Právní předpis byl sestaven k datu 01.01.2006.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2006 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 541/2002 Sb., kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst. 3 písm. b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
469/2005 Sb.
Rozbor |
Výše xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 460 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxx x potravinách metodou XXXX |
950 |
Xxxxxxxxxxxx syntetických potravinářských xxxxxx v potravinách xxxxxxx TLC |
780 |
Stanovení syntetických xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx beta-karotenu x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
960 |
Xxxxxxxxx kyseliny propionové x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sorbové x xxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách metodou XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx spektrofotometricky |
560 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx bifenylu a xxxx-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;410 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx" |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx sorbitolu x manitolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v pekařských x cukrářských xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, kofeinu a xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx glutamátu xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ITP) |
370 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x celkového obsahu xxxxxxxxx |
1&xxxx;550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x alkaloidů x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX |
1&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx listové xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, X2, X6 x potravinách xxxxxxx HPLC |
1 690 |
Stanovení xxxxxxxx X12 x potravinách xxxxxxx XXXX X |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx vitaminu X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 a X3 xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
2&xxxx;020 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx GC XXX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx (konfirmace) jednoho xxxxxx xx xxxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;430 |
Xxxxxxxxx diquatu x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách metodou XX |
2&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx fenylmočovinových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;240 |
Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX) |
5&xxxx;930 |
Xxxxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda X) |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx) |
4&xxxx;590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;650 |
Xxxxxxxxx daminosidu x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
3 100 |
Stanovení triazinových xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx metodou XXX - plamenová xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx jednoho xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx technika |
630 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx metodou XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxx metodou XXX xx xxxxxxxx XXX 254 |
360 |
Xxxxxxxxx dusičnanů x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx XXX |
660 |
Xxxxxxxxx dusičnanů xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
1 680 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 910 |
Stanovení X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx metodou GC |
1 980 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou GC |
2 640 |
Stanovení xxxxxxxxxx X1, B2, X1, X2 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
6 060 |
Stanovení xxxxxxxxxx B1, X2, X1, X2 xxxxxxx XXX (screening) |
2 500 |
Stanovení deoxynivalenolu x xxxxxxxxxxx metodou XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek |
5 610 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX |
5&xxxx;890 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X ; zelená xxxx, xxxxxx; xxxxxxx TLC(screening) |
910 |
Stanovení xxxxxxxxxxx X v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx |
7&xxxx;360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;850 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 x B2 xxxxxxx XXXX s využitím xxxxxxxxxxxxxxx kolonek |
5 490 |
Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx aminů x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;760 |
Xxxxxxxxx toxických xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx x xxxx xxxxxxx GC |
950 |
Stanovení 3-XXXX x xxxxxxxxxxx |
5&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx x chilli xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/MS |
1 580 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
1&xxxx;150 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xX vody |
100 |
Stanovení xX xx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x šumivých x xxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx vínech metodou XXX |
960 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xx víně |
30 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxx v lihovinách |
170 |
Stanovení xxxxxxxxxxx alkoholů xx xxxxxx x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, esterů x aldehydů v xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx složek |
340 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx, esterů x xxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxx x xxxxxx obsahem xxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;340 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxx (xxxx) xxxxxxx GC |
750 |
Stanovení xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx vaječných xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxx vřeténka |
70 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; otluky |
140 |
Stanovení xxxxxxx chmele; příprava xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx činitelé |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx složení u xxxxxxxxxxxx cukrovinek |
70 |
Stanovení kyselosti xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mechanických xxxxxxxx hub |
70 |
Stanovení xxxxxxxx xxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx |
380 |
Xxxxxx xxxxx mas xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;210 |
Xxxxxx pH xxxxxxx xxxxxx masa |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx částí |
200 |
Stanovení provařenosti xxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
6&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx hydroxyprolinu v xxxxxxxxxxx |
1&xxxx;810 |
Xxxxxxxxx xxxxxx náplně xxxx xxxxxx zmrazených xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx volné vody x xxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků -xxxxx složka |
70 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -2-5 xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx složek |
500 |
Stanovení xxxxxxxxx x tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
2 210 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx nikotinu v xxxxxxxxxx cigaretového xxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
410 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx x tabákových xxxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx kouři xxxxxxx XX |
740 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx PCR xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx |
4&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx původu Xxxx-Xxxx XXX screeningovou xxxxxxx x CaMV 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx |
8&xxxx;170 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx výrobcích pomocí XXX metody |
1 500 |
Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Bt-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Xxxxx Xx Ready sóji x sójových xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
12&xxxx;426 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR |
10 200 |
Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 v kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
6&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x potravinách metodou XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx sacharidů x xxxxxxxxxxx po xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx iontové XXXX |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách |
440 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx laktózy x xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx a sorbitolu x potravinách metodou XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx 5-hydroxymethylfurfuralu x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, furfuralu x 5-ethylfurfuralu xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx tuku po xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
360 |
Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx extrakcí xx xxxxxxxx SOXTEC 1026 |
220 |
Stanovení xxxxxxxx kyselin v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx cholesterolu x potravinách metodou XXX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v XX oblasti (X232, X270, xxxxx X) x xxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx K270 xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x potravinách |
590 |
Stanovení xxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx gliadinu (xxxxx) x potravinách xxxxxxx XXXXX |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách metodou xxxxxxxxxxx- gravimetickou |
3 500 |
Stanovení alergenů x specifických bílkovin xxxxxxx ELISA |
3 000 |
Stanovení xxxxxxx / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 670 |
Stanovení jedné xxxxxxxxxxxxx metodou HPLC |
1 110 |
Stanovení xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx organických xxxxxxx x potravinách metodou XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pyrrolidonkarboxylové xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, extraktu, xX, barvy, energ. x piva xx xxxxxxxx XXXXX |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx podle předmětových xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x aromatizovaných xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx barevných xxxx x xxxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50 |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx na xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx x sazebníku xxxx xxxx x xxxxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx nesourodých potravin - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx potravin - xxxxxxxxxxxxx rozbor |
330 |
Stanovení xxxxxxxx příměsi v xxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, luštěnin x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx plných xxx v xxxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx maltózy x xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx pšenice xxxxx |
140 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx sladovnického xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx typu xxxxxx xxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx luštěnin |
220 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx jedlého x xxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx luštěnin |
100 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1 |
210 |
Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx nečistot xxx xxxxxxx xxxxx x olejninách xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků více xxx 1 x xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx a nečistot x xxxxx slunečnice x xxxxxxxxx jader |
140 |
Stanovení xxxxx xxxxx x xxxx a hořčici |
270 |
Stanovení xxxxxxxxx tisíce xxxxx xxxx při xxxxxxxx 12% |
50 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody v xxxxxxxx (x xxxxxxx xxxxxx x v xxxxxx xxxxxx) |
380 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx, luštěninách x xxxxxxxxx z xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx hodnoty (XXX xxxx) x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxx těkavých látek x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hlíz xxxxxxx |
50 |
Xxxx xxxx brambor |
100 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx brambor |
50 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;540 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx typu xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx chmele |
210 |
Stanovení konduktometrické xxxxxxx (XX) xxxxxx |
760 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x sladkovodních xxxxxxx xxx |
520 |
Xxxxxxxxx acesulfamu-K, xxxxxxxxx x sacharínu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;030 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (xxxxxx x xxxxxxx) |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx druhů xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx těstovin |
50 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx objemu xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vaječného obsahu x xxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx bez xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx výrobcích |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx hmotou x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx nerozpustného x kyselině x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení tuku xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx náplně x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x pekařských výrobcích |
550 |
Stanovení xxxxxxxxx strouhanky |
50 |
Stanovení xxxxxxx xx strouhance |
50 |
Stanovení xxxx xxxxxxx při 105 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x cukrářských výrobcích |
350 |
Stanovení xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx tuků xxxxxxxx xx hydrolýze v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx v cukrářských xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx sušiny zmrzlin xxx 105 °X |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx při 130 °C |
70 |
Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx xx hydrolýze xx xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx Schoorla xx zmrzlinách |
440 |
Stanovení vlhkosti xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °C xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx vody xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx nápoje v xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx obsahu tuku xx hydrolýze v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx formované, xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometicky x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu |
430 |
Stanovení obsahu xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) v xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
810 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxx- x propylesterů xxxxxxxx p-hydroxybenzoové v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx reziduí metylbromidu x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
1110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a sušiny x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX potenciometricky v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxx cukrovarských xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx cukru |
270 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x želírujícím cukru |
260 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx cukru |
390 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin xx xxxxxx xxxxxx xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx barvy xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti ve xxxxxxxxx ze xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx sirupu |
50 |
Stanovení xxxxxxxx x pivu |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xX xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxx piva |
200 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx pěnivosti piva |
70 |
Stanovení xxxxx x xxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx droždí |
80 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x droždí |
210 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx x xxxxxxxxx látek |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx látek |
90 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxx vonných x chuťových látek |
90 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx vonných x xxxxxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx etanolu xxxxxxxxx ve xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx látek sušením xxx 105 °C |
140 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx x lihovinách |
210 |
Stanovení xxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx titrační |
290 |
Stanovení xxxxxxxx ve xxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxx |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x brandy x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x brandy x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou |
1 110 |
Stanovení furalu x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
160 |
Xxxxxxxxx alkoholu xx vínech |
350 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx |
1&xxxx;380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx veškeré kyseliny xxxxx ve xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx kamene xx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 100 zdravých xxxxx, xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 x nebo xx 1 xxxxx (454 x) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx slupek, xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx plodů xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
50 |
Stanovení xxxxxxxx strouhání suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů x xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx xxxxxx xxxxx x plodů |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x skořápek x slupek suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx nerozpustného x xxxxxxxx - xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx extraktu - tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
480 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx izolovaného xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodech |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
160 |
Stanovení xxxxxxxx u neloupaných xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
50 |
Mechanický xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx u neloupaných xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxx skořápkových plodů |
230 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx metodou |
200 |
Stanovení xxxxxxxxx - titrovatelné xxxxxxxx v nealkoholických xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
350 |
Stanovení xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx kvasného xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx redukujících xxxxx v xxxxxxx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
530 |
Xxxxxxxxx bezcukerného xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx kyselin x kvasném xxxx |
160 |
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxx xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x kvasném xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx |
6&xxxx;270 |
Xxxxxxxxx pevného xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení čísla xxxxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx konzervárenských polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx a zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, mechanicky xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx a xxxxxx poškozených xxxxx xxxx xxxxxx upravených xxxxx x xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx a xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx hmotnostního podílu xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
5&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x jeho xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
420 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
200 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
530 |
Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx éterických xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích z xxxxx x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx pro nakládání x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny |
700 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny |
210 |
Zkoušky xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
380 |
Stanovení vody xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx alkaloidů (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx hmotnostní xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x mrazírenských xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx pevných xxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
150 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx, x ovocných x xxxxxxxxxxxx výrobcích |
350 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxxx x alkoholu u xxxxxxx nebo xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx |
490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x zeleninových xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xX ovocných x zeleninových šťáv |
100 |
Stanovení xxxxxxxxxxx čísla xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 280 |
Enzymové xxxxxxxxx obsahu kyseliny X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxx v xxxxxxxx x zeleninových šťávách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx škůdců xxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mokrého xxxxx x mlýnských výrobcích |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
440 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxx vařivosti xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxx -jeden xxxx - x xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1, x xxxx, rýže, xxxxx, pohanky a xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx xxx stanovení xxxxxxx xxxxx x xxxx, rýže, jáhel, xxxxxxx x luštěnin |
50 |
Stanovení xxxx v kroupách, xxxx, jáhlech, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx tuku v xxxxxxxx x čokoládových xxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxx sušením |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti xxxxxxx (xxxxxxx sušárna) x xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx plodů, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx jablkách |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx příměsí a xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx sušených hrušek |
230 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx metodou spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem napadených x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx broskví |
230 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx fíkách |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx kondenzátech |
1 820 |
Stanovení xxxxxxxx x beznikotinového xxxxxxxxx kondenzátu kouře xx xxxxxxx rutinního xxxxxxxxxxxx nakuřovacího přístroje |
1 110 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx kondenzátu xxxxx x xxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx hmotnosti x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxx dobu x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxx x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v mléčných xxxxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx x mražených mléčných xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mražených mléčných xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx mléčných výrobcích |
480 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx mražených xxxxxxxx výrobků |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxx x sušiny x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xX x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou |
100 |
Stanovení xxxx x xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxx dobutyrometri xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x mléce x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx a pomazánek |
210 |
Stanovení xxxx x sušině x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x másle |
120 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx filtrovaného xxxx másla |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx kaseinu |
140 |
Stanovení obsahu xxxx v kaseinu |
460 |
Stanovení xxxxxx bílkovin x xxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx volné xxxxxxxxx kaseinu |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx kaseinu |
210 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx konzumní xxxxxxxx slepicích vajec |
70 |
Důkaz xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx slepicích xxxxx konzumních |
70 |
Zjištění pachu xxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx bubliny x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx viditelnosti x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxxxx vajec slepicích xxxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxx zabité xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx složek x drůbežích x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v drůbežích x zvěřinových xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
190 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx ve xxxxxxxxx sádle |
140 |
Stanovení xxxx xxxxxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x ryb, rybích xxxxxxx x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx u ryb, xxxxxx výrobků a xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx x xxx, rybích xxxxxxx x xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx u ryb, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxx x masných výrobcích |
360 |
Měření xX masa a xxxxxxx xxxxxxx metoda xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x rozpuštěného uvolněného xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xx výrobcích x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx ve xxxxxxxxx x masa a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx pH x xxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xx výrobcích x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx, masných výrobků x masných xxxxxxx x xxxxxxxx jídel x xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxx xxxxxxxxx xxxx masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x konzervách |
210 |
Důkaz xxxxxxxxxxx škrobu v xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx konzervách x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx v konzervách |
350 |
Stanovení xxxx refraktometricky xx xxxxxx medu |
50 |
Stanovení redukujících xxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx medu |
460 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxx Xxxx a Xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
520 |
Xxxxxxxxx sacharózy polarizací xx včelím xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx pevných xxxxx xx vodě nerozpustných xx xxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
860 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xx včelím xxxx |
910 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx dusíku xx včelím xxxx |
590 |
Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx medu xxxxxxxxx sirupem, xxxxxxxxx xxxxxx a sladovými xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx |
1&xxxx;310 |
Xxxxxxxxx elektrické xxxxxxxxx xxxxxxx medu |
210 |
Stanovení pH xxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx tukuprosté xxxxxx mléka a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx, xxxxxxx x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x tekutých xxxxxxxx výrobku xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxx x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx celkové xxxxxx xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mléka |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxx vážkovou xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x kojenecké výživě, x xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - např. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx kojeneckou x xxxxxxx výživu x xxxxxxxxx cereálií xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobku; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx výrobky x přísadami; mléčné xxxxxxx x xxxxxx xxxx., dále x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx pro xxxxxx výrobu |
360 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka |
160 |
Stanovení obsahu xxxxxxx sušiny xxxx x tavených sýrových xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v másle |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx sušiny vaječných xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx tekutých x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx cizích xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx vaječné xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody ve xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mase a xxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x těkavých xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx nerozpustných v xxxxxxxxxxxxxx tuků xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx loji |
440 |
Stanovení xxxxxxx xxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
420 |
Stanovení xxxxx kyselosti xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxx epihydrinaldehydu xx xxxxxxxx sádle x taveném xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx čísla zmýdelnění xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx loji |
340 |
Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx xx vodě x koření |
400 |
Stanovení škůdců x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x soli |
590 |
Stanovení xxxxxxxxx draselného x xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx jodidu draselného x soli |
460 |
Stanovení xxxxxxxx x soli |
200 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx čaje |
450 |
Stanovení škůdců x xxxx mikroskopicky |
650 |
Stanovení xxxxxx tří xx xxxx xxxx podle Xxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kofeinu x xxxxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx x čaji |
100 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x čaji |
50 |
Stanovení xxxxxx příměsí x xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx mikroskopicky |
650 |
Stanovení xxxxxxx extraktu xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx popela xxxx xxxxxxxxxxx a nerozpustného xx vodě |
340 |
Stanovení xxxxx x kávě |
420 |
Stanovení tuku x kávě |
340 |
Stanovení xxxxxxx x xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx pražením |
200 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx extraktech |
310 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel |
220 |
Stanovení tuku x hotových jídlech x v xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel |
230 |
Stanovení xxxx x ostatních xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx kuchyně |
380 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx tuku x hotových jídlech x v xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou |
160 |
Důkaz xxxxxxxxxxx škrobu x xxxxxxxx xxxxxxx a x polotovarech xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx škrobu x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx hlavní složky x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x majonéze |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx v hermeticky xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela koření |
270 |
Stanovení xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx (XXx) v xxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx metodou |
550 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx koření |
100 |
Stanovení xxxxxxxx x pepři metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx barviv (XXXX Xxxxx) x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx silic x xxxxxx, kořenících xxxxxxx x xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx capsanoidů v xxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx chilli xxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxx mletého xxxxxx xxxx x xxxxxx obsahu sušiny |
220 |
Stanovení xxxxxx hmotnosti čaje xxx 103 °C |
220 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx ve xxxx x xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx (XXx) v xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x ochucovadlech |
210 |
Výpočet xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx glutamové x dehydratovaných xxxxxxxxx x ochucovadlech |
120 |
Makroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků a xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kávovin |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx (xxxxxx) kávovin |
270 |
Stanovení kyselosti xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx barvivosti kávovin |
420 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxxxx kávy xxx 105 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx "xxxxx" x xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hořčice |
100 |
Stanovení tuku x xxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxxx sušiny xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx bodu xxxx tuků x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx vody x těkavých xxxxx xxxx x olejů (xxx 105 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx (xxx 125 xx. -130 °C) |
100 |
Stanovení xxxxxx vody v xxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx x olejích |
220 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxx tuků a xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx čísla xxxx x olejů |
420 |
Stanovení chloridu xxxxxxx x tucích x xxxxxxx x x xxxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx barvy xxxx a xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx x důkaz xxxxx- x propylesteru xxxxxxxx x- hydroxybenzoové x xxxxxx x xxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx x důkaz kyseliny xxxxxxxx x tucích x olejích |
1 110 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx |
830 |
Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xxxx x xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného podílu xxxx a xxxxx xxxxxxxxxx metodou |
570 |
Stanovení nezmýdelnitelného xxxxxx xxxx a xxxxx extrakcí hexanem |
570 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx hmotnosti xxxx a olejů xx jednotku objemu ("xxxxxxx xxxxxxxx") ve xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x olejů Xxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °X |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx xxxxxxx fotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx dusíkatých xxxxx x xxxx |
310 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx lepidel |
210 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x tenzidů x xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxx x detergentů |
280 |
Stanovení xxxxx fosforečného x xxxxxxxxx a detergentech |
610 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x mastných látek x xxxxxxx a xxxxxxxxxx |
860 |
Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx) |
170 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (opticky xxxxxxxxxx prostředky) |
70 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx v etanolu x práškových x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx látek xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx potravin metodou XX/XX |
4&xxxx;750 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
4&xxxx;990". |
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxx bakterií Bacillus xxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X |
220 |
Xxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx termotolerantních xxxxx rodu Campylobacter |
600 |
Clostridium xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
410 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných při 44 °X xx xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika počítání xxxxxxx vykultivovaných při 44 °X na xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx plotnové xxxx - Metoda počítání xxxxxxx při 44 °X |
290 |
Xxxxxxxxx pokyny xxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx. |
165 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Escherichia xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;510 |
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx a xxxxxx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x stanovení xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - část 1: Xxxxxx průkazu |
600 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - část 2: Xxxxxx stanovení xxxxx |
600 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx použití xxxxxx |
230 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - typizace |
380 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx za použití xxxxxx |
230 |
Xxxxxxx salmonel - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Rapid xxxx |
950 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu xxxxxxxx xxxx Salmonella |
570 |
Průkaz xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy |
560 |
Průkaz xxxxxxxx xxxx Shigella |
470 |
Průkaz xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Staphylococcus aureus x xxxxx xxxxx) - Část 1: Xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Staphylococcus aureus x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx testy |
380 |
Průkaz Xxxxxx parahaemolyticus - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;360 |
Xxxxxx Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx |
750 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx patogenních xxxxx Xxxxxxxx enterocolitica |
410 |
Průkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy |
380 |
Stanovení celkového xxxxx mezofilních aerobních x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx pokyny xxx stanovení celkového xxxxx mikroorganismů; technika xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx toxinogenních xxxxxx Xxxxxxxxxxx flavus xx xxxxxxxxxx identifikační xxxx - xxxxxxxx kolonií xxx 30 °X |
340 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxx enterokoků - xxxxxxxxxxx xxxxx |
40 |
Xxxxxx xxx - stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
240 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Enterobacteriaceae -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX) |
560 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx pomnožení v xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů |
330 |
Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx perfringens - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxx koliformních xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
60 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; technika xxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °C, 35 °X x 37 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu |
210 |
Stanovení počtu xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x pitné xxxx |
230 |
Xxxxxx xxx - stanovení Xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů |
230 |
Jakost xxx - Xxxxxxxxx kultivovatelných xxxxxxxxxxxxxx -Stanovení xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
420 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx nepravých xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kvasinek x xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx počítání kolonií |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx mléčného xxxxxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °X - xxxx x masné xxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X |
320 |
Xxxxxxx z xxxxxx: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Leuconostoc |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx x xxxxxxxxx počtu xxxxxxx xxxx Xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx sporotvorných xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxxxx mezofilních xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x psychrofilních xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, fakultativně xxxxxxxxxxx x anaerobních xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxx piva - xxxxxxxxx přítomnosti technologicky xxxxxxxxxxx mikroorganismů |
200 |
Metody zkoušení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx plísní xx vaječném obsahu |
210 |
Mikroskopické xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Gramovo barvení) |
130 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx filtrací |
230 |
Vyšetřování xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx hmot přelivovou xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
10". |