Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 01.01.2003.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2003 do 30.12.2005.


Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

541/2002 Sb.

Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
541
XXXXXXXX
xx xxx 11. xxxxxxxx 2002,
kterou xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx prováděné laboratořemi Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx podle §3 odst. 3 xxxx. b) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské inspekci x x změně xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx
Ministerstvo xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §14 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Sb., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, (xxxx jen "xxxxx"):
Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx xx 1.1.2003 xx 31.12.2005 (xx xxxxxx x. 469/2005 Xx.)
§1
Xxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxx x jejich xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Státní xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx, se xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx.
§2
(1) Xxxx náhrad xxxxxxx xx rozbory xxxxx §1 xx xxxxxxxxx x přílohách č. 1 xx 3 této vyhlášky. Příloha č. 1 této xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx, příloha č. 2 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx x mikroskopické xxxxxxx x příloha č. 3 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx nákladů xx senzorické rozbory.
(2) Xxxx náhrad xxxxxxx za xxxxxxx xxxx vztažené xx xxxx spotřebovaného xxxxxxxxx x nákladů na xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x náklady xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx přístrojů, jsou xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx vzorce, xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx. Xxxxxxxx výše xxxxxx xxxxxxx je x příprava xxxxxx x xxxxxxx.
(3) Xxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx, xxxxx xxxx x přílohách č. 1 xx 3 této xxxxxxxx xxxxxx, se xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx.
§3
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. xxxxx 2003.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx v. x.
Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx xx 1.1.2003 xx 31.12.2005 (xx xxxxxx č. 469/2005 Xx.)
Xxxxxxx č. 1 x xxxxxxxx x. 541/2002 Sb.
Fyzikálně-chemické xxxxxxx
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxx Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxxx antioxidantů x xxxxxxxxxxx metodou XXXX 2&xxxx;460
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;460
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 950
Identifikace xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XXX 780
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX 2&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx spektrofotometrickou 1 480
Stanovení karotenoidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;200
Xxxxxxxxx ß-karotenu v xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;990
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x ß-xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX 1&xxxx;400
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x jejich xxxxxx x potravinách metodou XXXX 960
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;090
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách metodou XXXX 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x nápojích xxxxxxx XXX 1&xxxx;140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačně-titrační 320
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x pararosanilinem 1 080
Stanovení xxxxxxxx x potravinách xxxxxxxxxxxxxxxxxxx 560
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx FIA 1 000
Stanovení xxxxxxxx x xxxx-xxxxxxxxxxx x xxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxx metodou GC 2 410
Stanovení xxxxxxxx mravenčí x xxxxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;090
Xxxxxxxxx xxxxxxx v potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;280
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx sacharinu, xxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;030
Xxxxxxxxx sorbitolu x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 950
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 260
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx, xxxxxxxxxx-X x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx glutamátu xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x polévkách x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX) 370
Xxxxxxxxx chininu xxxxxxx HPLC 1 000
Stanovení chininu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 940
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx výpočtem x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx 1&xxxx;550
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 390
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX 1&xxxx;780
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, ethylvanilinu, xxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxx x kyseliny xxxxxxx xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;530
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;600
Xxxxxxxxx vitaminů X1, X2, B6 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;690
Xxxxxxxxx xxxxxxxx B12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX 3&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxxx C x potravinách xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxx vitaminů X2 x D3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;600
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx XXXX 1&xxxx;480
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx spektrofotometrickou 1 530
Stanovení X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx 2&xxxx;020
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) jednoho xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX 2&xxxx;470
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxx XX XXX 1&xxxx;390
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX 2&xxxx;780
Xxxxxxxxx dithiokarbamátů x xxxxxxxxxxx metodou XX 2&xxxx;570
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxx x xxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;730
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx 550
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx metodou XX 2&xxxx;430
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx herbicidů x xxxxxxxxxxx metodou GC 2 240
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda XX/XXX/XXX/XXX) 5&xxxx;930
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X) 2&xxxx;440
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX (Multireziduální xxxxxx) 4&xxxx;590
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX 3&xxxx;650
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;780
Xxxxxxxxx mléčného xxxx x potravinách xxxxxxx GC 2 460
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x mléku xxxxxxx GC 2 820
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC 2 280
Stanovení metylbromidu x xxxxxxxxxxx xxxxxx XX 2&xxxx;470
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GC/ECD 2 290
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxx x vybraných xxxxxxxxxxxxx xxxxx metodou xxxxxxxxx XXX 420
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx prvů xxxxxxx xxxxxxxxxxxx AAS 630
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx XXX 750
Xxxxxxxxx xxxxx metdou XXX xx xxxxxxxx XXX 254 360
Xxxxxxxxx dusičnanů x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXX 660
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx s xxxxxxx 850
Xxxxxxxxx dusičnanů xxxxxxx XXXX 1&xxxx;130
Xxxxxxxxx sumy xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX 1&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;480
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX 1&xxxx;680
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx uhlovodíků x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 2&xxxx;910
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX/XXX 2&xxxx;950
Xxxxxxxxx ftalátů x xxxxxxxx xxxxxxx XX 1&xxxx;980
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;640
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, X2, X1, X2; xxx, čokoláda; xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx) 1&xxxx;240
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2; jádra skořápkových xxxxx, olejniny, luštěniny, xxxx, koření,
těstoviny, trvanlivé xxxxxx, xxxxxx vločky, xxxx, xxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx; xxxxxxx TLC
(screening) 1 090
Stanovení xxxxxxxxxx X1, B2, X1, X2 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 2 880
Stanovení xxxxxxxxxx X1, B2, X1, X2; xxxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxx, xxxxxxx z xxxxx; xxxxxxx XXX
(xxxxxxxxx) 2&xxxx;500
Xxxxxxxxx aflatoxinů X1, X2, G1, X2; xxxxxx xxxx, xxx xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx) 1&xxxx;460
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx imunoafinitních xxxxxxx 2&xxxx;580
Xxxxxxxxx sterigmatocystinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX 3&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X; zelená xxxx, xxxxxx; xxxxxxx XXX (screening) 910
Stanovení ochratoxinu X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx imunoafinitních (XXX) xxxxxxx 2&xxxx;450
Xxxxxxxxx patulinu x xxxxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;850
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;760
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 2&xxxx;160
Xxxxxxxxx metanolu x xxxxxxxxxx a xxxx xxxxxxx XX 950
Xxxxxxxxx 3-XXXX v potravinách 3 000
Stanovení 1,3-xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XX 1&xxxx;580
Xxxxxxxxx aromatických xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC 1 680
Stanovení xxxxxxxxxx 1&xxxx;150
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x lihovinách xxxxxxx GC 1 390
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx siřičitého xx vínech metodou XXX 960
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xx víně 30
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1&xxxx;200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx vínech x xxxxxxxxxx 1&xxxx;500
Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxxx x vyšším obsahem xxxxxxxx xxxxxx 1&xxxx;340
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, esterů x xxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx 1&xxxx;340
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx (xxxx) xxxxxxx XX 750
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxx 1&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx vřeténka 70
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; otluky 140
Stanovení xxxxxxx chmele; xxxxxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxxxxxx xxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx složení x xxxxxxxxxxxx cukrovinek 70
Stanovení kyselosti xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx druhotně xxxxxxxxxx xxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx hub 70
Stanovení xxxxxxxx xxx 220
Xxxxxxxxx sušiny xxx 380
Xxxxxx xxxxx mas xxxxxxx XXXXX 3&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxx čisté xxxxxxx xxxxxxxxx přepočtem xxxx 3-methylhistdin 1 210
Měření xX xxxxxxx xxxxxx masa 100
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx 370
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 160
Xxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx/xxxxxxxxx xxxxxxxx 30
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích 50
Stanovení volné xxxx x xxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - xxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx cigaretového xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2&xxxx;260
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2&xxxx;210
Xxxxxxxxx celkového xxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx nakouření 1 110
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx 410
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxx cigaret xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;820
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx tabákové xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx kouři xxxxxxx XX 740
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxx 160
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx PCR xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X
xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx 4&xxxx;500
Xxxxxxx specifické XXX Round Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX xxxxxx 1&xxxx;500
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx 1&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx sóji x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Real-Time PCR 12 426
Stanovení xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX 12&xxxx;426
Xxxxxxxxx xxxxxx sójové xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx ELISA 3 000
Stanovení hydroxyprolinu x potravinách 1 250
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xx předčištění na xxxxxxxxx XXX metodou
enzymatickospektrofotometrickou 2 700
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx po xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx HPLC 2 700
Stanovení xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx laktózy x xxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, glukózy, xxxxxxxx x xxxxxxxxx x potravinách metodou XXXX 950
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x medu 1 300
Stanovení 5-hydroxymethylfurfuralu x medu xxxxxxx XXXX 1&xxxx;130
Xxxxxxxxx tuku po xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 360
Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx na xxxxxxxx XXXXXX 1026 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin x xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx GC 1 920
Stanovení brassicasterolu x potravinách 2 600
Stanovení xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX 2&xxxx;600
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx 590
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 610
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) x potravinách xxxxxxx XXXXX 2&xxxx;500
Xxxxxxxxx potravinové xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx enzymaticko-gravimetickou 3 500
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX 2&xxxx;670
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx AAA xxxx XXXX 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxx 220
Xxxxxxxxx organických xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 1 400
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 950
Stanovení ß-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2&xxxx;060
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, barvy, xxxxx. u piva xx xxxxxxxx SCABA 560
Stanovení xxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx objemu, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx balení 70
Stanovení obsahu xxxxx v citrusových xxxxxxx 200
Xxxxxxxx xxxxxxxx podle xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx plody 250
Stanovení xxxxxxxx v aromatizovaných xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxx 130
Xxxxxxxxx xxxxxx v potravinách xx xxxxxxxx XX 50 70
Xxxxxxxx znaku xx xxxxxx, xxxxx není xxxxxx v xxxxxxxxx xxxx xxxx x xxxxxx 30
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx hodnoty 50
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx skladištními xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxx stanovení xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více než 1 v xxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx snětivosti xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxx lepku x xxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx maltózy v xxxx 470
Xxxxxxxxx pšenice xxxxx x xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx tvrdé 140
Třídění sladovnického xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx klíčivosti xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene 270
Stanovení podílu xxxxxxxx xxxx koňský xxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hrachu jedlého x xxxxx jedlé 70
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx 50
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx u luštěnin, xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x škodlivých nečistot xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v olejninách 50
Stanovení xxxxxxx, nečistot a xxxxxxxxxx nečistot xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1 x olejninách 210
Stanovení olejnaté xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx jader 140
Stanovení xxxxx xxxxx x xxxx x hořčici 270
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx semen xxxx xxx xxxxxxxx 12% 50
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx (x xxxxxxx xxxxxx x x xxxxxx xxxxxx) 380
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 690
Xxxxxxxxx xxxxx poklesu x obilovin 380
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx, luštěninách x xxxxxxxxx x xxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx hodnoty (XXX xxxx) x xxxxxxxx 420
Xxxxxxxxx vlhkosti a xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx semenech 220
Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hlíz xxxxxxx 50
Xxxx xxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxx konduktometrické xxxxxxx (XX) chmele 760
Stanovení xxxxxxxxxx a hmotnosti x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 260
Xxxxxxxxx xxxxxx hodnoty (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx tržních xxx 520
Xxxxxxxxx acesulfamu-K, aspartamu x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;030
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách - metodou HPLC 1 200
Stanovení xxxxxxxx L-askorbové x xxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxx xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX 1&xxxx;990
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx (tucích x xxxxxxx) 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx napadení těstovin xxxxxx 70
Xxxxxxxxx zlomků x xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxx těstovin 210
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxx x těstovinách 350
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxx xxx xxxxxxx zkoušky x xxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx rozvářivosti x xxxxxxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx vaječného xxxxxx x těstovinách 560
Stanovení xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx obsahu xxxx s xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx bez xxxxxxxxxxx při 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tvarohové xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích 180
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích 180
Stanovení xxxxxxx výpočtem x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 550
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx strouhanky 50
Stanovení xxxxxxx xx xxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 105 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích 140
Podíl xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx v cukrářských xxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx vody vážkově x xxxxxxxx xxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx při 105 °X 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °X 70
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxx cukrovinek a xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °C xx konstantní xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx s xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxx x xxxxxx 140
Xxxxxxxxx obsahu xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 250
Xxxxxxxxx obsahu xxxx po xxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu 360
Stanovení obsahu xxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu 300
Stanovení xxxxxxxxxx polevy formované, xxxxxx 170
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx 130
Xxxxxxxxx laktózy v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx 810
Xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu 50
Stanovení xxxxxxxxxxx v cukrovinkách x trvanlivém pečivu 550
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 1&xxxx;440
Xxxxxxxxx etyl- x xxxxxxxxxxxx kyseliny p-hydroxybenzoové x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu 560
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích 100
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích 290
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků 220
Stanovení granulometrického xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích 50
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích 50
Důkaz xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích 260
Stanovení xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx 260
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx 390
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx 100
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx škrobu 120
Stanovení písku xx xxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxxxxx ze xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx 320
Xxxxxxxxx zcukření škrobového xxxxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xx xxxxxxxxx ze xxxxxx 120
Xxxxxxxxx redukujících látek x dextrózového ekvivalentu x produktech xxxxxxxxx xxxxxx 600
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx sirupu 50
Stanovení xxxxxxxx v xxxx 300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx extraktu piva 300
Stanovení xX piva 100
Stanovení xxxxx xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx 200
Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx pěnivosti xxxx 70
Xxxxxxxxx cukrů v xxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x pivu 200
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx 80
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kynutí x xxxxx x droždí 160
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xxxxxxx x chuťových xxxxx 90
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx a chuťových xxxxx 90
Xxxxxxxxx kyselin a xxxxx xxxxxxxxx vonných x xxxxxxxxx xxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxx x chuťových xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxx vonných x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx při 105 °X 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx látek xxxxxxxxxxx, cukrů x xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x lihovinách 100
Stanovení xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx 780
Xxxxxxxxx metanolu x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 730
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou 1 110
Stanovení xxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxx vín 160
Stanovení xxxxxxxx ve xxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx vínech 140
Stanovení x xxxxxxx bezcukerného extraktu xx vínech 1 380
Stanovení xxxxxx xx vínech 390
Stanovení veškeré xxxxxxxx vinné xx xxxxxx 180
Xxxxxxxxx vinného xxxxxx xx xxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx plodů 50
Stanovení počtu xxxxxx xxxxx xx 100 x xxxx xx 1 xxxxx (454 x) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, skořápek a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx suchých skořápkových xxxxx 50
Xxxxxxxxx jemnosti xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů 50
Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx u jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx jader x xxxxx 160
Xxxxxxxxx ztráty sušením - vlhkosti u xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů xxxxxxxxxxxxx v kyselině - xxxxx 430
Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů 380
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx izolovaného xxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx 90
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Rothenfusera x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 160
Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxxxxxxx xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx kyselosti - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxx x nealkoholických xxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx kofeinu x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích 360
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 730
Xxxxxxxxx sacharinu v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích 730
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx nápojů 160
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích 210
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx octa 170
Stanovení xxxxxxx x kvasném xxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx extraktu xxxxxxxx xxxx 270
Xxxxxxxxx popela v xxxxxxx xxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů v xxxxxxx octě 470
Stanovení xxxxxxxxx x kvasném octě 530
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx 50
Xxxxx volných xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx minerálních xxxxxxx v kvasném xxxx 160
Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxx octě 140
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxx xxxx 300
Xxxxxxxxx pevného xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a výrobků x xxxxx x xxxxxxxx 300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tekutého podílu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a zeleniny 70
Stanovení xxxxxxx směsi konzervárenských xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx z xxxxx x zeleniny 70
Stanovení xxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx plodů x xxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x škůdci poškozených xxxxx
xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce
a xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxx částic x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny 70
Odsíření xxxxx xxx senzorickém xxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a zeleniny 140
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx rostlinných xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny xxxxxxxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx minerálních příměsí (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx netěkavých xxxxxxx (kyseliny mléčné) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx
x xxxxxxxx 530
Xxxxxxxxx těkavých xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx 330
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 80
Xxxxxxxxx xxxxxx dřeně x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny 80
Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx a zeleniny xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx destilační
metodou 220
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce
a xxxxxxxx 750
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x pektinových xxxxxxxxx x přípravcích pro xxxxxxxxx x konzervování
ovoce x zeleniny 700
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x pektinových xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx
x konzervování ovoce x xxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x pektinových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání
a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx 210
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx výrobcích 380
Stanovení xxxx xx fermentovaném tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx destilační 480
Stanovení xxxxxxxxx (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 2&xxxx;260
Xxxxxxxxx hmotnostní xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx tuku xxxxxx extrakcí v xxxxxxxxxxxxx výrobcích 220
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x mrazírenských xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustných xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxxxx- xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxx 150
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x kyselině, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x hrášku 490
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťáv 100
Stanovení xxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťáv 100
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxx ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;280
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx L-jablečné (X-xxxxxx) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách
metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx, xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu kyseliny X-xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxx x zeleninových výrobků 100
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx výrobků 140
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků 50
Stanovení očkovitosti xxxxxxxxx výrobků 50
Stanovení vody x mlýnských výrobcích 140
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxx v mlýnských xxxxxxxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxxx mokrého xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx bobtnavosti lepku x xxxxxxxxx výrobcích 220
Stanovení xxxxx podle Xxxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx mlýnských výrobků 460
Stanovení xxxxxxx lepku v xxxxxxxx xxxxx 160
Xxxxxxx vařivosti xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin 100
Stanovení xxxxxx xxxx, rýže, xxxxx, pohanky a xxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot x xxxxxxxxx - xxxxx xxxx - x krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků více xxx 1, x xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx
x xxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx při xxxxxxxxx jednoho xxxxx x krup, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx 3&xxxx;700
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx 1&xxxx;730
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x čokoládě x xxxxxxxxxxxx cukrovinách 1 180
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x derivátů xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx škrobů 320
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (vakuová xxxxxxx) x xxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a poškozených xxxxx, nezralých plodů, xxxxxx xxxxxxx
x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx xxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx siřičitého v xxxxxxxx jablkách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených xxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých xxxxx, xxxxxx xxxxxxx
x odchylek xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx 230
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx oxidu siřičitého x sušených hruškách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v sušených xxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx napadených x xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých xxxxx, cizích xxxxxxx
x xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx sušených xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx v sušených xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx 330
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx švestkách 310
Stanovení velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx bezvodného kondenzátu xxxxx u cigaret 1 820
Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xx konstantní xxxxxxxxx x pískem 160
Stanovení xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx 70
Xxxxxxxxx tuku x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx hydrolýze 360
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků sušených x xxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x zahuštěných 100
Stanovení xxxxxx tuku x xxxxxxxx výrobcích sušených x zahuštěných xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 370
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků 100
Stanovení xX xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou 100
Stanovení glycidů x mražených mléčných xxxxxxxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x sýrů, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xX u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxx podle Röse-Gottlieba x xxxxx x xxxxxxxx výrobcích 460
Stanovení xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxx x sušině x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou 380
Stanovení stupně xxxxxxxxx u xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxx xxxx másla 160
Stanovení obsahu xxxxxxxx kaseinu 140
Stanovení xxxxxx xxxx x kaseinu 460
Stanovení xxxxxx bílkovin v xxxxxxx 610
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x kaseinu 140
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx kaseinu 210
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx slepičích xxxxx 70
Xxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx slepičích xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxx 70
Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec konzumních 70
Zjištění xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx kvality xxxxxxx xxxxx xx rozbití 70
Důkaz xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxx xxxxxxxxxx 80
Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx podílu xxxxxx x drůbežích x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 190
Xxxxxxxxx obsahu chloridu xxxxxxx x drůbežích x xxxxxxxxxxx konzervách 130
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xxxxx 140
Xxxxxxxxx vody xxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků a xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx u ryb, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx x xxx, rybích xxxxxxx a konzerv 70
Stanovení xxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx 360
Xxxxxx xX masa x xxxxxxx výrobků xxxxxx xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx obsahu pevných x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxxxx x xxxx
x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxx x masa x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx xx výrobcích x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 880
Xxxxxxxxx xX x výrobků x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů xx xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx u masa, xxxxxxx výrobků x xxxxxxx xxxxxxx
x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx 220
Xxxxx xxxxxxxxx tuku xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídel v xxxxxxxxxx 210
Xxxxx přítomnosti škrobu x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx
x konzervách 100
Stanovení xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x konzervách 350
Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx medu 50
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx podle Lana x Eynona ve xxxxxx medu 460
Stanovení xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx 520
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx včelím xxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xx vodě nerozpustných xx včelím xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxx 270
Xxxxxxxxx hydroxymetylfurfuralu xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxx 860
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx podle Schadeho xx xxxxxx xxxx 910
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx xxxx 1&xxxx;130
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx 590
Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx medu xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx 1&xxxx;310
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx medu 210
Stanovení pH xxxxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v mléce x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 370
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx, xxxxxxx a x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, smetany a xxxxxxxxxxx neslazeného xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, x xx zvláštních
případech - např. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx
xxxx xxxxxx potravinářských xxxxxxx; speciální krémovité xxxx xxxxxxxxx mléčné xxxxxxx x přísadami;
mléčné xxxxxxx v xxxxxx xxxx., dále v xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx krémech x směsích xxx xxxxxx xxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka 160
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů x xxxxxx a xxxxxxxx sýrových xxxxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v másle 140
Stanovení xxxxxx xxxxxx tukuprosté x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx 280
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxx xxxx 220
Xxxxxxxxx teploty xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 50
Xxxxx cizích xxxxxxx xx vaječné xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxx ve vaječné xxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx mastných xxxxxxx ve xxxxxxx xxxxx 940
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx výrobcích 290
Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx z masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x mase x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx látek xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx olejích 210
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxx tuků ve xxxxxxxx sádle a xxxxxxxx xxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxxx olejích 420
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx sádle a xxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxxx olejích 70
Stanovení xxxxxxxx čísla ve xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx olejích 430
Stanovení Böhmerova xxxxx xx vepřovém xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxx zmýdelnění xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx ve xxxxxxxx sádle x xxxxxxxx olejích 200
Stanovení alkality xxxxxx koření 430
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxxxx 400
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx 250
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxx - mikroskopicky 650
Stanovení xxxxxxxx xxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v soli 130
Stanovení xxxxxx x xxxx 590
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx draselného x xxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx draselného x soli 460
Stanovení dusitanů x soli 200
Stanovení zrnitosti xxxx 50
Xxxxxxxxx uhličitanů x xxxx 160
Xxxxxxxxx oxidů xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx 450
Xxxxxxxxx škůdců x xxxx xxxxxxxxxxxxx 650
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx 330
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxx 170
Xxxxxxxxx prachu a xxxx x čaji 100
Stanovení xxxxxxxx příměsí x xxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx 70
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx xxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxx mletí xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1&xxxx;000 zrn kávy 100
Stanovení xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx 650
Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu xxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxx 210
Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxx xxxxxx kávy 250
Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx ve xxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxx x kávě 420
Stanovení xxxx x xxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx 300
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx přímou xxxxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx kuchyně 380
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx po xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx jídlech x x polotovarech xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 160
Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxxxxxx jídlech a x xxxxxxxxxxxx xxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech a x polotovarech jídel 210
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxx xxxxxx x hotových xxxxxxx a v xxxxxxxxxxxx jídel 140
Stanovení hmotnostního xxxxxx hlavní xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x v polotovarech xxxxx 70
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx 300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx chloridu sodného x xxxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v koření 250
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxx koření xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (HCl) 420
Stanovení xxxxxx vlhkosti xxxxxx xxxxxxxxxx metodou 550
Stanovení netěkavého xxxxxxxxxx xxxxxxxx koření 480
Stanovení xxxxxx jemnosti mletí xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Xxxxx) x paprice metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx 470
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx x oleoresinech xxxxxx xxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;530
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x známém xxxxxx xxxxxx 220
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxx při 103 °C 220
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx rozpustného a xxxxxxxxxxxxx xx xxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině (XXx) 420
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x pevném xxxxx (ztráta xxxxxxxxx xxx 103 °X) 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela instantního xxxx x xxxxxx xxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech 210
Výpočet xxxxxxxxx xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx x ochucovadel 50
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx 590
Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx 120
Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx x ochucovadel 330
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx 270
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx barvivosti xxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxx kávovin 350
Stanovení ztráty xxxxxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X 220
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx mleté xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X) 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx "xxxxx" x xxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx 500
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxxxx 120
Xxxxxxxxx bodu xxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx a xxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx tuků x olejů (xxx 105 °X) 210
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 125°- 130 °X) 100
Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxx x xxxxxxx metodou Karla Xxxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů 340
Stanovení čísla xxxxxxxxxx xxxx a xxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxx a olejích x x margarinech 170
Stanovení xxxxx tuků a xxxxx 160
Xxxxxxxxx a xxxxx xxxxx- x propylesteru xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x xxxxxx x xxxxxxx 560
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx křivky xxxxxxx xxxx 270
Xxxxxxxxx anisidinového xxxxx xxxx x xxxxx 830
Xxxxxxxxx indexu xxxx xxxx x xxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x tucích x xxxxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x olejů xxxxxxxxxx xxxxxxx 570
Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného xxxxxx tuků x xxxxx extrakcí hexanem 570
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx tuků x xxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x olejů xx jednotku xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx stability xxxx x olejů Schaalovým xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx při 20 °C 100
Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x lihu 310
Zjišťování xxxxxxxx lihu 50
Stanovení xxxxxxxxx xxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxxx lepidel 210
Stanovení xxxxxxxxx x alkality xxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx žíravých xxxxxxx x tenzidů x xxxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xX syntetických xxxxxxx xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx x detergentů 100
Stanovení xxxxxx vody x xxxxxxx a xxxxxxxxxx 280
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx 610
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x mastných xxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx 860
Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx) 170
Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx s vodou 50
Důkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx prostředky) 70
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx detergentech 220
Stanovení látek xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx x detergentů x xxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx 200
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxx znění - xxxxxxxx xx 1.1.2003 xx 31.12.2005 (xx xxxxxx č. 469/2005 Xx.)
Xxxxxxx č. 2 x xxxxxxxx č. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxx Xxxx xxxxxxx xxxxxxx v Xx
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx 380
Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X 220
Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx termotolerantních xxxxx xxxx Campylobacter 600
Clostridium xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy 410
Horizontální xxxxxx xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx perfringens. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 460
Xxxxxxx Escherichia xxxx - XXXXxxxx 80
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia coli. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx -
2 membrány 500
Stanovení počtu Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx -
4 xxxxxxxx 630
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na xxxxxxxxxx -
8 membrán 880
Stanovení xxxxx ß-D-glukuronidázopozitivních Escherichia xxxx na xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx -
Metoda xxxxxxxx xxxxxxx xxx 44 °C 290
Všeobecné xxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxx suspektních Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx
xxxxx 165
Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx O157 780
Průkaz Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx 1&xxxx;510
Xxxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx - xxxxx x xxxxxx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx a stanovení xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx 600
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a stanovení xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - část 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx 600
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 220
Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx 230
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx bakterií rodu Xxxxxxxxxxx xx použití xxxxxx 230
Xxxxxxx salmonel - XXXXxxxx 80
Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx test 950
Horizontální xxxxxx xxxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx 570
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy 560
Průkaz bakterií xxxx Shigella 470
Průkaz xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) -
Xxxxxxxx x použitím xxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx Staphylococcus xxxxxx x xxxxx xxxxx - xxxxxx,
xxxxxxxxxxx testy 380
Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 1&xxxx;360
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx 750
Xxxxxx suspektních xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx 410
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 380
Xxxxxxxxx celkového xxxxx mezofilních xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx
x xxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; technika xxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxx vod - xxxxxxxxx mezofilních bakterií 210
Stanovení Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx toxinogenních plísní Xxxxxxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx -
xxxxxxxx kolonií xxx 30°X 340
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 40
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx intestinálních xxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx čeledi Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx
xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 240
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Enterobacteriaceae - xxxxxxxxxxx testy (XXXXXXXXXX) 560
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Metoda xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx;
2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx 330
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx perfringens - xxxxxxxxxxxxxxxxxx klostrídií 460
Průkaz x xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxx 210
Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - biochemické xxxxx 60
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx počítání xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X x 37 °X) 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx 210
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx 230
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - stanovení xxxxxxxxx kvasinek xxxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kvasinek x plísní 220
Stanovení počtu xxxxxxxx x plísní - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx počtu bakterií xxxxxxxx xxxxxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X - xxxx x xxxxx
xxxxxxx 320
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií
vykultivovaných při 30 °X 320
Xxxxxxx x xxxxxx: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx podle Xxxxxxx 390
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Leuconostoc 210
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx mikrobů 210
Průkaz x stanovení xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx sporotvorných xxxxxxx 210
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů xxxxxxxxxx za xxxxxxxxxxx xxxxxxxx
(Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) 210
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx agarové xxxx (Stanovení xxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx anaerobních x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) 210
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx nežádoucích xxxxxxxxxxxxxx 200
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních - xxxxx plísní ve xxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - xxxxxxx xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - preparát x jednoduchým xxxxxxxxx 80
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - preparát xx xxxxxxxx barvením (Xxxxxxx xxxxxxx) 130
Xxxxxxxxx mikroorganismů xxxxxxxxxxx filtrací 230
Vyšetřování xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx přelivovou xxxxxxx 220
Xxxxxxxx xxxxxxxx pro xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx 10
_____________________________________________________________________________________________

Xxxxxxx x. 3 x xxxxxxxx x. 541/2002 Sb.
Senzorické xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx nákladů x Xx

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx u xxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxxx hodnocení všech xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx

350

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx znaků jednoho xxxxxx s mechanickou xxxx tepelnou úpravou

420

Posouzení xxxxxxxx xx xxxxx xxx obsahu, včetně xxxxxxxxx funkčnosti xxxxx xxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxx x. 4 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx vzorec
xxxxxxx x Kč = x + x.x
xxx: x = xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx v Xx (týká se xxxxxxx xxxxxxxx. xxxxxxx)
x = počet xxxxx xxxxx
x = xxxxxxx na 1 xxx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx:
- xxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx
- xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx energii xxxxxxxxx přístrojů
Xx. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Výše xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx inspekce xx xxxxxx xxxxxxxxxx přede xxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx se xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
Xx. II vložen xxxxxxx předpisem x. 469/2005 Sb. x xxxxxxxxx od 1.1.2006

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 541/2002 Xx. nabyl xxxxxxxxx dnem 1.1.2003.
Xx xxxxx tohoto xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x.:
469/2005 Xx., xxxxxx xx xxxx vyhláška x. 541/2002 Sb., xxxxxx se xxxxxxx xxxxxxxx náhrad xxxxxxx xx rozbory xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. b) xxxxxx x. 146/2002 Xx., o Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx x x xxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
x účinností xx 1.1.2006
Xxxxxx xxxxxxx č. 541/2002 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 132/2015 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.7.2015.
Znění xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx aktualizováno, xxxxx xx xxxx xxxxxx derogační xxxxx xxxxx xxxxxxxxx právního xxxxxxxx.