Právní předpis byl sestaven k datu 01.01.2006.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2006 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 541/2002 Sb., kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst. 3 písm. b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
469/2005 Sb.
Xxxxxx |
Xxxx náhrady xxxxxxx x Xx |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx antioxidantů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
950 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx TLC |
780 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou spektrofotometrickou |
1 200 |
Stanovení xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x jejích esterů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
960 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách metodou XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx destilačně-titrační |
320 |
Stanovení oxidu xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx dusitanů x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách metodou XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx bifenylu a xxxx-xxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;410 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 200 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx "fingerprinting xxxxxxxxxxxxxx" |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
Stanovení xxxxxxxxx x manitolu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x polévkách x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ITP) |
370 |
Stanovení chininu xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 000 |
Stanovení xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX |
1&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx flavonoidních látek x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx niacinu x xxxxxxxx listové xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x X v xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, X2, X6 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 v potravinách xxxxxxx ELIS X |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx B2 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx vitaminu X v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
950 |
Stanovení vitaminů X2 x X3 xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 600 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx jódu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x potravních doplňcích xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx thiabendazolu x potravinách |
2 020 |
Stanovení (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx GC XXX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx vzorku xx xxxxxxxx XX XXX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx zařízení XX/XX |
3&xxxx;430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx kyselin x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx GC |
2 440 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;240 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX) |
5&xxxx;930 |
Xxxxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Multireziduální xxxxxx X) |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX (Multireziduální xxxxxx) |
4&xxxx;590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;650 |
Xxxxxxxxx daminosidu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx mléčného xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
3 700 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxx triazinových xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx GC |
2 280 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx metodou XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx jednoho prvku xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx jednoho xxxxx xxxxxxx AAS - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxx metodou XXX xx xxxxxxxx XXX 254 |
360 |
Xxxxxxxxx dusičnanů v xxxxx x zelenině xxxxxxx ISE |
660 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 130 |
Stanovení sumy xxxxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
1 680 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;910 |
Xxxxxxxxx N-nitrosaminů x potravinách metodou XX/XXX |
2&xxxx;950 |
Xxxxxxxxx ftalátů v xxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;980 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 640 |
Stanovení xxxxxxxxxx B1, B2, X1, G2 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
6 060 |
Stanovení xxxxxxxxxx X1, X2, X1, G2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx) |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek |
5 610 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX |
5&xxxx;890 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx A ; xxxxxx káva, xxxxxx; xxxxxxx XXX(xxxxxxxxx) |
910 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X v xxxxxxxxxxx metodou HPLC x využitím imunoafinitních (XXX) kolonek |
7 360 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;850 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 x X2 xxxxxxx XXXX s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x potravinách metodou XXXX |
1&xxxx;760 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx glykoalkaloidů x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
2&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx x xxxx xxxxxxx XX |
950 |
Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx |
5&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx v chilli xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 400 |
Stanovení 1,3-xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/MS |
1 580 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
1&xxxx;150 |
Xxxxxxxxx etylkarbamátu x xxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xX xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xx víně |
100 |
Stanovení přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxx xxxxxxx XXX |
960 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xx víně |
30 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxx x lihovinách |
140 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx alkoholů xx xxxxxx x lihovinách |
1 500 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx složek |
340 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx, esterů x xxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;340 |
Xxxxxxxxx xxxx x etanolu (lihu) xxxxxxx XX |
750 |
Xxxxxxxxx furalů x xxxx a xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vaječného xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx metodou |
1 280 |
Stanovení xxxxxxx chmele; xxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxx vřeténka |
70 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxx činitelé |
140 |
Stanovení obsahu xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxxxxx cukrovinek |
70 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx kyselosti pro xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx druhotně xxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx perforace xxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mechanických xxxxxxxx xxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx |
380 |
Xxxxxx xxxxx mas metodou XXXXX |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx bílkoviny xxxxxxxxx xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;210 |
Xxxxxx pH xxxxxxx výluhu xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx složek |
100 |
Stanovení xxxxxxxx xxxx xx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx provařenosti xxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxx xxxxxxx výrobků |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxx |
6&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
1&xxxx;810 |
Xxxxxxxxx xxxxxx náplně xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx čokoládové xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx vody x xxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků -xxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -2-5 xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx xxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
2 210 |
Stanovení xxxxxxxxx x kondenzátu xxxxxxxxxxxx xxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kouře xxxxxxx XX |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx částic |
410 |
Stanovení xxxxx řezu xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx metodou XX |
740 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx specifické XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx metodou x XxXX 35S xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx |
4&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx původu Xxxx-Xxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x CaMV 35X promotorem a XXX xxxxxxxxxxxx |
8&xxxx;170 |
Xxxxxxx specifické XXX Xxxxx Xx Xxxxx sóji v xxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Round Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Real-Time XXX |
12&xxxx;426 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 v kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR |
10 200 |
Detekce xxxxxxxxxx XXX kukuřice XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx XXX810 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR |
10 200 |
Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
6&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx po xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx SPE xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 700 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx veškerých xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx laktózy x maltózy xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx sacharósy, glukosy xxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, furfuralu x 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx xx zařízení XXXXXX 1026 |
360 |
Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx na xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
1 920 |
Stanovení xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxx olejích xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x XX xxxxxxx (K232, X270, xxxxx X) x olivovém xxxxx |
560 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 po xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx oleji |
940 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x přepočet xx bílkoviny x xxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx gliadinu (lepku) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx laktózy / xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx enzymaticko-spektrofotometrickou xxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx volných aminokyselin xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;670 |
Xxxxxxxxx jedné xxxxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kyselin x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pyrrolidonkarboxylové xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. x piva na xxxxxxxx XXXXX |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx spotřebitelského xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x citrusových xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x aromatizovaných xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx barevných xxxx x obilovinách |
130 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx na xxxxxxxx MA 50 |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx na xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxx x xxxxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx smetany |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - makroskopický rozbor |
250 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - mikroskopický xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsi x xxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx obilovin, luštěnin x olejnin xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx objemové hmotnosti xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx xxx stanovení xxxxxxx znaku v xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1 x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx x obilovinách |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx mokrého xxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx maltózy x xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx pšenice xxxxx |
140 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene |
220 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx zub x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx klíčivosti xxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx luštěnin |
100 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1 |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x škodlivých nečistot xxx xxxxxxx znaku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxx slunečnice x xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx blínu v xxxx x xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx semen xxxx xxx xxxxxxxx 12% |
50 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody v xxxxxxxx (x mletých xxxxxx x x xxxxxx xxxxxx) |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxx a potravinářských xxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x obilovin |
380 |
Stanovení popela x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx sedimentační hodnoty (XXX test) x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx těkavých xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx semenech |
480 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxx xxxx brambor |
100 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti brambor xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx elektroforézy |
2 540 |
Stanovení xxxxxxx xxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx |
760 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x hmotnosti x sladkovodních tržních xxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx senzorického hodnocení) x sladkovodních xxxxxxx xxx |
520 |
Xxxxxxxxx acesulfamu-K, aspartamu x sacharínu x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;030 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 990 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (xxxxxx a xxxxxxx) |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx těstovin xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx a příměsí xxxxxx xxxxx těstovin |
100 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vaznosti těstovin |
50 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x předsoušením xxx 130 °X v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x pekařských výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx v xxxxxxxxxx výrobcích |
350 |
Stanovení xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx v pekařských xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx výrobcích |
180 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx náplně x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx glycidu xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx bílkovin x xxxxxxxxxx výrobcích |
550 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx při 105 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině x cukrářských xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx x cukrářských xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Stanovení xxxx vážkově s xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx zmrzlin xxx 130 °X |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ve zmrzlinách |
210 |
Stanovení xxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx po xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx zmrzlinách |
440 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx x trvanlivého xxxxxx sušením xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx s xxxxxxxxxx xxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu |
210 |
Stanovení xxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx pečivu |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, máčené |
170 |
Stanovení xxxxxx refraktometicky x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx polarimetricky x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx pečivu |
430 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu |
70 |
Stanovení xxxxxx (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
810 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu |
1 440 |
Stanovení xxxx- a propylesterů xxxxxxxx p-hydroxybenzoové v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx metylbromidu x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
1110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x sušiny x cukrovarských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx barvy xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx cukru |
100 |
Stanovení xxxxxx nerozpustných látek x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx cukru |
270 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx výluhu xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx s xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx škrobového xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx ze škrobu |
120 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xX xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx zákalu xxxx |
200 |
Xxxxxxx využitelné xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx pěnivosti xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx droždí |
140 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx mohutnosti xxxxxx x těstě x droždí |
160 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx hustoty vonných x chuťových xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx vonných x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx vonných a xxxxxxxxx látek |
220 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xx vonných x chuťových látkách |
340 |
Stanovení xxxxx vonných a xxxxxxxxx látek xxxxxxx xxx 105 °C |
140 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx v xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx titrační |
780 |
Stanovení xxxxxxxx v brandy x vinném destilátu xxxxxxx fotometrickou |
730 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx furalu x xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx kyanovodíku v xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx hustoty lihovin |
160 |
Stanovení xxxxxxx xxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxx |
100 |
Xxxxxxxxx těkavých xxxxxxx ve vínech |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx |
1&xxxx;380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx kyseliny xxxxx xx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx kamene ve xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 x xxxx xx 1 xxxxx (454 x) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x zdravých xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx slupek, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
200 |
Stanovení poměru xxxxxxxxx jader suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx velikosti plodů xxxxxxx skořápkových plodů |
50 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx plodů |
50 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx - vlhkosti x xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx plodů x xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx xxxxx a xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx u xxxxxxxx x slupek xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx suchých skořápkových xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx celkové alkality xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
90 |
Stanovení xxxxxxxxx oxidu siřičitého xxxxx Rothenfusera x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx pražením xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx neloupaných xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx refraktometricky |
50 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, manometricky |
50 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx metodou |
200 |
Stanovení xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
350 |
Stanovení xxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx kofeinu v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx chininu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kvasného xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v kvasném xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxx xxxx |
530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx kvasného xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx octě |
50 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxx xxxx |
160 |
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx ovocného (zeleninového) xxxxxx |
6&xxxx;270 |
Xxxxxxxxx pevného podílu xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení čísla xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
50 |
Stanovení xxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků z xxxxx a zeleniny |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení složení xxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x konzervárenských polotovarech x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení neodpeckovaných xxxxx x xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, mechanicky xxxxxxxxxxx, skvrnitých x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx xx stopkou x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx kovových xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx pulpy při xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x zeleniny xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx refraktometrické xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
5&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx x konzervárenských x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kyselin (xxxxxxxx xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx |
530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z ovoce x zeleniny |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx obsahu dřeně x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x výrobků x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx mohutnosti x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx benzoové xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a přípravcích xxx nakládání a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx benzoové x benzoanu xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx vyhotovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx vody xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x tabákových xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxx) ve xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx tuku xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mrazírenských výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
150 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x kyselině, x ovocných a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxx nebo xxxxxxxx xxxxxxxx x hrášku |
490 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x zeleninových xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 700 |
Enzymové xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx v ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx prolinu x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x citrusových xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx kyseliny X-xxxxxxxx x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx škůdců xxxxxxxxx výrobků |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx zrnitosti mlýnských xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx očkovitosti xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
100 |
Stanovení maltózy x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx lepku x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení cukru xxxxx Xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx diastatické mohutnosti xxxxxxxxx výrobků |
460 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx x pšeničné xxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx škůdců xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxx -xxxxx xxxx - x xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx a luštěnin |
50 |
Stanovení xxxx x xxxxxxxx, xxxx, jáhlech, pohance x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x čokoládových xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tukuprosté xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kakaového xxxxxx |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxx sušením |
140 |
Stanovení síranového xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx siřičitého ve xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx ztráty hmotnosti xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) x xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx jablek |
230 |
Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených jablkách |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody v xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx napadených x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, cizích xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx škůdců x xxxxxxx ovoci - mikroskopicky |
330 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx fíkách |
310 |
Stanovení obsahu xxxx x sušených xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x kouřových kondenzátech |
1 820 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx kondenzátu kouře xx použití xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx přístroje |
1 110 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx kouře x xxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx sušením xx xxxxxxxxxx hmotnosti x pískem |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx sušením xxxxxxxxxx dobu x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx a xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x mléčných xxxxxxxxx sušených a xxxxxxxxxxx metodou acidobutyrometrickou |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
370 |
Stanovení xxxx x xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx mléčných xxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x sýrů, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek |
160 |
Stanovení xX x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou |
100 |
Stanovení xxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx aci dobutyrometri xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx tuku xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx výrobcích |
460 |
Stanovení xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x másle |
120 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx filtrovaného xxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx kaseinu |
160 |
Stanovení obsahu xxxxxxx x xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx konzumní xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx vajec konzumních |
70 |
Zjištění xxxxxxxxxxxxxx tvaru xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx pachu xxxxxxx vejce |
70 |
Určení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx konzumních |
70 |
Zjištění xxxxxxxx a polohy xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x tuhosti xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx konzumních |
70 |
Zjištění xxxxxxxxxxxx x nepohyblivosti xxxxxxx x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx kvality vaječné xxxxx xx xxxxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxxxx vajec slepicích xxxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
190 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx sádla |
180 |
Stanovení xxxxxx vody xx xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x ryb, xxxxxx výrobků a xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx hmotnosti obsahu x xxx, rybích xxxxxxx a xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx výrobků xxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx částí x xxxxxxxxxxxx uvolněného xxxx ve výrobcích x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx dusitanů a xxxxxxxxx xx výrobcích x masa x xxxxxxxxxxxxx pokrmech v xxxxxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx pH x xxxxxxx x masa x sterilovaných pokrmech x konzervách |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx extrakcí x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxx xxxxxxxxx xxxx masa, xxxxxxx xxxxxxx x masných xxxxxxx x hotových xxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, masných xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x konzervách |
350 |
Stanovení xxxx refraktometricky xx xxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxx x Eynona xx xxxxxx xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
520 |
Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx látek xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx fotometrický xx xxxxxx xxxx |
860 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx podle Xxxxxxxx xx včelím medu |
910 |
Komplexometrické xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx včelím xxxx |
590 |
Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx medu xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x sladovými xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxxxxxx rozbor včelího xxxx |
1&xxxx;310 |
Xxxxxxxxx elektrické vodivosti xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx mléka a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobku |
340 |
Stanovení xxxxxxxxx x mléce x xxxxxxxx mléčných xxxxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxx, xxxxxxx x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a tekutých xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xxxxxxx - Henkela |
100 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mléčných výrobku xX-xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxx x jogurtu |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - např. xxxxxx xxxxxx výrobky xxx kojeneckou x xxxxxxx výživu x xxxxxxxxx xxxxxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx mléčné xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx v prášku xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, mražených krémech x xxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka |
160 |
Stanovení obsahu xxxxxxx sušiny xxxx x tavených sýrových xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku v xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny xxxxxxxxxx x xxxx z xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vaječných xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx vaječných xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx ve vaječné xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx volných xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx v xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx z masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx a masných xxxxxxxxx xxxxxxx Volhardovou |
220 |
Stanovení xxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx látek xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx sádle a xxxxxxx xxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx čísla xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
210 |
Důkaz xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx sádle x taveném xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx čísla ve xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx Böhmerova xxxxx ve vepřovém xxxxx x taveném xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx loji |
200 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx ve vodě x koření |
400 |
Stanovení škůdců x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx v soli |
160 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx x xxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v soli |
130 |
Stanovení xxxxxx v soli |
590 |
Stanovení xxxxxxxxx draselného v xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx jodidu xxxxxxxxxx x xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x soli |
200 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx trojmocných xxxx x soli |
420 |
Stanovení xxxxxxx xxxx |
450 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x čaji mikroskopicky |
650 |
Stanovení xxxxxx tří xx xxxx xxxx xxxxx Xxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x rozpustném čaji |
170 |
Stanovení xxxxxx x xxxx x čaji |
100 |
Stanovení kovových xxxxxxx x xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx pražené kávy |
250 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx škůdců x xxxx mikroskopicky |
650 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx kávy |
420 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx kávy |
210 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx popela xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx kofeinu x kávě |
300 |
Stanovení xxxxx xxxx pražením |
200 |
Stanovení obsahu xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v hotových xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx extrakcí |
250 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx jídel |
430 |
Stanovení xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou |
160 |
Důkaz xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx škrobu v xxxxxxxx jídlech a x xxxxxxxxxxxx jídel |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx jednotlivých xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x majonéze |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x majonéze |
230 |
Stanovení xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalech |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (HCl) x xxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx celkového obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx (ASTA Xxxxx) x xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení obsahu xxxxxxxx silic v xxxxxx, xxxxxxxxxx látkách x xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx capsanoidů v xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxx paprik xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxx mletého xxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxx xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti xxxx xxx 103 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx čaje |
460 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx (XXx) x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx instantního xxxx v xxxxxx xxxxx (ztráta hmotnosti xxx 103 °X) |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx instantního xxxx x xxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx sušiny dehydratovaných xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel |
590 |
Měření xX dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků a xxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx glutamové x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech |
120 |
Makroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků a xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kávovin |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx písku v xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx (xxxxxx) kávovin |
270 |
Stanovení kyselosti xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx barvivosti kávovin |
420 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti pražené xxxxx xxxx (ztráta xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx "xxxxx" x xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxxx sušiny xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxx tuků a xxxxx xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx bodu xxxx xxxx a xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxx x olejů |
210 |
Stanovení xxxx x těkavých xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 105 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx (xxx 125 xx. -130 °X) |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Fischera |
270 |
Stanovení xxxxxx v tucích x xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx jódového xxxxx tuků x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx zmýdelnění xxxx x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx tuků x olejů |
420 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx a x xxxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx x xxxxx kyseliny xxxxxxxx v tucích x xxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx křivky xxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx |
830 |
Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xxxx a xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx nečistot x xxxxxx a xxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného podílu xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného xxxxxx xxxx x xxxxx extrakcí xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx Schaalovým xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx hustoty kapalných xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °X |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v lihu xxxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx furalu x xxxx xxxxxxx fotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
310 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a alkality xxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx alkálií x tenzidů a xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx prostředků |
100 |
Stanovení pH xxxxxxx x detergentů |
100 |
Stanovení xxxxxx vody u xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxx fosforečného v xxxxxxxxx x detergentech |
610 |
Stanovení xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx látek x tenzidů x xxxxxxxxxx |
860 |
Xxxxxxxx test tenzidů x xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx) |
170 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx s xxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (opticky xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx) |
70 |
Xxxxxxxxx látek xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x práškových a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx látek xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx odparku xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
4&xxxx;750 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
4&xxxx;990". |
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxx xxxxxxxx Bacillus xxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °X |
220 |
Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy |
1 700 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx rodu Xxxxxxxxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
410 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx perfringens. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií |
460 |
Detekce Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx počtu Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °C na xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx počtu Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °C na xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx vykultivovaných xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx plotnové xxxx - Metoda xxxxxxxx xxxxxxx při 44 °X |
290 |
Xxxxxxxxx pokyny xxx xxxxxxxxx počtu suspektních Xxxxxxxxxxx coli. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx. |
165 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;510 |
Xxxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x xxxxxx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - část 1: Xxxxxx xxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x stanovení xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
600 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx xx použití xxxxxx |
230 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Rapid test |
950 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx |
570 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy |
1 360 |
Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
750 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
410 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx patogenních xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy |
380 |
Stanovení celkového xxxxx mezofilních xxxxxxxxx x fakultativně anaerobních xxxxxxxxxxxxxx kultivací x xxxxxxxx půdách |
210 |
Všeobecné pokyny xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx vod- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx flavus/parasiticus |
420 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx plísní Xxxxxxxxxxx flavus na xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxx 30 °X |
340 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxxxx - biochemické xxxxx |
40 |
Xxxxxx xxx - stanovení xxxxxxxxxxxxxx enterokoků |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx čeledi Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií |
240 |
Stanovení počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX) |
560 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx mediu; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - sulfidredukujících xxxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxx koliformních xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
60 |
Xxxxxxxxx koliformních xxxxxxxx x xxxxx vodě |
230 |
Stanovení xxxxx koliformních bakterií ; technika počítání xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X x 37 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx koliformních xxxxxxxx; xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli x xxxxxxxxxxxx bakterií - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů |
230 |
Jakost xxx - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx očkováním xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
420 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - stanovení nepravých xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou |
210 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx počtu kvasinek x xxxxxx - xxxxxxxx počítání kolonií |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X - xxxx x masné xxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx mezofilních xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X |
320 |
Xxxxxxx x xxxxxx: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx Howarda |
390 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxx Lactobacillus |
220 |
Stanovení xxxxx slizotvorných xxxxxxxx xxxx Leuconostoc |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx mikrobů |
210 |
Průkaz x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx Proteus |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů |
210 |
Zjištění xxxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx podmínek (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx mikrobů xxxxxxxxx xx agarové xxxx (Xxxxxxxxx termofilních xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx anaerobních x anaerobních xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxx piva - xxxxxxxxx přítomnosti xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxx zkoušení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx - důkaz xxxxxx xx vaječném xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - xxxxxxxx se xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx) |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx membránovou filtrací |
230 |
Vyšetřování xxxxxx x folií xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxx souprava xxx xxxxxxxxxxxxxxx stěry |
10". |