Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
541/2002 Sb.
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou HPLC |
2 460 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x potravinách xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 480 |
Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx x jejích xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
960 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC |
950 |
Stanovení celkového xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačně-titrační |
320 |
Stanovení xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou x xxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx dusitanů x potravinách xxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx FIA |
1 000 |
Stanovení bifenylu x xxxx-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;410 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 280 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx" |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx theobrominu, xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu glutamátu xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 110 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX) |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 000 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
940 |
Stanovení xxxxxxxx glutamátu sodného xxxxxxxx z xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx mentolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GLC |
1 780 |
Stanovení xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx niacinu x xxxxxxxx xxxxxxx xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx vitaminů X a X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, X2, B6 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1 xxxxxxx HPLC |
1 690 |
Stanovení xxxxxxxx X2 xxxxxxx HPLC |
1 690 |
Stanovení xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
950 |
Stanovení xxxxxxxx D2 x X3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pantotenové xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx nápojích x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
2&xxxx;020 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx vzorku xx xxxxxxxx XX XXX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxx XX XXX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx vzorku na xxxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx GC |
2 570 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx fosforovodíku v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 440 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;240 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx pesticidů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX) |
5&xxxx;930 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X) |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS (Multireziduální xxxxxx) |
4&xxxx;590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx triacylglycerolů x potravinách xxxxxxx XX |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
3 100 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx herbicidů x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC |
2 470 |
Stanovení bromidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx technika |
420 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx metodou AAS - bezplamenová xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku metodou XXX - hydridová xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX na zařízení XXX 254 |
360 |
Xxxxxxxxx dusičnanů x ovoci x xxxxxxxx xxxxxxx ISE |
660 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxx dusičnanů x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx FIA |
1 000 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx chlorovaných xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
2&xxxx;910 |
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;980 |
Xxxxxxxxx polychlorovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx aflatoxinů B1, X2, X1, X2 x potravinách xxxxxxx XXXX |
6&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx aflatoxinů X1, X2, X1, G2 xxxxxxx XXX (screening) |
2 500 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX s xxxxxxxx imunoafinitních xxxxxxx |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XX |
5&xxxx;890 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X ; zelená xxxx, xxxxxx; metodou XXX(xxxxxxxxx) |
910 |
Xxxxxxxxx ochratoxinu X x potravinách metodou XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) kolonek |
7 360 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;850 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 a X2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek |
5 490 |
Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;760 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC |
2 160 |
Stanovení xxxxxxxx x lihovinách x xxxx xxxxxxx XX |
950 |
Xxxxxxxxx 3-XXXX v xxxxxxxxxxx |
5&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx v xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx nepovolených barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/MS |
1 580 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx chloraminu |
1 150 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx x lihovinách xxxxxxx XX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx pH vody |
100 |
Stanovení xX xx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx tlaku xxxxx uhličitého x xxxxxxxx a perlivých xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx ve vínech xxxxxxx XXX |
960 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xx víně |
30 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxx x xxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx vícesytných alkoholů xx xxxxxx x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx obsahem těkavých xxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx vyšších alkoholů, xxxxxx a xxxxxxxx x lihu x xxxxxxxxxx s xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;340 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx (xxxx) metodou GC |
750 |
Stanovení xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; jemnost xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx vzorku |
70 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; rozplevelení |
140 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx náplně v xxxxxxxxxxxxxx cukrovinkách |
100 |
Stanovení xxxxxxx x čokoládových cukrovinek |
70 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxxxxx cukrovinek |
160 |
Stanovení xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hub xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hub |
230 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxx nečistot hub |
70 |
Stanovení xxxxxxxx hub |
220 |
Stanovení xxxxxx xxx |
380 |
Xxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx svalové bílkoviny xxxxxxxxx xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;210 |
Xxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx uvolněných xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx částí |
200 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxx výrobků |
160 |
Stálost xxxxx masných výrobků |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxx |
6&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
1&xxxx;810 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx nebo panády xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx volné xxxx x zabité xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx -2-5 složek |
350 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx xxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx alkaloidů x xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou XX |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
410 |
Xxxxxxxxx xxxxx řezu xxxxxxxx směsi x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx GC |
740 |
Stanovení xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx specifické XXX x sójových x xxxxxxxxxxx výrobcích XXX screeningovou xxxxxxx x CaMV 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx |
4&xxxx;500 |
Xxxxxxx specifické XXX x xxxxxxxxxxx rostlinného xxxxxx Xxxx-Xxxx PCR xxxxxxxxxxxxx metodou x XxXX 35X promotorem x NOS xxxxxxxxxxxx |
8&xxxx;170 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Ready xxxx x sójových xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Ready xxxx x sójových xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
12&xxxx;426 |
Xxxxxxxxx specifické XXX Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx Xx-11 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx Xx-11 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice MON810 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx xxxx Salmonella x xxxxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
6&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELISA |
3 000 |
Stanovení markerových xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx sacharidů x xxxxxxxxxxx po xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx iontové XXXX |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx sacharózy x xxxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x potravinách |
430 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
Stanovení xxxxxxxxx, xxxxxxx fruktósy x xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC |
950 |
Stanovení spektra xxxxx x xxxx |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx a 5-ethylfurfuralu xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
360 |
Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx extrakcí xx zařízení SOXTEC 1026 |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin x potravinách xxxxxxx XX |
1&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx olejích xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x XX xxxxxxx (X232, X270, xxxxx X) x xxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx xxxxxx oxidem xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELISA |
2 500 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx enzymaticko- gravimetickou |
3 500 |
Stanovení xxxxxxxx x specifických xxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx enzymaticko-spektrofotometrickou xxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx spektra xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;670 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx soli |
220 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
950 |
Stanovení xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
2 060 |
Stanovení alkoholu, xxxxxxxx, pH, barvy, xxxxx. u xxxx xx xxxxxxxx SCABA |
560 |
Stanovení xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx objemu, hmotnosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x citrusových xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx podle xxxxxxxxxxxx norem - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx obsahu barevných xxxx x xxxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v potravinách xx xxxxxxxx MA 50 |
70 |
Xxxxxxxx znaku na xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxx x xxxxxx |
30 |
Xxxxxxxxx šlehatelnosti xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxx energetické xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx složení nesourodých xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx složení nesourodých xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx cizorodé příměsi x potravinách |
250 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx obilovin, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx škůdci |
140 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx obilovin |
50 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx při xxxxx kontrolovaných znaků xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx lepku x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx lepku x xxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx pšenice xxxxx |
140 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx sladovnického xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx podílu kukuřice xxxx xxxxxx zub x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kukuřice |
430 |
Stanovení vlhkosti xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x čočky xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků více xxx 1 |
210 |
Stanovení xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx než 1 x xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx počtu |
210 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxx x tykvových xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x xxxx a xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12% |
50 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x obilovinách x xxxxxxxxx z xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx (x xxxxxxx xxxxxx x x xxxxxx zrnech) |
380 |
Stanovení xxxxxx hrubé xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x nich |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (SDS xxxx) x obilovin |
420 |
Stanovení vlhkosti x xxxxxx xxxxxxxx xxxxx v olejnatých xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrovky |
160 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxx xxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx polyakrylamidové xxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;540 |
Xxxxxxxxx varného typu xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (KH) xxxxxx |
760 |
Xxxxxxxxx výtěžnosti x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx senzorického xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ryb |
520 |
Stanovení acesulfamu-K, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;030 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx - metodou XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (tucích x xxxxxxx) |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxx ostatní xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx objemu xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx těstovin |
50 |
Stanovení vaječného xxxxxx v xxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x pekařských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x nasávací xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx popela v xxxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Podíl xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx přímou extrakcí x pekařských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx po hydrolýze x pekařských xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx cukrů x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tvarohové náplně x xxxxxxxxxx výrobcích |
180 |
Stanovení xxxxxxxxx ovocné náplně x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx výpočtem x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 105 °X x xxxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení popela x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx v cukrářských xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích |
360 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx při 130 °X x cukrářských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x nasávací xxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx acidobutyrometricky v xxxxxxxxxxx výrobcích |
210 |
Stanovení sušiny xxxxxxx xxx 105 °X |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °C |
70 |
Stanovení xxxx acidobutyrometricky xx xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx redukujících xxxxx xx xxxxxxx metodou Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx sušením xxx 105 °C xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx sušením x xxxxxxxxxx etanolem x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx nápoje x prášku |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxx přímou extrakcí x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu |
250 |
Stanovení xxxxxx xxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
360 |
Stanovení obsahu xxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx v cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx sušiny refraktometicky x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu |
250 |
Stanovení xxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx zlomků x xxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx (jádrovin) x xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu |
810 |
Důkaz xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu |
550 |
Stanovení xxxxxxxx mravenčí x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
1110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx polarimetricky v xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
200 |
Stanovení xxxxxx x cukrovarských výrobcích |
290 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x repného xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx sušiny refraktometricky x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx protihrudkujících látek x cukrovarských xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v želírujícím xxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx schopnosti x želírovacím xxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxx cukrech |
250 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx vodním xxxxxx škrobu |
120 |
Stanovení xxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx barvy xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx výrobcích xx xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx ekvivalentu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x glukózovém xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v pivu |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xX xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx piva |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx piva |
50 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kynutí x xxxxx u droždí |
160 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx otáčivosti xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx vonných x xxxxxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx ztrát vonných x chuťových xxxxx xxxxxxx při 105 °X |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx netěkavých látek xxxxxxxxxxx, xxxxx v xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x lihovinách |
100 |
Stanovení xxxxxx xx vinném destilátu x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx destilátu metodou xxxxxxxx |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou |
730 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x vinném xxxxxxxxx metodou fotometrickou |
1 110 |
Stanovení xxxxxx x brandy x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou |
1 440 |
Stanovení xxxxxxxxxxx x lihovinách |
210 |
Stanovení xxxxx x lihovinách |
430 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx oxidu siřičitého xx vínech |
140 |
Stanovení x xxxxxxx bezcukerného xxxxxxxx xx xxxxxx |
1&xxxx;380 |
Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx veškeré xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
50 |
Stanovení xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 x xxxx xx 1 xxxxx (454 g) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
200 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx u xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx jader a xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - vlhkosti x xxxxxxxx x slupek xxxxxxx skořápkových xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx - xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
380 |
Stanovení petroleterového xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodech |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx vlhkosti u xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích refraktometricky |
50 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích, xxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx kyseliny v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx alkoholu x nealkoholických xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxx x nealkoholických xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nealkoholických nápojích |
360 |
Stanovení xxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx sacharínu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx octa |
170 |
Stanovení etanolu x xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx octě |
380 |
Stanovení přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx extraktu kvasného xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx volných minerálních xxxxxxx v kvasném xxxx |
160 |
Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx octě |
300 |
Stanovení xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx |
6&xxxx;270 |
Xxxxxxxxx pevného xxxxxx konzervárenských polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx bobtnavosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x ovoce x xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx nedozrálých, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, skvrnitých x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx jejich xxxxxxxxxx částí x xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
70 |
Odsíření xxxxx xxx xxxxxxxxxxx hodnocení xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů a xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx ovoce v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx refraktometrické xxxxxx xxxxxxx rajčatovou xxxxxxxxx |
5&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx zásaditosti x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
420 |
Stanovení xxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobku x xxxxx a xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx netěkavých xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
530 |
Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
80 |
Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích x xxxxx a zeleniny |
440 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
950 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce a xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx pektínu x xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx rosolotvorné xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
700 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce a xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (nikotinu) xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx hmotnostní xxxxxxxxx xxxxxxx hoření (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových výrobků |
200 |
Stanovení xxxx xxxxxx xxxxxxxx x mrazírenských výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx látek x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxxxx- metodou xxxxxxxxxxxxxxxxx |
150 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx, x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxx nebo xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x zeleninových xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx formolového xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (L-malátu) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxx v xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xX ovocných a xxxxxxxxxxxx výrobku |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
350 |
Stanovení xxxxxx mlýnských xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx očkovitosti xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxx Schoorla x mlýnských xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
360 |
Stanovení diastatické xxxxxxxxxx mlýnských xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx lepku x xxxxxxxx mouce |
160 |
Zkouška xxxxxxxxx xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot x xxxxxxxxx -jeden xxxx - x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vody v xxxxxxxx, xxxx, jáhlech, xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mléčného xxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx cukrovinkách |
3 700 |
Stanovení obsahu xxxxxxxxxx mléčné xxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx cukrovinkách |
1 730 |
Stanovení obsahu xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx cukrovinkách |
1 180 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx prášku |
2 780 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x derivátů xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx škrobech x xxxxxxxxxx xxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (vakuová xxxxxxx) x dextrózy |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx oxidu siřičitého x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení obsahu xxxx x sušených xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx napadených x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx příměsí x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx siřičitého v xxxxxxxx hruškách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx hruškách |
310 |
Stanovení xxxxxx škodlivým xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx broskví |
230 |
Stanovení xxxxxx zbytkového oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx meruňkách |
310 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx bezvodého xxxxxxxxxx xxxxx za použití xxxxxxxxx analytického xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx kondenzátu xxxxx x xxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxx dobu x pískem |
70 |
Stanovení tuku x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx kyselé xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx znečištěnin x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x zahuštěných xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mražených xxxxxxxx výrobků |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx mléčných výrobků |
370 |
Stanovení xxxx x mražených xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx glycidu x mražených xxxxxxxx xxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx šlehání xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
70 |
Stanovení xxxxxx vody x xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek |
160 |
Stanovení xX x sýrů, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou |
100 |
Stanovení xxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx xxxxxxx aci xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx metodou xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx výrobcích |
460 |
Stanovení xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx tuku xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx obsahu bílkovin x xxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx indexu xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx neporušenosti xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx deformovanosti tvaru xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx vejce |
70 |
Určení xxxxxxxxx vzduchové bubliny x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx bubliny x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx bílku x xxxxxxxxx vajec konzumních |
70 |
Zjištění xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx x zvěřinových konzervách |
100 |
Stanovení xxxxxx vody x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
190 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxx xxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx škvařeném xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x ryb, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx tuku x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxx pH xxxx x xxxxxxx výrobků xxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x rozpuštěného xxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xx xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xX x xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x sterilovaných pokrmech x konzervách |
180 |
Stanovení xxxxxx xxxx nepřímou xxxxxxxx x masa, xxxxxxx xxxxxxx x masných xxxxxxx x hotových xxxxx x xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxx xxxxxxxxx xxxx masa, xxxxxxx výrobků a xxxxxxx konzerv x xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxx přítomnosti škrobu x mase, xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx x hotových xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx konzerv x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx refraktometricky xx xxxxxx medu |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx cukrů xxxxx Xxxx a Xxxxxx xx včelím xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podle Lana x Xxxxxx xx xxxxxx medu |
520 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx včelím xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx ve vodě xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx medu |
270 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx medu |
860 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx ve včelím xxxx |
910 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx stanovení xxxxxxx xx xxxxxx medu |
1 130 |
Stanovení xxxxxx xx včelím xxxx |
590 |
Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx cukrem x xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxx medu |
1 310 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx medu |
210 |
Stanovení xX včelího medu |
100 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x tekutých mléčných xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích |
370 |
Stanovení xxxx x mléce, xxxxxxx x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobku xxxxx Soxhlet - Xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx kyselosti mléka x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx pH-metrem |
100 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx smetany x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x zahuštěného neslazeného xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxxx xxxxxxx dle Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x kojenecké xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx mléčné xxxxxxx pro xxxxxxxxxx x dětskou xxxxxx x xxxxxxxxx cereálií xxxx jiných xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x přísadami; xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx apod., xxxx x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxx xxxxxx výrobu |
360 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka |
160 |
Stanovení xxxxxx celkové xxxxxx xxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx teploty xxxxxxxx x mražených xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx kyselin xx xxxxxxx hmotě |
940 |
Stanovení obsahu xxxxxxx xxxx v xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody xx výrobcích x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v konzervách |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mase x xxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v mase x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou |
180 |
Stanovení obsahu xxxx x těkavých xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx nerozpustných x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx sádle x taveném loji |
210 |
Důkaz xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx jodového xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx indexu xxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxxxx |
400 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v koření - xxxxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zbytku x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx hořčíku x xxxxxxx x xxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů v xxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
450 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x čaji xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tří xx xxxx xxxx xxxxx Xxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v rozpustném xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx prachu x xxxx x xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsí v xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx kávy |
380 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx průměrné hmotnosti 1000 xxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx alkality xxxxxx xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx popela xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx ve xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx v kávě |
420 |
Stanovení xxxx v xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx pražením |
200 |
Stanovení xxxxxx sušiny v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx přímou xxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x polotovarech xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx redukujících cukrů xx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxx v hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x hotových xxxxxxx x x polotovarech xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x v xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx hmotnosti podílu xxxxxxxxxxxx složek x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu hlavní xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x majonéze |
230 |
Stanovení xX potravin x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (HCl) x xxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx etherového xxxxxxxx koření |
480 |
Stanovení stupně xxxxxxxx xxxxx koření |
100 |
Stanovení xxxxxxxx v xxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Color) x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x koření, kořenících xxxxxxx x xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx x oleoresinech xxxxxx xxxxxx metodou HPLC |
1 530 |
Příprava xxxxxxx xxxxxx xxxx x známém xxxxxx xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti xxxx xxx 103 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx celkového popela xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx ve xxxx v čaji |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) v xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx stavu (xxxxxx xxxxxxxxx při 103 °X) |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x ochucovadlech |
220 |
Stanovení popela x dehydratovaných xxxxxxxxx x ochucovadlech |
210 |
Stanovení písku x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx dusíku xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxx pH xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxx x dehydratovaných výrobcích x ochucovadlech |
380 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a ochucovadlech |
120 |
Makroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx kreatinu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) kávovin |
270 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx barvivosti xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx sacharózy x xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx zelené xxxx při 105 °X |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx kávy (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °C) |
220 |
Stanovení obsahu xxxxxx hořčice |
210 |
Stanovení popela xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx "písku" x xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx cukru x xxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x hořčici |
120 |
Stanovení xxxx xxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx kapiláře |
360 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x těkavých xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 105 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx vody a xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 125 st. -130 °X) |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x tucích a xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx a olejích |
220 |
Stanovení xxxxxxxx čísla xxxx x olejů |
340 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx peroxidového čísla xxxx x olejů |
420 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx x v margarinech |
170 |
Stanovení xxxxx xxxx x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- a propylesteru xxxxxxxx x- hydroxybenzoové x xxxxxx a xxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx x důkaz xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx čísla xxxx x olejů |
830 |
Stanovení indexu xxxx xxxx x xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx referenční metodou |
570 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx podílu tuků x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx a xxxxx xx jednotku xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx a xxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx použití xxx 20 °X |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx zásad x xxxx |
310 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx lepidel |
360 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx volných xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x detergentů |
310 |
Stanovení pH xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX tenzidů x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxx fosforečného x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x mastných xxxxx x tenzidů x xxxxxxxxxx |
860 |
Xxxxxxxx test xxxxxxx x detergentů (xxxx xxxxxxxxx) |
170 |
Xxxxxxxxxxx tenzidů x xxxxxxxxxx s xxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx) |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x práškových x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx nerozpustných v xxxxxxx u xxxxxxxxxx x mýdla |
220 |
Stanovení xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
4&xxxx;750 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx potravin |
4 990 |
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx počítání xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °X |
220 |
Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Campylobacter |
600 |
Clostridium perfringens - xxxxxxxxxxx xxxxx |
410 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx perfringens. Technika xxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - COLItest |
80 |
Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X na xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx počítání kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Escherichia xxxx xx chromogenní xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx xxxxxxxx kolonií xxx 44 °X |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu. |
165 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxx Escherichia xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx separace |
1 200 |
Průkaz Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;510 |
Xxxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx- xxxxx a xxxxxx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x stanovení xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Metoda xxxxxxxxx počtu |
600 |
Průkaz Pseudomonas xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Pseudomonas xx xxxxxxx filtru |
230 |
Detekce xxxxxxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx |
950 |
Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxx |
570 |
Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
560 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - biochemické x xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxx druhy) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x použitím xxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx testy |
380 |
Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;360 |
Xxxxxx Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx |
750 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
410 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx celkového počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx pokyny xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxx- stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx počtu potenciálně xxxxxxxxxxxxx plísní Aspergillus xxxxxx na xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx kolonií xxx 30 °C |
340 |
Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
40 |
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - technika xxxxxxx pravděpodobného xxxxx x xxxxxxxx počítání xxxxxxx |
240 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX) |
560 |
Xxxxxxxxx spor xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Metoda xxxxxxxxx v tekutém xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů |
330 |
Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - biochemické testy |
60 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X, 35 °X x 37 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxx xxx - stanovení Xxxxxxxxxxx xxxx a koliformních xxxxxxxx - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx vod - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx kolonií xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
420 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx nepravých xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou |
210 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x plísní |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx a xxxxxx - technika xxxxxxxx kolonií |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx počítání kolonií xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X - xxxx x xxxxx xxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx bakterií mléčného xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °X |
320 |
Xxxxxxx x xxxxxx: Xxxxxxxxx xxxxxx plísní xxxxx Xxxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx počtu lipolytických xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx rodu Xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx aerobních xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x počtu sporotvorných xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mikroorganismů) |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxx mikrobů xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx anaerobních a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - preparát x jednoduchým xxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx barvení) |
130 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx některých xxxx přelivovou xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx pro mikrobiologické xxxxx |
10 |
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx u xxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx jednoho xxxxxx xxx mechanické xxxx xxxxxxx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx x mechanickou xxxx tepelnou xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx na obalu xxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalu xxxxxxx xxxxxx |
70 |