Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 01.01.2003.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2003 do 30.12.2005.


Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

541/2002 Sb.

Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
541
XXXXXXXX
xx dne 11. xxxxxxxx 2002,
xxxxxx xx xxxxxxx sazebník xxxxxx nákladů za xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx inspekce pro xxxxx xxxxxxxx podle §3 odst. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx podle §14 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Sb., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské inspekci x x xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, (xxxx jen "xxxxx"):
Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx od 1.1.2003 xx 31.12.2005 (xx xxxxxx č. 469/2005 Xx.)
§1
Xxxx xxxxxx nákladů xx rozbory xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx x potravin xxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx xxxxx tabákových výrobků, xxxxxxxxx laboratořemi Xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx účely xxxxxxxx podle §3 xxxx. 3 xxxx. x) zákona, xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx.
§2
(1) Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx rozbory xxxxx §1 xx xxxxxxxxx x přílohách č. 1 xx 3 této vyhlášky. Příloha č. 1 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx, příloha č. 2 xxxx xxxxxxxx stanoví xxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x příloha č. 3 xxxx xxxxxxxx stanoví xxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxxxxx xxxxxxx.
(2) Xxxx xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx na xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxx x režijní xxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx přístrojů, xxxx xxxxxxxxx na xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx. Součástí výše xxxxxx xxxxxxx xx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx.
(3) Xxxx xxxxxxx nákladů xx xxxxxx, xxxxx xxxx x přílohách č. 1 xx 3 této xxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx.
§3
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx účinnosti xxxx 1. ledna 2003.
Xxxxxxx:
Xxx. Palas x. x.
Xxxxxxx znění - xxxxxxxx od 1.1.2003 xx 31.12.2005 (do xxxxxx č. 469/2005 Xx.)
Xxxxxxx x. 1 x vyhlášce x. 541/2002 Sb.
Fyzikálně-chemické xxxxxxx
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxx Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxxx antioxidantů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 2&xxxx;460
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;460
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX 780
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX 2&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;480
Xxxxxxxxx karotenoidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;200
Xxxxxxxxx ß-karotenu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;990
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a ß-xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX 1&xxxx;400
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx esterů x potravinách metodou XXXX 960
Xxxxxxxxx xxxxxxxx propionové x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;090
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x nápojích xxxxxxx XXX 1&xxxx;140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxx-xxxxxxxx 320
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx 560
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX 1&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x orto-fenylfenolu x xxxxx, zelenině x xxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;410
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;090
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;280
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;030
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 260
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx, xxxxxxxxxx-X x xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX 1&xxxx;160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách metodou XXXX 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX) 370
Xxxxxxxxx chininu xxxxxxx XXXX 1&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou 940
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx sodného výpočtem x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx 1&xxxx;550
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 390
Xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX 1&xxxx;780
Xxxxxxxxx vanilinu, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx ap xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx metodou HPLC 1 080
Stanovení xxxxxxx x kyseliny xxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;530
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x X v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;600
Xxxxxxxxx vitaminů X1, X2, X6 x potravinách metodou XXXX 1&xxxx;690
Xxxxxxxxx vitaminu X12 x potravinách metodou XXXXX 3&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x potravinách xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxx vitaminů X2 x X3 ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;600
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 1 480
Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;530
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx x energetických xxxxxxxx x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 2&xxxx;020
Xxxxxxxxx (konfirmace) xxxxxxx xxxxxx xx zařízení XX XXX 2&xxxx;470
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx vzorku na xxxxxxxx XX XXX 1&xxxx;390
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x potravinách metodou XX 2&xxxx;780
Xxxxxxxxx dithiokarbamátů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;570
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxx x xxxxx xxxxxxx GC 2 730
Stanovení kyseliny xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx 550
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC 2 440
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;430
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GC 2 240
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda XX/XXX/XXX/XXX) 5&xxxx;930
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Multireziduální xxxxxx X) 2&xxxx;440
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx) 4&xxxx;590
Xxxxxxxxx chlormequatu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS 3 650
Stanovení xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;780
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;460
Xxxxxxxxx triazinových xxxxxxxxx v xxxxx xxxxxxx GC 2 820
Stanovení triazinových xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;280
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách metodu XX 2&xxxx;470
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX 2&xxxx;290
Xxxxxxxxx xxxxxx těžkých kovů x vybraných xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx XXX 420
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx AAS 630
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx XXX 750
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx XXX xx xxxxxxxx AMA 254 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx XXX 660
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx 850
Xxxxxxxxx dusičnanů xxxxxxx XXXX 1&xxxx;130
Xxxxxxxxx sumy dusičnanů x dusitanů v xxxxxxxxxxx metodou XXX 1&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;480
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 1&xxxx;680
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 2 910
Stanovení X-xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC/TEA 2 950
Stanovení ftalátů x xxxxxxxx xxxxxxx XX 1&xxxx;980
Xxxxxxxxx polychlorovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;640
Xxxxxxxxx aflatoxinů B1, X2, X1, X2; xxx, xxxxxxxx; xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx) 1&xxxx;240
Xxxxxxxxx aflatoxinů X1, B2, X1, X2; jádra xxxxxxxxxxxx xxxxx, olejniny, luštěniny, xxxx, xxxxxx,
xxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxx, xxxx, sušené mléko, xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx; xxxxxxx XXX
(xxxxxxxxx) 1&xxxx;090
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, B2, X1, G2 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 2 880
Stanovení xxxxxxxxxx X1, B2, X1, X2; xxxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxx, xxxxxxx x xxxxx; xxxxxxx TLC
(screening) 2 500
Stanovení xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2; xxxxxx xxxx, xxx xxxxxxx TLC (xxxxxxxxx) 1&xxxx;460
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou HPLC x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 2&xxxx;580
Xxxxxxxxx sterigmatocystinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX 3&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X; zelená xxxx, zrniny; xxxxxxx XXX (screening) 910
Stanovení ochratoxinu X v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx imunoafinitních (XXX) xxxxxxx 2&xxxx;450
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;850
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx aminů x xxxxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;760
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 2 160
Stanovení xxxxxxxx x lihovinách x xxxx metodou XX 950
Xxxxxxxxx 3-XXXX v xxxxxxxxxxx 3&xxxx;000
Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX/XX 1&xxxx;580
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX 1&xxxx;680
Xxxxxxxxx chloraminu 1 150
Stanovení xxxxxxxxxxxxx v lihovinách xxxxxxx XX 1&xxxx;390
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxx oxidu xxxxxxxxxx v šumivých x xxxxxxxxx vínech 100
Stanovení xxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx vínech metodou XXX 960
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xx víně 30
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx ve xxxx xx xxxxxxxx SKALAR 1 200
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx zásad x xxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx x xxxxxxxxxx 1&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx a xxxxxxxx v xxxxxxxxxx x xxxxxx obsahem xxxxxxxx složek 1 340
Stanovení vyšších xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx v xxxx x lihovinách x xxxxxx obsahem xxxxxxxx xxxxxx 1&xxxx;340
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxx (lihu) xxxxxxx XX 750
Xxxxxxxxx furalů x xxxx x xxxxxxxxxx 1&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; cizí xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxx vřeténka 70
Stanovení jakosti xxxxxx; obsah pecek 140
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; otluky 140
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxxx xxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx kyselosti xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hub xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx 220
Xxxxxxxxx sušiny xxx 380
Xxxxxx xxxxx xxx metodou XXXXX 3&xxxx;500
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;210
Xxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx uvolněných xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx vody xx 370
Xxxxxxxxx xxxxxxxx částí 200
Stanovení provařenosti xxxxxxx výrobků 160
Stálost xxxxx xxxxxxx výrobků 70
Stanovení xxxxxx xxxx/xxxxxxxxx výpočtem 30
Stanovení xxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx výrobků 100
Stanovení obsahu xxxxxxxxxx polevy x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx u xxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx složení mrazírenských xxxxxxx - jedna xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxx cigaretového xxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou 2 260
Stanovení xxxxxxxxx x tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2&xxxx;210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxx cigaret xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx nakouření 1 110
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx 410
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x kouři cigaret xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;820
Xxxxxxxxx xxxxx řezu xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx metodou XX 740
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxx 160
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx PCR xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X
xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx 4&xxxx;500
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Up Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx 1&xxxx;500
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-176 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx PCR xxxxxx 1&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Round Xx Xxxxx sóji x sójových xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX 12&xxxx;426
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Kukuřice Xx-176 x kukuřičných xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX 12&xxxx;426
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx ELISA 3 000
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx x potravinách 1 250
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2&xxxx;700
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx sacharidů v xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX 2&xxxx;700
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x potravinách 430
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx sacharózy, glukózy, xxxxxxxx a sorbitolu x potravinách metodou XXXX 950
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x medu 1 300
Stanovení 5-hydroxymethylfurfuralu x xxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;130
Xxxxxxxxx tuku po xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 360
Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x olejích xxxxxxx XX 1&xxxx;920
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 2&xxxx;600
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách metodou XXX 2&xxxx;600
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx 590
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x potravinách 610
Stanovení xxxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX 2&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxx 3&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX 2&xxxx;670
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX xxxx XXXX 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;400
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 950
Stanovení ß-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx spektrofotometrickou 2 060
Stanovení xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, barvy, xxxxx. u xxxx xx xxxxxxxx XXXXX 560
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx objemu, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx balení 70
Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxx odchylky podle xxxxxxxxxxxx norem - xxxxx xxxxxxxxxx plody 250
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx barevných xxxx x obilovinách 130
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50 70
Xxxxxxxx xxxxx na xxxxxx, xxxxx není xxxxxx v sazebníku xxxx xxxx v xxxxxx 30
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx hodnoty 50
Stanovení napadení xxxxxxxx, luštěnin x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx více než 1 v xxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx snětivosti xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx mokrého xxxxx x xxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx maltózy v xxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxxxx tvrdé x xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx 140
Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene 270
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxx koňský xxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx klíčivosti xxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx klíčivosti xxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx jedlého x xxxxx xxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx nečistot xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x olejninách 50
Stanovení xxxxxxx, nečistot x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1 x xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx a nečistot x xxxxx xxxxxxxxxx x tykvových jader 140
Stanovení xxxxx xxxxx v xxxx x xxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tisíce semen xxxx při xxxxxxxx 12% 50
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx (x xxxxxxx xxxxxx a x xxxxxx zrnech) 380
Stanovení obsahu xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 690
Xxxxxxxxx xxxxx poklesu x xxxxxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x výrobcích z xxxx 140
Xxxxxxxxx sedimentační xxxxxxx (XXX xxxx) x xxxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxx látek x xxxxxxxxxx semenech 220
Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx 50
Xxxx hlíz xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx brambor 50
Stanovení xxxxxxx typu brambor 460
Stanovení xxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx 760
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx a hmotnosti x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 260
Xxxxxxxxx stolní xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx hodnocení) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 520
Xxxxxxxxx acesulfamu-K, xxxxxxxxx x sacharinu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 1 030
Stanovení xxxxxxxxx x potravinách - metodou XXXX 1&xxxx;200
Xxxxxxxxx xxxxxxxx L-askorbové v xxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx vitaminu A x xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;990
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (xxxxxx a xxxxxxx) 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx napadení xxxxxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxx xxxxxx druhů xxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx těstovin 50
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v těstovinách 100
Vařivost xxx ostatní xxxxxxx x xxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx těstovin 50
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx 560
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx vody xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x nasávací xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxx popela xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxx přímou extrakcí x pekařských xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích 360
Stanovení xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx ovocné xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích 180
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v pekařských xxxxxxxxx 550
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx strouhanky 50
Stanovení xxxxxxx xx xxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 105 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx x cukrářských výrobcích 140
Podíl xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxx výrobcích 440
Stanovení xxxx xxxxxxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx vody xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxx acidobutyrometricky x xxxxxxxxxxx výrobcích 210
Stanovení sušiny xxxxxxx xxx 105 °X 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °X 70
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx redukujících cukrů xx inverzi xxxxxxx Xxxxxxxx xx zmrzlinách 440
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxx sušením xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxx sušením x xxxxxxxxxx etanolem v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x prášku 140
Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu 250
Stanovení obsahu xxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu 210
Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu 300
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx 170
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu 430
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx (jádrovin) x xxxxxxxxxx 130
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu 810
Důkaz xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 550
Xxxxxxxxx xxxxxxxx mravenčí x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx 1&xxxx;440
Xxxxxxxxx xxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx 560
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x cukrovarských výrobcích 100
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 250
Xxxxxxxxx barvy xxxxxxxxxxxxx výrobků 220
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx u řepného xxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x cukrovarských výrobcích 260
Stanovení xxxxxxx x želírujícím xxxxx 260
Xxxxxxxxx želírovací schopnosti x xxxxxxxxxxx xxxxx 390
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 250
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx 100
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx ve xxxxxx xxxxxx škrobu 120
Stanovení xxxxx xx xxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx s xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx stipů xx xxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx ze xxxxxx metodou destilačně xxxxxxxx 320
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx 170
Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx 120
Xxxxxxxxx redukujících xxxxx x dextrózového ekvivalentu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx 600
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxx xxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx 300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx piva 300
Stanovení xX piva 100
Stanovení xxxxx xxxx 200
Xxxxxxxxx trvanlivosti xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx piva 200
Výpočet využitelné xxxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx 80
Xxxxxxxxx xxxxxx droždí 140
Stanovení xxxxxx x xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx u xxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx a chuťových xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx 90
Xxxxxxxxx optické xxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx 90
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx vonných x xxxxxxxxx xxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx xxxxxxx při 105 °X 140
Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, cukrů x xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x lihovinách 100
Stanovení xxxxxx xx vinném xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx 780
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou 730
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx metodou fotometrickou 1 110
Stanovení xxxxxx v brandy x vinném destilátu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxx kyselosti xxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin ve xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx vínech 140
Stanovení a xxxxxxx xxxxxxxxxxxx extraktu xx xxxxxx 1&xxxx;380
Xxxxxxxxx xxxxxx xx vínech 390
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx na 100 g xxxx xx 1 libru (454 x) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 100
Xxxxxxxxx podílu xxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx velikosti jader xxxxxxx skořápkových xxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx u xxxxx xxxxxxx skořápkových plodů x kokosu 140
Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx u xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů 140
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx 210
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - xxxxx 430
Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx izolovaného xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 90
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xxxxx Rothenfusera x suchých skořápkových xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodech 160
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx 50
Xxxxxxxxxx rozbor xxxxxxxxxxx xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích xxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxx x nealkoholických xxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích 210
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 730
Xxxxxxxxx sacharinu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 730
Xxxxxxxxx relativní xxxxxxx nealkoholických xxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx xxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx kvasného xxxx 270
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxx octě 380
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx 530
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx 50
Xxxxx volných xxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx volných minerálních xxxxxxx v xxxxxxx xxxx 160
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx octě 140
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx octě 300
Stanovení pevného xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x konzervárenských polotovarech x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx z xxxxx x zeleniny 70
Stanovení xxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx hrubé xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx
xxxx jejich upravených xxxxx a xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z xxxxx
x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích z xxxxx a xxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx a xxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny xxxxxxxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx x jeho xxxxxxxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx mléčné) x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx
x xxxxxxxx 530
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx 330
Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny 300
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 80
Xxxxxxxxx xxxxxx dřeně x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx 80
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce a xxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx výrobků a xxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny xxxxxxxxxx
xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxx pektinu x xxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx
x xxxxxxxx 750
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx mohutnosti x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x konzervování
ovoce x zeleniny 700
Stanovení kyseliny xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx titrací x pektinových výrobcích x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx
x xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny 100
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx
x xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny 210
Zkoušky xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 380
Xxxxxxxxx vody xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx 480
Xxxxxxxxx alkaloidů (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 2&xxxx;260
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobků 200
Stanovení xxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mrazírenských výrobcích 220
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx pevných xxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxx 150
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx, v xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx výrobků 200
Stanovení xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx x čerstvé xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx 490
Xxxxxxxxx relativní xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxx xX ovocných a xxxxxxxxxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;280
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx L-jablečné (X-xxxxxx) x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, metodou
spektrofotometrickou 1 700
Spektrometrické xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu kyseliny X-xxxxxxxx x xxxxxxxx x zeleninových šťávách xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx 100
Stanovení popela xxxxxxxxxxxxx x kyselině x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxx výrobcích 140
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích 100
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxxx mokrého xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích 440
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxxx lepku v xxxxxxxx xxxxx 160
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot x xxxxxxxxx - xxxxx xxxx - x xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1, u xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx
x xxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx příměsí x nečistoty xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x krup, xxxx, xxxxx, pohanky a xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x luštěninách 210
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx 3&xxxx;700
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx 1&xxxx;730
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx 1&xxxx;180
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 320
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (vakuová xxxxxxx) x xxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxx škodlivým hmyzem xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx
x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx jablek 230
Stanovení obsahu xxxxx siřičitého x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x sušených xxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých plodů, xxxxxx příměsí
a odchylek xx základního zbarvení xxxxxxxx xxxxxx 230
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx napadených x xxxxxxxxxxx plodů, nezralých xxxxx, xxxxxx příměsí
a xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx broskví 230
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx 330
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx švestkách 310
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx švestek 70
Stanovení xxxxxx vody x xxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx 1&xxxx;820
Xxxxxxxxx xxxxxx mléka a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx mléka x xxxxxxxx mléčných výrobků xxxxxxx konstantní dobu x xxxxxx 70
Xxxxxxxxx tuku x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx v mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxx znečištěnin x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených x zahuštěných xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx sušiny mražených xxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx mléčných výrobků 370
Stanovení xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxx x mražených xxxxxxxx xxxxxxxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx, tvarohů, xxxxx a xxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xX u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou 210
Stanovení xxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou 380
Stanovení stupně xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti filtrovaného xxxx xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx kaseinu 140
Stanovení xxxxxx xxxx x kaseinu 460
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxx 610
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x kaseinu 140
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx kaseinu 160
Stanovení obsahu xxxxxxx x xxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx kaseinu 210
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx čistoty xxxxxxxx slepičích xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx slepičích xxxxx 70
Xxxxx xxxxxxx x umytí xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx slepičích xxxxx konzumních 70
Zjištění pachu xxxxxxx vejce 70
Určení velikosti xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec konzumních 70
Zjištění xxxxxxxx a polohy xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx x slepičích xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx viditelnosti x xxxxxxxxxxxxxx žloutku x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx kvality xxxxxxx xxxxx po xxxxxxx 70
Xxxxx xxxxxxxxx vajec slepičích xxxxxxxxxx 80
Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxx složek x drůbežích x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 190
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 130
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx škvařeného xxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx ve xxxxxxxxx xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x ryb, xxxxxx výrobků x xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx x ryb, rybích xxxxxxx a konzerv 70
Stanovení xxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx 360
Xxxxxx xX masa a xxxxxxx xxxxxxx metoda xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx obsahu pevných x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx
x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx škrobu xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách 880
Stanovení xX u xxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx u xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx
x hotových xxxxx x xxxxxxxxxx 220
Xxxxx xxxxxxxxx xxxx masa, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx konzerv x xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx 210
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x mase, masných xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx a hotových xxxxxxx
x konzervách 100
Stanovení popela x masa, xxxxxxx xxxxxxx x masných xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx podle Xxxx x Eynona ve xxxxxx xxxx 460
Xxxxxxxxx sacharózy xxxxx Xxxx x Xxxxxx ve xxxxxx xxxx 520
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx polarizací xx xxxxxx xxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx látek xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx 860
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx podle Schadeho xx xxxxxx medu 910
Komplexometrické xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxx 1&xxxx;130
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx 590
Xxxxx xxxxxxxx včelího xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxx xxxx 1&xxxx;310
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vodivosti xxxxxxx medu 210
Stanovení pH xxxxxxx medu 100
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx mléčných xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 370
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx, xxxxxxx x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mléčných výrobků xX-xxxxxx 100
Xxxxxxxxx titrační kyselosti xxxxxxx x xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx celkové xxxxxx xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxxxxx neslazeného xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku vážkovou xxxxxxx dle Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx výživě, x xx zvláštních
případech - např. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx
xxxx xxxxxx potravinářských xxxxxxx; speciální xxxxxxxxx xxxx zahuštěné xxxxxx xxxxxxx s xxxxxxxxx;
xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxx., xxxx v xxxxxxxxxx, mražených xxxxxxx x xxxxxxx pro xxxxxx xxxxxx 360
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx zahuštěného xxxxxxxxx mléka 160
Stanovení obsahu xxxxxxx xxxxxx xxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxx sýrových výrobcích 230
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxx x tavených xxxxxxxx výrobcích 460
Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxx zkušebního xxxxxx xxxxx 280
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 220
Xxxxxxxxx teploty tekutých x xxxxxxxxx vaječných xxxx 50
Xxxxx xxxxxx xxxxxxx xx vaječné xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx mastných xxxxxxx ve vaječné xxxxx 940
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx x mase x xxxxxxx xxxxxxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x těkavých xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx olejích 210
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx 440
Xxxxxxxxx teploty xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx olejích 420
Stanovení xxxxx kyselosti xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxx epihydrinaldehydu xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx olejích 70
Stanovení xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx sádle x xxxxxxxx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxx zmýdelnění xx xxxxxxxx xxxxx x tavených olejích 340
Stanovení xxxxxx lomu xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx vodě x xxxxxx 400
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - mikroskopicky 650
Stanovení xxxxxxxx soli 140
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxx a vápníku x xxxx 180
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx v xxxx 130
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx 590
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx draselného x xxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx 160
Xxxxxxxxx oxidů trojmocných xxxx v xxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx 450
Xxxxxxxxx škůdců x xxxx xxxxxxxxxxxxx 650
Xxxxxxxxx xxxxxx tříslovin xxxx xxxxx Xxxxx 330
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx v rozpustném xxxx 170
Xxxxxxxxx prachu a xxxx x čaji 100
Stanovení xxxxxxxx příměsí v xxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí x xxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí xxxxxxx xxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 1&xxxx;000 xxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx 650
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx ve vodě 340
Stanovení xxxxx x xxxx 420
Xxxxxxxxx xxxx x xxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxxx v kávě 300
Stanovení xxxxxx xxxx pražením 200
Stanovení xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel 220
Stanovení tuku x hotových xxxxxxx x x polotovarech xxxxx xxxxxx xxxxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx jídlech a x xxxxxxxxxxxx jídel 230
Stanovení xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxxxxx 380
Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxxxxxxx xxxxx po xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 160
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x polotovarech jídel 210
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx jednotlivých xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx hlavní složky x xxxxxxxx jídlech x v xxxxxxxxxxxx xxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxx x majonéze 300
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxx koření xxxxxxxxxxxxx x kyselině (XXx) 420
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx koření xxxxxxxxxx xxxxxxx 550
Xxxxxxxxx netěkavého xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxxx jemnosti xxxxx xxxxxx 100
Xxxxxxxxx piperinu v xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Color) x paprice metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx látkách x xxxxxxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx v xxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;530
Xxxxxxxx xxxxxxx vzorku xxxx o xxxxxx xxxxxx xxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx při 103 °X 220
Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx xxxx 460
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx čaje 210
Stanovení popela xxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx ve vodě 220
Stanovení xxxxxx čaje nerozpustného x kyselině (XXx) 420
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxxxx xxxxx (ztráta hmotnosti xxx 103 °X) 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech 210
Výpočet xxxxxxxxx xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx a xxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx dusíku dehydratovaných xxxxxxx x ochucovadel 590
Měření xX xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků a xxxxxxxxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxxxx glutamové x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx 120
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx 330
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a ochucovadlech 950
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx 270
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx barvivosti xxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x pravotočivých xxxxx xxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxx 105 °C 220
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx (ztráta xxxxxxxxx xxx 103 °C) 220
Stanovení xxxxxx xxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx "xxxxx" x xxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxx x hořčici 440
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx tuku v xxxxxxx 500
Xxxxxxxxxx sušiny xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxx tání xxxx x xxxxx x otevřené xxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx tuků x xxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx (xxx 105 °C) 210
Stanovení xxxx x xxxxxxxx látek xxxx x olejů (xxx 125°- 130 °X) 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxxxxx metodou Xxxxx Xxxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx 340
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů 420
Stanovení xxxxxxxx sodného x xxxxxx x xxxxxxx x x xxxxxxxxxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx 160
Xxxxxxxxx a xxxxx xxxxx- x propylesteru xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx 560
Xxxxxxxxx x xxxxx kyseliny xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx tuků a xxxxx 830
Xxxxxxxxx indexu lomu xxxx x xxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x tucích x xxxxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x olejů xxxxxxxxxx xxxxxxx 570
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx extrakcí xxxxxxx 570
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x olejů xx xxxxxxxx xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") ve xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx stability xxxx x xxxxx Schaalovým xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °X 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x lihu xxxxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx furalu v xxxx xxxxxxx fotometrickou 1 080
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx dusíkatých xxxxx x lihu 310
Zjišťování xxxxxxxx lihu 50
Stanovení xxxxxxxxx xxxx 170
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x alkality xxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxx lepidel 140
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x tenzidů x xxxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xX syntetických xxxxxxx xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx a xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx a xxxxxxxxxx 280
Xxxxxxxxx xxxxx fosforečného x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx 610
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu alkálií x mastných xxxxx x tenzidů x xxxxxxxxxx 860
Xxxxxxxx test tenzidů x xxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx) 170
Xxxxxxxxxxx tenzidů x xxxxxxxxx s vodou 50
Důkaz xxxxxxxxxxx opticky xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx) 70
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx látek xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxx lihu 200
_____________________________________________________________________________________________
Původní xxxxx - xxxxxxxx xx 1.1.2003 xx 31.12.2005 (xx xxxxxx x. 469/2005 Xx.)
Xxxxxxx x. 2 x xxxxxxxx č. 541/2002 Sb.
Mikroskopické x xxxxxxxxxxxxxxx rozbory
_____________________________________________________________________________________________
Rozbor Výše xxxxxxx xxxxxxx v Kč
_____________________________________________________________________________________________
Průkaz xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - typizace 380
Bacillus xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X 220
Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Campylobacter 600
Clostridium xxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx 410
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 460
Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx 80
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx -
2 xxxxxxxx 500
Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx -
4 xxxxxxxx 630
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Technika počítání xxxxxxx vykultivovaných xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx -
8 membrán 880
Stanovení xxxxx ß-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Escherichia xxxx na chromogenní xxxxxxxx xxxx -
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx 44 °C 290
Všeobecné pokyny xxx stanovenípočtu xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx
xxxxx 165
Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx X157 780
Xxxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 1&xxxx;510
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxx x xxxxxx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Listeria monocytogenes - část 1: Xxxxxx xxxxxxx 600
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Listeria monocytogenes - část 2: Xxxxxx xxxxxxxxx počtu 600
Průkaz Xxxxxxxxxxx aeruginosa 220
Průkaz Pseudomonas xxxxxxxxxx xx použití xxxxxx 230
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Pseudomonas 220
Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx 230
Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx 80
Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Rapid xxxx 950
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx 570
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy 560
Průkaz xxxxxxxx xxxx Shigella 470
Průkaz xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Staphylococcus aureus x xxxxx xxxxx) -
Xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx podle Xxxxx-Xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx Staphylococcus aureus x xxxxx druhy - xxxxxx,
xxxxxxxxxxx xxxxx 380
Xxxxxx Xxxxxx parahaemolyticus - xxxxxxxxxxx testy 1 360
Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx 750
Xxxxxx suspektních xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx enterocolitica 410
Průkaz xxxxxxxxxxx patogenních xxxxx Xxxxxxxx enterocolitica - xxxxxxxxxxx xxxxx 380
Xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxxx aerobních x xxxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx
x xxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxx pokyny xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx toxinogenních plísní Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx půdě -
xxxxxxxx xxxxxxx xxx 30°X 340
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx flavus 210
Průkaz xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 40
Xxxxxx vod - xxxxxxxxx intestinálních enterokoků 220
Stanovení xxxxx bakterií xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx bez resuscitace - xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx
xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 240
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx čeledi Xxxxxxxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx (XXXXXXXXXX) 560
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx pomnožení x xxxxxxx xxxxx;
2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx 330
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 460
Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx 210
Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 60
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx počítání kolonií (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X x 37 °X) 210
Xxxxxxxxx xxxxxx koliformních xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx termotolerantních xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx vodě 230
Metody xxxxxxxx xxxxxx - stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx lyzinovou xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kvasinek x xxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx počtu bakterií xxxxxxxx kvašení. Technika xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - xxxx a xxxxx
xxxxxxx 320
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X 320
Xxxxxxx x xxxxxx: Stanovení xxxxxx xxxxxx xxxxx Howarda 390
Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx proteolytických mikrobů 210
Průkaz x xxxxxxxxx počtu xxxxxxx rodu Xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxx přítomnosti x xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx
(Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) 210
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx termofilních
aerobních, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) 210
Xxxxxx zkoušení xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx technologicky xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx 200
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx preparát 70
Mikroskopické xxxxxxxxx - xxxxxxxx x jednoduchým xxxxxxxxx 80
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx xxxxxxxx barvením (Xxxxxxx xxxxxxx) 130
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx 230
Xxxxxxxxxxx papíru x xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx 220
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx 10
_____________________________________________________________________________________________

Xxxxxxx x. 3 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx rozbory

Rozbor

Výše xxxxxxx nákladů x Xx

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx x xxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx nebo xxxxxxx úpravy

350

Senzorické hodnocení xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx x mechanickou xxxx tepelnou úpravou

420

Posouzení xxxxxxxx xx obalu xxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx vzorku

70

Příloha č. 4 x vyhlášce x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxxx x Xx = x + x.b
xxx: x = spotřeba xxxxxxxxx vyjádřená v Xx (týká se xxxxxxx xxxxxxxx. xxxxxxx)
x = xxxxx xxxxx xxxxx
x = náklady xx 1 xxx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx:
- xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx
- xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx energii xxxxxxxxx xxxxxxxxx
Čl. XX
Xxxxxxxxx ustanovení
Xxxx xxxxxx nákladů za xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx odebraných xxxxx xxxx účinnosti xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx předpisu.
Xx. XX vložen xxxxxxx xxxxxxxxx x. 469/2005 Xx. x xxxxxxxxx xx 1.1.2006

Xxxxxxxxx
Xxxxxx předpis x. 541/2002 Xx. nabyl xxxxxxxxx xxxx 1.1.2003.
Xx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx podchyceny xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxxxx právním xxxxxxxxx x.:
469/2005 Sb., xxxxxx xx xxxx xxxxxxxx x. 541/2002 Xx., xxxxxx se stanoví xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x potravinářské xxxxxxxx xxx účely xxxxxxxx xxxxx §3 odst. 3 xxxx. b) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx x o xxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
x xxxxxxxxx xx 1.1.2006
Xxxxxx xxxxxxx x. 541/2002 Sb. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 132/2015 Sb. s xxxxxxxxx xx 1.7.2015.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx se xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx právního xxxxxxxx.