedné xxxxxxxxxxxxx metodou HPLC

1 110

Stanovení xxxx

220

Xxxxxxxxx organických xxxxxxx x potravinách metodou XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pyrrolidonkarboxylové xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, extraktu, xX, barvy, energ. x piva xx xxxxxxxx XXXXX

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxx xxxxxxxx podle předmětových xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x aromatizovaných xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx barevných xxxx x xxxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50

70

Xxxxxxxx xxxxx na xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx x sazebníku xxxx xxxx x xxxxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;580

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx nesourodých potravin - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx potravin - xxxxxxxxxxxxx rozbor

330

Stanovení xxxxxxxx příměsi v xxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, luštěnin x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx plných xxx v xxxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx maltózy x xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx pšenice xxxxx

140

Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx sladovnického xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx typu xxxxxx xxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxx luštěnin

220

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx jedlého x xxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx luštěnin

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1

210

Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx nečistot xxx xxxxxxx xxxxx x olejninách xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků více xxx 1 x xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx a nečistot x xxxxx slunečnice x xxxxxxxxx jader

140

Stanovení xxxxx xxxxx x xxxx a hořčici

270

Stanovení xxxxxxxxx tisíce xxxxx xxxx při xxxxxxxx 12%

50

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx vody v xxxxxxxx (x xxxxxxx xxxxxx x v xxxxxx xxxxxx)

380

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx, luštěninách x xxxxxxxxx z xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx hodnoty (XXX xxxx) x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxx těkavých látek x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hlíz xxxxxxx

50

Xxxx xxxx brambor

100

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx brambor

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx xxxxxxx typu xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx chmele

210

Stanovení konduktometrické xxxxxxx (XX) xxxxxx

760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x sladkovodních xxxxxxx xxx

520

Xxxxxxxxx acesulfamu-K, xxxxxxxxx x sacharínu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;030

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (xxxxxx x xxxxxxx)

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx druhů xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx těstovin

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx objemu xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vaječného obsahu x xxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx bez xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx výrobcích

70

Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx hmotou x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx nerozpustného x kyselině x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení tuku xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x pekařských xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx náplně x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x pekařských výrobcích

550

Stanovení xxxxxxxxx strouhanky

50

Stanovení xxxxxxx xx strouhance

50

Stanovení xxxx xxxxxxx při 105 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x cukrářských výrobcích

350

Stanovení xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx tuků xxxxxxxx xx hydrolýze v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx v cukrářských xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx sušiny zmrzlin xxx 105 °X

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx při 130 °C

70

Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xx hydrolýze xx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx Schoorla xx zmrzlinách

440

Stanovení vlhkosti xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °C xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx vody xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx nápoje v xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx obsahu tuku xx hydrolýze v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx formované, xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometicky x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu

430

Stanovení obsahu xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) v xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

810

Xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

50

Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

550

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxx- x propylesterů xxxxxxxx p-hydroxybenzoové v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

560

Xxxxxxxxx reziduí metylbromidu x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

1110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a sušiny x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX potenciometricky v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxx cukrovarských xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx cukru

270

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxx x želírujícím cukru

260

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx cukru

390

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin xx xxxxxx xxxxxx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx barvy xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti ve xxxxxxxxx ze xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

600

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx sirupu

50

Stanovení xxxxxxxx x pivu

300

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx piva

200

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx pěnivosti piva

70

Stanovení xxxxx x xxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx droždí

80

Stanovení xxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x droždí

210

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxx

180

Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx x xxxxxxxxx látek

160

Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx látek

90

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxx vonných x chuťových látek

90

Stanovení xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx vonných x xxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx etanolu xxxxxxxxx ve xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx látek sušením xxx 105 °C

140

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx x lihovinách

210

Stanovení xxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx titrační

290

Stanovení xxxxxxxx ve xxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxx

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x brandy x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x brandy x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou

1 110

Stanovení furalu x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx

160

Xxxxxxxxx alkoholu xx vínech

350

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx

1&xxxx;380

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

390

Xxxxxxxxx veškeré kyseliny xxxxx ve xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx kamene xx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 100 zdravých xxxxx, xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 x nebo xx 1 xxxxx (454 x) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx slupek, xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx plodů xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxxxxx strouhání suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx xxxxxx xxxxx x plodů

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x skořápek x slupek suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx nerozpustného x xxxxxxxx - xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx extraktu - tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

480

Stanovení xxxxx xxxxxxxxx izolovaného xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodech

220

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

160

Stanovení xxxxxxxx u neloupaných xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Mechanický xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx u neloupaných xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxx skořápkových plodů

230

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx metodou

200

Stanovení xxxxxxxxx - titrovatelné xxxxxxxx v nealkoholických xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

350

Stanovení xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx kvasného xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx redukujících xxxxx v xxxxxxx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

530

Xxxxxxxxx bezcukerného xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx kyselin x kvasném xxxx

160

Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x kvasném xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx

6&xxxx;270

Xxxxxxxxx pevného xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení čísla xxxxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny

300

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxx xxxxx konzervárenských polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx a zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, mechanicky xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx a xxxxxx poškozených xxxxx xxxx xxxxxx upravených xxxxx x xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx a xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx hmotnostního podílu xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx x jeho xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

420

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x zeleniny

200

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

530

Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx éterických xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích z xxxxx x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx pro nakládání x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny

700

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny

210

Zkoušky xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

380

Stanovení vody xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx alkaloidů (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx hmotnostní xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x mrazírenských xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx pevných xxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

150

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx, x ovocných x xxxxxxxxxxxx výrobcích

350

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxxx x alkoholu u xxxxxxx nebo xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx

490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x zeleninových xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx xX ovocných x zeleninových šťáv

100

Stanovení xxxxxxxxxxx čísla xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 280

Enzymové xxxxxxxxx obsahu kyseliny X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxx v xxxxxxxx x zeleninových šťávách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx škůdců xxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxx mokrého xxxxx x mlýnských výrobcích

140

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích

440

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxx vařivosti xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxx -jeden xxxx - x xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1, x xxxx, rýže, xxxxx, pohanky a xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx xxx stanovení xxxxxxx xxxxx x xxxx, rýže, jáhel, xxxxxxx x luštěnin

50

Stanovení xxxx v kroupách, xxxx, jáhlech, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx tuku v xxxxxxxx x čokoládových xxxxxxxxxxxx

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxx sušením

140

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti xxxxxxx (xxxxxxx sušárna) x xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx plodů, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx jablkách

310

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx příměsí a xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx sušených hrušek

230

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx metodou spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem napadených x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx broskví

230

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx fíkách

310

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx kondenzátech

1 820

Stanovení xxxxxxxx x beznikotinového xxxxxxxxx kondenzátu kouře xx xxxxxxx rutinního xxxxxxxxxxxx nakuřovacího přístroje

1 110

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx kondenzátu xxxxx x xxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx sušiny xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx hmotnosti x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxx dobu x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxx x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v mléčných xxxxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x mražených mléčných xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mražených mléčných xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx mléčných výrobcích

480

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx mražených xxxxxxxx výrobků

70

Stanovení xxxxxx xxxx x sušiny x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xX x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou

100

Stanovení xxxx x xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxx dobutyrometri xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x mléce x xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx a pomazánek

210

Stanovení xxxx x sušině x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x másle

120

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx filtrovaného xxxx másla

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx kaseinu

140

Stanovení obsahu xxxx v kaseinu

460

Stanovení xxxxxx bílkovin x xxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx volné xxxxxxxxx kaseinu

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx kaseinu

210

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx konzumní xxxxxxxx slepicích vajec

70

Důkaz xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx slepicích xxxxx konzumních

70

Zjištění pachu xxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx bubliny x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx viditelnosti x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx

70

Xxxxx xxxxxxxxx vajec slepicích xxxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxx xxxxxxx zabité xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx složek x drůbežích x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v drůbežích x zvěřinových xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

190

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx ve xxxxxxxxx sádle

140

Stanovení xxxx xxxxxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x ryb, rybích xxxxxxx x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx u ryb, xxxxxx výrobků a xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx x xxx, rybích xxxxxxx x xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx u ryb, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxx x masných výrobcích

360

Měření xX masa a xxxxxxx xxxxxxx metoda xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x rozpuštěného uvolněného xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xx výrobcích x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx ve xxxxxxxxx x masa a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

880

Xxxxxxxxx pH x xxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xx výrobcích x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx, masných výrobků x masných xxxxxxx x xxxxxxxx jídel x xxxxxxxxxx

220

Xxxxx xxxxxxxxx xxxx masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x konzervách

210

Důkaz xxxxxxxxxxx škrobu v xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx konzervách x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx v konzervách

350

Stanovení xxxx refraktometricky xx xxxxxx medu

50

Stanovení redukujících xxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx medu

460

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx Xxxx a Xxxxxx xx xxxxxx xxxx

520

Xxxxxxxxx sacharózy polarizací xx včelím xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx pevných xxxxx xx vodě nerozpustných xx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

860

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xx včelím xxxx

910

Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxx

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx dusíku xx včelím xxxx

590

Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx medu xxxxxxxxx sirupem, xxxxxxxxx xxxxxx a sladovými xxxxxxx

100

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx

1&xxxx;310

Xxxxxxxxx elektrické xxxxxxxxx xxxxxxx medu

210

Stanovení pH xxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx tukuprosté xxxxxx mléka a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx, xxxxxxx x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x tekutých xxxxxxxx výrobku xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx celkové xxxxxx xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mléka

160

Stanovení xxxxxx xxxx vážkovou xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x kojenecké výživě, x xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - např. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx kojeneckou x xxxxxxx výživu x xxxxxxxxx cereálií xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobku; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx výrobky x přísadami; mléčné xxxxxxx x xxxxxx xxxx., dále x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx pro xxxxxx výrobu

360

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka

160

Stanovení obsahu xxxxxxx sušiny xxxx x tavených sýrových xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v másle

140

Stanovení xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx

280

Xxxxxxxxx sušiny vaječných xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx tekutých x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx cizích xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx vaječné xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxx vody ve xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mase a xxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x těkavých xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx nerozpustných v xxxxxxxxxxxxxx tuků xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx loji

440

Stanovení xxxxxxx xxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji

420

Stanovení xxxxx kyselosti xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxx epihydrinaldehydu xx xxxxxxxx sádle x taveném xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx

430

Xxxxxxxxx čísla zmýdelnění xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx loji

340

Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx xx vodě x koření

400

Stanovení škůdců x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx x soli

590

Stanovení xxxxxxxxx draselného x xxxx

210

Xxxxxxxxx jodidu draselného x soli

460

Stanovení xxxxxxxx x soli

200

Stanovení xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx čaje

450

Stanovení škůdců x xxxx mikroskopicky

650

Stanovení xxxxxx tří xx xxxx xxxx podle Xxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx kofeinu x xxxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx x čaji

100

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x čaji

50

Stanovení xxxxxx příměsí x xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx mikroskopicky

650

Stanovení xxxxxxx extraktu xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx popela xxxx xxxxxxxxxxx a nerozpustného xx vodě

340

Stanovení xxxxx x kávě

420

Stanovení tuku x kávě

340

Stanovení xxxxxxx x xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx pražením

200

Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx extraktech

310

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel

220

Stanovení tuku x hotových jídlech x v xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel

230

Stanovení xxxx x ostatních xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx kuchyně

380

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

430

Xxxxxxxxx tuku x hotových jídlech x v xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou

160

Důkaz xxxxxxxxxxx škrobu x xxxxxxxx xxxxxxx a x polotovarech xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx škrobu x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel

140

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx hlavní složky x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x majonéze

300

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx v hermeticky xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela koření

270

Stanovení xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx (XXx) v xxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx metodou

550

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx koření

100

Stanovení xxxxxxxx x pepři metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx barviv (XXXX Xxxxx) x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx silic x xxxxxx, kořenících xxxxxxx x xxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx capsanoidů v xxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx chilli xxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxx mletého xxxxxx xxxx x xxxxxx obsahu sušiny

220

Stanovení xxxxxx hmotnosti čaje xxx 103 °C

220

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx ve xxxx x xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx (XXx) v xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X)

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x ochucovadlech

210

Výpočet xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxx glutamové x dehydratovaných xxxxxxxxx x ochucovadlech

120

Makroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků a xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kávovin

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx (xxxxxx) kávovin

270

Stanovení kyselosti xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx barvivosti kávovin

420

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxxxx kávy xxx 105 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X)

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx "xxxxx" x xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hořčice

100

Stanovení tuku x xxxxxxx

500

Xxxxxxxxxx sušiny xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx bodu xxxx tuků x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx

210

Xxxxxxxxx vody x těkavých xxxxx xxxx x olejů (xxx 105 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx (xxx 125 xx. -130 °C)

100

Stanovení xxxxxx vody v xxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx x olejích

220

Stanovení xxxxxxxx xxxxx tuků a xxxxx

340

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx čísla xxxx x olejů

420

Stanovení chloridu xxxxxxx x tucích x xxxxxxx x x xxxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx barvy xxxx a xxxxx

160

Xxxxxxxxx x důkaz xxxxx- x propylesteru xxxxxxxx x- hydroxybenzoové x xxxxxx x xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx x důkaz kyseliny xxxxxxxx x tucích x olejích

1 110

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx

830

Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xxxx x xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx

290

Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného podílu xxxx a xxxxx xxxxxxxxxx metodou

570

Stanovení nezmýdelnitelného xxxxxx xxxx a xxxxx extrakcí hexanem

570

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxx

290

Xxxxxxxxx hmotnosti xxxx a olejů xx jednotku objemu ("xxxxxxx xxxxxxxx") ve xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x olejů Xxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °X

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx xxxxxxx fotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx dusíkatých xxxxx x xxxx

310

Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx lepidel

210

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x tenzidů x xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx pH xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxx x detergentů

280

Stanovení xxxxx fosforečného x xxxxxxxxx a detergentech

610

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x mastných látek x xxxxxxx a xxxxxxxxxx

860

Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx)

170

Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx

50

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (opticky xxxxxxxxxx prostředky)

70

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx v etanolu x práškových x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx látek xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxx potravin metodou XX/XX

4&xxxx;750

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

4&xxxx;990".

3. Příloha x. 2 xxx:
"Xxxxxxx x. 2 k xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxx bakterií Bacillus xxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X

220

Xxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx termotolerantních xxxxx rodu Campylobacter

600

Clostridium xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

410

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli - XXXXxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných při 44 °X xx xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx

500

Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika počítání xxxxxxx vykultivovaných při 44 °X na xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx plotnové xxxx - Metoda počítání xxxxxxx při 44 °X

290

Xxxxxxxxx pokyny xxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx.

165

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Escherichia xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;510

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx a xxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x stanovení xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - část 1: Xxxxxx průkazu

600

Horizontální xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - část 2: Xxxxxx stanovení xxxxx

600

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx použití xxxxxx

230

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - typizace

380

Stanovení xxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx za použití xxxxxx

230

Xxxxxxx salmonel - XXXXxxxx

80

Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Rapid xxxx

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu xxxxxxxx xxxx Salmonella

570

Průkaz xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy

560

Průkaz xxxxxxxx xxxx Shigella

470

Průkaz xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Staphylococcus aureus x xxxxx xxxxx) - Část 1: Xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Staphylococcus aureus x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx testy

380

Průkaz Xxxxxx parahaemolyticus - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;360

Xxxxxx Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx xxxxxxxxxxx patogenních xxxxx Xxxxxxxx enterocolitica

410

Průkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy

380

Stanovení celkového xxxxx mezofilních aerobních x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx pokyny xxx stanovení celkového xxxxx mikroorganismů; technika xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx toxinogenních xxxxxx Xxxxxxxxxxx flavus xx xxxxxxxxxx identifikační xxxx - xxxxxxxx kolonií xxx 30 °X

340

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxx enterokoků - xxxxxxxxxxx xxxxx

40

Xxxxxx xxx - stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

240

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Enterobacteriaceae -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX)

560

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx pomnožení v xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů

330

Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx perfringens - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

460

Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxx koliformních xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

60

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; technika xxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °C, 35 °X x 37 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu

210

Stanovení počtu xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x pitné xxxx

230

Xxxxxx xxx - stanovení Xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů

230

Jakost xxx - Xxxxxxxxx kultivovatelných xxxxxxxxxxxxxx -Stanovení xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

420

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx nepravých xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kvasinek x xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx počítání kolonií

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxx mléčného xxxxxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °X - xxxx x masné xxxxxxx

320

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X

320

Xxxxxxx z xxxxxx: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx

390

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Leuconostoc

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx x xxxxxxxxx počtu xxxxxxx xxxx Xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx sporotvorných xxxxxxx

210

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxxxx mezofilních xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x psychrofilních xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, fakultativně xxxxxxxxxxx x anaerobních xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxx xxxxxxxx piva - xxxxxxxxx přítomnosti technologicky xxxxxxxxxxx mikroorganismů

200

Metody zkoušení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx plísní xx vaječném obsahu

210

Mikroskopické xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Gramovo barvení)

130

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx filtrací

230

Vyšetřování xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx hmot přelivovou xxxxxxx

220

Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

10".

Xx. XX
Xxxxxxxxx ustanovení
Xxxx xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx inspekce ze xxxxxx odebraných xxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx se stanoví xxxxx xxxxxxxxxxx předpisu.
Xx. III
Xxxxxxxx
Xxxx vyhláška xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. xxxxx 2006.
Xxxxxxx:
Ing. Xxxxxx x. r.

Informace
Právní předpis x. 469/2005 Xx. nabyl xxxxxxxxx dnem 1.1.2006.
Xxxxxx xxxxxxx x. 469/2005 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 132/2015 Sb. x xxxxxxxxx od 1.7.2015.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx netýká xxxxxxxxx změna xxxxx xxxxxxxxx právního předpisu.