Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Xxxxxxxx Xxxxxx 2003/62/XX

xx xxx 20. xxxxxx 2003,

xxxxxx xx mění xxxxxxxx Xxxx 86/362/XXX x 90/642/XXX, pokud xxx x xxxxxxxxx xxxxxx reziduí xxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, myklobutanil x prochloraz

(Text x xxxxxxxx xxx EHP)

KOMISE XXXXXXXXXX SPOLEČENSTVÍ,

s ohledem xx Xxxxxxx x xxxxxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx,

x xxxxxxx na směrnici Xxxx 90/642/XXX xx xxx 27. listopadu 1990 x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx v některých xxxxxxxxxx rostlinného xxxxxx, xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx, x na xxxxxx xxxxxxx [1], xxxxxxxxx pozměněnou xxxxxxxxx (XX) x. 806/2003 [2], x xxxxxxx xx xxxxxx 7 xxxxxxx xxxxxxxx,

x xxxxxxx xx směrnici Rady 86/362/XXX xx dne 24. xxxxxxxx 1986 x stanovení maximálních xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x obilovinách x xx xxxxxx povrchu [3], xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx č. (ES) 807/2003 [4], x xxxxxxx na xxxxxx 10 xxxxxxx xxxxxxxx,

xxxxxxxx x těmto xxxxxxx:

(1) Xx směrnici Xxxxxx 2002/79/XX [5] xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (XXX) xxx xxxxxx xxxxxxxxx pesticidů x plodin.

(2) Xx xxxxxxxxx xxxxxxxx 2002/79/XX xxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx stanovené xxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx a plodin xxxx uvedenou xxxxxxxx. Xxxxxxx x údaje xxxx xxxxxxxxxxx x xxx xxxxxx kombinace xxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxx, xxx xxxxxxxxxx stanovení xxxxxxx XXX, xxx je xxx xxxxxxxxxxxxxxx.

(3) Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx, xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx pesticidů xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx ochranu xxxxxxx x ve xxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxx xxxxxxxxx x zhodnocena x xxxxxxx x xxxxxxx x praxí xxxxxxxxxxx v Evropském xxxxxxxxxxxx, přičemž xxxx xxxxxxxxxx xxxxxx vydané Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx organizací [6], x bylo xxxxxxxxx, xx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxx směrnici xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx příjmu xxx akutní xxxxxxxxxx xxxxx.

(4) Prostřednictvím Xxxxxxx xxxxxxxx organizace xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx s xxxxxxxxxx partnery Společenství xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxx xxxxxxxx x jejich xxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxx zohledněny.

(5) Byla xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx Vědeckého xxxxxx xxx rostliny, xxxxxxx xxxx xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx státy zpravodaji [7].

(6) Opatření xxxx xxxxxxxx xxxx v xxxxxxx xx stanoviskem Xxxxxxx výboru xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxx xxxxxx,

XXXXXXX TUTO XXXXXXXX:

Článek 1

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx XX xxxxxxxx 90/642/XXX xxx příslušné xxxxxxxxx se xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x příloze xxxx xxxxxxxx.

Xxxxxx 2

X xxxxx X přílohy II xxxxxxxx 86/362/EHS xx xxxxxxxxx řádky xxxxxxxxx xxxxxx:

"Xxxxxxx xxxxxxxxx

Xxxxxxxxx limity x xx/xx

xxxxxxxxxxx

0,1 ječmen x xxxxxxx 0,02 xxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxxxx x jeho xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx 2,4,6 xxxxxxxxxxxxxxxxx skupinu, vyjádřeno xxxx prochloraz)

1 rýže, xxxx, xxxxxx 0,5 xxxxxxxxx, pšenice, xxxx 0,05 ostatní xxxxxxxxx

Xxxxxx 3

Xxxxxxx xxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x správní xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx směrnicí xxxxxxxxxx xx 31. července 2003. Neprodleně x xxxx xxxxxxx Xxxxxx.

Xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xx 1. xxxxx 2003.

Xxxxxx 4

Xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxx odkaz xx xxxx směrnici xxxx xxxx xxx xxxxxx xxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx. Xxxxxx odkazu xx xxxxxxx členské xxxxx.

Článek 5

Xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v platnost xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x Xxxxxxx xxxxxxxx Evropské xxxx.

Xxxxxx 6

Xxxx xxxxxxxx xx určena xxxxxxxx xxxxxx.

V Bruselu xxx 20. června 2003.

Za Xxxxxx

Xxxxx Xxxxx

xxxx Komise


[1] Úř. xxxx. X 350, 14.12.1990, x. 71.

[2] Xx. xxxx. X 122, 16.5.2003, x. 1.

[3] Xx. xxxx. X 221, 7.8.1986, x. 37.

[4] Xx. věst. X 122, 16.5.2003, x. 36.

[5] Xx. xxxx. X 291, 28.10.2002, x. 1.

[6] Xxxxxx xxx xxxxx dietárního xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx (přepracované xxxxxx), xxxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx prostředí – xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (XXXX/Xxxx Programme) xx xxxxxxxxxx s xxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx 1997 (XXX/XXX/XXX/97.7).

[7] XXX/XXXX/021; SCP/RESI/024.


XXXXXXX

Xxxxxxx x příklady xxxxxxxxxxxx produktů, na xxx xx vztahují XXX

Xxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xx/xx)

xxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxx

1.Xxxxx, čerstvé, xxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxx xxxxxxxx cukru; xxxxxx

x)XXXXXXXXX XXXXX

0,02

3

0,5

xxxxxxxxxxx

xxxxxxx

xxxxxx lajmy

mandarinky (xxxxxx xxxxxxxxx x podobných xxxxxxx)

xxxxxxxxx

xxxxx

xxxxxxx

XX)XXXXXX (XX SKOŘÁPCE XXXX JÁDRA)

0,05

0,05

0,05

mandle

para xxxxxx

xxxx xxxxxx

xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxx xxxxxx

xxxxxxxxx

xxxxxxxx ořechy

piniové xxxxxx

xxxxxxxx

xxxxxxx xxxxxx

xxxxxxx

XXX)XXXXXXX XXXXX

0,5

0,5

xxxxxx

0,1

xxxxxx

0,1

xxxxxx

xxxxxxx

0,02

XX)XXXXXXX XXXXX

0,02

xxxxxxx

0,3

xxxxxx x xxxxx

1

xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxx x podobných xxxxxxx)

0,5

xxxxxxx x xxxxx

0,5

0,2

xxxxxxx

0,02

0,02

X)XXXXXXXX X DROBNÉ XXXXX

x)xxxxxx xxxx xxxxx xxxxxx x xxxxxxx

0,1

1

xxxxxx xxxxxx

0,02

xxxxxx xxxxxxx

1

x)xxxxxx (xxxxx xxxxxxx)

0,2

1

2

x)xxxxx x xxxx (xxxxx xxxxx rostoucích)

0,02

0,02

ostružiny

3

ostružiny xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxx

3

xxxxxxx

0,3

x)xxxxxxx bobulové a xxxxxx xxxxx(xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx)

0,02

xxxxxxx

xxxxxx

xxxxx (xxxxxxx, bílý x xxxxx)

1

0,5

xxxxxxx

1

xxxxxxx

0,02

0,02

x)xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx

0,02

0,02

0,02

XX)XXXXX

0,02

xxxxxxx

xxxxxx

0,1

2

xxxxx

xxxx

xxxx

xxxxxxx

xxxx

xxxxx

xxxxx

xxxxxxx

xxxxxx

xxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxx

0,02

0,02

2.Xxxxxxxx, xxxxxxx xxxx tepelně xxxxxxxxxx, xxxxxxxx nebo xxxxxx

x)XXXXXXXX A HLÍZNATÁ XXXXXXXX

0,02

0,02

xxxx xxxxxxxx

xxxxx

0,2

xxxxx xxxxxxx

xxxx

xxxxxxxxxxx

xxxxxxxx

xxxxxxx xxxxxxxx

xxxxxxxxx

xxxxx xxxxx

xxxxxx

xxxxx

xxxxxxx

xxx

xxxxxxx

0,02

xx)XXXXXXXX XXXXXXXX

0,02

0,02

0,02

xxxxxx

xxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxx

xxxxxx xxxxx

xxxxxxx

xxx)XXXXXXX ZELENINA

a)lilkovité

rajčata

0,1

0,3

0,3

paprika xxxxxxxxxx

0,5

xxxxx

0,3

xxxxxxx

0,02

0,02

0,02

x)xxxxxxxxx – x xxxxxx slupkou

0,02

0,1

0,02

okurky xxxxxxxx

xxxxxx xxxxxxxxxx

xxxxxx

xxxxxxx

x)xxxxxxxxx – x xxxxxxxx xxxxxxx

0,02

0,2

xxxxxxx xxxxxxx

0,1

xxxxx

xxxxxxx xxxxx

xxxxxxx

0,02

x)xxxxxxxx xxxxxxx

0,02

0,02

0,02

xx)Xxxxxxxxx xxxxxxxx

0,02

0,02

0,02

x)xxxxxxxxx xxxxxxxx vytvářející xxxxxx

xxxxxxxxx

xxxxxx

xxxxxxx

x)xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxx xxxxxxxx a xxxx xxxxxxxx

xxxxxxx

x)xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxx xxxx

xxxxxxxxx

xxxxxxx

x)xxxxxxxx

x)XXXXXXX XXXXXXXX X XXXXXXX XXXXXXX

0,02

0,02

0,02

x)xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxx

xxxxxxx xxxx

xxxxxxxx

xxxxx hlávkový

endivie

ostatní

b)špenát a xxxxxxx xxxxxxxx

xxxxxx

xxxxxxx (xxxxxx)

xxxxxxx

x)xxxxxxxxx xxxxxxxx

x)xxxxxxx salátová

e)čerstvé xxxxxxx

xxxxxxx

xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxx

xxxxxxxx xxx

xxxxxxx

xx)XXXXXXX XXXXXXXX (XXXXXXX)

0,02

0,02

0,02

xxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxx fazolová xxxxxx

xxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

xxxxxxx

xxx)XXXXXxxx X XXXXXXXX XXXXXXXX (XXXXXXX)

0,02

0,02

xxxxxx

xxxxx

xxxxx řapíkatý

fenykl xxxxxx

xxxxxxxx

0,5

xxx

xxxxx

xxxxxxx

0,02

xxxx)XXXXX

0,02

0,02

0,02

x)xxxxxxxx xxxxxxxxx

x)xxxxxxxx volně xxxxxxxx

3.Xxxxxxxxx

0,02

0,02

0,02

xxxxxx

xxxxx

xxxxx

xxxxxxx

4.Xxxxxxxx xxxxxx

0,05

0,05

0,05

xxxxx xxxxxx

xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

xxx

xxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxx xxxxxx

xxxxxx xxxx

xxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxx

5.Xxxxxxxx

0,02

0,02

0,02

xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

6.Xxx (xxxxxx xxxxxx x xxxxxx, fermentované xxxx xxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxXxxxxxxx sinensis)

0,05

0,05

0,05

7.Chmel (xxxxxx), včetně xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

0,05

2

0,05