Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2005.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

541/2002 Sb.

Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
541
VYHLÁŠKA
xx xxx 11. xxxxxxxx 2002,
xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx pro xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 odst. 3 xxxx. x) zákona x. 146/2002 Sb., x Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x o změně xxxxxxxxx souvisejících zákonů
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §14 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Sb., x Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů, (xxxx jen "zákon"):
§1
Xxxx xxxxxx nákladů za xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, mydlářských x saponátových xxxxxxx x potravin xxxx xxxxxxx určených x xxxxxx výrobě anebo xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 4 xxxx. b) xxxxxx, se xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx.
§2
(1) Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx podle §1 xx xxxxxxxxx x přílohách č. 1 xx 3 xxxx vyhlášky. Příloha č. 1 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx, příloha č. 2 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx výši xxxxxx nákladů za xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a příloha č. 3 xxxx vyhlášky xxxxxxx xxxx náhrad xxxxxxx xx senzorické xxxxxxx.
(2) Xxxx xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx xxxx vztažené xx xxxx xxxxxxxxxxxxxx materiálu x xxxxxxx na xxxxx, které xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx energii xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx vzorce, xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx x xxxxxxxx xxxxxx x rozboru.
(3) Xxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx, který xxxx x přílohách č. 1 xx 3 xxxx xxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxxxx podle vzorce xxxxxxxxx v příloze č. 4 xxxx vyhlášky.
§3
Tato xxxxxxxx xxxxxx účinnosti xxxx 1. xxxxx 2003.
Ministr:
Xxx. Palas x. x.

Příloha x. 1 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou HPLC

2 460

Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 460

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou TLC

780

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 600

Stanovení kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

960

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

950

Stanovení celkového xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxx-xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx bifenylu x xxxx-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;410

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx spektrofotometrickou

1 280

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx"

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a manitolu x potravinách xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx sorbitu x xxxxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ITP)

370

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 000

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx sodného xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx x potravinách metodou XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx mentolu x xxxxxxxxxxx metodou XXX

1&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, kumarinu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení niacinu x xxxxxxxx listové xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1, X2, B6 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx vitamínu B1 xxxxxxx HPLC

1 690

Stanovení vitamínu X2 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx C v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx D2 a X3 xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 600

Stanovení xxxxxxxx pantotenové xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 530

Stanovení X-xxxxxxxxx x energetických nápojích x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou HPLC

1 300

Stanovení xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

2&xxxx;020

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx na zařízení XX XXX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx LC/MS

3 430

Stanovení xxxxxxx x paraquatu x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 570

Stanovení fenoxyalkanových xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx fosforovodíku x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 240

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX)

5&xxxx;930

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx I)

2 440

Stanovení reziduí xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx LC/MS (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx)

4&xxxx;590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

3&xxxx;650

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx mléčného xxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx triacylglycerolů x potravinách metodou XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx stigmastadienů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 280

Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách metodou XX/XXX

2&xxxx;290

Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx rtuti xxxxxxx XXX xx xxxxxxxx XXX 254

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x ovoci x xxxxxxxx xxxxxxx XXX

660

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou HPLC

1 130

Stanovení xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx uhlovodíků x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

2 910

Stanovení X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nápojích xxxxxxx XX

1&xxxx;980

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx bifenylů x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx aflatoxinů X1, X2, X1, G2 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

6&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, G1, X2 xxxxxxx XXX (screening)

2 500

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX s xxxxxxxx imunoafinitních xxxxxxx

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS

5 890

Stanovení xxxxxxxxxxx X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; metodou XXX(xxxxxxxxx)

910

Xxxxxxxxx ochratoxinu X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX s využitím xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) kolonek

7 360

Stanovení xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;850

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 a X2 xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx biogenních xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 760

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxx xxxxxxx XX

950

Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx

5&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

1&xxxx;580

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx chloraminu

1 150

Stanovení etylkarbamátu x xxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plynovou xxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xX xx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx

470

Xxxxxxxxx tlaku xxxxx uhličitého v xxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx vínech xxxxxxx FIA

960

Výpočet xxxxxxxxx xxxxxxxx ve víně

30

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x lihovinách

140

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx vínech x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxxxx s xxxxxx obsahem těkavých xxxxxx

340

Xxxxxxxxx vyšších alkoholů, xxxxxx a aldehydů x xxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;340

Xxxxxxxxx xxxx x etanolu (xxxx) xxxxxxx XX

750

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx likérech xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx příměsi

140

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; obsah xxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx vzorku

70

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; rozplevelení

140

Stanovení jakosti xxxxxx; škodliví xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx náplně x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx celkové u xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx kyselosti xxx xxxxxx komprimáty (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx množství xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx hmyzem

230

Stanovení xxxxxxxxx hub

230

Stanovení obsahu xxxxxxxxxxxx nečistot hub

70

Stanovení xxxxxxxx xxx

220

Xxxxxxxxx sušiny xxx

380

Xxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx přes 3-xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;210

Xxxxxx xX xxxxxxx výluhu xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx

370

Xxxxxxxxx xxxxxxxx částí

200

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

6&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x potravinách

1 810

Stanovení xxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx výrobků

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx polevy x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx u zabité xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx složka

70

Stanovení xxxxxxx mrazírenských výrobků -2-5 složek

350

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx xxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v kondenzátu xxxxxxxxxxxx xxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx nikotinu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou XX

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxx xxxxxx

410

Xxxxxxxxx xxxxx řezu xxxxxxxx směsi x xxxxxxxxxx výrobcích

270

Stanovení vody x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX

740

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx vážkovou

160

Detekce specifické XXX v sójových x xxxxxxxxxxx výrobcích XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x CaMV 35S xxxxxxxxxx a XXX xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxxxxx rostlinného xxxxxx Real-Time PCR xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX terminátorem

8 170

Detekce xxxxxxxxxx DNA Xxxxx Xx Ready xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx specifické DNA Xxxxx Xx Xxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx výrobcích metodou Xxxx-Xxxx PCR

10 200

Detekce xxxxxxxxxx XXX kukuřice Bt-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx MON810 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX metody

4 920

Stanovení xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxx sojové xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx na XXX xxxxxxxxx xxxxxxx iontové XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách

430

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx v potravinách

430

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx sacharósy, xxxxxxx fruktósy x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx spektra xxxxx x xxxx

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx xx hydrolýze na xxxxxxxx XXXXXX 1026

360

Stanovení "xxxx" xxxxxx extrakcí xx xxxxxxxx SOXTEC 1026

220

Xxxxxxxxx mastných xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

1&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx stigmastadienů x xxxxxxxxx olejích xxxxxxx GC

3 100

Spektrofotometrická stanovení x XX xxxxxxx (X232, X270, xxxxx X) x xxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx úpravě oxidem xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxx a specifických xxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx spektra xxxxxxx xxxxxxxxxxxx metodou HPLC

2 670

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx organických xxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

2 060

Stanovení alkoholu, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. u xxxx xx xxxxxxxx XXXXX

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx, hmotnosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x citrusových xxxxxxx

200

Xxxxxxxx odchylky xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx skořápkové xxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu barevných xxxx v xxxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50

70

Xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx, který není xxxxxx x sazebníku xxxx xxxx v xxxxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx smetany

50

Stanovení xxxxxxxxxxx hodnoty

1 580

Výpočet xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - makroskopický xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - mikroskopický xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx x olejnin xxxxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx objemové xxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x obilovinách

50

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx zrn v xxxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx snětivosti xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx lepku x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x obilovinách

160

Stanovaní bobtnavosti xxxxx x obilovinách

210

Stanovení xxxxxxx x xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx sladovnického ječmene

430

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx sladovnického xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx kukuřice xxxx koňský xxx x velkozrnné xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a čočky xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx x xxxxxxxx, při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1

210

Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx jednoho xxxxx v olejninách xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x olejninách

50

Stanovení příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx při xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x máku a xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx při xxxxxxxx 12%

50

Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x kukuřici (v xxxxxxx zrnech x x xxxxxx zrnech)

380

Stanovení xxxxxx hrubé xxxxxxxx x zemědělských x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxx

140

Xxxxxxxxx sedimentační xxxxxxx (XXX test) x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x olejnatých xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx oleje x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx velikosti xxxx brambor

50

Vady xxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx chmele

210

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx

760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x sladkovodních xxxxxxx xxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx

520

Xxxxxxxxx acesulfamu-K, xxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;030

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx vitaminu X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxxxxxx linolové x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (tucích x xxxxxxx)

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx těstovin xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x těstovinách

100

Vařivost xxx ostatní zkoušky x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vaznosti xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx objemu xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx rozvářivosti x xxxxxxxxxx těstovin

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x předsoušením xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině x pekařských xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xx strouhance

50

Stanovení xxxx sušením xxx 105 °C x xxxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení popela x cukrářských xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx v cukrářských xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx hydrolýze x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx vody xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x cukrářských výrobcích

220

Stanovení xxxx acidobutyrometricky x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X

160

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxx 130 °X

70

Xxxxxxxxx xxxx acidobutyrometricky ve xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xx zmrzlinách

360

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx inverzi xxxxxxx Xxxxxxxx xx zmrzlinách

440

Stanovení xxxxxxxx cukrovinek x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx hmotnosti

140

Stanovení xxxx xxxxxxx s xxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

250

Stanovení xxxxxx xxxx xx hydrolýze x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx polevy xxxxxxxxx, xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu

250

Stanovení xxxxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx a xxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu

70

Stanovení xxxxxx (xxxxxxxx) v xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

810

Xxxxx xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxx- a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

560

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

1110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX potenciometricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

200

Stanovení popela x cukrovarských xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

250

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků

220

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x repného xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxx v cukrovarských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích

50

Důkaz oxidu xxxxxxxxxx x rafinovaném xxxxx

270

Xxxxxxxxx protihrudkujících látek x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxx x želírujícím xxxxx

260

Xxxxxxxxx želírovací xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx pH xxxxxxx xxxxxx škrobu

100

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx xxxxxx škrobu

120

Stanovení písku xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx výrobcích xx xxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx zcukření škrobového xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xx xxxxxxxxx xx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx redukujících xxxxx x xxxxxxxxxxxx ekvivalentu x xxxxxxxxxx hydrolýzy xxxxxx

600

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xX piva

100

Stanovení xxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx cukrů v xxxx

480

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxx

200

Xxxxxxxxx trvanlivosti xxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx droždí

140

Stanovení xxxxxx v xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx a chuťových xxxxx

160

Xxxxxxxxx indexu xxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx kyselin x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx látek

220

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx vonných x chuťových látek xxxxxxx xxx 105 °X

140

Xxxxxxxxx alkoholu v xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, cukrů x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x brandy xxxxxxx xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxx

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů v xxxxxx a vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx vín

160

Stanovení xxxxxxxx ve xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx kyselosti xxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin xx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx vínech

140

Stanovení x xxxxxxx bezcukerného xxxxxxxx xx xxxxxx

1&xxxx;380

Xxxxxxxxx popela xx vínech

390

Stanovení veškeré xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx vínech

160

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 x nebo xx 1 libru (454 x) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

200

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx velikosti xxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx skořápkových plodů

50

Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx jader a xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - tuku xxxxxxx skořápkových xxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx veškerého xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxxx xxxxxx neloupaných xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx arašídů

230

Stanovení xxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx kyselosti - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

200

Stanovení alkoholu x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

310

Stanovení xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx popela v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx nápojů

160

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

210

Stanovení kyselosti xxxxxxxx octa

170

Stanovení etanolu x xxxxxxx octě

420

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx kvasného xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx octě

380

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů v xxxxxxx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx kvasného xxxx

50

Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx volných minerálních xxxxxxx v xxxxxxx xxxx

160

Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx ovocného (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx

6&xxxx;270

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx extraktu xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx podílu x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx velikostní vyrovnanosti xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx z ovoce x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx nedozrálých, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx poškozených, xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx xx xxxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx a zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxx pulpy xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny

70

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx refraktometrické xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x polotovarech x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx netěkavých xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a zeleniny

300

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx benzoové xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a konzervování xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx destilační metodou

220

Stanovení xxxxxxx pektínu x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx

700

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx titrací x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny

100

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxx technického vyhotovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx popela xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

380

Stanovení xxxx ve fermentovaném xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (nikotinu) xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx výrobcích

2 260

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxx volného xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobků

200

Stanovení xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxxxx- xxxxxxx refraktometrickou

150

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxx nebo xxxxxxxx kukuřice x xxxxxx

490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x zeleninových xxxx

100

Xxxxxxxxx hodnoty xX xxxxxxxx x zeleninových xxxx

100

Xxxxxxxxx formolového xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx L-jablečné (X-xxxxxx) x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx prolinu x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx D-jablečné v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině x xxxxxxxxx výrobcích

350

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx příměsí v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxx výrobcích

100

Stanovení xxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx x mlýnských výrobcích

220

Stanovení xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxxxx mlýnských xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mouce

160

Zkouška xxxxxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxx -jeden xxxx - x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a luštěnin

50

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1, x xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistoty při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx, rýže, xxxxx, pohanky a xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx a luštěninách

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x čokoládě x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx škrobu sušením

140

Stanovení xxxxxxxxxx popela xxxxxx x derivátů škrobů

210

Stanovení xxxxxx oxidu siřičitého xx škrobech a xxxxxxxxxx xxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (vakuová xxxxxxx) u xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx příměsí x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx jablek

230

Stanovení xxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx napadených x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxx hruškách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x sušených hruškách

310

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx vody v xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x sušeném xxxxx - xxxxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx švestkách

310

Stanovení velikostní xxxxxxxxxxxx sušených švestek

70

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx fíkách

310

Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx za použití xxxxxxxxx analytického xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx surového a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxx mléka x xxxxxxxx mléčných výrobků xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx mléka a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx gravimetricky xx xxxxxx hydrolýze

360

Stanovení xxxxxx xxxxxx a xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x mléčných výrobcích xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x mražených xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kyselosti mražených xxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxx šlehání xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx chloridu sodného x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek

160

Stanovení xX x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx metodou potenciometrickou

100

Stanovení xxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx x mléčných xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxx tuku xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti kaseinu

140

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx laktózy x xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustnosti xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx kaseinu

210

Stanovení xxxxxxx skořápky slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx neporušenosti xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx deformovanosti xxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxx xxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxx xxxxxxxxx vzduchové bubliny x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx bílku u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx kvality xxxxxxx xxxxx po xxxxxxx

70

Xxxxx olejování xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx drůbeže

340

Stanovení xxxxxx xxxxxx x drůbežích x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxxx a zvěřinových xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

190

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx vody xx xxxxxxxxx sádle

140

Stanovení xxxx sušením u xxx, xxxxxx xxxxxxx x konzerv

140

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxx, rybích xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x konzerv

340

Stanovení celkového xxxxxx xxxx v xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxx xX masa x masných výrobků xxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách

100

Stanovení xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx ve xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xX x xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x konzervách

180

Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxxx extrakcí x masa, masných xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx v konzervách

220

Číslo xxxxxxxxx tuku xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx konzerv x xxxxxxxx jídel v xxxxxxxxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x mase, xxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx výrobků x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídel x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx medu

50

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx včelím xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podle Lana x Xxxxxx ve xxxxxx xxxx

520

Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx medu

270

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

860

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xx včelím xxxx

910

Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx vápníku xx xxxxxx xxxx

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxxxx ve včelím xxxx

590

Xxxxx porušení včelího xxxx škrobovým sirupem, xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxx výtažky

100

Mikroskopický rozbor xxxxxxx xxxx

1&xxxx;310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx medu

210

Stanovení xX xxxxxxx medu

100

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x tekutých mléčných xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích

370

Stanovení xxxx x xxxxx, xxxxxxx x v xxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou

210

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Soxhlet - Xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx smetany x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx metodou xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, a ve xxxxxxxxxx případech - xxxx. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx potravinářských xxxxxxx; xxxxxxxxx krémovité xxxx zahuštěné mléčné xxxxxxx s přísadami; xxxxxx pudingy v xxxxxx xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx x směsích xxx xxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x tuku x jednoho zkušebního xxxxxx másla

280

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx hmot

220

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx hmotě

210

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx hmotě

940

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxx x xxxx x masných xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx z xxxx x sterilovaných xxxxxxxx x konzervách

220

Stanovení xxxxxx chloridu sodného x mase a xxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx v xxxx x xxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx

210

Xxxxxxxxx nečistot nerozpustných x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx sádle a xxxxxxx loji

360

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx a xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji

430

Stanovení Xöxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji

430

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného ve xxxx x koření

400

Stanovení xxxxxx x koření - makroskopicky

250

Stanovení škůdců x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zbytku x xxxx

160

Xxxxxxxxx hořčíku x xxxxxxx x soli

180

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx

590

Xxxxxxxxx jodičnanu xxxxxxxxxx x xxxx

210

Xxxxxxxxx jodidu xxxxxxxxxx x soli

460

Stanovení xxxxxxxx v soli

200

Stanovení xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x soli

160

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

450

Xxxxxxxxx xxxxxx x čaji xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx obsahu xxx xx xxxx čaje xxxxx Xxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx x xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x čaji

70

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx kávy

380

Stanovení xxxxxx příměsí xxxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx mletí xxxx

100

Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 1000 zrn xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx v kávě xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx celkového popela xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx kávy

250

Stanovení xxxxxx xxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx x kávě

420

Stanovení xxxx x xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxx kávy xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx sušiny v xxxxxxxx xxxxxxx a x polotovarech jídel

220

Stanovení xxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx přímou xxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx kuchyně

380

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x polotovarech xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

160

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x hotových xxxxxxx x x polotovarech xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

120

Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx jídlech a x polotovarech xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx hlavní xxxxxx v hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx tuku v xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v majonéze

230

Stanovení xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx uzavřených xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx (HCl) x koření

420

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx koření xxxxxxxxxx xxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx etherového xxxxxxxx xxxxxx

480

Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxx xxxxx koření

100

Stanovení xxxxxxxx v pepři xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx přírodních xxxxxx (XXXX Color) x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, kořenících xxxxxxx x xxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu capsanoidů x xxxxxx xxxxxxxxx x oleoresinech xxxxxx xxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x známém xxxxxx xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxx 103 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu xxxx

460

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx ve xxxx v čaji

220

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx (XXx) v xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxxxx xxxxx (xxxxxx xxxxxxxxx při 103 °X)

140

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx písku x dehydratovaných xxxxxxxxx x ochucovadlech

350

Stanovení obsahu xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx xX dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x ochucovadlech

120

Makroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx vlhkosti kávovin

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) kávovin

270

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx barvivosti xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx kávovin

350

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °X

220

Xxxxxxxxx obsahu vlhkosti xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx při 103 °X)

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx "xxxxx" v xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxx

440

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx v hořčici

500

Předsušení xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x hořčici

120

Stanovení xxxx tání xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxx xxxx tuků x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x těkavých xxxxx xxxx x xxxxx (při 105 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx látek tuků x xxxxx (xxx 125 xx. -130 °X)

100

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x tucích x xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx čísla tuků x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx x x margarinech

170

Stanovení xxxxx xxxx a xxxxx

160

Xxxxxxxxx a xxxxx xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx p- hydroxybenzoové x tucích x xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx a důkaz xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx tuků

270

Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx

830

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxx x xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx podílu tuků x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx diethyletherového xxxxxxxx xxxx x xxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx a xxxxx xx jednotku xxxxxx ("litrová xxxxxxxx") xx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx průmyslové xxxxxxx xxx 20 °X

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx furalu x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx zásad x xxxx

310

Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kyselosti x xxxxxxxx lepidel

360

Stanovení xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx volných xxxxxxxx xxxxxxx x tenzidů x detergentů

310

Stanovení xX xxxxxxxxxxxx pracích prostředků

100

Stanovení xX xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x tenzidech x xxxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx x detergentů

860

Talířový test xxxxxxx x detergentů (xxxx xxxxxxxxx)

170

Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x detergentů x xxxxx

50

Xxxxx přítomnosti xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx zjasňující xxxxxxxxxx)

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx v xxxxxxxxxx x pastovitých xxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx u detergentů x xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx GC/MS

4 750

Termoluminiscenční xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

4&xxxx;990

Xxxxxxx č. 2 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxx xxxxxxxx Bacillus xxxxxx - typizace

380

Bacillus xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °X

220

Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Campylobacter

600

Clostridium perfringens - konfirmační testy

410

Horizontální xxxxxx stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxx Escherichia xxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx xxxxxxxxxx - 2 membrány

500

Stanovení xxxxx Escherichia coli. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X na xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 8 membrán

880

Stanovení xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx počítání xxxxxxx xxx 44 °C

290

Všeobecné xxxxxx pro xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Escherichia xxxx. Technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx.

165

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli 0157 - metoda xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx

1&xxxx;510

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x mléčné xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x stanovení počtu Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxxx metoda průkazu x stanovení xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

600

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxx filtru

230

Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx použití xxxxxx

230

Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxx xxxxxxxx - Salmonella Xxxxx test

950

Horizontální xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx

570

Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx

470

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x serologické testy

380

Stanovení xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx podle Baird-Parkera

230

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx testy

380

Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx

1&xxxx;360

Xxxxxx Xxxxxx parahaemolyticus

750

Průkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

410

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kmenů Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx pokyny pro xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx vod- stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx Aspergillus xxxxxx/xxxxxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx selektivní xxxxxxxxxxxxx půdě - xxxxxxxx xxxxxxx při 30 °X

340

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

40

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx intestinálních xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - technika xxxxxxx pravděpodobného xxxxx x technika xxxxxxxx xxxxxxx

240

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (ENTEROTEST)

560

Stanovení xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x tekutém xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

460

Xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií - biochemické testy

60

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx xxxx

230

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx počítání xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °C x 37 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií; xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx termotolerantních xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx

230

Xxxxxx vod - xxxxxxxxx Escherichia xxxx x koliformních xxxxxxxx - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx kultivovatelných xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx média

420

Metody xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx osmotrofních xxxxxxxx x xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx počítání kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - xxxx x masné xxxxxxx

320

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X

320

Xxxxxxx x xxxxxx: Xxxxxxxxx xxxxxx plísní xxxxx Xxxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Lactobacillus

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx rostoucích xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx termofilních aerobních, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx mikroorganismů)

210

Metody zkoušení xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

200

Xxxxxx zkoušení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx barvení)

130

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx filtrací

230

Vyšetřování xxxxxx x xxxxx některých xxxx přelivovou xxxxxxx

220

Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx mikrobiologické xxxxx

10

Příloha x. 3 x xxxxxxxx x. 541/2002 Sb.
Senzorické xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx v Xx

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx x xxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx nebo xxxxxxx úpravy

350

Senzorické hodnocení xxxxx xxxxx jednoho xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx tepelnou úpravou

420

Posouzení xxxxxxxx xx xxxxx xxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalu xxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxx č. 4 k xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxxx x Xx = x + x.x
xxx: x = xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx x Xx (xxxx se xxxxxxx xxxxxxxx. xxxxxxx)
x = počet xxxxx xxxxx
x = xxxxxxx na 1 xxx xxxxx, xxxxx zahrnují:
- xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx
- xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx
Xx. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx laboratořemi Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx se stanoví xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
Xx. XX xxxxxx xxxxxxx předpisem č. 469/2005 Xx. x xxxxxxxxx xx 1.1.2006

Informace
Právní xxxxxxx x. 541/2002 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.1.2003.
Xx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx právním xxxxxxxxx x.:
469/2005 Sb., xxxxxx xx xxxx xxxxxxxx x. 541/2002 Xx., xxxxxx se xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx nákladů xx rozbory prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx kontroly xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx č. 146/2002 Xx., x Státní xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx a o xxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
x účinností xx 1.1.2006
Xxxxxx xxxxxxx x. 541/2002 Sb. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 132/2015 Sb. s xxxxxxxxx xx 1.7.2015.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx norem xxxxxx xxxxxxxx předpisů x xxxxxxxx xxxx aktualizováno, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx uvedeného právního xxxxxxxx.