Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2016.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 25.11.2005 do 31.12.2016.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 113/2005 Sb., o způsobu označování potravin a tabákových výrobků

368/2005 Sb.

Účinnost Čl. II
368
VYHLÁŠKA
xx xxx 5. xxxx 2005,
xxxxxx xx xxxx vyhláška x. 113/2005 Xx., x způsobu xxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxx
Ministerstvo xxxxxxxxxxx xxxxxxx podle §18 xxxx. 1 xxxx. a) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x potravinách a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x změně x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, ve xxxxx xxxxxx x. 316/2004 Xx.:
Xx. X
Xxxxxxxx č. 113/2005 Sb., x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxx, xx xxxx xxxxx:
1. X xxxxxxxx xxx xxxxx x. 2 xx xx xxxxx textu doplňuje xxxx "Xxxxxxxx Komise 2005/26/ES ze xxx 21. března 2005, xxxxxx xx stanoví xxxxxx xxxxxx potravin xxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx z xxxxxxx XXXx xxxxxxxx 2000/13/ES.".
2. X §11 xxxx. 3 se xxxxx "xxxx lékořici lysou (Xxxxxxxxxxx xxxxxx)" xxxxxxx x xx xxxxx "10 xx/x xxxx xxxxx," xx xxxxxxxx xxxxx "v důsledku xxxxxxx této xxxxx xxxx lékořice lysé (Xxxxxxxxxxx xxxxxx)".
3. V §11 odst. 4 xx xxxxx "xxxx xxxxxxxx xxxxx (Glycyrrhiza xxxxxx)" xxxxxxx x xx slova "4 x/xx xxxx vyšší," xx xxxxxxxx slova "x důsledku xxxxxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxxxx xxxxxx)".
4. X §11 xxxx. 5 xx xxxxx "xxxx xxxxxxxx xxxxx (Glycyrrhiza xxxxxx)" xxxxxxx x xx xxxxx "1,2 % xxxxxxxxxx xxxxxxxx," xx xxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxx nebo xxxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxxxx glabra)".
5. Xxxxxxx č. 1 xxx:
"Xxxxxxx x. 1 x xxxxxxxx x. 113/2005 Xx.
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx
- xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx (xx. xxxxxxx, xxxx, ječmen, xxxx, xxxxxxx špalda, xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx) x xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxx glukozového xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxx(*), maltodextrinů xx xxxx xxxxxxx(*), xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx škrobu x xxxxxxxxx xxxxxxxxxx z xxxxxxxx
- xxxxxx x xxxxxxx x xxxx
- xxxxx x výrobky x nich s xxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxx x vajec) xxxxxxxxxxx xxx výrobě xxxx x albuminu (xxxxxxxxx x vajec) xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx při xxxxxx xxxx x xxxxx
- ryby a xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx používané xxxx xxxxx u xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxx xxxxxxxx xxxx viziny xxxxxxxxx xxxx čeřidlo xxx výrobě xxxx, xxxxx x xxxx
- xxxxx podzemnice olejné (xxxxxxx) x xxxxxxx x xxxx
- sójové xxxx (xxxx) a xxxxxxx z nich x xxxxxxxx zcela xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x tuku(*), přírodní xxxxx xxxxxxxxxx (E306), xxxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx X-xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx X-xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx ze sójových xxxx, xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx x fytosterolů x xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx bobů, xxxxxxxxx sterol xxxxxx xxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxx
- xxxxx x xxxxxxx z něj (xxxxxx laktosy) s xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx, lacticolu x xxxxxxxx produktu (xxxxxxx) xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx výrobě xxxxx x xxxx
- xxxxx skořápkové xxxxx, xx. mandle (Xxxxxxxxx xxxxxxxx L.), lískové xxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxxx), vlašské xxxxxx (Xxxxxxx regia), xxxx xxxxxx (Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx), xxxxxxxx xxxxxx (Xxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxx.) X. Koch), xxxx xxxxxx (Xxxxxxxxxxxx xxxxxxx), xxxxxxxx (Xxxxxxxx xxxx), xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx (Xxxxxxxxx ternifolia) x výrobky x xxxx x výjimkou xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxx skořápkových xxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxx (xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx) xxxxxxxxxxx jako xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx
- xxxxx x xxxxxxx z xxx x xxxxxxxx xxxxxx x listů xxxxxx x xxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx
- xxxxxxx a xxxxxxx x xx s xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxx z xxxxxxxxxx xxxxxx
- sezamová xxxxxx (xxxxx) a xxxxxxx x xxxx
- xxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x koncentracích xxxxxxx xxx 10 xx/xx xxxx 10 xx/x, xxxxxxxxx xxxx XX2
(*) xxxxxx xxxxxxx obsahujících xxxx xxxxxx, pokud xxxxxxxxxx, kterým prošly, xxxxxxxxx úroveň alergie, xxxxxx Xxxxxxxx xxxx xxx bezpečnost xxxxxxxx (XXXX) xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx základní produkt".
Xx. II
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx účinnosti xxxx 25. xxxxxxxxx 2005.
Xxxxxxx:
Ing. Xxxxxx x. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx předpis č. 368/2005 Sb. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 25.11.2005.
Právní xxxxxxx x. 368/2005 Xx. byl xxxxxx xxxxxxx předpisem č. 417/2016 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.1.2017.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx aktualizováno, xxxxx xx xxxx netýká xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.