Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
541/2002 Sb.
| Rozbor | Výše xxxxxxx nákladu x Xx | 
| Xxxxxxxxx antioxidantů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 2&xxxx;460 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX | 2&xxxx;460 | 
| Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX | 950 | 
| Xxxxxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx metodou XXX | 780 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských barviv x xxxxxxxxxxx metodou XXXX | 2&xxxx;080 | 
| Xxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;480 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;200 | 
| Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;990 | 
| Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;600 | 
| Xxxxxxxxx kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC | 960 | 
| Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;090 | 
| Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 950 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx | 320 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou x xxxxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;080 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 560 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX | 1&xxxx;000 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx x orto-fenylfenolu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX | 2&xxxx;410 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;090 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou | 1 280 | 
| Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX | 1&xxxx;200 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx" | 2&xxxx;640 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;080 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX | 950 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 260 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu glutamátu xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;110 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX) | 370 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx metodou XXXX | 1&xxxx;000 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 940 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx glutamátu xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx | 1&xxxx;550 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx a alkaloidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX | 2&xxxx;000 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX | 1&xxxx;780 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x příbuzných xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC | 1 080 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC | 1 080 | 
| Stanovení xxxxxxx x kyseliny xxxxxxx xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;530 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x X x potravinách metodou XXXX | 1&xxxx;600 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1, X2, X6 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC | 1 690 | 
| Stanovení xxxxxxxx X12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X | 3&xxxx;000 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1 xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;690 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 metodou HPLC | 1 690 | 
| Stanovení xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx metodou XXXX | 950 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx D2 a X3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX | 1&xxxx;600 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx pantotenové xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX | 1&xxxx;480 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx jódu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;530 | 
| Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;300 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx | 2&xxxx;020 | 
| Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX | 2&xxxx;470 | 
| Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx zařízení XX MSD | 1 390 | 
| Stanovení (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX/XX | 3&xxxx;430 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC | 2 780 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX | 2&xxxx;570 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX | 2&xxxx;730 | 
| Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx | 550 | 
| Xxxxxxxxx fosforovodíku x xxxxxxxxxxx metodou XX | 2&xxxx;440 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx herbicidů x xxxxxxxxxxx metodou XX | 2&xxxx;240 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX) | 5&xxxx;930 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx I) | 2 440 | 
| Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx) | 4&xxxx;590 | 
| Xxxxxxxxx chlormequatu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS | 3 650 | 
| Stanovení xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC | 2 780 | 
| Stanovení mléčného xxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX | 2&xxxx;460 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách metodou XX | 3&xxxx;700 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC | 3 100 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC | 2 280 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX | 2&xxxx;470 | 
| Xxxxxxxxx bromidů x potravinách xxxxxxx XX/XXX | 2&xxxx;290 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx AAS - xxxxxxxxx xxxxxxxx | 420 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - bezplamenová technika | 630 | 
| Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx | 750 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx metodou XXX xx xxxxxxxx XXX 254 | 360 | 
| Stanovení xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXX | 660 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC | 1 130 | 
| Stanovení xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx FIA | 1 000 | 
| Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;480 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx XX | 1&xxxx;680 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx uhlovodíků x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 2&xxxx;910 | 
| Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/TEA | 2 950 | 
| Stanovení ftalátů x xxxxxxxx xxxxxxx XX | 1&xxxx;980 | 
| Xxxxxxxxx polychlorovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX | 2&xxxx;640 | 
| Xxxxxxxxx aflatoxinů B1, X2, G1, G2 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX | 6&xxxx;060 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, X2, G1, X2 xxxxxxx TLC (xxxxxxxxx) | 2&xxxx;500 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx HPLC s xxxxxxxx imunoafinitních xxxxxxx | 5&xxxx;610 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx LC/MS | 5 890 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxx X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; xxxxxxx XXX(xxxxxxxxx) | 910 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx | 7&xxxx;360 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;850 | 
| Xxxxxxxxx fumonisinů X1 x X2 xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx imunoafinitních xxxxxxx | 5&xxxx;490 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC | 5 610 | 
| Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC | 1 760 | 
| Stanovení toxických xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 2&xxxx;160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx x lihovinách x xxxx xxxxxxx XX | 950 | 
| Xxxxxxxxx 3-XXXX x potravinách | 5 480 | 
| Stanovení xxxxxx Xxxxx v xxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX | 1&xxxx;400 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;400 | 
| Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX | 1&xxxx;580 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC | 1 680 | 
| Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX | 1&xxxx;680 | 
| Xxxxxxxxx chloraminu | 1 150 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX | 1&xxxx;390 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 950 | 
| Xxxxxxxxx pH vody | 100 | 
| Stanovení xX xx xxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxx | 470 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx uhličitého x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx FIA | 960 | 
| Výpočet xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxx | 30 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx | 380 | 
| Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxx x xxxxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxx | 170 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx x xxxxxxxxxx | 1&xxxx;500 | 
| Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x lihovinách x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx | 340 | 
| Xxxxxxxxx vyšších alkoholů, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx | 1&xxxx;340 | 
| Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx (xxxx) metodou XX | 750 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx x lihovinách | 1 500 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx | 1&xxxx;280 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx příměsi | 140 | 
| Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx vřeténka | 70 | 
| Stanovení xxxxxxx xxxxxx; obsah xxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; rozplevelení | 140 | 
| Stanovení xxxxxxx xxxxxx; škodliví xxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinek | 70 | 
| Stanovení xxxxxxxxx celkové x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx komprimáty (xxxxxxxxxx) | 160 | 
| Xxxxxxxxx množství xxx xxxxxxxx napadených xxxxxx | 230 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx | 230 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxx nečistot hub | 70 | 
| Stanovení xxxxxxxx xxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx sušiny xxx | 380 | 
| Xxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx XXXXX | 3&xxxx;500 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-methylhistdin | 1 210 | 
| Měření xX vodního xxxxxx xxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx aktivity vody xx | 370 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx | 200 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx výrobků | 160 | 
| Stálost xxxxx xxxxxxx xxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx | 6&xxxx;180 | 
| Xxxxxxxxx hydroxyprolinu x potravinách | 1 810 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxx nebo panády xxxxxxxxxx xxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx polevy x xxxxxxxxx xxxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -jedna xxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských výrobků -2-5 xxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 a xxxx xxxxxx | 500 | 
| Xxxxxxxxx alkaloidů x xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou | 2 210 | 
| Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kouře | 2 260 | 
| Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxx cigaretového xxxxx xxxxxxx GC | 2 260 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxx xxxxxx | 410 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 270 | 
| Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX | 740 | 
| Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx | 4&xxxx;500 | 
| Xxxxxxx specifické XXX x potravinách xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx-Xxxx PCR xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx x NOS xxxxxxxxxxxx | 8&xxxx;170 | 
| Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Round Xx Xxxxx sóji x sójových výrobcích xxxxxx XXX xxxxxx | 1&xxxx;500 | 
| Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-176 v kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx | 4&xxxx;920 | 
| Xxxxxxxxx specifické DNA Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX | 12&xxxx;426 | 
| Xxxxxxxxx specifické XXX Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx výrobcích metodou Xxxx-Xxxx XXX | 10&xxxx;200 | 
| Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Bt-11 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx | 4&xxxx;920 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX | 10&xxxx;200 | 
| Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx výrobcích pomocí XXX metody | 4 920 | 
| Stanovení xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX | 10&xxxx;200 | 
| Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Salmonella x xxxxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX | 6&xxxx;280 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXXX | 3&xxxx;000 | 
| Xxxxxxxxx markerových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 2&xxxx;700 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xx xxxxxxxxxxx na XXX xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX | 2&xxxx;700 | 
| Xxxxxxxxx sacharózy v xxxxxxxxxxx | 440 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách | 430 | 
| Stanovení xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx | 430 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;080 | 
| Xxxxxxxxx sacharósy, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX | 950 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v medu | 1 300 | 
| Stanovení 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;130 | 
| Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-ethylfurfuralu xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;130 | 
| Xxxxxxxxx xxxx xx hydrolýze xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 | 360 | 
| Stanovení "xxxx" přímou extrakcí xx xxxxxxxx SOXTEC 1026 | 220 | 
| Xxxxxxxxx mastných kyselin x potravinách metodou XX | 1&xxxx;920 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC | 2 600 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX | 2&xxxx;600 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XX | 3&xxxx;100 | 
| Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x UV xxxxxxx (X232, X270, delta X) x xxxxxxxx xxxxx | 560 | 
| Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx úpravě oxidem xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx | 940 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx | 590 | 
| Xxxxxxxxx dusíku x xxxxxxxx na xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx | 610 | 
| Xxxxxxxxx gliadinu (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX | 2&xxxx;500 | 
| Xxxxxxxxx potravinové xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx | 3&xxxx;500 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ELISA | 3 000 | 
| Stanovení xxxxxxx / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx enzymaticko-spektrofotometrickou xxxxxxx | 1&xxxx;700 | 
| Xxxxxxxxx spektra xxxxxxx xxxxxxxxxxxx metodou HPLC | 2 670 | 
| Stanovení xxxxx aminokyseliny xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;110 | 
| Xxxxxxxxx xxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;400 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 950 | 
| Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 2&xxxx;060 | 
| Xxxxxxxxx alkoholu, xxxxxxxx, xX, barvy, xxxxx. x xxxx xx xxxxxxxx XXXXX | 560 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx objemu, hmotnosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx | 200 | 
| Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx norem - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx | 250 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx x obilovinách | 130 | 
| Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50 | 70 | 
| Xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx v xxxxxxxxx xxxx xxxx x xxxxxx | 30 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx hodnoty | 1 580 | 
| Výpočet energetické xxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 250 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx nesourodých xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 330 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x potravinách | 250 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxxx | 590 | 
| Xxxxxxxxx napadení obilovin, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx škůdci | 140 | 
| Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx obilovin | 50 | 
| Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x obilovinách | 50 | 
| Stanovení příměsí x xxxxxxxx xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx než 1 x xxxxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx podílu xxxxxx xxx x xxxxxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx snětivosti pšenice | 70 | 
| Stanovaní xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx x xxxxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx v žitě | 470 | 
| Stanovení xxxxxxx xxxxx a xxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx pšenice xxxxx | 140 | 
| Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx | 430 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx sladovnického xxxxxxx | 270 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx koňský zub x xxxxxxxxxx kukuřice | 50 | 
| Stanovení xxxxxxxxxx kukuřice | 430 | 
| Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hrachu xxxxxxx x xxxxx xxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx luštěnin | 210 | 
| Stanovení příměsí x xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku | 50 | 
| Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 | 210 | 
| Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx při xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx kontrolovaných znaků xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x škodlivých xxxxxxxx při počtu | 210 | 
| Stanovení xxxxxxxx příměsi x xxxxxxxx u xxxxx xxxxxxxxxx x tykvových xxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx blínu x xxxx a xxxxxxx | 270 | 
| Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12% | 50 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxxxx (x xxxxxxx zrnech x x xxxxxx zrnech) | 380 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 1&xxxx;180 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx u xxxxxxxx | 380 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx x obilovinách, xxxxxxxxxxx x výrobcích x nich | 140 | 
| Stanovení sedimentační xxxxxxx (XXX test) x obilovin | 420 | 
| Stanovení vlhkosti x xxxxxx těkavých xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 480 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx brambor | 50 | 
| Vady hlíz xxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx odrůdové jednotnosti xxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx | 2&xxxx;540 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx typu xxxxxxx | 460 | 
| Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (KH) xxxxxx | 760 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x sladkovodních xxxxxxx xxx | 260 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx senzorického xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx | 520 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x sacharínu x xxxxxxxxxxx metodou XXXX | 1&xxxx;030 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;200 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;990 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x linolenové x xxxxxxxxxxx (tucích x xxxxxxx) | 1&xxxx;080 | 
| Xxxxxxxxx napadení těstovin xxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx druhů xxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v těstovinách | 100 | 
| Vařivost xxx xxxxxxx xxxxxxx x těstovinách | 50 | 
| Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx zvětšení xxxxxx xxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx těstovin | 50 | 
| Stanovení vaječného xxxxxx x těstovinách | 560 | 
| Stanovení xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxx výrobcích | 220 | 
| Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x pekařských xxxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx s nasávací xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxx výrobcích | 220 | 
| Stanovení xxxx xx xxxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx | 360 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 440 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v pekařských xxxxxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tvarohové xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích | 180 | 
| Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 180 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích | 50 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx | 550 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx ve strouhance | 50 | 
| Stanovení xxxx sušením xxx 105 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 440 | 
| Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx hydrolýze x cukrářských výrobcích | 360 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx vody xxxxxxx xxx 130 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxx vážkově x xxxxxxxx hmotou x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxx 105 °X | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °C | 70 | 
| Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx | 360 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx redukujících cukrů xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx | 440 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx s xxxxxxxxxx etanolem x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x prášku | 140 | 
| Stanovení obsahu xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu | 250 | 
| Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu | 360 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu | 300 | 
| Stanovení xxxxxxxxxx polevy xxxxxxxxx, xxxxxx | 170 | 
| Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu | 250 | 
| Stanovení xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu | 430 | 
| Stanovení xxxxxx zlomků x xxxx v cukrovinkách x trvanlivém pečivu | 70 | 
| Stanovení xxxxxx (jádrovin) v xxxxxxxxxx | 130 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx | 250 | 
| Xxxxxxxxx theobrominu a xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx | 810 | 
| Xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu | 550 | 
| Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx | 1&xxxx;440 | 
| Xxxxxxxxx xxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu | 560 | 
| Stanovení reziduí xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx | 1110 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx sušením x xxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx polarimetricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 200 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 290 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 250 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích | 50 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx | 270 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x cukrovarských výrobcích | 260 | 
| Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx | 260 | 
| Xxxxxxxxx želírovací xxxxxxxxxx x želírovacím cukru | 390 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx cukrech | 250 | 
| Stanovení sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx škrobu | 100 | 
| Stanovení titrovatelných xxxxxxx xx vodním xxxxxx škrobu | 120 | 
| Stanovení xxxxx xx xxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx s xxxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx | 320 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx | 170 | 
| Xxxxxxxxx titrační kyselosti xx výrobcích xx xxxxxx | 120 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx hydrolýzy xxxxxx | 600 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx sirupu | 50 | 
| Stanovení xxxxxxxx x xxxx | 300 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx | 300 | 
| Xxxxxxxxx xX piva | 100 | 
| Stanovení barvy xxxx | 200 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx piva | 200 | 
| Výpočet xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx pěnivosti xxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx | 480 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxx | 200 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx | 80 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx droždí | 140 | 
| Stanovení xxxxxx v droždí | 210 | 
| Stanovení xxxxxxxxxx kynutí x xxxxx x droždí | 160 | 
| Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx | 180 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx | 90 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx | 90 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx destilací xx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx | 340 | 
| Xxxxxxxxx ztrát xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X | 140 | 
| Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x brandy xxxxxxx xxxxxxxx | 290 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx | 780 | 
| Xxxxxxxxx metanolu x xxxxxx x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx | 730 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx metodou fotometrickou | 1 110 | 
| Stanovení xxxxxx x xxxxxx x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;440 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x lihovinách | 210 | 
| Stanovení cukrů x xxxxxxxxxx | 430 | 
| Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx hustoty xxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx extraktu xx xxxxxx | 1&xxxx;380 | 
| Xxxxxxxxx popela xx vínech | 390 | 
| Stanovení veškeré xxxxxxxx vinné ve xxxxxx | 180 | 
| Xxxxxxxxx vinného xxxxxx xx xxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 zdravých xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 x xxxx xx 1 libru (454 x) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx | 200 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx jemnosti strouhání xxxxxxx skořápkových plodů | 50 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů x xxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx jader a xxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx u xxxxxxxx x slupek xxxxxxx skořápkových xxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela suchých xxxxxxxxxxxx plodů | 210 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině - xxxxx | 430 | 
| Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů | 380 | 
| Stanovení petroleterového xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx | 480 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx izolovaného xxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx | 90 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Rothenfusera x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxxx rozbor neloupaných xxxxxxx | 230 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx | 230 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx | 230 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích, xxxxxxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx | 200 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx | 200 | 
| Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx | 310 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxx popela v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích | 210 | 
| Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx | 360 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx | 730 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx | 730 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx xxxx | 170 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx | 420 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx | 270 | 
| Xxxxxxxxx popela x xxxxxxx octě | 380 | 
| Stanovení přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx | 470 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx | 530 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx | 50 | 
| Xxxxx volných xxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx xxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx | 160 | 
| Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x kvasném xxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého v xxxxxxx xxxx | 300 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) podílu | 6 270 | 
| Stanovení xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x zeleniny | 70 | 
| Stanovení xxxxx bobtnavosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx a xxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x ovoce a xxxxxxxx | 300 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plodů x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích x xxxxx x zeleniny | 70 | 
| Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a výrobků x xxxxx x xxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vyrovnanosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny | 70 | 
| Stanovení xxxxxxxx xxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, připálených, xxxxxxxxxx poškozených, xxxxxxxxxx x škůdci xxxxxxxxxxx xxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx částí a xxxxx xx stopkou x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx částic x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny | 70 | 
| Odsíření xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x zeleniny | 140 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx rajčatovou xxxxxxxxx | 5&xxxx;500 | 
| Xxxxxxxxx popela x xxxx zásaditosti v xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx příměsí (písku) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích z xxxxx x xxxxxxxx | 420 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx | 200 | 
| Xxxxxxxxx netěkavých xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx | 530 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx | 300 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx olejů x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx | 80 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce x xxxxxxxx | 80 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx | 440 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx metodou spektrofotometrickou | 950 | 
| Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x přípravků pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x přípravků xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx ovoce a xxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou | 220 | 
| Stanovení xxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny | 750 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v pektínových xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx | 700 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pro nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx | 270 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xx fermentovaném tabáku x tabákových xxxxxxxxx | 380 | 
| Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx destilační | 480 | 
| Stanovení xxxxxxxxx (xxxxxxxx) ve xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx výrobcích | 2 260 | 
| Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx hoření (xxxxxxxxx) fermentovaného xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx | 200 | 
| Xxxxxxxxx xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích | 210 | 
| Stanovení chloridu xxxxxxx x mrazírenských xxxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- metodou xxxxxxxxxxxxxxxxx | 150 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx, v ovocných x xxxxxxxxxxxx výrobcích | 350 | 
| Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx výrobků | 200 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx kukuřice a xxxxxx | 490 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx hodnoty xX xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx čísla xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx | 200 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;280 | 
| Xxxxxxxx stanovení obsahu xxxxxxxx L-jablečné (L-malátu) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;700 | 
| Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;700 | 
| Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx prolinu x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx | 950 | 
| Xxxxxxxxx hesperidinu x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX | 1&xxxx;080 | 
| Xxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxxx D-jablečné v xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx metodou spektrofotometrickou | 1 700 | 
| Stanovení xX ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx mlýnských xxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx xxxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx očkovitosti xxxxxxxxx xxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxx výrobcích | 140 | 
| Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx titrovatelných kyselin x xxxxxxxxx výrobcích | 100 | 
| Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx | 470 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx v mlýnských xxxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx | 440 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx | 360 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx | 460 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx lepku v xxxxxxxx xxxxx | 160 | 
| Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin | 100 | 
| Stanovení xxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky a xxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x zrnitosti -jeden xxxx - u xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx a xxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx než 1, u xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx při xxxxxxxxx jednoho znaku x krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x luštěninách | 210 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx | 3&xxxx;700 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx mléčné xxxxxx x čokoládě x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;730 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;180 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx | 2&xxxx;780 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx popela škrobu x xxxxxxxx xxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx siřičitého xx škrobech a xxxxxxxxxx škrobů | 320 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) u xxxxxxxx | 310 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx škodlivým xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých plodů, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených jablek | 230 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;080 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx | 310 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx plodů, nezralých xxxxx, cizích příměsí x odchylek xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx xxxxxx | 230 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;080 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx | 310 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx | 230 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou | 1 080 | 
| Stanovení xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxxx | 310 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x sušeném xxxxx - mikroskopicky | 330 | 
| Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx | 310 | 
| Xxxxxxxxx velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx | 310 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxx | 310 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx | 310 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x kouřových xxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;820 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx za použití xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 1&xxxx;110 | 
| Xxxxxxxxx surového x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx | 1&xxxx;820 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx mléka a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x pískem | 160 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx konstantní xxxx x pískem | 70 | 
| Stanovení xxxx x mléce x xxxxxxxx xxxxxxxxx gravimetricky xx xxxxxx hydrolýze | 360 | 
| Stanovení xxxxxx sušiny x xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených a xxxxxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x mléčných výrobcích xxxxxxxx x zahuštěných | 100 | 
| Stanovení xxxxxx tuku x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx | 370 | 
| Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mražených xxxxxxxx výrobků | 100 | 
| Stanovení pH xxxxxxxxx mléčných výrobků xxxxxxx potenciometrickou | 100 | 
| Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx mléčných xxxxxxxxx | 480 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx šlehání xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx vody a xxxxxx u xxxx, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek | 160 | 
| Stanovení xX x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou | 100 | 
| Stanovení xxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx metodou aci xxxxxxxxxxxxx xxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx metodou xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx v mléce x mléčných xxxxxxxxx | 460 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx u xxxx, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx tuku x xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 380 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti x xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx | 120 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx tuku v xxxxxxx | 460 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx bílkovin x xxxxxxx | 610 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x kaseinu | 140 | 
| Stanovení xxxxx kyselosti xxxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx | 420 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustnosti xxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx čistoty xxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx skořápky xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx | 70 | 
| Xxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxx | 70 | 
| Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx bubliny x slepicích vajec xxxxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxx stálosti x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxx průhlednosti a xxxxxxx xxxxx u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx | 70 | 
| Xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 80 | 
| Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx | 340 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx konzervách | 100 | 
| Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 190 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 130 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx škvařeného xxxxx | 180 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx škvařeném sádle | 140 | 
| Stanovení xxxx xxxxxxx u xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx u xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxx, rybích xxxxxxx x xxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx | 340 | 
| Xxxxxxxxx celkového xxxxxx tuku x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx | 360 | 
| Xxxxxx xX xxxx x masných xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx z masa x sterilovaných pokrmech x konzervách | 100 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxx xx výrobcích x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech v xxxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x xxxxxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx | 880 | 
| Xxxxxxxxx pH x xxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx z masa x sterilovaných pokrmech x konzervách | 180 | 
| Stanovení obsahu xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x mase, xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx x hotových xxxxxxx x konzervách | 100 | 
| Stanovení xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxx vody xxxxxxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx | 460 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Eynona xx xxxxxx xxxx | 520 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx | 380 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx | 200 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx pevných xxxxx xx vodě xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx | 200 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxx | 270 | 
| Xxxxxxxxx hydroxymetylfurfuralu xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx | 860 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx podle Xxxxxxxx xx včelím xxxx | 910 | 
| Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx včelím xxxx | 1&xxxx;130 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxx | 590 | 
| Xxxxx xxxxxxxx včelího xxxx škrobovým sirupem, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx výtažky | 100 | 
| Mikroskopický rozbor xxxxxxx xxxx | 1&xxxx;310 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího medu | 210 | 
| Stanovení xX xxxxxxx xxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxx | 340 | 
| Xxxxxxxxx popelovin x xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxxxx | 370 | 
| Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx, smetaně x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Soxhlet - Xxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xX-xxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx mléka, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxxx metodou xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx v kojenecké xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx mléčné xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx výživu x xxxxxxxxx cereálií xxxx jiných xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx krémovité xxxx zahuštěné mléčné xxxxxxx s přísadami; xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxx., dále x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx | 360 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx celkové xxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxxxx | 230 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx | 460 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny xxxxxxxxxx a xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx | 280 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx | 50 | 
| Xxxxx xxxxxx xxxxxxx ve vaječné xxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx hmotě | 210 | 
| Stanovení volných xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx | 940 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx | 290 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx vody xx výrobcích z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v konzervách | 220 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx a xxxxxxx výrobcích metodou Xxxxxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v mase x masných xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou | 180 | 
| Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx a xxxxxxx xxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx nerozpustných x rozpouštědlech xxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx | 440 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx | 360 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx | 420 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx loji | 210 | 
| Důkaz xxxxxxxxxxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx a xxxxxxx xxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx čísla xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx | 430 | 
| Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx čísla ve xxxxxxxx sádle a xxxxxxx xxxx | 430 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a taveném xxxx | 340 | 
| Xxxxxxxxx indexu lomu xx xxxxxxxx xxxxx x taveném loji | 200 | 
| Stanovení xxxxxxxx xxxxxx koření | 430 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxx u xxxxxx | 400 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx | 250 | 
| Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx | 650 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx hořčíku x xxxxxxx x xxxx | 180 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxx | 130 | 
| Xxxxxxxxx síranů x xxxx | 590 | 
| Xxxxxxxxx jodičnanu xxxxxxxxxx x xxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx | 460 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx x soli | 200 | 
| Stanovení xxxxxxxxx xxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx uhličitanů x xxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx kovů x xxxx | 420 | 
| Xxxxxxxxx příměsí čaje | 450 | 
| Stanovení xxxxxx x čaji xxxxxxxxxxxxx | 650 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxx xx ovin xxxx xxxxx Xxxxx | 330 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxx | 170 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx x čaji | 100 | 
| Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx cizích xxxxxxx x xxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx kávy | 380 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx | 250 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 zrn kávy | 100 | 
| Stanovení xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx | 650 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx | 420 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx | 250 | 
| Xxxxxxxxx popela xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx ve xxxx | 340 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx | 420 | 
| Xxxxxxxxx xxxx x xxxx | 340 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx | 300 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx | 200 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 310 | 
| Xxxxxxxxx sušiny v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx jídel xxxxxx xxxxxxxx | 250 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx | 230 | 
| Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx výrobcích xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx | 380 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx redukujících cukrů xx inverzi v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel | 430 | 
| Stanovení xxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 160 | 
| Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx | 120 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx složek x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech jídel | 140 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxx podílu xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx | 300 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx | 200 | 
| Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxx | 230 | 
| Xxxxxxxxx xX potravin x xxxxxxxxxx uzavřených xxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx | 250 | 
| Xxxxxxxxx nečistot v xxxxxx | 250 | 
| Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxx | 270 | 
| Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (HCl) x xxxxxx | 420 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx koření xxxxxxxxxx xxxxxxx | 550 | 
| Xxxxxxxxx netěkavého xxxxxxxxxx xxxxxxxx koření | 480 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx v pepři xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;080 | 
| Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Xxxxx) x xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou | 1 080 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x bylinách | 470 | 
| Stanovení xxxxxxxxx obsahu capsanoidů x chilli xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx metodou XXXX | 1&xxxx;530 | 
| Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx čaje x xxxxxx xxxxxx xxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxx xxx 103 °X | 220 | 
| Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx xxxx | 460 | 
| Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx ve xxxx x xxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného v xxxxxxxx (XXx) x xxxx | 420 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxxx čaje x xxxxxx xxxxx (ztráta xxxxxxxxx při 103 °X) | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx čaje x xxxxxx xxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxx x dehydratovaných výrobcích x ochucovadlech | 220 | 
| Stanovení popela x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx | 50 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx dusíku xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx | 590 | 
| Xxxxxx xX dehydratovaných xxxxxxx a xxxxxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx dehydratovaných výrobků x xxxxxxxxxxx | 120 | 
| Xxxxxxxxx tuku x dehydratovaných výrobcích x xxxxxxxxxxxxx | 380 | 
| Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx | 120 | 
| Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel | 140 | 
| Mikroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx | 330 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx | 950 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx | 270 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kávovin | 200 | 
| Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx | 420 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx látek kávovin | 350 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °X | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X) | 220 | 
| Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx "písku" x xxxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxx cukru x xxxxxxx | 440 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxx x hořčici | 500 | 
| Předsušení xxxxxx xxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx | 120 | 
| Xxxxxxxxx xxxx tání tuků x xxxxx vyjasněním | 360 | 
| Stanovení xxxx xxxx xxxx x olejů x xxxxxxxx xxxxxxxx | 360 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxx a těkavých xxxxx tuků x xxxxx (xxx 105 °X) | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxx látek tuků x olejů (při 125 xx. -130 °X) | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxxxxx metodou Xxxxx Xxxxxxxx | 270 | 
| Xxxxxxxxx popela x xxxxxx x xxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx tuků x olejů | 340 | 
| Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx xxxx a xxxxx | 340 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx | 420 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxx x xxxxxxx x x xxxxxxxxxxx | 170 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx | 160 | 
| Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- x propylesteru xxxxxxxx x- hydroxybenzoové x xxxxxx a xxxxxxx | 560 | 
| Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx benzoové v xxxxxx x olejích | 1 110 | 
| Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxx | 270 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů | 830 | 
| Stanovení xxxxxx xxxx tuků a xxxxx | 200 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx | 290 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx referenční metodou | 570 | 
| Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx extrakcí xxxxxxx | 570 | 
| Xxxxxxxxx diethyletherového extraktu xxxx x olejů | 290 | 
| Stanovení xxxxxxxxx xxxx x xxxxx xx jednotku xxxxxx ("xxxxxxx hmotnost") xx xxxxxxx | 430 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °X | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx furalu x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx | 1&xxxx;080 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx veškerých xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx | 310 | 
| Xxxxxxxxxx xxxxxxxx lihu | 50 | 
| Stanovení xxxxxxxxx xxxx | 170 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx | 360 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx | 140 | 
| Xxxxxxxxx volných xxxxxxxx xxxxxxx x tenzidů x xxxxxxxxxx | 310 | 
| Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xX xxxxxxx a xxxxxxxxxx | 100 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxx x xxxxxxxxxx | 280 | 
| Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxxxx x tenzidech a xxxxxxxxxxxx | 610 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx x detergentů | 860 | 
| Talířový test xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx) | 170 | 
| Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx s xxxxx | 50 | 
| Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx zjasňující prostředky) | 70 | 
| Stanovení xxxxx rozpustných x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx detergentech | 220 | 
| Stanovení xxxxx nerozpustných x xxxxxxx u xxxxxxxxxx x xxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx | 200 | 
| Xxxxxxx ozářených xxxxxxxx xxxxxxx XX/XX | 4&xxxx;750 | 
| Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx | 4&xxxx;990 | 
| Rozbor | Výše náhrady xxxxxxx v Xx | 
| Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx cereus - xxxxxxxx | 380 | 
| Xxxxxxxx cereus - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °X | 220 | 
| Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx | 1&xxxx;700 | 
| Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx druhů xxxx Campylobacter | 600 | 
| Clostridium xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx | 410 | 
| Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií | 460 | 
| Detekce Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx | 80 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia coli. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx | 500 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx | 630 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx | 880 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx beta-D-glukuronidázopozitivních Xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx počítání xxxxxxx xxx 44 °X | 290 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxx xxxxx suspektních Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx. | 165 | 
| Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Escherichia xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx | 1&xxxx;200 | 
| Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx | 1&xxxx;510 | 
| Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x xxxxxx xxxxxxx | 430 | 
| Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x stanovení počtu Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx | 600 | 
| Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x stanovení xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx | 600 | 
| Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxx Pseudomonas aeruginosa xx použití filtru | 230 | 
| Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx | 380 | 
| Xxxxxxxxx počtu bakterií xxxx Pseudomonas | 220 | 
| Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx | 230 | 
| Xxxxxxx xxxxxxxx - SALMtest | 80 | 
| Průkaz xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx | 950 | 
| Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx | 570 | 
| Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx | 560 | 
| Xxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxx | 470 | 
| Xxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxx - biochemické x serologické xxxxx | 380 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx druhy) - Xxxx 1: Technika x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx | 230 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Plasma, xxxxxxxxxxx xxxxx | 380 | 
| Xxxxxx Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx | 1&xxxx;360 | 
| Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx | 750 | 
| Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kmenů Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 410 | 
| Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kmenů Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx | 380 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxx xxx- stanovení xxxxxxxxxxx bakterií | 210 | 
| Stanovení Aspergillus xxxxxx/xxxxxxxxxxx | 420 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx selektivní xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxx 30 °X | 340 | 
| Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx | 210 | 
| Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx | 40 | 
| Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx intestinálních xxxxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx bez xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného xxxxx x xxxxxxxx počítání xxxxxxx | 240 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Enterobacteriaceae -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX) | 560 | 
| Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx anaerobů (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx | 330 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx klostrídií | 460 | 
| Průkaz x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx | 210 | 
| Xxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií - xxxxxxxxxxx xxxxx | 60 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx xxxx | 230 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X, 35 °C x 37 °C) | 210 | 
| Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx termotolerantních xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx vodě | 230 | 
| Jakost xxx - xxxxxxxxx Escherichia xxxx x koliformních xxxxxxxx - xxxx 1: metoda membránových xxxxxx | 230 | 
| Xxxxxx vod - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx počtu xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx | 420 | 
| Xxxxxx xxxxxxxx droždí - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx mléčného xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - maso x xxxxx xxxxxxx | 320 | 
| Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X | 320 | 
| Xxxxxxx x rajčat: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx podle Xxxxxxx | 390 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx lipolytických xxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx mikrobů xxxx Xxxxxxx | 220 | 
| Xxxxxxxxx xxxxx aerobních xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxx sporotvorných xxxxxxx rostoucích xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mikroorganismů) | 210 | 
| Stanovení xxxxx termofilních x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx půdy (Xxxxxxxxx termofilních aerobních, xxxxxxxxxxxx anaerobních x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) | 210 | 
| Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx | 200 | 
| Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx | 210 | 
| Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - nativní xxxxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | 80 | 
| Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - preparát xx složitým barvením (Xxxxxxx xxxxxxx) | 130 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx | 230 | 
| Xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx metodou | 220 | 
| Odběrová xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx | 10 | 
| Rozbor | Výše xxxxxxx xxxxxxx v Xx | 
| Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x jednoho xxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxxx hodnocení xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxx mechanické nebo xxxxxxx xxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx | 420 | 
| Xxxxxxxxx xxxxxxxx na obalu xxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx funkčnosti xxxxx xxxxxxx vzorku | 70 | 
 
                    