Právní předpis byl sestaven k datu 01.01.2003.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2003 do 30.12.2005.
Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
541/2002 Sb.
Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
541
VYHLÁŠKA
xx xxx 11. xxxxxxxx 2002,
kterou xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx prováděné laboratořemi Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx podle §3 odst. 3 xxxx. b) xxxxxx x. 146/2002 Sb., x Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekci x o xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §14 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Státní zemědělské x xxxxxxxxxxxxx inspekci x x xxxxx xxxxxxxxx souvisejících zákonů, (xxxx xxx "zákon"):
Původní xxxxx - xxxxxxxx xx 1.1.2003 xx 31.12.2005 (xx xxxxxx x. 469/2005 Xx.)
§1
Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx rozbory xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxx surovin určených x xxxxxx xxxxxx xxxxx tabákových výrobků, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx účely xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx, xx xxxxxxx podle xxxxxxx x náročnosti xxxxxxxxxxxx xxxxxxx.
§2
(1) Xxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx podle §1 je xxxxxxxxx x přílohách č. 1 xx 3 této xxxxxxxx. Příloha č. 1 xxxx vyhlášky xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx fyzikálně-chemické xxxxxxx, příloha č. 2 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx výši xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx x mikroskopické xxxxxxx x příloha č. 3 xxxx vyhlášky xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxx.
(2) Výše xxxxxx xxxxxxx xx rozbory xxxx xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxx, které zahrnují xxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xx spotřebovanou xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxx xxxxxxxxx xx základě xxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx x příloze č. 4 této xxxxxxxx. Xxxxxxxx výše xxxxxx nákladů xx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx.
(3) Xxxx xxxxxxx nákladů xx xxxxxx, který xxxx x přílohách č. 1 xx 3 této xxxxxxxx uveden, se xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx v příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx.
§3
Tato xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. xxxxx 2003.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx x. x.
Původní xxxxx - xxxxxxxx xx 1.1.2003 xx 31.12.2005 (xx xxxxxx x. 469/2005 Xx.)
Xxxxxxx č. 1 x vyhlášce x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxx Xxxx xxxxxxx xxxxxxx v Xx
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxxx antioxidantů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 2&xxxx;460
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC 2 460
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX 780
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 2&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx x potravinách xxxxxxx spektrofotometrickou 1 480
Stanovení karotenoidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;200
Xxxxxxxxx ß-karotenu x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;990
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x ß-karotenu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;400
Xxxxxxxxx xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 960
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;090
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx v nápojích xxxxxxx XXX 1&xxxx;140
Xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx 320
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x pararosanilinem 1 080
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx 560
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX 1&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx-xxxxxxxxxxx x xxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx GC 2 410
Stanovení xxxxxxxx mravenčí x xxxxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;090
Xxxxxxxxx xxxxxxx v potravinách xxxxxxx spektrofotometrickou 1 280
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxx x xxxxxxx x potravinách metodou XXXX 1&xxxx;030
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxx sorbitu x pekařských x xxxxxxxxxxx výrobcích 260
Stanovení xxxxxxxxxxx, xxxxxxx, xxxxxxxxxx-X x xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC 1 160
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx glutamátu xxxxxxx x polévkách x xxxxxxxxx přípravcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX) 370
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 940
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx výpočtem x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx 1&xxxx;550
Xxxxxxxxx aromatických xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;000
Xxxxxxxxx ethylvanilinu 390
Stanovení mentolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX 1&xxxx;780
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxx metodou HPLC 1 080
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 1 530
Stanovení xxxxxxxx A x X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;600
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, X2, X6 x potravinách metodou XXXX 1&xxxx;690
Xxxxxxxxx vitaminu X12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX 3&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 x D3 ve xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx XXXX 1&xxxx;600
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx HPLC 1 480
Stanovení xxxxxx xxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;530
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx x energetických xxxxxxxx x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx 2&xxxx;020
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) jednoho xxxxxx na xxxxxxxx XX XXX 2&xxxx;470
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxx GC XXX 1&xxxx;390
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x potravinách metodou XX 2&xxxx;780
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC 2 570
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxx x xxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;730
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxx xxxxxxxx 550
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC 2 440
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;430
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;240
Xxxxxxxxx xxxxxxx pesticidů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX) 5&xxxx;930
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx HPLC (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X) 2&xxxx;440
Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx) 4&xxxx;590
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX 3&xxxx;650
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;780
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x potravinách xxxxxxx GC 2 460
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx GC 2 820
Stanovení triazinových xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx GC 2 280
Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodu XX 2&xxxx;470
Xxxxxxxxx bromidů v xxxxxxxxxxx metodou GC/ECD 2 290
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxx x vybraných xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx XXX 420
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx metodou xxxxxxxxxxxx XXX 630
Xxxxxxxxx arsenu xxxxxxx xxxxxxxxx XXX 750
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx XXX xx xxxxxxxx AMA 254 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx ISE 660
Stanovení dusičnanů xxxxxxx kolorimetrickou s xxxxxxx 850
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;130
Xxxxxxxxx xxxx dusičnanů x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX 1&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;480
Xxxxxxxxx chlorovaných xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC 1 680
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XXXX 2&xxxx;910
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx GC/TEA 2 950
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XX 1&xxxx;980
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX 2&xxxx;640
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, G1, G2; xxx, xxxxxxxx; xxxxxxx XXX (screening) 1 240
Stanovení xxxxxxxxxx X1, B2, X1, X2; xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxx, xxxx, xxxxxx,
xxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxx, xxxx, xxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx; xxxxxxx TLC
(screening) 1 090
Stanovení xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 2 880
Stanovení xxxxxxxxxx X1, X2, X1, G2; xxxxxxx xxxx, xxxxxxx prášek, xxxxxxx x xxxxx; xxxxxxx XXX
(xxxxxxxxx) 2&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, G1, X2; zelená xxxx, xxx metodou XXX (xxxxxxxxx) 1&xxxx;460
Xxxxxxxxx deoxynivalenolu v xxxxxxxxxxx metodou XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 2&xxxx;580
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX 3&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X; zelená xxxx, zrniny; xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx) 910
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (SPE) xxxxxxx 2&xxxx;450
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 1 850
Stanovení xxxxxxxxxx aminů x xxxxxxxxxxx metodou HPLC 1 760
Stanovení xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 2&xxxx;160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxx xxxxxxx XX 950
Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx 3&xxxx;000
Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX/XX 1&xxxx;580
Xxxxxxxxx aromatických xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC 1 680
Stanovení xxxxxxxxxx 1&xxxx;150
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x lihovinách xxxxxxx GC 1 390
Stanovení přímo xxxxxxxxxxxx cukrů ve xxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx vínech metodou XXX 960
Xxxxxxx xxxxxxxxx alkoholu xx xxxx 30
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxx xx víně xx xxxxxxxx XXXXXX 1&xxxx;200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx zásad x xxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxx 170
Xxxxxxxxx vícesytných xxxxxxxx xx xxxxxx x lihovinách 1 500
Stanovení vyšších xxxxxxxx, esterů a xxxxxxxx v xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx 1&xxxx;340
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxx x lihovinách x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx 1&xxxx;340
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxx (xxxx) metodou XX 750
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxx 1&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; cizí xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; obsah xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; otluky 140
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx činitelé 140
Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinek 70
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx kyselosti xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx hmyzem 230
Stanovení xxxxxxxxx xxx 230
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx hub 70
Stanovení xxxxxxxx xxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx 380
Xxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx XXXXX 3&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-methylhistdin 1 210
Měření xX xxxxxxx xxxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx 370
Xxxxxxxxx xxxxxxxx částí 200
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxx výrobků 160
Stálost barvy xxxxxxx xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx/xxxxxxxxx výpočtem 30
Stanovení xxxxxx xxxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx polevy x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - jedna xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kouře xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2&xxxx;260
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2&xxxx;210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxx automatického xxxxxxxxx 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx tabákových xxxxxx 410
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x kouři xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;820
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx kouři metodou XX 740
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxx 160
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx PCR xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx s XxXX 35X
xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx 4&xxxx;500
Xxxxxxx specifické XXX Xxxxx Xx Xxxxx sóji x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX metody 1 500
Detekce specifické XXX kukuřice Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx 1&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx sóji x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX 12&xxxx;426
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Xxxxxxxx Xx-176 x kukuřičných xxxxxxxxx metodou Real-Time XXX 12&xxxx;426
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXXX 3&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 1&xxxx;250
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX metodou
enzymatickospektrofotometrickou 2 700
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX 2&xxxx;700
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx sacharózy, xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxx spektra xxxxx x xxxx 1&xxxx;300
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;130
Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 360
Xxxxxxxxx "tuku" xxxxxx extrakcí xx xxxxxxxx SOXTEC 1026 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx XX 1&xxxx;920
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 2&xxxx;600
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX 2&xxxx;600
Xxxxxxxxx dusíku x xxxxxxxxxxx 590
Xxxxxxxxx dusíku x xxxxxxxx xx bílkoviny x xxxxxxxxxxx 610
Xxxxxxxxx gliadinu (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX 2&xxxx;500
Xxxxxxxxx potravinové xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx enzymaticko-gravimetickou 3 500
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX 2&xxxx;670
Xxxxxxxxx jedné xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx AAA nebo XXXX 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxx 220
Xxxxxxxxx organických xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX 1&xxxx;400
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx metodou XXXX 950
Xxxxxxxxx ß-xxxxxxxx, kriptoxanthinesteru a xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2&xxxx;060
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, barvy, xxxxx. x piva xx xxxxxxxx XXXXX 560
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx objemu, hmotnosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x citrusových xxxxxxx 200
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx skořápkové plody 250
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx barevných xxxx x obilovinách 130
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50 70
Xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx, který xxxx xxxxxx v xxxxxxxxx xxxx xxxx v xxxxxx 30
Xxxxxxxxx šlehatelnosti xxxxxxx 50
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, luštěnin a xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx obilovin 50
Stanovení xxxxxxx a xxxxxxxx xxx stanovení xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x obilovinách 210
Stanovení xxxxxx xxxxxx zrn x obilovinách 70
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x obilovinách 140
Stanovení tažnosti xxxxx v obilovinách 160
Stanovení xxxxxxxxxxx lepku x xxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxxxx tvrdé x xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx tvrdé 140
Třídění xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx sladovnického xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxx energie xxxxxxxxxxxxx ječmene 270
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxx x velkozrnné xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kukuřice 430
Stanovení xxxxxxxx luštěnin 220
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hrachu jedlého x xxxxx jedlé 70
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx příměsí a xxxxxxxx x luštěnin, xxx počtu kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1 210
Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x olejninách 50
Stanovení xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1 x olejninách 210
Stanovení olejnaté xxxxxxx x xxxxxxxx x semen slunečnice x tykvových xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxx blínu v xxxx x xxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12% 50
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx (v xxxxxxx xxxxxx x v xxxxxx zrnech) 380
Stanovení obsahu xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 690
Xxxxxxxxx xxxxx poklesu x xxxxxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxx x obilovinách, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx hodnoty (XXX xxxx) u xxxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x olejnatých xxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx velikosti xxxx xxxxxxx 50
Xxxx hlíz xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (KH) xxxxxx 760
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx a hmotnosti x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 260
Xxxxxxxxx stolní hodnoty (xxxxxx senzorického xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx tržních xxx 520
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;030
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách - xxxxxxx HPLC 1 200
Stanovení xxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxx A x xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;990
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x linolenové x xxxxxxxxxxx (tucích x xxxxxxx) 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx druhů xxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx popela x těstovinách 140
Stanovení písku x xxxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx v xxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx x těstovinách 50
Stanovení vaznosti xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxx objemu xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx rozvářivosti x xxxxxxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx 560
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x předsoušením xxx 130 °X x pekařských xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxx popela xxxxxxxxxxxxx v kyselině x pekařských výrobcích 350
Stanovení xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxx xx hydrolýze x pekařských xxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x pekařských xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích 180
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích 50
Stanovení obsahu xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 550
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx xx strouhance 50
Stanovení xxxx xxxxxxx xxx 105 °C v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx v cukrářských xxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx výrobcích 440
Stanovení xxxx xxxxxxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích 360
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx vody xxxxxxx xxx 130 °X x cukrářských xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x nasávací xxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích 220
Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X 160
Xxxxxxxxx xxxxxx zmrzlin xxx 130 °X 70
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx ve xxxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx pečiva xxxxxxx xxx 105 °X xx konstantní xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxx sušením x xxxxxxxxxx etanolem x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx hydrolýze x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx v cukrovinkách x trvanlivém pečivu 300
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx formované, xxxxxx 170
Xxxxxxxxx sušiny refraktometricky x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx 50
Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx a xxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx 130
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 810
Xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu 550
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 1&xxxx;440
Xxxxxxxxx xxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx 560
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx pH potenciometricky x cukrovarských xxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx polarimetricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 250
Xxxxxxxxx barvy xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx příměsí v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x rafinovaném xxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 260
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx 260
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx 390
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx cukrech 250
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xX vodního xxxxxx xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx škrobu 120
Stanovení xxxxx xx xxxxxx 350
Xxxxxxxxx barvy xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxxxxx ze xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx 320
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx 170
Xxxxxxxxx titrační kyselosti xx xxxxxxxxx ze xxxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x dextrózového xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx 600
Xxxxxxxxx sušiny refraktometricky x xxxxxxxxxx xxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx 300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx piva 300
Stanovení xX xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx 200
Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxx 200
Xxxxxxxxx trvanlivosti xxxxxx 80
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx v droždí 210
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx x xxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx droždí 180
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx 160
Xxxxxxxxx indexu xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx 90
Xxxxxxxxx optické xxxxxxxxxx xxxxxxx a chuťových xxxxx 90
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx látek 220
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx v xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xx vinném xxxxxxxxx x xxxxxx metodou xxxxxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx destilátu metodou xxxxxxxx 780
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx metodou fotometrickou 730
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx metodou fotometrickou 1 110
Stanovení xxxxxx x brandy x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;440
Xxxxxxxxx kyanovodíku x xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxx kyselosti vín 100
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx 140
Xxxxxxxxx x xxxxxxx bezcukerného extraktu xx xxxxxx 1&xxxx;380
Xxxxxxxxx popela xx vínech 390
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxxx kamene xx vínech 160
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx počtu xxxxxx jader xx 100 g nebo xx 1 xxxxx (454 x) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 100
Xxxxxxxxx podílu xxxxxx, skořápek a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů 250
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx jemnosti xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů x xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx jader a xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - vlhkosti x xxxxxxxx a slupek xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů xxxxxxxxxxxxx x kyselině - xxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů 380
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů 480
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx 90
Xxxxxxxxx veškerého oxidu xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx x suchých skořápkových xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 160
Xxxxxxxxx vlhkosti u xxxxxxxxxxx xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxxx rozbor neloupaných xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxxxxxx arašídů 230
Stanovení škůdců x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 230
Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích 310
Stanovení xxxxx x nealkoholických xxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nealkoholických nápojích 360
Stanovení xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 730
Xxxxxxxxx sacharinu v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 730
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx 170
Xxxxxxxxx etanolu x kvasném xxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx extraktu xxxxxxxx xxxx 270
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxx octě 380
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x kvasném xxxx 530
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx extraktu xxxxxxxx xxxx 50
Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx minerálních xxxxxxx x kvasném xxxx 160
Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x kvasném xxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx octě 300
Stanovení xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x výrobků z xxxxx a zeleniny 70
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx extraktu konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx 300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plodů x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů a xxxxxxx x xxxxx x zeleniny 70
Stanovení xxxxxxxx xxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxx vlákniny x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx poškozených, xxxxxxxxxx x škůdci poškozených xxxxx
xxxx xxxxxx upravených xxxxx a plodů xx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx
x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxx částic x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx ovoce x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx rostlinných příměsí x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx a zeleniny 70
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny refraktometricky 50
Stanovení xxxxxx a xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx 420
Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx
x zeleniny 530
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx 330
Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny 300
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 80
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x konzervárenských polotovarech x výrobcích x xxxxx x zeleniny 80
Stanovení xxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny 440
Stanovení kyseliny xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx z xxxxx x zeleniny xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x zeleniny destilační
metodou 220
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce
a xxxxxxxx 750
Xxxxxxxxx rosolotvorné mohutnosti x pektinových výrobcích x přípravcích xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx
xxxxx x xxxxxxxx 700
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx alkalimetrickou titrací x xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx
x konzervování ovoce x xxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx
x konzervování xxxxx a xxxxxxxx 210
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx fermentovaného xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx 270
Xxxxxxxxx popela xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích 380
Stanovení xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx 480
Xxxxxxxxx alkaloidů (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a tabákových xxxxxxxxx 2&xxxx;260
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx hoření (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobků 200
Stanovení tuku xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích 220
Stanovení obsahu xxxxxx x mrazírenských xxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx chloridu sodného x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustných xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxxxx- xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxx 150
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx, x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx výrobků 200
Stanovení xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx zmrazené xxxxxxxx x xxxxxx 490
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxx xX xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx šťáv 100
Stanovení formolového xxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx 200
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx v xxxxxxxx x zeleninových šťávách, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;280
Xxxxxxxx stanovení xxxxxx kyseliny X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x ovocných x zeleninových xxxxxxx
xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx D-isocitronové x xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx, xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx x ovocných x zeleninových xxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx výrobků 140
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx příměsí v xxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxxxxx výrobků 50
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx vody x mlýnských xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxxx mokrého xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx lepku x mlýnských xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx výrobcích 360
Stanovení diastatické xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxxx lepku x xxxxxxxx mouce 160
Zkouška xxxxxxxxx xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot x xxxxxxxxx - xxxxx xxxx - x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1, x xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx
x xxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx x krup, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx, rýži, jáhlech, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx 3&xxxx;700
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx sušiny x čokoládě a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx 1&xxxx;730
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x čokoládě x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx 1&xxxx;180
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x derivátů škrobů 210
Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx škrobech a xxxxxxxxxx xxxxxx 320
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) x xxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx
x odchylek xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx xxxxxx 230
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx jablkách metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených xxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých xxxxx, xxxxxx xxxxxxx
x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx 230
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxx siřičitého x sušených hruškách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx obsahu xxxx v sušených xxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxx škodlivým xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx plodů, nezralých xxxxx, xxxxxx xxxxxxx
x xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx sušených xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx 330
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx švestkách 310
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx sušených xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx bezvodného xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx 1&xxxx;820
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx do xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x pískem 160
Stanovení xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx mléčných výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx 70
Xxxxxxxxx tuku x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx gravimetricky xx kyselé xxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx sušených x zahuštěných 100
Zjištění xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených x zahuštěných metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx mléčných výrobků 370
Stanovení xxxx x mražených xxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mražených xxxxxxxx výrobků 100
Stanovení xX xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx glycidů x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 480
Xxxxxxxxx procenta šlehání xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xX u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou 210
Stanovení xxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxx x sýrů, tvarohů, xxxxx x pomazánek 210
Stanovení xxxx v sušině x xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx u sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x másle 120
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx kaseinu 140
Stanovení xxxxxx xxxx v kaseinu 460
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx 610
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx kaseinu 160
Stanovení xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx kaseinu 210
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx neporušenosti xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx 70
Xxxxx xxxxxxx x umytí xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx slepičích xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx pachu xxxxxxx xxxxx 70
Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx bubliny x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx kvality xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx 70
Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx slepičích xxxxxxxxxx 80
Xxxxxxxxxx xxxxxxx zabité xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x drůbežích a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx konzervách 210
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 190
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x drůbežích x xxxxxxxxxxx konzervách 130
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx u ryb, xxxxxx výrobků x xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, rybích xxxxxxx x konzerv 160
Stanovení xxxxxxxxx u ryb, xxxxxx výrobků x xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx x ryb, rybích xxxxxxx a xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v mase x xxxxxxx xxxxxxxxx 360
Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx výrobků xxxxxx xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx obsahu pevných x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xx výrobcích x xxxx
x sterilovaných xxxxxxxx x konzervách 100
Stanovení xxxxxx xxxxxx ve xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x konzervách 210
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 880
Xxxxxxxxx xX x xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx z xxxx a sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku xxxxxxxx xxxxxxxx u masa, xxxxxxx výrobků x xxxxxxx xxxxxxx
x xxxxxxxx xxxxx v konzervách 220
Číslo xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx jídel x xxxxxxxxxx 210
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x masných xxxxxxxxxx x hotových xxxxxxx
x xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx x masa, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx medu 50
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx podle Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx 460
Xxxxxxxxx sacharózy xxxxx Xxxx a Xxxxxx xx xxxxxx xxxx 520
Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxx xx včelím medu 380
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx medu 200
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxx nerozpustných xx včelím xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx xx včelím xxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx podle Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx medu 860
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxx xxxx 910
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx vápníku xx xxxxxx xxxx 1&xxxx;130
Xxxxxxxxx xxxxxx xx včelím xxxx 590
Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, škrobovým xxxxxxx x sladovými xxxxxxx 100
Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxx xxxx 1&xxxx;310
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx 210
Xxxxxxxxx pH xxxxxxx medu 100
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxxxx 370
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxx, xxxxxxx x x xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx 100
Xxxxxxxxx titrační kyselosti xxxxxxx x xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, smetany a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mléka 160
Stanovení xxxxxx tuku vážkovou xxxxxxx xxx Weibull-Berntropa x xxxxxxxxx xxxxxx, x ve zvláštních
případech - xxxx. xxxxxx xxxxxx výrobky xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx
xxxx jiných potravinářských xxxxxxx; xxxxxxxxx krémovité xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x přísadami;
mléčné xxxxxxx v xxxxxx xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx krémech x směsích xxx xxxxxx výrobu 360
Stanovení obsahu xxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů x sýrech a xxxxxxxx sýrových xxxxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích 460
Stanovení xxxxxx xxxx x másle 140
Stanovení xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x tuku x xxxxxxx zkušebního xxxxxx xxxxx 280
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x mražených vaječných xxxx 50
Xxxxx xxxxxx příměsí xx xxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ve vaječné xxxxx 940
Xxxxxxxxx xxxxxx volného xxxx x mase x masných xxxxxxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Volhardovou 220
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x těkavých látek xx xxxxxxxx xxxxx x tavených xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx olejích 440
Stanovení xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x tavených xxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxxx olejích 210
Důkaz epihydrinaldehydu xx vepřovém xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx olejích 430
Stanovení Böhmerova xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x tavených xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xx xxxxxxxx sádle a xxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx 430
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx ve xxxx x xxxxxx 400
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - mikroskopicky 650
Stanovení xxxxxxxx xxxx 140
Xxxxxxxxx nerozpustného xxxxxx v xxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x soli 180
Stanovení obsahu xxxxxxxx v xxxx 130
Xxxxxxxxx xxxxxx v soli 590
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx uhličitanů x xxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxx trojmocných xxxx v xxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx 450
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx mikroskopicky 650
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx čaje xxxxx Edera 330
Stanovení xxxxxx xxxxxxx x rozpustném xxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx 50
Xxxxxxxxx cizích xxxxxxx x xxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti 1&xxxx;000 xxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx 650
Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx xxxx 420
Xxxxxxxxx celkového popela xxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx alkality xxxxxx xxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx ve xxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx 420
Xxxxxxxxx xxxx x xxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxxx x kávě 300
Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxxxxx 380
Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxxxxxxx xxxxx po xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel 430
Stanovení tuku x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 160
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech a x xxxxxxxxxxxx jídel 100
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel 210
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx majonézy 210
Stanovení xxxx x xxxxxxxx 300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx chloridu sodného x xxxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x koření 250
Stanovení xxxxxxxx x koření 250
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx koření 270
Stanovení xxxxxx xxxxxx nerozpustného x kyselině (XXx) 420
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx koření xxxxxxxxxx xxxxxxx 550
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx koření 480
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (ASTA Xxxxx) x paprice xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;530
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxx xxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx čaje při 103 °C 220
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxx 460
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx ve vodě 220
Stanovení xxxxxx čaje xxxxxxxxxxxxx x kyselině (HCl) 420
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X) 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x pevném xxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech 210
Výpočet xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a ochucovadel 50
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx 590
Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel 100
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx 120
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx 330
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a ochucovadlech 950
Stanovení xxxxxxxx kávovin 210
Stanovení xxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx kávovin 350
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx kávovin xxx 105 °X 220
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx pražené mleté xxxx (ztráta hmotnosti xxx 103 °X) 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx hořčice 210
Stanovení xxxxxx hořčice 210
Stanovení "xxxxx" x hořčici 350
Stanovení xxxxx x hořčici 440
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx tuku v xxxxxxx 500
Xxxxxxxxxx sušiny hořčice 210
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx 120
Xxxxxxxxx bodu xxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx kapiláře 360
Stanovení xxxxxxxxx x čísla xxxxxxxxx tuků a xxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx látek xxxx x xxxxx (při 105 °X) 210
Xxxxxxxxx vody x těkavých xxxxx xxxx x olejů (xxx 125°- 130 °X) 100
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxx x xxxxxxx metodou Xxxxx Xxxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx 340
Xxxxxxxxx peroxidového čísla xxxx x xxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxx x olejích x v margarinech 170
Stanovení xxxxx xxxx x xxxxx 160
Xxxxxxxxx a xxxxx xxxxx- x propylesteru xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x xxxxxx x xxxxxxx 560
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x olejích 1 110
Stanovení křivky xxxxxxx tuků 270
Stanovení anisidinového xxxxx xxxx x xxxxx 830
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxx x xxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných nečistot x xxxxxx x xxxxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx 570
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx tuků a xxxxx xxxxxxxx hexanem 570
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx tuků x xxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx xx jednotku xxxxxx ("xxxxxxx hmotnost") xx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx stability tuků x xxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxx 140
Xxxxxxxxx hustoty kapalných xxxxxxxxxx výrobků pro xxxxxxxxxx použití xxx 20 °X 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx furalu x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx v lihu 310
Zjišťování xxxxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxxx lepidel 210
Stanovení xxxxxxxxx a alkality xxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx žíravých alkálií x xxxxxxx a xxxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx pH syntetických xxxxxxx prostředků 100
Stanovení xX xxxxxxx x xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxx x detergentů 280
Stanovení xxxxx fosforečného x xxxxxxxxx x detergentech 610
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx 860
Xxxxxxxx test xxxxxxx x xxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx) 170
Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x vodou 50
Důkaz xxxxxxxxxxx opticky xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (opticky xxxxxxxxxx prostředky) 70
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx látek xxxxxxxxxxxxx x etanolu x xxxxxxxxxx x xxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxx lihu 200
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx xx 1.1.2003 xx 31.12.2005 (xx xxxxxx x. 469/2005 Xx.)
Xxxxxxx č. 2 x vyhlášce x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxx Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxx xxxxxxxx Bacillus cereus - xxxxxxxx 380
Xxxxxxxx cereus - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X 220
Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy 1 700
Horizontální xxxxxx xxxxxxx termotolerantních xxxxx xxxx Campylobacter 600
Clostridium xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 410
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení počtu Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx 460
Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - COLItest 80
Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx xxxxxxxxxx -
2 xxxxxxxx 500
Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx -
4 xxxxxxxx 630
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx vykultivovaných při 44 °C xx xxxxxxxxxx -
8 xxxxxxx 880
Xxxxxxxxx xxxxx ß-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx -
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx 44 °X 290
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx
xxxxx 165
Xxxxxxxxx Escherichia xxxx X157 780
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 1&xxxx;510
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - mléko x xxxxxx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - část 1: Xxxxxx xxxxxxx 600
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x stanovení xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx 600
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 220
Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx za použití xxxxxx 230
Xxxxxx Pseudomonas aeruginosa - xxxxxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx rodu Pseudomonas 220
Stanovení xxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx za xxxxxxx xxxxxx 230
Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx 80
Xxxxxx salmonel - Xxxxxxxxxx Xxxxx test 950
Horizontální xxxxxx xxxxxxx bakterií xxxx Salmonella 570
Průkaz bakterií xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 560
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Shigella 470
Průkaz xxxxxxxx xxxx Shigella - xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx 380
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Staphylococcus xxxxxx x xxxxx xxxxx) -
Xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx půdy xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx Staphylococcus aureus x xxxxx druhy - plasma,
biochemické xxxxx 380
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 1&xxxx;360
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx 750
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx enterocolitica 410
Průkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kmenů Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy 380
Stanovení celkového xxxxx xxxxxxxxxxx aerobních x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx
x tekutých xxxxxx 210
Xxxxxxxxx pokyny pro xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx počítání xxxxxxx 210
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx -
xxxxxxxx kolonií xxx 30°X 340
Xxxxxx Aspergillus xxxxxx 210
Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 40
Xxxxxx vod - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx bez xxxxxxxxxxx - technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx
xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 240
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX) 560
Xxxxxxxxx xxxx siřičitany xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Metoda xxxxxxxxx x xxxxxxx mediu;
2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů 330
Stanovení xxxxx Clostridium perfringens - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 460
Xxxxxx x stanovení počtu xxxxxxxxxxxxx xxxx 210
Xxxxxx koliformních xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 60
Xxxxxxxxx koliformních xxxxxxxx x xxxxx vodě 230
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií (xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X, 35 °C x 37 °X) 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného xxxxx 210
Xxxxxxxxx počtu termotolerantních xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx xxxx 230
Xxxxxx zkoušení xxxxxx - stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kvasinek x xxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - technika počítání xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx počtu bakterií xxxxxxxx kvašení. Technika xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X - xxxx x xxxxx
xxxxxxx 320
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °C 320
Výrobky x xxxxxx: Stanovení xxxxxx xxxxxx podle Xxxxxxx 390
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx počtu slizotvorných xxxxxxxx xxxx Leuconostoc 210
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů 210
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx mikrobů 210
Průkaz x xxxxxxxxx počtu xxxxxxx rodu Xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxx přítomnosti a xxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx
(Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) 210
Xxxxxxxxx xxxxx termofilních x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx do agarové xxxx (Stanovení xxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx anaerobních x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) 210
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx 200
Xxxxxx zkoušení slepičích xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - xxxxxxx xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x jednoduchým obarvením 80
Mikroskopické xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx složitým barvením (Xxxxxxx xxxxxxx) 130
Xxxxxxxxx mikroorganismů xxxxxxxxxxx xxxxxxxx 230
Xxxxxxxxxxx papíru x xxxxx některých xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx 220
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx 10
_____________________________________________________________________________________________
Příloha x. 3 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx xxxxxxx
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxxxxxx hodnocení xxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx všech xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx nebo xxxxxxx úpravy |
350 |
Senzorické xxxxxxxxx xxxxx znaků xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx na xxxxx xxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx |
70 |
Příloha x. 4 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx xxxxxx
náklady x Kč = x + x.b
xxx: x = spotřeba xxxxxxxxx vyjádřená x Xx (xxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx. xxxxxxx)
x = xxxxx xxxxx práce
x = xxxxxxx xx 1 hod xxxxx, xxxxx zahrnují:
- xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx
- xxxxxxx xx spotřebovanou xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx
Xx. II
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Výše xxxxxx nákladů xx xxxxxxx xxxxxxxxx laboratořemi Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekce xx xxxxxx odebraných xxxxx xxxx účinnosti xxxx xxxxxxxx xx stanoví xxxxx dosavadního xxxxxxxx.
Xx. II xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 469/2005 Sb. x xxxxxxxxx od 1.1.2006
Informace
Právní xxxxxxx x. 541/2002 Xx. nabyl xxxxxxxxx xxxx 1.1.2003.
Ve xxxxx tohoto xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxx a doplnění xxxxxxxxxxx xxxxxxx předpisem x.:
469/2005 Xx., xxxxxx xx mění xxxxxxxx x. 541/2002 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx náhrad xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. b) xxxxxx č. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx x x xxxxx některých souvisejících xxxxxx
x xxxxxxxxx xx 1.1.2006
Xxxxxx xxxxxxx x. 541/2002 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 132/2015 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.7.2015.
Znění xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx předpisů v xxxxxxxx xxxx aktualizováno, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx změna xxxxx uvedeného xxxxxxxx xxxxxxxx.