Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

541/2002 Sb.

Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
541
VYHLÁŠKA
xx xxx 11. xxxxxxxx 2002,
xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx xxxxxxxxx laboratořemi Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Sb., x Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x o xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §14 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Sb., x Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x o xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, (xxxx xxx "xxxxx"):
§1
Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx nebo xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx anebo xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Státní xxxxxxxxxx x potravinářské inspekce xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 odst. 4 písm. x) xxxxxx, xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx.
§2
(1) Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx rozbory podle §1 xx xxxxxxxxx x přílohách č. 13 xxxx xxxxxxxx. Příloha č. 1 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx náhrad xxxxxxx xx xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx, příloha č. 2 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x příloha č. 3 xxxx vyhlášky xxxxxxx xxxx náhrad xxxxxxx xx senzorické xxxxxxx.
(2) Výše xxxxxx xxxxxxx xx rozbory xxxx xxxxxxxx xx xxxx spotřebovaného xxxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxx, které zahrnují xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx, jsou xxxxxxxxx xx základě xxxxxxxxxxxx vzorce, xxxxxxxxx x příloze č. 4 této xxxxxxxx. Xxxxxxxx výše xxxxxx nákladů xx x příprava vzorku x xxxxxxx.
(3) Xxxx náhrady xxxxxxx xx xxxxxx, který xxxx x přílohách č. 1 xx 3 této xxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx.
§3
Tato xxxxxxxx xxxxxx účinnosti xxxx 1. ledna 2003.
Xxxxxxx:
Xxx. Palas v. x.

Xxxxxxx č. 1 x xxxxxxxx č. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx rozbory

Rozbor

Výše xxxxxxx nákladu v Xx

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC

2 460

Stanovení kyseliny xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx barviv v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx syntetických potravinářských xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 990

Stanovení xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

960

Stanovení kyseliny xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 090

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

950

Stanovení celkového xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx metodou destilačně-titrační

320

Stanovení xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx bifenylu x xxxx-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;410

Xxxxxxxxx xxxxxxxx mravenčí x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 280

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx"

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 160

Stanovení xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 110

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x obdobných xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX)

370

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx metodou spektrofotometrickou

940

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x celkového xxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX

1&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, kumarinu x xxxxxxxxxx aromatických xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx flavonoidních xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X a X x potravinách metodou XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, X2, X6 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 690

Stanovení xxxxxxxx B12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 metodou HPLC

1 690

Stanovení xxxxxxxx C x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx D2 a X3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 600

Stanovení xxxxxxxx pantotenové ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 530

Stanovení L-karnitinu x xxxxxxxxxxxxx nápojích x v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

2&xxxx;020

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx GC XXX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx zařízení XX XXX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx vzorku xx xxxxxxxx LC/MS

3 430

Stanovení xxxxxxx x paraquatu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC

2 730

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 440

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx herbicidů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;240

Xxxxxxxxx xxxxxxx pesticidů v xxxxxxxxxxx metodou GC (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda XX/XXX/XXX/XXX)

5&xxxx;930

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X)

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx)

4&xxxx;590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS

3 650

Stanovení xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx GC

2 780

Stanovení xxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 460

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx stigmastadienů v xxxxxxxxxxx metodou XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 470

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XXX

2&xxxx;290

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx jednoho xxxxx xxxxxxx AAS - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx rtuti metodou XXX xx zařízení XXX 254

360

Xxxxxxxxx dusičnanů x xxxxx a xxxxxxxx metodou XXX

660

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx alifatických xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx uhlovodíků v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

2 910

Stanovení X-xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC/TEA

2 950

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;980

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx bifenylů x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, G2 x potravinách metodou XXXX

6&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, X2, X1, X2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx)

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek

5 610

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS

5 890

Stanovení xxxxxxxxxxx X ; xxxxxx xxxx, zrniny; xxxxxxx XXX(xxxxxxxxx)

910

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX s využitím xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) kolonek

7 360

Stanovení xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;850

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 x X2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

1 760

Stanovení toxických xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;160

Xxxxxxxxx metanolu x xxxxxxxxxx x xxxx metodou XX

950

Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx

5&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx x xxxxxx výrobcích xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou GC/MS

1 580

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

1&xxxx;150

Xxxxxxxxx etylkarbamátu x lihovinách xxxxxxx XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx etylacetátu plynovou xxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xX vody

100

Stanovení xX xx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx víně

470

Stanovení tlaku xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx vínech xxxxxxx XXX

960

Xxxxxxx celkového xxxxxxxx ve víně

30

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxx

380

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxx x xxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx vícesytných xxxxxxxx xx xxxxxx a xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x aldehydů x xxxx a xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;340

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx (xxxx) xxxxxxx XX

750

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx x lihovinách

1 500

Stanovení obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; obsah xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; rozplevelení

140

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; škodliví činitelé

140

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx cukrovinkách

100

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx kyselosti xxx ovocné xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx napadených hmyzem

230

Stanovení xxxxxxxxx hub

230

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx

380

Xxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx přes 3-xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;210

Xxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx

370

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx masa

6 180

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

1&xxxx;810

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxx panády xxxxxxxxxx výrobků

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských výrobků -2-5 složek

350

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků - 6 x více xxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kouře

2 260

Stanovení nikotinu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxx xxxxxx

410

Xxxxxxxxx xxxxx řezu xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX

740

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx vážkovou

160

Detekce xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35S xxxxxxxxxx a NOS xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x potravinách rostlinného xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx s XxXX 35S promotorem x XXX xxxxxxxxxxxx

8&xxxx;170

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Ready sóji x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx PCR metody

1 500

Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx specifické DNA Xxxxx Xx Ready xxxx v sójových xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx PCR

10 200

Detekce xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-11 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX metody

4 920

Stanovení xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR

10 200

Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou Real-Time XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx ELISA

3 000

Stanovení markerových xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xx předčištění na xxxxxxxxx XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx sacharidů x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx na XXX xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů x potravinách

430

Stanovení veškerých xxxxx v xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení sacharósy, xxxxxxx fruktósy a xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

950

Stanovení xxxxxxx xxxxx x xxxx

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-ethylfurfuralu xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx na xxxxxxxx XXXXXX 1026

360

Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 600

Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x XX oblasti (X232, K270, xxxxx X) v xxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx stanovení X270 xx úpravě xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x potravinách

610

Stanovení xxxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELISA

2 500

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx enzymaticko- xxxxxxxxxxxxx

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx / galaktózy x potravinách xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;670

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx soli

220

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. x xxxx xx xxxxxxxx XXXXX

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx objemu, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxx odchylky podle xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx plody

250

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx v obilovinách

130

Stanovení xxxxxx v xxxxxxxxxxx xx zařízení MA 50

70

Xxxxxxxx znaku xx xxxxxx, který není xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxx x xxxxxx

30

Xxxxxxxxx šlehatelnosti smetany

50

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;580

Xxxxxxx energetické xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx nesourodých xxxxxxxx - makroskopický xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxx nesourodých xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx cizorodé xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx napadení xxxxxxxx, xxxxxxxx x olejnin xxxxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí x nečistot xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistot xxx xxxxx kontrolovaných znaků xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx podílu xxxxxx xxx v xxxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx tažnosti xxxxx x xxxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxx tvrdé x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx sklovitosti xxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx sladovnického ječmene

430

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxx x velkozrnné kukuřice

50

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx luštěnin

100

Stanovení xxxxxxxxx luštěnin

210

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1

210

Stanovení příměsí, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx kontrolovaných znaků xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx při xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsi x xxxxxxxx u semen xxxxxxxxxx x tykvových xxxxx

140

Xxxxxxxxx semen xxxxx x xxxx x xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tisíce xxxxx xxxx při xxxxxxxx 12%

50

Stanovení xxxxxx xxxx x obilovinách x xxxxxxxxx z xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx (x xxxxxxx zrnech x x celých xxxxxx)

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x zemědělských x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxx x xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx x obilovinách, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XXX xxxx) x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x obsahu těkavých xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx velikosti xxxx xxxxxxx

50

Xxxx xxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx odrůdové xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx xxxxxx polyakrylamidové xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx varného xxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (KH) xxxxxx

760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx u sladkovodních xxxxxxx xxx

260

Xxxxxxxxx stolní xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ryb

520

Stanovení acesulfamu-K, xxxxxxxxx a sacharínu x potravinách metodou XXXX

1&xxxx;030

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxxxxxx linolové x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (xxxxxx x xxxxxxx)

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxx ostatní xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vaznosti xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx objemu xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx těstovin

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x předsoušením xxx 130 °X x xxxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x pekařských xxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx v pekařských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

350

Stanovení xxxx přímou xxxxxxxx x pekařských výrobcích

220

Stanovení xxxx xx xxxxxxxxx x pekařských výrobcích

360

Stanovení xxxxxx cukrů x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tvarohové xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení obsahu xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx strouhanky

50

Stanovení xxxxxxx xx strouhance

50

Stanovení xxxx sušením při 105 °X x xxxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx v cukrářských xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

360

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx kyselin v xxxxxxxxxxx výrobcích

100

Stanovení xxxx xxxxxxx xxx 130 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx vody vážkově x nasávací hmotou x cukrářských výrobcích

220

Stanovení xxxx acidobutyrometricky x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °X

70

Xxxxxxxxx xxxx acidobutyrometricky ve xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx tuku po xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx redukujících xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pečiva xxxxxxx xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx hmotnosti

140

Stanovení xxxx sušením x xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a trvanlivém xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx nápoje x prášku

140

Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx obsahu xxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

210

Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx polevy xxxxxxxxx, xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometicky x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

250

Stanovení xxxxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx zlomků a xxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx (jádrovin) v xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

810

Xxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

550

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxx- x xxxxxxxxxxxx kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

1110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích

250

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků

220

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx sušiny refraktometricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx schopnosti x xxxxxxxxxxx xxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx popela ve xxxxxx

140

Xxxxxxxxx pH xxxxxxx xxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx xx vodním xxxxxx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx barvy xxxxxx xxxxxxxxxxxx s xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx oxidu siřičitého xx výrobcích ze xxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx zcukření xxxxxxxxxx xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xx výrobcích ze xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x dextrózového xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx hydrolýzy xxxxxx

600

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx sirupu

50

Stanovení xxxxxxxx x pivu

300

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx pěnivosti xxxx

70

Xxxxxxxxx cukrů v xxxx

480

Xxxxxxxxx oxidu uhličitého x xxxx

200

Xxxxxxxxx trvanlivosti xxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kynutí x xxxxx u xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx otáčivosti xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxx a chuťových xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx vonných x xxxxxxxxx látek xxxxxxx xxx 105 °X

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, cukrů v xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxx x lihovinách

100

Stanovení xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x brandy xxxxxxx xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx aldehydů xx xxxxxx destilátu xxxxxxx xxxxxxxx

780

Xxxxxxxxx metanolu x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx x brandy x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou

1 440

Stanovení xxxxxxxxxxx x lihovinách

210

Stanovení xxxxx x lihovinách

430

Stanovení hustoty xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx hustoty vín

160

Stanovení xxxxxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx kyselosti vín

100

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx vínech

140

Stanovení x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx vínech

1 380

Stanovení xxxxxx xx xxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx

180

Xxxxxxxxx vinného xxxxxx xx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 zdravých xxxxx, jader suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 x xxxx xx 1 xxxxx (454 g) suchých xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, skořápek a xxxxxxxx jader u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx velikosti xxxxx suchých skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx u xxxxxxxx x slupek xxxxxxx skořápkových xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - písek

430

Stanovení celkové xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx petroleterového xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti xxxxxxxxxxx xxxx suchých skořápkových xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx x suchých skořápkových xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu chloridu xxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx u xxxxxxxxxxx arašídů

160

Stanovení obsahu xxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxxx rozbor neloupaných xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích xxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

200

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

210

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

360

Stanovení xxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx nealkoholických nápojů

160

Stanovení xxxxxxxx kyselin v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

210

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx octa

170

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx extraktu xxxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

470

Xxxxxxxxx sacharózy x xxxxxxx octě

530

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx volných xxxxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném xxxx

50

Xxxxxxxxx volných xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

160

Xxxxx xxxxx siřičitého x kvasném octě

140

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx octě

300

Stanovení ovocného (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx

6&xxxx;270

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x ovoce x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx a xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plodů x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxxx tekutého xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx poškozených, xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx se xxxxxxx x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx hodnocení xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x zeleniny

70

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a zeleniny

210

Stanovení xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce a xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx refraktometrické xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx a zeleniny

350

Stanovení xxxxxxxxxxx příměsí (xxxxx) x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobku x ovoce x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx mléčné) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny

530

Stanovení xxxxxxx x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

300

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

80

Stanovení xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x zeleniny

440

Stanovení xxxxxxxx benzoové xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

950

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx výrobků x přípravků xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx rosolotvorné xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx

700

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx pro nakládání x konzervování xxxxx x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx v pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx popela xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx výrobcích

380

Stanovení xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxx) ve xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx volného hoření (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx látek x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- metodou xxxxxxxxxxxxxxxxx

150

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx, x ovocných x xxxxxxxxxxxx výrobcích

350

Stanovení xxxxxxxxx ovocných x xxxxxxxxxxxx výrobků

200

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxx nebo xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx

490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx hodnoty xX xxxxxxxx x zeleninových xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x zeleninových xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx stanovení obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x ovocných x xxxxxxxxxxxx šťávách

950

Stanovení xxxxxxxxxxx x naringinu v xxxxxxxxxxx šťávách metodou XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xX ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx výrobků

140

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků

50

Stanovení vody x mlýnských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx v mlýnských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx bobtnavosti lepku x mlýnských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx podle Xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxx lepku x xxxxxxxx mouce

160

Zkouška xxxxxxxxx xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x zrnitosti -jeden xxxx - u xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx a nečistoty xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1, u krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x luštěninách

210

Stanovení xxxxxx mléčného xxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinkách

3 700

Stanovení obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x čokoládě x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx prášku

2 780

Stanovení obsahu xxxxxxxx škrobu sušením

140

Stanovení xxxxxxxxxx popela xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) u xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx jablek

230

Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x odchylek od xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx metodou spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxx - mikroskopicky

330

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx švestkách

310

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx sušených xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx vody v xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxxxx xxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx meruňkách

310

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx surového x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx nakuřovacího xxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxx mléka a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx dobu x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx kyselé xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx znečištěnin x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx u xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xX x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou

100

Stanovení xxxx u sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx aci xxxxxxxxxxxxx ckou

210

Stanovení xxxx xxxxxxxx xxxxxxx podle Xöxx-Xxxxxxxxx x mléce x xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou

380

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx másla

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx kaseinu

140

Stanovení xxxxxx tuku v xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx kaseinu

160

Stanovení xxxxxx laktózy x xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx indexu xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx čistoty kaseinu

210

Stanovení xxxxxxx skořápky xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxx xxxxxxxxx vzduchové xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx průhlednosti a xxxxxxx xxxxx u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a nepohyblivosti xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx po xxxxxxx

70

Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx konzumních

80

Zjišťování xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx a zvěřinových xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx obsahu tuku x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

190

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxx xxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx u xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x konzerv

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx u ryb, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x konzerv

340

Stanovení celkového xxxxxx xxxx x xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxx xX masa x masných xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx a tekutých xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx pokrmech v xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x dusičnanů ve xxxxxxxxx x masa x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xX x xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů xx xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx, masných xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x hotových xxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx výrobků x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxxx x hotových xxxxxxx x konzervách

100

Stanovení xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídel x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx vody xxxxxxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx podle Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx medu

460

Stanovení xxxxxxxxx podle Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx medu

520

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxx ve včelím xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx ve xxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx včelím medu

860

Stanovení xxxxxxxxxxx aktivity xxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

910

Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxx

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx

590

Xxxxx xxxxxxxx včelího xxxx škrobovým xxxxxxx, xxxxxxxxx cukrem x xxxxxxxxx výtažky

100

Mikroskopický xxxxxx xxxxxxx xxxx

1&xxxx;310

Xxxxxxxxx elektrické xxxxxxxxx xxxxxxx medu

210

Stanovení xX včelího xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx sušiny mléka x tekutých mléčných xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx, xxxxxxx x x jogurtu xxxxxxx acidobutyrometrickou

210

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx mléka a xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxx Soxhlet - Xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxxx xxxxxxx dle Xxxxxxx-Xxxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx kojeneckou x xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx cereálií xxxx jiných xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx mléčné xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx a směsích xxx xxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx celkové sušiny xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

140

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích

460

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x tuku x jednoho xxxxxxxxxx xxxxxx másla

280

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx teploty xxxxxxxx x mražených xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx hmotě

210

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x sterilovaných xxxxxxxx x konzervách

220

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x masných xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou

180

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxx tání xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx x taveném xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji

430

Stanovení Xöxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

340

Xxxxxxxxx indexu xxxx xx vepřovém sádle x xxxxxxx loji

200

Stanovení xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxxxx

400

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx hořčíku x xxxxxxx x soli

180

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxx

130

Xxxxxxxxx síranů x xxxx

590

Xxxxxxxxx jodičnanu xxxxxxxxxx x soli

210

Stanovení jodidu xxxxxxxxxx x xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx uhličitanů x soli

160

Stanovení oxidů xxxxxxxxxxx xxxx v xxxx

420

Xxxxxxxxx příměsí xxxx

450

Xxxxxxxxx xxxxxx v čaji xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xx xxxx xxxx xxxxx Edera

330

Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx prachu x xxxx v čaji

100

Stanovení xxxxxxxx příměsí x xxxx

50

Xxxxxxxxx cizích xxxxxxx x xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx pražené xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu xxxx

420

Xxxxxxxxx celkového popela xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxx v kávě

340

Stanovení xxxxxxx v xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx pražením

200

Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx x cikorkových xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel xxxxxx xxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x polotovarech xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx výrobcích teplé x xxxxxxx xxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx inverzi x xxxxxxxx jídlech x x polotovarech jídel

430

Stanovení xxxx v xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

160

Xxxxx přítomnosti škrobu x xxxxxxxx jídlech x v polotovarech xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx škrobu x hotových jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxxx x hotových jídlech x v polotovarech xxxxx

120

Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx hlavní xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel

70

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx tuku v xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xX potravin x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalech

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx nečistot v xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

270

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x kyselině (XXx) x koření

420

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

480

Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxx xxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x pepři xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx přírodních barviv (XXXX Color) x xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx těkavých xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx x chilli xxxxxxxxx x oleoresinech chilli xxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxx xxxxxxx vzorku čaje x známém xxxxxx xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx při 103 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx v xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxxxx xxxxx (ztráta xxxxxxxxx při 103 °X)

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech

220

Stanovení xxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x ochucovadlech

210

Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxx výrobků a xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx xX dehydratovaných xxxxxxx x ochucovadel

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech

380

Stanovení kyseliny xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech

120

Makroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x ochucovadel

140

Mikroskopický rozbor xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx kreatinu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx x kávovinách

350

Stanovení vodného xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kávovin

200

Stanovení barvivosti xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx látek kávovin

350

Stanovení xxxxxx hmotnosti xxxxxx xxxx xxx 105 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx kávy (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °C)

220

Stanovení xxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx "xxxxx" x xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx

440

Xxxxxxxxx kyselosti hořčice

100

Stanovení xxxx x xxxxxxx

500

Xxxxxxxxxx xxxxxx hořčice

210

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx tání tuků x xxxxx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxx tání tuků x xxxxx x xxxxxxxx kapiláře

360

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx a xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 105 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx látek xxxx x olejů (při 125 xx. -130 °X)

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x tucích x xxxxxxx metodou Xxxxx Xxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx čísla xxxx x olejů

340

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx tuků x xxxxx

340

Xxxxxxxxx peroxidového xxxxx xxxx x xxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxxx x olejích x x xxxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx

160

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- hydroxybenzoové x xxxxxx a xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx a xxxxx xxxxxxxx benzoové x xxxxxx x olejích

1 110

Stanovení xxxxxx tuhnutí xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx čísla xxxx x xxxxx

830

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxx x xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx

290

Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx ("litrová hmotnost") xx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxx chemických výrobků xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °X

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx pyknometricky

140

Stanovení xxxxxx x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx

310

Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kyselosti x xxxxxxxx xxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx volných xxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxx x xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

280

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx celkového obsahu xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx x xxxxxxxxxx

860

Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx schopnost)

170

Mísitelnost tenzidů x detergentů x xxxxx

50

Xxxxx xxxxxxxxxxx opticky xxxxxxxxxxxx prostředků x xxxxxxxxx a detergentech (xxxxxxx zjasňující xxxxxxxxxx)

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx detergentech

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxx u detergentů x xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxx potravin xxxxxxx XX/XX

4&xxxx;750

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

4&xxxx;990

Xxxxxxx x. 2 x xxxxxxxx x. 541/2002 Sb.
Mikrobiologické a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Kč

Průkaz xxxxxxxx Bacillus xxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °X

220

Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy

1 700

Horizontální metoda xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxx perfringens - xxxxxxxxxxx xxxxx

410

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx perfringens. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxx Escherichia xxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 2 membrány

500

Stanovení xxxxx Escherichia coli. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx membránách - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx membránách - 8 xxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Escherichia xxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx počítání xxxxxxx xxx 44 °X

290

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx Escherichia xxxx. Technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu.

165

Horizontální xxxxxx xxxxxxx Escherichia xxxx 0157 - metoda xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;510

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x xxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

600

Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx aeruginosa xx xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx aeruginosa - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx filtru

230

Detekce xxxxxxxx - SALMtest

80

Průkaz xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx

570

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxx

470

Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x serologické testy

380

Stanovení xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx druhy) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x použitím xxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x xxxxx druhy) - Xxxx 1: Plasma, xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxx Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;360

Xxxxxx Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx enterocolitica

410

Průkaz suspektních xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - biochemické xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx aerobních x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx pokyny pro xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; technika počítání xxxxxxx

210

Xxxxxx xxx- stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx plísní Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx selektivní xxxxxxxxxxxxx půdě - xxxxxxxx kolonií při 30 °X

340

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

40

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx bez xxxxxxxxxxx - technika xxxxxxx pravděpodobného xxxxx x technika xxxxxxxx xxxxxxx

240

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Enterobacteriaceae -xxxxxxxxxxx xxxxx (ENTEROTEST)

560

Stanovení xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx v tekutém xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů

330

Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx perfringens - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

460

Xxxxxx a xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxx koliformních xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

60

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X, 35 °C x 37 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxxx koliformních xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx vodě

230

Jakost xxx - stanovení Xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - část 1: xxxxxx membránových xxxxxx

230

Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx do xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx média

420

Metody xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx nepravých xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx osmotrofních xxxxxxxx x xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X - maso x xxxxx výrobky

320

Horizontální xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx mléčného xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X

320

Xxxxxxx x xxxxxx: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Lactobacillus

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx za xxxxxxxxxxx podmínek (Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx agarové xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx mikroorganismů)

210

Metody xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

200

Xxxxxx zkoušení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - preparát x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx barvení)

130

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx některých xxxx xxxxxxxxxx metodou

220

Odběrová xxxxxxxx pro xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

10

Xxxxxxx x. 3 x xxxxxxxx č. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x jednoho xxxxxx

70

Xxxxxxxxxx hodnocení všech xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx

350

Xxxxxxxxxx hodnocení xxxxx znaků jednoho xxxxxx x mechanickou xxxx xxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx na obalu xxx obsahu, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalu xxxxxxx vzorku

70

Xxxxxxx x. 4 k xxxxxxxx x. 541/2002 Sb.
Xxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxxx x Kč = x + x.x
xxx: x = xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx x Xx (xxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx. nákladů)
x = xxxxx xxxxx xxxxx
x = xxxxxxx xx 1 xxx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx:
- xxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx
- xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx přístrojů
Čl. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxx účinnosti xxxx xxxxxxxx se xxxxxxx xxxxx dosavadního xxxxxxxx.
Xx. II xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x. 469/2005 Xx. x xxxxxxxxx xx 1.1.2006

Xxxxxxxxx
Xxxxxx předpis x. 541/2002 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.1.2003.
Xx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx jsou podchyceny xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x.:
469/2005 Sb., kterým xx xxxx xxxxxxxx x. 541/2002 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx náhrad xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a x xxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
x xxxxxxxxx xx 1.1.2006
Xxxxxx xxxxxxx x. 541/2002 Xx. xxx xxxxxx právním xxxxxxxxx č. 132/2015 Sb. s účinností xx 1.7.2015.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx jiných xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx se xxxx xxxxxx xxxxxxxxx změna xxxxx xxxxxxxxx právního xxxxxxxx.