Animace načítání

Stránka se připravuje...


Věstník MŽP ČR, částka 3/2019

Sdělení

v odboru druhové ochrany a implementace mezinárodních závazků MŽP o zajištěni zpracováni souhrnů doporučených opatřeni pro evropsky významné lokality a ptačí oblasti

V souladu s ustanovením §45c odst. 3 zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny, ve znění pozdějších předpisů, zajistilo Ministerstvo životního prostředí zpracování souhrnů doporučených opatření pro následující evropsky významné lokality:

Červené stráně (aktualizované SDO), Drhleny, Dunajovické kopce (aktualizované SDO), Hrabanovská černava (aktualizované SDO), Javorový vrch, Jestřebsko - Dokesko, Kateřinský a Nivní potok, Kněžpolský les, Kopečky u Únanova (aktualizované SDO), Roverské skály, Řeřišný u Machova, Stračí, Studenec, Suchá Rudná - zlatý lom, Svaté Pole, Šilhánky, Šimanovské rašeliniště (aktualizované SDO), Teslíny, Třemšín a Hřebence, Tuří rybník, U hájenky, U kapličky, Údolí Plakánek, V Hlinišťatech, Valy-Bučník, Ve Žlebě (aktualizované SDO), Zaorlicko, Žofinka.

V souladu s ustanovením §45e odst. 6 zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny, ve znění pozdějších předpisů, zajistilo Ministerstvo životního prostředí zpracování souhrnu doporučených opatření pro Ptačí oblast Hostýnské vrchy.

Souhrny doporučených opatření byly zpracovány za účelem zachování nebo zlepšení dochovaného stavu předmětů ochrany v evropsky významných lokalitách a ptačích oblastech. Uvedené dokumenty včetně příloh jsou uveřejněny na Portálu veřejné správy a internetových stránkách Ústředního seznamu ochrany přírody (http://drusop.nature.cz/).

Ing. Jan Šíma, v. r.

ředitel odboru druhové ochrany

a implementace mezinárodních závazků