Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 01.01.2003.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2003 do 30.12.2005.


Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

541/2002 Sb.

Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
541
XXXXXXXX
xx xxx 11. xxxxxxxx 2002,
kterou xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx pro xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. b) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x o xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §14 xxxx. b) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx x o změně xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, (xxxx jen "zákon"):
Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx od 1.1.2003 xx 31.12.2005 (xx xxxxxx x. 469/2005 Xx.)
§1
Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x saponátových xxxxxxx x xxxxxxxx xxxx surovin určených x xxxxxx výrobě xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx pro účely xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 písm. x) zákona, xx xxxxxxx podle rozsahu x xxxxxxxxxx jednotlivých xxxxxxx.
§2
(1) Xxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx xxxxx §1 xx xxxxxxxxx x přílohách č. 1 xx 3 xxxx vyhlášky. Příloha č. 1 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx náhrad xxxxxxx xx xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx, příloha č. 2 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx x mikroskopické xxxxxxx a příloha č. 3 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx senzorické xxxxxxx.
(2) Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxx vztažené na xxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx zahrnují xxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx x náklady xx xxxxxxxxxxxxx energii xxxxxxxxx xxxxxxxxx, jsou xxxxxxxxx xx základě xxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx x příloze č. 4 této xxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx je x xxxxxxxx vzorku x rozboru.
(3) Xxxx náhrady xxxxxxx xx xxxxxx, xxxxx xxxx v přílohách č. 1 xx 3 xxxx xxxxxxxx xxxxxx, se xxxxxxx podle xxxxxx xxxxxxxxx v příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx.
§3
Tato xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. xxxxx 2003.
Ministr:
Xxx. Xxxxx v. x.
Xxxxxxx znění - xxxxxxxx xx 1.1.2003 xx 31.12.2005 (xx xxxxxx x. 469/2005 Xx.)
Xxxxxxx x. 1 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxx Xxxx xxxxxxx xxxxxxx v Xx
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou HPLC 2 460
Stanovení xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX 2&xxxx;460
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx metodou XXX 780
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských barviv x xxxxxxxxxxx metodou XXXX 2&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;480
Xxxxxxxxx karotenoidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;200
Xxxxxxxxx ß-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;990
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x ß-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;400
Xxxxxxxxx xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 960
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;090
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxx x kyseliny benzoové x xxxxxxxxxxx metodou XXXX 950
Xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXX 1&xxxx;140
Xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx 320
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou spektrofotometrickou x xxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx dusitanů x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx 560
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX 1&xxxx;000
Xxxxxxxxx bifenylu x xxxx-xxxxxxxxxxx x xxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;410
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 1 090
Stanovení xxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;280
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx sacharinu, xxxxxxxxx a kofeinu x potravinách metodou XXXX 1&xxxx;030
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxx sorbitu x pekařských x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 260
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx, xxxxxxxxxx-X x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 1 160
Stanovení celkového xxxxxx xxxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx sodného x xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX) 370
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx HPLC 1 000
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 940
Xxxxxxxxx přídavku xxxxxxxxx xxxxxxx výpočtem x celkového obsahu xxxxxxxxx 1&xxxx;550
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 390
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX 1&xxxx;780
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, ethylvanilinu, xxxxxxxx xx říbuzných xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;530
Xxxxxxxxx xxxxxxxx A x X v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;600
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, X2, B6 x potravinách xxxxxxx XXXX 1&xxxx;690
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX 3&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x potravinách xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxx vitaminů X2 x D3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;600
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx HPLC 1 480
Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;530
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx v energetických xxxxxxxx x x xxxxxxxxxx doplňcích xxxxxxx XXXX 1&xxxx;300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 2&xxxx;020
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxx XX AED 2 470
Stanovení (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxx XX MSD 1 390
Stanovení xxxxxxx x paraquatu x potravinách metodou XX 2&xxxx;780
Xxxxxxxxx dithiokarbamátů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;570
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxx x xxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;730
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačně xxxxxxxx 550
Xxxxxxxxx fosforvodíku v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx metodou XX 2&xxxx;430
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx herbicidů x xxxxxxxxxxx metodou XX 2&xxxx;240
Xxxxxxxxx xxxxxxx pesticidů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx GC/ECD/NPD/MSD) 5 930
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Multireziduální xxxxxx X) 2&xxxx;440
Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx) 4&xxxx;590
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX 3&xxxx;650
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC 2 780
Stanovení mléčného xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;460
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v mléku xxxxxxx XX 2&xxxx;820
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;280
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodu XX 2&xxxx;470
Xxxxxxxxx bromidů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX 2&xxxx;290
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx kovů x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx plamenové XXX 420
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx a vybraných xxxxxxxxxxxxx xxxx metodou xxxxxxxxxxxx XXX 630
Xxxxxxxxx arsenu xxxxxxx xxxxxxxxx XXX 750
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx AAS xx zařízení XXX 254 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx XXX 660
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx s xxxxxxx 850
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;130
Xxxxxxxxx sumy xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx FIA 1 000
Stanovení xxxxxxx x dusitanů xxxxxxx HPLC 1 480
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 1&xxxx;680
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 2&xxxx;910
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX 2&xxxx;950
Xxxxxxxxx ftalátů x xxxxxxxx xxxxxxx XX 1&xxxx;980
Xxxxxxxxx polychlorovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx pesticidů x potravinách xxxxxxx XX 2&xxxx;640
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, G1, X2; xxx, xxxxxxxx; xxxxxxx XXX (screening) 1 240
Stanovení aflatoxinů X1, X2, X1, X2; jádra skořápkových xxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxx, xxxx, xxxxxx,
xxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxx, xxxx, sušené xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx; xxxxxxx XXX
(xxxxxxxxx) 1&xxxx;090
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, B2, X1, X2 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 2 880
Stanovení xxxxxxxxxx X1, B2, X1, X2; xxxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxx, xxxxxxx x xxxxx; xxxxxxx XXX
(xxxxxxxxx) 2&xxxx;500
Xxxxxxxxx aflatoxinů X1, X2, X1, X2; xxxxxx káva, xxx xxxxxxx TLC (xxxxxxxxx) 1&xxxx;460
Xxxxxxxxx deoxynivalenolu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x využitím xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 2&xxxx;580
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX 3&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx A; xxxxxx xxxx, zrniny; xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx) 910
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx imunoafinitních (XXX) xxxxxxx 2&xxxx;450
Xxxxxxxxx patulinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;850
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 1 760
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 2&xxxx;160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x lihovinách a xxxx metodou XX 950
Xxxxxxxxx 3-XXXX x potravinách 3 000
Stanovení 1,3-xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/MS 1 580
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX 1&xxxx;680
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx 1&xxxx;150
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX 1&xxxx;390
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v šumivých x xxxxxxxxx xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx siřičitého xx vínech metodou XXX 960
Xxxxxxx celkového xxxxxxxx xx víně 30
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxx xx zařízení XXXXXX 1&xxxx;200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxx 170
Xxxxxxxxx vícesytných xxxxxxxx xx xxxxxx x xxxxxxxxxx 1&xxxx;500
Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx, xxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx složek 1 340
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx v xxxx x xxxxxxxxxx s xxxxxx xxxxxxx těkavých xxxxxx 1&xxxx;340
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx (lihu) metodou XX 750
Xxxxxxxxx furalů x xxxx x lihovinách 1 500
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx vřeténka 70
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; otluky 140
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx u xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx kyselosti pro xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx 380
Xxxxxx xxxxx mas xxxxxxx XXXXX 3&xxxx;500
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx přepočtem xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;210
Xxxxxx pH xxxxxxx xxxxxx masa 100
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx vody aw 370
Stanovení xxxxxxxx xxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx výrobků 160
Stálost xxxxx xxxxxxx xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx/xxxxxxxxx výpočtem 30
Stanovení xxxxxx xxxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx výrobků 100
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx u zabité xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - xxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx alkaloidů v xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kouře xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2&xxxx;260
Xxxxxxxxx alkaloidů x xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2&xxxx;210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kondenzátu x kouři cigaret xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx 410
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;820
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx tabákové xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX 740
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxx výrobcích metodou xxxxxxxx 160
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx výrobcích XXX xxxxxxxxxxxxx metodou x XxXX 35X
xxxxxxxxxx a XXX terminátorem 4 500
Detekce specifické XXX Xxxxx Xx Xxxxx sóji v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX metody 1 500
Detekce xxxxxxxxxx XXX kukuřice Bt-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx 1&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX 12&xxxx;426
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Kukuřice Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX 12&xxxx;426
Xxxxxxxxx xxxxxx sójové xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXXX 3&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x potravinách 1 250
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v potravinách xx předčištění xx xxxxxxxxx SPE metodou
enzymatickospektrofotometrickou 2 700
Stanovení xxxxxxxxxxx sacharidů x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx SPE xxxxxxxxx xxxxxxx iontové HPLC 2 700
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x potravinách 430
Stanovení xxxxxxx x maltózy xxxxxxx XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxx spektra cukrů x medu 1 300
Stanovení 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxx metodou XXXX 1&xxxx;130
Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx na xxxxxxxx XXXXXX 1026 360
Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin x xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx GC 1 920
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 2&xxxx;600
Xxxxxxxxx cholesterolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX 2&xxxx;600
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx 590
Xxxxxxxxx dusíku a xxxxxxxx na bílkoviny x xxxxxxxxxxx 610
Xxxxxxxxx gliadinu (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELISA 2 500
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxx 3&xxxx;500
Xxxxxxxxx spektra xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX 2&xxxx;670
Xxxxxxxxx jedné aminokyseliny xxxxxxx XXX xxxx XXXX 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 1 400
Stanovení kyseliny xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx metodou XXXX 950
Xxxxxxxxx ß-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2&xxxx;060
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, pH, xxxxx, xxxxx. x xxxx xx xxxxxxxx SCABA 560
Stanovení xxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxx odchylky xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx skořápkové plody 250
Stanovení xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx barevných xxxx v xxxxxxxxxxx 130
Xxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xx zařízení MA 50 70
Xxxxxxxx znaku xx xxxxxx, který xxxx xxxxxx x sazebníku xxxx znak x xxxxxx 30
Xxxxxxxxx šlehatelnosti smetany 50
Výpočet xxxxxxxxxxx hodnoty 50
Stanovení napadení xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx a nečistot xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1 x xxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx x obilovinách 70
Stanovení snětivosti xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx mokrého xxxxx x obilovinách 140
Stanovení tažnosti xxxxx v obilovinách 160
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx maltózy x xxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx tvrdé 140
Třídění xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 270
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx xxxx koňský xxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kukuřice 430
Stanovení xxxxxxxx luštěnin 220
Stanovení klíčivosti xxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxxx luštěnin 220
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x luštěnin, xxx stanovení xxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x luštěnin, xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx stanovení xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx než 1 x olejninách 210
Stanovení olejnaté xxxxxxx x nečistot x xxxxx slunečnice x xxxxxxxxx xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx v xxxx x xxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tisíce xxxxx xxxx xxx vlhkosti 12% 50
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx (v mletých xxxxxx x v xxxxxx xxxxxx) 380
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 690
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x obilovin 380
Stanovení xxxxxx x obilovinách, luštěninách x výrobcích z xxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XXX test) x xxxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx oleje x xxxxxxxxxx xxxxxxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hlíz xxxxxxx 50
Xxxx xxxx brambor 100
Stanovení xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx brambor 460
Stanovení xxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx 760
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 260
Xxxxxxxxx stolní xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx tržních xxx 520
Xxxxxxxxx acesulfamu-K, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;030
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - metodou HPLC 1 200
Stanovení xxxxxxxx L-askorbové x xxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x jeho xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;990
Xxxxxxxxx xxxxxxxx linolové x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (xxxxxx a xxxxxxx) 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx jiných xxxxx xxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx očkovitosti těstovin 50
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx písku x těstovinách 350
Stanovení titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx vaznosti xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx 560
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxxxxxxx výrobcích 220
Stanovení obsahu xxxx s xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x pekařských výrobcích 140
Stanovení xxxxxx vody bez xxxxxxxxxxx xxx 130 °X v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx s nasávací xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích 140
Podíl xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v kyselině x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích 220
Stanovení xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích 360
Stanovení xxxxxx cukrů v xxxxxxxxxx výrobcích 440
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v pekařských xxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tvarohové náplně x pekařských xxxxxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx ovocné xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxxx výpočtem x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 550
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 105 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx x cukrářských výrobcích 140
Podíl xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx tuků xxxxxxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích 360
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx při 130 °X x cukrářských xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x cukrářských výrobcích 220
Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X 160
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxx 130 °C 70
Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx tuku po xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx inverzi metodou Xxxxxxxx ve xxxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx sušením xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxx sušením s xxxxxxxxxx etanolem v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxx nápoje x xxxxxx 140
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx 250
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx 300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx polevy formované, xxxxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu 50
Stanovení sacharózy xxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxx zlomků a xxxx v cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) v xxxxxxxxxx 130
Xxxxxxxxx laktózy x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu 810
Důkaz xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 550
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx 1&xxxx;440
Xxxxxxxxx xxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 560
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xX potenciometricky x cukrovarských xxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx polarimetricky v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx popela x cukrovarských xxxxxxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx v rafinovaném xxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 260
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx 260
Xxxxxxxxx želírovací schopnosti x xxxxxxxxxxx cukru 390
Stanovení xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxx xxxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx 140
Xxxxxxxxx pH xxxxxxx xxxxxx xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx vodním xxxxxx xxxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx výrobcích xx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx 320
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx výrobcích xx xxxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x dextrózového xxxxxxxxxxx x produktech xxxxxxxxx xxxxxx 600
Xxxxxxxxx sušiny refraktometricky x xxxxxxxxxx xxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx 300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx piva 300
Stanovení xX xxxx 100
Xxxxxxxxx barvy xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx 200
Xxxxxxx využitelné xxxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx 480
Xxxxxxxxx oxidu uhličitého x xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx 80
Xxxxxxxxx xxxxxx droždí 140
Stanovení xxxxxx x xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kynutí v xxxxx x droždí 160
Stanovení xxxxxxxxx droždí 180
Stanovení hustoty xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx 160
Xxxxxxxxx indexu lomu xxxxxxx a chuťových xxxxx 90
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx a chuťových xxxxx 90
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxx kyselosti xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx ztrát xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx při 105 °X 140
Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx v xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxx x xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx destilátu x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx 780
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou 730
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou 1 440
Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx hustoty xxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxx kyselosti xxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx 140
Xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx vínech 1 380
Stanovení xxxxxx xx xxxxxx 390
Xxxxxxxxx veškeré xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx 180
Xxxxxxxxx vinného kamene xx xxxxxx 160
Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 x nebo xx 1 xxxxx (454 g) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů 100
Stanovení xxxxxx xxxxxx, skořápek x xxxxxxxx jader x xxxxxxx skořápkových xxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx jemnosti strouhání xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x kokosu 140
Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxx 160
Xxxxxxxxx ztráty sušením - xxxxxxxx x xxxxxxxx a slupek xxxxxxx skořápkových xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů 210
Stanovení xxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - xxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti izolovaného xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 90
Xxxxxxxxx veškerého xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Rothenfusera x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxx suchých skořápkových xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx 50
Xxxxxxxxxx xxxxxx neloupaných xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx škůdců x suchých skořápkových xxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích refraktometricky 50
Stanovení xxxxx uhličitého x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, manometricky 50
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích titrační xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích 310
Stanovení xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích 210
Stanovení kofeinu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx 730
Xxxxxxxxx sacharinu v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 730
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném xxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxx xxxx 380
Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx octě 470
Stanovení sacharózy x xxxxxxx xxxx 530
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx 50
Xxxxx xxxxxxx minerálních xxxxxxx v xxxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx 160
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx 300
Xxxxxxxxx pevného xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx a zeleniny 70
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx hustoty konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 300
Xxxxxxxxx celistvosti xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a zeleniny 70
Stanovení xxxxxxx xxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx a výrobků x ovoce a xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a výrobcích x ovoce x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx
xxxx xxxxxx upravených xxxxx x xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx z ovoce
a xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx kovových částic x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích z xxxxx a xxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxx xxx senzorickém xxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny 140
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x zeleniny 70
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a zeleniny 70
Stanovení xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny refraktometricky 50
Stanovení xxxxxx a xxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx 420
Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x zeleniny 200
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx (kyseliny mléčné) x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx
x xxxxxxxx 530
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 330
Xxxxxxxxx etanolu v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z ovoce x zeleniny 300
Stanovení éterických xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx 80
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích z xxxxx a xxxxxxxx 80
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x zeleniny xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx ovoce x zeleniny xxxxxxxxxx
xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxx pektinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx
x xxxxxxxx 750
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx mohutnosti x pektinových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a konzervování
ovoce x xxxxxxxx 700
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx alkalimetrickou titrací x pektinových výrobcích x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx
x xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny 100
Stanovení kyseliny xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx v pektinových xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx nakládání
a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx 210
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx vyhotovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 2&xxxx;260
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx hoření (hořlavost) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxxxx- xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxx 150
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx, x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx u xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x hrášku 490
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťáv 100
Stanovení xxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx spektrofotometrickou 1 280
Enzymové stanovení xxxxxx kyseliny L-jablečné (X-xxxxxx) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách
metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx D-isocitronové v xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x citrusových xxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu kyseliny X-xxxxxxxx x ovocných x zeleninových xxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx výrobků 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině x xxxxxxxxx výrobcích 350
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků 50
Stanovení očkovitosti xxxxxxxxx výrobků 50
Stanovení vody x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx v mlýnských xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx 470
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x mlýnských xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx podle Xxxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích 440
Stanovení xxxxxx tuku v xxxxxxxxx výrobcích 360
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxx 160
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky a xxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxx - xxxxx znak - x krup, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx
x xxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx x krup, rýže, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx, xxxx, jáhlech, xxxxxxx x luštěninách 210
Stanovení xxxxxx mléčného tuku x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx 3&xxxx;700
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx 1&xxxx;730
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x čokoládě a xxxxxxxxxxxx cukrovinách 1 180
Stanovení obsahu xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x derivátů xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 320
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) x xxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx příměsí
a xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx 230
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx siřičitého x xxxxxxxx xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, nezralých plodů, xxxxxx xxxxxxx
x odchylek xx základního xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x sušených hruškách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených xxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxx škodlivým xxxxxx napadených x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, cizích xxxxxxx
x xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx sušených xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx 330
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx švestkách 310
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx švestek 70
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx surového a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx kondenzátu xxxxx x xxxxxxx 1&xxxx;820
Xxxxxxxxx xxxxxx mléka x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx s xxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx konstantní dobu x xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx gravimetricky xx xxxxxx xxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x mléčných xxxxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x zahuštěných 100
Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 370
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou 100
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků 70
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xX u sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou 210
Stanovení xxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx filtrovaného xxxx xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx kaseinu 140
Stanovení obsahu xxxx v xxxxxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx 610
Xxxxxxxxx xxxxxx popela x xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx volné xxxxxxxxx xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustnosti kaseinu 210
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx slepičích vajec xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx neporušenosti konzumní xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx 70
Xxxxx xxxxxxx a umytí xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx slepičích xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx vejce 70
Určení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx konzumních 70
Zjištění xxxxxxxx x polohy xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec konzumních 70
Zjištění xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx konzumních 70
Zjištění xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx žloutku x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx 70
Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx slepičích xxxxxxxxxx 80
Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx podílu xxxxxx x drůbežích a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x drůbežích x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 190
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx konzervách 130
Stanovení xxxxxxxxx škvařeného sádla 180
Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx sádle 140
Stanovení xxxx xxxxxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx chloridu sodného x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx u xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxx, rybích xxxxxxx a xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxx x xxx, xxxxxx výrobků a xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx v mase x xxxxxxx xxxxxxxxx 360
Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx xxxxxxx metoda xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx částí x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xx výrobcích x masa
a sterilovaných xxxxxxxx v xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxx z xxxx x sterilovaných xxxxxxxx x konzervách 210
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx xx výrobcích z xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 880
Xxxxxxxxx xX x xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xx xxxxxxxxx z xxxx x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku xxxxxxxx xxxxxxxx u xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx konzerv
a hotových xxxxx v xxxxxxxxxx 220
Xxxxx xxxxxxxxx tuku xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx 210
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx
x xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx v konzervách 350
Stanovení xxxx refraktometricky xx xxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx podle Xxxx x Xxxxxx ve xxxxxx medu 460
Stanovení xxxxxxxxx xxxxx Lana x Xxxxxx ve xxxxxx xxxx 520
Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxx xx včelím medu 380
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxx nerozpustných xx xxxxxx medu 200
Stanovení xxxxxx xx xxxxxx xxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx medu 860
Stanovení diastatické xxxxxxxx podle Schadeho xx včelím medu 910
Komplexometrické xxxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx xxxx 1&xxxx;130
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx 590
Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxxxxxx rozbor včelího xxxx 1&xxxx;310
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vodivosti xxxxxxx medu 210
Stanovení pH xxxxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx mléka x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 370
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxx, smetaně a x xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků podle Xxxxxxx - Xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xX-xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx neslazeného xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx dle Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x kojenecké xxxxxx, x xx zvláštních
případech - např. sušené xxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx
xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx zahuštěné mléčné xxxxxxx x přísadami;
mléčné xxxxxxx v xxxxxx xxxx., dále x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx pro xxxxxx xxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka 160
Stanovení obsahu xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů x xxxxxx x xxxxxxxx sýrových xxxxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 460
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny xxxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxx zkušebního vzorku xxxxx 280
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 220
Xxxxxxxxx teploty xxxxxxxx x xxxxxxxxx vaječných xxxx 50
Xxxxx cizích xxxxxxx xx vaječné xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxx xxxxx 940
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxx vody xx xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x konzervách 220
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx a masných xxxxxxxxx xxxxxxx Volhardovou 220
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx olejích 440
Stanovení xxxxxxx xxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx olejích 420
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxx epihydrinaldehydu xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx vepřovém sádle x xxxxxxxx xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx alkality xxxxxx xxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxx x koření 400
Stanovení škůdců x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx 250
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxx - mikroskopicky 650
Stanovení xxxxxxxx xxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxx x vápníku x xxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxx 130
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx 590
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx 210
Xxxxxxxxx jodidu draselného x xxxx 460
Xxxxxxxxx dusitanů x xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx uhličitanů v xxxx 160
Xxxxxxxxx oxidů xxxxxxxxxxx xxxx v xxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx 450
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx mikroskopicky 650
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx 330
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx 170
Xxxxxxxxx prachu a xxxx x xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx 50
Xxxxxxxxx cizích příměsí x xxxx 70
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx zelené kávy 380
Stanovení xxxxxx příměsí xxxxxxx xxxx 250
Xxxxxxxxx jemnosti mletí xxxx 100
Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 1&xxxx;000 zrn xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx 650
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xx vodě 340
Stanovení xxxxx v kávě 420
Stanovení xxxx x xxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx 300
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx pražením 200
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel 220
Stanovení xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxx x ostatních xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx kuchyně 380
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel 430
Stanovení xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 160
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech a x xxxxxxxxxxxx xxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxx xxxxxx v hotových xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxx x majonéze 300
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx chloridu sodného x xxxxxxxx 230
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx v xxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x koření 250
Stanovení xxxxxxxxx popela xxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxx koření nerozpustného x kyselině (XXx) 420
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx 550
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxxx jemnosti xxxxx xxxxxx 100
Xxxxxxxxx piperinu v xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx přírodních xxxxxx (XXXX Xxxxx) x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx x chilli xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxx paprik xxxxxxx XXXX 1&xxxx;530
Xxxxxxxx mletého xxxxxx xxxx x známém xxxxxx sušiny 220
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxx 103 °X 220
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx 210
Xxxxxxxxx popela xxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) 420
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx instantního xxxx v pevném xxxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X) 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech 210
Výpočet xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a ochucovadel 50
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx 590
Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx 120
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel 330
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) kávovin 270
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kávovin 420
Stanovení xxxxxxxxx x pravotočivých xxxxx kávovin 350
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx kávovin při 105 °C 220
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx pražené xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °C) 220
Stanovení xxxxxx xxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx hořčice 210
Stanovení "písku" x xxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx 500
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx a xxxxx xxxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx a xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a čísla xxxxxxxxx xxxx x xxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 105 °X) 210
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů (xxx 125°- 130 °X) 100
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x tucích x xxxxxxx metodou Xxxxx Xxxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxx čísla tuků x olejů 340
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx čísla xxxx x xxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx a olejích x v xxxxxxxxxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxx tuků a xxxxx 160
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- a propylesteru xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxx a olejích 560
Stanovení x důkaz xxxxxxxx xxxxxxxx v tucích x olejích 1 110
Stanovení xxxxxx xxxxxxx tuků 270
Stanovení anisidinového xxxxx tuků a xxxxx 830
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxx x xxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx nečistot x xxxxxx a xxxxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx podílu xxxx a xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx 570
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx tuků x xxxxx xxxxxxxx hexanem 570
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx extraktu tuků x olejů 290
Stanovení hmotnosti xxxx a xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx Schaalovým xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °X 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx dusíkatých xxxxx v xxxx 310
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx žíravých alkálií x xxxxxxx x xxxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xX syntetických xxxxxxx prostředků 100
Stanovení xX xxxxxxx x xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxx x xxxxxxxxxx 280
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx 610
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx 860
Xxxxxxxx test xxxxxxx x detegentů (xxxx xxxxxxxxx) 170
Xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx 50
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx zjasňujících xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx) 70
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx x etanolu x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x etanolu x xxxxxxxxxx x xxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx 200
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx xx 1.1.2003 xx 31.12.2005 (xx xxxxxx x. 469/2005 Xx.)
Xxxxxxx x. 2 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxx Xxxx xxxxxxx xxxxxxx v Xx
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx 380
Xxxxxxxx cereus - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X 220
Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy 1 700
Horizontální metoda xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx 600
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy 410
Horizontální xxxxxx xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 460
Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx 80
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia coli. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na xxxxxxxxxx -
2 membrány 500
Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx -
4 xxxxxxxx 630
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx -
8 xxxxxxx 880
Xxxxxxxxx xxxxx ß-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx na xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx -
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx 44 °X 290
Xxxxxxxxx pokyny xxx stanovenípočtu xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného
počtu 165
Stanovení Xxxxxxxxxxx xxxx X157 780
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 1&xxxx;510
Xxxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxxx x xxxxxx výrobky 430
Horizontální xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 1: Xxxxxx průkazu 600
Horizontální xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx 600
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx aeruginosa 220
Průkaz Pseudomonas xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx 230
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx 380
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx za použití xxxxxx 230
Xxxxxxx salmonel - XXXXxxxx 80
Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx 950
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu xxxxxxxx xxxx Salmonella 570
Průkaz xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy 560
Průkaz xxxxxxxx xxxx Shigella 470
Průkaz xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) -
Xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx podle Xxxxx-Xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx - xxxxxx,
xxxxxxxxxxx xxxxx 380
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 1&xxxx;360
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx 750
Xxxxxx xxxxxxxxxxx patogenních xxxxx Yersinia xxxxxxxxxxxxxx 410
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx mezofilních xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kultivací
v xxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxx; technika počítání xxxxxxx 210
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx plísní Xxxxxxxxxxx flavus xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx -
xxxxxxxx xxxxxxx xxx 30°X 340
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 40
Xxxxxx vod - xxxxxxxxx intestinálních enterokoků 220
Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx resuscitace - xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx
xxxxx x technika xxxxxxxx xxxxxxx 240
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx čeledi Enterobacteriaceae - xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX) 560
Xxxxxxxxx spor xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx;
2: Xxxxxx membránových xxxxxx 330
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - sulfidredukujících xxxxxxxxxx 460
Xxxxxx x stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx koků 210
Průkaz koliformních xxxxxxxx - biochemické xxxxx 60
Xxxxxxxxx koliformních bakterií x xxxxx xxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií; xxxxxxxx počítání xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X, 35 °X x 37 °X) 210
Xxxxxxxxx xxxxxx koliformních bakterií; xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného xxxxx 210
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx vodě 230
Metody xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx osmotrofních kvasinek x xxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxxxx kvašení. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °C - xxxx a xxxxx
xxxxxxx 320
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X 320
Xxxxxxx x xxxxxx: Stanovení xxxxxx xxxxxx podle Xxxxxxx 390
Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx počtu slizotvorných xxxxxxxx xxxx Leuconostoc 210
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxx x xxxxxxxxx počtu xxxxxxx rodu Xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx sporotvorných xxxxxxx 210
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx
(Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx) 210
Xxxxxxxxx počtu termofilních x psychrofilních xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx (Stanovení termofilních
aerobních, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx mikroorganismů) 210
Metody zkoušení xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx nežádoucích xxxxxxxxxxxxxx 200
Xxxxxx zkoušení xxxxxxxxx xxxxx konzumních - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 80
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - preparát xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx barvení) 130
Stanovení mikroorganismů xxxxxxxxxxx filtrací 230
Vyšetřování papíru x xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx metodou 220
Odběrová xxxxxxxx pro xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx 10
_____________________________________________________________________________________________

Xxxxxxx x. 3 x vyhlášce č. 541/2002 Sb.
Senzorické rozbory

Rozbor

Výše xxxxxxx xxxxxxx v Xx

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx všech xxxxx jednoho xxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx úpravy

350

Senzorické xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx s mechanickou xxxx tepelnou úpravou

420

Posouzení xxxxxxxx xx xxxxx xxx obsahu, včetně xxxxxxxxx funkčnosti xxxxx xxxxxxx vzorku

70

Xxxxxxx č. 4 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx vzorec
náklady x Kč = x + x.b
xxx: x = xxxxxxxx xxxxxxxxx vyjádřená x Xx (xxxx se xxxxxxx xxxxxxxx. xxxxxxx)
x = počet xxxxx práce
x = náklady xx 1 xxx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx:
- xxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx
- náklady xx spotřebovanou xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx
Xx. XX
Xxxxxxxxx ustanovení
Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekce xx xxxxxx odebraných xxxxx xxxx účinnosti xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
Xx. XX xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x. 469/2005 Xx. s xxxxxxxxx xx 1.1.2006

Informace
Právní předpis č. 541/2002 Sb. nabyl xxxxxxxxx xxxx 1.1.2003.
Ve xxxxx tohoto xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx podchyceny xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx předpisem x.:
469/2005 Xx., xxxxxx xx mění xxxxxxxx x. 541/2002 Sb., xxxxxx xx stanoví xxxxxxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Státní zemědělské x xxxxxxxxxxxxx inspekce xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx č. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx a x xxxxx některých souvisejících xxxxxx
x xxxxxxxxx xx 1.1.2006
Xxxxxx xxxxxxx x. 541/2002 Sb. xxx xxxxxx xxxxxxx předpisem č. 132/2015 Sb. s účinností xx 1.7.2015.
Xxxxx jednotlivých xxxxxxxx norem xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxx aktualizováno, xxxxx se xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx právního xxxxxxxx.