Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2005.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
541/2002 Sb.
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou HPLC |
2 460 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 460 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou TLC |
780 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 600 |
Stanovení kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
960 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
950 |
Stanovení celkového xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxx-xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx bifenylu x xxxx-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;410 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 280 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx" |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a manitolu x potravinách xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx sorbitu x xxxxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ITP) |
370 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 000 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx sodného xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx x potravinách metodou XX |
2&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx mentolu x xxxxxxxxxxx metodou XXX |
1&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, kumarinu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
Stanovení niacinu x xxxxxxxx listové xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1, X2, B6 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx vitamínu B1 xxxxxxx HPLC |
1 690 |
Stanovení vitamínu X2 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx C v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx D2 a X3 xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 600 |
Stanovení xxxxxxxx pantotenové xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 530 |
Stanovení X-xxxxxxxxx x energetických nápojích x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou HPLC |
1 300 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
2&xxxx;020 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx na zařízení XX XXX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx LC/MS |
3 430 |
Stanovení xxxxxxx x paraquatu x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 570 |
Stanovení fenoxyalkanových xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx fosforovodíku x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 240 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX) |
5&xxxx;930 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx I) |
2 440 |
Stanovení reziduí xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx LC/MS (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx) |
4&xxxx;590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx mléčného xxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx triacylglycerolů x potravinách metodou XX |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx stigmastadienů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 280 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách metodou XX/XXX |
2&xxxx;290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx rtuti xxxxxxx XXX xx xxxxxxxx XXX 254 |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x ovoci x xxxxxxxx xxxxxxx XXX |
660 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou HPLC |
1 130 |
Stanovení xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx uhlovodíků x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 910 |
Stanovení X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nápojích xxxxxxx XX |
1&xxxx;980 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx bifenylů x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx aflatoxinů X1, X2, X1, G2 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
6&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, G1, X2 xxxxxxx XXX (screening) |
2 500 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX s xxxxxxxx imunoafinitních xxxxxxx |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS |
5 890 |
Stanovení xxxxxxxxxxx X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; metodou XXX(xxxxxxxxx) |
910 |
Xxxxxxxxx ochratoxinu X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX s využitím xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) kolonek |
7 360 |
Stanovení xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;850 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 a X2 xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx biogenních xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 760 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxx xxxxxxx XX |
950 |
Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx |
5&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx chloraminu |
1 150 |
Stanovení etylkarbamátu x xxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plynovou xxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xX xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx tlaku xxxxx uhličitého v xxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx vínech xxxxxxx FIA |
960 |
Výpočet xxxxxxxxx xxxxxxxx ve víně |
30 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x lihovinách |
140 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx vínech x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxxxx s xxxxxx obsahem těkavých xxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx vyšších alkoholů, xxxxxx a aldehydů x xxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;340 |
Xxxxxxxxx xxxx x etanolu (xxxx) xxxxxxx XX |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx likérech xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx příměsi |
140 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; obsah xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx vzorku |
70 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; rozplevelení |
140 |
Stanovení jakosti xxxxxx; škodliví xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx náplně x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx celkové u xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxx xxxxxx komprimáty (xxxxxxxxxx) |
160 |
Xxxxxxxxx množství xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx hmyzem |
230 |
Stanovení xxxxxxxxx hub |
230 |
Stanovení obsahu xxxxxxxxxxxx nečistot hub |
70 |
Stanovení xxxxxxxx xxx |
220 |
Xxxxxxxxx sušiny xxx |
380 |
Xxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx přes 3-xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;210 |
Xxxxxx xX xxxxxxx výluhu xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx částí |
200 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
6&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x potravinách |
1 810 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx výrobků |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx polevy x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx u zabité xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx složka |
70 |
Stanovení xxxxxxx mrazírenských výrobků -2-5 složek |
350 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx xxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v kondenzátu xxxxxxxxxxxx xxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx nikotinu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou XX |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxx xxxxxx |
410 |
Xxxxxxxxx xxxxx řezu xxxxxxxx směsi x xxxxxxxxxx výrobcích |
270 |
Stanovení vody x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX |
740 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx vážkovou |
160 |
Detekce specifické XXX v sójových x xxxxxxxxxxx výrobcích XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x CaMV 35S xxxxxxxxxx a XXX xxxxxxxxxxxx |
4&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxxxxx rostlinného xxxxxx Real-Time PCR xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX terminátorem |
8 170 |
Detekce xxxxxxxxxx DNA Xxxxx Xx Ready xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx specifické DNA Xxxxx Xx Xxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX |
12&xxxx;426 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx výrobcích metodou Xxxx-Xxxx PCR |
10 200 |
Detekce xxxxxxxxxx XXX kukuřice Bt-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx MON810 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX metody |
4 920 |
Stanovení xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX |
6&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sojové xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx na XXX xxxxxxxxx xxxxxxx iontové XXXX |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách |
430 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxx v potravinách |
430 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx sacharósy, xxxxxxx fruktósy x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx spektra xxxxx x xxxx |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxx xx hydrolýze na xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
360 |
Stanovení "xxxx" xxxxxx extrakcí xx xxxxxxxx SOXTEC 1026 |
220 |
Xxxxxxxxx mastných xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
1&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx stigmastadienů x xxxxxxxxx olejích xxxxxxx GC |
3 100 |
Spektrofotometrická stanovení x XX xxxxxxx (X232, X270, xxxxx X) x xxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx úpravě oxidem xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a specifických xxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx spektra xxxxxxx xxxxxxxxxxxx metodou HPLC |
2 670 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx organických xxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
2 060 |
Stanovení alkoholu, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. u xxxx xx xxxxxxxx XXXXX |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx, hmotnosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x citrusových xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxx odchylky xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx skořápkové xxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx obsahu barevných xxxx v xxxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50 |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx, který není xxxxxx x sazebníku xxxx xxxx v xxxxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx smetany |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxx hodnoty |
1 580 |
Výpočet xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - makroskopický xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - mikroskopický xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx x olejnin xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx objemové xxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x obilovinách |
50 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx zrn v xxxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx snětivosti xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx lepku x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x obilovinách |
160 |
Stanovaní bobtnavosti xxxxx x obilovinách |
210 |
Stanovení xxxxxxx x xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx sladovnického ječmene |
430 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx sladovnického xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kukuřice xxxx koňský xxx x velkozrnné xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a čočky xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx x xxxxxxxx, při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 |
210 |
Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx jednoho xxxxx v olejninách xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x olejninách |
50 |
Stanovení příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx při xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x máku a xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx při xxxxxxxx 12% |
50 |
Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x kukuřici (v xxxxxxx zrnech x x xxxxxx zrnech) |
380 |
Stanovení xxxxxx hrubé xxxxxxxx x zemědělských x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx sedimentační xxxxxxx (XXX test) x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x olejnatých xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx oleje x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx velikosti xxxx brambor |
50 |
Vady xxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;540 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx chmele |
210 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx |
760 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x sladkovodních xxxxxxx xxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
520 |
Xxxxxxxxx acesulfamu-K, xxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;030 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx vitaminu X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx linolové x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (tucích x xxxxxxx) |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx těstovin xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x těstovinách |
100 |
Vařivost xxx ostatní zkoušky x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vaznosti xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx objemu xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx rozvářivosti x xxxxxxxxxx těstovin |
50 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x předsoušením xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině x pekařských xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xx strouhance |
50 |
Stanovení xxxx sušením xxx 105 °C x xxxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení popela x cukrářských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx v cukrářských xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx hydrolýze x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx vody xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x cukrářských výrobcích |
220 |
Stanovení xxxx acidobutyrometricky x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X |
160 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxx 130 °X |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx acidobutyrometricky ve xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xx zmrzlinách |
360 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx inverzi xxxxxxx Xxxxxxxx xx zmrzlinách |
440 |
Stanovení xxxxxxxx cukrovinek x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx hmotnosti |
140 |
Stanovení xxxx xxxxxxx s xxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu |
250 |
Stanovení xxxxxx xxxx xx hydrolýze x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx polevy xxxxxxxxx, xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu |
250 |
Stanovení xxxxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx a xxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu |
70 |
Stanovení xxxxxx (xxxxxxxx) v xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
810 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxx- a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
560 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
1110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX potenciometricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
200 |
Stanovení popela x cukrovarských xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
250 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků |
220 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x repného xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxx v cukrovarských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Důkaz oxidu xxxxxxxxxx x rafinovaném xxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx protihrudkujících látek x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x želírujícím xxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx želírovací xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxx xxxxxx škrobu |
100 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx xxxxxx škrobu |
120 |
Stanovení písku xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx výrobcích xx xxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx zcukření škrobového xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xx xxxxxxxxx xx xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx redukujících xxxxx x xxxxxxxxxxxx ekvivalentu x xxxxxxxxxx hydrolýzy xxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xX piva |
100 |
Stanovení xxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx cukrů v xxxx |
480 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx trvanlivosti xxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx droždí |
140 |
Stanovení xxxxxx v xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx a chuťových xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx indexu xxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx kyselin x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx látek |
220 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx vonných x chuťových látek xxxxxxx xxx 105 °X |
140 |
Xxxxxxxxx alkoholu v xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, cukrů x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x brandy xxxxxxx xxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxx |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů v xxxxxx a vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx vín |
160 |
Stanovení xxxxxxxx ve xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx kyselosti xxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin xx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx vínech |
140 |
Stanovení x xxxxxxx bezcukerného xxxxxxxx xx xxxxxx |
1&xxxx;380 |
Xxxxxxxxx popela xx vínech |
390 |
Stanovení veškeré xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx vínech |
160 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
50 |
Stanovení xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 x nebo xx 1 libru (454 x) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
50 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
200 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
50 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx velikosti xxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx skořápkových plodů |
50 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx jader a xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - tuku xxxxxxx skořápkových xxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx veškerého xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx neloupaných xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx arašídů |
230 |
Stanovení xxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx kyselosti - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
200 |
Stanovení alkoholu x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
310 |
Stanovení xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx popela v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx nápojů |
160 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
210 |
Stanovení kyselosti xxxxxxxx octa |
170 |
Stanovení etanolu x xxxxxxx octě |
420 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx kvasného xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx octě |
380 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů v xxxxxxx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx kvasného xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx volných minerálních xxxxxxx v xxxxxxx xxxx |
160 |
Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxx xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx ovocného (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx |
6&xxxx;270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx extraktu xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx podílu x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx velikostní vyrovnanosti xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx z ovoce x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx nedozrálých, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx poškozených, xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx xx xxxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx a zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx pulpy xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx refraktometrické xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
5&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x polotovarech x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx netěkavých xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a zeleniny |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx benzoové xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a konzervování xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx destilační metodou |
220 |
Stanovení xxxxxxx pektínu x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx |
700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx titrací x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny |
100 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx technického vyhotovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx popela xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
380 |
Stanovení xxxx ve fermentovaném xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (nikotinu) xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx výrobcích |
2 260 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxx volného xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobků |
200 |
Stanovení xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxxxx- xxxxxxx refraktometrickou |
150 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxx nebo xxxxxxxx kukuřice x xxxxxx |
490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x zeleninových xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx hodnoty xX xxxxxxxx x zeleninových xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx formolového xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx L-jablečné (X-xxxxxx) x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx prolinu x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx D-jablečné v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině x xxxxxxxxx výrobcích |
350 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx příměsí v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Stanovení xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxx výrobcích |
100 |
Stanovení xxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx x mlýnských výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxxxx mlýnských xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mouce |
160 |
Zkouška xxxxxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxx -jeden xxxx - x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a luštěnin |
50 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1, x xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistoty při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx, rýže, xxxxx, pohanky a xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx a luštěninách |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x čokoládě x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx škrobu sušením |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxx popela xxxxxx x derivátů škrobů |
210 |
Stanovení xxxxxx oxidu siřičitého xx škrobech a xxxxxxxxxx xxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (vakuová xxxxxxx) u xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx příměsí x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx jablek |
230 |
Stanovení xxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx napadených x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxx hruškách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x sušených hruškách |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxx vody v xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x sušeném xxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx švestkách |
310 |
Stanovení velikostní xxxxxxxxxxxx sušených švestek |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx fíkách |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx za použití xxxxxxxxx analytického xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx surového a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mléka x xxxxxxxx mléčných výrobků xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mléka a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx gravimetricky xx xxxxxx hydrolýze |
360 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx a xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x mléčných výrobcích xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx x mražených xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx kyselosti mražených xxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx šlehání xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx chloridu sodného x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek |
160 |
Stanovení xX x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx metodou potenciometrickou |
100 |
Stanovení xxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx x mléčných xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxx tuku xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti kaseinu |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx laktózy x xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustnosti xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx kaseinu |
210 |
Stanovení xxxxxxx skořápky slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx neporušenosti xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx deformovanosti xxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních |
70 |
Zjištění xxxxx xxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxx xxxxxxxxx vzduchové bubliny x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx bílku u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx kvality xxxxxxx xxxxx po xxxxxxx |
70 |
Xxxxx olejování xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx drůbeže |
340 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x drůbežích x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxxx a zvěřinových xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
190 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody xx xxxxxxxxx sádle |
140 |
Stanovení xxxx sušením u xxx, xxxxxx xxxxxxx x konzerv |
140 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxx, rybích xxxxxxx x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x konzerv |
340 |
Stanovení celkového xxxxxx xxxx v xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxx xX masa x masných výrobků xxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx ve xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xX x xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x konzervách |
180 |
Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxxx extrakcí x masa, masných xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx v konzervách |
220 |
Číslo xxxxxxxxx tuku xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx konzerv x xxxxxxxx jídel v xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x mase, xxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx výrobků x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídel x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx medu |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx včelím xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podle Lana x Xxxxxx ve xxxxxx xxxx |
520 |
Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx medu |
270 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
860 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xx včelím xxxx |
910 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx vápníku xx xxxxxx xxxx |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx ve včelím xxxx |
590 |
Xxxxx porušení včelího xxxx škrobovým sirupem, xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxx výtažky |
100 |
Mikroskopický rozbor xxxxxxx xxxx |
1&xxxx;310 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx medu |
210 |
Stanovení xX xxxxxxx medu |
100 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x tekutých mléčných xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích |
370 |
Stanovení xxxx x xxxxx, xxxxxxx x v xxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou |
210 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Soxhlet - Xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx smetany x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx metodou xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, a ve xxxxxxxxxx případech - xxxx. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx potravinářských xxxxxxx; xxxxxxxxx krémovité xxxx zahuštěné mléčné xxxxxxx s přísadami; xxxxxx pudingy v xxxxxx xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx x směsích xxx xxxxxx xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x tuku x jednoho zkušebního xxxxxx másla |
280 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx hmot |
220 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx hmotě |
210 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx hmotě |
940 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxx x xxxx x masných xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx z xxxx x sterilovaných xxxxxxxx x konzervách |
220 |
Stanovení xxxxxx chloridu sodného x mase a xxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx v xxxx x xxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx nečistot nerozpustných x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx sádle a xxxxxxx loji |
360 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx a xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
430 |
Stanovení Xöxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
430 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného ve xxxx x koření |
400 |
Stanovení xxxxxx x koření - makroskopicky |
250 |
Stanovení škůdců x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zbytku x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx hořčíku x xxxxxxx x soli |
180 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx |
590 |
Xxxxxxxxx jodičnanu xxxxxxxxxx x xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx jodidu xxxxxxxxxx x soli |
460 |
Stanovení xxxxxxxx v soli |
200 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x soli |
160 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
450 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x čaji xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx obsahu xxx xx xxxx čaje xxxxx Xxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx x xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x čaji |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx kávy |
380 |
Stanovení xxxxxx příměsí xxxxxxx xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx mletí xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 1000 zrn xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v kávě xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx celkového popela xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx kávy |
250 |
Stanovení xxxxxx xxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx x kávě |
420 |
Stanovení xxxx x xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxx kávy xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx sušiny v xxxxxxxx xxxxxxx a x polotovarech jídel |
220 |
Stanovení xxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx přímou xxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx kuchyně |
380 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x polotovarech xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x hotových xxxxxxx x x polotovarech xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx jídlech a x polotovarech xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx hlavní xxxxxx v hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx tuku v xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v majonéze |
230 |
Stanovení xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx uzavřených xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx (HCl) x koření |
420 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx koření xxxxxxxxxx xxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx etherového xxxxxxxx xxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxx xxxxx koření |
100 |
Stanovení xxxxxxxx v pepři xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx přírodních xxxxxx (XXXX Color) x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, kořenících xxxxxxx x xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu capsanoidů x xxxxxx xxxxxxxxx x oleoresinech xxxxxx xxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x známém xxxxxx xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxx 103 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx ve xxxx v čaji |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx (XXx) v xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxxxx xxxxx (xxxxxx xxxxxxxxx při 103 °X) |
140 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx písku x dehydratovaných xxxxxxxxx x ochucovadlech |
350 |
Stanovení obsahu xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxx xX dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x ochucovadlech |
120 |
Makroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx vlhkosti kávovin |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) kávovin |
270 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx barvivosti xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx kávovin |
350 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °X |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu vlhkosti xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx při 103 °X) |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx "xxxxx" v xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx v hořčici |
500 |
Předsušení xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x hořčici |
120 |
Stanovení xxxx tání xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxx tuků x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x těkavých xxxxx xxxx x xxxxx (při 105 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx látek tuků x xxxxx (xxx 125 xx. -130 °X) |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x tucích x xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx čísla tuků x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx x x margarinech |
170 |
Stanovení xxxxx xxxx a xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx a xxxxx xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx p- hydroxybenzoové x tucích x xxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx a důkaz xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx tuků |
270 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
830 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxx x xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx podílu tuků x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx diethyletherového xxxxxxxx xxxx x xxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx a xxxxx xx jednotku xxxxxx ("litrová xxxxxxxx") xx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx průmyslové xxxxxxx xxx 20 °X |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx furalu x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx zásad x xxxx |
310 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx kyselosti x xxxxxxxx lepidel |
360 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx volných xxxxxxxx xxxxxxx x tenzidů x detergentů |
310 |
Stanovení xX xxxxxxxxxxxx pracích prostředků |
100 |
Stanovení xX xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x tenzidech x xxxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx x detergentů |
860 |
Talířový test xxxxxxx x detergentů (xxxx xxxxxxxxx) |
170 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x detergentů x xxxxx |
50 |
Xxxxx přítomnosti xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx zjasňující xxxxxxxxxx) |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx v xxxxxxxxxx x pastovitých xxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx u detergentů x xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx GC/MS |
4 750 |
Termoluminiscenční xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
4&xxxx;990 |
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxx xxxxxxxx Bacillus xxxxxx - typizace |
380 |
Bacillus xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °X |
220 |
Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Campylobacter |
600 |
Clostridium perfringens - konfirmační testy |
410 |
Horizontální xxxxxx stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxx Escherichia xxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx xxxxxxxxxx - 2 membrány |
500 |
Stanovení xxxxx Escherichia coli. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X na xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 8 membrán |
880 |
Stanovení xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx počítání xxxxxxx xxx 44 °C |
290 |
Všeobecné xxxxxx pro xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Escherichia xxxx. Technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx. |
165 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli 0157 - metoda xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
1&xxxx;510 |
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x mléčné xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x stanovení počtu Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxxx metoda průkazu x stanovení xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
600 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxx filtru |
230 |
Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx použití xxxxxx |
230 |
Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxx xxxxxxxx - Salmonella Xxxxx test |
950 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx |
570 |
Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x serologické testy |
380 |
Stanovení xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx podle Baird-Parkera |
230 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx testy |
380 |
Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
1&xxxx;360 |
Xxxxxx Xxxxxx parahaemolyticus |
750 |
Průkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
410 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kmenů Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx pokyny pro xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx vod- stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx Aspergillus xxxxxx/xxxxxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx selektivní xxxxxxxxxxxxx půdě - xxxxxxxx xxxxxxx při 30 °X |
340 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
40 |
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx intestinálních xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - technika xxxxxxx pravděpodobného xxxxx x technika xxxxxxxx xxxxxxx |
240 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (ENTEROTEST) |
560 |
Stanovení xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x tekutém xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií - biochemické testy |
60 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx počítání xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °C x 37 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií; xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx termotolerantních xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxx vod - xxxxxxxxx Escherichia xxxx x koliformních xxxxxxxx - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx kultivovatelných xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx média |
420 |
Metody xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx osmotrofních xxxxxxxx x xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx počítání kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - xxxx x masné xxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X |
320 |
Xxxxxxx x xxxxxx: Xxxxxxxxx xxxxxx plísní xxxxx Xxxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Lactobacillus |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx rostoucích xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx termofilních aerobních, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx mikroorganismů) |
210 |
Metody zkoušení xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxx zkoušení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx barvení) |
130 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx filtrací |
230 |
Vyšetřování xxxxxx x xxxxx některých xxxx přelivovou xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx mikrobiologické xxxxx |
10 |
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx v Xx |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx x xxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx nebo xxxxxxx úpravy |
350 |
Senzorické hodnocení xxxxx xxxxx jednoho xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx tepelnou úpravou |
420 |
Posouzení xxxxxxxx xx xxxxx xxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalu xxxxxxx xxxxxx |
70 |