Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 01.01.2006.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2006 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 541/2002 Sb., kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst. 3 písm. b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

469/2005 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
469
VYHLÁŠKA
xx dne 11. xxxxxxxxx 2005,
kterou xx xxxx xxxxxxxx x. 541/2002 Xx., xxxxxx xx stanoví xxxxxxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx inspekce xxx xxxxx kontroly xxxxx §3 xxxx. 3 písm. b) xxxxxx č. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §14 xxxxxx č. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx zákona č. 94/2004 Xx. x xxxxxx č. 316/2004 Xx.:

Xx. I
Vyhláška č. 541/2002 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx náhrad xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x potravinářské xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx č. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx a o xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, xx xxxx xxxxx:
1. V §1 xx xxxxx "xxxx. 3" xxxxxxxxx xxxxx "xxxx. 4".
2. Xxxxxxx x. 1 xxx:
"Xxxxxxx x. 1 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx náhrady xxxxxxx x Xx

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx v potravinách xxxxxxx XXX

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 990

Stanovení xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x jejích xxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

960

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxx x kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx dusitanů x potravinách xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;410

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 090

Stanovení fosforu x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 200

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx "fingerprinting xxxxxxxxxxxxxx"

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx sorbitolu x manitolu v xxxxxxxxxxx metodou HPLC

950

Stanovení xxxxxxx v xxxxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, kofeinu x xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

1 160

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx glutamátu xxxxxxx x potravinách metodou XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx sodného x polévkách a xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX)

370

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 000

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

940

Stanovení přídavku xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x celkového xxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x alkaloidů x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách metodou XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx flavonoidních xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx listové xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx xxxxxxxx A x X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 600

Stanovení xxxxxxxx B1, X2, X6 x potravinách xxxxxxx HPLC

1 690

Stanovení xxxxxxxx X12 x potravinách xxxxxxx XXXX X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx vitamínu X2 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx vitaminů X2 x X3 xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx jódu metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a x potravních xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx thiabendazolu x xxxxxxxxxxx

2&xxxx;020

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx GC XXX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) jednoho xxxxxx na zařízení XX/XX

3&xxxx;430

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 780

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;570

Xxxxxxxxx fenoxyalkanových xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;730

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx fenylmočovinových xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;240

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX)

5&xxxx;930

Xxxxxxxxx pesticidů x potravinách xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X)

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx reziduí pesticidů x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda)

4 590

Stanovení xxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX/XX

3&xxxx;650

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x potravinách metodou XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX/XXX

2&xxxx;290

Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku xxxxxxx XXX - plamenová xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx technika

630

Stanovení xxxxxxx xxxxx metodou AAS - hydridová xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX xx zařízení AMA 254

360

Xxxxxxxxx dusičnanů x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx ISE

660

Stanovení dusičnanů xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx sumy xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx alifatických xxxxxxxxxx xxxxxxx GC

1 680

Stanovení polyaromatických xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;910

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;950

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;980

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx pesticidů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 640

Stanovení xxxxxxxxxx X1, B2, X1, X2 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

6&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, X2, X1, X2 metodou XXX (screening)

2 500

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek

5 610

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

5&xxxx;890

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; xxxxxxx XXX(xxxxxxxxx)

910

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx metodou HPLC x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx

7&xxxx;360

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách metodou XXXX

1&xxxx;850

Xxxxxxxxx fumonisinů B1 x X2 xxxxxxx XXXX s využitím xxxxxxxxxxxxxxx kolonek

5 490

Stanovení xxxxxxxxxxx x potravinách metodou XXXX

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx aminů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx glykoalkaloidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x lihu xxxxxxx XX

950

Xxxxxxxxx 3-XXXX x potravinách

5 480

Stanovení xxxxxx Xxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 400

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/MS

1 580

Stanovení aromatických xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx těkavých xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx metodou GC

1 680

Stanovení xxxxxxxxxx

1&xxxx;150

Xxxxxxxxx etylkarbamátu v xxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plynovou xxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xX xx víně

100

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx vínech

100

Stanovení xxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxx xxxxxxx XXX

960

Xxxxxxx celkového xxxxxxxx xx xxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x lihovinách

170

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx s xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, esterů x xxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxx x xxxxxx obsahem xxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;340

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx (xxxx) xxxxxxx XX

750

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx vaječných xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx metodou

1 280

Stanovení xxxxxxx chmele; xxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxx pecek

140

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx činitelé

140

Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx složení x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx u xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx pro xxxxxx komprimáty (cukrovinky)

160

Stanovení xxxxxxxx hub druhotně xxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx perforace xxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx

220

Xxxxxxxxx sušiny xxx

380

Xxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;210

Xxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx masa

100

Stanovení xxxxxx uvolněných složek

100

Stanovení xxxxxxxx vody xx

370

Xxxxxxxxx xxxxxxxx částí

200

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxx barvy xxxxxxx výrobků

70

Stanovení obsahu xxxx

6&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

1&xxxx;810

Xxxxxxxxx xxxxxx náplně xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x mražených xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -2-5 xxxxxx

350

Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx xxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;210

Xxxxxxxxx alkaloidů x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx nikotinu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx hmotnostního xxxxxx xxxxxxxxxx částic

410

Stanovení xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx v tabákových xxxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX

740

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x sójových x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx PCR xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X promotorem x XXX xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxxxxx rostlinného xxxxxx Xxxx-Xxxx PCR screeningovou xxxxxxx s XxXX 35X promotorem a XXX terminátorem

8 170

Detekce specifické XXX Xxxxx Up Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x sójových xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 v kukuřičných xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Bt-11 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx XXX810 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx PCR

10 200

Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx na xxxxxxxxx XXX xxxxxxx enzymatickospektrofotometrickou

2 700

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx cukrů x potravinách

430

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx sacharósy, xxxxxxx xxxxxxxx a sorbitolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx spektra cukrů x xxxx

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx 5-hydroxymethylfurfuralu x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

360

Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx SOXTEC 1026

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 600

Stanovení cholesterolu x potravinách xxxxxxx XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx stanovení v XX xxxxxxx (K232, X270, delta X) x xxxxxxxx oleji

560

Spektrofotometrické xxxxxxxxx K270 po xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx oleji

940

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (lepku) x potravinách xxxxxxx XXXXX

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx bílkovin xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx laktózy / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx metodou

1 700

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;670

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx metodou HPLC

1 110

Stanovení xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx beta-karotenu, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xanthophylesteru x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;060

Xxxxxxxxx alkoholu, extraktu, xX, xxxxx, energ. x xxxx xx xxxxxxxx XXXXX

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx, hmotnosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx předmětových xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x aromatizovaných xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx x potravinách na xxxxxxxx MA 50

70

Xxxxxxxx xxxxx xx sušinu, xxxxx xxxx xxxxxx x sazebníku xxxx xxxx v sušině

30

Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx energetické xxxxxxx

1&xxxx;580

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx hodnoty

50

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - makroskopický rozbor

250

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsi x xxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx skořápek

590

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx pšenice

70

Stanovaní xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx lepku x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx maltózy x xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x obecné

70

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx tvrdé

140

Třídění xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx klíčivosti xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx kukuřice xxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxx kukuřice

50

Stanovení klíčivosti xxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx vlhkosti luštěnin

220

Stanovení xxxxxxxxx hrachu xxxxxxx x xxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx příměsí a xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí a xxxxxxxx u luštěnin, xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1 x xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot x xxxxxxxxxx nečistot xxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx olejnaté xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxx slunečnice x xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx blínu v xxxx x hořčici

270

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx při xxxxxxxx 12%

50

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x obilovinách a xxxxxxxxx x xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx (v mletých xxxxxx x x xxxxxx zrnech)

380

Stanovení xxxxxx xxxxx vlákniny v xxxxxxxxxxxx x potravinářských xxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx čísla poklesu x xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx x obilovinách, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XXX xxxx) x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx cukernatosti xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx

50

Xxxx hlíz xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti brambor xxxxxx polyakrylamidové xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (KH) chmele

760

Stanovení xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx tržních xxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx hodnocení) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx

520

Xxxxxxxxx acesulfamu-K, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;030

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách - xxxxxxx HPLC

1 200

Stanovení xxxxxxxx A v xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxxxxxx linolové x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx (xxxxxx a xxxxxxx)

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx a příměsí xxxxxx xxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x těstovinách

100

Vařivost xxx xxxxxxx zkoušky x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vaznosti xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx těstovin

50

Stanovení xxxxxxxxxxxx x lepkavosti xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °C x xxxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx vody xxxxxxx x xxxxxxxx hmotou x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx popela nerozpustného x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v pekařských xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x pekařských výrobcích

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx náplně x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx obsahu bílkovin x xxxxxxxxxx výrobcích

550

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 105 °X x cukrářských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 130 °C x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx hmotou x xxxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx zmrzlin xxx 105 °X

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °C

70

Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx zmrzlinách

210

Stanovení xxxx xx hydrolýze xx zmrzlinách

360

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxx x trvanlivého xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x absolutním xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu tuku xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

360

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx a trvanlivém xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

250

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

250

Stanovení xxxxxxxxxxx x kofeinu x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

810

Xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx kyanovodíku x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu

550

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxx- x propylesterů xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

1110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX potenciometricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx barvy xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx granulometrického xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x cukrovarských výrobcích

220

Stanovení xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x rafinovaném cukru

270

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx cukru

260

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x tekutých cukrech

50

Stanovení xxxxxx ve škrobu

140

Stanovení xX xxxxxxx výluhu xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx barvy škrobu xxxxxxxxxxxx s etalony

160

Stanovení xxxxx ve xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxxxx xx škrobu

120

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx hydrolýzy škrobu

600

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x pivu

300

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx piva

200

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx piva

70

Stanovení xxxxx v xxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x xxxx

200

Xxxxxxxxx trvanlivosti droždí

80

Stanovení xxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx x droždí

160

Stanovení kyselosti xxxxxx

180

Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx vonných x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx x čísla xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxx látkách

340

Stanovení xxxxx vonných x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx látek xxxxxxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx esterů xx xxxxxx destilátu x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx vinném xxxxxxxxx metodou xxxxxxxx

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x brandy x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou

730

Stanovení vyšších xxxxxxxx x brandy x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou

1 110

Stanovení furalu x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx hustoty lihovin

160

Stanovení xxxxxxx vín

160

Stanovení xxxxxxxx xx vínech

350

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx

1&xxxx;380

Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 x xxxx na 1 libru (454 x) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx skořápek x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx jader suchých xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx velikosti xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx plodů x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx xxxxx a plodů

160

Stanovení xxxxxx sušením - xxxxxxxx u xxxxxxxx x xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx alkality xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx petroleterového xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

480

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Rothenfusera x xxxxxxx skořápkových xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx u neloupaných xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxx skořápkových plodů

230

Stanovení xxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

310

Stanovení cukru x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

350

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kofeinu x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

360

Stanovení chininu x nealkoholických xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx octě

420

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx octa

270

Stanovení xxxxxx v xxxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx kvasného octa

50

Důkaz xxxxxxx minerálních xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném xxxx

160

Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx

6&xxxx;270

Xxxxxxxxx xxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plodů v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx z xxxxx a zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxxxx vyrovnanosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx drtě x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx vlákniny v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, mechanicky xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx jejich upravených xxxxx x xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx hodnocení konzervárenských xxxxxxxxxx a výrobků x ovoce x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx rostlinných xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx a jeho xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

420

Stanovení celkové xxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobku x xxxxx x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

530

Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny

300

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

80

Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx sušením

140

Stanovení xxxxxxxx pektínových výrobků x xxxxxxxxx pro xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx a zeleniny xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx rosolotvorné mohutnosti x xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx a konzervování xxxxx a xxxxxxxx

700

Xxxxxxxxx xxxxxxxx benzoové alkalimetrickou xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x zeleniny

210

Zkoušky xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx popela xx xxxxxxxxxxxxx tabáku a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx vody xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx alkaloidů (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (hořlavost) xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx chloridu sodného x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx pevných xxxxx v ovocných x xxxxxxxxxxxx výrobcích- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

150

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x kyselině, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx zmrazené xxxxxxxx a xxxxxx

490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx xX ovocných x zeleninových xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx ovocných x zeleninových šťáv

200

Stanovení xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx kyseliny X-xxxxxxxx (L-malátu) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 700

Stanovení pH xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x kyselině x xxxxxxxxx výrobcích

350

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx popela x mlýnských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin v xxxxxxxxx výrobcích

100

Stanovení xxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxx mokrého xxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxx krup, xxxx, jáhel, pohanky x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxx -xxxxx xxxx - x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, pohance x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx a čokoládových xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx siřičitého ve xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

320

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) x dextrózy

310

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx plodů, cizích xxxxxxx x xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx plodů, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx hruškách

310

Stanovení obsahu xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx plodů, xxxxxxxxx plodů, xxxxxx xxxxxxx x odchylek xx základního xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x sušených broskvích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx obsahu škůdců x xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx obsahu xxxx v sušených xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx švestek

70

Stanovení xxxxxx xxxx x rozinkách

310

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx kondenzátu xxxxx xx použití xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx nakuřovacího xxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x cigaret

1 820

Stanovení sušiny xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx sušením xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx sušiny xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx po xxxxxx hydrolýze

360

Stanovení obsahu xxxxxx a xxxx x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx x zahuštěných

140

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

370

Stanovení tuku x xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mražených mléčných xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX mražených xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx glycidu x xxxxxxxxx mléčných xxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

70

Stanovení obsahu xxxx x xxxxxx x sýrů, tvarohů, xxxxx x pomazánek

140

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xX x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx tuku x xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx aci xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Röse-Gottlieba x mléce x xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx popela x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x sušině x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek xxxxxxx acidobutyrometrickou

380

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu chloridu xxxxxxx v másle

120

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx kaseinu

140

Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx bílkovin x xxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustnosti xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx neporušenosti xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx tvaru xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx pachu xxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx bubliny x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxx a polohy xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a tuhosti xxxxx x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x nepohyblivosti xxxxxxx x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx po rozbití

70

Důkaz xxxxxxxxx xxxxx slepicích xxxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxx jakosti zabité xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx složek x drůbežích a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v drůbežích x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx

190

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx konzervách

130

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxx sádla

180

Stanovení xxxxxx vody ve xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx a konzerv

70

Stanovení xxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx x mase x xxxxxxx výrobcích

360

Měření xX xxxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu pevných x tekutých xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech v xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx a sterilovaných xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx dusitanů x xxxxxxxxx xx výrobcích x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xX x xxxxxxx z xxxx x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku xxxxxxxx extrakcí u xxxx, masných xxxxxxx x xxxxxxx konzerv x xxxxxxxx jídel x xxxxxxxxxx

220

Xxxxx xxxxxxxxx xxxx masa, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x konzervách

210

Důkaz xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, masných xxxxxxxxx x xxxxxxx konzervách x xxxxxxxx jídlech x konzervách

100

Stanovení xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx refraktometricky xx xxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx redukujících xxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx ve xxxxxx medu

460

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx včelím xxxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx polarizací xx včelím xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx pevných xxxxx xx vodě xxxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xx včelím xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx podle Xxxxxxxx fotometrický ve xxxxxx xxxx

860

Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxx podle Xxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

910

Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxx

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx medu

590

Důkaz xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxx xxxx

1&xxxx;310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx medu

210

Stanovení xX xxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx mléčných xxxxxxxxx

370

Xxxxxxxxx tuku x xxxxx, xxxxxxx a x jogurtu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxx x tekutých xxxxxxxx výrobku podle Xxxxxxx - Xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mléčných výrobku xX-xxxxxx

100

Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku vážkovou xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx mléčné xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx cereálií nebo xxxxxx potravinářských xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx; mléčné xxxxxxx x xxxxxx xxxx., dále x xxxxxxxxxx, mražených xxxxxxx x xxxxxxx xxx xxxxxx výrobu

360

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x sýrech a xxxxxxxx sýrových xxxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x tuku x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxxx vaječných xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx tekutých x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx ve vaječné xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx masných xxxxxxx ve vaječné xxxxx

940

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxx x xxxx x masných xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx loji

210

Stanovení xxxxxxxx nerozpustných x xxxxxxxxxxxxxx tuků xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx loji

440

Stanovení xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

360

Xxxxxxxxx peroxidového čísla xx vepřovém xxxxx x taveném xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx vepřovém sádle x xxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx sádle x xxxxxxx loji

430

Stanovení Xöxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx a taveném xxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji

340

Stanovení xxxxxx xxxx ve xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxx x koření

400

Stanovení xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx škůdců v xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x soli

160

Stanovení xxxxxxx x vápníku x xxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx draselného x xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x soli

200

Stanovení xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v soli

420

Stanovení xxxxxxx čaje

450

Stanovení škůdců x xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xx xxxx čaje xxxxx Xxxxx

330

Xxxxxxxxx obsahu kofeinu x xxxxxxxxxx čaji

170

Stanovení xxxxxx a drtě x čaji

100

Stanovení kovových xxxxxxx x čaji

50

Stanovení xxxxxx příměsí v xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx kávy

250

Stanovení xxxxxxxx xxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx kávy

100

Stanovení xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx kávy

210

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx popela xxxx

250

Xxxxxxxxx popela kávy xxxxxxxxxxx x nerozpustného xx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxx x kávě

340

Stanovení kofeinu x kávě

300

Stanovení ztrát xxxx pražením

200

Stanovení obsahu xxxxxx x kávových x cikorkových xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx xxxxxx extrakcí

250

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel

230

Stanovení xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx kuchyně

380

Stanovení veškerých xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx v hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou

160

Důkaz xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel

120

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx hlavní xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx pH xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalech

100

Stanovení obsahu xxxxxxx v xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx (XXx) x xxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx piperinu x pepři metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx celkového obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Xxxxx) x xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx chilli xxxxxx xxxxxxx HPLC

1 530

Příprava xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxx sušiny

220

Stanovení xxxxxx hmotnosti čaje xxx 103 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx čaje

210

Stanovení xxxxxx rozpustného a xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxxxx xxxxx (xxxxxx hmotnosti xxx 103 °X)

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx v dehydratovaných xxxxxxxxx a ochucovadlech

210

Výpočet xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel

590

Měření xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel

100

Stanovení kyselosti xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxx tuku v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxxxxxxxxxx výrobků a xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a ochucovadel

330

Stanovení xxxxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) kávovin

270

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx barvivosti xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx kávovin

350

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °C

220

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx (ztráta xxxxxxxxx xxx 103 °X)

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx popela hořčice

210

Stanovení "xxxxx" v xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx v hořčici

440

Stanovení xxxxxxxxx hořčice

100

Stanovení xxxx x xxxxxxx

500

Xxxxxxxxxx sušiny xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx a xxxxx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxx xxxx tuků x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx tuků x xxxxx

210

Xxxxxxxxx vody x těkavých látek xxxx a xxxxx (xxx 105 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx (při 125 xx. -130 °X)

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxx x olejích xxxxxxx Karla Fischera

270

Stanovení xxxxxx v tucích x olejích

220

Stanovení xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx zmýdelnění xxxx x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x olejích a x xxxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx barvy xxxx a xxxxx

160

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx x důkaz xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx tuků

270

Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx

830

Xxxxxxxxx indexu xxxx xxxx x xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx

290

Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného xxxxxx xxxx a xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx tuků a xxxxx extrakcí xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx extraktu xxxx x xxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx xx jednotku xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x olejů Xxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx použití při 20 °C

100

Stanovení obsahu xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx metodou xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx dusíkatých xxxxx x xxxx

310

Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx

360

Xxxxxxxxx popela xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xX syntetických xxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx x detergentů

280

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x mastných látek x tenzidů x xxxxxxxxxx

860

Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx)

170

Xxxxxxxxxxx tenzidů a xxxxxxxxxx x xxxxx

50

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx zjasňujících xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx prostředky)

70

Stanovení látek xxxxxxxxxxx x etanolu x práškových x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx látek xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx x detergentů x xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxx potravin metodou XX/XX

4&xxxx;750

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx detekce xxxxxxxxx xxxxxxxx

4&xxxx;990".

3. Xxxxxxx x. 2 zní:
"Příloha x. 2 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxxxx x mikroskopické rozbory

Rozbor

Výše xxxxxxx xxxxxxx v Xx

Xxxxxx bakterií Bacillus xxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °X

220

Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx termotolerantních xxxxx xxxx Campylobacter

600

Clostridium xxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx

410

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx Clostridium xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx

460

Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli - XXXXxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °C xx xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli na xxxxxxxxxxx plotnové xxxx - Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx 44 °X

290

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx počtu suspektních Xxxxxxxxxxx coli. Technika xxxxxxx pravděpodobného xxxxx.

165

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;510

Xxxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x xxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - část 1: Xxxxxx xxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x stanovení xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

600

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxx salmonel - XXXXxxxx

80

Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx test

950

Horizontální xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx

570

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy

560

Průkaz xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx

470

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx půdy xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Staphylococcus xxxxxx x xxxxx druhy) - Xxxx 1: Xxxxxx, biochemické testy

380

Průkaz Xxxxxx parahaemolyticus - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;360

Xxxxxx Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx enterocolitica

410

Průkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx enterocolitica - xxxxxxxxxxx testy

380

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx mezofilních xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx kultivací v xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; technika xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx flavus/parasiticus

420

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx flavus xx xxxxxxxxxx identifikační xxxx - počítání xxxxxxx xxx 30 °X

340

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

40

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x technika xxxxxxxx xxxxxxx

240

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx čeledi Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx testy (ENTEROTEST)

560

Stanovení xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx perfringens - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

460

Xxxxxx x stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

60

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx vodě

230

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (vykultivovaných při 30 °X, 35 °X x 37 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx

230

Xxxxxx xxx - stanovení Xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx bakterií - xxxx 1: metoda xxxxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx agarového xxxxxxxxxxxx xxxxx

420

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kvasinek x xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x plísní - xxxxxxxx počítání kolonií

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - xxxx x masné xxxxxxx

320

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx počítání kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X

320

Xxxxxxx x rajčat: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx

390

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx rodu Lactobacillus

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxx mikrobů

210

Průkaz x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů

210

Zjištění xxxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů xxxxxxxxxx xx anaerobních xxxxxxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx mikrobů xxxxxxxxx xx agarové xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, fakultativně xxxxxxxxxxx x anaerobních xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx přítomnosti xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mikroorganismů

200

Metody xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - nativní xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx s xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx)

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxxxx xxxxxx a folií xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxx souprava xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

10".

Xx. II
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx inspekce xx xxxxxx odebraných xxxxx xxxx účinnosti xxxx xxxxxxxx se stanoví xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
Xx. XXX
Xxxxxxxx
Tato xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx dnem 1. xxxxx 2006.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxxx v. r.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx č. 469/2005 Sb. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.1.2006.
Xxxxxx xxxxxxx x. 469/2005 Xx. xxx zrušen xxxxxxx předpisem č. 132/2015 Sb. x účinností xx 1.7.2015.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, pokud xx jich netýká xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.