Animace načítání

Stránka se připravuje...


Cenový věstník MF ČR, částka 1/2001

2.

Vzor

obecně závazné vyhlášky, kterou se vydává cenová mapa stavebních pozemků obce

Obecně závazná vyhláška č. .....

ze dne ../..200.,

kterou se vydává cenová mapa stavebních pozemků obce ..................................................

Zastupitelstvo obce usnesením č. .. ze dne ../..200. podle §10 písm. a) a §84 odst. 2 písm. i) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) a podle §33 odst. 2 zákona č. 151/1997 Sb., o oceňování majetku a o změně některých zákonů (zákon o oceňování majetku), stanoví:

Čl. 1

K ocenění stavebních pozemků, uvedených v §9 odst. 1 písm. a) zákona č. 151/1997 Sb., o oceňování majetku a změně některých zákonů (zákon o oceňování majetku se podle §10 téhož zákona vydává pro území obce ....................................cenová mapa stavebních pozemků. Ceny v ní uvedené se použijí k ocenění stavebních pozemků pro účely uvedené v §1 zákona o oceňování majetku.

Čl. 2

Jsou-li ceny stavebních pozemků uvedeny v cenové mapě, nepoužijí se při jejich ocenění ustanovení §23 vyhlášky Ministerstva financí č. 279/1997 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona č. 151/1997 Sb., o oceňování majetku a o změně některých zákonů (zákon o oceňování majetku), ve znění pozdějších předpisů.

Čl. 3

Pro aktualizaci této cenové mapy jsou prodávající při prodeji stavebních pozemků povinni (v souladu s §33 odst. 2 zákona č. 151/1997 Sb.) zaslat obci (uvést její konkrétní organizační útvar) informaci o sjednané ceně v Kč/m2, o parcelním čísle a názvu katastrálního území ve vztahu k prodávanému stavebnímu pozemku.

Čl. 4

Cenová mapa stavebních pozemků obce ......................................... v rozsahu stran .. grafické části, zpracované na ..................(druh mapy) mapě v měřítku 1: ......., a .....stran textové části, tvoří nedílnou přílohu této vyhlášky.

Čl. 5

Cenová mapa je k nahlédnutí ..........................................(uvést kde, kdy).

Čl. 6

Zrušuje se obecně závazná vyhláška Rady obce .................................č. .. (ze dne ...............).

Čl. 7

Tato vyhláška nabývá účinnosti dnem ../ ..200. (uvést, od kterého data, příp. za jakých podmínek).
 
................................................................
 
razítko obce
 
......................................................................;
 
podpis starosty
 
 
podpis zástupce starosty