Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2006 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 541/2002 Sb., kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst. 3 písm. b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
469/2005 Sb.
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Kč |
Stanovení xxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách metodou XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx isoaskorbové x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
950 |
Xxxxxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx v potravinách xxxxxxx XXX |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
2&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 990 |
Stanovení beta-karotenu x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx kyseliny p-hydroxybenzoové x xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
960 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx kyseliny sorbové x kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačně-titrační |
320 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx dusitanů v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxx-xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;410 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx fosforu x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx kyseliny citrónové xxxxxxx HPLC |
1 200 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx chromatography" |
2 640 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx sorbitolu x manitolu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x pekařských x cukrářských xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx glutamátu xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx sodného x polévkách a xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ITP) |
370 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx chininu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx sodného xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;550 |
Xxxxxxxxx aromatických xxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GLC |
1 780 |
Stanovení vanilinu, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx aromatických xxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx flavonoidních látek x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx vitaminů X x X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 600 |
Stanovení xxxxxxxx B1, X2, X6 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELIS A |
3 000 |
Stanovení xxxxxxxx B1 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 x X3 xx fortifikovaných potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx jódu metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx nápojích x x potravních xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 300 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
2&xxxx;020 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx vzorku xx xxxxxxxx GC XXX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx zařízení GC XXX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx (konfirmace) xxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx kyselin x potravinách metodou XX |
2&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx kyseliny kyanovodíkové xxxxxxx xxxxxxxxxx titrační |
550 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;240 |
Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx GC/ECD/NPD/MSD) |
5 930 |
Stanovení xxxxxxxxx x potravinách metodou XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X) |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XX (Multireziduální xxxxxx) |
4&xxxx;590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxx triazinových xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx GC |
2 280 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxx metodou AAS xx zařízení AMA 254 |
360 |
Xxxxxxxxx dusičnanů x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXX |
660 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx x dusitanů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx alifatických xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx polyaromatických xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC |
2 910 |
Stanovení X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XXX |
2&xxxx;950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;980 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
6 060 |
Stanovení xxxxxxxxxx B1, X2, X1, G2 metodou XXX (xxxxxxxxx) |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x potravinách metodou XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek |
5 610 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
5&xxxx;890 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X ; zelená xxxx, xxxxxx; xxxxxxx TLC(screening) |
910 |
Stanovení xxxxxxxxxxx A v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC x využitím xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx |
7&xxxx;360 |
Xxxxxxxxx patulinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;850 |
Xxxxxxxxx fumonisinů X1 x X2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek |
5 490 |
Stanovení xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;760 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx glykoalkaloidů x potravinách xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx metanolu x xxxxxxxxxx a xxxx xxxxxxx XX |
950 |
Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx |
5&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx x chilli xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx barviv v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX/XX |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxxxx aromatických xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
1 680 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
1&xxxx;150 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xX xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx vínech metodou XXX |
960 |
Xxxxxxx celkového alkoholu xx xxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x lihovinách |
140 |
Stanovení veškerých xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx alkoholů xx xxxxxx x lihovinách |
1 500 |
Stanovení xxxxxxx alkoholů, xxxxxx x aldehydů x xxxxxxxxxx x vyšším xxxxxxx xxxxxxxx složek |
340 |
Stanovení xxxxxxx alkoholů, esterů x xxxxxxxx v xxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx složek |
1 340 |
Stanovení vody x xxxxxxx (xxxx) xxxxxxx GC |
750 |
Stanovení furalů x lihu a xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vaječného xxxxxxx ve xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx vřeténka |
70 |
Stanovení jakosti xxxxxx; obsah pecek |
140 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; otluky |
140 |
Stanovení xxxxxxx chmele; xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxxx xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx v nečokoládových xxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx u xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx komprimáty (cukrovinky) |
160 |
Stanovení xxxxxxxx hub druhotně xxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx |
230 |
Xxxxxxxxx obsahu mechanických xxxxxxxx xxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx hub |
380 |
Průkaz xxxxx xxx metodou XXXXX |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx obsahu čisté xxxxxxx bílkoviny přepočtem xxxx 3-methylhistdin |
1 210 |
Měření xX xxxxxxx xxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx složek |
100 |
Stanovení xxxxxxxx xxxx xx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx výrobků |
160 |
Stálost xxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx |
6&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx |
1&xxxx;810 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxxx drůbeže |
50 |
Stanovení xxxxxxx mrazírenských výrobků -xxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -2-5 xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx xxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v tabáku x tabákových výrobcích xxxxxxx spektrofotometrickou |
2 210 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx cigaretového xxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kouře xxxxxxx XX |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
410 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx tabákové xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX |
740 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x sójových x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx PCR xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx s XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx |
4&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA v xxxxxxxxxxx rostlinného xxxxxx Xxxx-Xxxx PCR xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx s CaMV 35X promotorem a XXX xxxxxxxxxxxx |
8&xxxx;170 |
Xxxxxxx specifické XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx PCR xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
12&xxxx;426 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx Xx-11 x kukuřičných výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx XXX810 v xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR |
10 200 |
Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
6&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sojové xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx iontové XXXX |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x maltózy metodou XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx cukrů x xxxx |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-ethylfurfuralu xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
360 |
Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx olejích xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v XX xxxxxxx (X232, X270, xxxxx X) x xxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx K270 po xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx oleji |
940 |
Stanovení xxxxxx x potravinách |
590 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx gliadinu (xxxxx) x potravinách xxxxxxx XXXXX |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ELISA |
3 000 |
Stanovení laktózy / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx enzymaticko-spektrofotometrickou xxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx volných xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;670 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pyrrolidonkarboxylové xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx beta-karotenu, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xanthophylesteru x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, barvy, energ. x xxxx xx xxxxxxxx XXXXX |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx šťávy x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx podle xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxxxxxxxxxxx cukrech |
140 |
Stanovení xxxxxx barevných xxxx x xxxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50 |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx na xxxxxx, xxxxx není xxxxxx x sazebníku xxxx xxxx x sušině |
30 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx rozbor |
330 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, luštěnin x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx objemové hmotnosti xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku v xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxx xxx x obilovinách |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx mokrého xxxxx v obilovinách |
140 |
Stanovaní xxxxxxxx lepku x xxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx bobtnavosti lepku x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx a xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx pšenice tvrdé |
140 |
Třídění xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx klíčivosti xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene |
270 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxx kukuřice |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x čočky xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx x luštěnin, xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx než 1 |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx nečistot xxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků více xxx 1 x xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx nečistot xxx počtu |
210 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxx x tykvových jader |
140 |
Stanovení xxxxx blínu x xxxx x xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tisíce xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12% |
50 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx (x xxxxxxx xxxxxx a v xxxxxx xxxxxx) |
380 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx a potravinářských xxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x obilovin |
380 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx sedimentační hodnoty (XXX xxxx) u xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx těkavých xxxxx x xxxxxxxxxx semenech |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx cukernatosti xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx velikosti xxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxx xxxx brambor |
100 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx brambor |
50 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx elektroforézy |
2 540 |
Stanovení xxxxxxx xxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx |
760 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x hmotnosti x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
260 |
Xxxxxxxxx stolní hodnoty (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x sladkovodních tržních xxx |
520 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x sacharínu v xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;030 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (xxxxxx x xxxxxxx) |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx těstovin xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx těstovin |
50 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vaznosti těstovin |
50 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x předsoušením xxx 130 °C v xxxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxx xxx předsoušení xxx 130 °X x pekařských xxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení tuku xx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxx výrobcích |
360 |
Stanovení xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x pekařských výrobcích |
160 |
Stanovení xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx náplně x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx náplně x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 105 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině x cukrářských výrobcích |
350 |
Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx tuků xxxxxxxx xx hydrolýze v xxxxxxxxxxx výrobcích |
360 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx sušením xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx vážkově s xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °C |
70 |
Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xx zmrzlinách |
360 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx Schoorla xx xxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °C xx xxxxxxxxxx hmotnosti |
140 |
Stanovení vody xxxxxxx s xxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
70 |
Stanovení xxxxxxxx nápoje v xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx obsahu tuku xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx polarimetricky x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu |
250 |
Stanovení xxxxxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx a xxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu |
70 |
Stanovení přísad (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
810 |
Důkaz xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
1 440 |
Stanovení xxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx a trvanlivém xxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx metylbromidu x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
1110 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx barvy cukrovarských xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx granulometrického xxxxxxx x repného xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných látek x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v cukrovarských xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx cukru |
270 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x tekutých cukrech |
50 |
Stanovení xxxxxx ve xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx titrovatelných kyselin xx xxxxxx výluhu xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx x etalony |
160 |
Stanovení xxxxx xx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx ze škrobu xxxxxxx destilačné xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx sirupu |
170 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxxxx xx xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx hydrolýzy xxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx sirupu |
50 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx piva |
300 |
Stanovení xX xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx zákalu xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx piva |
70 |
Stanovení xxxxx v xxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx vonných x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx látek |
220 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x lihovinách |
350 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx v lihovinách |
210 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx metodou titrační |
780 |
Stanovení xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx furalu x xxxxxx x xxxxxx destilátu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx kyanovodíku x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx vínech |
350 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xxx |
100 |
Xxxxxxxxx těkavých xxxxxxx xx vínech |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx a výpočet xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx |
1&xxxx;380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx vínech |
180 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx suchých skořápkových xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxx xxxxx xx 100 x xxxx xx 1 xxxxx (454 x) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx podílu skořápek x zdravých xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx poměru xxxxxxxxx jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příčného xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx strouhání xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
50 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx - vlhkosti x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx ztráty sušením - xxxxxxxx celých xxxxx a xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx u skořápek x slupek xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx nerozpustného x xxxxxxxx - xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx celkové alkality xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx petroleterového xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
480 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx tuku xxxxxxx skořápkových xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xxxxx Xxxxxxxxxxxx v xxxxxxx skořápkových xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí xxxxxxx skořápkových xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxx skořápkových xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
310 |
Stanovení xxxxx x nealkoholických xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
360 |
Stanovení chininu x nealkoholických nápojích |
730 |
Stanovení xxxxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx nápojů |
160 |
Stanovení těkavých xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kvasného xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx etanolu v xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx veškerého xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx redukujících xxxxx v xxxxxxx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx octě |
160 |
Důkaz xxxxx siřičitého x xxxxxxx octě |
140 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx v kvasném xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx |
6&xxxx;270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
160 |
Stanovení xxxxxxxx konzervárenských polotovarů x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx drtě x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx x konzervárenských polotovarech x výrobcích z xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxxx, připálených, mechanicky xxxxxxxxxxx, skvrnitých a xxxxxx poškozených xxxxx xxxx jejich xxxxxxxxxx xxxxx x plodů xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx kovových xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx rostlinných xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx surovinou |
5 500 |
Stanovení xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
350 |
Stanovení minerálních xxxxxxx (písku) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovaru x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
200 |
Stanovení xxxxxxxxxx kyselin (kyseliny xxxxxx) v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx obsahu dřeně x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
80 |
Stanovení xxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny |
440 |
Stanovení kyseliny xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx mohutnosti x pektínových výrobcích x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx |
700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx benzoové alkalimetrickou xxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx kyseliny benzoové x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
380 |
Stanovení vody xx fermentovaném xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx alkaloidů (xxxxxxxx) ve fermentovaném xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (hořlavost) xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
150 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx výrobcích |
350 |
Stanovení kyselosti xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxxx x alkoholu u xxxxxxx nebo zmrazené xxxxxxxx x hrášku |
490 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx pH ovocných x zeleninových xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťáv |
200 |
Stanovení xxxxxx fosforu x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx kyseliny X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou spektrofotometrickou |
1 700 |
Enzymové xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx v ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx x ovocných x xxxxxxxxxxxx šťávách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx škůdců xxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx očkovitosti xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení cukru xxxxx Schoorla x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v mlýnských xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx mokrého xxxxx v pšeničné xxxxx |
160 |
Xxxxxxx vařivosti xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin |
140 |
Stanovení xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxxx -xxxxx znak - x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin |
50 |
Stanovení příměsí x xxxxxxxxx při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1, x xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx při stanovení xxxxxxx xxxxx u xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx x kroupách, xxxx, jáhlech, pohance x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx tuku x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx obsahu tukuprosté xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx obsahu kakaového xxxxxx |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx sušením |
140 |
Stanovení síranového xxxxxx škrobu a xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx sušárna) x dextrózy |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx plodů, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx siřičitého v xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxxxx jablkách |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx hruškách |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx plodů, xxxxxxxxx plodů, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx broskví |
230 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx škůdců x xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v sušených xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx v xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxx uhelnatého x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx kondenzátu xxxxx xx použití xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx nakuřovacího přístroje |
1 110 |
Stanovení xxxxxxxx x beznikotinového xxxxxxxxxx kondenzátu xxxxx x xxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků sušením xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxx dobu x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx a vody x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených x zahuštěných |
100 |
Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx glycidu v xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích |
480 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušiny x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xX x xxxx, tvarohů, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou |
100 |
Stanovení xxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek xxxxxxx aci dobutyrometri xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx tuku vážkovou xxxxxxx xxxxx Röse-Gottlieba x mléce x xxxxxxxx výrobcích |
460 |
Stanovení xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x sušině x xxxx, tvarohů, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x másle |
120 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x kaseinu |
460 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxx popela x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx v xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx kaseinu |
210 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx neporušenosti xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx vajec |
70 |
Důkaz xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx tvaru slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx vejce |
70 |
Určení velikosti xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx bubliny x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x nepohyblivosti žloutku x slepicích vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx konzervách |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxx x drůbežích x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
190 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx sádla |
180 |
Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx vody xxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx chloridu sodného x ryb, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx x xxx, rybích xxxxxxx a konzerv |
70 |
Stanovení xxxx u xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx x mase x xxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxx xX xxxx a xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu pevných x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx pokrmech v xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v konzervách |
210 |
Stanovení xxxxxx dusitanů a xxxxxxxxx ve xxxxxxxxx x masa a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xX u xxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxxx extrakcí x xxxx, masných xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, masných xxxxxxx a masných xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x konzervách |
210 |
Důkaz xxxxxxxxxxx škrobu x xxxx, masných xxxxxxxxx x masných xxxxxxxxxx x hotových xxxxxxx x konzervách |
100 |
Stanovení popela x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx refraktometricky ve xxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx redukujících xxxxx xxxxx Lana x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx ve xxxxxx xxxx |
520 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx polarizací xx xxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího medu |
200 |
Stanovení xxxxxx pevných xxxxx xx xxxx nerozpustných xx včelím xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx hydroxymetylfurfuralu podle Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
860 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx podle Schadeho xx xxxxxx medu |
910 |
Komplexometrické xxxxxxxxx vápníku ve xxxxxx xxxx |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx medu |
590 |
Důkaz xxxxxxxx včelího medu xxxxxxxxx sirupem, xxxxxxxxx xxxxxx x sladovými xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx |
1&xxxx;310 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx medu |
100 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v mléce x tekutých mléčných xxxxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxx, smetaně x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx podle Xxxxxxx - Xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxx x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mléka |
160 |
Stanovení xxxxxx tuku xxxxxxxx xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx výživě, x ve xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx xxxxxx výrobky xxx kojeneckou x xxxxxxx výživu x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobku; xxxxxxxxx krémovité nebo xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx v prášku xxxx., xxxx v xxxxxxxxxx, mražených xxxxxxx x xxxxxxx xxx xxxxxx výrobu |
360 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích |
230 |
Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx z xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxx xx vaječné xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx vaječné xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx v xxxx x masných xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody xx xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Volhardovou |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx sodného x mase a xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
210 |
Stanovení xxxxxxxx nerozpustných x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx loji |
440 |
Stanovení teploty xxxx xx vepřovém xxxxx x taveném xxxx |
360 |
Xxxxxxxxx peroxidového xxxxx xx vepřovém sádle x xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx sádle x taveném loji |
70 |
Stanovení xxxxxxxx čísla xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
430 |
Stanovení Xöxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxx zmýdelnění xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx loji |
340 |
Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
200 |
Stanovení alkality xxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxx x koření |
400 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx - mikroskopicky |
650 |
Stanovení xxxxxxxx soli |
140 |
Stanovení nerozpustného xxxxxx x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x soli |
130 |
Stanovení xxxxxx x xxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx jodidu xxxxxxxxxx x soli |
460 |
Stanovení xxxxxxxx x soli |
200 |
Stanovení zrnitosti xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx trojmocných xxxx x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
450 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x čaji xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xx xxxx xxxx xxxxx Xxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x drtě x xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí v xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx mletí kávy |
100 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx mikroskopicky |
650 |
Stanovení xxxxxxx extraktu kávy |
420 |
Stanovení xxxxxxxxx popela kávy |
210 |
Stanovení xxxxxxx alkality popela xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx popela xxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx x kávě |
420 |
Stanovení xxxx x xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx kofeinu x kávě |
300 |
Stanovení ztrát xxxx pražením |
200 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x cikorkových xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxx jídlech x v xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx extrakcí |
250 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel |
230 |
Stanovení xxxx x ostatních xxxxxxxxx teplé x xxxxxxx xxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx v hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel |
430 |
Stanovení tuku x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou |
160 |
Důkaz xxxxxxxxxxx škrobu v xxxxxxxx jídlech a x xxxxxxxxxxxx jídel |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x polotovarech xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podílu jednotlivých xxxxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel |
140 |
Stanovení hmotnostního xxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x v polotovarech xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx v majonéze |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x hermeticky xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (HCl) v xxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxx xxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Xxxxx) v paprice xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení obsahu xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx látkách x xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxx paprik xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxx mletého xxxxxx xxxx x xxxxxx obsahu xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti xxxx xxx 103 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx čaje |
460 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx vodě x xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x čaji |
420 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxxxx xxxxx (xxxxxx hmotnosti xxx 103 °X) |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x ochucovadlech |
210 |
Výpočet xxxxxxxxx xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx x ochucovadel |
50 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a ochucovadel |
590 |
Měření xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx kyseliny glutamové x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x ochucovadlech |
120 |
Makroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kávovin |
210 |
Stanovení popela xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) kávovin |
270 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x pravotočivých xxxxx kávovin |
350 |
Stanovení ztráty xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx kávy (xxxxxx xxxxxxxxx při 103 °X) |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx "xxxxx" x hořčici |
350 |
Stanovení xxxxx x xxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx bodu xxxx tuků x xxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx kyselosti x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx látek xxxx x xxxxx (xxx 105 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x těkavých xxxxx xxxx x xxxxx (při 125 xx. -130 °C) |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxx x olejích xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x olejích |
220 |
Stanovení jódového xxxxx xxxx x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x olejů |
340 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx tuků x olejů |
420 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx x x margarinech |
170 |
Stanovení xxxxx xxxx x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx x xxxxx kyseliny xxxxxxxx x tucích x xxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
830 |
Xxxxxxxxx indexu lomu xxxx x olejů |
200 |
Stanovení xxxxxx nerozpustných xxxxxxxx x tucích x xxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx podílu xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxx hexanem |
570 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx extraktu xxxx x xxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx a xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx ("xxxxxxx hmotnost") xx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °X |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx veškerých xxxxxxxxxx xxxxx v lihu |
310 |
Zjišťování xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx žíravých xxxxxxx x xxxxxxx a xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxx a xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxx a detergentů |
280 |
Stanovení xxxxx fosforečného x xxxxxxxxx x detergentech |
610 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x mastných xxxxx x xxxxxxx a xxxxxxxxxx |
860 |
Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx) |
170 |
Xxxxxxxxxxx tenzidů x xxxxxxxxxx x vodou |
50 |
Důkaz xxxxxxxxxxx opticky xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (opticky xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx) |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx detergentech |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx potravin xxxxxxx XX/XX |
4&xxxx;750 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx detekce ozářených xxxxxxxx |
4&xxxx;990". |
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxx bakterií Xxxxxxxx xxxxxx - typizace |
380 |
Bacillus xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X |
220 |
Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy |
1 700 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Campylobacter |
600 |
Clostridium xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
410 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx počtu Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 44 °C xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xxxxx beta-D-glukuronidázopozitivních Xxxxxxxxxxx xxxx na xxxxxxxxxxx plotnové xxxx - Metoda xxxxxxxx xxxxxxx xxx 44 °X |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxx suspektních Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx. |
165 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;510 |
Xxxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx- mléko x xxxxxx výrobky |
430 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx průkazu |
600 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx stanovení xxxxx |
600 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx aeruginosa |
220 |
Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx aeruginosa - typizace |
380 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx test |
950 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxx bakterií xxxx Salmonella |
570 |
Průkaz xxxxxxxx xxxx Salmonella - xxxxxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxxxx s použitím xxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx testy |
380 |
Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;360 |
Xxxxxx Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx |
750 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
410 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kmenů Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy |
380 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kultivací v xxxxxxxx půdách |
210 |
Všeobecné xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx půdě - xxxxxxxx xxxxxxx xxx 30 °X |
340 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx flavus |
210 |
Průkaz xxxxxxxxxx - biochemické xxxxx |
40 |
Xxxxxx xxx - stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx čeledi Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx resuscitace - xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x technika xxxxxxxx xxxxxxx |
240 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Enterobacteriaceae -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX) |
560 |
Xxxxxxxxx xxxx siřičitany xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (klostrídií) 1: Xxxxxx pomnožení x xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů |
330 |
Stanovení xxxxx Clostridium xxxxxxxxxxx - sulfidredukujících klostrídií |
460 |
Průkaz x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxx koliformních xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
60 |
Xxxxxxxxx koliformních xxxxxxxx x xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °C, 35 °X a 37 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx koliformních xxxxxxxx x xxxxx vodě |
230 |
Jakost xxx - stanovení Xxxxxxxxxxx coli a xxxxxxxxxxxx bakterií - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx kultivačního xxxxx |
420 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X - xxxx x xxxxx xxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx mezofilních xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx počítání kolonií xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X |
320 |
Xxxxxxx z xxxxxx: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Lactobacillus |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx mikrobů xxxx Proteus |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x počtu xxxxxxxxxxxxx mikrobů rostoucích xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxxxxx počtu termofilních x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx agarové xxxx (Stanovení termofilních xxxxxxxxx, fakultativně anaerobních x anaerobních xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx vajec konzumních - xxxxx plísní xx vaječném xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx s jednoduchým xxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx) |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx membránovou filtrací |
230 |
Vyšetřování xxxxxx x folií xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxx souprava xxx xxxxxxxxxxxxxxx stěry |
10". |