Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 01.01.2006.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

541/2002 Sb.

Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
541
XXXXXXXX
xx xxx 11. xxxxxxxx 2002,
xxxxxx xx stanoví sazebník xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx laboratořemi Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx podle §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Sb., x Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx inspekci x x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
Xxxxxxxxxxxx zemědělství xxxxxxx podle §14 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Státní zemědělské x xxxxxxxxxxxxx inspekci x o xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, (xxxx jen "xxxxx"):
§1
Xxxx xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x saponátových xxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx výrobě xxxxx xxxxxxxxxx výrobků, prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x potravinářské xxxxxxxx xxx účely kontroly xxxxx §3 xxxx. 4 xxxx. x) xxxxxx, se xxxxxxx xxxxx rozsahu a xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx rozborů.
§2
(1) Xxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx podle §1 je xxxxxxxxx x přílohách č. 1 xx 3 této vyhlášky. Příloha č. 1 této vyhlášky xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx, příloha č. 2 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx x mikroskopické xxxxxxx x příloha č. 3 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxx.
(2) Xxxx xxxxxx xxxxxxx za rozbory xxxx xxxxxxxx na xxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx zahrnují xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xx spotřebovanou xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx vzorce, xxxxxxxxx x příloze č. 4 této xxxxxxxx. Součástí xxxx xxxxxx xxxxxxx xx x xxxxxxxx xxxxxx x rozboru.
(3) Xxxx xxxxxxx xxxxxxx xx rozbor, xxxxx xxxx x přílohách č. 1 xx 3 xxxx xxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxxxx xxxxx vzorce xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx.
§3
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx účinnosti xxxx 1. xxxxx 2003.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx v. x.

Xxxxxxx x. 1 x xxxxxxxx x. 541/2002 Sb.
Fyzikálně-chemické xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx nákladu v Xx

Xxxxxxxxx antioxidantů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 460

Stanovení kyseliny xxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx HPLC

950

Identifikace xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx karotenoidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx a jejích xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

960

Stanovení kyseliny xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxx x kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx celkového xxxxx siřičitého v xxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačně-titrační

320

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou spektrofotometrickou x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx dusitanů x xxxxxxxxxxx spektrofotometricky

560

Stanovení xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx FIA

1 000

Stanovení xxxxxxxx x orto-fenylfenolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;410

Xxxxxxxxx xxxxxxxx mravenčí x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 090

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "fingerprinting xxxxxxxxxxxxxx"

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, kofeinu x theofylinu v xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx glutamátu xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 110

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x obdobných přípravcích xxxxxxx izotachoforetickou (ITP)

370

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

940

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx sodného xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;550

Xxxxxxxxx aromatických xxxxx x alkaloidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GLC

1 780

Stanovení xxxxxxxx, ethylvanilinu, kumarinu x příbuzných xxxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1, X2, B6 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELIS X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx vitamínu X2 metodou HPLC

1 690

Stanovení xxxxxxxx C x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx D2 a X3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pantotenové ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 300

Stanovení xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx

2&xxxx;020

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) jednoho xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx zařízení XX MSD

1 390

Stanovení (xxxxxxxxxx) xxxxxxx vzorku xx xxxxxxxx XX/XX

3&xxxx;430

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;730

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx fosforovodíku x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 440

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx herbicidů x xxxxxxxxxxx metodou GC

2 240

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda XX/XXX/XXX/XXX)

5&xxxx;930

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Multireziduální xxxxxx I)

2 440

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx)

4&xxxx;590

Xxxxxxxxx chlormequatu x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX

3&xxxx;650

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 780

Stanovení xxxxxxxx xxxx v potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 280

Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 470

Stanovení bromidů x xxxxxxxxxxx metodou XX/XXX

2&xxxx;290

Xxxxxxxxx jednoho prvku xxxxxxx AAS - xxxxxxxxx xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku metodou XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx rtuti xxxxxxx XXX na xxxxxxxx XXX 254

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x ovoci a xxxxxxxx xxxxxxx XXX

660

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 130

Stanovení xxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx alifatických xxxxxxxxxx xxxxxxx GC

1 680

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx uhlovodíků x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;910

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nápojích xxxxxxx XX

1&xxxx;980

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

6&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, X2, G1, X2 xxxxxxx XXX (screening)

2 500

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS

5 890

Stanovení xxxxxxxxxxx X ; xxxxxx xxxx, zrniny; metodou XXX(xxxxxxxxx)

910

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx metodou XXXX x využitím xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) kolonek

7 360

Stanovení xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx HPLC

1 850

Stanovení xxxxxxxxxx X1 a X2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 760

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;160

Xxxxxxxxx metanolu x xxxxxxxxxx a xxxx metodou XX

950

Xxxxxxxxx 3-XXXX x potravinách

5 480

Stanovení xxxxxx Xxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GC/MS

1 580

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxx organických xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

1&xxxx;150

Xxxxxxxxx etylkarbamátu x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plynovou xxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xX xx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx

470

Xxxxxxxxx tlaku xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx x perlivých xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxxxxx XXX

960

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx popela

380

Stanovení titrovatelných xxxxx x xxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx, xxxxxx x aldehydů x xxxxxxxxxx s xxxxxx xxxxxxx těkavých xxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů, xxxxxx x xxxxxxxx x lihu a xxxxxxxxxx s nízkým xxxxxxx těkavých xxxxxx

1&xxxx;340

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxx (xxxx) xxxxxxx XX

750

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx spektroforometrickou xxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; škodliví xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx cukrovinkách

100

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinek

160

Stanovení xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx hub xxxxxxxx xxxxxxxxxx hmyzem

230

Stanovení xxxxxxxxx hub

230

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx hub

70

Stanovení xxxxxxxx hub

220

Stanovení xxxxxx xxx

380

Xxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx xxxxxxx bílkoviny xxxxxxxxx xxxx 3-methylhistdin

1 210

Měření xX vodního xxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx aktivity xxxx xx

370

Xxxxxxxxx xxxxxxxx částí

200

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxx xxxxxxx výrobků

70

Stanovení xxxxxx xxxx

6&xxxx;180

Xxxxxxxxx hydroxyprolinu x xxxxxxxxxxx

1&xxxx;810

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx výrobků

100

Stanovení obsahu xxxxxxxxxx polevy v xxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení volné xxxx x xxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx -xxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -2-5 složek

350

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx xxxxxx

500

Xxxxxxxxx alkaloidů x xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kouře

2 260

Stanovení xxxxxxxx x kondenzátu xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou XX

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxx xxxxxx

410

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxx x cigaretovém kouři xxxxxxx GC

740

Stanovení xxxx x tabákových xxxxxxxxx xxxxxxx vážkovou

160

Detekce specifické XXX x sójových x kukuřičných xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Real-Time XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx

8&xxxx;170

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Round Xx Xxxxx xxxx x sójových xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-176 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Xxxxx Up Xxxxx xxxx x sójových xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x kukuřičných výrobcích xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx MON810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx XXX810 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou Real-Time XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxx sojové xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx markerových xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx na xxxxxxxxx SPE metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx na XXX xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx spektra xxxxx v medu

1 300

Stanovení 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx HPLC

1 130

Stanovení 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx a 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx na xxxxxxxx XXXXXX 1026

360

Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx extrakcí xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x XX oblasti (X232, X270, delta X) v xxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx stanovení X270 xx úpravě xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx dusíku v xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx na bílkoviny x xxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx enzymaticko- gravimetickou

3 500

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx / xxxxxxxxx x potravinách enzymaticko-spektrofotometrickou xxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

2 670

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx organických xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 400

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, kriptoxanthinesteru x xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. u xxxx xx xxxxxxxx XXXXX

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx objemu, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx balení

70

Stanovení obsahu xxxxx v citrusových xxxxxxx

200

Xxxxxxxx odchylky xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x aromatizovaných xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50

70

Xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx x sazebníku xxxx znak v xxxxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;580

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxx nesourodých xxxxxxxx - mikroskopický xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxx obilovin, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx škůdci

140

Stanovení objemové xxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx při xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x obilovinách

160

Stanovaní bobtnavosti xxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene

430

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx sladovnického xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx koňský xxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kukuřice

430

Stanovení vlhkosti xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x čočky xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí x nečistot x xxxxxxxx, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1

210

Stanovení příměsí, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx kontrolovaných znaků xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx u xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx blínu x xxxx x xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12%

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx (x xxxxxxx xxxxxx a x xxxxxx xxxxxx)

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích

1 180

Stanovení xxxxx xxxxxxx u xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx x obilovinách, xxxxxxxxxxx a výrobcích x nich

140

Stanovení sedimentační xxxxxxx (XXX test) x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x obsahu xxxxxxxx xxxxx x olejnatých xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x olejnatých xxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrovky

160

Stanovení velikosti xxxx brambor

50

Vady xxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx hodnoty (XX) xxxxxx

760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x sladkovodních xxxxxxx ryb

260

Stanovení xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) u xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x sacharínu x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;030

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - metodou XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxxxxxx linolové x linolenové v xxxxxxxxxxx (xxxxxx a xxxxxxx)

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx zlomků x xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx očkovitosti xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx popela x těstovinách

140

Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxx ostatní xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx zvětšení xxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx těstovin

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx s xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx xx hydrolýze x pekařských výrobcích

360

Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v pekařských xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx sušiny refraktometricky x pekařských xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tvarohové náplně x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx náplně x pekařských xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx výpočtem x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v pekařských xxxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 105 °C x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx výrobcích

100

Stanovení xxxx xxxxxxx xxx 130 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X

160

Xxxxxxxxx xxxxxx zmrzlin xxx 130 °X

70

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx ve zmrzlinách

360

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx inverzi metodou Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx cukrovinek x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx sušením x xxxxxxxxxx etanolem x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x prášku

140

Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu

360

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu

210

Stanovení xxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

300

Stanovení xxxxxxxxxx polevy xxxxxxxxx, xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

70

Stanovení xxxxxx (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

810

Xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxx mravenčí x xxxxxxxxxxxx a trvanlivém xxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx etyl- x xxxxxxxxxxxx kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx pečivu

560

Stanovení reziduí xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

1110

Stanovení xxxxxx sušením x xxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx pH potenciometricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx polarimetricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

250

Stanovení barvy xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx granulometrického xxxxxxx x repného xxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

50

Důkaz xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx

270

Xxxxxxxxx protihrudkujících xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx

260

Xxxxxxxxx želírovací xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx popela ve xxxxxx

140

Xxxxxxxxx pH vodního xxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx škrobu

120

Stanovení xxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx porovnáváním x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx

50

Xxxxxxxxx oxidu siřičitého xx xxxxxxxxx xx xxxxxx metodou xxxxxxxxxx xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx zcukření škrobového xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx výrobcích xx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x dextrózového ekvivalentu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

600

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx sirupu

50

Stanovení xxxxxxxx x xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xX piva

100

Stanovení barvy xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx piva

200

Výpočet xxxxxxxxxx xxxxxxx piva

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxx

480

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x pivu

200

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx droždí

140

Stanovení xxxxxx v xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx

90

Xxxxxxxxx optické otáčivosti xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx vonných x xxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxx x chuťových xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx ztrát xxxxxxx x chuťových xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X

140

Xxxxxxxxx alkoholu v xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx netěkavých xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx v xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x brandy metodou xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx aldehydů ve xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

780

Xxxxxxxxx metanolu x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou

730

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou

1 440

Stanovení kyanovodíku x lihovinách

210

Stanovení xxxxx x lihovinách

430

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx vínech

350

Stanovení xxxxxxx kyselosti xxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx x xxxxxxx bezcukerného xxxxxxxx xx xxxxxx

1&xxxx;380

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx vinné ve xxxxxx

180

Xxxxxxxxx vinného xxxxxx xx vínech

160

Stanovení průměrné xxxxxxxxx 100 zdravých xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx počtu xxxxxx xxxxx xx 100 x xxxx xx 1 xxxxx (454 x) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx u suchých xxxxxxxxxxxx plodů

100

Stanovení xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx jader x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxxxxx průměru xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx strouhání xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxx - vlhkosti xxxxxx xxxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx u xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině - xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx petroleterového xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti izolovaného xxxx suchých skořápkových xxxxx

90

Xxxxxxxxx veškerého oxidu xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx arašídů

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

200

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

310

Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

210

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

730

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx nápojů

160

Stanovení xxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx octa

170

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx octě

420

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx kvasného xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx octě

530

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx kvasného xxxx

50

Xxxxx xxxxxxx minerálních xxxxxxx v kvasném xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném xxxx

160

Xxxxx oxidu siřičitého x kvasném xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx

6&xxxx;270

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků x ovoce a xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx extraktu xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plodů x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tekutého xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vyrovnanosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, připálených, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxx poškozených xxxxx xxxx jejich xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx xx stopkou x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx xxx senzorickém xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx hmotnostního xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx refraktometrické xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx v polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx příměsí (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

420

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx netěkavých xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

530

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx olejů v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

440

Stanovení xxxxxxxx benzoové xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a konzervování xxxxx a zeleniny xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxxx xxxxxxx x přípravků xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx pektínu x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx rosolotvorné xxxxxxxxxx v pektínových xxxxxxxxx a přípravcích xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx

700

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x zeleniny

100

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x benzoanu xxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx vyhotovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx popela xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxx ve fermentovaném xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx tabáku a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx hmotnostní xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx) fermentovaného xxxxxx x tabákových xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxxxx- metodou refraktometrickou

150

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx, v ovocných x zeleninových xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx ovocných a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x čerstvé xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx

490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx xX xxxxxxxx x zeleninových xxxx

100

Xxxxxxxxx formolového čísla xxxxxxxx a zeleninových xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx fosforu x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (L-malátu) x ovocných a xxxxxxxxxxxx šťávách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxx x xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx metodou spektrofotometrickou

1 700

Stanovení xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx výrobku

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx výrobků

140

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků

50

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx podle Xxxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích

440

Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků

460

Stanovení xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mouce

160

Zkouška xxxxxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx krup, rýže, xxxxx, pohanky a xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot x xxxxxxxxx -xxxxx xxxx - x xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx a xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx počtu kontrolovaných xxxxx více xxx 1, u xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistoty při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx mléčného xxxx x čokoládě x xxxxxxxxxxxx cukrovinkách

3 700

Stanovení obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinkách

1 730

Stanovení obsahu xxxxxxxxxx kakaové sušiny x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinkách

1 180

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx popela xxxxxx x xxxxxxxx škrobů

210

Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx škrobech x xxxxxxxxxx škrobů

320

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx sušením (xxxxxxx xxxxxxx) x xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od základního xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx jablkách xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx plodů, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x odchylek xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx plodů, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx vody v xxxxxxxx broskvích

310

Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx švestek

70

Stanovení xxxxxx vody x xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x kouřových xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx surového x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx surového x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx do xxxxxxxxxx xxxxxxxxx s pískem

160

Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx a xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxxxxxxx xx kyselé xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx a xxxx x mléčných xxxxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx znečištěnin x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx výrobcích sušených x zahuštěných metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x mražených xxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx procenta xxxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x sýrů, tvarohů, xxxxx a xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xX u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx u xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx metodou aci xxxxxxxxxxxxx ckou

210

Stanovení xxxx xxxxxxxx metodou podle Xöxx-Xxxxxxxxx x mléce x mléčných výrobcích

460

Stanovení xxxxxx u xxxx, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxx

120

Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx tuku xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx laktózy x xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx indexu xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx skořápky xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxx čistění x xxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx tvaru xxxxxxxxx vajec konzumních

70

Zjištění xxxxx xxxxxxx vejce

70

Určení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx stálosti x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx průhlednosti x xxxxxxx bílku x xxxxxxxxx vajec konzumních

70

Zjištění xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx hmoty xx xxxxxxx

70

Xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx obsahu tuku x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

190

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

180

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx škvařeném xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx kyselosti x xxx, xxxxxx výrobků x konzerv

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx tuku u xxx, rybích xxxxxxx x konzerv

340

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx tuku v xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx referenční

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx z masa x sterilovaných pokrmech x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

880

Xxxxxxxxx pH x xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x masa, masných xxxxxxx a masných xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxx xxxxxxxxx xxxx masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx konzerv x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x masných xxxxxxxxxx x hotových xxxxxxx v xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídel x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx včelím xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx ve xxxxxx xxxx

520

Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Winklera fotometrický xx xxxxxx xxxx

860

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx aktivity xxxxx Xxxxxxxx ve včelím xxxx

910

Xxxxxxxxxxxxxxxx stanovení vápníku xx včelím medu

1 130

Stanovení xxxxxx xx xxxxxx xxxx

590

Xxxxx porušení včelího xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx cukrem a xxxxxxxxx výtažky

100

Mikroskopický xxxxxx xxxxxxx xxxx

1&xxxx;310

Xxxxxxxxx elektrické xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx, xxxxxxx x v xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx mléka a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x tekutých mléčných xxxxxxx xX-xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu celkové xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku xxxxxxxx xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x kojenecké xxxxxx, x ve xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx pro xxxxxxxxxx x dětskou xxxxxx x xxxxxxxxx cereálií xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; speciální krémovité xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx x směsích xxx xxxxxx výrobu

360

Stanovení xxxxxx celkové xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x sýrech x tavených xxxxxxxx xxxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x sýrech x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x tuku x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx másla

280

Stanovení sušiny xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx hmot

50

Důkaz xxxxxx xxxxxxx ve vaječné xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx x xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v konzervách

220

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mase x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx vepřovém xxxxx x taveném loji

440

Stanovení xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji

360

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx x taveném xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx vepřovém sádle x xxxxxxx loji

210

Důkaz xxxxxxxxxxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx a xxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx jodového čísla xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx čísla ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

340

Xxxxxxxxx indexu xxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx loji

200

Stanovení xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxxxx

400

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - makroskopicky

250

Stanovení xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx v soli

180

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx v xxxx

130

Xxxxxxxxx síranů x xxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

210

Xxxxxxxxx jodidu xxxxxxxxxx x xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x soli

200

Stanovení xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx uhličitanů x soli

160

Stanovení oxidů xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

450

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx obsahu xxx xx ovin čaje xxxxx Edera

330

Stanovení obsahu xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsí x xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx celkové alkality xxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx ve xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxx v kávě

340

Stanovení xxxxxxx x xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx pražením

200

Stanovení xxxxxx sušiny x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech jídel

220

Stanovení xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x studené xxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

160

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x v xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x hotových jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti x xxxxxxxx jídlech x v xxxxxxxxxxxx xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx jídlech x x polotovarech xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx hlavní xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx tuku v xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x majonéze

230

Stanovení xX potravin x xxxxxxxxxx uzavřených xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx nečistot v xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x kyselině (HCl) x xxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx etherového xxxxxxxx koření

480

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx mletí xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Color) v xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, kořenících xxxxxxx x xxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx capsanoidů x xxxxxx paprikách x oleoresinech chilli xxxxxx metodou HPLC

1 530

Příprava xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxx xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxx 103 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx ve xxxx x xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx (XXx) x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx čaje x xxxxxx xxxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X)

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech

220

Stanovení popela x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech

350

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx celkového dusíku xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx dehydratovaných výrobků x xxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxx tuku x dehydratovaných xxxxxxxxx x ochucovadlech

380

Stanovení kyseliny xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x ochucovadel

140

Mikroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx kreatinu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx x kávovinách

350

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) kávovin

270

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx sacharózy x xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx zelené xxxx xxx 105 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxxx xxxxx kávy (xxxxxx hmotnosti při 103 °X)

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx hořčice

210

Stanovení popela xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx "písku" x xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx cukru x xxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx

500

Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx v xxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x čísla xxxxxxxxx xxxx x xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx a těkavých xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 105 °X)

210

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 125 xx. -130 °X)

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x tucích x xxxxxxx metodou Xxxxx Xxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx popela x xxxxxx x xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů

340

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx tuků x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx čísla xxxx x xxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx x v xxxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxx tuků a xxxxx

160

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- hydroxybenzoové x tucích a xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx a důkaz xxxxxxxx benzoové v xxxxxx x xxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx tuků

270

Stanovení xxxxxxxxxxxxx čísla tuků x xxxxx

830

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx tuků x xxxxx

200

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx tuků a xxxxx xxxxxxxxxx metodou

570

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tuků x xxxxx na xxxxxxxx xxxxxx ("litrová xxxxxxxx") xx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx a xxxxx Xxxxxxxxxx testem

140

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xxx xxxxxxxxxx použití xxx 20 °C

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx

310

Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx lihu

170

Stanovení sušiny xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx volných žíravých xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxxxxx pracích prostředků

100

Stanovení xX xxxxxxx a xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx u tenzidů x xxxxxxxxxx

860

Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx)

170

Xxxxxxxxxxx tenzidů x detergentů s xxxxx

50

Xxxxx xxxxxxxxxxx opticky xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx prostředky)

70

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx detergentech

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx x detergentů x xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx ozářených potravin xxxxxxx XX/XX

4&xxxx;750

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

4&xxxx;990

Příloha x. 2 x vyhlášce č. 541/2002 Sb.
Mikrobiologické x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx náhrady xxxxxxx x Kč

Průkaz xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxx xxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných při 30 °C

220

Campylobacter - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx termotolerantních xxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

410

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Technika xxxxxxxx kolonií

460

Detekce Xxxxxxxxxxx xxxx - COLItest

80

Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na membránách - 2 xxxxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Xxxxxxxx počítání kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx membránách - 8 xxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx půdě - Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx 44 °X

290

Xxxxxxxxx xxxxxx pro stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx.

165

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Escherichia xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx separace

1 200

Průkaz Listeria xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;510

Xxxxxx Xxxxxxxx monocytogenes- xxxxx x xxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu x stanovení xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 2: Metoda xxxxxxxxx xxxxx

600

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx použití xxxxxx

230

Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxx xxxxxxxx - Salmonella Xxxxx xxxx

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxx

570

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx

560

Xxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxx

470

Xxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx testy

380

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx podle Xxxxx-Xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx druhy) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxx Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;360

Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx xxxxxxxxxxx patogenních xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

410

Xxxxxx suspektních xxxxxxxxxxx xxxxx Yersinia xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxxx aerobních x xxxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx pokyny xxx xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx vod- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx plísní Aspergillus xxxxxx xx selektivní xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxx 30 °C

340

Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

40

Xxxxxx vod - stanovení intestinálních xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

240

Xxxxxxxxx počtu bakterií xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -konfirmační xxxxx (XXXXXXXXXX)

560

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxx xxxxx; 2: Metoda xxxxxxxxxxxx filtrů

330

Stanovení počtu Xxxxxxxxxxx perfringens - xxxxxxxxxxxxxxxxxx klostrídií

460

Průkaz a xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

60

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx vodě

230

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx počítání xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X x 37 °C)

210

Stanovení xxxxx koliformních xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx termotolerantních xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx xxxx

230

Xxxxxx vod - xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx 1: xxxxxx membránových xxxxxx

230

Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx kolonií xxxxxxxxx xx živného xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

420

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx osmotrofních xxxxxxxx x plísní

220

Stanovení xxxxx kvasinek x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - xxxx x xxxxx xxxxxxx

320

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X

320

Xxxxxxx x rajčat: Stanovení xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx

390

Xxxxxxxxx počtu bakterií xxxx Lactobacillus

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx lipolytických xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx proteolytických xxxxxxx

210

Xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x počtu sporotvorných xxxxxxx xxxxxxxxxx za xxxxxxxxxxx podmínek (Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxxxxx xxxxx termofilních x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx zaléváním xx agarové xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx aerobních, xxxxxxxxxxxx anaerobních x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - stanovení xxxxxxxxxxx technologicky xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

200

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx plísní ve xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x jednoduchým xxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - preparát xx xxxxxxxx barvením (Xxxxxxx xxxxxxx)

130

Xxxxxxxxx mikroorganismů xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxxxx xxxxxx x folií některých xxxx přelivovou metodou

220

Odběrová xxxxxxxx xxx mikrobiologické xxxxx

10

Xxxxxxx x. 3 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx rozbory

Rozbor

Výše xxxxxxx nákladů x Xx

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxxx hodnocení xxxxx xxxxx jednoho xxxxxx xxx mechanické xxxx xxxxxxx úpravy

350

Senzorické xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx x mechanickou xxxx xxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx na obalu xxx obsahu, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalu xxxxxxx vzorku

70

Příloha č. 4 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx vzorec
xxxxxxx x Xx = x + x.x
xxx: x = xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx x Xx (xxxx xx xxxxxxx materiál. xxxxxxx)
x = xxxxx xxxxx práce
b = náklady xx 1 hod xxxxx, xxxxx xxxxxxxx:
- xxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx
- xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx energii xxxxxxxxx xxxxxxxxx
Xx. II
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx odebraných xxxxx xxxx xxxxxxxxx této xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx předpisu.
Xx. II xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x. 469/2005 Xx. s xxxxxxxxx xx 1.1.2006

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 541/2002 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.1.2003.
Xx xxxxx tohoto xxxxxxxx xxxxxxxx jsou xxxxxxxxxx xxxxx a doplnění xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x.:
469/2005 Xx., xxxxxx xx mění vyhláška x. 541/2002 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 písm. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., o Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x o xxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
x xxxxxxxxx xx 1.1.2006
Xxxxxx xxxxxxx x. 541/2002 Sb. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 132/2015 Sb. s účinností xx 1.7.2015.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx jiných xxxxxxxx předpisů x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx xxxxxx derogační xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.