Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

NAŘÍZENÍ KOMISE (ES) x. 1609/2006

ze dne 27. xxxxx 2006,

kterým xx xx období xxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxx na xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx výživy xx xxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx získaných x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

(Xxxx x xxxxxxxx xxx EHP)

KOMISE XXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXX,

x xxxxxxx xx Xxxxxxx x xxxxxxxx Xxxxxxxxxx společenství,

s xxxxxxx xx xxxxxxxx Rady 89/398/XXX ze xxx 3. xxxxxx 1989 x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx států xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx xxx zvláštní xxxxxx (1), x xxxxxxx xx čl. 4 xxxx. 1x uvedené xxxxxxxx,

xx xxxxxxxxxx x Xxxxxxxxx úřadem xxx xxxxxxxxxx potravin,

vzhledem x xxxxx xxxxxxx:

(1)

Xxxxxxxx 89/398/XXX xx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx pro xxxxxxxx xxxxxx. Zvláštní ustanovení xxxxxxxx xx některých xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxx stanoví xxxxxxxx xxxxxxxx.

(2)

Xxxxxxxx Xxxxxx 91/321/XXX ze xxx 14. xxxxxx 1991 x počáteční a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx (2) xx zvláštní xxxxxxxx xx xxxxxx směrnice 89/398/XXX. Xxxxxxxx 91/321/XXX xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx.

(3)

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx na xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxx syrovátkových xxxxxxxx xxxxxxxxx z xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx, než je xxxxxxxxx xxxxxxx 0,56&xxxx;x xxxxxxxx/100&xxxx;xX (2,25 g xxxxxxxx/100&xxxx;xxxx), xxx xx xxxxxxx x xxxx 2.2 xxxxxxx X xxxxxxxx 91/321/XXX.

(4)

Xxx 5. xxxxx 2005 vydal Evropský xxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx stanovisko (3). Xxxx xxxxxxxxxx xxxxxx, xx počáteční kojeneckou xxxxxx xx bázi xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx z xxxxxxxxx xxxxx x obsahem xxxxxxxx 0,47&xxxx;x/100&xxxx;xX (1,9&xxxx;x/100&xxxx;xxxx) xx xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx zdroj xxxxxx xxxxxxx.

(5)

Xxxxx xx xx xx přijetí změn xxxxxxxx 91/321/XXX xxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xx xxx xx xxxxxx xxxx let.

(6)

Opatření xxxxxxxxx v xxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxx se stanoviskem Xxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxxx řetězec a xxxxxx xxxxxx,

XXXXXXX XXXX XXXXXXXX:

Xxxxxx 1

Odchylně od xxxxxx 2 a xx. 4 xxxx. 1 xxxxxxxx 91/321/XXX xx xx xxxx xxxx xxx xx xxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx, jak xx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx.

Xxxxxx 2

Toto xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx dnem xx xxxxxxxxx x Xxxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxx.

Xxxx nařízení xx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxx xx všech xxxxxxxxx státech.

V Xxxxxxx xxx 27. xxxxx 2006.

Xx Komisi

Xxxxxx XXXXXXXXX

člen Xxxxxx


(1)&xxxx;&xxxx;Xx. xxxx. X 186, 30.6.1989, s. 27. Xxxxxxxx naposledy xxxxxxxxx xxxxxxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a Xxxx (XX) č. 1882/2003 (Xx. věst. L 186, 30.6.1989, x. 27).

(2)&xxxx;&xxxx;Xx. věst. X 175, 4.7.1991, x. 35. Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx 2003/14/XX (Xx. xxxx. L 175, 4.7.1991, x. 35).

(3)&xxxx;&xxxx;XXXX Xxxxxxx (2005) 280, x. 1–16.


XXXXXXX

Xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx zpracování a xxxxxxx xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx mléka

1.   Xxxxx bílkovin

Obsah xxxxxxxx = xxxxx xxxxxx × 6,25

Minimální

Maximální

0,44 x/100 kJ

0,7 x/100 xX

(1,86 g/100 xxxx)

(3 x/100 xxxx)

2.   Xxxxx xxxxxxxx

Bílkoviny x demineralizované xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx mléka po xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx x těchto xxxxx:

x)

63 % xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx s minimálním xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx 95 % x xxxx než 70 % xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx popela xxxxxxx 3 % x

x)

37 % xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx 87 % x xxxx než 70 % xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx nejvýše 3,5 %.

3.   Xxxxxxxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxxxxxx proces xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx, xxxxxxx mezi xxxxxx xxxxx xxxxxx hydrolýzy xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx (3–10 xxxxx xxx xxxxxxx 80 xx 100 °X).

4.   Kvalita xxxxxxxx

Xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx podle přílohy X xxxxxxxx 91/321/XXX.