Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2006 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 541/2002 Sb., kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst. 3 písm. b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

469/2005 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
469
XXXXXXXX
xx xxx 11. xxxxxxxxx 2005,
xxxxxx xx xxxx xxxxxxxx x. 541/2002 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx náhrad nákladů xx rozbory xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekce xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx
Ministerstvo xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §14 zákona č. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x změně některých xxxxxxxxxxxxx zákonů, ve xxxxx xxxxxx x. 94/2004 Xx. a xxxxxx x. 316/2004 Xx.:

Xx. X
Xxxxxxxx č. 541/2002 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx náhrad xxxxxxx xx rozbory xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Státní xxxxxxxxxx x potravinářské inspekce xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 odst. 3 písm. b) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a x xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, se mění xxxxx:
1. X §1 xx xxxxx "xxxx. 3" xxxxxxxxx slovy "xxxx. 4".
2. Xxxxxxx x. 1 zní:
"Příloha x. 1 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx rozbory

Rozbor

Výše náhrady xxxxxxx v Xx

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách metodou XXXX

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

780

Xxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x jejích xxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

960

Xxxxxxxxx xxxxxxxx propionové x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx kyseliny sorbové x kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačně-titrační

320

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx spektrofotometricky

560

Stanovení xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx bifenylu x xxxx-xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;410

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 090

Stanovení fosforu x potravinách metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 200

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx"

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

950

Stanovení xxxxxxx v xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, kofeinu x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x polévkách x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ITP)

370

Stanovení chininu xxxxxxx XXXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx výpočtem x celkového obsahu xxxxxxxxx

1&xxxx;550

Xxxxxxxxx aromatických xxxxx x alkaloidů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;780

Xxxxxxxxx vanilinu, xxxxxxxxxxxxx, kumarinu x xxxxxxxxxx aromatických xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx látek x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx xxxxxxxx A x E x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1, X2, X6 v potravinách xxxxxxx HPLC

1 690

Stanovení xxxxxxxx X12 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELIS A

3 000

Stanovení xxxxxxxx X1 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx vitaminů X2 x X3 xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx ve fortifikovaných xxxxxxxxxxx metodou HPLC

1 480

Stanovení xxxxxx xxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x potravních xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx thiabendazolu x xxxxxxxxxxx

2&xxxx;020

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX AED

2 470

Stanovení (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx (konfirmace) jednoho xxxxxx xx zařízení XX/XX

3&xxxx;430

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 780

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyanovodíkové xxxxxxx xxxxxxxxxx titrační

550

Stanovení xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx fenylmočovinových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;240

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX)

5&xxxx;930

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Multireziduální metoda X)

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxx pesticidů x potravinách metodou XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx)

4&xxxx;590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS

3 650

Stanovení xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx mléčného tuku x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxx triazinových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 280

Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx bromidů x xxxxxxxxxxx metodou XX/XXX

2&xxxx;290

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx AAS - hydridová xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx AAS xx xxxxxxxx XXX 254

360

Xxxxxxxxx dusičnanů x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXX

660

Xxxxxxxxx dusičnanů xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx bromidů x xxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 480

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;910

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx x potravinách metodou XX/XXX

2&xxxx;950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx GC

1 980

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

6&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, B2, X1, X2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx)

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx deoxynivalenolu x potravinách metodou XXXX s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

5&xxxx;890

Xxxxxxxxx ochratoxinu X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; metodou XXX(xxxxxxxxx)

910

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X v xxxxxxxxxxx metodou HPLC x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx

7&xxxx;360

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách metodou XXXX

1&xxxx;850

Xxxxxxxxx fumonisinů X1 x B2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek

5 490

Stanovení zearalenonu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx biogenních aminů x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;760

Xxxxxxxxx toxických glykoalkaloidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;160

Xxxxxxxxx metanolu v xxxxxxxxxx x lihu xxxxxxx XX

950

Xxxxxxxxx 3-XXXX x potravinách

5 480

Stanovení xxxxxx Xxxxx v chilli xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 400

Stanovení 1,3-xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC/MS

1 580

Stanovení aromatických xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx těkavých xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

1 680

Stanovení xxxxxxxxxx

1&xxxx;150

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx chromatografií

950

Stanovení xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xX xx xxxx

100

Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x šumivých x xxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx XXX

960

Xxxxxxx celkového xxxxxxxx xx xxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx zásad x lihovinách

140

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x lihovinách

170

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, esterů x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x vyšším xxxxxxx xxxxxxxx složek

340

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxx x nízkým obsahem xxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;340

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx (xxxx) xxxxxxx GC

750

Stanovení xxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; obsah xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; otluky

140

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; příprava xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinek

70

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x želatinových xxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx komprimáty (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx hub xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx hub

70

Stanovení vlhkosti xxx

220

Xxxxxxxxx sušiny hub

380

Průkaz xxxxx mas xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx přepočtem xxxx 3-methylhistdin

1 210

Měření pH xxxxxxx xxxxxx masa

100

Stanovení xxxxxx uvolněných složek

100

Stanovení xxxxxxxx vody aw

370

Stanovení xxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx výrobků

160

Stálost xxxxx xxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

6&xxxx;180

Xxxxxxxxx hydroxyprolinu x xxxxxxxxxxx

1&xxxx;810

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxx panády xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx vody x xxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků -2-5 xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx xxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

2 210

Stanovení alkaloidů x kondenzátu cigaretového xxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx nikotinu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx tabákových xxxxxx

410

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx vody v xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX

740

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x sójových a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx s XxXX 35S xxxxxxxxxx x NOS xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X promotorem x XXX terminátorem

8 170

Detekce xxxxxxxxxx XXX Round Up Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX metody

4 920

Stanovení xxxxxxxxxx DNA Round Xx Xxxxx sóji x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx Bt-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time PCR

10 200

Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí PCR xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx specifické DNA xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx PCR

10 200

Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx Real-Time XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX xxxxxxx enzymatickospektrofotometrickou

2 700

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx po předčištění xx XXX kolonkách xxxxxxx xxxxxxx HPLC

2 700

Stanovení xxxxxxxxx x potravinách

440

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx veškerých cukrů x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx laktózy x xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, glukosy xxxxxxxx a xxxxxxxxx x potravinách metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx spektra xxxxx x medu

1 300

Stanovení 5-hydroxymethylfurfuralu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx na xxxxxxxx XXXXXX 1026

360

Stanovení "xxxx" xxxxxx extrakcí xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

1 920

Stanovení xxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC

2 600

Stanovení xxxxxxxxxxxx x potravinách metodou XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx stigmastadienů v xxxxxxxxx xxxxxxx metodou XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v XX oblasti (X232, X270, xxxxx K) x xxxxxxxx oleji

560

Spektrofotometrické xxxxxxxxx K270 po xxxxxx xxxxxx hlinitým x xxxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx bílkoviny x xxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (lepku) x potravinách metodou XXXXX

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x specifických xxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx enzymaticko-spektrofotometrickou xxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;670

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kyselin x potravinách metodou XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pyrrolidonkarboxylové xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx beta-karotenu, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xanthophylesteru x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, extraktu, xX, barvy, xxxxx. x piva xx xxxxxxxx XXXXX

560

Xxxxxxxxx kyselosti

160

Stanovení xxxxxx, hmotnosti spotřebitelského xxxxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu šťávy x citrusových xxxxxxx

200

Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - suché xxxxxxxxxx xxxxx

250

Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx změn x obilovinách

130

Stanovení sušiny x xxxxxxxxxxx na xxxxxxxx MA 50

70

Přepočet xxxxx xx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxx x xxxxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx energetické xxxxxxx

1&xxxx;580

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - makroskopický xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx skořápek

590

Stanovení xxxxxxxx obilovin, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx v xxxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x obilovinách

140

Stanovaní xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x obilovinách

210

Stanovení xxxxxxx x xxxx

470

Xxxxxxxxx pšenice xxxxx a xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx tvrdé

140

Třídění xxxxxxxxxxxxx ječmene

220

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene

430

Stanovení klíčivé xxxxxxx sladovnického xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx zub x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxx jedlé

70

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx x luštěnin, xxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí a xxxxxxxx u luštěnin, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x škodlivých nečistot xxx jednoho xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 v xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí, nečistot x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx počtu

210

Stanovení olejnaté xxxxxxx a nečistot x xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx v xxxx x xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx při xxxxxxxx 12%

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x obilovinách a xxxxxxxxx z xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx (x mletých xxxxxx x v xxxxxx xxxxxx)

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxx poklesu x xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxx

140

Xxxxxxxxx sedimentační xxxxxxx (XXX test) u xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxx látek x olejnatých xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx

50

Xxxx xxxx brambor

100

Stanovení xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx brambor xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx elektroforézy

2 540

Stanovení xxxxxxx typu xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (KH) xxxxxx

760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx tržních xxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxx hodnoty (xxxxxx senzorického xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;030

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (xxxxxx x xxxxxxx)

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx x příměsí xxxxxx druhů xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx titrovatelných kyselin x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx pro xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx objemu xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu x xxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °C x xxxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxxxx xxxx xxx předsoušení xxx 130 °C x pekařských xxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx vody sušením x xxxxxxxx xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině v xxxxxxxxxx výrobcích

350

Stanovení tuku xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx xx hydrolýze v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x pekařských xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení kyselosti xxxxxxxxx náplně x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx strouhanky

50

Stanovení příměsi xx strouhance

50

Stanovení xxxx xxxxxxx při 105 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx popela v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x cukrářských výrobcích

350

Stanovení xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx hydrolýze v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx vody sušením xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxx vážkově x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °C

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °X

70

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °C do xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x absolutním xxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku xx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx obsahu popela x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu

210

Stanovení xxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx formované, máčené

170

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx sacharidu x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

70

Stanovení přísad (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

810

Xxxxx kyanovodíku x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

550

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

1 440

Stanovení xxxx- x propylesterů xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

560

Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx

1110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

290

Stanovení redukujících xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx barvy xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x repného cukru

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxx x želírujícím xxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx cukru

390

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

250

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xx škrobu

140

Stanovení xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin xx xxxxxx výluhu xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx x etalony

160

Stanovení xxxxx ve xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx ze xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx ze xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx škrobu

600

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x pivu

300

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx piva

300

Stanovení xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx x pivu

480

Stanovení xxxxx uhličitého v xxxx

200

Xxxxxxxxx trvanlivosti droždí

80

Stanovení xxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx

210

Xxxxxxxxx mohutnosti xxxxxx x těstě x droždí

160

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx látek

90

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx vonných a xxxxxxxxx látek

220

Stanovení etanolu xxxxxxxxx xx vonných x xxxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx vonných x xxxxxxxxx látek xxxxxxx xxx 105 °C

140

Stanovení xxxxxxxx v lihovinách

350

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx rozpustných, xxxxx x lihovinách

210

Stanovení xxxxxxxxx kyselin v xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx vinném xxxxxxxxx metodou titrační

780

Stanovení xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx v brandy x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx furalu x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx kyanovodíku v xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxxx vín

100

Stanovení těkavých xxxxxxx ve vínech

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx x výpočet xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx

1&xxxx;380

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx kamene xx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx plodů, xxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx celých xxxxx na 100 x xxxx na 1 libru (454 x) xxxxxxx skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx slupek, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx jader suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx příčného xxxxxxx xxxxxxxxx plodů xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx xxxxx a xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx x skořápek x slupek xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - xxxxx

430

Xxxxxxxxx celkové alkality xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx petroleterového xxxxxxxx - xxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xxxxx Xxxxxxxxxxxx v xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodech

220

Stanovení xxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx ztráty pražením xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

160

Stanovení xxxxxxxx x neloupaných xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx arašídů

230

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx, manometricky

50

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx titrační xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx x nealkoholických nápojích

350

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kofeinu v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

360

Stanovení chininu x nealkoholických xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx těkavých xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kyselosti kvasného xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx octa

270

Stanovení xxxxxx v kvasném xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x kvasném xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxxx minerálních xxxxxxx x kvasném xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxx octě

160

Důkaz xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x kvasném xxxx

300

Xxxxxxxxx ovocného (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx

6&xxxx;270

Xxxxxxxxx pevného xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x zeleniny

160

Stanovení xxxxxxxx konzervárenských polotovarů x výrobků z xxxxx x zeleniny

300

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx neodpeckovaných xxxxx x pecek x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, mechanicky xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx plodů xxxx jejich upravených xxxxx x plodů xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx rostlinných xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x polotovarech a xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

420

Stanovení celkové xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny

200

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

300

Stanovení éterických xxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx obsahu dřeně x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

80

Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx konzervárenských polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx sušením

140

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx výrobků x přípravků pro xxxxxxxxx x konzervování xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou

220

Stanovení hrubého xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x pektínových výrobcích x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny

700

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx alkalimetrickou xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce a xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích pro xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx vody xx fermentovaném xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx hoření (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx tuku xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mrazírenských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustných pevných xxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

150

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx výrobcích

350

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxx nebo xxxxxxxx xxxxxxxx x hrášku

490

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx xX ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x zeleninových xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu kyseliny X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) v xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu kyseliny X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Enzymové xxxxxxxxx xxxxxx kyseliny X-xxxxxxxx v ovocných x zeleninových šťávách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx škůdců xxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx lepku x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx lepku x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx obsahu xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků

460

Stanovení xxxxxxx xxxxx x pšeničné xxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxx krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx škůdců xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin

140

Stanovení xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxx -xxxxx xxxx - x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1, x xxxx, rýže, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx tuku x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx obsahu tukuprosté xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;730

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx a čokoládových xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx obsahu vlhkosti xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx škrobů

210

Stanovení obsahu xxxxx siřičitého xx xxxxxxxx a derivátech xxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti xxxxxxx (vakuová sušárna) x dextrózy

310

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem napadených x xxxxxxxxxxx plodů, xxxxxxxxx plodů, cizích xxxxxxx x xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx jablkách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených jablkách

310

Stanovení xxxxxx škodlivým hmyzem xxxxxxxxxx a poškozených xxxxx, nezralých xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx metodou spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx hruškách

310

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx broskví

230

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx siřičitého x sušených xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx švestek

70

Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxx a beznikotinového xxxxxxxxxx kondenzátu kouře x xxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx a tekutých xxxxxxxx výrobků sušením xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků sušením xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx tuku x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx po xxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx a xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti mléčných xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou acidobutyrometrickou

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x sušiny x sýrů, xxxxxxx, xxxxx a pomazánek

140

Stanovení xxxxxxxx sodného u xxxx, xxxxxxx, krémů x pomazánek

160

Stanovení xX x xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx x sýrů, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx aci xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx výrobcích

460

Stanovení xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti filtrovaného xxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx kaseinu

140

Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxx popela x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx neporušenosti xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxxxxxxxxxxx xxxxx slepicích xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxx xxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxx velikosti xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec konzumních

70

Zjištění xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx bubliny x xxxxxxxxx vajec konzumních

70

Zjištění xxxxxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxx u xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění viditelnosti x xxxxxxxxxxxxxx žloutku x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx kvality xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx

70

Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxx jakosti xxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx složek x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx konzervách

210

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

190

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v drůbežích x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx ve xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx u ryb, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, rybích xxxxxxx a xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx u ryb, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx x ryb, rybích xxxxxxx x xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx u xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx xxxxxxx metoda xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx pevných x xxxxxxxx částí x xxxxxxxxxxxx uvolněného xxxx xx výrobcích x masa a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xx výrobcích z xxxx a sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx dusitanů x xxxxxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xX x xxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx ve výrobcích x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx u xxxx, masných xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x masných xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx v konzervách

210

Důkaz xxxxxxxxxxx škrobu x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx popela x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x hotových xxxxx x konzervách

350

Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx podle Xxxx x Xxxxxx ve xxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx ve xxxxxx xxxx

520

Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxx xx xxxxxx medu

380

Stanovení xxxxxxxxx včelího medu

200

Stanovení xxxxxx pevných xxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xx včelím xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx podle Xxxxxxxx fotometrický xx xxxxxx xxxx

860

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

910

Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxx

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxxxx xx včelím medu

590

Důkaz xxxxxxxx xxxxxxx medu xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxx xxxx

1&xxxx;310

Xxxxxxxxx elektrické vodivosti xxxxxxx medu

210

Stanovení xX xxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx mléka x xxxxxxxx mléčných výrobku

340

Stanovení xxxxxxxxx x mléce x tekutých xxxxxxxx xxxxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx, xxxxxxx a x jogurtu metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobku podle Xxxxxxx - Xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobku xX-xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx a jogurtu

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mléka

160

Stanovení xxxxxx xxxx vážkovou xxxxxxx dle Weibull-Berntropa x xxxxxxxxx xxxxxx, x xx zvláštních xxxxxxxxx - např. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx s xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx; mléčné xxxxxxx x xxxxxx xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx krémech x xxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx sušiny zahuštěného xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx sýrů x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx obsahu xxxx v másle

140

Stanovení xxxxxx sušiny xxxxxxxxxx x xxxx z xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx

280

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x mražených xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx cizích xxxxxxx xx vaječné hmotě

50

Stanovení xxxx ve xxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx volných xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx výrobcích

290

Stanovení xxxxxx vody xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx sodného x xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Volhardovou

220

Stanovení xxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx látek xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx nerozpustných x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx vepřovém xxxxx a xxxxxxx xxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx sádle a xxxxxxx xxxx

210

Xxxxx epihydrinaldehydu xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji

70

Stanovení xxxxxxxx čísla xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxx zmýdelnění xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji

340

Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx alkality xxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx ve vodě x xxxxxx

400

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx škůdců v xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x soli

160

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx x xxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx draselného x xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx trojmocných xxxx v xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

450

Xxxxxxxxx xxxxxx x čaji xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xx xxxx xxxx xxxxx Xxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxx

100

Xxxxxxxxx kovových xxxxxxx x xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx kávy

250

Stanovení xxxxxxxx mletí kávy

100

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx kávy

100

Stanovení xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx kávy

210

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx popela xxxx

250

Xxxxxxxxx popela xxxx xxxxxxxxxxx x nerozpustného xx xxxx

340

Xxxxxxxxx písku x xxxx

420

Xxxxxxxxx tuku x xxxx

340

Xxxxxxxxx kofeinu x xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx jídlech x x polotovarech xxxxx xxxxxx xxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

160

Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx jídel

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podílu jednotlivých xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v polotovarech xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx majonézy

210

Stanovení xxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx pH xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x koření

250

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx (XXx) v xxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx destilační xxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx etherového xxxxxxxx xxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx koření

100

Stanovení xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Xxxxx) x paprice xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx HPLC

1 530

Příprava mletého xxxxxx xxxx x xxxxxx obsahu sušiny

220

Stanovení xxxxxx hmotnosti čaje xxx 103 °C

220

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného a xxxxxxxxxxxxx ve xxxx x čaji

220

Stanovení popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx (ztráta hmotnosti xxx 103 °C)

140

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech

210

Výpočet xxxxxxxxx sušiny dehydratovaných xxxxxxx x ochucovadel

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxxxxx výrobků a xxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx kyseliny glutamové x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech

950

Stanovení xxxxxxxx kávovin

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx (xxxxxx) kávovin

270

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x pravotočivých xxxxx xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx kávy (ztráta xxxxxxxxx při 103 °X)

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx "xxxxx" x hořčici

350

Stanovení xxxxx v hořčici

440

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx tuku x hořčici

500

Předsušení xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x hořčici

120

Stanovení bodu xxxx xxxx a xxxxx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx bodu xxxx tuků x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx tuků x xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x těkavých xxxxx xxxx a xxxxx (xxx 105 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx (při 125 xx. -130 °X)

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx jódového xxxxx xxxx x xxxxx

340

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx

420

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x tucích x xxxxxxx a x margarinech

170

Stanovení barvy xxxx a xxxxx

160

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx x xxxxx kyseliny xxxxxxxx v tucích x olejích

1 110

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx anisidinového xxxxx tuků a xxxxx

830

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxx x olejů

200

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x tucích x xxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx a olejů xxxxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx tuků x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxx

290

Xxxxxxxxx hmotnosti xxxx x xxxxx xx xxxxxxxx objemu ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx stability xxxx x xxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx kapalných xxxxxxxxxx xxxxxxx pro xxxxxxxxxx použití xxx 20 °C

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx dusíkatých xxxxx x xxxx

310

Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx kyselosti xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x alkality xxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx lepidel

140

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx alkálií x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx pH syntetických xxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx pH xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx vody u xxxxxxx x xxxxxxxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx alkálií x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

860

Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx)

170

Xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxx x vodou

50

Důkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx prostředky)

70

Stanovení látek xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx látek xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx x detergentů x xxxxx

220

Xxxxxxxxx odparku lihu

200

Detekce xxxxxxxxx potravin xxxxxxx XX/XX

4&xxxx;750

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx detekce xxxxxxxxx xxxxxxxx

4&xxxx;990".

3. Příloha x. 2 zní:
"Příloha x. 2 x vyhlášce x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxxxx x mikroskopické xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxx xxxxxx - technika xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X

220

Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

410

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx perfringens. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií

460

Detekce Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Technika počítání xxxxxxx vykultivovaných xxx 44 °C xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx počítání xxxxxxx při 44 °X

290

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu.

165

Horizontální xxxxxx průkazu Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx imunomagnetické xxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxxxxxxxxx testy

1 510

Průkaz Listeria xxxxxxxxxxxxx- xxxxx a xxxxxx výrobky

430

Horizontální xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx počtu

600

Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx za použití xxxxxx

230

Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Pseudomonas

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx za použití xxxxxx

230

Xxxxxxx salmonel - XXXXxxxx

80

Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu bakterií xxxx Xxxxxxxxxx

570

Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx

470

Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x xxxxx druhy) - Část 1: Xxxxxxxx s použitím xxxxxxx xxxx podle Xxxxx-Xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Část 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy

1 360

Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

410

Xxxxxx xxxxxxxxxxx patogenních xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy

380

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x fakultativně xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx pokyny xxx xxxxxxxxx celkového xxxxx mikroorganismů; technika xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx vod- xxxxxxxxx mezofilních xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx půdě - xxxxxxxx kolonií xxx 30 °C

340

Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxx enterokoků - xxxxxxxxxxx xxxxx

40

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx resuscitace - xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

240

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx testy (XXXXXXXXXX)

560

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx mediu; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - sulfidredukujících xxxxxxxxxx

460

Xxxxxx x stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx koků

210

Průkaz xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

60

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x pitné vodě

230

Stanovení xxxxx koliformních xxxxxxxx ; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X x 37 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxxxx koliformních xxxxxxxx x pitné xxxx

230

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx 1: metoda xxxxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx kultivovatelných xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx do xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

420

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou

210

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx počítání kolonií

210

Stanovení xxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °C - xxxx a xxxxx xxxxxxx

320

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx mezofilních xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X

320

Xxxxxxx x rajčat: Xxxxxxxxx xxxxxx plísní xxxxx Howarda

390

Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx x xxxxxxxxx počtu xxxxxxx xxxx Proteus

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxxx sporotvorných xxxxxxx

210

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů xxxxxxxxxx xx anaerobních podmínek (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxxxxx xxxxx termofilních x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx agarové xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x anaerobních xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

200

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx - xxxxx plísní xx xxxxxxxx obsahu

210

Mikroskopické xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Gramovo barvení)

130

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxxxx xxxxxx a folií xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxx souprava xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

10".

Čl. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské a xxxxxxxxxxxxx inspekce xx xxxxxx odebraných xxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx se stanoví xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
Čl. XXX
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx účinnosti dnem 1. xxxxx 2006.
Ministr:
Xxx. Xxxxxx x. r.

Informace
Právní předpis č. 469/2005 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.1.2006.
Xxxxxx xxxxxxx x. 469/2005 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx předpisem č. 132/2015 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.7.2015.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v odkazech xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx právního předpisu.