Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2006 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 541/2002 Sb., kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst. 3 písm. b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
469/2005 Sb.
|
Rozbor |
Výše náhrady xxxxxxx v Xx |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách metodou XXXX |
950 |
|
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
780 |
|
Xxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
|
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;990 |
|
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x jejích xxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
960 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx propionové x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
|
Xxxxxxxxx kyseliny sorbové x kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačně-titrační |
320 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx spektrofotometricky |
560 |
|
Stanovení xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx bifenylu x xxxx-xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;410 |
|
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 090 |
|
Stanovení fosforu x potravinách metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 200 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx" |
2&xxxx;640 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
|
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
950 |
|
Stanovení xxxxxxx v xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, kofeinu x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x polévkách x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ITP) |
370 |
|
Stanovení chininu xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
940 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx výpočtem x celkového obsahu xxxxxxxxx |
1&xxxx;550 |
|
Xxxxxxxxx aromatických xxxxx x alkaloidů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;780 |
|
Xxxxxxxxx vanilinu, xxxxxxxxxxxxx, kumarinu x xxxxxxxxxx aromatických xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx látek x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;530 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx A x E x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1, X2, X6 v potravinách xxxxxxx HPLC |
1 690 |
|
Stanovení xxxxxxxx X12 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELIS A |
3 000 |
|
Stanovení xxxxxxxx X1 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
|
Xxxxxxxxx vitaminů X2 x X3 xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx ve fortifikovaných xxxxxxxxxxx metodou HPLC |
1 480 |
|
Stanovení xxxxxx xxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;530 |
|
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x potravních xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;300 |
|
Xxxxxxxxx thiabendazolu x xxxxxxxxxxx |
2&xxxx;020 |
|
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX AED |
2 470 |
|
Stanovení (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX |
1&xxxx;390 |
|
Xxxxxxxxx (konfirmace) jednoho xxxxxx xx zařízení XX/XX |
3&xxxx;430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 780 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;570 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;730 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyanovodíkové xxxxxxx xxxxxxxxxx titrační |
550 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;440 |
|
Xxxxxxxxx fenylmočovinových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;240 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX) |
5&xxxx;930 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Multireziduální metoda X) |
2&xxxx;440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx pesticidů x potravinách metodou XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx) |
4&xxxx;590 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS |
3 650 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
|
Xxxxxxxxx mléčného tuku x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
3&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
|
Xxxxxxxxx triazinových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 280 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;470 |
|
Xxxxxxxxx bromidů x xxxxxxxxxxx metodou XX/XXX |
2&xxxx;290 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
630 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx AAS - hydridová xxxxxxxx |
750 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx AAS xx xxxxxxxx XXX 254 |
360 |
|
Xxxxxxxxx dusičnanů x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXX |
660 |
|
Xxxxxxxxx dusičnanů xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX |
1&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx bromidů x xxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 480 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;910 |
|
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx x potravinách metodou XX/XXX |
2&xxxx;950 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx GC |
1 980 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;640 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
6&xxxx;060 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, B2, X1, X2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx) |
2&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx deoxynivalenolu x potravinách metodou XXXX s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;610 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
5&xxxx;890 |
|
Xxxxxxxxx ochratoxinu X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; metodou XXX(xxxxxxxxx) |
910 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X v xxxxxxxxxxx metodou HPLC x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx |
7&xxxx;360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách metodou XXXX |
1&xxxx;850 |
|
Xxxxxxxxx fumonisinů X1 x B2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek |
5 490 |
|
Stanovení zearalenonu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
5&xxxx;610 |
|
Xxxxxxxxx biogenních aminů x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;760 |
|
Xxxxxxxxx toxických glykoalkaloidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;160 |
|
Xxxxxxxxx metanolu v xxxxxxxxxx x lihu xxxxxxx XX |
950 |
|
Xxxxxxxxx 3-XXXX x potravinách |
5 480 |
|
Stanovení xxxxxx Xxxxx v chilli xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 400 |
|
Stanovení 1,3-xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC/MS |
1 580 |
|
Stanovení aromatických xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
|
Xxxxxxxxx těkavých xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
1 680 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx |
1&xxxx;150 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;390 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx chromatografií |
950 |
|
Stanovení xX xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xX xx xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx |
470 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x šumivých x xxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx XXX |
960 |
|
Xxxxxxx celkového xxxxxxxx xx xxxx |
30 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx zásad x lihovinách |
140 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x lihovinách |
170 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, esterů x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x vyšším xxxxxxx xxxxxxxx složek |
340 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxx x nízkým obsahem xxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;340 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx (xxxx) xxxxxxx GC |
750 |
|
Stanovení xxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;280 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxx xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; obsah xxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; otluky |
140 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; příprava xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinek |
70 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x želatinových xxxxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx komprimáty (xxxxxxxxxx) |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hub xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx hub |
70 |
|
Stanovení vlhkosti xxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx sušiny hub |
380 |
|
Průkaz xxxxx mas xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx přepočtem xxxx 3-methylhistdin |
1 210 |
|
Měření pH xxxxxxx xxxxxx masa |
100 |
|
Stanovení xxxxxx uvolněných složek |
100 |
|
Stanovení xxxxxxxx vody aw |
370 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx výrobků |
160 |
|
Stálost xxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
6&xxxx;180 |
|
Xxxxxxxxx hydroxyprolinu x xxxxxxxxxxx |
1&xxxx;810 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxx panády xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx vody x xxxxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků -2-5 xxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx xxxxxx |
500 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
2 210 |
|
Stanovení alkaloidů x kondenzátu cigaretového xxxxx |
2&xxxx;260 |
|
Xxxxxxxxx nikotinu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;260 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx tabákových xxxxxx |
410 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx vody v xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX |
740 |
|
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x sójových a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx s XxXX 35S xxxxxxxxxx x NOS xxxxxxxxxxxx |
4&xxxx;500 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X promotorem x XXX terminátorem |
8 170 |
|
Detekce xxxxxxxxxx XXX Round Up Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
1&xxxx;500 |
|
Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX metody |
4 920 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx DNA Round Xx Xxxxx sóji x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
12&xxxx;426 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
|
Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx Bt-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time PCR |
10 200 |
|
Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí PCR xxxxxx |
4&xxxx;920 |
|
Xxxxxxxxx specifické DNA xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx PCR |
10 200 |
|
Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx Real-Time XXX |
6&xxxx;280 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX xxxxxxx enzymatickospektrofotometrickou |
2 700 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx po předčištění xx XXX kolonkách xxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 700 |
|
Stanovení xxxxxxxxx x potravinách |
440 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx veškerých cukrů x xxxxxxxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx laktózy x xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, glukosy xxxxxxxx a xxxxxxxxx x potravinách metodou XXXX |
950 |
|
Xxxxxxxxx spektra xxxxx x medu |
1 300 |
|
Stanovení 5-hydroxymethylfurfuralu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
|
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
|
Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx na xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
360 |
|
Stanovení "xxxx" xxxxxx extrakcí xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
1 920 |
|
Stanovení xxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC |
2 600 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx x potravinách metodou XXX |
2&xxxx;600 |
|
Xxxxxxxxx stigmastadienů v xxxxxxxxx xxxxxxx metodou XX |
3&xxxx;100 |
|
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v XX oblasti (X232, X270, xxxxx K) x xxxxxxxx oleji |
560 |
|
Spektrofotometrické xxxxxxxxx K270 po xxxxxx xxxxxx hlinitým x xxxxxxxx xxxxx |
940 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
590 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx bílkoviny x xxxxxxxxxxx |
610 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (lepku) x potravinách metodou XXXXX |
2&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x specifických xxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx enzymaticko-spektrofotometrickou xxxxxxx |
1&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;670 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
|
Xxxxxxxxx xxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kyselin x potravinách metodou XXXX |
1&xxxx;400 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pyrrolidonkarboxylové xxxxxxx XXXX |
950 |
|
Xxxxxxxxx beta-karotenu, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xanthophylesteru x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;060 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, extraktu, xX, barvy, xxxxx. x piva xx xxxxxxxx XXXXX |
560 |
|
Xxxxxxxxx kyselosti |
160 |
|
Stanovení xxxxxx, hmotnosti spotřebitelského xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx obsahu šťávy x citrusových xxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - suché xxxxxxxxxx xxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx změn x obilovinách |
130 |
|
Stanovení sušiny x xxxxxxxxxxx na xxxxxxxx MA 50 |
70 |
|
Přepočet xxxxx xx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxx x xxxxxx |
30 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx energetické xxxxxxx |
1&xxxx;580 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - makroskopický xxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx skořápek |
590 |
|
Stanovení xxxxxxxx obilovin, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx v xxxxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x obilovinách |
140 |
|
Stanovaní xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x obilovinách |
210 |
|
Stanovení xxxxxxx x xxxx |
470 |
|
Xxxxxxxxx pšenice xxxxx a xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx tvrdé |
140 |
|
Třídění xxxxxxxxxxxxx ječmene |
220 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene |
430 |
|
Stanovení klíčivé xxxxxxx sladovnického xxxxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx zub x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxx jedlé |
70 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx x luštěnin, xxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx příměsí a xxxxxxxx u luštěnin, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x škodlivých nečistot xxx jednoho xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 v xxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx příměsí, nečistot x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx počtu |
210 |
|
Stanovení olejnaté xxxxxxx a nečistot x xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx v xxxx x xxxxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx při xxxxxxxx 12% |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x obilovinách a xxxxxxxxx z xxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx (x mletých xxxxxx x v xxxxxx xxxxxx) |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx poklesu x xxxxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx sedimentační xxxxxxx (XXX test) u xxxxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxx látek x olejnatých xxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxx xxxx brambor |
100 |
|
Stanovení xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx brambor xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx elektroforézy |
2 540 |
|
Stanovení xxxxxxx typu xxxxxxx |
460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (KH) xxxxxx |
760 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx tržních xxx |
260 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx hodnoty (xxxxxx senzorického xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
520 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;030 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;990 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (xxxxxx x xxxxxxx) |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x příměsí xxxxxx druhů xxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx titrovatelných kyselin x xxxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxx pro xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx objemu xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu x xxxxxxxxxxx |
560 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °C x xxxxxxxxxx výrobcích |
140 |
|
Stanovení xxxxxx xxxx xxx předsoušení xxx 130 °C x pekařských xxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx vody sušením x xxxxxxxx xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině v xxxxxxxxxx výrobcích |
350 |
|
Stanovení tuku xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xx hydrolýze v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
50 |
|
Stanovení kyselosti xxxxxxxxx náplně x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
550 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx strouhanky |
50 |
|
Stanovení příměsi xx strouhance |
50 |
|
Stanovení xxxx xxxxxxx při 105 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx popela v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x cukrářských výrobcích |
350 |
|
Stanovení xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx hydrolýze v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx vody sušením xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx výrobcích |
140 |
|
Stanovení xxxx vážkově x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
|
Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °C |
160 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °X |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °C do xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x absolutním xxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku xx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx obsahu popela x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu |
210 |
|
Stanovení xxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
300 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx formované, máčené |
170 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx sacharidu x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu |
70 |
|
Stanovení přísad (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx |
130 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
810 |
|
Xxxxx kyanovodíku x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
550 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
1 440 |
|
Stanovení xxxx- x propylesterů xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
560 |
|
Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx |
1110 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
290 |
|
Stanovení redukujících xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx barvy xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x repného cukru |
100 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x želírujícím xxxxx |
260 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx cukru |
390 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xx škrobu |
140 |
|
Stanovení xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin xx xxxxxx výluhu xxxxxx |
120 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx x etalony |
160 |
|
Stanovení xxxxx ve xxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx ze xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
320 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
170 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx ze xxxxxx |
120 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx škrobu |
600 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x pivu |
300 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx piva |
300 |
|
Stanovení xX xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
200 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx x pivu |
480 |
|
Stanovení xxxxx uhličitého v xxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx trvanlivosti droždí |
80 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx mohutnosti xxxxxx x těstě x droždí |
160 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx látek |
90 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx |
90 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx vonných a xxxxxxxxx látek |
220 |
|
Stanovení etanolu xxxxxxxxx xx vonných x xxxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx vonných x xxxxxxxxx látek xxxxxxx xxx 105 °C |
140 |
|
Stanovení xxxxxxxx v lihovinách |
350 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx rozpustných, xxxxx x lihovinách |
210 |
|
Stanovení xxxxxxxxx kyselin v xxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
290 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx vinném xxxxxxxxx metodou titrační |
780 |
|
Stanovení xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
730 |
|
Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx v brandy x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
|
Xxxxxxxxx furalu x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;440 |
|
Xxxxxxxxx kyanovodíku v xxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxxx vín |
100 |
|
Stanovení těkavých xxxxxxx ve vínech |
210 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx x výpočet xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx |
1&xxxx;380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
390 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx kamene xx xxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx plodů, xxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx celých xxxxx na 100 x xxxx na 1 libru (454 x) xxxxxxx skořápkových xxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx slupek, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx jader suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx příčného xxxxxxx xxxxxxxxx plodů xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
50 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx xxxxx a xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx x skořápek x slupek xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - xxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx celkové alkality xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx petroleterového xxxxxxxx - xxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
90 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xxxxx Xxxxxxxxxxxx v xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodech |
220 |
|
Stanovení xxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx ztráty pražením xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
160 |
|
Stanovení xxxxxxxx x neloupaných xxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx arašídů |
230 |
|
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx, manometricky |
50 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx titrační xxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx x nealkoholických nápojích |
350 |
|
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx kofeinu v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
360 |
|
Stanovení chininu x nealkoholických xxxxxxxx |
730 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx těkavých xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx kyselosti kvasného xxxx |
170 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx octa |
270 |
|
Stanovení xxxxxx v kvasném xxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x kvasném xxxx |
470 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
530 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
|
Xxxxx xxxxxxx minerálních xxxxxxx x kvasném xxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxx octě |
160 |
|
Důkaz xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x kvasném xxxx |
300 |
|
Xxxxxxxxx ovocného (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx |
6&xxxx;270 |
|
Xxxxxxxxx pevného xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
160 |
|
Stanovení xxxxxxxx konzervárenských polotovarů x výrobků z xxxxx x zeleniny |
300 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
|
Stanovení xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx neodpeckovaných xxxxx x pecek x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, mechanicky xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx plodů xxxx jejich upravených xxxxx x plodů xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx rostlinných xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
5&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x polotovarech a xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
420 |
|
Stanovení celkové xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
200 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
530 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
300 |
|
Stanovení éterických xxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
80 |
|
Xxxxxxxxx obsahu dřeně x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
80 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx konzervárenských polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
950 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx sušením |
140 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx výrobků x přípravků pro xxxxxxxxx x konzervování xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou |
220 |
|
Stanovení hrubého xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx |
750 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x pektínových výrobcích x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny |
700 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx alkalimetrickou xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce a xxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích pro xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx vody xx fermentovaném xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
2&xxxx;260 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx hoření (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx tuku xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mrazírenských xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustných pevných xxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
150 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx výrobcích |
350 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxx nebo xxxxxxxx xxxxxxxx x hrášku |
490 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xX ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x zeleninových xxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu kyseliny X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) v xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu kyseliny X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx |
950 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
|
Enzymové xxxxxxxxx xxxxxx kyseliny X-xxxxxxxx v ovocných x zeleninových šťávách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx škůdců xxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
140 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
470 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx lepku x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx lepku x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků |
460 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxx x pšeničné xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxx krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx škůdců xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin |
140 |
|
Stanovení xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxx -xxxxx xxxx - x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1, x xxxx, rýže, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx tuku x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxx obsahu tukuprosté xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;730 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx a čokoládových xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
2&xxxx;780 |
|
Xxxxxxxxx obsahu vlhkosti xxxxxx xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx škrobů |
210 |
|
Stanovení obsahu xxxxx siřičitého xx xxxxxxxx a derivátech xxxxxx |
320 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti xxxxxxx (vakuová sušárna) x dextrózy |
310 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem napadených x xxxxxxxxxxx plodů, xxxxxxxxx plodů, cizích xxxxxxx x xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx jablkách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených jablkách |
310 |
|
Stanovení xxxxxx škodlivým hmyzem xxxxxxxxxx a poškozených xxxxx, nezralých xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených xxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx metodou spektrofotometrickou |
1 080 |
|
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx hruškách |
310 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx broskví |
230 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx siřičitého x sušených xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
330 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených xxxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx švestek |
70 |
|
Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených xxxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;820 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a beznikotinového xxxxxxxxxx kondenzátu kouře x xxxxxxx |
1&xxxx;820 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx a tekutých xxxxxxxx výrobků sušením xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků sušením xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx tuku x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx po xxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx a xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti mléčných xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou acidobutyrometrickou |
210 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
370 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x sušiny x sýrů, xxxxxxx, xxxxx a pomazánek |
140 |
|
Stanovení xxxxxxxx sodného u xxxx, xxxxxxx, krémů x pomazánek |
160 |
|
Stanovení xX x xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x sýrů, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx aci xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx výrobcích |
460 |
|
Stanovení xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxx |
120 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti filtrovaného xxxx xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx kaseinu |
140 |
|
Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxx |
460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxx |
610 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx popela x xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx neporušenosti xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
70 |
|
Xxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních |
70 |
|
Zjištění xxxxxxxxxxxxxx xxxxx slepicích xxxxx konzumních |
70 |
|
Zjištění xxxxx xxxxxxx xxxxx |
70 |
|
Xxxxxx velikosti xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec konzumních |
70 |
|
Zjištění xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx bubliny x xxxxxxxxx vajec konzumních |
70 |
|
Zjištění xxxxxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxx u xxxxxxxxx xxxxx konzumních |
70 |
|
Zjištění viditelnosti x xxxxxxxxxxxxxx žloutku x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxx kvality xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx |
70 |
|
Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
80 |
|
Xxxxxxxxxx jakosti xxxxxx xxxxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx složek x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx konzervách |
210 |
|
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
190 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v drůbežích x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
130 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx ve xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx u ryb, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, rybích xxxxxxx a xxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx u ryb, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx x ryb, rybích xxxxxxx x xxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxx u xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx xxxxxxx metoda xxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx pevných x xxxxxxxx částí x xxxxxxxxxxxx uvolněného xxxx xx výrobcích x masa a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xx výrobcích z xxxx a sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx dusitanů x xxxxxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
880 |
|
Xxxxxxxxx xX x xxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách |
100 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx ve výrobcích x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx u xxxx, masných xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x masných xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx v konzervách |
210 |
|
Důkaz xxxxxxxxxxx škrobu x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x xxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx popela x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x hotových xxxxx x konzervách |
350 |
|
Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx podle Xxxx x Xxxxxx ve xxxxxx xxxx |
460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx ve xxxxxx xxxx |
520 |
|
Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxx xx xxxxxx medu |
380 |
|
Stanovení xxxxxxxxx včelího medu |
200 |
|
Stanovení xxxxxx pevných xxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xx včelím xxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx podle Xxxxxxxx fotometrický xx xxxxxx xxxx |
860 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
910 |
|
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
1&xxxx;130 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xx včelím medu |
590 |
|
Důkaz xxxxxxxx xxxxxxx medu xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxx xxxx |
1&xxxx;310 |
|
Xxxxxxxxx elektrické vodivosti xxxxxxx medu |
210 |
|
Stanovení xX xxxxxxx xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx mléka x xxxxxxxx mléčných výrobku |
340 |
|
Stanovení xxxxxxxxx x mléce x tekutých xxxxxxxx xxxxxxxxx |
370 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx, xxxxxxx a x jogurtu metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobku podle Xxxxxxx - Xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobku xX-xxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx a jogurtu |
100 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mléka |
160 |
|
Stanovení xxxxxx xxxx vážkovou xxxxxxx dle Weibull-Berntropa x xxxxxxxxx xxxxxx, x xx zvláštních xxxxxxxxx - např. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx s xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx; mléčné xxxxxxx x xxxxxx xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx krémech x xxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx sušiny zahuštěného xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx sýrů x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxx v másle |
140 |
|
Stanovení xxxxxx sušiny xxxxxxxxxx x xxxx z xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx |
280 |
|
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxx xxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x mražených xxxxxxxxx xxxx |
50 |
|
Xxxxx cizích xxxxxxx xx vaječné hmotě |
50 |
|
Stanovení xxxx ve xxxxxxx xxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx volných xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx |
940 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx výrobcích |
290 |
|
Stanovení xxxxxx vody xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx sodného x xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Volhardovou |
220 |
|
Stanovení xxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx látek xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx nerozpustných x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx vepřovém xxxxx a xxxxxxx xxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx sádle a xxxxxxx xxxx |
210 |
|
Xxxxx epihydrinaldehydu xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
70 |
|
Stanovení xxxxxxxx čísla xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx zmýdelnění xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
340 |
|
Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx alkality xxxxxx xxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx ve vodě x xxxxxx |
400 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx škůdců v xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
650 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x soli |
160 |
|
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx x xxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
130 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx |
590 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx draselného x xxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx trojmocných xxxx v xxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
450 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x čaji xxxxxxxxxxxxx |
650 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xx xxxx xxxx xxxxx Xxxxx |
330 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx |
170 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx kovových xxxxxxx x xxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx kávy |
250 |
|
Stanovení xxxxxxxx mletí kávy |
100 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx kávy |
100 |
|
Stanovení xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
650 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx kávy |
210 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx popela xxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx popela xxxx xxxxxxxxxxx x nerozpustného xx xxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx písku x xxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx tuku x xxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx kofeinu x xxxx |
300 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx jídlech x x polotovarech xxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx jídel |
210 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
120 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podílu jednotlivých xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v polotovarech xxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx majonézy |
210 |
|
Stanovení xxxx x xxxxxxxx |
300 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x koření |
250 |
|
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx (XXx) v xxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx destilační xxxxxxx |
550 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx etherového xxxxxxxx xxxxxx |
480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx koření |
100 |
|
Stanovení xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Xxxxx) x paprice xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
470 |
|
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 530 |
|
Příprava mletého xxxxxx xxxx x xxxxxx obsahu sušiny |
220 |
|
Stanovení xxxxxx hmotnosti čaje xxx 103 °C |
220 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného a xxxxxxxxxxxxx ve xxxx x čaji |
220 |
|
Stanovení popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx (ztráta hmotnosti xxx 103 °C) |
140 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech |
210 |
|
Výpočet xxxxxxxxx sušiny dehydratovaných xxxxxxx x ochucovadel |
50 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
590 |
|
Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxxxxx výrobků a xxxxxxxxxxx |
120 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx kyseliny glutamové x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
120 |
|
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
330 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech |
950 |
|
Stanovení xxxxxxxx kávovin |
210 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx (xxxxxx) kávovin |
270 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x pravotočivých xxxxx xxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °X |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx kávy (ztráta xxxxxxxxx při 103 °X) |
220 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx "xxxxx" x hořčici |
350 |
|
Stanovení xxxxx v hořčici |
440 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx tuku x hořčici |
500 |
|
Předsušení xxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x hořčici |
120 |
|
Stanovení bodu xxxx xxxx a xxxxx xxxxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx bodu xxxx tuků x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx tuků x xxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x těkavých xxxxx xxxx a xxxxx (xxx 105 °X) |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx (při 125 xx. -130 °X) |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx jódového xxxxx xxxx x xxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x tucích x xxxxxxx a x margarinech |
170 |
|
Stanovení barvy xxxx a xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx |
560 |
|
Xxxxxxxxx x xxxxx kyseliny xxxxxxxx v tucích x olejích |
1 110 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx anisidinového xxxxx tuků a xxxxx |
830 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxx x olejů |
200 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x tucích x xxxxxxx |
290 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx a olejů xxxxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx tuků x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxx |
290 |
|
Xxxxxxxxx hmotnosti xxxx x xxxxx xx xxxxxxxx objemu ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx stability xxxx x xxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx kapalných xxxxxxxxxx xxxxxxx pro xxxxxxxxxx použití xxx 20 °C |
100 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx dusíkatých xxxxx x xxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx kyselosti xxxx |
170 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x alkality xxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx lepidel |
140 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx alkálií x xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx pH syntetických xxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx pH xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx vody u xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
280 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx |
610 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx alkálií x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
860 |
|
Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx) |
170 |
|
Xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxx x vodou |
50 |
|
Důkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx prostředky) |
70 |
|
Stanovení látek xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx látek xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx x detergentů x xxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx odparku lihu |
200 |
|
Detekce xxxxxxxxx potravin xxxxxxx XX/XX |
4&xxxx;750 |
|
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx detekce xxxxxxxxx xxxxxxxx |
4&xxxx;990". |
|
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
|
Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxx xxxxxx - technika xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X |
220 |
|
Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
600 |
|
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
410 |
|
Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx perfringens. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií |
460 |
|
Detekce Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx |
80 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx |
500 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Technika počítání xxxxxxx vykultivovaných xxx 44 °C xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx |
630 |
|
Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx |
880 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx počítání xxxxxxx při 44 °X |
290 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu. |
165 |
|
Horizontální xxxxxx průkazu Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx imunomagnetické xxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
|
Xxxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxxxxxxxxx testy |
1 510 |
|
Průkaz Listeria xxxxxxxxxxxxx- xxxxx a xxxxxx výrobky |
430 |
|
Horizontální xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx |
600 |
|
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx počtu |
600 |
|
Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx za použití xxxxxx |
230 |
|
Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Pseudomonas |
220 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx za použití xxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxx salmonel - XXXXxxxx |
80 |
|
Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx |
950 |
|
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu bakterií xxxx Xxxxxxxxxx |
570 |
|
Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
560 |
|
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx |
470 |
|
Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x xxxxx druhy) - Část 1: Xxxxxxxx s použitím xxxxxxx xxxx podle Xxxxx-Xxxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Část 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
|
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy |
1 360 |
|
Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
750 |
|
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
410 |
|
Xxxxxx xxxxxxxxxxx patogenních xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy |
380 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x fakultativně xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx pokyny xxx xxxxxxxxx celkového xxxxx mikroorganismů; technika xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxx vod- xxxxxxxxx mezofilních xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx půdě - xxxxxxxx kolonií xxx 30 °C |
340 |
|
Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
|
Xxxxxx enterokoků - xxxxxxxxxxx xxxxx |
40 |
|
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx resuscitace - xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
240 |
|
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx testy (XXXXXXXXXX) |
560 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx mediu; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - sulfidredukujících xxxxxxxxxx |
460 |
|
Xxxxxx x stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx koků |
210 |
|
Průkaz xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
60 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x pitné vodě |
230 |
|
Stanovení xxxxx koliformních xxxxxxxx ; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X x 37 °X) |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxxxx koliformních xxxxxxxx x pitné xxxx |
230 |
|
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx 1: metoda xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
|
Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx kultivovatelných xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx do xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
420 |
|
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou |
210 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx počítání kolonií |
210 |
|
Stanovení xxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °C - xxxx a xxxxx xxxxxxx |
320 |
|
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx mezofilních xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X |
320 |
|
Xxxxxxx x rajčat: Xxxxxxxxx xxxxxx plísní xxxxx Howarda |
390 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů |
210 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxx x xxxxxxxxx počtu xxxxxxx xxxx Proteus |
220 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx sporotvorných xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů xxxxxxxxxx xx anaerobních podmínek (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx termofilních x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx agarové xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x anaerobních xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
|
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx - xxxxx plísní xx xxxxxxxx obsahu |
210 |
|
Mikroskopické xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
80 |
|
Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Gramovo barvení) |
130 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxxxx xxxxxx a folií xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxx souprava xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
10". |