Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2005.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
541/2002 Sb.
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxxxxx antioxidantů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x potravinách metodou XXXX |
2&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx beta-karotenu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x jejích xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
960 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxx a kyseliny xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
950 |
Stanovení celkového xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou x xxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx FIA |
1 000 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxx-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;410 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx mravenčí x xxxxxxxxxxx metodou HPLC |
1 090 |
Stanovení xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 280 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 200 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx "fingerprinting xxxxxxxxxxxxxx" |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, kofeinu x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC |
1 110 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx v polévkách x obdobných xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ITP) |
370 |
Stanovení xxxxxxx metodou HPLC |
1 000 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx mentolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x příbuzných xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx niacinu x kyseliny listové xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 530 |
Stanovení vitaminů X x X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, X2, B6 v xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx metodou HPLC |
950 |
Stanovení xxxxxxxx X2 a X3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pantotenové xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx nápojích x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 300 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
2&xxxx;020 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) jednoho vzorku xx zařízení XX XXX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) jednoho xxxxxx xx xxxxxxxx XX MSD |
1 390 |
Stanovení (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx LC/MS |
3 430 |
Stanovení xxxxxxx x paraquatu x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC |
2 570 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx herbicidů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 240 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda GC/ECD/NPD/MSD) |
5 930 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X) |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx) |
4&xxxx;590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX |
3&xxxx;650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx mléčného xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx triacylglycerolů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx bromidů x potravinách xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx AAS - bezplamenová technika |
630 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - hydridová xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxx metodou XXX na xxxxxxxx XXX 254 |
360 |
Stanovení dusičnanů x xxxxx x xxxxxxxx metodou XXX |
660 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 130 |
Stanovení xxxx dusičnanů x xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx uhlovodíků v xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
2&xxxx;910 |
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;980 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx aflatoxinů X1, X2, G1, X2 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
6&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, G2 xxxxxxx XXX (screening) |
2 500 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx LC/MS |
5 890 |
Stanovení xxxxxxxxxxx X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; metodou XXX(xxxxxxxxx) |
910 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x využitím xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx |
7&xxxx;360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC |
1 850 |
Stanovení xxxxxxxxxx X1 a X2 xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek |
5 490 |
Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;760 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxx xxxxxxx XX |
950 |
Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx |
5&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx Sudan v xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
1 680 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
1&xxxx;150 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x lihovinách metodou XX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xX xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx x perlivých xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx FIA |
960 |
Výpočet xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxx v xxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx vícesytných xxxxxxxx xx vínech a xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx těkavých xxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx, xxxxxx x aldehydů x xxxx a xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx složek |
1 340 |
Stanovení xxxx x xxxxxxx (xxxx) xxxxxxx XX |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v lihu x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx žloutku ve xxxxxxxxx likérech spektroforometrickou xxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; škodliví xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx náplně x xxxxxxxxxxxxxx cukrovinkách |
100 |
Stanovení složení x xxxxxxxxxxxx cukrovinek |
70 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinek |
160 |
Stanovení kyselosti xxx xxxxxx komprimáty (xxxxxxxxxx) |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx hmyzem |
230 |
Stanovení xxxxxxxxx hub |
230 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx |
220 |
Xxxxxxxxx sušiny xxx |
380 |
Xxxxxx xxxxx mas xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx přes 3-xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;210 |
Xxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx aktivity xxxx xx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx výrobků |
160 |
Stálost xxxxx xxxxxxx výrobků |
70 |
Stanovení xxxxxx masa |
6 180 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
1&xxxx;810 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Stanovení xxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx -2-5 xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 a více xxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
410 |
Xxxxxxxxx šířky xxxx xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx výrobcích |
270 |
Stanovení xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX |
740 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx vážkovou |
160 |
Detekce xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx metodou x XxXX 35S xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx |
4&xxxx;500 |
Xxxxxxx specifické DNA x xxxxxxxxxxx rostlinného xxxxxx Real-Time XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx s XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX terminátorem |
8 170 |
Detekce xxxxxxxxxx DNA Xxxxx Xx Ready sóji x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX metody |
1 500 |
Detekce xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx Xx-176 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx specifické DNA Xxxxx Up Ready xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
12&xxxx;426 |
Xxxxxxxxx specifické XXX Xxxxxxxx Xx-176 v xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR |
10 200 |
Detekce specifické XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx PCR metody |
4 920 |
Stanovení xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx Xx-11 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx MON810 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX metody |
4 920 |
Stanovení xxxxxxxxxx XXX kukuřice MON810 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Real-Time PCR |
10 200 |
Detekce xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx xxxx Salmonella x xxxxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX |
6&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx ELISA |
3 000 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx předčištění na xxxxxxxxx XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xx xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx redukujících xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x potravinách |
430 |
Stanovení xxxxxxx a maltózy xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx sacharósy, xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx spektra xxxxx x medu |
1 300 |
Stanovení 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx a 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 130 |
Stanovení tuku xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
360 |
Stanovení "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx SOXTEC 1026 |
220 |
Xxxxxxxxx mastných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx stigmastadienů x xxxxxxxxx olejích xxxxxxx GC |
3 100 |
Spektrofotometrická xxxxxxxxx x XX xxxxxxx (X232, X270, xxxxx X) x xxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx úpravě oxidem xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx bílkoviny x potravinách |
610 |
Stanovení gliadinu (xxxxx) x potravinách xxxxxxx XXXXX |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- gravimetickou |
3 500 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ELISA |
3 000 |
Stanovení xxxxxxx / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx enzymaticko-spektrofotometrickou xxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx metodou XXXX |
2&xxxx;670 |
Xxxxxxxxx xxxxx aminokyseliny metodou XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx soli |
220 |
Stanovení organických xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
2 060 |
Stanovení xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, barvy, xxxxx. x xxxx xx zařízení XXXXX |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v citrusových xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxx odchylky xxxxx xxxxxxxxxxxx norem - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx barevných xxxx x xxxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xx xxxxxxxx XX 50 |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxx v xxxxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx smetany |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxx hodnoty |
1 580 |
Výpočet energetické xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - makroskopický xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - mikroskopický xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx cizorodé xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx a olejnin xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx jednoho znaku x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx zrn x xxxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx pšenice |
70 |
Stanovaní xxxxxxx lepku v xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx lepku x xxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx tvrdé x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxx sladovnického xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx sladovnického xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kukuřice xxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kukuřice |
430 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistot u xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku |
50 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 |
210 |
Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx x olejninách xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1 x xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsi x xxxxxxxx u xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx semen xxxxx x xxxx x xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx hmotnosti tisíce xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12% |
50 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x kukuřici (x xxxxxxx zrnech x x celých xxxxxx) |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x zemědělských x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích |
1 180 |
Stanovení xxxxx xxxxxxx x obilovin |
380 |
Stanovení xxxxxx v xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x nich |
140 |
Stanovení sedimentační xxxxxxx (SDS xxxx) x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x obsahu xxxxxxxx xxxxx x olejnatých xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx velikosti xxxx brambor |
50 |
Vady xxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx odrůdové jednotnosti xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;540 |
Xxxxxxxxx varného xxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx hodnoty (XX) xxxxxx |
760 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (včetně xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) u xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ryb |
520 |
Stanovení xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x sacharínu x potravinách metodou XXXX |
1&xxxx;030 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx x linolenové x xxxxxxxxxxx (xxxxxx a xxxxxxx) |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx napadení těstovin xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx zlomků x xxxxxxx xxxxxx druhů xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx těstovin |
210 |
Stanovení popela x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vaznosti xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx zvětšení objemu xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx těstovin |
50 |
Stanovení vaječného xxxxxx v xxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x pekařských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x pekařských xxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
350 |
Stanovení xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx xx hydrolýze x pekařských xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx cukrů v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx náplně x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
180 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 105 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Podíl xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx vody xxxxxxx xxx 130 °X v cukrářských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx vody xxxxxxx x nasávací hmotou x xxxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení xxxx acidobutyrometricky x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxx 105 °X |
160 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxx 130 °C |
70 |
Stanovení xxxx acidobutyrometricky ve xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx xx zmrzlinách |
360 |
Stanovení xxxxxxxxx redukujících cukrů xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx zmrzlinách |
440 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pečiva xxxxxxx xxx 105 °C xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx s xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
250 |
Stanovení xxxxxx xxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx polevy xxxxxxxxx, xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu |
430 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
70 |
Stanovení xxxxxx (jádrovin) x xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
810 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu |
550 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxx- a xxxxxxxxxxxx kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
1110 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx a xxxxxx v cukrovarských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX potenciometricky x cukrovarských výrobcích |
100 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x repného xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx sušiny refraktometricky x cukrovarských výrobcích |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x rafinovaném xxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
260 |
Stanovení xxxxxxx x želírujícím xxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx schopnosti x želírovacím cukru |
390 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxx xxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x tekutých xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx písku xx škrobu |
350 |
Stanovení xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx zcukření škrobového xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx titrační kyselosti xx výrobcích xx xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx redukujících látek x xxxxxxxxxxxx ekvivalentu x xxxxxxxxxx hydrolýzy xxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v pivu |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx piva |
300 |
Stanovení xX xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx barvy xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxx |
480 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x pivu |
200 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx sušiny droždí |
140 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx u xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx droždí |
180 |
Stanovení hustoty xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx indexu xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx optické xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx kyselin x xxxxx kyselosti vonných x xxxxxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx destilací xx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx při 105 °X |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx netěkavých xxxxx xxxxxxxxxxx, cukrů x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx esterů xx vinném destilátu x xxxxxx metodou xxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou |
1 110 |
Stanovení xxxxxx x brandy x xxxxxx destilátu xxxxxxx fotometrickou |
1 440 |
Stanovení kyanovodíku x lihovinách |
210 |
Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx hustoty vín |
160 |
Stanovení xxxxxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx vínech |
140 |
Stanovení a xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx |
1&xxxx;380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx veškeré xxxxxxxx vinné xx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx vínech |
160 |
Stanovení průměrné xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxx xxxxx xx 100 x nebo xx 1 libru (454 x) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx u suchých xxxxxxxxxxxx plodů |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx skořápkových xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx jader xxxxxxx skořápkových xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx průměru velikosti xxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx jemnosti xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx u xxxxx xxxxxxx skořápkových plodů x kokosu |
140 |
Stanovení ztráty xxxxxxx - vlhkosti xxxxxx xxxxx a xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxx - xxxxxxxx u xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
140 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx plodů |
210 |
Stanovení popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx - písek |
430 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx petroleterového xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
480 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx podle Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodech |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxxx rozbor xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x suchých skořápkových xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx sušiny v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx refraktometricky |
50 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích xxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx kyselosti - xxxxxxxxxxxx kyseliny x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx alkoholu x nealkoholických nápojích |
310 |
Stanovení xxxxx x nealkoholických xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx kofeinu x nealkoholických xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx nealkoholických xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx volných xxxxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném xxxx |
160 |
Xxxxx xxxxx siřičitého x kvasném octě |
140 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxx xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx |
6&xxxx;270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx konzervárenských polotovarů x výrobků x xxxxx a zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxx bobtnavosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x ovoce a xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx extraktu xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx podílu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích z xxxxx a zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích x xxxxx a zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx poškozených, skvrnitých x škůdci xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx jejich xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx se stopkou x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
Odsíření xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
140 |
Stanovení hmotnostního xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx refraktometricky |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx rajčatovou xxxxxxxxx |
5&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (písku) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
420 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx netěkavých xxxxxxx (xxxxxxxx mléčné) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
530 |
Stanovení etanolu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
440 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x přípravků xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx destilační xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx a přípravcích xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx technického vyhotovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx výrobků |
270 |
Stanovení xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx destilační |
480 |
Stanovení xxxxxxxxx (xxxxxxxx) ve xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx hmotnostní xxxxxxxxx volného xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
210 |
Stanovení chloridu xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustných xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxxxx- xxxxxxx refraktometrickou |
150 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx, x ovocných x zeleninových výrobcích |
350 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxx nebo xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx |
490 |
Xxxxxxxxx relativní xxxxxxx xxxxxxxx a zeleninových xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx prolinu x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx šťávách |
950 |
Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx očkovitosti xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vody x mlýnských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mokrého xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
360 |
Stanovení diastatické xxxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků |
460 |
Stanovení xxxxxxx lepku v xxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot x zrnitosti -xxxxx xxxx - u xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin |
50 |
Stanovení xxxxxxx a xxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1, u xxxx, xxxx, jáhel, pohanky x luštěnin |
140 |
Stanovení příměsí x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx, rýži, jáhlech, xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx x čokoládě x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x čokoládě x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x čokoládě a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx sušením |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx škrobech a xxxxxxxxxx škrobů |
320 |
Stanovení ztráty xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) u xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od základního xxxxxxxx sušených xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x sušených jablkách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x sušených xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx plodů, xxxxxxxxx xxxxx, cizích příměsí x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx hruškách |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a poškozených xxxxx, nezralých plodů, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v sušeném xxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xx použití xxxxxxxxx analytického xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mléka a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx konstantní xxxx x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx kyselé xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx a xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků sušených x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx znečištěnin x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mražených xxxxxxxx výrobků |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
100 |
Stanovení pH xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx mléčných xxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx šlehání xxxxxxxxx mléčných výrobků |
70 |
Stanovení xxxxxx vody x xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx chloridu sodného x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek |
160 |
Stanovení xX x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx ckou |
210 |
Stanovení xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x mléce x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxx u sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxx xxxx másla |
160 |
Stanovení xxxxxx vlhkosti xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx kaseinu |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustnosti xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx neporušenosti xxxxxxxx skořápky xxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxx čistění a xxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx vajec konzumních |
70 |
Zjištění xxxxx povrchu xxxxx |
70 |
Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx bubliny x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx stálosti x xxxxxx vzduchové bubliny x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx vajec konzumních |
70 |
Zjištění xxxxxxxxxxxx x nepohyblivosti xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx konzumních |
70 |
Zjištění xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx |
70 |
Xxxxx olejování vajec xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxx v drůbežích x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x drůbežích x xxxxxxxxxxx konzervách |
190 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxx xxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx škvařeném xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxx, rybích xxxxxxx x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx u xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxx a masných xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxx pH masa x masných xxxxxxx xxxxxx referenční |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x sterilovaných xxxxxxxx x konzervách |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x dusičnanů xx xxxxxxxxx z masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách |
880 |
Stanovení xX x xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách |
100 |
Stanovení xxxxxx chloridů xx xxxxxxxxx x masa x sterilovaných pokrmech x konzervách |
180 |
Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx a hotových xxxxx v xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxx přítomnosti xxxxxx x mase, masných xxxxxxxxx a masných xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x konzervách |
100 |
Stanovení xxxxxx x masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx medu |
460 |
Stanovení xxxxxxxxx podle Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
520 |
Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx pevných xxxxx ve xxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx hydroxymetylfurfuralu xxxxx Xxxxxxxx fotometrický xx včelím xxxx |
860 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx aktivity xxxxx Xxxxxxxx xx včelím xxxx |
910 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx včelím xxxx |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxx |
590 |
Xxxxx xxxxxxxx včelího xxxx škrobovým sirupem, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx výtažky |
100 |
Mikroskopický xxxxxx xxxxxxx xxxx |
1&xxxx;310 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xX včelího xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx sušiny xxxxx x tekutých mléčných xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx x mléce, xxxxxxx x v xxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou |
210 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Soxhlet - Xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx kyselosti mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x zahuštěného neslazeného xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx obsahu tuku xxxxxxxx xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx případech - xxxx. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx x dětskou xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; speciální xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx pudingy x xxxxxx apod., xxxx x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx x směsích xxx xxxxxx xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx slazeného xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx obsahu tuku x sýrech a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody v xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx obsahu sušiny xxxxxxxxxx x tuku x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxx hmot |
220 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx hmotě |
210 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx kyselin xx xxxxxxx hmotě |
940 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxx v xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody xx xxxxxxxxx z xxxx a sterilovaných xxxxxxxx x konzervách |
220 |
Stanovení xxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxx x masných výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx tuků xx vepřovém sádle x taveném xxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a taveném xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx čísla xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
200 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxx koření |
430 |
Stanovení xxxxxx rozpustného xx xxxx x xxxxxx |
400 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx soli |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx v xxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů v xxxx |
130 |
Xxxxxxxxx síranů v xxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx v xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v soli |
200 |
Stanovení xxxxxxxxx soli |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxx x soli |
160 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx kovů x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
450 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xx ovin xxxx xxxxx Xxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx v čaji |
100 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx v xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx cizích příměsí x xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí pražené xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx vodného extraktu xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx kávy |
250 |
Stanovení xxxxxx xxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x kávě |
300 |
Stanovení xxxxx xxxx xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxxxxxx x cikorkových xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel |
220 |
Stanovení xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx přímou xxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x v polotovarech xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx inverzi x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x hotových xxxxxxx x v polotovarech xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu škrobu x hotových jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x polotovarech xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx složek x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx hlavní xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx uzavřených obalech |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx celkového popela xxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx koření xxxxxxxxxx xxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx mletí xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x pepři xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx přírodních barviv (XXXX Color) v xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx těkavých xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx capsanoidů x xxxxxx paprikách x xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx obsahu xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti xxxx xxx 103 °X |
220 |
Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx ve xxxx x čaji |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx obsahu vlhkosti xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx stavu (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx stavu |
220 |
Stanovení xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x ochucovadlech |
220 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx celkového dusíku xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x ochucovadel |
120 |
Stanovení tuku x dehydratovaných xxxxxxxxx x ochucovadlech |
380 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech |
120 |
Makroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kávovin |
200 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx sacharózy x xxxxxxxxxxxxx xxxxx kávovin |
350 |
Stanovení xxxxxx hmotnosti xxxxxx xxxx při 105 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx kávy (xxxxxx hmotnosti xxx 103 °X) |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx hořčice |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx "xxxxx" x xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx x hořčici |
500 |
Předsušení xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x hořčici |
120 |
Stanovení xxxx xxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxx tání tuků x olejů x xxxxxxxx kapiláře |
360 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x těkavých xxxxx xxxx x xxxxx (při 105 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 125 st. -130 °X) |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x tucích a xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx tuků x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx čísla xxxx x olejů |
420 |
Stanovení xxxxxxxx sodného v xxxxxx x xxxxxxx x v xxxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx p- xxxxxxxxxxxxxxx x tucích x xxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
830 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx tuků a xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x olejích |
290 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx tuků x xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx podílu xxxx x xxxxx extrakcí xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x olejů |
290 |
Stanovení xxxxxxxxx tuků a xxxxx xx jednotku xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx stability xxxx x xxxxx Xxxxxxxxxx testem |
140 |
Stanovení hustoty xxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °X |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx furalu x xxxx metodou xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx zásad v xxxx |
310 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx u tenzidů x detergentů |
310 |
Stanovení xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx a xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx x detergentů |
860 |
Talířový xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx) |
170 |
Xxxxxxxxxxx tenzidů x detergentů x xxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx) |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx nerozpustných x xxxxxxx x detergentů x xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx ozářených xxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
4&xxxx;750 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
4&xxxx;990 |
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx v Xx |
Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxx cereus - technika xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °X |
220 |
Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy |
1 700 |
Horizontální metoda xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy |
410 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx membránách - 8 xxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx 44 °X |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx. |
165 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Escherichia coli 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx separace |
1 200 |
Průkaz Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;510 |
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x mléčné xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x stanovení xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 1: Metoda xxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 2: Metoda xxxxxxxxx xxxxx |
600 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx rodu Pseudomonas xx xxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx |
950 |
Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx |
570 |
Xxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x serologické testy |
380 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx druhy) - Xxxx 1: Technika x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx podle Xxxxx-Xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus a xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;360 |
Xxxxxx Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx |
750 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx patogenních xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
410 |
Xxxxxx suspektních xxxxxxxxxxx xxxxx Yersinia xxxxxxxxxxxxxx - biochemické xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mikroorganismů xxxxxxxxx v tekutých xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx pokyny xxx xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; technika xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx plísní Xxxxxxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxx 30 °X |
340 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
40 |
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu x technika xxxxxxxx xxxxxxx |
240 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX) |
560 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů |
330 |
Stanovení počtu Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxx koliformních xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy |
60 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X, 35 °X x 37 °C) |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx vodě |
230 |
Jakost vod - xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx 1: metoda xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx kultivovatelných xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx živného xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
420 |
Xxxxxx xxxxxxxx droždí - xxxxxxxxx xxxxxxxxx kvasinek xxxxxxxxx metodou |
210 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - maso x xxxxx xxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X |
320 |
Xxxxxxx x rajčat: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx a stanovení xxxxx mikrobů xxxx Xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů |
210 |
Zjištění xxxxxxxxxxx x počtu sporotvorných xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Stanovení xxxxxxxxxxx anaerobních mikroorganismů) |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxx mikrobů zaléváním xx xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx anaerobních x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx xxxxxx ve xxxxxxxx obsahu |
210 |
Mikroskopické vyšetření - xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - preparát xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx) |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx přelivovou metodou |
220 |
Odběrová xxxxxxxx xxx mikrobiologické xxxxx |
10 |
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx vzorku xxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx znaků jednoho xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx tepelnou xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx na obalu xxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx |
70 |