Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Nařízení Xxxxxx (XX) x. 55/2003

xx xxx 13. xxxxx 2003

x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

XXXXXX XXXXXXXXXX SPOLEČENSTVÍ,

s xxxxxxx xx Xxxxxxx x xxxxxxxx Xxxxxxxxxx společenství,

s xxxxxxx xx xxxxxxxx Xxxx (XXX) x. 2658/87 xx xxx 23. července 1987 x xxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx [1], xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx Komise (XX) x. 1832/2002 [2], x zejména xx xxxxxx 9 xxxxxxxxx xxxxxxxx,

xxxxxxxx x xxxxx důvodům:

(1) K xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx nomenklatury xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (XXX) x. 2658/87 je xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx x příloze xxxxxx xxxxxxxx.

(2) Xxxxxxxx (XXX) x. 2658/87 xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxx kombinované xxxxxxxxxxxx. Xxxx xxxxxxxx xx vztahují i xx každou jinou xxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xx xx xxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx k ní xxxxxxx xxxxx třídění x xxxxx xx xxxxxxx zvláštními předpisy Xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxx týkajících xx xxxxxxx xx xxxxxx.

(3) Xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx musí xxx xxxxx popsané xx sloupci 1 xxxxxxx v xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xx základě odůvodnění xx sloupci 3 xx xxxxxxxxxxxxxx kódů XX uvedených xx xxxxxxx 2.

(4) Je xxxxxx, aby závazné xxxxxxxxx o xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx do xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx, které xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a které xxxxxx x souladu x xxxxx xxxxxxxxx, xxxxx xxxxx, které xxxx tyto xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxxx xx xxxx tří xxxxxx x xxxxxxx x xx. 12 xxxx. 6 xxxxxxxx Xxxx (EHS) x. 2913/92 xx xxx 12. xxxxx 1992, xxxxxx se xxxxxx xxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx [3], xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x Xxxx (XX) x. 2700/2000 [4].

(5) Xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxxxxx Xxxxxx xxx celní xxxxx,

XXXXXXX XXXX XXXXXXXX:

Xxxxxx 1

Xxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx 1 xxxxxxx v xxxxxxx xx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx zařazuje xx xxxxxxxxxxxxxx kódů XX xxxxxxxxx xx sloupci 2 xxxx xxxxxxx.

Xxxxxx 2

Závazné xxxxxxxxx x xxxxxxxx zařazení xxxxx, které xxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxx xxxxxx v xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx, xxxxx být xxxxx xx. 12 odst. 6 xxxxxxxx Xxxx (XXX) x. 2913/92 xxxxxx používány po xxxx tří měsíců.

Xxxxxx 3

Toto xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx dnem xx xxxxxxxxx x Úředním xxxxxxxx Evropských společenství.

Toto xxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxx rozsahu x xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx.

X Xxxxxxx xxx 13. ledna 2003.

Za Xxxxxx

Xxxxxxxx Xxxxxxxxxx

xxxx Xxxxxx


[1] Úř. xxxx. X 256, 7. 9.1987, s. 1.

[2] Xx. věst. X 290, 28.10.2002, x. 1.

[3] Xx. věst. X 302, 19.10.1992, x.1.

[4] Xx. věst. X 311, 12.12.2000, x.17.


XXXXXXX

Xxxxx xxxxx

Xxxxxxxx Xxx XX

Xxxxxxxxxx

(1)

(2)

(3)

1.Xxxxxx xxxxx, xxxxx xx xxxxxx z xxxxxx dvou, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx složek v xxxx xxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx:

x) předvařená xxxx (150 x); x

x) xxxxx (200 x), xxxxx se xxxxxx x kokosového xxxxx (72 %), xxxxxxxx xxxx (20 %), xxxxxxxx xxxxx (7 %), citrónové trávy (0,5 %) a xxxxxxxxxxx xxxxxxx (0,5 %).

1904 90 10

Xxxxxxxx xx xxxxxxx na xxxxxxxxxxx pravidlech 1, 3 xxxx. b) x 6 pro xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xx xxxxx xxxx XX 1904, 190490 x 19049010.

Xxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxx prodej x xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 3 xxxx. b). Složkou, xxxxx výrobku xxxx xxxxxxxxx rysy, xx xxxx (xxxxx 1904).

2.Xxxxxx xxxxx, které xx xxxxxx x xxxxxx xxxx, samostatně zabalených xxxxxx x xxxx xxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx:

x) xxxxxxxxxx xxxx (150 x); x

x) curry (200 g), které xx xxxxxx x xxxxxxxxxx mléka (65 %), xxxxxxxx masa (14 %), kořenící xxxxx (13,2 %), xxxxx (3 %) x sardelového výtažku (2,3 %).

1904 90 10

Xxxxxxxx xx zakládá xx všeobecných xxxxxxxxxx 1, 3 písm. x) x 6 xxx výklad xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xx xxxxx xxxx KN 1904, 190490 x 19049010.

Xxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x souladu xx všeobecným xxxxxxxxx 3 xxxx. x). Xxxxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxx, xx xxxx (xxxxx 1904).

3.Xxxxxx xxxxx, xxxxx xx skládá x xxxxxx xxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx v xxxx xxx maloobchodní xxxxxx:

x) xxxxxxxxxx rýže (150 g); x

x) xxxxx (200 g), xxxxx xx xxxxxx x xxxxxxxxxx mléka (65,4 %), xxxxxxxx xxxx (15,5 %), xxxxxxx (10 %), xxxxxxxx xxxxx (7,1 %) x sardelového xxxxxxx (2 %).

1904 90 10

Zařazení se xxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 1, 3 xxxx. x) x 6 xxx výklad xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xx xxxxx xxxx XX 1904, 190490 x 19049010.

Xxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxx prodej x xxxxxxx se všeobecným xxxxxxxxx 3 xxxx. x). Složkou, xxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxx, je xxxx (xxxxx 1904).

4.Xxxxxx xxxxx, xxxxx xx xxxxxx x těchto dvou, xxxxxxxxxx zabalených xxxxxx x sadě pro xxxxxxxxxxxx xxxxxx:

x) xxxxxxxxxx xxxx (150 x); x

x) curry (200 x), xxxxx xx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxx (50 %), xxxxxxxx masa (20 %), xxxxxxx (15 %), kořenící xxxxx (7 %), arašídů (3 %), xxxxxxxxxxx xxxxxxx (3 %) x xxxxxx (2 %).

1904 90 10

Zařazení xx xxxxxxx na xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 1, 3 xxxx. b) x 6 xxx xxxxxx xxxxxxxxxxx nomenklatury x xx znění xxxx KN 1904, 190490 a 19049010.

Tento xxxxxxx xx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 3 xxxx. b). Složkou, xxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx rysy, xx xxxx (číslo 1904).

5. Xxxxxxx xx xxxxx xxxxxx x&xxxx;xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (x xxxxxxxxxx hmotnostních):

3504 00 00

Zařazení se xxxxxxx na xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 1 x 6 xxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xx xxxxx xxxx XX 3504 x 35040000.

Xxxxxxxx ke xxxxx xxxxxxx a ke xxxxxxxxxxx, xx xx xxxxxxx x xxxxx, xxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxx za xxxxxxx x masa xx xxxxxx xxxxx 1603. Xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxx rovněž xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx smyslu čísla 3503.

X xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx proteinů má xxxxxxx vlastnosti proteinového xxxxxxx ve xxxxxx xxxxx 3504.

- xxxxxxxx

92

- - xxxxx kolagenu:

65

- xxxxxxx

4

- xxxxx (550 °X)

4

Xxxxxxx, xxxxx je xxxxxxxxx xx vodě, xx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxx. Xxxxxxx xx x vázání xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx.