Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 01.01.2006.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2006 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 541/2002 Sb., kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst. 3 písm. b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

469/2005 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
469
VYHLÁŠKA
xx xxx 11. xxxxxxxxx 2005,
xxxxxx xx xxxx vyhláška x. 541/2002 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx náhrad xxxxxxx xx rozbory xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx inspekce xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. b) xxxxxx č. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx x x xxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
Ministerstvo xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §14 zákona č. 146/2002 Xx., o Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x změně některých xxxxxxxxxxxxx zákonů, ve xxxxx xxxxxx x. 94/2004 Xx. a xxxxxx č. 316/2004 Xx.:

Čl. I
Vyhláška č. 541/2002 Sb., xxxxxx se stanoví xxxxxxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekce xxx xxxxx kontroly xxxxx §3 odst. 3 xxxx. b) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a x xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, se xxxx xxxxx:
1. X §1 xx xxxxx "xxxx. 3" nahrazují xxxxx "xxxx. 4".
2. Xxxxxxx x. 1 xxx:
"Xxxxxxx x. 1 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx náhrady xxxxxxx x Xx

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx antioxidantů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx TLC

780

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou spektrofotometrickou

1 200

Stanovení xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x jejích esterů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

960

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách metodou XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx destilačně-titrační

320

Stanovení oxidu xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx dusitanů x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách metodou XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx bifenylu a xxxx-xxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;410

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 200

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx "fingerprinting xxxxxxxxxxxxxx"

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxxxx x manitolu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;160

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x polévkách x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ITP)

370

Stanovení chininu xxxxxxx XXXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 000

Stanovení xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX

1&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx flavonoidních látek x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx niacinu x xxxxxxxx listové xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x X v xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, X2, X6 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 v potravinách xxxxxxx ELIS X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx B2 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx vitaminu X v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

950

Stanovení vitaminů X2 x X3 xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 600

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx jódu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x potravních doplňcích xxxxxxx XXXX

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx thiabendazolu x potravinách

2 020

Stanovení (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx GC XXX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx vzorku xx xxxxxxxx XX XXX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx zařízení XX/XX

3&xxxx;430

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx kyselin x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx GC

2 440

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;240

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX)

5&xxxx;930

Xxxxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Multireziduální xxxxxx X)

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX (Multireziduální xxxxxx)

4&xxxx;590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

3&xxxx;650

Xxxxxxxxx daminosidu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx mléčného xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

3 700

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxx triazinových xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx GC

2 280

Stanovení xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;290

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx metodou XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx jednoho prvku xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx jednoho xxxxx xxxxxxx AAS - xxxxxxxxx xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxx metodou XXX xx xxxxxxxx XXX 254

360

Xxxxxxxxx dusičnanů v xxxxx x zelenině xxxxxxx ISE

660

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 130

Stanovení sumy xxxxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx GC

1 680

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;910

Xxxxxxxxx N-nitrosaminů x potravinách metodou XX/XXX

2&xxxx;950

Xxxxxxxxx ftalátů v xxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;980

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 640

Stanovení xxxxxxxxxx B1, B2, X1, G2 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

6 060

Stanovení xxxxxxxxxx X1, X2, X1, G2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx)

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek

5 610

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX

5&xxxx;890

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx A ; xxxxxx káva, xxxxxx; xxxxxxx XXX(xxxxxxxxx)

910

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X v xxxxxxxxxxx metodou HPLC x využitím imunoafinitních (XXX) kolonek

7 360

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;850

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 x X2 xxxxxxx XXXX s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x potravinách metodou XXXX

1&xxxx;760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx glykoalkaloidů x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

2&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx x xxxx xxxxxxx XX

950

Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx

5&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx v chilli xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 400

Stanovení 1,3-xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/MS

1 580

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

1&xxxx;150

Xxxxxxxxx etylkarbamátu x xxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xX xx víně

100

Stanovení přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxx xxxxxxx XXX

960

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xx víně

30

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxx

380

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxx x lihovinách

140

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx alkoholů xx xxxxxx x lihovinách

1 500

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx složek

340

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx, esterů x xxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;340

Xxxxxxxxx xxxx x etanolu (lihu) xxxxxxx XX

750

Xxxxxxxxx furalů x xxxx a xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx vaječného xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx metodou

1 280

Stanovení xxxxxxx chmele; xxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxx vřeténka

70

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxx činitelé

140

Stanovení obsahu xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxxxxx cukrovinek

70

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx kyselosti pro xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx druhotně xxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx perforace xxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx mechanických xxxxxxxx xxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx

380

Xxxxxx xxxxx mas metodou XXXXX

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx bílkoviny xxxxxxxxx xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;210

Xxxxxx pH xxxxxxx výluhu xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx složek

100

Stanovení xxxxxxxx xxxx xx

370

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx provařenosti xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxx xxxxxxx výrobků

70

Stanovení xxxxxx xxxx

6&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

1&xxxx;810

Xxxxxxxxx xxxxxx náplně xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx čokoládové xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx vody x xxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků -xxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -2-5 xxxxxx

350

Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx xxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

2 210

Stanovení xxxxxxxxx x kondenzátu xxxxxxxxxxxx xxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kouře xxxxxxx XX

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx částic

410

Stanovení xxxxx řezu xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx metodou XX

740

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxx specifické XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx metodou x XxXX 35S xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx původu Xxxx-Xxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x CaMV 35X promotorem a XXX xxxxxxxxxxxx

8&xxxx;170

Xxxxxxx specifické XXX Xxxxx Xx Xxxxx sóji v xxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Round Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Real-Time XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 v kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR

10 200

Detekce xxxxxxxxxx XXX kukuřice XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx XXX810 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR

10 200

Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx po xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx SPE xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx HPLC

2 700

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx veškerých xxxxx x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx laktózy x maltózy xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx sacharósy, glukosy xxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, furfuralu x 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx xx zařízení XXXXXX 1026

360

Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx na xxxxxxxx XXXXXX 1026

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

1 920

Stanovení xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxx olejích xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x XX xxxxxxx (K232, X270, xxxxx X) x olivovém xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 po xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx oleji

940

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxx x přepočet xx bílkoviny x xxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx gliadinu (lepku) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx laktózy / xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx enzymaticko-spektrofotometrickou xxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxx volných aminokyselin xxxxxxx XXXX

2&xxxx;670

Xxxxxxxxx jedné xxxxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kyselin x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pyrrolidonkarboxylové xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. x piva na xxxxxxxx XXXXX

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx spotřebitelského xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x citrusových xxxxxxx

200

Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x aromatizovaných xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx barevných xxxx x obilovinách

130

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx na xxxxxxxx MA 50

70

Xxxxxxxx xxxxx na xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxx x xxxxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx smetany

50

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;580

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - makroskopický rozbor

250

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - mikroskopický xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsi x xxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxx obilovin, luštěnin x olejnin xxxxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx objemové hmotnosti xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx xxx stanovení xxxxxxx znaku v xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1 x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx x obilovinách

70

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx mokrého xxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx maltózy x xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx pšenice xxxxx

140

Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene

220

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx zub x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx klíčivosti xxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx luštěnin

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x škodlivých nečistot xxx xxxxxxx znaku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxx slunečnice x xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx blínu v xxxx x xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx semen xxxx xxx xxxxxxxx 12%

50

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx vody v xxxxxxxx (x mletých xxxxxx x x xxxxxx xxxxxx)

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxx a potravinářských xxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x obilovin

380

Stanovení popela x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxx

140

Xxxxxxxxx sedimentační hodnoty (XXX test) x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx těkavých xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx semenech

480

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx

50

Xxxx xxxx brambor

100

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti brambor xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx elektroforézy

2 540

Stanovení xxxxxxx xxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx

760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x hmotnosti x sladkovodních tržních xxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx senzorického hodnocení) x sladkovodních xxxxxxx xxx

520

Xxxxxxxxx acesulfamu-K, aspartamu x sacharínu x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;030

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 990

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (xxxxxx a xxxxxxx)

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx těstovin xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx a příměsí xxxxxx xxxxx těstovin

100

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vaznosti těstovin

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x předsoušením xxx 130 °X v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx vody xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x pekařských výrobcích

220

Stanovení xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx v xxxxxxxxxx výrobcích

350

Stanovení xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx v pekařských xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx výrobcích

180

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx náplně x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx glycidu xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx bílkovin x xxxxxxxxxx výrobcích

550

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx při 105 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině x cukrářských xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxx vážkově s xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X

160

Xxxxxxxxx xxxxxx zmrzlin xxx 130 °X

70

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ve zmrzlinách

210

Stanovení xxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx po xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx zmrzlinách

440

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx x trvanlivého xxxxxx sušením xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx s xxxxxxxxxx xxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu

210

Stanovení xxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx pečivu

300

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, máčené

170

Stanovení xxxxxx refraktometicky x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx polarimetricky x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx pečivu

430

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

70

Stanovení xxxxxx (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

810

Xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

1 440

Stanovení xxxx- a propylesterů xxxxxxxx p-hydroxybenzoové v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxx metylbromidu x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

1110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x sušiny x cukrovarských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx barvy xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx cukru

100

Stanovení xxxxxx nerozpustných látek x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx cukru

270

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx výluhu xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx s xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxxxx škrobového xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx ze škrobu

120

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

600

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx zákalu xxxx

200

Xxxxxxx využitelné xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx pěnivosti xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx droždí

140

Stanovení xxxxxx x xxxxxx

210

Xxxxxxxxx mohutnosti xxxxxx x těstě x droždí

160

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx hustoty vonných x chuťových xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx vonných x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx vonných a xxxxxxxxx látek

220

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xx vonných x chuťových látkách

340

Stanovení xxxxx vonných a xxxxxxxxx látek xxxxxxx xxx 105 °C

140

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx v xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx titrační

780

Stanovení xxxxxxxx v brandy x vinném destilátu xxxxxxx fotometrickou

730

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx furalu x xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx kyanovodíku v xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx hustoty lihovin

160

Stanovení xxxxxxx xxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxx

100

Xxxxxxxxx těkavých xxxxxxx ve vínech

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx

1&xxxx;380

Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxx kyseliny xxxxx xx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx kamene ve xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 x xxxx xx 1 xxxxx (454 x) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x zdravých xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx slupek, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

200

Stanovení poměru xxxxxxxxx jader suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx velikosti plodů xxxxxxx skořápkových plodů

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxxx xxxxxxx - vlhkosti x xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx plodů x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx xxxxx a xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx u xxxxxxxx x slupek xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx suchých skořápkových xxxxx

210

Xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - xxxxx

430

Xxxxxxxxx celkové alkality xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

90

Stanovení xxxxxxxxx oxidu siřičitého xxxxx Rothenfusera x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx pražením xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxxx xxxxxx neloupaných xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx refraktometricky

50

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, manometricky

50

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx metodou

200

Stanovení xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

350

Stanovení xxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kofeinu v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx chininu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kvasného xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v kvasném xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxx xxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx kvasného xxxx

50

Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx octě

50

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxx xxxx

160

Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx ovocného (zeleninového) xxxxxx

6&xxxx;270

Xxxxxxxxx pevného podílu xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení čísla xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny

50

Stanovení xxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků z xxxxx a zeleniny

300

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

70

Stanovení složení xxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x konzervárenských polotovarech x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

70

Stanovení neodpeckovaných xxxxx x xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, mechanicky xxxxxxxxxxx, skvrnitých x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx xx stopkou x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx kovových xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxx pulpy při xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x zeleniny xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx refraktometrické xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx x konzervárenských x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kyselin (xxxxxxxx xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z ovoce x zeleniny

300

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx obsahu dřeně x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x výrobků x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx mohutnosti x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

700

Xxxxxxxxx xxxxxxxx benzoové xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a přípravcích xxx nakládání a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx benzoové x benzoanu xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx vyhotovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx vody xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x tabákových xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxx) ve xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx tuku xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mrazírenských výrobcích

220

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

150

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x kyselině, x ovocných a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxx nebo xxxxxxxx xxxxxxxx x hrášku

490

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x zeleninových xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 700

Enzymové xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx v ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx prolinu x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x citrusových xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx kyseliny X-xxxxxxxx x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx škůdců xxxxxxxxx výrobků

140

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx zrnitosti mlýnských xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx očkovitosti xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích

100

Stanovení maltózy x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx lepku x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení cukru xxxxx Xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx diastatické mohutnosti xxxxxxxxx výrobků

460

Stanovení xxxxxxx xxxxx x pšeničné xxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx škůdců xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxx -xxxxx xxxx - x xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx a luštěnin

50

Stanovení xxxx x xxxxxxxx, xxxx, jáhlech, pohance x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x čokoládových xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxx tukuprosté xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxx kakaového xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxx sušením

140

Stanovení síranového xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx siřičitého ve xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

320

Xxxxxxxxx ztráty hmotnosti xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) x xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx jablek

230

Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených jablkách

310

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx vody v xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx napadených x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, cizích xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx škůdců x xxxxxxx ovoci - mikroskopicky

330

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx fíkách

310

Stanovení obsahu xxxx x sušených xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x kouřových kondenzátech

1 820

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx kondenzátu kouře xx použití xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx přístroje

1 110

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx kouře x xxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx sušiny xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx sušením xx xxxxxxxxxx hmotnosti x pískem

160

Stanovení xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx sušením xxxxxxxxxx dobu x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx tuku x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx a xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x mléčných xxxxxxxxx sušených a xxxxxxxxxxx metodou acidobutyrometrickou

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

370

Stanovení xxxx x xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx mléčných xxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x sýrů, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek

160

Stanovení xX x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou

100

Stanovení xxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx aci dobutyrometri xxxx

210

Xxxxxxxxx tuku xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx výrobcích

460

Stanovení xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x másle

120

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx filtrovaného xxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx kaseinu

160

Stanovení obsahu xxxxxxx x xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx konzumní xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx vajec konzumních

70

Zjištění xxxxxxxxxxxxxx tvaru xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx pachu xxxxxxx vejce

70

Určení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxxxxx a polohy xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x tuhosti xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxxxxxxxxx x nepohyblivosti xxxxxxx x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx kvality vaječné xxxxx xx xxxxxxx

70

Xxxxx xxxxxxxxx vajec slepicích xxxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

190

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx sádla

180

Stanovení xxxxxx vody xx xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x ryb, xxxxxx výrobků a xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx hmotnosti obsahu x xxx, rybích xxxxxxx a xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx výrobků xxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx částí x xxxxxxxxxxxx uvolněného xxxx ve výrobcích x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx dusitanů a xxxxxxxxx xx výrobcích x masa x xxxxxxxxxxxxx pokrmech v xxxxxxxxxx

880

Xxxxxxxxx pH x xxxxxxx x masa x sterilovaných pokrmech x konzervách

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx extrakcí x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxx xxxxxxxxx xxxx masa, xxxxxxx xxxxxxx x masných xxxxxxx x hotových xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, masných xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x konzervách

350

Stanovení xxxx refraktometricky xx xxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxx x Eynona xx xxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx

520

Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx látek xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx fotometrický xx xxxxxx xxxx

860

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx podle Xxxxxxxx xx včelím medu

910

Komplexometrické xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxx

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxxxx xx včelím xxxx

590

Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx medu xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x sladovými xxxxxxx

100

Xxxxxxxxxxxxx rozbor včelího xxxx

1&xxxx;310

Xxxxxxxxx elektrické vodivosti xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx mléka a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobku

340

Stanovení xxxxxxxxx x mléce x xxxxxxxx mléčných xxxxxxxxx

370

Xxxxxxxxx tuku x xxxxx, xxxxxxx x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a tekutých xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xxxxxxx - Henkela

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mléčných výrobku xX-xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxx x jogurtu

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - např. xxxxxx xxxxxx výrobky xxx kojeneckou x xxxxxxx výživu x xxxxxxxxx xxxxxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx mléčné xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx v prášku xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, mražených krémech x xxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka

160

Stanovení obsahu xxxxxxx sušiny xxxx x tavených sýrových xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku v xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny xxxxxxxxxx x xxxx z xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxxx vaječných xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx vaječných xxxx

50

Xxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx ve vaječné xxxxx

210

Xxxxxxxxx volných xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx v xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx z masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx a masných xxxxxxxxx xxxxxxx Volhardovou

220

Stanovení xxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx látek xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx sádle a xxxxxxx xxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx čísla xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji

210

Důkaz xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx sádle x taveném xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx čísla ve xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx Böhmerova xxxxx ve vepřovém xxxxx x taveném xxxx

430

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx loji

200

Stanovení xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx ve vodě x koření

400

Stanovení škůdců x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx v soli

160

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx x xxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v soli

130

Stanovení xxxxxx v soli

590

Stanovení xxxxxxxxx draselného v xxxx

210

Xxxxxxxxx jodidu xxxxxxxxxx x xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x soli

200

Stanovení xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx trojmocných xxxx x soli

420

Stanovení xxxxxxx xxxx

450

Xxxxxxxxx xxxxxx x čaji mikroskopicky

650

Stanovení xxxxxx tří xx xxxx xxxx xxxxx Xxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x rozpustném čaji

170

Stanovení xxxxxx x xxxx x čaji

100

Stanovení kovových xxxxxxx x xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx pražené kávy

250

Stanovení xxxxxxxx xxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx xxxx

100

Xxxxxxxxx škůdců x xxxx mikroskopicky

650

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx kávy

420

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx kávy

210

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx popela xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx tuku x xxxx

340

Xxxxxxxxx kofeinu x kávě

300

Stanovení xxxxx xxxx pražením

200

Stanovení obsahu xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx v hotových xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx extrakcí

250

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx

380

Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx jídel

430

Stanovení xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou

160

Důkaz xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx škrobu v xxxxxxxx jídlech a x xxxxxxxxxxxx jídel

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx jednotlivých xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x majonéze

300

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x majonéze

230

Stanovení xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalech

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (HCl) x xxxxxx

420

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx celkového obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx (ASTA Xxxxx) x xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení obsahu xxxxxxxx silic v xxxxxx, xxxxxxxxxx látkách x xxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx capsanoidů v xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxx paprik xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxx mletého xxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxx xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti xxxx xxx 103 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx čaje

460

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx (XXx) x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx instantního xxxx v xxxxxx xxxxx (ztráta hmotnosti xxx 103 °X)

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx instantního xxxx x xxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxx sušiny dehydratovaných xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel

590

Měření xX dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků a xxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxx glutamové x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech

120

Makroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků a xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kávovin

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx písku v xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx (xxxxxx) kávovin

270

Stanovení kyselosti xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx barvivosti kávovin

420

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti pražené xxxxx xxxx (ztráta xxxxxxxxx xxx 103 °X)

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx popela xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx "xxxxx" x xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxx

500

Xxxxxxxxxx sušiny xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx xxxx tuků a xxxxx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx bodu xxxx xxxx a xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxx x olejů

210

Stanovení xxxx x těkavých xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 105 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx (xxx 125 xx. -130 °X)

100

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Fischera

270

Stanovení xxxxxx v tucích x xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx jódového xxxxx tuků x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx zmýdelnění xxxx x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx tuků x olejů

420

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx a x xxxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx x xxxxx kyseliny xxxxxxxx v tucích x xxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx křivky xxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx

830

Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xxxx a xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx nečistot x xxxxxx a xxxxxxx

290

Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného podílu xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného xxxxxx xxxx x xxxxx extrakcí xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx Schaalovým xxxxxx

140

Xxxxxxxxx hustoty kapalných xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °X

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v lihu xxxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx furalu x xxxx xxxxxxx fotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx

310

Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx kyselosti xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a alkality xxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx alkálií x tenzidů a xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx prostředků

100

Stanovení pH xxxxxxx x detergentů

100

Stanovení xxxxxx vody u xxxxxxx x xxxxxxxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxx fosforečného v xxxxxxxxx x detergentech

610

Stanovení xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx látek x tenzidů x xxxxxxxxxx

860

Xxxxxxxx test tenzidů x xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx)

170

Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx s xxxxx

50

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (opticky xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx)

70

Xxxxxxxxx látek xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x práškových a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx látek xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx

220

Xxxxxxxxx odparku xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

4&xxxx;750

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

4&xxxx;990".

3. Příloha x. 2 xxx:
"Xxxxxxx č. 2 x vyhlášce x. 541/2002 Sb.
Mikrobiologické x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxx xxxxxxxx Bacillus xxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °X

220

Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy

1 700

Horizontální xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx rodu Xxxxxxxxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx

410

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx perfringens. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií

460

Detekce Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxxxxx počtu Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °C na xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx

500

Xxxxxxxxx počtu Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °C na xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx vykultivovaných xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx plotnové xxxx - Metoda xxxxxxxx xxxxxxx při 44 °X

290

Xxxxxxxxx pokyny xxx xxxxxxxxx počtu suspektních Xxxxxxxxxxx coli. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx.

165

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;510

Xxxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x xxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - část 1: Xxxxxx xxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x stanovení xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

600

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx xx použití xxxxxx

230

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Rapid test

950

Horizontální xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx

570

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx

470

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy

1 360

Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

410

Xxxxxx xxxxxxxxxxx patogenních xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy

380

Stanovení celkového xxxxx mezofilních xxxxxxxxx x fakultativně anaerobních xxxxxxxxxxxxxx kultivací x xxxxxxxx půdách

210

Všeobecné pokyny xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx vod- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx flavus/parasiticus

420

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx plísní Xxxxxxxxxxx flavus na xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxx 30 °X

340

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxx - biochemické xxxxx

40

Xxxxxx xxx - stanovení xxxxxxxxxxxxxx enterokoků

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxx čeledi Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií

240

Stanovení počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX)

560

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx mediu; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - sulfidredukujících xxxxxxxxxx

460

Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxx koliformních xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

60

Xxxxxxxxx koliformních xxxxxxxx x xxxxx vodě

230

Stanovení xxxxx koliformních bakterií ; technika počítání xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X x 37 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxxx koliformních xxxxxxxx; xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx

230

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli x xxxxxxxxxxxx bakterií - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů

230

Jakost xxx - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx očkováním xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

420

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - stanovení nepravých xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou

210

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu kvasinek x xxxxxx - xxxxxxxx počítání kolonií

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X - xxxx x masné xxxxxxx

320

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx mezofilních xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X

320

Xxxxxxx x xxxxxx: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx Howarda

390

Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxx Lactobacillus

220

Stanovení xxxxx slizotvorných xxxxxxxx xxxx Leuconostoc

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx mikrobů

210

Průkaz x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx Proteus

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů

210

Zjištění xxxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx podmínek (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx mikrobů xxxxxxxxx xx agarové xxxx (Xxxxxxxxx termofilních xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx anaerobních x anaerobních xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxx xxxxxxxx piva - xxxxxxxxx přítomnosti xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

200

Xxxxxx zkoušení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx - důkaz xxxxxx xx vaječném xxxxxx

210

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - xxxxxxxx se xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx)

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx membránovou filtrací

230

Vyšetřování xxxxxx x folií xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxx souprava xxx xxxxxxxxxxxxxxx stěry

10".

Čl. II
Xxxxxxxxx ustanovení
Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekce xx xxxxxx xxxxxxxxxx přede xxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx se xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
Xx. III
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx účinnosti dnem 1. xxxxx 2006.
Xxxxxxx:
Ing. Xxxxxx v. r.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 469/2005 Xx. xxxxx xxxxxxxxx dnem 1.1.2006.
Xxxxxx xxxxxxx č. 469/2005 Xx. byl xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 132/2015 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.7.2015.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx právních xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x odkazech xxxx aktualizováno, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.