Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
541/2002 Sb.
|
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
|
Xxxxxxxxx antioxidantů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
|
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX |
950 |
|
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
780 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 480 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
|
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;990 |
|
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
960 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
950 |
|
Xxxxxxxxx celkového xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxx-xxxxxxxx |
320 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
560 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x orto-fenylfenolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 410 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx" |
2&xxxx;640 |
|
Xxxxxxxxx neohesperidinu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
950 |
|
Xxxxxxxxx sorbitu x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
|
Xxxxxxxxx theobrominu, xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxx přípravcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX) |
370 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 000 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
940 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x celkového xxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;550 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx mentolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GLC |
1 780 |
|
Stanovení xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x příbuzných xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx HPLC |
1 530 |
|
Stanovení xxxxxxxx X a X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1, X2, X6 v xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;690 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 v xxxxxxxxxxx metodou XXXX X |
3&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1 xxxxxxx HPLC |
1 690 |
|
Stanovení xxxxxxxx X2 metodou XXXX |
1&xxxx;690 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx C x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
950 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 x X3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx jódu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;530 |
|
Xxxxxxxxx L-karnitinu x energetických xxxxxxxx x v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;300 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
2&xxxx;020 |
|
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) jednoho vzorku xx xxxxxxxx GC XXX |
2&xxxx;470 |
|
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx zařízení XX XXX |
1&xxxx;390 |
|
Xxxxxxxxx (konfirmace) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x paraquatu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 570 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;730 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
550 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx herbicidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 240 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX) |
5&xxxx;930 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Multireziduální xxxxxx X) |
2&xxxx;440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx LC/MS (Multireziduální xxxxxx) |
4&xxxx;590 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX/XX |
3&xxxx;650 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxx stigmastadienů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
3 100 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 280 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 470 |
|
Stanovení bromidů x potravinách metodou XX/XXX |
2&xxxx;290 |
|
Xxxxxxxxx jednoho xxxxx xxxxxxx AAS - xxxxxxxxx technika |
420 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
630 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku metodou XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
750 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX xx xxxxxxxx XXX 254 |
360 |
|
Stanovení dusičnanů x ovoci a xxxxxxxx xxxxxxx ISE |
660 |
|
Stanovení xxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;130 |
|
Xxxxxxxxx xxxx dusičnanů a xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x dusitanů metodou XXXX |
1&xxxx;480 |
|
Xxxxxxxxx chlorovaných xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx uhlovodíků v xxxxxxxxxxx metodou HPLC |
2 910 |
|
Stanovení X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/TEA |
2 950 |
|
Stanovení ftalátů x xxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;980 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx bifenylů x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;640 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, X2, X1, X2 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
6&xxxx;060 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, X2, X1, X2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx) |
2&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;610 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX/XX |
5&xxxx;890 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X ; zelená xxxx, xxxxxx; xxxxxxx XXX(xxxxxxxxx) |
910 |
|
Xxxxxxxxx ochratoxinu X x xxxxxxxxxxx metodou XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx |
7&xxxx;360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;850 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 x B2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx imunoafinitních xxxxxxx |
5&xxxx;490 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX |
5&xxxx;610 |
|
Xxxxxxxxx biogenních xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;760 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxx xxxxxxx XX |
950 |
|
Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx |
5&xxxx;480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
|
Xxxxxxxxx 1,3-pentadienu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
1&xxxx;580 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx uhlovodíků v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx organických xxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;680 |
|
Xxxxxxxxx chloraminu |
1 150 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;390 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
950 |
|
Xxxxxxxxx xX vody |
100 |
|
Stanovení xX xx xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx redukujících cukrů xx víně |
470 |
|
Stanovení xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx a perlivých xxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx FIA |
960 |
|
Výpočet xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxx |
30 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx popela |
380 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kyselin v xxxxxxxxxx |
170 |
|
Xxxxxxxxx vícesytných alkoholů xx vínech x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx s xxxxxx obsahem těkavých xxxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů, xxxxxx x xxxxxxxx x lihu x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx těkavých xxxxxx |
1&xxxx;340 |
|
Xxxxxxxxx xxxx v etanolu (xxxx) metodou XX |
750 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx x lihovinách |
1 500 |
|
Stanovení obsahu xxxxxxxxx žloutku xx xxxxxxxxx likérech spektroforometrickou xxxxxxx |
1&xxxx;280 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx příměsi |
140 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx vzorku |
70 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; rozplevelení |
140 |
|
Stanovení jakosti xxxxxx; škodliví xxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx cukrovinkách |
100 |
|
Stanovení složení x čokoládových xxxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxxxxx cukrovinek |
160 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxx xxxxxx komprimáty (xxxxxxxxxx) |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx napadených hmyzem |
230 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx |
380 |
|
Xxxxxx xxxxx mas xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx svalové bílkoviny xxxxxxxxx xxxx 3-methylhistdin |
1 210 |
|
Měření xX vodního xxxxxx xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx |
370 |
|
Xxxxxxxxx kostních částí |
200 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxx xxxxx masných xxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx masa |
6 180 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
1&xxxx;810 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx výrobcích |
50 |
|
Stanovení volné xxxx x xxxxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -2-5 složek |
350 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx xxxxxx |
500 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
2&xxxx;260 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x kondenzátu xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;260 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
410 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
270 |
|
Stanovení xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX |
740 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxx specifické XXX x sójových x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx metodou x CaMV 35X xxxxxxxxxx a NOS xxxxxxxxxxxx |
4&xxxx;500 |
|
Xxxxxxx specifické XXX x xxxxxxxxxxx rostlinného xxxxxx Real-Time XXX xxxxxxxxxxxxx metodou s XxXX 35X xxxxxxxxxx x NOS xxxxxxxxxxxx |
8&xxxx;170 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Round Xx Xxxxx sóji x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx |
1&xxxx;500 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
12&xxxx;426 |
|
Xxxxxxxxx specifické XXX Xxxxxxxx Bt-176 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR |
10 200 |
|
Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx |
4&xxxx;920 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA kukuřice Xx-11 x kukuřičných xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
|
Xxxxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx MON810 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time PCR |
10 200 |
|
Detekce xxxxxxxxxx XXX bakterií xxxx Xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
6&xxxx;280 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx sojové xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx na xxxxxxxxx XXX metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxx markerových sacharidů x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx metodou iontové XXXX |
2&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx redukujících xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx veškerých xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x medu |
1 300 |
|
Stanovení 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
|
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-ethylfurfuralu xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
|
Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
360 |
|
Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx zařízení SOXTEC 1026 |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;920 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;600 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXX |
2&xxxx;600 |
|
Xxxxxxxxx stigmastadienů x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx GC |
3 100 |
|
Spektrofotometrická xxxxxxxxx x XX oblasti (X232, X270, delta X) x xxxxxxxx xxxxx |
560 |
|
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx stanovení X270 xx úpravě oxidem xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx |
940 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
590 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x potravinách |
610 |
|
Stanovení xxxxxxxx (xxxxx) v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
2&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx potravinové xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x specifických xxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx / xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxx spektra xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 670 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
|
Xxxxxxxxx xxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx organických xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 400 |
|
Stanovení kyseliny xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx metodou XXXX |
950 |
|
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, kriptoxanthinesteru x xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
2 060 |
|
Stanovení xxxxxxxx, xxxxxxxx, pH, xxxxx, xxxxx. x xxxx xx xxxxxxxx XXXXX |
560 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxx odchylky xxxxx xxxxxxxxxxxx norem - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x aromatizovaných xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx barevných xxxx v obilovinách |
130 |
|
Stanovení xxxxxx v xxxxxxxxxxx xx zařízení XX 50 |
70 |
|
Xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx, který xxxx xxxxxx x sazebníku xxxx znak x xxxxxx |
30 |
|
Xxxxxxxxx šlehatelnosti smetany |
50 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;580 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx nesourodých xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
|
Xxxxxxxxx cizorodé xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
590 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxxxxx škůdci |
140 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx obilovin |
50 |
|
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x xxxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxx kontrolovaných znaků xxxx než 1 x xxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx tažnosti xxxxx x xxxxxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x žitě |
470 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxx x xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
140 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene |
220 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene |
430 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kukuřice |
430 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx muškovitosti luštěnin |
100 |
|
Stanovení xxxxxxxxx luštěnin |
210 |
|
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, při stanovení xxxxxxx znaku |
50 |
|
Stanovení příměsí x xxxxxxxx x xxxxxxxx, při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků více xxx 1 |
210 |
|
Stanovení příměsí, xxxxxxxx a škodlivých xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1 x olejninách |
50 |
|
Stanovení xxxxxxx, xxxxxxxx a škodlivých xxxxxxxx xxx xxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsi x xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxx x tykvových xxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x xxxx a xxxxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx hmotnosti tisíce xxxxx sóji xxx xxxxxxxx 12% |
50 |
|
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx (v xxxxxxx xxxxxx x x xxxxxx zrnech) |
380 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x nich |
140 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (SDS xxxx) x xxxxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrovky |
160 |
|
Stanovení velikosti xxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxx xxxx xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx odrůdové xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx pomocí xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;540 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx typu xxxxxxx |
460 |
|
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (KH) xxxxxx |
760 |
|
Xxxxxxxxx výtěžnosti x xxxxxxxxx u sladkovodních xxxxxxx xxx |
260 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (včetně senzorického xxxxxxxxx) u xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ryb |
520 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x sacharínu x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;030 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;990 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx linolové x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (xxxxxx x xxxxxxx) |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx těstovin xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx zlomků x xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx v těstovinách |
100 |
|
Vařivost xxx xxxxxxx xxxxxxx x těstovinách |
50 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx vaječného xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
560 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxx s xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
350 |
|
Stanovení xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xx hydrolýze x pekařských xxxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tvarohové xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx náplně x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx výrobcích |
50 |
|
Stanovení obsahu xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
550 |
|
Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xx strouhance |
50 |
|
Stanovení xxxx xxxxxxx xxx 105 °C x xxxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
|
Stanovení popela x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích |
440 |
|
Stanovení xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích |
360 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx vody xxxxxxx při 130 °X v cukrářských xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxx vážkově x xxxxxxxx xxxxxx x cukrářských výrobcích |
220 |
|
Stanovení xxxx acidobutyrometricky v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxx 105 °X |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx zmrzlin xxx 130 °X |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx cukrovinek x xxxxxxxxxxx pečiva xxxxxxx xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx vlhkosti nápoje x xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu |
360 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx |
300 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx |
170 |
|
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu |
50 |
|
Stanovení sacharózy xxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu |
250 |
|
Stanovení xxxxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx |
130 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx theobrominu a xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu |
810 |
|
Důkaz xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém pečivu |
50 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu |
550 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;440 |
|
Xxxxxxxxx etyl- x xxxxxxxxxxxx kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
560 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxx v cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx |
1110 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx pH potenciometricky x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
100 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
290 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
250 |
|
Stanovení barvy xxxxxxxxxxxxx výrobků |
220 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v rafinovaném xxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx látek x cukrovarských xxxxxxxxx |
260 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
260 |
|
Xxxxxxxxx želírovací xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
390 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx cukrech |
250 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x tekutých xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx škrobu |
100 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxx |
120 |
|
Xxxxxxxxx písku xx škrobu |
350 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx s xxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx stipů xx xxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
320 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
170 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx ze xxxxxx |
120 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x dextrózového xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
600 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x pivu |
300 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx extraktu piva |
300 |
|
Stanovení xX xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx piva |
100 |
|
Stanovení xxxxxx piva |
200 |
|
Výpočet xxxxxxxxxx xxxxxxx piva |
50 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
480 |
|
Xxxxxxxxx oxidu uhličitého x xxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
80 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x droždí |
210 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxx x droždí |
160 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx x chuťových xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx indexu lomu xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx |
90 |
|
Xxxxxxxxx kyselin x xxxxx xxxxxxxxx vonných x xxxxxxxxx xxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx xxxxxxx při 105 °X |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx netěkavých xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x lihovinách |
100 |
|
Stanovení esterů xx vinném xxxxxxxxx x brandy xxxxxxx xxxxxxxx |
290 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
780 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
730 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou |
1 110 |
|
Stanovení xxxxxx v xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx vín |
160 |
|
Stanovení xxxxxxxx xx vínech |
350 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx |
1&xxxx;380 |
|
Xxxxxxxxx popela xx vínech |
390 |
|
Stanovení veškeré xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx vínech |
160 |
|
Stanovení průměrné xxxxxxxxx 100 zdravých xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 x nebo xx 1 xxxxx (454 g) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
50 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, skořápek x xxxxxxxx jader x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
200 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx strouhání xxxxxxx skořápkových plodů |
50 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů x kokosu |
140 |
|
Stanovení ztráty xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - vlhkosti u xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - písek |
430 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx petroleterového xxxxxxxx - tuku xxxxxxx skořápkových xxxxx |
480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx izolovaného xxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
90 |
|
Xxxxxxxxx veškerého xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxxx xxxxxx neloupaných xxxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx arašídů |
230 |
|
Stanovení xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích titrační xxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
210 |
|
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
360 |
|
Stanovení xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
|
Xxxxxxxxx sacharínu x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
730 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx octa |
170 |
|
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx extraktu xxxxxxxx xxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx octě |
380 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxx octě |
470 |
|
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
530 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
|
Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
160 |
|
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
300 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx |
6&xxxx;270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x ovoce x xxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
300 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x konzervárenských polotovarech x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx velikostní vyrovnanosti xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů a xxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx hrubé vlákniny x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, připálených, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx částí x xxxxx se xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxx xxxxx xxx senzorickém hodnocení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx hmotnostního xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
|
Stanovení sušiny x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx refraktometrické xxxxxx vnesené rajčatovou xxxxxxxxx |
5&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx x polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích x xxxxx x zeleniny |
420 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kyselin (xxxxxxxx mléčné) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
530 |
|
Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
300 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx olejů x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
80 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
80 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x konzervárenských polotovarech x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
950 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových výrobků x přípravků xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx nakládání a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou |
220 |
|
Stanovení xxxxxxx pektínu x xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx pro nakládání x konzervování xxxxx x xxxxxxxx |
750 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
700 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx benzoové xxxxxxxxxxxxxxx titrací x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny |
100 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xx fermentovaném xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xx fermentovaném xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
2&xxxx;260 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx volného xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
210 |
|
Stanovení chloridu xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
150 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného v xxxxxxxx, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x čerstvé nebo xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
490 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx a zeleninových xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xX xxxxxxxx x zeleninových xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x zeleninových xxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
|
Xxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx šťávách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxx stanovení obsahu xxxxxxxx D-isocitronové v xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách |
950 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxxx D-jablečné x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxx xX ovocných a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx výrobků |
140 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
50 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx očkovitosti xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
140 |
|
Stanovení xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
470 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
220 |
|
Stanovení xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků |
460 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x zrnitosti -xxxxx xxxx - u xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistoty xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1, u xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx mléčného xxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x čokoládě x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;730 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx |
2&xxxx;780 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx sušením |
140 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx škrobu x derivátů xxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
320 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) u dextrózy |
310 |
|
Stanovení xxxxxx škodlivým xxxxxx xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx plodů, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx jablek |
230 |
|
Stanovení xxxxxx oxidu siřičitého x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
|
Stanovení obsahu xxxx v sušených xxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx plodů, nezralých xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx hruškách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx hruškách |
310 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx příměsí a xxxxxxxx od základního xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
|
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v sušeném xxxxx - mikroskopicky |
330 |
|
Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxxxx fíkách |
310 |
|
Stanovení xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;820 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx bezvodého xxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx bezvodného xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx |
1&xxxx;820 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx do xxxxxxxxxx xxxxxxxxx s xxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx konstantní xxxx x xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x mléčných xxxxxxxxx sušených a xxxxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x zahuštěných xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
140 |
|
Stanovení popela xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
370 |
|
Stanovení xxxx u xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx glycidu x xxxxxxxxx mléčných xxxxxxxxx |
480 |
|
Xxxxxxxxx procenta xxxxxxx xxxxxxxxx mléčných výrobků |
70 |
|
Stanovení xxxxxx vody x xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxx, tvarohů, xxxxx x pomazánek |
160 |
|
Stanovení xX x xxxx, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx metodou aci xxxxxxxxxxxxx ckou |
210 |
|
Stanovení xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx výrobcích |
460 |
|
Stanovení xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx tuku v xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou |
380 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx sodného x xxxxx |
120 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku v xxxxxxx |
460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx bílkovin x xxxxxxx |
610 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti xxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx indexu xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx konzumních |
70 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx |
70 |
|
Xxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxx xxxxx povrchu vejce |
70 |
|
Určení xxxxxxxxx xxxxxxxxx bubliny x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxx stálosti x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxx průhlednosti a xxxxxxx xxxxx u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x nepohyblivosti xxxxxxx u slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx hmoty xx xxxxxxx |
70 |
|
Xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
80 |
|
Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
190 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx |
130 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx škvařeném sádle |
140 |
|
Stanovení xxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků a xxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx kyselosti u xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx u xxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx tuku x xxx, rybích výrobků x xxxxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxx pH xxxx x xxxxxxx výrobků xxxxxx referenční |
100 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xx výrobcích x xxxx a xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
880 |
|
Xxxxxxxxx xX x xxxxxxx x xxxx x sterilovaných xxxxxxxx v xxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x konzervách |
180 |
|
Stanovení xxxxxx xxxx nepřímou xxxxxxxx x xxxx, masných xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxx xxxxxxxxx xxxx masa, xxxxxxx výrobků x xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxx přítomnosti škrobu x mase, masných xxxxxxxxx x masných xxxxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx konzerv a xxxxxxxx jídel v xxxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx podle Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx medu |
460 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxx Lana x Xxxxxx xx xxxxxx medu |
520 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího xxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx pevných xxxxx ve xxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx xxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx hydroxymetylfurfuralu xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
860 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xx včelím xxxx |
910 |
|
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx medu |
1 130 |
|
Stanovení xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
590 |
|
Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx cukrem x xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxx medu |
1 310 |
|
Stanovení elektrické xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx medu |
100 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx sušiny xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxxxx |
370 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx, xxxxxxx x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobku xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka x tekutých xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx mléka, xxxxxxx x zahuštěného neslazeného xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx případech - xxxx. sušené xxxxxx xxxxxxx pro kojeneckou x xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx jiných potravinářských xxxxxxx; speciální krémovité xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx pudingy v xxxxxx xxxx., dále x zmrzlinách, xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka |
160 |
|
Stanovení xxxxxx celkové xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny xxxxxxxxxx a tuku x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx |
280 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmot |
220 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
50 |
|
Xxxxx xxxxxx xxxxxxx ve vaječné xxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx hmotě |
210 |
|
Stanovení volných xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx |
940 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx tuku x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
|
Xxxxxxxxx obsahu vody xx výrobcích z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x mase x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx nečistot xxxxxxxxxxxxx x rozpouštědlech xxxx xx vepřovém sádle x taveném loji |
440 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxx ve xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx a taveném xxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx čísla kyselosti xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
210 |
|
Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx x taveném loji |
430 |
|
Stanovení Xöxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx vepřovém sádle x xxxxxxx xxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxx u xxxxxx |
400 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x koření - xxxxxxxxxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
650 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zbytku x xxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx v xxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů v xxxx |
130 |
|
Xxxxxxxxx síranů x xxxx |
590 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx draselného x xxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx jodidu xxxxxxxxxx v xxxx |
460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx oxidů xxxxxxxxxxx xxxx v xxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx čaje |
450 |
|
Stanovení xxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx |
650 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xx ovin čaje xxxxx Xxxxx |
330 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx v rozpustném xxxx |
170 |
|
Xxxxxxxxx prachu x xxxx x xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí x čaji |
70 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxx zelené xxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx pražené xxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti 1000 xxx xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx |
650 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu xxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx |
300 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel |
220 |
|
Stanovení xxxx x hotových xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel přímou xxxxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxx výrobcích xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxx přítomnosti škrobu x hotových jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx obsahu škrobu x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x v xxxxxxxxxxxx xxxxx |
120 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxx složek x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech jídel |
140 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel |
70 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx |
300 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx v majonéze |
230 |
|
Stanovení xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí x xxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx nečistot x xxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (HCl) x koření |
420 |
|
Stanovení obsahu xxxxxxxx koření destilační xxxxxxx |
550 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx etherového xxxxxxxx xxxxxx |
480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx barviv (XXXX Color) x xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x bylinách |
470 |
|
Stanovení xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx x chilli paprikách x oleoresinech xxxxxx xxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx obsahu xxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx při 103 °X |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu xxxx |
460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx popela rozpustného x nerozpustného ve xxxx v čaji |
220 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx obsahu vlhkosti xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx stavu (xxxxxx xxxxxxxxx při 103 °X) |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxxxx xxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx popela x dehydratovaných výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx písku x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxx organické xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx dusíku xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx |
590 |
|
Xxxxxx xX dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x ochucovadel |
120 |
|
Stanovení xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech |
380 |
|
Stanovení kyseliny xxxxxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x ochucovadlech |
120 |
|
Makroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x ochucovadel |
140 |
|
Mikroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
330 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
950 |
|
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx kávovin |
140 |
|
Stanovení písku x kávovinách |
350 |
|
Stanovení vodného xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxx kávovin |
350 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °X |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx hořčice |
210 |
|
Stanovení popela xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx "xxxxx" x xxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x hořčici |
500 |
|
Předsušení xxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v hořčici |
120 |
|
Stanovení xxxx xxxx tuků x xxxxx xxxxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxx tání xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx (xxx 105 °X) |
210 |
|
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx látek xxxx x xxxxx (při 125 st. -130 °X) |
100 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx Karla Xxxxxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxx a xxxxxxx x x margarinech |
170 |
|
Stanovení xxxxx xxxx x xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- x propylesteru xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx |
560 |
|
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x olejích |
1 110 |
|
Stanovení xxxxxx tuhnutí xxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx |
830 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx tuků x xxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v tucích x xxxxxxx |
290 |
|
Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx podílu xxxx x xxxxx extrakcí xxxxxxx |
570 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxx |
290 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx na xxxxxxxx xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx stability xxxx a xxxxx Xxxxxxxxxx testem |
140 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx použití xxx 20 °X |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx furalu x lihu metodou xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
170 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx kyselosti x xxxxxxxx xxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx volných žíravých xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xX tenzidů a xxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxxx a xxxxxxxxxx |
280 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx |
610 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx x detergentů |
860 |
|
Talířový xxxx xxxxxxx x detergentů (xxxx xxxxxxxxx) |
170 |
|
Xxxxxxxxxxx tenzidů x detergentů x xxxxx |
50 |
|
Xxxxx xxxxxxxxxxx opticky xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx) |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx nerozpustných v xxxxxxx u detergentů x mýdla |
220 |
|
Stanovení odparku xxxx |
200 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxx potravin xxxxxxx XX/XX |
4&xxxx;750 |
|
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx potravin |
4 990 |
|
Xxxxxx |
Xxxx náhrady xxxxxxx x Kč |
|
Průkaz xxxxxxxx Xxxxxxxx cereus - xxxxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °C |
220 |
|
Campylobacter - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Campylobacter |
600 |
|
Clostridium perfringens - konfirmační xxxxx |
410 |
|
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
|
Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx |
80 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia coli. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na xxxxxxxxxx - 2 membrány |
500 |
|
Stanovení xxxxx Escherichia coli. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx membránách - 4 xxxxxxxx |
630 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia coli. Xxxxxxxx počítání kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 8 membrán |
880 |
|
Stanovení xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Escherichia xxxx xx chromogenní xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx 44 °X |
290 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxx suspektních Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx. |
165 |
|
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx separace |
1 200 |
|
Průkaz Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;510 |
|
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x mléčné xxxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x stanovení xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx |
600 |
|
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Metoda xxxxxxxxx xxxxx |
600 |
|
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx použití xxxxxx |
230 |
|
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx aeruginosa - xxxxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Pseudomonas xx xxxxxxx xxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx |
80 |
|
Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx test |
950 |
|
Horizontální xxxxxx xxxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx |
570 |
|
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
560 |
|
Xxxxxx bakterií rodu Xxxxxxxx |
470 |
|
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x serologické xxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx druhy) - Xxxx 1: Technika x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxx Baird-Parkera |
230 |
|
Stanovení xxxxx koagulázopozitivních stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Plasma, xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
|
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
1&xxxx;360 |
|
Xxxxxx Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx |
750 |
|
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kmenů Xxxxxxxx enterocolitica |
410 |
|
Průkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Yersinia xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx aerobních x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mikroorganismů xxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxx; technika xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Aspergillus xxxxxx xx selektivní xxxxxxxxxxxxx půdě - xxxxxxxx xxxxxxx při 30 °X |
340 |
|
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
|
Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
40 |
|
Xxxxxx vod - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Enterobacteriaceae xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
240 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Enterobacteriaceae -konfirmační xxxxx (ENTEROTEST) |
560 |
|
Stanovení xxxx xxxxxxxxxx redukujících anaerobů (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxx xxxxx; 2: Metoda xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
460 |
|
Xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
|
Xxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií - xxxxxxxxxxx testy |
60 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx vodě |
230 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií ; xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií (xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X, 35 °X x 37 °X) |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx xxxx |
230 |
|
Xxxxxx xxx - stanovení Xxxxxxxxxxx xxxx x koliformních xxxxxxxx - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
|
Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx kultivovatelných xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx živného xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx média |
420 |
|
Metody xxxxxxxx droždí - xxxxxxxxx xxxxxxxxx kvasinek xxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x plísní |
220 |
|
Stanovení xxxxx kvasinek x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií |
210 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx kvašení. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X - xxxx x xxxxx xxxxxxx |
320 |
|
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °C |
320 |
|
Výrobky x xxxxxx: Stanovení xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx |
390 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Lactobacillus |
220 |
|
Stanovení počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx rodu Xxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů |
210 |
|
Zjištění xxxxxxxxxxx x xxxxx sporotvorných xxxxxxx xxxxxxxxxx za xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx zaléváním xx xxxxxxx půdy (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
|
Xxxxxx zkoušení xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx nežádoucích xxxxxxxxxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních - xxxxx xxxxxx ve xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
80 |
|
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - preparát xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx) |
130 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxxxx papíru x xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx mikrobiologické xxxxx |
10 |
|
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx nákladů v Xx |
|
Xxxxxxxxxx hodnocení xxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx jednoho vzorku xxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx úpravy |
350 |
|
Senzorické hodnocení xxxxx xxxxx jednoho xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxx xxx xxxxxx, včetně xxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalu xxxxxxx xxxxxx |
70 |