Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
541/2002 Sb.
| Rozbor | Výše xxxxxxx xxxxxxx v Xx | 
| Xxxxxxxxx antioxidantů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC | 2 460 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX | 2&xxxx;460 | 
| Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 950 | 
| Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX | 780 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 2&xxxx;080 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;480 | 
| Xxxxxxxxx karotenoidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;200 | 
| Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;990 | 
| Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;600 | 
| Xxxxxxxxx kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC | 960 | 
| Stanovení kyseliny xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;090 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC | 950 | 
| Stanovení celkového xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxx-xxxxxxxx | 320 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;080 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx spektrofotometricky | 560 | 
| Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx FIA | 1 000 | 
| Stanovení xxxxxxxx x xxxx-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX | 2&xxxx;410 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX | 1&xxxx;090 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;280 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;200 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "fingerprinting xxxxxxxxxxxxxx" | 2&xxxx;640 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC | 1 080 | 
| Stanovení xxxxxxxxx x manitolu x potravinách metodou XXXX | 950 | 
| Xxxxxxxxx sorbitu x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 260 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;110 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x polévkách x xxxxxxxxx přípravcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX) | 370 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;000 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 940 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x celkového xxxxxx xxxxxxxxx | 1&xxxx;550 | 
| Xxxxxxxxx aromatických xxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX | 2&xxxx;000 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX | 1&xxxx;780 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx, ethylvanilinu, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx aromatických xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;080 | 
| Xxxxxxxxx flavonoidních xxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC | 1 080 | 
| Stanovení xxxxxxx x kyseliny listové xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;530 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x E x potravinách xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;600 | 
| Xxxxxxxxx vitaminů X1, X2, X6 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;690 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X | 3&xxxx;000 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1 xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;690 | 
| Xxxxxxxxx vitamínu X2 xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;690 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx X v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 950 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 x X3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;600 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách metodou XXXX | 1&xxxx;480 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx jódu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;530 | 
| Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC | 1 300 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx | 2&xxxx;020 | 
| Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX | 2&xxxx;470 | 
| Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) jednoho xxxxxx xx zařízení XX XXX | 1&xxxx;390 | 
| Xxxxxxxxx (konfirmace) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx LC/MS | 3 430 | 
| Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GC | 2 780 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX | 2&xxxx;570 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX | 2&xxxx;730 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx | 550 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GC | 2 440 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX | 2&xxxx;240 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX) | 5&xxxx;930 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Multireziduální xxxxxx X) | 2&xxxx;440 | 
| Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx) | 4&xxxx;590 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX | 3&xxxx;650 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX | 2&xxxx;780 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX | 2&xxxx;460 | 
| Xxxxxxxxx triacylglycerolů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX | 3&xxxx;700 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GC | 3 100 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC | 2 280 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX | 2&xxxx;470 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX | 2&xxxx;290 | 
| Xxxxxxxxx jednoho xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx technika | 420 | 
| Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx technika | 630 | 
| Stanovení xxxxxxx xxxxx metodou XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx | 750 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx metodou XXX xx xxxxxxxx XXX 254 | 360 | 
| Stanovení xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx ISE | 660 | 
| Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;130 | 
| Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX | 1&xxxx;000 | 
| Xxxxxxxxx bromidů x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;480 | 
| Xxxxxxxxx chlorovaných xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou XX | 1&xxxx;680 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 2&xxxx;910 | 
| Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XXX | 2&xxxx;950 | 
| Xxxxxxxxx ftalátů x xxxxxxxx xxxxxxx XX | 1&xxxx;980 | 
| Xxxxxxxxx polychlorovaných bifenylů x chlorovaných pesticidů x xxxxxxxxxxx metodou XX | 2&xxxx;640 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, X2, X1, G2 x potravinách metodou XXXX | 6&xxxx;060 | 
| Xxxxxxxxx aflatoxinů X1, X2, X1, G2 xxxxxxx TLC (xxxxxxxxx) | 2&xxxx;500 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx | 5&xxxx;610 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX | 5&xxxx;890 | 
| Xxxxxxxxx ochratoxinu X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; metodou XXX(xxxxxxxxx) | 910 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx metodou XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx | 7&xxxx;360 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;850 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 x X2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx | 5&xxxx;490 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC | 5 610 | 
| Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;760 | 
| Xxxxxxxxx toxických xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC | 2 160 | 
| Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxx metodou XX | 950 | 
| Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx | 5&xxxx;480 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx Sudan v xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;400 | 
| Xxxxxxxxx nepovolených xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;400 | 
| Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/MS | 1 580 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxx uhlovodíků x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX | 1&xxxx;680 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx organických xxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX | 1&xxxx;680 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 1&xxxx;150 | 
| Xxxxxxxxx etylkarbamátu x lihovinách xxxxxxx XX | 1&xxxx;390 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 950 | 
| Xxxxxxxxx pH vody | 100 | 
| Stanovení xX xx víně | 100 | 
| Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx | 470 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx volného xxxxx xxxxxxxxxx xx vínech xxxxxxx FIA | 960 | 
| Výpočet xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxx | 30 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx | 380 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x lihovinách | 140 | 
| Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx | 170 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx a xxxxxxxxxx | 1&xxxx;500 | 
| Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx, xxxxxx a xxxxxxxx x lihovinách s xxxxxx obsahem xxxxxxxx xxxxxx | 340 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů, xxxxxx x aldehydů x xxxx x xxxxxxxxxx x nízkým xxxxxxx xxxxxxxx složek | 1 340 | 
| Stanovení xxxx v xxxxxxx (xxxx) xxxxxxx GC | 750 | 
| Stanovení xxxxxx x lihu x xxxxxxxxxx | 1&xxxx;500 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx žloutku ve xxxxxxxxx likérech spektroforometrickou xxxxxxx | 1&xxxx;280 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx vřeténka | 70 | 
| Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; rozplevelení | 140 | 
| Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx náplně x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx kyselosti xxx ovocné xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) | 160 | 
| Xxxxxxxxx množství xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx hmyzem | 230 | 
| Stanovení xxxxxxxxx xxx | 230 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx nečistot xxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxx | 380 | 
| Xxxxxx xxxxx mas xxxxxxx XXXXX | 3&xxxx;500 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx svalové xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;210 | 
| Xxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx vody xx | 370 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx | 200 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx | 6&xxxx;180 | 
| Xxxxxxxxx hydroxyprolinu x potravinách | 1 810 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -jedna složka | 70 | 
| Stanovení xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx -2-5 složek | 350 | 
| Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx xxxxxx | 500 | 
| Xxxxxxxxx alkaloidů v xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 2&xxxx;210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx | 2&xxxx;260 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx GC | 2 260 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx tabákových xxxxxx | 410 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx řezu xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 270 | 
| Xxxxxxxxx xxxx x cigaretovém xxxxx xxxxxxx GC | 740 | 
| Stanovení vody x tabákových xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx metodou x XxXX 35S xxxxxxxxxx a XXX xxxxxxxxxxxx | 4&xxxx;500 | 
| Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x potravinách xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx-Xxxx PCR xxxxxxxxxxxxx metodou s XxXX 35X xxxxxxxxxx x NOS terminátorem | 8 170 | 
| Detekce xxxxxxxxxx DNA Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX metody | 1 500 | 
| Detekce xxxxxxxxxx DNA kukuřice Xx-176 v kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx | 4&xxxx;920 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Xxxxx Up Xxxxx xxxx x sójových xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX | 12&xxxx;426 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX | 10&xxxx;200 | 
| Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX metody | 4 920 | 
| Stanovení xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-11 x kukuřičných xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX | 10&xxxx;200 | 
| Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX xxxxxx | 4&xxxx;920 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR | 10 200 | 
| Detekce xxxxxxxxxx XXX bakterií xxxx Salmonella v xxxxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX | 6&xxxx;280 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX | 3&xxxx;000 | 
| Xxxxxxxxx markerových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 2&xxxx;700 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx sacharidů x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX | 2&xxxx;700 | 
| Xxxxxxxxx sacharózy v xxxxxxxxxxx | 440 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx | 430 | 
| Xxxxxxxxx veškerých xxxxx x potravinách | 430 | 
| Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx HPLC | 1 080 | 
| Stanovení xxxxxxxxx, xxxxxxx fruktósy x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 950 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx | 1&xxxx;300 | 
| Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;130 | 
| Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;130 | 
| Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx na xxxxxxxx XXXXXX 1026 | 360 | 
| Stanovení "xxxx" xxxxxx extrakcí xx zařízení XXXXXX 1026 | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX | 1&xxxx;920 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX | 2&xxxx;600 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX | 2&xxxx;600 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx olejích xxxxxxx XX | 3&xxxx;100 | 
| Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x UV oblasti (X232, K270, delta X) v olivovém xxxxx | 560 | 
| Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx úpravě oxidem xxxxxxxx x olivovém xxxxx | 940 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx | 590 | 
| Xxxxxxxxx dusíku x xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx | 610 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) v potravinách xxxxxxx XXXXX | 2&xxxx;500 | 
| Xxxxxxxxx potravinové xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- gravimetickou | 3 500 | 
| Stanovení xxxxxxxx x specifických xxxxxxxx xxxxxxx XXXXX | 3&xxxx;000 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx / galaktózy x xxxxxxxxxxx enzymaticko-spektrofotometrickou xxxxxxx | 1&xxxx;700 | 
| Xxxxxxxxx spektra xxxxxxx xxxxxxxxxxxx metodou HPLC | 2 670 | 
| Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;110 | 
| Xxxxxxxxx xxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;400 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC | 950 | 
| Stanovení xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 2&xxxx;060 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, pH, xxxxx, xxxxx. x xxxx xx xxxxxxxx SCABA | 560 | 
| Stanovení xxxxxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx | 200 | 
| Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx skořápkové plody | 250 | 
| Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxx | 130 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50 | 70 | 
| Xxxxxxxx xxxxx na xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx znak v xxxxxx | 30 | 
| Xxxxxxxxx šlehatelnosti smetany | 50 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxx hodnoty | 1 580 | 
| Výpočet xxxxxxxxxxx xxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 250 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 330 | 
| Xxxxxxxxx cizorodé xxxxxxx x xxxxxxxxxxx | 250 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx | 590 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx jednoho znaku x xxxxxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistot xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1 x obilovinách | 210 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxx zrn v xxxxxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx lepku v xxxxxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx tažnosti xxxxx x xxxxxxxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx | 470 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx sklovitosti xxxxxxx xxxxx | 140 | 
| Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx sladovnického xxxxxxx | 430 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx energie xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx | 270 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 430 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx luštěnin | 100 | 
| Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistot x xxxxxxxx, xxx stanovení xxxxxxx znaku | 50 | 
| Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků více xxx 1 | 210 | 
| Stanovení příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx při xxxxxxx xxxxx v olejninách xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x škodlivých xxxxxxxx při xxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx x semen xxxxxxxxxx a tykvových xxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x xxxx x xxxxxxx | 270 | 
| Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx xxxxx sóji při xxxxxxxx 12% | 50 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxx v xxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx (x xxxxxxx zrnech a x xxxxxx xxxxxx) | 380 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 1&xxxx;180 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx u obilovin | 380 | 
| Stanovení xxxxxx x obilovinách, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x nich | 140 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XXX test) x xxxxxxxx | 420 | 
| Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxx těkavých xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x olejnatých semenech | 480 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx velikosti xxxx xxxxxxx | 50 | 
| Xxxx xxxx xxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx polyakrylamidové xxxxxxxxxxxxx | 2&xxxx;540 | 
| Xxxxxxxxx varného xxxx xxxxxxx | 460 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx | 760 | 
| Xxxxxxxxx výtěžnosti x xxxxxxxxx u xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx | 260 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (včetně senzorického xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx | 520 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;030 | 
| Xxxxxxxxx cyklamátu x xxxxxxxxxxx - metodou XXXX | 1&xxxx;200 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;990 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx (tucích x xxxxxxx) | 1&xxxx;080 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx těstovin xxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx zvětšení objemu xxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x těstovinách | 560 | 
| Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x předsoušením xxx 130 °C x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx bez xxxxxxxxxxx při 130 °X v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx obsahu vody xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx popela v xxxxxxxxxx výrobcích | 140 | 
| Podíl xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině x pekařských xxxxxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx | 360 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 440 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 180 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx náplně x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 180 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 550 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxx sušením xxx 105 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 440 | 
| Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx po xxxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx | 360 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin v xxxxxxxxxxx výrobcích | 100 | 
| Stanovení xxxx xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx vody xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x cukrářských výrobcích | 220 | 
| Stanovení xxxx acidobutyrometricky x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx při 105 °X | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx zmrzlin xxx 130 °C | 70 | 
| Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx | 360 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx inverzi xxxxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx | 440 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx s xxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx | 250 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx | 360 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx | 300 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx polevy formované, xxxxxx | 170 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu | 50 | 
| Stanovení sacharózy xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx | 250 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu | 430 | 
| Stanovení xxxxxx zlomků a xxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu | 70 | 
| Stanovení xxxxxx (jádrovin) x xxxxxxxxxx | 130 | 
| Xxxxxxxxx laktózy x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx | 250 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu | 810 | 
| Důkaz xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu | 550 | 
| Stanovení xxxxxxxx mravenčí v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx | 1&xxxx;440 | 
| Xxxxxxxxx etyl- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx | 560 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx | 1110 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx sušením x xxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xX potenciometricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích | 200 | 
| Stanovení xxxxxx x cukrovarských výrobcích | 290 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích | 250 | 
| Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx sušiny refraktometricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx | 270 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx | 260 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx | 260 | 
| Xxxxxxxxx želírovací xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx cukru | 390 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx | 250 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v tekutých xxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx ve xxxxxx xxxxxx xxxxxx | 120 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx stipů xx xxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxxxxx xx xxxxxx metodou xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 320 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx | 170 | 
| Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx | 120 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx ekvivalentu x produktech hydrolýzy xxxxxx | 600 | 
| Xxxxxxxxx sušiny refraktometricky x xxxxxxxxxx xxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx x pivu | 300 | 
| Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx piva | 300 | 
| Stanovení xX piva | 100 | 
| Stanovení barvy xxxx | 200 | 
| Xxxxxxxxx trvanlivosti xxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx piva | 200 | 
| Výpočet využitelné xxxxxxx piva | 50 | 
| Stanovení xxxxxxxxx xxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx | 480 | 
| Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxx | 200 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx | 80 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx v droždí | 210 | 
| Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxx x droždí | 160 | 
| Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx | 180 | 
| Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx indexu xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx | 90 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx otáčivosti xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx | 90 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx kyselosti xxxxxxx x chuťových xxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx destilací ve xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx | 340 | 
| Xxxxxxxxx ztrát vonných x chuťových xxxxx xxxxxxx při 105 °X | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx esterů xx xxxxxx destilátu x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx | 290 | 
| Xxxxxxxxx aldehydů ve xxxxxx destilátu xxxxxxx xxxxxxxx | 780 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx | 730 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů x xxxxxx a vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;110 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x xxxxxx destilátu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;440 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx | 430 | 
| Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx hustoty vín | 160 | 
| Stanovení xxxxxxxx xx xxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx a xxxxxxx bezcukerného xxxxxxxx xx xxxxxx | 1&xxxx;380 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx | 390 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx | 180 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, jader suchých xxxxxxxxxxxx plodů | 50 | 
| Stanovení xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 g xxxx xx 1 xxxxx (454 x) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů | 50 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx jader x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx | 200 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx velikosti xxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů | 50 | 
| Stanovení xxxxxx sušením - xxxxxxxx u jader xxxxxxx skořápkových plodů x xxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx jader x xxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině - písek | 430 | 
| Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx | 380 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx | 480 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx | 90 | 
| Xxxxxxxxx veškerého oxidu xxxxxxxxxx podle Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx v suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxxxxxxx xxxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx | 230 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx arašídů | 230 | 
| Stanovení škůdců x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx | 230 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích xxxxxxxx xxxxxxx | 200 | 
| Xxxxxxxxx kyselosti - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx | 200 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx | 310 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx | 360 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx | 730 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích | 730 | 
| Stanovení relativní xxxxxxx nealkoholických xxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx octa | 170 | 
| Stanovení xxxxxxx x kvasném octě | 420 | 
| Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx | 270 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxx | 380 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx | 470 | 
| Xxxxxxxxx sacharózy x xxxxxxx octě | 530 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx kvasného xxxx | 50 | 
| Xxxxx xxxxxxx minerálních xxxxxxx v xxxxxxx xxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx v kvasném xxxx | 160 | 
| Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx | 300 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx | 6&xxxx;270 | 
| Xxxxxxxxx pevného xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx | 300 | 
| Xxxxxxxxx celistvosti xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny | 70 | 
| Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx směsi xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx hrubé xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny | 70 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x škůdci xxxxxxxxxxx xxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx částí x xxxxx se stopkou x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x zeleniny | 70 | 
| Stanovení xxxxxxxx částic v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny | 70 | 
| Odsíření pulpy xxx xxxxxxxxxxx hodnocení xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx hmotnostního xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x zeleniny | 70 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx a zeleniny | 210 | 
| Stanovení xxxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx refraktometricky | 50 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 5&xxxx;500 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx zásaditosti v xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx příměsí (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny | 420 | 
| Stanovení xxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a výrobku x ovoce x xxxxxxxx | 200 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx | 530 | 
| Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx | 300 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx | 80 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx | 80 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx | 440 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx benzoové konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou | 950 | 
| Stanovení xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx destilační xxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx | 750 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx | 700 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x zeleniny | 100 | 
| Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x benzoanu xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxx technického xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxx | 270 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových výrobcích | 380 | 
| Stanovení xxxx ve fermentovaném xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx | 480 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 2&xxxx;260 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx hoření (xxxxxxxxx) fermentovaného xxxxxx x tabákových výrobků | 200 | 
| Stanovení xxxx přímou extrakcí x mrazírenských výrobcích | 220 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mrazírenských xxxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustných xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx | 150 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx, x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx výrobků | 200 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx | 490 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x zeleninových xxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx hodnoty pH xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx formolového xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx | 200 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;280 | 
| Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx L-jablečné (X-xxxxxx) x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx šťávách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;700 | 
| Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;700 | 
| Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx prolinu x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx šťávách | 950 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;080 | 
| Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxx x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;700 | 
| Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx výrobků | 140 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích | 50 | 
| Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků | 50 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků | 50 | 
| Stanovení vody x mlýnských výrobcích | 140 | 
| Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxx xxxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx | 470 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx mokrého xxxxx x mlýnských xxxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx | 440 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx | 360 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx | 460 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx xxxxx | 160 | 
| Xxxxxxx vařivosti xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx a xxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxx -xxxxx xxxx - u xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx a nečistoty xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1, x xxxx, xxxx, jáhel, pohanky x xxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx příměsí x nečistoty xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx, rýži, xxxxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx mléčného tuku x čokoládě a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx | 3&xxxx;700 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx sušiny x čokoládě a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;730 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx sušiny x čokoládě x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;180 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx prášku | 2 780 | 
| Stanovení obsahu xxxxxxxx xxxxxx sušením | 140 | 
| Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx škrobu x xxxxxxxx xxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx | 320 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx sušením (vakuová xxxxxxx) u dextrózy | 310 | 
| Stanovení xxxxxx škodlivým hmyzem xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx | 230 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxx jablkách xxxxxxx spektrofotometrickou | 1 080 | 
| Stanovení obsahu xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx | 310 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých xxxxx, xxxxxx příměsí x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx | 230 | 
| Xxxxxxxxx obsahu zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;080 | 
| Xxxxxxxxx obsahu vody x sušených xxxxxxxx | 310 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx škodlivým hmyzem xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých xxxxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx | 230 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;080 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxxx | 310 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x sušeném xxxxx - mikroskopicky | 330 | 
| Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx švestkách | 310 | 
| Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx vody v xxxxxxxxx | 310 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx fíkách | 310 | 
| Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxx meruňkách | 310 | 
| Stanovení oxidu xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;820 | 
| Xxxxxxxxx surového x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx kondenzátu xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx analytického nakuřovacího xxxxxxxxx | 1&xxxx;110 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x cigaret | 1 820 | 
| Stanovení xxxxxx mléka a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xx konstantní xxxxxxxxx x xxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx konstantní dobu x xxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx kyselé xxxxxxxxx | 360 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx výrobků sušených x xxxxxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxx znečištěnin x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x zahuštěných | 100 | 
| Stanovení xxxxxx tuku v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x zahuštěných xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků | 370 | 
| Stanovení xxxx u mražených xxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x mražených xxxxxxxx xxxxxxxxx | 480 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků | 70 | 
| Stanovení xxxxxx xxxx a xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx chloridu sodného x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx xX x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxx x sýrů, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x mléce x mléčných výrobcích | 460 | 
| Stanovení xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx tuku v xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou | 380 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxx | 120 | 
| Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx tuku másla | 160 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxx | 460 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x xxxxxxx | 610 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v kaseinu | 140 | 
| Stanovení xxxxx xxxxxxxxx kaseinu | 160 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx | 420 | 
| Xxxxxxxxx indexu xxxxxxxxxxxx xxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx kaseinu | 210 | 
| Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx | 70 | 
| Xxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx vejce | 70 | 
| Určení xxxxxxxxx xxxxxxxxx bubliny x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxx stálosti x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx konzumních | 70 | 
| Zjištění kvality xxxxxxx hmoty po xxxxxxx | 70 | 
| Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 80 | 
| Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx drůbeže | 340 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxx x drůbežích x zvěřinových xxxxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx konzervách | 190 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 130 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx | 180 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx škvařeném xxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxx sušením x xxx, xxxxxx xxxxxxx x konzerv | 140 | 
| Stanovení chloridu xxxxxxx x ryb, xxxxxx výrobků x xxxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx u xxx, rybích xxxxxxx x xxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx u ryb, xxxxxx výrobků a xxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxx u xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx | 340 | 
| Xxxxxxxxx celkového xxxxxx tuku x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx | 360 | 
| Xxxxxx pH xxxx x masných xxxxxxx xxxxxx referenční | 100 | 
| Stanovení obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách | 100 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx dusitanů x xxxxxxxxx ve xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách | 880 | 
| Stanovení pH x výrobků x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx | 180 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxxx extrakcí x masa, xxxxxxx xxxxxxx a masných xxxxxxx x hotových xxxxx x konzervách | 220 | 
| Číslo xxxxxxxxx tuku xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx konzerv x xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxx přítomnosti škrobu x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx a masných xxxxxxxxxx a hotových xxxxxxx x xxxxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídel x xxxxxxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů podle Xxxx a Eynona xx xxxxxx xxxx | 460 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Eynona ve xxxxxx xxxx | 520 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxx | 380 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx | 200 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx pevných xxxxx xx vodě xxxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx | 200 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx | 270 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Winklera xxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx | 860 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx podle Xxxxxxxx ve včelím xxxx | 910 | 
| Xxxxxxxxxxxxxxxx stanovení xxxxxxx xx včelím xxxx | 1&xxxx;130 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xx včelím xxxx | 590 | 
| Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx cukrem a xxxxxxxxx xxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx medu | 1 310 | 
| Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx medu | 210 | 
| Stanovení xX xxxxxxx xxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx | 340 | 
| Xxxxxxxxx popelovin x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx | 370 | 
| Xxxxxxxxx tuku x xxxxx, smetaně x x jogurtu xxxxxxx acidobutyrometrickou | 210 | 
| Stanovení titrační xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mléčných výrobku xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx celkové xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x zahuštěného xxxxxxxxxxx xxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x kojenecké xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx případech - xxxx. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx pro kojeneckou x dětskou výživu x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; speciální xxxxxxxxx xxxx zahuštěné mléčné xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxx jejich výrobu | 360 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x tavených xxxxxxxx výrobků | 140 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx | 230 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxx x xxxxxxxx sýrových xxxxxxxxx | 460 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx obsahu sušiny xxxxxxxxxx x tuku x jednoho xxxxxxxxxx xxxxxx másla | 280 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx teploty xxxxxxxx x mražených xxxxxxxxx xxxx | 50 | 
| Xxxxx xxxxxx xxxxxxx ve vaječné xxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx volných xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx | 940 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxx v xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx | 290 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx výrobcích x xxxx x sterilovaných xxxxxxxx v xxxxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx x xxxxxxx výrobcích metodou Xxxxxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx v mase x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou | 180 | 
| Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx nečistot xxxxxxxxxxxxx x rozpouštědlech xxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx | 440 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx tání xx xxxxxxxx sádle a xxxxxxx xxxx | 360 | 
| Xxxxxxxxx peroxidového xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx | 420 | 
| Xxxxxxxxx čísla kyselosti xx xxxxxxxx sádle x taveném loji | 210 | 
| Důkaz xxxxxxxxxxxxxxxxx ve vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx čísla xx vepřovém xxxxx x taveném loji | 430 | 
| Stanovení Xöxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx sádle a xxxxxxx loji | 430 | 
| Stanovení čísla xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx | 340 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx | 200 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx popela xxxxxx | 430 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného xx xxxx x koření | 400 | 
| Stanovení xxxxxx v koření - makroskopicky | 250 | 
| Stanovení xxxxxx x koření - xxxxxxxxxxxxx | 650 | 
| Xxxxxxxxx vlhkosti xxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zbytku v xxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx v xxxx | 180 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxx | 130 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx | 590 | 
| Xxxxxxxxx jodičnanu xxxxxxxxxx x soli | 210 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx v xxxx | 460 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx x soli | 200 | 
| Stanovení xxxxxxxxx xxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx uhličitanů x soli | 160 | 
| Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx kovů v xxxx | 420 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx | 450 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx | 650 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx tří xx xxxx xxxx xxxxx Edera | 330 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxx x rozpustném xxxx | 170 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx v xxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsí x xxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí x xxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx zelené xxxx | 380 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx | 250 | 
| Xxxxxxxxx jemnosti mletí xxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti 1000 xxx kávy | 100 | 
| Stanovení xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx | 650 | 
| Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx xxxx | 420 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx alkality xxxxxx xxxx | 250 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx ve vodě | 340 | 
| Stanovení xxxxx x kávě | 420 | 
| Stanovení xxxx v xxxx | 340 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxx | 300 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx kávy pražením | 200 | 
| Stanovení xxxxxx sušiny x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 310 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx | 250 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx | 230 | 
| Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx teplé x xxxxxxx xxxxxxx | 380 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx v xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx | 430 | 
| Xxxxxxxxx xxxx x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 160 | 
| Xxxxx přítomnosti xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx | 120 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxx složek x xxxxxxxx jídlech a x xxxxxxxxxxxx jídel | 140 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx jídel | 70 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx tuku v xxxxxxxx | 300 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxx | 200 | 
| Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx v majonéze | 230 | 
| Stanovení xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx uzavřených xxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx | 250 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx | 250 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx | 270 | 
| Xxxxxxxxx popela nerozpustného x xxxxxxxx (HCl) x koření | 420 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxxx koření xxxxxxxxxx xxxxxxx | 550 | 
| Xxxxxxxxx netěkavého xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx | 480 | 
| Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxx xxxxx xxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx x pepři xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;080 | 
| Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Xxxxx) x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;080 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx těkavých xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx a bylinách | 470 | 
| Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x chilli xxxxxxxxx x oleoresinech chilli xxxxxx xxxxxxx HPLC | 1 530 | 
| Příprava xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxx xxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxx při 103 °X | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx | 460 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (HCl) v xxxx | 420 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X) | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx čaje v xxxxxx xxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx popela x dehydratovaných výrobcích x xxxxxxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxx organické xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx | 590 | 
| Xxxxxx xX dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel | 120 | 
| Stanovení xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx | 380 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech | 120 | 
| Makroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x ochucovadel | 140 | 
| Mikroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx | 330 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx | 950 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx písku x kávovinách | 350 | 
| Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx | 270 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kávovin | 200 | 
| Stanovení barvivosti xxxxxxx | 420 | 
| Xxxxxxxxx sacharózy x xxxxxxxxxxxxx látek xxxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °X | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X) | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx popela xxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx "xxxxx" v xxxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx | 440 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxx | 500 | 
| Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx | 120 | 
| Xxxxxxxxx xxxx xxxx tuků x olejů xxxxxxxxxx | 360 | 
| Xxxxxxxxx xxxx xxxx tuků x olejů v xxxxxxxx xxxxxxxx | 360 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx a olejů | 210 | 
| Stanovení xxxx a xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 105 °X) | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx (xxx 125 st. -130 °X) | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx | 270 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx čísla xxxx x olejů | 340 | 
| Stanovení čísla xxxxxxxxxx tuků x xxxxx | 340 | 
| Xxxxxxxxx peroxidového xxxxx xxxx a xxxxx | 420 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxx a olejích x x xxxxxxxxxxx | 170 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx | 560 | 
| Xxxxxxxxx x důkaz xxxxxxxx benzoové v xxxxxx x olejích | 1 110 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxx tuků | 270 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxx tuků x olejů | 830 | 
| Stanovení indexu xxxx xxxx x xxxxx | 200 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx | 290 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx metodou | 570 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx podílu tuků x olejů xxxxxxxx xxxxxxx | 570 | 
| Xxxxxxxxx diethyletherového extraktu xxxx x olejů | 290 | 
| Stanovení xxxxxxxxx xxxx x xxxxx xx jednotku xxxxxx ("xxxxxxx hmotnost") xx xxxxxxx | 430 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxx chemických výrobků xxx xxxxxxxxxx použití xxx 20 °X | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx pyknometricky | 140 | 
| Stanovení furalu x xxxx metodou xxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;080 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx v xxxx | 310 | 
| Xxxxxxxxxx alkality xxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx | 170 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx lepidel | 360 | 
| Stanovení popela xxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx žíravých xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx | 310 | 
| Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx prostředků | 100 | 
| Stanovení xX xxxxxxx x xxxxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x tenzidů a xxxxxxxxxx | 280 | 
| Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx | 610 | 
| Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxx x mastných xxxxx u xxxxxxx x detergentů | 860 | 
| Talířový test xxxxxxx a detergentů (xxxx xxxxxxxxx) | 170 | 
| Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x detergentů s xxxxx | 50 | 
| Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x detergentech (xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx) | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxx v práškových x pastovitých detergentech | 220 | 
| Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx odparku xxxx | 200 | 
| Xxxxxxx xxxxxxxxx potravin xxxxxxx XX/XX | 4&xxxx;750 | 
| Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx | 4&xxxx;990 | 
| Xxxxxx | Xxxx xxxxxxx xxxxxxx v Kč | 
| Průkaz xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx | 380 | 
| Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X | 220 | 
| Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx | 1&xxxx;700 | 
| Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Campylobacter | 600 | 
| Clostridium xxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx | 410 | 
| Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií | 460 | 
| Detekce Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx | 80 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia coli. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X na xxxxxxxxxx - 2 membrány | 500 | 
| Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx | 630 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx membránách - 8 xxxxxxx | 880 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx xx chromogenní xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx xxxxxxxx kolonií xxx 44 °X | 290 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx pro stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx. | 165 | 
| Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx separace | 1 200 | 
| Průkaz Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx | 1&xxxx;510 | 
| Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x mléčné xxxxxxx | 430 | 
| Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Metoda xxxxxxx | 600 | 
| Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx | 600 | 
| Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx | 230 | 
| Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx | 380 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx rodu Pseudomonas xx xxxxxxx xxxxxx | 230 | 
| Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx | 80 | 
| Xxxxxx xxxxxxxx - Salmonella Xxxxx xxxx | 950 | 
| Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxx | 570 | 
| Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx | 560 | 
| Xxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxx | 470 | 
| Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x serologické xxxxx | 380 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx druhy) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x xxxxxxxx agarové xxxx xxxxx Baird-Parkera | 230 | 
| Stanovení xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxx druhy) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx testy | 380 | 
| Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx | 1&xxxx;360 | 
| Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx | 750 | 
| Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 410 | 
| Xxxxxx suspektních xxxxxxxxxxx kmenů Yersinia xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx | 380 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx pokyny pro xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; technika xxxxxxxx xxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx Aspergillus xxxxxx/xxxxxxxxxxx | 420 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx potenciálně xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx selektivní xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxx 30 °X | 340 | 
| Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx | 210 | 
| Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy | 40 | 
| Jakost xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx počítání xxxxxxx | 240 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Enterobacteriaceae -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX) | 560 | 
| Xxxxxxxxx spor xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx anaerobů (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxx xxxxx; 2: Metoda xxxxxxxxxxxx xxxxxx | 330 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 460 | 
| Xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx hemolytických xxxx | 210 | 
| Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - biochemické testy | 60 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx vodě | 230 | 
| Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx počítání xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X x 37 °C) | 210 | 
| Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx počtu termotolerantních xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx vodě | 230 | 
| Jakost xxx - stanovení Xxxxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx 1: xxxxxx membránových xxxxxx | 230 | 
| Xxxxxx vod - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx mikroorganismů -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx kultivačního xxxxx | 420 | 
| Xxxxxx xxxxxxxx droždí - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou | 210 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx kvasinek a xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx mléčného xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - xxxx x masné xxxxxxx | 320 | 
| Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X | 320 | 
| Xxxxxxx x xxxxxx: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx podle Xxxxxxx | 390 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxx Lactobacillus | 220 | 
| Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx počtu aerobních xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxx sporotvorných xxxxxxx rostoucích xx xxxxxxxxxxx podmínek (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mikroorganismů) | 210 | 
| Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx zaléváním xx xxxxxxx půdy (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) | 210 | 
| Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx nežádoucích xxxxxxxxxxxxxx | 200 | 
| Xxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx plísní ve xxxxxxxx obsahu | 210 | 
| Mikroskopické xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - preparát x jednoduchým xxxxxxxxx | 80 | 
| Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - preparát xx xxxxxxxx barvením (Xxxxxxx xxxxxxx) | 130 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx | 230 | 
| Xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx | 10 | 
| Xxxxxx | Xxxx xxxxxxx nákladů v Xx | 
| Xxxxxxxxxx hodnocení jednoho xxxxx x jednoho xxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx tepelnou xxxxxxx | 420 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxx xxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalu xxxxxxx xxxxxx | 70 | 
 
                    