Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 30.04.2025.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.10.2012.


Vyhláška o obsahu kyseliny erukové v některých potravinách
299/2012 Sb.
Úvodní ustanovení §1
Přípustný obsah kyseliny erukové v některých potravinách §2
Zrušovací ustanovení §3
Účinnost §4
299
VYHLÁŠKA
xx dne 5. xxxx 2012
x xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §19 xxxx. 1 xxxx. x) xxxxxx č. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, xx xxxxx zákona x. 306/2000 Sb., xxxxxx x. 146/2002 Xx., xxxxxx č. 316/2004 Xx. x xxxxxx č. 120/2008 Xx.:
§1
Xxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxx vyhláška xxxxxxxxxxx příslušné předpisy Xxxxxxxx xxxx1) x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx.
§2
Xxxxxxxxx xxxxx kyseliny xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
Xxxxx kyseliny erukové
x) x xxxxxxx, xxxxxx x xxxxxx xxxxxxx, které xxxx xxxxxx k xxxxxx xxxxxxxx,
x) x xxxxxxxxxxx, x nimž xxxx xxxxxxx oleje, xxxx xxxx jejich xxxxx,
xxxxx xxxxxxxxx 5 % z xxxxxxxxx množství xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxxxx.
§3
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Vyhláška č. 305/2004 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxx přípustné xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx, xx xxxxxxx.
§4
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx dnem 1. xxxxx 2012.
Xxxxxxx:
xxx. MUDr. Xxxxx, XXx., x. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx č. 299/2012 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.10.2012.
Ke dni xxxxxxxx právní xxxxxxx xxxxx měněn xx xxxxxxxxx.
Znění xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx norem xxxxxx xxxxxxxx předpisů x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx se xxxx xxxxxx derogační xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.
1) Xxxxxxxx Xxxx x. 76/621/EHS xx xxx 20. xxxxxxxx 1976, xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx kyseliny xxxxxxx x xxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx k xxxxxx xxxxxxxx a v xxxxxxxxxxx obsahujících xxxxx xxxx tuky.