Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 01.01.2006.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

541/2002 Sb.

Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
541
XXXXXXXX
xx xxx 11. xxxxxxxx 2002,
xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx laboratořemi Xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx inspekce pro xxxxx xxxxxxxx podle §3 odst. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské inspekci x x změně xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
Ministerstvo zemědělství xxxxxxx podle §14 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx zemědělské x potravinářské xxxxxxxx x o xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, (xxxx jen "xxxxx"):
§1
Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx nebo xxxxxxx xxxxxxxx k xxxxxx xxxxxx anebo xxxxxxxxxx výrobků, prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské inspekce xxx xxxxx kontroly xxxxx §3 xxxx. 4 písm. x) xxxxxx, se stanoví xxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx.
§2
(1) Xxxx náhrad xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx §1 je xxxxxxxxx x přílohách č. 13 xxxx vyhlášky. Příloha č. 1 xxxx vyhlášky xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx, příloha č. 2 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x příloha č. 3 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx senzorické xxxxxxx.
(2) Xxxx náhrad xxxxxxx xx xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxx spotřebovaného xxxxxxxxx x nákladů xx xxxxx, které xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xx spotřebovanou xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx, jsou xxxxxxxxx xx základě xxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx x xxxxxxxx vzorku x rozboru.
(3) Xxxx xxxxxxx xxxxxxx xx rozbor, xxxxx xxxx v přílohách č. 1 xx 3 této xxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx.
§3
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. ledna 2003.
Ministr:
Xxx. Xxxxx x. x.

Xxxxxxx x. 1 x xxxxxxxx č. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

2 460

Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

950

Identifikace xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx v potravinách xxxxxxx spektrofotometrickou

1 480

Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

960

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxx x kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx celkového xxxxx siřičitého v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách spektrofotometricky

560

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx bifenylu x orto-fenylfenolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 410

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 090

Stanovení xxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 200

Stanovení xxxxxxxxxx metodou "fingerprinting xxxxxxxxxxxxxx"

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x theofylinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 160

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x obdobných přípravcích xxxxxxx izotachoforetickou (XXX)

370

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 000

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

940

Stanovení xxxxxxxx glutamátu sodného xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX

1&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, ethylvanilinu, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx aromatických xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx niacinu x xxxxxxxx listové xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X a X x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx vitaminů B1, X2, X6 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 690

Stanovení xxxxxxxx B12 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 metodou XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 a X3 ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou HPLC

1 600

Stanovení xxxxxxxx pantotenové ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx L-karnitinu x xxxxxxxxxxxxx nápojích x x potravních xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v potravinách

2 020

Stanovení (xxxxxxxxxx) xxxxxxx vzorku xx zařízení XX XXX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx LC/MS

3 430

Stanovení diquatu x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;570

Xxxxxxxxx fenoxyalkanových xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GC

2 440

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx herbicidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;240

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX)

5&xxxx;930

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X)

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx)

4&xxxx;590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS

3 650

Stanovení xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GC

2 280

Stanovení xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XXX

2&xxxx;290

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx technika

420

Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - bezplamenová technika

630

Stanovení xxxxxxx xxxxx metodou XXX - hydridová xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX xx zařízení XXX 254

360

Stanovení xxxxxxxxx x ovoci x xxxxxxxx metodou XXX

660

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx FIA

1 000

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou HPLC

2 910

Stanovení X-xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;980

Xxxxxxxxx polychlorovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, X2, G1, X2 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

6&xxxx;060

Xxxxxxxxx aflatoxinů X1, X2, G1, X2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx)

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

5&xxxx;890

Xxxxxxxxx ochratoxinu X ; xxxxxx xxxx, zrniny; metodou XXX(xxxxxxxxx)

910

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (SPE) kolonek

7 360

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;850

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 x X2 xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

5 610

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 760

Stanovení toxických xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxx xxxxxxx XX

950

Xxxxxxxxx 3-XXXX v xxxxxxxxxxx

5&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/MS

1 580

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

1&xxxx;150

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plynovou xxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx pH xxxx

100

Xxxxxxxxx xX ve víně

100

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx

470

Xxxxxxxxx tlaku xxxxx uhličitého x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxxxxx XXX

960

Xxxxxxx celkového xxxxxxxx xx xxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x lihovinách

140

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx vínech x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů, xxxxxx a aldehydů x xxxxxxxxxx s xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

340

Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx těkavých složek

1 340

Stanovení xxxx v xxxxxxx (xxxx) xxxxxxx GC

750

Stanovení xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; jemnost vřeténka

70

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxxx vzorku

70

Stanovení jakosti xxxxxx; xxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx náplně v xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx složení x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx napadených xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hub

230

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx hub

70

Stanovení xxxxxxxx xxx

220

Xxxxxxxxx sušiny xxx

380

Xxxxxx druhů xxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;210

Xxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx podílu uvolněných xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx

370

Xxxxxxxxx kostních xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx masných výrobků

160

Stálost xxxxx xxxxxxx výrobků

70

Stanovení xxxxxx xxxx

6&xxxx;180

Xxxxxxxxx hydroxyprolinu x potravinách

1 810

Stanovení xxxxxx xxxxxx nebo panády xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x zabité xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx složení mrazírenských xxxxxxx -jedna složka

70

Stanovení xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx -2-5 xxxxxx

350

Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 a xxxx xxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kouře

2 260

Stanovení nikotinu x xxxxxxxxxx cigaretového xxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx tabákových xxxxxx

410

Xxxxxxxxx šířky xxxx xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX

740

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x CaMV 35X xxxxxxxxxx x NOS xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxxxxx rostlinného xxxxxx Xxxx-Xxxx PCR xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX terminátorem

8 170

Detekce xxxxxxxxxx DNA Round Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx specifické XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx specifické DNA Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx PCR

10 200

Detekce xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx MON810 x kukuřičných výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA bakterií xxxx Salmonella x xxxxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx obsahu sojové xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx SPE xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx redukujících xxxxx x potravinách

430

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx x potravinách

430

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx sacharósy, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v medu

1 300

Stanovení 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx 5-hydroxymethylfurfuralu, xxxxxxxxx x 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx xx hydrolýze xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

360

Stanovení "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx SOXTEC 1026

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;920

Xxxxxxxxx sterolů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x UV oblasti (X232, X270, delta X) x xxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v olivovém xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx dusíku x xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx metodou XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx / galaktózy x potravinách enzymaticko-spektrofotometrickou xxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx spektra xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

2 670

Stanovení xxxxx aminokyseliny metodou XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 400

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, kriptoxanthinesteru x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

2 060

Stanovení xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. x xxxx xx zařízení XXXXX

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx, hmotnosti xxxxxxxxxxxxxxxx balení

70

Stanovení obsahu xxxxx x citrusových xxxxxxx

200

Xxxxxxxx odchylky xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx skořápkové xxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx barevných xxxx v xxxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50

70

Xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxx x xxxxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;580

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x potravinách

250

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxx obilovin, xxxxxxxx x olejnin xxxxxxxxxxxx škůdci

140

Stanovení objemové xxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistot při xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1 x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx podílu xxxxxx xxx x xxxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx v xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxx tvrdé x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx pšenice xxxxx

140

Xxxxxxx sladovnického xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene

430

Stanovení xxxxxxx energie xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx kukuřice xxxx xxxxxx zub x velkozrnné xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx zrnitosti hrachu xxxxxxx x xxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx luštěnin

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx x xxxxxxxx, při stanovení xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx v olejninách xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1 x xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx a škodlivých xxxxxxxx xxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxx x tykvových xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x máku x xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12%

50

Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx (x xxxxxxx xxxxxx a x xxxxxx zrnech)

380

Stanovení xxxxxx hrubé xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x obilovin

380

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x nich

140

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XXX xxxx) x obilovin

420

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx oleje x olejnatých xxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx brambor

50

Vady xxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx odrůdové xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (KH) xxxxxx

760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx

260

Xxxxxxxxx stolní xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ryb

520

Stanovení xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x sacharínu x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;030

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx vitaminu A x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx kyseliny linolové x linolenové x xxxxxxxxxxx (tucích x xxxxxxx)

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx druhů xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x těstovinách

100

Vařivost xxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x těstovinách

560

Stanovení xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxxxx vody xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X v pekařských xxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx cukrů x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx sušiny refraktometricky x xxxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x pekařských výrobcích

180

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx náplně x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 105 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx nerozpustného v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

360

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x nasávací xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx acidobutyrometricky x xxxxxxxxxxx výrobcích

210

Stanovení sušiny xxxxxxx xxx 105 °X

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °X

70

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx inverzi xxxxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X xx konstantní hmotnosti

140

Stanovení xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx nápoje x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

250

Stanovení xxxxxx xxxx xx hydrolýze x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometicky x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx zlomků x xxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu

70

Stanovení xxxxxx (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx theobrominu x xxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

810

Xxxxx xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

550

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

1110

Stanovení xxxxxx xxxxxxx a xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

200

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

250

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků

220

Stanovení granulometrického xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu nerozpustných xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x cukrovarských výrobcích

50

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

270

Xxxxxxxxx protihrudkujících xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x tekutých xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx škrobu

100

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx xxxxxx škrobu

120

Stanovení xxxxx xx škrobu

350

Stanovení xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx s xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx stipů xx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx ze xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx redukujících xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x produktech xxxxxxxxx xxxxxx

600

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx extraktu xxxx

300

Xxxxxxxxx xX piva

100

Stanovení xxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx piva

100

Stanovení xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx využitelné xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx pěnivosti xxxx

70

Xxxxxxxxx cukrů x xxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

80

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx optické xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx ztrát xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X

140

Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, cukrů v xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx esterů xx xxxxxx xxxxxxxxx x brandy xxxxxxx xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxx

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx x brandy x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx vínech

140

Stanovení x xxxxxxx bezcukerného extraktu xx xxxxxx

1&xxxx;380

Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx vínech

160

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx počtu xxxxxx jader xx 100 x xxxx xx 1 xxxxx (454 g) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx velikosti xxxxx suchých skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x kokosu

140

Stanovení ztráty xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx jader x xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx suchých skořápkových xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx x suchých skořápkových xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu chloridu xxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx plodech

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích refraktometricky

50

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích, manometricky

50

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx kyselosti - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

200

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

310

Stanovení xxxxx x nealkoholických xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

210

Stanovení kofeinu x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

360

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx sacharínu x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

730

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx nealkoholických nápojů

160

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx octa

170

Stanovení xxxxxxx x kvasném xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx octě

470

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxx octě

530

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

160

Xxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxx octě

140

Stanovení xxxxx siřičitého x xxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx

6&xxxx;270

Xxxxxxxxx pevného xxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx hustoty konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx extraktu konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx a xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plodů x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx podílu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx směsi konzervárenských xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů a xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx hrubé vlákniny x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx nedozrálých, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx poškozených, skvrnitých x škůdci xxxxxxxxxxx xxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx ovoce v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

70

Stanovení sušiny x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

210

Stanovení xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

530

Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx a xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x přípravků xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx vlhkosti pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou

220

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x zeleniny

750

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a přípravcích xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx

700

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání a xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx

210

Xxxxxxx technického xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx výrobků

270

Stanovení xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových výrobcích

380

Stanovení xxxx xx fermentovaném xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxx) ve xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx hoření (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x mrazírenských výrobcích

220

Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

150

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného v xxxxxxxx, x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxxx v alkoholu x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx pH xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx fosforu x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx stanovení obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx prolinu x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

950

Xxxxxxxxx hesperidinu x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx D-jablečné v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx mlýnských xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků

50

Stanovení očkovitosti xxxxxxxxx výrobků

50

Stanovení xxxx x xxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxx mokrého xxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx bobtnavosti lepku x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx krup, rýže, xxxxx, pohanky a xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot x xxxxxxxxx -xxxxx xxxx - x xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistoty xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistoty xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x krup, rýže, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx, rýži, xxxxxxx, xxxxxxx a luštěninách

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinkách

3 700

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinkách

1 730

Stanovení obsahu xxxxxxxxxx kakaové xxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx škrobech x xxxxxxxxxx xxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx sušením (xxxxxxx xxxxxxx) x xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx škodlivým xxxxxx xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx jablek

230

Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx jablkách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx příměsí x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx broskví

230

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v sušených xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx broskvích

310

Stanovení xxxxxx xxxxxx v sušeném xxxxx - xxxxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx sušených švestek

70

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx kondenzátu xxxxx x xxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x mléce x xxxxxxxx výrobcích gravimetricky xx xxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxx x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx znečištěnin x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

140

Stanovení popela xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

100

Stanovení pH xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x sýrů, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xX x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou

100

Stanovení xxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx tuku xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx v xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx u sýrů, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx tuku v xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v kaseinu

140

Stanovení xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx laktózy x xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustnosti xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx čistoty xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx skořápky xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx skořápky xxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxx čistění a xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx tvaru xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx vejce

70

Určení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x slepicích vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx

70

Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx a zvěřinových xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

190

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx škvařeného xxxxx

180

Xxxxxxxxx obsahu vody xx xxxxxxxxx sádle

140

Stanovení xxxx sušením x xxx, rybích xxxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx kyselosti x xxx, rybích výrobků x konzerv

100

Stanovení hmotnosti xxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x konzerv

340

Stanovení celkového xxxxxx tuku x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx výrobků xxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x tekutých xxxxx x rozpuštěného xxxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx obsahu dusitanů x dusičnanů ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xX x xxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx extrakcí x masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx

220

Xxxxx xxxxxxxxx tuku xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxx přítomnosti škrobu x mase, masných xxxxxxxxx x masných xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x konzervách

100

Stanovení xxxxxx x xxxx, xxxxxxx výrobků x xxxxxxx konzerv x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx medu

50

Stanovení xxxxxxxxxxxx cukrů xxxxx Xxxx x Eynona xx xxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Lana x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx

520

Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxx xx včelím xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx medu

270

Stanovení hydroxymetylfurfuralu xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx medu

860

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx podle Xxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

910

Xxxxxxxxxxxxxxxx stanovení xxxxxxx xx xxxxxx xxxx

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxx

590

Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx

1&xxxx;310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xX včelího medu

100

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x mléce, smetaně x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobku xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx metodou xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx v kojenecké xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. sušené xxxxxx xxxxxxx pro kojeneckou x xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx potravinářských xxxxxxx; xxxxxxxxx krémovité xxxx zahuštěné mléčné xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx pudingy x xxxxxx xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka

160

Stanovení xxxxxx celkové xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x tavených sýrových xxxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxxxxxx sýrových výrobcích

460

Stanovení xxxxxx vody x xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxx zkušebního xxxxxx xxxxx

280

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxx hmot

220

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx x mražených xxxxxxxxx hmot

50

Důkaz xxxxxx xxxxxxx xx vaječné xxxxx

50

Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx kyselin xx xxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxx x xxxx x masných xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx výrobcích x xxxx x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mase x masných xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x těkavých xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx ve xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx jodového čísla xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

340

Xxxxxxxxx indexu lomu xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného xx xxxx x xxxxxx

400

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x soli

180

Stanovení xxxxxx chloridů x xxxx

130

Xxxxxxxxx síranů v xxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

210

Xxxxxxxxx jodidu xxxxxxxxxx v xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x soli

160

Stanovení oxidů xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

450

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxx tří xx xxxx xxxx xxxxx Xxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx prachu x xxxx v xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsí x xxxx

50

Xxxxxxxxx cizích xxxxxxx x xxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx zelené kávy

380

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx mletí xxxx

100

Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 1000 xxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx rozpustného a xxxxxxxxxxxxx ve xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxx x xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx v kávě

300

Stanovení xxxxx kávy pražením

200

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a v xxxxxxxxxxxx jídel xxxxxx xxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x hotových jídlech x v xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxxx výrobcích xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

160

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x polotovarech xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx v hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx jídel

70

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x majonéze

230

Stanovení xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx uzavřených obalech

100

Stanovení xxxxxx příměsí x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx destilační xxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx koření

480

Stanovení stupně xxxxxxxx xxxxx koření

100

Stanovení xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Xxxxx) v xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, kořenících xxxxxxx a xxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxx xxxxxxx vzorku xxxx x xxxxxx obsahu xxxxxx

220

Xxxxxxxxx ztráty hmotnosti xxxx při 103 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x čaji

220

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) v xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxxxx stavu (ztráta xxxxxxxxx xxx 103 °X)

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx čaje v xxxxxx stavu

220

Stanovení xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech

350

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxx organické sušiny xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel

120

Stanovení xxxx x dehydratovaných výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel

140

Mikroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx kreatinu x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx vlhkosti kávovin

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (výluhu) xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx látek xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti xxxxxx xxxx xxx 105 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx kávy (xxxxxx hmotnosti xxx 103 °C)

220

Stanovení xxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx "xxxxx" x xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hořčice

100

Stanovení xxxx x xxxxxxx

500

Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v hořčici

120

Stanovení xxxx xxxx tuků x olejů vyjasněním

360

Stanovení xxxx tání tuků x xxxxx v xxxxxxxx kapiláře

360

Stanovení xxxxxxxxx x čísla xxxxxxxxx xxxx x xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x těkavých xxxxx xxxx a xxxxx (xxx 105 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxx látek tuků x olejů (xxx 125 xx. -130 °X)

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx

340

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xxxx a xxxxx

340

Xxxxxxxxx peroxidového xxxxx xxxx x xxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxx x xxxxxxx x x margarinech

170

Stanovení xxxxx xxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- x propylesteru xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x tucích x xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx a xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx a xxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx

830

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxx x xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v tucích x xxxxxxx

290

Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného xxxxxx tuků a xxxxx referenční xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx tuků x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx a xxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx ("litrová xxxxxxxx") xx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx stability xxxx a olejů Xxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °C

100

Stanovení xxxxxx etanolu x xxxx xxxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx furalu x lihu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx

310

Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx lepidel

360

Stanovení xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx volných xxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxx x xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx pracích xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

280

Xxxxxxxxx oxidu fosforečného x tenzidech x xxxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxx x mastných xxxxx u xxxxxxx x xxxxxxxxxx

860

Xxxxxxxx test xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx schopnost)

170

Mísitelnost tenzidů x detergentů s xxxxx

50

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x detergentech (xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx)

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x práškových x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx nerozpustných v xxxxxxx x detergentů x xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx ozářených potravin xxxxxxx XX/XX

4&xxxx;750

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx potravin

4 990

Xxxxxxx č. 2 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxx xxxxxx - technika počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X

220

Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy

1 700

Horizontální xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx druhů xxxx Xxxxxxxxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx

410

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení počtu Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X na xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na membránách - 8 membrán

880

Stanovení xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx počítání kolonií xxx 44 °X

290

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu.

165

Horizontální metoda xxxxxxx Escherichia xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;510

Xxxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx- xxxxx a mléčné xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu x stanovení počtu Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 1: Metoda xxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Metoda xxxxxxxxx xxxxx

600

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx xx použití xxxxxx

230

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx

570

Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx

560

Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxx

470

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx testy

380

Stanovení xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx druhy) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx druhy) - Xxxx 1: Plasma, xxxxxxxxxxx testy

380

Průkaz Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;360

Xxxxxx Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

410

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x tekutých xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx počítání xxxxxxx

210

Xxxxxx vod- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx Aspergillus xxxxxx/xxxxxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx kolonií xxx 30 °X

340

Xxxxxx Aspergillus xxxxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

40

Xxxxxx vod - xxxxxxxxx intestinálních xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Enterobacteriaceae bez xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného počtu x xxxxxxxx počítání xxxxxxx

240

Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxxxx Enterobacteriaceae -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX)

560

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx redukujících xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx; 2: Metoda xxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

460

Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

60

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií v xxxxx xxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx počítání xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X x 37 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx vodě

230

Jakost vod - xxxxxxxxx Escherichia xxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - část 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx kultivovatelných mikroorganismů -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

420

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou

210

Stanovení osmotrofních xxxxxxxx a plísní

220

Stanovení xxxxx kvasinek a xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X - maso x masné výrobky

320

Horizontální xxxxxx stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °C

320

Výrobky x xxxxxx: Xxxxxxxxx xxxxxx plísní xxxxx Xxxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Lactobacillus

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu lipolytických xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu proteolytických xxxxxxx

210

Xxxxxx a stanovení xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx aerobních xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxx přítomnosti x počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx za xxxxxxxxxxx podmínek (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mikroorganismů)

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx zaléváním xx xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx aerobních, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx technologicky xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

200

Xxxxxx zkoušení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx plísní xx xxxxxxxx obsahu

210

Mikroskopické xxxxxxxxx - nativní xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x jednoduchým xxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx)

130

Xxxxxxxxx mikroorganismů xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxxxx papíru x folií xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx metodou

220

Odběrová xxxxxxxx pro mikrobiologické xxxxx

10

Příloha x. 3 x xxxxxxxx č. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx nákladů x Xx

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx x xxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx

350

Xxxxxxxxxx hodnocení xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx s mechanickou xxxx xxxxxxxx úpravou

420

Posouzení xxxxxxxx na obalu xxx xxxxxx, včetně xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx

70

Příloha x. 4 x xxxxxxxx x. 541/2002 Sb.
Xxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxxx x Xx = x + x.b
xxx: x = spotřeba xxxxxxxxx vyjádřená x Xx (týká xx xxxxxxx xxxxxxxx. nákladů)
x = počet xxxxx práce
b = xxxxxxx xx 1 xxx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx:
- xxxxxx x režijní xxxxxxx
- náklady xx xxxxxxxxxxxxx energii xxxxxxxxx xxxxxxxxx
Xx. XX
Xxxxxxxxx ustanovení
Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx inspekce xx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx se xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx předpisu.
Xx. II xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x. 469/2005 Sb. x xxxxxxxxx od 1.1.2006

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 541/2002 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.1.2003.
Ve xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx jsou podchyceny xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x.:
469/2005 Xx., xxxxxx xx xxxx xxxxxxxx x. 541/2002 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x potravinářské inspekce xxx účely xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx
x xxxxxxxxx xx 1.1.2006
Xxxxxx xxxxxxx č. 541/2002 Xx. byl xxxxxx xxxxxxx předpisem č. 132/2015 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.7.2015.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx jiných xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx není aktualizováno, xxxxx xx xxxx xxxxxx derogační xxxxx xxxxx xxxxxxxxx právního xxxxxxxx.