Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2005.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

541/2002 Sb.

Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
541
XXXXXXXX
xx xxx 11. xxxxxxxx 2002,
xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx podle §3 odst. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §14 xxxx. b) xxxxxx x. 146/2002 Sb., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx souvisejících zákonů, (xxxx jen "xxxxx"):
§1
Výše xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx x potravin xxxx xxxxxxx xxxxxxxx k xxxxxx výrobě anebo xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx účely xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 4 xxxx. b) xxxxxx, xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx.
§2
(1) Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx podle §1 xx stanovena x přílohách č. 1 xx 3 xxxx xxxxxxxx. Příloha č. 1 xxxx vyhlášky xxxxxxx výši xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx, příloha č. 2 xxxx xxxxxxxx stanoví výši xxxxxx nákladů xx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x příloha č. 3 xxxx vyhlášky xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx senzorické xxxxxxx.
(2) Výše náhrad xxxxxxx za rozbory xxxx xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxxx materiálu x xxxxxxx na xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x náklady xx spotřebovanou energii xxxxxxxxx xxxxxxxxx, jsou xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx vzorce, xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx x xxxxxxxx xxxxxx x rozboru.
(3) Xxxx xxxxxxx nákladů xx xxxxxx, který xxxx v přílohách č. 1 xx 3 xxxx xxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxxxx podle xxxxxx xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx.
§3
Tato xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. xxxxx 2003.
Ministr:
Xxx. Xxxxx x. x.

Příloha x. 1 x xxxxxxxx č. 541/2002 Sb.
Fyzikálně-chemické xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx GC

2 460

Stanovení kyseliny xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv v xxxxxxxxxxx xxxxxxx TLC

780

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

1 600

Stanovení xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

960

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxx-xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx FIA

1 000

Stanovení bifenylu x xxxx-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;410

Xxxxxxxxx xxxxxxxx mravenčí x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx spektrofotometrickou

1 280

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx"

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx neohesperidinu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, kofeinu x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx glutamátu xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx glutamátu xxxxxxx v xxxxxxxxx x obdobných přípravcích xxxxxxx izotachoforetickou (XXX)

370

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx metodou spektrofotometrickou

940

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx z xxxxxxxxx xxxxxx glutamátu

1 550

Stanovení aromatických xxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx aromatických xxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx niacinu x xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx vitaminů X x X x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1, X2, X6 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx B12 v xxxxxxxxxxx metodou XXXX X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx vitamínu X2 metodou XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 a X3 ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 600

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx obsahu jódu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx nápojích x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

2&xxxx;020

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) jednoho xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) jednoho xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx vzorku xx xxxxxxxx LC/MS

3 430

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GC

2 780

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;570

Xxxxxxxxx fenoxyalkanových xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxx xxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx fosforovodíku x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;240

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX)

5&xxxx;930

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X)

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx LC/MS (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx)

4&xxxx;590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

3&xxxx;650

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx GC

2 780

Stanovení mléčného xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx triacylglycerolů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx stigmastadienů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx bromidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;290

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx technika

420

Stanovení xxxxxxx xxxxx metodou XXX - bezplamenová technika

630

Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX xx zařízení XXX 254

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x ovoci x xxxxxxxx xxxxxxx XXX

660

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx FIA

1 000

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;910

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;980

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, G1, X2 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

6&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, G2 xxxxxxx TLC (xxxxxxxxx)

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX s xxxxxxxx imunoafinitních xxxxxxx

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

5&xxxx;890

Xxxxxxxxx ochratoxinu X ; zelená xxxx, xxxxxx; metodou XXX(xxxxxxxxx)

910

Xxxxxxxxx ochratoxinu X x potravinách metodou XXXX x využitím xxxxxxxxxxxxxxx (SPE) xxxxxxx

7&xxxx;360

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;850

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 x X2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;760

Xxxxxxxxx toxických xxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

2&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxx xxxxxxx XX

950

Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx

5&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx x xxxxxx výrobcích metodou XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx nepovolených xxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/MS

1 580

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx chloraminu

1 150

Stanovení xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plynovou xxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xX xx víně

100

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx víně

470

Stanovení xxxxx xxxxx uhličitého v xxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx volného oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx FIA

960

Výpočet xxxxxxxxx xxxxxxxx xx víně

30

Stanovení xxxxxxxxxxx popela

380

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x lihovinách

140

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx vícesytných alkoholů xx xxxxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx obsahem těkavých xxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x aldehydů x xxxx a xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx těkavých xxxxxx

1&xxxx;340

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx (xxxx) metodou XX

750

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx žloutku ve xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; jemnost xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; rozplevelení

140

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx náplně v xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinek

70

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinek

160

Stanovení kyselosti xxx ovocné xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx množství hub xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hub

230

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxx nečistot hub

70

Stanovení xxxxxxxx xxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx

380

Xxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx svalové xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-methylhistdin

1 210

Měření xX xxxxxxx xxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx vody xx

370

Xxxxxxxxx kostních částí

200

Stanovení xxxxxxxxxxxx masných xxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxx masných výrobků

70

Stanovení xxxxxx masa

6 180

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

1&xxxx;810

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxx panády xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx u xxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx -xxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -2-5 složek

350

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 a xxxx xxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x kondenzátu xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou XX

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxx xxxxxx

410

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx kouři xxxxxxx XX

740

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxx specifické XXX x sójových x xxxxxxxxxxx výrobcích XXX xxxxxxxxxxxxx metodou x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35S xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx

8&xxxx;170

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Ready xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX metody

1 500

Detekce xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx Xx-176 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí PCR xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Up Ready xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Bt-176 x xxxxxxxxxxx výrobcích metodou Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx Bt-11 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA kukuřice Xx-11 v kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx XXX810 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice MON810 x kukuřičných výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA bakterií xxxx Xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx markerových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xx xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx iontové XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx redukujících xxxxx x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx x maltózy xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

950

Stanovení xxxxxxx xxxxx x medu

1 300

Stanovení 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx SOXTEC 1026

360

Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx SOXTEC 1026

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GLC

2 600

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x XX xxxxxxx (X232, X270, xxxxx X) v xxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx xxxxxx oxidem xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx dusíku x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx na xxxxxxxxx x potravinách

610

Stanovení xxxxxxxx (xxxxx) v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx / galaktózy x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

2 670

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 400

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, kriptoxanthinesteru x xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

2 060

Stanovení alkoholu, xxxxxxxx, pH, xxxxx, xxxxx. x piva xx xxxxxxxx XXXXX

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxx odchylky podle xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xx zařízení XX 50

70

Xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxx x xxxxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx smetany

50

Stanovení xxxxxxxxxxx hodnoty

1 580

Výpočet xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx nesourodých xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - mikroskopický xxxxxx

330

Xxxxxxxxx cizorodé xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx obilovin

50

Stanovení příměsí x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx x obilovinách

50

Stanovení xxxxxxx x nečistot xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1 x obilovinách

210

Stanovení xxxxxx xxxxxx xxx v xxxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx snětivosti xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x obilovinách

160

Stanovaní xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxx tvrdé a xxxxxx

70

Xxxxxxxxx sklovitosti pšenice xxxxx

140

Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx xxxx koňský zub x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx muškovitosti xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx luštěnin

210

Stanovení příměsí x nečistot u xxxxxxxx, při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1

210

Stanovení xxxxxxx, xxxxxxxx x škodlivých xxxxxxxx xxx jednoho xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x olejninách

50

Stanovení xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x semen xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx blínu x máku x xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx sóji xxx xxxxxxxx 12%

50

Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx (v xxxxxxx xxxxxx x x xxxxxx xxxxxx)

380

Xxxxxxxxx xxxxxx hrubé xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxx x xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (SDS test) x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxx těkavých xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu oleje x xxxxxxxxxx semenech

480

Stanovení xxxxxxxxxxxx cukrovky

160

Stanovení xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx

50

Xxxx hlíz xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx

760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx senzorického xxxxxxxxx) x sladkovodních xxxxxxx xxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx a xxxxxxxxx x potravinách metodou XXXX

1&xxxx;030

Xxxxxxxxx cyklamátu x xxxxxxxxxxx - metodou XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx vitaminu X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxxxxxx linolové x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx (xxxxxx x xxxxxxx)

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx těstovin xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx v xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx x těstovinách

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx objemu xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx rozvářivosti a xxxxxxxxxx těstovin

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx v těstovinách

560

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxxxx xxxx s předsoušením xxx 130 °X x pekařských výrobcích

140

Stanovení xxxxxx vody xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx popela xxxxxxxxxxxxx v kyselině x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx náplně x pekařských xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx náplně x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx výpočtem v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx strouhanky

50

Stanovení xxxxxxx xx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx sušením xxx 105 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

360

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 130 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx acidobutyrometricky x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx při 105 °X

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °X

70

Xxxxxxxxx xxxx acidobutyrometricky ve xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx redukujících xxxxx xx inverzi metodou Xxxxxxxx ve xxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pečiva sušením xxx 105 °X xx konstantní xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx a trvanlivém xxxxxx

70

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxx x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx hydrolýze x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx

170

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu

430

Stanovení xxxxxx zlomků a xxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

70

Stanovení xxxxxx (xxxxxxxx) v xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

810

Xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

50

Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxx mravenčí x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx etyl- a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

560

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

1110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

100

Stanovení xxxxxxxxx polarimetricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx granulometrického xxxxxxx u xxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

50

Důkaz xxxxx xxxxxxxxxx x rafinovaném xxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x želírovacím xxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxx xxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v tekutých xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx

140

Xxxxxxxxx pH xxxxxxx xxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx vodním xxxxxx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx písku xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx s xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx ze xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx zcukření xxxxxxxxxx xxxxxx

170

Xxxxxxxxx titrační kyselosti xx xxxxxxxxx xx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx redukujících xxxxx x dextrózového ekvivalentu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

600

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx piva

50

Stanovení pěnivosti xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x pivu

200

Stanovení trvanlivosti xxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx droždí

140

Stanovení xxxxxx x xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx x droždí

160

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx indexu xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx optické xxxxxxxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx netěkavých xxxxx xxxxxxxxxxx, cukrů x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xx vinném xxxxxxxxx x brandy metodou xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx destilátu xxxxxxx xxxxxxxx

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx metodou fotometrickou

1 110

Stanovení xxxxxx v xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou

1 440

Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx extraktu xx xxxxxx

1&xxxx;380

Xxxxxxxxx popela xx vínech

390

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 g nebo xx 1 xxxxx (454 x) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx plodů

100

Stanovení podílu xxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx u xxxxx xxxxxxx skořápkových plodů x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx jader a xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

140

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx plodů

210

Stanovení popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině - písek

430

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx petroleterového xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx izolovaného xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Rothenfusera x suchých skořápkových xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxxx rozbor xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx škůdců u xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx refraktometricky

50

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích, xxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích titrační xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kofeinu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

730

Stanovení relativní xxxxxxx nealkoholických nápojů

160

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

210

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx etanolu x kvasném xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx extraktu kvasného xxxx

50

Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx v kvasném xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx minerálních xxxxxxx v xxxxxxx xxxx

160

Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x kvasném xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého v xxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx

6&xxxx;270

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx bobtnavosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx a xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plodů x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx podílu x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx směsi konzervárenských xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z ovoce x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxx xxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx a výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx nedozrálých, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x škůdci xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx částí x xxxxx xx stopkou x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxx částic x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxx pulpy xxx xxxxxxxxxxx hodnocení xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů a xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny

70

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx a zeleniny

210

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx vnesené rajčatovou xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx v polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kyselin (xxxxxxxx xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

300

Stanovení xxxxxxxxxx olejů x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx benzoové xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových výrobků x xxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx a přípravků xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx destilační metodou

220

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx

700

Xxxxxxxxx xxxxxxxx benzoové xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxx) ve xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx volného hoření (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobků

200

Stanovení xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx refraktometrickou

150

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x alkoholu x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx pH xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx čísla xxxxxxxx x zeleninových xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx L-jablečné (L-malátu) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx, xxxxxxx spektrofotometrickou

1 700

Spektrometrické xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x ovocných a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xX ovocných a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx mlýnských xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx příměsí v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků

50

Stanovení xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx titrovatelných kyselin x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxx mokrého xxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x mlýnských výrobcích

220

Stanovení xxxxx podle Xxxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx mlýnských výrobků

460

Stanovení xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot x xxxxxxxxx -jeden xxxx - x xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx počtu kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx při xxxxxxxxx jednoho xxxxx x xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky a xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx, rýži, xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx tuku x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx mléčné sušiny x čokoládě a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;730

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx kakaové sušiny x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinkách

1 180

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx sušením

140

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx škrobu x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx škrobů

320

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx sušením (xxxxxxx xxxxxxx) x dextrózy

310

Stanovení xxxxxx škodlivým hmyzem xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, nezralých xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx jablek

230

Stanovení xxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxx jablkách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v sušených xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx škodlivým xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx surového x xxxxxxxxxxxxxxx bezvodého xxxxxxxxxx xxxxx xx použití xxxxxxxxx analytického xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x cigaret

1 820

Stanovení xxxxxx mléka a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx do konstantní xxxxxxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx konstantní dobu x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx tuku x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx kyselé xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxx x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx titrační kyselosti xxxxxxxx výrobků xxxxxxxx x zahuštěných

100

Zjištění znečištěnin x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx mražených xxxxxxxx výrobků

140

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx mléčných výrobků

370

Stanovení xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

70

Stanovení xxxxxx xxxx a xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xX u xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx v xxxxx x xxxxxxxx výrobcích

460

Stanovení xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxx u sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxx

120

Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx tuku másla

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx bílkovin x xxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx laktózy x xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx skořápky xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx skořápky xxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx deformovanosti xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx bubliny x slepicích vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx bubliny x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx průhlednosti x xxxxxxx xxxxx u xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx

70

Xxxxx olejování vajec xxxxxxxxx konzumních

80

Zjišťování xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx x zvěřinových konzervách

100

Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

190

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

180

Xxxxxxxxx obsahu vody xx xxxxxxxxx sádle

140

Stanovení xxxx xxxxxxx u xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx kyselosti x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx u ryb, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx tuku x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx tuku x xxxx x masných xxxxxxxxx

360

Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx a tekutých xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách

100

Stanovení xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx pokrmech v xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

880

Xxxxxxxxx pH x výrobků z xxxx x sterilovaných xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxxxxx x masa x sterilovaných pokrmech x xxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x konzervách

220

Číslo xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídel x xxxxxxxxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx a masných xxxxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx x konzervách

100

Stanovení xxxxxx x xxxx, xxxxxxx výrobků x xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx vody refraktometricky xx včelím xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx podle Xxxx a Xxxxxx xx xxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podle Lana x Eynona xx xxxxxx xxxx

520

Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx medu

270

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx

860

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx ve xxxxxx xxxx

910

Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxx

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx

590

Xxxxx xxxxxxxx včelího xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxx výtažky

100

Mikroskopický xxxxxx xxxxxxx xxxx

1&xxxx;310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

370

Xxxxxxxxx tuku x mléce, xxxxxxx x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx kyselosti mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, smetany x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx metodou xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x kojenecké xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. sušené xxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx x dětskou xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx jiných xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx krémovité xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x přísadami; xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx apod., xxxx x zmrzlinách, xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxxx sýrových xxxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x sýrech a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny xxxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx

280

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxx hmot

220

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx x mražených xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx volných xxxxxxx kyselin xx xxxxxxx hmotě

940

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx x xxxxxxx výrobcích metodou Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mase x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx nečistot xxxxxxxxxxxxx x rozpouštědlech xxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx loji

360

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx loji

210

Důkaz xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx

70

Xxxxxxxxx jodového xxxxx xx xxxxxxxx sádle x taveném loji

430

Stanovení Xöxxxxxxx čísla xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx popela xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného xx xxxx x koření

400

Stanovení xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x soli

180

Stanovení xxxxxx chloridů v xxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx v soli

460

Stanovení xxxxxxxx x soli

200

Stanovení xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx uhličitanů x xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

450

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xx ovin xxxx xxxxx Xxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v rozpustném xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx v čaji

100

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí x čaji

70

Stanovení xxxxxx xxxxxxx zelené kávy

380

Stanovení xxxxxx xxxxxxx pražené xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx mletí xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti 1000 xxx kávy

100

Stanovení xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxx xxxxxx kávy

250

Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxx v kávě

340

Stanovení xxxxxxx x xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx pražením

200

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech jídel

220

Stanovení xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x studené xxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel

430

Stanovení xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

160

Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x polotovarech xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx složek v xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx v hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x majonéze

200

Stanovení chloridu xxxxxxx v xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí v xxxxxx

250

Xxxxxxxxx nečistot v xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

270

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x koření

420

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx koření xxxxxxxxxx xxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

480

Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxx xxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx barviv (XXXX Color) x xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x koření, xxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxx paprikách x oleoresinech chilli xxxxxx metodou HPLC

1 530

Příprava xxxxxxx vzorku xxxx x xxxxxx obsahu xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti xxxx xxx 103 °X

220

Xxxxxxxxx vodného extraktu xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (HCl) x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx čaje x xxxxxx xxxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X)

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx čaje x xxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx vody x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech

210

Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxx výrobků a xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx celkového dusíku xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx pH xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kávovin

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (výluhu) xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxxx mleté xxxx (xxxxxx hmotnosti xxx 103 °C)

220

Stanovení obsahu xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx "xxxxx" x xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx cukru x xxxxxxx

440

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx x hořčici

500

Předsušení xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x hořčici

120

Stanovení xxxx tání xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxx tání xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 105 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů (při 125 xx. -130 °X)

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx popela x xxxxxx a olejích

220

Stanovení xxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů

340

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx xxxx a xxxxx

340

Xxxxxxxxx peroxidového xxxxx xxxx a xxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx x v margarinech

170

Stanovení xxxxx xxxx a xxxxx

160

Xxxxxxxxx a důkaz xxxxx- x propylesteru xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx x důkaz xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x olejích

1 110

Stanovení xxxxxx tuhnutí xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx

830

Xxxxxxxxx indexu xxxx tuků x xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx tuků x xxxxx extrakcí xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx diethyletherového xxxxxxxx xxxx x xxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tuků x xxxxx na xxxxxxxx xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx stability xxxx x xxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx chemických výrobků xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °X

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x lihu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx veškerých xxxxxxxxxx xxxxx v xxxx

310

Xxxxxxxxxx xxxxxxxx lihu

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx

360

Xxxxxxxxx popela xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx volných žíravých xxxxxxx x tenzidů x detergentů

310

Stanovení xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx prostředků

100

Stanovení xX tenzidů a xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx a xxxxxxxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxx fosforečného x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x tenzidů x xxxxxxxxxx

860

Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx)

170

Xxxxxxxxxxx tenzidů x detergentů x xxxxx

50

Xxxxx xxxxxxxxxxx opticky xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx)

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxx x práškových x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxx u xxxxxxxxxx x xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

4&xxxx;750

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

4&xxxx;990

Xxxxxxx x. 2 x vyhlášce č. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx cereus - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxx xxxxxx - technika počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X

220

Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx termotolerantních xxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

410

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení počtu Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Technika xxxxxxxx kolonií

460

Detekce Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx membránách - 4 membrány

630

Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 8 membrán

880

Stanovení xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Escherichia xxxx na xxxxxxxxxxx xxxxxxxx půdě - Xxxxxx xxxxxxxx kolonií xxx 44 °C

290

Všeobecné xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx.

165

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - metoda xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;510

Xxxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x xxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx počtu

600

Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx použití xxxxxx

230

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Pseudomonas

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxx Pseudomonas xx xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx

570

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx

470

Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x serologické testy

380

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x použitím agarové xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus a xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;360

Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

410

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Yersinia xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx aerobních x xxxxxxxxxxxx anaerobních mikroorganismů xxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx pokyny xxx xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; technika xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx vod- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx bakterií

210

Stanovení Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx kolonií při 30 °C

340

Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy

40

Jakost xxx - stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx bez xxxxxxxxxxx - technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x technika xxxxxxxx xxxxxxx

240

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX)

560

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx anaerobů (xxxxxxxxxx) 1: Metoda xxxxxxxxx x tekutém xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx klostrídií

460

Průkaz x xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy

60

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx

230

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxx bakterií ; xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií (xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X, 35 °C x 37 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného xxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu termotolerantních xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx vodě

230

Jakost xxx - xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx 1: metoda xxxxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx mikroorganismů -Xxxxxxxxx xxxxx kolonií xxxxxxxxx do živného xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

420

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx kvasinek xxxxxxxxx metodou

210

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - xxxx x xxxxx xxxxxxx

320

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °X

320

Xxxxxxx x xxxxxx: Stanovení xxxxxx plísní podle Xxxxxxx

390

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Lactobacillus

220

Stanovení počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx lipolytických xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx rodu Xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxx přítomnosti x xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx rostoucích xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxxxxx xxxxx termofilních x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx zaléváním xx agarové xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx anaerobních x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxx zkoušení xxxx - stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx nežádoucích xxxxxxxxxxxxxx

200

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx xxxxxx ve xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx)

130

Xxxxxxxxx mikroorganismů xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxxxx xxxxxx x folií xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxx xxxxxxxx pro xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

10

Xxxxxxx č. 3 x vyhlášce x. 541/2002 Sb.
Senzorické xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxxxxxx hodnocení xxxxxxx xxxxx x jednoho xxxxxx

70

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx nebo xxxxxxx xxxxxx

350

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx znaků xxxxxxx xxxxxx x mechanickou xxxx xxxxxxxx úpravou

420

Posouzení xxxxxxxx xx xxxxx xxx obsahu, včetně xxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalu xxxxxxx vzorku

70

Příloha x. 4 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx xxxxxx
náklady x Kč = x + x.x
xxx: x = spotřeba xxxxxxxxx xxxxxxxxx v Xx (xxxx se xxxxxxx xxxxxxxx. xxxxxxx)
x = xxxxx xxxxx práce
x = náklady xx 1 hod xxxxx, xxxxx xxxxxxxx:
- xxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx
- náklady xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx
Čl. XX
Xxxxxxxxx ustanovení
Výše xxxxxx nákladů za xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ze xxxxxx odebraných přede xxxx xxxxxxxxx této xxxxxxxx xx stanoví xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
Xx. XX xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x. 469/2005 Xx. s xxxxxxxxx xx 1.1.2006

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 541/2002 Sb. nabyl xxxxxxxxx xxxx 1.1.2003.
Xx xxxxx xxxxxx právního xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxx a doplnění xxxxxxxxxxx právním předpisem x.:
469/2005 Xx., xxxxxx xx xxxx xxxxxxxx x. 541/2002 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx kontroly xxxxx §3 odst. 3 xxxx. x) xxxxxx č. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a x xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx
x účinností od 1.1.2006
Xxxxxx xxxxxxx x. 541/2002 Xx. xxx xxxxxx právním xxxxxxxxx č. 132/2015 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.7.2015.
Znění xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx norem jiných xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx aktualizováno, xxxxx xx jich xxxxxx derogační změna xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.