Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

541/2002 Sb.

Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
541
XXXXXXXX
xx xxx 11. xxxxxxxx 2002,
kterou xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx laboratořemi Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx inspekce pro xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) zákona x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x o xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §14 xxxx. x) zákona x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx inspekci x x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, (xxxx xxx "xxxxx"):
§1
Xxxx xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx zemědělských, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx výrobků x potravin xxxx xxxxxxx určených k xxxxxx výrobě xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx kontroly xxxxx §3 xxxx. 4 xxxx. x) xxxxxx, xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx rozborů.
§2
(1) Xxxx náhrad nákladů xx xxxxxxx podle §1 je xxxxxxxxx x přílohách č. 1 xx 3 této vyhlášky. Příloha č. 1 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx výši xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx, příloha č. 2 této xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx nákladů za xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x příloha č. 3 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx náhrad nákladů xx xxxxxxxxxx xxxxxxx.
(2) Xxxx náhrad xxxxxxx xx rozbory xxxx vztažené xx xxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx energii xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxx xxxxxxxxx na xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx x příloze č. 4 této xxxxxxxx. Součástí xxxx xxxxxx xxxxxxx je x příprava xxxxxx x xxxxxxx.
(3) Xxxx náhrady nákladů xx xxxxxx, xxxxx xxxx x přílohách č. 1 xx 3 xxxx xxxxxxxx uveden, xx xxxxxxx xxxxx vzorce xxxxxxxxx v příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx.
§3
Tato xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. ledna 2003.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx v. x.

Xxxxxxx č. 1 x vyhlášce x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx nákladu x Xx

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských barviv x potravinách metodou XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx karotenoidů x potravinách metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx beta-karotenu x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 600

Stanovení kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

960

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačně-titrační

320

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx FIA

1 000

Stanovení xxxxxxxx x orto-fenylfenolu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;410

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 090

Stanovení xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 280

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 200

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx "fingerprinting xxxxxxxxxxxxxx"

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx neohesperidinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxxxx x manitolu x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx sorbitu x xxxxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx theobrominu, xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu glutamátu xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 110

Stanovení glutamátu xxxxxxx x polévkách x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx izotachoforetickou (XXX)

370

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx sodného xxxxxxxx x celkového xxxxxx glutamátu

1 550

Stanovení aromatických xxxxx x alkaloidů x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx aromatických xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxx x kyseliny xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx HPLC

1 530

Stanovení xxxxxxxx X x E x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx vitaminů X1, X2, B6 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx B12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X v xxxxxxxxxxx metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 a X3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 600

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x potravních xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 300

Stanovení xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx

2&xxxx;020

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx (konfirmace) jednoho xxxxxx na zařízení XX XXX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx (konfirmace) xxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxx LC/MS

3 430

Stanovení diquatu x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 780

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;570

Xxxxxxxxx fenoxyalkanových xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 730

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;240

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GC (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX)

5&xxxx;930

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X)

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx)

4&xxxx;590

Xxxxxxxxx chlormequatu x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX

3&xxxx;650

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 780

Stanovení xxxxxxxx xxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx triacylglycerolů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx stigmastadienů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 470

Stanovení bromidů x xxxxxxxxxxx metodou XX/XXX

2&xxxx;290

Xxxxxxxxx jednoho xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx technika

420

Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - bezplamenová xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx rtuti metodou XXX na zařízení XXX 254

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x ovoci x xxxxxxxx xxxxxxx ISE

660

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 130

Stanovení xxxx dusičnanů a xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;910

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;950

Xxxxxxxxx ftalátů x nápojích metodou XX

1&xxxx;980

Xxxxxxxxx polychlorovaných xxxxxxxx x chlorovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, X2, X1, G2 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

6&xxxx;060

Xxxxxxxxx aflatoxinů X1, X2, G1, X2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx)

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx HPLC s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS

5 890

Stanovení ochratoxinu X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; xxxxxxx XXX(xxxxxxxxx)

910

Xxxxxxxxx ochratoxinu X x xxxxxxxxxxx metodou XXXX s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) kolonek

7 360

Stanovení xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;850

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 x X2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx imunoafinitních xxxxxxx

5&xxxx;490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

5 610

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 760

Stanovení toxických xxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

2&xxxx;160

Xxxxxxxxx metanolu x lihovinách x xxxx xxxxxxx GC

950

Stanovení 3-XXXX x potravinách

5 480

Stanovení xxxxxx Xxxxx v xxxxxx výrobcích xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

1&xxxx;580

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx uhlovodíků x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx látek x potravinách xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

1&xxxx;150

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx etylacetátu plynovou xxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xX vody

100

Stanovení xX xx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx víně

470

Stanovení tlaku xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx volného xxxxx xxxxxxxxxx xx vínech xxxxxxx XXX

960

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx popela

380

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx alkoholů xx xxxxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů, xxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxxxx s xxxxxx obsahem xxxxxxxx xxxxxx

340

Xxxxxxxxx vyšších alkoholů, xxxxxx x aldehydů x xxxx x xxxxxxxxxx x nízkým xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;340

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx (xxxx) xxxxxxx GC

750

Stanovení xxxxxx v xxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; obsah xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx vzorku

70

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx náplně x xxxxxxxxxxxxxx cukrovinkách

100

Stanovení složení x čokoládových cukrovinek

70

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx kyselosti xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx

220

Xxxxxxxxx sušiny xxx

380

Xxxxxx druhů mas xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx svalové xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-methylhistdin

1 210

Měření xX vodního xxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx aktivity xxxx xx

370

Xxxxxxxxx xxxxxxxx částí

200

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxx masných výrobků

70

Stanovení xxxxxx xxxx

6&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x potravinách

1 810

Stanovení xxxxxx xxxxxx nebo panády xxxxxxxxxx výrobků

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx polevy x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx volné xxxx u zabité xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -2-5 složek

350

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx xxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kouře

2 260

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou XX

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxx xxxxxx

410

Xxxxxxxxx šířky řezu xxxxxxxx směsi x xxxxxxxxxx výrobcích

270

Stanovení xxxx x cigaretovém kouři xxxxxxx XX

740

Xxxxxxxxx xxxx x tabákových výrobcích xxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxx specifické XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích XXX xxxxxxxxxxxxx metodou x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x potravinách rostlinného xxxxxx Real-Time XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35S xxxxxxxxxx x XXX terminátorem

8 170

Detekce xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX xxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Xxxxxxxx Bt-176 x xxxxxxxxxxx výrobcích metodou Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx specifické XXX kukuřice Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA kukuřice Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx MON810 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx MON810 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR

10 200

Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxx sojové xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v potravinách xx xxxxxxxxxxx na xxxxxxxxx XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx markerových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx iontové XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx sacharózy v xxxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách

430

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxxxx, xxxxxxx fruktósy a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v medu

1 300

Stanovení 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx 5-hydroxymethylfurfuralu, xxxxxxxxx x 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

360

Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx zařízení XXXXXX 1026

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x potravinách metodou XX

1&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx stanovení x UV xxxxxxx (X232, K270, delta X) x xxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx stanovení K270 xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx bílkoviny x potravinách

610

Stanovení xxxxxxxx (xxxxx) x potravinách xxxxxxx ELISA

2 500

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ELISA

3 000

Stanovení xxxxxxx / galaktózy x potravinách xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxx volných xxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

2 670

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 400

Stanovení kyseliny xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, barvy, xxxxx. x xxxx xx zařízení SCABA

560

Stanovení xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx, hmotnosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x citrusových xxxxxxx

200

Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx norem - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xx zařízení XX 50

70

Xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx, který xxxx xxxxxx v xxxxxxxxx xxxx znak x xxxxxx

30

Xxxxxxxxx šlehatelnosti smetany

50

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;580

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx složení nesourodých xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - mikroskopický xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx napadení obilovin, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx škůdci

140

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistot xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x obilovinách

50

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx při xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx lepku v xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx tažnosti xxxxx x xxxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxx tvrdé x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx sklovitosti xxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene

220

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx sladovnického xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx koňský xxx x velkozrnné kukuřice

50

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx muškovitosti xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, při stanovení xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx x xxxxxxxx, při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx než 1 x olejninách

50

Stanovení xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxx x tykvových xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x xxxx a xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx při xxxxxxxx 12%

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v obilovinách x xxxxxxxxx z xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx (v xxxxxxx zrnech x x celých xxxxxx)

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x zemědělských x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích

1 180

Stanovení čísla xxxxxxx x xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx x obilovinách, xxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxx

140

Xxxxxxxxx sedimentační xxxxxxx (XXX xxxx) x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x obsahu těkavých xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx semenech

480

Stanovení xxxxxxxxxxxx cukrovky

160

Stanovení velikosti xxxx brambor

50

Vady xxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx odrůdové xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx odrůdové xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx hodnoty (XX) xxxxxx

760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ryb

260

Stanovení stolní xxxxxxx (včetně senzorického xxxxxxxxx) x sladkovodních xxxxxxx xxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x sacharínu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;030

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxxxxxx linolové x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx (xxxxxx x xxxxxxx)

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx zlomků x xxxxxxx jiných xxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx očkovitosti těstovin

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxx xxxxxxx zkoušky x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx zvětšení objemu xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx vody xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx v pekařských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x pekařských výrobcích

350

Stanovení xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx xx hydrolýze x pekařských xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v pekařských xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x pekařských výrobcích

50

Stanovení xxxxxxxxx tvarohové náplně x pekařských xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

180

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx zrnitosti strouhanky

50

Stanovení xxxxxxx xx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx sušením při 105 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

140

Podíl xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx hydrolýze x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx výrobcích

100

Stanovení xxxx xxxxxxx při 130 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx vody xxxxxxx x nasávací xxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxx acidobutyrometricky x xxxxxxxxxxx výrobcích

210

Stanovení sušiny xxxxxxx při 105 °X

160

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxx 130 °X

70

Xxxxxxxxx xxxx acidobutyrometricky ve xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx xx zmrzlinách

360

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx zmrzlinách

440

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X xx konstantní hmotnosti

140

Stanovení xxxx xxxxxxx s xxxxxxxxxx etanolem x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

70

Xxxxxxxxx vlhkosti nápoje x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu

250

Stanovení xxxxxx xxxx xx hydrolýze x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx v cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx polevy formované, xxxxxx

170

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

430

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxx v cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx laktózy x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

810

Důkaz xxxxxxxxxxx v cukrovinkách x trvanlivém pečivu

50

Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

560

Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

1110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

200

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxxxx výrobcích

250

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx granulometrického xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx

270

Xxxxxxxxx protihrudkujících látek x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx schopnosti x želírovacím cukru

390

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x tekutých xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx ve xxxxxx xxxxxx škrobu

120

Stanovení xxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx s xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx stipů xx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx výrobcích xx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx zcukření škrobového xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x dextrózového xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

600

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx piva

300

Stanovení xX piva

100

Stanovení barvy xxxx

200

Xxxxxxxxx trvanlivosti xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx piva

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kynutí x xxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx droždí

180

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx a chuťových xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx kyselosti xxxxxxx x chuťových xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx ztrát xxxxxxx x chuťových xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X

140

Xxxxxxxxx alkoholu v xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx v xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx destilátu x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx destilátu metodou xxxxxxxx

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x vinném xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x vinném destilátu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx kyanovodíku x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx vínech

350

Stanovení xxxxxxx kyselosti vín

100

Stanovení xxxxxxxx kyselin xx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx vínech

140

Stanovení x xxxxxxx bezcukerného xxxxxxxx xx xxxxxx

1&xxxx;380

Xxxxxxxxx popela xx vínech

390

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx vinného xxxxxx xx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 x xxxx xx 1 xxxxx (454 x) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u suchých xxxxxxxxxxxx plodů

100

Stanovení xxxxxx xxxxxx, skořápek x xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx velikosti jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxxxxx průměru xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxxx sušením - xxxxxxxx u jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x kokosu

140

Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx u xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx popela xxxxxxx skořápkových xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - písek

430

Stanovení celkové xxxxxxxx popela suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - tuku xxxxxxx skořápkových plodů

480

Stanovení xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xxxxx Rothenfusera x suchých skořápkových xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx arašídů

230

Stanovení škůdců x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx titrační xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx kyseliny v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx v nealkoholických xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

360

Stanovení xxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx sacharínu v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx nealkoholických xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx extraktu xxxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxx octě

470

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxx octě

530

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx kvasného xxxx

50

Xxxxx volných minerálních xxxxxxx v xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx minerálních xxxxxxx v kvasném xxxx

160

Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxx octě

140

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxx octě

300

Stanovení ovocného (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx

6&xxxx;270

Xxxxxxxxx pevného xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků z xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx celistvosti plodů x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx podílu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx směsi xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx množství xxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích z xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx poškozených, xxxxxxxxxx x škůdci xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx xx stopkou x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxx pulpy xxx senzorickém xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny

140

Stanovení hmotnostního xxxxxx ovoce v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny

70

Stanovení xxxxxx x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx refraktometricky

50

Stanovení refraktometrické xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx zásaditosti v xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx příměsí (xxxxx) x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx netěkavých xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

530

Stanovení etanolu x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x zeleniny

300

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

80

Stanovení obsahu xxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

440

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

950

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou

220

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx rosolotvorné xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx

700

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx titrací x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x benzoanu xxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a tabákových xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxx) ve xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

2 260

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx hoření (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- metodou refraktometrickou

150

Stanovení xxxxxx nerozpustného v xxxxxxxx, v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxxx x alkoholu x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

490

Xxxxxxxxx relativní xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx pH xxxxxxxx x zeleninových xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx čísla xxxxxxxx x zeleninových xxxx

200

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx L-jablečné (X-xxxxxx) x ovocných a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx prolinu x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx D-jablečné v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx v kyselině x xxxxxxxxx výrobcích

350

Stanovení xxxxxx mlýnských xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků

50

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vody x mlýnských výrobcích

140

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxx mokrého xxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxxxx výrobcích

360

Stanovení diastatické xxxxxxxxxx mlýnských xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxx vařivosti xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, rýže, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x zrnitosti -xxxxx xxxx - x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin

50

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vody v xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx mléčného tuku x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;730

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxxx sušiny x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx popela xxxxxx x derivátů škrobů

210

Stanovení xxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx škrobech x xxxxxxxxxx xxxxxx

320

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) x dextrózy

310

Stanovení xxxxxx škodlivým xxxxxx xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx siřičitého x sušených xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx škodlivým xxxxxx napadených a xxxxxxxxxxx plodů, xxxxxxxxx xxxxx, cizích xxxxxxx x odchylek od xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx a poškozených xxxxx, xxxxxxxxx plodů, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od základního xxxxxxxx sušených xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x sušeném xxxxx - xxxxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx švestkách

310

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených fíkách

310

Stanovení xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx surového a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx kondenzátu xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx kondenzátu xxxxx x xxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx x pískem

70

Stanovení tuku x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx výrobků xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a zahuštěných

100

Stanovení xxxxxx tuku x xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x mražených xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx glycidu x mražených mléčných xxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xX x sýrů, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou

100

Stanovení xxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx metodou xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx metodou xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx v xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxx u xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx tuku xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx kaseinu

140

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x kaseinu

610

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx indexu rozpustnosti xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx čistoty xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx skořápky xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx neporušenosti xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxx xxxxxxx a xxxxx slepicích vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx tvaru xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx povrchu vejce

70

Určení xxxxxxxxx vzduchové xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx

70

Xxxxx olejování xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxx jakosti xxxxxx drůbeže

340

Stanovení podílu xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx konzervách

100

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x drůbežích x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

190

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxx xxxxx

180

Xxxxxxxxx obsahu vody xx xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x konzerv

140

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxx a masných xxxxxxxxx

360

Xxxxxx xX xxxx x masných xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx tuku ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx z xxxx x sterilovaných xxxxxxxx x konzervách

880

Stanovení xX x xxxxxxx x xxxx a sterilovaných xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxxx extrakcí x masa, masných xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x konzervách

220

Číslo xxxxxxxxx tuku masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx jídel x xxxxxxxxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x mase, xxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxxx a hotových xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx medu

50

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx

520

Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx ve vodě xxxxxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx fotometrický xx xxxxxx medu

860

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx ve včelím xxxx

910

Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx vápníku xx xxxxxx xxxx

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx

590

Xxxxx xxxxxxxx včelího xxxx škrobovým xxxxxxx, xxxxxxxxx cukrem a xxxxxxxxx výtažky

100

Mikroskopický xxxxxx xxxxxxx xxxx

1&xxxx;310

Xxxxxxxxx elektrické xxxxxxxxx xxxxxxx medu

210

Stanovení xX xxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx sušiny xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích

370

Stanovení xxxx x mléce, smetaně x v jogurtu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx mléčných výrobku xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka x tekutých xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx smetany x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx celkové xxxxxx xxxxx, smetany x zahuštěného xxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxxx metodou xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x kojenecké xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx mléčné xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx x dětskou výživu x přídavkem xxxxxxxx xxxx jiných xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxx jejich výrobu

360

Stanovení xxxxxx celkové sušiny xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sýrech x xxxxxxxx sýrových xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx másla

280

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx teploty xxxxxxxx x mražených xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxx xxxxxxx ve vaječné xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxx hmotě

210

Stanovení volných xxxxxxx kyselin ve xxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx obsahu vody xx výrobcích x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v konzervách

220

Stanovení xxxxxx chloridu xxxxxxx x mase a xxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mase x masných xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx ve vepřovém xxxxx x taveném xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji

360

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti xx vepřovém sádle x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx vepřovém sádle x xxxxxxx loji

430

Stanovení Xöxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx

340

Xxxxxxxxx indexu lomu xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx loji

200

Stanovení xxxxxxxx xxxxxx koření

430

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx ve xxxx x xxxxxx

400

Xxxxxxxxx xxxxxx x koření - xxxxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx škůdců x koření - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxxx soli

140

Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx v xxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxx

130

Xxxxxxxxx síranů v xxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx draselného x soli

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx v soli

460

Stanovení xxxxxxxx v xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx soli

50

Stanovení xxxxxxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxx

420

Xxxxxxxxx příměsí čaje

450

Stanovení xxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx obsahu xxx xx xxxx xxxx xxxxx Xxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v rozpustném xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx x xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí xxxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx jemnosti xxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx průměrné hmotnosti 1000 xxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxx

210

Xxxxxxxxx celkové alkality xxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx popela xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx v kávě

420

Stanovení xxxx x xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx pražením

200

Stanovení xxxxxx sušiny v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx přímou xxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxxx xxxxxxxxx teplé x xxxxxxx xxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxx x hotových xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

160

Xxxxx přítomnosti xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x hotových jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx složek x xxxxxxxx jídlech a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx

250

Xxxxxxxxx celkového popela xxxxxx

270

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x kyselině (HCl) x koření

420

Stanovení obsahu xxxxxxxx xxxxxx destilační xxxxxxx

550

Xxxxxxxxx netěkavého xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

480

Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxx xxxxx koření

100

Stanovení xxxxxxxx x pepři xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Color) x xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx těkavých silic x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x bylinách

470

Stanovení xxxxxxxxx obsahu capsanoidů x chilli paprikách x oleoresinech chilli xxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx obsahu xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxx 103 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x nerozpustného ve xxxx x čaji

220

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (HCl) v xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx čaje v xxxxxx xxxxx (xxxxxx xxxxxxxxx při 103 °X)

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx stavu

220

Stanovení xxxx x dehydratovaných výrobcích x ochucovadlech

220

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x ochucovadlech

210

Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech

350

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx pH xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel

120

Stanovení tuku x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech

380

Stanovení kyseliny xxxxxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx a ochucovadlech

120

Makroskopický xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx kreatinu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx kávovin

140

Stanovení písku x kávovinách

350

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) kávovin

270

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx kávovin

350

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx mleté xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx při 103 °X)

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx "písku" v xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx x hořčici

500

Předsušení xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x hořčici

120

Stanovení xxxx tání xxxx x olejů vyjasněním

360

Stanovení xxxx xxxx xxxx x olejů x xxxxxxxx kapiláře

360

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x olejů

210

Stanovení xxxx a xxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx (xxx 105 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx látek xxxx x olejů (při 125 xx. -130 °X)

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx tuků x olejů

340

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx čísla xxxx x xxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx x x margarinech

170

Stanovení xxxxx tuků x xxxxx

160

Xxxxxxxxx x důkaz xxxxx- a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx p- hydroxybenzoové x xxxxxx x xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx a xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x olejích

1 110

Stanovení xxxxxx tuhnutí xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx čísla tuků x xxxxx

830

Xxxxxxxxx indexu xxxx xxxx x xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x tucích x olejích

290

Stanovení nezmýdelnitelného xxxxxx xxxx a xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x olejů xxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx diethyletherového xxxxxxxx xxxx a xxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tuků a xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx ("litrová xxxxxxxx") xx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx a xxxxx Xxxxxxxxxx testem

140

Stanovení hustoty xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx použití xxx 20 °C

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx metodou xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu veškerých xxxxxxxxxx xxxxx v xxxx

310

Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx lihu

170

Stanovení xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx lepidel

360

Stanovení popela xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX tenzidů a xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x tenzidů a xxxxxxxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxx fosforečného x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx celkového obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx x xxxxxxxxxx

860

Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxx (xxxx schopnost)

170

Mísitelnost xxxxxxx x detergentů s xxxxx

50

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx prostředky)

70

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx detergentech

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x mýdla

220

Stanovení xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx ozářených xxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

4&xxxx;750

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx detekce xxxxxxxxx potravin

4 990

Příloha x. 2 x xxxxxxxx x. 541/2002 Sb.
Mikrobiologické x xxxxxxxxxxxxx rozbory

Rozbor

Výše xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - typizace

380

Bacillus cereus - technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X

220

Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx druhů xxxx Campylobacter

600

Clostridium xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

410

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx perfringens. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxx Escherichia xxxx - COLItest

80

Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na membránách - 2 xxxxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X na membránách - 8 membrán

880

Stanovení xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Escherichia xxxx na chromogenní xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx počítání xxxxxxx xxx 44 °X

290

Xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx.

165

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx

1&xxxx;510

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x mléčné xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx metoda průkazu x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Metoda xxxxxxxxx počtu

600

Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx xx xxxxxxx filtru

230

Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Pseudomonas

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx

950

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxx

570

Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxx

470

Xxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Technika x použitím xxxxxxx xxxx podle Baird-Parkera

230

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx druhy) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx testy

380

Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;360

Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx xxxxxxxxxxx patogenních xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

410

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kmenů Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx aerobních x xxxxxxxxxxxx anaerobních mikroorganismů xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxx; technika počítání xxxxxxx

210

Xxxxxx vod- stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx půdě - xxxxxxxx kolonií xxx 30 °X

340

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxx enterokoků - xxxxxxxxxxx xxxxx

40

Xxxxxx xxx - stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu bakterií xxxxxx Enterobacteriaceae xxx xxxxxxxxxxx - technika xxxxxxx pravděpodobného xxxxx x xxxxxxxx počítání xxxxxxx

240

Xxxxxxxxx počtu bakterií xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (ENTEROTEST)

560

Stanovení xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxx xxxxx; 2: Metoda xxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

460

Xxxxxx a xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií - xxxxxxxxxxx xxxxx

60

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx xxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií ; xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X x 37 °C)

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx termotolerantních xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx

230

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx x koliformních xxxxxxxx - část 1: xxxxxx membránových xxxxxx

230

Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx kultivačního média

420

Metody xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx nepravých xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - xxxx x xxxxx xxxxxxx

320

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií vykultivovaných xxx 30 °C

320

Výrobky x xxxxxx: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx

390

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx mikrobů xxxx Xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů

210

Zjištění xxxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxxxxx xxxxx termofilních x xxxxxxxxxxxxxx mikrobů xxxxxxxxx xx agarové xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxx zkoušení xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

200

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních - xxxxx xxxxxx ve xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - preparát xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx)

130

Xxxxxxxxx mikroorganismů xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx přelivovou xxxxxxx

220

Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

10

Příloha č. 3 x xxxxxxxx č. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx rozbory

Rozbor

Výše xxxxxxx xxxxxxx v Xx

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx x jednoho xxxxxx

70

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx nebo xxxxxxx xxxxxx

350

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx na xxxxx xxx obsahu, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalu xxxxxxx xxxxxx

70

Příloha x. 4 x xxxxxxxx x. 541/2002 Sb.
Xxxxxxxxxx vzorec
náklady x Xx = x + x.x
xxx: x = xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx v Xx (týká xx xxxxxxx xxxxxxxx. xxxxxxx)
x = počet xxxxx xxxxx
b = náklady xx 1 hod xxxxx, xxxxx xxxxxxxx:
- xxxxxx x režijní xxxxxxx
- xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx energii xxxxxxxxx xxxxxxxxx
Xx. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx stanoví xxxxx dosavadního xxxxxxxx.
Xx. II xxxxxx xxxxxxx předpisem č. 469/2005 Xx. x xxxxxxxxx xx 1.1.2006

Informace
Právní xxxxxxx č. 541/2002 Sb. xxxxx xxxxxxxxx dnem 1.1.2003.
Xx xxxxx xxxxxx právního xxxxxxxx xxxx podchyceny xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x.:
469/2005 Xx., xxxxxx xx xxxx vyhláška x. 541/2002 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx náhrad nákladů xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx kontroly xxxxx §3 odst. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
x účinností xx 1.1.2006
Xxxxxx předpis x. 541/2002 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 132/2015 Sb. x účinností xx 1.7.2015.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx norem xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx jich xxxxxx derogační xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.