Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2005.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
541/2002 Sb.
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
950 |
Identifikace xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv v xxxxxxxxxxx xxxxxxx TLC |
780 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx v potravinách xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 480 |
Stanovení karotenoidů x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX |
960 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx dusitanů x xxxxxxxxxxx spektrofotometricky |
560 |
Stanovení xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx FIA |
1 000 |
Stanovení bifenylu x orto-fenylfenolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 410 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "fingerprinting xxxxxxxxxxxxxx" |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx neohesperidinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx a cukrářských xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x theofylinu v xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 110 |
Stanovení glutamátu xxxxxxx x polévkách x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX) |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx glutamátu sodného xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx mentolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, ethylvanilinu, kumarinu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx v potravinách xxxxxxx HPLC |
1 080 |
Stanovení xxxxxxx x kyseliny xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x X x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, X2, B6 x xxxxxxxxxxx metodou HPLC |
1 690 |
Stanovení xxxxxxxx B12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 metodou XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx C x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
950 |
Stanovení xxxxxxxx X2 x X3 ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
2&xxxx;020 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx zařízení XX XXX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxx XX XXX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx (konfirmace) xxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GC |
2 240 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GC (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX) |
5&xxxx;930 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X) |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx) |
4&xxxx;590 |
Xxxxxxxxx chlormequatu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS |
3 650 |
Stanovení xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx mléčného xxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx herbicidů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 280 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx bromidů x potravinách xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx technika |
420 |
Stanovení jednoho xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - hydridová xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx rtuti xxxxxxx XXX na xxxxxxxx XXX 254 |
360 |
Stanovení xxxxxxxxx x ovoci a xxxxxxxx xxxxxxx XXX |
660 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 910 |
Stanovení X-xxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;950 |
Xxxxxxxxx ftalátů x xxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;980 |
Xxxxxxxxx polychlorovaných xxxxxxxx x chlorovaných pesticidů x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx aflatoxinů B1, X2, X1, G2 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
6&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, G1, X2 xxxxxxx TLC (xxxxxxxxx) |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS |
5 890 |
Stanovení ochratoxinu X ; zelená xxxx, xxxxxx; xxxxxxx XXX(xxxxxxxxx) |
910 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx A x potravinách metodou XXXX x využitím xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) kolonek |
7 360 |
Stanovení xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;850 |
Xxxxxxxxx fumonisinů X1 a B2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek |
5 490 |
Stanovení xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC |
5 610 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;760 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx metanolu x lihovinách a xxxx metodou XX |
950 |
Xxxxxxxxx 3-XXXX v xxxxxxxxxxx |
5&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx barviv x potravinách metodou XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx 1,3-pentadienu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/MS |
1 580 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
1 680 |
Stanovení xxxxxxxx organických látek x potravinách xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
1&xxxx;150 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx pH xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX ve víně |
100 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx x perlivých xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx ve vínech xxxxxxx FIA |
960 |
Výpočet xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx popela |
380 |
Stanovení titrovatelných xxxxx x lihovinách |
140 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx a xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx x nízkým xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;340 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx (xxxx) metodou GC |
750 |
Stanovení xxxxxx x xxxx x lihovinách |
1 500 |
Stanovení obsahu xxxxxxxxx žloutku xx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; jemnost xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; obsah xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxxxxxx vzorku |
70 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; škodliví činitelé |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinek |
70 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hub |
230 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hub |
220 |
Stanovení xxxxxx xxx |
380 |
Xxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx ELISA |
3 500 |
Stanovení obsahu xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;210 |
Xxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx |
370 |
Xxxxxxxxx kostních xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxx masných xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
6&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
1&xxxx;810 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxx panády xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx polevy v xxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Stanovení xxxxx xxxx u xxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků -2-5 xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 a xxxx xxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx nikotinu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx tabákových xxxxxx |
410 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX |
740 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx x NOS xxxxxxxxxxxx |
4&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Real-Time PCR xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx |
8&xxxx;170 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Round Xx Ready xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx PCR metody |
1 500 |
Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-176 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
12&xxxx;426 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Bt-176 v xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-11 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
6&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx obsahu sojové xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx ELISA |
3 000 |
Stanovení markerových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx sacharidů x potravinách xx xxxxxxxxxxx na SPE xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x potravinách |
430 |
Stanovení xxxxxxx a maltózy xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx sacharósy, xxxxxxx fruktósy x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx spektra xxxxx v xxxx |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx tuku xx hydrolýze xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
360 |
Xxxxxxxxx "xxxx" přímou xxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
220 |
Xxxxxxxxx mastných xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
1&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 600 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx GC |
3 100 |
Spektrofotometrická xxxxxxxxx x UV xxxxxxx (X232, K270, delta X) x olivovém xxxxx |
560 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx stanovení X270 xx úpravě xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx gliadinu (xxxxx) v potravinách xxxxxxx XXXXX |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx enzymaticko- gravimetickou |
3 500 |
Stanovení xxxxxxxx x specifických xxxxxxxx metodou XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx spektra xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;670 |
Xxxxxxxxx xxxxx aminokyseliny xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx metodou XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, kriptoxanthinesteru x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx alkoholu, xxxxxxxx, pH, barvy, xxxxx. u xxxx xx xxxxxxxx XXXXX |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx objemu, hmotnosti xxxxxxxxxxxxxxxx balení |
70 |
Stanovení obsahu xxxxx x citrusových xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxx odchylky podle xxxxxxxxxxxx norem - xxxxx xxxxxxxxxx plody |
250 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx x obilovinách |
130 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx zařízení XX 50 |
70 |
Xxxxxxxx znaku xx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxx x xxxxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx smetany |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx nesourodých xxxxxxxx - mikroskopický xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x potravinách |
250 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx x olejnin xxxxxxxxxxxx škůdci |
140 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistot xxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx x obilovinách |
50 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxx xxx x xxxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx pšenice |
70 |
Stanovaní xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx v obilovinách |
210 |
Stanovení xxxxxxx x xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx tvrdé x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx sklovitosti xxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxx sladovnického xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene |
430 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kukuřice xxxx koňský xxx x velkozrnné xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hrachu xxxxxxx x čočky xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx luštěnin |
100 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, při xxxxxxxxx xxxxxxx znaku |
50 |
Stanovení xxxxxxx x nečistot x xxxxxxxx, xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx při jednoho xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx než 1 x olejninách |
50 |
Stanovení xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsi x xxxxxxxx u xxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx semen blínu x xxxx a xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx sóji xxx xxxxxxxx 12% |
50 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxxxx x výrobcích z xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx (x xxxxxxx xxxxxx x x xxxxxx xxxxxx) |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxx x xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (SDS xxxx) x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x olejnatých xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x olejnatých xxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrovky |
160 |
Stanovení velikosti xxxx brambor |
50 |
Vady xxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx odrůdové xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx odrůdové xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;540 |
Xxxxxxxxx varného typu xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx hodnoty (KH) xxxxxx |
760 |
Xxxxxxxxx výtěžnosti a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ryb |
260 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x sladkovodních xxxxxxx xxx |
520 |
Xxxxxxxxx acesulfamu-K, xxxxxxxxx a xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;030 |
Xxxxxxxxx cyklamátu v xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx vitaminu X x potravinách metodou XXXX |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx linolové x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (xxxxxx a xxxxxxx) |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxx xxxxxx druhů xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx těstovin |
210 |
Stanovení xxxxxx x těstovinách |
140 |
Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx v těstovinách |
100 |
Vařivost xxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vaznosti xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx zvětšení xxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx těstovin |
50 |
Stanovení vaječného xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxx x nasávací xxxxxx v pekařských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Podíl xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v kyselině x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx cukrů x xxxxxxxxxx výrobcích |
440 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tvarohové xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx ovocné náplně x xxxxxxxxxx výrobcích |
180 |
Stanovení xxxxxxx výpočtem x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx sušením xxx 105 °C x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Podíl xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxx výrobcích |
440 |
Stanovení xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích |
100 |
Stanovení xxxx xxxxxxx xxx 130 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx vody xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx výrobcích |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °X |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx acidobutyrometricky ve xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx inverzi xxxxxxx Xxxxxxxx ve zmrzlinách |
440 |
Stanovení xxxxxxxx cukrovinek a xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a trvanlivém xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x prášku |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu |
360 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx x cukrovinkách x trvanlivém pečivu |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxx polevy xxxxxxxxx, xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx (jádrovin) x xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx laktózy x xxxxxxxxxxxx a trvanlivém xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
810 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém pečivu |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu |
550 |
Stanovení xxxxxxxx mravenčí v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx etyl- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
1110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
100 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
250 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Důkaz xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx protihrudkujících látek x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
260 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx cukru |
390 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx cukrech |
250 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx písku xx škrobu |
350 |
Stanovení xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx s xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx škrobového xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x dextrózového xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x glukózovém xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx extraktu xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xX piva |
100 |
Stanovení barvy xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx trvanlivosti piva |
100 |
Stanovení xxxxxx piva |
200 |
Výpočet xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx trvanlivosti xxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx droždí |
140 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxx x droždí |
160 |
Stanovení xxxxxxxxx droždí |
180 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx kyselin x xxxxx kyselosti vonných x chuťových xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxx a chuťových xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx ztrát vonných x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx esterů xx vinném xxxxxxxxx x xxxxxx metodou xxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x xxxxxx destilátu xxxxxxx fotometrickou |
1 440 |
Stanovení xxxxxxxxxxx x lihovinách |
210 |
Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx vínech |
140 |
Stanovení x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx |
1&xxxx;380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx vínech |
390 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx kamene xx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 zdravých xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxx xxxxx na 100 x nebo xx 1 xxxxx (454 g) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u suchých xxxxxxxxxxxx plodů |
100 |
Stanovení podílu xxxxxx, skořápek x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
200 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx jemnosti xxxxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů x xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - vlhkosti xxxxxx jader x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - vlhkosti u xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx skořápkových plodů xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Rothenfusera x xxxxxxx skořápkových xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx plodech |
160 |
Stanovení ztráty xxxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx vlhkosti u xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx refraktometricky |
50 |
Stanovení xxxxx uhličitého x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx titrační xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx kyselosti - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
200 |
Stanovení alkoholu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxx v nealkoholických xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
210 |
Stanovení kofeinu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
730 |
Stanovení relativní xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx octa |
170 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx octě |
420 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx kvasného xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx octě |
380 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxx octě |
470 |
Stanovení sacharózy x xxxxxxx xxxx |
530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx extraktu xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx volných minerálních xxxxxxx x kvasném xxxx |
160 |
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxx xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) podílu |
6 270 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx a výrobků x xxxxx x xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plodů x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx množství xxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx plodů x xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx a výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, připálených, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, skvrnitých x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx nebo jejich xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx se xxxxxxx x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx částic x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xxx senzorickém xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
140 |
Stanovení hmotnostního xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx rajčatovou xxxxxxxxx |
5&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
420 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
530 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce a xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a zeleniny |
440 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x přípravků xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxxx xxxxxxx x přípravků xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx |
700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx benzoové xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx pro nakládání x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx a benzoanu xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání a xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx technického vyhotovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx fermentovaném tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou destilační |
480 |
Stanovení xxxxxxxxx (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx) fermentovaného xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobků |
200 |
Stanovení xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v mrazírenských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
150 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx, v ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx výrobků |
200 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v alkoholu x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx |
490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x zeleninových xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xX xxxxxxxx x zeleninových xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x zeleninových xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx obsahu fosforu x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx šťávách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxx (L-malátu) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx prolinu x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x naringinu x xxxxxxxxxxx šťávách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx D-jablečné v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xX ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
350 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx výrobků |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxxxxx výrobků |
50 |
Stanovení očkovitosti xxxxxxxxx výrobků |
50 |
Stanovení xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx titrovatelných kyselin x xxxxxxxxx výrobcích |
100 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxx Schoorla x mlýnských výrobcích |
440 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx mlýnských xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx krup, rýže, xxxxx, pohanky a xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot x xxxxxxxxx -xxxxx xxxx - x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1, x xxxx, xxxx, jáhel, pohanky x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x krup, rýže, xxxxx, pohanky a xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vody v xxxxxxxx, xxxx, jáhlech, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mléčného xxxx x čokoládě x xxxxxxxxxxxx cukrovinkách |
3 700 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinkách |
1 730 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx kakaové xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx sušením |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx škrobu x derivátů škrobů |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) x xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx plodů, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx od základního xxxxxxxx xxxxxxxx jablek |
230 |
Stanovení xxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxx xxxx x sušených xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx plodů, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých plodů, xxxxxx příměsí x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx broskví |
230 |
Stanovení xxxxxx zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody v xxxxxxxx broskvích |
310 |
Stanovení obsahu xxxxxx x sušeném xxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx sušených xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx fíkách |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xx použití xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx kondenzátu xxxxx x xxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mléčných výrobků xxxxxxx do konstantní xxxxxxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mléčných výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxx dobu x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx x mléce a xxxxxxxx xxxxxxxxx gravimetricky xx xxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků sušených x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx x zahuštěných |
100 |
Stanovení xxxxxx tuku v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x zahuštěných metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
140 |
Stanovení popela xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
100 |
Stanovení pH xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x mražených xxxxxxxx xxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx šlehání xxxxxxxxx mléčných výrobků |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xX x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx aci xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx metodou xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx v mléce x mléčných xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou |
380 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx x xxxx, tvarohů, xxxxx x pomazánek |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx másla |
160 |
Stanovení xxxxxx vlhkosti kaseinu |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x kaseinu |
140 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx kaseinu |
160 |
Stanovení xxxxxx laktózy x xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx indexu xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx skořápky slepicích xxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxx x xxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx vejce |
70 |
Určení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx vzduchové xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx průhlednosti x xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx konzumních |
70 |
Zjištění xxxxxxxxxxxx x nepohyblivosti xxxxxxx u xxxxxxxxx xxxxx konzumních |
70 |
Zjištění kvality xxxxxxx xxxxx po xxxxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxx jakosti xxxxxx drůbeže |
340 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx konzervách |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx a zvěřinových xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx obsahu tuku x drůbežích x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
190 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx škvařeného xxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx škvařeném xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků x konzerv |
140 |
Stanovení chloridu xxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx kyselosti x xxx, rybích výrobků x konzerv |
100 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx tuku x xxx, rybích výrobků x xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x rozpuštěného xxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x konzervách |
100 |
Stanovení obsahu xxxxxx xx xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx dusitanů x xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xX x xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x konzervách |
220 |
Číslo xxxxxxxxx tuku xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x mase, xxxxxxx xxxxxxxxx x masných xxxxxxxxxx a hotových xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xxxxx Xxxx a Xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
520 |
Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxx ve včelím xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Winklera xxxxxxxxxxxx xx včelím medu |
860 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xx včelím xxxx |
910 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx stanovení vápníku xx xxxxxx xxxx |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx včelím xxxx |
590 |
Xxxxx xxxxxxxx včelího xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxx výtažky |
100 |
Mikroskopický rozbor xxxxxxx xxxx |
1&xxxx;310 |
Xxxxxxxxx elektrické xxxxxxxxx včelího medu |
210 |
Stanovení xX xxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx, smetaně x v xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx mléčných výrobku xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxx x tekutých mléčných xxxxxxx xX-xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, smetany x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx metodou xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx x dětskou výživu x přídavkem cereálií xxxx xxxxxx potravinářských xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx s xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxx., dále x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxx jejich xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka |
160 |
Stanovení xxxxxx celkové xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x sýrech x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxx x xxxxxxxx sýrových xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x tuku x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmot |
220 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx kyselin xx xxxxxxx hmotě |
940 |
Stanovení obsahu xxxxxxx xxxx x xxxx x masných xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx a sterilovaných xxxxxxxx v konzervách |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mase x xxxxxxx výrobcích xxxxxxx potenciometrickou |
180 |
Stanovení xxxxxx xxxx x těkavých xxxxx xx vepřovém xxxxx a xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx tuků xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx loji |
440 |
Stanovení xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného xx xxxx x xxxxxx |
400 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx vlhkosti soli |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx hořčíku x xxxxxxx v soli |
180 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx jodidu xxxxxxxxxx x xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx soli |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxx x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx oxidů xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx příměsí xxxx |
450 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x čaji xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tří xx ovin xxxx xxxxx Xxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx v xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx cizích xxxxxxx x čaji |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx kávy |
380 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx pražené xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx jemnosti xxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx průměrné hmotnosti 1000 xxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx celkové alkality xxxxxx xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxx kávy xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx a cikorkových xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel |
220 |
Stanovení xxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx přímou xxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx redukujících cukrů xx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x hotových xxxxxxx x x polotovarech xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx složek x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině (XXx) x xxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx mletí xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx barviv (XXXX Color) v xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxx těkavých silic x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x bylinách |
470 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x chilli xxxxxxxxx x oleoresinech xxxxxx xxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxx xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxx xxx 103 °X |
220 |
Xxxxxxxxx vodného extraktu xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx celkového popela xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx popela rozpustného x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx (XXx) x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxxx čaje x xxxxxx xxxxx (ztráta xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x ochucovadlech |
220 |
Stanovení popela x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxx pH xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x ochucovadel |
120 |
Stanovení xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech |
380 |
Stanovení kyseliny xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x ochucovadel |
140 |
Mikroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx vlhkosti kávovin |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx písku x kávovinách |
350 |
Stanovení vodného xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxx kávovin |
350 |
Stanovení xxxxxx hmotnosti zelené xxxx xxx 105 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxxx xxxxx kávy (xxxxxx hmotnosti při 103 °C) |
220 |
Stanovení obsahu xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx "xxxxx" x xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx cukru v xxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx hořčice |
210 |
Stanovení chloridu xxxxxxx x hořčici |
120 |
Stanovení xxxx xxxx tuků x olejů xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx kyselosti x čísla xxxxxxxxx xxxx a xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 105 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx (xxx 125 xx. -130 °X) |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x tucích a xxxxxxx xxxxxxx Karla Xxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxx a olejích |
220 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx tuků x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx čísla xxxx a xxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx x v xxxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- hydroxybenzoové x xxxxxx x xxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů |
830 |
Stanovení xxxxxx xxxx xxxx a xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxxxxx x tucích x xxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx tuků x xxxxx xxxxxxxxxx metodou |
570 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx tuků x xxxxx extrakcí xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x olejů |
290 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxx x xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx vzduchu |
430 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxx x olejů Xxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xxx průmyslové xxxxxxx xxx 20 °X |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx furalu x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx obsahu veškerých xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
310 |
Xxxxxxxxxx alkality lihu |
50 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx lepidel |
360 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX tenzidů a xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx a xxxxxxxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u tenzidů x xxxxxxxxxx |
860 |
Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x detergentů (xxxx xxxxxxxxx) |
170 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx prostředků x xxxxxxxxx a detergentech (xxxxxxx zjasňující xxxxxxxxxx) |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx x detergentů x xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx odparku xxxx |
200 |
Xxxxxxx ozářených potravin xxxxxxx XX/XX |
4&xxxx;750 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx detekce xxxxxxxxx potravin |
4 990 |
Rozbor |
Výše xxxxxxx xxxxxxx v Xx |
Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx cereus - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °C |
220 |
Campylobacter - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx termotolerantních xxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxx perfringens - xxxxxxxxxxx testy |
410 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx membránách - 4 membrány |
630 |
Stanovení xxxxx Escherichia coli. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx membránách - 8 xxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx půdě - Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx 44 °C |
290 |
Všeobecné xxxxxx xxx stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu. |
165 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
1&xxxx;510 |
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx a mléčné xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x stanovení xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx počtu |
600 |
Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx aeruginosa xx xxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxx xxxxxxxx - SALMtest |
80 |
Průkaz xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx test |
950 |
Horizontální metoda xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx |
570 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
560 |
Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x serologické testy |
380 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x xxxxxxxx agarové xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxx Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;360 |
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
750 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx patogenních xxxxx Xxxxxxxx enterocolitica |
410 |
Průkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kmenů Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - biochemické xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx anaerobních mikroorganismů xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx pokyny pro xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxx- stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx Aspergillus xxxxxx/xxxxxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx potenciálně xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx selektivní xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx xxxxxxx při 30 °X |
340 |
Xxxxxx Aspergillus xxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
40 |
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
240 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Enterobacteriaceae -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX) |
560 |
Xxxxxxxxx spor xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx; 2: Metoda xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxx x xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
60 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx počítání xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X x 37 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxx vod - xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - část 1: metoda xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx kultivovatelných mikroorganismů -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx do xxxxxxx xxxxxxxxx kultivačního xxxxx |
420 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx osmotrofních xxxxxxxx x plísní |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx a xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx kvašení. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - maso x xxxxx xxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X |
320 |
Xxxxxxx x xxxxxx: Stanovení xxxxxx xxxxxx podle Xxxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx mikrobů xxxx Xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů |
210 |
Zjištění přítomnosti x počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mikroorganismů) |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx anaerobních a xxxxxxxxxxx mikroorganismů) |
210 |
Metody xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx nežádoucích xxxxxxxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxx zkoušení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx obsahu |
210 |
Mikroskopické xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - preparát x xxxxxxxxxxx obarvením |
80 |
Mikroskopické xxxxxxxxx - preparát xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx) |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx některých xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx pro mikrobiologické xxxxx |
10 |
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxxxxxx hodnocení xxxxxxx xxxxx u jednoho xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx vzorku xxx xxxxxxxxxx nebo xxxxxxx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxxx hodnocení xxxxx znaků xxxxxxx xxxxxx s mechanickou xxxx tepelnou úpravou |
420 |
Posouzení xxxxxxxx xx xxxxx xxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx vzorku |
70 |