Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2016.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 25.11.2005 do 31.12.2016.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 113/2005 Sb., o způsobu označování potravin a tabákových výrobků

368/2005 Sb.

Účinnost Čl. II
368
XXXXXXXX
xx xxx 5. xxxx 2005,
xxxxxx xx mění xxxxxxxx x. 113/2005 Sb., x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 xxxx. 1 xxxx. x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x potravinách x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, ve znění xxxxxx x. 316/2004 Xx.:
Čl. I
Vyhláška č. 113/2005 Sb., x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx a tabákových xxxxxxx, xx xxxx xxxxx:
1. V poznámce xxx xxxxx x. 2 xx na xxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx "Směrnice Xxxxxx 2005/26/ES xx dne 21. března 2005, xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx složek potravin xxxx xxxxx prozatímně xxxxxxxxxx x xxxxxxx XXXx směrnice 2000/13/XX.".
2. X §11 xxxx. 3 xx xxxxx "xxxx lékořici xxxxx (Xxxxxxxxxxx glabra)" xxxxxxx x za xxxxx "10 xx/x xxxx xxxxx," xx xxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxxx xxxxxxx této látky xxxx xxxxxxxx lysé (Xxxxxxxxxxx xxxxxx)".
3. X §11 odst. 4 xx xxxxx "xxxx xxxxxxxx xxxxx (Xxxxxxxxxxx xxxxxx)" xxxxxxx x xx xxxxx "4 x/xx xxxx xxxxx," xx xxxxxxxx xxxxx "x důsledku xxxxxxx xxxx látky xxxx xxxxxxxx lysé (Xxxxxxxxxxx xxxxxx)".
4. X §11 xxxx. 5 xx xxxxx "nebo lékořici xxxxx (Xxxxxxxxxxx xxxxxx)" xxxxxxx a xx xxxxx "1,2 % xxxxxxxxxx xxxxxxxx," xx xxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxx xxxx lékořice xxxx (Xxxxxxxxxxx xxxxxx)".
5. Xxxxxxx x. 1 xxx:
"Xxxxxxx x. 1 x xxxxxxxx x. 113/2005 Xx.
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx
- obiloviny obsahující xxxxx (xx. xxxxxxx, xxxx, xxxxxx, oves, xxxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx hybridní xxxxxx) a xxxxxxx x xxxx s xxxxxxxx xxxxxxxxxxx sirupu x dextrosy z xxxxxxx(*), xxxxxxxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx(*), xxxxxxxxxxx xxxxxx vyrobeného x xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx vyrobených x xxxxxxxx
- xxxxxx x xxxxxxx z nich
- xxxxx a výrobky x nich x xxxxxxxx lysozymu (xxxxxxxxx x xxxxx) používaného xxx výrobě xxxx x xxxxxxxx (xxxxxxxxx x xxxxx) xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx při xxxxxx xxxx x xxxxx
- xxxx x xxxxxxx x nich x výjimkou rybí xxxxxxxx používané xxxx xxxxx u přípravků xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx xxxxxx xxxx, xxxxx x xxxx
- xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxx) a výrobky x xxxx
- sójové xxxx (sója) x xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx sójového xxxxx x tuku(*), přírodní xxxxx tokoferolů (X306), xxxxxxxxxx D-alfatokoferolu, xxxxxxxxxx X-xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx X-xxxx tokoferolu xxxxxxxxx xxxxxxxxx ze sójových xxxx, xxxxxxxxxxx oleje xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxx, xxxxxxxxx xxxxxx stanol xxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx xx sójových xxxx
- mléko a xxxxxxx x něj (xxxxxx xxxxxxx) x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx syrovátky, xxxxxxxxx x mléčného xxxxxxxx (xxxxxxx) xxxxxxxxxxx jako xxxxxxx xxx xxxxxx xxxxx a xxxx
- xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx, xx. mandle (Xxxxxxxxx xxxxxxxx X.), xxxxxxx xxxxxx (Corylusavellana), vlašské xxxxxx (Xxxxxxx xxxxx), xxxx xxxxxx (Anacardium xxxxxxxxxxx), pekanové ořechy (Xxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxx.) X. Koch), xxxx xxxxxx (Bertholletia xxxxxxx), xxxxxxxx (Xxxxxxxx xxxx), xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx (Xxxxxxxxx ternifolia) x xxxxxxx z xxxx s výjimkou xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxx skořápkových plodů x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx (mandlí, xxxxxxxxx xxxxxx) xxxxxxxxxxx jako xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx
- celer x xxxxxxx x xxx x xxxxxxxx silice x xxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx
- xxxxxxx x výrobky x xx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx oleje x silice x xxxxxxxxxx z xxxxxxxxxx xxxxxx
- xxxxxxxx semena (xxxxx) x xxxxxxx x xxxx
- oxid xxxxxxxx a xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx vyšších xxx 10 xx/xx xxxx 10 xx/x, xxxxxxxxx xxxx SO2
(*) xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx úroveň alergie, xxxxxx Xxxxxxxx úřad xxx bezpečnost potravin (XXXX) xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxx produkt".
Čl. XX
Xxxxxxxx
Xxxx vyhláška xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 25. xxxxxxxxx 2005.
Ministr:
Xxx. Xxxxxx x. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx předpis č. 368/2005 Sb. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 25.11.2005.
Xxxxxx xxxxxxx č. 368/2005 Xx. byl xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 417/2016 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.1.2017.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx jiných xxxxxxxx xxxxxxxx x odkazech xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx shora xxxxxxxxx právního předpisu.