Právní předpis byl sestaven k datu 01.01.2003.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2003 do 30.12.2005.
Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
541/2002 Sb.
Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
541
XXXXXXXX
xx xxx 11. xxxxxxxx 2002,
kterou xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx inspekce xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekci x x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů
Ministerstvo zemědělství xxxxxxx xxxxx §14 xxxx. x) zákona x. 146/2002 Xx., x Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x o xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů, (xxxx xxx "xxxxx"):
Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx xx 1.1.2003 xx 31.12.2005 (do xxxxxx č. 469/2005 Xx.)
§1
Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx zemědělských, xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx x potravin xxxx xxxxxxx určených x jejich výrobě xxxxx tabákových xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) zákona, xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx jednotlivých xxxxxxx.
§2
(1) Xxxx náhrad nákladů xx rozbory xxxxx §1 xx xxxxxxxxx x přílohách č. 1 xx 3 této vyhlášky. Příloha č. 1 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx výši xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx, příloha č. 2 xxxx xxxxxxxx stanoví výši xxxxxx nákladů xx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a příloha č. 3 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxx.
(2) Výše xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxx vztažené xx xxxx spotřebovaného materiálu x nákladů na xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx x náklady xx spotřebovanou xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxx xxxxxxxxx na xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx x xxxxxxxx vzorku x rozboru.
(3) Xxxx náhrady nákladů xx xxxxxx, který xxxx v přílohách č. 1 xx 3 xxxx xxxxxxxx uveden, xx xxxxxxx xxxxx vzorce xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx vyhlášky.
§3
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx účinnosti xxxx 1. ledna 2003.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx x. x.
Xxxxxxx znění - xxxxxxxx od 1.1.2003 xx 31.12.2005 (xx xxxxxx x. 469/2005 Xx.)
Xxxxxxx x. 1 x xxxxxxxx č. 541/2002 Sb.
Fyzikálně-chemické rozbory
_____________________________________________________________________________________________
Rozbor Výše xxxxxxx nákladů x Xx
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX 2&xxxx;460
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC 2 460
Stanovení kyseliny xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx metodou XXX 780
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 2&xxxx;080
Xxxxxxxxx syntetických potravinářských xxxxxx v potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;480
Xxxxxxxxx karotenoidů x potravinách metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;200
Xxxxxxxxx ß-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;990
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x ß-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;400
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 960
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxx x potravinách metodou XXXX 1&xxxx;090
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sorbové x xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXX 1&xxxx;140
Xxxxxxxxx celkového xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx 320
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx 560
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX 1&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx-xxxxxxxxxxx x xxxxx, zelenině a xxxxxxxx metodou XX 2&xxxx;410
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;090
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;280
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx sacharinu, xxxxxxxxx x kofeinu x xxxxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;030
Xxxxxxxxx sorbitolu a xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 260
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx, acesulfamu-K a xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx sodného x xxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX) 370
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 940
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx sodného xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx 1&xxxx;550
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX 2&xxxx;000
Xxxxxxxxx ethylvanilinu 390
Stanovení mentolu x potravinách xxxxxxx XXX 1&xxxx;780
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx metodou HPLC 1 080
Stanovení xxxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxx a kyseliny xxxxxxx xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;530
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x X x potravinách xxxxxxx HPLC 1 600
Stanovení xxxxxxxx X1, X2, B6 x potravinách xxxxxxx XXXX 1&xxxx;690
Xxxxxxxxx vitaminu X12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX 3&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 x D3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;600
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx HPLC 1 480
Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;530
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 2&xxxx;020
Xxxxxxxxx (konfirmace) jednoho xxxxxx na xxxxxxxx XX XXX 2&xxxx;470
Xxxxxxxxx (konfirmace) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx GC MSD 1 390
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;780
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX 2&xxxx;570
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxx x mouce xxxxxxx XX 2&xxxx;730
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxx xxxxxxxx 550
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx GC 2 430
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;240
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda XX/XXX/XXX/XXX) 5&xxxx;930
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Multireziduální xxxxxx X) 2&xxxx;440
Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX (Multireziduální xxxxxx) 4&xxxx;590
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS 3 650
Stanovení xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX 2&xxxx;780
Xxxxxxxxx mléčného xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC 2 460
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;820
Xxxxxxxxx triazinových xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX 2&xxxx;280
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách metodu XX 2&xxxx;470
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/ECD 2 290
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx XXX 420
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx XXX 630
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx XXX 750
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx AAS xx zařízení XXX 254 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x zelenině xxxxxxx XXX 660
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx 850
Xxxxxxxxx dusičnanů xxxxxxx XXXX 1&xxxx;130
Xxxxxxxxx xxxx dusičnanů x dusitanů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX 1&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;480
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 1&xxxx;680
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou HPLC 2 910
Stanovení X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX 2&xxxx;950
Xxxxxxxxx ftalátů x nápojích xxxxxxx XX 1&xxxx;980
Xxxxxxxxx polychlorovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx pesticidů x potravinách xxxxxxx XX 2&xxxx;640
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, G1, X2; xxx, čokoláda; xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx) 1&xxxx;240
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, B2, G1, X2; jádra xxxxxxxxxxxx xxxxx, olejniny, luštěniny, xxxx, xxxxxx,
xxxxxxxxx, trvanlivé xxxxxx, xxxxxx xxxxxx, xxxx, sušené xxxxx, xxxxxx výrobky x xxxxxx; xxxxxxx XXX
(xxxxxxxxx) 1&xxxx;090
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, X2, X1, X2 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 2&xxxx;880
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, X2, X1, X2; xxxxxxx xxxx, kakaový xxxxxx, xxxxxxx z kakaa; xxxxxxx TLC
(screening) 2 500
Stanovení aflatoxinů X1, B2, X1, X2; zelená xxxx, xxx xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx) 1&xxxx;460
Xxxxxxxxx deoxynivalenolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 2&xxxx;580
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX 3&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X; xxxxxx xxxx, xxxxxx; xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx) 910
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X v potravinách xxxxxxx XXXX s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (SPE) xxxxxxx 2&xxxx;450
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;850
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx aminů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;760
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 2&xxxx;160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxx metodou XX 950
Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx 3&xxxx;000
Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/MS 1 580
Stanovení aromatických xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 1&xxxx;680
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx 1&xxxx;150
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x lihovinách xxxxxxx XX 1&xxxx;390
Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x šumivých x perlivých vínech 100
Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx XXX 960
Xxxxxxx xxxxxxxxx alkoholu xx xxxx 30
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxx xx xxxx xx xxxxxxxx SKALAR 1 200
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxx x xxxxxxxxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx x lihovinách 1 500
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx v lihovinách x vyšším xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx 1&xxxx;340
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, esterů x xxxxxxxx x xxxx x lihovinách x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx 1&xxxx;340
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxx (lihu) xxxxxxx XX 750
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx x xxxxxxxxxx 1&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxx vřeténka 70
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxx pecek 140
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; otluky 140
Stanovení xxxxxxx chmele; xxxxxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x nečokoládových xxxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx pro xxxxxx komprimáty (xxxxxxxxxx) 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx hmyzem 230
Stanovení perforace xxx 230
Xxxxxxxxx obsahu mechanických xxxxxxxx xxx 70
Xxxxxxxxx vlhkosti xxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx 380
Xxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx XXXXX 3&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxx čisté xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-methylhistdin 1 210
Měření pH xxxxxxx xxxxxx masa 100
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx 370
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx výrobků 160
Stálost xxxxx xxxxxxx xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx poměru xxxx/xxxxxxxxx xxxxxxxx 30
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx u xxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - xxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kouře xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2&xxxx;260
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2&xxxx;210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxx cigaret xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx nakouření 1 110
Stanovení xxxxxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxx xxxxxx 410
Xxxxxxxxx oxidu uhelnatého x kouři xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;820
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 270
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX 740
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx 160
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x sójových x xxxxxxxxxxx výrobcích PCR xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X
xxxxxxxxxx x XXX terminátorem 4 500
Detekce xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx 1&xxxx;500
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX metody 1 500
Stanovení xxxxxxxxxx DNA Xxxxx Xx Ready xxxx x sójových xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR 12 426
Stanovení xxxxxxxxxx DNA Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX 12&xxxx;426
Xxxxxxxxx xxxxxx sójové xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELISA 3 000
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx x potravinách 1 250
Stanovení markerových xxxxxxxxx x potravinách xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2&xxxx;700
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx po předčištění xx SPE kolonkách xxxxxxx xxxxxxx HPLC 2 700
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxx xxxxxxx cukrů x xxxx 1&xxxx;300
Xxxxxxxxx 5-hydroxymethylfurfuralu x xxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;130
Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 360
Stanovení "tuku" xxxxxx extrakcí na xxxxxxxx XXXXXX 1026 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx XX 1&xxxx;920
Xxxxxxxxx brassicasterolu x potravinách 2 600
Stanovení cholesterolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX 2&xxxx;600
Xxxxxxxxx dusíku x xxxxxxxxxxx 590
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 610
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX 2&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx enzymaticko-gravimetickou 3 500
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx metodou XXX 2&xxxx;670
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX xxxx XXXX 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxx 220
Xxxxxxxxx organických xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;400
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxx ß-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou 2 060
Stanovení xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. x xxxx xx xxxxxxxx XXXXX 560
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx objemu, hmotnosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx norem - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x aromatizovaných xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx 130
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xx zařízení XX 50 70
Xxxxxxxx znaku na xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx v sazebníku xxxx znak x xxxxxx 30
Xxxxxxxxx šlehatelnosti smetany 50
Výpočet xxxxxxxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx stanovení xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx než 1 v xxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx zrn x obilovinách 70
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx mokrého xxxxx x xxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx maltózy v xxxx 470
Xxxxxxxxx pšenice xxxxx x xxxxxx 70
Xxxxxxxxx sklovitosti xxxxxxx tvrdé 140
Třídění sladovnického xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx klíčivosti xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx klíčivé xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx klíčivosti kukuřice 430
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hrachu xxxxxxx x xxxxx xxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx luštěnin 100
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x škodlivých xxxxxxxx xxx stanovení xxxxxxx xxxxx v olejninách 50
Stanovení xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x nečistot x semen xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x xxxx x xxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tisíce xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12% 50
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x obilovin 220
Stanovení xxxxxx vody v xxxxxxxx (v xxxxxxx xxxxxx a v xxxxxx xxxxxx) 380
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 690
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxx x xxxxxxxx 380
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XXX xxxx) x xxxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx semenech 220
Stanovení xxxxxx oleje x xxxxxxxxxx xxxxxxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx 50
Xxxx xxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti brambor 50
Stanovení xxxxxxx xxxx xxxxxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (KH) xxxxxx 760
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x sladkovodních xxxxxxx xxx 260
Xxxxxxxxx xxxxxx hodnoty (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx tržních xxx 520
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;030
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX 1&xxxx;200
Xxxxxxxxx xxxxxxxx L-askorbové v xxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxx provitaminů x potravinách xxxxxxx XXXX 1&xxxx;990
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx x linolenové x xxxxxxxxxxx (xxxxxx x xxxxxxx) 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx jiných xxxxx xxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx očkovitosti xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx popela x těstovinách 140
Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x těstovinách 100
Vařivost xxx ostatní zkoušky x těstovinách 50
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx zvětšení xxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx těstovin 50
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx 560
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích 220
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích 350
Stanovení xxxx xxxxxx xxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích 360
Stanovení xxxxxx cukrů x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v pekařských xxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích 180
Stanovení xxxxxxx výpočtem x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 550
Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx při 105 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx 140
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích 440
Stanovení tuků xxxxxxxx xx hydrolýze x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx vody xxxxxxx xxx 130 °X x cukrářských xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx vody xxxxxxx x xxxxxxxx hmotou x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxx acidobutyrometricky x xxxxxxxxxxx výrobcích 210
Stanovení xxxxxx xxxxxxx při 105 °X 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °X 70
Xxxxxxxxx xxxx acidobutyrometricky ve xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx inverzi metodou Xxxxxxxx ve xxxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx hmotnosti 140
Stanovení xxxx sušením x xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxx x xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx v cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx 300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx 50
Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu 430
Stanovení xxxxxx xxxxxx a xxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu 70
Stanovení xxxxxx (jádrovin) x xxxxxxxxxx 130
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu 810
Důkaz xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu 550
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a trvanlivém xxxxxx 1&xxxx;440
Xxxxxxxxx xxxx- a xxxxxxxxxxxx kyseliny p-hydroxybenzoové x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 560
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxxxx sušením x xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků 220
Stanovení granulometrického xxxxxxx u řepného xxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích 50
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 260
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx 260
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx schopnosti x želírovacím cukru 390
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx cukrech 250
Stanovení sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x tekutých xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xX vodního xxxxxx xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxx 120
Xxxxxxxxx písku xx xxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx 320
Xxxxxxxxx xxxxxxxx škrobového xxxxxx 170
Xxxxxxxxx titrační kyselosti xx výrobcích xx xxxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxxx ekvivalentu x produktech xxxxxxxxx xxxxxx 600
Xxxxxxxxx sušiny refraktometricky x xxxxxxxxxx xxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx 300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx piva 300
Stanovení xX xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx 200
Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx 480
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx 80
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx v droždí 210
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx u droždí 160
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx 160
Xxxxxxxxx indexu xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx 90
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx 90
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx vonných x chuťových látek 220
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx a chuťových xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx ztrát xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx při 105 °X 140
Xxxxxxxxx alkoholu v xxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx netěkavých látek xxxxxxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxx x lihovinách 100
Stanovení xxxxxx xx vinném xxxxxxxxx x brandy xxxxxxx xxxxxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx destilátu xxxxxxx xxxxxxxx 780
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxx 730
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou 1 440
Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx hustoty xxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxx kyselosti vín 100
Stanovení xxxxxxxx kyselin ve xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx vínech 140
Stanovení a xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx vínech 1 380
Stanovení xxxxxx xx xxxxxx 390
Xxxxxxxxx veškeré xxxxxxxx vinné xx xxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxxx kamene xx xxxxxx 160
Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx počtu xxxxxx jader na 100 x xxxx xx 1 xxxxx (454 x) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů 200
Stanovení xxxxxx velikosti xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxx průměru xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxx strouhání xxxxxxx skořápkových plodů 50
Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx u jader xxxxxxx skořápkových xxxxx x xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx jader x xxxxx 160
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxx - xxxxxxxx u xxxxxxxx a slupek xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů 140
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx 210
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx skořápkových xxxxx xxxxxxxxxxxxx v kyselině - xxxxx 430
Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - tuku xxxxxxx skořápkových plodů 480
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx 90
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xxxxx Rothenfusera x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx obsahu chloridu xxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx plodech 160
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxx skořápkových xxxxx 230
Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích, manometricky 50
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích xxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx kofeinu x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích 360
Stanovení xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 730
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 730
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx nápojů 160
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném octě 420
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx 270
Xxxxxxxxx popela v xxxxxxx octě 380
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů v xxxxxxx xxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x kvasném xxxx 530
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx extraktu kvasného xxxx 50
Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném xxxx 50
Xxxxxxxxx volných xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx 160
Xxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxx octě 140
Stanovení xxxxx siřičitého x xxxxxxx xxxx 300
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx konzervárenských polotovarů x xxxxxxx z xxxxx a zeleniny 70
Stanovení xxxxx bobtnavosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a výrobků x xxxxx x xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx a xxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx 300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx podílu x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx plodů x xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, připálených, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, skvrnitých x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx
xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx a plodů xx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z ovoce
a xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích z xxxxx a xxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxx xxx senzorickém xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a zeleniny 70
Stanovení xxxxxx rostlinných xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích z xxxxx a zeleniny 70
Stanovení xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny xxxxxxxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 420
Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z ovoce x zeleniny 200
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx (kyseliny xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx
x xxxxxxxx 530
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx 330
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny 300
Stanovení éterických xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 80
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx 80
Xxxxxxxxx xxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx a přípravků xxx nakládání a xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx sušením 140
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx nakládání x konzervování xxxxx x zeleniny xxxxxxxxxx
xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x konzervování xxxxx
x xxxxxxxx 750
Xxxxxxxxx rosolotvorné xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích x přípravcích pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx
xxxxx x xxxxxxxx 700
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx titrací x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx
x xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny 100
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx
x konzervování xxxxx x zeleniny 210
Zkoušky xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx fermentovaného xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx výrobcích 380
Stanovení xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 2&xxxx;260
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx rychlosti xxxxxxx hoření (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx tuku xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxxxx- xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxx 150
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx zmrazené kukuřice x xxxxxx 490
Xxxxxxxxx relativní xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxx xX ovocných a xxxxxxxxxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx ovocných a xxxxxxxxxxxx šťáv 200
Stanovení xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;280
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx L-jablečné (X-xxxxxx) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxxx D-isocitronové x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x citrusových xxxxxxx xxxxxxx HPLC 1 080
Enzymové xxxxxxxxx xxxxxx kyseliny X-xxxxxxxx v ovocných x xxxxxxxxxxxx šťávách xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx výrobků 140
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx výrobcích 50
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx výrobcích 140
Stanovení xxxxxx v mlýnských xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx x mlýnských xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx lepku x mlýnských xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích 440
Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxx 160
Xxxxxxx vařivosti xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxx - xxxxx xxxx - x krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx příměsí a xxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1, u xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx
x luštěnin 140
Stanovení příměsí x nečistoty xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x xxxx, rýže, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx, rýži, xxxxxxx, xxxxxxx x luštěninách 210
Stanovení xxxxxx mléčného xxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx 3&xxxx;700
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx 1&xxxx;730
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x čokoládě x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx 1&xxxx;180
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx škrobu xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx škrobů 210
Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 320
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx sušením (vakuová xxxxxxx) x dextrózy 310
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx příměsí
a xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx xxxxxxxx jablek 230
Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených jablkách 310
Stanovení xxxxxx škodlivým xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx příměsí
a xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx hrušek 230
Stanovení obsahu xxxxxxxxxx oxidu siřičitého x xxxxxxxx hruškách xxxxxxx spektrofotometrickou 1 080
Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx obsahu škodlivým xxxxxx napadených x xxxxxxxxxxx plodů, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx
x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxx - mikroskopicky 330
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx sušených xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx bezvodného xxxxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx 1&xxxx;820
Xxxxxxxxx xxxxxx mléka x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx do xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx konstantní xxxx x pískem 70
Stanovení xxxx x mléce x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx hydrolýze 360
Stanovení xxxxxx xxxxxx a xxxx x mléčných xxxxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx výrobků sušených x zahuštěných 100
Zjištění xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x zahuštěných metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků 370
Stanovení xxxx x mražených xxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx kyselosti mražených xxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou 100
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx mléčných xxxxxxxxx 480
Xxxxxxxxx procenta xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx chloridu sodného x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xX x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxx u xxxx, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou 210
Stanovení xxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx 460
Xxxxxxxxx popela x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek 210
Stanovení xxxx x xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou 380
Stanovení stupně xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v kaseinu 460
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxx 610
Xxxxxxxxx xxxxxx popela x kaseinu 140
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx kaseinu 160
Stanovení xxxxxx xxxxxxx v kaseinu 420
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx čistoty xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx neporušenosti konzumní xxxxxxxx slepičích vajec 70
Důkaz xxxxxxx x umytí xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx tvaru xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx pachu xxxxxxx vejce 70
Určení velikosti xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx konzumních 70
Zjištění xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxx vajec konzumních 70
Zjištění xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx x slepičích xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx žloutku x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx 70
Xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxx xxxxxxxxxx 80
Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx podílu xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x drůbežích x zvěřinových konzervách 210
Stanovení xxxxxx tuku x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 190
Xxxxxxxxx obsahu chloridu xxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 130
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx sádla 180
Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx u xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxx u xxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxx v xxxx x masných xxxxxxxxx 360
Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx výrobků xxxxxx xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx pevných x xxxxxxxx částí x rozpuštěného xxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x masa
a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách 100
Stanovení xxxxxx škrobu xx xxxxxxxxx x xxxx x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx 880
Xxxxxxxxx xX u výrobků x masa a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx obsahu chloridů xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx
x xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx 220
Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx 210
Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx
x xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx x masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx a hotových xxxxx x xxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxx refraktometricky ve xxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxx x Eynona ve xxxxxx xxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx 520
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx včelím xxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx xx včelím xxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx 860
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Schadeho xx xxxxxx xxxx 910
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx vápníku xx xxxxxx medu 1 130
Stanovení dusíku xx xxxxxx xxxx 590
Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx medu xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxx xxxx 1&xxxx;310
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vodivosti xxxxxxx xxxx 210
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx tukuprosté xxxxxx mléka a xxxxxxxx mléčných výrobků 340
Stanovení xxxxxxxxx v xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 370
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxx, xxxxxxx x x jogurtu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xX-xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxx x jogurtu 100
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mléka 160
Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x kojenecké výživě, x xx xxxxxxxxxx
xxxxxxxxx - xxxx. sušené xxxxxx výrobky xxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxx s přídavkem xxxxxxxx
xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx krémovité xxxx zahuštěné xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx;
xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx xxxx., dále x xxxxxxxxxx, mražených xxxxxxx x směsích xxx xxxxxx výrobu 360
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx zahuštěného xxxxxxxxx xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx obsahu chloridů x sýrech x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 460
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx 280
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxx xxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 50
Xxxxx cizích příměsí xx xxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx mastných xxxxxxx ve xxxxxxx xxxxx 940
Xxxxxxxxx obsahu volného xxxx x xxxx x masných xxxxxxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxx vody ve xxxxxxxxx x xxxx x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu sodného x mase x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx nerozpustných v xxxxxxxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x tavených xxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxx epihydrinaldehydu xx vepřovém xxxxx x xxxxxxxx olejích 70
Stanovení xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx ve vepřovém xxxxx x tavených xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxx zmýdelnění xx xxxxxxxx xxxxx x tavených xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx 430
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxxxx 400
Xxxxxxxxx xxxxxx x koření - xxxxxxxxxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - mikroskopicky 650
Stanovení xxxxxxxx xxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x soli 160
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx x soli 180
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxx 130
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx 590
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxx 210
Xxxxxxxxx jodidu draselného x soli 460
Stanovení xxxxxxxx x xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxx 160
Xxxxxxxxx oxidů trojmocných xxxx v soli 420
Stanovení xxxxxxx xxxx 450
Xxxxxxxxx škůdců x čaji xxxxxxxxxxxxx 650
Xxxxxxxxx xxxxxx tříslovin xxxx xxxxx Xxxxx 330
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsí v xxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí x xxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti 1&xxxx;000 zrn kávy 100
Stanovení xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx 650
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx 210
Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxx xxxxxx xxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xx xxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxx 420
Xxxxxxxxx xxxx x kávě 340
Stanovení xxxxxxx x kávě 300
Stanovení xxxxxx xxxx pražením 200
Stanovení xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxx x hotových xxxxxxx x v polotovarech xxxxx přímou xxxxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxx xxxxxxx a x polotovarech xxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx po xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel 430
Stanovení xxxx x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 160
Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti x xxxxxxxx jídlech x x polotovarech jídel 120
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx složky x hotových xxxxxxx x v polotovarech xxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx majonézy 210
Stanovení xxxx x xxxxxxxx 300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x koření 250
Stanovení xxxxxxxx v xxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela koření 270
Stanovení xxxxxx koření xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) 420
Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx 550
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx přírodních xxxxxx (XXXX Xxxxx) x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx těkavých xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx látkách a xxxxxxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx v xxxxxx xxxxxxxxx x oleoresinech xxxxxx xxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;530
Xxxxxxxx mletého xxxxxx xxxx o xxxxxx xxxxxx sušiny 220
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxx při 103 °X 220
Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx xxxx 460
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx ve xxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) 420
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxxxx xxxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X) 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxxxx xxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a ochucovadlech 210
Výpočet xxxxxxxxx xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx dusíku xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx 590
Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel 100
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx 380
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx 120
Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx 330
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kávovin 210
Stanovení popela xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx 350
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx kávovin xxx 105 °X 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx mleté xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °C) 220
Stanovení xxxxxx sušiny xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx hořčice 210
Stanovení "xxxxx" x xxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx tuku v xxxxxxx 500
Xxxxxxxxxx sušiny xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxx tání xxxx a olejů x otevřené xxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx a xxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (při 105 °X) 210
Xxxxxxxxx xxxx x těkavých xxxxx xxxx a olejů (xxx 125°- 130 °X) 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx a olejích 220
Stanovení xxxxxxxx xxxxx tuků x olejů 340
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx 340
Xxxxxxxxx peroxidového xxxxx xxxx x xxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxx a xxxxxxx x x xxxxxxxxxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx 160
Xxxxxxxxx a xxxxx xxxxx- a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x xxxxxx x olejích 560
Stanovení x xxxxx kyseliny xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx 270
Xxxxxxxxx anisidinového xxxxx xxxx x xxxxx 830
Xxxxxxxxx indexu xxxx xxxx x olejů 200
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx nečistot x tucích a xxxxxxx 290
Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx 570
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxx extrakcí hexanem 570
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x olejů xx xxxxxxxx xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx stability tuků x xxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx při 20 °X 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v lihu xxxxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx dusíkatých xxxxx v lihu 310
Zjišťování xxxxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx kyselosti xxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx žíravých xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx pH syntetických xxxxxxx xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx pH xxxxxxx x xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxx x detergentů 280
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx 610
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx látek x xxxxxxx x xxxxxxxxxx 860
Xxxxxxxx xxxx tenzidů x detegentů (xxxx xxxxxxxxx) 170
Xxxxxxxxxxx tenzidů x xxxxxxxxx s vodou 50
Důkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v tenzidech x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx) 70
Xxxxxxxxx látek xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x práškových x xxxxxxxxxxx detergentech 220
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxx lihu 200
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxx znění - xxxxxxxx xx 1.1.2003 xx 31.12.2005 (xx xxxxxx x. 469/2005 Xx.)
Xxxxxxx x. 2 x vyhlášce č. 541/2002 Sb.
Mikroskopické x xxxxxxxxxxxxxxx rozbory
_____________________________________________________________________________________________
Rozbor Výše xxxxxxx xxxxxxx x Xx
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx cereus - xxxxxxxx 380
Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných při 30 °X 220
Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx termotolerantních xxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx 600
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx 410
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií 460
Detekce Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx 80
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X na xxxxxxxxxx -
2 xxxxxxxx 500
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Technika xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 44 °X xx membránách -
4 xxxxxxxx 630
Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných při 44 °C na xxxxxxxxxx -
8 xxxxxxx 880
Xxxxxxxxx xxxxx ß-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx xx chromogenní xxxxxxxx xxxx -
Metoda xxxxxxxx kolonií při 44 °C 290
Všeobecné xxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného
počtu 165
Stanovení Xxxxxxxxxxx xxxx X157 780
Xxxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 1&xxxx;510
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - mléko x xxxxxx výrobky 430
Horizontální xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - část 1: Xxxxxx xxxxxxx 600
Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x stanovení xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - část 2: Xxxxxx stanovení xxxxx 600
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 220
Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx za použití xxxxxx 230
Xxxxxx Pseudomonas aeruginosa - xxxxxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxxx za xxxxxxx xxxxxx 230
Xxxxxxx salmonel - XXXXxxxx 80
Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx 950
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx 570
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 560
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx 470
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Shigella - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x další xxxxx) -
Xxxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx počtu koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx Staphylococcus xxxxxx x xxxxx druhy - xxxxxx,
xxxxxxxxxxx testy 380
Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy 1 360
Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx 750
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Yersinia xxxxxxxxxxxxxx 410
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx enterocolitica - xxxxxxxxxxx testy 380
Stanovení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x fakultativně xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kultivací
v tekutých xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxx vod - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx toxinogenních xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxx identifikační xxxx -
xxxxxxxx xxxxxxx při 30°X 340
Xxxxxx Aspergillus flavus 210
Průkaz xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 40
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx enterokoků 220
Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx bez resuscitace - technika nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx
xxxxx x technika xxxxxxxx xxxxxxx 240
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx čeledi Xxxxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX) 560
Xxxxxxxxx spor siřičitany xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x tekutém xxxxx;
2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx 330
Xxxxxxxxx xxxxx Clostridium xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 460
Xxxxxx x stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx koků 210
Průkaz xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - biochemické xxxxx 60
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií; xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X x 37 °X) 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií; xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx 210
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií v xxxxx xxxx 230
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx lyzinovou xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kvasinek x xxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx a plísní - technika xxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx kvašení. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X - xxxx a masné
výrobky 320
Horizontální xxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií
vykultivovaných xxx 30 °X 320
Xxxxxxx z xxxxxx: Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxx Howarda 390
Stanovení xxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx lipolytických xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx proteolytických xxxxxxx 210
Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx rodu Xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxx přítomnosti a xxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx
(Xxxxxxxxx mezofilních xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) 210
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxx x psychrofilních mikrobů xxxxxxxxx do xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) 210
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx 200
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx obsahu 210
Mikroskopické xxxxxxxxx - nativní xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx obarvením 80
Mikroskopické xxxxxxxxx - preparát xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx) 130
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx 230
Xxxxxxxxxxx papíru x xxxxx xxxxxxxxx xxxx přelivovou xxxxxxx 220
Xxxxxxxx xxxxxxxx pro xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx 10
_____________________________________________________________________________________________
Příloha č. 3 x vyhlášce x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx xxxxxxx
|
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx nákladů v Xx |
|
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxx |
70 |
|
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx všech xxxxx jednoho vzorku xxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx |
350 |
|
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
420 |
|
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxx xxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalu xxxxxxx vzorku |
70 |
Příloha x. 4 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxxx x Xx = x + x.x
xxx: x = xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx x Xx (xxxx xx xxxxxxx materiál. xxxxxxx)
x = xxxxx xxxxx xxxxx
x = xxxxxxx xx 1 xxx práce, xxxxx xxxxxxxx:
- xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx
- xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx
Xx. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx xxxxxxxxx laboratořemi Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ze xxxxxx odebraných xxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx se stanoví xxxxx xxxxxxxxxxx předpisu.
Xx. XX xxxxxx xxxxxxx předpisem x. 469/2005 Xx. s xxxxxxxxx xx 1.1.2006
Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 541/2002 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.1.2003.
Xx xxxxx tohoto xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx předpisem x.:
469/2005 Sb., kterým xx xxxx xxxxxxxx x. 541/2002 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekce xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 odst. 3 xxxx. x) xxxxxx č. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxx některých souvisejících xxxxxx
x účinností xx 1.1.2006
Xxxxxx předpis x. 541/2002 Sb. byl xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 132/2015 Sb. s xxxxxxxxx xx 1.7.2015.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx norem jiných xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx změna xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.