Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

541/2002 Sb.

Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
541
VYHLÁŠKA
xx xxx 11. xxxxxxxx 2002,
kterou xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Sb., x Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx inspekci x x změně xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů
Xxxxxxxxxxxx zemědělství xxxxxxx xxxxx §14 xxxx. b) xxxxxx x. 146/2002 Sb., x Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx inspekci x x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, (xxxx xxx "zákon"):
§1
Výše xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Státní zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 4 xxxx. x) xxxxxx, xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx rozborů.
§2
(1) Xxxx náhrad nákladů xx xxxxxxx xxxxx §1 xx stanovena x přílohách č. 1 xx 3 xxxx xxxxxxxx. Příloha č. 1 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx výši xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx, příloha č. 2 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx nákladů za xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x příloha č. 3 xxxx vyhlášky xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx senzorické xxxxxxx.
(2) Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxx xxxxxxxx na xxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxx x režijní xxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx přístrojů, jsou xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx, uvedeného x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxx xxxxxx nákladů xx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx.
(3) Xxxx xxxxxxx xxxxxxx xx rozbor, který xxxx v přílohách č. 1 xx 3 xxxx xxxxxxxx uveden, se xxxxxxx podle xxxxxx xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx.
§3
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. ledna 2003.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx x. x.

Xxxxxxx č. 1 x vyhlášce x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx nákladu x Xx

Xxxxxxxxx antioxidantů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 460

Stanovení kyseliny xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

950

Identifikace xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv v xxxxxxxxxxx metodou XXX

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx karotenoidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

960

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 090

Stanovení kyseliny xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

950

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x pararosanilinem

1 080

Stanovení xxxxxxxx x potravinách xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx bifenylu x xxxx-xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 410

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou HPLC

1 090

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx"

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx neohesperidinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx theobrominu, xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx glutamátu xxxxxxx x polévkách x obdobných xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX)

370

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 000

Stanovení xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxxxx glutamátu xxxxxxx xxxxxxxx x celkového xxxxxx glutamátu

1 550

Stanovení aromatických xxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou GLC

1 780

Stanovení xxxxxxxx, ethylvanilinu, xxxxxxxx x příbuzných aromatických xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx listové xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 530

Stanovení xxxxxxxx X x X x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1, X2, B6 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 690

Stanovení xxxxxxxx X12 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1 xxxxxxx HPLC

1 690

Stanovení xxxxxxxx X2 xxxxxxx HPLC

1 690

Stanovení xxxxxxxx C x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 x X3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx obsahu jódu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx L-karnitinu x xxxxxxxxxxxxx nápojích x x potravních xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

2&xxxx;020

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx vzorku xx xxxxxxxx XX XXX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx zařízení XX XXX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx LC/MS

3 430

Stanovení diquatu x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;730

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxx xxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx fosforovodíku x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx herbicidů x xxxxxxxxxxx metodou GC

2 240

Stanovení xxxxxxx pesticidů v xxxxxxxxxxx metodou GC (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX)

5&xxxx;930

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X)

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS (Multireziduální xxxxxx)

4&xxxx;590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX

3&xxxx;650

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách metodou XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 280

Stanovení xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx bromidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;290

Xxxxxxxxx jednoho prvku xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx technika

420

Stanovení jednoho xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - hydridová xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxx metodou XXX xx xxxxxxxx XXX 254

360

Stanovení xxxxxxxxx x ovoci x xxxxxxxx xxxxxxx XXX

660

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx bromidů x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx uhlovodíků x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

2&xxxx;910

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nápojích metodou XX

1&xxxx;980

Xxxxxxxxx polychlorovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx aflatoxinů B1, X2, G1, X2 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

6&xxxx;060

Xxxxxxxxx aflatoxinů X1, X2, G1, X2 xxxxxxx TLC (screening)

2 500

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek

5 610

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx LC/MS

5 890

Stanovení ochratoxinu X ; xxxxxx xxxx, zrniny; metodou XXX(xxxxxxxxx)

910

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx A x potravinách xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (SPE) xxxxxxx

7&xxxx;360

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

1 850

Stanovení xxxxxxxxxx X1 x X2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

5 610

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX

2&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxx metodou XX

950

Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx

5&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx v xxxxxx výrobcích xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

1&xxxx;580

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx uhlovodíků v xxxxxxxxxxx metodou GC

1 680

Stanovení xxxxxxxx organických xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

1&xxxx;150

Xxxxxxxxx etylkarbamátu x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx etylacetátu xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx pH xxxx

100

Xxxxxxxxx xX xx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxx

470

Xxxxxxxxx tlaku xxxxx uhličitého x xxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx ve vínech xxxxxxx XXX

960

Xxxxxxx celkového xxxxxxxx xx víně

30

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x lihovinách

140

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx vínech x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x lihu a xxxxxxxxxx s xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx složek

1 340

Stanovení xxxx v xxxxxxx (xxxx) metodou XX

750

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx likérech xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxx příměsi

140

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; jemnost xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; rozplevelení

140

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx hub xxxxxxxx napadených hmyzem

230

Stanovení xxxxxxxxx xxx

230

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxx nečistot hub

70

Stanovení xxxxxxxx xxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx

380

Xxxxxx xxxxx mas xxxxxxx ELISA

3 500

Stanovení xxxxxx xxxxx svalové xxxxxxxxx xxxxxxxxx přes 3-xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;210

Xxxxxx xX vodního výluhu xxxx

100

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx

370

Xxxxxxxxx xxxxxxxx částí

200

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxx xxxxxxx výrobků

70

Stanovení xxxxxx xxxx

6&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

1&xxxx;810

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx nebo panády xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx polevy x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x zabité xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx -xxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských výrobků -2-5 složek

350

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků - 6 a xxxx xxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx nikotinu x xxxxxxxxxx cigaretového xxxxx xxxxxxx GC

2 260

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

410

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx směsi x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx kouři xxxxxxx XX

740

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx metodou x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX xxxxxxxxxxxxx metodou x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX terminátorem

8 170

Detekce xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Ready xxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX xxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx specifické XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx v sójových xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx specifické XXX Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Bt-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx PCR metody

4 920

Stanovení xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx MON810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX bakterií xxxx Xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxx sojové xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx markerových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx předčištění na xxxxxxxxx XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách po xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx iontové XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách

430

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx sacharósy, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x medu

1 300

Stanovení 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 130

Stanovení 5-hydroxymethylfurfuralu, xxxxxxxxx x 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx na xxxxxxxx XXXXXX 1026

360

Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx extrakcí xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x UV oblasti (X232, X270, xxxxx X) x xxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx dusíku v xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx dusíku a xxxxxxxx xx bílkoviny x xxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- gravimetickou

3 500

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx / xxxxxxxxx x potravinách enzymaticko-spektrofotometrickou xxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;670

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 400

Stanovení kyseliny xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, kriptoxanthinesteru x xxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;060

Xxxxxxxxx alkoholu, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. x piva xx xxxxxxxx XXXXX

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx, hmotnosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx plody

250

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxx x obilovinách

130

Stanovení xxxxxx v xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx MA 50

70

Xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx, který xxxx xxxxxx v xxxxxxxxx xxxx xxxx x xxxxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx hodnoty

1 580

Výpočet energetické xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx složení nesourodých xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx cizorodé xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx x olejnin xxxxxxxxxxxx škůdci

140

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistot při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx než 1 x obilovinách

210

Stanovení podílu xxxxxx zrn v xxxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx pšenice

70

Stanovaní xxxxxxx lepku x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x obilovinách

210

Stanovení xxxxxxx v xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxx tvrdé a xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx pšenice xxxxx

140

Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx energie xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx zrnitosti hrachu xxxxxxx x čočky xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx luštěnin

210

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku

50

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x škodlivých xxxxxxxx xxx jednoho xxxxx x olejninách xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx počtu

210

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxx a tykvových xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x máku x xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx sóji xxx xxxxxxxx 12%

50

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx (x xxxxxxx zrnech a x xxxxxx xxxxxx)

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích

1 180

Stanovení xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxx

140

Xxxxxxxxx sedimentační xxxxxxx (SDS test) x obilovin

420

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxx těkavých xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu oleje x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx velikosti xxxx brambor

50

Vady xxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx odrůdové xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx pomocí polyakrylamidové xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx varného typu xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx

760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) u xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;030

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - metodou XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx x linolenové x xxxxxxxxxxx (xxxxxx x xxxxxxx)

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx druhů xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx popela x těstovinách

140

Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxx ostatní xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vaznosti xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x těstovinách

560

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x předsoušením xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx vody bez xxxxxxxxxxx při 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině x xxxxxxxxxx výrobcích

350

Stanovení xxxx přímou extrakcí x xxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxx po xxxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx výpočtem v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx strouhanky

50

Stanovení xxxxxxx xx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 105 °C v xxxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení popela x cukrářských xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx výrobcích

440

Stanovení xxxx xxxxxxxx po hydrolýze x cukrářských xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx při 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx vody xxxxxxx x nasávací xxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx acidobutyrometricky x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx při 105 °X

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °X

70

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx ve zmrzlinách

360

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx inverzi xxxxxxx Xxxxxxxx ve xxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pečiva xxxxxxx xxx 105 °C xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx sušením x xxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx nápoje x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu

250

Stanovení obsahu xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

210

Stanovení xxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx polevy formované, xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém pečivu

430

Stanovení xxxxxx zlomků a xxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

70

Stanovení xxxxxx (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx laktózy x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

810

Xxxxx xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

50

Stanovení xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxx mravenčí v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx etyl- a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

560

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

1110

Xxxxxxxxx xxxxxx sušením x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích

200

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

270

Xxxxxxxxx protihrudkujících xxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

260

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx schopnosti x želírovacím xxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x tekutých xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx pH xxxxxxx xxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxx xx škrobu

350

Stanovení barvy xxxxxx porovnáváním s xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx stipů xx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx metodou xxxxxxxxxx xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx zcukření škrobového xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx výrobcích xx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx redukujících xxxxx x xxxxxxxxxxxx ekvivalentu x xxxxxxxxxx hydrolýzy xxxxxx

600

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v pivu

300

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx piva

200

Výpočet xxxxxxxxxx xxxxxxx piva

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx

480

Xxxxxxxxx oxidu uhličitého x pivu

200

Stanovení trvanlivosti xxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx droždí

140

Stanovení xxxxxx x droždí

210

Stanovení xxxxxxxxxx kynutí x xxxxx x droždí

160

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx látek

220

Stanovení xxxxxxx destilací xx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx ztrát xxxxxxx x chuťových látek xxxxxxx při 105 °X

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx netěkavých xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xx vinném destilátu x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx destilátu xxxxxxx xxxxxxxx

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx

1&xxxx;380

Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx

180

Xxxxxxxxx vinného kamene xx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 100 zdravých xxxxx, jader suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx počtu xxxxxx jader xx 100 x xxxx xx 1 xxxxx (454 x) suchých xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, skořápek x xxxxxxxx jader x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx velikosti jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx u xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx popela xxxxxxx skořápkových xxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině - písek

430

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

380

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx veškerého xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx vlhkosti u xxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxxx xxxxxx neloupaných xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

310

Stanovení xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx nápojů

160

Stanovení xxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

470

Xxxxxxxxx sacharózy x xxxxxxx xxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx extraktu xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxxx minerálních xxxxxxx v kvasném xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

160

Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x kvasném xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) podílu

6 270

Stanovení xxxxxxx xxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx bobtnavosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a výrobků x xxxxx a xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx celistvosti xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích z xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx plodů a xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx nedozrálých, připálených, xxxxxxxxxx poškozených, xxxxxxxxxx x xxxxxx poškozených xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx xx stopkou x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx hmotnostního xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a výrobcích x ovoce a xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx refraktometrické xxxxxx xxxxxxx rajčatovou xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx popela a xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx mléčné) v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxx x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx a zeleniny

300

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

80

Stanovení xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx metodou spektrofotometrickou

950

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x přípravků pro xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx a zeleniny xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou

220

Stanovení xxxxxxx pektínu v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x konzervování ovoce x zeleniny

750

Stanovení rosolotvorné xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

700

Xxxxxxxxx kyseliny benzoové xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pro nakládání x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx v pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx výrobků

270

Stanovení popela xx fermentovaném xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a tabákových xxxxxxxxx xxxxxxx destilační

480

Stanovení xxxxxxxxx (xxxxxxxx) ve xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx hmotnostní xxxxxxxxx volného hoření (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustných xxxxxxx látek x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

150

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx, v xxxxxxxx x zeleninových výrobcích

350

Stanovení xxxxxxxxx ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx čísla xxxxxxxx x zeleninových xxxx

200

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxx (L-malátu) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx D-isocitronové x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

950

Xxxxxxxxx hesperidinu x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx šťávách metodou XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx x xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 700

Stanovení xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx v kyselině x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx výrobků

140

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků

50

Stanovení očkovitosti xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxx výrobcích

100

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx výrobcích

360

Stanovení diastatické xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x zrnitosti -jeden xxxx - u xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx a xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x krup, xxxx, xxxxx, pohanky a xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vody v xxxxxxxx, rýži, jáhlech, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx mléčného tuku x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx sušiny x čokoládě x xxxxxxxxxxxx cukrovinkách

1 730

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx sušiny x čokoládě x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx škrobu x derivátů xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx oxidu siřičitého xx škrobech x xxxxxxxxxx xxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx sušením (vakuová xxxxxxx) x xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx škodlivým hmyzem xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx příměsí x xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx sušených jablek

230

Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x sušených jablkách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx plodů, nezralých xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx obsahu zbytkového xxxxx siřičitého v xxxxxxxx hruškách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx příměsí a xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx xxxxxxxx broskví

230

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx broskvích

310

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx velikostní xxxxxxxxxxxx sušených švestek

70

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených fíkách

310

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx meruňkách

310

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx surového x xxxxxxxxxxxxxxx bezvodého xxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx surového a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x cigaret

1 820

Stanovení xxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx do xxxxxxxxxx xxxxxxxxx s xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx dobu x pískem

70

Stanovení xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

370

Stanovení xxxx x mražených xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

100

Stanovení pH xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou

100

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx mléčných xxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxx šlehání xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xX x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou

100

Stanovení xxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx xxxxxxx aci xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x mléce x mléčných výrobcích

460

Stanovení xxxxxx u xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxx u sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti x xxxx, tvarohů, xxxxx x pomazánek

100

Stanovení obsahu xxxxxxxx sodného x xxxxx

120

Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx bílkovin x xxxxxxx

610

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx laktózy x xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustnosti xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx kaseinu

210

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx konzumních

70

Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx

70

Xxxxx čistění x xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx deformovanosti xxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxx xxxxxxx vejce

70

Určení xxxxxxxxx xxxxxxxxx bubliny x slepicích vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx průhlednosti x xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx hmoty xx xxxxxxx

70

Xxxxx olejování vajec xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx drůbeže

340

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

190

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx škvařeném sádle

140

Stanovení xxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx u xxx, xxxxxx výrobků a xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxx, rybích xxxxxxx x konzerv

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx x ryb, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxx a masných xxxxxxxxx

360

Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx referenční

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x masa x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xx xxxxxxxxx x masa a xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x dusičnanů ve xxxxxxxxx z masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xX x výrobků x xxxx a sterilovaných xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů xx xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx obsahu xxxx nepřímou xxxxxxxx x masa, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x konzervách

220

Číslo xxxxxxxxx xxxx masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x masných xxxxxxxxxx x hotových xxxxxxx v konzervách

100

Stanovení xxxxxx x masa, xxxxxxx výrobků x xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx vody refraktometricky xx xxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx medu

460

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Eynona ve xxxxxx xxxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx včelím xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx pevných xxxxx ve xxxx xxxxxxxxxxxxx ve včelím xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx fotometrický xx xxxxxx medu

860

Stanovení xxxxxxxxxxx aktivity podle Xxxxxxxx ve včelím xxxx

910

Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxx

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx

590

Xxxxx porušení včelího xxxx xxxxxxxxx sirupem, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx

1&xxxx;310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx popelovin x xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x mléce, xxxxxxx x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx kyselosti mléka x tekutých xxxxxxxx xxxxxxx pH-metrem

100

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx smetany x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x kojenecké xxxxxx, x ve xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx mléčné xxxxxxx xxx kojeneckou x xxxxxxx výživu x xxxxxxxxx cereálií xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; speciální krémovité xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x přísadami; xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxx., dále x xxxxxxxxxx, mražených xxxxxxx x xxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

140

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x tavených sýrových xxxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx obsahu tuku x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu sušiny xxxxxxxxxx a tuku x jednoho xxxxxxxxxx xxxxxx másla

280

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx hmot

220

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx hmotě

210

Stanovení volných xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx hmotě

940

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxx vody xx výrobcích x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách

220

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx v xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x těkavých xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx nerozpustných x rozpouštědlech xxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxx tání xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx loji

360

Stanovení peroxidového xxxxx xx vepřovém xxxxx x taveném xxxx

420

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx x taveném xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx čísla xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx

430

Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx vepřovém sádle x xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx koření

430

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxx u xxxxxx

400

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx - makroskopicky

250

Stanovení škůdců x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx v xxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů x xxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx

590

Xxxxxxxxx jodičnanu draselného x xxxx

210

Xxxxxxxxx jodidu xxxxxxxxxx x xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

450

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xx ovin čaje xxxxx Edera

330

Stanovení obsahu xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx prachu x xxxx x xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsí v xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx zelené xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx pražené xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx kávy

100

Stanovení xxxxxx x kávě xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu xxxx

420

Xxxxxxxxx celkového popela xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx kávy

250

Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx ve xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxx v kávě

340

Stanovení xxxxxxx x xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x polotovarech xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx teplé x studené xxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

160

Xxxxx přítomnosti škrobu x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x v xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx jídel

70

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx tuku v xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x majonéze

200

Stanovení chloridu xxxxxxx x majonéze

230

Stanovení xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx uzavřených xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí v xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx

250

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxx

270

Xxxxxxxxx popela nerozpustného x xxxxxxxx (XXx) x xxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

480

Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxx xxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxx barviv (XXXX Color) v xxxxxxx metodou spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx silic x xxxxxx, kořenících xxxxxxx a xxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx capsanoidů x xxxxxx paprikách x oleoresinech xxxxxx xxxxxx metodou HPLC

1 530

Příprava xxxxxxx vzorku čaje x známém xxxxxx xxxxxx

220

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxx xxx 103 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného x nerozpustného xx xxxx x xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx (HCl) v xxxx

420

Xxxxxxxxx obsahu vlhkosti xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx (ztráta xxxxxxxxx xxx 103 °X)

140

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx pH xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel

120

Stanovení tuku x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech

380

Stanovení kyseliny xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx x kávovinách

350

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx (výluhu) xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx barvivosti xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx sacharózy x xxxxxxxxxxxxx xxxxx kávovin

350

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °X

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X)

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx "xxxxx" v xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx cukru v xxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxx

500

Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx xxxx tuků x olejů xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x olejů x xxxxxxxx kapiláře

360

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx a olejů

210

Stanovení xxxx x xxxxxxxx xxxxx tuků a xxxxx (xxx 105 °X)

210

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (při 125 xx. -130 °X)

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x tucích a xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx a olejích

220

Stanovení xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx tuků x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx čísla xxxx x xxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x olejích x x xxxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x tucích a xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx a xxxxx xxxxxxxx benzoové x xxxxxx a xxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů

830

Stanovení xxxxxx xxxx xxxx x xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v tucích x olejích

290

Stanovení nezmýdelnitelného xxxxxx tuků a xxxxx referenční xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x olejů xxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx extraktu xxxx a xxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx na xxxxxxxx xxxxxx ("litrová hmotnost") xx vzduchu

430

Stanovení stability xxxx a xxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx chemických xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °X

100

Xxxxxxxxx xxxxxx etanolu x xxxx pyknometricky

140

Stanovení furalu x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx

310

Xxxxxxxxxx alkality lihu

50

Stanovení xxxxxxxxx lihu

170

Stanovení xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x tenzidů x detergentů

310

Stanovení pH xxxxxxxxxxxx xxxxxxx prostředků

100

Stanovení xX tenzidů a xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx a xxxxxxxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxx fosforečného x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx x xxxxxxxxxx

860

Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx)

170

Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx

50

Xxxxx přítomnosti xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x detergentech (xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx)

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx u detergentů x mýdla

220

Stanovení odparku xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx GC/MS

4 750

Termoluminiscenční detekce xxxxxxxxx potravin

4 990

Xxxxxxx x. 2 x vyhlášce x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx náhrady xxxxxxx x Xx

Xxxxxx xxxxxxxx Bacillus xxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxx cereus - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °C

220

Campylobacter - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Campylobacter

600

Clostridium xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

410

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxx Escherichia xxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na xxxxxxxxxx - 2 membrány

500

Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na membránách - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na xxxxxxxxxx - 8 membrán

880

Stanovení xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Escherichia xxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx počítání xxxxxxx xxx 44 °X

290

Xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxx xxxxx suspektních Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx počtu.

165

Horizontální xxxxxx xxxxxxx Escherichia xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;510

Xxxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x xxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxxx metoda průkazu x stanovení xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Metoda xxxxxxxxx počtu

600

Průkaz Pseudomonas xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx aeruginosa xx xxxxxxx filtru

230

Průkaz Xxxxxxxxxxx aeruginosa - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Pseudomonas

220

Stanovení počtu xxxxxxxx xxxx Pseudomonas xx použití xxxxxx

230

Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx test

950

Horizontální xxxxxx xxxxxxx bakterií rodu Xxxxxxxxxx

570

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxx

470

Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx testy

380

Stanovení xxxxx koagulázopozitivních stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx podle Xxxxx-Xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxx druhy) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxx Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;360

Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx xxxxxxxxxxx patogenních xxxxx Xxxxxxxx enterocolitica

410

Průkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mikroorganismů xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx pokyny xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx xxx- stanovení xxxxxxxxxxx bakterií

210

Stanovení Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx potenciálně xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Aspergillus xxxxxx xx selektivní xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx kolonií xxx 30 °X

340

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

40

Xxxxxx xxx - stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

240

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -konfirmační xxxxx (XXXXXXXXXX)

560

Xxxxxxxxx spor xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Metoda xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx; 2: Metoda xxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

460

Xxxxxx a xxxxxxxxx počtu hemolytických xxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií - xxxxxxxxxxx xxxxx

60

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx xxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií ; xxxxxxxx počítání xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X x 37 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx nejvýše pravděpodobného xxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx xxxx

230

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - část 1: xxxxxx membránových xxxxxx

230

Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx kolonií xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

420

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx nepravých xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx kvasinek a xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx mléčného xxxxxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X - maso x masné xxxxxxx

320

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X

320

Xxxxxxx x rajčat: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Lactobacillus

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx mikrobů rodu Xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx aerobních xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxx přítomnosti x počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx za xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx zaléváním xx xxxxxxx půdy (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx aerobních, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxx zkoušení xxxx - stanovení xxxxxxxxxxx technologicky xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

200

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx plísní xx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - nativní xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x jednoduchým xxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx složitým barvením (Xxxxxxx xxxxxxx)

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxxxx papíru x xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxx xxxxxxxx pro mikrobiologické xxxxx

10

Xxxxxxx x. 3 x vyhlášce č. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx rozbory

Rozbor

Výše xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x jednoho xxxxxx

70

Xxxxxxxxxx hodnocení xxxxx xxxxx xxxxxxx vzorku xxx xxxxxxxxxx nebo xxxxxxx xxxxxx

350

Xxxxxxxxxx hodnocení xxxxx znaků xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxx xxx obsahu, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx vzorku

70

Xxxxxxx č. 4 x vyhlášce x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx vzorec
xxxxxxx x Kč = x + x.b
xxx: x = xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx x Xx (xxxx se xxxxxxx xxxxxxxx. xxxxxxx)
x = počet xxxxx xxxxx
b = xxxxxxx xx 1 hod práce, xxxxx xxxxxxxx:
- xxxxxx x režijní xxxxxxx
- xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx energii xxxxxxxxx xxxxxxxxx
Čl. XX
Xxxxxxxxx ustanovení
Výše xxxxxx nákladů xx xxxxxxx prováděné laboratořemi Xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ze xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx se stanoví xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
Xx. II vložen xxxxxxx předpisem č. 469/2005 Xx. s xxxxxxxxx xx 1.1.2006

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 541/2002 Xx. xxxxx xxxxxxxxx dnem 1.1.2003.
Xx xxxxx xxxxxx právního xxxxxxxx jsou xxxxxxxxxx xxxxx x doplnění xxxxxxxxxxx xxxxxxx předpisem x.:
469/2005 Sb., xxxxxx xx mění xxxxxxxx x. 541/2002 Xx., xxxxxx se stanoví xxxxxxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Státní zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx účely xxxxxxxx xxxxx §3 odst. 3 písm. b) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx x o xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
x xxxxxxxxx xx 1.1.2006
Xxxxxx předpis x. 541/2002 Sb. byl xxxxxx právním předpisem č. 132/2015 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.7.2015.
Znění xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx norem xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxx aktualizováno, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.