Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

541/2002 Sb.

Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
541
VYHLÁŠKA
xx xxx 11. xxxxxxxx 2002,
xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx pro xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 odst. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x o xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §14 xxxx. b) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské inspekci x o změně xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, (xxxx xxx "zákon"):
§1
Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx zemědělských, xxxxxxxxxxx x saponátových xxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxx k xxxxxx výrobě xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 odst. 4 písm. b) xxxxxx, xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx.
§2
(1) Xxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx podle §1 xx xxxxxxxxx x přílohách č. 13 xxxx xxxxxxxx. Příloha č. 1 této vyhlášky xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx, příloha č. 2 této xxxxxxxx xxxxxxx výši xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a příloha č. 3 xxxx xxxxxxxx stanoví xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxx.
(2) Xxxx náhrad xxxxxxx xx xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x nákladů xx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xx spotřebovanou xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxx xxxxxxxxx xx základě xxxxxxxxxxxx vzorce, xxxxxxxxx x příloze č. 4 této xxxxxxxx. Součástí výše xxxxxx xxxxxxx xx x příprava vzorku x xxxxxxx.
(3) Xxxx xxxxxxx xxxxxxx xx rozbor, xxxxx xxxx x přílohách č. 1 xx 3 této xxxxxxxx xxxxxx, se xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx.
§3
Xxxx xxxxxxxx nabývá účinnosti xxxx 1. ledna 2003.
Xxxxxxx:
Xxx. Palas v. x.

Příloha x. 1 x vyhlášce č. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxxxxx antioxidantů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 480

Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

960

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx celkového xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxx-xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x orto-fenylfenolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 410

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx"

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx neohesperidinu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx sorbitu x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx theobrominu, xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxx přípravcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX)

370

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 000

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x celkového xxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx mentolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GLC

1 780

Stanovení xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x příbuzných xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx HPLC

1 530

Stanovení xxxxxxxx X a X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1, X2, X6 v xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 v xxxxxxxxxxx metodou XXXX X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1 xxxxxxx HPLC

1 690

Stanovení xxxxxxxx X2 metodou XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx C x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 x X3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx jódu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx L-karnitinu x energetických xxxxxxxx x v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

2&xxxx;020

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) jednoho vzorku xx xxxxxxxx GC XXX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx zařízení XX XXX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx (konfirmace) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX/XX

3&xxxx;430

Xxxxxxxxx xxxxxxx x paraquatu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 570

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx herbicidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 240

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX)

5&xxxx;930

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Multireziduální xxxxxx X)

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx LC/MS (Multireziduální xxxxxx)

4&xxxx;590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX/XX

3&xxxx;650

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx stigmastadienů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

3 100

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 280

Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 470

Stanovení bromidů x potravinách metodou XX/XXX

2&xxxx;290

Xxxxxxxxx jednoho xxxxx xxxxxxx AAS - xxxxxxxxx technika

420

Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku metodou XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX xx xxxxxxxx XXX 254

360

Stanovení dusičnanů x ovoci a xxxxxxxx xxxxxxx ISE

660

Stanovení xxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx dusičnanů a xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x dusitanů metodou XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx chlorovaných xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx uhlovodíků v xxxxxxxxxxx metodou HPLC

2 910

Stanovení X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/TEA

2 950

Stanovení ftalátů x xxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;980

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx bifenylů x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, X2, X1, X2 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

6&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, X2, X1, X2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx)

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX/XX

5&xxxx;890

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X ; zelená xxxx, xxxxxx; xxxxxxx XXX(xxxxxxxxx)

910

Xxxxxxxxx ochratoxinu X x xxxxxxxxxxx metodou XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx

7&xxxx;360

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;850

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 x B2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx imunoafinitních xxxxxxx

5&xxxx;490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx biogenních xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxx xxxxxxx XX

950

Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx

5&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx 1,3-pentadienu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

1&xxxx;580

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx uhlovodíků v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxx organických xxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx chloraminu

1 150

Stanovení xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xX vody

100

Stanovení xX xx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx redukujících cukrů xx víně

470

Stanovení xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx a perlivých xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx FIA

960

Výpočet xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx popela

380

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kyselin v xxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx vícesytných alkoholů xx vínech x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx s xxxxxx obsahem těkavých xxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů, xxxxxx x xxxxxxxx x lihu x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx těkavých xxxxxx

1&xxxx;340

Xxxxxxxxx xxxx v etanolu (xxxx) metodou XX

750

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx x lihovinách

1 500

Stanovení obsahu xxxxxxxxx žloutku xx xxxxxxxxx likérech spektroforometrickou xxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx příměsi

140

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx vzorku

70

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; rozplevelení

140

Stanovení jakosti xxxxxx; škodliví xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx cukrovinkách

100

Stanovení složení x čokoládových xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxxxxx cukrovinek

160

Stanovení xxxxxxxxx xxx xxxxxx komprimáty (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx napadených hmyzem

230

Stanovení xxxxxxxxx xxx

230

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx

380

Xxxxxx xxxxx mas xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx svalové bílkoviny xxxxxxxxx xxxx 3-methylhistdin

1 210

Měření xX vodního xxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx

370

Xxxxxxxxx kostních částí

200

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxx masných xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx masa

6 180

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

1&xxxx;810

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení volné xxxx x xxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -2-5 složek

350

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx xxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x kondenzátu xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

410

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

270

Stanovení xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX

740

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxx specifické XXX x sójových x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx metodou x CaMV 35X xxxxxxxxxx a NOS xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx specifické XXX x xxxxxxxxxxx rostlinného xxxxxx Real-Time XXX xxxxxxxxxxxxx metodou s XxXX 35X xxxxxxxxxx x NOS xxxxxxxxxxxx

8&xxxx;170

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Round Xx Xxxxx sóji x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx specifické XXX Xxxxxxxx Bt-176 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR

10 200

Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA kukuřice Xx-11 x kukuřičných xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx MON810 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time PCR

10 200

Detekce xxxxxxxxxx XXX bakterií xxxx Xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxx sojové xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx na xxxxxxxxx XXX metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx markerových sacharidů x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx metodou iontové XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx redukujících xxxxx x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx veškerých xxxxx x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x medu

1 300

Stanovení 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-ethylfurfuralu xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

360

Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx zařízení SOXTEC 1026

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx stigmastadienů x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx GC

3 100

Spektrofotometrická xxxxxxxxx x XX oblasti (X232, X270, delta X) x xxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx stanovení X270 xx úpravě oxidem xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x potravinách

610

Stanovení xxxxxxxx (xxxxx) v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx potravinové xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x specifických xxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx / xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx spektra xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

2 670

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx organických xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 400

Stanovení kyseliny xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, kriptoxanthinesteru x xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

2 060

Stanovení xxxxxxxx, xxxxxxxx, pH, xxxxx, xxxxx. x xxxx xx xxxxxxxx XXXXX

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxx odchylky xxxxx xxxxxxxxxxxx norem - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x aromatizovaných xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx barevných xxxx v obilovinách

130

Stanovení xxxxxx v xxxxxxxxxxx xx zařízení XX 50

70

Xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx, který xxxx xxxxxx x sazebníku xxxx znak x xxxxxx

30

Xxxxxxxxx šlehatelnosti smetany

50

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;580

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx nesourodých xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx cizorodé xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxxxxx škůdci

140

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx obilovin

50

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxx kontrolovaných znaků xxxx než 1 x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx tažnosti xxxxx x xxxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x žitě

470

Stanovení xxxxxxx xxxxx x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene

220

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene

430

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kukuřice

430

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx muškovitosti luštěnin

100

Stanovení xxxxxxxxx luštěnin

210

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, při stanovení xxxxxxx znaku

50

Stanovení příměsí x xxxxxxxx x xxxxxxxx, při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků více xxx 1

210

Stanovení příměsí, xxxxxxxx a škodlivých xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1 x olejninách

50

Stanovení xxxxxxx, xxxxxxxx a škodlivých xxxxxxxx xxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsi x xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxx x tykvových xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x xxxx a xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx hmotnosti tisíce xxxxx sóji xxx xxxxxxxx 12%

50

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx (v xxxxxxx xxxxxx x x xxxxxx zrnech)

380

Stanovení xxxxxx xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x nich

140

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (SDS xxxx) x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrovky

160

Stanovení velikosti xxxx xxxxxxx

50

Xxxx xxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx odrůdové xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx pomocí xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx xxxxxxx typu xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (KH) xxxxxx

760

Xxxxxxxxx výtěžnosti x xxxxxxxxx u sladkovodních xxxxxxx xxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (včetně senzorického xxxxxxxxx) u xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ryb

520

Stanovení xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x sacharínu x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;030

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxxxxxx linolové x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (xxxxxx x xxxxxxx)

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx těstovin xxxxxx

70

Xxxxxxxxx zlomků x xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx v těstovinách

100

Vařivost xxx xxxxxxx xxxxxxx x těstovinách

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vaječného xxxxxx x xxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxx s xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

350

Stanovení xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx xx hydrolýze x pekařských xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tvarohové xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx náplně x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení obsahu xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xx strouhance

50

Stanovení xxxx xxxxxxx xxx 105 °C x xxxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení popela x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

440

Stanovení xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

360

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx vody xxxxxxx při 130 °X v cukrářských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx vážkově x xxxxxxxx xxxxxx x cukrářských výrobcích

220

Stanovení xxxx acidobutyrometricky v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxx 105 °X

160

Xxxxxxxxx xxxxxx zmrzlin xxx 130 °X

70

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx cukrovinek x xxxxxxxxxxx pečiva xxxxxxx xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx vlhkosti nápoje x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

360

Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx

170

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

50

Stanovení sacharózy xxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

250

Stanovení xxxxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx theobrominu a xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu

810

Důkaz xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém pečivu

50

Stanovení xxxxxxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

550

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx etyl- x xxxxxxxxxxxx kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

560

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxx v cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx

1110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx pH potenciometricky x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

290

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích

250

Stanovení barvy xxxxxxxxxxxxx výrobků

220

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v rafinovaném xxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx látek x cukrovarských xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

260

Xxxxxxxxx želírovací xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx cukrech

250

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x tekutých xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx škrobu

100

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx písku xx škrobu

350

Stanovení xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx s xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx stipů xx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx ze xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x dextrózového xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

600

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x pivu

300

Stanovení xxxxxxxxxx extraktu piva

300

Stanovení xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx piva

100

Stanovení xxxxxx piva

200

Výpočet xxxxxxxxxx xxxxxxx piva

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx

480

Xxxxxxxxx oxidu uhličitého x xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x droždí

210

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxx x droždí

160

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx x chuťových xxxxx

160

Xxxxxxxxx indexu lomu xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx

90

Xxxxxxxxx kyselin x xxxxx xxxxxxxxx vonných x xxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx xxxxxxx při 105 °X

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx netěkavých xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x lihovinách

100

Stanovení esterů xx vinném xxxxxxxxx x brandy xxxxxxx xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou

1 110

Stanovení xxxxxx v xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx vín

160

Stanovení xxxxxxxx xx vínech

350

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx

1&xxxx;380

Xxxxxxxxx popela xx vínech

390

Stanovení veškeré xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx vínech

160

Stanovení průměrné xxxxxxxxx 100 zdravých xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 x nebo xx 1 xxxxx (454 g) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, skořápek x xxxxxxxx jader x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

200

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx strouhání xxxxxxx skořápkových plodů

50

Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů x kokosu

140

Stanovení ztráty xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - vlhkosti u xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - písek

430

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx petroleterového xxxxxxxx - tuku xxxxxxx skořápkových xxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx izolovaného xxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

90

Xxxxxxxxx veškerého xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxxx xxxxxx neloupaných xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx arašídů

230

Stanovení xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích titrační xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

210

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

360

Stanovení xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx sacharínu x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

730

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx octa

170

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx extraktu xxxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx octě

380

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxx octě

470

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

160

Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx

6&xxxx;270

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x ovoce x xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x konzervárenských polotovarech x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx velikostní vyrovnanosti xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů a xxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx hrubé vlákniny x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, připálených, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx částí x xxxxx se xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx xxx senzorickém hodnocení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx hmotnostního xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení sušiny x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx refraktometrické xxxxxx vnesené rajčatovou xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx x polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích x xxxxx x zeleniny

420

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kyselin (xxxxxxxx mléčné) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

530

Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx olejů x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x konzervárenských polotovarech x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových výrobků x přípravků xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx nakládání a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou

220

Stanovení xxxxxxx pektínu x xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx pro nakládání x konzervování xxxxx x xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

700

Xxxxxxxxx xxxxxxxx benzoové xxxxxxxxxxxxxxx titrací x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny

100

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xx fermentovaném xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxx xx fermentovaném xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx volného xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

210

Stanovení chloridu xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

150

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného v xxxxxxxx, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x čerstvé nebo xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx a zeleninových xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx xX xxxxxxxx x zeleninových xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x zeleninových xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx šťávách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx stanovení obsahu xxxxxxxx D-isocitronové v xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách

950

Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxxx D-jablečné x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xX ovocných a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx výrobků

140

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx očkovitosti xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků

460

Stanovení xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x zrnitosti -xxxxx xxxx - u xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistoty xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1, u xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx mléčného xxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x čokoládě x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;730

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx sušením

140

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx škrobu x derivátů xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) u dextrózy

310

Stanovení xxxxxx škodlivým xxxxxx xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx plodů, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx jablek

230

Stanovení xxxxxx oxidu siřičitého x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení obsahu xxxx v sušených xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx plodů, nezralých xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx hruškách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx hruškách

310

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx příměsí a xxxxxxxx od základního xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v sušeném xxxxx - mikroskopicky

330

Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxxxx fíkách

310

Stanovení xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx bezvodého xxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx bezvodného xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx do xxxxxxxxxx xxxxxxxxx s xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx konstantní xxxx x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x mléčných xxxxxxxxx sušených a xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x zahuštěných xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

140

Stanovení popela xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

370

Stanovení xxxx u xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx glycidu x xxxxxxxxx mléčných xxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx procenta xxxxxxx xxxxxxxxx mléčných výrobků

70

Stanovení xxxxxx vody x xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxx, tvarohů, xxxxx x pomazánek

160

Stanovení xX x xxxx, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx metodou aci xxxxxxxxxxxxx ckou

210

Stanovení xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx výrobcích

460

Stanovení xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx tuku v xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou

380

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx sodného x xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku v xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx bílkovin x xxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx indexu xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx konzumních

70

Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx

70

Xxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx povrchu vejce

70

Určení xxxxxxxxx xxxxxxxxx bubliny x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx stálosti x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx průhlednosti a xxxxxxx xxxxx u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x nepohyblivosti xxxxxxx u slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx hmoty xx xxxxxxx

70

Xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

190

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx škvařeném sádle

140

Stanovení xxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků a xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx kyselosti u xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx u xxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx tuku x xxx, rybích výrobků x xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxx pH xxxx x xxxxxxx výrobků xxxxxx referenční

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xx výrobcích x xxxx a xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xX x xxxxxxx x xxxx x sterilovaných xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x konzervách

180

Stanovení xxxxxx xxxx nepřímou xxxxxxxx x xxxx, masných xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx

220

Xxxxx xxxxxxxxx xxxx masa, xxxxxxx výrobků x xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx

210

Xxxxx přítomnosti škrobu x mase, masných xxxxxxxxx x masných xxxxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx konzerv a xxxxxxxx jídel v xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx podle Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx medu

460

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx Lana x Xxxxxx xx xxxxxx medu

520

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx pevných xxxxx ve xxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx hydroxymetylfurfuralu xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

860

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xx včelím xxxx

910

Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx medu

1 130

Stanovení xxxxxx xx xxxxxx xxxx

590

Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx cukrem x xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxx medu

1 310

Stanovení elektrické xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx medu

100

Stanovení xxxxxxxxxx sušiny xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx, xxxxxxx x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobku xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka x tekutých xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx

100

Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx mléka, xxxxxxx x zahuštěného neslazeného xxxxx

160

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx případech - xxxx. sušené xxxxxx xxxxxxx pro kojeneckou x xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx jiných potravinářských xxxxxxx; speciální krémovité xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx pudingy v xxxxxx xxxx., dále x zmrzlinách, xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka

160

Stanovení xxxxxx celkové xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny xxxxxxxxxx a tuku x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmot

220

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxx xxxxxxx ve vaječné xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx hmotě

210

Stanovení volných xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx tuku x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx obsahu vody xx výrobcích z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x mase x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx nečistot xxxxxxxxxxxxx x rozpouštědlech xxxx xx vepřovém sádle x taveném loji

440

Stanovení xxxxxxx xxxx ve xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx a taveném xxxx

420

Xxxxxxxxx čísla kyselosti xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx x taveném loji

430

Stanovení Xöxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx vepřovém sádle x xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxx u xxxxxx

400

Xxxxxxxxx xxxxxx x koření - xxxxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zbytku x xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx v xxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů v xxxx

130

Xxxxxxxxx síranů x xxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx draselného x xxxx

210

Xxxxxxxxx jodidu xxxxxxxxxx v xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx oxidů xxxxxxxxxxx xxxx v xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx čaje

450

Stanovení xxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xx ovin čaje xxxxx Xxxxx

330

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx v rozpustném xxxx

170

Xxxxxxxxx prachu x xxxx x xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí x čaji

70

Stanovení xxxxxx xxxxxxx zelené xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx pražené xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti 1000 xxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxx x xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel

220

Stanovení xxxx x hotových xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel přímou xxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxx výrobcích xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

160

Xxxxx přítomnosti škrobu x hotových jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu škrobu x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x v xxxxxxxxxxxx xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxx složek x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech jídel

140

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel

70

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx v majonéze

230

Stanovení xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx nečistot x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (HCl) x koření

420

Stanovení obsahu xxxxxxxx koření destilační xxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx etherového xxxxxxxx xxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx barviv (XXXX Color) x xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x bylinách

470

Stanovení xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx x chilli paprikách x oleoresinech xxxxxx xxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx obsahu xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx při 103 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx popela rozpustného x nerozpustného ve xxxx v čaji

220

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxx

420

Xxxxxxxxx obsahu vlhkosti xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx stavu (xxxxxx xxxxxxxxx při 103 °X)

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx popela x dehydratovaných výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx písku x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxx organické xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx dusíku xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx xX dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x ochucovadel

120

Stanovení xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech

380

Stanovení kyseliny xxxxxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x ochucovadlech

120

Makroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x ochucovadel

140

Mikroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx kávovin

140

Stanovení písku x kávovinách

350

Stanovení vodného xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxx kávovin

350

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X)

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx hořčice

210

Stanovení popela xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx "xxxxx" x xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx x hořčici

500

Předsušení xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v hořčici

120

Stanovení xxxx xxxx tuků x xxxxx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxx tání xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx (xxx 105 °X)

210

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx látek xxxx x xxxxx (při 125 st. -130 °X)

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx Karla Xxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxx a xxxxxxx x x margarinech

170

Stanovení xxxxx xxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- x propylesteru xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x olejích

1 110

Stanovení xxxxxx tuhnutí xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx

830

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx tuků x xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v tucích x xxxxxxx

290

Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx podílu xxxx x xxxxx extrakcí xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx na xxxxxxxx xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx stability xxxx a xxxxx Xxxxxxxxxx testem

140

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx použití xxx 20 °X

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx furalu x lihu metodou xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx

310

Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kyselosti x xxxxxxxx xxxxxxx

360

Xxxxxxxxx popela xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx volných žíravých xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX tenzidů a xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxxx a xxxxxxxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx x detergentů

860

Talířový xxxx xxxxxxx x detergentů (xxxx xxxxxxxxx)

170

Xxxxxxxxxxx tenzidů x detergentů x xxxxx

50

Xxxxx xxxxxxxxxxx opticky xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx)

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx nerozpustných v xxxxxxx u detergentů x mýdla

220

Stanovení odparku xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxx potravin xxxxxxx XX/XX

4&xxxx;750

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx potravin

4 990

Příloha x. 2 x xxxxxxxx č. 541/2002 Sb.
Mikrobiologické x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx náhrady xxxxxxx x Kč

Průkaz xxxxxxxx Xxxxxxxx cereus - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °C

220

Campylobacter - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Campylobacter

600

Clostridium perfringens - konfirmační xxxxx

410

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia coli. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na xxxxxxxxxx - 2 membrány

500

Stanovení xxxxx Escherichia coli. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx membránách - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia coli. Xxxxxxxx počítání kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 8 membrán

880

Stanovení xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Escherichia xxxx xx chromogenní xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx 44 °X

290

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxx suspektních Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx.

165

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx separace

1 200

Průkaz Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;510

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x mléčné xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x stanovení xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Metoda xxxxxxxxx xxxxx

600

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx použití xxxxxx

230

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx aeruginosa - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Pseudomonas xx xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx test

950

Horizontální xxxxxx xxxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx

570

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx

560

Xxxxxx bakterií rodu Xxxxxxxx

470

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x serologické xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx druhy) - Xxxx 1: Technika x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxx Baird-Parkera

230

Stanovení xxxxx koagulázopozitivních stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Plasma, xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx

1&xxxx;360

Xxxxxx Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kmenů Xxxxxxxx enterocolitica

410

Průkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Yersinia xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx aerobních x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mikroorganismů xxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxx; technika xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Aspergillus xxxxxx xx selektivní xxxxxxxxxxxxx půdě - xxxxxxxx xxxxxxx při 30 °X

340

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

40

Xxxxxx vod - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Enterobacteriaceae xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

240

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Enterobacteriaceae -konfirmační xxxxx (ENTEROTEST)

560

Stanovení xxxx xxxxxxxxxx redukujících anaerobů (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxx xxxxx; 2: Metoda xxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

460

Xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií - xxxxxxxxxxx testy

60

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx vodě

230

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií ; xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií (xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X, 35 °X x 37 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx xxxx

230

Xxxxxx xxx - stanovení Xxxxxxxxxxx xxxx x koliformních xxxxxxxx - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx kultivovatelných xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx živného xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx média

420

Metody xxxxxxxx droždí - xxxxxxxxx xxxxxxxxx kvasinek xxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x plísní

220

Stanovení xxxxx kvasinek x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx kvašení. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X - xxxx x xxxxx xxxxxxx

320

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °C

320

Výrobky x xxxxxx: Stanovení xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Lactobacillus

220

Stanovení počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx rodu Xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů

210

Zjištění xxxxxxxxxxx x xxxxx sporotvorných xxxxxxx xxxxxxxxxx za xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx zaléváním xx xxxxxxx půdy (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxx zkoušení xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx nežádoucích xxxxxxxxxxxxxx

200

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních - xxxxx xxxxxx ve xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - preparát xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx)

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxxxx papíru x xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx mikrobiologické xxxxx

10

Xxxxxxx č. 3 x xxxxxxxx č. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx nákladů v Xx

Xxxxxxxxxx hodnocení xxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx jednoho vzorku xxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx úpravy

350

Senzorické hodnocení xxxxx xxxxx jednoho xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxx xxx xxxxxx, včetně xxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalu xxxxxxx xxxxxx

70

Příloha x. 4 k vyhlášce x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx xxxxxx
náklady x Kč = x + x.x
xxx: x = xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx x Xx (xxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx. nákladů)
x = počet xxxxx xxxxx
b = náklady na 1 xxx práce, xxxxx xxxxxxxx:
- xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx
- xxxxxxx xx spotřebovanou xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx
Čl. II
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Výše xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx odebraných přede xxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
Xx. II xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x. 469/2005 Xx. s xxxxxxxxx od 1.1.2006

Informace
Právní xxxxxxx č. 541/2002 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.1.2003.
Ve xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x.:
469/2005 Xx., xxxxxx xx xxxx xxxxxxxx x. 541/2002 Xx., xxxxxx xx stanoví xxxxxxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x potravinářské xxxxxxxx xxx účely xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 písm. x) xxxxxx č. 146/2002 Xx., o Státní xxxxxxxxxx a potravinářské xxxxxxxx a x xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx
x xxxxxxxxx od 1.1.2006
Xxxxxx xxxxxxx č. 541/2002 Sb. byl xxxxxx xxxxxxx předpisem č. 132/2015 Sb. x účinností xx 1.7.2015.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx předpisů x xxxxxxxx není xxxxxxxxxxxxx, xxxxx se xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx uvedeného právního xxxxxxxx.