Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2006 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 541/2002 Sb., kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst. 3 písm. b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
469/2005 Sb.
|
Rozbor |
Výše xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx isoaskorbové x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
|
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx TLC |
780 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
|
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 990 |
|
Stanovení xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;600 |
|
Xxxxxxxxx kyseliny p-hydroxybenzoové x jejích esterů x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
960 |
|
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;090 |
|
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxx x xxxxxxxx benzoové x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
|
Xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx |
320 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
560 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx-xxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;410 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 090 |
|
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx chromatography" |
2 640 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
|
Stanovení sorbitolu x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx |
260 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 160 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
|
Xxxxxxxxx glutamátu sodného x xxxxxxxxx x xxxxxxxxx přípravcích metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ITP) |
370 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx chininu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
940 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;550 |
|
Xxxxxxxxx aromatických xxxxx x alkaloidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX |
1&xxxx;780 |
|
Xxxxxxxxx vanilinu, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx listové ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;530 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x E x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, X2, X6 v potravinách xxxxxxx HPLC |
1 690 |
|
Stanovení xxxxxxxx X12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X |
3&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1 metodou XXXX |
1&xxxx;690 |
|
Xxxxxxxxx vitamínu B2 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 x D3 xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;530 |
|
Xxxxxxxxx L-karnitinu x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x potravních xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;300 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
2&xxxx;020 |
|
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX AED |
2 470 |
|
Stanovení (xxxxxxxxxx) xxxxxxx vzorku xx xxxxxxxx GC XXX |
1&xxxx;390 |
|
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;430 |
|
Xxxxxxxxx diquatu a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;570 |
|
Xxxxxxxxx fenoxyalkanových xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;730 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx |
550 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 440 |
|
Stanovení fenylmočovinových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 240 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx GC/ECD/NPD/MSD) |
5 930 |
|
Stanovení pesticidů x potravinách xxxxxxx XXXX (Multireziduální xxxxxx X) |
2&xxxx;440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách metodou XX/XX (Multireziduální metoda) |
4 590 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;650 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
|
Xxxxxxxxx triacylglycerolů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
3 700 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;280 |
|
Xxxxxxxxx metylbromidu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;470 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/ECD |
2 290 |
|
Stanovení xxxxxxx prvku xxxxxxx XXX - plamenová xxxxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
630 |
|
Xxxxxxxxx jednoho xxxxx metodou AAS - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
750 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX xx xxxxxxxx AMA 254 |
360 |
|
Xxxxxxxxx dusičnanů v xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXX |
660 |
|
Xxxxxxxxx dusičnanů xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX |
1&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx uhlovodíků xxxxxxx GC |
1 680 |
|
Stanovení polyaromatických xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;910 |
|
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;950 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx GC |
1 980 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;640 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, B2, X1, G2 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
6&xxxx;060 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, B2, X1, G2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx) |
2&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;610 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
5&xxxx;890 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx A ; xxxxxx káva, xxxxxx; xxxxxxx TLC(screening) |
910 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxx A v xxxxxxxxxxx metodou HPLC x využitím xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) kolonek |
7 360 |
|
Stanovení patulinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;850 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 x X2 metodou XXXX s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek |
5 490 |
|
Stanovení zearalenonu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
5&xxxx;610 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;760 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx glykoalkaloidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxx xxxxxxx XX |
950 |
|
Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx |
5&xxxx;480 |
|
Xxxxxxxxx barviv Xxxxx x chilli xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx metodou HPLC |
1 400 |
|
Stanovení 1,3-xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/MS |
1 580 |
|
Stanovení aromatických xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
|
Xxxxxxxxx těkavých xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;680 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
1&xxxx;150 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;390 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx chromatografií |
950 |
|
Stanovení xX xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xX xx víně |
100 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx |
470 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxx metodou XXX |
960 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxx alkoholu xx víně |
30 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxx x lihovinách |
140 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x lihovinách |
170 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x aldehydů x xxxxxxxxxx s xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx složek |
340 |
|
Stanovení xxxxxxx alkoholů, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx x nízkým xxxxxxx xxxxxxxx složek |
1 340 |
|
Stanovení xxxx x xxxxxxx (lihu) xxxxxxx GC |
750 |
|
Stanovení xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;280 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; cizí xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxx xxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; příprava xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxx činitelé |
140 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxx x nečokoládových xxxxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx hmyzem |
230 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx hub |
380 |
|
Průkaz xxxxx xxx metodou XXXXX |
3&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx obsahu čisté xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-methylhistdin |
1 210 |
|
Měření xX xxxxxxx výluhu xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx uvolněných xxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx vody xx |
370 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx částí |
200 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxx barvy xxxxxxx xxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
6&xxxx;180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx |
1&xxxx;810 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx náplně xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x zabité drůbeže |
50 |
|
Stanovení xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx -xxxxx složka |
70 |
|
Stanovení složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -2-5 xxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx - 6 x xxxx složek |
500 |
|
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx spektrofotometrickou |
2 210 |
|
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
2&xxxx;260 |
|
Xxxxxxxxx nikotinu v xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kouře xxxxxxx XX |
2&xxxx;260 |
|
Xxxxxxxxx hmotnostního xxxxxx xxxxxxxxxx částic |
410 |
|
Stanovení xxxxx xxxx tabákové xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx vody v xxxxxxxxxxx kouři xxxxxxx XX |
740 |
|
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxx specifické DNA x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx metodou x XxXX 35X promotorem x XXX xxxxxxxxxxxx |
4&xxxx;500 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX screeningovou xxxxxxx x CaMV 35X promotorem a XXX xxxxxxxxxxxx |
8&xxxx;170 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Round Xx Xxxxx sóji x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
1&xxxx;500 |
|
Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Xxxxx Xx Ready sóji x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time PCR |
12 426 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx XXX Kukuřice Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
10&xxxx;200 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
|
Xxxxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx |
4&xxxx;920 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX bakterií rodu Xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
6&xxxx;280 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx kolonkách XXX metodou enzymatickospektrofotometrickou |
2 700 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx po předčištění xx SPE kolonkách xxxxxxx iontové XXXX |
2&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách |
440 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx x sorbitolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx |
1&xxxx;300 |
|
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
|
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-ethylfurfuralu xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
|
Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx na xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
360 |
|
Stanovení "xxxx" xxxxxx extrakcí xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
1 920 |
|
Stanovení xxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC |
2 600 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX |
2&xxxx;600 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
|
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x XX xxxxxxx (X232, X270, delta X) x xxxxxxxx xxxxx |
560 |
|
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 po xxxxxx oxidem xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx |
940 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx v potravinách |
590 |
|
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxx xx bílkoviny x xxxxxxxxxxx |
610 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
2&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx potravinové xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x specifických xxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx / galaktózy x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;670 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
|
Xxxxxxxxx xxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
|
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;060 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, xxxxx, energ. x xxxx xx xxxxxxxx SCABA |
560 |
|
Stanovení kyselosti |
160 |
|
Stanovení xxxxxx, hmotnosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxxx plodech |
200 |
|
Dovolené xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x aromatizovaných cukrech |
140 |
|
Stanovení xxxxxx barevných xxxx x xxxxxxxxxxx |
130 |
|
Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxx na xxxxxxxx XX 50 |
70 |
|
Xxxxxxxx xxxxx na xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx x sazebníku jako xxxx x xxxxxx |
30 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx energetické xxxxxxx |
1&xxxx;580 |
|
Xxxxxxx energetické xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx nesourodých xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx rozbor |
250 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - mikroskopický xxxxxx |
330 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsi x xxxxxxxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
590 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x xxxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1 v xxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx mokrého xxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx x obilovinách |
210 |
|
Stanovení xxxxxxx x xxxx |
470 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx a obecné |
70 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxx pšenice xxxxx |
140 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx klíčivé xxxxxxx sladovnického ječmene |
270 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx zub a xxxxxxxxxx kukuřice |
50 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hrachu xxxxxxx x xxxxx xxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx luštěnin |
100 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx x luštěnin, xxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx x luštěnin, xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx než 1 |
210 |
|
Xxxxxxxxx příměsí, nečistot x škodlivých xxxxxxxx xxx jednoho znaku x olejninách xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1 v xxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x škodlivých xxxxxxxx xxx xxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx olejnaté xxxxxxx x nečistot x xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x xxxx a xxxxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12% |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x obilovin |
220 |
|
Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxx (x xxxxxxx xxxxxx a x xxxxxx zrnech) |
380 |
|
Stanovení obsahu xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
|
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxx x xxxxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x obilovinách, luštěninách x xxxxxxxxx x xxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XXX xxxx) u xxxxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx vlhkosti a xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx semenech |
480 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx velikosti hlíz xxxxxxx |
50 |
|
Xxxx hlíz xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx brambor xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;540 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx brambor |
460 |
|
Stanovení xxxxxxxx chmele |
210 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) chmele |
760 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx tržních xxx |
260 |
|
Xxxxxxxxx stolní hodnoty (xxxxxx senzorického hodnocení) x xxxxxxxxxxxxx tržních xxx |
520 |
|
Xxxxxxxxx acesulfamu-K, xxxxxxxxx x sacharínu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 030 |
|
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - metodou HPLC |
1 200 |
|
Stanovení xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;990 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxx v potravinách (xxxxxx x xxxxxxx) |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx škůdci |
70 |
|
Stanovení xxxxxx x příměsí xxxxxx druhů xxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx těstovin |
50 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx vaznosti těstovin |
50 |
|
Stanovení xxxxxxxx objemu těstovin |
50 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx vaječného obsahu x těstovinách |
560 |
|
Stanovení chloridu xxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x předsoušením xxx 130 °C x xxxxxxxxxx výrobcích |
140 |
|
Stanovení xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx výrobcích |
70 |
|
Stanovení xxxxxx vody sušením x xxxxxxxx hmotou x pekařských xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx tuku xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
|
Stanovení xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
160 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx náplně v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
180 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
550 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xx strouhance |
50 |
|
Stanovení vody xxxxxxx xxx 105 °X x cukrářských xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx tuků xxxxxxxx xx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v cukrářských xxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx tuku xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxx 105 °C |
160 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxx při 130 °C |
70 |
|
Stanovení tuku xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x absolutním xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx hydrolýze x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
300 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, máčené |
170 |
|
Stanovení xxxxxx refraktometicky x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x drti x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) x čokoládách |
130 |
|
Stanovení xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x kofeinu x cukrovinkách a xxxxxxxxxx pečivu |
810 |
|
Důkaz xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
550 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
1&xxxx;440 |
|
Xxxxxxxxx xxxx- a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
560 |
|
Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx |
1110 |
|
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxx a xxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
100 |
|
Stanovení sacharózy xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
290 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx barvy xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx cukru |
270 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
260 |
|
Stanovení pektínu x xxxxxxxxxxx xxxxx |
260 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx |
390 |
|
Xxxxxxxxx redukujících xxxxx x tekutých xxxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx ve škrobu |
140 |
|
Stanovení xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx vodním xxxxxx xxxxxx |
120 |
|
Xxxxxxxxx písku xx xxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx škrobu xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx titrační |
320 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
170 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xx xxxxxxxxx xx xxxxxx |
120 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx ekvivalentu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx škrobu |
600 |
|
Stanovení xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxx sirupu |
50 |
|
Stanovení xxxxxxxx x xxxx |
300 |
|
Xxxxxxxxx skutečného xxxxxxxx xxxx |
300 |
|
Xxxxxxxxx xX xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx piva |
100 |
|
Stanovení xxxxxx xxxx |
200 |
|
Xxxxxxx využitelné xxxxxxx xxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx v pivu |
480 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx trvanlivosti xxxxxx |
80 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx droždí |
140 |
|
Stanovení popela x xxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx x droždí |
160 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx otáčivosti vonných x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx etanolu xxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx sušením xxx 105 °C |
140 |
|
Stanovení xxxxxxxx x lihovinách |
350 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx látek xxxxxxxxxxx, xxxxx x lihovinách |
210 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx destilátu a xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
290 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
780 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v brandy x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
730 |
|
Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx destilátu xxxxxxx fotometrickou |
1 110 |
|
Stanovení xxxxxx x xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx těkavých xxxxxxx xx vínech |
210 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx |
1&xxxx;380 |
|
Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx |
390 |
|
Xxxxxxxxx veškeré kyseliny xxxxx xx vínech |
180 |
|
Stanovení xxxxxxx kamene xx xxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 x xxxx xx 1 xxxxx (454 x) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x zdravých xxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx a zdravých xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx jader suchých xxxxxxxxxxxx plodů |
50 |
|
Stanovení příčného xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx plodů x xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx xxxxx x plodů |
160 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - xxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx petroleterového xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
480 |
|
Stanovení čísla xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx skořápkových plodů |
90 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu sodného x suchých skořápkových xxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
160 |
|
Stanovení xxxxxxxx x neloupaných xxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx skořápkových plodů |
50 |
|
Mechanický xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx titrační xxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx cukru x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
360 |
|
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx těkavých xxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
170 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx octě |
420 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxx xxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx redukujících xxxxx x kvasném xxxx |
470 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
530 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx octa |
50 |
|
Důkaz xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném xxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx minerálních xxxxxxx x kvasném octě |
160 |
|
Důkaz xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxx octě |
140 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
300 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx |
6&xxxx;270 |
|
Xxxxxxxxx pevného podílu xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
300 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plodů x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx podílu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx množství xxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
70 |
|
Stanovení xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, mechanicky xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxx poškozených xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx xx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx rostlinných xxxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
5&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx v konzervárenských x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (písku) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
420 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx konzervárenských polotovaru x xxxxxxx z xxxxx a zeleniny |
200 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx kyselin (xxxxxxxx xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce x xxxxxxxx |
530 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
300 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
80 |
|
Xxxxxxxxx obsahu dřeně x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx a zeleniny |
80 |
|
Stanovení xxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků z xxxxx x zeleniny xxxxxxx spektrofotometrickou |
950 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x zeleniny sušením |
140 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx hrubého xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx |
750 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx mohutnosti x pektínových xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
700 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx kyseliny benzoové x benzoanu sodného x pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny |
210 |
|
Zkoušky xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x tabákových xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxx) xx fermentovaném xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx |
2&xxxx;260 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx refraktometrickou |
150 |
|
Stanovení popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxxx x alkoholu x xxxxxxx xxxx zmrazené xxxxxxxx a hrášku |
490 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xX ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťáv |
200 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx kyseliny X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) v xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách, xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 700 |
|
Spektrometrické xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
950 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx kyseliny X-xxxxxxxx v xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx výrobků |
140 |
|
Stanovení ferromagnetických xxxxxxx v mlýnských xxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
140 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
100 |
|
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
470 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
140 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
220 |
|
Stanovení xxxxx xxxxx Xxxxxxxx v xxxxxxxxx výrobcích |
440 |
|
Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v pšeničné xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxx -jeden xxxx - x xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x luštěnin |
50 |
|
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx než 1, x xxxx, rýže, xxxxx, pohanky a xxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx u xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, pohance x xxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxxxxxx x čokoládových xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;730 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx kakaového xxxxxx |
2&xxxx;780 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxx sušením |
140 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
320 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (vakuová sušárna) x xxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx hmyzem napadených x xxxxxxxxxxx plodů, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x odchylek xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx jablek |
230 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
|
Stanovení xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, cizích xxxxxxx a xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx xxxxxxxx broskví |
230 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x sušeném ovoci - xxxxxxxxxxxxx |
330 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vyrovnanosti xxxxxxxx švestek |
70 |
|
Stanovení obsahu xxxx v xxxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x kouřových kondenzátech |
1 820 |
|
Stanovení xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx kondenzátu xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx nakuřovacího přístroje |
1 110 |
|
Stanovení xxxxxxxx x beznikotinového xxxxxxxxxx kondenzátu xxxxx x xxxxxxx |
1&xxxx;820 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx a tekutých xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx a tekutých xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx dobu x xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx gravimetricky xx xxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x vody x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxx a zahuštěných |
140 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou |
210 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
370 |
|
Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou |
210 |
|
Stanovení xxxxxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xX mražených xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx glycidu v xxxxxxxxx mléčných xxxxxxxxx |
480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx mražených xxxxxxxx výrobků |
70 |
|
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek |
140 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xX x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou |
100 |
|
Stanovení xxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx aci dobutyrometri xxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx podle Röse-Gottlieba x mléce x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, tvarohů, xxxxx x pomazánek |
210 |
|
Stanovení xxxx v sušině x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek xxxxxxx acidobutyrometrickou |
380 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx u sýrů, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x másle |
120 |
|
Stanovení xxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxx |
460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx bílkovin x xxxxxxx |
610 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustnosti kaseinu |
210 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx čistoty xxxxxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx neporušenosti xxxxxxxx xxxxxxxx slepicích vajec |
70 |
|
Důkaz xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních |
70 |
|
Zjištění xxxxx xxxxxxx xxxxx |
70 |
|
Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec konzumních |
70 |
|
Zjištění xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx u slepicích xxxxx konzumních |
70 |
|
Zjištění viditelnosti x xxxxxxxxxxxxxx žloutku x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx |
70 |
|
Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
80 |
|
Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx složek x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx konzervách |
100 |
|
Stanovení xxxxxx xxxx v drůbežích x xxxxxxxxxxx konzervách |
210 |
|
Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
190 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x drůbežích x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
130 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx škvařeného xxxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx sádle |
140 |
|
Stanovení vody xxxxxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxx, rybích xxxxxxx x xxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x ryb, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx hmotnosti obsahu x xxx, xxxxxx xxxxxxx x konzerv |
70 |
|
Stanovení xxxx x ryb, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxx x mase x masných xxxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx výrobků xxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx částí x rozpuštěného xxxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx škrobu xx xxxxxxxxx z xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx ve výrobcích x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
880 |
|
Xxxxxxxxx pH u xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx extrakcí u xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxx xxxxxxxxx xxxx masa, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx x hotových xxxxx x konzervách |
210 |
|
Důkaz xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, masných výrobcích x masných xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, masných xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx podle Lana x Eynona ve xxxxxx xxxx |
460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxx a Xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
520 |
|
Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího medu |
200 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxx xx vodě nerozpustných xx xxxxxx xxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxx |
860 |
|
Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxx medu |
910 |
|
Komplexometrické xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx medu |
1 130 |
|
Stanovení dusíku xx xxxxxx medu |
590 |
|
Důkaz xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx sirupem, xxxxxxxxx xxxxxx x sladovými xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx |
1&xxxx;310 |
|
Xxxxxxxxx elektrické xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx pH xxxxxxx xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx mléka x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
370 |
|
Xxxxxxxxx tuku x xxxxx, xxxxxxx x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx podle Xxxxxxx - Henkela |
100 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxx x xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx neslazeného mléka |
160 |
|
Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx dle Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, x ve xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx mléčné výrobky xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx s xxxxxxxxx cereálií xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx nebo xxxxxxxxx xxxxxx výrobky x xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx krémech x xxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx zahuštěného xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů x sýrech a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx tukuprosté x tuku z xxxxxxx zkušebního xxxxxx xxxxx |
280 |
|
Xxxxxxxxx sušiny vaječných xxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx tekutých x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
50 |
|
Xxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx hmotě |
50 |
|
Stanovení xxxx xx xxxxxxx xxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx volných xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx |
940 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx volného xxxx x mase x xxxxxxx výrobcích |
290 |
|
Stanovení xxxxxx vody xx xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
440 |
|
Stanovení teploty xxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
420 |
|
Stanovení xxxxx kyselosti xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
210 |
|
Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
340 |
|
Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx loji |
200 |
|
Stanovení alkality xxxxxx xxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx vodě x koření |
400 |
|
Stanovení xxxxxx x koření - xxxxxxxxxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxx - mikroskopicky |
650 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
130 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx |
590 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x soli |
460 |
|
Stanovení xxxxxxxx x soli |
200 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
450 |
|
Xxxxxxxxx škůdců x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
650 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xx xxxx čaje xxxxx Xxxxx |
330 |
|
Xxxxxxxxx obsahu kofeinu x xxxxxxxxxx čaji |
170 |
|
Stanovení xxxxxx x drtě x xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx kovových xxxxxxx x xxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx kávy |
250 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxx kávy |
100 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx kávy |
100 |
|
Stanovení xxxxxx x xxxx mikroskopicky |
650 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx kávy |
210 |
|
Stanovení xxxxxxx alkality xxxxxx xxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx kávy xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx vodě |
340 |
|
Stanovení písku x kávě |
420 |
|
Stanovení xxxx x xxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx |
300 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx pražením |
200 |
|
Stanovení obsahu xxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel |
220 |
|
Stanovení tuku x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx extrakcí |
250 |
|
Stanovení xxxxxxxx sodného x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxx v ostatních xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxxxxxxx cukrů po xxxxxxx x hotových xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
120 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podílu jednotlivých xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel |
140 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x polotovarech xxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx |
300 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalech |
100 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x koření |
250 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxx xxxxxxxxxx metodou |
550 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx etherového xxxxxxxx xxxxxx |
480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx koření |
100 |
|
Stanovení xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxx barviv (XXXX Xxxxx) v xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
470 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx chilli xxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 530 |
|
Příprava xxxxxxx xxxxxx čaje x xxxxxx obsahu xxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx čaje xxx 103 °X |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu xxxx |
460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx (XXx) x xxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx instantního xxxx x xxxxxx xxxxx (ztráta xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx xxxx v pevném xxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel |
50 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel |
590 |
|
Měření xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
120 |
|
Xxxxxxxxx tuku v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
120 |
|
Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel |
330 |
|
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech |
950 |
|
Stanovení xxxxxxxx kávovin |
210 |
|
Stanovení popela xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx písku v xxxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) kávovin |
270 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kávovin |
420 |
|
Stanovení xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxx kávovin |
350 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx kávy xxx 105 °X |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxxx xxxxx xxxx (ztráta xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
220 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx "xxxxx" x xxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hořčice |
100 |
|
Stanovení tuku x xxxxxxx |
500 |
|
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
120 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxx tuků a xxxxx xxxxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx bodu xxxx tuků a xxxxx x otevřené xxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx kyselosti a xxxxx xxxxxxxxx tuků x xxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx (xxx 105 °C) |
210 |
|
Stanovení xxxx a těkavých xxxxx tuků a xxxxx (xxx 125 xx. -130 °C) |
100 |
|
Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx Karla Fischera |
270 |
|
Stanovení xxxxxx v tucích x xxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x olejů |
340 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů |
420 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx a x xxxxxxxxxxx |
170 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx x důkaz ethyl- x propylesteru xxxxxxxx x- hydroxybenzoové x xxxxxx a xxxxxxx |
560 |
|
Xxxxxxxxx x důkaz kyseliny xxxxxxxx x tucích x xxxxxxx |
1&xxxx;110 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx |
830 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxx x xxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxxxxx x tucích a xxxxxxx |
290 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx podílu xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxx |
290 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x olejů xx xxxxxxxx xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx Schaalovým xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx použití xxx 20 °C |
100 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxx x lihu xxxxxxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx veškerých dusíkatých xxxxx v lihu |
310 |
|
Zjišťování xxxxxxxx lihu |
50 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxx |
170 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a alkality xxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx a xxxxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx pH xxxxxxx a detergentů |
100 |
|
Stanovení xxxxxx vody x xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
280 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx fosforečného x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx |
610 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
860 |
|
Xxxxxxxx xxxx tenzidů x xxxxxxxxxx (mycí xxxxxxxxx) |
170 |
|
Xxxxxxxxxxx tenzidů a xxxxxxxxxx s vodou |
50 |
|
Důkaz xxxxxxxxxxx opticky xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (opticky xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx) |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx detergentech |
220 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
200 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
4&xxxx;750 |
|
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
4&xxxx;990". |
|
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
|
Xxxxxx xxxxxxxx Bacillus xxxxxx - typizace |
380 |
|
Bacillus xxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X |
220 |
|
Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
600 |
|
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
410 |
|
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx perfringens. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
|
Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx |
80 |
|
Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °C na xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx |
500 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx |
630 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °C xx xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx |
880 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx beta-D-glukuronidázopozitivních Xxxxxxxxxxx coli na xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx - Metoda počítání xxxxxxx xxx 44 °X |
290 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx. |
165 |
|
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx imunomagnetické separace |
1 200 |
|
Průkaz Xxxxxxxx monocytogenes - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;510 |
|
Xxxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x xxxxxx xxxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx průkazu |
600 |
|
Horizontální xxxxxx xxxxxxx a stanovení xxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx stanovení počtu |
600 |
|
Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx za xxxxxxx xxxxxx |
230 |
|
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx aeruginosa - xxxxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx |
80 |
|
Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx |
950 |
|
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx |
570 |
|
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Salmonella - xxxxxxxxxxx xxxxx |
560 |
|
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Shigella |
470 |
|
Průkaz xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxx půdy podle Xxxxx-Xxxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Staphylococcus xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx testy |
380 |
|
Průkaz Xxxxxx parahaemolyticus - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;360 |
|
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
750 |
|
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Yersinia xxxxxxxxxxxxxx |
410 |
|
Xxxxxx xxxxxxxxxxx patogenních xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx mezofilních xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx stanovení celkového xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; technika xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx mezofilních xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx flavus/parasiticus |
420 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx plísní Xxxxxxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxx 30 °C |
340 |
|
Průkaz Xxxxxxxxxxx flavus |
210 |
|
Průkaz xxxxxxxxxx - biochemické xxxxx |
40 |
|
Xxxxxx xxx - stanovení xxxxxxxxxxxxxx enterokoků |
220 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxx čeledi Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
240 |
|
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx testy (XXXXXXXXXX) |
560 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx redukujících xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx pomnožení v xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx membránových filtrů |
330 |
|
Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
460 |
|
Xxxxxx x stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx koků |
210 |
|
Průkaz xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
60 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x pitné xxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; technika xxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X, 35 °X a 37 °X) |
210 |
|
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx vodě |
230 |
|
Jakost xxx - stanovení Xxxxxxxxxxx coli x xxxxxxxxxxxx bakterií - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
|
Xxxxxx xxx - Stanovení kultivovatelných xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx agarového kultivačního xxxxx |
420 |
|
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx počtu kvasinek x plísní - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx mléčného xxxxxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °C - xxxx x masné xxxxxxx |
320 |
|
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx mezofilních bakterií xxxxxxxx kvašení - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X |
320 |
|
Xxxxxxx x rajčat: Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxx Howarda |
390 |
|
Stanovení počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx mikrobů |
210 |
|
Stanovení počtu xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx mikrobů xxxx Xxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx sporotvorných xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xx anaerobních xxxxxxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x anaerobních xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
|
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx - xxxxx plísní xx xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx s xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
80 |
|
Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - xxxxxxxx xx složitým xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx) |
130 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx filtrací |
230 |
|
Vyšetřování xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx přelivovou xxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
10". |