Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

XXXXXXXX KOMISE (ES) x. 904/2007

ze xxx 27. xxxxxxxx 2007

o xxxxxxxx xxxxxxxx zboží xx kombinované nomenklatury

KOMISE XXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXX,

x xxxxxxx xx Smlouvu o xxxxxxxx Xxxxxxxxxx společenství,

s xxxxxxx xx nařízení Xxxx (XXX) x. 2658/87 ze xxx 23. xxxxxxxx 1987 x celní x xxxxxxxxxxx nomenklatuře x x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx (1), x xxxxxxx xx čl. 9 xxxx. 1 písm. x) uvedeného xxxxxxxx,

xxxxxxxx x těmto důvodům:

(1)

Aby xx zajistilo xxxxxxxx xxxxxxxxx kombinované xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx k nařízení (XXX) č. 2658/87, xx xxxxx přijmout xxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxx nařízení.

(2)

Nařízení (XXX) x. 2658/87 xxxxxxxxx xxx výklad xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx všeobecná pravidla. Xxxx xxxxxxxx se xxxxxxxxx i xxx xxxxxxxxxx xxxxx nomenklaturu, xxxxx xx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx založena, xxxx xxxxx x xx přidává jakékoli xxxxx xxxxxxx a xxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx předpisy Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx na xxxxxxxxxxx sazebních x xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxx se xxxxxx.

(3)

Xxxxx zmíněných xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxx xxxxx popsané xx xxxxxxx 1 tabulky x xxxxxxx zařazeno xx xxxx KN xxxxxxxxx xx xxxxxxx 2, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx 3 této xxxxxxx.

(4)

Xx vhodné umožnit, xxx xxxxxxxxx osoba xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxx nejsou x xxxxxxx s xxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxxx po xxxx xxx xxxxxx podle xx. 12 odst. 6 xxxxxxxx Xxxx (XXX) č. 2913/92 xx xxx 12. xxxxx 1992, xxxxxx xx vydává celní xxxxx Xxxxxxxxxxxx (2).

(5)

Xxxxx xxx xxxxx xxxxx nezaujal xxxxxxxxxx ve xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx,

XXXXXXX TOTO XXXXXXXX:

Xxxxxx 1

Xxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx 1 xxxxxxx v xxxxxxx xx zařazuje v xxxxx kombinované xxxxxxxxxxxx xx kódů XX xxxxxxxxx xx sloupci 2 této tabulky.

Xxxxxx 2

Xxxxxxx informace x xxxxxxxx zařazení xxxxx vydané celními xxxxxx členských xxxxx, xxxxx xxxxxx x xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx, xxx nadále xxxxxxxx xx dobu xxx xxxxxx podle xx. 12 xxxx. 6 nařízení (XXX) x. 2913/92.

Xxxxxx 3

Toto nařízení xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x Xxxxxxx xxxxxxxx Evropské xxxx.

Xxxx nařízení je xxxxxxx x celém xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxx xx všech xxxxxxxxx státech.

V Bruselu xxx 27. xxxxxxxx 2007.

Xx Komisi

Xxxxxx XXXXXXXX

xxxxxxxxxxxxx


(1)  Úř. věst. X 256, 7.9.1987, x. 1. Nařízení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx (ES) x. 733/2007 (Xx. xxxx. X 256, 7.9.1987, x. 1).

(2)  Úř. věst. X 302, 19.10.1992, s. 1. Nařízení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx (ES) x. 1791/2006 (Úř. xxxx. L 302, 19.10.1992, x. 1).


XXXXXXX

Xxxxx xxxxx

Xxxxxxxx

(xxx KN)

Odůvodnění

(1)

(2)

(3)

Sýr xxxx „xxxxx xxxxxx“ x xxxxx formě xxxxxxxx přidáním xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx bakterií (xxxx. Xxxxxxxxxxxxx thermophilus) xx xxxxx. Xx xxxxxxx se xxxxxx xxxxxxxxx. Xxxxxxxx xx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx 80 °C. Xxxxx xx x vytahuje, xxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx struktura. Xxxxxxx xx následně xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx (1 až 3 kg) x osolen.

Xxx se xxxxxx xx xxxxxxx xxxxx x uchovává xx po xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xx xxx xxxxx při xxxxx teplotě (2 xx 4 °C).

Xxxxxxx xxxx (% hmotnostní):

sušina

54,2

xxxxxxx obsah xxxx

23,3

xxxxx tuku x xxxxxx

43,0

xxxxx xxxx x xxxxxxxxxx hmotě

59,7

Sýr má xxxxxx, xxxxxxxx, jemně xxxxxx chuť. Xxxxxxx xx, mimo jiné, xxx xxxxxxxx pizzy.

0406 10 20

Zařazení xx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx 1 x 6 pro xxxxxx xxxxxxxxxxx nomenklatury x xxxxx znění xxxx XX 0406, 0406 10 a 0406 10 20.

Xxxxxxx xx objektivní xxxxx x xxxxxxxxxx, zejména xxxxx xxx x xxxx xxxxxxx, xxxxxx x chuť, xxxxxxxxx xxxx a lze xx xxxxxxxxxx brzy xx xxxxxxxx (vysvětlivky x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x číslu 0406, xxxxx xxxxxxxx xxx 1).

Xxxxx xx proto xxxxxxx do xxxxxxx XX 0406 90, xxxxx xx vztahuje xx „xxxxxxx sýry“, xxxx xxx sýry uvedené x předchozích podpoložkách.