Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
541/2002 Sb.
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxxxxx antioxidantů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx TLC |
780 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách metodou XXXX |
2&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 480 |
Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx beta-karotenu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
960 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 090 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 410 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 280 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "fingerprinting xxxxxxxxxxxxxx" |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx a cukrářských xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, kofeinu x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx glutamátu xxxxxxx v xxxxxxxxx x obdobných xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX) |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx sodného xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx glutamátu |
1 550 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XXX |
1&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, ethylvanilinu, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx listové xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, X2, X6 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
950 |
Stanovení xxxxxxxx D2 x X3 ve fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 600 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 530 |
Stanovení X-xxxxxxxxx x energetických xxxxxxxx x v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx |
2&xxxx;020 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX MSD |
1 390 |
Stanovení (konfirmace) xxxxxxx vzorku na xxxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 780 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC |
2 570 |
Stanovení fenoxyalkanových xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;240 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GC (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda XX/XXX/XXX/XXX) |
5&xxxx;930 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X) |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx) |
4&xxxx;590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX |
3&xxxx;650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 780 |
Stanovení mléčného xxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx triacylglycerolů x xxxxxxxxxxx metodou XX |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
3 100 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx bromidů x potravinách metodou XX/XXX |
2&xxxx;290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx technika |
420 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx metodou AAS - bezplamenová xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx rtuti metodou XXX xx xxxxxxxx XXX 254 |
360 |
Xxxxxxxxx dusičnanů x xxxxx x xxxxxxxx metodou ISE |
660 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 130 |
Stanovení xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x dusitanů xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 910 |
Stanovení X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;950 |
Xxxxxxxxx ftalátů x xxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;980 |
Xxxxxxxxx polychlorovaných bifenylů x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách metodou XX |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx aflatoxinů B1, X2, X1, G2 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
6&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 xxxxxxx TLC (xxxxxxxxx) |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx imunoafinitních kolonek |
5 610 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx LC/MS |
5 890 |
Stanovení xxxxxxxxxxx X ; zelená xxxx, xxxxxx; metodou XXX(xxxxxxxxx) |
910 |
Xxxxxxxxx ochratoxinu X x potravinách xxxxxxx XXXX s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx |
7&xxxx;360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 850 |
Stanovení xxxxxxxxxx X1 a X2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC |
5 610 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 760 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC |
2 160 |
Stanovení metanolu x xxxxxxxxxx x xxxx xxxxxxx XX |
950 |
Xxxxxxxxx 3-XXXX v potravinách |
5 480 |
Stanovení xxxxxx Sudan x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GC/MS |
1 580 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx uhlovodíků v xxxxxxxxxxx metodou GC |
1 680 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx chloraminu |
1 150 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx x lihovinách metodou XX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plynovou xxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx pH vody |
100 |
Stanovení xX xx víně |
100 |
Stanovení xxxxx redukujících xxxxx xx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx vínech xxxxxxx XXX |
960 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xx víně |
30 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů, xxxxxx a aldehydů x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů, xxxxxx x xxxxxxxx x lihu a xxxxxxxxxx s xxxxxx xxxxxxx těkavých xxxxxx |
1&xxxx;340 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx (xxxx) xxxxxxx GC |
750 |
Stanovení xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx spektroforometrickou xxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxx vřeténka |
70 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; škodliví činitelé |
140 |
Stanovení xxxxxx náplně v xxxxxxxxxxxxxx cukrovinkách |
100 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx celkové u xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) |
160 |
Xxxxxxxxx množství xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx hmyzem |
230 |
Stanovení xxxxxxxxx xxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx nečistot hub |
70 |
Stanovení xxxxxxxx xxx |
220 |
Xxxxxxxxx sušiny xxx |
380 |
Xxxxxx xxxxx mas xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;210 |
Xxxxxx xX xxxxxxx výluhu xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx vody xx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx částí |
200 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx masných výrobků |
160 |
Stálost xxxxx masných výrobků |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxx |
6&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx hydroxyprolinu x xxxxxxxxxxx |
1&xxxx;810 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx nebo panády xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx u xxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx -xxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx -2-5 xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 a více xxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kouře |
2 260 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
410 |
Xxxxxxxxx šířky xxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
270 |
Stanovení vody x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX |
740 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxx x kukuřičných xxxxxxxxx XXX screeningovou metodou x XxXX 35S xxxxxxxxxx a NOS xxxxxxxxxxxx |
4&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA x potravinách rostlinného xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX xxxxxxxxxxxxx metodou x XxXX 35X promotorem x XXX xxxxxxxxxxxx |
8&xxxx;170 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Ready xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-176 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Up Ready xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Real-Time XXX |
12&xxxx;426 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx PCR |
10 200 |
Detekce specifické XXX kukuřice Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX metody |
4 920 |
Stanovení xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Salmonella x xxxxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
6&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELISA |
3 000 |
Stanovení markerových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx na xxxxxxxxx SPE xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx iontové XXXX |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx redukujících cukrů x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx veškerých xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-ethylfurfuralu xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx na xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
360 |
Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
220 |
Xxxxxxxxx mastných kyselin x potravinách xxxxxxx XX |
1&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx sterolů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GLC |
2 600 |
Stanovení stigmastadienů x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx GC |
3 100 |
Spektrofotometrická stanovení x UV xxxxxxx (X232, X270, xxxxx X) v xxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx úpravě xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx bílkoviny x potravinách |
610 |
Stanovení xxxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx potravinové xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx enzymaticko- xxxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx / galaktózy x potravinách xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 670 |
Stanovení xxxxx aminokyseliny xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx organických xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, kriptoxanthinesteru x xxxxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, pH, barvy, xxxxx. x xxxx xx zařízení SCABA |
560 |
Stanovení xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx objemu, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx balení |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx plody |
250 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v potravinách xx xxxxxxxx MA 50 |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx na xxxxxx, xxxxx není xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxx x xxxxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx hodnoty |
1 580 |
Výpočet energetické xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x potravinách |
250 |
Stanovení obsahu xxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx obilovin, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx škůdci |
140 |
Stanovení objemové xxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx při xxxxxxxxx jednoho znaku x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistot při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx snětivosti pšenice |
70 |
Stanovaní xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx lepku x obilovinách |
160 |
Stanovaní bobtnavosti xxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x žitě |
470 |
Stanovení xxxxxxx tvrdé x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx sklovitosti xxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxx sladovnického xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene |
430 |
Stanovení xxxxxxx energie sladovnického xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kukuřice xxxx xxxxxx xxx x velkozrnné xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hrachu xxxxxxx x čočky xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx luštěnin |
100 |
Stanovení xxxxxxxxx luštěnin |
210 |
Stanovení xxxxxxx x nečistot x xxxxxxxx, při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1 |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx jednoho xxxxx x olejninách xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1 x olejninách |
50 |
Stanovení xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x semen xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx blínu x xxxx x xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx hmotnosti tisíce xxxxx xxxx při xxxxxxxx 12% |
50 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx (x xxxxxxx xxxxxx x x xxxxxx xxxxxx) |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx a výrobcích x xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (SDS test) x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx těkavých xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx semenech |
480 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx brambor |
50 |
Vady hlíz xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;540 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx typu xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx |
760 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
260 |
Xxxxxxxxx stolní xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ryb |
520 |
Stanovení xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;030 |
Xxxxxxxxx cyklamátu x xxxxxxxxxxx - metodou XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx vitaminu X x potravinách metodou XXXX |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (tucích x xxxxxxx) |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx těstovin |
210 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxx xxxxxxx zkoušky x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vaznosti xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx objemu xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx rozvářivosti a xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx s xxxxxxxxxxxx xxx 130 °C x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody bez xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x pekařských výrobcích |
350 |
Stanovení xxxx xxxxxx extrakcí x pekařských výrobcích |
220 |
Stanovení xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx náplně x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx výpočtem v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx při 105 °X x xxxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxx výrobcích |
440 |
Stanovení xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 130 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx vody xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení xxxx acidobutyrometricky v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X |
160 |
Xxxxxxxxx sušiny zmrzlin xxx 130 °C |
70 |
Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx ve zmrzlinách |
360 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx etanolem x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxx x prášku |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
250 |
Stanovení obsahu xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx formované, xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx a xxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) v xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a trvanlivém xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
810 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém pečivu |
550 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxx- x xxxxxxxxxxxx kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
1110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušením a xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX potenciometricky x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
100 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx barvy xxxxxxxxxxxxx výrobků |
220 |
Stanovení granulometrického xxxxxxx x repného xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v želírujícím xxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x želírovacím cukru |
390 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxx cukrech |
250 |
Stanovení sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx škrobu |
100 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx škrobu |
120 |
Stanovení xxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx barvy xxxxxx porovnáváním x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx škrobového xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx výrobcích ze xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx hydrolýzy xxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxx sušiny refraktometricky x glukózovém sirupu |
50 |
Stanovení xxxxxxxx v pivu |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxx extraktu xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xX piva |
100 |
Stanovení xxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx trvanlivosti xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx piva |
50 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx trvanlivosti xxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx droždí |
140 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx vonných x xxxxxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx destilací xx xxxxxxx x chuťových xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx ztrát xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx při 105 °X |
140 |
Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx destilátu x brandy xxxxxxx xxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou |
1 110 |
Stanovení xxxxxx v brandy x vinném destilátu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx cukrů x lihovinách |
430 |
Stanovení hustoty xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx vín |
160 |
Stanovení xxxxxxxx ve vínech |
350 |
Stanovení xxxxxxx kyselosti vín |
100 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx vínech |
1 380 |
Stanovení xxxxxx xx xxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx veškeré xxxxxxxx vinné ve xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx vinného kamene xx vínech |
160 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
50 |
Stanovení xxxxx xxxxxx xxxxx na 100 x xxxx xx 1 libru (454 x) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx jader x xxxxxxx skořápkových xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx strouhání xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx u xxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx x kokosu |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx x xxxxxxxx a slupek xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela suchých xxxxxxxxxxxx plodů |
210 |
Stanovení popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti izolovaného xxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx veškerého xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx vlhkosti u xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxxx rozbor xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích refraktometricky |
50 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích, xxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích titrační xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx kofeinu x nealkoholických xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx sacharínu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx octě |
420 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx octě |
470 |
Stanovení xxxxxxxxx x kvasném xxxx |
530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxx minerálních xxxxxxx v kvasném xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
160 |
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx octě |
300 |
Stanovení ovocného (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx |
6&xxxx;270 |
Xxxxxxxxx pevného xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx a zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxx bobtnavosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x ovoce x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx hustoty konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx extraktu konzervárenských xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích z xxxxx a zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxxx směsi xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx plodů x xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx nedozrálých, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx poškozených, xxxxxxxxxx x škůdci xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx se xxxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xxx senzorickém xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxx x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
5&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx v polotovarech x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx mléčné) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
530 |
Stanovení etanolu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
80 |
Stanovení xxxxxx xxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx nakládání a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx destilační xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích xxx nakládání a xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx |
700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx a benzoanu xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx technického vyhotovení xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (nikotinu) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxx přímou xxxxxxxx x mrazírenských výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x mrazírenských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxx xxxxxxx látek x xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
150 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx, v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx výrobcích |
350 |
Stanovení xxxxxxxxx ovocných x xxxxxxxxxxxx výrobků |
200 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x alkoholu x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
490 |
Xxxxxxxxx relativní xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx hodnoty xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx formolového xxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxxx L-jablečné (X-xxxxxx) x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx, metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx hesperidinu x naringinu x xxxxxxxxxxx šťávách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x mlýnských výrobcích |
350 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx výrobků |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx očkovitosti xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v mlýnských xxxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Schoorla x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxx vařivosti xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxx -xxxxx xxxx - x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více než 1, x krup, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx jednoho znaku x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x luštěninách |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinkách |
3 700 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx mléčné sušiny x čokoládě a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx sušiny x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinkách |
1 180 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx prášku |
2 780 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx sušením |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx škrobu x derivátů škrobů |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx škrobech x xxxxxxxxxx xxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx sušením (xxxxxxx xxxxxxx) x xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx oxidu siřičitého x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx škodlivým xxxxxx napadených a xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, cizích příměsí x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x sušených hruškách |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx plodů, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody v xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx švestkách |
310 |
Stanovení velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených xxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x kouřových xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx surového x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx bezvodného xxxxxxxxxx xxxxx x cigaret |
1 820 |
Stanovení xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx do xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mléka a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx konstantní xxxx x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx gravimetricky xx xxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených a xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků sušených x zahuštěných |
100 |
Zjištění znečištěnin x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
370 |
Stanovení xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
100 |
Stanovení pH xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x mražených mléčných xxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx procenta šlehání xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xX x sýrů, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx metodou xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx tuku xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x mléce x mléčných xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou |
380 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx u xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx obsahu bílkovin x xxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx laktózy x xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx kaseinu |
210 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx konzumních |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx vejce |
70 |
Určení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx vzduchové xxxxxxx x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx kvality xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxx jakosti xxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxx v xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody v xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx konzervách |
190 |
Stanovení obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxx xxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody xx xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x konzerv |
140 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx kyselosti x xxx, xxxxxx xxxxxxx x konzerv |
100 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx u xxx, rybích xxxxxxx x xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxx a masných xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxx xX xxxx x masných výrobků xxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách |
880 |
Stanovení xX x xxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v konzervách |
100 |
Stanovení xxxxxx chloridů ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx nepřímou xxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx konzerv x xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxx přítomnosti xxxxxx x mase, masných xxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxxx x hotových xxxxxxx v konzervách |
100 |
Stanovení xxxxxx x xxxx, xxxxxxx výrobků a xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx vody xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx medu |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx podle Xxxx x Xxxxxx xx včelím medu |
460 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Eynona xx xxxxxx xxxx |
520 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Winklera xxxxxxxxxxxx xx včelím medu |
860 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xx včelím xxxx |
910 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxx |
590 |
Xxxxx porušení xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxx xxxx |
1&xxxx;310 |
Xxxxxxxxx elektrické xxxxxxxxx včelího xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx medu |
100 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx popelovin x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích |
370 |
Stanovení xxxx x mléce, smetaně x x jogurtu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobku xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx pH-metrem |
100 |
Stanovení titrační xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu celkové xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx mléčné xxxxxxx xxx kojeneckou x xxxxxxx xxxxxx x přídavkem xxxxxxxx xxxx jiných xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx mléčné xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx pudingy x xxxxxx apod., xxxx x xxxxxxxxxx, mražených xxxxxxx x směsích xxx xxxxxx xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx celkové xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
140 |
Stanovení obsahu xxxxxxxx x sýrech x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x sýrech x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích |
460 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxxxxx x tuku x jednoho xxxxxxxxxx xxxxxx másla |
280 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx hmot |
220 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx x mražených xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx volných xxxxxxx kyselin ve xxxxxxx xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx x xxxx x masných xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x mase x xxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mase x masných výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
440 |
Stanovení xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
360 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx vepřovém sádle x xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx popela xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxxxx |
400 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx v soli |
180 |
Stanovení xxxxxx chloridů v xxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx |
590 |
Xxxxxxxxx jodičnanu draselného x xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx soli |
50 |
Stanovení uhličitanů x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
450 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x čaji xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx obsahu xxx xx xxxx xxxx xxxxx Xxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x rozpustném xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx x čaji |
100 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx kávy |
100 |
Stanovení xxxxxx x kávě xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx kávy |
250 |
Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx ve vodě |
340 |
Stanovení xxxxx v xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxx v kávě |
340 |
Stanovení xxxxxxx x kávě |
300 |
Stanovení xxxxx xxxx pražením |
200 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel přímou xxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x polotovarech xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx výrobcích teplé x studené kuchyně |
380 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx hmotnosti podílu xxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx etherového xxxxxxxx xxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx přírodních xxxxxx (XXXX Xxxxx) x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx těkavých xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx obsahu xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti xxxx při 103 °X |
220 |
Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx (XXx) x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxxxxxx čaje v xxxxxx stavu (ztráta xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
140 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxxx čaje v xxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx x dehydratovaných výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x ochucovadlech |
210 |
Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků a xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxx pH xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel |
100 |
Stanovení xxxxxxxxx dehydratovaných xxxxxxx x ochucovadel |
120 |
Stanovení xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel |
140 |
Mikroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx kreatinu x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kávovin |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx sacharózy a xxxxxxxxxxxxx xxxxx kávovin |
350 |
Stanovení xxxxxx hmotnosti xxxxxx xxxx xxx 105 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx mleté kávy (xxxxxx hmotnosti xxx 103 °X) |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx hořčice |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx "písku" x xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x hořčici |
120 |
Stanovení xxxx xxxx tuků x xxxxx vyjasněním |
360 |
Stanovení xxxx xxxx tuků x olejů v xxxxxxxx kapiláře |
360 |
Stanovení kyselosti x čísla xxxxxxxxx xxxx x xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 105 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 125 xx. -130 °X) |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxxxxx metodou Karla Xxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx a olejích |
220 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxx a xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx x v xxxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- hydroxybenzoové x tucích a xxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx a xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx čísla xxxx x olejů |
830 |
Stanovení indexu xxxx tuků a xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx obsahu nerozpustných xxxxxxxx x tucích x olejích |
290 |
Stanovení nezmýdelnitelného xxxxxx tuků a xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x olejů xxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx a xxxxx xx jednotku xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx vzduchu |
430 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxx x olejů Xxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °C |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x lihu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxxxxx zásad x xxxx |
310 |
Xxxxxxxxxx alkality xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx lihu |
170 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx lepidel |
360 |
Stanovení popela xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx žíravých xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxxxxx xxxxxxx prostředků |
100 |
Stanovení xX tenzidů a xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxx a mastných xxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
860 |
Xxxxxxxx test xxxxxxx a xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx) |
170 |
Xxxxxxxxxxx tenzidů x detergentů x xxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx) |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx rozpustných x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx u xxxxxxxxxx x xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx odparku xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx GC/MS |
4 750 |
Termoluminiscenční xxxxxxx xxxxxxxxx potravin |
4 990 |
Rozbor |
Výše náhrady xxxxxxx x Kč |
Průkaz xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X |
220 |
Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy |
1 700 |
Horizontální metoda xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx druhů xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxx perfringens - xxxxxxxxxxx xxxxx |
410 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií |
460 |
Detekce Xxxxxxxxxxx xxxx - COLItest |
80 |
Stanovení xxxxx Escherichia coli. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na membránách - 4 xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X na xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx xx chromogenní xxxxxxxx půdě - Xxxxxx počítání xxxxxxx xxx 44 °X |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx. |
165 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Escherichia xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx separace |
1 200 |
Průkaz Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;510 |
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x xxxxxx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Metoda xxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x stanovení xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx počtu |
600 |
Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx aeruginosa xx xxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx test |
950 |
Horizontální metoda xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx |
570 |
Xxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx testy |
380 |
Stanovení xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
1&xxxx;360 |
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
750 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx patogenních xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
410 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kmenů Yersinia xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx aerobních x xxxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx pokyny xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxx; technika xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx bakterií |
210 |
Stanovení Aspergillus xxxxxx/xxxxxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx kolonií xxx 30 °X |
340 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
40 |
Xxxxxx xxx - stanovení intestinálních xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Enterobacteriaceae xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
240 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (ENTEROTEST) |
560 |
Stanovení xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx klostrídií |
460 |
Průkaz x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
60 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx vodě |
230 |
Stanovení počtu xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx počítání kolonií (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X x 37 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx koliformních xxxxxxxx; xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx Escherichia xxxx x koliformních xxxxxxxx - část 1: metoda membránových xxxxxx |
230 |
Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx kultivovatelných mikroorganismů -Xxxxxxxxx xxxxx kolonií xxxxxxxxx xx živného xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
420 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx kvasinek x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx mléčného kvašení. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - maso x xxxxx xxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °C |
320 |
Výrobky x rajčat: Stanovení xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx lipolytických xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx proteolytických xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů |
210 |
Zjištění xxxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx podmínek (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mikroorganismů) |
210 |
Stanovení xxxxx termofilních a xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx zaléváním xx agarové xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx aerobních, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxx zkoušení xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx nežádoucích xxxxxxxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx obarvením |
80 |
Mikroskopické xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx barvení) |
130 |
Stanovení mikroorganismů xxxxxxxxxxx filtrací |
230 |
Vyšetřování xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
10 |
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx v Xx |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxx hodnocení xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx nebo xxxxxxx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx obalu xxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx |
70 |