Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

XXXXXXXXX ROZHODNUTÍ XXXXXX

xx xxx 28. srpna 2017

x zveřejnění jednotného xxxxxxxxx podle xx. 94 xxxx. 1 xxxx. d) xxxxxxxx Xxxxxxxxxx parlamentu x Xxxx (EU) x. 1308/2013 x xxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx se xxxxx v odvětví xxxx v Úředním xxxxxxxx Evropské xxxx

(Xxxxxxxxxx (XXXX))

(2017/X 296/02)

XXXXXXXX KOMISE,

s xxxxxxx xx Smlouvu x xxxxxxxxx Evropské xxxx,

x ohledem xx xxxxxxxx Evropského xxxxxxxxxx x Rady (XX) x. 1308/2013 xx xxx 17. prosince 2013, xxxxxx se xxxxxxx společná xxxxxxxxxx xxxx xx zemědělskými xxxxxxxx x zrušují xxxxxxxx Xxxx (XXX) x. 922/72, (EHS) x. 234/79, (ES) x. 1037/2001 a (XX) x. 1234/2007 (1), x zejména na xx. 97 odst. 3 xxxxxxxxx nařízení,

vzhledem x xxxxx xxxxxxx:

(1)

Xxxxxxxxxx xxxxxx žádost x xxxxxxx xxxxx „Xxxxxxxxxx“ x xxxxxxx x xxxxx II xxxxxx XX xxxxxxxxx X xxxxxxx 2 nařízení (XX) x. 1308/2013.

(2)

Xxxxxx xxxxxx posoudila x xxxxxxx x xx. 97 odst. 2 xxxxxxxx (XX) č. 1308/2013 x xxxxxxx x závěru, že xxxxxxxx uvedené x xxxxxxxx 93 až 96, x xx. 97 xxxx. 1 x v xxxxxxxx 100, 101 x 102 xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx splněny.

(3)

Aby xxxx xxxxx x xxxxxxx x xxxxxxx 98 xxxxxxxx (EU) x. 1308/2013 předložit prohlášení x námitce, měl xx xxx x Xxxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx. 94 xxxx. 1 xxxx. x) xxxxxxxxx xxxxxxxx x odkaz xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxx o ochranu xxxxx „Xxxxxxxxxx“,

XXXXXXXX XXXXX:

Xxxxxx článek

Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx. 94 xxxx. 1 písm. x) xxxxxxxx (XX) x. 1308/2013 x xxxxx na xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxx „Xxxxxxxxxx“ (XXXX) xx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx.

X souladu x xxxxxxx 98 nařízení (XX) x. 1308/2013 xx xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxx uvedeného x xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx článku xx xxxx měsíců xx xxxx xxxxxxxxxx x Xxxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxx.

X Xxxxxxx dne 28. srpna 2017.

Za Xxxxxx

Xxxx XXXXX

člen Xxxxxx


(1)&xxxx;&xxxx;Xx. věst. X 347, 20.12.2013, x. 671.


XXXXXXX

XXXXXXXX DOKUMENT

„XXXXXXXXXX“

XXX-XX-02114

Xxxxx podání xxxxxxx: 26. ledna 2016

1.   Xxxxx, který xx xxx zapsán

Xxxxxxxxxx

2.   Xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

XXXX — chráněné xxxxxxxx xxxxxx

3.   Druhy výrobků x xxxx xxxxx

1.

Xxxx

5.

Xxxxxxxx xxxxxx víno

4.   Xxxxx xxxx (xxx)

Xxxxxxxxx xxxx 1 Xxxx: Xxxx Auxerrois

Xxxxxxx xxxxxx: Xxxxxxxxx

Xxxxx zrání, xxxxx xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxx

Xxxxxxxxxxxxxx vlastnosti:

Xxxxx: xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

Xxxx: xxxxxxx žlutých jablek, xxxxxx, xxxxx kyselá, xxxxx, xxxxxx

Xxxxxxxxxx vlastnosti: Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx platných xxxxxxx x xxxxxxxxxx XX a x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Maximální xxxxxxx obsah alkoholu (x % objemových)

Maximální xxxxx těkavých kyselin

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x okyselení, xxxxx xx schváleno

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx je 1 070 x/x (70 xxxxxx Xxxxxxx), což xxxxxxxx xxxxxxxxx přirozenému xxxxxx alkoholu 9 % xxx.

Xxxxxxxxx xxxx 1 Xxxx: Xxxx Xxxxxxxxxx

Xxxxxxx odrůda: Chardonnay

Pozdní xxxxx, xxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxx moštu

Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Xxxxx: xxxxxx xxxxxxxxx xx zlatavě xxxxx

Xxxx: xxxxxxx, xxxxx, topinky, xxxxxxx, xxxxxxx xxxx

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx: Následující xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx definic v xxxxxxxxxx EU x x nizozemských xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx (x % xxxxxxxxxx)

Xxxxxxxxx xxxxx těkavých xxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxx obsah xxxxx xxxxxxxxxx

Xxxxxxxxx míra xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx, xxxxx xx xxxxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxx moštu xx 1 070 x/x (70 stupňů Xxxxxxx), xxx odpovídá xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx alkoholu 9 % obj.

Xxxxxxxxx xxxx 1 Xxxx: Xxxxxxx Xxxxxxxxxx

Xxxxxxx xxxxxx: Xxxxxxxxxx

Xxxxxxx xxxx xxxxx, xxxxx kyselost, xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx

Organoleptické xxxxxxxxxx:

Barva: xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx purpurová

Xxxx: xxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxx xxxx

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx: Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx definic v xxxxxxxxxx XX a x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Xxxxxxxxx xxxxxxx obsah xxxxxxxx (v % xxxxxxxxxx)

Xxxxxxxxx xxxxx těkavých xxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxx obsah xxxxx siřičitého

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx, odkyselení x xxxxxxxxx, xxxxx xx xxxxxxxxx

Xxxxxxxxx hustota xxxxx xx 1 070 g/l (70 xxxxxx Xxxxxxx), xxx odpovídá xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx 9 % xxx.

Kategorie xxxx 1 Xxxx: Xxxx Xxxüxxxxxxxxxx (Xxxxxx xxxxxxx)

Xxxxxxx xxxxxx: Xxxüxxxxxxxxxx (Xxxxxx červený)

Xxxxxxx doba xxxxx, xxxxx xxxxxxxx, xxxxxx hustota xxxxx

Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Xxxxx: světlá xxxxxxxxx xxxxx

Xxxx: xxxxxxxxxx xxxxx (xxxx. xxxx), květů, xxxxxxxxxxx xxxxx, koření

Analytické xxxxxxxxxx: Xxxxxxxxxxx vlastnosti xxxx popsány xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx XX a x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxx těkavých xxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

Maximální xxxx xxxxxxxxx, odkyselení x xxxxxxxxx, pokud xx xxxxxxxxx

Xxxxxxxxx hustota moštu xx 1 070 g/l (70 xxxxxx Xxxxxxx), xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx 9 % obj.

Xxxxxxxxx xxxx 1 Xxxx: Xxxx Xxxxxxx/Xüxxxx-Xxxxxxx

Xxxxxxx xxxxxx: Xxxxxxx/Xüxxxx-Xxxxxxx

Xxxxx xxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx, nízká xxxxxxx moštu

Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Barva: xxxxxx citronově xxxxx

Chuť: xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxx

Xxxxxxxxxx vlastnosti: Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x nařízeních XX x x nizozemských xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Xxxxxxxxx celkový xxxxx xxxxxxxx (x % objemových)

Maximální obsah xxxxxxxx kyselin

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx oxidu xxxxxxxxxx

Maximální xxxx obohacení, xxxxxxxxxx x okyselení, xxxxx xx xxxxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx je 1 070 x/x (70 stupňů Xxxxxxx), xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx přirozenému obsahu xxxxxxxx 9 % xxx.

Xxxxxxxxx xxxx 1 Xxxx: Xxxx Xxxxx Xxxxx (Xxxxxxxxx xxxx)

Xxxxxxx xxxxxx: Pinot Blanc (Xxxxxxxxx xxxx)

středně pozdní xxxxx, střední xxxxxxxx, xxxxxx hustota moštu, xxxxxxxx xxxxx

Xxxxxxxxxxxxxx vlastnosti:

Xxxxx: xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

Chuť: xxxxxxx xxxxx, xxxxxx, xxxxxxx, lípy

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx: Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx jsou xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx XX x x xxxxxxxxxxxx ministerských xxxxxxxxxx:

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx (x % objemových)

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxx obsah xxxxx xxxxxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x okyselení, xxxxx je schváleno

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx 1 070 g/l (70 xxxxxx Xxxxxxx), xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx 9 % obj.

Kategorie xxxx 1 Víno: Xxxx Xxxxx Xxxx (Xxxxxxxxx xxxx)

Xxxxxxx odrůda: Xxxxx Xxxx (Xxxxxxxxx šedé)

xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxx xxxxx

Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Xxxxx: xxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx

Xxxx: hrušky, xxxx, xxxxxx

Xxxxxxxxxx vlastnosti: Následující xxxxxxxxxx jsou xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx XX x v xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx (x % xxxxxxxxxx)

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx kyselin

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxx siřičitého

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx, xxxxx xx schváleno

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx je 1 070 x/x (70 stupňů Xxxxxxx), což odpovídá xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx 9 % xxx.

Xxxxxxxxx vína 1 Xxxx: Červené Pinot Xxxx (Rulandské xxxxx)

Xxxxxxx xxxxxx: Xxxxx Xxxx (Xxxxxxxxx xxxxx)

xxxxxxx pozdní xxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx hustota xxxxx

Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Xxxxx: xxxxx světlá xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx

Xxxx: xxxxxxxx, xxxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx: Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx pomocí xxxxxxxx definic x xxxxxxxxxx XX x x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Xxxxxxxxx xxxxxxx obsah xxxxxxxx (x % xxxxxxxxxx)

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxxxxx celkový xxxxx xxxxx siřičitého

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx, odkyselení a xxxxxxxxx, pokud xx xxxxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx 1 070 x/x (70 xxxxxx Xxxxxxx), xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx obsahu alkoholu 9 % xxx.

Xxxxxxxxx xxxx 1 Víno: Xxxxxx Xxxxx Xxxx (Xxxxxxxxx modré)

Xxxxxxx odrůda: Xxxxx Xxxx (Xxxxxxxxx xxxxx)

xxxxxxx xxxxxx zrání, xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxx moštu

Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Xxxxx: xxxxxxxx růžová

Xxxx: xxxxx, xxxxx, někdy xxxxxxx xxxxxx, xxxxxx xxxxx

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx: Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx XX x x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx (x % xxxxxxxxxx)

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

Maximální xxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx, xxxxx je xxxxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx 1 070 g/l (70 stupňů Xxxxxxx), xxx odpovídá celkovému xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx 9 % xxx.

Kategorie xxxx 1 Víno: Xxxx Xxxxx Noir (Xxxxxxxxx xxxxx)

Moštová odrůda: Xxxxx Xxxx (Xxxxxxxxx xxxxx)

xxxxxxx pozdní zrání, xxxxxxx kyselost, vysoká xxxxxxx moštu

Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Xxxxx: xxxxxx xxxxxxxxx až xxxxxxx xxxxx

Xxxx: xxxxxx, xxxxxxx xxxxx, xxxxx x xxxxxxxx jahod x malin

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx: Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx XX x x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx (x % xxxxxxxxxx)

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx kyselin

Maximální xxxxxxx obsah oxidu xxxxxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx, xxxxx xx xxxxxxxxx

Minimální xxxxxxx xxxxx je 1 070 x/x (70 xxxxxx Xxxxxxx), xxx xxxxxxxx celkovému xxxxxxxxxxx xxxxxx alkoholu 9 % obj.

Kategorie vína 1 Xxxx: Xxxx Xxxxxxx

Xxxxxxx odrůda: Ryzlink

Xxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxxx, xxxxx xx průměrná xxxxxxx xxxxx

Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Xxxxx: xxxxxx xxxxxxxxx žlutá

Chuť: xxxxxx peckového xxxxx (xxxxxxx), xxxxxx, xxxxxx

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx: Následující vlastnosti xxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx EU x x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx (x % xxxxxxxxxx)

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxx siřičitého

Maximální xxxx xxxxxxxxx, odkyselení x xxxxxxxxx, xxxxx je xxxxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx 1 070 x/x (70 stupňů Xxxxxxx), xxx xxxxxxxx celkovému xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx 9 % xxx.

Kategorie xxxx 1 Víno: Xxxxxx Xxxxxxxxxx

Moštová xxxxxx: Xxxxxxxxxx

Xxxxxxx xxxx zrání, xxxxx xxxxxxxx, průměrná xxxxxxx xxxxx

Organoleptické xxxxxxxxxx:

Xxxxx: xxxxx růžová

Chuť: xxxxxx, xxxxxxxx, malin

Analytické xxxxxxxxxx: Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx XX x x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx (x % objemových)

Xxxxxxxxx xxxxx těkavých kyselin

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

Xxxxxxxxx míra obohacení, xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx, xxxxx xx schváleno

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx 1 070 g/l (70 xxxxxx Oechsle), xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx alkoholu 9 % obj.

Kategorie vína 5 Xxxxxxxx šumivé xxxx: Xxxx Xxxxxxxxx

Moštové xxxxxx: Xxxxxxxxx

Xxxxx zrání, xxxxx kyselost, nízká xxxxxxx xxxxx

Organoleptické vlastnosti:

Xxxxx: xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

Xxxx: xxxxxxx žlutých jablek, xxxxxx, xxxxx xxxxxx, xxxxx, ovocná

Analytické xxxxxxxxxx: Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx pomocí platných xxxxxxx v xxxxxxxxxx XX x x xxxxxxxxxxxx ministerských xxxxxxxxxx:

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx alkoholu (x % xxxxxxxxxx)

Xxxxxxxxx xxxxx těkavých xxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx, xxxxx xx schváleno

Minimální xxxxxxx xxxxx xx 1 070 g/l (70 xxxxxx Xxxxxxx), xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx 9 % xxx.

Xxxxxxxxx xxxx 5 Xxxxxxxx xxxxxx xxxx: Bílé Xxxxxxxxxx

Moštová xxxxxx: Chardonnay

Xxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxxx, vysoká xxxxxxx moštu

Organoleptické vlastnosti:

Xxxxx: xxxxxx xxxxxxxxx až xxxxxxx žlutá

Xxxx: xxxxxxx, xxxxx, xxxxxxx, vanilky, xxxxxxx xxxx

Analytické vlastnosti: Xxxxxxxxxxx vlastnosti jsou xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx XX x x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx vyhláškách:

Xxxxxxxxx xxxxxxx obsah xxxxxxxx (x % objemových)

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx, xxxxx je schváleno

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx 1 070 x/x (70 xxxxxx Oechsle), xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx přirozenému xxxxxx alkoholu 9 % xxx.

Xxxxxxxxx xxxx 5 Xxxxxxxx šumivé xxxx: Bílé Xxxüxxxxxxxxxx (Xxxxxx xxxxxxx)

Xxxxxxx odrůda: Xxxüxxxxxxxxxx (Xxxxxx xxxxxxx)

Xxxxxxx xxxx zrání, xxxxx xxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxx xxxxx

Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Xxxxx: xxxxxx xxxxxxxxx žlutá

Xxxx: exotického xxxxx (xxxx. liči), xxxxx, citrusových plodů, xxxxxx

Xxxxxxxxxx vlastnosti: Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx jsou xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx XX x x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Xxxxxxxxx celkový xxxxx xxxxxxxx (x % xxxxxxxxxx)

Xxxxxxxxx obsah xxxxxxxx kyselin

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x okyselení, pokud xx xxxxxxxxx

Xxxxxxxxx hustota xxxxx xx 1 070 x/x (70 xxxxxx Xxxxxxx), xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx 9 % xxx.

Xxxxxxxxx xxxx 5 Xxxxxxxx xxxxxx xxxx: Xxxx Xxxxxxx/Xüxxxx-Xxxxxxx

Xxxxxxx xxxxxx: Xxxxxxx/Xüxxxx-Xxxxxxx

Xxxxx časné xxxxx, xxxxx xxxxxxxx, nízká xxxxxxx xxxxx

Xxxxxxxxxxxxxx vlastnosti:

Xxxxx: xxxxxx xxxxxxxxx žlutá

Chuť: xxxxxx, xxxxxxxxx ovoce, xxxxxxx

Xxxxxxxxxx vlastnosti: Následující xxxxxxxxxx jsou xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx XX x x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx (x % objemových)

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxx siřičitého

Xxxxxxxxx xxxx obohacení, odkyselení x xxxxxxxxx, xxxxx xx schváleno

Minimální xxxxxxx xxxxx xx 1 070 x/x (70 xxxxxx Xxxxxxx), xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx 9 % xxx.

Xxxxxxxxx xxxx 5 Xxxxxxxx xxxxxx xxxx: Xxxx Xxxxx Blanc (Xxxxxxxxx bílé)

Moštová xxxxxx: Xxxxx Xxxxx (Xxxxxxxxx xxxx)

xxxxxxx pozdní xxxxx, xxxxxxx kyselost, xxxxxx xxxxxxx xxxxx, průměrný xxxxx

Xxxxxxxxxxxxxx vlastnosti:

Xxxxx: světlá xxxxxxxxx xxxxx

Chuť: xxxxxxx xxxxx, hrušek, xxxxxxx, xxxx

Xxxxxxxxxx vlastnosti: Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx platných xxxxxxx x xxxxxxxxxx XX x x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx vyhláškách:

Xxxxxxxxx celkový xxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx kyselin

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx oxidu xxxxxxxxxx

Maximální xxxx xxxxxxxxx, odkyselení x xxxxxxxxx, xxxxx xx schváleno

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx 1 070 x/x (70 xxxxxx Xxxxxxx), což odpovídá xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx 9 % xxx.

Xxxxxxxxx xxxx 5 Xxxxxxxx šumivé víno: Xxxx Pinot Gris (Xxxxxxxxx šedé)

Moštová odrůda: Xxxxx Xxxx (Xxxxxxxxx xxxx)

xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx, vysoká xxxxxxx xxxxx

Organoleptické xxxxxxxxxx:

Xxxxx: xxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx

Chuť: hrušky, xxxx, ořechů

Xxxxxxxxxx vlastnosti: Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx platných xxxxxxx x xxxxxxxxxx XX x v xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Xxxxxxxxx xxxxxxx obsah alkoholu

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx oxidu xxxxxxxxxx

Xxxxxxxxx míra xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx, xxxxx xx xxxxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx 1 070 x/x (70 xxxxxx Xxxxxxx), xxx xxxxxxxx celkovému xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx 9 % xxx.

Kategorie xxxx 5 Jakostní xxxxxx xxxx: Xxxxxx Xxxxx Xxxx (Xxxxxxxxx xxxxx)

Xxxxxxx xxxxxx: Xxxxx Xxxx (Xxxxxxxxx xxxxx)

středně xxxxxx xxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx hustota moštu

Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Xxxxx: lososově xxxxxx

Chuť: xxxxx, jahod, xxxxx xxxxxxx xxxxxx, xxxxxx xxxxx

Xxxxxxxxxx vlastnosti: Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx jsou xxxxxxx xxxxxx platných xxxxxxx x xxxxxxxxxx XX x x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxxx obsah xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxx siřičitého

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx, xxxxx xx xxxxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx je 1 070 x/x (70 xxxxxx Xxxxxxx), xxx odpovídá xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx 9 % xxx.

Xxxxxxxxx vína 5 Xxxxxxxx xxxxxx xxxx: Xxxx Pinot Xxxx (Xxxxxxxxx xxxxx)

Xxxxxxx xxxxxx: Xxxxx Xxxx (Xxxxxxxxx xxxxx)

xxxxxxx pozdní xxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx, vysoká xxxxxxx xxxxx

Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Xxxxx: xxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx žlutá

Xxxx: xxxxxx, xxxxxxx xxxxx, někdy x náznakem xxxxx x xxxxx

Analytické vlastnosti: Xxxxxxxxxxx vlastnosti jsou xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx XX x x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Maximální xxxxxxx obsah alkoholu

Xxxxxxxxx xxxxx těkavých xxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxx obohacení, xxxxxxxxxx a okyselení, xxxxx xx schváleno

Minimální xxxxxxx xxxxx xx 1 070 x/x (70 xxxxxx Xxxxxxx), xxx xxxxxxxx celkovému přirozenému xxxxxx xxxxxxxx 9 % obj.

Xxxxxxxxx xxxx 5 Xxxxxxxx šumivé xxxx: Xxxx Xxxxxxx

Moštová xxxxxx: Ryzlink

Xxxxxx zrání, xxxxxx xxxxxxxx, xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx

Xxxxxxxxxxxxxx vlastnosti:

Barva: xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

Xxxx: xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx (xxxxxxx), xxxxxx, hrušek

Xxxxxxxxxx vlastnosti: Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx jsou xxxxxxx xxxxxx platných xxxxxxx x xxxxxxxxxx XX a v xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx

Maximální xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

Maximální xxxxxxx xxxxx oxidu xxxxxxxxxx

Xxxxxxxxx míra xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx, xxxxx je schváleno

Minimální xxxxxxx xxxxx xx 1 070 g/l (70 xxxxxx Oechsle), xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx alkoholu 9 % xxx.

Kategorie xxxx 5 Xxxxxxxx xxxxxx xxxx: Xxxxxx Xxxxxxxxxx

Xxxxxxx xxxxxx: Xxxxxxxxxx

Xxxxxxx doba xxxxx, nízká kyselost, xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx

Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Xxxxx: xxxxx xxxxxx

Xxxx: xxxxxx, xxxxxxxx, malin

Analytické xxxxxxxxxx: Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx popsány xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx XX a x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx:

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxx siřičitého

Maximální xxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx, xxxxx je xxxxxxxxx

Xxxxxxxxx hustota xxxxx xx 1 070 x/x (70 xxxxxx Xxxxxxx), xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx obsahu alkoholu 9 % xxx.

5.   Enologické xxxxxxx

x.    Xxxxxxxx xxxxxxxxxx postupy

Xxxx Xxxxxxxxx

Xxxxxxxx enologické xxxxxxx

Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxx za xxxxxxx x nádobě x oceli

X jakostního xxxxxxxx xxxx:

xxxxxxxx kvašení x zrání x xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxxxxx šumivé xxxx xxxxxxxx metodou

Xxxx Xxxxxxxxxx

Xxxxxxxx enologické postupy

Druhotná xxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxx-xxxxxxx kvašením x xxxxxx v dřevěných xxxxxx

X xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx:

xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxxxxx šumivé xxxx xxxxxxxx metodou

Xxxxxxx Xxxxxxxxxx

Zvláštní xxxxxxxxxx xxxxxxx

Někdy dozrává x xxxxxxxxx sudech

Bílé Xxxüxxxxxxxxxx (Xxxxxx červený)

Xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxx za xxxxxxx x xxxxxx z xxxxx

X jakostního xxxxxxxx xxxx:

xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx x souladu x xxxxxxxx pro xxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx

Bílé Xxxxxxx/Xüxxxx-Xxxxxxx

Xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

Aroma získané xxxxxxxx za xxxxxxx x nádobě x xxxxx

X jakostního xxxxxxxx xxxx:

xxxxxxxx kvašení a xxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx metodou

Xxxx Pinot Xxxxx (Rulandské bílé)

Xxxxxxxx xxxxxxxxxx postupy

Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxx za studena x xxxxxx x xxxxx

X jakostního xxxxxxxx xxxx:

xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxx x pravidly xxx xxxxxxxx šumivé xxxx xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxx Xxxxx Xxxx (Xxxxxxxxx xxxx)

Xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

Aroma získané xxxxxxxx xx xxxxxxx x nádobě x xxxxx; někdy dozrává x xxxxxxxxx xxxxxx

X xxxxxxxxxx šumivého xxxx:

druhotné xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxx s xxxxxxxx xxx jakostní xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxxx Xxxxx Noir (Xxxxxxxxx modré)

Xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

X zájmu xxxxxxxxx xxxxxx chuti xxxxx xxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxx xxxxxxx k xxxxxxxxxxx x dřevěných xxxxxx.

Xxxxxx Xxxxx Noir (Xxxxxxxxx xxxxx)

Xxxxxxxx xxxxxxxxxx postupy

Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx x nádobě x oceli

X xxxxxxxxxx xxxxxxxx vína:

druhotné kvašení x xxxxx v xxxxxxx x xxxxxxxx xxx jakostní šumivé xxxx xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxx Xxxxx Noir (Rulandské xxxxx)

Xxxxxxxx xxxxxxxxxx postupy

Xxxxx xxxxxxx kvašením xx xxxxxxx x xxxxxx x oceli

X jakostního xxxxxxxx xxxx:

xxxxxxxx kvašení x xxxxx v xxxxxxx s xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx tradiční xxxxxxx

Xxxx Xxxxxxx

Xxxxxxxx enologické postupy

Aroma xxxxxxx kvašením xx xxxxxxx x xxxxxx x oceli

U xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx:

druhotné xxxxxxx x zrání v xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx tradiční xxxxxxx

Xxxxxx Xxxxxxxxxx

Xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxx xxxxxxx kvašením xx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxx

U jakostního xxxxxxxx xxxx:

xxxxxxxx kvašení x xxxxx x xxxxxxx s xxxxxxxx xxx xxxxxxxx šumivé xxxx xxxxxxxx xxxxxxx

x.    Xxxxxxxxx xxxxxx

Xxxx Xxxxxxxxx

80 xxxxxxxxxx xx xxxxxx

Bílé Chardonnay

80 xxxxxxxxxx xx xxxxxx

Xxxxxxx Xxxxxxxxxx

85 xxxxxxxxxx na xxxxxx

Xxxx Gewürztraminer (Xxxxxx xxxxxxx)

80 xxxxxxxxxx xx xxxxxx

Xxxx Rivaner/Müller-Thurgau

85 xxxxxxxxxx xx hektar

Xxxx Xxxxx Xxxxx (Xxxxxxxxx xxxx)

80 xxxxxxxxxx xx hektar

Xxxx Xxxxx Gris (Xxxxxxxxx xxxx)

80 xxxxxxxxxx xx xxxxxx

Xxxxxxx Xxxxx Noir (Xxxxxxxxx modré)

60 xxxxxxxxxx xx xxxxxx

Xxxxxx Xxxxx Xxxx (Rulandské xxxxx)

75 xxxxxxxxxx xx xxxxxx

Xxxx Xxxxx Xxxx (Xxxxxxxxx xxxxx)

75 xxxxxxxxxx xx xxxxxx

Xxxx Xxxxxxx

80 xxxxxxxxxx xx xxxxxx

Xxxxxx Xxxxxxxxxx

85 xxxxxxxxxx xx xxxxxx

6.   Xxxxxxxx xxxxxx

Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx, Xxxxxxxx, Xxxx, Xxxxxxxxxx, Xxxxxxxxxx, Xxxxx, Xxxxxx-Xxxxxx, Eijsden-Margraten x Xxxxxxxxxx xxx xx Xxxx.

Xxxxxxx xxxxxxx xxxxx, x xxxxxxxx jílovitých xxx, činí přibližně 250 xx2.

Xxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx, xx xxxxxxx 70 xx.

Xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xx xxxxxxxx orné půdě.

7.   Hlavní xxxxxxx odrůdy

 

Xxxxxxx X

 

Xxxxx xxxx (Xxxxxxxxx xxxxx) X

 

Xxxxx xxxx (Xxxxxxxxx xxxx) X

 

Pinot blanc (Xxxxxxxxx xxxx) X

 

Xüxxxx-Xxxxxxx X

 

Xxxüxxxxxxxxxx (Xxxxxx xxxxxxx) Xx

 

Xxxxxxxxxx N

 

Chardonnay X

 

Auxerrois X

8.   Xxxxx souvislostí

Vymezení zeměpisné xxxxxxx

Xxxx xxxxxxxxxxx složení xxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx x Xxxxxxxxxx je xxxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxx. Xxxxx réva xx x této xxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxx xxxx pěstovala xxx x xxxxx xxxxxxxxxx. Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx 968 xxxxxx xxxxxxxxx. Xxxx příznivým xxxxxxxxx se xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxx xxxx xxxxxx (15.–19. xxxxxxx). Xxxxx období xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx Xxxxxxxxx xx réva xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx důvodů. Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx x oblasti xxxxxxxx x roce 1970 x region Xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx za xxxxxxx xxxxxxxxx nizozemského xxxxxxxxx. Xxxx xxxxxx xx vyznačuje xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx pocházejícími xx xxxxxxx Francie (Xxxxx Xxxx, Gris x Xxxxx (Xxxxxxxxx xxxxx, xxxx x xxxx), Xxxxxxxxxx x Xxxxxxxxx) a z Xxxxxxx (Xxxxxxx, Xxxxxxx/Xüxxxx–Xxxxxxx, Xxxüxxxxxxxxxx (Xxxxxx červený) x Dornfelder), čímž xx xxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxx.

Xxxxxxx xxxx

Xxxx xx složena x vrstvy sprašové xxxx xxxx, xxx xxxxxx xx xxxxxxx xxxx (útvary v xxxxxxx Xxxxxxxxxxx x Xxxxxxx), x místním xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx útvarů, jakými xxxx xxxxx xxxxx x xxxxxxx řeky Xxxx x xxxxxx x oblastech Xxxxx, Xxxxxxxx, Xxxxxx x Xxxxxxxxx.

Xxxxxxxxxx x organoleptické xxxxxxxxxx xxxx xxxx xx značné xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x x menší xxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx. Xxxxx xx xxxxx xxx xxxx. Podíl xxxxxxxx xx xxxxxxx 50 xx 60 %, xxxxx xx zastoupen 20 až 30 % x jílu xx xxxx xxx 20 %. Xxxxxxxx xxxx xx díky xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx, xxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx. V xxxxxxxx toho xx xxxxxxx xxxxx teplotní xxxxxxx, jež jsou x xxxxxxx Xxxxxxxxxx xxx tak xxxxx xxxxxxxx k xxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx. Xxxx xxxxxxxxxx xxxxxx dotvářet xxxxxxx chuť xxxx.

Xxxxxxxx xxxxxxxxxx

Xxxxx je xxxxxx xxxxxxx xx křídu x xxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx xx téměř xxxxxxx složena z xxxxx. Půdy bohaté xx xxxxx zachovávají xx xxxx čerstvou xxxxxxxx x xxxxx xx dodávají x xxxxx xxxxx. X xxxxxxx vyplývá, že x xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx půdy xxxx x xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx úroveň „xxxxxxxxx“, xx. ovocné xxxxx.

Xxxxx x pod xx xx xxxxxxxxxxx slín xxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxx xxxxxx xxxx suchu, xxxxx x xxxxxxxx ztrátě xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx.

Xxxxx x štěrk xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx. Xxxx xxxxxxx xxxx spolu x průměrným xxxxxx xxxxxxxxx deficitem xxxxxxx xx vegetačním období 100 xx xxxxxxxxx xxxxxxx mírný xxxxxxxxxx xxxx. Různé xxxxxx xxxxxxx, xx xxxx xxxxxxx xxxx xxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx.

Xxxxxxx x topologie

Přestože oblast Xxxxxxxxxx xxxx na xxxxxx, xx xxxx xxx geografické poloze x xxxx xxxxxxxxxx xxxxx, aby hrozny xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx má xxxxx xxxxxxxx účinky. Xxxxxx x xxxxxxx Xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxx by xx xxxxxx rychle xxxxxxxx xxxxx cukru, xxx xx vyžadovalo xxxxxxxxx xxxx. Nadměrný obsah xxxxxxxx – narůstající xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx – xxxx nepředstavuje xxxxxxx. Xxxxxx xxxx xxxxx (xx začátku xxxxx xx sběr) xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx, aby xx x xxxxxxxx xxxxxxxxx aromata, xxxxxxxx x xxxxxxxx.

Aby xxxxxx xxxxxx xxxx, xxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxx, zatímco xxxxxxx xxxx jsou velmi xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxx xxxx. Xxxxx xxxx noci xxxxx, xx xxxxxxxxxxxx xxxxxx. Xxxx hrozny xxxxxx xxxxxxxx světlo, xxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx. Xx-xx x xxxx xxxxxxx, xxxxxxxx jablečná xx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxx xxxx xxxx xxx xx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx roli xxx tvorbě xxxxxx (xxxxxx).

Xxxxxxx: Xxxx x xxxxxxx Xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx, čerstvé xxxxxxxx x minerality. Xxxx xxxxxxxxxx xx xxxx spolupůsobením vybraných xxxxx xxxx, xxxx, xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxx, xxx xx x xxxxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx.

9.   Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

Xxxxx xx specifikaci xxxxxxxx

xxxxx://xxx.xxx.xx/xxxxx/xxxxxxx/xxxxx/Xxxxxxxxxxxxxx%20Xxxxxxxxxx.xxx