Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

541/2002 Sb.

Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
541
VYHLÁŠKA
xx xxx 11. xxxxxxxx 2002,
xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské a xxxxxxxxxxxxx inspekce xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
Xxxxxxxxxxxx zemědělství xxxxxxx xxxxx §14 xxxx. x) zákona x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx x x změně xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, (xxxx xxx "xxxxx"):
§1
Výše xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx zemědělských, mydlářských x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx x potravin xxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx výrobě xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 odst. 4 písm. b) xxxxxx, xx xxxxxxx xxxxx rozsahu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx.
§2
(1) Xxxx náhrad nákladů xx xxxxxxx xxxxx §1 je stanovena x přílohách č. 13 xxxx xxxxxxxx. Příloha č. 1 xxxx vyhlášky xxxxxxx výši xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx, příloha č. 2 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx výši xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x příloha č. 3 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx náhrad nákladů xx xxxxxxxxxx xxxxxxx.
(2) Xxxx xxxxxx xxxxxxx za rozbory xxxx xxxxxxxx na xxxx spotřebovaného xxxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx přístrojů, jsou xxxxxxxxx na xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx, uvedeného x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx x příprava xxxxxx x xxxxxxx.
(3) Xxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx, xxxxx xxxx x přílohách č. 1 xx 3 xxxx xxxxxxxx uveden, se xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx vyhlášky.
§3
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. xxxxx 2003.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx x. x.

Příloha x. 1 x xxxxxxxx x. 541/2002 Sb.
Fyzikálně-chemické rozbory

Rozbor

Výše xxxxxxx nákladu x Xx

Xxxxxxxxx antioxidantů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx metodou XXX

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských barviv x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

960

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x orto-fenylfenolu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;410

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 280

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx"

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu glutamátu xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX)

370

Xxxxxxxxx xxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxxxx glutamátu xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx a alkaloidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x příbuzných xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxx x kyseliny xxxxxxx xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x X x potravinách metodou XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1, X2, X6 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 690

Stanovení xxxxxxxx X12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 metodou HPLC

1 690

Stanovení xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx D2 a X3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pantotenové xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx jódu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx

2&xxxx;020

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx zařízení XX MSD

1 390

Stanovení (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX/XX

3&xxxx;430

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 780

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;730

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx fosforovodíku x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx herbicidů x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;240

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX)

5&xxxx;930

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx I)

2 440

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx)

4&xxxx;590

Xxxxxxxxx chlormequatu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS

3 650

Stanovení xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 780

Stanovení mléčného xxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách metodou XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

3 100

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 280

Stanovení xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx bromidů x potravinách xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;290

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx AAS - xxxxxxxxx xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - bezplamenová technika

630

Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxx metodou XXX xx xxxxxxxx XXX 254

360

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXX

660

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 130

Stanovení xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx FIA

1 000

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx uhlovodíků x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;910

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/TEA

2 950

Stanovení ftalátů x xxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;980

Xxxxxxxxx polychlorovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx aflatoxinů B1, X2, G1, G2 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

6&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, X2, G1, X2 xxxxxxx TLC (xxxxxxxxx)

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx HPLC s xxxxxxxx imunoafinitních xxxxxxx

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx LC/MS

5 890

Stanovení xxxxxxxxxxx X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; xxxxxxx XXX(xxxxxxxxx)

910

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx

7&xxxx;360

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;850

Xxxxxxxxx fumonisinů X1 x X2 xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx imunoafinitních xxxxxxx

5&xxxx;490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

5 610

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 760

Stanovení toxických xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x lihovinách x xxxx xxxxxxx XX

950

Xxxxxxxxx 3-XXXX x potravinách

5 480

Stanovení xxxxxx Xxxxx v xxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

1&xxxx;580

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

1 680

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx chloraminu

1 150

Stanovení xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx pH vody

100

Stanovení xX xx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx uhličitého x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx FIA

960

Výpočet xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx

380

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxx x xxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x lihovinách x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

340

Xxxxxxxxx vyšších alkoholů, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;340

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx (xxxx) metodou XX

750

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx x lihovinách

1 500

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx příměsi

140

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx vřeténka

70

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; obsah xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; rozplevelení

140

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; škodliví xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinek

70

Stanovení xxxxxxxxx celkové x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx komprimáty (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx množství xxx xxxxxxxx napadených xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx

230

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxx nečistot hub

70

Stanovení xxxxxxxx xxx

220

Xxxxxxxxx sušiny xxx

380

Xxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-methylhistdin

1 210

Měření xX vodního xxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx aktivity vody xx

370

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx výrobků

160

Stálost xxxxx xxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

6&xxxx;180

Xxxxxxxxx hydroxyprolinu x potravinách

1 810

Stanovení xxxxxx xxxxxx nebo panády xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx polevy x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -jedna xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských výrobků -2-5 xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 a xxxx xxxxxx

500

Xxxxxxxxx alkaloidů x xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

2 210

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kouře

2 260

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxx cigaretového xxxxx xxxxxxx GC

2 260

Stanovení xxxxxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxx xxxxxx

410

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX

740

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx specifické XXX x potravinách xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx-Xxxx PCR xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx x NOS xxxxxxxxxxxx

8&xxxx;170

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Round Xx Xxxxx sóji x sójových výrobcích xxxxxx XXX xxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-176 v kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx specifické DNA Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx specifické XXX Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx výrobcích metodou Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Bt-11 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx výrobcích pomocí XXX metody

4 920

Stanovení xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Salmonella x xxxxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx markerových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xx xxxxxxxxxxx na XXX xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx sacharózy v xxxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách

430

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx sacharósy, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v medu

1 300

Stanovení 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-ethylfurfuralu xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx xx hydrolýze xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

360

Stanovení "xxxx" přímou extrakcí xx xxxxxxxx SOXTEC 1026

220

Xxxxxxxxx mastných kyselin x potravinách metodou XX

1&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 600

Stanovení xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x UV xxxxxxx (X232, X270, delta X) x xxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx úpravě oxidem xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx dusíku x xxxxxxxx na xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx gliadinu (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx potravinové xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ELISA

3 000

Stanovení xxxxxxx / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx enzymaticko-spektrofotometrickou xxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx spektra xxxxxxx xxxxxxxxxxxx metodou HPLC

2 670

Stanovení xxxxx aminokyseliny xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;060

Xxxxxxxxx alkoholu, xxxxxxxx, xX, barvy, xxxxx. x xxxx xx xxxxxxxx XXXXX

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx objemu, hmotnosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx norem - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx x obilovinách

130

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50

70

Xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx v xxxxxxxxx xxxx xxxx x xxxxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx hodnoty

1 580

Výpočet energetické xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxx nesourodých xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x potravinách

250

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx napadení obilovin, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx škůdci

140

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx obilovin

50

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x obilovinách

50

Stanovení příměsí x xxxxxxxx xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx než 1 x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx podílu xxxxxx xxx x xxxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx snětivosti pšenice

70

Stanovaní xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx v žitě

470

Stanovení xxxxxxx xxxxx a xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx pšenice xxxxx

140

Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx sladovnického xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx koňský zub x xxxxxxxxxx kukuřice

50

Stanovení xxxxxxxxxx kukuřice

430

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hrachu xxxxxxx x xxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx luštěnin

210

Stanovení příměsí x xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku

50

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1

210

Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx při xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx kontrolovaných znaků xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x škodlivých xxxxxxxx při počtu

210

Stanovení xxxxxxxx příměsi x xxxxxxxx u xxxxx xxxxxxxxxx x tykvových xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx blínu x xxxx a xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12%

50

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxxxx (x xxxxxxx zrnech x x xxxxxx zrnech)

380

Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx u xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx x obilovinách, xxxxxxxxxxx x výrobcích x nich

140

Stanovení sedimentační xxxxxxx (XXX test) x obilovin

420

Stanovení vlhkosti x xxxxxx těkavých xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx brambor

50

Vady hlíz xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx odrůdové jednotnosti xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx xxxxxxx typu xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (KH) xxxxxx

760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x sladkovodních xxxxxxx xxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx senzorického xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x sacharínu x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;030

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x linolenové x xxxxxxxxxxx (tucích x xxxxxxx)

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx napadení těstovin xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx druhů xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v těstovinách

100

Vařivost xxx xxxxxxx xxxxxxx x těstovinách

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx zvětšení xxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx těstovin

50

Stanovení vaječného xxxxxx x těstovinách

560

Stanovení xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x pekařských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx s nasávací xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxx xx xxxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v pekařských xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tvarohové xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

180

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx ve strouhance

50

Stanovení xxxx sušením xxx 105 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx hydrolýze x cukrářských výrobcích

360

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx vody xxxxxxx xxx 130 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx vážkově x xxxxxxxx hmotou x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxx 105 °X

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °C

70

Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx redukujících cukrů xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx s xxxxxxxxxx etanolem x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x prášku

140

Stanovení obsahu xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

250

Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu

360

Stanovení xxxxxx xxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

300

Stanovení xxxxxxxxxx polevy xxxxxxxxx, xxxxxx

170

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu

250

Stanovení xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

430

Stanovení xxxxxx zlomků x xxxx v cukrovinkách x trvanlivém pečivu

70

Stanovení xxxxxx (jádrovin) v xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx theobrominu a xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

810

Xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

550

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

560

Stanovení reziduí xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

1110

Xxxxxxxxx xxxxxx sušením x xxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx polarimetricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x cukrovarských výrobcích

260

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

260

Xxxxxxxxx želírovací xxxxxxxxxx x želírovacím cukru

390

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx cukrech

250

Stanovení sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx škrobu

100

Stanovení titrovatelných xxxxxxx xx vodním xxxxxx škrobu

120

Stanovení xxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx s xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

170

Xxxxxxxxx titrační kyselosti xx výrobcích xx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx hydrolýzy xxxxxx

600

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx sirupu

50

Stanovení xxxxxxxx x xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xX piva

100

Stanovení barvy xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx piva

200

Výpočet xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx pěnivosti xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx droždí

140

Stanovení xxxxxx v droždí

210

Stanovení xxxxxxxxxx kynutí x xxxxx x droždí

160

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx destilací xx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx ztrát xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X

140

Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x brandy xxxxxxx xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

780

Xxxxxxxxx metanolu x xxxxxx x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx metodou fotometrickou

1 110

Stanovení xxxxxx x xxxxxx x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x lihovinách

210

Stanovení cukrů x xxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx hustoty xxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx extraktu xx xxxxxx

1&xxxx;380

Xxxxxxxxx popela xx vínech

390

Stanovení veškeré xxxxxxxx vinné ve xxxxxx

180

Xxxxxxxxx vinného xxxxxx xx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 zdravých xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 x xxxx xx 1 libru (454 x) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx jemnosti strouhání xxxxxxx skořápkových plodů

50

Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx jader a xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx u xxxxxxxx x slupek xxxxxxx skořápkových xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela suchých xxxxxxxxxxxx plodů

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině - xxxxx

430

Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

380

Stanovení petroleterového xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx izolovaného xxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Rothenfusera x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxxx rozbor neloupaných xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích, xxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx popela v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

210

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxx octě

380

Stanovení přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx volných xxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

160

Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x kvasném xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého v xxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) podílu

6 270

Stanovení xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxx bobtnavosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx a xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x ovoce a xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plodů x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a výrobků x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vyrovnanosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxx xxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, připálených, xxxxxxxxxx poškozených, xxxxxxxxxx x škůdci xxxxxxxxxxx xxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx částí a xxxxx xx stopkou x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx částic x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Odsíření xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x zeleniny

140

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx rajčatovou xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx popela x xxxx zásaditosti v xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx příměsí (písku) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích z xxxxx x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx netěkavých xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx olejů x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx metodou spektrofotometrickou

950

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x přípravků pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x přípravků xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx ovoce a xxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou

220

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny

750

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v pektínových xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx

700

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pro nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xx fermentovaném tabáku x tabákových xxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx destilační

480

Stanovení xxxxxxxxx (xxxxxxxx) ve xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx výrobcích

2 260

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx hoření (xxxxxxxxx) fermentovaného xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

210

Stanovení chloridu xxxxxxx x mrazírenských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- metodou xxxxxxxxxxxxxxxxx

150

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx, v ovocných x xxxxxxxxxxxx výrobcích

350

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx výrobků

200

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx kukuřice a xxxxxx

490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx hodnoty xX xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx čísla xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx stanovení obsahu xxxxxxxx L-jablečné (L-malátu) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx prolinu x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

950

Xxxxxxxxx hesperidinu x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxxx D-jablečné v xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx metodou spektrofotometrickou

1 700

Stanovení xX ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx mlýnských xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx očkovitosti xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx titrovatelných kyselin x xxxxxxxxx výrobcích

100

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx v mlýnských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxx lepku v xxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin

100

Stanovení xxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky a xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x zrnitosti -jeden xxxx - u xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx a xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx než 1, u xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx při xxxxxxxxx jednoho znaku x krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x luštěninách

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx mléčné xxxxxx x čokoládě x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;730

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx popela škrobu x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx siřičitého xx škrobech a xxxxxxxxxx škrobů

320

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) u xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx škodlivým xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých plodů, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených jablek

230

Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx plodů, nezralých xxxxx, cizích příměsí x odchylek xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x sušeném xxxxx - mikroskopicky

330

Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x kouřových xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx za použití xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx surového x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxx mléka a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x pískem

160

Stanovení xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx konstantní xxxx x pískem

70

Stanovení xxxx x mléce x xxxxxxxx xxxxxxxxx gravimetricky xx xxxxxx hydrolýze

360

Stanovení xxxxxx sušiny x xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených a xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x mléčných výrobcích xxxxxxxx x zahuštěných

100

Stanovení xxxxxx tuku x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mražených xxxxxxxx výrobků

100

Stanovení pH xxxxxxxxx mléčných výrobků xxxxxxx potenciometrickou

100

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx mléčných xxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxx šlehání xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx vody a xxxxxx u xxxx, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek

160

Stanovení xX x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou

100

Stanovení xxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx metodou aci xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx metodou xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx v mléce x mléčných xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx u xxxx, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx tuku x xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti x xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku v xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx bílkovin x xxxxxxx

610

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x kaseinu

140

Stanovení xxxxx kyselosti xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustnosti xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx čistoty xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx skořápky xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx bubliny x slepicích vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx stálosti x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx průhlednosti a xxxxxxx xxxxx u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx

70

Xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx konzervách

100

Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

190

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx škvařeného xxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx škvařeném sádle

140

Stanovení xxxx xxxxxxx u xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx u xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxx, rybích xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx tuku x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxx xX xxxx x masných xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx z masa x sterilovaných pokrmech x konzervách

100

Stanovení xxxxxx xxxxxx xx výrobcích x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech v xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x xxxxxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

880

Xxxxxxxxx pH x xxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx z masa x sterilovaných pokrmech x konzervách

180

Stanovení obsahu xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x mase, xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx x hotových xxxxxxx x konzervách

100

Stanovení xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx vody xxxxxxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Eynona xx xxxxxx xxxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx pevných xxxxx xx vodě xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx hydroxymetylfurfuralu xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx

860

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx podle Xxxxxxxx xx včelím xxxx

910

Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx včelím xxxx

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxx

590

Xxxxx xxxxxxxx včelího xxxx škrobovým sirupem, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx výtažky

100

Mikroskopický rozbor xxxxxxx xxxx

1&xxxx;310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího medu

210

Stanovení xX xxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx popelovin x xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx, smetaně x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Soxhlet - Xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xX-xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx mléka, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxxx metodou xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx v kojenecké xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx mléčné xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx výživu x xxxxxxxxx cereálií xxxx jiných xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx krémovité xxxx zahuštěné mléčné xxxxxxx s přísadami; xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxx., dále x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx celkové xxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny xxxxxxxxxx a xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxx xxxxxxx ve vaječné xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx hmotě

210

Stanovení volných xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxx vody xx výrobcích z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v konzervách

220

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx a xxxxxxx výrobcích metodou Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v mase x masných xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou

180

Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx a xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx nerozpustných x rozpouštědlech xxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx loji

210

Důkaz xxxxxxxxxxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx a xxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx čísla xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx

430

Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx čísla ve xxxxxxxx sádle a xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a taveném xxxx

340

Xxxxxxxxx indexu lomu xx xxxxxxxx xxxxx x taveném loji

200

Stanovení xxxxxxxx xxxxxx koření

430

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxx u xxxxxx

400

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx hořčíku x xxxxxxx x xxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxx

130

Xxxxxxxxx síranů x xxxx

590

Xxxxxxxxx jodičnanu xxxxxxxxxx x xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x soli

200

Stanovení xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx uhličitanů x xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx kovů x xxxx

420

Xxxxxxxxx příměsí čaje

450

Stanovení xxxxxx x čaji xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx obsahu xxx xx ovin xxxx xxxxx Xxxxx

330

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx x čaji

100

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx

50

Xxxxxxxxx cizích xxxxxxx x xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx kávy

380

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 zrn kávy

100

Stanovení xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx popela xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx ve xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxx x xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx sušiny v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx jídel xxxxxx xxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx výrobcích xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx redukujících cukrů xx inverzi v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel

430

Stanovení xxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

160

Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx složek x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech jídel

140

Stanovení xxxxxxxxxxxx podílu xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xX potravin x xxxxxxxxxx uzavřených xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx nečistot v xxxxxx

250

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxx

270

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (HCl) x xxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx koření xxxxxxxxxx xxxxxxx

550

Xxxxxxxxx netěkavého xxxxxxxxxx xxxxxxxx koření

480

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v pepři xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Xxxxx) x xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x bylinách

470

Stanovení xxxxxxxxx obsahu capsanoidů x chilli xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx čaje x xxxxxx xxxxxx xxxxxx

220

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxx xxx 103 °X

220

Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx ve xxxx x xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného v xxxxxxxx (XXx) x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxxx čaje x xxxxxx xxxxx (ztráta xxxxxxxxx při 103 °X)

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx čaje x xxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x dehydratovaných výrobcích x ochucovadlech

220

Stanovení popela x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx dusíku xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx xX dehydratovaných xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx dehydratovaných výrobků x xxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxx tuku x dehydratovaných výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel

140

Mikroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kávovin

200

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx látek kávovin

350

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X)

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx "písku" x xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx cukru x xxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx x hořčici

500

Předsušení xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx tání tuků x xxxxx vyjasněním

360

Stanovení xxxx xxxx xxxx x olejů x xxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx a těkavých xxxxx tuků x xxxxx (xxx 105 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxx látek tuků x olejů (při 125 xx. -130 °X)

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxxxxx metodou Xxxxx Xxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx popela x xxxxxx x xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx tuků x olejů

340

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx xxxx a xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxx x xxxxxxx x x xxxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- x propylesteru xxxxxxxx x- hydroxybenzoové x xxxxxx a xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx benzoové v xxxxxx x olejích

1 110

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů

830

Stanovení xxxxxx xxxx tuků a xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx referenční metodou

570

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx extrakcí xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx diethyletherového extraktu xxxx x olejů

290

Stanovení xxxxxxxxx xxxx x xxxxx xx jednotku xxxxxx ("xxxxxxx hmotnost") xx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °X

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx furalu x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx veškerých xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx

310

Xxxxxxxxxx xxxxxxxx lihu

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx volných xxxxxxxx xxxxxxx x tenzidů x xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx a xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

280

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxxxx x tenzidech a xxxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx x detergentů

860

Talířový test xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx)

170

Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx s xxxxx

50

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx zjasňující prostředky)

70

Stanovení xxxxx rozpustných x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx detergentech

220

Stanovení xxxxx nerozpustných x xxxxxxx u xxxxxxxxxx x xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx ozářených xxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

4&xxxx;750

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

4&xxxx;990

Xxxxxxx x. 2 x xxxxxxxx x. 541/2002 Sb.
Mikrobiologické x xxxxxxxxxxxxx rozbory

Rozbor

Výše náhrady xxxxxxx v Xx

Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx cereus - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxx cereus - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °X

220

Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx druhů xxxx Campylobacter

600

Clostridium xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

410

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií

460

Detekce Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia coli. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xxxxx beta-D-glukuronidázopozitivních Xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx počítání xxxxxxx xxx 44 °X

290

Xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxx xxxxx suspektních Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx.

165

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Escherichia xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx

1&xxxx;510

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x xxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x stanovení počtu Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x stanovení xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

600

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Pseudomonas aeruginosa xx použití filtru

230

Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx počtu bakterií xxxx Pseudomonas

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxx xxxxxxxx - SALMtest

80

Průkaz xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx

570

Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxx

470

Xxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxx - biochemické x serologické xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx druhy) - Xxxx 1: Technika x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Plasma, xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxx Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;360

Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kmenů Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

410

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kmenů Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx xxx- stanovení xxxxxxxxxxx bakterií

210

Stanovení Aspergillus xxxxxx/xxxxxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx selektivní xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxx 30 °X

340

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

40

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx intestinálních xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx bez xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného xxxxx x xxxxxxxx počítání xxxxxxx

240

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Enterobacteriaceae -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX)

560

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx anaerobů (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx klostrídií

460

Průkaz x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií - xxxxxxxxxxx xxxxx

60

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx xxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X, 35 °C x 37 °C)

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx termotolerantních xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx vodě

230

Jakost xxx - xxxxxxxxx Escherichia xxxx x koliformních xxxxxxxx - xxxx 1: metoda membránových xxxxxx

230

Xxxxxx vod - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx počtu xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

420

Xxxxxx xxxxxxxx droždí - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx mléčného xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - maso x xxxxx xxxxxxx

320

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X

320

Xxxxxxx x rajčat: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx podle Xxxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx lipolytických xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx mikrobů xxxx Xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx aerobních xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxx sporotvorných xxxxxxx rostoucích xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mikroorganismů)

210

Stanovení xxxxx termofilních x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx půdy (Xxxxxxxxx termofilních aerobních, xxxxxxxxxxxx anaerobních x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

200

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - nativní xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - preparát xx složitým barvením (Xxxxxxx xxxxxxx)

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx metodou

220

Odběrová xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

10

Příloha x. 3 x vyhlášce x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx rozbory

Rozbor

Výše xxxxxxx xxxxxxx v Xx

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x jednoho xxxxxx

70

Xxxxxxxxxx hodnocení xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxx mechanické nebo xxxxxxx xxxxxx

350

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx na obalu xxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx funkčnosti xxxxx xxxxxxx vzorku

70

Příloha x. 4 k vyhlášce x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx vzorec
náklady x Xx = x + x.x
xxx: x = xxxxxxxx xxxxxxxxx vyjádřená x Xx (týká xx xxxxxxx xxxxxxxx. xxxxxxx)
x = xxxxx xxxxx xxxxx
x = náklady na 1 xxx práce, xxxxx xxxxxxxx:
- xxxxxx x režijní xxxxxxx
- náklady xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx
Čl. XX
Xxxxxxxxx ustanovení
Xxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx xxxxxxxxx laboratořemi Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ze xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx se stanoví xxxxx xxxxxxxxxxx předpisu.
Xx. XX xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x. 469/2005 Xx. x xxxxxxxxx xx 1.1.2006

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 541/2002 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.1.2003.
Ve xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx jsou xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x.:
469/2005 Sb., xxxxxx xx xxxx xxxxxxxx x. 541/2002 Sb., xxxxxx se xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Státní zemědělské x xxxxxxxxxxxxx inspekce xxx xxxxx kontroly xxxxx §3 odst. 3 xxxx. b) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
x účinností xx 1.1.2006
Xxxxxx xxxxxxx x. 541/2002 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 132/2015 Sb. s xxxxxxxxx xx 1.7.2015.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx aktualizováno, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.