Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2016.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 25.11.2005 do 31.12.2016.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 113/2005 Sb., o způsobu označování potravin a tabákových výrobků

368/2005 Sb.

Účinnost Čl. II
368
XXXXXXXX
xx xxx 5. xxxx 2005,
xxxxxx xx xxxx vyhláška x. 113/2005 Xx., x xxxxxxx označování xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx
Ministerstvo xxxxxxxxxxx xxxxxxx podle §18 odst. 1 xxxx. x) zákona x. 110/1997 Xx., x potravinách a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx znění xxxxxx x. 316/2004 Xx.:
Xx. X
Xxxxxxxx č. 113/2005 Sb., x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx x tabákových xxxxxxx, xx xxxx xxxxx:
1. V poznámce xxx xxxxx x. 2 se xx xxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx "Xxxxxxxx Xxxxxx 2005/26/ES ze xxx 21. xxxxxx 2005, xxxxxx se xxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx látek xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx z xxxxxxx XXXx xxxxxxxx 2000/13/XX.".
2. X §11 xxxx. 3 se xxxxx "xxxx xxxxxxxx lysou (Xxxxxxxxxxx glabra)" zrušují x za xxxxx "10 xx/x nebo xxxxx," xx xxxxxxxx xxxxx "v důsledku xxxxxxx xxxx látky xxxx xxxxxxxx lysé (Xxxxxxxxxxx xxxxxx)".
3. X §11 xxxx. 4 xx xxxxx "xxxx xxxxxxxx xxxxx (Xxxxxxxxxxx xxxxxx)" xxxxxxx x xx xxxxx "4 x/xx xxxx xxxxx," xx xxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxxx přidání xxxx xxxxx nebo xxxxxxxx xxxx (Glycyrrhiza xxxxxx)".
4. V §11 xxxx. 5 xx xxxxx "xxxx lékořici xxxxx (Xxxxxxxxxxx xxxxxx)" xxxxxxx a xx xxxxx "1,2 % xxxxxxxxxx alkoholu," se xxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxxx xxxxxxx této xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxxxx xxxxxx)".
5. Xxxxxxx x. 1 xxx:
"Xxxxxxx x. 1 x xxxxxxxx č. 113/2005 Xx.
Xxxxxx alergenních xxxxxx
- xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx (tj. xxxxxxx, xxxx, xxxxxx, xxxx, xxxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx) x výrobky x nich x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxx(*), maltodextrinů xx xxxx pšenice(*), xxxxxxxxxxx xxxxxx vyrobeného z xxxxxxx škrobu x xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx
- xxxxxx x xxxxxxx x nich
- xxxxx x výrobky x nich x xxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxx x xxxxx) xxxxxxxxxxx xxx výrobě xxxx x albuminu (xxxxxxxxx x xxxxx) používaného xxxx xxxxxxx při xxxxxx xxxx x xxxxx
- xxxx x xxxxxxx z nich x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxx u xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxx xxxxxxxx xxxx viziny xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx xxxxxx piva, xxxxx a xxxx
- xxxxx xxxxxxxxxx olejné (xxxxxxx) x xxxxxxx x xxxx
- xxxxxx xxxx (xxxx) x xxxxxxx z nich x výjimkou xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxx(*), xxxxxxxx xxxxx tokoferolů (E306), xxxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx X-xxxx tokoferolacetátu, xxxxxxxxxx X-xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxx, rostlinného xxxxx xxxxxxxxx z fytosterolů x xxxxxx fytosterolů xx xxxxxxxx xxxx, xxxxxxxxx sterol xxxxxx xxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxx
- xxxxx x xxxxxxx x xxx (xxxxxx laktosy) x xxxxxxxx destilátu xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx, xxxxxxxxx x mléčného produktu (xxxxxxx) xxxxxxxxxxx jako xxxxxxx xxx xxxxxx xxxxx a vína
- xxxxx skořápkové plody, xx. xxxxxx (Amygdalus xxxxxxxx X.), xxxxxxx xxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxxx), vlašské xxxxxx (Juglans xxxxx), xxxx xxxxxx (Anacardium xxxxxxxxxxx), pekanové ořechy (Xxxxx illinoiesis (Wangenh.) X. Xxxx), para xxxxxx (Xxxxxxxxxxxx xxxxxxx), xxxxxxxx (Pistacia xxxx), xxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx) x výrobky z xxxx x výjimkou xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx (xxxxxx, vlašských xxxxxx) používaných jako xxxxxxxxxx látky x xxxxxxxxxxx
- xxxxx x xxxxxxx x xxx x xxxxxxxx silice x listů xxxxxx x semen xxxxxx x xxxxxxxxxx oleoresinu
- xxxxxxx a xxxxxxx x xx s xxxxxxxx hořčičného xxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxx z xxxxxxxxxx xxxxxx
- xxxxxxxx xxxxxx (xxxxx) x výrobky x xxxx
- oxid xxxxxxxx x siřičitany x xxxxxxxxxxxxx vyšších xxx 10 xx/xx xxxx 10 mg/l, xxxxxxxxx jako SO2
(*) xxxxxx výrobků obsahujících xxxx xxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxx prošly, xxxxxxxxx úroveň xxxxxxx, xxxxxx Evronský xxxx xxx bezpečnost potravin (XXXX) xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx".
Čl. II
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 25. xxxxxxxxx 2005.
Ministr:
Xxx. Xxxxxx v. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx předpis x. 368/2005 Xx. nabyl xxxxxxxxx dnem 25.11.2005.
Právní xxxxxxx č. 368/2005 Xx. xxx zrušen xxxxxxx předpisem č. 417/2016 Sb. x účinností xx 1.1.2017.
Xxxxx jednotlivých xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx netýká xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx právního xxxxxxxx.