Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2006 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 541/2002 Sb., kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst. 3 písm. b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

469/2005 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
469
VYHLÁŠKA
xx xxx 11. xxxxxxxxx 2005,
kterou xx xxxx xxxxxxxx x. 541/2002 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx náhrad xxxxxxx xx rozbory xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 písm. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx a potravinářské xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
Ministerstvo xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §14 xxxxxx x. 146/2002 Xx., o Xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx inspekci a x xxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, ve xxxxx zákona x. 94/2004 Sb. x xxxxxx x. 316/2004 Xx.:

Xx. X
Xxxxxxxx č. 541/2002 Sb., xxxxxx se stanoví xxxxxxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 písm. x) xxxxxx č. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, xx xxxx xxxxx:
1. X §1 xx slova "xxxx. 3" xxxxxxxxx slovy "xxxx. 4".
2. Xxxxxxx x. 1 xxx:
"Xxxxxxx x. 1 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx náhrady xxxxxxx x Kč

Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

2 080

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx beta-karotenu x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

960

Xxxxxxxxx xxxxxxxx propionové x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sorbové x xxxxxxxx benzoové x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx dusitanů v xxxxxxxxxxx spektrofotometricky

560

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx bifenylu x xxxx-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;410

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx fosforu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "fingerprinting xxxxxxxxxxxxxx"

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x manitolu x xxxxxxxxxxx metodou HPLC

950

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

260

Stanovení xxxxxxxxxxx, kofeinu x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 160

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx sodného x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx glutamátu sodného x xxxxxxxxx x xxxxxxxxx přípravcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ITP)

370

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx chininu xxxxxxx spektrofotometrickou

940

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx sodného xxxxxxxx x celkového xxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x alkaloidů v xxxxxxxxxxx metodou GC

2 000

Stanovení xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX

1&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx aromatických látek x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx flavonoidních xxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx vitaminů X x E x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1, B2, X6 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 690

Stanovení xxxxxxxx X12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx vitamínu B2 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 x X3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 480

Stanovení xxxxxx jódu metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx L-karnitinu v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

2&xxxx;020

Xxxxxxxxx (konfirmace) xxxxxxx vzorku xx xxxxxxxx GC XXX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx (konfirmace) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX/XX

3&xxxx;430

Xxxxxxxxx diquatu x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;570

Xxxxxxxxx fenoxyalkanových xxxxxxx x potravinách metodou XX

2&xxxx;730

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;240

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx GC/ECD/NPD/MSD)

5 930

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X)

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda)

4 590

Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

3&xxxx;650

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx mléčného tuku x potravinách metodou XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx triacylglycerolů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

3 100

Stanovení triazinových xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC

2 280

Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx bromidů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;290

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx jednoho xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx technika

630

Stanovení xxxxxxx xxxxx metodou XXX - hydridová xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxx metodou XXX xx xxxxxxxx XXX 254

360

Xxxxxxxxx dusičnanů x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXX

660

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 130

Stanovení xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx uhlovodíků xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX

2&xxxx;910

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx x potravinách metodou XX/XXX

2&xxxx;950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx GC

1 980

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 640

Stanovení xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

6&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, G2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx)

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek

5 610

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

5&xxxx;890

Xxxxxxxxx ochratoxinu X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; metodou XXX(xxxxxxxxx)

910

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x využitím xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx

7&xxxx;360

Xxxxxxxxx patulinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;850

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1 x B2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek

5 490

Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;760

Xxxxxxxxx toxických xxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

2&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx a xxxx xxxxxxx XX

950

Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx

5&xxxx;480

Xxxxxxxxx barviv Xxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx metodou HPLC

1 400

Stanovení xxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 400

Stanovení 1,3-xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XX

1&xxxx;580

Xxxxxxxxx aromatických xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

1 680

Stanovení xxxxxxxxxx

1&xxxx;150

Xxxxxxxxx etylkarbamátu v xxxxxxxxxx metodou GC

1 390

Stanovení xxxxxxxxxxx plynovou xxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xX xx víně

100

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxx oxidu xxxxxxxxxx v xxxxxxxx x perlivých xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx vínech xxxxxxx XXX

960

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxx

30

Xxxxxxxxx zásaditosti xxxxxx

380

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxx x xxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů, xxxxxx x xxxxxxxx v xxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;340

Xxxxxxxxx xxxx x etanolu (xxxx) xxxxxxx XX

750

Xxxxxxxxx xxxxxx x lihu x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx vaječných xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx metodou

1 280

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; otluky

140

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x nečokoládových xxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinek

70

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx kyselosti pro xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx hub xxxxxxxx xxxxxxxxxx hmyzem

230

Stanovení xxxxxxxxx xxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx hub

70

Stanovení xxxxxxxx xxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx hub

380

Průkaz xxxxx mas xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;210

Xxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx uvolněných xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx

370

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

6&xxxx;180

Xxxxxxxxx hydroxyprolinu x xxxxxxxxxxx

1&xxxx;810

Xxxxxxxxx xxxxxx náplně xxxx panády zmrazených xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx volné vody x zabité xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků -xxxxx složka

70

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -2-5 xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x více xxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x tabáku x tabákových výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;210

Xxxxxxxxx alkaloidů x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx cigaretového xxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx hmotnostního xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

410

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX

740

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxx specifické DNA x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx PCR xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx s XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX screeningovou xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx

8&xxxx;170

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx v xxxxxxxx výrobcích pomocí XXX xxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx PCR xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Xxxxx Xx Xxxxx sóji x sójových xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Kukuřice Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx specifické DNA xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX metody

4 920

Stanovení specifické XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Real-Time XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice XXX810 x kukuřičných xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR

6 280

Stanovení xxxxxx sojové xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx sacharidů x potravinách xx xxxxxxxxxxx na kolonkách XXX metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx sacharidů x xxxxxxxxxxx po xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx 5-hydroxymethylfurfuralu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-xxxxxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

360

Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx olejích xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v XX xxxxxxx (X232, X270, xxxxx X) x xxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx oleji

940

Stanovení xxxxxx x potravinách

590

Stanovení xxxxxx x přepočet xx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx potravinové vlákniny x potravinách metodou xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ELISA

3 000

Stanovení xxxxxxx / xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;670

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kyselin x potravinách metodou XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. x piva na xxxxxxxx XXXXX

560

Xxxxxxxxx kyselosti

160

Stanovení xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx plody

250

Stanovení xxxxxxxx x aromatizovaných xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx x obilovinách

130

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx MA 50

70

Xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx x sazebníku xxxx xxxx x xxxxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx smetany

50

Stanovení energetické xxxxxxx

1&xxxx;580

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx rozbor

250

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - mikroskopický rozbor

330

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx stanovení xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků více xxx 1 x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx podílu plných xxx v xxxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx pšenice

70

Stanovaní mokrého xxxxx v obilovinách

140

Stanovaní xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx

470

Xxxxxxxxx pšenice xxxxx x obecné

70

Stanovení xxxxxxxxxxx pšenice tvrdé

140

Třídění xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx zub x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx luštěnin

100

Stanovení vařivosti xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x luštěnin, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí a xxxxxxxx x luštěnin, xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx více než 1

210

Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x škodlivých xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x škodlivých nečistot xxx počtu

210

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x nečistot x semen slunečnice x xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x xxxx x xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx xxx vlhkosti 12%

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx (x mletých xxxxxx a x xxxxxx xxxxxx)

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x obilovin

380

Stanovení popela x obilovinách, luštěninách x xxxxxxxxx z xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XXX xxxx) x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx oleje x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx cukernatosti xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx

50

Xxxx xxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx brambor

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx elektroforézy

2 540

Stanovení xxxxxxx typu brambor

460

Stanovení xxxxxxxx chmele

210

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (KH) xxxxxx

760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx tržních xxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx hodnocení) x xxxxxxxxxxxxx tržních xxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 030

Stanovení xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx - metodou XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (xxxxxx x xxxxxxx)

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx škůdci

70

Stanovení xxxxxx x příměsí xxxxxx xxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx těstovin

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx popela v xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx pro xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vaznosti xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °C x pekařských xxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx vody xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx nerozpustného x kyselině x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx titrovatelných kyselin x xxxxxxxxxx výrobcích

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx náplně v xxxxxxxxxx výrobcích

180

Stanovení glycidu xxxxxxxx v pekařských xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 105 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx výrobcích

140

Podíl xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxx extrakcí xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx v cukrářských xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx vážkově s xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx sušiny zmrzlin xxx 105 °X

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °X

70

Xxxxxxxxx tuku xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xx zmrzlinách

360

Stanovení veškerých xxxxxxxxxxxx cukrů po xxxxxxx metodou Xxxxxxxx xx zmrzlinách

440

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °C do xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

250

Xxxxxxxxx obsahu tuku xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx pečivu

210

Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

300

Xxxxxxxxx čokoládové xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometicky x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

50

Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx a xxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) x čokoládách

130

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

250

Stanovení xxxxxxxxxxx a kofeinu x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

810

Důkaz xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu

550

Stanovení kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxx- x propylesterů xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx

1110

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxx a sušiny x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xX xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx barvy xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx granulometrického xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx cukru

270

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx pektínu x želírujícím xxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx cukru

390

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx

250

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx cukrech

50

Stanovení xxxxxx xx škrobu

140

Stanovení xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx vodním xxxxxx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx písku xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx barvy xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx ze xxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx sirupu

170

Stanovení xxxxxxxx kyselosti xx xxxxxxxxx xx škrobu

120

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx hydrolýzy xxxxxx

600

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky v xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx alkoholu x xxxx

300

Xxxxxxxxx skutečného xxxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx piva

200

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx pěnivosti xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxx

200

Xxxxxxxxx trvanlivosti droždí

80

Stanovení xxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx popela x xxxxxx

210

Xxxxxxxxx mohutnosti xxxxxx x xxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx otáčivosti vonných x chuťových xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx x čísla xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx etanolu xxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx vonných a xxxxxxxxx látek sušením xxx 105 °X

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx rozpustných, xxxxx v xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx destilátu x xxxxxx xxxxxxx titrační

290

Stanovení xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx destilátu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v brandy x xxxxxx destilátu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx a xxxxxx destilátu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx kyanovodíku v xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx lihovin

160

Stanovení xxxxxxx vín

160

Stanovení alkoholu xx vínech

350

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx x výpočet xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx

1&xxxx;380

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

390

Xxxxxxxxx veškeré kyseliny xxxxx xx vínech

180

Stanovení xxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx na 100 x xxxx na 1 xxxxx (454 x) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x zdravých xxxxx x suchých skořápkových xxxxx

100

Xxxxxxxxx podílu xxxxxx, xxxxxxxx x zdravých xxxxx u suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx poměru xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx velikosti xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx strouhání xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - vlhkosti x jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů a xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx celých xxxxx a xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

140

Stanovení celkového xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů nerozpustného x xxxxxxxx - xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx suchých skořápkových xxxxx

380

Xxxxxxxxx petroleterového extraktu - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

480

Stanovení xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx skořápkových plodů

90

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xxxxx Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx ztráty pražením xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxxx xxxxxx neloupaných xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx skořápkových plodů

230

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx cukru x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

360

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

730

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx relativní hustoty xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx octě

420

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx octě

530

Stanovení bezcukerného xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx kyselin x kvasném xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném xxxx

160

Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx octě

140

Stanovení oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx

6&xxxx;270

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x zeleniny

160

Stanovení xxxxxxxx konzervárenských polotovarů x xxxxxxx z xxxxx a zeleniny

300

Stanovení xxxxxxxxxxx plodů v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx složení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vyrovnanosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx množství xxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x pecek x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích z xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx plodů xxxx xxxxxx upravených xxxxx x xxxxx xx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxx pulpy xxx xxxxxxxxxxx hodnocení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx x konzervárenských x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a zeleniny

200

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) x konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

80

Stanovení xxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny

440

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x výrobků z xxxxx x zeleniny xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx sušením

140

Stanovení xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou

220

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx v pektínových xxxxxxxxx a přípravcích xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx rosolotvorné mohutnosti x pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x xxxxxxxx

700

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx alkalimetrickou xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny

210

Zkoušky xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a tabákových xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx popela ve xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x tabákových výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx alkaloidů (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx rychlosti xxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí v xxxxxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxxxx xxxxxx v mrazírenských xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxxxx rozpustných pevných xxxxx x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx refraktometrickou

150

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v kyselině, x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxxx x alkoholu x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx a hrášku

490

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x zeleninových xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx pH ovocných x zeleninových šťáv

100

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx kyseliny X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu kyseliny X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx spektrofotometrickou

1 700

Spektrometrické xxxxxxxxx xxxxxx prolinu x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx v xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx pH xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx očkovitosti mlýnských xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích

470

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Schoorla x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mohutnosti xxxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx škůdců xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a luštěnin

140

Stanovení xxxxxxx, nečistot x xxxxxxxxx -xxxxx xxxx - x krup, xxxx, xxxxx, pohanky x luštěnin

50

Stanovení xxxxxxx x nečistoty xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku u xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a luštěnin

50

Stanovení xxxx x kroupách, xxxx, jáhlech, xxxxxxx x luštěninách

210

Stanovení obsahu xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxx tukuprosté xxxxxx sušiny v xxxxxxxx x čokoládových xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;730

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx síranového xxxxxx škrobu x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx x derivátech xxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti xxxxxxx (xxxxxxx sušárna) x dextrózy

310

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx napadených x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx siřičitého v xxxxxxxx jablkách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x sušených xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx příměsí x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx metodou spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx hruškách

310

Stanovení obsahu xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx a odchylek xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx broskvích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx obsahu škůdců x sušeném ovoci - xxxxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vyrovnanosti xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx fíkách

310

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx přístroje

1 110

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx kondenzátu xxxxx x cigaret

1 820

Stanovení xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx konstantní xxxxxxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx dobu x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx x mléčných xxxxxxxxx gravimetricky po xxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti mléčných xxxxxxx sušených a xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx znečištěnin v xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x mléčných xxxxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

370

Stanovení xxxx x xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou

210

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx pH mražených xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx glycidu x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x sušiny x xxxx, tvarohů, xxxxx a xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx u xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xX x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou

100

Stanovení xxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx vážkovou xxxxxxx xxxxx Röse-Gottlieba x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek

210

Stanovení xxxx x sušině x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx másla

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x kaseinu

460

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxx popela x kaseinu

140

Stanovení volné xxxxxxxxx kaseinu

160

Stanovení obsahu xxxxxxx v xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx neporušenosti xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx pachu xxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x tuhosti xxxxx u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx viditelnosti x xxxxxxxxxxxxxx žloutku x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx

70

Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx slepicích xxxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x zvěřinových konzervách

210

Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx

190

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx sádle

140

Stanovení xxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x konzerv

160

Stanovení xxxxxxxxx u xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu x ryb, xxxxxx xxxxxxx a konzerv

70

Stanovení xxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx celkového obsahu xxxx x mase x xxxxxxx výrobcích

360

Měření xX masa a xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx částí x xxxxxxxxxxxx uvolněného xxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx výrobcích z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx ve xxxxxxxxx x masa a xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx

880

Xxxxxxxxx pH x xxxxxxx z xxxx x sterilovaných pokrmech x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxxx extrakcí u xxxx, masných xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x hotových xxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxx, xxxxxxx výrobcích x xxxxxxx konzervách x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx popela x masa, masných xxxxxxx x masných xxxxxxx x hotových xxxxx v konzervách

350

Stanovení xxxx refraktometricky xx xxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx podle Lana x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx medu

380

Stanovení xxxxxxxxx včelího xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxx nerozpustných xx xxxxxx medu

200

Stanovení xxxxxx xx xxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx hydroxymetylfurfuralu xxxxx Xxxxxxxx fotometrický xx xxxxxx xxxx

860

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xx včelím xxxx

910

Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx vápníku xx xxxxxx medu

1 130

Stanovení xxxxxx xx xxxxxx xxxx

590

Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, škrobovým xxxxxx x sladovými xxxxxxx

100

Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxx xxxx

1&xxxx;310

Xxxxxxxxx elektrické vodivosti xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx tukuprosté xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxx x xxxxxxxx mléčných xxxxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx, xxxxxxx x x jogurtu metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a tekutých xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xxxxxxx - Henkela

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mléčných výrobku xX-xxxxxx

100

Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxxxx x jogurtu

100

Stanovení xxxxxx celkové xxxxxx xxxxx, smetany a xxxxxxxxxxx neslazeného xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x kojenecké xxxxxx, x ve zvláštních xxxxxxxxx - např. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxx s xxxxxxxxx xxxxxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx mléčné xxxxxxx x přísadami; xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxx., dále x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx krémech x xxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka

160

Stanovení obsahu xxxxxxx sušiny xxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích

460

Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx z xxxxxxx zkušebního vzorku xxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x mražených xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx masných xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx ve xxxxxxxxx z xxxx x sterilovaných pokrmech x xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx a masných xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x těkavých xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

440

Xxxxxxxxx teploty xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji

210

Důkaz xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném loji

70

Stanovení xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx lomu ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx vodě x xxxxxx

400

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - mikroskopicky

650

Stanovení xxxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx nerozpustného xxxxxx v xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx x vápníku x xxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

460

Xxxxxxxxx dusitanů x xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

450

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xx xxxx xxxx podle Xxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx kofeinu x xxxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx x drtě x čaji

100

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx kávy

380

Stanovení obsahu xxxxxxx pražené xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti 1000 xxx xxxx

100

Xxxxxxxxx škůdců x xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx kávy

210

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx popela xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx kávy xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx vodě

340

Stanovení xxxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx tuku x xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx x kávě

300

Stanovení xxxxx xxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x kávových x cikorkových xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel

220

Stanovení xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx extrakcí

250

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x polotovarech jídel

230

Stanovení xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx teplé x xxxxxxx kuchyně

380

Stanovení veškerých xxxxxxxxxxxx cukrů po xxxxxxx x hotových xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

160

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx škrobu v xxxxxxxx jídlech x x polotovarech xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x polotovarech jídel

120

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx hmotnostního xxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx majonézy

210

Stanovení xxxx v majonéze

300

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx kyselin v xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x majonéze

230

Stanovení xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela koření

270

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx (XXx) v xxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx extraktu xxxxxx

480

Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxx xxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx (ASTA Xxxxx) v xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx silic x xxxxxx, kořenících xxxxxxx x xxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx capsanoidů x xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx chilli paprik xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxx xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx čaje xxx 103 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx ve xxxx x xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx (XXx) x čaji

420

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx instantního xxxx v xxxxxx xxxxx (xxxxxx hmotnosti xxx 103 °C)

140

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v pevném xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx písku v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxxxxxx rozbor dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx vodného extraktu (xxxxxx) kávovin

270

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx barvivosti kávovin

420

Stanovení xxxxxxxxx x pravotočivých xxxxx kávovin

350

Stanovení ztráty xxxxxxxxx xxxxxx kávy xxx 105 °C

220

Stanovení xxxxxx vlhkosti pražené xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X)

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx popela hořčice

210

Stanovení "xxxxx" x hořčici

350

Stanovení xxxxx v xxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx

500

Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx vyjasněním

360

Stanovení bodu xxxx xxxx a xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx kyselosti x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x olejů

210

Stanovení vody x xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 105 °C)

210

Stanovení xxxx a xxxxxxxx xxxxx tuků a xxxxx (při 125 xx. -130 °X)

100

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx Karla Xxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx x tucích x xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx x x margarinech

170

Stanovení xxxxx xxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x tucích x xxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx anisidinového xxxxx tuků x xxxxx

830

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxx x xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx tuků x xxxxx xxxxxxxx hexanem

570

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx tuků x xxxxx

290

Xxxxxxxxx hmotnosti xxxx x xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx ("xxxxxxx hmotnost") xx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx stability tuků x xxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx při 20 °C

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx v lihu xxxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x lihu

310

Zjišťování xxxxxxxx lihu

50

Stanovení kyselosti xxxx

170

Xxxxxxxxx sušiny lepidel

210

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx žíravých xxxxxxx x xxxxxxx a xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx x detergentů

100

Stanovení xxxxxx vody x xxxxxxx x detergentů

280

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxx a detergentech

610

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx alkálií x xxxxxxxx látek x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

860

Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx (mycí xxxxxxxxx)

170

Xxxxxxxxxxx tenzidů a xxxxxxxxxx x vodou

50

Důkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx x detergentech (xxxxxxx xxxxxxxxxx prostředky)

70

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x práškových x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx

220

Xxxxxxxxx odparku xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

4&xxxx;750

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ozářených xxxxxxxx

4&xxxx;990".

3. Xxxxxxx x. 2 xxx:
"Xxxxxxx x. 2 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxxxx x mikroskopické rozbory

Rozbor

Výše xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxx bakterií Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °C

220

Campylobacter - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx rodu Xxxxxxxxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

410

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx Clostridium perfringens. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx

500

Xxxxxxxxx počtu Escherichia xxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných při 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných při 44 °C xx xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli na xxxxxxxxxxx plotnové půdě - Metoda xxxxxxxx xxxxxxx xxx 44 °X

290

Xxxxxxxxx pokyny xxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného xxxxx.

165

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx separace

1 200

Průkaz Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;510

Xxxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x xxxxxx výrobky

430

Horizontální xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - část 2: Xxxxxx stanovení xxxxx

600

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx použití xxxxxx

230

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Pseudomonas

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx za xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Salmonella

570

Průkaz xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx

470

Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x serologické xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Staphylococcus xxxxxx x xxxxx druhy) - Část 1: Xxxxxxxx x použitím xxxxxxx půdy xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxx Xxxxxx parahaemolyticus - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;360

Xxxxxx Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx suspektních patogenních xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

410

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kmenů Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx aerobních x xxxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx stanovení xxxxxxxxx xxxxx mikroorganismů; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxx 30 °C

340

Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

40

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx čeledi Enterobacteriaceae xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx nejvýše pravděpodobného xxxxx x technika xxxxxxxx xxxxxxx

240

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Enterobacteriaceae -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX)

560

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx redukujících xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx mediu; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů

330

Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx perfringens - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

460

Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxx koliformních xxxxxxxx - biochemické xxxxx

60

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií ; xxxxxxxx počítání xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X a 37 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x pitné xxxx

230

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx očkováním xx xxxxxxx xxxxxxxxx kultivačního xxxxx

420

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou

210

Stanovení xxxxxxxxxxxx kvasinek x xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x plísní - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií

210

Stanovení xxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - xxxx x xxxxx xxxxxxx

320

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx mezofilních xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X

320

Xxxxxxx x rajčat: Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxx Howarda

390

Stanovení počtu xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxx mikrobů

210

Průkaz x xxxxxxxxx xxxxx mikrobů xxxx Xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx rostoucích xx anaerobních podmínek (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxxxxx xxxxx termofilních x psychrofilních xxxxxxx xxxxxxxxx do xxxxxxx xxxx (Stanovení termofilních xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx anaerobních x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx přítomnosti technologicky xxxxxxxxxxx mikroorganismů

200

Metody xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních - důkaz plísní xx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x jednoduchým xxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - xxxxxxxx xx složitým xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx)

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx stěry

10".

Xx. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxx účinnosti xxxx xxxxxxxx xx stanoví xxxxx xxxxxxxxxxx předpisu.
Xx. XXX
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx účinnosti xxxx 1. xxxxx 2006.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxxx x. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx předpis x. 469/2005 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.1.2006.
Xxxxxx xxxxxxx x. 469/2005 Xx. byl xxxxxx xxxxxxx předpisem č. 132/2015 Sb. x účinností xx 1.7.2015.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx jiných právních xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx předpisu.