Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2005.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
541/2002 Sb.
Rozbor |
Výše xxxxxxx xxxxxxx v Xx |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
2&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 990 |
Stanovení xxxx-xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
960 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
950 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx dusitanů x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx FIA |
1 000 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxx-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;410 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 090 |
Stanovení xxxxxxx v potravinách xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 280 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou "fingerprinting xxxxxxxxxxxxxx" |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x theofylinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx v polévkách x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX) |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx z xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx mentolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
Stanovení niacinu x xxxxxxxx listové xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 530 |
Stanovení vitaminů X a X x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1, X2, X6 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 x X3 ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou HPLC |
1 600 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách metodou XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 530 |
Stanovení X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x potravních xxxxxxxxx metodou HPLC |
1 300 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx x potravinách |
2 020 |
Stanovení (xxxxxxxxxx) xxxxxxx vzorku xx xxxxxxxx XX XXX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX MSD |
1 390 |
Stanovení (konfirmace) xxxxxxx vzorku na xxxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx fosforovodíku v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 440 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;240 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx GC/ECD/NPD/MSD) |
5 930 |
Stanovení xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X) |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx) |
4&xxxx;590 |
Xxxxxxxxx chlormequatu x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX |
3&xxxx;650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx triacylglycerolů x potravinách xxxxxxx XX |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx technika |
420 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx metodou XXX - xxxxxxxxxxxx technika |
630 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - hydridová xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX na xxxxxxxx XXX 254 |
360 |
Stanovení xxxxxxxxx x ovoci x xxxxxxxx xxxxxxx XXX |
660 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx chlorovaných xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
1 680 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 910 |
Stanovení X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/TEA |
2 950 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;980 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx bifenylů x xxxxxxxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, X2, X1, X2 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
6&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx) |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS |
5 890 |
Stanovení xxxxxxxxxxx X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; metodou XXX(xxxxxxxxx) |
910 |
Xxxxxxxxx ochratoxinu X x potravinách metodou XXXX s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx |
7&xxxx;360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;850 |
Xxxxxxxxx fumonisinů X1 x X2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx biogenních xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;760 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x lihovinách x xxxx xxxxxxx GC |
950 |
Stanovení 3-XXXX x xxxxxxxxxxx |
5&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou GC/MS |
1 580 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
1&xxxx;150 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx etylacetátu xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xX xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX ve xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx víně |
470 |
Stanovení tlaku xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx XXX |
960 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx vínech a xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx a xxxxxxxx x lihovinách s xxxxxx xxxxxxx těkavých xxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;340 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx (xxxx) metodou GC |
750 |
Stanovení xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx spektroforometrickou xxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; jemnost vřeténka |
70 |
Stanovení xxxxxxx chmele; xxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; škodliví xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx náplně v xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx složení x čokoládových xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxx xxxxxx komprimáty (xxxxxxxxxx) |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hub xxxxxxxx napadených xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx |
230 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxx nečistot xxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hub |
220 |
Stanovení xxxxxx xxx |
380 |
Xxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx svalové xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-methylhistdin |
1 210 |
Měření xX xxxxxxx výluhu xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx aktivity vody xx |
370 |
Xxxxxxxxx kostních xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx výrobků |
160 |
Stálost xxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
6&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx hydroxyprolinu x potravinách |
1 810 |
Stanovení obsahu xxxxxx xxxx panády xxxxxxxxxx výrobků |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx u xxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx -xxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských výrobků -2-5 xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků - 6 a xxxx xxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx alkaloidů x xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v kondenzátu xxxxxxxxxxxx kouře |
2 260 |
Stanovení xxxxxxxx x kondenzátu xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu tabákových xxxxxx |
410 |
Xxxxxxxxx šířky řezu xxxxxxxx směsi x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx GC |
740 |
Stanovení vody x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx specifické XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35S xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx |
4&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX terminátorem |
8 170 |
Detekce xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x sójových xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx Xx-176 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx specifické XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
12&xxxx;426 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx PCR |
10 200 |
Detekce specifické XXX kukuřice Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx Xx-11 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx MON810 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Real-Time XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX bakterií xxxx Salmonella x xxxxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
6&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx markerových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx předčištění xx xxxxxxxxx XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx sacharidů x potravinách po xxxxxxxxxxx na SPE xxxxxxxxx metodou xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx sacharózy x xxxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx v potravinách |
430 |
Stanovení xxxxxxx x maltózy xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx fruktósy x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x medu |
1 300 |
Stanovení 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 130 |
Stanovení 5-hydroxymethylfurfuralu, xxxxxxxxx a 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 130 |
Stanovení xxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx SOXTEC 1026 |
360 |
Xxxxxxxxx "xxxx" přímou xxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin x potravinách xxxxxxx XX |
1&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GLC |
2 600 |
Stanovení stigmastadienů x xxxxxxxxx olejích xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx stanovení x XX oblasti (X232, X270, xxxxx X) v xxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx úpravě oxidem xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx dusíku v xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx dusíku a xxxxxxxx na bílkoviny x xxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx gliadinu (xxxxx) v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx metodou XXXX |
2&xxxx;670 |
Xxxxxxxxx xxxxx aminokyseliny xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, kriptoxanthinesteru a xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. x piva xx xxxxxxxx SCABA |
560 |
Stanovení xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x citrusových xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxx odchylky podle xxxxxxxxxxxx norem - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx obsahu barevných xxxx x xxxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50 |
70 |
Xxxxxxxx znaku xx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx v xxxxxxxxx xxxx xxxx x xxxxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx smetany |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx cizorodé xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx obilovin, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx obilovin |
50 |
Stanovení příměsí x xxxxxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx zrn x xxxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x obilovinách |
210 |
Stanovení xxxxxxx x xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx a xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx sladovnického xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx zub x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxx xxxxxxx a čočky xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx luštěnin |
100 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistot x xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1 |
210 |
Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x škodlivých xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx x olejninách xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x semen xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x máku x xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx sóji xxx xxxxxxxx 12% |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x kukuřici (x xxxxxxx zrnech x x celých zrnech) |
380 |
Stanovení xxxxxx hrubé xxxxxxxx x zemědělských x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x nich |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (SDS xxxx) x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x obsahu těkavých xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx semenech |
480 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxx hlíz xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx xxxxxx polyakrylamidové xxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;540 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx typu xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx |
760 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx u sladkovodních xxxxxxx xxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (včetně xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ryb |
520 |
Stanovení acesulfamu-K, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;030 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - metodou XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x potravinách metodou XXXX |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x linolenové x xxxxxxxxxxx (xxxxxx a xxxxxxx) |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx těstovin xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx druhů xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x těstovinách |
140 |
Stanovení písku x xxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx v xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení obsahu xxxx s xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody xxx xxxxxxxxxxx při 130 °X v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu vody xxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx po hydrolýze x xxxxxxxxxx výrobcích |
360 |
Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tvarohové náplně x pekařských xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx ovocné xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
180 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 105 °C x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx popela x cukrářských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxx výrobcích |
440 |
Stanovení tuků xxxxxxxx xx hydrolýze x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx vody xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx vody vážkově x nasávací hmotou x xxxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení xxxx acidobutyrometricky x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx při 105 °X |
160 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxx 130 °X |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx acidobutyrometricky xx xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X xx konstantní xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx sušením x xxxxxxxxxx etanolem x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx přímou extrakcí x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu |
250 |
Stanovení xxxxxx xxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
360 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx (jádrovin) v xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
810 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
550 |
Stanovení xxxxxxxx mravenčí x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxx- x xxxxxxxxxxxx kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
1110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx příměsí v xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Důkaz xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x cukrovarských výrobcích |
260 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx cukru |
390 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX vodního xxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx škrobu |
120 |
Stanovení xxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx barvy xxxxxx xxxxxxxxxxxx s xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx výrobcích ze xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx škrobového xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx výrobcích ze xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x dextrózového ekvivalentu x xxxxxxxxxx hydrolýzy xxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx extraktu piva |
300 |
Stanovení xX xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx piva |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx využitelné xxxxxxx piva |
50 |
Stanovení pěnivosti xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x pivu |
200 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx droždí |
140 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kynutí v xxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x chuťových látek |
220 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx látek xxxxxxxxxxx, xxxxx v xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx aldehydů xx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx a vinném xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou |
1 110 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou |
1 440 |
Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx vínech |
350 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx vínech |
1 380 |
Stanovení xxxxxx xx xxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx veškeré xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx vinného xxxxxx xx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 g nebo xx 1 libru (454 g) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, skořápek x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
200 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
50 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx jemnosti xxxxxxxxx xxxxxxx skořápkových plodů |
50 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x jader xxxxxxx skořápkových xxxxx x xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx xxxxx a xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxx skořápkových plodů |
140 |
Stanovení xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx skořápkových plodů xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - písek |
430 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
380 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
480 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx izolovaného xxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx veškerého oxidu xxxxxxxxxx podle Xxxxxxxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v suchých xxxxxxxxxxxx plodech |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxx skořápkových xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx refraktometricky |
50 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích titrační xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx kyselosti - xxxxxxxxxxxx kyseliny x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
310 |
Stanovení xxxxx v nealkoholických xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
730 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
210 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx octa |
170 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx octě |
420 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x kvasném octě |
530 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx extraktu xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx volných xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
160 |
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx octě |
140 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxx octě |
300 |
Stanovení xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) podílu |
6 270 |
Stanovení pevného xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x výrobků x xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a výrobků x ovoce a xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx extraktu xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx celistvosti xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxxxxx tekutého xxxxxx x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích z xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx poškozených, xxxxxxxxxx x škůdci xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx jejich xxxxxxxxxx částí a xxxxx se stopkou x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx částic v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů a xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx hmotnostního xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a výrobcích x ovoce x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
5&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx popela a xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
350 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx kyselosti konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobku x ovoce x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
530 |
Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
440 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových výrobků x přípravků pro xxxxxxxxx a konzervování xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx vlhkosti pektínových xxxxxxx a xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx destilační metodou |
220 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx rosolotvorné xxxxxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
700 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x konzervování ovoce x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx a benzoanu xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx technického xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx tabáku a xxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx metodou destilační |
480 |
Stanovení xxxxxxxxx (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx výrobcích |
2 260 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxx volného hoření (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxx přímou xxxxxxxx x mrazírenských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
210 |
Stanovení chloridu xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
150 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx, v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx výrobků |
200 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxx nebo xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx pH xxxxxxxx x zeleninových xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx čísla xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxx stanovení obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx prolinu x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách |
950 |
Stanovení xxxxxxxxxxx x naringinu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx D-jablečné v xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx výrobku |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků |
50 |
Stanovení xxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Stanovení xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx titrovatelných kyselin x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v mlýnských xxxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx podle Xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxxxx mlýnských xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxx -xxxxx xxxx - x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistoty xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1, x xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky a xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx, rýži, jáhlech, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx mléčné xxxxxx x čokoládě x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx kakaové sušiny x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx popela škrobu x derivátů xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx oxidu siřičitého xx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx sušením (vakuová xxxxxxx) x dextrózy |
310 |
Stanovení xxxxxx škodlivým xxxxxx xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx jablek |
230 |
Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx plodů, nezralých xxxxx, cizích xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxx hruškách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx hruškách |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých xxxxx, xxxxxx příměsí a xxxxxxxx od základního xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx broskvích |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x sušeném xxxxx - mikroskopicky |
330 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx meruňkách |
310 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x kouřových xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx surového x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx za použití xxxxxxxxx analytického nakuřovacího xxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx kondenzátu xxxxx u cigaret |
1 820 |
Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xx konstantní xxxxxxxxx s xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxx dobu x pískem |
70 |
Stanovení xxxx x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny a xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx výrobků xxxxxxxx x zahuštěných |
100 |
Zjištění xxxxxxxxxxx x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
140 |
Stanovení popela xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx procenta xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xX x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou |
100 |
Stanovení xxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx tuku xxxxxxxx xxxxxxx podle Xöxx-Xxxxxxxxx v xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou |
380 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx tuku másla |
160 |
Stanovení xxxxxx vlhkosti xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x xxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x kaseinu |
140 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx laktózy x xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx kaseinu |
210 |
Stanovení xxxxxxx skořápky xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx skořápky xxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxx a xxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx vejce |
70 |
Určení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx stálosti a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx průhlednosti x xxxxxxx xxxxx u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x nepohyblivosti xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx hmoty xx xxxxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx konzervách |
190 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx xxxxxxxxx sádle |
140 |
Stanovení xxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx u xxx, rybích výrobků x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x ryb, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx u xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxx xX xxxx x masných xxxxxxx xxxxxx referenční |
100 |
Stanovení obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx z xxxx x sterilovaných pokrmech x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx obsahu dusitanů x xxxxxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xX x výrobků x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx extrakcí x masa, masných xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x hotových xxxxx x xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, masných xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx x hotových xxxxxxx v xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídel x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx vody refraktometricky xx xxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xxxxx Xxxx x Eynona xx včelím xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podle Lana x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
520 |
Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx obsahu pevných xxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx hydroxymetylfurfuralu xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx včelím medu |
860 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xx včelím xxxx |
910 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxx |
590 |
Xxxxx xxxxxxxx včelího xxxx škrobovým xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx medu |
1 310 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x tekutých xxxxxxxx výrobcích |
370 |
Stanovení tuku x mléce, smetaně x v xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Soxhlet - Xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x zahuštěného neslazeného xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku xxxxxxxx metodou xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x kojenecké xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx případech - xxxx. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx pro xxxxxxxxxx x dětskou xxxxxx x přídavkem xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; speciální xxxxxxxxx xxxx zahuštěné xxxxxx xxxxxxx s xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx apod., dále x zmrzlinách, xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxx jejich xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxx a tavených xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v sýrech x tavených xxxxxxxx xxxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x sýrech x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxx x xxxxxxx zkušebního xxxxxx xxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmot |
220 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx x mražených xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx cizích xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx volných xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx hmotě |
940 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxx x xxxx a masných xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx obsahu vody xx xxxxxxxxx x xxxx x sterilovaných xxxxxxxx v konzervách |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx sodného x mase x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx ve vepřovém xxxxx a xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx tuků xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
440 |
Stanovení xxxxxxx xxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx čísla kyselosti xx vepřovém xxxxx x taveném xxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx a xxxxxxx xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx sádle a xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx ve vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného ve xxxx x xxxxxx |
400 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x koření - xxxxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx soli |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx hořčíku x xxxxxxx v soli |
180 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx draselného x soli |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x soli |
200 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx uhličitanů x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx čaje |
450 |
Stanovení xxxxxx v čaji xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xx xxxx xxxx xxxxx Xxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx prachu x xxxx x čaji |
100 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí xxxxxxx xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx mletí xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti 1000 xxx kávy |
100 |
Stanovení xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx vodného extraktu xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxx xxxxxx kávy |
250 |
Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxx x kávě |
340 |
Stanovení xxxxxxx x kávě |
300 |
Stanovení xxxxx xxxx xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x cikorkových xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel |
220 |
Stanovení xxxx v hotových xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x studené kuchyně |
380 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx stupně kyselosti x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx složek v xxxxxxxx jídlech a x polotovarech xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a v xxxxxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalech |
100 |
Stanovení xxxxxx příměsí x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx popela nerozpustného x xxxxxxxx (XXx) x xxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx koření xxxxxxxxxx xxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx netěkavého xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx přírodních xxxxxx (XXXX Color) x xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x bylinách |
470 |
Stanovení xxxxxxxxx obsahu capsanoidů x chilli xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxx xxxxxxx vzorku xxxx x známém obsahu xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxx 103 °X |
220 |
Xxxxxxxxx vodného extraktu xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x čaji |
220 |
Stanovení xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx (XXx) v xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx obsahu vlhkosti xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
140 |
Xxxxxxxxx celkového popela xxxxxxxxxxx čaje x xxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x ochucovadlech |
220 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxx výrobků a xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx dusíku xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx a ochucovadlech |
120 |
Makroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kávovin |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kávovin |
200 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx sacharózy x xxxxxxxxxxxxx látek kávovin |
350 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx hořčice |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx "xxxxx" x xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx cukru x xxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx hořčice |
210 |
Stanovení chloridu xxxxxxx x xxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxx tání tuků x olejů xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx kapiláře |
360 |
Stanovení kyselosti x xxxxx kyselosti xxxx a xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (při 105 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů (při 125 xx. -130 °X) |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x tucích x xxxxxxx xxxxxxx Karla Xxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů |
340 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx xxxx a xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx peroxidového xxxxx xxxx x xxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxxx x xxxxxxx x x margarinech |
170 |
Stanovení xxxxx tuků x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx a xxxxx xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx a xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx tuků |
270 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
830 |
Xxxxxxxxx indexu xxxx tuků x xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx tuků x xxxxx extrakcí xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx xx jednotku xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx vzduchu |
430 |
Stanovení stability xxxx a olejů Xxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx průmyslové použití xxx 20 °X |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx etanolu v xxxx pyknometricky |
140 |
Stanovení furalu x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx zásad x xxxx |
310 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx volných žíravých xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx pracích prostředků |
100 |
Stanovení xX xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxx a xxxxxxxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x mastných xxxxx u xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
860 |
Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx) |
170 |
Xxxxxxxxxxx tenzidů x detergentů s xxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx a detergentech (xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx) |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx rozpustných x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx ozářených xxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
4&xxxx;750 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx detekce xxxxxxxxx xxxxxxxx |
4&xxxx;990 |
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx v Xx |
Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx cereus - typizace |
380 |
Bacillus xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °C |
220 |
Campylobacter - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx druhů xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxx perfringens - xxxxxxxxxxx testy |
410 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxx Escherichia xxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na membránách - 2 xxxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Xxxxxxxx počítání kolonií xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X na xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Escherichia xxxx xx chromogenní xxxxxxxx půdě - Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx 44 °X |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx stanovení xxxxx suspektních Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu. |
165 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxx Escherichia xxxx 0157 - metoda xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;510 |
Xxxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x xxxxxx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x stanovení počtu Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
600 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx xx xxxxxxx filtru |
230 |
Průkaz Xxxxxxxxxxx aeruginosa - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Pseudomonas |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxx Pseudomonas xx xxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxx xxxxxxxx - Salmonella Xxxxx xxxx |
950 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx |
570 |
Xxxxxx bakterií rodu Xxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
560 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxx - biochemické x xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Technika x xxxxxxxx agarové xxxx podle Baird-Parkera |
230 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Plasma, xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
1&xxxx;360 |
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
750 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx patogenních xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
410 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kmenů Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - biochemické xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx celkového počtu xxxxxxxxxxx aerobních x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mikroorganismů xxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx celkového počtu xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxx- stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx plísní Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx selektivní xxxxxxxxxxxxx půdě - xxxxxxxx kolonií xxx 30 °X |
340 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy |
40 |
Jakost xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx počtu bakterií xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného počtu x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
240 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX) |
560 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx redukujících xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx klostrídií |
460 |
Průkaz x xxxxxxxxx xxxxx hemolytických xxxx |
210 |
Xxxxxx koliformních xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
60 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií ; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X x 37 °C) |
210 |
Stanovení xxxxx koliformních xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx x koliformních xxxxxxxx - xxxx 1: metoda membránových xxxxxx |
230 |
Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx mikroorganismů -Xxxxxxxxx počtu xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx média |
420 |
Metody xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx kvasinek xxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x plísní |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - xxxx x masné xxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °X |
320 |
Xxxxxxx x xxxxxx: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx podle Xxxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx x stanovení xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxx přítomnosti x xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx za xxxxxxxxxxx podmínek (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx agarové půdy (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx aerobních, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx mikroorganismů) |
210 |
Metody zkoušení xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx technologicky xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxx zkoušení slepicích xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx xxxxxx ve xxxxxxxx obsahu |
210 |
Mikroskopické xxxxxxxxx - nativní xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - preparát x xxxxxxxxxxx obarvením |
80 |
Mikroskopické xxxxxxxxx - preparát xx xxxxxxxx barvením (Xxxxxxx xxxxxxx) |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx přelivovou metodou |
220 |
Odběrová xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
10 |
Rozbor |
Výše xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxx mechanické xxxx xxxxxxx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxxx hodnocení xxxxx znaků xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx obalu xxx obsahu, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalu xxxxxxx xxxxxx |
70 |