Animace načítání

Stránka se připravuje...


Věstník MZd ČR, částka 5/2004

ZPRÁVY A SDĚLENÍ

1.

 
STANOVISKA KOMISE PRO POSUZOVÁNÍ ROZMÍSTĚNÍ PŘÍSTROJŮ VYBRANÉ ZDRAVOTNICKÉ TECHNIKY (KOMISE VZT) ZE DNE 16.2.2004
 

ZN.: OZP/3-7910/04

REF.: MUDr. Iva Truellová

Ministerstvo zdravotnictví zveřejňuje rozhodnutí k žádostem zdravotnických zařízení o souhlas s umístěním, provozem a obměnou vybrané zdravotnické techniky ze dne 16. 2. 2004

1. Nemocnice Domažlice

Souhlas s obměnou skiaskopicko-skiagrafického kompletu s tím, že nedojde k navýšení čerpání prostředků z veřejného zdravotního pojištění a že nákup a provoz techniky neovlivní negativně ekonomickou bilanci zdravotnického zařízení včetně mzdových nákladů. Tento souhlas komise nezakládá nárok na poskytnutí dotace ze státního rozpočtu.

2. FN Plzeň

Souhlas s obměnou dvoufotonového kostního celotělového denzitometru s tím, že nedojde k navýšení čerpání prostředků z veřejného zdravotního pojištění a že nákup a provoz techniky neovlivní negativně ekonomickou bilanci zdravotnického zařízení včetně mzdových nákladů. Tento souhlas komise nezakládá nárok na poskytnutí dotace ze státního rozpočtu.

3. FN Brno

Nesouhlas s rozšířením stávající kapacity HDS o 4 hemodialyzační lůžka a 3ks hemodialyzačních monitorů z důvodu nadbytečnosti.

4. Nemocnice ve Frýdku Místku

Souhlas s obměnou 2ks hemodialyzačních monitorů s tím, že nedojde k navýšení čerpání prostředků z veřejného zdravotního pojištění a že nákup a provoz techniky neovlivní negativně ekonomickou bilanci zdravotnického zařízení včetně mzdových nákladů. Tento souhlas komise nezakládá nárok na poskytnutí dotace ze státního rozpočtu.