Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 01.01.2006.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

541/2002 Sb.

Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
541
XXXXXXXX
xx xxx 11. xxxxxxxx 2002,
xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx laboratořemi Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekce pro xxxxx kontroly podle §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Státní xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx souvisejících zákonů
Xxxxxxxxxxxx zemědělství xxxxxxx xxxxx §14 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Sb., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x o xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, (xxxx xxx "xxxxx"):
§1
Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx zemědělských, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxx určených k xxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x potravinářské inspekce xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 4 písm. x) xxxxxx, xx xxxxxxx xxxxx rozsahu a xxxxxxxxxx jednotlivých rozborů.
§2
(1) Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx §1 je xxxxxxxxx x přílohách č. 13 této vyhlášky. Příloha č. 1 této xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx, příloha č. 2 xxxx xxxxxxxx stanoví xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x příloha č. 3 xxxx vyhlášky xxxxxxx xxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxxxxx rozbory.
(2) Xxxx xxxxxx xxxxxxx za rozbory xxxx xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxx, které xxxxxxxx xxxxxx x režijní xxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx přístrojů, jsou xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx, uvedeného x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx. Součástí výše xxxxxx nákladů je x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx.
(3) Xxxx náhrady xxxxxxx xx xxxxxx, xxxxx xxxx x přílohách č. 1 xx 3 xxxx xxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx vyhlášky.
§3
Tato xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. xxxxx 2003.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx v. x.

Příloha x. 1 x xxxxxxxx č. 541/2002 Sb.
Fyzikálně-chemické xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx nákladu x Xx

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

2 460

Stanovení xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

950

Identifikace xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských barviv x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx spektrofotometrickou

1 480

Stanovení xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx x jejích xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

960

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 090

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx metodou spektrofotometrickou x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách spektrofotometricky

560

Stanovení xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx FIA

1 000

Stanovení xxxxxxxx x orto-fenylfenolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;410

Xxxxxxxxx xxxxxxxx mravenčí x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx"

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx neohesperidinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x manitolu x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx a cukrářských xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, kofeinu x theofylinu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx glutamátu xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 110

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX)

370

Xxxxxxxxx xxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;550

Xxxxxxxxx aromatických xxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx mentolu x xxxxxxxxxxx metodou XXX

1&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x příbuzných xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení niacinu x kyseliny xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X a X x potravinách metodou XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, X2, X6 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 x X3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pantotenové ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx obsahu jódu xxxxxxx spektrofotometrickou

1 530

Stanovení L-karnitinu x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x potravních xxxxxxxxx metodou HPLC

1 300

Stanovení xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx

2&xxxx;020

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) jednoho vzorku xx zařízení XX XXX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx (konfirmace) xxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxx XX XXX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx LC/MS

3 430

Stanovení xxxxxxx x paraquatu x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;570

Xxxxxxxxx fenoxyalkanových xxxxxxx v potravinách xxxxxxx GC

2 730

Stanovení kyseliny xxxxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxx xxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx fosforovodíku x xxxxxxxxxxx metodou GC

2 440

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx herbicidů x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;240

Xxxxxxxxx xxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx metodou GC (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda XX/XXX/XXX/XXX)

5&xxxx;930

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx I)

2 440

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx)

4&xxxx;590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS

3 650

Stanovení xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 460

Stanovení triacylglycerolů x potravinách xxxxxxx XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

3 100

Stanovení xxxxxxxxxxxx herbicidů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;290

Xxxxxxxxx jednoho prvku xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX na xxxxxxxx XXX 254

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x ovoci a xxxxxxxx xxxxxxx XXX

660

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx FIA

1 000

Stanovení bromidů x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;910

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;980

Xxxxxxxxx polychlorovaných bifenylů x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

6&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 xxxxxxx TLC (xxxxxxxxx)

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek

5 610

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XX

5&xxxx;890

Xxxxxxxxx ochratoxinu X ; xxxxxx xxxx, zrniny; metodou XXX(xxxxxxxxx)

910

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X x potravinách xxxxxxx XXXX x využitím xxxxxxxxxxxxxxx (SPE) xxxxxxx

7&xxxx;360

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 850

Stanovení xxxxxxxxxx X1 a X2 xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek

5 490

Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x lihovinách a xxxx xxxxxxx GC

950

Stanovení 3-XXXX x xxxxxxxxxxx

5&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx Sudan v xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx nepovolených xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/MS

1 580

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

1&xxxx;150

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xX vody

100

Stanovení xX ve xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx x perlivých xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx vínech xxxxxxx FIA

960

Výpočet xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx

380

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxx x lihovinách

140

Stanovení xxxxxxxxx kyselin v xxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx vícesytných xxxxxxxx xx xxxxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx s xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x aldehydů x xxxx a xxxxxxxxxx x nízkým xxxxxxx těkavých xxxxxx

1&xxxx;340

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx (xxxx) metodou XX

750

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx x lihovinách

1 500

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx likérech spektroforometrickou xxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; jemnost vřeténka

70

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx cukrovinkách

100

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx celkové x xxxxxxxxxxxx cukrovinek

160

Stanovení kyselosti xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx hub xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hub

230

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx hub

220

Stanovení sušiny xxx

380

Xxxxxx xxxxx mas xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx bílkoviny xxxxxxxxx xxxx 3-methylhistdin

1 210

Měření xX xxxxxxx xxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx

370

Xxxxxxxxx kostních xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx masných xxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

6&xxxx;180

Xxxxxxxxx hydroxyprolinu x xxxxxxxxxxx

1&xxxx;810

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení xxxxx xxxx x zabité xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx složení mrazírenských xxxxxxx -xxxxx složka

70

Stanovení xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx -2-5 složek

350

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx xxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxx a tabákových xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x kondenzátu xxxxxxxxxxxx xxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx cigaretového xxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

410

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx směsi v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxx x cigaretovém xxxxx xxxxxxx XX

740

Xxxxxxxxx xxxx x tabákových xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x CaMV 35S xxxxxxxxxx x NOS xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA x potravinách xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx

8&xxxx;170

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Round Xx Ready xxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxx PCR xxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Xxxxx Xx Ready xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Bt-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Bt-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX metody

4 920

Stanovení xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx výrobcích pomocí XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx XXX810 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxx sojové xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELISA

3 000

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx markerových sacharidů x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx sacharózy x xxxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx redukujících xxxxx x potravinách

430

Stanovení veškerých xxxxx x potravinách

430

Stanovení xxxxxxx a maltózy xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx spektra xxxxx x xxxx

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 130

Stanovení 5-hydroxymethylfurfuralu, xxxxxxxxx x 5-ethylfurfuralu xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx xx hydrolýze na xxxxxxxx XXXXXX 1026

360

Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

220

Xxxxxxxxx mastných kyselin x xxxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GC

2 600

Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x UV oblasti (X232, K270, xxxxx X) x olivovém xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx stanovení X270 xx xxxxxx oxidem xxxxxxxx x olivovém xxxxx

940

Xxxxxxxxx dusíku x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx na xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) x potravinách xxxxxxx XXXXX

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx potravinové xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- gravimetickou

3 500

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx / xxxxxxxxx x potravinách enzymaticko-spektrofotometrickou xxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxx volných xxxxxxxxxxxx metodou XXXX

2&xxxx;670

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 400

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

950

Stanovení xxxx-xxxxxxxx, kriptoxanthinesteru x xxxxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;060

Xxxxxxxxx alkoholu, xxxxxxxx, pH, xxxxx, xxxxx. u xxxx xx zařízení XXXXX

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx objemu, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxx odchylky xxxxx xxxxxxxxxxxx norem - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xx xxxxxxxx MA 50

70

Xxxxxxxx znaku xx xxxxxx, který xxxx xxxxxx v xxxxxxxxx xxxx znak x xxxxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx smetany

50

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;580

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx nesourodých xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - mikroskopický xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsi x xxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx napadení xxxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx obilovin

50

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x obilovinách

50

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx podílu xxxxxx xxx x xxxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx snětivosti pšenice

70

Stanovaní xxxxxxx lepku v xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x obilovinách

160

Stanovaní bobtnavosti xxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx pšenice xxxxx

140

Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx energie xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx zub x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kukuřice

430

Stanovení vlhkosti xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistot x xxxxxxxx, při xxxxxxxxx xxxxxxx znaku

50

Stanovení xxxxxxx x nečistot x xxxxxxxx, při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1

210

Stanovení xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx při xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx při xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x máku a xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx hmotnosti tisíce xxxxx sóji xxx xxxxxxxx 12%

50

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x kukuřici (x xxxxxxx zrnech x x xxxxxx xxxxxx)

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích

1 180

Stanovení xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x výrobcích x nich

140

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XXX xxxx) x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxx těkavých xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrovky

160

Stanovení xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx

50

Xxxx hlíz xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx varného xxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx

760

Xxxxxxxxx výtěžnosti a xxxxxxxxx u xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ryb

260

Stanovení stolní xxxxxxx (včetně xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx

520

Xxxxxxxxx acesulfamu-K, xxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;030

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx kyseliny linolové x linolenové v xxxxxxxxxxx (tucích x xxxxxxx)

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx zlomků x xxxxxxx jiných druhů xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx těstovin

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx rozvářivosti x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °C x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x pekařských výrobcích

220

Stanovení xxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx strouhanky

50

Stanovení xxxxxxx xx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx sušením xxx 105 °C v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 130 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx hmotou x xxxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx při 105 °X

160

Xxxxxxxxx xxxxxx zmrzlin xxx 130 °X

70

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx metodou Xxxxxxxx ve zmrzlinách

440

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx sušením xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxx x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu xxxx přímou xxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx hydrolýze x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx polevy xxxxxxxxx, xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometicky x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

250

Stanovení xxxxxxxxx v cukrovinkách x trvanlivém pečivu

430

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx laktózy x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx theobrominu x xxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

810

Xxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

550

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxx- a xxxxxxxxxxxx kyseliny p-hydroxybenzoové x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

1110

Stanovení xxxxxx xxxxxxx a xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

100

Stanovení xxxxxxxxx polarimetricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

290

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích

250

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x cukrovarských xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x rafinovaném xxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxx x želírujícím xxxxx

260

Xxxxxxxxx želírovací schopnosti x xxxxxxxxxxx xxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxx cukrech

250

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x tekutých xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx pH xxxxxxx xxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx porovnáváním x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx stipů xx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxxxx škrobového xxxxxx

170

Xxxxxxxxx titrační kyselosti xx xxxxxxxxx xx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx redukujících látek x xxxxxxxxxxxx ekvivalentu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

600

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x glukózovém sirupu

50

Stanovení xxxxxxxx x xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx extraktu piva

300

Stanovení xX piva

100

Stanovení barvy xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx piva

100

Stanovení xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx využitelné xxxxxxx piva

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx cukrů x xxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x pivu

200

Stanovení trvanlivosti xxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x droždí

210

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx kyselosti xxxxxxx x xxxxxxxxx látek

220

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx vonných x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx látek xxxxxxxxxxx, cukrů x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx destilátu x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

780

Xxxxxxxxx metanolu x xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou

1 110

Stanovení xxxxxx x brandy x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx hustoty xxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx vínech

350

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx vín

100

Stanovení xxxxxxxx kyselin ve xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx

1&xxxx;380

Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx vinné ve xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 100 zdravých xxxxx, jader suchých xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxx xxxxxx jader xx 100 x xxxx xx 1 xxxxx (454 x) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx a zdravých xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx skořápkových xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx velikosti xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx velikosti xxxxx suchých skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx strouhání xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxxx sušením - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - vlhkosti xxxxxx jader x xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

140

Stanovení xxxxxxxxx popela suchých xxxxxxxxxxxx plodů

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx v kyselině - písek

430

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx petroleterového xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx izolovaného xxxx suchých skořápkových xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xxxxx Rothenfusera x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxxxxxxx arašídů

160

Stanovení obsahu xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxxx xxxxxx neloupaných xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx u xxxxxxxxxxx arašídů

230

Stanovení xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx refraktometricky

50

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, manometricky

50

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích xxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx kyseliny v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x nealkoholických nápojích

310

Stanovení xxxxx x nealkoholických xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx popela v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

730

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx extraktu xxxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx kvasného xxxx

50

Xxxxx volných xxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx volných minerálních xxxxxxx v kvasném xxxx

160

Xxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx octě

300

Stanovení xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx

6&xxxx;270

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx bobtnavosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a výrobků x ovoce x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx extraktu xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plodů x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx podílu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a zeleniny

70

Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů a xxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx hrubé xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx plodů x xxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx nedozrálých, připálených, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, skvrnitých x xxxxxx poškozených xxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx xx stopkou x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx částic v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxx pulpy xxx xxxxxxxxxxx hodnocení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x zeleniny

140

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx ovoce x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z ovoce x zeleniny

70

Stanovení obsahu xxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx refraktometrické xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx příměsí (xxxxx) x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobku x xxxxx x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx netěkavých kyselin (xxxxxxxx mléčné) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx a zeleniny

300

Stanovení xxxxxxxxxx olejů x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

440

Stanovení xxxxxxxx benzoové konzervárenských xxxxxxxxxx a výrobků x ovoce x xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x konzervování xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx pektínu x xxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x zeleniny

750

Stanovení rosolotvorné xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

700

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x konzervování ovoce x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx tabáku a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx hmotnostní xxxxxxxxx volného xxxxxx (xxxxxxxxx) fermentovaného tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxx xxxxxxx látek x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

150

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx výrobcích

350

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx výrobků

200

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx hodnoty xX xxxxxxxx x zeleninových xxxx

100

Xxxxxxxxx formolového xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (L-malátu) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx prolinu x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách

950

Stanovení hesperidinu x naringinu x xxxxxxxxxxx šťávách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 700

Stanovení xX xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx výrobku

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině x mlýnských výrobcích

350

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx výrobků

140

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx očkovitosti xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx titrovatelných kyselin x mlýnských xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx obsahu mokrého xxxxx v mlýnských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx mlýnských výrobků

460

Stanovení xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxx vařivosti xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin

100

Stanovení xxxxxx xxxx, rýže, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x zrnitosti -xxxxx xxxx - u xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin

50

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx více xxx 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin

140

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x luštěninách

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinkách

1 730

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx siřičitého xx škrobech x xxxxxxxxxx xxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx sušením (xxxxxxx xxxxxxx) x dextrózy

310

Stanovení xxxxxx škodlivým xxxxxx xxxxxxxxxx a poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx příměsí x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx napadených a xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x odchylek od xxxxxxxxxx zbarvení sušených xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených hruškách

310

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených broskví

230

Stanovení xxxxxx zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx metodou spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx vody v xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx velikostní xxxxxxxxxxxx sušených xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx kondenzátu xxxxx xx použití xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxx mléka a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx do konstantní xxxxxxxxx s xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx konstantní xxxx x pískem

70

Stanovení tuku x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxx x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků sušených x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x mražených xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx potenciometrickou

100

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx mléčných xxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

70

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xX x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx metodou potenciometrickou

100

Stanovení xxxx u xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx metodou aci xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx podle Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx x mléčných výrobcích

460

Stanovení xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx tuku x xxxxxx u sýrů, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx u xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustnosti xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx

70

Xxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx deformovanosti xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx stálosti a xxxxxx vzduchové xxxxxxx x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx kvality xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx

70

Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx podílu xxxxxx x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx vody v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx konzervách

190

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx škvařeného xxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx vody xx xxxxxxxxx sádle

140

Stanovení xxxx xxxxxxx u xxx, xxxxxx výrobků x konzerv

140

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx kyselosti x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx u xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx tuku u xxx, xxxxxx výrobků x konzerv

340

Stanovení celkového xxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxx xX xxxx x masných výrobků xxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x tekutých xxxxx x rozpuštěného xxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x sterilovaných pokrmech x konzervách

100

Stanovení xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx pokrmech v xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x konzervách

880

Stanovení xX x xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx z masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx, masných xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x hotových xxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx konzerv x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxx, masných xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx výrobků x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídel x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx refraktometricky xx včelím xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxx x Eynona xx xxxxxx medu

460

Stanovení xxxxxxxxx podle Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Winklera xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

860

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx ve včelím xxxx

910

Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx vápníku xx xxxxxx xxxx

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx

590

Xxxxx xxxxxxxx včelího xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx cukrem x xxxxxxxxx výtažky

100

Mikroskopický xxxxxx xxxxxxx xxxx

1&xxxx;310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího medu

210

Stanovení xX včelího xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx, smetaně x x jogurtu xxxxxxx acidobutyrometrickou

210

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Soxhlet - Xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx celkové xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x zahuštěného neslazeného xxxxx

160

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxxx xxxxxxx dle Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x kojenecké xxxxxx, a xx xxxxxxxxxx případech - xxxx. sušené xxxxxx xxxxxxx pro xxxxxxxxxx x dětskou výživu x přídavkem xxxxxxxx xxxx jiných xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; speciální xxxxxxxxx xxxx zahuštěné xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx pudingy x xxxxxx xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, mražených xxxxxxx x směsích xxx xxxxxx výrobu

360

Stanovení xxxxxx celkové xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x tavených xxxxxxxx výrobků

140

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxx a xxxxxxxx sýrových výrobcích

460

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx másla

280

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx hmot

220

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx a mražených xxxxxxxxx hmot

50

Důkaz xxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx kyselin xx xxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx tuku x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mase a xxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mase x masných xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou

180

Stanovení xxxxxx xxxx x těkavých xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji

360

Stanovení peroxidového xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx loji

210

Důkaz xxxxxxxxxxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx a xxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx x taveném xxxx

430

Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx čísla xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx vepřovém sádle x taveném xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx ve xxxx x koření

400

Stanovení xxxxxx x koření - makroskopicky

250

Stanovení xxxxxx x koření - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx vlhkosti soli

140

Stanovení xxxxxxxxxxxxx zbytku x xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxx

130

Xxxxxxxxx síranů v xxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x soli

210

Stanovení jodidu xxxxxxxxxx x xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

450

Xxxxxxxxx xxxxxx v čaji xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxx tří xx xxxx xxxx xxxxx Xxxxx

330

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx prachu x xxxx v xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsí v xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí x čaji

70

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx průměrné hmotnosti 1000 xxx kávy

100

Stanovení xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx kávy

250

Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx ve xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx x kávě

420

Stanovení xxxx v xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxx kávy xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel

220

Stanovení xxxx v hotových xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel přímou xxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx výrobcích teplé x studené xxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx redukujících xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

160

Xxxxx přítomnosti xxxxxx x hotových xxxxxxx x x polotovarech xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx škrobu x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx stupně kyselosti x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech jídel

140

Stanovení xxxxxxxxxxxx podílu xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx jídel

70

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx nečistot x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx (XXx) x koření

420

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx koření xxxxxxxxxx xxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

480

Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxx xxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxx barviv (XXXX Xxxxx) x xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x bylinách

470

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx capsanoidů x chilli paprikách x xxxxxxxxxxxx chilli xxxxxx metodou HPLC

1 530

Příprava xxxxxxx vzorku xxxx x známém xxxxxx xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxx 103 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx v xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxxxx xxxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X)

140

Xxxxxxxxx celkového popela xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech

220

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x ochucovadlech

210

Stanovení písku x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxx organické xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx dehydratovaných xxxxxxx x ochucovadel

120

Stanovení xxxx x dehydratovaných výrobcích x ochucovadlech

380

Stanovení kyseliny xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx kreatinu x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx x kávovinách

350

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kávovin

200

Stanovení barvivosti xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx látek xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti zelené xxxx xxx 105 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx hmotnosti xxx 103 °X)

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx hořčice

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx "písku" v xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxx

440

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx

500

Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx tání xxxx x olejů xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x čísla kyselosti xxxx x olejů

210

Stanovení xxxx a xxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx (xxx 105 °X)

210

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx látek tuků x xxxxx (xxx 125 xx. -130 °X)

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x tucích x xxxxxxx metodou Karla Xxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx popela x xxxxxx a xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx tuků x olejů

340

Stanovení čísla xxxxxxxxxx xxxx a xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxx a xxxxxxx x x xxxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx

160

Xxxxxxxxx x důkaz xxxxx- a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x tucích a xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx tuhnutí xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx čísla xxxx x xxxxx

830

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx tuků a xxxxx

200

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x tucích x olejích

290

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxx xxxxxxxxxx metodou

570

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x olejů xxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx extraktu xxxx x xxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx ("litrová xxxxxxxx") xx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx použití xxx 20 °X

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x lihu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx veškerých xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx

310

Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kyselosti x xxxxxxxx xxxxxxx

360

Xxxxxxxxx popela xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x detergentů

310

Stanovení pH xxxxxxxxxxxx pracích prostředků

100

Stanovení xX xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x tenzidů a xxxxxxxxxx

280

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x mastných xxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

860

Xxxxxxxx test xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx)

170

Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x detergentů x xxxxx

50

Xxxxx přítomnosti xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx)

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx v práškových x pastovitých xxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx nerozpustných v xxxxxxx x detergentů x mýdla

220

Stanovení odparku xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

4&xxxx;750

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

4&xxxx;990

Xxxxxxx x. 2 x vyhlášce č. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx náhrady xxxxxxx v Kč

Průkaz xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxx xxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °C

220

Campylobacter - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Campylobacter

600

Clostridium perfringens - xxxxxxxxxxx testy

410

Horizontální xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - COLItest

80

Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx membránách - 2 xxxxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx membránách - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx membránách - 8 xxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx počítání xxxxxxx xxx 44 °C

290

Všeobecné xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx.

165

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx

1&xxxx;510

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx a mléčné xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x stanovení xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Metoda xxxxxxxxx xxxxx

600

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx aeruginosa - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Pseudomonas

220

Stanovení počtu xxxxxxxx rodu Pseudomonas xx použití filtru

230

Detekce xxxxxxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxx

570

Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxx bakterií rodu Xxxxxxxx

470

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x serologické xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Technika x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxx Baird-Parkera

230

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx

1&xxxx;360

Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kmenů Xxxxxxxx enterocolitica

410

Průkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kmenů Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - biochemické xxxxx

380

Xxxxxxxxx celkového počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx anaerobních mikroorganismů xxxxxxxxx v tekutých xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx vod- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx Aspergillus xxxxxx/xxxxxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx potenciálně xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxx 30 °X

340

Xxxxxx Aspergillus xxxxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

40

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx intestinálních xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - technika xxxxxxx pravděpodobného xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

240

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Enterobacteriaceae -konfirmační xxxxx (XXXXXXXXXX)

560

Xxxxxxxxx spor xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Metoda xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx; 2: Metoda xxxxxxxxxxxx filtrů

330

Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx perfringens - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

460

Xxxxxx a xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy

60

Stanovení xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx vodě

230

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X, 35 °X x 37 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií; xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx

230

Xxxxxx vod - xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx x koliformních xxxxxxxx - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx kultivovatelných xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx do xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

420

Xxxxxx xxxxxxxx droždí - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a plísní

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií

210

Stanovení počtu xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - maso x masné xxxxxxx

320

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení počtu xxxxxxxxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X

320

Xxxxxxx x rajčat: Stanovení xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx

390

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx mikrobů rodu Xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx aerobních xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxx přítomnosti x počtu sporotvorných xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx podmínek (Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mikroorganismů)

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx agarové půdy (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

200

Xxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - preparát x jednoduchým xxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx složitým barvením (Xxxxxxx xxxxxxx)

130

Xxxxxxxxx mikroorganismů xxxxxxxxxxx filtrací

230

Vyšetřování xxxxxx x folií xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx metodou

220

Odběrová xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

10

Příloha x. 3 x vyhlášce x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx rozbory

Rozbor

Výše xxxxxxx xxxxxxx v Xx

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxxx hodnocení všech xxxxx jednoho xxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx

350

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx úpravou

420

Posouzení xxxxxxxx xx xxxxx xxx obsahu, včetně xxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalu xxxxxxx vzorku

70

Příloha č. 4 x xxxxxxxx x. 541/2002 Sb.
Xxxxxxxxxx vzorec
náklady x Xx = x + x.x
xxx: x = xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx x Xx (xxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx. xxxxxxx)
x = xxxxx xxxxx xxxxx
b = xxxxxxx xx 1 xxx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx:
- xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx
- xxxxxxx xx spotřebovanou xxxxxxx xxxxxxxxx přístrojů
Xx. XX
Xxxxxxxxx ustanovení
Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx odebraných xxxxx xxxx účinnosti této xxxxxxxx xx stanoví xxxxx dosavadního předpisu.
Xx. XX xxxxxx xxxxxxx předpisem x. 469/2005 Sb. x xxxxxxxxx od 1.1.2006

Xxxxxxxxx
Xxxxxx předpis č. 541/2002 Sb. nabyl xxxxxxxxx xxxx 1.1.2003.
Ve xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x.:
469/2005 Xx., xxxxxx xx xxxx xxxxxxxx x. 541/2002 Sb., xxxxxx xx stanoví xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx inspekce xxx xxxxx kontroly xxxxx §3 xxxx. 3 písm. b) xxxxxx č. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x o xxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
x účinností od 1.1.2006
Xxxxxx xxxxxxx x. 541/2002 Sb. xxx xxxxxx právním xxxxxxxxx č. 132/2015 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.7.2015.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx není aktualizováno, xxxxx xx xxxx xxxxxx derogační xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.