Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 20.05.2004.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 20.05.2004 do 31.07.2004.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 53/2002 Sb., kterou se stanoví chemické požadavky na zdravotní nezávadnost jednotlivých druhů potravin a potravinových surovin, podmínky použití látek přídatných, pomocných a potravních doplňků, veznění vyhlášky č. 233/2002 Sb.

306/2004 Sb.

Účinnost Čl. II
306
XXXXXXXX
xx xxx 6. xxxxxx 2004,
kterou xx xxxx vyhláška x. 53/2002 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx nezávadnost xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx surovin, xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxx, xx znění xxxxxxxx x. 233/2002 Xx.
Ministerstvo xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §19 xxxx. 1 xxxx. a) zákona x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x změně x xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx xxxxxx č. 306/2000 Xx. x zákona x. 146/2002 Xx.:
Čl. X
Xxxxxxxx č. 53/2002 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx na zdravotní xxxxxxxxxxx jednotlivých xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x potravních xxxxxxx, xx znění xxxxxxxx x. 233/2002 Xx., xx mění xxxxx:
§1 xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx x. 1) a 2), §2 xxxx. 1 x 2 xxxxxx xxxxxxxx pod xxxxx x. 3) x 4), §3 xxxx. 1 xx 3, §4 xxxx. 1 x 2 xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx x. 7) x 8), x §5 xxxxxx xxxxxxxx pod xxxxx x. 9) x přílohy x. 1 xx 3 xx xxxxxxx.
Xx. XX
Xxxxxxxx
Tato xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx dnem 20. května 2004.
Xxxxxxx:
MUDr. Xxxxxxx, Ph.D. v. x.

Informace
Xxxxxx xxxxxxx x. 306/2004 Sb. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 20.5.2004.
Xxxxxx xxxxxxx x. 306/2004 Xx. xxx zrušen xxxxxxx xxxxxxxxx č. 446/2004 Sb. s xxxxxxxxx od 1.8.2004.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx není xxxxxxxxxxxxx, xxxxx se xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.