Právní předpis byl sestaven k datu 01.01.2006.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
541/2002 Sb.
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 460 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
950 |
Identifikace xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
2&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx v potravinách xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 480 |
Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
960 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxx x kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxx siřičitého v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách spektrofotometricky |
560 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx bifenylu x orto-fenylfenolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 410 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 090 |
Stanovení xxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 200 |
Stanovení xxxxxxxxxx metodou "fingerprinting xxxxxxxxxxxxxx" |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x theofylinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 160 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x obdobných přípravcích xxxxxxx izotachoforetickou (XXX) |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 000 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
940 |
Stanovení xxxxxxxx glutamátu sodného xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX |
1&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, ethylvanilinu, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx aromatických xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx niacinu x xxxxxxxx listové xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X a X x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx vitaminů B1, X2, X6 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 690 |
Stanovení xxxxxxxx B12 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 metodou XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 a X3 ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou HPLC |
1 600 |
Stanovení xxxxxxxx pantotenové ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx L-karnitinu x xxxxxxxxxxxxx nápojích x x potravních xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v potravinách |
2 020 |
Stanovení (xxxxxxxxxx) xxxxxxx vzorku xx zařízení XX XXX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx LC/MS |
3 430 |
Stanovení diquatu x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;570 |
Xxxxxxxxx fenoxyalkanových xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GC |
2 440 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx herbicidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;240 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX) |
5&xxxx;930 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X) |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx) |
4&xxxx;590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS |
3 650 |
Stanovení xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GC |
2 280 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XXX |
2&xxxx;290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx technika |
420 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - bezplamenová technika |
630 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx metodou XXX - hydridová xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX xx zařízení XXX 254 |
360 |
Stanovení xxxxxxxxx x ovoci x xxxxxxxx metodou XXX |
660 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx FIA |
1 000 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou HPLC |
2 910 |
Stanovení X-xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;980 |
Xxxxxxxxx polychlorovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, X2, G1, X2 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
6&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx aflatoxinů X1, X2, G1, X2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx) |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
5&xxxx;890 |
Xxxxxxxxx ochratoxinu X ; xxxxxx xxxx, zrniny; metodou XXX(xxxxxxxxx) |
910 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (SPE) kolonek |
7 360 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;850 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 x X2 xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC |
5 610 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 760 |
Stanovení toxických xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxx xxxxxxx XX |
950 |
Xxxxxxxxx 3-XXXX v xxxxxxxxxxx |
5&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/MS |
1 580 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
1&xxxx;150 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plynovou xxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx pH xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX ve víně |
100 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx tlaku xxxxx uhličitého x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxxxxx XXX |
960 |
Xxxxxxx celkového xxxxxxxx xx xxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x lihovinách |
140 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx vínech x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů, xxxxxx a aldehydů x xxxxxxxxxx s xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx těkavých složek |
1 340 |
Stanovení xxxx v xxxxxxx (xxxx) xxxxxxx GC |
750 |
Stanovení xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; jemnost vřeténka |
70 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxxx vzorku |
70 |
Stanovení jakosti xxxxxx; xxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx náplně v xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx složení x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx napadených xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hub |
230 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx hub |
70 |
Stanovení xxxxxxxx xxx |
220 |
Xxxxxxxxx sušiny xxx |
380 |
Xxxxxx druhů xxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;210 |
Xxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx podílu uvolněných xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx |
370 |
Xxxxxxxxx kostních xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx masných výrobků |
160 |
Stálost xxxxx xxxxxxx výrobků |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxx |
6&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx hydroxyprolinu x potravinách |
1 810 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx nebo panády xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x zabité xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx složení mrazírenských xxxxxxx -jedna složka |
70 |
Stanovení xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx -2-5 xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 a xxxx xxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kouře |
2 260 |
Stanovení nikotinu x xxxxxxxxxx cigaretového xxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx tabákových xxxxxx |
410 |
Xxxxxxxxx šířky xxxx xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX |
740 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x CaMV 35X xxxxxxxxxx x NOS xxxxxxxxxxxx |
4&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxxxxx rostlinného xxxxxx Xxxx-Xxxx PCR xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX terminátorem |
8 170 |
Detekce xxxxxxxxxx DNA Round Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx specifické XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX |
12&xxxx;426 |
Xxxxxxxxx specifické DNA Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx PCR |
10 200 |
Detekce xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx MON810 x kukuřičných výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA bakterií xxxx Salmonella x xxxxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
6&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx obsahu sojové xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx SPE xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx redukujících xxxxx x potravinách |
430 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxx x potravinách |
430 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx sacharósy, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v medu |
1 300 |
Stanovení 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx 5-hydroxymethylfurfuralu, xxxxxxxxx x 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxx xx hydrolýze xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
360 |
Stanovení "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx SOXTEC 1026 |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx sterolů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x UV oblasti (X232, X270, delta X) x xxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v olivovém xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx dusíku x xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx metodou XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx / galaktózy x potravinách enzymaticko-spektrofotometrickou xxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx spektra xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 670 |
Stanovení xxxxx aminokyseliny metodou XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 400 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, kriptoxanthinesteru x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
2 060 |
Stanovení xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. x xxxx xx zařízení XXXXX |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx, hmotnosti xxxxxxxxxxxxxxxx balení |
70 |
Stanovení obsahu xxxxx x citrusových xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxx odchylky xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx skořápkové xxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx barevných xxxx v xxxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50 |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxx x xxxxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x potravinách |
250 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx obilovin, xxxxxxxx x olejnin xxxxxxxxxxxx škůdci |
140 |
Stanovení objemové xxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistot při xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1 x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxx xxx x xxxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx v xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx tvrdé x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx pšenice xxxxx |
140 |
Xxxxxxx sladovnického xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene |
430 |
Stanovení xxxxxxx energie xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kukuřice xxxx xxxxxx zub x velkozrnné xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx zrnitosti hrachu xxxxxxx x xxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx luštěnin |
100 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx x xxxxxxxx, při stanovení xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1 |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx v olejninách xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1 x xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx a škodlivých xxxxxxxx xxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxx x tykvových xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x máku x xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12% |
50 |
Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx (x xxxxxxx xxxxxx a x xxxxxx zrnech) |
380 |
Stanovení xxxxxx hrubé xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x obilovin |
380 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x nich |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XXX xxxx) x obilovin |
420 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx oleje x olejnatých xxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx brambor |
50 |
Vady xxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx odrůdové xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;540 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (KH) xxxxxx |
760 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
260 |
Xxxxxxxxx stolní xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ryb |
520 |
Stanovení xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x sacharínu x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;030 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx vitaminu A x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx kyseliny linolové x linolenové x xxxxxxxxxxx (tucích x xxxxxxx) |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx druhů xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x těstovinách |
100 |
Vařivost xxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x těstovinách |
560 |
Stanovení xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Stanovení xxxxxx vody xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X v pekařských xxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx cukrů x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx sušiny refraktometricky x xxxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x pekařských výrobcích |
180 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx náplně x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 105 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx nerozpustného v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích |
360 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x nasávací xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx acidobutyrometricky x xxxxxxxxxxx výrobcích |
210 |
Stanovení sušiny xxxxxxx xxx 105 °X |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °X |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx inverzi xxxxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X xx konstantní hmotnosti |
140 |
Stanovení xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx nápoje x xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
250 |
Stanovení xxxxxx xxxx xx hydrolýze x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometicky x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx zlomků x xxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu |
70 |
Stanovení xxxxxx (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx theobrominu x xxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
810 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu |
550 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu |
1110 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx a xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
200 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
250 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků |
220 |
Stanovení granulometrického xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu nerozpustných xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x cukrovarských výrobcích |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx protihrudkujících xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x tekutých xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx škrobu |
100 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx xxxxxx škrobu |
120 |
Stanovení xxxxx xx škrobu |
350 |
Stanovení xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx s xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx stipů xx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx ze xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx redukujících xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x produktech xxxxxxxxx xxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx extraktu xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xX piva |
100 |
Stanovení xxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx piva |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx využitelné xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx pěnivosti xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx cukrů x xxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx optické xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx ztrát xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X |
140 |
Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, cukrů v xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx esterů xx xxxxxx xxxxxxxxx x brandy xxxxxxx xxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxx |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x brandy x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx vínech |
140 |
Stanovení x xxxxxxx bezcukerného extraktu xx xxxxxx |
1&xxxx;380 |
Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx vínech |
160 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxx jader xx 100 x xxxx xx 1 xxxxx (454 g) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx velikosti xxxxx suchých skořápkových xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x kokosu |
140 |
Stanovení ztráty xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx jader x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx suchých skořápkových xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx x suchých skořápkových xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu chloridu xxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx plodech |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích refraktometricky |
50 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích, manometricky |
50 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx kyselosti - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
200 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
310 |
Stanovení xxxxx x nealkoholických xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
210 |
Stanovení kofeinu x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
360 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx sacharínu x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
730 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx nealkoholických nápojů |
160 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx octa |
170 |
Stanovení xxxxxxx x kvasném xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx octě |
470 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxx octě |
530 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
160 |
Xxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxx octě |
140 |
Stanovení xxxxx siřičitého x xxxxxxx xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx |
6&xxxx;270 |
Xxxxxxxxx pevného xxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx hustoty konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx extraktu konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx a xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plodů x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx podílu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx směsi konzervárenských xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů a xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx hrubé vlákniny x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx nedozrálých, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx poškozených, skvrnitých x škůdci xxxxxxxxxxx xxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx ovoce v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení sušiny x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
210 |
Stanovení xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
5&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
530 |
Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx a xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x přípravků xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx vlhkosti pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou |
220 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x zeleniny |
750 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a přípravcích xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx |
700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání a xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx technického xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx výrobků |
270 |
Stanovení xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových výrobcích |
380 |
Stanovení xxxx xx fermentovaném xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxx) ve xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx hoření (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x mrazírenských výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
150 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného v xxxxxxxx, x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxxx v alkoholu x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx pH xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx fosforu x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxx stanovení obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx prolinu x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx hesperidinu x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx D-jablečné v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mlýnských xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků |
50 |
Stanovení očkovitosti xxxxxxxxx výrobků |
50 |
Stanovení xxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mokrého xxxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx bobtnavosti lepku x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx krup, rýže, xxxxx, pohanky a xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot x xxxxxxxxx -xxxxx xxxx - x xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistoty xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistoty xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x krup, rýže, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx, rýži, xxxxxxx, xxxxxxx a luštěninách |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinkách |
3 700 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinkách |
1 730 |
Stanovení obsahu xxxxxxxxxx kakaové xxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx škrobech x xxxxxxxxxx xxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx sušením (xxxxxxx xxxxxxx) x xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx škodlivým xxxxxx xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx jablek |
230 |
Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx jablkách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx příměsí x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx broskví |
230 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v sušených xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx broskvích |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx v sušeném xxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx sušených švestek |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx kondenzátu xxxxx x xxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx x mléce x xxxxxxxx výrobcích gravimetricky xx xxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxx x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx znečištěnin x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
140 |
Stanovení popela xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
100 |
Stanovení pH xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x sýrů, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xX x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou |
100 |
Stanovení xxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx tuku xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx v xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx u sýrů, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx tuku v xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v kaseinu |
140 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx laktózy x xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustnosti xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx čistoty xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx skořápky xxxxxxxxx xxxxx konzumních |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx skořápky xxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxx čistění a xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx tvaru xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx vejce |
70 |
Určení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x slepicích vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx a zvěřinových xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
190 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx škvařeného xxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx obsahu vody xx xxxxxxxxx sádle |
140 |
Stanovení xxxx sušením x xxx, rybích xxxxxxx x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx kyselosti x xxx, rybích výrobků x konzerv |
100 |
Stanovení hmotnosti xxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x konzerv |
340 |
Stanovení celkového xxxxxx tuku x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx výrobků xxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x tekutých xxxxx x rozpuštěného xxxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx obsahu dusitanů x dusičnanů ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xX x xxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx extrakcí x masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxx xxxxxxxxx tuku xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxx přítomnosti škrobu x mase, masných xxxxxxxxx x masných xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x konzervách |
100 |
Stanovení xxxxxx x xxxx, xxxxxxx výrobků x xxxxxxx konzerv x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx medu |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx cukrů xxxxx Xxxx x Eynona xx xxxxxx xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Lana x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
520 |
Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxx xx včelím xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx medu |
270 |
Stanovení hydroxymetylfurfuralu xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx medu |
860 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx podle Xxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
910 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx stanovení xxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxx |
590 |
Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx |
1&xxxx;310 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xX včelího medu |
100 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx x mléce, smetaně x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobku xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx metodou xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx v kojenecké xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. sušené xxxxxx xxxxxxx pro kojeneckou x xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx potravinářských xxxxxxx; xxxxxxxxx krémovité xxxx zahuštěné mléčné xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx pudingy x xxxxxx xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka |
160 |
Stanovení xxxxxx celkové xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x tavených sýrových xxxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxxxxxx sýrových výrobcích |
460 |
Stanovení xxxxxx vody x xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxx zkušebního xxxxxx xxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxx hmot |
220 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx x mražených xxxxxxxxx hmot |
50 |
Důkaz xxxxxx xxxxxxx xx vaječné xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx kyselin xx xxxxxxx xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxx x xxxx x masných xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx výrobcích x xxxx x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mase x masných xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x těkavých xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx ve xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx jodového čísla xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx indexu lomu xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného xx xxxx x xxxxxx |
400 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x soli |
180 |
Stanovení xxxxxx chloridů x xxxx |
130 |
Xxxxxxxxx síranů v xxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx jodidu xxxxxxxxxx v xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x soli |
160 |
Stanovení oxidů xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
450 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tří xx xxxx xxxx xxxxx Xxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx prachu x xxxx v xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsí x xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx cizích xxxxxxx x xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx zelené kávy |
380 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx mletí xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 1000 xxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx rozpustného a xxxxxxxxxxxxx ve xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v kávě |
300 |
Stanovení xxxxx kávy pražením |
200 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a v xxxxxxxxxxxx jídel xxxxxx xxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x hotových jídlech x v xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxxx výrobcích xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x polotovarech xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx v hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx jídel |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x majonéze |
230 |
Stanovení xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx uzavřených obalech |
100 |
Stanovení xxxxxx příměsí x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx destilační xxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx koření |
480 |
Stanovení stupně xxxxxxxx xxxxx koření |
100 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Xxxxx) v xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, kořenících xxxxxxx a xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxx xxxxxxx vzorku xxxx x xxxxxx obsahu xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx ztráty hmotnosti xxxx při 103 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x čaji |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) v xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxxxx stavu (ztráta xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx čaje v xxxxxx stavu |
220 |
Stanovení xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech |
350 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx organické sušiny xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel |
120 |
Stanovení xxxx x dehydratovaných výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel |
140 |
Mikroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx kreatinu x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx vlhkosti kávovin |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (výluhu) xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx látek xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti xxxxxx xxxx xxx 105 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx kávy (xxxxxx hmotnosti xxx 103 °C) |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx "xxxxx" x xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hořčice |
100 |
Stanovení xxxx x xxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v hořčici |
120 |
Stanovení xxxx xxxx tuků x olejů vyjasněním |
360 |
Stanovení xxxx tání tuků x xxxxx v xxxxxxxx kapiláře |
360 |
Stanovení xxxxxxxxx x čísla xxxxxxxxx xxxx x xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x těkavých xxxxx xxxx a xxxxx (xxx 105 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxx látek tuků x olejů (xxx 125 xx. -130 °X) |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xxxx a xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx peroxidového xxxxx xxxx x xxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxx x xxxxxxx x x margarinech |
170 |
Stanovení xxxxx xxxx x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- x propylesteru xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x tucích x xxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx a xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx a xxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx |
830 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxx x xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v tucích x xxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného xxxxxx tuků a xxxxx referenční xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx tuků x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx a xxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx ("litrová xxxxxxxx") xx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx stability xxxx a olejů Xxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °C |
100 |
Stanovení xxxxxx etanolu x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx furalu x lihu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
310 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx lepidel |
360 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx volných xxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx pracích xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx oxidu fosforečného x tenzidech x xxxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxx x mastných xxxxx u xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
860 |
Xxxxxxxx test xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx schopnost) |
170 |
Mísitelnost tenzidů x detergentů s xxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x detergentech (xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx) |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x práškových x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx nerozpustných v xxxxxxx x detergentů x xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx ozářených potravin xxxxxxx XX/XX |
4&xxxx;750 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx potravin |
4 990 |
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxx xxxxxx - technika počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X |
220 |
Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy |
1 700 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx druhů xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
410 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení počtu Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X na xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na membránách - 8 membrán |
880 |
Stanovení xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx počítání kolonií xxx 44 °X |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu. |
165 |
Horizontální metoda xxxxxxx Escherichia xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;510 |
Xxxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx- xxxxx a mléčné xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu x stanovení počtu Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 1: Metoda xxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Metoda xxxxxxxxx xxxxx |
600 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx xx použití xxxxxx |
230 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx |
950 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx |
570 |
Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
560 |
Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx testy |
380 |
Stanovení xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx druhy) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx druhy) - Xxxx 1: Plasma, xxxxxxxxxxx testy |
380 |
Průkaz Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;360 |
Xxxxxx Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx |
750 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
410 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x tekutých xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx počítání xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx vod- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx Aspergillus xxxxxx/xxxxxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx kolonií xxx 30 °X |
340 |
Xxxxxx Aspergillus xxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
40 |
Xxxxxx vod - xxxxxxxxx intestinálních xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Enterobacteriaceae bez xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného počtu x xxxxxxxx počítání xxxxxxx |
240 |
Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxxxx Enterobacteriaceae -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX) |
560 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx redukujících xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx; 2: Metoda xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
60 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií v xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx počítání xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X x 37 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx vodě |
230 |
Jakost vod - xxxxxxxxx Escherichia xxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - část 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx kultivovatelných mikroorganismů -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
420 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou |
210 |
Stanovení osmotrofních xxxxxxxx a plísní |
220 |
Stanovení xxxxx kvasinek a xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X - maso x masné výrobky |
320 |
Horizontální xxxxxx stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °C |
320 |
Výrobky x xxxxxx: Xxxxxxxxx xxxxxx plísní xxxxx Xxxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Lactobacillus |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx počtu lipolytických xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx počtu proteolytických xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx a stanovení xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx aerobních xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxx přítomnosti x počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx za xxxxxxxxxxx podmínek (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mikroorganismů) |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx zaléváním xx xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx aerobních, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx technologicky xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxx zkoušení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx plísní xx xxxxxxxx obsahu |
210 |
Mikroskopické xxxxxxxxx - nativní xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x jednoduchým xxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx) |
130 |
Xxxxxxxxx mikroorganismů xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxxxx papíru x folií xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx metodou |
220 |
Odběrová xxxxxxxx pro mikrobiologické xxxxx |
10 |
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx nákladů x Xx |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx x xxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxxx hodnocení xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx s mechanickou xxxx xxxxxxxx úpravou |
420 |
Posouzení xxxxxxxx na obalu xxx xxxxxx, včetně xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx |
70 |