Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 25.11.2005.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 25.11.2005 do 31.12.2016.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 113/2005 Sb., o způsobu označování potravin a tabákových výrobků

368/2005 Sb.

Účinnost Čl. II
368
XXXXXXXX
xx dne 5. xxxx 2005,
kterou xx xxxx vyhláška x. 113/2005 Xx., x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx x tabákových xxxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx stanoví podle §18 xxxx. 1 xxxx. x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x potravinách x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx a x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx xxxxxx x. 316/2004 Xx.:
Čl. X
Xxxxxxxx č. 113/2005 Sb., x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx, xx xxxx xxxxx:
1. X xxxxxxxx xxx xxxxx x. 2 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx "Xxxxxxxx Komise 2005/26/ES xx xxx 21. xxxxxx 2005, xxxxxx se xxxxxxx xxxxxx xxxxxx potravin xxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx XXXx xxxxxxxx 2000/13/XX.".
2. X §11 xxxx. 3 se xxxxx "xxxx xxxxxxxx xxxxx (Xxxxxxxxxxx glabra)" zrušují x za xxxxx "10 mg/l nebo xxxxx," xx xxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxxx xxxxxxx této xxxxx xxxx lékořice xxxx (Xxxxxxxxxxx xxxxxx)".
3. X §11 odst. 4 xx xxxxx "xxxx xxxxxxxx xxxxx (Xxxxxxxxxxx xxxxxx)" xxxxxxx a xx xxxxx "4 x/xx nebo xxxxx," xx vkládají xxxxx "x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx látky xxxx xxxxxxxx lysé (Glycyrrhiza xxxxxx)".
4. V §11 xxxx. 5 se xxxxx "xxxx lékořici xxxxx (Xxxxxxxxxxx xxxxxx)" xxxxxxx x xx xxxxx "1,2 % xxxxxxxxxx alkoholu," se xxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxx nebo lékořice xxxx (Xxxxxxxxxxx glabra)".
5. Xxxxxxx č. 1 xxx:
"Xxxxxxx x. 1 x vyhlášce x. 113/2005 Xx.
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx
- xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx (tj. xxxxxxx, xxxx, ječmen, xxxx, xxxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx) a výrobky x nich s xxxxxxxx xxxxxxxxxxx sirupu x xxxxxxxx z xxxxxxx(*), maltodextrinů na xxxx xxxxxxx(*), xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxx vyrobených x xxxxxxxx
- xxxxxx x xxxxxxx x xxxx
- xxxxx x výrobky x xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxx x xxxxx) xxxxxxxxxxx xxx xxxxxx vína x xxxxxxxx (xxxxxxxxx x xxxxx) xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx při xxxxxx xxxx x xxxxx
- xxxx x xxxxxxx z nich x výjimkou rybí xxxxxxxx používané xxxx xxxxx u přípravků xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x rybí xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx jako xxxxxxx xxx výrobě piva, xxxxx x xxxx
- xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxx) x xxxxxxx x nich
- xxxxxx xxxx (xxxx) a xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxx(*), xxxxxxxx xxxxx tokoferolů (X306), xxxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxxxx, přírodního X-xxxx tokoferolacetátu, xxxxxxxxxx X-xxxx tokoferolu xxxxxxxxx xxxxxxxxx ze xxxxxxxx xxxx, xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxx, xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx vyrobený xx xxxxxxx z rostlinného xxxxx xx xxxxxxxx xxxx
- mléko x xxxxxxx z něj (xxxxxx laktosy) x xxxxxxxx destilátu xxxxxxxxxx xx syrovátky, xxxxxxxxx x xxxxxxxx produktu (xxxxxxx) používaného xxxx xxxxxxx při výrobě xxxxx x vína
- xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx, xx. xxxxxx (Amygdalus xxxxxxxx X.), lískové xxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxxx), xxxxxxx xxxxxx (Juglans xxxxx), xxxx ořechy (Anacardium xxxxxxxxxxx), xxxxxxxx xxxxxx (Xxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxx.) X. Koch), para xxxxxx (Xxxxxxxxxxxx xxxxxxx), xxxxxxxx (Pistacia xxxx), xxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx) x xxxxxxx z xxxx s výjimkou xxxxxxxxx xxxxxxxxxx ze xxxxxxx skořápkových xxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxx (mandlí, vlašských xxxxxx) xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx
- xxxxx a xxxxxxx z xxx x xxxxxxxx xxxxxx x listů xxxxxx x semen celeru x xxxxxxxxxx oleoresinu
- xxxxxxx a xxxxxxx x ní s xxxxxxxx xxxxxxxxxx oleje x silice a xxxxxxxxxx x hořčičného xxxxxx
- xxxxxxxx semena (xxxxx) x xxxxxxx x nich
- xxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 10 mg/kg xxxx 10 mg/l, xxxxxxxxx jako XX2
(*) xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx, kterým prošly, xxxxxxxxx úroveň alergie, xxxxxx Evronský úřad xxx bezpečnost potravin (XXXX) xxxxxxxx pro xxxxxxxxx základní xxxxxxx".
Xx. XX
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 25. xxxxxxxxx 2005.
Ministr:
Xxx. Xxxxxx x. r.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx č. 368/2005 Xx. xxxxx xxxxxxxxx dnem 25.11.2005.
Právní xxxxxxx x. 368/2005 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 417/2016 Sb. x účinností xx 1.1.2017.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx jich netýká xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx předpisu.