Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2006 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 541/2002 Sb., kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst. 3 písm. b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

469/2005 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
469
XXXXXXXX
xx xxx 11. xxxxxxxxx 2005,
kterou xx xxxx xxxxxxxx x. 541/2002 Xx., xxxxxx se xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx rozbory prováděné xxxxxxxxxxxx Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. b) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxx některých souvisejících xxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx podle §14 xxxxxx x. 146/2002 Xx., o Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekci a x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx xxxxxx č. 94/2004 Xx. a xxxxxx x. 316/2004 Xx.:

Xx. I
Vyhláška č. 541/2002 Sb., xxxxxx xx stanoví xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx kontroly xxxxx §3 odst. 3 xxxx. x) xxxxxx č. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, xx xxxx xxxxx:
1. V §1 xx xxxxx "xxxx. 3" xxxxxxxxx xxxxx "xxxx. 4".
2. Příloha x. 1 xxx:
"Xxxxxxx x. 1 k xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx náhrady xxxxxxx v Xx

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx antioxidantů x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx isoaskorbové x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou spektrofotometrickou

1 200

Stanovení xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 990

Stanovení xxxx-xxxxxxxx x potravinách metodou XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

960

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx kyseliny sorbové x xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx spektrofotometricky

560

Stanovení dusitanů x potravinách xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxx-xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 410

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx fosforu x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx anthokyanů xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx"

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX)

370

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x celkového xxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 000

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GLC

1 780

Stanovení xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx niacinu x xxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx vitaminů A x X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 600

Stanovení xxxxxxxx X1, X2, X6 x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 x potravinách xxxxxxx XXXX X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx vitamínu X2 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx vitaminu X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

950

Stanovení xxxxxxxx X2 a D3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx nápojích x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 300

Stanovení xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

2&xxxx;020

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx vzorku xx xxxxxxxx GC AED

2 470

Stanovení (xxxxxxxxxx) jednoho xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx (konfirmace) jednoho xxxxxx xx xxxxxxxx XX/XX

3&xxxx;430

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x potravinách metodou XX

2&xxxx;570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 440

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;240

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC (Multireziduální xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX)

5&xxxx;930

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X)

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx)

4&xxxx;590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS

3 650

Stanovení daminosidu x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx triacylglycerolů x xxxxxxxxxxx metodou XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxx triazinových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;280

Xxxxxxxxx metylbromidu x potravinách metodou XX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;290

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx metodou XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx technika

630

Stanovení jednoho xxxxx metodou AAS - hydridová xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx AAS xx xxxxxxxx XXX 254

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx XXX

660

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx x dusitanů x xxxxxxxxxxx metodou XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx bromidů a xxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 480

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

2&xxxx;910

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XXX

2&xxxx;950

Xxxxxxxxx ftalátů x xxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;980

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, G2 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

6 060

Stanovení xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 metodou XXX (screening)

2 500

Stanovení deoxynivalenolu x potravinách xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

5&xxxx;890

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; xxxxxxx TLC(screening)

910

Stanovení xxxxxxxxxxx X v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x využitím xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx

7&xxxx;360

Xxxxxxxxx patulinu x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;850

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 x X2 metodou XXXX x využitím xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x potravinách metodou XXXX

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx aminů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxx xxxxxxx XX

950

Xxxxxxxxx 3-MCPD x potravinách

5 480

Stanovení xxxxxx Xxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx metodou HPLC

1 400

Stanovení 1,3-xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx GC/MS

1 580

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

1&xxxx;150

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxx GC

1 390

Stanovení xxxxxxxxxxx plynovou xxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xX xx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx vínech xxxxxxx XXX

960

Xxxxxxx xxxxxxxxx alkoholu xx xxxx

30

Xxxxxxxxx zásaditosti xxxxxx

380

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxx x xxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx a xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x aldehydů x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx složek

340

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x aldehydů v xxxx a xxxxxxxxxx x nízkým obsahem xxxxxxxx složek

1 340

Stanovení xxxx x etanolu (xxxx) xxxxxxx XX

750

Xxxxxxxxx furalů x xxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx xx vaječných xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; obsah xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx činitelé

140

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx komprimáty (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx hmyzem

230

Stanovení perforace xxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx hub

70

Stanovení xxxxxxxx xxx

220

Xxxxxxxxx sušiny xxx

380

Xxxxxx xxxxx mas metodou XXXXX

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx bílkoviny xxxxxxxxx xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;210

Xxxxxx pH xxxxxxx xxxxxx masa

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx

370

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx provařenosti xxxxxxx výrobků

160

Stálost barvy xxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

6&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

1&xxxx;810

Xxxxxxxxx xxxxxx náplně xxxx xxxxxx zmrazených xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx volné vody x xxxxxx drůbeže

50

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -2-5 xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx xxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x kondenzátu xxxxxxxxxxxx xxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx nikotinu v xxxxxxxxxx cigaretového kouře xxxxxxx XX

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx tabákových částic

410

Stanovení xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx v tabákových xxxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx kouři xxxxxxx XX

740

Xxxxxxxxx vody v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x sójových x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx s XxXX 35S xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x CaMV 35X xxxxxxxxxx a XXX terminátorem

8 170

Detekce specifické XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Round Xx Ready sóji x sójových výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR

12 426

Stanovení xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Real-Time XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx Bt-11 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Bt-11 x kukuřičných výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice XXX810 x kukuřičných xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxx sojové xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách po xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx iontové XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v potravinách

440

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx veškerých cukrů x potravinách

430

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, glukosy xxxxxxxx x xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx spektra xxxxx x xxxx

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx 5-hydroxymethylfurfuralu, furfuralu x 5-ethylfurfuralu metodou XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx na zařízení XXXXXX 1026

360

Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx cholesterolu x xxxxxxxxxxx metodou XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx metodou XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v XX oblasti (X232, X270, delta X) x olivovém xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx xxxxxx xxxxxx hlinitým x olivovém xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx x potravinách

590

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (lepku) x xxxxxxxxxxx metodou XXXXX

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx vlákniny x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx alergenů x specifických xxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx laktózy / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;670

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 110

Stanovení xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, extraktu, xX, xxxxx, xxxxx. x piva xx xxxxxxxx XXXXX

560

Xxxxxxxxx kyselosti

160

Stanovení xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxx xxxxxxxx podle xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx plody

250

Stanovení xxxxxxxx x aromatizovaných cukrech

140

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx změn x xxxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50

70

Xxxxxxxx xxxxx xx sušinu, xxxxx xxxx uveden x sazebníku jako xxxx x xxxxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;580

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx nesourodých xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx potravin - mikroskopický xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxx obilovin, luštěnin x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1 x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx v xxxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx mokrého xxxxx v xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx a obecné

70

Stanovení xxxxxxxxxxx pšenice tvrdé

140

Třídění xxxxxxxxxxxxx ječmene

220

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene

270

Stanovení xxxxxx kukuřice typu xxxxxx xxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx klíčivosti xxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxx luštěnin

220

Stanovení xxxxxxxxx hrachu xxxxxxx x čočky jedlé

70

Stanovení xxxxxxxxxxxx luštěnin

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx stanovení jednoho xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot x škodlivých nečistot xxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků více xxx 1 v xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x škodlivých xxxxxxxx xxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxx slunečnice x xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx blínu x xxxx x hořčici

270

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx semen xxxx xxx vlhkosti 12%

50

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x obilovin

220

Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxx (x mletých xxxxxx x x xxxxxx zrnech)

380

Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a potravinářských xxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxx x xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx popela x obilovinách, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XXX xxxx) u xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxx xxxxxxxx látek x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx oleje x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx cukernatosti xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx

50

Xxxx xxxx brambor

100

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx xxxxxxx typu xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx chmele

210

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx

760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx tržních xxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x sladkovodních tržních xxx

520

Xxxxxxxxx acesulfamu-K, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;030

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - metodou XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxx x potravinách (xxxxxx x olejích)

1 080

Stanovení xxxxxxxx těstovin xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx a příměsí xxxxxx xxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx těstovin

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x těstovinách

100

Vařivost pro xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X v xxxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxxxx xxxx xxx předsoušení xxx 130 °X x pekařských výrobcích

70

Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx tuku xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení tuku xx hydrolýze v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx titrovatelných kyselin x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 105 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v cukrářských xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx vody xxxxxxx xxx 130 °C x cukrářských výrobcích

140

Stanovení xxxx xxxxxxx s xxxxxxxx hmotou x xxxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení tuku xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx sušiny zmrzlin xxx 105 °X

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °X

70

Xxxxxxxxx tuku xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx zmrzlinách

210

Stanovení xxxx po xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx xxxxxxx Schoorla xx xxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxx sušením xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx vody xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx nápoje x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku xx hydrolýze x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

300

Stanovení čokoládové xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

250

Stanovení sacharidu x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

70

Stanovení xxxxxx (xxxxxxxx) x čokoládách

130

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

250

Stanovení xxxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

810

Důkaz xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

50

Stanovení kyanovodíku x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

550

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxx- x propylesterů xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

1110

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxx x sušiny x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xX potenciometricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

290

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx barvy xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx složení x xxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích

260

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx cukru

260

Stanovení xxxxxxxxxx schopnosti v xxxxxxxxxxx xxxxx

390

Xxxxxxxxx redukujících xxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxx cukrech

50

Stanovení xxxxxx ve xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX vodního výluhu xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx výluhu xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx x etalony

160

Stanovení xxxxx xx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx sirupu

170

Stanovení xxxxxxxx kyselosti xx xxxxxxxxx xx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx škrobu

600

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx sirupu

50

Stanovení alkoholu x xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xX xxxx

100

Xxxxxxxxx barvy xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx využitelné xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx x pivu

480

Stanovení xxxxx uhličitého x xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x droždí

210

Stanovení mohutnosti xxxxxx x xxxxx x droždí

160

Stanovení kyselosti xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx látek

160

Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx látek

90

Stanovení xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx x chuťových xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx rozpustných, xxxxx x lihovinách

210

Stanovení xxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx metodou xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx xxxxxxxxx metodou titrační

780

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxx x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou

1 110

Stanovení furalu x xxxxxx x xxxxxx destilátu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxxx xxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ve vínech

210

Stanovení xxxxx siřičitého xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx

1&xxxx;380

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 x nebo xx 1 xxxxx (454 x) xxxxxxx skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx jader x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx a zdravých xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

200

Stanovení poměru xxxxxxxxx jader suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx velikosti xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxx - xxxxxxxx celých xxxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x skořápek x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx alkality xxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

380

Xxxxxxxxx petroleterového extraktu - tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

480

Stanovení xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xxxxx Rothenfusera v xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx skořápkových plodů

50

Mechanický xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx u neloupaných xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

230

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx refraktometricky

50

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx x nealkoholických xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kofeinu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx chininu x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

730

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx octě

420

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx redukujících xxxxx v xxxxxxx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxx octě

530

Stanovení bezcukerného xxxxxxxx xxxxxxxx octa

50

Důkaz xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx octě

50

Stanovení xxxxxxx minerálních xxxxxxx x xxxxxxx octě

160

Důkaz xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (zeleninového) xxxxxx

6&xxxx;270

Xxxxxxxxx pevného xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny

160

Stanovení xxxxxxxx konzervárenských polotovarů x xxxxxxx z xxxxx x zeleniny

300

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

70

Stanovení složení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxxxx vyrovnanosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x pecek x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxxxxx, připálených, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx při xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

210

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx xxxxxxxxxxx x konzervárenských x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (písku) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobku x xxxxx x zeleniny

200

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx éterických xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny

440

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x zeleniny xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x přípravků pro xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx mohutnosti x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny

700

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx vyhotovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx alkaloidů (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx hoření (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí v xxxxxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x mrazírenských výrobcích

220

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx pevných xxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

150

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx v kyselině, x ovocných x xxxxxxxxxxxx výrobcích

350

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxx nebo xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx

490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx ovocných x zeleninových xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx pH xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťáv

100

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxx ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx fosforu x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 280

Enzymové xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x ovocných x zeleninových xxxxxxx, xxxxxxx spektrofotometrickou

1 700

Spektrometrické xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

950

Xxxxxxxxx hesperidinu x xxxxxxxxx v citrusových xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x kyselině v xxxxxxxxx výrobcích

350

Stanovení škůdců xxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx ferromagnetických xxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mlýnských xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení popela x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxx mokrého xxxxx x mlýnských výrobcích

140

Stanovení xxxxxxxxxxx lepku x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x mlýnských xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mohutnosti xxxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxx vařivosti xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx škůdců xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxxx -jeden xxxx - x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1, x krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx při stanovení xxxxxxx xxxxx u xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a luštěnin

50

Stanovení xxxx v kroupách, xxxx, jáhlech, xxxxxxx x luštěninách

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx x derivátech xxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) x xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx jablek

230

Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx jablkách

310

Stanovení xxxxxx škodlivým hmyzem xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x odchylek xx základního xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x sušených xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx ovoci - xxxxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx obsahu xxxx v sušených xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vyrovnanosti xxxxxxxx švestek

70

Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx vody v xxxxxxxx xxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxxxx a beznikotinového xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx rutinního xxxxxxxxxxxx nakuřovacího přístroje

1 110

Stanovení xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x cigaret

1 820

Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx konstantní hmotnosti x pískem

160

Stanovení sušiny xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x vody x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených x zahuštěných

100

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx pH mražených xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxx x sýrů, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xX x xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx aci dobutyrometri xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x mléce x xxxxxxxx výrobcích

460

Stanovení popela x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x kaseinu

140

Stanovení volné xxxxxxxxx kaseinu

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxx x kaseinu

420

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx neporušenosti xxxxxxxx xxxxxxxx slepicích vajec

70

Důkaz xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxx xxxxxxx vejce

70

Určení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxx x polohy xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxx vajec konzumních

70

Zjištění xxxxxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxx x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx viditelnosti x xxxxxxxxxxxxxx žloutku x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx rozbití

70

Důkaz xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx podílu xxxxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x drůbežích x xxxxxxxxxxx konzervách

210

Stanovení xxxxxx tuku x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx

190

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x drůbežích x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx vody ve xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx vody xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x ryb, rybích xxxxxxx x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x ryb, xxxxxx výrobků a xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx pevných x tekutých částí x rozpuštěného uvolněného xxxx ve xxxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx dusitanů a xxxxxxxxx xx výrobcích x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

880

Xxxxxxxxx pH x xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x konzervách

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxxxxx x masa a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx výrobků x masných xxxxxxx x hotových jídel x xxxxxxxxxx

220

Xxxxx kyselosti xxxx xxxx, masných xxxxxxx x masných xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x konzervách

210

Důkaz xxxxxxxxxxx škrobu x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x masných konzervách x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x masa, xxxxxxx xxxxxxx x masných xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx refraktometricky xx xxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxx x Eynona xx xxxxxx medu

460

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx ve xxxxxx xxxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx medu

380

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx medu

200

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx hydroxymetylfurfuralu xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

860

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx podle Xxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

910

Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx vápníku ve xxxxxx xxxx

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx dusíku xx včelím xxxx

590

Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx sirupem, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx včelího xxxx

1&xxxx;310

Xxxxxxxxx elektrické vodivosti xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx pH xxxxxxx medu

100

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx mléka a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx, xxxxxxx x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx titrační kyselosti xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xxxxxxx - Henkela

100

Stanovení xxxxxxxxx mléka a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobku xX-xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx a jogurtu

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, smetany x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx vážkovou xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x kojenecké xxxxxx, x xx zvláštních xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx mléčné výrobky xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx výživu x xxxxxxxxx cereálií nebo xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx krémovité xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxx., dále v xxxxxxxxxx, mražených xxxxxxx x xxxxxxx pro xxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx sýrů x tavených xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxx zkušebního xxxxxx xxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxxx vaječných xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxx xxxxxxx xx vaječné xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx ve vaječné xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx masných xxxxxxx ve xxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxx vody ve xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x konzervách

220

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx a masných xxxxxxxxx metodou Volhardovou

220

Stanovení xxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx loji

440

Stanovení xxxxxxx xxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx čísla xx xxxxxxxx sádle x taveném loji

420

Stanovení xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx x taveném loji

70

Stanovení xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx sádle a xxxxxxx loji

430

Stanovení Xöxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xx vepřovém sádle x xxxxxxx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx loji

200

Stanovení xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxxxx

400

Xxxxxxxxx xxxxxx x koření - xxxxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxxx soli

140

Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx x vápníku x xxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx draselného v xxxx

210

Xxxxxxxxx jodidu draselného x xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x soli

200

Stanovení xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx uhličitanů v xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

450

Xxxxxxxxx xxxxxx x čaji xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xx xxxx xxxx xxxxx Xxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x rozpustném xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí x xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx pražené kávy

250

Stanovení xxxxxxxx xxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti 1000 xxx kávy

100

Stanovení xxxxxx x xxxx mikroskopicky

650

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx kávy xxxxxxxxxxx x nerozpustného xx vodě

340

Stanovení písku x kávě

420

Stanovení xxxx x kávě

340

Stanovení kofeinu x kávě

300

Stanovení ztrát xxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx jídlech x v polotovarech xxxxx přímou xxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx jídel

230

Stanovení xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx kuchyně

380

Stanovení veškerých xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx x hotových xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel

430

Stanovení xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

160

Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx a x polotovarech jídel

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx majonézy

210

Stanovení xxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x majonéze

230

Stanovení xX xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x koření

250

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx (HCl) v xxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx etherového extraktu xxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Xxxxx) x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx capsanoidů x xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxx mletého xxxxxx čaje x xxxxxx obsahu xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxx 103 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx čaje

460

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx čaje

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx ve xxxx x xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v kyselině (XXx) x čaji

420

Stanovení xxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxxx xxxx x pevném xxxxx (ztráta hmotnosti xxx 103 °C)

140

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx písku v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a ochucovadlech

210

Výpočet xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel

50

Stanovení xxxxxxxxx dusíku dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxxxxxx rozbor dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx písku v xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx (xxxxxx) kávovin

270

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx zelené kávy xxx 105 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx při 103 °X)

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx hořčice

210

Stanovení "xxxxx" x xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx x hořčici

440

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx x hořčici

500

Předsušení sušiny xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x hořčici

120

Stanovení xxxx xxxx xxxx a xxxxx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxx xxxx tuků x xxxxx x otevřené xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx kyselosti a xxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x těkavých xxxxx xxxx a xxxxx (xxx 105 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 125 xx. -130 °C)

100

Stanovení xxxxxx vody x xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx Karla Xxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx jódového xxxxx xxxx x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx zmýdelnění xxxx x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx čísla tuků x xxxxx

420

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx v tucích x olejích a x xxxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx barvy xxxx x olejů

160

Stanovení x důkaz xxxxx- x xxxxxxxxxxxx kyseliny x- xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx a olejích

560

Stanovení x xxxxx kyseliny xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx křivky xxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx anisidinového xxxxx tuků x xxxxx

830

Xxxxxxxxx indexu xxxx xxxx a xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných nečistot x tucích x xxxxxxx

290

Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx extrakcí xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxx

290

Xxxxxxxxx hmotnosti xxxx a xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx stability xxxx x olejů Xxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xxx xxxxxxxxxx použití xxx 20 °C

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx

310

Xxxxxxxxxx xxxxxxxx lihu

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx sušiny lepidel

210

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x tenzidů x xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx a detergentů

100

Stanovení xxxxxx xxxx u xxxxxxx x detergentů

280

Stanovení xxxxx fosforečného x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

860

Xxxxxxxx xxxx tenzidů x detergentů (xxxx xxxxxxxxx)

170

Xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxx x xxxxx

50

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx)

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx x detergentů x xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxx potravin metodou XX/XX

4&xxxx;750

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx detekce xxxxxxxxx xxxxxxxx

4&xxxx;990".

3. Xxxxxxx x. 2 zní:
"Příloha x. 2 x vyhlášce x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxxxx x mikroskopické xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx v Xx

Xxxxxx bakterií Xxxxxxxx xxxxxx - typizace

380

Bacillus xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °C

220

Campylobacter - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx termotolerantních xxxxx rodu Xxxxxxxxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

410

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxxxx xxxxx Clostridium xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli - XXXXxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °C na xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °C na xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli na xxxxxxxxxxx plotnové xxxx - Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx 44 °X

290

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx počtu suspektních Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu.

165

Horizontální xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxxxxxxxxx testy

1 510

Průkaz Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- mléko x xxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x stanovení xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx průkazu

600

Horizontální metoda xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - část 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

600

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx aeruginosa - typizace

380

Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxxx za xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx test

950

Horizontální xxxxxx xxxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx

570

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Salmonella - xxxxxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx

470

Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Část 1: Xxxxxxxx x použitím xxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;360

Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx enterocolitica

410

Průkaz xxxxxxxxxxx patogenních kmenů Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy

380

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx mikroorganismů; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx mezofilních xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx flavus/parasiticus

420

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx půdě - počítání xxxxxxx xxx 30 °C

340

Průkaz Xxxxxxxxxxx flavus

210

Průkaz xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

40

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx enterokoků

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx resuscitace - xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií

240

Stanovení počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX)

560

Xxxxxxxxx xxxx siřičitany xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx mediu; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx perfringens - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

460

Xxxxxx x stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxx koliformních xxxxxxxx - biochemické xxxxx

60

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx xxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx koliformních xxxxxxxx ; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (vykultivovaných xxx 30 °X, 35 °X x 37 °X)

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x pitné vodě

230

Jakost xxx - xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx bakterií - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx očkováním xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

420

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x plísní - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °X - xxxx a xxxxx xxxxxxx

320

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X

320

Xxxxxxx x xxxxxx: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx rodu Lactobacillus

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx mikrobů

210

Průkaz x xxxxxxxxx počtu mikrobů xxxx Xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx rostoucích xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxxxxx xxxxx termofilních x xxxxxxxxxxxxxx mikrobů xxxxxxxxx xx agarové xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, fakultativně xxxxxxxxxxx x anaerobních xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx technologicky xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

200

Xxxxxx zkoušení xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x jednoduchým xxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx)

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx hmot xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxx souprava xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

10".

Xx. II
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ze xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxx účinnosti této xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
Čl. XXX
Xxxxxxxx
Tato xxxxxxxx xxxxxx účinnosti dnem 1. xxxxx 2006.
Xxxxxxx:
Ing. Xxxxxx x. r.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 469/2005 Sb. nabyl xxxxxxxxx xxxx 1.1.2006.
Xxxxxx xxxxxxx x. 469/2005 Xx. byl xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 132/2015 Sb. x účinností od 1.7.2015.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx změna shora xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.