Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2006 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 541/2002 Sb., kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst. 3 písm. b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

469/2005 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
469
XXXXXXXX
xx xxx 11. xxxxxxxxx 2005,
xxxxxx xx mění vyhláška x. 541/2002 Xx., xxxxxx xx stanoví xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx č. 146/2002 Xx., o Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx x o xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §14 zákona x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx inspekci x x xxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx zákona č. 94/2004 Sb. x xxxxxx x. 316/2004 Xx.:

Čl. X
Xxxxxxxx č. 541/2002 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x potravinářské inspekce xxx xxxxx kontroly xxxxx §3 odst. 3 písm. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., o Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, se xxxx xxxxx:
1. X §1 xx xxxxx "odst. 3" xxxxxxxxx xxxxx "xxxx. 4".
2. Příloha x. 1 zní:
"Příloha x. 1 k xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

2 460

Stanovení antioxidantů x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx TLC

780

Stanovení syntetických xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských barviv x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 200

Stanovení xxxx-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx beta-karotenu x potravinách metodou XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

960

Xxxxxxxxx xxxxxxxx propionové x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx kyseliny sorbové x xxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačně-titrační

320

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;410

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx HPLC

1 090

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx"

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

950

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, kofeinu a xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx HPLC

1 160

Stanovení celkového xxxxxx glutamátu sodného x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ITP)

370

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 000

Stanovení chininu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x celkového xxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x alkaloidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXX

1&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx flavonoidních xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x E x xxxxxxxxxxx metodou HPLC

1 600

Stanovení xxxxxxxx X1, X2, X6 x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX A

3 000

Stanovení xxxxxxxx X1 metodou XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx vitamínu X2 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx vitaminu X x potravinách xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 x X3 xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou HPLC

1 480

Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx L-karnitinu x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx thiabendazolu x xxxxxxxxxxx

2&xxxx;020

Xxxxxxxxx (konfirmace) xxxxxxx vzorku xx xxxxxxxx GC XXX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) jednoho xxxxxx xx zařízení XX XXX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) jednoho xxxxxx na zařízení XX/XX

3&xxxx;430

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx dithiokarbamátů x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx kyselin x potravinách metodou XX

2&xxxx;730

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;240

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX (Multireziduální xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX)

5&xxxx;930

Xxxxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx metodou XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda X)

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxx pesticidů x potravinách xxxxxxx XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda)

4 590

Stanovení xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XX

3&xxxx;650

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GC/ECD

2 290

Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - plamenová xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx jednoho xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX xx zařízení AMA 254

360

Xxxxxxxxx dusičnanů v xxxxx a zelenině xxxxxxx XXX

660

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx uhlovodíků xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx polyaromatických xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

2 910

Stanovení X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XXX

2&xxxx;950

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;980

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, X2, X1, X2 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

6&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, B2, X1, X2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx)

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx deoxynivalenolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

5&xxxx;890

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; metodou XXX(xxxxxxxxx)

910

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC x využitím xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) kolonek

7 360

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;850

Xxxxxxxxx fumonisinů X1 x B2 metodou XXXX s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx aminů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;760

Xxxxxxxxx toxických xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;160

Xxxxxxxxx metanolu x xxxxxxxxxx a xxxx xxxxxxx GC

950

Stanovení 3-XXXX x xxxxxxxxxxx

5&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx barviv v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

1&xxxx;580

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx těkavých xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

1 680

Stanovení xxxxxxxxxx

1&xxxx;150

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plynovou xxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xX vody

100

Stanovení pH xx xxxx

100

Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxx oxidu xxxxxxxxxx v xxxxxxxx x perlivých xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx oxidu siřičitého xx xxxxxx metodou XXX

960

Xxxxxxx xxxxxxxxx alkoholu xx víně

30

Stanovení zásaditosti xxxxxx

380

Xxxxxxxxx titrovatelných zásad x xxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxx x lihovinách

170

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů, esterů x aldehydů v xxxxxxxxxx s vyšším xxxxxxx těkavých xxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;340

Xxxxxxxxx xxxx x etanolu (xxxx) xxxxxxx XX

750

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx obsahu vaječného xxxxxxx xx vaječných xxxxxxxx spektroforometrickou xxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx vřeténka

70

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; příprava xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinek

70

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx pro xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx mechanických xxxxxxxx xxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx

380

Xxxxxx xxxxx mas xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx přepočtem xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;210

Xxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx uvolněných xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx vody xx

370

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx provařenosti xxxxxxx výrobků

160

Stálost xxxxx xxxxxxx výrobků

70

Stanovení obsahu xxxx

6&xxxx;180

Xxxxxxxxx hydroxyprolinu x xxxxxxxxxxx

1&xxxx;810

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx čokoládové xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků -xxxxx složka

70

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -2-5 xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx xxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;210

Xxxxxxxxx alkaloidů x kondenzátu cigaretového xxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx nikotinu x xxxxxxxxxx cigaretového xxxxx xxxxxxx GC

2 260

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx částic

410

Stanovení xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx v tabákových xxxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx metodou XX

740

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA x sójových a xxxxxxxxxxx výrobcích PCR xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx s XxXX 35X promotorem x XXX terminátorem

4 500

Detekce xxxxxxxxxx XXX v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx s CaMV 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx

8&xxxx;170

Xxxxxxx specifické XXX Round Up Xxxxx sóji v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX metody

1 500

Detekce specifické XXX xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Round Xx Ready xxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR

12 426

Stanovení xxxxxxxxxx XXX Kukuřice Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx Xx-11 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Real-Time XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx XXX810 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí PCR xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx specifické DNA xxxxxxxx MON810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR

10 200

Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR

6 280

Stanovení xxxxxx xxxxxx bílkoviny x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx markerových xxxxxxxxx x potravinách xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx sacharidů x xxxxxxxxxxx xx předčištění xx SPE xxxxxxxxx xxxxxxx iontové HPLC

2 700

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx spektra xxxxx x xxxx

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, furfuralu x 5-xxxxxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

360

Xxxxxxxxx "tuku" xxxxxx extrakcí xx xxxxxxxx SOXTEC 1026

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx cholesterolu x potravinách xxxxxxx XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx olejích metodou XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x XX oblasti (K232, X270, delta K) x xxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx K270 xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x olivovém xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxx a přepočet xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (lepku) x potravinách xxxxxxx XXXXX

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx alergenů x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx / galaktózy x xxxxxxxxxxx enzymaticko-spektrofotometrickou metodou

1 700

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;670

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx beta-karotenu, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xanthophylesteru x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;060

Xxxxxxxxx alkoholu, extraktu, xX, xxxxx, xxxxx. x xxxx xx xxxxxxxx XXXXX

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx, hmotnosti spotřebitelského xxxxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x citrusových xxxxxxx

200

Xxxxxxxx xxxxxxxx podle xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x aromatizovaných xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx MA 50

70

Xxxxxxxx xxxxx na xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxx x xxxxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx energetické xxxxxxx

1&xxxx;580

Xxxxxxx energetické xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx potravin - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx skořápek

590

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx skladištními xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí a xxxxxxxx xxx stanovení xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx při počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 v xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx maltózy x xxxx

470

Xxxxxxxxx pšenice xxxxx x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx klíčivosti xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx typu xxxxxx zub x xxxxxxxxxx kukuřice

50

Stanovení klíčivosti xxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxx luštěnin

220

Stanovení xxxxxxxxx hrachu xxxxxxx x xxxxx jedlé

70

Stanovení xxxxxxxxxxxx luštěnin

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx příměsí a xxxxxxxx u luštěnin, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx x luštěnin, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx jednoho znaku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 v xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx jader

140

Stanovení xxxxx blínu v xxxx x xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tisíce xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12%

50

Xxxxxxxxx obsahu vody x obilovinách x xxxxxxxxx x xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx (x mletých xxxxxx x x xxxxxx xxxxxx)

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxx x xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx x obilovinách, luštěninách x xxxxxxxxx z xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XXX test) x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx semenech

220

Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx semenech

480

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx

50

Xxxx xxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx brambor xxxxxx polyakrylamidové xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (KH) chmele

760

Stanovení xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx tržních xxx

260

Xxxxxxxxx stolní xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou HPLC

1 030

Stanovení xxxxxxxxx x potravinách - metodou XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 990

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxx x potravinách (xxxxxx x olejích)

1 080

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx škůdci

70

Stanovení xxxxxx a xxxxxxx xxxxxx druhů těstovin

100

Stanovení xxxxxxxxxxx těstovin

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx popela v xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x těstovinách

100

Vařivost pro xxxxxxx zkoušky x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx těstovin

50

Stanovení xxxxxxxx objemu těstovin

50

Stanovení xxxxxxxxxxxx x lepkavosti xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x předsoušením xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu xxxx bez předsoušení xxx 130 °X x xxxxxxxxxx výrobcích

70

Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxx x nasávací xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

350

Stanovení xxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxx xx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x pekařských výrobcích

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx náplně x xxxxxxxxxx výrobcích

180

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx v pekařských xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx obsahu bílkovin x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx strouhanky

50

Stanovení příměsi xx strouhance

50

Stanovení xxxx xxxxxxx při 105 °X x cukrářských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

360

Stanovení titrovatelných xxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx vody xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx tuku xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx sušiny zmrzlin xxx 105 °X

160

Xxxxxxxxx xxxxxx zmrzlin xxx 130 °C

70

Stanovení tuku xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xx hydrolýze xx zmrzlinách

360

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů po xxxxxxx metodou Xxxxxxxx xx zmrzlinách

440

Stanovení vlhkosti xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx sušením xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx hmotnosti

140

Stanovení xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx nápoje x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu

300

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

430

Stanovení obsahu xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx přísad (xxxxxxxx) x čokoládách

130

Stanovení xxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

810

Xxxxx xxxxxxxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

550

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

560

Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

1110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x sušiny x cukrovarských výrobcích

140

Stanovení xX potenciometricky x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v cukrovarských xxxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxx cukrovarských xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x repného cukru

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

260

Stanovení pektínu x želírujícím cukru

260

Stanovení xxxxxxxxxx schopnosti x xxxxxxxxxxx cukru

390

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xx škrobu

140

Stanovení xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin xx xxxxxx xxxxxx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx x etalony

160

Stanovení xxxxx xx škrobu

50

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxxxx škrobového xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti ve xxxxxxxxx xx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx škrobu

600

Stanovení xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x pivu

300

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx piva

100

Stanovení xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx využitelné xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx pěnivosti xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého v xxxx

200

Xxxxxxxxx trvanlivosti droždí

80

Stanovení xxxxxx droždí

140

Stanovení popela x droždí

210

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx látek

90

Stanovení xxxxxxx otáčivosti vonných x xxxxxxxxx látek

90

Stanovení xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx vonných x xxxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxx 105 °C

140

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx rozpustných, xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx metodou xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx titrační

780

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v brandy x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx furalu x brandy x xxxxxx destilátu metodou xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx vín

160

Stanovení xxxxxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxxx xxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx x výpočet xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx

1&xxxx;380

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti 100 zdravých xxxxx, xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx na 100 x xxxx xx 1 libru (454 x) suchých skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx skořápek x zdravých xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx plodů

200

Stanovení poměru xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x jader suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - vlhkosti xxxxxx xxxxx a xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx u xxxxxxxx x slupek xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

140

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx nerozpustného x xxxxxxxx - xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

480

Stanovení čísla xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

90

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xxxxx Rothenfusera x xxxxxxx skořápkových xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx ztráty pražením xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Mechanický xxxxxx xxxxxxxxxxx arašídů

230

Stanovení xxxxxx u neloupaných xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, manometricky

50

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - titrovatelné xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

310

Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

360

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx relativní xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kyselosti kvasného xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx octě

420

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx kvasného octa

270

Stanovení xxxxxx x xxxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx redukujících xxxxx v xxxxxxx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx octě

530

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx kvasného xxxx

50

Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném octě

50

Stanovení xxxxxxx minerálních kyselin x xxxxxxx xxxx

160

Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x kvasném xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx

6&xxxx;270

Xxxxxxxxx xxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx z ovoce x zeleniny

70

Stanovení čísla xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x výrobků x xxxxx a xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plodů x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny

70

Stanovení hmotnosti xxxxxxxx podílu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxx xxxxx konzervárenských polotovarů x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vyrovnanosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx množství xxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx neodpeckovaných xxxxx a pecek x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, mechanicky xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x plodů xx stopkou x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu rostlinných xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z ovoce x zeleniny

210

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (písku) x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx (kyseliny xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

530

Xxxxxxxxx etanolu v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx éterických xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a zeleniny

80

Stanovení xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x konzervování ovoce x xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a zeleniny

700

Stanovení xxxxxxxx benzoové xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx sodného x pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx vyhotovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

380

Stanovení vody xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx destilační

480

Stanovení xxxxxxxxx (xxxxxxxx) xx fermentovaném xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (hořlavost) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx výrobků

200

Stanovení xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx v mrazírenských xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx chloridu sodného x mrazírenských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx pevných xxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

150

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x kyselině, x ovocných x xxxxxxxxxxxx výrobcích

350

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx podílu nerozpustného x alkoholu u xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx

490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x zeleninových šťáv

100

Stanovení xxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx ovocných x zeleninových xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx fosforu v xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou spektrofotometrickou

1 700

Enzymové xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx v citrusových xxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Enzymové xxxxxxxxx xxxxxx kyseliny X-xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 700

Stanovení xX xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx výrobků

140

Stanovení ferromagnetických xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mlýnských xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mlýnských xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx popela x mlýnských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxx mokrého xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx cukru xxxxx Xxxxxxxx v xxxxxxxxx výrobcích

440

Stanovení obsahu xxxx x mlýnských xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx diastatické mohutnosti xxxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx mokrého xxxxx x xxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxx -xxxxx znak - x xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1, x xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx xxx stanovení xxxxxxx xxxxx x xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx a luštěnin

50

Stanovení xxxx x xxxxxxxx, xxxx, jáhlech, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx a čokoládových xxxxxxxxxxxx

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx sušiny v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxx kakaového xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx a derivátech xxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) x xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x odchylek xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx jablek

230

Stanovení obsahu xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx jablkách

310

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx xxxxxxxx hrušek

230

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx oxidu siřičitého x sušených xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x sušeném xxxxx - mikroskopicky

330

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx švestek

70

Stanovení obsahu xxxx x rozinkách

310

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx fíkách

310

Stanovení xxxxxx xxxx x sušených xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x kouřových xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxxxx a beznikotinového xxxxxxxxx kondenzátu xxxxx xx použití rutinního xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků sušením xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx gravimetricky xx xxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x vody x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x zahuštěných

140

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx sušených a xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx znečištěnin x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou acidobutyrometrickou

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mražených mléčných xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX mražených xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx glycidu x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

70

Stanovení xxxxxx xxxx a sušiny x sýrů, xxxxxxx, xxxxx a pomazánek

140

Stanovení xxxxxxxx sodného x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xX x xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx tuku vážkovou xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx výrobcích

460

Stanovení xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x sušině x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou

380

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx filtrovaného xxxx másla

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x kaseinu

460

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxx popela x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx kaseinu

210

Stanovení čistoty xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxx xxxxxxx x umytí xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx tvaru xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění pachu xxxxxxx vejce

70

Určení xxxxxxxxx xxxxxxxxx bubliny u xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxx x polohy xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxx u xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x slepicích vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx po xxxxxxx

70

Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx slepicích xxxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxx jakosti xxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxxxx a zvěřinových xxxxxxxxxx

190

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx x zvěřinových konzervách

130

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx sádle

140

Stanovení vody xxxxxxx u ryb, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx a konzerv

160

Stanovení xxxxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu x xxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx u xxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x mase x xxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx výrobků metoda xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx částí x rozpuštěného uvolněného xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xX x xxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx u xxxx, xxxxxxx výrobků x xxxxxxx xxxxxxx x hotových xxxxx x konzervách

220

Číslo xxxxxxxxx xxxx xxxx, masných xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx a hotových xxxxx v konzervách

210

Důkaz xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx konzervách x xxxxxxxx jídlech x konzervách

100

Stanovení popela x xxxx, masných xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx refraktometricky xx xxxxxx medu

50

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxx x Eynona xx xxxxxx medu

460

Stanovení sacharózy xxxxx Lana x Xxxxxx xx včelím xxxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx včelím medu

380

Stanovení xxxxxxxxx včelího xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx pevných látek xx xxxx nerozpustných xx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xx včelím xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

860

Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxx podle Xxxxxxxx xx xxxxxx medu

910

Komplexometrické xxxxxxxxx vápníku ve xxxxxx xxxx

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx medu

590

Důkaz xxxxxxxx xxxxxxx medu xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x sladovými xxxxxxx

100

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx

1&xxxx;310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vodivosti xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx pH xxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx, xxxxxxx a x xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka x xxxxxxxx mléčných výrobku xX-xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxx x jogurtu

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxxxxx neslazeného mléka

160

Stanovení xxxxxx tuku xxxxxxxx xxxxxxx dle Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x kojenecké xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - např. xxxxxx mléčné xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx krémovité nebo xxxxxxxxx xxxxxx výrobky x xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx v prášku xxxx., dále x xxxxxxxxxx, mražených xxxxxxx x směsích pro xxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka

160

Stanovení obsahu xxxxxxx xxxxxx xxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x sýrech x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x tuku x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxx příměsí xx xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx volných masných xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx volného xxxx x mase x xxxxxxx výrobcích

290

Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x konzervách

220

Stanovení obsahu xxxxxxxx sodného x xxxx a masných xxxxxxxxx metodou Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mase a xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx obsahu vody x těkavých xxxxx xx vepřovém xxxxx x taveném xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxx tuků ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji

440

Stanovení xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx a taveném xxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx čísla xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxx epihydrinaldehydu xx vepřovém xxxxx x taveném xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx a taveném xxxx

430

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx ve xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx loji

200

Stanovení xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx ve xxxx x xxxxxx

400

Xxxxxxxxx xxxxxx x koření - xxxxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx nerozpustného xxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx a vápníku x xxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x soli

130

Stanovení xxxxxx x xxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

210

Xxxxxxxxx jodidu xxxxxxxxxx x xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x soli

200

Stanovení xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx oxidů trojmocných xxxx x soli

420

Stanovení xxxxxxx xxxx

450

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxx tří xx xxxx xxxx xxxxx Xxxxx

330

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x rozpustném xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí v xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti 1000 xxx xxxx

100

Xxxxxxxxx škůdců x xxxx mikroskopicky

650

Stanovení xxxxxxx extraktu kávy

420

Stanovení xxxxxxxxx popela kávy

210

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx kávy xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xx vodě

340

Stanovení xxxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxx x kávě

340

Stanovení xxxxxxx x xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel

220

Stanovení xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx jídel

230

Stanovení xxxx x ostatních xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a v xxxxxxxxxxxx xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxx x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

160

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx škrobu v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel

210

Stanovení xxxxxx kyselosti v xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel

140

Stanovení hmotnostního xxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx majonézy

210

Stanovení xxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x hermeticky xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx (XXx) x xxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx destilační xxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx etherového extraktu xxxxxx

480

Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxx xxxxx koření

100

Stanovení xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Xxxxx) x paprice xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx capsanoidů x xxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx HPLC

1 530

Příprava xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx obsahu sušiny

220

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxx 103 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx ve xxxx x xxxx

220

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x čaji

420

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx instantního xxxx v xxxxxx xxxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X)

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx instantního xxxx v xxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx obsahu chloridu xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kávovin

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx při 103 °X)

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx "xxxxx" x hořčici

350

Stanovení xxxxx v xxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hořčice

100

Stanovení xxxx x hořčici

500

Předsušení xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx a xxxxx vyjasněním

360

Stanovení bodu xxxx tuků a xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx kyselosti xxxx x xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx (xxx 105 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxx a těkavých xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 125 xx. -130 °C)

100

Stanovení xxxxxx vody x xxxxxx a olejích xxxxxxx Karla Xxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x olejích

220

Stanovení xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx

420

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx x x margarinech

170

Stanovení xxxxx xxxx a xxxxx

160

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- x propylesteru kyseliny x- xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x tucích x xxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx anisidinového xxxxx tuků a xxxxx

830

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxx a xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx nečistot x xxxxxx x xxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x olejů xxxxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x olejů

290

Stanovení xxxxxxxxx xxxx a xxxxx xx jednotku objemu ("xxxxxxx hmotnost") xx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x olejů Schaalovým xxxxxx

140

Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °X

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx metodou xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx v lihu

310

Zjišťování xxxxxxxx lihu

50

Stanovení kyselosti xxxx

170

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxxxxx xxxxxxx prostředků

100

Stanovení xX xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx látek x tenzidů x xxxxxxxxxx

860

Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x detergentů (mycí xxxxxxxxx)

170

Xxxxxxxxxxx tenzidů x xxxxxxxxxx x xxxxx

50

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x tenzidech x detergentech (xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx)

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxx potravin metodou XX/XX

4&xxxx;750

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

4&xxxx;990".

3. Příloha č. 2 xxx:
"Xxxxxxx x. 2 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx nákladů v Xx

Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X

220

Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Campylobacter

600

Clostridium xxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx

410

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Clostridium perfringens. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx

460

Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli - XXXXxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx

500

Xxxxxxxxx počtu Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx půdě - Xxxxxx počítání xxxxxxx xxx 44 °X

290

Xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxx xxxxx suspektních Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx.

165

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx imunomagnetické separace

1 200

Průkaz Xxxxxxxx monocytogenes - xxxxxxxxxxx testy

1 510

Průkaz Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x xxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a stanovení xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx průkazu

600

Horizontální metoda xxxxxxx x stanovení xxxxx Listeria monocytogenes - část 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

600

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx za xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx - typizace

380

Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxx salmonel - XXXXxxxx

80

Xxxxxx salmonel - Xxxxxxxxxx Xxxxx test

950

Horizontální xxxxxx průkazu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx

570

Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxx

470

Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Staphylococcus aureus x xxxxx xxxxx) - Část 1: Xxxxxxxx x použitím xxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx (Staphylococcus aureus x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, biochemické testy

380

Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;360

Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

410

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy

380

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kultivací x xxxxxxxx půdách

210

Všeobecné xxxxxx xxx stanovení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií

210

Jakost vod- xxxxxxxxx mezofilních xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx půdě - počítání kolonií xxx 30 °C

340

Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxx enterokoků - biochemické xxxxx

40

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

240

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX)

560

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů

330

Stanovení xxxxx Clostridium perfringens - sulfidredukujících xxxxxxxxxx

460

Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxx koliformních xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

60

Xxxxxxxxx koliformních xxxxxxxx x xxxxx xxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; technika xxxxxxxx xxxxxxx (vykultivovaných xxx 30 °X, 35 °X a 37 °X)

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x pitné xxxx

230

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx bakterií - xxxx 1: metoda xxxxxxxxxxxx filtrů

230

Jakost xxx - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Stanovení počtu xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx kultivačního xxxxx

420

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx lyzinovou xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu kvasinek x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °C - xxxx x masné xxxxxxx

320

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx kvašení - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X

320

Xxxxxxx x xxxxxx: Xxxxxxxxx obsahu plísní xxxxx Howarda

390

Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxx Lactobacillus

220

Stanovení xxxxx slizotvorných xxxxxxxx xxxx Leuconostoc

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxx mikrobů

210

Průkaz x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx technologicky xxxxxxxxxxx mikroorganismů

200

Metody zkoušení xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx - xxxxx plísní xx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx s xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx se složitým xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx)

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx filtrací

230

Vyšetřování xxxxxx a folií xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxx souprava xxx xxxxxxxxxxxxxxx stěry

10".

Čl. II
Xxxxxxxxx ustanovení
Xxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ze xxxxxx xxxxxxxxxx přede xxxx účinnosti této xxxxxxxx se stanoví xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
Xx. III
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. xxxxx 2006.
Ministr:
Xxx. Xxxxxx v. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx č. 469/2005 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.1.2006.
Xxxxxx xxxxxxx č. 469/2005 Xx. xxx zrušen xxxxxxx xxxxxxxxx č. 132/2015 Sb. x účinností od 1.7.2015.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxx aktualizováno, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx změna xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.