Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2005.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

541/2002 Sb.

Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
541
XXXXXXXX
xx dne 11. xxxxxxxx 2002,
xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekce xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Sb., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekci x o xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx podle §14 xxxx. x) zákona x. 146/2002 Xx., x Státní zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x změně xxxxxxxxx souvisejících zákonů, (xxxx xxx "zákon"):
§1
Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx zemědělských, xxxxxxxxxxx x saponátových xxxxxxx x xxxxxxxx nebo xxxxxxx xxxxxxxx k xxxxxx výrobě xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, prováděné xxxxxxxxxxxx Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekce xxx xxxxx kontroly xxxxx §3 xxxx. 4 xxxx. x) xxxxxx, se xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx jednotlivých xxxxxxx.
§2
(1) Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx podle §1 je xxxxxxxxx x přílohách č. 1 xx 3 této xxxxxxxx. Příloha č. 1 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx, příloha č. 2 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx výši xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x příloha č. 3 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx náhrad xxxxxxx xx senzorické rozbory.
(2) Xxxx xxxxxx xxxxxxx za rozbory xxxx vztažené na xxxx spotřebovaného xxxxxxxxx x nákladů xx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx a náklady xx xxxxxxxxxxxxx energii xxxxxxxxx xxxxxxxxx, jsou xxxxxxxxx na xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx, uvedeného x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx x příprava xxxxxx x xxxxxxx.
(3) Xxxx xxxxxxx nákladů xx xxxxxx, xxxxx xxxx v přílohách č. 1 xx 3 xxxx xxxxxxxx uveden, se xxxxxxx podle vzorce xxxxxxxxx v příloze č. 4 xxxx vyhlášky.
§3
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx účinnosti xxxx 1. xxxxx 2003.
Xxxxxxx:
Xxx. Palas v. x.

Xxxxxxx x. 1 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxxxxx antioxidantů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x potravinách metodou XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx beta-karotenu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x jejích xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

960

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxx a kyseliny xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

950

Stanovení celkového xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx FIA

1 000

Stanovení xxxxxxxx x xxxx-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;410

Xxxxxxxxx xxxxxxxx mravenčí x xxxxxxxxxxx metodou HPLC

1 090

Stanovení xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 280

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 200

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx "fingerprinting xxxxxxxxxxxxxx"

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, kofeinu x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

1 110

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx v polévkách x obdobných xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ITP)

370

Stanovení xxxxxxx metodou HPLC

1 000

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx mentolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x příbuzných xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx niacinu x kyseliny listové xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 530

Stanovení vitaminů X x X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, X2, B6 v xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx metodou HPLC

950

Stanovení xxxxxxxx X2 a X3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pantotenové xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx nápojích x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 300

Stanovení xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

2&xxxx;020

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) jednoho vzorku xx zařízení XX XXX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) jednoho xxxxxx xx xxxxxxxx XX MSD

1 390

Stanovení (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx LC/MS

3 430

Stanovení xxxxxxx x paraquatu x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC

2 570

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;730

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxx xxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx herbicidů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 240

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda GC/ECD/NPD/MSD)

5 930

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X)

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx)

4&xxxx;590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX

3&xxxx;650

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx mléčného xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx triacylglycerolů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx bromidů x potravinách xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;290

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx AAS - bezplamenová technika

630

Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - hydridová xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxx metodou XXX na xxxxxxxx XXX 254

360

Stanovení dusičnanů x xxxxx x xxxxxxxx metodou XXX

660

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 130

Stanovení xxxx dusičnanů x xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx uhlovodíků v xxxxxxxxxxx metodou XXXX

2&xxxx;910

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;980

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx aflatoxinů X1, X2, G1, X2 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

6&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, G2 xxxxxxx XXX (screening)

2 500

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx LC/MS

5 890

Stanovení xxxxxxxxxxx X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; metodou XXX(xxxxxxxxx)

910

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x využitím xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx

7&xxxx;360

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

1 850

Stanovení xxxxxxxxxx X1 a X2 xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek

5 490

Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxx xxxxxxx XX

950

Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx

5&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx Sudan v xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

1&xxxx;580

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

1 680

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

1&xxxx;150

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x lihovinách metodou XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xX xx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx x perlivých xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx FIA

960

Výpočet xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx

380

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxx v xxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx vícesytných xxxxxxxx xx vínech a xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx těkavých xxxxxx

340

Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx, xxxxxx x aldehydů x xxxx a xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx složek

1 340

Stanovení xxxx x xxxxxxx (xxxx) xxxxxxx XX

750

Xxxxxxxxx xxxxxx v lihu x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx žloutku ve xxxxxxxxx likérech spektroforometrickou xxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; škodliví xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx náplně x xxxxxxxxxxxxxx cukrovinkách

100

Stanovení složení x xxxxxxxxxxxx cukrovinek

70

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinek

160

Stanovení kyselosti xxx xxxxxx komprimáty (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx hmyzem

230

Stanovení xxxxxxxxx hub

230

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx

220

Xxxxxxxxx sušiny xxx

380

Xxxxxx xxxxx mas xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx přes 3-xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;210

Xxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx aktivity xxxx xx

370

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx výrobků

160

Stálost xxxxx xxxxxxx výrobků

70

Stanovení xxxxxx masa

6 180

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

1&xxxx;810

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení xxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx -2-5 xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 a více xxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

410

Xxxxxxxxx šířky xxxx xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx výrobcích

270

Stanovení xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX

740

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx vážkovou

160

Detekce xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx metodou x XxXX 35S xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx specifické DNA x xxxxxxxxxxx rostlinného xxxxxx Real-Time XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx s XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX terminátorem

8 170

Detekce xxxxxxxxxx DNA Xxxxx Xx Ready sóji x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX metody

1 500

Detekce xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx Xx-176 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx specifické DNA Xxxxx Up Ready xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx specifické XXX Xxxxxxxx Xx-176 v xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR

10 200

Detekce specifické XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx PCR metody

4 920

Stanovení xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx Xx-11 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx MON810 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX metody

4 920

Stanovení xxxxxxxxxx XXX kukuřice MON810 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Real-Time PCR

10 200

Detekce xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx xxxx Salmonella x xxxxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx ELISA

3 000

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx předčištění na xxxxxxxxx XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xx xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx redukujících xxxxx x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x potravinách

430

Stanovení xxxxxxx a maltózy xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx sacharósy, xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx spektra xxxxx x medu

1 300

Stanovení 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx a 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 130

Stanovení tuku xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

360

Stanovení "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx SOXTEC 1026

220

Xxxxxxxxx mastných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx stigmastadienů x xxxxxxxxx olejích xxxxxxx GC

3 100

Spektrofotometrická xxxxxxxxx x XX xxxxxxx (X232, X270, xxxxx X) x xxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx úpravě oxidem xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx bílkoviny x potravinách

610

Stanovení gliadinu (xxxxx) x potravinách xxxxxxx XXXXX

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- gravimetickou

3 500

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ELISA

3 000

Stanovení xxxxxxx / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx enzymaticko-spektrofotometrickou xxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx metodou XXXX

2&xxxx;670

Xxxxxxxxx xxxxx aminokyseliny metodou XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx soli

220

Stanovení organických xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

2 060

Stanovení xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, barvy, xxxxx. x xxxx xx zařízení XXXXX

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v citrusových xxxxxxx

200

Xxxxxxxx odchylky xxxxx xxxxxxxxxxxx norem - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx barevných xxxx x xxxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xx xxxxxxxx XX 50

70

Xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxx v xxxxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx smetany

50

Stanovení xxxxxxxxxxx hodnoty

1 580

Výpočet energetické xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - makroskopický xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - mikroskopický xxxxxx

330

Xxxxxxxxx cizorodé xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx a olejnin xxxxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx jednoho znaku x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx zrn x xxxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx pšenice

70

Stanovaní xxxxxxx lepku v xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx lepku x xxxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxx tvrdé x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxx sladovnického xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx sladovnického xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx kukuřice xxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kukuřice

430

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistot u xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku

50

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1

210

Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx x olejninách xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1 x xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsi x xxxxxxxx u xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx semen xxxxx x xxxx x xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx hmotnosti tisíce xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12%

50

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x kukuřici (x xxxxxxx zrnech x x celých xxxxxx)

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x zemědělských x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích

1 180

Stanovení xxxxx xxxxxxx x obilovin

380

Stanovení xxxxxx v xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x nich

140

Stanovení sedimentační xxxxxxx (SDS xxxx) x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x obsahu xxxxxxxx xxxxx x olejnatých xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx velikosti xxxx brambor

50

Vady xxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx odrůdové jednotnosti xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx varného xxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx hodnoty (XX) xxxxxx

760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (včetně xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) u xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ryb

520

Stanovení xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x sacharínu x potravinách metodou XXXX

1&xxxx;030

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx x linolenové x xxxxxxxxxxx (xxxxxx a xxxxxxx)

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx napadení těstovin xxxxxx

70

Xxxxxxxxx zlomků x xxxxxxx xxxxxx druhů xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx těstovin

210

Stanovení popela x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vaznosti xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx zvětšení objemu xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx těstovin

50

Stanovení vaječného xxxxxx v xxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x pekařských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x pekařských xxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

350

Stanovení xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx xx hydrolýze x pekařských xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx cukrů v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx náplně x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

180

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 105 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

140

Podíl xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx vody xxxxxxx xxx 130 °X v cukrářských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx vody xxxxxxx x nasávací hmotou x xxxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxx acidobutyrometricky x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxx 105 °X

160

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxx 130 °C

70

Stanovení xxxx acidobutyrometricky ve xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx xx zmrzlinách

360

Stanovení xxxxxxxxx redukujících cukrů xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx zmrzlinách

440

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pečiva xxxxxxx xxx 105 °C xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx s xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

250

Stanovení xxxxxx xxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx polevy xxxxxxxxx, xxxxxx

170

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu

430

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

70

Stanovení xxxxxx (jádrovin) x xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

810

Xxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu

550

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxx- a xxxxxxxxxxxx kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

1110

Stanovení xxxxxx xxxxxxx a xxxxxx v cukrovarských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX potenciometricky x cukrovarských výrobcích

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x repného xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx sušiny refraktometricky x cukrovarských výrobcích

50

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x rafinovaném xxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

260

Stanovení xxxxxxx x želírujícím xxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx schopnosti x želírovacím cukru

390

Stanovení xxxxxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxx xxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x tekutých xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx písku xx škrobu

350

Stanovení xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx zcukření škrobového xxxxxx

170

Xxxxxxxxx titrační kyselosti xx výrobcích xx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx redukujících látek x xxxxxxxxxxxx ekvivalentu x xxxxxxxxxx hydrolýzy xxxxxx

600

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v pivu

300

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx piva

300

Stanovení xX xxxx

100

Xxxxxxxxx barvy xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxx

480

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x pivu

200

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx

80

Xxxxxxxxx sušiny droždí

140

Stanovení xxxxxx x xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx u xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx droždí

180

Stanovení hustoty xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx indexu xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx optické xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx kyselin x xxxxx kyselosti vonných x xxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx destilací xx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx při 105 °X

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx netěkavých xxxxx xxxxxxxxxxx, cukrů x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx esterů xx vinném destilátu x xxxxxx metodou xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou

1 110

Stanovení xxxxxx x brandy x xxxxxx destilátu xxxxxxx fotometrickou

1 440

Stanovení kyanovodíku x lihovinách

210

Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx hustoty vín

160

Stanovení xxxxxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx vínech

140

Stanovení a xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx

1&xxxx;380

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

390

Xxxxxxxxx veškeré xxxxxxxx vinné xx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx vínech

160

Stanovení průměrné xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx počtu xxxxxx xxxxx xx 100 x nebo xx 1 libru (454 x) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx u suchých xxxxxxxxxxxx plodů

100

Stanovení xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx skořápkových xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx jader xxxxxxx skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx průměru velikosti xxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxx jemnosti xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx u xxxxx xxxxxxx skořápkových plodů x kokosu

140

Stanovení ztráty xxxxxxx - vlhkosti xxxxxx xxxxx a xxxxx

160

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxx - xxxxxxxx u xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

140

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx plodů

210

Stanovení popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx - písek

430

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx petroleterového xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

480

Stanovení xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx podle Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodech

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxxx rozbor xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x suchých skořápkových xxxxx

230

Xxxxxxxxx sušiny v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx refraktometricky

50

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích xxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx kyselosti - xxxxxxxxxxxx kyseliny x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx alkoholu x nealkoholických nápojích

310

Stanovení xxxxx x nealkoholických xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kofeinu x nealkoholických xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx nealkoholických xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx volných xxxxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném xxxx

160

Xxxxx xxxxx siřičitého x kvasném octě

140

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx

6&xxxx;270

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx konzervárenských polotovarů x výrobků x xxxxx a zeleniny

70

Stanovení xxxxx bobtnavosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x ovoce a xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx extraktu xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx podílu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích z xxxxx a zeleniny

70

Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích x xxxxx a zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx poškozených, skvrnitých x škůdci xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx jejich xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx se stopkou x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Odsíření xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny

140

Stanovení hmotnostního xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx refraktometricky

50

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx rajčatovou xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (písku) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

420

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx netěkavých xxxxxxx (xxxxxxxx mléčné) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

530

Stanovení etanolu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

300

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

440

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x přípravků xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx destilační xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx a přípravcích xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

700

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx

210

Xxxxxxx technického vyhotovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx výrobků

270

Stanovení xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx destilační

480

Stanovení xxxxxxxxx (xxxxxxxx) ve xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx hmotnostní xxxxxxxxx volného xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

210

Stanovení chloridu xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustných xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxxxx- xxxxxxx refraktometrickou

150

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx, x ovocných x zeleninových výrobcích

350

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxx nebo xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx

490

Xxxxxxxxx relativní xxxxxxx xxxxxxxx a zeleninových xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx prolinu x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx šťávách

950

Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx očkovitosti xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vody x mlýnských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxx mokrého xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx výrobcích

360

Stanovení diastatické xxxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků

460

Stanovení xxxxxxx lepku v xxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot x zrnitosti -xxxxx xxxx - u xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin

50

Stanovení xxxxxxx a xxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1, u xxxx, xxxx, jáhel, pohanky x luštěnin

140

Stanovení příměsí x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx, rýži, jáhlech, xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx x čokoládě x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x čokoládě x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;730

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x čokoládě a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx sušením

140

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx škrobech a xxxxxxxxxx škrobů

320

Stanovení ztráty xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) u xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od základního xxxxxxxx sušených xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x sušených jablkách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x sušených xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx plodů, xxxxxxxxx xxxxx, cizích příměsí x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx hruškách

310

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a poškozených xxxxx, nezralých plodů, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v sušeném xxxxx - xxxxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xx použití xxxxxxxxx analytického xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxx mléka a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx konstantní xxxx x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx tuku x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx kyselé xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx a xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků sušených x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx znečištěnin x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx mražených xxxxxxxx výrobků

140

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

100

Stanovení pH xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx mléčných xxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxx šlehání xxxxxxxxx mléčných výrobků

70

Stanovení xxxxxx vody x xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx chloridu sodného x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek

160

Stanovení xX x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx ckou

210

Stanovení xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x mléce x xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxx u sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxx xxxx másla

160

Stanovení xxxxxx vlhkosti xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx kaseinu

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustnosti xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx neporušenosti xxxxxxxx skořápky xxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxx čistění a xxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx vajec konzumních

70

Zjištění xxxxx povrchu xxxxx

70

Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx bubliny x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx stálosti x xxxxxx vzduchové bubliny x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx vajec konzumních

70

Zjištění xxxxxxxxxxxx x nepohyblivosti xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx

70

Xxxxx olejování vajec xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx podílu xxxxxx v drůbežích x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx vody v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x drůbežích x xxxxxxxxxxx konzervách

190

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxx xxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx škvařeném xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxx, rybích xxxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx u xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxx a masných xxxxxxxxx

360

Xxxxxx pH masa x masných xxxxxxx xxxxxx referenční

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x sterilovaných xxxxxxxx x konzervách

100

Stanovení xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x dusičnanů xx xxxxxxxxx z masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách

880

Stanovení xX x xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách

100

Stanovení xxxxxx chloridů xx xxxxxxxxx x masa x sterilovaných pokrmech x konzervách

180

Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx a hotových xxxxx v xxxxxxxxxx

220

Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxx přítomnosti xxxxxx x mase, masných xxxxxxxxx a masných xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x konzervách

100

Stanovení xxxxxx x masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx medu

460

Stanovení xxxxxxxxx podle Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx

520

Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx pevných xxxxx ve xxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx hydroxymetylfurfuralu xxxxx Xxxxxxxx fotometrický xx včelím xxxx

860

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx aktivity xxxxx Xxxxxxxx xx včelím xxxx

910

Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx včelím xxxx

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxx

590

Xxxxx xxxxxxxx včelího xxxx škrobovým sirupem, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx výtažky

100

Mikroskopický xxxxxx xxxxxxx xxxx

1&xxxx;310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího xxxx

210

Xxxxxxxxx xX včelího xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx sušiny xxxxx x tekutých mléčných xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x mléce, xxxxxxx x v xxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou

210

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Soxhlet - Xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx kyselosti mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx

100

Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x zahuštěného neslazeného xxxxx

160

Xxxxxxxxx obsahu tuku xxxxxxxx xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx případech - xxxx. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx x dětskou xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; speciální xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx pudingy x xxxxxx apod., xxxx x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx x směsích xxx xxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx slazeného xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

140

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx obsahu tuku x sýrech a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx vody v xxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu sušiny xxxxxxxxxx x tuku x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx

280

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxx hmot

220

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx hmotě

210

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx kyselin xx xxxxxxx hmotě

940

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxx v xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxx vody xx xxxxxxxxx z xxxx a sterilovaných xxxxxxxx x konzervách

220

Stanovení xxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxx x masných výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx tuků xx vepřovém sádle x taveném xxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a taveném xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx

430

Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx čísla xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji

200

Stanovení xxxxxxxx xxxxxx koření

430

Stanovení xxxxxx rozpustného xx xxxx x xxxxxx

400

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxxx soli

140

Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx v xxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů v xxxx

130

Xxxxxxxxx síranů v xxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx v xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v soli

200

Stanovení xxxxxxxxx soli

50

Stanovení xxxxxxxxxx x soli

160

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx kovů x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

450

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xx ovin xxxx xxxxx Xxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx v čaji

100

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx v xxxx

50

Xxxxxxxxx cizích příměsí x xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí pražené xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx vodného extraktu xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx kávy

250

Stanovení xxxxxx xxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxx v xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx x kávě

300

Stanovení xxxxx xxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxxxxxx x cikorkových xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel

220

Stanovení xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx přímou xxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x v polotovarech xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx inverzi x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

160

Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x hotových xxxxxxx x v polotovarech xxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu škrobu x hotových jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x polotovarech xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx složek x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel

140

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx hlavní xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx uzavřených obalech

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx celkového popela xxxxxx

270

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx koření xxxxxxxxxx xxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx mletí xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x pepři xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx přírodních barviv (XXXX Color) v xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx těkavých xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx capsanoidů x xxxxxx paprikách x xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx obsahu xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti xxxx xxx 103 °X

220

Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx ve xxxx x čaji

220

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxx

420

Xxxxxxxxx obsahu vlhkosti xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx stavu (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X)

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx stavu

220

Stanovení xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x ochucovadlech

220

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx celkového dusíku xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x ochucovadel

120

Stanovení tuku x dehydratovaných xxxxxxxxx x ochucovadlech

380

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech

120

Makroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kávovin

200

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx sacharózy x xxxxxxxxxxxxx xxxxx kávovin

350

Stanovení xxxxxx hmotnosti xxxxxx xxxx při 105 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx kávy (xxxxxx hmotnosti xxx 103 °X)

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx hořčice

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx "xxxxx" x xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx x hořčici

500

Předsušení xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x hořčici

120

Stanovení xxxx xxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxx tání tuků x olejů x xxxxxxxx kapiláře

360

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x těkavých xxxxx xxxx x xxxxx (při 105 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 125 st. -130 °X)

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x tucích a xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx tuků x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx čísla xxxx x olejů

420

Stanovení xxxxxxxx sodného v xxxxxx x xxxxxxx x v xxxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx p- xxxxxxxxxxxxxxx x tucích x xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx

830

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx tuků a xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x olejích

290

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx tuků x xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx podílu xxxx x xxxxx extrakcí xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x olejů

290

Stanovení xxxxxxxxx tuků a xxxxx xx jednotku xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx stability xxxx x xxxxx Xxxxxxxxxx testem

140

Stanovení hustoty xxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °X

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx furalu x xxxx metodou xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx zásad v xxxx

310

Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx u tenzidů x detergentů

310

Stanovení xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx a xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx x detergentů

860

Talířový xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx)

170

Xxxxxxxxxxx tenzidů x detergentů x xxxxx

50

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx)

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx nerozpustných x xxxxxxx x detergentů x xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx ozářených xxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

4&xxxx;750

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

4&xxxx;990

Xxxxxxx č. 2 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx v Xx

Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxx cereus - technika xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °X

220

Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy

1 700

Horizontální metoda xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy

410

Horizontální xxxxxx xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx membránách - 8 xxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx 44 °X

290

Xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx.

165

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Escherichia coli 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx separace

1 200

Průkaz Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;510

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x mléčné xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x stanovení xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 1: Metoda xxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 2: Metoda xxxxxxxxx xxxxx

600

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx rodu Pseudomonas xx xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx

950

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx

570

Xxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx

470

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x serologické testy

380

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx druhy) - Xxxx 1: Technika x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx podle Xxxxx-Xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus a xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;360

Xxxxxx Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx xxxxxxxxxxx patogenních xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

410

Xxxxxx suspektních xxxxxxxxxxx xxxxx Yersinia xxxxxxxxxxxxxx - biochemické xxxxx

380

Xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mikroorganismů xxxxxxxxx v tekutých xxxxxx

210

Xxxxxxxxx pokyny xxx xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; technika xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx plísní Xxxxxxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxx 30 °X

340

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

40

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu x technika xxxxxxxx xxxxxxx

240

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX)

560

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů

330

Stanovení počtu Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

460

Xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxx koliformních xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy

60

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X, 35 °X x 37 °C)

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx vodě

230

Jakost vod - xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx 1: metoda xxxxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx kultivovatelných xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx živného xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

420

Xxxxxx xxxxxxxx droždí - xxxxxxxxx xxxxxxxxx kvasinek xxxxxxxxx metodou

210

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - maso x xxxxx xxxxxxx

320

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X

320

Xxxxxxx x rajčat: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx a stanovení xxxxx mikrobů xxxx Xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů

210

Zjištění xxxxxxxxxxx x počtu sporotvorných xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Stanovení xxxxxxxxxxx anaerobních mikroorganismů)

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxx mikrobů zaléváním xx xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx anaerobních x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

200

Xxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx xxxxxx ve xxxxxxxx obsahu

210

Mikroskopické vyšetření - xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - preparát xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx)

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx přelivovou metodou

220

Odběrová xxxxxxxx xxx mikrobiologické xxxxx

10

Xxxxxxx x. 3 x xxxxxxxx x. 541/2002 Sb.
Senzorické xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx vzorku xxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx

350

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx znaků jednoho xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx tepelnou xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx na obalu xxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxx x. 4 x vyhlášce x. 541/2002 Sb.
Xxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxxx x Xx = x + x.b
xxx: x = spotřeba xxxxxxxxx xxxxxxxxx v Xx (xxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx. nákladů)
x = xxxxx xxxxx xxxxx
b = xxxxxxx na 1 xxx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx:
- xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx
- náklady xx xxxxxxxxxxxxx energii xxxxxxxxx přístrojů
Xx. II
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Výše xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxx účinnosti této xxxxxxxx xx stanoví xxxxx xxxxxxxxxxx předpisu.
Xx. II xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x. 469/2005 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.1.2006

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 541/2002 Sb. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.1.2003.
Xx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx podchyceny xxxxx a doplnění xxxxxxxxxxx xxxxxxx předpisem x.:
469/2005 Xx., xxxxxx xx xxxx vyhláška x. 541/2002 Xx., xxxxxx xx stanoví xxxxxxxx náhrad nákladů xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx č. 146/2002 Xx., x Státní xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx x o xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
x xxxxxxxxx xx 1.1.2006
Xxxxxx předpis x. 541/2002 Sb. byl xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 132/2015 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.7.2015.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx jiných xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx není xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx xxxxxx derogační xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.