Právní předpis byl sestaven k datu 01.01.2003.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2003 do 30.12.2005.
Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
541/2002 Sb.
Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
 	541
 	XXXXXXXX
 	xx xxx 11. xxxxxxxx 2002,
 	kterou xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx prováděné laboratořemi Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx podle §3 odst. 3 xxxx. b) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské inspekci x x změně xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx
 	Ministerstvo xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §14 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Sb., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, (xxxx jen "xxxxx"):
		Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx xx 1.1.2003 xx 31.12.2005 (xx xxxxxx x. 469/2005 Xx.)
			§1
			Xxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxx x jejich xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Státní xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx, se xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx.
	 	§2
 	(1) Xxxx náhrad xxxxxxx xx rozbory xxxxx §1 xx xxxxxxxxx x přílohách č. 1 xx 3 této vyhlášky. Příloha č. 1 této xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx, příloha č. 2 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx x mikroskopické xxxxxxx x příloha č. 3 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx nákladů xx senzorické rozbory.
 	(2) Xxxx náhrad xxxxxxx za xxxxxxx xxxx vztažené xx xxxx spotřebovaného xxxxxxxxx x nákladů na xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x náklady xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx přístrojů, jsou xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx vzorce, xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx. Xxxxxxxx výše xxxxxx xxxxxxx je x příprava xxxxxx x xxxxxxx.
 	(3) Xxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx, xxxxx xxxx x přílohách č. 1 xx 3 této xxxxxxxx xxxxxx, se xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx.
 	§3
 	Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. xxxxx 2003.
 	Xxxxxxx:
 	Xxx. Xxxxx v. x.
		Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx xx 1.1.2003 xx 31.12.2005 (xx xxxxxx č. 469/2005 Xx.)
			Xxxxxxx č. 1 x xxxxxxxx x. 541/2002 Sb.
			Fyzikálně-chemické xxxxxxx
			_____________________________________________________________________________________________
			Xxxxxx	Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx
			_____________________________________________________________________________________________
			Xxxxxxxxx antioxidantů x xxxxxxxxxxx metodou XXXX	2&xxxx;460
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX	2&xxxx;460
			Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC	950
			Identifikace xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XXX	780
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX	2&xxxx;080
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx spektrofotometrickou	1 480
			Stanovení karotenoidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx	1&xxxx;200
			Xxxxxxxxx ß-karotenu v xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx	1&xxxx;990
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx x ß-xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX	1&xxxx;400
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x jejich xxxxxx x potravinách metodou XXXX	960
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX	1&xxxx;090
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách metodou XXXX	950
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x nápojích xxxxxxx XXX	1&xxxx;140
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačně-titrační	320
			Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x pararosanilinem	1 080
			Stanovení xxxxxxxx x potravinách xxxxxxxxxxxxxxxxxxx	560
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx FIA	1 000
			Stanovení xxxxxxxx x xxxx-xxxxxxxxxxx x xxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxx metodou GC	2 410
			Stanovení xxxxxxxx mravenčí x xxxxxxxxxxx metodou XXXX	1&xxxx;090
			Xxxxxxxxx xxxxxxx v potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx	1&xxxx;280
			Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxx metodou XXXX	1&xxxx;200
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX	1&xxxx;080
			Xxxxxxxxx sacharinu, xxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX	1&xxxx;030
			Xxxxxxxxx sorbitolu x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC	950
			Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx	260
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx, xxxxxxxxxx-X x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX	1&xxxx;160
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx glutamátu xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX	1&xxxx;110
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x polévkách x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX)	370
			Xxxxxxxxx chininu xxxxxxx HPLC	1 000
			Stanovení chininu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx	940
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx výpočtem x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx	1&xxxx;550
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX	2&xxxx;000
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx	390
			Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX	1&xxxx;780
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx, ethylvanilinu, xxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX	1&xxxx;080
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX	1&xxxx;080
			Xxxxxxxxx xxxxxxx x kyseliny xxxxxxx xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx metodou XXXX	1&xxxx;530
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX	1&xxxx;600
			Xxxxxxxxx vitaminů X1, X2, B6 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX	1&xxxx;690
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx B12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX	3&xxxx;000
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx C x potravinách xxxxxxx XXXX	950
			Xxxxxxxxx vitaminů X2 x D3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX	1&xxxx;600
			Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx XXXX	1&xxxx;480
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx spektrofotometrickou	1 530
			Stanovení X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX	1&xxxx;300
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx	2&xxxx;020
			Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) jednoho xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX	2&xxxx;470
			Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxx XX XXX	1&xxxx;390
			Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX	2&xxxx;780
			Xxxxxxxxx dithiokarbamátů x xxxxxxxxxxx metodou XX	2&xxxx;570
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxx x xxxxx xxxxxxx XX	2&xxxx;730
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx	550
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX	2&xxxx;440
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx metodou XX	2&xxxx;430
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx herbicidů x xxxxxxxxxxx metodou GC	2 240
			Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda XX/XXX/XXX/XXX)	5&xxxx;930
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X)	2&xxxx;440
			Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX (Multireziduální xxxxxx)	4&xxxx;590
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX	3&xxxx;650
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX	2&xxxx;780
			Xxxxxxxxx mléčného xxxx x potravinách xxxxxxx GC	2 460
			Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x mléku xxxxxxx GC	2 820
			Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC	2 280
			Stanovení metylbromidu x xxxxxxxxxxx xxxxxx XX	2&xxxx;470
			Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GC/ECD	2 290
			Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxx x vybraných xxxxxxxxxxxxx xxxxx metodou xxxxxxxxx XXX	420
			Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx prvů xxxxxxx xxxxxxxxxxxx AAS	630
			Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx XXX	750
			Xxxxxxxxx xxxxx metdou XXX xx xxxxxxxx XXX 254	360
			Xxxxxxxxx dusičnanů x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXX	660
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx s xxxxxxx	850
			Xxxxxxxxx dusičnanů xxxxxxx XXXX	1&xxxx;130
			Xxxxxxxxx sumy xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX	1&xxxx;000
			Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx XXXX	1&xxxx;480
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX	1&xxxx;680
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx uhlovodíků x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX	2&xxxx;910
			Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX/XXX	2&xxxx;950
			Xxxxxxxxx ftalátů x xxxxxxxx xxxxxxx XX	1&xxxx;980
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX	2&xxxx;640
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, X2, X1, X2; xxx, čokoláda; xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx)	1&xxxx;240
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2; jádra skořápkových xxxxx, olejniny, luštěniny, xxxx, koření,
			těstoviny, trvanlivé xxxxxx, xxxxxx vločky, xxxx, xxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx; xxxxxxx TLC
			(screening)	1 090
			Stanovení xxxxxxxxxx X1, B2, X1, X2 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC	2 880
			Stanovení xxxxxxxxxx X1, B2, X1, X2; xxxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxx, xxxxxxx z xxxxx; xxxxxxx XXX
			(xxxxxxxxx)	2&xxxx;500
			Xxxxxxxxx aflatoxinů X1, X2, G1, X2; xxxxxx xxxx, xxx xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx)	1&xxxx;460
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx imunoafinitních xxxxxxx	2&xxxx;580
			Xxxxxxxxx sterigmatocystinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX	3&xxxx;500
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X; zelená xxxx, xxxxxx; xxxxxxx XXX (screening)	910
			Stanovení ochratoxinu X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx imunoafinitních (XXX) xxxxxxx	2&xxxx;450
			Xxxxxxxxx patulinu x xxxxxxxxxxx metodou XXXX	1&xxxx;850
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX	1&xxxx;760
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX	2&xxxx;160
			Xxxxxxxxx metanolu x xxxxxxxxxx a xxxx xxxxxxx XX	950
			Xxxxxxxxx 3-XXXX v potravinách	3 000
			Stanovení 1,3-xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XX	1&xxxx;580
			Xxxxxxxxx aromatických xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC	1 680
			Stanovení xxxxxxxxxx	1&xxxx;150
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x lihovinách xxxxxxx GC	1 390
			Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx	470
			Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx	100
			Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx siřičitého xx vínech metodou XXX	960
			Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xx víně	30
			Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxx xx xxxxxxxx XXXXXX	1&xxxx;200
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx	140
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx	170
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx vínech x xxxxxxxxxx	1&xxxx;500
			Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxxx x vyšším obsahem xxxxxxxx xxxxxx	1&xxxx;340
			Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, esterů x xxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx	1&xxxx;340
			Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx (xxxx) xxxxxxx XX	750
			Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxx	1&xxxx;500
			Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx	140
			Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx vřeténka	70
			Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx	140
			Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; otluky	140
			Stanovení xxxxxxx chmele; xxxxxxxx xxxxxx	70
			Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx	140
			Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxxxxxx xxxxxxxx	140
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx	100
			Xxxxxxxxx složení x xxxxxxxxxxxx cukrovinek	70
			Stanovení kyselosti xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx	160
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx)	160
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx druhotně xxxxxxxxxx xxxxxx	230
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx	230
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx hub	70
			Stanovení xxxxxxxx xxx	220
			Xxxxxxxxx sušiny xxx	380
			Xxxxxx xxxxx mas xxxxxxx XXXXX	3&xxxx;500
			Xxxxxxxxx xxxxxx čisté xxxxxxx xxxxxxxxx přepočtem xxxx 3-methylhistdin	1 210
			Měření xX xxxxxxx xxxxxx masa	100
			Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx	100
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx	370
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx	200
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx	160
			Xxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxx	70
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx/xxxxxxxxx xxxxxxxx	30
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx	100
			Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích	50
			Stanovení volné xxxx x xxxxxx xxxxxxx	50
			Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - xxxxx xxxxxx	70
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx cigaretového xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx	2&xxxx;260
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx	2&xxxx;210
			Xxxxxxxxx celkového xxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx nakouření	1 110
			Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx	410
			Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxx cigaret xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx	1&xxxx;820
			Xxxxxxxxx xxxxx xxxx tabákové xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx	270
			Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx kouři xxxxxxx XX	740
			Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxx	160
			Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx PCR xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X
			xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx	4&xxxx;500
			Xxxxxxx specifické XXX Round Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX xxxxxx	1&xxxx;500
			Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx	1&xxxx;500
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx sóji x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Real-Time PCR	12 426
			Stanovení xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX	12&xxxx;426
			Xxxxxxxxx xxxxxx sójové xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx ELISA	3 000
			Stanovení hydroxyprolinu x potravinách	1 250
			Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xx předčištění na xxxxxxxxx XXX metodou
			enzymatickospektrofotometrickou	2 700
			Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx po xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx HPLC	2 700
			Stanovení xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx	440
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx	430
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx	430
			Xxxxxxxxx laktózy x xxxxxxx metodou XXXX	1&xxxx;080
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, glukózy, xxxxxxxx x xxxxxxxxx x potravinách metodou XXXX	950
			Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x medu	1 300
			Stanovení 5-hydroxymethylfurfuralu x medu xxxxxxx XXXX	1&xxxx;130
			Xxxxxxxxx tuku po xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026	360
			Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx na xxxxxxxx XXXXXX 1026	220
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin x xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx GC	1 920
			Stanovení brassicasterolu x potravinách	2 600
			Stanovení xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX	2&xxxx;600
			Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx	590
			Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx	610
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) x potravinách xxxxxxx XXXXX	2&xxxx;500
			Xxxxxxxxx potravinové xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx enzymaticko-gravimetickou	3 500
			Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX	2&xxxx;670
			Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx AAA xxxx XXXX	1&xxxx;110
			Xxxxxxxxx xxxx	220
			Xxxxxxxxx organických xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC	1 400
			Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC	950
			Stanovení ß-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx	2&xxxx;060
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, barvy, xxxxx. u piva xx xxxxxxxx SCABA	560
			Stanovení xxxxxxxxx	160
			Xxxxxxxxx objemu, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx balení	70
			Stanovení obsahu xxxxx v citrusových xxxxxxx	200
			Xxxxxxxx xxxxxxxx podle xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx plody	250
			Stanovení xxxxxxxx v aromatizovaných xxxxxxx	140
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxx	130
			Xxxxxxxxx xxxxxx v potravinách xx xxxxxxxx XX 50	70
			Xxxxxxxx znaku xx xxxxxx, xxxxx není xxxxxx v xxxxxxxxx xxxx xxxx x xxxxxx	30
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx	50
			Xxxxxxx xxxxxxxxxxx hodnoty	50
			Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx skladištními xxxxxx	140
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti xxxxxxxx	50
			Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxx stanovení xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx	50
			Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více než 1 v xxxxxxxxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxxx	70
			Xxxxxxxxx snětivosti xxxxxxx	70
			Xxxxxxxxx xxxxxxx lepku x xxxxxxxxxxx	140
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx	160
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx	210
			Xxxxxxxxx maltózy v xxxx	470
			Xxxxxxxxx pšenice xxxxx x xxxxxx	70
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx tvrdé	140
			Třídění sladovnického xxxxxxx	220
			Xxxxxxxxx klíčivosti xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx	430
			Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene	270
			Stanovení podílu xxxxxxxx xxxx koňský xxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx	50
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx	430
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx	220
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx	430
			Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxx	220
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hrachu jedlého x xxxxx jedlé	70
			Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx	100
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx	210
			Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx	50
			Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx u luštěnin, xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1	210
			Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x škodlivých nečistot xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v olejninách	50
			Stanovení xxxxxxx, nečistot a xxxxxxxxxx nečistot xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1 x olejninách	210
			Stanovení olejnaté xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx jader	140
			Stanovení xxxxx xxxxx x xxxx x hořčici	270
			Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx semen xxxx xxx xxxxxxxx 12%	50
			Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx	220
			Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx (x xxxxxxx xxxxxx x x xxxxxx xxxxxx)	380
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx	690
			Xxxxxxxxx xxxxx poklesu x obilovin	380
			Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx, luštěninách x xxxxxxxxx x xxxx	140
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx hodnoty (XXX xxxx) x xxxxxxxx	420
			Xxxxxxxxx vlhkosti a xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx semenech	220
			Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx	480
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx	160
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hlíz xxxxxxx	50
			Xxxx xxxx xxxxxxx	100
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx	50
			Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxx	460
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx	210
			Xxxxxxxxx konduktometrické xxxxxxx (XX) chmele	760
			Stanovení xxxxxxxxxx a hmotnosti x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx	260
			Xxxxxxxxx xxxxxx hodnoty (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx tržních xxx	520
			Xxxxxxxxx acesulfamu-K, aspartamu x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX	1&xxxx;030
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách - metodou HPLC	1 200
			Stanovení xxxxxxxx L-askorbové x xxxxxxxxxxx	220
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxx xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX	1&xxxx;990
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx (tucích x xxxxxxx)	1&xxxx;080
			Xxxxxxxxx napadení těstovin xxxxxx	70
			Xxxxxxxxx zlomků x xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx	100
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx	50
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx těstovin	210
			Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx	140
			Xxxxxxxxx xxxxx x těstovinách	350
			Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx	100
			Xxxxxxxx xxx xxxxxxx zkoušky x xxxxxxxxxxx	50
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx	50
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx	50
			Xxxxxxxxx rozvářivosti x xxxxxxxxxx xxxxxxxx	50
			Xxxxxxxxx vaječného xxxxxx x těstovinách	560
			Stanovení xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx	220
			Xxxxxxxxx obsahu xxxx s xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx	140
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx bez xxxxxxxxxxx při 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx	70
			Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx	220
			Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx	140
			Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx	350
			Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx	220
			Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx	360
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx	440
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx	160
			Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx	50
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tvarohové xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích	180
			Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích	180
			Stanovení xxxxxxx výpočtem x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx	50
			Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx	550
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx strouhanky	50
			Stanovení xxxxxxx xx xxxxxxxxxx	50
			Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 105 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx	220
			Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích	140
			Podíl xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx v cukrářských xxxxxxxxx	350
			Xxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx	440
			Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx	360
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx	100
			Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx	140
			Xxxxxxxxx vody vážkově x xxxxxxxx xxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx	220
			Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx při 105 °X	160
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °X	70
			Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx	360
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx	440
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx cukrovinek a xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °C xx konstantní xxxxxxxxx	140
			Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx s xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx	70
			Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxx x xxxxxx	140
			Xxxxxxxxx obsahu xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx	250
			Xxxxxxxxx obsahu xxxx po xxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu	360
			Stanovení obsahu xxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu	300
			Stanovení xxxxxxxxxx polevy formované, xxxxxx	170
			Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx	50
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx	250
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx	430
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx	70
			Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx	130
			Xxxxxxxxx laktózy v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx	250
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx	810
			Xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu	50
			Stanovení xxxxxxxxxxx v cukrovinkách x trvanlivém pečivu	550
			Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx	1&xxxx;440
			Xxxxxxxxx etyl- x xxxxxxxxxxxx kyseliny p-hydroxybenzoové x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu	560
			Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx	1&xxxx;110
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx	140
			Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích	100
			Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx	200
			Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích	290
			Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx	250
			Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků	220
			Stanovení granulometrického xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx	100
			Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx	220
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích	50
			Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích	50
			Důkaz xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx	270
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích	260
			Stanovení xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx	260
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx	390
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx	250
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx	50
			Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx	140
			Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx	100
			Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx škrobu	120
			Stanovení písku xx xxxxxx	350
			Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx	160
			Xxxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx	50
			Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxxxxx ze xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx	320
			Xxxxxxxxx zcukření škrobového xxxxxx	170
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xx xxxxxxxxx ze xxxxxx	120
			Xxxxxxxxx redukujících látek x dextrózového ekvivalentu x produktech xxxxxxxxx xxxxxx	600
			Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx sirupu	50
			Stanovení xxxxxxxx v xxxx	300
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx extraktu piva	300
			Stanovení xX piva	100
			Stanovení xxxxx xxxx	200
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx	100
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx	200
			Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx	50
			Xxxxxxxxx pěnivosti xxxx	70
			Xxxxxxxxx cukrů v xxxx	480
			Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x pivu	200
			Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx	80
			Xxxxxxxxx sušiny xxxxxx	140
			Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kynutí x xxxxx x droždí	160
			Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx	180
			Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx	160
			Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xxxxxxx x chuťových xxxxx	90
			Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx a chuťových xxxxx	90
			Xxxxxxxxx kyselin a xxxxx xxxxxxxxx vonných x xxxxxxxxx xxxxx	220
			Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxx x chuťových xxxxxxx	340
			Xxxxxxxxx xxxxx vonných x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx při 105 °X	140
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx	350
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx látek xxxxxxxxxxx, cukrů x xxxxxxxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x lihovinách	100
			Stanovení xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx	290
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx	780
			Xxxxxxxxx metanolu x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx	730
			Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou	1 110
			Stanovení xxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx	1&xxxx;440
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx	430
			Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx	160
			Xxxxxxxxx xxxxxxx vín	160
			Stanovení xxxxxxxx ve xxxxxx	350
			Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxx	100
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx vínech	140
			Stanovení x xxxxxxx bezcukerného extraktu xx vínech	1 380
			Stanovení xxxxxx xx vínech	390
			Stanovení veškeré xxxxxxxx vinné xx xxxxxx	180
			Xxxxxxxxx vinného xxxxxx xx xxxxxx	160
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx plodů	50
			Stanovení počtu xxxxxx xxxxx xx 100 x xxxx xx 1 xxxxx (454 x) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx	50
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx	100
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, skořápek a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx	200
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx	250
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx suchých skořápkových xxxxx	50
			Xxxxxxxxx jemnosti xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů	50
			Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx u jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxx	140
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx jader x xxxxx	160
			Xxxxxxxxx ztráty sušením - vlhkosti u xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx	140
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů xxxxxxxxxxxxx v kyselině - xxxxx	430
			Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů	380
			Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx	480
			Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx izolovaného xxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx	90
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Rothenfusera x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx	220
			Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx	160
			Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx	160
			Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxxxxxxx xxxxxxx	160
			Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx	50
			Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx	230
			Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx	230
			Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx	230
			Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx	50
			Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx	50
			Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx	200
			Xxxxxxxxx kyselosti - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx	200
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx	310
			Xxxxxxxxx xxxxx x nealkoholických xxxxxxxx	350
			Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx	210
			Xxxxxxxxx kofeinu x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích	360
			Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx	730
			Xxxxxxxxx sacharinu v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích	730
			Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx nápojů	160
			Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích	210
			Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx octa	170
			Stanovení xxxxxxx x kvasném xxxx	420
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx extraktu xxxxxxxx xxxx	270
			Xxxxxxxxx popela v xxxxxxx xxxx	380
			Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů v xxxxxxx octě	470
			Stanovení xxxxxxxxx x kvasném octě	530
			Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx	50
			Xxxxx volných xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx	50
			Xxxxxxxxx xxxxxxx minerálních xxxxxxx v kvasném xxxx	160
			Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxx octě	140
			Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxx xxxx	300
			Xxxxxxxxx pevného xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx	70
			Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx	50
			Xxxxxxxxx xxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx	160
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a výrobků x xxxxx x xxxxxxxx	300
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx	70
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tekutého podílu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a zeleniny	70
			Stanovení xxxxxxx směsi konzervárenských xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx	70
			Xxxxxxxxx velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx z xxxxx x zeleniny	70
			Stanovení xxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx	70
			Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx	70
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx plodů x xxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx	70
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x škůdci poškozených xxxxx
			xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce
			a xxxxxxxx	70
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx částic x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny	70
			Odsíření xxxxx xxx senzorickém xxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a zeleniny	140
			Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx	70
			Xxxxxxxxx xxxxxx rostlinných xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx	70
			Xxxxxxxxx xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny xxxxxxxxxxxxxxxx	50
			Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx	350
			Xxxxxxxxx minerálních příměsí (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx	420
			Xxxxxxxxx xxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx	200
			Xxxxxxxxx netěkavých xxxxxxx (kyseliny mléčné) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx
			x xxxxxxxx	530
			Xxxxxxxxx těkavých xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx	330
			Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx	300
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx	80
			Xxxxxxxxx xxxxxx dřeně x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny	80
			Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx	440
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx a zeleniny xxxxxxx
			xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx	950
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx	140
			Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx destilační
			metodou	220
			Stanovení xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce
			a xxxxxxxx	750
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x pektinových xxxxxxxxx x přípravcích pro xxxxxxxxx x konzervování
			ovoce x zeleniny	700
			Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x pektinových xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx
			x konzervování ovoce x xxxxxxxx	100
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x pektinových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání
			a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx	210
			Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxx	270
			Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx výrobcích	380
			Stanovení xxxx xx fermentovaném tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx destilační	480
			Stanovení xxxxxxxxx (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx	2&xxxx;260
			Xxxxxxxxx hmotnostní xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxx	200
			Xxxxxxxxx tuku xxxxxx extrakcí v xxxxxxxxxxxxx výrobcích	220
			Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x mrazírenských xxxxxxxxx	220
			Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustných xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxxxx- xxxxxxx
			xxxxxxxxxxxxxxxxx	150
			Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x kyselině, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx	350
			Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx	200
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x hrášku	490
			Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťáv	100
			Stanovení xxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťáv	100
			Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxx ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxx	200
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx	1&xxxx;280
			Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx L-jablečné (X-xxxxxx) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách
			metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx	1&xxxx;700
			Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx, xxxxxxx
			xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx	1&xxxx;700
			Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx	950
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX	1&xxxx;080
			Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu kyseliny X-xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách xxxxxxx
			xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx	1&xxxx;700
			Xxxxxxxxx pH xxxxxxxx x zeleninových výrobků	  100
			Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx	350
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx výrobků	140
			Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx xxxxxxxxx	50
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků	50
			Stanovení očkovitosti xxxxxxxxx výrobků	50
			Stanovení vody x mlýnských výrobcích	140
			Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx	140
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx	100
			Xxxxxxxxx xxxxxxx v mlýnských xxxxxxxxx	470
			Xxxxxxxxx xxxxxx mokrého xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx	140
			Xxxxxxxxx bobtnavosti lepku x xxxxxxxxx výrobcích	220
			Stanovení xxxxx podle Xxxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx	440
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx	360
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx mlýnských výrobků	460
			Stanovení xxxxxxx lepku v xxxxxxxx xxxxx	160
			Xxxxxxx vařivosti xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin	100
			Stanovení xxxxxx xxxx, rýže, xxxxx, pohanky a xxxxxxxx	140
			Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot x xxxxxxxxx - xxxxx xxxx - x krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx	50
			Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků více xxx 1, x xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx
			x xxxxxxxx	140
			Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx při xxxxxxxxx jednoho xxxxx x krup, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx	50
			Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx	3&xxxx;700
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx	1&xxxx;730
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x čokoládě x xxxxxxxxxxxx cukrovinách	1 180
			Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx	140
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x derivátů xxxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx škrobů	320
			Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (vakuová xxxxxxx) x xxxxxxxx	310
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a poškozených xxxxx, nezralých plodů, xxxxxx xxxxxxx
			x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx xxxxxx	230
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx siřičitého v xxxxxxxx jablkách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx	1&xxxx;080
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených xxxxxxxx	310
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých xxxxx, xxxxxx xxxxxxx
			x odchylek xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx	230
			Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx oxidu siřičitého x sušených hruškách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx	1&xxxx;080
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v sušených xxxxxxxx	310
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx napadených x xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých xxxxx, cizích xxxxxxx
			x xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx sušených xxxxxxx	230
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx v sušených xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx	1&xxxx;080
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx	310
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx	330
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx švestkách	310
			Stanovení velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx	70
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx	310
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx bezvodného kondenzátu xxxxx u cigaret	1 820
			Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xx konstantní xxxxxxxxx x pískem	160
			Stanovení xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx	70
			Xxxxxxxxx tuku x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx hydrolýze	360
			Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx	140
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků sušených x xxxxxxxxxxx	100
			Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x zahuštěných	100
			Stanovení xxxxxx tuku x xxxxxxxx výrobcích sušených x zahuštěných xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx	140
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx	370
			Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků	100
			Stanovení xX xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou	100
			Stanovení glycidů x mražených mléčných xxxxxxxxx	480
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx	70
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx	140
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x sýrů, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx	160
			Xxxxxxxxx xX u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx	100
			Xxxxxxxxx xxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxx podle Röse-Gottlieba x xxxxx x xxxxxxxx výrobcích	460
			Stanovení xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxx x sušině x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou	380
			Stanovení stupně xxxxxxxxx u xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx	100
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx	120
			Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxx xxxx másla	160
			Stanovení obsahu xxxxxxxx kaseinu	140
			Stanovení xxxxxx xxxx x kaseinu	460
			Stanovení xxxxxx bílkovin v xxxxxxx	610
			Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x kaseinu	140
			Stanovení xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx	160
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx	420
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx kaseinu	210
			Stanovení xxxxxxx xxxxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx	70
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx slepičích xxxxx	70
			Xxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx	70
			Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx slepičích xxxxx xxxxxxxxxx	70
			Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxx	70
			Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec konzumních	70
			Zjištění xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx	70
			Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx	70
			Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx	70
			Xxxxxxxx kvality xxxxxxx xxxxx xx rozbití	70
			Důkaz xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxx xxxxxxxxxx	80
			Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx	340
			Xxxxxxxxx podílu xxxxxx x drůbežích x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx	100
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx	190
			Xxxxxxxxx obsahu chloridu xxxxxxx x drůbežích x xxxxxxxxxxx konzervách	130
			Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx	180
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xxxxx	140
			Xxxxxxxxx vody xxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků a xxxxxxx	140
			Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx	160
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx u ryb, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx	100
			Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx x xxx, rybích xxxxxxx a konzerv	70
			Stanovení xxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx	340
			Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx	360
			Xxxxxx xX masa x xxxxxxx výrobků xxxxxx xxxxxxxxxx	100
			Xxxxxxxxx obsahu pevných x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxxxx x xxxx
			x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx	100
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxx x masa x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx xx výrobcích x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx	880
			Xxxxxxxxx xX x výrobků x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx	100
			Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů xx xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx	180
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx u masa, xxxxxxx výrobků x xxxxxxx xxxxxxx
			x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx	220
			Xxxxx xxxxxxxxx tuku xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídel v xxxxxxxxxx	210
			Xxxxx přítomnosti škrobu x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx
			x konzervách	100
			Stanovení xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x konzervách	350
			Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx medu	50
			Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx podle Lana x Eynona ve xxxxxx medu	460
			Stanovení xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx	520
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx včelím xxxx	380
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx	200
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xx vodě nerozpustných xx včelím xxxx	200
			Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxx	270
			Xxxxxxxxx hydroxymetylfurfuralu xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxx	860
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx podle Schadeho xx xxxxxx xxxx	910
			Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx xxxx	1&xxxx;130
			Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx	590
			Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx medu xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx	100
			Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx	1&xxxx;310
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx medu	210
			Stanovení pH xxxxxxx xxxx	100
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx	340
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v mléce x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx	370
			Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx, xxxxxxx a x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx	100
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx	100
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx	100
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, smetany a xxxxxxxxxxx neslazeného xxxxx	160
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, x xx zvláštních
			případech - např. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx
			xxxx xxxxxx potravinářských xxxxxxx; speciální krémovité xxxx xxxxxxxxx mléčné xxxxxxx x přísadami;
			mléčné xxxxxxx v xxxxxx xxxx., dále v xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx krémech x směsích xxx xxxxxx xxxxxx	360
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka	160
			Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxx	140
			Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů x xxxxxx a xxxxxxxx sýrových xxxxxxxxx	230
			Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx	460
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v másle	140
			Stanovení xxxxxx xxxxxx tukuprosté x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx	280
			Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxx xxxx	220
			Xxxxxxxxx teploty xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx	50
			Xxxxx cizích xxxxxxx xx vaječné xxxxx	50
			Xxxxxxxxx xxxx ve vaječné xxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxxxxx mastných xxxxxxx ve xxxxxxx xxxxx	940
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx výrobcích	290
			Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx z masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx	220
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxxxxxxxxx	220
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x mase x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx	180
			Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx látek xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx olejích	210
			Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxx tuků ve xxxxxxxx sádle a xxxxxxxx xxxxxxx	440
			Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx	360
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxxx olejích	420
			Stanovení xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx sádle a xxxxxxxx xxxxxxx	210
			Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxxx olejích	70
			Stanovení xxxxxxxx čísla ve xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx olejích	430
			Stanovení Böhmerova xxxxx xx vepřovém xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx	430
			Xxxxxxxxx xxxxx zmýdelnění xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx	340
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx ve xxxxxxxx sádle x xxxxxxxx olejích	200
			Stanovení alkality xxxxxx koření	430
			Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxxxx	400
			Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx	250
			Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxx - mikroskopicky	650
			Stanovení xxxxxxxx xxxx	140
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx	160
			Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxx	180
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v soli	130
			Stanovení xxxxxx x xxxx	590
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx draselného x xxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxxxx draselného x soli	460
			Stanovení dusitanů x soli	200
			Stanovení zrnitosti xxxx	50
			Xxxxxxxxx uhličitanů x xxxx	160
			Xxxxxxxxx oxidů xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx	420
			Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx	450
			Xxxxxxxxx škůdců x xxxx xxxxxxxxxxxxx	650
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx	330
			Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxx	170
			Xxxxxxxxx prachu a xxxx x čaji	100
			Stanovení xxxxxxxx příměsí x xxxx	50
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx	70
			Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx xxxx	380
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx	250
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx mletí xxxx	100
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1&xxxx;000 zrn kávy	100
			Stanovení xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx	650
			Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu xxxx	420
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxx	210
			Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxx xxxxxx kávy	250
			Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx ve xxxx	340
			Xxxxxxxxx xxxxx x kávě	420
			Stanovení xxxx x xxxx	340
			Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx	300
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx	200
			Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx	220
			Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx přímou xxxxxxxx	250
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx	230
			Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx kuchyně	380
			Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx po xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx	430
			Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx jídlech x x polotovarech xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx	160
			Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxxxxxx jídlech a x xxxxxxxxxxxx xxxxx	100
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech a x polotovarech jídel	210
			Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx	120
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxx xxxxxx x hotových xxxxxxx a v xxxxxxxxxxxx jídel	140
			Stanovení hmotnostního xxxxxx hlavní xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x v polotovarech xxxxx	70
			Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx	300
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx	200
			Xxxxxxxxx chloridu sodného x xxxxxxxx	230
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v koření	250
			Stanovení xxxxxxxx x xxxxxx	250
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxx	270
			Xxxxxxxxx xxxxxx koření xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (HCl)	420
			Stanovení xxxxxx vlhkosti xxxxxx xxxxxxxxxx metodou	550
			Stanovení netěkavého xxxxxxxxxx xxxxxxxx koření	480
			Stanovení xxxxxx jemnosti mletí xxxxxx	100
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx	1&xxxx;080
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Xxxxx) x paprice metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx	1&xxxx;080
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx	470
			Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx x oleoresinech xxxxxx xxxxxx metodou XXXX	1&xxxx;530
			Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x známém xxxxxx xxxxxx	220
			Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxx při 103 °C	220
			Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxx	460
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx rozpustného a xxxxxxxxxxxxx xx xxxx	220
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině (XXx)	420
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x pevném xxxxx (ztráta xxxxxxxxx xxx 103 °X)	140
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela instantního xxxx x xxxxxx xxxxx	220
			Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx	220
			Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx	210
			Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx	350
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech	210
			Výpočet xxxxxxxxx xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx x ochucovadel	50
			Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx	590
			Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx	100
			Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx	120
			Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx	380
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx	120
			Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx	140
			Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx x ochucovadel	330
			Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx	950
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx	140
			Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx	350
			Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx	270
			Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx	200
			Xxxxxxxxx barvivosti xxxxxxx	420
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxx kávovin	350
			Stanovení ztráty xxxxxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X	220
			Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx mleté xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X)	220
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx	210
			Xxxxxxxxx "xxxxx" x xxxxxxx	350
			Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx	440
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx	100
			Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx	500
			Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxxxx	120
			Xxxxxxxxx bodu xxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx	360
			Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx	360
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx a xxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx tuků x olejů (xxx 105 °X)	210
			Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 125°- 130 °X)	100
			Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxx x xxxxxxx metodou Karla Xxxxxxxx	270
			Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx	220
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů	340
			Stanovení čísla xxxxxxxxxx xxxx a xxxxx	340
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx	420
			Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxx a olejích x x margarinech	170
			Stanovení xxxxx tuků a xxxxx	160
			Xxxxxxxxx a xxxxx xxxxx- x propylesteru xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x xxxxxx x xxxxxxx	560
			Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx	1&xxxx;110
			Xxxxxxxxx křivky xxxxxxx xxxx	270
			Xxxxxxxxx anisidinového xxxxx xxxx x xxxxx	830
			Xxxxxxxxx indexu xxxx xxxx x xxxxx	200
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x tucích x xxxxxxx	290
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x olejů xxxxxxxxxx xxxxxxx	570
			Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného xxxxxx tuků x xxxxx extrakcí hexanem	570
			Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx tuků x xxxxx	290
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x olejů xx jednotku xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx	430
			Xxxxxxxxx stability xxxx x olejů Schaalovým xxxxxx	140
			Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx při 20 °C	100
			Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx	140
			Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx	1&xxxx;080
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x lihu	310
			Zjišťování xxxxxxxx lihu	50
			Stanovení xxxxxxxxx xxxx	170
			Xxxxxxxxx xxxxxx lepidel	210
			Stanovení xxxxxxxxx x alkality xxxxxxx	360
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx	140
			Xxxxxxxxx xxxxxxx žíravých xxxxxxx x tenzidů x xxxxxxxxxx	310
			Xxxxxxxxx xX syntetických xxxxxxx xxxxxxxxxx	100
			Xxxxxxxxx xX xxxxxxx x detergentů	100
			Stanovení xxxxxx vody x xxxxxxx a xxxxxxxxxx	280
			Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx	610
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x mastných xxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx	860
			Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx)	170
			Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx s vodou	50
			Důkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx prostředky)	70
			Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx detergentech	220
			Stanovení látek xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx x detergentů x xxxxx	220
			Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx	200
			_____________________________________________________________________________________________
			Xxxxxxx znění - xxxxxxxx xx 1.1.2003 xx 31.12.2005 (xx xxxxxx č. 469/2005 Xx.)
			Xxxxxxx č. 2 x xxxxxxxx č. 541/2002 Xx.
			Xxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx
			_____________________________________________________________________________________________
			Xxxxxx	Xxxx xxxxxxx xxxxxxx v Xx
			_____________________________________________________________________________________________
			Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx	380
			Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X	220
			Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx	1&xxxx;700
			Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx termotolerantních xxxxx xxxx Campylobacter	600
			Clostridium xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy	410
			Horizontální xxxxxx xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx perfringens. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx	460
			Xxxxxxx Escherichia xxxx - XXXXxxxx	80
			Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia coli. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx -
			2 membrány	500
			Stanovení počtu Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx -
			4 xxxxxxxx	630
			Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na xxxxxxxxxx -
			8 membrán	880
			Stanovení xxxxx ß-D-glukuronidázopozitivních Escherichia xxxx na xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx -
			Metoda xxxxxxxx xxxxxxx xxx 44 °C	290
			Všeobecné xxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxx suspektních Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx
			xxxxx	165
			Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx O157	780
			Průkaz Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx	1&xxxx;510
			Xxxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx - xxxxx x xxxxxx xxxxxxx	430
			Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx a stanovení xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx	600
			Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a stanovení xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - část 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx	600
			Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx	220
			Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx	230
			Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx	380
			Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx	220
			Xxxxxxxxx xxxxx bakterií rodu Xxxxxxxxxxx xx použití xxxxxx	230
			Xxxxxxx salmonel - XXXXxxxx	80
			Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx test	950
			Horizontální xxxxxx xxxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx	570
			Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy	560
			Průkaz bakterií xxxx Shigella	470
			Průkaz xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx	380
			Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) -
			Xxxxxxxx x použitím xxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx	230
			Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx Staphylococcus xxxxxx x xxxxx xxxxx - xxxxxx,
			xxxxxxxxxxx testy	380
			Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx	1&xxxx;360
			Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx	750
			Xxxxxx suspektních xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx	410
			Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx	380
			Xxxxxxxxx celkového xxxxx mezofilních xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx
			x xxxxxxxx xxxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; technika xxxxxxxx xxxxxxx	210
			Xxxxxx vod - xxxxxxxxx mezofilních bakterií	210
			Stanovení Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx	420
			Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx toxinogenních plísní Xxxxxxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx -
			xxxxxxxx kolonií xxx 30°X	340
			Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx	210
			Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx	40
			Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx intestinálních xxxxxxxxxx	220
			Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx čeledi Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx
			xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx	240
			Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Enterobacteriaceae - xxxxxxxxxxx testy (XXXXXXXXXX)	560
			Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Metoda xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx;
			2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx	330
			Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx perfringens - xxxxxxxxxxxxxxxxxx klostrídií	460
			Průkaz x xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxx	210
			Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - biochemické xxxxx	60
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx	230
			Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx počítání xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X x 37 °X)	210
			Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx	210
			Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx	230
			Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - stanovení xxxxxxxxx kvasinek xxxxxxxxx xxxxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kvasinek x plísní	220
			Stanovení počtu xxxxxxxx x plísní - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx	210
			Xxxxxxxxx počtu bakterií xxxxxxxx xxxxxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X - xxxx x xxxxx
			xxxxxxx	320
			Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií
			vykultivovaných při 30 °X	320
			Xxxxxxx x xxxxxx: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx podle Xxxxxxx	390
			Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx	220
			Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Leuconostoc	210
			Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx	210
			Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx mikrobů	210
			Průkaz x stanovení xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx	220
			Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx sporotvorných xxxxxxx	210
			Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů xxxxxxxxxx za xxxxxxxxxxx xxxxxxxx
			(Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)	210
			Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx agarové xxxx (Stanovení xxxxxxxxxxxx
			xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx anaerobních x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)	210
			Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx nežádoucích xxxxxxxxxxxxxx	200
			Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních - xxxxx plísní ve xxxxxxxx xxxxxx	210
			Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - xxxxxxx xxxxxxxx	70
			Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - preparát x jednoduchým xxxxxxxxx	80
			Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - preparát xx xxxxxxxx barvením (Xxxxxxx xxxxxxx)	130
			Xxxxxxxxx mikroorganismů xxxxxxxxxxx filtrací	230
			Vyšetřování xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx přelivovou xxxxxxx	220
			Xxxxxxxx xxxxxxxx pro xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx	10
			_____________________________________________________________________________________________
	Xxxxxxx x. 3 x xxxxxxxx x. 541/2002 Sb.
Senzorické xxxxxxx
| Xxxxxx | Xxxx xxxxxxx nákladů x Xx | 
| Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx u xxxxxxx xxxxxx | 70 | 
| Xxxxxxxxxx hodnocení všech xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx | 350 | 
| Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx znaků jednoho xxxxxx s mechanickou xxxx tepelnou úpravou | 420 | 
| Posouzení xxxxxxxx xx xxxxx xxx obsahu, včetně xxxxxxxxx funkčnosti xxxxx xxxxxxx xxxxxx | 70 | 
 	Xxxxxxx x. 4 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
 	Xxxxxxxxxx vzorec
 	xxxxxxx x Kč = x + x.x
 	xxx:	x = xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx v Xx (týká se xxxxxxx xxxxxxxx. xxxxxxx)
 	x = počet xxxxx xxxxx
 	x = xxxxxxx na 1 xxx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx:
 	- xxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx
 	- xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx energii xxxxxxxxx přístrojů
 	Xx. XX
 	Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
 	Výše xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx inspekce xx xxxxxx xxxxxxxxxx přede xxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx se xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
 	Xx. II vložen xxxxxxx předpisem x. 469/2005 Sb. x xxxxxxxxx od 1.1.2006
Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 541/2002 Xx. nabyl xxxxxxxxx dnem 1.1.2003.
Xx xxxxx tohoto xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x.:
469/2005 Xx., xxxxxx xx xxxx vyhláška x. 541/2002 Sb., xxxxxx se xxxxxxx xxxxxxxx náhrad xxxxxxx xx rozbory xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. b) xxxxxx x. 146/2002 Xx., o Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx x x xxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
x účinností xx 1.1.2006
Xxxxxx xxxxxxx č. 541/2002 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 132/2015 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.7.2015.
Znění xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx aktualizováno, xxxxx xx xxxx xxxxxx derogační xxxxx xxxxx xxxxxxxxx právního xxxxxxxx.
 
                    