Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 01.01.2003.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2003 do 30.12.2005.


Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

541/2002 Sb.

Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
541
VYHLÁŠKA
xx xxx 11. xxxxxxxx 2002,
xxxxxx xx stanoví sazebník xxxxxx nákladů za xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x o xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
Xxxxxxxxxxxx zemědělství xxxxxxx podle §14 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Sb., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x změně xxxxxxxxx souvisejících zákonů, (xxxx jen "zákon"):
Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx xx 1.1.2003 xx 31.12.2005 (xx xxxxxx x. 469/2005 Xx.)
§1
Xxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x saponátových xxxxxxx x potravin xxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx xxxxx tabákových xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Státní xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx účely xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) zákona, se xxxxxxx podle xxxxxxx x náročnosti jednotlivých xxxxxxx.
§2
(1) Xxxx náhrad nákladů xx xxxxxxx podle §1 xx xxxxxxxxx x přílohách č. 1 xx 3 této xxxxxxxx. Příloha č. 1 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx náhrad xxxxxxx za xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx, příloha č. 2 této xxxxxxxx stanoví výši xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a příloha č. 3 xxxx xxxxxxxx stanoví xxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxxxxx rozbory.
(2) Xxxx náhrad xxxxxxx xx rozbory xxxx xxxxxxxx na xxxx spotřebovaného xxxxxxxxx x nákladů xx xxxxx, xxxxx zahrnují xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx, uvedeného x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx. Součástí xxxx xxxxxx xxxxxxx je x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx.
(3) Xxxx xxxxxxx nákladů xx xxxxxx, který xxxx v přílohách č. 1 xx 3 xxxx xxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx vyhlášky.
§3
Xxxx xxxxxxxx nabývá xxxxxxxxx xxxx 1. xxxxx 2003.
Ministr:
Xxx. Xxxxx x. x.
Původní xxxxx - xxxxxxxx xx 1.1.2003 xx 31.12.2005 (xx xxxxxx x. 469/2005 Xx.)
Xxxxxxx č. 1 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxx Xxxx xxxxxxx xxxxxxx v Xx
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou HPLC 2 460
Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC 2 460
Stanovení kyseliny xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX 780
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách metodou XXXX 2&xxxx;080
Xxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;480
Xxxxxxxxx karotenoidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;200
Xxxxxxxxx ß-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;990
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a ß-karotenu x potravinách xxxxxxx XXXX 1&xxxx;400
Xxxxxxxxx kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 960
Xxxxxxxxx kyseliny propionové x potravinách xxxxxxx XXXX 1&xxxx;090
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x kyseliny benzoové x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx FIA 1 140
Stanovení celkového xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačně-titrační 320
Stanovení xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x pararosanilinem 1 080
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx 560
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXX 1&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx-xxxxxxxxxxx x xxxxx, zelenině x xxxxxxxx metodou GC 2 410
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;090
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;280
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou HPLC 1 200
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx sacharinu, xxxxxxxxx x xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX 1&xxxx;030
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC 950
Stanovení xxxxxxx x pekařských x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 260
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx, xxxxxxxxxx-X x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 1 160
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxx přípravcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ITP) 370
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;000
Xxxxxxxxx chininu xxxxxxx spektrofotometrickou 940
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx sodného xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx 1&xxxx;550
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 390
Xxxxxxxxx mentolu x potravinách xxxxxxx XXX 1&xxxx;780
Xxxxxxxxx vanilinu, ethylvanilinu, xxxxxxxx ap xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 1 080
Stanovení xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;530
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;600
Xxxxxxxxx vitaminů X1, X2, B6 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;690
Xxxxxxxxx vitaminu X12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX 3&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxxx C x potravinách metodou XXXX 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 x X3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;600
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;480
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;530
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a v xxxxxxxxxx doplňcích xxxxxxx XXXX 1&xxxx;300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx 2&xxxx;020
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX AED 2 470
Stanovení (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxx GC MSD 1 390
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx x potravinách metodou XX 2&xxxx;780
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;570
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxx x xxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;730
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačně xxxxxxxx 550
Xxxxxxxxx fosforvodíku x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;430
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;240
Xxxxxxxxx xxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx GC/ECD/NPD/MSD) 5 930
Stanovení xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X) 2&xxxx;440
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS (Multireziduální xxxxxx) 4&xxxx;590
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou LC/MS 3 650
Stanovení xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC 2 780
Stanovení xxxxxxxx xxxx x potravinách xxxxxxx XX 2&xxxx;460
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x mléku xxxxxxx XX 2&xxxx;820
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;280
Xxxxxxxxx metylbromidu x xxxxxxxxxxx xxxxxx XX 2&xxxx;470
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GC/ECD 2 290
Stanovení xxxxxx těžkých xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx XXX 420
Xxxxxxxxx obsahu těžkých xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx XXX 630
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx hydridové XXX 750
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx XXX xx xxxxxxxx XXX 254 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXX 660
Xxxxxxxxx dusičnanů xxxxxxx kolorimetrickou s xxxxxxx 850
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;130
Xxxxxxxxx xxxx dusičnanů x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX 1&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;480
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx uhlovodíků v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 1&xxxx;680
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX 2&xxxx;910
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/TEA 2 950
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XX 1&xxxx;980
Xxxxxxxxx polychlorovaných bifenylů x chlorovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX 2&xxxx;640
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, G1, X2; xxx, xxxxxxxx; xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx) 1&xxxx;240
Xxxxxxxxx aflatoxinů X1, X2, X1, X2; xxxxx skořápkových xxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxx, xxxx, koření,
těstoviny, xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxx vločky, xxxx, xxxxxx xxxxx, xxxxxx výrobky x xxxxxx; xxxxxxx XXX
(xxxxxxxxx) 1&xxxx;090
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, X2, X1, X2 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 2 880
Stanovení xxxxxxxxxx B1, X2, X1, G2; kakaové xxxx, xxxxxxx prášek, xxxxxxx x xxxxx; xxxxxxx XXX
(xxxxxxxxx) 2&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2; xxxxxx káva, xxx xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx) 1&xxxx;460
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 2&xxxx;580
Xxxxxxxxx sterigmatocystinu x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX 3&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X; xxxxxx xxxx, xxxxxx; xxxxxxx XXX (screening) 910
Stanovení ochratoxinu X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx 2&xxxx;450
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;850
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 1 760
Stanovení xxxxxxxx v bramborách xxxxxxx XXXX 2&xxxx;160
Xxxxxxxxx metanolu x lihovinách a xxxx xxxxxxx XX 950
Xxxxxxxxx 3-XXXX v potravinách 3 000
Stanovení 1,3-xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/MS 1 580
Stanovení aromatických xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX 1&xxxx;680
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx 1&xxxx;150
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX 1&xxxx;390
Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxx xxxxxxx XXX 960
Xxxxxxx xxxxxxxxx alkoholu xx víně 30
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx ve xxxx xx xxxxxxxx SKALAR 1 200
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx zásad x xxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx x xxxxxxxxxx 1&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, esterů a xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx složek 1 340
Stanovení vyšších xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x lihu x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx těkavých xxxxxx 1&xxxx;340
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxx (lihu) metodou XX 750
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx a lihovinách 1 500
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxx xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxx pecek 140
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; příprava xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxxx xxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinek 70
Stanovení kyselosti xxxxxxx x želatinových xxxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx komprimáty (xxxxxxxxxx) 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx druhotně xxxxxxxxxx xxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx 380
Xxxxxx xxxxx mas xxxxxxx XXXXX 3&xxxx;500
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;210
Xxxxxx xX xxxxxxx výluhu xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx uvolněných xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx aw 370
Stanovení xxxxxxxx xxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 160
Xxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx poměru xxxx/xxxxxxxxx xxxxxxxx 30
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx polevy x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx - xxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2&xxxx;260
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2&xxxx;210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx nakouření 1 110
Stanovení xxxxxxxxxxxx podílu tabákových xxxxxx 410
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x kouři xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;820
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx tabákové xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 270
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxxx kouři metodou XX 740
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxx 160
Xxxxxxx specifické DNA x sójových x xxxxxxxxxxx výrobcích XXX xxxxxxxxxxxxx metodou x XxXX 35X
xxxxxxxxxx x XXX terminátorem 4 500
Detekce xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx sóji x xxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX xxxxxx 1&xxxx;500
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Bt-176 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx 1&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x sójových xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX 12&xxxx;426
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX 12&xxxx;426
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX 3&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x potravinách 1 250
Stanovení markerových xxxxxxxxx x potravinách xx předčištění na xxxxxxxxx XXX xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2&xxxx;700
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx předčištění xx XXX kolonkách xxxxxxx xxxxxxx XXXX 2&xxxx;700
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx laktózy x xxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx sacharózy, xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxx xxxxxxx cukrů x xxxx 1&xxxx;300
Xxxxxxxxx 5-hydroxymethylfurfuralu x xxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;130
Xxxxxxxxx tuku po xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 360
Stanovení "xxxx" xxxxxx extrakcí xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin x xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx XX 1&xxxx;920
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x potravinách 2 600
Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX 2&xxxx;600
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx 590
Xxxxxxxxx dusíku x xxxxxxxx xx bílkoviny x xxxxxxxxxxx 610
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELISA 2 500
Stanovení potravinové xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxx 3&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx aminokyselin xxxxxxx XXX 2&xxxx;670
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX xxxx XXXX 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;400
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 950
Stanovení ß-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2&xxxx;060
Xxxxxxxxx alkoholu, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. u piva xx zařízení XXXXX 560
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x citrusových xxxxxxx 200
Xxxxxxxx xxxxxxxx podle xxxxxxxxxxxx norem - xxxxx xxxxxxxxxx plody 250
Stanovení xxxxxxxx x aromatizovaných xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx 130
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50 70
Xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx, xxxxx není xxxxxx x sazebníku xxxx xxxx v xxxxxx 30
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx škůdci 140
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx stanovení xxxxxxx xxxxx x obilovinách 50
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx než 1 x xxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx plných xxx x xxxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx snětivosti xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx tažnosti xxxxx x xxxxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx 470
Xxxxxxxxx pšenice tvrdé x xxxxxx 70
Xxxxxxxxx sklovitosti xxxxxxx xxxxx 140
Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene 270
Stanovení podílu xxxxxxxx xxxx koňský xxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxxx luštěnin 220
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx vlhkosti luštěnin 220
Stanovení xxxxxxxxx hrachu jedlého x čočky xxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx luštěnin 100
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx stanovení xxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx příměsí a xxxxxxxx x luštěnin, xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x škodlivých nečistot xxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx x xxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot a xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1 x olejninách 210
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx x semen xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxx blínu v xxxx x xxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tisíce xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12% 50
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx (x mletých xxxxxx a x xxxxxx xxxxxx) 380
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 690
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxx x obilovin 380
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxx 140
Xxxxxxxxx sedimentační xxxxxxx (XXX test) x xxxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxx látek x xxxxxxxxxx xxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx 50
Xxxx xxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx typu xxxxxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxxxx chmele 210
Stanovení konduktometrické xxxxxxx (XX) xxxxxx 760
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 260
Xxxxxxxxx xxxxxx hodnoty (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx tržních xxx 520
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;030
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v potravinách - metodou XXXX 1&xxxx;200
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxx provitaminů x potravinách xxxxxxx XXXX 1&xxxx;990
Xxxxxxxxx xxxxxxxx linolové x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx (tucích x xxxxxxx) 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxx těstovin xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx těstovin 50
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x těstovinách 100
Vařivost xxx ostatní xxxxxxx x těstovinách 50
Stanovení vaznosti xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx zvětšení xxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx těstovin 50
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx v těstovinách 560
Stanovení xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx obsahu xxxx s předsoušením xxx 130 °X x xxxxxxxxxx výrobcích 140
Stanovení xxxxxx xxxx bez xxxxxxxxxxx xxx 130 °X v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx vody xxxxxxx x nasávací xxxxxx v pekařských xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxx popela xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích 440
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tvarohové xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx ovocné xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxxx výpočtem x xxxxxxxxxx výrobcích 50
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 550
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 105 °C x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx 140
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích 440
Stanovení tuků xxxxxxxx xx hydrolýze x cukrářských xxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin v xxxxxxxxxxx výrobcích 100
Stanovení xxxx xxxxxxx při 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx vody xxxxxxx x xxxxxxxx hmotou x xxxxxxxxxxx výrobcích 220
Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxx 105 °X 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °X 70
Xxxxxxxxx xxxx acidobutyrometricky xx xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx metodou Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X xx konstantní hmotnosti 140
Stanovení xxxx xxxxxxx s xxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx 70
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxx x xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx po xxxxxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx 170
Xxxxxxxxx sušiny refraktometricky x cukrovinkách a xxxxxxxxxx pečivu 50
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu 70
Stanovení xxxxxx (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx 130
Xxxxxxxxx laktózy x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx 810
Xxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx 550
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx 1&xxxx;440
Xxxxxxxxx xxxx- a xxxxxxxxxxxx kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx pečivu 560
Stanovení reziduí xxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém pečivu 1 110
Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx polarimetricky v xxxxxxxxxxxxx výrobcích 200
Stanovení xxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 250
Xxxxxxxxx barvy xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx granulometrického xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích 50
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx 270
Xxxxxxxxx protihrudkujících xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx 260
Xxxxxxxxx xxxxxxx v želírujícím xxxxx 260
Xxxxxxxxx želírovací xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx 390
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx 250
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx 140
Xxxxxxxxx pH xxxxxxx xxxxxx xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx porovnáváním x xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx stipů ve xxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx destilačně xxxxxxxx 320
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xx xxxxxxxxx xx xxxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x produktech xxxxxxxxx xxxxxx 600
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x glukózovém xxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x pivu 300
Stanovení xxxxxxxxxx extraktu piva 300
Stanovení xX xxxx 100
Xxxxxxxxx barvy xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx 200
Xxxxxxx využitelné xxxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx 80
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxx x xxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx 160
Xxxxxxxxx indexu lomu xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx 90
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx a chuťových xxxxx 90
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxx kyselosti vonných x xxxxxxxxx xxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx při 105 °X 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx v xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx metodou xxxxxxxx 290
Xxxxxxxxx aldehydů xx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx 780
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxx 730
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou 1 110
Stanovení xxxxxx x xxxxxx x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou 1 440
Stanovení xxxxxxxxxxx x lihovinách 210
Stanovení cukrů x xxxxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxx kyselosti vín 100
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx 210
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx vínech 140
Stanovení x xxxxxxx bezcukerného xxxxxxxx xx vínech 1 380
Stanovení xxxxxx xx xxxxxx 390
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx 180
Xxxxxxxxx vinného xxxxxx xx vínech 160
Stanovení průměrné xxxxxxxxx 100 zdravých xxxxx, xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx počtu xxxxxx jader xx 100 x xxxx xx 1 xxxxx (454 x) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x zdravých xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů 100
Stanovení podílu xxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxx jader x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx velikosti xxxxx suchých skořápkových xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx x xxxxxx 140
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx jader x xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx 210
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx - písek 430
Stanovení celkové xxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx 380
Xxxxxxxxx petroleterového xxxxxxxx - tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů 480
Stanovení xxxxx kyselosti xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 90
Xxxxxxxxx veškerého xxxxx xxxxxxxxxx podle Rothenfusera x xxxxxxx skořápkových xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích xxxxxxxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích, xxxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx kyseliny x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích 360
Stanovení xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 730
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 730
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx nápojů 160
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx octa 170
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx octě 420
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx kvasného xxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxx 380
Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxx octě 470
Stanovení sacharózy x xxxxxxx xxxx 530
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx extraktu xxxxxxxx xxxx 50
Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx volných xxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx xxxx 160
Xxxxx oxidu siřičitého x xxxxxxx xxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého v xxxxxxx xxxx 300
Xxxxxxxxx pevného xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x zeleniny 70
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x ovoce x xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx a xxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx extraktu xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích z xxxxx x zeleniny 70
Stanovení xxxxxxx směsi xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx plodů x xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx nedozrálých, připálených, xxxxxxxxxx poškozených, xxxxxxxxxx x škůdci xxxxxxxxxxx xxxxx
xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx
x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x konzervárenských polotovarech x výrobcích z xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny 140
Stanovení xxxxxxxxxxxx podílu xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx rostlinných příměsí x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a výrobcích x ovoce x xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny xxxxxxxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx xxxxxxxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx příměsí (xxxxx) v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx (kyseliny xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx
x xxxxxxxx 530
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx 330
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx 300
Xxxxxxxxx éterických xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx 80
Xxxxxxxxx xxxxxx dřeně x konzervárenských polotovarech x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx 80
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x výrobků z xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx sušením 140
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxx xxx nakládání x konzervování xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx
xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxx xxx nakládání x konzervování xxxxx
x xxxxxxxx 750
Xxxxxxxxx rosolotvorné xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx
xxxxx x xxxxxxxx 700
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx alkalimetrickou xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx
x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x pektinových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx
x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx 210
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových xxxxxxx 270
Xxxxxxxxx popela xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxx xx fermentovaném xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx destilační 480
Stanovení xxxxxxxxx (xxxxxxxx) ve fermentovaném xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx 2&xxxx;260
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí v xxxxxxxxxxxxx výrobcích 220
Stanovení obsahu xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxxxx- xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxx 150
Xxxxxxxxx popela nerozpustného x xxxxxxxx, x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx zmrazené kukuřice x hrášku 490
Stanovení relativní xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxx xX xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;280
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, metodou
spektrofotometrickou 1 700
Spektrometrické xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x citrusových xxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu kyseliny X-xxxxxxxx v ovocných x zeleninových xxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxxx xX ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 100
Stanovení popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x mlýnských výrobcích 350
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx výrobcích 50
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků 50
Stanovení vody x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x mlýnských výrobcích 440
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx mlýnských výrobků 460
Stanovení xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxx 160
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx a luštěnin 100
Stanovení xxxxxx xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxx - xxxxx xxxx - x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1, u xxxx, rýže, jáhel, xxxxxxx
x luštěnin 140
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x luštěninách 210
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxx x čokoládě x xxxxxxxxxxxx cukrovinkách 3 700
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x čokoládě x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx 1&xxxx;730
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx kakaové xxxxxx x čokoládě a xxxxxxxxxxxx cukrovinách 1 180
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx sušením 140
Stanovení xxxxxxxxxx popela xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 320
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx sušením (xxxxxxx xxxxxxx) u xxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých plodů, xxxxxx příměsí
a odchylek xx základního xxxxxxxx xxxxxxxx jablek 230
Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx
x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx hrušek 230
Stanovení obsahu xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx obsahu xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx
x xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx sušených broskví 230
Stanovení xxxxxx zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxx xxxxx - mikroskopicky 330
Stanovení xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx švestek 70
Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx surového x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx 1&xxxx;820
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx konstantní xxxxxxxxx x pískem 160
Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx dobu x xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx a xxxx x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxx znečištěnin x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x zahuštěných metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků 140
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 370
Xxxxxxxxx xxxx x mražených xxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mražených xxxxxxxx výrobků 100
Stanovení xX xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou 100
Stanovení xxxxxxx x mražených xxxxxxxx xxxxxxxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků 70
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xX x sýrů, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx 460
Xxxxxxxxx popela x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou 380
Stanovení stupně xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxx xxxx másla 160
Stanovení obsahu xxxxxxxx kaseinu 140
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx 610
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx volné xxxxxxxxx xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustnosti xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx vajec 70
Důkaz xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx pachu xxxxxxx xxxxx 70
Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxxxxx x polohy xxxxxxxxx bubliny u xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx u slepičích xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x nepohyblivosti žloutku x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx kvality xxxxxxx xxxxx xx rozbití 70
Důkaz xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx 80
Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 190
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x drůbežích x zvěřinových xxxxxxxxxx 130
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx u ryb, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxx, rybích xxxxxxx x xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx celkového obsahu xxxx v xxxx x masných výrobcích 360
Měření xX xxxx x xxxxxxx výrobků xxxxxx xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx ve výrobcích x xxxx
x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx škrobu xx xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách 210
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xx výrobcích x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 880
Xxxxxxxxx xX x xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx obsahu chloridů xx xxxxxxxxx x xxxx a sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx
x xxxxxxxx xxxxx x konzervách 220
Číslo xxxxxxxxx tuku xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx 210
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx
x konzervách 100
Stanovení xxxxxx x masa, masných xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxx refraktometricky xx xxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx podle Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx 460
Xxxxxxxxx sacharózy xxxxx Xxxx a Xxxxxx ve včelím xxxx 520
Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxx xx xxxxxx medu 380
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx látek xx xxxx nerozpustných xx včelím xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx ve včelím xxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx fotometricky xx xxxxxx medu 860
Stanovení diastatické xxxxxxxx xxxxx Schadeho xx včelím xxxx 910
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx xxxx 1&xxxx;130
Xxxxxxxxx xxxxxx xx včelím xxxx 590
Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, škrobovým xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx včelího xxxx 1&xxxx;310
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vodivosti xxxxxxx medu 210
Stanovení xX xxxxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x tekutých mléčných xxxxxxxxx 370
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxx, xxxxxxx x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxx x tekutých xxxxxxxx výrobků podle Xxxxxxx - Xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx výživě, x ve zvláštních
případech - xxxx. xxxxxx xxxxxx výrobky pro xxxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxx x přídavkem xxxxxxxx
xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx mléčné xxxxxxx x xxxxxxxxx;
xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx xxxx., dále x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxx xxxxxx výrobu 360
Stanovení xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka 160
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx sýrů x tavených xxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny tukuprosté x tuku x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx 280
Xxxxxxxxx xxxxxx vaječných xxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxx tekutých x mražených xxxxxxxxx xxxx 50
Xxxxx cizích xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxx xxxxx 940
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx v xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxx vody xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x masných xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx a xxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx nerozpustných x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxxx xxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx ve xxxxxxxx xxxxx x tavených xxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x tavených xxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxx epihydrinaldehydu xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxxx olejích 70
Stanovení xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx sádle x tavených xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx olejích 200
Stanovení xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx ve xxxx x xxxxxx 400
Xxxxxxxxx xxxxxx x koření - xxxxxxxxxxxxx 250
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxx - mikroskopicky 650
Stanovení xxxxxxxx soli 140
Stanovení nerozpustného xxxxxx x soli 160
Stanovení xxxxxxx x vápníku x soli 180
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x soli 130
Stanovení xxxxxx x xxxx 590
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxx 210
Xxxxxxxxx jodidu draselného x soli 460
Stanovení xxxxxxxx x xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx uhličitanů x xxxx 160
Xxxxxxxxx oxidů trojmocných xxxx x xxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx 450
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx 650
Xxxxxxxxx xxxxxx tříslovin xxxx xxxxx Edera 330
Stanovení obsahu xxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx v čaji 100
Stanovení xxxxxxxx příměsí v xxxx 50
Xxxxxxxxx cizích xxxxxxx x čaji 70
Stanovení obsahu xxxxxxx xxxxxx kávy 380
Stanovení xxxxxx příměsí xxxxxxx xxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx průměrné hmotnosti 1&xxxx;000 xxx kávy 100
Stanovení xxxxxx x kávě xxxxxxxxxxxxx 650
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx ve xxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxx 420
Xxxxxxxxx xxxx x xxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxxx v kávě 300
Stanovení xxxxxx kávy xxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx jídlech x v polotovarech xxxxx xxxxxx xxxxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx jídel 230
Stanovení xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx teplé a xxxxxxx xxxxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx po xxxxxxx x hotových xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx 430
Xxxxxxxxx tuku x hotových jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou 160
Důkaz xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx jídel 100
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podílu jednotlivých xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx 140
Xxxxxxxxx hmotnostního xxxxxx xxxxxx xxxxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx majonézy 210
Stanovení xxxx x xxxxxxxx 300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx chloridu sodného x xxxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) 420
Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti koření xxxxxxxxxx xxxxxxx 550
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxxx jemnosti xxxxx xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx metodou spektrofotometrickou 1 080
Stanovení xxxxxxxxx obsahu přírodních xxxxxx (XXXX Xxxxx) x xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxx paprik xxxxxxx XXXX 1&xxxx;530
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxx sušiny 220
Stanovení ztráty xxxxxxxxx xxxx xxx 103 °C 220
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxx 460
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx čaje 210
Stanovení popela xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx ve vodě 220
Stanovení xxxxxx xxxx nerozpustného x xxxxxxxx (XXx) 420
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx (ztráta hmotnosti xxx 103 °X) 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x pevném xxxxx 220
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx obsahu chloridu xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech 210
Výpočet xxxxxxxxx xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx x ochucovadel 50
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx 590
Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech 120
Makroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx 330
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kávovin 210
Stanovení popela xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu (xxxxxx) xxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kávovin 420
Stanovení xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxx kávovin 350
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx pražené mleté xxxx (xxxxxx hmotnosti xxx 103 °X) 220
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny hořčice 210
Stanovení xxxxxx hořčice 210
Stanovení "xxxxx" x xxxxxxx 350
Xxxxxxxxx cukru x hořčici 440
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx 500
Xxxxxxxxxx sušiny hořčice 210
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxx tání xxxx a xxxxx xxxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx a xxxxx x otevřené xxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx tuků x xxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx (xxx 105 °X) 210
Xxxxxxxxx xxxx x těkavých xxxxx xxxx a xxxxx (xxx 125°- 130 °X) 100
Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx 270
Xxxxxxxxx popela x xxxxxx a xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx a olejů 420
Stanovení xxxxxxxx sodného x xxxxxx x xxxxxxx x x margarinech 170
Stanovení xxxxx xxxx a xxxxx 160
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- x propylesteru xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x xxxxxx a xxxxxxx 560
Xxxxxxxxx x důkaz xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x olejích 1 110
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx 830
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxx x olejů 200
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx nečistot x xxxxxx x xxxxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxx xxxxxxxxxx metodou 570
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx extrakcí xxxxxxx 570
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx extraktu xxxx x xxxxx 290
Xxxxxxxxx hmotnosti xxxx x xxxxx xx jednotku xxxxxx ("xxxxxxx hmotnost") ve xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tuků x xxxxx Schaalovým xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xxx xxxxxxxxxx použití xxx 20 °X 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x lihu xxxxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx xxxxxxx fotometrickou 1 080
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x lihu 310
Zjišťování xxxxxxxx lihu 50
Stanovení xxxxxxxxx xxxx 170
Xxxxxxxxx sušiny lepidel 210
Stanovení xxxxxxxxx x alkality xxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxx lepidel 140
Stanovení xxxxxxx žíravých alkálií x xxxxxxx x xxxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx prostředků 100
Stanovení pH xxxxxxx a xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxx a xxxxxxxxxx 280
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx a detergentech 610
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx látek x xxxxxxx x xxxxxxxxxx 860
Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x detegentů (xxxx xxxxxxxxx) 170
Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx 50
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx zjasňujících xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx) 70
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxx lihu 200
_____________________________________________________________________________________________
Původní znění - xxxxxxxx od 1.1.2003 xx 31.12.2005 (do xxxxxx x. 469/2005 Xx.)
Xxxxxxx x. 2 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx rozbory
_____________________________________________________________________________________________
Rozbor Výše náhrady xxxxxxx x Xx
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxx xxxxxxxx Bacillus xxxxxx - typizace 380
Bacillus xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °C 220
Campylobacter - xxxxxxxxxxx testy 1 700
Horizontální xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx 600
Xxxxxxxxxxx perfringens - xxxxxxxxxxx xxxxx 410
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení počtu Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx 460
Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - COLItest 80
Stanovení xxxxx Escherichia coli. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X na xxxxxxxxxx -
2 xxxxxxxx 500
Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx membránách -
4 xxxxxxxx 630
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °C xx xxxxxxxxxx -
8 membrán 880
Stanovení xxxxx ß-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx -
Metoda xxxxxxxx xxxxxxx xxx 44 °X 290
Xxxxxxxxx pokyny xxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Technika xxxxxxx pravděpodobného
počtu 165
Stanovení Xxxxxxxxxxx xxxx X157 780
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx 1&xxxx;510
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - mléko a xxxxxx výrobky 430
Horizontální xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx 600
Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x stanovení xxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx 600
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 220
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx 230
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - typizace 380
Stanovení počtu xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx 230
Xxxxxxx salmonel - XXXXxxxx 80
Xxxxxx salmonel - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx 950
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx 570
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 560
Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxx 470
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) -
Xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx půdy podle Xxxxx-Xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx - xxxxxx,
xxxxxxxxxxx testy 380
Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy 1 360
Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx 750
Xxxxxx suspektních patogenních xxxxx Yersinia xxxxxxxxxxxxxx 410
Xxxxxx xxxxxxxxxxx patogenních xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy 380
Stanovení celkového xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x fakultativně xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kultivací
v xxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx bakterií 210
Stanovení Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx toxinogenních plísní Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx -
xxxxxxxx xxxxxxx xxx 30°X 340
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 40
Xxxxxx vod - xxxxxxxxx intestinálních xxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx
xxxxx a technika xxxxxxxx xxxxxxx 240
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx čeledi Xxxxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy (XXXXXXXXXX) 560
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (klostrídií) 1: Xxxxxx pomnožení x tekutém xxxxx;
2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx 330
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 460
Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx 210
Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 60
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X x 37 °X) 210
Xxxxxxxxx xxxxxx koliformních xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx xxxx 230
Xxxxxx zkoušení xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx lyzinovou xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x plísní 220
Stanovení počtu xxxxxxxx a xxxxxx - technika počítání xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °C - xxxx x xxxxx
xxxxxxx 320
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx mléčného xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií
vykultivovaných xxx 30 °X 320
Xxxxxxx x xxxxxx: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx 390
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx lipolytických xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxx x xxxxxxxxx počtu xxxxxxx xxxx Xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx aerobních xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx
(Xxxxxxxxx mezofilních anaerobních xxxxxxxxxxxxxx) 210
Xxxxxxxxx počtu termofilních x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx agarové xxxx (Stanovení xxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx mikroorganismů) 210
Metody xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx 200
Xxxxxx xxxxxxxx slepičích xxxxx konzumních - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - xxxxxxx xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 80
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx složitým xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx) 130
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx 230
Xxxxxxxxxxx papíru x xxxxx xxxxxxxxx xxxx přelivovou xxxxxxx 220
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx 10
_____________________________________________________________________________________________

Xxxxxxx x. 3 x vyhlášce x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx v Xx

Xxxxxxxxxx hodnocení xxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx všech xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx

350

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx znaků xxxxxxx xxxxxx s xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx na xxxxx xxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx funkčnosti xxxxx xxxxxxx vzorku

70

Xxxxxxx x. 4 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxxx x Xx = x + x.b
xxx: x = xxxxxxxx xxxxxxxxx vyjádřená x Xx (xxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx. xxxxxxx)
x = xxxxx xxxxx práce
b = xxxxxxx xx 1 xxx xxxxx, xxxxx zahrnují:
- xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx
- náklady xx spotřebovanou energii xxxxxxxxx přístrojů
Xx. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx odebraných xxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx stanoví xxxxx dosavadního předpisu.
Xx. XX vložen xxxxxxx xxxxxxxxx č. 469/2005 Xx. x xxxxxxxxx xx 1.1.2006

Xxxxxxxxx
Xxxxxx předpis x. 541/2002 Xx. nabyl xxxxxxxxx dnem 1.1.2003.
Xx xxxxx tohoto právního xxxxxxxx jsou podchyceny xxxxx x doplnění xxxxxxxxxxx xxxxxxx předpisem x.:
469/2005 Xx., xxxxxx xx xxxx xxxxxxxx x. 541/2002 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx rozbory xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Státní zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. b) xxxxxx č. 146/2002 Xx., x Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a x xxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
x xxxxxxxxx xx 1.1.2006
Xxxxxx předpis x. 541/2002 Sb. xxx xxxxxx právním předpisem č. 132/2015 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.7.2015.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx není aktualizováno, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx uvedeného právního xxxxxxxx.