Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

XXXXXXXX KOMISE (XX) x. 1609/2006

xx xxx 27. xxxxx 2006,

xxxxxx xx xx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x bílkovin xxxxxxxxx xxxxx

(Xxxx x xxxxxxxx xxx XXX)

XXXXXX XXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXX,

x xxxxxxx xx Xxxxxxx x založení Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx,

x xxxxxxx xx směrnici Xxxx 89/398/XXX xx dne 3. xxxxxx 1989 x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx pro xxxxxxxx xxxxxx (1), a xxxxxxx xx xx. 4 xxxx. 1a xxxxxxx xxxxxxxx,

xx xxxxxxxxxx x Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx,

xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx:

(1)

Xxxxxxxx 89/398/XXX xx xxxxxxxx na xxxxxxxxx pro zvláštní xxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxx potravin xxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx směrnice.

(2)

Směrnice Komise 91/321/XXX xx xxx 14. května 1991 x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx kojenecké xxxxxx (2) xx xxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxx 89/398/XXX. Xxxxxxxx 91/321/XXX xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx počáteční xxxxxxxxx xxxxxx.

(3)

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx výživy na xxxx xxxxxxxxxxx syrovátkových xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx mléka x obsahem xxxxxxxx xxxxxx, než je xxxxxxxxx xxxxxxx 0,56 g xxxxxxxx/100&xxxx;xX (2,25&xxxx;x bílkovin/100 kcal), xxx xx xxxxxxx x xxxx 2.2 xxxxxxx I xxxxxxxx 91/321/XXX.

(4)

Xxx 5. října 2005 vydal Evropský xxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxx (3). Xxxx xxxxxxxxxx xxxxxx, xx počáteční xxxxxxxxxx xxxxxx xx bázi xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx z xxxxxxxxx xxxxx s obsahem xxxxxxxx 0,47 g/100 kJ (1,9&xxxx;x/100&xxxx;xxxx) xx xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxx.

(5)

Xxxxx xx se xx přijetí změn xxxxxxxx 91/321/XXX xxxx xxxxxxx uvedení této xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xx xxx xx xxxxxx xxxx xxx.

(6)

Xxxxxxxx xxxxxxxxx x tomto xxxxxxxx xxxx x xxxxxxx xx stanoviskem Xxxxxxx výboru xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxx xxxxxx,

XXXXXXX XXXX XXXXXXXX:

Xxxxxx 1

Xxxxxxxx xx xxxxxx 2 x xx. 4 xxxx. 1 xxxxxxxx 91/321/XXX xx xx xxxx xxxx xxx xx xxxx přijetí xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx výživy xx xxxx xxxxxxxxxxx z xxxxxxxxx xxxxx, xxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx.

Xxxxxx 2

Xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x platnost xxxxxxxx dnem xx xxxxxxxxx x Xxxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxx.

Xxxx nařízení xx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx.

X Bruselu xxx 27. října 2006.

Xx Xxxxxx

Xxxxxx XXXXXXXXX

xxxx Xxxxxx


(1)  Úř. věst. X 186, 30.6.1989, s. 27. Směrnice xxxxxxxxx xxxxxxxxx nařízením Evropského xxxxxxxxxx x Xxxx (XX) x. 1882/2003 (Xx. věst. X 186, 30.6.1989, x. 27).

(2)  Úř. xxxx. L 175, 4.7.1991, s. 35. Směrnice xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx 2003/14/XX (Xx. xxxx. X 175, 4.7.1991, x. 35).

(3)&xxxx;&xxxx;XXXX Xxxxxxx (2005) 280, x. 1–16.


XXXXXXX

Xxxxxxxxxxx zdroje bílkovin, xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx určené k xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxx syrovátkových xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

1.   Xxxxx xxxxxxxx

Xxxxx xxxxxxxx = xxxxx xxxxxx × 6,25

Xxxxxxxxx

Xxxxxxxxx

0,44 x/100 xX

0,7 g/100 xX

(1,86 g/100 xxxx)

(3 x/100 xxxx)

2.   Xxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx sladké xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx po xxxxxxxxxxxx vysrážení xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxx:

x)

63 % xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx bez xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx bílkovin v xxxxxx 95 % a xxxx než 70 % xxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxx nejvýše 3 % a

b)

37 % xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx ze xxxxxx xxxxxxxxx x minimálním xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx 87 % a xxxx xxx 70 % xxxxxxxxxx bílkovin x xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 3,5 %.

3.   Xxxxxxxxxx xxxxxxxx

Dvoustupňový xxxxxx xxxxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx, xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxx stupni xxxxxxxxx xxxxxxx k xxxxxxxxx xxxxxxxx (3–10 xxxxx xxx xxxxxxx 80 xx 100 °X).

4.   Kvalita xxxxxxxx

Xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx X xxxxxxxx 91/321/XXX.