Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

NAŘÍZENÍ XXXXXX (ES) x. 904/2007

xx xxx 27. xxxxxxxx 2007

x xxxxxxxx určitého xxxxx xx kombinované nomenklatury

KOMISE XXXXXXXXXX SPOLEČENSTVÍ,

s xxxxxxx xx Xxxxxxx o xxxxxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx,

x xxxxxxx xx nařízení Xxxx (EHS) x. 2658/87 ze xxx 23. xxxxxxxx 1987 x celní x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx (1), x xxxxxxx xx xx. 9 xxxx. 1 písm. x) uvedeného xxxxxxxx,

xxxxxxxx x xxxxx důvodům:

(1)

Aby xx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx k xxxxxxxx (XXX) č. 2658/87, xx nutné přijmout xxxxxxxx xxxxxxxx se xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxx.

(2)

Xxxxxxxx (XXX) x. 2658/87 xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pravidla. Xxxx xxxxxxxx se xxxxxxxxx x xxx xxxxxxxxxx jinou xxxxxxxxxxxx, xxxxx xx na xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx xxxxxxxx, xxxx která x xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx členění a xxxxx je stanovena xxxxxxxxxx předpisy Xxxxxxxxxxxx x ohledem na xxxxxxxxxxx sazebních x xxxxxx xxxxxxxx týkajících xx xxxxxxx xx xxxxxx.

(3)

Xxxxx zmíněných všeobecných xxxxxxxx xxxx xxx xxxxx popsané ve xxxxxxx 1 xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxx xx xxxx XX xxxxxxxxx ve xxxxxxx 2, xxxxxxxx k xxxxxxx uvedeným ve xxxxxxx 3 xxxx xxxxxxx.

(4)

Xx xxxxxx umožnit, xxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx závazné xxxxxxxxx x xxxxxxxx zařazení xxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx států, xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx do xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxx nejsou x xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx, nadále xxxxxxxx xx xxxx xxx xxxxxx xxxxx xx. 12 odst. 6 xxxxxxxx Xxxx (XXX) x. 2913/92 xx xxx 12. xxxxx 1992, kterým xx xxxxxx xxxxx xxxxx Společenství (2).

(5)

Výbor xxx xxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx ve lhůtě xxxxxxxxx předsedou,

PŘIJALA XXXX XXXXXXXX:

Xxxxxx 1

Xxxxx popsané xx sloupci 1 xxxxxxx v xxxxxxx xx xxxxxxxx v xxxxx xxxxxxxxxxx nomenklatury xx xxxx XX xxxxxxxxx ve xxxxxxx 2 xxxx xxxxxxx.

Xxxxxx 2

Závazné xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx celními xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxx x xxxxxxx s xxxxx xxxxxxxxx, lze xxxxxx xxxxxxxx po xxxx xxx měsíců podle xx. 12 odst. 6 xxxxxxxx (XXX) x. 2913/92.

Xxxxxx 3

Xxxx nařízení xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx dnem po xxxxxxxxx x Úředním xxxxxxxx Xxxxxxxx unie.

Xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxx xxxxxxxxx státech.

V Xxxxxxx xxx 27. července 2007.

Xx Xxxxxx

Xxxxxx XXXXXXXX

xxxxxxxxxxxxx


(1)&xxxx;&xxxx;Xx. věst. X 256, 7.9.1987, s. 1. Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx nařízením (ES) x. 733/2007 (Xx. xxxx. X 256, 7.9.1987, x. 1).

(2)  Úř. xxxx. X 302, 19.10.1992, x. 1. Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx nařízením (ES) x. 1791/2006 (Úř. xxxx. L 302, 19.10.1992, x. 1).


XXXXXXX

Xxxxx zboží

Xxxxxxxx

(kód XX)

Xxxxxxxxxx

(1)

(2)

(3)

Xxx xxxx „pasta filata“ x xxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x termofilních xxxxxxxx (xxxx. Streptococcus thermophilus) xx xxxxx. Xx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx. Xxxxxxxx se xxxxx xxxxxxx přibližně xx 80 °X. Xxxxx xx x xxxxxxxx, xxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx. Xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx (1 xx 3 xx) x xxxxxx.

Sýr xx xxxxxx do zracího xxxxx x xxxxxxxx xx xx xxxxxxxx xxxxxx jeden xx xxx xxxxx xxx xxxxx xxxxxxx (2 xx 4 °X).

Složení xxxx (% hmotnostní):

xxxxxx

54,2

xxxxxxx obsah xxxx

23,3

xxxxx xxxx x xxxxxx

43,0

xxxxx xxxx x xxxxxxxxxx hmotě

59,7

Xxx xx xxxxxx, máslovou, xxxxx xxxxxx xxxx. Používá xx, xxxx xxxx, xxx xxxxxxxx xxxxx.

0406 10 20

Xxxxxxxx xx xxxxxxxxx podle xxxxxxxxxxx pravidel 1 x 6 xxx xxxxxx xxxxxxxxxxx nomenklatury x xxxxx xxxxx xxxx XX 0406, 0406 10 a 0406 10 20.

Xxxxxxx xx xxxxxxxxxx znaky x xxxxxxxxxx, zejména xxxxx xxx o xxxx xxxxxxx, xxxxxx x xxxx, čerstvého xxxx a xxx xx konzumovat xxxx xx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxx x harmonizovanému xxxxxxx x xxxxx 0406, xxxxx xxxxxxxx bod 1).

Xxxxx ho xxxxx xxxxxxx do položky XX 0406 90, xxxxx xx xxxxxxxx xx „xxxxxxx sýry“, xxxx xxx xxxx xxxxxxx x předchozích xxxxxxxxxxxx.