Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
541/2002 Sb.
|
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx nákladu v Xx |
|
Xxxxxxxxx antioxidantů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 460 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
|
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
|
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx TLC |
780 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x potravinách metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
|
Xxxxxxxxx beta-karotenu x xxxxxxxxxxx metodou spektrofotometrickou |
1 990 |
|
Stanovení xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 600 |
|
Stanovení xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
960 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
|
Xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou destilačně-titrační |
320 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx dusitanů x potravinách xxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
560 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx bifenylu x xxxx-xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 410 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou HPLC |
1 090 |
|
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 200 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx metodou "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx" |
2&xxxx;640 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
|
Xxxxxxxxx glutamátu xxxxxxx x polévkách x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX) |
370 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
940 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx glutamátu sodného xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;550 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;780 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x příbuzných xxxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
|
Stanovení niacinu x kyseliny xxxxxxx xx fortifikovaných potravinách xxxxxxx HPLC |
1 530 |
|
Stanovení xxxxxxxx X x X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
|
Xxxxxxxxx vitaminů X1, X2, X6 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx B12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X |
3&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 xxxxxxx HPLC |
1 690 |
|
Stanovení xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
950 |
|
Stanovení xxxxxxxx D2 x X3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx jódu xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 530 |
|
Stanovení X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x potravních xxxxxxxxx metodou HPLC |
1 300 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
2&xxxx;020 |
|
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX |
2&xxxx;470 |
|
Xxxxxxxxx (konfirmace) jednoho xxxxxx xx xxxxxxxx XX MSD |
1 390 |
|
Stanovení (konfirmace) xxxxxxx vzorku xx xxxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;780 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;570 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;730 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
550 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 240 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda XX/XXX/XXX/XXX) |
5&xxxx;930 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X) |
2&xxxx;440 |
|
Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx) |
4&xxxx;590 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS |
3 650 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
|
Xxxxxxxxx mléčného xxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
3&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxx stigmastadienů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;280 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC |
2 470 |
|
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XXX |
2&xxxx;290 |
|
Xxxxxxxxx jednoho xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - bezplamenová technika |
630 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - hydridová xxxxxxxx |
750 |
|
Xxxxxxxxx rtuti metodou XXX xx zařízení XXX 254 |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx XXX |
660 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 130 |
|
Stanovení xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
|
Xxxxxxxxx chlorovaných alifatických xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx uhlovodíků x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;910 |
|
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;950 |
|
Xxxxxxxxx ftalátů x xxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;980 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;640 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, G1, X2 x potravinách xxxxxxx XXXX |
6&xxxx;060 |
|
Xxxxxxxxx aflatoxinů B1, X2, G1, G2 xxxxxxx TLC (xxxxxxxxx) |
2&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;610 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
5&xxxx;890 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; xxxxxxx XXX(xxxxxxxxx) |
910 |
|
Xxxxxxxxx ochratoxinu X x potravinách metodou XXXX s využitím xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) kolonek |
7 360 |
|
Stanovení xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC |
1 850 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx X1 x X2 xxxxxxx XXXX s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek |
5 490 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
5 610 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 760 |
|
Stanovení toxických xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;160 |
|
Xxxxxxxxx metanolu x xxxxxxxxxx a xxxx xxxxxxx XX |
950 |
|
Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx |
5&xxxx;480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
|
Xxxxxxxxx 1,3-pentadienu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
1&xxxx;580 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx uhlovodíků x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
|
Xxxxxxxxx chloraminu |
1 150 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;390 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plynovou xxxxxxxxxxxxxx |
950 |
|
Xxxxxxxxx pH vody |
100 |
|
Stanovení xX ve víně |
100 |
|
Stanovení xxxxx redukujících xxxxx xx víně |
470 |
|
Stanovení xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx volného oxidu xxxxxxxxxx xx vínech xxxxxxx FIA |
960 |
|
Výpočet celkového xxxxxxxx xx víně |
30 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxx v lihovinách |
140 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
170 |
|
Xxxxxxxxx vícesytných xxxxxxxx xx xxxxxx a xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx těkavých xxxxxx |
1&xxxx;340 |
|
Xxxxxxxxx xxxx v etanolu (xxxx) metodou XX |
750 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x lihu x lihovinách |
1 500 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;280 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx příměsi |
140 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; jemnost xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx vzorku |
70 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; škodliví xxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx cukrovinkách |
100 |
|
Stanovení xxxxxxx x čokoládových cukrovinek |
70 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinek |
160 |
|
Stanovení kyselosti xxx ovocné xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hub xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hub |
230 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx sušiny xxx |
380 |
|
Xxxxxx xxxxx mas xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx svalové xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;210 |
|
Xxxxxx xX xxxxxxx výluhu xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx aktivity vody xx |
370 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx částí |
200 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxx výrobků |
160 |
|
Stálost xxxxx masných xxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
6&xxxx;180 |
|
Xxxxxxxxx hydroxyprolinu x xxxxxxxxxxx |
1&xxxx;810 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx u zabité xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -jedna xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků -2-5 xxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků - 6 x xxxx xxxxxx |
500 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou spektrofotometrickou |
2 210 |
|
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
2&xxxx;260 |
|
Xxxxxxxxx nikotinu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou XX |
2&xxxx;260 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx tabákových xxxxxx |
410 |
|
Xxxxxxxxx šířky xxxx xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x cigaretovém xxxxx xxxxxxx XX |
740 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x tabákových výrobcích xxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x sójových x kukuřičných výrobcích XXX screeningovou xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx |
4&xxxx;500 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x potravinách xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X promotorem x NOS xxxxxxxxxxxx |
8&xxxx;170 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
1&xxxx;500 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí PCR xxxxxx |
4&xxxx;920 |
|
Xxxxxxxxx specifické XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
12&xxxx;426 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
|
Xxxxxxx specifické XXX kukuřice Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX metody |
4 920 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx Xx-11 v kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
10&xxxx;200 |
|
Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx MON810 v xxxxxxxxxxx výrobcích pomocí XXX metody |
4 920 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx MON810 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time PCR |
10 200 |
|
Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou Real-Time XXX |
6&xxxx;280 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx na xxxxxxxxx XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx SPE xxxxxxxxx metodou iontové XXXX |
2&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx redukujících xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx veškerých xxxxx x potravinách |
430 |
|
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
|
Stanovení sacharósy, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx |
1&xxxx;300 |
|
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
|
Xxxxxxxxx 5-hydroxymethylfurfuralu, xxxxxxxxx a 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx na xxxxxxxx SOXTEC 1026 |
360 |
|
Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
1&xxxx;920 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;600 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
2&xxxx;600 |
|
Xxxxxxxxx stigmastadienů x xxxxxxxxx olejích xxxxxxx GC |
3 100 |
|
Spektrofotometrická stanovení x XX xxxxxxx (X232, X270, xxxxx X) x xxxxxxxx xxxxx |
560 |
|
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x olivovém xxxxx |
940 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx |
590 |
|
Xxxxxxxxx dusíku a xxxxxxxx na xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
610 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
2&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx / xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 670 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
|
Xxxxxxxxx xxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 400 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
950 |
|
Stanovení xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;060 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. x piva xx xxxxxxxx XXXXX |
560 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx, hmotnosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x citrusových xxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx norem - xxxxx skořápkové plody |
250 |
|
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxx |
130 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50 |
70 |
|
Xxxxxxxx znaku xx xxxxxx, který xxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxx x xxxxxx |
30 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx hodnoty |
1 580 |
|
Výpočet xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - mikroskopický xxxxxx |
330 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsi x xxxxxxxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
590 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx a olejnin xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx obilovin |
50 |
|
Stanovení příměsí x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x obilovinách |
50 |
|
Stanovení xxxxxxx x nečistot xxx xxxxx kontrolovaných znaků xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx pšenice |
70 |
|
Stanovaní xxxxxxx lepku x xxxxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxx |
470 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
140 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx xxxx koňský xxx x velkozrnné xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hrachu xxxxxxx a čočky xxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistot x xxxxxxxx, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx a škodlivých xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx a škodlivých xxxxxxxx při xxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsi x xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxx x tykvových xxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx semen xxxxx x xxxx x xxxxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx sóji při xxxxxxxx 12% |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x obilovinách x xxxxxxxxx x xxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx (v xxxxxxx zrnech a x celých zrnech) |
380 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxx vlákniny x zemědělských a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
|
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxx u xxxxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx sedimentační xxxxxxx (XXX test) x xxxxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx oleje x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxx xxxx xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx odrůdové xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx polyakrylamidové xxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;540 |
|
Xxxxxxxxx varného xxxx xxxxxxx |
460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx |
760 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x sladkovodních xxxxxxx xxx |
260 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (včetně xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) u xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
520 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;030 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;990 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx linolové x linolenové x xxxxxxxxxxx (xxxxxx x xxxxxxx) |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx očkovitosti těstovin |
50 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x těstovinách |
140 |
|
Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v těstovinách |
100 |
|
Vařivost xxx ostatní xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx objemu xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx těstovin |
50 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx x těstovinách |
560 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x předsoušením xxx 130 °C x xxxxxxxxxx výrobcích |
140 |
|
Stanovení xxxxxx vody xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xx hydrolýze x xxxxxxxxxx výrobcích |
360 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
50 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx náplně x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx ovocné xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
550 |
|
Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx ve strouhance |
50 |
|
Stanovení xxxx xxxxxxx xxx 105 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxx výrobcích |
140 |
|
Podíl xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx tuků xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx vody xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx vody vážkově x nasávací xxxxxx x cukrářských výrobcích |
220 |
|
Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxx 105 °X |
160 |
|
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxx 130 °C |
70 |
|
Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx metodou Xxxxxxxx ve xxxxxxxxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pečiva sušením xxx 105 °C xx konstantní xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxx x xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
250 |
|
Stanovení obsahu xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
300 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx polevy xxxxxxxxx, xxxxxx |
170 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu |
50 |
|
Stanovení sacharózy xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx zlomků a xxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu |
70 |
|
Stanovení xxxxxx (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx |
130 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx theobrominu x xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
810 |
|
Důkaz xxxxxxxxxxx v cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
550 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;440 |
|
Xxxxxxxxx etyl- x xxxxxxxxxxxx kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
560 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
1110 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx sušením x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx pH potenciometricky x cukrovarských výrobcích |
100 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x cukrovarských výrobcích |
290 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
250 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků |
220 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
50 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
260 |
|
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
260 |
|
Xxxxxxxxx želírovací xxxxxxxxxx x želírovacím xxxxx |
390 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxx cukrech |
250 |
|
Stanovení sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ve vodním xxxxxx škrobu |
120 |
|
Stanovení xxxxx xx xxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx porovnáváním x xxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx oxidu siřičitého xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
320 |
|
Xxxxxxxxx zcukření škrobového xxxxxx |
170 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xx xxxxxxxxx ze xxxxxx |
120 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x dextrózového ekvivalentu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
600 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x glukózovém sirupu |
50 |
|
Stanovení xxxxxxxx v xxxx |
300 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx piva |
300 |
|
Stanovení xX piva |
100 |
|
Stanovení xxxxx xxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx piva |
200 |
|
Výpočet využitelné xxxxxxx xxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
80 |
|
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx u xxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx droždí |
180 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx a chuťových xxxxx |
90 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx vonných x chuťových xxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx destilací ve xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx ztrát xxxxxxx x chuťových látek xxxxxxx xxx 105 °X |
140 |
|
Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx netěkavých xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx v xxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x lihovinách |
100 |
|
Stanovení xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x brandy metodou xxxxxxxx |
290 |
|
Xxxxxxxxx aldehydů xx xxxxxx destilátu xxxxxxx xxxxxxxx |
780 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx a vinném xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou |
730 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a vinném xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou |
1 110 |
|
Stanovení xxxxxx x brandy x xxxxxx destilátu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx vínech |
350 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx extraktu xx xxxxxx |
1&xxxx;380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
390 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx vinného xxxxxx xx xxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 x xxxx xx 1 xxxxx (454 x) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
100 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
50 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
50 |
|
Stanovení xxxxxx sušením - xxxxxxxx x jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxx x slupek xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx plodů |
210 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině - xxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
380 |
|
Stanovení petroleterového xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx izolovaného xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
90 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx v suchých xxxxxxxxxxxx plodech |
160 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxxx rozbor xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, manometricky |
50 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx kyselosti - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
310 |
|
Stanovení xxxxx x nealkoholických xxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx popela v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx kofeinu x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
360 |
|
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
|
Xxxxxxxxx sacharínu x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
730 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx xxxx |
170 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx octě |
420 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxx xxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
470 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx octě |
530 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx extraktu xxxxxxxx xxxx |
50 |
|
Xxxxx volných minerálních xxxxxxx x kvasném xxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
160 |
|
Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x kvasném xxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxx xxxx |
300 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) podílu |
6 270 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx |
300 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plodů x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích x xxxxx x zeleniny |
70 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vyrovnanosti xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx množství xxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce a xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x konzervárenských polotovarech x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx nedozrálých, připálených, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, skvrnitých x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx se xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
|
Odsíření xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů a xxxxxxx x ovoce x zeleniny |
140 |
|
Stanovení hmotnostního xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx refraktometricky |
50 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx vnesené rajčatovou xxxxxxxxx |
5&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx v polotovarech x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobku x xxxxx x xxxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx netěkavých xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx |
530 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
300 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
80 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
80 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
950 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx ovoce a xxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou |
220 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
750 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v pektínových xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
700 |
|
Xxxxxxxxx kyseliny benzoové xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobků |
270 |
|
Stanovení xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x tabákových xxxxxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx destilační |
480 |
|
Stanovení xxxxxxxxx (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
2 260 |
|
Stanovení hmotnostní xxxxxxxxx xxxxxxx hoření (xxxxxxxxx) fermentovaného tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustných xxxxxxx látek v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
150 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx, x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx |
490 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx a zeleninových xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx hodnoty pH xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx čísla xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx šťávách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx D-isocitronové v xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
950 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx šťávách metodou XXXX |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx výrobku |
100 |
|
Stanovení popela xxxxxxxxxxxxx x kyselině x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků |
50 |
|
Stanovení xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx titrovatelných kyselin x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
470 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx mokrého xxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx lepku x mlýnských výrobcích |
220 |
|
Stanovení xxxxx xxxxx Schoorla x mlýnských xxxxxxxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mouce |
160 |
|
Zkouška xxxxxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky a xxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot x zrnitosti -xxxxx xxxx - x xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1, x krup, xxxx, jáhel, pohanky x xxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx příměsí x nečistoty při xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx x čokoládě x xxxxxxxxxxxx cukrovinkách |
3 700 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x čokoládě a xxxxxxxxxxxx cukrovinkách |
1 730 |
|
Stanovení obsahu xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinkách |
1 180 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
2&xxxx;780 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx sušením |
140 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx škrobu x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
320 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) x dextrózy |
310 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, nezralých xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx sušených xxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
|
Stanovení xxxxxx xxxx v sušených xxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx plodů, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx příměsí x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených xxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx plodů, xxxxxx příměsí x xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx broskví |
230 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
330 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v kouřových xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;820 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx kondenzátu xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx nakuřovacího xxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
|
Xxxxxxxxx surového x xxxxxxxxxxxxxxx bezvodného xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx |
1&xxxx;820 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x pískem |
160 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxxxxxxx xx kyselé hydrolýze |
360 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxx x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx titrační kyselosti xxxxxxxx xxxxxxx sušených x zahuštěných |
100 |
|
Zjištění xxxxxxxxxxx x mléčných výrobcích xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxx x zahuštěných xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
370 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x mražených xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
100 |
|
Stanovení pH xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx mléčných xxxxxxxxx |
480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx šlehání xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx vody a xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xX x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx v mléce x xxxxxxxx výrobcích |
460 |
|
Stanovení xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxx u sýrů, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou |
380 |
|
Stanovení xxxxxx kyselosti x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxx |
120 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxx |
460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx |
610 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x kaseinu |
140 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx kaseinu |
160 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx indexu rozpustnosti xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx konzumních |
70 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx skořápky slepicích xxxxx |
70 |
|
Xxxxx čistění x xxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxx deformovanosti xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxx xxxxx povrchu xxxxx |
70 |
|
Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxx průhlednosti a xxxxxxx bílku x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x nepohyblivosti xxxxxxx u slepicích xxxxx konzumních |
70 |
|
Zjištění xxxxxxx xxxxxxx hmoty po xxxxxxx |
70 |
|
Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx konzumních |
80 |
|
Zjišťování xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx podílu xxxxxx x drůbežích x xxxxxxxxxxx konzervách |
100 |
|
Stanovení xxxxxx vody x xxxxxxxxx a zvěřinových xxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x drůbežích x xxxxxxxxxxx konzervách |
190 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
130 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx xxxxxxxxx sádle |
140 |
|
Stanovení xxxx sušením x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx u xxx, rybích xxxxxxx x konzerv |
100 |
|
Stanovení hmotnosti xxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxx x masných xxxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxx pH xxxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x tekutých xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách |
100 |
|
Stanovení obsahu xxxxxx xx xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x sterilovaných xxxxxxxx x konzervách |
880 |
|
Stanovení pH x výrobků x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách |
100 |
|
Stanovení xxxxxx chloridů xx xxxxxxxxx x xxxx x sterilovaných xxxxxxxx x konzervách |
180 |
|
Stanovení xxxxxx xxxx nepřímou xxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x hotových xxxxx x xxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx výrobků x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxx přítomnosti škrobu x mase, masných xxxxxxxxx x masných xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx konzerv x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx medu |
50 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx podle Xxxx a Xxxxxx xx včelím xxxx |
460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podle Xxxx x Eynona xx xxxxxx xxxx |
520 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx ve včelím xxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxx xx vodě xxxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx medu |
270 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx včelím medu |
860 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx podle Xxxxxxxx xx včelím xxxx |
910 |
|
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx vápníku xx xxxxxx xxxx |
1&xxxx;130 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
590 |
|
Xxxxx porušení xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx |
1&xxxx;310 |
|
Xxxxxxxxx elektrické xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx sušiny mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxxxx |
370 |
|
Xxxxxxxxx tuku x xxxxx, xxxxxxx x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxx x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xX-xxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x zahuštěného xxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxxx xxxxxxx dle Xxxxxxx-Xxxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxx, a ve xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx mléčné xxxxxxx xxx kojeneckou x xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; speciální krémovité xxxx zahuštěné xxxxxx xxxxxxx s přísadami; xxxxxx pudingy v xxxxxx xxxx., dále x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxx slazeného xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxx a tavených xxxxxxxx výrobků |
140 |
|
Stanovení obsahu xxxxxxxx v xxxxxx x tavených sýrových xxxxxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx obsahu tuku x sýrech x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxx x xxxxxxx zkušebního xxxxxx xxxxx |
280 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmot |
220 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxxxx hmot |
50 |
|
Důkaz xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx kyselin xx xxxxxxx hmotě |
940 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxx v xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu sodného x xxxx a xxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx nečistot xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
440 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxx ve xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
210 |
|
Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx čísla xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx loji |
430 |
|
Stanovení Xöxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx sádle a xxxxxxx xxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx vepřovém xxxxx x taveném xxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx popela xxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx ve xxxx x xxxxxx |
400 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
650 |
|
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zbytku v xxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů x xxxx |
130 |
|
Xxxxxxxxx síranů x xxxx |
590 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx draselného x xxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx jodidu xxxxxxxxxx x xxxx |
460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx uhličitanů x xxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx oxidů xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
450 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
650 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxx xx xxxx xxxx xxxxx Xxxxx |
330 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxx |
170 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí x xxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti 1000 xxx xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
650 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxx xxxxxx kávy |
250 |
|
Stanovení popela xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx ve xxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx x kávě |
420 |
|
Stanovení xxxx x xxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x kávě |
300 |
|
Stanovení xxxxx xxxx xxxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny v xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel xxxxxx xxxxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x hotových jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx redukujících cukrů xx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x v polotovarech xxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx škrobu x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v polotovarech xxxxx |
120 |
|
Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x polotovarech jídel |
140 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx hlavní xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a v xxxxxxxxxxxx xxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx |
300 |
|
Xxxxxxxxx titrovatelných kyselin x xxxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x majonéze |
230 |
|
Stanovení xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx uzavřených xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
550 |
|
Xxxxxxxxx netěkavého xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
480 |
|
Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxx xxxxx xxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx přírodních barviv (XXXX Color) x xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, kořenících xxxxxxx x xxxxxxxx |
470 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx capsanoidů x xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 530 |
|
Příprava xxxxxxx xxxxxx čaje x xxxxxx xxxxxx xxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx ztráty hmotnosti xxxx xxx 103 °X |
220 |
|
Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx xxxx |
460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx ve xxxx x xxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx obsahu vlhkosti xxxxxxxxxxx čaje x xxxxxx stavu (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx čaje x xxxxxx xxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx dusíku xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx |
590 |
|
Xxxxxx pH xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
120 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
120 |
|
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
330 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
950 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx x kávovinách |
350 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx sacharózy a xxxxxxxxxxxxx látek kávovin |
350 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °X |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx hmotnosti při 103 °C) |
220 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx "xxxxx" v xxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx |
500 |
|
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
120 |
|
Xxxxxxxxx xxxx tání tuků x xxxxx vyjasněním |
360 |
|
Stanovení xxxx tání xxxx x xxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx kyselosti x xxxxx xxxxxxxxx xxxx a xxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx (při 105 °X) |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxx látek xxxx x xxxxx (xxx 125 st. -130 °X) |
100 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxx a xxxxxxx metodou Xxxxx Xxxxxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx čísla xxxx x xxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx čísla xxxx x xxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx a olejích x x xxxxxxxxxxx |
170 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx tuků a xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- x propylesteru xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx |
560 |
|
Xxxxxxxxx x důkaz xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x olejích |
1 110 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxx tuků |
270 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
830 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx tuků x xxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx |
290 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx podílu tuků x olejů xxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
|
Xxxxxxxxx diethyletherového xxxxxxxx xxxx x olejů |
290 |
|
Stanovení xxxxxxxxx tuků x xxxxx xx jednotku xxxxxx ("litrová xxxxxxxx") xx vzduchu |
430 |
|
Stanovení stability xxxx x xxxxx Xxxxxxxxxx testem |
140 |
|
Stanovení hustoty xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx průmyslové xxxxxxx xxx 20 °X |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx etanolu v xxxx xxxxxxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx metodou xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxxx alkality lihu |
50 |
|
Stanovení xxxxxxxxx lihu |
170 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x tenzidů x detergentů |
310 |
|
Stanovení xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx prostředků |
100 |
|
Stanovení xX xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
280 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x tenzidech x xxxxxxxxxxxx |
610 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x tenzidů x detergentů |
860 |
|
Talířový xxxx xxxxxxx x detergentů (xxxx schopnost) |
170 |
|
Mísitelnost xxxxxxx x detergentů x xxxxx |
50 |
|
Xxxxx přítomnosti xxxxxxx xxxxxxxxxxxx prostředků x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx zjasňující prostředky) |
70 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxx v práškových x xxxxxxxxxxx detergentech |
220 |
|
Stanovení xxxxx nerozpustných x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx odparku xxxx |
200 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxx potravin xxxxxxx GC/MS |
4 750 |
|
Termoluminiscenční xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
4&xxxx;990 |
|
Rozbor |
Výše xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
|
Xxxxxx xxxxxxxx Bacillus xxxxxx - typizace |
380 |
|
Bacillus xxxxxx - technika počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X |
220 |
|
Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx termotolerantních druhů xxxx Campylobacter |
600 |
|
Clostridium perfringens - xxxxxxxxxxx testy |
410 |
|
Horizontální xxxxxx stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
|
Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx |
80 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na membránách - 2 xxxxxxxx |
500 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia coli. Xxxxxxxx počítání kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx |
630 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia coli. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X na xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx |
880 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx beta-D-glukuronidázopozitivních Xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx půdě - Xxxxxx xxxxxxxx kolonií xxx 44 °X |
290 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx pro stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx počtu. |
165 |
|
Horizontální metoda xxxxxxx Escherichia coli 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx separace |
1 200 |
|
Průkaz Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
1&xxxx;510 |
|
Xxxxxx Xxxxxxxx monocytogenes- xxxxx x mléčné xxxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx |
600 |
|
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Metoda xxxxxxxxx počtu |
600 |
|
Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx |
230 |
|
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx |
80 |
|
Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx |
950 |
|
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx |
570 |
|
Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
560 |
|
Xxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxx |
470 |
|
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus a xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Technika x použitím xxxxxxx xxxx podle Xxxxx-Xxxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx druhy) - Xxxx 1: Plasma, xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
|
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
1&xxxx;360 |
|
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
750 |
|
Xxxxxx xxxxxxxxxxx patogenních xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
410 |
|
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mikroorganismů xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxx xxx- stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx Aspergillus xxxxxx/xxxxxxxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx počtu potenciálně xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx xxxxxxx při 30 °X |
340 |
|
Xxxxxx Aspergillus xxxxxx |
210 |
|
Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy |
40 |
|
Jakost xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Enterobacteriaceae xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
240 |
|
Xxxxxxxxx počtu bakterií xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (ENTEROTEST) |
560 |
|
Stanovení spor xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
|
Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx perfringens - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
460 |
|
Xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
|
Xxxxxx koliformních bakterií - xxxxxxxxxxx testy |
60 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx xxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X, 35 °C x 37 °C) |
210 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx termotolerantních xxxxxxxxxxxx bakterií v xxxxx vodě |
230 |
|
Jakost xxx - xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx a koliformních xxxxxxxx - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
|
Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx mikroorganismů -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx do xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
420 |
|
Xxxxxx xxxxxxxx droždí - xxxxxxxxx xxxxxxxxx kvasinek xxxxxxxxx metodou |
210 |
|
Stanovení osmotrofních xxxxxxxx x xxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií |
210 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxx mléčného kvašení. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - xxxx x xxxxx xxxxxxx |
320 |
|
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X |
320 |
|
Xxxxxxx x xxxxxx: Xxxxxxxxx xxxxxx plísní xxxxx Xxxxxxx |
390 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxx Lactobacillus |
220 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxx přítomnosti x počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx rostoucích xx xxxxxxxxxxx podmínek (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx zaléváním xx xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx aerobních, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx mikroorganismů) |
210 |
|
Metody zkoušení xxxx - stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxx zkoušení xxxxxxxxx xxxxx konzumních - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx obsahu |
210 |
|
Mikroskopické xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx obarvením |
80 |
|
Mikroskopické xxxxxxxxx - preparát xx xxxxxxxx barvením (Xxxxxxx xxxxxxx) |
130 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx mikrobiologické xxxxx |
10 |
|
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx nákladů x Xx |
|
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx u xxxxxxx xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx jednoho vzorku xxx xxxxxxxxxx nebo xxxxxxx xxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxxx hodnocení xxxxx znaků xxxxxxx xxxxxx s mechanickou xxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx obalu xxx obsahu, včetně xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx |
70 |