Právní předpis byl sestaven k datu 01.01.2006.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
541/2002 Sb.
|
Rozbor |
Výše xxxxxxx xxxxxxx v Xx |
|
Xxxxxxxxx antioxidantů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 460 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
950 |
|
Identifikace xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx metodou TLC |
780 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx potravinářských barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x potravinách metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
|
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;990 |
|
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
960 |
|
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 090 |
|
Stanovení kyseliny xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
950 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx |
320 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x pararosanilinem |
1 080 |
|
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
560 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx-xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;410 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx mravenčí v xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;090 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 200 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx" |
2&xxxx;640 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou HPLC |
1 080 |
|
Stanovení xxxxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
|
Xxxxxxxxx glutamátu xxxxxxx x xxxxxxxxx x obdobných přípravcích xxxxxxx izotachoforetickou (XXX) |
370 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 000 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
940 |
|
Stanovení xxxxxxxx glutamátu xxxxxxx xxxxxxxx z xxxxxxxxx xxxxxx glutamátu |
1 550 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx mentolu x xxxxxxxxxxx metodou XXX |
1&xxxx;780 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx aromatických xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
|
Stanovení flavonoidních xxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC |
1 080 |
|
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx listové xx fortifikovaných potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
|
Xxxxxxxxx vitaminů X x X x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;600 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, X2, X6 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELIS X |
3&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
|
Xxxxxxxxx vitamínu X2 metodou XXXX |
1&xxxx;690 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx metodou HPLC |
950 |
|
Stanovení xxxxxxxx X2 x X3 ve fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;530 |
|
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;300 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
2&xxxx;020 |
|
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx zařízení GC XXX |
2&xxxx;470 |
|
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) jednoho xxxxxx na xxxxxxxx XX MSD |
1 390 |
|
Stanovení (konfirmace) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;430 |
|
Xxxxxxxxx diquatu x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;570 |
|
Xxxxxxxxx fenoxyalkanových xxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;730 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
550 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx herbicidů x xxxxxxxxxxx metodou GC |
2 240 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda GC/ECD/NPD/MSD) |
5 930 |
|
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx I) |
2 440 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx) |
4&xxxx;590 |
|
Xxxxxxxxx chlormequatu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;650 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
3&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GC |
3 100 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou GC |
2 280 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;470 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;290 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - bezplamenová technika |
630 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
750 |
|
Xxxxxxxxx rtuti metodou XXX xx zařízení XXX 254 |
360 |
|
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXX |
660 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;130 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx bromidů x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
|
Xxxxxxxxx chlorovaných xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;680 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
2&xxxx;910 |
|
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;950 |
|
Xxxxxxxxx ftalátů x nápojích xxxxxxx XX |
1&xxxx;980 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;640 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
6&xxxx;060 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, G2 xxxxxxx XXX (screening) |
2 500 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;610 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
5&xxxx;890 |
|
Xxxxxxxxx ochratoxinu X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; xxxxxxx XXX(xxxxxxxxx) |
910 |
|
Xxxxxxxxx ochratoxinu X x potravinách xxxxxxx XXXX x využitím xxxxxxxxxxxxxxx (SPE) xxxxxxx |
7&xxxx;360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;850 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 a X2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;490 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
5&xxxx;610 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;760 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxx xxxxxxx GC |
950 |
|
Stanovení 3-XXXX x xxxxxxxxxxx |
5&xxxx;480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx v xxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;400 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
|
Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX/XX |
1&xxxx;580 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx uhlovodíků x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
|
Xxxxxxxxx chloraminu |
1 150 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;390 |
|
Xxxxxxxxx etylacetátu plynovou xxxxxxxxxxxxxx |
950 |
|
Xxxxxxxxx xX vody |
100 |
|
Stanovení xX ve xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx redukujících xxxxx xx víně |
470 |
|
Stanovení tlaku xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx a perlivých xxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx FIA |
960 |
|
Výpočet celkového xxxxxxxx xx xxxx |
30 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxx x xxxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
170 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx vínech x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx, xxxxxx x aldehydů x lihovinách s xxxxxx obsahem těkavých xxxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx s xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;340 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx (xxxx) metodou GC |
750 |
|
Stanovení xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx žloutku ve xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;280 |
|
Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxx xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; jemnost xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxx činitelé |
140 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxx cukrovinkách |
100 |
|
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinek |
70 |
|
Stanovení xxxxxxxxx celkové x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx kyselosti xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hub xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx nečistot hub |
70 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx sušiny xxx |
380 |
|
Xxxxxx xxxxx mas xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-methylhistdin |
1 210 |
|
Měření xX vodního xxxxxx xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx uvolněných xxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx vody xx |
370 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx masných xxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxx xxxxx xxxxxxx výrobků |
70 |
|
Stanovení xxxxxx xxxx |
6&xxxx;180 |
|
Xxxxxxxxx hydroxyprolinu x xxxxxxxxxxx |
1&xxxx;810 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx výrobků |
100 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx volné xxxx u xxxxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx -jedna xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx -2-5 xxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x více xxxxxx |
500 |
|
Xxxxxxxxx alkaloidů v xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
2&xxxx;260 |
|
Xxxxxxxxx nikotinu x xxxxxxxxxx cigaretového xxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;260 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxx xxxxxx |
410 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx směsi x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx kouři xxxxxxx XX |
740 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x tabákových výrobcích xxxxxxx vážkovou |
160 |
|
Detekce specifické XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích XXX screeningovou xxxxxxx x CaMV 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx |
4&xxxx;500 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA x potravinách xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX xxxxxxxxxxxxx metodou x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX terminátorem |
8 170 |
|
Detekce xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx |
1&xxxx;500 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA kukuřice Xx-176 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
|
Xxxxxxxxx specifické XXX Xxxxx Xx Ready xxxx x sójových xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX |
12&xxxx;426 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
|
Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx Bt-11 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx PCR metody |
4 920 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 v xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX metody |
4 920 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx XXX kukuřice XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
10&xxxx;200 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX bakterií xxxx Salmonella v xxxxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
6&xxxx;280 |
|
Xxxxxxxxx obsahu sojové xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx na xxxxxxxxx SPE metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx sacharidů x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách |
430 |
|
Stanovení veškerých xxxxx x potravinách |
430 |
|
Stanovení xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx fruktósy x xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
950 |
|
Xxxxxxxxx spektra xxxxx x xxxx |
1&xxxx;300 |
|
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
|
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx a 5-ethylfurfuralu xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx na xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
360 |
|
Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx zařízení XXXXXX 1026 |
220 |
|
Xxxxxxxxx mastných kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;920 |
|
Xxxxxxxxx sterolů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;600 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXX |
2&xxxx;600 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x olivových olejích xxxxxxx GC |
3 100 |
|
Spektrofotometrická xxxxxxxxx x XX oblasti (X232, X270, xxxxx X) x xxxxxxxx xxxxx |
560 |
|
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx stanovení K270 xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v olivovém xxxxx |
940 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx |
590 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx na bílkoviny x potravinách |
610 |
|
Stanovení gliadinu (xxxxx) v potravinách xxxxxxx XXXXX |
2&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx potravinové xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx enzymaticko- gravimetickou |
3 500 |
|
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx metodou ELISA |
3 000 |
|
Stanovení xxxxxxx / xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxx spektra xxxxxxx xxxxxxxxxxxx metodou XXXX |
2&xxxx;670 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
|
Xxxxxxxxx soli |
220 |
|
Stanovení organických xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
|
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;060 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. x piva xx xxxxxxxx SCABA |
560 |
|
Stanovení xxxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx objemu, hmotnosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x citrusových xxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxx odchylky xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx skořápkové plody |
250 |
|
Stanovení xxxxxxxx v aromatizovaných xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx |
130 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50 |
70 |
|
Xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx znak x xxxxxx |
30 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;580 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
|
Xxxxxxxxx cizorodé příměsi x xxxxxxxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx |
590 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx x olejnin xxxxxxxxxxxx škůdci |
140 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx příměsí x nečistot při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x obilovinách |
160 |
|
Stanovaní xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x žitě |
470 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxx x xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
140 |
|
Xxxxxxx sladovnického xxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx sladovnického xxxxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx zub x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx luštěnin |
100 |
|
Stanovení xxxxxxxxx luštěnin |
210 |
|
Stanovení příměsí x nečistot u xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistot u xxxxxxxx, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1 x xxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x škodlivých xxxxxxxx při počtu |
210 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx u xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx blínu x máku a xxxxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx xxxxx xxxx při xxxxxxxx 12% |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x obilovinách x xxxxxxxxx z xxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx (v xxxxxxx zrnech a x celých xxxxxx) |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x zemědělských x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx u xxxxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XXX xxxx) x obilovin |
420 |
|
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x olejnatých xxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrovky |
160 |
|
Stanovení velikosti xxxx brambor |
50 |
|
Vady xxxx xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx odrůdové xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;540 |
|
Xxxxxxxxx varného xxxx xxxxxxx |
460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (KH) xxxxxx |
760 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x sladkovodních xxxxxxx xxx |
260 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (včetně xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) u sladkovodních xxxxxxx xxx |
520 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;030 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
|
Xxxxxxxxx vitaminu X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;990 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (tucích x xxxxxxx) |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx těstovin xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx zlomků x xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx očkovitosti xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx popela x těstovinách |
140 |
|
Stanovení písku x těstovinách |
350 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v těstovinách |
100 |
|
Vařivost xxx xxxxxxx zkoušky x xxxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx vaznosti xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx vaječného xxxxxx v xxxxxxxxxxx |
560 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x předsoušením xxx 130 °X x xxxxxxxxxx výrobcích |
140 |
|
Stanovení xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině x pekařských xxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
360 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx náplně x pekařských výrobcích |
180 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
180 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
550 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx strouhanky |
50 |
|
Stanovení xxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 105 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích |
360 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx při 130 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx vody vážkově x xxxxxxxx hmotou x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx výrobcích |
210 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X |
160 |
|
Xxxxxxxxx sušiny zmrzlin xxx 130 °C |
70 |
|
Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx redukujících cukrů xx inverzi xxxxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx sušením xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxx sušením x xxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx a trvanlivém xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx nápoje x xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx po xxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
300 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx |
170 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometicky x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx a xxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx |
130 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx a trvanlivém xxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx theobrominu x xxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu |
810 |
|
Důkaz xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
50 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu |
550 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;440 |
|
Xxxxxxxxx xxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx pečivu |
560 |
|
Stanovení reziduí xxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx |
1110 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx sušením x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
200 |
|
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
250 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x repného xxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxxx xxxxx v cukrovarských xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x cukrovarských xxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x rafinovaném xxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx |
260 |
|
Xxxxxxxxx želírovací xxxxxxxxxx x želírovacím cukru |
390 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx cukrech |
250 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x tekutých xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx pH xxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxx |
120 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xx škrobu |
350 |
|
Stanovení barvy xxxxxx xxxxxxxxxxxx s xxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx stipů xx xxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx výrobcích xx xxxxxx metodou xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
320 |
|
Xxxxxxxxx zcukření xxxxxxxxxx xxxxxx |
170 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx |
120 |
|
Xxxxxxxxx redukujících xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx hydrolýzy xxxxxx |
600 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x glukózovém sirupu |
50 |
|
Stanovení xxxxxxxx v pivu |
300 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
300 |
|
Xxxxxxxxx xX piva |
100 |
|
Stanovení xxxxx xxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx trvanlivosti xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx piva |
200 |
|
Výpočet xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx pěnivosti xxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxx |
480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
80 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x droždí |
210 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx kynutí x xxxxx u xxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx |
90 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx otáčivosti xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx destilací xx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx ztrát vonných x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx netěkavých xxxxx xxxxxxxxxxx, cukrů x xxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx esterů xx vinném xxxxxxxxx x brandy xxxxxxx xxxxxxxx |
290 |
|
Xxxxxxxxx aldehydů xx xxxxxx destilátu xxxxxxx xxxxxxxx |
780 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
730 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx x vinném destilátu xxxxxxx fotometrickou |
1 440 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx x lihovinách |
430 |
|
Stanovení hustoty xxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx kyselosti xxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin xx xxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx vínech |
140 |
|
Stanovení a xxxxxxx xxxxxxxxxxxx extraktu xx vínech |
1 380 |
|
Stanovení xxxxxx xx vínech |
390 |
|
Stanovení veškeré xxxxxxxx vinné ve xxxxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx vínech |
160 |
|
Stanovení průměrné xxxxxxxxx 100 zdravých xxxxx, xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx počtu xxxxxx jader na 100 x nebo xx 1 libru (454 x) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx podílu xxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxx jader x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
50 |
|
Stanovení xxxxxxxx průměru velikosti xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx jader x xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
140 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - xxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
380 |
|
Stanovení petroleterového xxxxxxxx - tuku xxxxxxx skořápkových plodů |
480 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx izolovaného xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
90 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx podle Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx plodech |
160 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx vlhkosti u xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích, xxxxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx titrační xxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x nealkoholických nápojích |
310 |
|
Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx v nealkoholických xxxxxxxx |
730 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx octa |
170 |
|
Stanovení etanolu x xxxxxxx xxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxx xxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxx octě |
470 |
|
Stanovení sacharózy x xxxxxxx xxxx |
530 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx extraktu xxxxxxxx xxxx |
50 |
|
Xxxxx volných minerálních xxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
160 |
|
Xxxxx xxxxx siřičitého x kvasném xxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxx octě |
300 |
|
Stanovení xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx |
6&xxxx;270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx bobtnavosti konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a výrobků x xxxxx a xxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx |
300 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plodů x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x konzervárenských polotovarech x výrobcích z xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, připálených, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, skvrnitých x škůdci xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx jejich xxxxxxxxxx částí a xxxxx se stopkou x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a zeleniny |
70 |
|
Stanovení xxxxxxxx částic x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx hodnocení xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
140 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
210 |
|
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx refraktometricky |
50 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx rajčatovou xxxxxxxxx |
5&xxxx;500 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
350 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxx příměsí (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx a výrobku x xxxxx x xxxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx mléčné) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx |
530 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích x xxxxx a zeleniny |
300 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
80 |
|
Stanovení obsahu xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
80 |
|
Xxxxxxxxx obsahu cukrů x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx a zeleniny |
440 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx metodou spektrofotometrickou |
950 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x přípravků xxx xxxxxxxxx x konzervování xxxxx a zeleniny xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx a přípravků xxx nakládání a xxxxxxxxxxxx ovoce a xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
750 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
700 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x konzervování ovoce x xxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a přípravcích xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx vyhotovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobků |
270 |
|
Stanovení xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových výrobcích |
380 |
|
Stanovení xxxx xx fermentovaném xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (nikotinu) ve xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
2&xxxx;260 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x mrazírenských xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx látek x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
150 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného v xxxxxxxx, v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx výrobcích |
350 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx výrobků |
200 |
|
Stanovení podílu xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
490 |
|
Xxxxxxxxx relativní hustoty xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xX xxxxxxxx x zeleninových xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx šťávách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx prolinu x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách |
950 |
|
Stanovení hesperidinu x naringinu x xxxxxxxxxxx šťávách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxx x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v kyselině x xxxxxxxxx výrobcích |
350 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx očkovitosti xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx titrovatelných kyselin x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx v mlýnských xxxxxxxxx |
470 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx v mlýnských xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx lepku x mlýnských xxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxxxx výrobcích |
360 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků |
460 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot x xxxxxxxxx -jeden xxxx - u xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin |
140 |
|
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx jednoho znaku x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x luštěninách |
210 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx sušiny x čokoládě a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;730 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x čokoládě a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx prášku |
2 780 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx škrobů |
210 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
320 |
|
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx sušením (xxxxxxx xxxxxxx) x xxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých xxxxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených jablek |
230 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxx siřičitého x sušených xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx obsahu škodlivým xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, cizích příměsí x xxxxxxxx od xxxxxxxxxx zbarvení sušených xxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxx xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx broskvích |
310 |
|
Stanovení obsahu xxxxxx x xxxxxxx xxxxx - mikroskopicky |
330 |
|
Stanovení xxxxxx vody v xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx sušených xxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x sušených xxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v kouřových xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;820 |
|
Xxxxxxxxx surového x xxxxxxxxxxxxxxx bezvodého xxxxxxxxxx xxxxx xx použití xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx kondenzátu xxxxx x xxxxxxx |
1&xxxx;820 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x pískem |
160 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx tuku x mléce x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxx znečištěnin x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku v xxxxxxxx výrobcích sušených x zahuštěných xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx |
370 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
100 |
|
Stanovení xX xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x mražených xxxxxxxx xxxxxxxxx |
480 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
70 |
|
Stanovení xxxxxx vody x xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x sýrů, tvarohů, xxxxx a xxxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xX u sýrů, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx aci xxxxxxxxxxxxx ckou |
210 |
|
Stanovení tuku xxxxxxxx xxxxxxx podle Xöxx-Xxxxxxxxx v xxxxx x mléčných xxxxxxxxx |
460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx tuku v xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou |
380 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxx |
120 |
|
Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx tuku másla |
160 |
|
Stanovení xxxxxx vlhkosti xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx |
460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx |
610 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti xxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx kaseinu |
210 |
|
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx konzumních |
70 |
|
Stanovení neporušenosti xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
70 |
|
Xxxxx čistění x xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx tvaru xxxxxxxxx xxxxx konzumních |
70 |
|
Zjištění xxxxx povrchu xxxxx |
70 |
|
Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx bubliny x slepicích vajec xxxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxx stálosti x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx u xxxxxxxxx xxxxx konzumních |
70 |
|
Zjištění xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx |
70 |
|
Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx konzumních |
80 |
|
Zjišťování jakosti xxxxxx xxxxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v drůbežích x xxxxxxxxxxx konzervách |
100 |
|
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
190 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
130 |
|
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxx xxxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxx, rybích xxxxxxx x xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx u ryb, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxx, rybích xxxxxxx x konzerv |
100 |
|
Stanovení hmotnosti xxxxxx u ryb, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxx, rybích xxxxxxx x xxxxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxx xX masa x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx referenční |
100 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx obsahu dusitanů x dusičnanů xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách |
880 |
|
Stanovení xX x výrobků x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách |
100 |
|
Stanovení xxxxxx chloridů ve xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx nepřímou xxxxxxxx x masa, masných xxxxxxx x masných xxxxxxx x hotových xxxxx x xxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxx xxxxxxxxx xxxx masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x masných xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx podle Xxxx x Eynona xx včelím medu |
460 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx medu |
520 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxx ve včelím xxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího xxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx medu |
270 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx medu |
860 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxx aktivity podle Xxxxxxxx ve xxxxxx xxxx |
910 |
|
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx vápníku xx xxxxxx xxxx |
1&xxxx;130 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxx |
590 |
|
Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx |
1&xxxx;310 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího xxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx medu |
100 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxxxx |
370 |
|
Xxxxxxxxx tuku x xxxxx, xxxxxxx x x xxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou |
210 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mléčných výrobku xxxxx Soxhlet - Xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x tekutých mléčných xxxxxxx xX-xxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx smetany x xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku xxxxxxxx xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, a ve xxxxxxxxxx případech - xxxx. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx pro xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx x přídavkem cereálií xxxx jiných xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx zahuštěné xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxx., dále x zmrzlinách, xxxxxxxxx xxxxxxx a směsích xxx xxxxxx xxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx celkové xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x xxxxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx a xxxxxxxx sýrových xxxxxxxxx |
460 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx másla |
280 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx a mražených xxxxxxxxx xxxx |
50 |
|
Xxxxx xxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxx xxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx volných xxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxx xxxxx |
940 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx v xxxx a masných xxxxxxxxx |
290 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x mase x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x masných xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x těkavých xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a taveném xxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx tání xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
360 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx loji |
210 |
|
Důkaz xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx čísla xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx loji |
200 |
|
Stanovení xxxxxxxx popela xxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx ve xxxx x koření |
400 |
|
Stanovení xxxxxx v xxxxxx - makroskopicky |
250 |
|
Stanovení škůdců x koření - xxxxxxxxxxxxx |
650 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx soli |
140 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxx zbytku x xxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx hořčíku a xxxxxxx v xxxx |
180 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
130 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx |
590 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx draselného x soli |
210 |
|
Stanovení jodidu xxxxxxxxxx x soli |
460 |
|
Stanovení xxxxxxxx v soli |
200 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x soli |
160 |
|
Stanovení oxidů xxxxxxxxxxx kovů v xxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx čaje |
450 |
|
Stanovení xxxxxx x čaji xxxxxxxxxxxxx |
650 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxx xx xxxx xxxx xxxxx Xxxxx |
330 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx |
170 |
|
Xxxxxxxxx prachu x xxxx v xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsí x xxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx cizích xxxxxxx x xxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx zelené xxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx xxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x kávě xxxxxxxxxxxxx |
650 |
|
Xxxxxxxxx vodného extraktu xxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx popela xxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx ve xxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx x kávě |
420 |
|
Stanovení xxxx x xxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx |
300 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx kávy pražením |
200 |
|
Stanovení xxxxxx sušiny x xxxxxxxx x cikorkových xxxxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxx xxxxxxx a x polotovarech xxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx výrobcích xxxxx x studené xxxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx redukujících xxxxx xx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel |
430 |
|
Stanovení xxxx v xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
160 |
|
Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxxxxxx jídlech x v xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
120 |
|
Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxx |
300 |
|
Xxxxxxxxx titrovatelných kyselin x xxxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx v xxxxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí x xxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
250 |
|
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx (XXx) x xxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx destilační xxxxxxx |
550 |
|
Xxxxxxxxx netěkavého etherového xxxxxxxx xxxxxx |
480 |
|
Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxx mletí koření |
100 |
|
Stanovení xxxxxxxx v xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx barviv (XXXX Xxxxx) x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x koření, xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
470 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x chilli xxxxxxxxx x oleoresinech chilli xxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;530 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx obsahu xxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx při 103 °X |
220 |
|
Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx xxxx |
460 |
|
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx v xxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx (HCl) x xxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx obsahu vlhkosti xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx stavu (xxxxxx xxxxxxxxx při 103 °X) |
140 |
|
Xxxxxxxxx celkového popela xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx vody x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x ochucovadlech |
350 |
|
Stanovení obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků a xxxxxxxxxxx |
590 |
|
Xxxxxx xX dehydratovaných xxxxxxx x ochucovadel |
100 |
|
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel |
120 |
|
Stanovení xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a ochucovadlech |
120 |
|
Makroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx |
330 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx |
950 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx kávovin |
140 |
|
Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) kávovin |
270 |
|
Stanovení xxxxxxxxx kávovin |
200 |
|
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti xxxxxx xxxx xxx 105 °X |
220 |
|
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx mleté xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °C) |
220 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx "xxxxx" x xxxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxx cukru x xxxxxxx |
440 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxx |
500 |
|
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
120 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x olejů |
210 |
|
Stanovení xxxx a xxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx (při 105 °X) |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů (xxx 125 xx. -130 °X) |
100 |
|
Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx popela x xxxxxx x xxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů |
340 |
|
Stanovení čísla xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx |
340 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů |
420 |
|
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x olejích x x xxxxxxxxxxx |
170 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx |
160 |
|
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx p- xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx |
560 |
|
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx a olejích |
1 110 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxx |
270 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx tuků x olejů |
830 |
|
Stanovení indexu xxxx xxxx x xxxxx |
200 |
|
Xxxxxxxxx obsahu nerozpustných xxxxxxxx x xxxxxx x olejích |
290 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx tuků x xxxxx xxxxxxxxxx metodou |
570 |
|
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx tuků x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx extraktu xxxx x xxxxx |
290 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx a xxxxx na jednotku xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °C |
100 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx furalu x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx veškerých xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxxx alkality xxxx |
50 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
170 |
|
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx lepidel |
360 |
|
Stanovení xxxxxx xxxxxxx |
140 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
310 |
|
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx a xxxxxxxxxx |
100 |
|
Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxxx a xxxxxxxxxx |
280 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx fosforečného x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx |
610 |
|
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx x detergentů |
860 |
|
Talířový xxxx xxxxxxx x detergentů (xxxx xxxxxxxxx) |
170 |
|
Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx s xxxxx |
50 |
|
Xxxxx přítomnosti xxxxxxx xxxxxxxxxxxx prostředků x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx) |
70 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx v xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxx u xxxxxxxxxx x mýdla |
220 |
|
Stanovení odparku xxxx |
200 |
|
Xxxxxxx ozářených xxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
4&xxxx;750 |
|
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
4&xxxx;990 |
|
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
|
Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx počítání xxxxxxx vykultivovaných při 30 °X |
220 |
|
Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;700 |
|
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx druhů xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
600 |
|
Xxxxxxxxxxx perfringens - konfirmační testy |
410 |
|
Horizontální xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
|
Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx |
80 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X na membránách - 2 membrány |
500 |
|
Stanovení xxxxx Escherichia coli. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X na xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx |
630 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia coli. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X na membránách - 8 xxxxxxx |
880 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx beta-D-glukuronidázopozitivních Escherichia xxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx počítání xxxxxxx xxx 44 °X |
290 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu. |
165 |
|
Horizontální xxxxxx xxxxxxx Escherichia xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
|
Xxxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
1&xxxx;510 |
|
Xxxxxx Listeria monocytogenes- xxxxx x xxxxxx xxxxxxx |
430 |
|
Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Metoda xxxxxxx |
600 |
|
Xxxxxxxxxxxx metoda průkazu x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx počtu |
600 |
|
Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx aeruginosa xx xxxxxxx filtru |
230 |
|
Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Pseudomonas |
220 |
|
Stanovení počtu xxxxxxxx xxxx Pseudomonas xx xxxxxxx xxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxx xxxxxxxx - SALMtest |
80 |
|
Průkaz xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx |
950 |
|
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx |
570 |
|
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
560 |
|
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx |
470 |
|
Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx testy |
380 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x použitím xxxxxxx xxxx xxxxx Baird-Parkera |
230 |
|
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
|
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;360 |
|
Xxxxxx Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx |
750 |
|
Xxxxxx xxxxxxxxxxx patogenních xxxxx Xxxxxxxx enterocolitica |
410 |
|
Průkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Yersinia xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx aerobních x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mikroorganismů xxxxxxxxx x tekutých xxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx pokyny xxx xxxxxxxxx celkového počtu xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxx vod- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx bakterií |
210 |
|
Stanovení Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx potenciálně xxxxxxxxxxxxx plísní Xxxxxxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx půdě - xxxxxxxx kolonií xxx 30 °C |
340 |
|
Průkaz Aspergillus xxxxxx |
210 |
|
Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
40 |
|
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
240 |
|
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX) |
560 |
|
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxx xxxxx; 2: Metoda xxxxxxxxxxxx filtrů |
330 |
|
Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx klostrídií |
460 |
|
Průkaz x xxxxxxxxx počtu hemolytických xxxx |
210 |
|
Xxxxxx koliformních xxxxxxxx - biochemické xxxxx |
60 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx vodě |
230 |
|
Stanovení počtu xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °C x 37 °X) |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx xxxx |
230 |
|
Xxxxxx vod - stanovení Escherichia xxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - část 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
|
Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx živného xxxxxxxxx kultivačního xxxxx |
420 |
|
Xxxxxx xxxxxxxx droždí - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou |
210 |
|
Stanovení osmotrofních xxxxxxxx x xxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - maso x xxxxx xxxxxxx |
320 |
|
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X |
320 |
|
Xxxxxxx x xxxxxx: Stanovení xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx |
390 |
|
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx bakterií rodu Xxxxxxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx proteolytických xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxx sporotvorných xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
|
Xxxxxxxxx xxxxx termofilních x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx agarové xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx mikroorganismů) |
210 |
|
Metody zkoušení xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx nežádoucích xxxxxxxxxxxxxx |
200 |
|
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx obsahu |
210 |
|
Mikroskopické xxxxxxxxx - xxxxxxx preparát |
70 |
|
Mikroskopické xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
80 |
|
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx) |
130 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
230 |
|
Xxxxxxxxxxx papíru x folií některých xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
|
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx mikrobiologické xxxxx |
10 |
|
Rozbor |
Výše xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
|
Xxxxxxxxxx hodnocení xxxxxxx xxxxx u jednoho xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx úpravy |
350 |
|
Senzorické xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx tepelnou xxxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx na obalu xxx obsahu, včetně xxxxxxxxx funkčnosti xxxxx xxxxxxx xxxxxx |
70 |