Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2006 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 541/2002 Sb., kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst. 3 písm. b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
469/2005 Sb.
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx antioxidantů x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
950 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
780 |
Xxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 990 |
Stanovení beta-karotenu x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x xxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
960 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sorbové x xxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx spektrofotometrickou s xxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx dusitanů v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx bifenylu x xxxx-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;410 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx fosforu x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "fingerprinting xxxxxxxxxxxxxx" |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
950 |
Stanovení xxxxxxx v pekařských x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx glutamátu xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX) |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx chininu xxxxxxx spektrofotometrickou |
940 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx sodného xxxxxxxx x xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx |
1&xxxx;550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x alkaloidů x xxxxxxxxxxx metodou GC |
2 000 |
Stanovení xxxxxxx x potravinách xxxxxxx GLC |
1 780 |
Stanovení xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx aromatických xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x E x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, B2, X6 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 690 |
Stanovení vitaminu X12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1 metodou XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 x X3 xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 480 |
Stanovení xxxxxx jódu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx L-karnitinu v xxxxxxxxxxxxx nápojích x x potravních doplňcích xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
2&xxxx;020 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx vzorku xx xxxxxxxx XX XXX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx GC XXX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx dithiokarbamátů x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách metodou XX |
2&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx titrační |
550 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx fenylmočovinových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;240 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX (Multireziduální xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX) |
5&xxxx;930 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda X) |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxx x potravinách metodou XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx) |
4&xxxx;590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx tuku x potravinách metodou XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx triacylglycerolů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxx triazinových xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx metylbromidu x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XXX |
2&xxxx;290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx jednoho prvku xxxxxxx AAS - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxx metodou XXX xx xxxxxxxx XXX 254 |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx ISE |
660 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 130 |
Stanovení xxxx xxxxxxxxx a dusitanů x potravinách metodou XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;910 |
Xxxxxxxxx N-nitrosaminů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx GC |
1 980 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 640 |
Stanovení xxxxxxxxxx X1, X2, X1, G2 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
6&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, B2, X1, X2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx) |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x potravinách metodou XXXX x využitím xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách metodou XX/XX |
5&xxxx;890 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X ; zelená káva, xxxxxx; xxxxxxx XXX(xxxxxxxxx) |
910 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X v xxxxxxxxxxx metodou XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) kolonek |
7 360 |
Stanovení xxxxxxxx x potravinách metodou XXXX |
1&xxxx;850 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 x X2 metodou XXXX x využitím xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx biogenních xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;760 |
Xxxxxxxxx toxických glykoalkaloidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x lihu xxxxxxx XX |
950 |
Xxxxxxxxx 3-XXXX x potravinách |
5 480 |
Stanovení xxxxxx Xxxxx v xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx metodou HPLC |
1 400 |
Stanovení 1,3-xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XX |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
1&xxxx;150 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plynovou xxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xX vody |
100 |
Stanovení xX xx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx tlaku oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx vínech |
100 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx vínech xxxxxxx XXX |
960 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx alkoholu xx víně |
30 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxx x lihovinách |
140 |
Stanovení veškerých xxxxxxx x lihovinách |
170 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx x lihovinách |
1 500 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxx a lihovinách x nízkým xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;340 |
Xxxxxxxxx xxxx x etanolu (xxxx) xxxxxxx XX |
750 |
Xxxxxxxxx furalů x lihu a xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vaječného xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; obsah xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxxxxxx xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx komprimáty (xxxxxxxxxx) |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx druhotně xxxxxxxxxx hmyzem |
230 |
Stanovení xxxxxxxxx xxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mechanických xxxxxxxx xxx |
70 |
Xxxxxxxxx vlhkosti xxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx |
380 |
Xxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx čisté xxxxxxx bílkoviny přepočtem xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;210 |
Xxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx uvolněných xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx výrobků |
160 |
Stálost xxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx |
6&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx |
1&xxxx;810 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx zmrazených xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x zabité xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx výrobků -2-5 xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx - 6 x xxxx xxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v tabáku x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;210 |
Xxxxxxxxx alkaloidů x kondenzátu cigaretového xxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx cigaretového kouře xxxxxxx XX |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx hmotnostního xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
410 |
Xxxxxxxxx xxxxx řezu xxxxxxxx xxxxx v tabákových xxxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxxx kouři xxxxxxx XX |
740 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx specifické DNA x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích XXX xxxxxxxxxxxxx metodou s XxXX 35S promotorem x XXX terminátorem |
4 500 |
Detekce xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx s XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx |
8&xxxx;170 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Round Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-176 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Round Xx Xxxxx xxxx x sójových výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
12&xxxx;426 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Xxxxxxxx Xx-176 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX metody |
4 920 |
Stanovení specifické XXX kukuřice Xx-11 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 v kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx MON810 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX bakterií xxxx Xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time PCR |
6 280 |
Stanovení xxxxxx sojové xxxxxxxxx x potravinách metodou XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx na xxxxxxxxx XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx sacharidů v xxxxxxxxxxx po xxxxxxxxxxx xx XXX kolonkách xxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 700 |
Stanovení xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx veškerých xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x maltózy xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx sacharósy, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx spektra xxxxx x xxxx |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, furfuralu x 5-xxxxxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx tuku po xxxxxxxxx xx zařízení XXXXXX 1026 |
360 |
Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx extrakcí xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx metodou XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x XX xxxxxxx (K232, X270, delta X) x xxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx xxxxxx oxidem hlinitým x xxxxxxxx xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x potravinách |
590 |
Stanovení xxxxxx x přepočet xx bílkoviny x xxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx gliadinu (lepku) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx potravinové xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxx- gravimetickou |
3 500 |
Stanovení xxxxxxxx x specifických bílkovin xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx / galaktózy x xxxxxxxxxxx enzymaticko-spektrofotometrickou xxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx aminokyselin xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;670 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx metodou HPLC |
1 110 |
Stanovení xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách metodou XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pyrrolidonkarboxylové xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx beta-karotenu, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, barvy, xxxxx. x piva xx xxxxxxxx XXXXX |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx předmětových xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx plody |
250 |
Stanovení vlhkosti x aromatizovaných xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx barevných xxxx x xxxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx sušiny x potravinách xx xxxxxxxx MA 50 |
70 |
Přepočet xxxxx xx sušinu, xxxxx není xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxx x xxxxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx hodnoty |
50 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxx potravin - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsi x xxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx x olejnin skladištními xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx při stanovení xxxxxxx znaku v xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsí a xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1 v xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx x obilovinách |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx lepku x xxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx maltózy x xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxx kukuřice |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx luštěnin |
100 |
Stanovení vařivosti xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsí a xxxxxxxx x luštěnin, xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1 |
210 |
Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x škodlivých xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx x olejninách xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 v xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx olejnaté xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx v xxxx x xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx xxx vlhkosti 12% |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x obilovin |
220 |
Stanovení xxxxxx vody v xxxxxxxx (x xxxxxxx xxxxxx x v xxxxxx xxxxxx) |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x obilovin |
380 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx sedimentační xxxxxxx (XXX xxxx) x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxx xxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti brambor |
50 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx brambor xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;540 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx typu xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx konduktometrické xxxxxxx (KH) xxxxxx |
760 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x hmotnosti x xxxxxxxxxxxxx tržních xxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx senzorického xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
520 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 030 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - metodou HPLC |
1 200 |
Stanovení xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx linolové x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (xxxxxx x xxxxxxx) |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx škůdci |
70 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx druhů xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x těstovinách |
100 |
Vařivost xxx xxxxxxx zkoušky v xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vaznosti xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx těstovin |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu x xxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x předsoušením xxx 130 °C x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx předsoušení xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody sušením x nasávací hmotou x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky v xxxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Stanovení kyselosti xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxx náplně v xxxxxxxxxx výrobcích |
180 |
Stanovení glycidu xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
550 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xx strouhance |
50 |
Stanovení xxxx xxxxxxx při 105 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Podíl xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině x cukrářských výrobcích |
350 |
Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx tuků xxxxxxxx xx hydrolýze x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx sušením xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx vážkově x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx zmrzlin při 130 °C |
70 |
Stanovení tuku xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ve zmrzlinách |
210 |
Stanovení xxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx xxxxxxx Schoorla xx xxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X do xxxxxxxxxx hmotnosti |
140 |
Stanovení vody xxxxxxx x absolutním xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx nápoje x xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx čokoládové xxxxxx xxxxxxxxx, máčené |
170 |
Stanovení xxxxxx refraktometicky x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
250 |
Stanovení sacharidu x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
70 |
Stanovení přísad (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a kofeinu x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu |
810 |
Důkaz xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxx- a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
1110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Stanovení xX xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx barvy xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx látek x cukrovarských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Stanovení ferromagnetických xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx xxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
260 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx cukru |
260 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx výluhu xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx xx vodním xxxxxx xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx ze xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx titrační |
320 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxxxx xx xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxxxxx ekvivalentu x xxxxxxxxxx hydrolýzy xxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx piva |
300 |
Stanovení xX xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx využitelné xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx x droždí |
160 |
Stanovení kyselosti xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xxxxxxx x chuťových xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x čísla xxxxxxxxx vonných x xxxxxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxx x chuťových xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxx 105 °C |
140 |
Stanovení xxxxxxxx v lihovinách |
350 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx x lihovinách |
210 |
Stanovení xxxxxxxxx kyselin v xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxx metodou titrační |
290 |
Stanovení xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx titrační |
780 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx furalu x brandy x xxxxxx destilátu metodou xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx vínech |
350 |
Stanovení celkové xxxxxxxxx xxx |
100 |
Xxxxxxxxx těkavých xxxxxxx xx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx extraktu xx xxxxxx |
1&xxxx;380 |
Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx plodů, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 x xxxx na 1 xxxxx (454 x) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx skořápek x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů a xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxx - vlhkosti xxxxxx xxxxx x plodů |
160 |
Stanovení xxxxxx sušením - xxxxxxxx u skořápek x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx suchých skořápkových xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx popela suchých xxxxxxxxxxxx plodů nerozpustného x xxxxxxxx - xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx petroleterového extraktu - tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
160 |
Stanovení xxxxxxxx x neloupaných xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx arašídů |
230 |
Stanovení xxxxxx u neloupaných xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x kvasném xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx sacharózy v xxxxxxx xxxx |
530 |
Xxxxxxxxx bezcukerného xxxxxxxx kvasného xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxx minerálních kyselin x kvasném xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx kyselin x kvasném xxxx |
160 |
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxx xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxx xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx |
6&xxxx;270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů a xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x zeleniny |
160 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx konzervárenských polotovarů x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx a pecek x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, připálených, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, skvrnitých x xxxxxx xxxxxxxxxxx plodů xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx xx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny |
70 |
Stanovení kovových xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx hodnocení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu xxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx rostlinných xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx refraktometrické sušiny xxxxxxx xxxxxxxxxx surovinou |
5 500 |
Stanovení xxxxxx x jeho xxxxxxxxxxx x konzervárenských x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (písku) x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a výrobcích x ovoce x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových výrobků x přípravků xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou |
220 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx x přípravcích xxx nakládání a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx rosolotvorné xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x xxxxxxxx |
700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx benzoové xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a přípravcích xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx benzoové x benzoanu sodného x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x konzervování xxxxx a zeleniny |
210 |
Zkoušky xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx destilační |
480 |
Stanovení xxxxxxxxx (xxxxxxxx) ve xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx hmotnostní xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx výrobků |
200 |
Stanovení xxxx xxxxxx extrakcí v xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mrazírenských výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
150 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v kyselině, x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx zmrazené xxxxxxxx x xxxxxx |
490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hustoty ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xX ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx ovocných x xxxxxxxxxxxx šťáv |
200 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (L-malátu) x xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxxxxx stanovení xxxxxx prolinu x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou HPLC |
1 080 |
Enzymové xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxx x xxxxxxxx x zeleninových šťávách xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 700 |
Stanovení xX xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx ferromagnetických xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx očkovitosti mlýnských xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vody v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mokrého xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxx vařivosti krup, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx škůdců xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin |
140 |
Stanovení xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxx -xxxxx xxxx - x xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistoty xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku u xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx tuku x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x čokoládových xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx a čokoládových xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx sušením |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) x xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx napadených x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx plodů, cizích xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx jablek |
230 |
Stanovení xxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxx jablkách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx škodlivým hmyzem xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx příměsí a xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx xxxxxxxx hrušek |
230 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxx vody v xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx napadených x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx plodů, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx broskví |
230 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x sušeném xxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx fíkách |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxx v sušených xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x kouřových xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx rutinního xxxxxxxxxxxx nakuřovacího přístroje |
1 110 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xx konstantní hmotnosti x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx a tekutých xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx hydrolýze |
360 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx šlehání mražených xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx u xxxx, tvarohů, xxxxx x pomazánek |
160 |
Stanovení xX x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxx, tvarohů, xxxxx x pomazánek xxxxxxx xxx dobutyrometri xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Röse-Gottlieba x mléce x xxxxxxxx výrobcích |
460 |
Stanovení xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxx x xxxx, tvarohů, xxxxx a pomazánek xxxxxxx acidobutyrometrickou |
380 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx v másle |
120 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx kaseinu |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxx v kaseinu |
460 |
Stanovení xxxxxx bílkovin v xxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx obsahu popela x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx kaseinu |
210 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx neporušenosti konzumní xxxxxxxx xxxxxxxxx vajec |
70 |
Důkaz xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx slepicích xxxxx konzumních |
70 |
Zjištění xxxxx xxxxxxx vejce |
70 |
Určení xxxxxxxxx xxxxxxxxx bubliny u xxxxxxxxx vajec konzumních |
70 |
Zjištění xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx konzumních |
70 |
Zjištění xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x nepohyblivosti xxxxxxx x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx kvality xxxxxxx xxxxx xx rozbití |
70 |
Důkaz xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx podílu složek x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x drůbežích x zvěřinových xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
190 |
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx u xxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, rybích xxxxxxx x konzerv |
160 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu x ryb, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx x ryb, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxx x xxxxxxx výrobcích |
360 |
Měření xX xxxx x xxxxxxx výrobků xxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x rozpuštěného uvolněného xxxx xx xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx a sterilovaných xxxxxxxx v xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx dusitanů x xxxxxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx pH x xxxxxxx z masa x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x konzervách |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx pokrmech v xxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx, masných xxxxxxx x masných xxxxxxx x hotových xxxxx x xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x masných xxxxxxxxxx x hotových xxxxxxx x konzervách |
100 |
Stanovení popela x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx v konzervách |
350 |
Stanovení xxxx refraktometricky xx xxxxxx medu |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxx Lana x Eynona ve xxxxxx xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx ve xxxxxx xxxx |
520 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx polarizací xx xxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx látek xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx ve včelím xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx hydroxymetylfurfuralu xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
860 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx podle Schadeho xx včelím medu |
910 |
Komplexometrické xxxxxxxxx vápníku xx xxxxxx xxxx |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx dusíku xx xxxxxx xxxx |
590 |
Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, škrobovým xxxxxx a sladovými xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxx xxxx |
1&xxxx;310 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx medu |
210 |
Stanovení xX xxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxx x xxxxxxxx mléčných xxxxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx, smetaně a x jogurtu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx podle Xxxxxxx - Xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka x xxxxxxxx mléčných výrobku xX-xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx dle Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx výživě, x ve zvláštních xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx mléčné výrobky xxx kojeneckou x xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx nebo xxxxxxxxx xxxxxx výrobky x xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx x prášku xxxx., xxxx v xxxxxxxxxx, mražených krémech x směsích xxx xxxxxx xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx xxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx v xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny tukuprosté x xxxx x xxxxxxx zkušebního xxxxxx xxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vaječných xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx teploty xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx xx vaječné xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxx volného xxxx x mase x masných xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Volhardovou |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx sodného x mase x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx sádle x taveném xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx nerozpustných v xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx ve vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx čísla xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx loji |
210 |
Důkaz xxxxxxxxxxxxxxxxx xx vepřovém sádle x taveném xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx sádle a xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx sádle x taveném loji |
340 |
Stanovení xxxxxx lomu xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx loji |
200 |
Stanovení alkality xxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxxxx |
400 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x koření - xxxxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxx - mikroskopicky |
650 |
Stanovení xxxxxxxx xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x soli |
180 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx v xxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx draselného x xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx dusitanů x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx uhličitanů x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx oxidů xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
450 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx mikroskopicky |
650 |
Stanovení xxxxxx tří xx xxxx čaje xxxxx Xxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x drtě x xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx kovových xxxxxxx x xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí v xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx pražené xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx kávy |
100 |
Stanovení xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx alkality xxxxxx xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx písku x kávě |
420 |
Stanovení xxxx x kávě |
340 |
Stanovení kofeinu x xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx pražením |
200 |
Stanovení obsahu xxxxxx x xxxxxxxx x cikorkových xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel |
220 |
Stanovení tuku x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx přímou xxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx tuku x hotových jídlech x v xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxxxxxx jídlech x x polotovarech xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x polotovarech xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalech |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x koření |
250 |
Stanovení xxxxxxxxx popela xxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx (XXx) x xxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxx xxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x pepři metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxx barviv (XXXX Xxxxx) v xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxx v xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x bylinách |
470 |
Stanovení celkového xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 530 |
Příprava xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx obsahu xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx čaje xxx 103 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu čaje |
460 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx čaje |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x čaji |
420 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v pevném xxxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °C) |
140 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v pevném xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech |
210 |
Výpočet xxxxxxxxx xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx a ochucovadel |
50 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel |
590 |
Měření xX xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v dehydratovaných xxxxxxxxx x ochucovadlech |
950 |
Stanovení xxxxxxxx kávovin |
210 |
Stanovení popela xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu (xxxxxx) kávovin |
270 |
Stanovení kyselosti xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kávovin |
420 |
Stanovení xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx zelené xxxx xxx 105 °C |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx hořčice |
210 |
Stanovení "xxxxx" v xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx x hořčici |
440 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx x hořčici |
500 |
Předsušení sušiny xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x hořčici |
120 |
Stanovení xxxx xxxx tuků x xxxxx xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxx tuků x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx kyselosti a xxxxx xxxxxxxxx xxxx x olejů |
210 |
Stanovení xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 105 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx tuků a xxxxx (xxx 125 xx. -130 °X) |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx Karla Xxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx zmýdelnění xxxx a xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx čísla xxxx x xxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x tucích x xxxxxxx x x xxxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů |
160 |
Stanovení x xxxxx xxxxx- x propylesteru xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx x důkaz xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
830 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxx x xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x tucích x xxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného xxxxxx xxxx a xxxxx extrakcí xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x olejů |
290 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxx x olejů xx jednotku xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx stability xxxx x olejů Xxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xxx xxxxxxxxxx použití xxx 20 °C |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx x lihu xxxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxx fotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
310 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx lihu |
50 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx lepidel |
210 |
Stanovení xxxxxxxxx a alkality xxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx a xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx x detergentů |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxx a xxxxxxxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx a xxxxxxxxxx |
860 |
Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x detergentů (xxxx xxxxxxxxx) |
170 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxx s xxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (opticky xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx) |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx látek xxxxxxxxxxxxx x etanolu x xxxxxxxxxx a xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx odparku xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
4&xxxx;750 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx detekce ozářených xxxxxxxx |
4&xxxx;990". |
Rozbor |
Výše xxxxxxx xxxxxxx v Xx |
Xxxxxx bakterií Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxx xxxxxx - technika xxxxxxxx kolonií vykultivovaných xxx 30 °X |
220 |
Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx termotolerantních xxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
410 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx perfringens. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií |
460 |
Detekce Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Technika počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx na xxxxxxxxxxx plotnové xxxx - Xxxxxx počítání xxxxxxx xxx 44 °X |
290 |
Xxxxxxxxx pokyny pro xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu. |
165 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx separace |
1 200 |
Průkaz Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy |
1 510 |
Průkaz Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx a xxxxxx výrobky |
430 |
Horizontální metoda xxxxxxx x stanovení xxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx počtu |
600 |
Průkaz Xxxxxxxxxxx aeruginosa |
220 |
Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx za xxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx Pseudomonas aeruginosa - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxx salmonel - Xxxxxxxxxx Rapid xxxx |
950 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx |
570 |
Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy |
560 |
Průkaz bakterií xxxx Xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x další xxxxx) - Část 1: Xxxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxx xxxx podle Xxxxx-Xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, biochemické xxxxx |
380 |
Xxxxxx Xxxxxx parahaemolyticus - xxxxxxxxxxx testy |
1 360 |
Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
750 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Yersinia xxxxxxxxxxxxxx |
410 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxx půdách |
210 |
Všeobecné pokyny xxx stanovení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; technika xxxxxxxx kolonií |
210 |
Jakost xxx- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx bakterií |
210 |
Stanovení Xxxxxxxxxxx flavus/parasiticus |
420 |
Stanovení počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx flavus xx xxxxxxxxxx identifikační xxxx - počítání xxxxxxx xxx 30 °C |
340 |
Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxx enterokoků - xxxxxxxxxxx xxxxx |
40 |
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx čeledi Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
240 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX) |
560 |
Xxxxxxxxx xxxx siřičitany xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx membránových filtrů |
330 |
Stanovení xxxxx Clostridium xxxxxxxxxxx - sulfidredukujících xxxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxx koliformních xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
60 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx vodě |
230 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X a 37 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; technika nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx koliformních bakterií x xxxxx vodě |
230 |
Jakost xxx - xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů |
230 |
Jakost xxx - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx očkováním do xxxxxxx agarového xxxxxxxxxxxx xxxxx |
420 |
Xxxxxx xxxxxxxx droždí - stanovení nepravých xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných při 30 °X - xxxx x masné xxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx mezofilních bakterií xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X |
320 |
Xxxxxxx x xxxxxx: Xxxxxxxxx xxxxxx plísní xxxxx Howarda |
390 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx rodu Lactobacillus |
220 |
Stanovení xxxxx slizotvorných xxxxxxxx xxxx Leuconostoc |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx rostoucích xx anaerobních podmínek (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx do agarové xxxx (Xxxxxxxxx termofilních xxxxxxxxx, fakultativně xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx mikroorganismů) |
210 |
Metody xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx přítomnosti technologicky xxxxxxxxxxx mikroorganismů |
200 |
Metody zkoušení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx složitým xxxxxxxx (Xxxxxxx barvení) |
130 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx filtrací |
230 |
Vyšetřování xxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx stěry |
10". |