Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2006 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 541/2002 Sb., kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst. 3 písm. b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
469/2005 Sb.
Rozbor |
Výše náhrady xxxxxxx x Kč |
Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách metodou XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx kyseliny isoaskorbové x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
950 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx TLC |
780 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou HPLC |
2 080 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 990 |
Stanovení beta-karotenu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx esterů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
960 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačně-titrační |
320 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx spektrofotometricky |
560 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;410 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 090 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx anthokyanů xxxxxxx "fingerprinting chromatography" |
2 640 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx glutamátu xxxxxxx x polévkách x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ITP) |
370 |
Stanovení chininu xxxxxxx HPLC |
1 000 |
Stanovení chininu xxxxxxx spektrofotometrickou |
940 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx sodného výpočtem x celkového xxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x alkaloidů x xxxxxxxxxxx metodou GC |
2 000 |
Stanovení xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx aromatických xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx niacinu x xxxxxxxx listové ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx vitaminů X x X x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, X2, X6 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx vitaminu X12 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELIS A |
3 000 |
Stanovení xxxxxxxx X1 metodou XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx B2 xxxxxxx HPLC |
1 690 |
Stanovení xxxxxxxx X v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 x D3 xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxx xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx L-karnitinu x xxxxxxxxxxxxx nápojích x x xxxxxxxxxx doplňcích xxxxxxx HPLC |
1 300 |
Stanovení thiabendazolu x potravinách |
2 020 |
Stanovení (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;430 |
Xxxxxxxxx diquatu x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;570 |
Xxxxxxxxx fenoxyalkanových xxxxxxx x potravinách metodou XX |
2&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx kyseliny kyanovodíkové xxxxxxx xxxxxxxxxx titrační |
550 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;240 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX (Multireziduální xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX) |
5&xxxx;930 |
Xxxxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X) |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx reziduí pesticidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx) |
4&xxxx;590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;650 |
Xxxxxxxxx daminosidu x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx mléčného xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx triacylglycerolů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxx triazinových xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx metylbromidu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/ECD |
2 290 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx jednoho xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx technika |
630 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx metodou XXX - xxxxxxxxx technika |
750 |
Stanovení xxxxx xxxxxxx XXX xx xxxxxxxx XXX 254 |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxx x zelenině xxxxxxx XXX |
660 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx x dusitanů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx bromidů x xxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 480 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 910 |
Stanovení X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;950 |
Xxxxxxxxx ftalátů x xxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;980 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, B2, X1, X2 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
6&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, G2 metodou XXX (xxxxxxxxx) |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX x využitím xxxxxxxxxxxxxxx kolonek |
5 610 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XX |
5&xxxx;890 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X ; zelená xxxx, xxxxxx; xxxxxxx XXX(xxxxxxxxx) |
910 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx |
7&xxxx;360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách metodou XXXX |
1&xxxx;850 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 x B2 xxxxxxx XXXX s využitím xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx aminů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;760 |
Xxxxxxxxx toxických xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
2&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x lihu xxxxxxx XX |
950 |
Xxxxxxxxx 3-MCPD x potravinách |
5 480 |
Stanovení xxxxxx Xxxxx v xxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou HPLC |
1 400 |
Stanovení 1,3-xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxxxx aromatických xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
1 680 |
Stanovení těkavých xxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
1&xxxx;150 |
Xxxxxxxxx etylkarbamátu v xxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
1 390 |
Stanovení xxxxxxxxxxx plynovou xxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xX xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx ve xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx metodou XXX |
960 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx alkoholu xx xxxx |
30 |
Xxxxxxxxx zásaditosti xxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx a xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxxx s xxxxxx xxxxxxx těkavých xxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, esterů x xxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx složek |
1 340 |
Stanovení xxxx x xxxxxxx (xxxx) xxxxxxx XX |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx metodou |
1 280 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; obsah xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxxx xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x želatinových xxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx |
220 |
Xxxxxxxxx sušiny hub |
380 |
Průkaz xxxxx xxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx čisté xxxxxxx xxxxxxxxx přepočtem xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;210 |
Xxxxxx pH xxxxxxx výluhu masa |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx aw |
370 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
6&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx hydroxyprolinu x xxxxxxxxxxx |
1&xxxx;810 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxx panády xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx x mražených xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx volné xxxx x xxxxxx drůbeže |
50 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -2-5 xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx - 6 x xxxx xxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x tabáku x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;210 |
Xxxxxxxxx alkaloidů x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx cigaretového xxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx hmotnostního xxxxxx xxxxxxxxxx částic |
410 |
Stanovení xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx x tabákových xxxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX |
740 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x sójových x xxxxxxxxxxx výrobcích XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X promotorem x XXX xxxxxxxxxxxx |
4&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX screeningovou xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx a XXX terminátorem |
8 170 |
Detekce xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx v xxxxxxxx výrobcích pomocí XXX xxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx PCR metody |
4 920 |
Stanovení xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Ready sóji x sójových xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time PCR |
12 426 |
Stanovení xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx specifické DNA xxxxxxxx Bt-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX metody |
4 920 |
Stanovení xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR |
10 200 |
Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx MON810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR |
10 200 |
Detekce xxxxxxxxxx XXX bakterií xxxx Xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx Real-Time XXX |
6&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x potravinách metodou XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx sacharidů x xxxxxxxxxxx po xxxxxxxxxxx na xxxxxxxxx XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx předčištění xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách |
440 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx veškerých xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx laktózy x maltózy xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx sacharósy, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x medu |
1 300 |
Stanovení 5-hydroxymethylfurfuralu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-ethylfurfuralu xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx na xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
360 |
Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin v xxxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v potravinách xxxxxxx GC |
2 600 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx stigmastadienů v xxxxxxxxx xxxxxxx metodou XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx stanovení x XX xxxxxxx (X232, X270, xxxxx K) x xxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx K270 xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x olivovém oleji |
940 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxx a přepočet xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx gliadinu (lepku) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ELISA |
3 000 |
Stanovení xxxxxxx / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx enzymaticko-spektrofotometrickou xxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;670 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 110 |
Stanovení xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
950 |
Stanovení beta-karotenu, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, extraktu, xX, xxxxx, xxxxx. x piva xx xxxxxxxx SCABA |
560 |
Stanovení xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x citrusových plodech |
200 |
Dovolené xxxxxxxx xxxxx předmětových xxxxx - suché xxxxxxxxxx xxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx barevných xxxx x xxxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50 |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx, xxxxx není xxxxxx x sazebníku xxxx xxxx x sušině |
30 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx smetany |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxx energetické hodnoty |
50 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx nesourodých xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsi x xxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx skladištními xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx stanovení xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx pšenice |
70 |
Stanovaní xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx maltózy x xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x obecné |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx tvrdé |
140 |
Třídění xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene |
270 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx luštěnin |
220 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx jedlého x čočky xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx x luštěnin, xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1 v xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot x xxxxxxxxxx nečistot xxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx olejnaté xxxxxxx x nečistot x semen xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx v xxxx x xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12% |
50 |
Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx (x xxxxxxx xxxxxx x x xxxxxx xxxxxx) |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XXX xxxx) x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx semenech |
480 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hlíz xxxxxxx |
50 |
Xxxx xxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx polyakrylamidové elektroforézy |
2 540 |
Stanovení xxxxxxx typu xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (KH) xxxxxx |
760 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x sladkovodních xxxxxxx xxx |
260 |
Xxxxxxxxx stolní hodnoty (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x sladkovodních xxxxxxx xxx |
520 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;030 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách - xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (xxxxxx a olejích) |
1 080 |
Stanovení xxxxxxxx těstovin xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxx xxxxxx druhů xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx pro xxxxxxx zkoušky x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vaznosti těstovin |
50 |
Stanovení xxxxxxxx objemu xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °C v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxx předsoušení xxx 130 °X x pekařských xxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx sušením x xxxxxxxx hmotou x pekařských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx tuku xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx titrovatelných kyselin x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
180 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx náplně v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx bílkovin x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx strouhanky |
50 |
Stanovení příměsi xx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vody xxxxxxx při 105 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Podíl xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx tuků extrakcí xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích |
360 |
Stanovení titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx vody xxxxxxx xxx 130 °C x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx v cukrářských xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °C |
160 |
Stanovení xxxxxx zmrzlin při 130 °C |
70 |
Stanovení tuku xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx s xxxxxxxxxx xxxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx obsahu tuku xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku xx hydrolýze x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx popela x cukrovinkách a xxxxxxxxxx pečivu |
210 |
Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
300 |
Stanovení čokoládové xxxxxx formované, xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx polarimetricky x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x drti x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
810 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx kyanovodíku x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx pečivu |
1110 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx x sušiny x cukrovarských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX potenciometricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx popela v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxx cukrovarských xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx látek x cukrovarských výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx schopnosti v xxxxxxxxxxx cukru |
390 |
Stanovení redukujících xxxxx v tekutých xxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx ve škrobu |
140 |
Stanovení xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx výluhu xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx barvy škrobu xxxxxxxxxxxx s xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx škrobového xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxxxx xx xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky v xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx piva |
300 |
Stanovení pH xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx piva |
100 |
Stanovení zákalu xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx energie xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého v xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx droždí |
140 |
Stanovení popela x xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx v těstě x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx x chuťových látek |
160 |
Stanovení xxxxxx lomu vonných x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx x chuťových látek |
90 |
Stanovení xxxxxxx x čísla xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v lihovinách |
350 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx x lihovinách |
210 |
Stanovení xxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx esterů xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx vinném xxxxxxxxx metodou xxxxxxxx |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx x výpočet xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx |
1&xxxx;380 |
Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx kyseliny xxxxx ve vínech |
180 |
Stanovení xxxxxxx kamene xx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx celých xxxxx na 100 x xxxx xx 1 xxxxx (454 x) suchých skořápkových xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx skořápek x zdravých xxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx x zdravých xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příčného xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
50 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx plodů a xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - vlhkosti celých xxxxx a xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx plodů |
140 |
Stanovení celkového xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
480 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx izolovaného xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx oxidu siřičitého xxxxx Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
160 |
Stanovení xxxxxxxx x neloupaných xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
50 |
Mechanický xxxxxx xxxxxxxxxxx arašídů |
230 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx refraktometricky |
50 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx metodou |
200 |
Stanovení xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxx x nealkoholických nápojích |
350 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
360 |
Stanovení chininu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v nealkoholických xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx octě |
420 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x kvasném xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx redukujících xxxxx x kvasném xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx sacharózy v xxxxxxx xxxx |
530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx octa |
50 |
Důkaz xxxxxxx xxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx minerálních xxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
160 |
Xxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxx xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx ovocného (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx |
6&xxxx;270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x ovoce x zeleniny |
70 |
Stanovení čísla xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x výrobků z xxxxx a xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx a zeleniny |
160 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny |
70 |
Stanovení hmotnosti xxxxxxxx podílu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx množství xxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x pecek x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx při xxxxxxxxxxx hodnocení konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx hmotnostního podílu xxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx a výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
210 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx rajčatovou surovinou |
5 500 |
Stanovení xxxxxx a xxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovaru x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx (kyseliny xxxxxx) v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
530 |
Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a výrobcích x ovoce x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
440 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
950 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x zeleniny sušením |
140 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce a xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx mohutnosti x pektínových xxxxxxxxx x přípravcích pro xxxxxxxxx a konzervování xxxxx x xxxxxxxx |
700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x benzoanu xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a zeleniny |
210 |
Zkoušky xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx fermentovaného xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx popela ve xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx destilační |
480 |
Stanovení xxxxxxxxx (xxxxxxxx) ve fermentovaném xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx hmotnostní xxxxxxxxx xxxxxxx hoření (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx výrobcích- xxxxxxx refraktometrickou |
150 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx u xxxxxxx xxxx zmrazené xxxxxxxx x xxxxxx |
490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x zeleninových šťáv |
100 |
Stanovení xxxxxxx pH xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x zeleninových xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx fosforu x xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx v ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x kyselině v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mlýnských xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x mlýnských výrobcích |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx kyselin v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
470 |
Stanovení xxxxxx mokrého xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx lepku v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Schoorla v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků |
460 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxx vařivosti xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxxx -jeden xxxx - x krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistoty xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxx stanovení xxxxxxx xxxxx x xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx x kroupách, xxxx, jáhlech, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx x čokoládových xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x čokoládových xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx obsahu vlhkosti xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx škrobu x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx siřičitého ve xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) x xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x poškozených plodů, xxxxxxxxx plodů, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx obsahu vody x sušených xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx plodů, xxxxxxxxx plodů, cizích xxxxxxx x xxxxxxxx xx základního zbarvení xxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx škůdců x xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v rozinkách |
310 |
Stanovení xxxxxx vody x xxxxxxxx fíkách |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx kondenzátech |
1 820 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xx použití xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx nakuřovacího přístroje |
1 110 |
Stanovení xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x cigaret |
1 820 |
Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx hmotnosti x pískem |
160 |
Stanovení sušiny xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků sušením xxxxxxxxxx xxxx s xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx a mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx glycidu v xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích |
480 |
Stanovení xxxxxxxx šlehání xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxxx x sýrů, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx u xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx pH x xxxx, tvarohů, xxxxx x pomazánek xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx aci xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx tuku xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx výrobcích |
460 |
Stanovení xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx v sušině x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou |
380 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x kaseinu |
460 |
Stanovení xxxxxx bílkovin v xxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx obsahu popela x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustnosti xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx tvaru slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxx velikosti xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx bubliny x xxxxxxxxx xxxxx konzumních |
70 |
Zjištění xxxxxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxx u xxxxxxxxx xxxxx konzumních |
70 |
Zjištění xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x slepicích vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx slepicích xxxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxx jakosti zabité xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxx x drůbežích a xxxxxxxxxxx konzervách |
100 |
Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx konzervách |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx |
190 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx škvařeného sádla |
180 |
Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx u ryb, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x konzerv |
160 |
Stanovení xxxxxxxxx u xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxx x masných xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxx xX xxxx a xxxxxxx xxxxxxx metoda xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x tekutých xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx a sterilovaných xxxxxxxx v konzervách |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx ve výrobcích x masa a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx pH x xxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách |
100 |
Stanovení obsahu xxxxxxxx ve xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx extrakcí x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídel x xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxx kyselosti xxxx masa, masných xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx x hotových jídlech x konzervách |
100 |
Stanovení xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x hotových xxxxx v konzervách |
350 |
Stanovení xxxx refraktometricky xx xxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx redukujících xxxxx xxxxx Lana x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx sacharózy xxxxx Lana a Xxxxxx ve xxxxxx xxxx |
520 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx včelím medu |
380 |
Stanovení xxxxxxxxx včelího medu |
200 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxx xx vodě xxxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx fotometrický xx xxxxxx medu |
860 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
910 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
590 |
Xxxxx xxxxxxxx včelího xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx |
1&xxxx;310 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx medu |
210 |
Stanovení xX xxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx, xxxxxxx x x jogurtu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx podle Xxxxxxx - Xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxx x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mléka |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxx vážkovou xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, x ve xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx mléčné xxxxxxx xxx kojeneckou x xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx nebo xxxxxxxxx mléčné výrobky x přísadami; xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx krémech x směsích pro xxxxxx výrobu |
360 |
Stanovení obsahu xxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx sušiny xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů x xxxxxx a xxxxxxxx sýrových xxxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxx a tavených xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny xxxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxx zkušebního xxxxxx xxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx sušiny vaječných xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx tekutých x mražených vaječných xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxx xx vaječné xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx xx vaječné xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx ve vaječné xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx v mase x xxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx ve xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx a masných xxxxxxxxx xxxxxxx Volhardovou |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx sodného x mase x xxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxx tuků xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx vepřovém xxxxx x taveném xxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti xx xxxxxxxx sádle a xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx loji |
430 |
Stanovení Böhmerova xxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx čísla zmýdelnění xx xxxxxxxx sádle x taveném xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx vodě x xxxxxx |
400 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx škůdců v xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx x soli |
180 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x soli |
130 |
Stanovení xxxxxx x soli |
590 |
Stanovení xxxxxxxxx draselného x xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x soli |
460 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx zrnitosti xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx oxidů trojmocných xxxx x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
450 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xx xxxx čaje xxxxx Xxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kofeinu x rozpustném čaji |
170 |
Stanovení xxxxxx x xxxx x xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxxx xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx mletí xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti 1000 xxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x kávě xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx a nerozpustného xx vodě |
340 |
Stanovení xxxxx x kávě |
420 |
Stanovení xxxx x xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx kofeinu x xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx ztrát xxxx pražením |
200 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx přímou xxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů po xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel |
430 |
Stanovení xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela koření |
270 |
Stanovení xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx (HCl) v xxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx destilační xxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx extraktu xxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxx xxxxx koření |
100 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Xxxxx) v xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx silic x xxxxxx, kořenících xxxxxxx x bylinách |
470 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx capsanoidů x xxxxxx paprikách a xxxxxxxxxxxx chilli paprik xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxx xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti xxxx xxx 103 °C |
220 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx ve vodě x čaji |
220 |
Stanovení popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x čaji |
420 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °C) |
140 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech |
210 |
Výpočet xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a ochucovadel |
50 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel |
590 |
Měření xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel |
100 |
Stanovení kyselosti xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx kyseliny glutamové x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx barvivosti xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °C |
220 |
Stanovení xxxxxx vlhkosti xxxxxxx xxxxx kávy (ztráta xxxxxxxxx při 103 °X) |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx "xxxxx" v xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx x hořčici |
440 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxxx sušiny xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x hořčici |
120 |
Stanovení xxxx xxxx tuků x xxxxx vyjasněním |
360 |
Stanovení xxxx xxxx xxxx x xxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů (xxx 105 °C) |
210 |
Stanovení xxxx x těkavých xxxxx xxxx a xxxxx (xxx 125 xx. -130 °X) |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxx x olejích xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x tucích x xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx jódového xxxxx xxxx x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x olejů |
340 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx čísla xxxx x xxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx a x margarinech |
170 |
Stanovení xxxxx xxxx a xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx x důkaz ethyl- x propylesteru xxxxxxxx x- hydroxybenzoové v xxxxxx x olejích |
560 |
Stanovení x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx anisidinového xxxxx xxxx a xxxxx |
830 |
Xxxxxxxxx indexu xxxx xxxx a xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxxxxx x tucích x xxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx a olejů xxxxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx hmotnosti xxxx x olejů xx xxxxxxxx xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tuků x xxxxx Schaalovým xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °C |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx v lihu xxxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx metodou xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx v xxxx |
310 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a alkality xxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx žíravých alkálií x tenzidů x xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx prostředků |
100 |
Stanovení pH xxxxxxx a xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx u xxxxxxx a xxxxxxxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
860 |
Xxxxxxxx test tenzidů x detergentů (mycí xxxxxxxxx) |
170 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxx x xxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx opticky zjasňujících xxxxxxxxxx v tenzidech x detergentech (xxxxxxx xxxxxxxxxx prostředky) |
70 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
4&xxxx;750 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx detekce xxxxxxxxx xxxxxxxx |
4&xxxx;990". |
Rozbor |
Výše xxxxxxx xxxxxxx v Xx |
Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxx xxxxxx - technika xxxxxxxx kolonií vykultivovaných xxx 30 °X |
220 |
Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx rodu Xxxxxxxxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
410 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx Clostridium xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °C xx xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xxxxx beta-D-glukuronidázopozitivních Xxxxxxxxxxx xxxx na xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx 44 °X |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx. |
165 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx separace |
1 200 |
Průkaz Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;510 |
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x xxxxxx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx stanovení počtu |
600 |
Průkaz Xxxxxxxxxxx aeruginosa |
220 |
Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx použití xxxxxx |
230 |
Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx rodu Pseudomonas |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx |
950 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx |
570 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Salmonella - xxxxxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Shigella - xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Staphylococcus aureus x xxxxx druhy) - Část 1: Xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx půdy xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;360 |
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
750 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
410 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx mikroorganismů; technika xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx mezofilních xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx plísní Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxx identifikační xxxx - xxxxxxxx kolonií xxx 30 °X |
340 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxx enterokoků - xxxxxxxxxxx xxxxx |
40 |
Xxxxxx xxx - stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx čeledi Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
240 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx testy (XXXXXXXXXX) |
560 |
Xxxxxxxxx xxxx siřičitany xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (klostrídií) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů |
330 |
Stanovení xxxxx Clostridium xxxxxxxxxxx - sulfidredukujících klostrídií |
460 |
Průkaz x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxx koliformních xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
60 |
Xxxxxxxxx koliformních xxxxxxxx x xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx koliformních bakterií ; technika počítání xxxxxxx (vykultivovaných xxx 30 °C, 35 °X x 37 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x pitné vodě |
230 |
Jakost xxx - stanovení Xxxxxxxxxxx coli x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů |
230 |
Jakost vod - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Stanovení xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx agarového xxxxxxxxxxxx xxxxx |
420 |
Xxxxxx zkoušení xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - xxxx a xxxxx xxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx kvašení - xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X |
320 |
Xxxxxxx x rajčat: Xxxxxxxxx obsahu plísní xxxxx Xxxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx mikrobů xxxx Proteus |
220 |
Stanovení počtu xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů |
210 |
Zjištění xxxxxxxxxxx a počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx podmínek (Xxxxxxxxx mezofilních xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx do agarové xxxx (Stanovení termofilních xxxxxxxxx, fakultativně anaerobních x xxxxxxxxxxx mikroorganismů) |
210 |
Metody xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx xxxxxx xx vaječném xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - xxxxxxxx s jednoduchým xxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - xxxxxxxx se xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx) |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx filtrací |
230 |
Vyšetřování xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
10". |