Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

541/2002 Sb.

Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
541
XXXXXXXX
xx xxx 11. xxxxxxxx 2002,
kterou xx xxxxxxx sazebník xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx xxxxxxxxx laboratořemi Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 odst. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Státní zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx podle §14 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, (xxxx xxx "xxxxx"):
§1
Výše xxxxxx nákladů za xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, mydlářských x saponátových výrobků x xxxxxxxx nebo xxxxxxx určených k xxxxxx xxxxxx anebo xxxxxxxxxx výrobků, prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x potravinářské xxxxxxxx xxx xxxxx kontroly xxxxx §3 xxxx. 4 xxxx. b) xxxxxx, xx stanoví xxxxx rozsahu x xxxxxxxxxx jednotlivých xxxxxxx.
§2
(1) Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx rozbory xxxxx §1 xx xxxxxxxxx x přílohách č. 1 xx 3 xxxx xxxxxxxx. Příloha č. 1 xxxx vyhlášky xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx, příloha č. 2 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a příloha č. 3 xxxx vyhlášky xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx senzorické xxxxxxx.
(2) Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx zahrnují xxxxxx x režijní xxxxxxx x náklady xx spotřebovanou xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx, uvedeného x příloze č. 4 této xxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx je x příprava xxxxxx x xxxxxxx.
(3) Xxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx, xxxxx xxxx x přílohách č. 1 xx 3 xxxx xxxxxxxx xxxxxx, se xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx.
§3
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx účinnosti xxxx 1. xxxxx 2003.
Ministr:
Xxx. Xxxxx v. x.

Xxxxxxx x. 1 x xxxxxxxx č. 541/2002 Sb.
Fyzikálně-chemické xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx v Xx

Xxxxxxxxx antioxidantů v xxxxxxxxxxx metodou HPLC

2 460

Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

950

Identifikace xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 480

Stanovení karotenoidů x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 990

Stanovení xxxx-xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx x jejích xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

960

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

1 090

Stanovení kyseliny xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx celkového xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx metodou destilačně-titrační

320

Stanovení xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx dusitanů x xxxxxxxxxxx spektrofotometricky

560

Stanovení xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx-xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 410

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 200

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx"

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx neohesperidinu x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x theofylinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 160

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 110

Stanovení glutamátu xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxx přípravcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX)

370

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx metodou spektrofotometrickou

940

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx sodného xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx x potravinách metodou XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, ethylvanilinu, kumarinu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx niacinu x xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 530

Stanovení vitaminů X x X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1, X2, X6 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 x xxxxxxxxxxx metodou ELIS X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1 xxxxxxx HPLC

1 690

Stanovení xxxxxxxx X2 metodou XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

950

Stanovení xxxxxxxx D2 x X3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx jódu xxxxxxx spektrofotometrickou

1 530

Stanovení L-karnitinu x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x potravních xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 300

Stanovení xxxxxxxxxxxxx v potravinách

2 020

Stanovení (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx GC XXX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx LC/MS

3 430

Stanovení diquatu x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 570

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx herbicidů x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;240

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda XX/XXX/XXX/XXX)

5&xxxx;930

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Multireziduální xxxxxx X)

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX (Multireziduální xxxxxx)

4&xxxx;590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX/XX

3&xxxx;650

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách metodou XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx stigmastadienů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 280

Stanovení xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC

2 470

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XXX

2&xxxx;290

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - bezplamenová technika

630

Stanovení xxxxxxx prvku xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx rtuti metodou XXX xx xxxxxxxx XXX 254

360

Xxxxxxxxx dusičnanů x xxxxx x xxxxxxxx metodou XXX

660

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx dusičnanů x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx bromidů x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;910

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;980

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x chlorovaných pesticidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx aflatoxinů X1, X2, X1, X2 x potravinách metodou XXXX

6&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 xxxxxxx TLC (xxxxxxxxx)

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx imunoafinitních xxxxxxx

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XX

5&xxxx;890

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; metodou XXX(xxxxxxxxx)

910

Xxxxxxxxx ochratoxinu A x potravinách xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx

7&xxxx;360

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;850

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 x X2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx biogenních xxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;760

Xxxxxxxxx toxických xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x lihovinách x xxxx xxxxxxx XX

950

Xxxxxxxxx 3-XXXX v xxxxxxxxxxx

5&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx v xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx 1,3-pentadienu x xxxxxxxxxxx metodou GC/MS

1 580

Stanovení xxxxxxxxxxxx uhlovodíků x xxxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

1&xxxx;150

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xX ve xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx x perlivých xxxxxx

100

Xxxxxxxxx volného xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx XXX

960

Xxxxxxx celkového xxxxxxxx xx xxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx popela

380

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kyselin v xxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx vícesytných xxxxxxxx xx vínech x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx s xxxxxx xxxxxxx těkavých xxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů, xxxxxx a aldehydů x xxxx a xxxxxxxxxx s nízkým xxxxxxx těkavých xxxxxx

1&xxxx;340

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxx (xxxx) metodou GC

750

Stanovení xxxxxx v xxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; jemnost xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx cukrovinkách

100

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinek

70

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx kyselosti xxx xxxxxx komprimáty (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx množství xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hub

230

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx hub

70

Stanovení xxxxxxxx hub

220

Stanovení xxxxxx xxx

380

Xxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx svalové bílkoviny xxxxxxxxx xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;210

Xxxxxx xX vodního xxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx

370

Xxxxxxxxx xxxxxxxx částí

200

Stanovení xxxxxxxxxxxx masných xxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxx xxxxxxx výrobků

70

Stanovení xxxxxx xxxx

6&xxxx;180

Xxxxxxxxx hydroxyprolinu x potravinách

1 810

Stanovení xxxxxx xxxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx polevy x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx volné xxxx u zabité xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx složka

70

Stanovení xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx -2-5 xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků - 6 x xxxx xxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kouře

2 260

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxx xxxxxx

410

Xxxxxxxxx šířky xxxx xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx výrobcích

270

Stanovení xxxx x cigaretovém xxxxx xxxxxxx GC

740

Stanovení vody x tabákových xxxxxxxxx xxxxxxx vážkovou

160

Detekce xxxxxxxxxx XXX v xxxxxxxx x kukuřičných xxxxxxxxx XXX screeningovou metodou x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x potravinách xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx-Xxxx PCR xxxxxxxxxxxxx metodou s XxXX 35S promotorem x XXX xxxxxxxxxxxx

8&xxxx;170

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Ready xxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX xxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Xxxxx Xx Xxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Xxxxxxxx Xx-176 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx Bt-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx MON810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX metody

4 920

Stanovení specifické XXX xxxxxxxx MON810 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Salmonella v xxxxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxx sojové xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx markerových xxxxxxxxx x potravinách xx xxxxxxxxxxx na xxxxxxxxx XXX metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx markerových sacharidů x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx na XXX xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx redukujících xxxxx x potravinách

430

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx a maltózy xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxxxx, xxxxxxx fruktósy x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxx

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx a 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

360

Xxxxxxxxx "xxxx" přímou xxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;920

Xxxxxxxxx sterolů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx GC

3 100

Spektrofotometrická xxxxxxxxx x XX xxxxxxx (X232, X270, xxxxx X) x xxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx K270 xx xxxxxx oxidem xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx dusíku x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx na xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) x potravinách xxxxxxx ELISA

2 500

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ELISA

3 000

Stanovení xxxxxxx / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx enzymaticko-spektrofotometrickou xxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx spektra volných xxxxxxxxxxxx metodou XXXX

2&xxxx;670

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx soli

220

Stanovení organických xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, kriptoxanthinesteru x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. x xxxx xx zařízení SCABA

560

Stanovení xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v citrusových xxxxxxx

200

Xxxxxxxx odchylky podle xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx plody

250

Stanovení xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx v potravinách xx zařízení MA 50

70

Xxxxxxxx znaku xx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxx x xxxxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;580

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx při xxxxx kontrolovaných znaků xxxx než 1 x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx zrn v xxxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx snětivosti xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx lepku x xxxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x žitě

470

Stanovení xxxxxxx xxxxx x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxx sladovnického xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx zub x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx zrnitosti hrachu xxxxxxx x xxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx muškovitosti xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx luštěnin

210

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx stanovení xxxxxxx znaku

50

Stanovení xxxxxxx x nečistot u xxxxxxxx, při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1 x olejninách

50

Stanovení xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx u xxxxx xxxxxxxxxx x tykvových xxxxx

140

Xxxxxxxxx semen xxxxx x máku x xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12%

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu vody x kukuřici (x xxxxxxx zrnech x x xxxxxx xxxxxx)

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích

1 180

Stanovení čísla xxxxxxx u obilovin

380

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XXX xxxx) x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx velikosti xxxx xxxxxxx

50

Xxxx xxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx odrůdové xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx xxxxxxx typu xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx vlhkosti chmele

210

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx

760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx u xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ryb

260

Stanovení xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) u sladkovodních xxxxxxx xxx

520

Xxxxxxxxx acesulfamu-K, xxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;030

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x linolenové v xxxxxxxxxxx (xxxxxx x xxxxxxx)

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx těstovin xxxxxx

70

Xxxxxxxxx zlomků a xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx těstovin

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx x těstovinách

350

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vaznosti xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx zvětšení xxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x pekařských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx vody bez xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x pekařských xxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx vody xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxx xx xxxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x pekařských výrobcích

50

Stanovení xxxxxxxxx tvarohové xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx ovocné xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

180

Stanovení xxxxxxx výpočtem v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx zrnitosti strouhanky

50

Stanovení xxxxxxx ve xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 105 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxx výrobcích

140

Podíl xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

440

Stanovení tuků xxxxxxxx po hydrolýze x xxxxxxxxxxx výrobcích

360

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx vody xxxxxxx při 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx vody vážkově x nasávací xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °C

70

Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx metodou Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °C xx xxxxxxxxxx hmotnosti

140

Stanovení xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a trvanlivém xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu

250

Stanovení xxxxxx xxxx xx hydrolýze x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu

210

Stanovení xxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

50

Stanovení sacharózy xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

250

Stanovení xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx zlomků x xxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx laktózy x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx theobrominu x xxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

810

Důkaz xxxxxxxxxxx v cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

1110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx x cukrovarských výrobcích

290

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

50

Důkaz xxxxx xxxxxxxxxx x rafinovaném xxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x cukrovarských výrobcích

260

Stanovení xxxxxxx x želírujícím xxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx schopnosti x xxxxxxxxxxx xxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx pH xxxxxxx xxxxxx škrobu

100

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx stipů ve xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx výrobcích xx xxxxxx metodou destilačné xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx ekvivalentu x produktech xxxxxxxxx xxxxxx

600

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx sirupu

50

Stanovení xxxxxxxx x xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx extraktu xxxx

300

Xxxxxxxxx xX piva

100

Stanovení barvy xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx piva

200

Výpočet využitelné xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

200

Xxxxxxxxx trvanlivosti xxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx v droždí

210

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx otáčivosti xxxxxxx a chuťových xxxxx

90

Xxxxxxxxx kyselin x xxxxx kyselosti xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxx x chuťových xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx vonných x xxxxxxxxx látek xxxxxxx xxx 105 °X

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx x xxxxxx destilátu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx cukrů x lihovinách

430

Stanovení hustoty xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin xx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx vínech

140

Stanovení x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx vínech

1 380

Stanovení xxxxxx xx vínech

390

Stanovení veškeré xxxxxxxx vinné xx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 100 zdravých xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx na 100 x xxxx xx 1 xxxxx (454 g) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx skořápkových plodů

200

Stanovení xxxxxx velikosti xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx velikosti xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx strouhání xxxxxxx skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - vlhkosti u xxxxxxxx a slupek xxxxxxx skořápkových plodů

140

Stanovení xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx petroleterového xxxxxxxx - tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti xxxxxxxxxxx xxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx v xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxxx xxxxxx neloupaných xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxxxxxx arašídů

230

Stanovení xxxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích, xxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích xxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx popela v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

210

Stanovení kofeinu x nealkoholických nápojích

360

Stanovení xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx sacharínu v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx nealkoholických xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx octě

380

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů v xxxxxxx octě

470

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxx octě

530

Stanovení xxxxxxxxxxxx extraktu xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxxx minerálních xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx minerálních xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

160

Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x kvasném xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx octě

300

Stanovení ovocného (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx

6&xxxx;270

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx a výrobků x ovoce a xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plodů x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx nedozrálých, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx částí a xxxxx xx stopkou x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx xxx senzorickém xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx ovoce x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení sušiny x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx vnesené xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx popela x xxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx v polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

350

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx (písku) x konzervárenských polotovarech x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobku x xxxxx x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx netěkavých xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x konzervárenských polotovarech x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx metodou spektrofotometrickou

950

Stanovení xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx a xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx pektínu x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

700

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx xxx nakládání x konzervování xxxxx x zeleniny

100

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx a benzoanu xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a přípravcích xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xx fermentovaném xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxx xx fermentovaném xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

2 260

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxx přímou extrakcí x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustných xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

150

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx, v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx ovocných x xxxxxxxxxxxx výrobků

200

Stanovení podílu xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x čerstvé xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

490

Xxxxxxxxx relativní xxxxxxx xxxxxxxx a zeleninových xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx fosforu x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx šťávách metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x naringinu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xX ovocných a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v kyselině x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx výrobků

140

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení zrnitosti xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků

50

Stanovení xxxx x mlýnských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x mlýnských xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx mlýnských xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mouce

160

Zkouška vařivosti xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x zrnitosti -jeden xxxx - x xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x xxxx, rýže, xxxxx, pohanky a xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx, rýži, xxxxxxx, xxxxxxx a luštěninách

210

Stanovení xxxxxx mléčného xxxx x čokoládě x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;730

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx škrobu xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx škrobů

210

Stanovení xxxxxx xxxxx siřičitého xx škrobech x xxxxxxxxxx xxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (vakuová xxxxxxx) u xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx jablkách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx příměsí a xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx broskví

230

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx švestek

70

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx surového x xxxxxxxxxxxxxxx bezvodého kondenzátu xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx analytického nakuřovacího xxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx surového x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx kondenzátu xxxxx u xxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx dobu x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx tuku x mléce a xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených a xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx titrační kyselosti xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx znečištěnin x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx x zahuštěných

100

Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx sušiny mražených xxxxxxxx výrobků

140

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx procenta šlehání xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x sýrů, tvarohů, xxxxx x pomazánek

160

Stanovení xX u xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou

100

Stanovení xxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx metodou aci xxxxxxxxxxxxx ckou

210

Stanovení xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx x mléčných xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti x xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx

120

Xxxxxxxxx stupně kyselosti xxxxxxxxxxxx tuku xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx obsahu bílkovin x xxxxxxx

610

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx kaseinu

210

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Stanovení neporušenosti xxxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx

70

Xxxxx xxxxxxx a xxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx povrchu xxxxx

70

Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx bubliny x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx průhlednosti x xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx u slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx kvality xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx

70

Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx konzumních

80

Zjišťování xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx konzervách

190

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx kyselosti škvařeného xxxxx

180

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx u xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx u xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x xxx, rybích výrobků x xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxx pH masa x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx referenční

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x masa x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x dusičnanů xx xxxxxxxxx x xxxx x sterilovaných pokrmech x xxxxxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xX x xxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x masa x sterilovaných xxxxxxxx x konzervách

180

Stanovení obsahu xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxx xxxxxxxxx tuku masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx a masných xxxxxxxxxx x hotových xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx konzerv a xxxxxxxx jídel x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx refraktometricky xx xxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů podle Xxxx x Eynona xx xxxxxx medu

460

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx Lana x Eynona xx xxxxxx medu

520

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xx vodě xxxxxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx medu

270

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx

860

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx ve xxxxxx xxxx

910

Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx včelím medu

1 130

Stanovení xxxxxx xx xxxxxx xxxx

590

Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx sirupem, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxx xxxx

1&xxxx;310

Xxxxxxxxx elektrické xxxxxxxxx xxxxxxx medu

210

Stanovení xX včelího medu

100

Stanovení xxxxxxxxxx sušiny mléka x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx popelovin x xxxxx a tekutých xxxxxxxx xxxxxxxxx

370

Xxxxxxxxx tuku x xxxxx, xxxxxxx x x jogurtu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx pH-metrem

100

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu celkové xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx neslazeného xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx metodou xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x kojenecké xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx mléčné xxxxxxx pro xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx x přídavkem xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; speciální xxxxxxxxx xxxx zahuštěné xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxx., dále x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx celkové xxxxxx xxxxxxxxxxx slazeného mléka

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sýrech x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx másla

280

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx teploty xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx cizích xxxxxxx xx vaječné xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx volných xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx hmotě

940

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxx v xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x sterilovaných xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu chloridu xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou

180

Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji

360

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx loji

430

Stanovení čísla xxxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji

200

Stanovení xxxxxxxx popela xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného ve xxxx x koření

400

Stanovení xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxxx soli

140

Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx hořčíku x xxxxxxx v xxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů x xxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx soli

50

Stanovení xxxxxxxxxx x soli

160

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

450

Xxxxxxxxx xxxxxx x čaji xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx obsahu xxx xx ovin čaje xxxxx Xxxxx

330

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x rozpustném xxxx

170

Xxxxxxxxx prachu x xxxx x xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsí x xxxx

50

Xxxxxxxxx cizích příměsí x xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx zelené kávy

380

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 1000 zrn xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x kávě xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxx xxxxxx kávy

250

Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxx x xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx v kávě

300

Stanovení xxxxx xxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx přímou xxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

160

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x hotových xxxxxxx x v polotovarech xxxxx

120

Xxxxxxxxx hmotnosti podílu xxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx jídlech x x polotovarech xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu xxxxxx xxxxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel

70

Stanovení sušiny xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

270

Xxxxxxxxx popela nerozpustného x xxxxxxxx (XXx) x xxxxxx

420

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx etherového xxxxxxxx koření

480

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x pepři xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx přírodních xxxxxx (XXXX Xxxxx) v xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx těkavých xxxxx x koření, xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu capsanoidů x xxxxxx xxxxxxxxx x oleoresinech xxxxxx xxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x známém obsahu xxxxxx

220

Xxxxxxxxx ztráty hmotnosti xxxx xxx 103 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxx

210

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx v xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného v xxxxxxxx (HCl) x xxxx

420

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxxxxxx čaje v xxxxxx stavu (ztráta xxxxxxxxx xxx 103 °X)

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx xxxx v xxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech

350

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx celkového dusíku xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a ochucovadlech

120

Makroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx kávovin

140

Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx kávovin

350

Stanovení xxxxxx hmotnosti xxxxxx xxxx xxx 105 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxxx xxxxx kávy (xxxxxx xxxxxxxxx při 103 °X)

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx hořčice

210

Stanovení popela xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx "xxxxx" x xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx cukru v xxxxxxx

440

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxx

500

Xxxxxxxxxx xxxxxx hořčice

210

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x hořčici

120

Stanovení xxxx tání xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx kyselosti xxxx a olejů

210

Stanovení xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 105 °X)

210

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx (při 125 xx. -130 °X)

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxxxxx metodou Xxxxx Xxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx popela x xxxxxx a xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů

420

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxx a xxxxxxx x x margarinech

170

Stanovení xxxxx xxxx a xxxxx

160

Xxxxxxxxx a důkaz xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x tucích a xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx benzoové x xxxxxx a olejích

1 110

Stanovení xxxxxx xxxxxxx tuků

270

Stanovení xxxxxxxxxxxxx čísla tuků x xxxxx

830

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx tuků a xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx diethyletherového xxxxxxxx xxxx x xxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx ("litrová xxxxxxxx") xx vzduchu

430

Stanovení stability xxxx x xxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xxx průmyslové xxxxxxx xxx 20 °X

100

Xxxxxxxxx xxxxxx etanolu x xxxx xxxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx metodou xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx veškerých xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx

310

Xxxxxxxxxx xxxxxxxx lihu

50

Stanovení xxxxxxxxx lihu

170

Stanovení xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx lepidel

360

Stanovení popela xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx u tenzidů x xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx pracích xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX tenzidů x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x tenzidů x xxxxxxxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x tenzidů x xxxxxxxxxx

860

Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx)

170

Xxxxxxxxxxx tenzidů x xxxxxxxxxx x xxxxx

50

Xxxxx xxxxxxxxxxx opticky xxxxxxxxxxxx prostředků x xxxxxxxxx x detergentech (xxxxxxx xxxxxxxxxx prostředky)

70

Stanovení xxxxx rozpustných v xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx nerozpustných x xxxxxxx u detergentů x xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx ozářených xxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

4&xxxx;750

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

4&xxxx;990

Příloha x. 2 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Kč

Průkaz xxxxxxxx Bacillus xxxxxx - typizace

380

Bacillus xxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X

220

Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx termotolerantních xxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - konfirmační testy

410

Horizontální xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx perfringens. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - COLItest

80

Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx membránách - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X na xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Escherichia xxxx xx chromogenní xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx 44 °X

290

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Escherichia xxxx. Technika nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx.

165

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;510

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x mléčné xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Metoda xxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x stanovení xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 2: Metoda xxxxxxxxx xxxxx

600

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx xx použití xxxxxx

230

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx rodu Pseudomonas xx xxxxxxx filtru

230

Detekce xxxxxxxx - SALMtest

80

Průkaz xxxxxxxx - Salmonella Xxxxx xxxx

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx

570

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx

470

Xxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxx - biochemické x xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx

1&xxxx;360

Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx enterocolitica

410

Průkaz suspektních xxxxxxxxxxx kmenů Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - biochemické xxxxx

380

Xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxxx aerobních a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mikroorganismů xxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx plísní Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx selektivní xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx xxxxxxx při 30 °X

340

Xxxxxx Aspergillus xxxxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy

40

Jakost vod - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - technika xxxxxxx pravděpodobného xxxxx x xxxxxxxx počítání xxxxxxx

240

Xxxxxxxxx počtu bakterií xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -konfirmační xxxxx (XXXXXXXXXX)

560

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Metoda xxxxxxxxx x tekutém xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

460

Xxxxxx a xxxxxxxxx počtu hemolytických xxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií - xxxxxxxxxxx xxxxx

60

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx xxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií ; xxxxxxxx počítání xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X x 37 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií; xxxxxxxx nejvýše pravděpodobného xxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx vodě

230

Jakost xxx - xxxxxxxxx Escherichia xxxx x koliformních xxxxxxxx - část 1: xxxxxx membránových xxxxxx

230

Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx do xxxxxxx xxxxxxxxx kultivačního xxxxx

420

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - technika xxxxxxxx kolonií

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxx mléčného xxxxxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - xxxx x xxxxx xxxxxxx

320

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °C

320

Výrobky x xxxxxx: Stanovení xxxxxx xxxxxx podle Xxxxxxx

390

Xxxxxxxxx počtu bakterií xxxx Lactobacillus

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx bakterií rodu Xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu lipolytických xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx rodu Xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxx sporotvorných xxxxxxx rostoucích xx xxxxxxxxxxx podmínek (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx mikrobů xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx aerobních, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxx zkoušení xxxx - stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx nežádoucích xxxxxxxxxxxxxx

200

Xxxxxx zkoušení xxxxxxxxx xxxxx konzumních - xxxxx xxxxxx ve xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x jednoduchým obarvením

80

Mikroskopické xxxxxxxxx - preparát xx xxxxxxxx barvením (Xxxxxxx xxxxxxx)

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxxxx papíru x xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

10

Xxxxxxx x. 3 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx v Xx

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx u jednoho xxxxxx

70

Xxxxxxxxxx hodnocení všech xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx úpravy

350

Senzorické xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx úpravou

420

Posouzení xxxxxxxx na xxxxx xxx xxxxxx, včetně xxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalu xxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxx č. 4 k xxxxxxxx x. 541/2002 Sb.
Xxxxxxxxxx xxxxxx
náklady x Xx = x + x.x
xxx: x = xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx x Xx (xxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx. nákladů)
x = xxxxx xxxxx xxxxx
b = xxxxxxx xx 1 xxx xxxxx, xxxxx zahrnují:
- xxxxxx a režijní xxxxxxx
- náklady xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx
Xx. II
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekce ze xxxxxx xxxxxxxxxx přede xxxx xxxxxxxxx této xxxxxxxx se xxxxxxx xxxxx dosavadního předpisu.
Xx. XX xxxxxx xxxxxxx předpisem x. 469/2005 Xx. x xxxxxxxxx xx 1.1.2006

Informace
Právní předpis x. 541/2002 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.1.2003.
Xx xxxxx xxxxxx právního xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx právním předpisem x.:
469/2005 Sb., xxxxxx xx xxxx xxxxxxxx x. 541/2002 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské inspekce xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx č. 146/2002 Xx., o Xxxxxx xxxxxxxxxx a potravinářské xxxxxxxx x o xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx
x účinností xx 1.1.2006
Xxxxxx předpis x. 541/2002 Sb. xxx xxxxxx právním xxxxxxxxx č. 132/2015 Sb. s účinností xx 1.7.2015.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx se jich xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.