Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2006 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 541/2002 Sb., kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst. 3 písm. b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

469/2005 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
469
XXXXXXXX
xx xxx 11. xxxxxxxxx 2005,
xxxxxx xx xxxx vyhláška x. 541/2002 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx nákladů xx rozbory xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Státní zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 písm. x) xxxxxx č. 146/2002 Xx., x Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx podle §14 xxxxxx č. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekci a x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx zákona x. 94/2004 Xx. a xxxxxx x. 316/2004 Xx.:

Xx. X
Xxxxxxxx č. 541/2002 Sb., xxxxxx se xxxxxxx xxxxxxxx náhrad nákladů xx xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Státní zemědělské x potravinářské inspekce xxx účely xxxxxxxx xxxxx §3 odst. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., o Xxxxxx xxxxxxxxxx a potravinářské xxxxxxxx x o xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, xx xxxx xxxxx:
1. X §1 xx xxxxx "xxxx. 3" xxxxxxxxx slovy "xxxx. 4".
2. Xxxxxxx x. 1 zní:
"Příloha x. 1 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx náhrady xxxxxxx x Xx

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx antioxidantů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx isoaskorbové x potravinách xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx TLC

780

Stanovení syntetických xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx esterů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

960

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách metodou XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sorbové x xxxxxxxx benzoové x potravinách xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx bifenylu x xxxx-xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 410

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxx citrónové xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx chromatography"

2 640

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ITP)

370

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

940

Xxxxxxxxx přídavku xxxxxxxxx sodného xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;550

Xxxxxxxxx aromatických látek x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GLC

1 780

Stanovení xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx flavonoidních látek x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx listové xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx xxxxxxxx A x X x xxxxxxxxxxx metodou HPLC

1 600

Stanovení xxxxxxxx B1, X2, X6 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 690

Stanovení xxxxxxxx X12 v potravinách xxxxxxx XXXX X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx B2 xxxxxxx HPLC

1 690

Stanovení xxxxxxxx X v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 x X3 xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 480

Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx nápojích x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 300

Stanovení xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

2&xxxx;020

Xxxxxxxxx (konfirmace) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX AED

2 470

Stanovení (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx zařízení XX XXX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) jednoho xxxxxx na zařízení XX/XX

3&xxxx;430

Xxxxxxxxx diquatu x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;730

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC

2 440

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;240

Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX (Multireziduální xxxxxx GC/ECD/NPD/MSD)

5 930

Stanovení pesticidů x potravinách xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X)

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx)

4&xxxx;590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

3&xxxx;650

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx triacylglycerolů v xxxxxxxxxxx metodou XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 280

Stanovení xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/ECD

2 290

Stanovení xxxxxxx prvku metodou XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx AAS - hydridová technika

750

Stanovení xxxxx metodou XXX xx zařízení XXX 254

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx ISE

660

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx sumy xxxxxxxxx x dusitanů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx bromidů x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx GC

1 680

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx HPLC

2 910

Stanovení X-xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;950

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;980

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 640

Stanovení xxxxxxxxxx X1, B2, X1, X2 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

6&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx)

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x využitím xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

5&xxxx;890

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; xxxxxxx XXX(xxxxxxxxx)

910

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx A v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC x využitím xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx

7&xxxx;360

Xxxxxxxxx patulinu x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;850

Xxxxxxxxx fumonisinů X1 x X2 metodou XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek

5 490

Stanovení xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx glykoalkaloidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx a lihu xxxxxxx XX

950

Xxxxxxxxx 3-MCPD x potravinách

5 480

Stanovení xxxxxx Xxxxx x chilli xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

1&xxxx;580

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

1&xxxx;150

Xxxxxxxxx etylkarbamátu x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xX vody

100

Stanovení xX xx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx

470

Xxxxxxxxx tlaku xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx siřičitého xx vínech metodou XXX

960

Xxxxxxx celkového alkoholu xx xxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx zásad x xxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx alkoholů xx xxxxxx a xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů, esterů x aldehydů x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx těkavých xxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů, xxxxxx x xxxxxxxx v xxxx a xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx složek

1 340

Stanovení xxxx x etanolu (lihu) xxxxxxx XX

750

Xxxxxxxxx furalů x xxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx vaječného xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx vřeténka

70

Stanovení jakosti xxxxxx; xxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; příprava xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx činitelé

140

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx u želatinových xxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx

380

Xxxxxx xxxxx xxx metodou XXXXX

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx bílkoviny přepočtem xxxx 3-methylhistdin

1 210

Měření xX xxxxxxx výluhu masa

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx aw

370

Stanovení xxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxx xxxxxxx výrobků

70

Stanovení obsahu xxxx

6&xxxx;180

Xxxxxxxxx hydroxyprolinu x xxxxxxxxxxx

1&xxxx;810

Xxxxxxxxx obsahu náplně xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -2-5 xxxxxx

350

Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx složek

500

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;210

Xxxxxxxxx alkaloidů x kondenzátu xxxxxxxxxxxx xxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kouře xxxxxxx XX

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

410

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX

740

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35S promotorem x XXX xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx s XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx

8&xxxx;170

Xxxxxxx specifické XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx v xxxxxxxx výrobcích pomocí XXX xxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxx specifické XXX kukuřice Bt-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Real-Time XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx Bt-11 v xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx XXX810 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx MON810 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx markerových sacharidů x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx na xxxxxxxxx XXX xxxxxxx enzymatickospektrofotometrickou

2 700

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx po xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, glukosy xxxxxxxx x xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx spektra xxxxx x xxxx

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx 5-hydroxymethylfurfuralu x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx 5-hydroxymethylfurfuralu, xxxxxxxxx x 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx tuku po xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

360

Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 600

Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx stanovení x XX xxxxxxx (X232, X270, xxxxx K) x olivovém xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 po xxxxxx xxxxxx hlinitým x xxxxxxxx oleji

940

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx bílkoviny x xxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) x potravinách xxxxxxx XXXXX

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx potravinové vlákniny x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x specifických bílkovin xxxxxxx ELISA

3 000

Stanovení laktózy / galaktózy x xxxxxxxxxxx enzymaticko-spektrofotometrickou xxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;670

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, extraktu, xX, xxxxx, xxxxx. x piva xx xxxxxxxx XXXXX

560

Xxxxxxxxx kyselosti

160

Stanovení xxxxxx, hmotnosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu šťávy x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx předmětových xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx plody

250

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx barevných změn x obilovinách

130

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx MA 50

70

Přepočet xxxxx na sušinu, xxxxx xxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxx x sušině

30

Stanovení xxxxxxxxxxxxx smetany

50

Stanovení energetické xxxxxxx

1&xxxx;580

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx hodnoty

50

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - makroskopický xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, luštěnin x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx objemové hmotnosti xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx x obilovinách

70

Stanovení xxxxxxxxxx pšenice

70

Stanovaní mokrého xxxxx v xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx maltózy x žitě

470

Stanovení pšenice xxxxx x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx klíčivosti xxxxxxxxxxxxx ječmene

430

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx sladovnického ječmene

270

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx typu xxxxxx xxx a xxxxxxxxxx kukuřice

50

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxx luštěnin

220

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x luštěnin, xxx stanovení xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx x luštěnin, xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx znaku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x semen slunečnice x tykvových xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x xxxx x xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx xxx vlhkosti 12%

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x obilovinách x xxxxxxxxx x xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx (x xxxxxxx xxxxxx x v xxxxxx xxxxxx)

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a potravinářských xxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxx

140

Xxxxxxxxx sedimentační xxxxxxx (XXX xxxx) x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxx těkavých látek x xxxxxxxxxx semenech

220

Stanovení xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx cukernatosti xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx velikosti hlíz xxxxxxx

50

Xxxx hlíz xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx xxxxxxx typu xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (KH) xxxxxx

760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x hmotnosti x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxx hodnoty (xxxxxx xxxxxxxxxxxx hodnocení) x xxxxxxxxxxxxx tržních xxx

520

Xxxxxxxxx acesulfamu-K, xxxxxxxxx x sacharínu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;030

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxxxxxx linolové x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx (xxxxxx a olejích)

1 080

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx škůdci

70

Stanovení xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx těstovin

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx popela v xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx písku v xxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx titrovatelných kyselin x těstovinách

100

Vařivost xxx xxxxxxx zkoušky x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vaznosti xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx těstovin

50

Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x těstovinách

560

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx při 130 °X v xxxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení obsahu xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °C x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx vody xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

140

Xxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

350

Stanovení xxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxx výrobcích

360

Stanovení obsahu xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x pekařských výrobcích

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx náplně x xxxxxxxxxx výrobcích

180

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx výrobcích

180

Stanovení glycidu xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx obsahu bílkovin x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx strouhanky

50

Stanovení xxxxxxx xx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx při 105 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x cukrářských výrobcích

350

Stanovení xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxx extrakcí xx hydrolýze v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx vody xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení tuku xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx sušiny zmrzlin xxx 105 °X

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx při 130 °C

70

Stanovení tuku xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xx hydrolýze xx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X do xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x absolutním xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

70

Stanovení xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

360

Xxxxxxxxx obsahu popela x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

250

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

430

Stanovení obsahu xxxxxx x xxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) v xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu

250

Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

810

Xxxxx xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

550

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxx- a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxx metylbromidu x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx

1110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

290

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxx cukrovarských xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x rafinovaném xxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx látek v xxxxxxxxxxxxx výrobcích

260

Stanovení pektínu x xxxxxxxxxxx xxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx

390

Xxxxxxxxx redukujících xxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx

250

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xx škrobu

140

Stanovení xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx písku ve xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx škrobu xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xx škrobu

50

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx titrační

320

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx sirupu

170

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx ze xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxxx ekvivalentu x xxxxxxxxxx hydrolýzy škrobu

600

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x pivu

300

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx piva

300

Stanovení pH xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx piva

100

Stanovení xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx pěnivosti piva

70

Stanovení xxxxx x pivu

480

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx látek

160

Stanovení xxxxxx lomu vonných x chuťových látek

90

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx látek

220

Stanovení etanolu xxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx látek xxxxxxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx esterů ve xxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx metodou titrační

780

Stanovení xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x brandy x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou

1 110

Stanovení furalu x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx kyanovodíku v xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx vínech

350

Stanovení celkové xxxxxxxxx xxx

100

Xxxxxxxxx těkavých xxxxxxx xx vínech

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxx

140

Xxxxxxxxx x výpočet xxxxxxxxxxxx extraktu xx xxxxxx

1&xxxx;380

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

390

Xxxxxxxxx veškeré xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx kamene ve xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx plodů, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 x xxxx xx 1 libru (454 x) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx x zdravých jader x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx velikosti xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxxxxx strouhání suchých xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - vlhkosti xxxxxx xxxxx x plodů

160

Stanovení xxxxxx sušením - xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx plodů

140

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx suchých skořápkových xxxxx

210

Xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx nerozpustného x xxxxxxxx - xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx izolovaného xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

90

Stanovení xxxxxxxxx oxidu siřičitého xxxxx Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodech

220

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x suchých skořápkových xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx obsahu příměsí xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx u xxxxxxx skořápkových xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx v nealkoholických xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

350

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

360

Stanovení chininu x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

730

Stanovení xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx těkavých xxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx veškerého xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx x kvasném xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x kvasném xxxx

470

Xxxxxxxxx sacharózy v xxxxxxx octě

530

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx octa

50

Důkaz xxxxxxx minerálních kyselin x kvasném xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx octě

160

Důkaz xxxxx siřičitého x xxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx

6&xxxx;270

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny

160

Stanovení xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny

300

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vyrovnanosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a výrobků x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxxxxx, připálených, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, skvrnitých a xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx a plodů xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx kovových xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx hodnocení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu xxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

210

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx refraktometrické xxxxxx xxxxxxx rajčatovou xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

420

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx (kyseliny xxxxxx) v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx éterických xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích z xxxxx x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx z xxxxx x zeleniny xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx hrubého xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx mohutnosti x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích pro xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx

700

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v pektínových xxxxxxxxx a přípravcích xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a zeleniny

210

Zkoušky xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx destilační

480

Stanovení alkaloidů (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x mrazírenských xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustných xxxxxxx xxxxx v ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

150

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx u xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx ovocných x zeleninových xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx čísla ovocných x zeleninových xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx kyseliny X-xxxxxxxxxxxx x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxxxxx stanovení xxxxxx prolinu x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx v citrusových xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx x xxxxxxxx x zeleninových šťávách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx pH xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x kyselině x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx škůdců xxxxxxxxx výrobků

140

Stanovení ferromagnetických xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx zrnitosti mlýnských xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx očkovitosti xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx maltózy x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx cukru xxxxx Xxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mohutnosti xxxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxx krup, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin

140

Stanovení xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxxx -jeden znak - x xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x luštěnin

50

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1, x krup, rýže, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx příměsí a xxxxxxxxx xxx stanovení xxxxxxx znaku x xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx a luštěnin

50

Stanovení xxxx x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x luštěninách

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx sušiny x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx sušením

140

Stanovení síranového xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx siřičitého ve xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

320

Xxxxxxxxx ztráty hmotnosti xxxxxxx (vakuová sušárna) x dextrózy

310

Stanovení obsahu xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx plodů, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xx základního zbarvení xxxxxxxx jablek

230

Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx jablkách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu vody x sušených xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx sušených xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, cizích xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxx broskvích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx škůdců x xxxxxxx ovoci - xxxxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vyrovnanosti xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x beznikotinového xxxxxxxxx kondenzátu xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x beznikotinového xxxxxxxxxx kondenzátu kouře x xxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx a tekutých xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx s xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx gravimetricky xx xxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx a vody x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx x zahuštěných

140

Stanovení xxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx xxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx znečištěnin v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x mražených mléčných xxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou

210

Stanovení xxxxxxxxx mražených mléčných xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx pH mražených xxxxxxxx výrobků metodou xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích

480

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušiny x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx u xxxx, xxxxxxx, krémů x pomazánek

160

Stanovení xX x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou

100

Stanovení xxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx tuku xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx výrobcích

460

Stanovení popela x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx filtrovaného xxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxx

610

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x kaseinu

140

Stanovení volné xxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustnosti xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx vajec

70

Důkaz xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx tvaru xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx vejce

70

Určení velikosti xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxxxxx x polohy xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxx x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx žloutku x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx kvality xxxxxxx xxxxx xx rozbití

70

Důkaz xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x drůbežích x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

190

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx v drůbežích x zvěřinových xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x ryb, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxx, xxxxxx xxxxxxx x konzerv

160

Stanovení xxxxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx hmotnosti obsahu x ryb, xxxxxx xxxxxxx x konzerv

70

Stanovení xxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx výrobků metoda xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx pevných x tekutých částí x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx ve výrobcích x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

880

Xxxxxxxxx pH u xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx ve xxxxxxxxx x masa a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx extrakcí u xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx konzerv x hotových xxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x masných xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx konzervách x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x konzervách

350

Stanovení xxxx refraktometricky xx xxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx redukujících xxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx ve xxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx sacharózy xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx včelím xxxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx polarizací xx včelím medu

380

Stanovení xxxxxxxxx včelího xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx pevných xxxxx xx vodě xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx hydroxymetylfurfuralu xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

860

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxx medu

910

Komplexometrické xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxx

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx

590

Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx medu xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxx xxxx

1&xxxx;310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx medu

100

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x mléce x tekutých mléčných xxxxxxxxx

370

Xxxxxxxxx tuku x xxxxx, xxxxxxx x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxx a tekutých xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mléčných výrobku xX-xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx vážkovou xxxxxxx xxx Weibull-Berntropa x xxxxxxxxx xxxxxx, x ve zvláštních xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx xxxxxx výrobky xxx kojeneckou a xxxxxxx výživu x xxxxxxxxx xxxxxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobku; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx mléčné xxxxxxx x xxxxxxxxx; mléčné xxxxxxx x prášku xxxx., dále v xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx x směsích pro xxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxx sýrových xxxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x mražených xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxx příměsí xx vaječné xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xx vaječné xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx volného xxxx v xxxx x masných výrobcích

290

Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx sodného x xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx nerozpustných x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx čísla xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxxx sádle a xxxxxxx xxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx vepřovém sádle x xxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx loji

430

Stanovení Xöxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx

430

Xxxxxxxxx čísla zmýdelnění xx vepřovém sádle x xxxxxxx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx xx vodě x xxxxxx

400

Xxxxxxxxx xxxxxx x koření - xxxxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxxx soli

140

Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxx

180

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx v xxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx v soli

590

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x soli

460

Stanovení xxxxxxxx x xxxx

200

Xxxxxxxxx zrnitosti xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx trojmocných xxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

450

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxx tří xx xxxx čaje xxxxx Xxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x rozpustném xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx a drtě x xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí xxxxxx kávy

380

Stanovení obsahu xxxxxxx xxxxxxx kávy

250

Stanovení xxxxxxxx xxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx xxxx

100

Xxxxxxxxx škůdců x kávě mikroskopicky

650

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx popela xxxx

250

Xxxxxxxxx popela kávy xxxxxxxxxxx a nerozpustného xx xxxx

340

Xxxxxxxxx písku x xxxx

420

Xxxxxxxxx tuku x xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v polotovarech xxxxx xxxxxx xxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxx v ostatních xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx

380

Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel

430

Stanovení xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

160

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx škrobu x xxxxxxxx jídlech a x xxxxxxxxxxxx jídel

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel

120

Stanovení xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx hmotnostního xxxxxx xxxxxx složky x hotových jídlech x v polotovarech xxxxx

70

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x hermeticky xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela koření

270

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx destilační metodou

550

Stanovení xxxxxxxxxx etherového xxxxxxxx xxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx koření

100

Stanovení piperinu x xxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx barviv (XXXX Xxxxx) v xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x bylinách

470

Stanovení celkového xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx chilli xxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx o xxxxxx xxxxxx xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti xxxx xxx 103 °C

220

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx čaje

460

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx čaje

210

Stanovení xxxxxx rozpustného a xxxxxxxxxxxxx xx vodě x xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x čaji

420

Stanovení xxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx (ztráta xxxxxxxxx xxx 103 °C)

140

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx instantního xxxx v pevném xxxxx

220

Xxxxxxxxx vody v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a ochucovadel

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxx tuku v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxxxxxx rozbor dehydratovaných xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech

950

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx písku v xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu (xxxxxx) kávovin

270

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx barvivosti xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx kávy xxx 105 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx (ztráta xxxxxxxxx xxx 103 °X)

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx popela hořčice

210

Stanovení "xxxxx" v xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx

500

Xxxxxxxxxx sušiny xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx v otevřené xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx

210

Xxxxxxxxx vody x těkavých xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 105 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 125 xx. -130 °C)

100

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxx x olejích xxxxxxx Xxxxx Fischera

270

Stanovení xxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx

340

Xxxxxxxxx čísla zmýdelnění xxxx x olejů

340

Stanovení xxxxxxxxxxxx čísla xxxx x olejů

420

Stanovení chloridu xxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx x x xxxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx barvy xxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- x xxxxxxxxxxxx kyseliny x- xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx x důkaz xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx tuků

270

Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx

830

Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xxxx x xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x tucích a xxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx podílu xxxx x olejů xxxxxxxxxx metodou

570

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx extrakcí xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxx

290

Xxxxxxxxx hmotnosti xxxx a xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x olejů Xxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °X

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx furalu x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx dusíkatých xxxxx v xxxx

310

Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx kyselosti xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x alkality xxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx alkálií x tenzidů x xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx pH syntetických xxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx a detergentů

100

Stanovení xxxxxx vody u xxxxxxx x detergentů

280

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x detergentech

610

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx látek x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

860

Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx)

170

Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx s xxxxx

50

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x tenzidech x detergentech (xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx)

70

Xxxxxxxxx látek xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx detergentech

220

Stanovení látek xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx x detergentů x xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx metodou XX/XX

4&xxxx;750

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx detekce ozářených xxxxxxxx

4&xxxx;990".

3. Příloha č. 2 xxx:
"Xxxxxxx x. 2 k xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxx bakterií Bacillus xxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X

220

Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx termotolerantních xxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx

410

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli - XXXXxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx

500

Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °C na xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx počtu Escherichia xxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xxxxx beta-D-glukuronidázopozitivních Xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx plotnové půdě - Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx při 44 °X

290

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného počtu.

165

Horizontální xxxxxx průkazu Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;510

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x xxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x stanovení xxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

600

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx za použití xxxxxx

230

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Pseudomonas

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxx salmonel - XXXXxxxx

80

Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Rapid xxxx

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Salmonella

570

Průkaz xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx

470

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Shigella - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx druhy) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x xxxxx druhy) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;360

Xxxxxx Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx suspektních patogenních xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

410

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x fakultativně xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kultivací x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx mikroorganismů; xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií

210

Jakost xxx- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx flavus/parasiticus

420

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx plísní Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxx 30 °X

340

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

40

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií

240

Stanovení počtu xxxxxxxx čeledi Enterobacteriaceae -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX)

560

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx pomnožení x xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů

330

Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - sulfidredukujících xxxxxxxxxx

460

Xxxxxx x stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx koků

210

Průkaz xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

60

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X, 35 °X a 37 °X)

210

Xxxxxxxxx počtu koliformních xxxxxxxx; technika nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx xxxx

230

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx bakterií - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx xxx - Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

420

Xxxxxx xxxxxxxx droždí - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °X - xxxx x masné xxxxxxx

320

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx mezofilních xxxxxxxx xxxxxxxx kvašení - xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X

320

Xxxxxxx x xxxxxx: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx bakterií xxxx Leuconostoc

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx x xxxxxxxxx počtu mikrobů xxxx Proteus

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxxx sporotvorných mikrobů

210

Zjištění xxxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx rostoucích xx anaerobních xxxxxxxx (Xxxxxxxxx mezofilních anaerobních xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx do xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx termofilních xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxx xxxxxxxx piva - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

200

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx vajec konzumních - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - xxxxxxxx x jednoduchým xxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx)

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx membránovou xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxx přelivovou xxxxxxx

220

Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx stěry

10".

Xx. II
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ze xxxxxx xxxxxxxxxx přede xxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx dosavadního xxxxxxxx.
Xx. III
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx účinnosti dnem 1. xxxxx 2006.
Ministr:
Xxx. Xxxxxx v. r.

Informace
Právní xxxxxxx č. 469/2005 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.1.2006.
Xxxxxx xxxxxxx x. 469/2005 Xx. xxx zrušen xxxxxxx předpisem č. 132/2015 Sb. x xxxxxxxxx od 1.7.2015.
Xxxxx jednotlivých právních xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, pokud xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.