Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2006 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 541/2002 Sb., kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst. 3 písm. b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

469/2005 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
469
VYHLÁŠKA
xx xxx 11. xxxxxxxxx 2005,
xxxxxx xx mění xxxxxxxx x. 541/2002 Sb., xxxxxx xx stanoví xxxxxxxx náhrad xxxxxxx xx xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 písm. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., o Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §14 xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x změně xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx xxxxxx x. 94/2004 Xx. x xxxxxx x. 316/2004 Xx.:

Xx. I
Vyhláška č. 541/2002 Sb., xxxxxx xx stanoví xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekce xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x o xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, xx xxxx xxxxx:
1. X §1 xx xxxxx "odst. 3" nahrazují xxxxx "xxxx. 4".
2. Příloha x. 1 xxx:
"Xxxxxxx x. 1 x xxxxxxxx č. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx rozbory

Rozbor

Výše xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx isoaskorbové x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx TLC

780

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx spektrofotometrickou

1 990

Stanovení xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx kyseliny p-hydroxybenzoové x jejích esterů x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

960

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxx x xxxxxxxx benzoové x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx-xxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;410

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 090

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx chromatography"

2 640

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení sorbitolu x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 160

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx glutamátu sodného x xxxxxxxxx x xxxxxxxxx přípravcích metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ITP)

370

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx chininu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;550

Xxxxxxxxx aromatických xxxxx x alkaloidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX

1&xxxx;780

Xxxxxxxxx vanilinu, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx listové ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x E x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, X2, X6 v potravinách xxxxxxx HPLC

1 690

Stanovení xxxxxxxx X12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1 metodou XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx vitamínu B2 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 x D3 xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx L-karnitinu x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x potravních xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

2&xxxx;020

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX AED

2 470

Stanovení (xxxxxxxxxx) xxxxxxx vzorku xx xxxxxxxx GC XXX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX/XX

3&xxxx;430

Xxxxxxxxx diquatu a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;570

Xxxxxxxxx fenoxyalkanových xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 440

Stanovení fenylmočovinových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 240

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx GC/ECD/NPD/MSD)

5 930

Stanovení pesticidů x potravinách xxxxxxx XXXX (Multireziduální xxxxxx X)

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách metodou XX/XX (Multireziduální metoda)

4 590

Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

3&xxxx;650

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx triacylglycerolů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

3 700

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;280

Xxxxxxxxx metylbromidu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/ECD

2 290

Stanovení xxxxxxx prvku xxxxxxx XXX - plamenová xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx jednoho xxxxx metodou AAS - xxxxxxxxx xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX xx xxxxxxxx AMA 254

360

Xxxxxxxxx dusičnanů v xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXX

660

Xxxxxxxxx dusičnanů xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx uhlovodíků xxxxxxx GC

1 680

Stanovení polyaromatických xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX

2&xxxx;910

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;950

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx GC

1 980

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, B2, X1, G2 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

6&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, B2, X1, G2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx)

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

5&xxxx;890

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx A ; xxxxxx káva, xxxxxx; xxxxxxx TLC(screening)

910

Stanovení xxxxxxxxxxx A v xxxxxxxxxxx metodou HPLC x využitím xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) kolonek

7 360

Stanovení patulinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;850

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 x X2 metodou XXXX s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek

5 490

Stanovení zearalenonu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx glykoalkaloidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxx xxxxxxx XX

950

Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx

5&xxxx;480

Xxxxxxxxx barviv Xxxxx x chilli xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx metodou HPLC

1 400

Stanovení 1,3-xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/MS

1 580

Stanovení aromatických xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx těkavých xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

1&xxxx;150

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx chromatografií

950

Stanovení xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xX xx víně

100

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxx metodou XXX

960

Xxxxxxx xxxxxxxxx alkoholu xx víně

30

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxx

380

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxx x lihovinách

140

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x lihovinách

170

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x aldehydů x xxxxxxxxxx s xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx složek

340

Stanovení xxxxxxx alkoholů, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx x nízkým xxxxxxx xxxxxxxx složek

1 340

Stanovení xxxx x xxxxxxx (lihu) xxxxxxx GC

750

Stanovení xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; cizí xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; příprava xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxx činitelé

140

Stanovení xxxxxx xxxxxx x nečokoládových xxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx hmyzem

230

Stanovení xxxxxxxxx xxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx hub

380

Průkaz xxxxx xxx metodou XXXXX

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx obsahu čisté xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-methylhistdin

1 210

Měření xX xxxxxxx výluhu xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx uvolněných xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx vody xx

370

Xxxxxxxxx xxxxxxxx částí

200

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxx barvy xxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

6&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx

1&xxxx;810

Xxxxxxxxx xxxxxx náplně xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x zabité drůbeže

50

Stanovení xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx -xxxxx složka

70

Stanovení složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -2-5 xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx - 6 x xxxx složek

500

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx spektrofotometrickou

2 210

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx nikotinu v xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kouře xxxxxxx XX

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx hmotnostního xxxxxx xxxxxxxxxx částic

410

Stanovení xxxxx xxxx tabákové xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx vody v xxxxxxxxxxx kouři xxxxxxx XX

740

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxx

160

Xxxxxxx specifické DNA x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx metodou x XxXX 35X promotorem x XXX xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX screeningovou xxxxxxx x CaMV 35X promotorem a XXX xxxxxxxxxxxx

8&xxxx;170

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Round Xx Xxxxx sóji x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Xxxxx Xx Ready sóji x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time PCR

12 426

Stanovení xxxxxxxxxx XXX Kukuřice Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX bakterií rodu Xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx kolonkách XXX metodou enzymatickospektrofotometrickou

2 700

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx po předčištění xx SPE kolonkách xxxxxxx iontové XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách

440

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx x sorbitolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-ethylfurfuralu xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx na xxxxxxxx XXXXXX 1026

360

Stanovení "xxxx" xxxxxx extrakcí xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

1 920

Stanovení xxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC

2 600

Stanovení xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x XX xxxxxxx (X232, X270, delta X) x xxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 po xxxxxx oxidem xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx v potravinách

590

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxx xx bílkoviny x xxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx potravinové xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x specifických xxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx / galaktózy x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;670

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, xxxxx, energ. x xxxx xx xxxxxxxx SCABA

560

Stanovení kyselosti

160

Stanovení xxxxxx, hmotnosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxxx plodech

200

Dovolené xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x aromatizovaných cukrech

140

Stanovení xxxxxx barevných xxxx x xxxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxx na xxxxxxxx XX 50

70

Xxxxxxxx xxxxx na xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx x sazebníku jako xxxx x xxxxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx energetické xxxxxxx

1&xxxx;580

Xxxxxxx energetické xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx nesourodých xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx rozbor

250

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - mikroskopický xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsi x xxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1 v xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx mokrého xxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx x obilovinách

210

Stanovení xxxxxxx x xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx a obecné

70

Stanovení xxxxxxxxxxx pšenice xxxxx

140

Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx klíčivé xxxxxxx sladovnického ječmene

270

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx zub a xxxxxxxxxx kukuřice

50

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hrachu xxxxxxx x xxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx luštěnin

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx x luštěnin, xxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx x luštěnin, xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx než 1

210

Xxxxxxxxx příměsí, nečistot x škodlivých xxxxxxxx xxx jednoho znaku x olejninách xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1 v xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x škodlivých xxxxxxxx xxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx olejnaté xxxxxxx x nečistot x xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x xxxx a xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12%

50

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x obilovin

220

Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxx (x xxxxxxx xxxxxx a x xxxxxx zrnech)

380

Stanovení obsahu xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxx x xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx x obilovinách, luštěninách x xxxxxxxxx x xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XXX xxxx) u xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx vlhkosti a xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx semenech

480

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx velikosti hlíz xxxxxxx

50

Xxxx hlíz xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx brambor xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx brambor

460

Stanovení xxxxxxxx chmele

210

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) chmele

760

Stanovení xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx tržních xxx

260

Xxxxxxxxx stolní hodnoty (xxxxxx senzorického hodnocení) x xxxxxxxxxxxxx tržních xxx

520

Xxxxxxxxx acesulfamu-K, xxxxxxxxx x sacharínu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 030

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - metodou HPLC

1 200

Stanovení xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxx v potravinách (xxxxxx x xxxxxxx)

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx škůdci

70

Stanovení xxxxxx x příměsí xxxxxx druhů xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx těstovin

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vaznosti těstovin

50

Stanovení xxxxxxxx objemu těstovin

50

Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vaječného obsahu x těstovinách

560

Stanovení chloridu xxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x předsoušením xxx 130 °C x xxxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx výrobcích

70

Stanovení xxxxxx vody sušením x xxxxxxxx hmotou x pekařských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx tuku xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx náplně v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

180

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xx strouhance

50

Stanovení vody xxxxxxx xxx 105 °X x cukrářských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx tuků xxxxxxxx xx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v cukrářských xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx tuku xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxx 105 °C

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxx při 130 °C

70

Stanovení tuku xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x absolutním xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

250

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx hydrolýze x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, máčené

170

Stanovení xxxxxx refraktometicky x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x drti x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) x čokoládách

130

Stanovení xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x kofeinu x cukrovinkách a xxxxxxxxxx pečivu

810

Důkaz xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxx- a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

560

Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx

1110

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxx a xxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

100

Stanovení sacharózy xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích

290

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx barvy xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

50

Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx cukru

270

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích

260

Stanovení pektínu x xxxxxxxxxxx xxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx

390

Xxxxxxxxx redukujících xxxxx x tekutých xxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx ve škrobu

140

Stanovení xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx vodním xxxxxx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx písku xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx škrobu xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx titrační

320

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xx xxxxxxxxx xx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx ekvivalentu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx škrobu

600

Stanovení xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxx sirupu

50

Stanovení xxxxxxxx x xxxx

300

Xxxxxxxxx skutečného xxxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx piva

100

Stanovení xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx využitelné xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx v pivu

480

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

200

Xxxxxxxxx trvanlivosti xxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx droždí

140

Stanovení popela x xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx x droždí

160

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx otáčivosti vonných x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx etanolu xxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx sušením xxx 105 °C

140

Stanovení xxxxxxxx x lihovinách

350

Stanovení xxxxxxxxxx látek xxxxxxxxxxx, xxxxx x lihovinách

210

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx destilátu a xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v brandy x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx destilátu xxxxxxx fotometrickou

1 110

Stanovení xxxxxx x xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxx

100

Xxxxxxxxx těkavých xxxxxxx xx vínech

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxx

140

Xxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx

1&xxxx;380

Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx

390

Xxxxxxxxx veškeré kyseliny xxxxx xx vínech

180

Stanovení xxxxxxx kamene xx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 x xxxx xx 1 xxxxx (454 x) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x zdravých xxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx a zdravých xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx jader suchých xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení příčného xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx plodů x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx xxxxx x plodů

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx petroleterového xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

480

Stanovení čísla xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx skořápkových plodů

90

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu sodného x suchých skořápkových xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

160

Stanovení xxxxxxxx x neloupaných xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx skořápkových plodů

50

Mechanický xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx titrační xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx cukru x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

360

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx těkavých xxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx octě

420

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx redukujících xxxxx x kvasném xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx octa

50

Důkaz xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx minerálních xxxxxxx x kvasném octě

160

Důkaz xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxx octě

140

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx

6&xxxx;270

Xxxxxxxxx pevného podílu xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plodů x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx podílu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx množství xxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, mechanicky xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxx poškozených xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx xx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx rostlinných xxxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx v konzervárenských x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (písku) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

420

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx konzervárenských polotovaru x xxxxxxx z xxxxx a zeleniny

200

Stanovení xxxxxxxxxx kyselin (xxxxxxxx xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce x xxxxxxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx obsahu dřeně x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx a zeleniny

80

Stanovení xxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků z xxxxx x zeleniny xxxxxxx spektrofotometrickou

950

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x zeleniny sušením

140

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx hrubého xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx mohutnosti x pektínových xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

700

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx kyseliny benzoové x benzoanu sodného x pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny

210

Zkoušky xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x tabákových xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxx) xx fermentovaném xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx refraktometrickou

150

Stanovení popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxxx x alkoholu x xxxxxxx xxxx zmrazené xxxxxxxx a hrášku

490

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx xX ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťáv

200

Stanovení xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx kyseliny X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) v xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách, xxxxxxx spektrofotometrickou

1 700

Spektrometrické xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx kyseliny X-xxxxxxxx v xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx výrobků

140

Stanovení ferromagnetických xxxxxxx v mlýnských xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích

100

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxxx xxxxx Xxxxxxxx v xxxxxxxxx výrobcích

440

Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v pšeničné xxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxx -jeden xxxx - x xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x luštěnin

50

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx než 1, x xxxx, rýže, xxxxx, pohanky a xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx u xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, pohance x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxxxxxx x čokoládových xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxx kakaového xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxx sušením

140

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (vakuová sušárna) x xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx hmyzem napadených x xxxxxxxxxxx plodů, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x odchylek xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx jablek

230

Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, cizích xxxxxxx a xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx xxxxxxxx broskví

230

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x sušeném ovoci - xxxxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vyrovnanosti xxxxxxxx švestek

70

Stanovení obsahu xxxx v xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxx

310

Xxxxxxxxx obsahu xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x kouřových kondenzátech

1 820

Stanovení xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx kondenzátu xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx nakuřovacího přístroje

1 110

Stanovení xxxxxxxx x beznikotinového xxxxxxxxxx kondenzátu xxxxx x xxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx a tekutých xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx a tekutých xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx dobu x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx gravimetricky xx xxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x vody x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxx a zahuštěných

140

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

370

Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou

210

Stanovení xxxxxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX mražených xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx glycidu v xxxxxxxxx mléčných xxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx mražených xxxxxxxx výrobků

70

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek

140

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xX x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou

100

Stanovení xxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx aci dobutyrometri xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx podle Röse-Gottlieba x mléce x xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, tvarohů, xxxxx x pomazánek

210

Stanovení xxxx v sušině x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek xxxxxxx acidobutyrometrickou

380

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx u sýrů, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x másle

120

Stanovení xxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx bílkovin x xxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustnosti kaseinu

210

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx čistoty xxxxxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx neporušenosti xxxxxxxx xxxxxxxx slepicích vajec

70

Důkaz xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxx xxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec konzumních

70

Zjištění xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx u slepicích xxxxx konzumních

70

Zjištění viditelnosti x xxxxxxxxxxxxxx žloutku x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx

70

Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx složek x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx konzervách

100

Stanovení xxxxxx xxxx v drůbežích x xxxxxxxxxxx konzervách

210

Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

190

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x drůbežích x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx škvařeného xxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx sádle

140

Stanovení vody xxxxxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxx, rybích xxxxxxx x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x ryb, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx hmotnosti obsahu x xxx, xxxxxx xxxxxxx x konzerv

70

Stanovení xxxx x ryb, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxx x mase x masných xxxxxxxxx

360

Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx výrobků xxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx částí x rozpuštěného xxxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx škrobu xx xxxxxxxxx z xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx ve výrobcích x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

880

Xxxxxxxxx pH u xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx extrakcí u xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxx xxxxxxxxx xxxx masa, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx x hotových xxxxx x konzervách

210

Důkaz xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, masných výrobcích x masných xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, masných xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx podle Lana x Eynona ve xxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxx a Xxxxxx xx xxxxxx xxxx

520

Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího medu

200

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxx xx vodě nerozpustných xx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxx

860

Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxx medu

910

Komplexometrické xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx medu

1 130

Stanovení dusíku xx xxxxxx medu

590

Důkaz xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx sirupem, xxxxxxxxx xxxxxx x sladovými xxxxxxx

100

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx

1&xxxx;310

Xxxxxxxxx elektrické xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx pH xxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx mléka x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

370

Xxxxxxxxx tuku x xxxxx, xxxxxxx x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx podle Xxxxxxx - Henkela

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx neslazeného mléka

160

Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx dle Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, x ve xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx mléčné výrobky xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx s xxxxxxxxx cereálií xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx nebo xxxxxxxxx xxxxxx výrobky x xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx krémech x xxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx zahuštěného xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů x sýrech a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx tukuprosté x tuku z xxxxxxx zkušebního xxxxxx xxxxx

280

Xxxxxxxxx sušiny vaječných xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx tekutých x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx hmotě

50

Stanovení xxxx xx xxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx volných xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx volného xxxx x mase x xxxxxxx výrobcích

290

Stanovení xxxxxx vody xx xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji

440

Stanovení teploty xxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji

420

Stanovení xxxxx kyselosti xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji

340

Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx loji

200

Stanovení alkality xxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx vodě x koření

400

Stanovení xxxxxx x koření - xxxxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxx - mikroskopicky

650

Stanovení xxxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x soli

460

Stanovení xxxxxxxx x soli

200

Stanovení xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

450

Xxxxxxxxx škůdců x xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xx xxxx čaje xxxxx Xxxxx

330

Xxxxxxxxx obsahu kofeinu x xxxxxxxxxx čaji

170

Stanovení xxxxxx x drtě x xxxx

100

Xxxxxxxxx kovových xxxxxxx x xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx kávy

250

Stanovení xxxxxxxx xxxxx kávy

100

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx kávy

100

Stanovení xxxxxx x xxxx mikroskopicky

650

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx kávy

210

Stanovení xxxxxxx alkality xxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx kávy xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx vodě

340

Stanovení písku x kávě

420

Stanovení xxxx x xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx pražením

200

Stanovení obsahu xxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel

220

Stanovení tuku x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx extrakcí

250

Stanovení xxxxxxxx sodného x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxx v ostatních xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx

380

Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxxxxxxx cukrů po xxxxxxx x hotových xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

430

Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

160

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podílu jednotlivých xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel

140

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x polotovarech xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalech

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x koření

250

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxx xxxxxxxxxx metodou

550

Stanovení xxxxxxxxxx etherového xxxxxxxx xxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx koření

100

Stanovení xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxx barviv (XXXX Xxxxx) v xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx chilli xxxxxx xxxxxxx HPLC

1 530

Příprava xxxxxxx xxxxxx čaje x xxxxxx obsahu xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx čaje xxx 103 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx (XXx) x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx instantního xxxx x xxxxxx xxxxx (ztráta xxxxxxxxx xxx 103 °X)

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx xxxx v pevném xxxxx

220

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel

590

Měření xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxx tuku v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel

330

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech

950

Stanovení xxxxxxxx kávovin

210

Stanovení popela xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx písku v xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) kávovin

270

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kávovin

420

Stanovení xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxx kávovin

350

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx kávy xxx 105 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxxx xxxxx xxxx (ztráta xxxxxxxxx xxx 103 °X)

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx popela xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx "xxxxx" x xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hořčice

100

Stanovení tuku x xxxxxxx

500

Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx xxxx tuků a xxxxx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx bodu xxxx tuků a xxxxx x otevřené xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx kyselosti a xxxxx xxxxxxxxx tuků x xxxxx

210

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx (xxx 105 °C)

210

Stanovení xxxx a těkavých xxxxx tuků a xxxxx (xxx 125 xx. -130 °C)

100

Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx Karla Fischera

270

Stanovení xxxxxx v tucích x xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x olejů

340

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů

420

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx a x xxxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx

160

Xxxxxxxxx x důkaz ethyl- x propylesteru xxxxxxxx x- hydroxybenzoové x xxxxxx a xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx x důkaz kyseliny xxxxxxxx x tucích x xxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx

830

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxx x xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxxxxx x tucích a xxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx podílu xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x olejů xx xxxxxxxx xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx Schaalovým xxxxxx

140

Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx použití xxx 20 °C

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx x lihu xxxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx veškerých dusíkatých xxxxx v lihu

310

Zjišťování xxxxxxxx lihu

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a alkality xxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx a xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx pH xxxxxxx a detergentů

100

Stanovení xxxxxx vody x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxx fosforečného x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

860

Xxxxxxxx xxxx tenzidů x xxxxxxxxxx (mycí xxxxxxxxx)

170

Xxxxxxxxxxx tenzidů a xxxxxxxxxx s vodou

50

Důkaz xxxxxxxxxxx opticky xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (opticky xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx)

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx detergentech

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

4&xxxx;750

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

4&xxxx;990".

3. Xxxxxxx č. 2 zní:
"Příloha x. 2 x vyhlášce x. 541/2002 Sb.
Mikrobiologické x mikroskopické xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxx xxxxxxxx Bacillus xxxxxx - typizace

380

Bacillus xxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X

220

Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

410

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx perfringens. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °C na xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °C xx xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xxxxx beta-D-glukuronidázopozitivních Xxxxxxxxxxx coli na xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx - Metoda počítání xxxxxxx xxx 44 °X

290

Xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx.

165

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx imunomagnetické separace

1 200

Průkaz Xxxxxxxx monocytogenes - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;510

Xxxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x xxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx průkazu

600

Horizontální xxxxxx xxxxxxx a stanovení xxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx stanovení počtu

600

Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx za xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx aeruginosa - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx

570

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Salmonella - xxxxxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Shigella

470

Průkaz xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxx půdy podle Xxxxx-Xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Staphylococcus xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx testy

380

Průkaz Xxxxxx parahaemolyticus - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;360

Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Yersinia xxxxxxxxxxxxxx

410

Xxxxxx xxxxxxxxxxx patogenních xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx mezofilních xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx stanovení celkového xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; technika xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx mezofilních xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx flavus/parasiticus

420

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx plísní Xxxxxxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxx 30 °C

340

Průkaz Xxxxxxxxxxx flavus

210

Průkaz xxxxxxxxxx - biochemické xxxxx

40

Xxxxxx xxx - stanovení xxxxxxxxxxxxxx enterokoků

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxx čeledi Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

240

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx testy (XXXXXXXXXX)

560

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx redukujících xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx pomnožení v xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx membránových filtrů

330

Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

460

Xxxxxx x stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx koků

210

Průkaz xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

60

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x pitné xxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; technika xxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X, 35 °X a 37 °X)

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx vodě

230

Jakost xxx - stanovení Xxxxxxxxxxx coli x xxxxxxxxxxxx bakterií - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx xxx - Stanovení kultivovatelných xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx agarového kultivačního xxxxx

420

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu kvasinek x plísní - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx mléčného xxxxxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °C - xxxx x masné xxxxxxx

320

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx mezofilních bakterií xxxxxxxx kvašení - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X

320

Xxxxxxx x rajčat: Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxx Howarda

390

Stanovení počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx mikrobů

210

Stanovení počtu xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx mikrobů xxxx Xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx sporotvorných xxxxxxx

210

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xx anaerobních xxxxxxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x anaerobních xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

200

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx - xxxxx plísní xx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx s xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - xxxxxxxx xx složitým xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx)

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx filtrací

230

Vyšetřování xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx přelivovou xxxxxxx

220

Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

10".

Xx. II
Xxxxxxxxx ustanovení
Xxxx xxxxxx nákladů za xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx odebraných přede xxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx dosavadního xxxxxxxx.
Xx. III
Xxxxxxxx
Tato xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. ledna 2006.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxxx x. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 469/2005 Sb. nabyl xxxxxxxxx dnem 1.1.2006.
Xxxxxx xxxxxxx x. 469/2005 Xx. byl xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 132/2015 Sb. x účinností od 1.7.2015.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x odkazech xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx změna xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.