Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Nařízení Komise (XX) x. 563/2002

xx dne 2. xxxxx 2002,

kterým xx mění xxxxxxxx (XX) x. 466/2001, xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx látek v xxxxxxxxxxx

XXXXXX XXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXX,

x xxxxxxx xx Xxxxxxx x xxxxxxxx Evropského xxxxxxxxxxxx,

x xxxxxxx xx xxxxxxxx Xxxx (EHS) x. 315/93 ze xxx 8. xxxxx 1993, xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx Společenství xxx kontrolu xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx [1], a xxxxxxx xx. 2 xxxx. 3 xxxxxxxxx nařízení,

vzhledem x těmto důvodům:

(1) Xxxxxxxx (EHS) č. 315/93 stanoví, xx xx xxxxxx ochrany xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx stanoveny xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx.

(2) Xxxxxxxx Xxxxxx (XX) x. 466/2001 [2], xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx (XX) č. 472/2002 [3], je použitelné xxx dne 5. xxxxx 2002 x xxxxxxxxx xxxxxxxx Xxxxxx (XX) x. 194/97 xx xxx 31. xxxxx 1997, kterým xx stanoví xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx kontaminujících xxxxx x xxxxxxxxxxx [4], xx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (ES) x. 864/1999 [5], xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x hlávkovém xxxxxx x xxxxxxx.

(3) Xxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx monitorování x xxxxxxxxxx zprávu x xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxx snižování xxxxxx xxxxxxxxx. S použitím xxxxxx xxxxxxxxx Komise xxxxx xxx roky, x xxxxxx xxxx 1. xxxxxx 2002, xxxxxxxxx maximální xxxxxx xxx dusičnany x xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx s xxxxxxxx xxxxx snížit tyto xxxxxx.

(4) X ročních xxxxx z xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xx se xxxxx dusičnanů x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx výrobní xxxxx xxx u určitých xxxxxxxxx hlávkového salátu xx xxxxxxxxx nákladů xxxxxxxxx dodržení nižších xxxxxxxxxxx xxxxxx. X xxxxxxxxx xxxxxxx je xxxxx xxxxxx xxxxx xxxxx dusičnanů xxx xxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx nařízení (XX) x. 466/2001, xxxxxxxx xxxxxx trend xxxxxxx xx snižování xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx. Xxxxx xxxxxxxxx xx špenátu nevykazuje xxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx. Některé xxxxxxx xxxxx potřebují xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxx povolit xxxxxxx hlávkového xxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxx xx xxxxxx xxx. X xxxxxxxxxx salátu xx xxxx xxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx, u xxxxxxx xx xxxx ukončení xxxxx nepředpokládá.

(5) Nařízení (XX) x. 466/2001 xx xxxxx mělo xxx změněno.

(6) Xxxxxxxx xxxxxx nařízení jsou x xxxxxxx se xxxxxxxxxxx Stálého xxxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxxxx,

XXXXXXX XXXX XXXXXXXX:

Článek 1

Xxxxxxxx (XX) x. 466/2001 xx xxxx xxxxx:

1. X xxxxxx 3 se xxxxxxxx 1 nahrazuje xxxxx:

"1. Xxxxxxx xxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx přechodnou xxxx povolit uvádět xx trh čerstvý xxxxxxxx salát x xxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxxxx x určené ke xxxxxxxx xx jejich xxxxx, obsahující xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx než xxxxxxxx stanovené jako xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxx 1.1, 1.3 x 1.4 xxxxxxx, xxxxx je xxxxxxxxxx xxxxx zásad správné xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx xxxxxxxx dosáhnout xxxxxx stanovených v xxxxx nařízení.

Přechodné xxxxxx

x) xxx xxxxxxxx salát xxxxx dnem 1. xxxxx 2005;

x) xxx xxxxxx bude přezkoumáno xxxxxxxxxx xx 1. xxxxx 2005.

Xxxxxxx státy xxxxxxxxxx xxxxxxxxx Komisi x xxxxxxx xxxxxxx xxxxx x opatřeních xxxxxxxxx x provedení xxxxxxx pododstavce."

2. Oddíl 1 xxxxxxx X xx nahrazuje xxxxxxxx xxxxxx rozhodnutí.

Článek 2

Xxxx nařízení xxxxxxxx x platnost xxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx x Xxxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx.

Xxxx xxxxxxxx xx závazné x xxxxx rozsahu x přímo xxxxxxxxxx xx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx.

X Xxxxxxx dne 2. dubna 2002.

Xx Xxxxxx

Xxxxx Xxxxx

xxxx Xxxxxx


[1] Xx. xxxx. X 37, 13.2.1993, x. 1.

[2] Úř. xxxx. X 77, 16.3.2001, x. 1.

[3] Úř. xxxx. X 75, 16.3.2002, x. 18.

[4] Xx. xxxx. X 31, 1.2.1997, x. 48.

[5] Xx. xxxx. X 108, 27.4.1999, x. 16.


PŘÍLOHA

Oddíl 1 xxxxxxx X nařízení (ES) x. 466/2001 týkající xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxx:

"Xxxxxxx

Xxxxxxxxx limit (xx XX xx xx)

Xxxxxx odběru xxxxxx

Xxxxxxxxxx xxxxxx analýzy

1.1 Čerstvý xxxxxx (Xxxxxxxx oleracea)

Sklizeň xx 1. xxxxxxxxx xx 31. xxxxxx

3000

Xxxxxxxx Xxxxxx 79/700/EHS

Sklizeň xx 1. xxxxx xx 31. října

2500

1.2 Konzervovaný, xxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxx

2000

Xxxxxxxx 79/700/XXX

1.3 Xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx (Xxxxxx xxxxxx X.) (xxxxxxxxxx x xxxxx xxxxx), xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxx 1.4.

Xxxxxxx xx 1. xxxxx xx 31. xxxxxx:

Xxxxxxxx 79/700/EHS. Minimální xxxxx laboratorních xxxxxx xx však 10

— xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx

4500

— hlávkový xxxxx pěstovaný xxxxxx xxxxxxxx

4000

Xxxxxxx xx 1. xxxxx xx 30. xxxx:

— xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxxx

3500

— xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

2500

1.4 Xxxxxx xxxxx

Xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx

2500

Xxxxxxxx 79/700/XXX. Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xx xxxx 10

Xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx způsobem

2000