Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

XXXXXXXX XXXXXX 2004/116/XX

xx xxx 23. xxxxxxxx 2004,

xxxxxx xx mění xxxxxxx xxxxxxxx Rady 82/471/XXX, xxxxx xxx x xxxxx Candida xxxxxxxxxxxxxx

(Xxxx x významem xxx XXX)

XXXXXX XXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXX,

x xxxxxxx xx Xxxxxxx x xxxxxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx,

x xxxxxxx xx směrnici Xxxx 82/471/XXX xx xxx 30. xxxxxx 1982 x xxxxxxxx produktech xxxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxxxx (1), x zejména xx článek 6 xxxxxxx xxxxxxxx,

xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx:

(1)

Xxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxx Xxxxxxx guilliermondii xxxxxxxxxxx xx substrátech xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx do skupiny xxxxxxxx „1.2.1 Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx na xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx nebo xxxxxxxxxxx xxxxxx“ xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxx 82/471/EHS. Xxxx krmivo xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx buňkách, xxxxx xxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx kvašením.

(2)

Vědecký výbor xxx xxxxxxxxx látky x přípravky xxxx xxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx, xxxxx je xxxxxxxx Xxxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxx potravin, xxxxx xxx 7. xxxxxx 2004 x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx stanovisko, x xxxx xxxxxx x xxxxxx, že xxxxxxxxx Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx (melasa x xxxxxxx třtiny) xxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxx xxxx xxxxxx xxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx riziko.

(3)

Z xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx Candida xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx substrátech xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx, xx xxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx podmínek xxxxxxxxx v příloze xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xx. 6 odst. 2 směrnice 82/471/XXX.

(4)

Xxxxxxxx 82/471/XXX by xxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx.

(5)

Xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx v xxxxxxx xx xxxxxxxxxxx Xxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxxxx,

XXXXXXX TUTO XXXXXXXX:

Xxxxxx 1

Xxxxxxx xxxxxxxx 82/471/XX xx xxxx xxxxx přílohy této xxxxxxxx.

Xxxxxx 2

1.   Xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x správní xxxxxxxx xxxxxxxx pro xxxxxxxx souladu s xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xx 30. června 2005. Xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx a xxxx xxxxxxxx.

Tyto předpisy xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx obsahovat odkaz xx tuto xxxxxxxx xxxx xxxx xxx xxxxxx xxxxx xxxxxx xxx xxxxxx úředním xxxxxxxxx. Xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx.

2.   Xxxxxxx státy sdělí Xxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx vnitrostátních xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxx přijmou x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx.

Xxxxxx 3

Tato směrnice xxxxxxxx x platnost xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x Xxxxxxx xxxxxxxx Evropské unie.

Xxxxxx 4

Tato xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx.

X Bruselu dne 23. xxxxxxxx 2004.

Za Xxxxxx

Xxxxxx XXXXXXXXX

xxxx Xxxxxx


(1)  Úř. věst. L 213, 21.7.1982, x. 8. Xxxxxxxx naposledy xxxxxxxxx xxxxxxxx Xxxxxx 2003/104/XX (Xx. věst. X 213, 21.7.1982, x. 8).


XXXXXXX

X xxxxxxx xxxxxxxx 82/471/XXX xx xxxxxxx xxxxxxxx 1.2.1 xxxxxxxxx xxxxx:

Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

Xxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxx mikroorganismu

Živinový xxxxxxxx

(xxxxxxxx specifikace)

Charakteristika složení xxxxxxxx

Xxxx xxxxxx

Xxxxxxxx xxxxxxxxxx

„1.2.1.

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx

Xxxxxxx xxxxxxxx

xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxxxx 3 x 4

jejichž xxxxx xxxx devitalizovány

Saccharomyces xxxxxxxxxx

Xxxxxxxxxxxxx carlsbergiensis

Kluyveromyces xxxxxx

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

Xxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxx x xxxxxx, ovocné xxxxx, xxxxxxxxx, kyselina xxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxx xxxxx xxxxxx

Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

Xxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx z xxxxx x škrobu, ovocné xxxxx, syrovátka, xxxxxxxx xxxxxx, hydrolysáty xxxxxxxxxxx xxxxxx

xxxxx sušiny xxxxxxx 16 %

xxxxxxx xx xxxxx“