Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

XXXXXXXX XXXXXX (XX) x. 904/2007

xx xxx 27. xxxxxxxx 2007

o xxxxxxxx xxxxxxxx zboží xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

XXXXXX XXXXXXXXXX SPOLEČENSTVÍ,

s xxxxxxx xx Xxxxxxx x xxxxxxxx Xxxxxxxxxx společenství,

s xxxxxxx na xxxxxxxx Xxxx (XXX) x. 2658/87 xx xxx 23. července 1987 x celní x xxxxxxxxxxx nomenklatuře x x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx (1), x xxxxxxx xx xx. 9 xxxx. 1 xxxx. x) xxxxxxxxx xxxxxxxx,

xxxxxxxx x těmto důvodům:

(1)

Aby xx xxxxxxxxx jednotné xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx k xxxxxxxx (XXX) č. 2658/87, xx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx zboží xxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxx nařízení.

(2)

Nařízení (EHS) x. 2658/87 stanovilo xxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx. Xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx i xxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxx xx na xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx zčásti založena, xxxx která k xx přidává xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx Společenství x xxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xx xxxxxx.

(3)

Xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxx xxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx 1 tabulky x xxxxxxx xxxxxxxx xx xxxx XX xxxxxxxxx xx xxxxxxx 2, xxxxxxxx k xxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx 3 xxxx xxxxxxx.

(4)

Xx xxxxxx umožnit, xxx xxxxxxxxx osoba xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx zařazení xxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx xx kombinované xxxxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxx x souladu x xxxxx nařízením, xxxxxx xxxxxxxx xx xxxx xxx měsíců podle xx. 12 xxxx. 6 xxxxxxxx Xxxx (XXX) x. 2913/92 xx xxx 12. xxxxx 1992, kterým xx vydává xxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx (2).

(5)

Xxxxx xxx xxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx,

XXXXXXX XXXX XXXXXXXX:

Xxxxxx 1

Xxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx 1 xxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxx v xxxxx kombinované xxxxxxxxxxxx xx xxxx XX xxxxxxxxx xx xxxxxxx 2 této tabulky.

Xxxxxx 2

Xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx vydané celními xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxx x xxxxxxx s xxxxx xxxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxxxxx xx xxxx xxx xxxxxx xxxxx xx. 12 xxxx. 6 xxxxxxxx (EHS) x. 2913/92.

Xxxxxx 3

Xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx dnem po xxxxxxxxx x Xxxxxxx xxxxxxxx Evropské xxxx.

Xxxx nařízení je xxxxxxx x xxxxx xxxxxxx x přímo xxxxxxxxxx ve xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx.

X Bruselu xxx 27. xxxxxxxx 2007.

Xx Xxxxxx

Franco FRATTINI

xxxxxxxxxxxxx


(1)&xxxx;&xxxx;Xx. věst. L 256, 7.9.1987, x. 1. Nařízení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx (ES) x. 733/2007 (Úř. xxxx. L 256, 7.9.1987, x. 1).

(2)&xxxx;&xxxx;Xx. věst. X 302, 19.10.1992, x. 1. Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx nařízením (XX) x. 1791/2006 (Úř. xxxx. X 302, 19.10.1992, s. 1).


XXXXXXX

Xxxxx xxxxx

Xxxxxxxx

(xxx XX)

Odůvodnění

(1)

(2)

(3)

Sýr xxxx „pasta xxxxxx“ x xxxxx formě xxxxxxxx xxxxxxxx syřidla x xxxxxxxxxxxx bakterií (xxxx. Streptococcus xxxxxxxxxxxx) xx xxxxx. Po xxxxxxx se xxxxxx xxxxxxxxx. Xxxxxxxx xx xxxxx zahřívá xxxxxxxxx xx 80 °X. Xxxxx xx x xxxxxxxx, xxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx. Xxxxxxx xx následně xxxxxxxx xx požadovaných xxxxxxxxx (1 až 3 kg) x xxxxxx.

Sýr xx xxxxxx xx xxxxxxx xxxxx x uchovává xx po xxxxxxxx xxxxxx xxxxx až xxx xxxxx xxx xxxxx xxxxxxx (2 xx 4 °C).

Xxxxxxx xxxx (% xxxxxxxxxx):

sušina

54,2

xxxxxxx obsah xxxx

23,3

xxxxx xxxx v xxxxxx

43,0

xxxxx vody x xxxxxxxxxx hmotě

59,7

Xxx má xxxxxx, xxxxxxxx, xxxxx xxxxxx chuť. Xxxxxxx xx, mimo jiné, xxx xxxxxxxx xxxxx.

0406 10 20

Zařazení xx xxxxxxxxx podle xxxxxxxxxxx xxxxxxxx 1 x 6 xxx xxxxxx xxxxxxxxxxx nomenklatury x xxxxx xxxxx xxxx XX 0406, 0406 10 x 0406 10 20.

Xxxxxxx xx objektivní xxxxx x xxxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxx xxx o xxxx složení, xxxxxx x chuť, čerstvého xxxx a xxx xx xxxxxxxxxx brzy xx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx systému x xxxxx 0406, xxxxx odstavec xxx 1).

Xxxxx ho proto xxxxxxx xx xxxxxxx XX 0406 90, xxxxx xx vztahuje xx „xxxxxxx sýry“, xxxx xxx xxxx uvedené x xxxxxxxxxxx podpoložkách.