Animace načítání

Stránka se připravuje...


Věstník MŽP ČR, částka 8/2013

DODATEK Č. 2

ke směrnici Ministerstva životního prostředí č.1212012 pro předkládání žádostí a o poskytování finančních prostředků pro projekty z Operačního programu Životní prostředí včetně spolufinancování ze Státního fondu životního prostředí České republiky a státního rozpočtu České republiky - kapitoly 315 (životní prostředí)

Směrnice MŽP č. 12/2012 pro předkládání žádostí a o poskytování finančních prostředků pro projekty z Operačního programu Životní prostředí včetně spolufinancování ze Státního fondu životního prostředí České republiky a státního rozpočtu České republiky - kapitoly 315 (životní prostředí) ze dne 6. září 2012, č j.: 4469/M/12, 72511/ENV/12 se mění takto:

I. V článku 3 odst. 1 druhá věta zní:

„V případě, že je žadatelem rezortní organizační složka státu, vydá sekce fondů EU, politiky a ekonomiky životního prostředí ministerstva v souladu s pokynem Ministerstva financí" formulář „Stanovení výdajů na financování akce organizační složky státu" (dále jen „Stanovení výdajů"), v němž stanoví podmínky pro čerpání finančních prostředků.",
II. Článek 7, odst. 2 zní:
„2. Zahájení procesu zadávacího řízení na stavební práce a dodávky musí být uskutečněno až po akceptaci žádosti Fondem, pokud není v textu konkrétní výzvy uvedeno jinak. Toto ustanovení se netýká veřejných zakázek malého rozsahu a o tomto zahájení žadatel informuje písemně Fond.",
III. Článek 7, odst. 3 zní:
„3. Ve výjimečných a odůvodněných případech může žadatel Řídicí orgán požádat o udělení výjimky z podmínky uvedené v odst. 2 článku 7.".
Odborný gestor: odbor fondů EU
Zpracovatel: Martin Popelka
Mgr. Tomáš Chalupa
ministr