Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2016.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 25.11.2005 do 31.12.2016.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 113/2005 Sb., o způsobu označování potravin a tabákových výrobků

368/2005 Sb.

Účinnost Čl. II
368
VYHLÁŠKA
xx dne 5. xxxx 2005,
xxxxxx xx xxxx xxxxxxxx x. 113/2005 Xx., x xxxxxxx označování xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx stanoví podle §18 xxxx. 1 xxxx. x) xxxxxx x. 110/1997 Sb., x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx výrobcích a x změně x xxxxxxxx některých souvisejících xxxxxx, xx xxxxx xxxxxx x. 316/2004 Xx.:
Xx. I
Vyhláška č. 113/2005 Sb., x xxxxxxx označování xxxxxxxx a tabákových xxxxxxx, xx mění xxxxx:
1. X poznámce xxx čarou x. 2 xx na xxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx "Směrnice Xxxxxx 2005/26/ES xx xxx 21. xxxxxx 2005, xxxxxx se stanoví xxxxxx složek xxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx XXXx směrnice 2000/13/XX.".
2. X §11 odst. 3 xx xxxxx "xxxx xxxxxxxx lysou (Xxxxxxxxxxx xxxxxx)" xxxxxxx x za xxxxx "10 xx/x nebo xxxxx," se xxxxxxxx xxxxx "x důsledku xxxxxxx xxxx xxxxx xxxx lékořice xxxx (Xxxxxxxxxxx xxxxxx)".
3. V §11 odst. 4 xx xxxxx "xxxx xxxxxxxx xxxxx (Glycyrrhiza xxxxxx)" xxxxxxx a xx xxxxx "4 x/xx xxxx vyšší," xx vkládají xxxxx "x důsledku xxxxxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx lysé (Glycyrrhiza xxxxxx)".
4. X §11 xxxx. 5 se xxxxx "xxxx xxxxxxxx xxxxx (Glycyrrhiza xxxxxx)" xxxxxxx x za xxxxx "1,2 % xxxxxxxxxx alkoholu," xx xxxxxxxx xxxxx "v xxxxxxxx xxxxxxx této xxxxx nebo lékořice xxxx (Xxxxxxxxxxx xxxxxx)".
5. Xxxxxxx x. 1 xxx:
"Xxxxxxx x. 1 x xxxxxxxx x. 113/2005 Xx.
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx
- xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx (xx. xxxxxxx, xxxx, xxxxxx, xxxx, xxxxxxx xxxxxx, kamut xxxx xxxxxx hybridní xxxxxx) a xxxxxxx x xxxx s xxxxxxxx xxxxxxxxxxx sirupu x dextrosy x xxxxxxx(*), maltodextrinů xx xxxx pšenice(*), glukozového xxxxxx vyrobeného x xxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxxxxx z xxxxxxxx
- xxxxxx a xxxxxxx x nich
- xxxxx x xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxx lysozymu (xxxxxxxxx x xxxxx) xxxxxxxxxxx xxx výrobě xxxx x xxxxxxxx (xxxxxxxxx x xxxxx) xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx při xxxxxx xxxx x xxxxx
- xxxx x xxxxxxx z xxxx x xxxxxxxx rybí xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxx u přípravků xxxxxxxx a aromatických xxxxx a xxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx jako xxxxxxx xxx xxxxxx xxxx, xxxxx x xxxx
- xxxxx podzemnice xxxxxx (xxxxxxx) x xxxxxxx x xxxx
- xxxxxx xxxx (xxxx) x xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxx zcela xxxxxxxxxxxx sójového oleje x xxxx(*), přírodní xxxxx xxxxxxxxxx (X306), xxxxxxxxxx D-alfatokoferolu, přírodního X-xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx X-xxxx xxxxxxxxxx sukcinátu xxxxxxxxx ze xxxxxxxx xxxx, xxxxxxxxxxx oleje xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx x esterů xxxxxxxxxxx xx sójových xxxx, xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx ze xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx xx sójových xxxx
- mléko x xxxxxxx z xxx (xxxxxx xxxxxxx) x xxxxxxxx destilátu xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx, xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxx) xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx při xxxxxx xxxxx x vína
- xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx, xx. xxxxxx (Amygdalus xxxxxxxx L.), lískové xxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxxx), vlašské xxxxxx (Xxxxxxx regia), xxxx ořechy (Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx), xxxxxxxx xxxxxx (Xxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxx.) X. Xxxx), para xxxxxx (Xxxxxxxxxxxx xxxxxxx), xxxxxxxx (Xxxxxxxx vera), xxxxxx makadamie a xxxxxxxxxx (Macadamia ternifolia) x xxxxxxx z xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx vyrobených xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx (xxxxxx, vlašských xxxxxx) xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx
- celer a xxxxxxx x xxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx oleoresinu
- xxxxxxx x xxxxxxx x ní x xxxxxxxx xxxxxxxxxx oleje x xxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx
- xxxxxxxx xxxxxx (xxxxx) x xxxxxxx x xxxx
- xxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 10 xx/xx xxxx 10 xx/x, xxxxxxxxx jako SO2
(*) xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx úroveň alergie, xxxxxx Evronský xxxx xxx xxxxxxxxxx potravin (XXXX) xxxxxxxx pro xxxxxxxxx základní produkt".
Čl. XX
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 25. listopadu 2005.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxxx v. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 368/2005 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 25.11.2005.
Xxxxxx xxxxxxx x. 368/2005 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 417/2016 Sb. x xxxxxxxxx od 1.1.2017.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx právních xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x odkazech xxxx xxxxxxxxxxxxx, pokud xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.