Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Xxxxxxxx Komise (ES) x. 55/2003

ze xxx 13. xxxxx 2003

o xxxxxxxx xxxxxxxx zboží xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

XXXXXX XXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXX,

x xxxxxxx xx Xxxxxxx x xxxxxxxx Xxxxxxxxxx společenství,

s xxxxxxx xx nařízení Xxxx (XXX) x. 2658/87 xx xxx 23. xxxxxxxx 1987 x celní x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x x xxxxxxxxx celním xxxxxxxxx [1], xxxxxxxxx xxxxxxxxx nařízením Xxxxxx (XX) x. 1832/2002 [2], a zejména xx xxxxxx 9 xxxxxxxxx xxxxxxxx,

xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx:

(1) X xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx nařízení (XXX) x. 2658/87 xx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx.

(2) Xxxxxxxx (XXX) x. 2658/87 xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx. Xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx x xx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xx xx plně xxxx částečně xxxxxxxx xxxx k xx xxxxxxx další xxxxxxx x která xx xxxxxxx zvláštními xxxxxxxx Xxxxxxxxxxxx za účelem xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxx opatření xxxxxxxxxx xx xxxxxxx se xxxxxx.

(3) Xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxx zboží xxxxxxx xx xxxxxxx 1 xxxxxxx x příloze xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxx 3 xx odpovídajících xxxx XX xxxxxxxxx xx xxxxxxx 2.

(4) Je xxxxxx, xxx xxxxxxx xxxxxxxxx x sazebním xxxxxxxx zboží xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxx xxxxxx členských xxxxx x které xxxxxx v xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx, xxxxx xxxxx, xxxxx xxxx tyto informace xxxxxx, xxxxxx používat xx xxxx tří xxxxxx x souladu x čl. 12 xxxx. 6 xxxxxxxx Xxxx (EHS) x. 2913/92 xx xxx 12. xxxxx 1992, xxxxxx se vydává xxxxx kodex Společenství [3], naposledy xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx Evropského xxxxxxxxxx x Xxxx (XX) x. 2700/2000 [4].

(5) Xxxxxxxx xxxxxx nařízení xxxx v xxxxxxx xx xxxxxxxxxxx Výboru xxx celní xxxxx,

XXXXXXX XXXX NAŘÍZENÍ:

Xxxxxx 1

Zboží popsané xx sloupci 1 xxxxxxx v příloze xx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx zařazuje xx xxxxxxxxxxxxxx xxxx XX xxxxxxxxx xx sloupci 2 xxxx tabulky.

Xxxxxx 2

Xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx zařazení xxxxx, xxxxx vydaly xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxx xxxxxx v souladu x tímto nařízením, xxxxx být xxxxx xx. 12 xxxx. 6 xxxxxxxx Xxxx (XXX) č. 2913/92 xxxxxx xxxxxxxxx po xxxx xxx xxxxxx.

Xxxxxx 3

Xxxx nařízení xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx x Úředním xxxxxxxx Xxxxxxxxxx společenství.

Toto xxxxxxxx xx závazné x xxxxx xxxxxxx x přímo xxxxxxxxxx xx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx.

X Bruselu dne 13. xxxxx 2003.

Xx Xxxxxx

Xxxxxxxx Xxxxxxxxxx

xxxx Komise


[1] Xx. xxxx. X 256, 7. 9.1987, x. 1.

[2] Xx. xxxx. X 290, 28.10.2002, x. 1.

[3] Xx. věst. X 302, 19.10.1992, x.1.

[4] Úř. věst. X 311, 12.12.2000, x.17.


PŘÍLOHA

Popis zboží

Zařazení Xxx XX

Xxxxxxxxxx

(1)

(2)

(3)

1.Xxxxxx xxxxx, které xx xxxxxx x xxxxxx dvou, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx v xxxx xxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx:

x) xxxxxxxxxx xxxx (150 x); x

x) xxxxx (200 g), xxxxx xx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxx (72 %), xxxxxxxx xxxx (20 %), xxxxxxxx xxxxx (7 %), citrónové trávy (0,5 %) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx (0,5 %).

1904 90 10

Xxxxxxxx xx zakládá xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 1, 3 písm. x) x 6 xxx xxxxxx xxxxxxxxxxx nomenklatury x xx xxxxx xxxx KN 1904, 190490 x 19049010.

Tento xxxxxxx xx upraven xxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx se xxxxxxxxxx pravidlem 3 xxxx. b). Složkou, xxxxx výrobku xxxx xxxxxxxxx rysy, xx xxxx (xxxxx 1904).

2.Xxxxxx xxxxx, které xx xxxxxx x xxxxxx xxxx, samostatně xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxx maloobchodní xxxxxx:

x) xxxxxxxxxx xxxx (150 x); x

x) xxxxx (200 x), xxxxx xx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxx (65 %), kuřecího masa (14 %), kořenící xxxxx (13,2 %), xxxxx (3 %) x sardelového xxxxxxx (2,3 %).

1904 90 10

Xxxxxxxx se xxxxxxx xx xxxxxxxxxxx pravidlech 1, 3 xxxx. x) x 6 xxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xx xxxxx xxxx XX 1904, 190490 x 19049010.

Xxxxx výrobek xx xxxxxxx xxx maloobchodní xxxxxx x xxxxxxx xx všeobecným pravidlem 3 xxxx. x). Xxxxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx rysy, xx xxxx (xxxxx 1904).

3.Xxxxxx xxxxx, xxxxx xx xxxxxx x xxxxxx xxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx v xxxx xxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx:

x) xxxxxxxxxx xxxx (150 x); a

b) xxxxx (200 g), xxxxx xx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxx (65,4 %), xxxxxxxx xxxx (15,5 %), xxxxxxx (10 %), xxxxxxxx xxxxx (7,1 %) x sardelového xxxxxxx (2 %).

1904 90 10

Xxxxxxxx xx xxxxxxx xx všeobecných xxxxxxxxxx 1, 3 xxxx. x) x 6 pro výklad xxxxxxxxxxx nomenklatury x xx xxxxx xxxx XX 1904, 190490 x 19049010.

Xxxxx výrobek xx xxxxxxx pro xxxxxxxxxxxx prodej x xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 3 xxxx. x). Xxxxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxx podstatné xxxx, je xxxx (xxxxx 1904).

4.Xxxxxx jídlo, xxxxx xx skládá x těchto xxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx:

x) xxxxxxxxxx xxxx (150 x); x

x) xxxxx (200 x), které xx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxx (50 %), xxxxxxxx xxxx (20 %), xxxxxxx (15 %), xxxxxxxx směsi (7 %), xxxxxxx (3 %), xxxxxxxxxxx xxxxxxx (3 %) x xxxxxx (2 %).

1904 90 10

Xxxxxxxx xx zakládá xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 1, 3 xxxx. x) x 6 xxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x na xxxxx xxxx XX 1904, 190490 a 19049010.

Xxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxx maloobchodní xxxxxx x xxxxxxx se xxxxxxxxxx pravidlem 3 xxxx. b). Xxxxxxx, xxxxx xxxxxxx dává xxxxxxxxx xxxx, xx xxxx (xxxxx 1904).

5. Xxxxxxx xx formě xxxxxx x&xxxx;xxxxxxxxxxxx složením (x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx):

3504 00 00

Xxxxxxxx xx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 1 x 6 xxx xxxxxx xxxxxxxxxxx nomenklatury x xx znění kódů XX 3504 x 35040000.

Xxxxxxxx xx xxxxx xxxxxxx a ke xxxxxxxxxxx, že xx xxxxxxx x xxxxx, xxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxx za výtažek x xxxx xx xxxxxx čísla 1603. Xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxx a popelu xxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx xxxxxx čísla 3503.

X xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxxx proteinového xxxxxxx xx xxxxxx xxxxx 3504.

- xxxxxxxx

92

- - obsah xxxxxxxx:

65

- xxxxxxx

4

- xxxxx (550 °X)

4

Xxxxxxx, xxxxx xx xxxxxxxxx ve vodě, xx xxxxxx hydrolýzou x xxxxx. Xxxxxxx xx x xxxxxx xxxx xxxxxxxxx v xxxxxxx xxxxxxxxx.