Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2006 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 541/2002 Sb., kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst. 3 písm. b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
469/2005 Sb.
Xxxxxx |
Xxxx náhrady xxxxxxx x Kč |
Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 080 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx beta-karotenu x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
960 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx propionové x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sorbové x xxxxxxxx benzoové x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou x xxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx dusitanů v xxxxxxxxxxx spektrofotometricky |
560 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx bifenylu x xxxx-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;410 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx fosforu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "fingerprinting xxxxxxxxxxxxxx" |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x manitolu x xxxxxxxxxxx metodou HPLC |
950 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích |
260 |
Stanovení xxxxxxxxxxx, kofeinu x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 160 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx sodného x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx glutamátu sodného x xxxxxxxxx x xxxxxxxxx přípravcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ITP) |
370 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx chininu xxxxxxx spektrofotometrickou |
940 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx sodného xxxxxxxx x celkového xxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x alkaloidů v xxxxxxxxxxx metodou GC |
2 000 |
Stanovení xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX |
1&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx aromatických látek x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx flavonoidních xxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx vitaminů X x E x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1, B2, X6 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 690 |
Stanovení xxxxxxxx X12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx vitamínu B2 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 x X3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 480 |
Stanovení xxxxxx jódu metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx L-karnitinu v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
2&xxxx;020 |
Xxxxxxxxx (konfirmace) xxxxxxx vzorku xx xxxxxxxx GC XXX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx (konfirmace) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;430 |
Xxxxxxxxx diquatu x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;570 |
Xxxxxxxxx fenoxyalkanových xxxxxxx x potravinách metodou XX |
2&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;240 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx GC/ECD/NPD/MSD) |
5 930 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X) |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda) |
4 590 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx mléčného tuku x potravinách metodou XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx triacylglycerolů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
3 100 |
Stanovení triazinových xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC |
2 280 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx bromidů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx jednoho xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx technika |
630 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx metodou XXX - hydridová xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxx metodou XXX xx xxxxxxxx XXX 254 |
360 |
Xxxxxxxxx dusičnanů x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXX |
660 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 130 |
Stanovení xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx uhlovodíků xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;910 |
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx x potravinách metodou XX/XXX |
2&xxxx;950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx GC |
1 980 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 640 |
Stanovení xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
6&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, G2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx) |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek |
5 610 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
5&xxxx;890 |
Xxxxxxxxx ochratoxinu X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; metodou XXX(xxxxxxxxx) |
910 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x využitím xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx |
7&xxxx;360 |
Xxxxxxxxx patulinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;850 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1 x B2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek |
5 490 |
Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;760 |
Xxxxxxxxx toxických xxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx a xxxx xxxxxxx XX |
950 |
Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx |
5&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx barviv Xxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx metodou HPLC |
1 400 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 400 |
Stanovení 1,3-xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XX |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxxxx aromatických xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
1 680 |
Stanovení xxxxxxxxxx |
1&xxxx;150 |
Xxxxxxxxx etylkarbamátu v xxxxxxxxxx metodou GC |
1 390 |
Stanovení xxxxxxxxxxx plynovou xxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xX xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xx víně |
100 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxx oxidu xxxxxxxxxx v xxxxxxxx x perlivých xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx vínech xxxxxxx XXX |
960 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxx |
30 |
Xxxxxxxxx zásaditosti xxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxx x xxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů, xxxxxx x xxxxxxxx v xxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;340 |
Xxxxxxxxx xxxx x etanolu (xxxx) xxxxxxx XX |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x lihu x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx vaječných xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx metodou |
1 280 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; otluky |
140 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x nečokoládových xxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinek |
70 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx kyselosti pro xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hub xxxxxxxx xxxxxxxxxx hmyzem |
230 |
Stanovení xxxxxxxxx xxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx hub |
70 |
Stanovení xxxxxxxx xxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx hub |
380 |
Průkaz xxxxx mas xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;210 |
Xxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx uvolněných xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
6&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx hydroxyprolinu x xxxxxxxxxxx |
1&xxxx;810 |
Xxxxxxxxx xxxxxx náplně xxxx panády zmrazených xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx volné vody x zabité xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků -xxxxx složka |
70 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -2-5 xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x více xxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x tabáku x tabákových výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;210 |
Xxxxxxxxx alkaloidů x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx cigaretového xxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx hmotnostního xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
410 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX |
740 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx specifické DNA x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx PCR xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx s XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx |
4&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX screeningovou xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx |
8&xxxx;170 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx v xxxxxxxx výrobcích pomocí XXX xxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx PCR xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Xxxxx Xx Xxxxx sóji x sójových xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
12&xxxx;426 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Kukuřice Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx specifické DNA xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX metody |
4 920 |
Stanovení specifické XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Real-Time XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice XXX810 x kukuřičných xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR |
6 280 |
Stanovení xxxxxx sojové xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx sacharidů x potravinách xx xxxxxxxxxxx na kolonkách XXX metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx sacharidů x xxxxxxxxxxx po xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx 5-hydroxymethylfurfuralu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-xxxxxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
360 |
Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx olejích xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v XX xxxxxxx (X232, X270, xxxxx X) x xxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx oleji |
940 |
Stanovení xxxxxx x potravinách |
590 |
Stanovení xxxxxx x přepočet xx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx potravinové vlákniny x potravinách metodou xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ELISA |
3 000 |
Stanovení xxxxxxx / xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;670 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kyselin x potravinách metodou XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. x piva na xxxxxxxx XXXXX |
560 |
Xxxxxxxxx kyselosti |
160 |
Stanovení xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx plody |
250 |
Stanovení xxxxxxxx x aromatizovaných xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx x obilovinách |
130 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx MA 50 |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx x sazebníku xxxx xxxx x xxxxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx smetany |
50 |
Stanovení energetické xxxxxxx |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx rozbor |
250 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - mikroskopický rozbor |
330 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx stanovení xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků více xxx 1 x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx podílu plných xxx v xxxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx pšenice |
70 |
Stanovaní mokrého xxxxx v obilovinách |
140 |
Stanovaní xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx pšenice xxxxx x obecné |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxxx pšenice tvrdé |
140 |
Třídění xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx zub x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx luštěnin |
100 |
Stanovení vařivosti xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x luštěnin, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsí a xxxxxxxx x luštěnin, xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx více než 1 |
210 |
Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x škodlivých xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x škodlivých nečistot xxx počtu |
210 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x nečistot x semen slunečnice x xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x xxxx x xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx xxx vlhkosti 12% |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx (x mletých xxxxxx a x xxxxxx xxxxxx) |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x obilovin |
380 |
Stanovení popela x obilovinách, luštěninách x xxxxxxxxx z xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XXX xxxx) x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx oleje x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx cukernatosti xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxx xxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx brambor |
50 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx elektroforézy |
2 540 |
Stanovení xxxxxxx typu brambor |
460 |
Stanovení xxxxxxxx chmele |
210 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (KH) xxxxxx |
760 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx tržních xxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx hodnocení) x xxxxxxxxxxxxx tržních xxx |
520 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 030 |
Stanovení xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx - metodou XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (xxxxxx x xxxxxxx) |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx škůdci |
70 |
Stanovení xxxxxx x příměsí xxxxxx xxxxx xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx těstovin |
50 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx popela v xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx pro xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vaznosti xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °C x pekařských xxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx nerozpustného x kyselině x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx titrovatelných kyselin x xxxxxxxxxx výrobcích |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx náplně v xxxxxxxxxx výrobcích |
180 |
Stanovení glycidu xxxxxxxx v pekařských xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 105 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Podíl xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx x cukrářských xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxx extrakcí xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx v cukrářských xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx vážkově s xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx sušiny zmrzlin xxx 105 °X |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °X |
70 |
Xxxxxxxxx tuku xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xx zmrzlinách |
360 |
Stanovení veškerých xxxxxxxxxxxx cukrů po xxxxxxx metodou Xxxxxxxx xx zmrzlinách |
440 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °C do xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx obsahu tuku xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx pečivu |
210 |
Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx čokoládové xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometicky x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx a xxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) x čokoládách |
130 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
250 |
Stanovení xxxxxxxxxxx a kofeinu x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
810 |
Důkaz xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu |
550 |
Stanovení kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxx- x propylesterů xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx |
1110 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxx a sušiny x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Stanovení xX xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx barvy xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx granulometrického xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx cukru |
270 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx pektínu x želírujícím xxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx cukru |
390 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx cukrech |
50 |
Stanovení xxxxxx xx škrobu |
140 |
Stanovení xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx vodním xxxxxx xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx písku xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx barvy xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx ze xxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx sirupu |
170 |
Stanovení xxxxxxxx kyselosti xx xxxxxxxxx xx škrobu |
120 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx hydrolýzy xxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky v xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx alkoholu x xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx skutečného xxxxxxxx xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xX xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxx piva |
200 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx pěnivosti xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx trvanlivosti droždí |
80 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx mohutnosti xxxxxx x xxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx otáčivosti vonných x chuťových xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x čísla xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx etanolu xxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx vonných a xxxxxxxxx látek sušením xxx 105 °X |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx rozpustných, xxxxx v xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx destilátu x xxxxxx xxxxxxx titrační |
290 |
Stanovení xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx destilátu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v brandy x xxxxxx destilátu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx a xxxxxx destilátu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx kyanovodíku v xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx lihovin |
160 |
Stanovení xxxxxxx vín |
160 |
Stanovení alkoholu xx vínech |
350 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx x výpočet xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx |
1&xxxx;380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx veškeré kyseliny xxxxx xx vínech |
180 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx na 100 x xxxx na 1 xxxxx (454 x) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x zdravých xxxxx x suchých skořápkových xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxx, xxxxxxxx x zdravých xxxxx u suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx poměru xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx velikosti xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx strouhání xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - vlhkosti x jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů a xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx celých xxxxx a xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
140 |
Stanovení celkového xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů nerozpustného x xxxxxxxx - xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx suchých skořápkových xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx petroleterového extraktu - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
480 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx skořápkových plodů |
90 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xxxxx Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx ztráty pražením xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx neloupaných xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx skořápkových plodů |
230 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx cukru x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
360 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
730 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx relativní hustoty xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx octě |
420 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx octě |
530 |
Stanovení bezcukerného xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx kyselin x kvasném xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném xxxx |
160 |
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx octě |
140 |
Stanovení oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx |
6&xxxx;270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x zeleniny |
160 |
Stanovení xxxxxxxx konzervárenských polotovarů x xxxxxxx z xxxxx a zeleniny |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxxx plodů v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx složení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vyrovnanosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx množství xxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x pecek x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích z xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx plodů xxxx xxxxxx upravených xxxxx x xxxxx xx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx pulpy xxx xxxxxxxxxxx hodnocení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
5&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx x konzervárenských x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a zeleniny |
200 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) x konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
80 |
Stanovení xxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny |
440 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x výrobků z xxxxx x zeleniny xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx sušením |
140 |
Stanovení xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou |
220 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx v pektínových xxxxxxxxx a přípravcích xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx rosolotvorné mohutnosti x pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x xxxxxxxx |
700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx alkalimetrickou xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny |
210 |
Zkoušky xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a tabákových xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx popela ve xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x tabákových výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx alkaloidů (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx rychlosti xxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí v xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx v mrazírenských xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxxx rozpustných pevných xxxxx x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx refraktometrickou |
150 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v kyselině, x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxxx x alkoholu x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx a hrášku |
490 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x zeleninových xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx pH ovocných x zeleninových šťáv |
100 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx kyseliny X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu kyseliny X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 700 |
Spektrometrické xxxxxxxxx xxxxxx prolinu x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx v xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx očkovitosti mlýnských xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
470 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Schoorla x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mohutnosti xxxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx škůdců xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a luštěnin |
140 |
Stanovení xxxxxxx, nečistot x xxxxxxxxx -xxxxx xxxx - x krup, xxxx, xxxxx, pohanky x luštěnin |
50 |
Stanovení xxxxxxx x nečistoty xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku u xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a luštěnin |
50 |
Stanovení xxxx x kroupách, xxxx, jáhlech, xxxxxxx x luštěninách |
210 |
Stanovení obsahu xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tukuprosté xxxxxx sušiny v xxxxxxxx x čokoládových xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx síranového xxxxxx škrobu x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx x derivátech xxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti xxxxxxx (xxxxxxx sušárna) x dextrózy |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx napadených x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx siřičitého v xxxxxxxx jablkách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x sušených xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx příměsí x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx metodou spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx hruškách |
310 |
Stanovení obsahu xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx a odchylek xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx broskvích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx obsahu škůdců x sušeném ovoci - xxxxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vyrovnanosti xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx fíkách |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx přístroje |
1 110 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx kondenzátu xxxxx x cigaret |
1 820 |
Stanovení xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx konstantní xxxxxxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx dobu x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx x mléčných xxxxxxxxx gravimetricky po xxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti mléčných xxxxxxx sušených a xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx znečištěnin v xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x mléčných xxxxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
370 |
Stanovení xxxx x xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou |
210 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx pH mražených xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx glycidu x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x sušiny x xxxx, tvarohů, xxxxx a xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx u xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xX x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou |
100 |
Stanovení xxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx vážkovou xxxxxxx xxxxx Röse-Gottlieba x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek |
210 |
Stanovení xxxx x sušině x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx másla |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x kaseinu |
460 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxx popela x kaseinu |
140 |
Stanovení volné xxxxxxxxx kaseinu |
160 |
Stanovení obsahu xxxxxxx v xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx neporušenosti xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx pachu xxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x tuhosti xxxxx u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx viditelnosti x xxxxxxxxxxxxxx žloutku x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx slepicích xxxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x zvěřinových konzervách |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx |
190 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx sádle |
140 |
Stanovení xxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x konzerv |
160 |
Stanovení xxxxxxxxx u xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu x ryb, xxxxxx xxxxxxx a konzerv |
70 |
Stanovení xxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx celkového obsahu xxxx x mase x xxxxxxx výrobcích |
360 |
Měření xX masa a xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx částí x xxxxxxxxxxxx uvolněného xxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx výrobcích z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx ve xxxxxxxxx x masa a xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx pH x xxxxxxx z xxxx x sterilovaných pokrmech x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxxx extrakcí u xxxx, masných xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x hotových xxxxx x xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxx, xxxxxxx výrobcích x xxxxxxx konzervách x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx popela x masa, masných xxxxxxx x masných xxxxxxx x hotových xxxxx v konzervách |
350 |
Stanovení xxxx refraktometricky xx xxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx podle Lana x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
520 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx medu |
380 |
Stanovení xxxxxxxxx včelího xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxx nerozpustných xx xxxxxx medu |
200 |
Stanovení xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx hydroxymetylfurfuralu xxxxx Xxxxxxxx fotometrický xx xxxxxx xxxx |
860 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xx včelím xxxx |
910 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx vápníku xx xxxxxx medu |
1 130 |
Stanovení xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
590 |
Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, škrobovým xxxxxx x sladovými xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxx xxxx |
1&xxxx;310 |
Xxxxxxxxx elektrické vodivosti xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx tukuprosté xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxx x xxxxxxxx mléčných xxxxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx, xxxxxxx x x jogurtu metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a tekutých xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xxxxxxx - Henkela |
100 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mléčných výrobku xX-xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxxxx x jogurtu |
100 |
Stanovení xxxxxx celkové xxxxxx xxxxx, smetany a xxxxxxxxxxx neslazeného xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x kojenecké xxxxxx, x ve zvláštních xxxxxxxxx - např. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxx s xxxxxxxxx xxxxxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx mléčné xxxxxxx x přísadami; xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxx., dále x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx krémech x xxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka |
160 |
Stanovení obsahu xxxxxxx sušiny xxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích |
460 |
Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx z xxxxxxx zkušebního vzorku xxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x mražených xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx masných xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx ve xxxxxxxxx z xxxx x sterilovaných pokrmech x xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx a masných xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x těkavých xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
440 |
Xxxxxxxxx teploty xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
210 |
Důkaz xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném loji |
70 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx lomu ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx vodě x xxxxxx |
400 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - mikroskopicky |
650 |
Stanovení xxxxxxxx xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx nerozpustného xxxxxx v xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x vápníku x xxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx dusitanů x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
450 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xx xxxx xxxx podle Xxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kofeinu x xxxxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x drtě x čaji |
100 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx kávy |
380 |
Stanovení obsahu xxxxxxx pražené xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti 1000 xxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx škůdců x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx kávy |
210 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx popela xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kávy xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx vodě |
340 |
Stanovení xxxxx x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x kávě |
300 |
Stanovení xxxxx xxxx xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x kávových x cikorkových xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel |
220 |
Stanovení xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx extrakcí |
250 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x polotovarech jídel |
230 |
Stanovení xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx teplé x xxxxxxx kuchyně |
380 |
Stanovení veškerých xxxxxxxxxxxx cukrů po xxxxxxx x hotových xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx škrobu v xxxxxxxx jídlech x x polotovarech xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x polotovarech jídel |
120 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx hmotnostního xxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx majonézy |
210 |
Stanovení xxxx v majonéze |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx kyselin v xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x majonéze |
230 |
Stanovení xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela koření |
270 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx (XXx) v xxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx extraktu xxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxx xxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx (ASTA Xxxxx) v xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx silic x xxxxxx, kořenících xxxxxxx x xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx capsanoidů x xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx chilli paprik xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxx xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx čaje xxx 103 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx ve xxxx x xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx (XXx) x čaji |
420 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx instantního xxxx v xxxxxx xxxxx (xxxxxx hmotnosti xxx 103 °C) |
140 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v pevném xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx písku v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel |
100 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxxxxxx rozbor dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx vodného extraktu (xxxxxx) kávovin |
270 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx barvivosti kávovin |
420 |
Stanovení xxxxxxxxx x pravotočivých xxxxx kávovin |
350 |
Stanovení ztráty xxxxxxxxx xxxxxx kávy xxx 105 °C |
220 |
Stanovení xxxxxx vlhkosti pražené xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx popela hořčice |
210 |
Stanovení "xxxxx" x hořčici |
350 |
Stanovení xxxxx v xxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx vyjasněním |
360 |
Stanovení bodu xxxx xxxx a xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx kyselosti x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x olejů |
210 |
Stanovení vody x xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 105 °C) |
210 |
Stanovení xxxx a xxxxxxxx xxxxx tuků a xxxxx (při 125 xx. -130 °X) |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx Karla Xxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x tucích x xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx x x margarinech |
170 |
Stanovení xxxxx xxxx x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x tucích x xxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx anisidinového xxxxx tuků x xxxxx |
830 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxx x xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx tuků x xxxxx xxxxxxxx hexanem |
570 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx tuků x xxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx hmotnosti xxxx x xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx ("xxxxxxx hmotnost") xx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx stability tuků x xxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx při 20 °C |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx v lihu xxxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x lihu |
310 |
Zjišťování xxxxxxxx lihu |
50 |
Stanovení kyselosti xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx sušiny lepidel |
210 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx žíravých xxxxxxx x xxxxxxx a xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx x detergentů |
100 |
Stanovení xxxxxx vody x xxxxxxx x detergentů |
280 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxx a detergentech |
610 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx alkálií x xxxxxxxx látek x xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
860 |
Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx (mycí xxxxxxxxx) |
170 |
Xxxxxxxxxxx tenzidů a xxxxxxxxxx x vodou |
50 |
Důkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx x detergentech (xxxxxxx xxxxxxxxxx prostředky) |
70 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x práškových x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx odparku xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
4&xxxx;750 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ozářených xxxxxxxx |
4&xxxx;990". |
Rozbor |
Výše xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxx bakterií Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °C |
220 |
Campylobacter - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx rodu Xxxxxxxxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
410 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx Clostridium perfringens. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx počtu Escherichia xxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných při 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných při 44 °C xx xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli na xxxxxxxxxxx plotnové půdě - Metoda xxxxxxxx xxxxxxx xxx 44 °X |
290 |
Xxxxxxxxx pokyny xxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného xxxxx. |
165 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx separace |
1 200 |
Průkaz Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;510 |
Xxxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x xxxxxx výrobky |
430 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - část 2: Xxxxxx stanovení xxxxx |
600 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx použití xxxxxx |
230 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Pseudomonas |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx za xxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx |
950 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Salmonella |
570 |
Průkaz xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x serologické xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Staphylococcus xxxxxx x xxxxx druhy) - Část 1: Xxxxxxxx x použitím xxxxxxx půdy xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxx Xxxxxx parahaemolyticus - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;360 |
Xxxxxx Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx |
750 |
Xxxxxx suspektních patogenních xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
410 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kmenů Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx aerobních x xxxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx stanovení xxxxxxxxx xxxxx mikroorganismů; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxx 30 °C |
340 |
Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
40 |
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx čeledi Enterobacteriaceae xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx nejvýše pravděpodobného xxxxx x technika xxxxxxxx xxxxxxx |
240 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Enterobacteriaceae -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX) |
560 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx redukujících xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx mediu; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů |
330 |
Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx perfringens - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxx koliformních xxxxxxxx - biochemické xxxxx |
60 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií ; xxxxxxxx počítání xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X a 37 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x pitné xxxx |
230 |
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx očkováním xx xxxxxxx xxxxxxxxx kultivačního xxxxx |
420 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou |
210 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx kvasinek x xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x plísní - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií |
210 |
Stanovení xxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - xxxx x xxxxx xxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx mezofilních xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X |
320 |
Xxxxxxx x rajčat: Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxx Howarda |
390 |
Stanovení počtu xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxx mikrobů |
210 |
Průkaz x xxxxxxxxx xxxxx mikrobů xxxx Xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx rostoucích xx anaerobních podmínek (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx termofilních x psychrofilních xxxxxxx xxxxxxxxx do xxxxxxx xxxx (Stanovení termofilních xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx anaerobních x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx přítomnosti technologicky xxxxxxxxxxx mikroorganismů |
200 |
Metody xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních - důkaz plísní xx xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x jednoduchým xxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - xxxxxxxx xx složitým xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx) |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx stěry |
10". |