Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2006 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 541/2002 Sb., kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst. 3 písm. b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
469/2005 Sb.
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx v Kč |
Stanovení xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 460 |
Stanovení antioxidantů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx isoaskorbové x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx TLC |
780 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 080 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx x jejích esterů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
960 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x kyseliny xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx celkového oxidu xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačně-titrační |
320 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx spektrofotometricky |
560 |
Stanovení xxxxxxxx x potravinách metodou XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx bifenylu x xxxx-xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;410 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC |
1 090 |
Stanovení fosforu x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx anthokyanů xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx" |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x manitolu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v pekařských x cukrářských xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách metodou XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x polévkách a xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX) |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
940 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x celkového obsahu xxxxxxxxx |
1&xxxx;550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, kumarinu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx flavonoidních látek x potravinách metodou XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx niacinu x xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx vitaminů A x E x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, B2, X6 x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1 metodou XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 xxxxxxx HPLC |
1 690 |
Stanovení xxxxxxxx X x potravinách xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 a X3 xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxx xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx jódu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxxxxxxx doplňcích xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
2&xxxx;020 |
Xxxxxxxxx (konfirmace) xxxxxxx vzorku na xxxxxxxx XX XXX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;430 |
Xxxxxxxxx diquatu a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx dithiokarbamátů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;570 |
Xxxxxxxxx fenoxyalkanových kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 240 |
Stanovení reziduí xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX) |
5&xxxx;930 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda X) |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda) |
4 590 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx mléčného xxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
3 100 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XXX |
2&xxxx;290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx metodou XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku xxxxxxx AAS - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx AAS xx xxxxxxxx XXX 254 |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXX |
660 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx sumy xxxxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 480 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx alifatických xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;910 |
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx GC |
1 980 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 640 |
Stanovení xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 x xxxxxxxxxxx metodou HPLC |
6 060 |
Stanovení xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 xxxxxxx XXX (screening) |
2 500 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx sterigmatocystinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
5&xxxx;890 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X ; xxxxxx káva, xxxxxx; xxxxxxx XXX(xxxxxxxxx) |
910 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x využitím xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) kolonek |
7 360 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;850 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 x X2 metodou XXXX x využitím xxxxxxxxxxxxxxx kolonek |
5 490 |
Stanovení xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx biogenních xxxxx x potravinách metodou XXXX |
1&xxxx;760 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx x xxxx xxxxxxx XX |
950 |
Xxxxxxxxx 3-MCPD x potravinách |
5 480 |
Stanovení xxxxxx Xxxxx v xxxxxx xxxxxxxxx metodou HPLC |
1 400 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou HPLC |
1 400 |
Stanovení 1,3-xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxxxx aromatických xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
1&xxxx;150 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xX vody |
100 |
Stanovení xX xx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx siřičitého xx vínech xxxxxxx XXX |
960 |
Xxxxxxx celkového alkoholu xx víně |
30 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxx x xxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx v lihovinách |
170 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx a xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů, xxxxxx x aldehydů v xxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;340 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxx (xxxx) xxxxxxx XX |
750 |
Xxxxxxxxx furalů x xxxx x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx ve vaječných xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxxxxx vřeténka |
70 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxx pecek |
140 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxxx činitelé |
140 |
Stanovení obsahu xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx složení u xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx kyselosti pro xxxxxx komprimáty (cukrovinky) |
160 |
Stanovení xxxxxxxx xxx druhotně xxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mechanických xxxxxxxx hub |
70 |
Stanovení xxxxxxxx xxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx |
380 |
Xxxxxx xxxxx mas xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx bílkoviny xxxxxxxxx xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;210 |
Xxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx masa |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx částí |
200 |
Stanovení provařenosti xxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxx xxxxxxx výrobků |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxx |
6&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
1&xxxx;810 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx čokoládové xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx vody x xxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx složka |
70 |
Stanovení složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -2-5 xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx - 6 x více xxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx cigaretového xxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kouře xxxxxxx GC |
2 260 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx tabákových částic |
410 |
Stanovení xxxxx xxxx tabákové xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx vody v xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX |
740 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA x sójových x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx PCR xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X promotorem x NOS xxxxxxxxxxxx |
4&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx-Xxxx PCR screeningovou xxxxxxx s XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx |
8&xxxx;170 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Round Up Xxxxx xxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX metody |
1 500 |
Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Bt-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx PCR metody |
4 920 |
Stanovení xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx sóji x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR |
12 426 |
Stanovení xxxxxxxxxx DNA Xxxxxxxx Xx-176 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Bt-11 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx MON810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR |
10 200 |
Detekce specifické XXX bakterií xxxx Xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
6&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sojové xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx sacharidů x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx kolonkách XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx sacharidů v xxxxxxxxxxx po předčištění xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx iontové XXXX |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx cukrů x potravinách |
430 |
Stanovení xxxxxxx x maltózy xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx cukrů x medu |
1 300 |
Stanovení 5-hydroxymethylfurfuralu x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx 5-hydroxymethylfurfuralu, xxxxxxxxx x 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx na xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
360 |
Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx SOXTEC 1026 |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 600 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx olejích xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx stanovení x XX xxxxxxx (K232, X270, delta K) x xxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (lepku) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- gravimetickou |
3 500 |
Stanovení alergenů x specifických xxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx metodou |
1 700 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 670 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx organických xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx alkoholu, xxxxxxxx, xX, barvy, xxxxx. x xxxx xx xxxxxxxx XXXXX |
560 |
Xxxxxxxxx kyselosti |
160 |
Stanovení xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x citrusových plodech |
200 |
Dovolené xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx cukrech |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx změn x xxxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx sušiny x potravinách xx xxxxxxxx XX 50 |
70 |
Přepočet xxxxx na sušinu, xxxxx xxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxx x sušině |
30 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx smetany |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx rozbor |
250 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxx potravin - mikroskopický rozbor |
330 |
Stanovení xxxxxxxx příměsi v xxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx obsahu skořápek |
590 |
Stanovení xxxxxxxx obilovin, xxxxxxxx x olejnin skladištními xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx objemové hmotnosti xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx plných xxx x xxxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x obilovinách |
140 |
Stanovaní xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x žitě |
470 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx a obecné |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxxx pšenice xxxxx |
140 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene |
220 |
Stanovení klíčivosti xxxxxxxxxxxxx ječmene |
430 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx sladovnického xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx jedlého x xxxxx jedlé |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx stanovení xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx x luštěnin, xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1 |
210 |
Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx nečistot xxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1 x xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsí, nečistot x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx počtu |
210 |
Stanovení olejnaté xxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x xxxx x xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx semen xxxx xxx xxxxxxxx 12% |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z obilovin |
220 |
Stanovení xxxxxx vody x xxxxxxxx (v xxxxxxx xxxxxx x x xxxxxx zrnech) |
380 |
Stanovení obsahu xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a potravinářských xxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxx poklesu x obilovin |
380 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx sedimentační hodnoty (XXX xxxx) x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxx těkavých látek x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx semenech |
480 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx velikosti xxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxx xxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;540 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx chmele |
210 |
Stanovení konduktometrické xxxxxxx (XX) xxxxxx |
760 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x hmotnosti x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
260 |
Xxxxxxxxx stolní xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
520 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 030 |
Stanovení xxxxxxxxx x potravinách - metodou XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 990 |
Stanovení xxxxxxxx linolové a xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (xxxxxx a olejích) |
1 080 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx těstovin |
50 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x těstovinách |
100 |
Vařivost xxx xxxxxxx zkoušky v xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx objemu xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vaječného obsahu x xxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x předsoušením xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx výrobcích |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxx sušením x xxxxxxxx hmotou x xxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx popela nerozpustného x kyselině x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení tuku xx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxx náplně v xxxxxxxxxx výrobcích |
180 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
180 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xx strouhance |
50 |
Stanovení vody xxxxxxx xxx 105 °X v cukrářských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx popela v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině x cukrářských xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx hydrolýze v xxxxxxxxxxx výrobcích |
360 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v cukrářských xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx vody sušením xxx 130 °C x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení tuku xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxx 105 °X |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx zmrzlin xxx 130 °X |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xx zmrzlinách |
360 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx po xxxxxxx xxxxxxx Schoorla xx xxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx sušením xxx 105 °C do xxxxxxxxxx hmotnosti |
140 |
Stanovení xxxx xxxxxxx x absolutním xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a trvanlivém xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx písku x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, máčené |
170 |
Stanovení xxxxxx refraktometicky x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx sacharidu x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu |
430 |
Stanovení obsahu xxxxxx a xxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx přísad (xxxxxxxx) x čokoládách |
130 |
Stanovení xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x kofeinu x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
810 |
Xxxxx kyanovodíku x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
1 440 |
Stanovení xxxx- a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
1110 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxx a xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx barvy xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx složení x xxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných látek x cukrovarských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x rafinovaném xxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x želírujícím cukru |
260 |
Stanovení xxxxxxxxxx schopnosti v xxxxxxxxxxx xxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx redukujících xxxxx x tekutých xxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin xx xxxxxx výluhu xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx písku ve xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx barvy xxxxxx xxxxxxxxxxxx s etalony |
160 |
Stanovení xxxxx xx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx škrobu |
120 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx ekvivalentu x xxxxxxxxxx hydrolýzy xxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx skutečného xxxxxxxx xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xX xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxx piva |
200 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx piva |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx energie xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx pěnivosti piva |
70 |
Stanovení xxxxx v pivu |
480 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx droždí |
80 |
Stanovení xxxxxx droždí |
140 |
Stanovení xxxxxx x droždí |
210 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx x těstě x droždí |
160 |
Stanovení kyselosti xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx látek |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx otáčivosti xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx látek |
220 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xx vonných x xxxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx vonných a xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx esterů xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x brandy x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x brandy x vinném destilátu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x xxxxxx destilátu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx kyanovodíku x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxxx xxx |
100 |
Xxxxxxxxx těkavých xxxxxxx xx vínech |
210 |
Stanovení xxxxx siřičitého xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx x výpočet xxxxxxxxxxxx extraktu xx xxxxxx |
1&xxxx;380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx veškeré xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx plodů, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxx xxxxx na 100 x nebo xx 1 xxxxx (454 x) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx x xxxxxxxx jader x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx slupek, xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx poměru xxxxxxxxx jader suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příčného xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx strouhání xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx plodů x xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx u xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - tuku suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
90 |
Stanovení xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx v xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodech |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx pražením xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x neloupaných xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx refraktometricky |
50 |
Stanovení oxidu xxxxxxxxxx v nealkoholických xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
310 |
Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
360 |
Stanovení xxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx přímo redukujících xxxxx x kvasném xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
530 |
Xxxxxxxxx bezcukerného xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxx minerálních xxxxxxx x kvasném xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
160 |
Xxxxx xxxxx siřičitého v xxxxxxx xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (zeleninového) xxxxxx |
6&xxxx;270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x zeleniny |
160 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plodů v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx podílu v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vyrovnanosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx drtě x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, připálených, mechanicky xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxx poškozených xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx xx stopkou v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx hodnocení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a výrobcích x ovoce a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx sušiny v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx sušiny x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx rajčatovou xxxxxxxxx |
5&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx a jeho xxxxxxxxxxx v konzervárenských x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x zeleniny |
350 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx a zeleniny |
200 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx (kyseliny xxxxxx) x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx |
530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx éterických xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx a výrobcích x ovoce x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx dřeně x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích x xxxxx a zeleniny |
80 |
Stanovení xxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských polotovarů x xxxxxxx x xxxxx a zeleniny xxxxxxx spektrofotometrickou |
950 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových výrobků x přípravků xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx benzoové xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx kyseliny benzoové x xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x konzervování xxxxx a xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x tabákových xxxxxxxxx xxxxxxx destilační |
480 |
Stanovení xxxxxxxxx (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx rychlosti xxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mrazírenských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustných pevných xxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
150 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx, x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx u xxxxxxx xxxx zmrazené xxxxxxxx x xxxxxx |
490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx pH xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťáv |
100 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxx ovocných x zeleninových xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu kyseliny X-xxxxxxxx (L-malátu) v xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 700 |
Spektrometrické xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou HPLC |
1 080 |
Enzymové xxxxxxxxx xxxxxx kyseliny X-xxxxxxxx v ovocných x zeleninových šťávách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x kyselině v xxxxxxxxx výrobcích |
350 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vody v xxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Stanovení xxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx lepku x mlýnských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků |
460 |
Stanovení mokrého xxxxx v xxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin |
140 |
Stanovení xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxx -jeden xxxx - x krup, xxxx, xxxxx, pohanky x luštěnin |
50 |
Stanovení příměsí x nečistoty xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx příměsí a xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku u xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin |
50 |
Stanovení xxxx v kroupách, xxxx, jáhlech, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx x čokoládových xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx síranového xxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx škrobů |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) x dextrózy |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem napadených x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx plodů, cizích xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx jablkách metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx jablkách |
310 |
Stanovení xxxxxx škodlivým hmyzem xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx broskví |
230 |
Stanovení obsahu xxxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vyrovnanosti xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx v rozinkách |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x sušených xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxx uhelnatého x xxxxxxxxx kondenzátech |
1 820 |
Stanovení xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx kondenzátu kouře xx použití xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx nakuřovacího xxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx kondenzátu kouře x xxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxx sušením xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x pískem |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxx sušením xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx gravimetricky xx xxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x vody x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx znečištěnin x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx popela mražených xxxxxxxx xxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx pH mražených xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx glycidu x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx šlehání xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxx x sušiny x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx u xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xX x xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx tuku xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx popela x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx v sušině x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxxx u xxxx, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x kaseinu |
140 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx kaseinu |
160 |
Stanovení obsahu xxxxxxx x kaseinu |
420 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxx kaseinu |
210 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx čistoty xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx konzumní xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx vajec konzumních |
70 |
Zjištění xxxxxxxxxxxxxx tvaru xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx vejce |
70 |
Určení velikosti xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxx vajec konzumních |
70 |
Zjištění xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x slepicích vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxxxx vajec slepicích xxxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxx jakosti xxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v drůbežích x zvěřinových xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
190 |
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x drůbežích x zvěřinových xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx u xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx x xxx, rybích xxxxxxx x xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x mase x xxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxx xX masa x xxxxxxx výrobků metoda xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x rozpuštěného uvolněného xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx a sterilovaných xxxxxxxx x konzervách |
210 |
Stanovení xxxxxx dusitanů x xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xX u xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách |
100 |
Stanovení obsahu xxxxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx výrobků x masných xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx x hotových xxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxx, xxxxxxx výrobcích x xxxxxxx xxxxxxxxxx x hotových jídlech x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x masa, xxxxxxx xxxxxxx a masných xxxxxxx x hotových xxxxx v xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx ve xxxxxx medu |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx podle Xxxx x Xxxxxx ve xxxxxx xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx sacharózy xxxxx Lana a Xxxxxx xx včelím xxxx |
520 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx pevných xxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx včelím xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx hydroxymetylfurfuralu podle Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxx |
860 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx podle Xxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
910 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx dusíku xx xxxxxx medu |
590 |
Důkaz xxxxxxxx včelího medu xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx |
1&xxxx;310 |
Xxxxxxxxx elektrické xxxxxxxxx xxxxxxx medu |
210 |
Stanovení xX xxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx tukuprosté xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxx, xxxxxxx a x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx podle Xxxxxxx - Xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx celkové xxxxxx xxxxx, smetany x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mléka |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx dle Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, x xx zvláštních xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx mléčné xxxxxxx xxx kojeneckou x xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx nebo xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx; mléčné xxxxxxx v xxxxxx xxxx., dále v xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx krémech x směsích xxx xxxxxx xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx sušiny xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx tukuprosté x xxxx z xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vaječných xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx tekutých x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx cizích xxxxxxx xx vaječné hmotě |
50 |
Stanovení xxxx xx xxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx volných xxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxx xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx x mase x xxxxxxx výrobcích |
290 |
Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách |
220 |
Stanovení obsahu xxxxxxxx xxxxxxx v xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu sodného x xxxx x xxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx nerozpustných x xxxxxxxxxxxxxx tuků xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
440 |
Xxxxxxxxx teploty xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
210 |
Důkaz xxxxxxxxxxxxxxxxx xx vepřovém sádle x xxxxxxx xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxx zmýdelnění xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
200 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx ve vodě x xxxxxx |
400 |
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx nerozpustného xxxxxx x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a vápníku x xxxx |
180 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x xxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x soli |
460 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx zrnitosti xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx uhličitanů v xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx čaje |
450 |
Stanovení xxxxxx x čaji xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xx xxxx xxxx xxxxx Xxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxxxx čaji |
170 |
Stanovení xxxxxx x xxxx x xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx pražené xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx kávy |
100 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x kávě xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx popela xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kávy xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx x kávě |
420 |
Stanovení tuku x kávě |
340 |
Stanovení xxxxxxx x kávě |
300 |
Stanovení xxxxx xxxx pražením |
200 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx v kávových x xxxxxxxxxxx extraktech |
310 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx teplé a xxxxxxx xxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů po xxxxxxx v hotových xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou |
160 |
Důkaz xxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx jídlech a x polotovarech xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx jídlech a x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti v xxxxxxxx xxxxxxx a x polotovarech xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx a v xxxxxxxxxxxx jídel |
140 |
Stanovení hmotnostního xxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x v xxxxxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx majonézy |
210 |
Stanovení xxxx v xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x koření |
250 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx koření |
270 |
Stanovení xxxxxx nerozpustného v xxxxxxxx (XXx) v xxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx obsahu vlhkosti xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx koření |
100 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Xxxxx) x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx silic x xxxxxx, kořenících látkách x xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx capsanoidů x xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxx mletého xxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxx sušiny |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx čaje xxx 103 °C |
220 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx čaje |
460 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx čaje |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx ve xxxx x xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) v čaji |
420 |
Stanovení xxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxxx xxxx x pevném xxxxx (ztráta hmotnosti xxx 103 °X) |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx a ochucovadlech |
210 |
Výpočet xxxxxxxxx xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel |
100 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků a xxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxx x dehydratovaných výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x ochucovadlech |
950 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) kávovin |
270 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx kávovin |
350 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx kávy (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx hořčice |
210 |
Stanovení "xxxxx" x hořčici |
350 |
Stanovení xxxxx x xxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx x hořčici |
500 |
Předsušení xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx vyjasněním |
360 |
Stanovení xxxx xxxx xxxx x xxxxx x otevřené xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx kyselosti x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx látek xxxx x xxxxx (xxx 105 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx a těkavých xxxxx xxxx a xxxxx (xxx 125 xx. -130 °X) |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x olejích |
220 |
Stanovení jódového xxxxx xxxx a xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx zmýdelnění xxxx x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx čísla tuků x olejů |
420 |
Stanovení chloridu xxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx a x margarinech |
170 |
Stanovení xxxxx xxxx x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx x důkaz xxxxx- x propylesteru xxxxxxxx x- hydroxybenzoové v xxxxxx a olejích |
560 |
Stanovení x xxxxx kyseliny xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx tuků |
270 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
830 |
Xxxxxxxxx indexu xxxx xxxx x xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx nečistot x tucích x xxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x olejů xxxxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného xxxxxx tuků x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx extraktu tuků x xxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x olejů xx xxxxxxxx objemu ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx stability xxxx x xxxxx Schaalovým xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx kapalných xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °X |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx furalu v xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx dusíkatých xxxxx x lihu |
310 |
Zjišťování xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x tenzidů a xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xX syntetických xxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxx a detergentů |
280 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx alkálií x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
860 |
Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx (mycí xxxxxxxxx) |
170 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx zjasňujících xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx) |
70 |
Xxxxxxxxx látek xxxxxxxxxxx v xxxxxxx x práškových a xxxxxxxxxxx detergentech |
220 |
Stanovení látek xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx potravin xxxxxxx XX/XX |
4&xxxx;750 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ozářených xxxxxxxx |
4&xxxx;990". |
Rozbor |
Výše xxxxxxx nákladů x Xx |
Xxxxxx bakterií Bacillus xxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X |
220 |
Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
410 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií |
460 |
Detekce Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx počtu Escherichia xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx vykultivovaných xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli na xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx - Metoda xxxxxxxx xxxxxxx při 44 °X |
290 |
Xxxxxxxxx pokyny xxx xxxxxxxxx xxxxx suspektních Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxx pravděpodobného xxxxx. |
165 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx separace |
1 200 |
Průkaz Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;510 |
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx a xxxxxx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x stanovení xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - část 2: Xxxxxx stanovení xxxxx |
600 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Rapid test |
950 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx |
570 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy |
560 |
Průkaz bakterií xxxx Xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Shigella - xxxxxxxxxxx a serologické xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx počtu koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Část 1: Xxxxxxxx s použitím xxxxxxx půdy xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x xxxxx xxxxx) - Část 1: Xxxxxx, biochemické xxxxx |
380 |
Xxxxxx Xxxxxx parahaemolyticus - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;360 |
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
750 |
Xxxxxx suspektních xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx enterocolitica |
410 |
Průkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx enterocolitica - xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx mezofilních xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kultivací x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; technika xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx mezofilních xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx kolonií xxx 30 °X |
340 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx flavus |
210 |
Průkaz xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
40 |
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Enterobacteriaceae xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
240 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX) |
560 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx redukujících xxxxxxxx (klostrídií) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx mediu; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů |
330 |
Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxx x xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx koků |
210 |
Průkaz koliformních xxxxxxxx - biochemické xxxxx |
60 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx vodě |
230 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; technika xxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X x 37 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx koliformních xxxxxxxx; technika nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx koliformních xxxxxxxx x pitné vodě |
230 |
Jakost xxx - stanovení Xxxxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx vod - Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx do xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
420 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx nepravých xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx x plísní - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °C - xxxx x xxxxx xxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx kvašení - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X |
320 |
Xxxxxxx z xxxxxx: Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxx Howarda |
390 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx slizotvorných xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx mikrobů |
210 |
Průkaz a xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx sporotvorných xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx mikrobů xxxxxxxxx xx agarové xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, fakultativně xxxxxxxxxxx x anaerobních xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx technologicky xxxxxxxxxxx mikroorganismů |
200 |
Metody xxxxxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx - důkaz plísní xx xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx se xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx) |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx membránovou xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxx souprava xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
10". |